Új privát üzeneted érkezett!

Vezso,
emil címed nem látszik, csak az ismerősöknek.Kép Mivel engem még nem igazoltál vissza, én nem látom, nem rontottál el semmit.KépKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Bea
Én is drukkolok!Csak vége lesz egyszer ennek a fránya vizsgaidőszaknak.Én is nagyon utáltam ilyenkor karácsony környékénKép

Connie
Vince is sokkal hisztisebb,türelmetlenebb,akaratosabb,rángatja le rólam a gatyát,ha nem figyelek rá,én már kezdek gyanakodni,h elrontottam valamit,mert nem marad el magában állandóan igényelné a jelenlétem.Amikor Vezso írta,h Rozi milyen jól elvan a járókában,sárgultam az irigységtől,nálunk Vince jön megy kedvére,így azért elég nehéz főzni vagy bármit is csinálni,állandóan lesni kell mit csinál.Feledezte a wckefét pl.Kép,meg állandóan a kádnál álldogálna,hagymáskosárral játszana,kukáznaKép...csupa nem-szabad dolgot csinálna,csoda hogy már tök tisztán mondja:nemnem..állandóan ezt halljaKép

Vezso
Sok puszit küldünk a kis 9 hónapos Rozinak!!

Képzeljétek,a guta megüt.Tudjátok,rendeltem szalvétákat miegymást arról az internetes oldalról,gondoltam utánajárok már mi van,mert még nem jött meg és már mindjárt karácsony.Erre ki van írva az oldalra,h átmenetileg zárva tart az üzlet és boldog karácsonyt.Anyád,faláb--normálisak ezek?Írtam egy emilt,érdeklődtem h jövő karácsonyig sikerül e kiküldeni a csomagot,mert az ideiről már lemaradtunk,nem sok reményem van h válaszolnakKép XXXX-Itt most nagyon csúnyákat mondtam..

Lorca
Vince is jégkockányi adag husit kap az itthon gyártott kajákba:már megeszik egy üvegnyi kaját.De húsos bébiételt 7 hónapos kora óta kap,az itthoni pepecskajákba csak most kezdtem el beletenni,mert most már tényleg nagy adagot eszik.

Ildi
Örülök h megvagytok.Téli depiKépIsmerős!!!Remélem most,h Tibi már otthon van,jobb kedved leszKép
Virág
villes
 
 


Akiren
persze küldje a képeket

Lányok bocsi,ha nem írok a képekhez semmit,de egy kézzl egérrel csinálom másik ba maja ésúgy küldöm.Szóval remélem tetszik mindenkinek a kreálmányok,de ha van még fotó vagy konkrét elképzelés állok elébeKépNagyon szívesen.

Vezsó
Mizu?

Virág
Maja nyomul a sminktáskámra,mobilra,távirányítóra,ezek mind bűvkörrel vannak ellátva.
Én sem tudtam mennyit keresek,azt tudtam valahol a minimálbér körül,mert amikor oda kerültem kaptam minimált,aztán kétszer emeltek 1-2 ezret,de hallottam közbe a minimál is nőtt,úgyhogy zagyvaKép

Szerintem a szalvétákat mond le a csudába.

Bea,Kingu
drukkolok
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Képzeljétek Marci felült!!!!!!!!!!!
Kép
A nagy esemény sorrendben:

Kép
Kép
Kép
Kép
Ildi

delfinke
 
 


Akiren!
Lányom rákattant a macira, most apámat nyúzza, hogy van régi telefonja, aztán bevisszük az Európarkba és beváltjuk macira.
Gréti mint Miss. november hm??

Connie!
Még itt vigyorog néhány naspolya a fán, lehet licitálni! Ja akartam irni, hogy Te szoktál az Astiban vásárolni, szóval januárba be fog zárni, végleg, tuti infó, mert a Baross utcába van a másik és ott mondta egy csaj akit régről ismerek.

Berkiadri!
Nem semmi, hogy ennyi haja van a nagyfiúnak, hogy belelógott a szemébe, nekünk csak tarajunk volt, szemébe nem lógott. Mondjuk a kanült a fejébe vezeték be és amikor kivették és a ragtapaszt levágták hát a haját is lekellett. Úgyhogy csináltam egy kis fazonigazítást neki. Gyógypuszi az oltásra!

Vezso!
Persze, hogy kellett!! Örülök, hogy ilyen happy vagy, bár nem nagyon tudlak magad alatt elképzelni, mégha irtad is. Nagyon hasonlítunk egymásra, a barbi ruha varrást jobban élveztem mint a lányom, megterveztük aztán én is varrtam kollekciókat, meg pasinak is. Meg volt egy pisilős babája és annak varrtam kengurut, igy tudta Patri is hordani a babáját, persze amikor kicsi volt. Most annyira nincs időm, hogy one kreativkodás, meg nekem ihlet kell akkor szárnyalok, most idén nem megy.
Ja talizhatunk majd. Hol? Jövő héten teszek fel a Patriról képeket FashionDances, amikor versenyen voltak, Veronak mutasd majd meg. Csak úgy kiváncsiskodtam, hogy miket kapnak a lányok. Én is lennék a helyükbe, de olyan jó vásárolni nekik nem? Patri kapott egy nagyon szép almazöld kabátot, nagyon jól áll neki, már hordja, meg kap egy kis táskát, olyan divatossat, kinézte már magának csak nem mondtam meg hogy megkapja. Izguljon csak. Meg apróságokat, még nem tudom. Benice ismét kinőtt a 74-es kombikat azt pótoljuk, meg játékokat még nem tudom. Milyen az a játék amit Rozinak veszel, hogy lehet bővíteni?

Timurr!
Szerttem volna bescennelni képeket Benicéről, de kipurcant a nyomtatónk, de jövő héten rendbe lesz,akkor majd küldök még, most csak amiket eddig is láttatok. E-mail megy!!De nekünk is lesz digitális fényképezőnk aztán ontalak benneteket Benicés képekkel.

Jégvirág, Kingu!
Nagy adaggal! Szorítunk, aztán majd én is kérek adagot keddre, én is zh-zom.

Kriszta!
Remélem Flóra már pöttymentes, a paradicsom tényleg okozhatta.

Virág!
Tényleg elég bunkók, most szerintem sok vevőtől elbúcsúzhatnak, nem éri meg nekik, hogy karácsonykor kielégítsék a vevőket. No üzletpolitika. Szegény azért remélem találsz majd jó kis szalvétákat.

Zsuba!
Látom betársultál a "szép képeket tudok csinálni" táborába. Hát tényleg nagyon szép, és ez ilyen kékes vagy csak állítottál valamit rajta?

Olyan ügyes már a kisPockom átfordul lazán és imádom ahogy dumál. Amikor meg közelítek felé tökre örül, mert azt hiszi felveszem, ha meg nem hiszti van ám. Ha nem lát két percig szintén vísit mint a malacka. Jaj úgy imádom a kis szarházit.

Én nem tudom mi ez a meghívó, de én is kérek, ne maradjak már ki semmi jóból. Ime az email címem: Patri93@freemail.hu. Hívjatok már meg!!!

Tud valaki nagyon jó linzer receptet, szeretnék karáncsonykor csinálni, nagyon szeretem és nekem mindig olyan mint a beton.
Voltam fodrásznál, tök rövid lett a hajam, annyira hullott már. Hát olyan kis fura, még csak Benice látta, azért megismert. Na majd este a család is megcsodálhatja.
Én majd olyat fogok csinálni,(most találtam ki), hogyha lekerül a gipsze és már nem lesz érzékeny Benice lába akkor csinálok egy képet, öntök bele gipszet és Pocok lábát belenyomkodom, mintha menne a homokba. Aztán beszórom valami homok jellegű anyaggal, és szalvétából meg teszek kagylókat meg csillagokat, és olyan mintha a tengerparton totyogott volna. Na??
Patri
patri
 
 


Delfinke!
Nagyon ügyes Marcipán, és milyen büszkén ül, na meg nem utolsósorban jóképű pasi. Beni is ül már, de még nem magától, csak ha kapaszkodhat a kezembe akkor felhúzza magát.

Vezso!
Sok Benicés nyálas puszik küldünk a háromnegyed éves kisasszonynak! Hogy megy az idő, még csak most születtek!
Patri
patri
 
 


Ildi
hát ez szuper!!!!
Kép

Patri
várom a képektKép
miss. november GrétiKépmalackaKépMaja=miss röfiKép
Vendég
 


Virág,
sztem nem rontottunk el semmit.Kép Sztem nagyon frusztráló lehet nekik, hogy egy csomó minden nem sikerül, amit akarnak, aztán ha mégis, rögtön rohan anya, hogy nemnem!Kép Gyanítom, hogy Rozi is csak addig lesz el a járókában, amíg nem kezd mászni, addig Ákos is tök jól megvolt benne, de most már mennie kell felfedezni. Õ is mindig jön utánam mindenhova, aztán meg leshetem, hogy mit csinál.Kép De azért ügyesedik, és már közel sem koppan annyit, mint múlt héten.

Berkiadri,
Igen, megyünk hamarabb, kb. fél 10-re terveim szreint, remélem Ákos nem dönt másképp.Kép

Viki,
Tényleg, az érzelmi reakcióra nem is gondoltam. Bár nem mindig van mérgeskedés is mellé.Kép
Nálunk most kezdett szakadni a hó.
Én rendületlenül turmixolok, de csak két foga van még Ákosnak. Nem semmi, hogy Dóri hogy megharapott.Kép

Husi: erről is mindenki mást mond, az én védőnőm nem mondta, hogy meg kell várni az egy adagot, eleve van olyan baba, aki soha nem is eszik megy egyszerre ennyit, és a hús viszonylag korán kellene a vas miatt tudtommal.
Én pici sót használok, de nem direktbe a kajába, hanem pl. a krumpli főzővizébe. Egyébként zöldfűszerekkel ízesítek, pl. bio bógrízzel (szárított leveszöldségek).
Tényleg, ti mivel hígitjátok a főziket? Amit főzök, ott a főzővízzel, de pl. egy sült tököt? Mire lefejnék annyit, amennyi tej kell bele, beesteledik, de nem is bírok fejni, mert szédülök meg émelygek tőle. Sima vízzel meg ízetlen lesz.

Karácsonyi hangulatom nekem sincs, még semmit nem kéeszültem, igazság szerint tegnap este itt gondolkodtam, hogy mit készülnek mások annyit?KépKép Bár mi csak 24-én leszünk itthon, utána megyünk Debrecenbe, jó kis rohanás lesz.Kép

KépKép
connie
 
 


Connie
Kép
a hangulathozKép

Maj már megint fogy és nem akar enni,úg látszik nálunk ez is periódikus.Én mindent turmixolok,fog híján,de husis kaját boltit kap.

ez nem ér,elküldöm viszanézek új írás,így sose fogom felemelni a nagy fencsimet innenKép
Vendég
 


Ildi,
nagyon ügyes Marci, gratulálunk!
Kép

KépKép
connie
 
 


Timurr,
KösziKép, lehet ha apával így koktéloznánk a kandalló előtt, megjönne az ünnepi hangulatom.Kép

KépKép
connie
 
 


Ildi
Nagyon helyes Marcipán a képeken, kis ügyes, hogy ilyen szépen ül.

Timurr
Sajnálom, hogy Maja rossz evő.

Dóra legújabb szokása, hogy a tapiból harap ki darabokat. És a könyveit is állandóan rágja, éppen most vettem ki a szájából egy darab papírt. Mit lehet csinálni ezzel a lánnyal?

A mi gépünk megint nem engedni, hogy tegyek fel képeket, pedig mindig nagy kedvet kapok hozzá. Remélem, a férjem hamarosan megoldja ezt a problémát. Még a múltkori talis képeket sem tudtam felrakni.
pviki
 
 


sziasztok!

Ildi: nagy-nagy gratula Marcinak! Igazán ügyes, Te pedig szuper anyuka vagy, hogy cipeled mindeféle tornára!!!
Viki-Vezso: nagyon köszi a gyors választ mézeskalács ügyben, hát, nem a recepttel van gond, hanem Velem Kép Szeretem, hogy ilyen egészségesek vagyunk, s csak teljes kiötlésű tönkölybúzaliszt van itthon. jajjjjjjj. Alig akart összeállni a tészta (nagyon más az állaga a lisztnek), végül kínomban beledobtam még egy tojást. Hétvégén veszek rendes lisztet...
Nálunk most van céges évzáró, délelőtt 10-12 ben voltam, most van ebéd, a szombathelyiek vittek kaját (én fincsi salit csináltam), most nem túl jó, hogy itthon ülők (szuperbaba persze alszik). szóval szívesen lennék ott, kicsit fáj (na jó, nagyon), hogy kimaradok, és persze lelkiismeret-furdalásom is van amiatt, hogy menni akarok. Egy kicsit bonyolult is vagyok. Meg bizonytalan. (Vagy mégsem? ) És a téli depresszió rám is rámtört, de nagyon. Csak olvasom, hogy miket kreatívkodtok.... Vizimanó, Vezsó, Timurr, Angéla extra ügyesek vagytok.
Viki: már sokszor akartam kérdezni: milyen dolgozatokat javítasz? (én szeretek javítani, a fősulin a hallgatok dolgozatát is mindig kíváncsian olvastam, nemcsak a saját tárgyamét, hanem a férjemnek írt dolgozatokat is (EU környzetpolitikája), én szoktam "előolvasni", javaslok egy jegyet, s így a férjem, már könnyebben javít. De pssszt, ne mondjátok meg senkinek Kép
Parti: olyan jó, hogy leveszik a gipszet Benice lábáról!!! Kisparti biztos csini a kabátjában! Nagyon szép a lányod!
Van pár körkérésem, lécci válaszoljatok:
1. Nálatok hányszor alszanak egy nap a babák? Mi kezdünk áttérni a napi egy alvásra (igaz, akkor 3 órát szunyál egyben) Reggel (ez már nem is reggel) 9 körül kel, 10 körül tízórai, de újabban csak 12 körül teszem le, mert nem álmos. Próbáltam előtte ebédeltetni, de nem igazán eszik, így viszont 3-fél4 körül ebédel. Mire ezzel megvagyunk, sötét van, s a héten alig voltunk sétálni...
2. Ti minden nap viszitek a babákat levegőre? Nekem lelifurim van emiatt, már ebben a vacak időben nincs mindig lelkierőm kivinni, lemászni a 4-ről, stb...
3. Ha 3-an utaztok kocsival, (apa-anya-baba) hol ültök? Elöl a párotok mellett vagy hátul a baba mellett?
sziasztok,

Eszter

p.s.
köszönjük a névnapi jókívánságokat, igazán nagyon kedvesek vagytok!!!
Rozinak boldog hófordulót!!!
wester2004
 
 


Timurr,
A boltit mint bébiételt gondolod?
Nati kapott egy hámozott almát egészben, hogy ne tudjon darabokat letörni belőle. A felső fogatlan ínyével is remekül tudta pusztítani!
Nálunk a mobil a sláger. Nincs olyan hiszti, amit ne lehetne leállítani a felvillanó képernyővel.

Jégvirág,
Az oliváról azt olvastam, hogy nem jó. Persze már mindenről olvastam. Én szintén só és cukorellenes vagyok.
A mi mai menünk is répa-alma volt. Csak úgy cuppogott! Egy szilárd mellett hányszor szopizik? Éjszaka felkel? Azt hiszem, ti vagytok Natihoz legközelebb korban.

Akiren,
Akkor ti is megússzátok az idén a husipepecselést.

Pviki,
Szerintem metszőfogakkal úgysem tud rágni, bár az 5.azt hiszemmár a kisrágó. A párolt almát Nati boldogan nyeli, kicsit összenyomkodja a nyelvével. Nem fulldoklik tőle. Egyébként simán lenyel mindent, a szívbajt hozva rám. Kevésbé tudja ugyan megemészteni, de a villás módszer gyorsabb és kevesebbet kellmosogatni.

Connie,
Próbáltál szoptatás közben fejni? Kicsit akrobatikus, de a tejleadó reflex tuti. 30-40 ml elég is, ha nem vagyok lusta, mindig ezzel higítom. Mennyi egy "adag"? Nat megeszik egyszerre egy párolt almát natúr. Ez sok vagy kevés? A vas miatt sztem nem kell, pumpol engem rendesen. egyes zöldségekből jobban fel is szívódik. Sót nem használok, ami nekem ízetlen, az nem biztos, hogy neki is. Én az ízfokozókkal tömött kajákhoz vagyok szokva, neki még normális ízlése van. Drasztikusan csökkentettem a saját sófogyasztásomat szülés után. Első meglepetés: nem hiányzik. Második: különböző ízűek a paradicsomok!

Villes,
Megnyugtattál, akkor még várok. Úgysincs kedvem gusztustalan husikkal pancsolni. Egy született anti-háziasszony vagyok, az is elég, hogy naponta pepecselek valami 10 percest. A bébikajáktól félek, még rászoktatna a lustaságom.

Connie,
Ha megtehetem, sehova nem megyek, pláne ilyen mocsok időben. Ilyenkor az apját küldöm Kép Ha muszáj, Fiumei úti temető, Köztársaság tér, Árkád, körút...

Berkiadri,
3x szúrtak? Ti már az újfajta oltást kapjátok? Nálunk csak 2 volt plusz a kiskanál. Amit a dög végőnő úgy nyomott bele a szájába, hogy bekékült az ajka. Az 5 hónaposat ezért Nati kiütötte a kezéből. Úgy kellett összekotorni a maradékot az arcáról Kép Neki is több, mint egy hónapig meg szokott maradni a gesztenye. Láthatólag nem zavarja, csak engem. De engem nagyon. Szegény törpe!

Flóra

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca,
Szoptatás közben nem tudok fejni, mert fekve szoptatok, ill. tartani kell a mellemet Ákosnak, kevés a kezem.

Sétára nem az ilyen mocsok időre gondoltam, hanem amikor jó az idő. Ilyenkor én se szívesen megyek ki, ilyen randa hóesésben meg egyáltalán nem.

Eszter,
Alvás: 3-4x fél óra napközben, éjjel 10-11 óra, hát sajnos már nem egyben.Kép

Séta: lsd. fent, bár néha elkap engem is a lelkifuri.Kép

Autó: változó, hosszabb utaknál, ha várhatóan végig alussza az utat, most már előre szoktam ülni, aztán ha felébred, és nem tetszik neki, akkor hátraülök. Itt városon belül nem variálunk, maradok hátul, mert előlre fér be a babakocsi.

Már akartam kérdezni, hogy a sóval tul.képpen mi a baj? Én eleve nagyon keveset sózok (pl. paradicsomot, paprikát soha nem ettem sóval, és a főztömet is mindenki pluszban sózzaKép), de Ákos főzelékeihez (a főzővízbe) azért teszek picit, mert különben nagyon vízízű lesz minden. A szopis tanácsadó is azt mondta, hogy picit lehet tenni, meg zöldfűszereket is, és fokhagymát.

KépKép
connie
 
 


Eszter!
Köszi! Kép

Alvás: Marcipán napközben 3-4x 1/2 órát szunyál;ugyanúgy mint Ákos!

Séta:
Én mindig leviszem sétálni (kivéve zuhogó eső); nekem is kell annyiu levegő.Kb. 1,5 -2 órát vagyunk lent.

Autó:én elől ülök; ha esetleg nyühörög akkor hátraülök mellé.De Marcipán tökmindegy mennyit megyünk, ő végigalukálja!
Kép

delfinke
 
 


hello

Nebula
Köszima meghívót, hát időm még nem volt rá hogy keresgessek, vagyis hogy regisztráljak. Pontosabban most folyamatban van. Kép
Franciska
Te is kaposvári? De jóKép). Merre laksz? Most már tényleg kellene nekünk is v.mi kis találkozót szervezni. Talán jövőre.Kép

Timurr
Köszi a képeket. Tetszenek. Ti kis hackerek... Feltörni, mi. Ma szerintem láttam a férjedet. Amennyiben volt bent a somogy környékén a KomájávalKép. Õt nem ismerem, Zsoltit is csaka szürke ruhájáról. Ha most lebuktattam bocs, nem pletykálni akartam. Kép A cd-t ha megírnád beküldeném az embert érte. Kitudja mikor kell még keretezni?!

Eszter
Mi ébredünk 3/4 8 -8 körül. reggeli. Majd 1/2 10-10 óra felé alvás. általában 1 , 1 1/2 óra. Délben ebéd. utána megint alvás. ez 2 óra kb. Van hogy este még alszik egyet 6 óra felé, de ez nem általános. 8 kor fürdés, alvás reggelig.
Én is mindig ezzel csesztetem a családot, hogy szerintük rossz anya vagyok-e amiért nem megyünk sétálni, csak kirakom a teraszra aludni a lányt, ha nincsilyen nagyon hideg. Ma pl voltunk a városban, de én is majdnem megfagytam. Úgxhogy ha nem muszáj, nm megyünk. Enyhe lelkiismeretfurdalással...
Védönö hozzánk mostanában havonta jön. A régi (hál' Isten elment nyugdíjba) nem jött csak az elejkén. Mondjuk nekem nem hiányzik de most zvarajam el? Kép Mi dokihoz megyünk havonta. Tegnap voltunk és Szonja 8900 g.
Amúgy Ti mindnyájan együtt alszotok a bébikkel?
Timurrnak hála ( a képért ) Boldog karácsonyt mindenkinekKépKép
cerzsebet
 
 


sziasztok,

Sózás: vmelyik szopis oldalon olvastam, hogy sóval ízesíteni kell, nem sózni, szóval az íze miatt picit lehet tenni, sokat azért nem mert megterheli a vesét.
Úgy létszik, nekem tényleg muszáj keresni maganak vmi paráznivalót, most azon agyalok, hogy normális-e, hogy 12-13 órát alszik éjszaka és napközben is 2X2 vagy egyszer 3-3 és fél órát. A héten azt játszottam, hogy 3 óra szinya után füleltem, negyed óráig bírtam és bementem hozzá. Volt, hogy ott ült az ágyikóban és játszott. Egyébként is nagyon jól elvan egyedül, örülök, hogy jó nagy járókát vettünk, abban tud mászni is.
A héten újra "nagylány" lettem, ezzel hivatalosan elindul a kistesó projekt. Sokat agyaltam, végül úgy döntöttem, a természetre bízzuk a dolgot. Úgy döntöttem, fogok szoptatni babásan is, persze csak akkor ha nem görcsölök, stb, és ha LucaZsófinak is kell a tejci. Egyébként, ha még nem mondtam volna, az én lányom egy angyal, komolyan. Oltári mázlink van, hogy minket választott szüleinek, remélem a tesója egy hasonló felhőről pottyan majd közénk Kép.
Ne akarok ijeszgetni, de figyeljetek: Zsófibabának bedugós fülbevalója van és kiesett a végre (nem tudni mikor és hol), csak azt vettem észre és hogy eleje ott csillog a kezében, már indult is a szája felé... Szóval kivettem a fülbevalót. (Én gyerekkoromban szöget nyeltem, majdnem megfulladtam, szóval a lenyeléstől eléggé parázok...)
Remélem Beának jól sikerült a ZH-a.
Kingu, Rád is gondolunk!!!
Korábban már reklámoztam itt a Partners Hungary képzését, indul mág egy csoport januárban, hátha érdekel még vkit! Pár sort bevágok, bocsi az off-ért: A program célja a nők közéleti és vezetői esélyeinek növelése azáltal, hogy készségeket, ismereteket közvetítve, illetve gyakorlati lehetőséget biztosítva megerősítse őket magánéleti, munkahelyi és közéleti szerepvállalásukban. Célunk, hogy a képzések hatására a részvevők személyes hatékonysága, elismertsége növekedjen, felkészüljenek egy esetleges vezetői szerepre. A projekt kiemelt részét képezi a mai világban nélkülözhetetlen projektmenedzsment ismeretek elméleti és gyakorlati átadása. részletek: www.partnershungary.hu. Én már járok, nagyon jó!!!
Eszter
wester2004
 
 


Sziasztok!

Timurr

Nagyon tetszik a kép amit Cerzsebet felrakott. Megkérdezhetem, hogy ezt milyen programmal csináltad? Szeretnék én is csinálni ilyet.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Hihi
most látja mindenki,hogy igencsak egyfoormák a képkeretek,dehát karácsonyi nincs sokKép

Cerzsebet
Ebédidőbe mindig császkál a két szürkeruhásKépÁlt. a somogy körül,mert hát ott van a számítógépesboltos haver és hát őt mindig megkell látogatni.
Az együt alvást,hogy érted szobába vagy ágyban?Nálunk az első ébredésig az ágyában alszik,ami a mi szobánkaban van aztán melettem.Új év alkalmából pedig átvisszük a kiságyat az ő szobájába és végre merek tévézni stb.Kép

Viki
2 napig rossz evő,két napig jó,kakukktojás,mint az alvásban.

Most formabedobósat játszik a lányom,a cumi pont passzol a kiságyrácson kidobni.

Wester
És meg van már az új fülbevaló?
Én mindig a hátsóülésen utazok,nálunk is elöl van a babakocsi,meg amúgyis ,szerintem visítana,ha nem lennék mellette.
Ma kivittem az udvarra,de olyan hideg szél fújt,majd megfagytam,beis jöttünk.Kiakartam vinni most is,de úgy fúj a szél,hogy döngeti a redőnyt,így maradtunk.Eddih kb.2-3 nap volt amikor nem voltunk,kint,nha nagyon hideg van napi 20 percre igyekszem azért levegőre vinni.Alvás:teljesen változó napi minimum kettő:átlag összesen kettő.Tegnap változott a menetrend sajnos,9kor kelünk újjabban délig simán el van,akkor kb. 1 óra alvás ,ezzel el van 5-6-ig ekkor újjabb csicsi,csak itt jön a bibi,tegnap 6-7ig aludt,utána meg csak éjfélkor dobta be a szunyát.Most is áálmos,de ő á nem alszik.
Lorca
igen boltibébikaja.

nem bírok írni kiugrik a kezemből
Vendég
 


TücsökKép
ulead photo express 3.0 a keret
ha elküldöd a képet szívesen bekeretezemKép
Vendég
 


Cerzsebet,
Együtt, mint egy szobában, vagy együtt, mint egy ágyban?
Én Ákossal egy szobában alszom, és az első éjszakai szopi után odaveszem magam mellé, és onnantól ott alszik tovább. Férjem szegény kiszorult a nappaliba, de úgyis ágyat kellene cserélnünk, ha meg tudnánk finanszírozni, és akkor egy nagyobbat veszünk.

KépKép
connie
 
 


Megkaptuk a profi képeket, összesen 133-at, már nagyon kíváncsi vagyok. Gabi átküldött néhányat mailen:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
connie
 
 


Wester: nálunk most van éppen alakulóban a nappali szunyák rendje, de eddig Flóra is 3szor aludt fél órákat. Az elmúlt héten viszont többször is volt olyan, hogy később aludt el délelőtt, szunyált vagy 1 órát, és így délután már csak egy 1órás szunya jött 3-4 körül. Meglátjuk, merre megy a dolog. Éjszaka olyan 11-11 és fél órát alszik átlag 3 szopival.

Most hogy taknyos a lány és nagyon hideg volt kint (-10 alatt), nem vittem ki pár napja. Amúgy minden nap megyünk legalább 30-40 percre, de inkább többre. Mondjuk nekünk nem kell lehurcolni az emeletről, mert a földszinten lakunk.

Én mindig elöl ülök a kocsiban, mert én vezetek Kép A férjem többnyire hátul Flóra mellett, legalább is így volt, amíg volt autónk. Most hogy elvileg megint lesz hamarosan, meglátjuk, mit csinálunk.

Nekünk nincs fülbevalónk, és nem is akarok neki jó darabig (nekem gyerekkoromban kiszakadt a fülemből a "szőlős" (emlékeztek, az a három pötty, sok mindenkinek volt olyan) a játszótéren. Az bizony elég szar volt. Majd, ha ötödikes korában még mindig fiúnak nézik, mint az anyját, akkor kaphat Kép

Ja, a pöttyök tök szépen visszahúzódtak a lábáról, tényleg a paradicsom lehetett a ludas. Szegény gyereknek elég hülye anyja van Kép

Zitmi: azért mindenképpen meg fogom mutatni a dokinak. Szerinted emiatt kérjek külön időpontot, vagy ha nem rosszabbodik, akkor elég a január eleji kontrollon megmutatni? Csak azért kérdezem, mert itt nagyon nehéz bejutni a dokikhoz (a legutóbbi vizitre másfél hónapot kellett várnunk). Persze, ha sürgősségi a dolog, akkor lehet vinni. 2-3 hét sokat számít szerinted?

Nagyon máshogy van itt amúgy az orvosi ellátás: eleve ritkábban vannak a kontrollok (fél éves kor fölött csak 3 havonta), ha beteg a gyerek, akkor is először csak telefonon adnak tanácsot, és ha nem javul, akkor mondják, hogy vidd be stb. Nem vagyok nagyon parázós anyuka, de jó volt, hogy otthon csak úgy el tudtam szaladni vele a dokinkhoz, ha valami miatt megijedtem. És persze itt védőnő sincs, pedig nekem az is jól jött otthon. Nem volt tolakodó, és mindig jókat beszélgettünk, adott 1-2 jó tanácsot.

Teszek fel képeket magunkról, mert régen bombáztalak Titeket vele
Kép

Még egy (ezen kicsit szomorúnak nézek ki, pedig egyáltalán nem voltam az)
Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Wester: nálunk most van éppen alakulóban a nappali szunyák rendje, de eddig Flóra is 3szor aludt fél órákat. Az elmúlt héten viszont többször is volt olyan, hogy később aludt el délelőtt, szunyált vagy 1 órát, és így délután már csak egy 1órás szunya jött 3-4 körül. Meglátjuk, merre megy a dolog. Éjszaka olyan 11-11 és fél órát alszik átlag 3 szopival.

Most hogy taknyos a lány és nagyon hideg volt kint (-10 alatt), nem vittem ki pár napja. Amúgy minden nap megyünk legalább 30-40 percre, de inkább többre. Mondjuk nekünk nem kell lehurcolni az emeletről, mert a földszinten lakunk.

Én mindig elöl ülök a kocsiban, mert én vezetek Kép A férjem többnyire hátul Flóra mellett, legalább is így volt, amíg volt autónk. Most hogy elvileg megint lesz hamarosan, meglátjuk, mit csinálunk.

Nekünk nincs fülbevalónk, és nem is akarok neki jó darabig (nekem gyerekkoromban kiszakadt a fülemből a "szőlős" (emlékeztek, az a három pötty, sok mindenkinek volt olyan) a játszótéren. Az bizony elég szar volt. Majd, ha ötödikes korában még mindig fiúnak nézik, mint az anyját, akkor kaphat Kép

Ja, a pöttyök tök szépen visszahúzódtak a lábáról, tényleg a paradicsom lehetett a ludas. Szegény gyereknek elég hülye anyja van Kép

Zitmi: azért mindenképpen meg fogom mutatni a dokinak. Szerinted emiatt kérjek külön időpontot, vagy ha nem rosszabbodik, akkor elég a január eleji kontrollon megmutatni? Csak azért kérdezem, mert itt nagyon nehéz bejutni a dokikhoz (a legutóbbi vizitre másfél hónapot kellett várnunk). Persze, ha sürgősségi a dolog, akkor lehet vinni. 2-3 hét sokat számít szerinted?

Nagyon máshogy van itt amúgy az orvosi ellátás: eleve ritkábban vannak a kontrollok (fél éves kor fölött csak 3 havonta), ha beteg a gyerek, akkor is először csak telefonon adnak tanácsot, és ha nem javul, akkor mondják, hogy vidd be stb. Nem vagyok nagyon parázós anyuka, de jó volt, hogy otthon csak úgy el tudtam szaladni vele a dokinkhoz, ha valami miatt megijedtem. És persze itt védőnő sincs, pedig nekem az is jól jött otthon. Nem volt tolakodó, és mindig jókat beszélgettünk, adott 1-2 jó tanácsot.

Teszek fel képeket magunkról, mert régen bombáztalak Titeket vele


Még egy (ezen kicsit szomorúnak nézek ki, pedig egyáltalán nem voltam az)


Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Hűűűű, Connie, nagyon jók a képek. Hát hiába, ez is egy hivatás, s nem mindannyian vagyunk olyan profik mint Juszti és Vizimanó. Persze Veled is nagyon jó, de a két pasi együtt csúcs!!! Kakitémához: (szopis topockban olvastam, hogy érdeklődtél), szóval nálunk igazán nem tudom mitől rendeződött, de kb egy hónap után már nem volt gond, most inkább naponta 2-3 a norma. KépLehet, hogy az segített, hogy kb 7 hós korától kap husisat, Hippet, s abban van olaj. És az almát csak szőlőlével adom, fagyasztottam le.
Eszter
Eszter
wester2004
 
 


Ez a bananet nem igaz. Ne haragudjatok, hogy kétszer ment el, a képek pedig egyikben sem látszanak. Próbálom újra.

Connie: nagyon jó, ahol apájával nevetnek, meg ahol puszit ad neked, de a többi is.

Juszti: jobban vagy már? milyen volt Csabán?

Akkor a képek:
Kép
Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Helo
Timurr, Connie
Úgy értem egy szobában. ÁÁ Nálunk el sem alszika ami ágyunkban. Igaz nem is próbáltam. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, úgyhogy a mi életünkből kimaradtak ezek az éjszakai cicin alvások.Kép
Azért kérdeztem, mert enyém bébi már 1 hónapos kora óta külön alszik (első pár napig volt para, bár légzésfigyelővel aludtunk)), és azóta végig alussza az éjszakát. És mikor a műtétem miatt anyuéknál aludt velük egy szobában akkor mindig felébredt éjszaka. Ezt csak a zombi klub tagjainak mondom. Hátha... De ha ti még korainak tartjátok a külömn alvást , akkor nem is szóltam. Kép

Connie
Annyira jók a képek, nagyon szépek vagytok. Nekem főleg az anyához bújós tetszikKép)

Timurr
Szürkeruhások. Kép Akkor a párod szgép mániás? Nem autó? az enyém az, sajnos. Leginkább rallye. Már néha az agyamra megy vele. Szonjának is van egy Subaru overálja. Úgy néz ki benne mint egy kisfiú. Mert haja az ugye nincs neki.Kép
Fülbevaló, hát a milyenk el is tűnt. remélem a porszívóban van, és nem Szonja nyelte le. Bár ez már 1 hetes sztori. Mindig kaja közben piszkálta a pöcköt, aztán most nincs is meg. Én mondjuk vettem neki egy másikat, mert eddig csak az volt bent amivel átlőtték, és mondtma csajnak hogy olyat adjon ami szoros, és ezt most nem is piszkálja. Amúgy a keresztelőjére kapott két párat, az egyik a híres "szőlős", de haj híján úgy néz ki velük mint v.mi népviseletbe öltözött cigányasszonyKép
Eszter
Én mindig hátul ülök Szonjával. Kiv. mikor én vezetek, mert akkor ugye mégse. De mondjuk ez nem sokszor fordul elő. Hisztizik ha nem ül mellette senki.Kép
Tényleg ti bébieitek szoktak hiztizni? Szonja nagyon tud, szinte toporzékol, de tényleg. ( hát mondjuk ebbe sajnos tiszta anyja)
És miket kapnak karácsonyra. Én annyira örülök, olyan rokomok is vettek neki ajándékot akikre nem is számítottam. Tele lesz a fa alja Szonjának.
Kriszta
nagyon szépek vagytok a képeken. Nagyon szép Flóra. Ahogy elézem hajgumira nektek sem lesz szükségetek egy darabigKép
KépEzt a képet mindenkinek aki függőKép
cerzsebet
 
 


Sziasztok!

Rozibaba köszöni a 9 hónapos jókívánságokat, olyan figyelmesek vagytok. KépKépKépKép Meg vagyok hatva, komolyan Kép Tényleg csak most született és már mekkora...Kép Imádjuk!!!!!!!! Életünk egyik legjobb része, hogy ő lett! Meg is köszöntem neki is, hogy ideköltözött hozzánk Kép Nemsokára 1 éves lesz...Mert a tél hamar elmegy és itt a tavasz. Bár, ahogy a mai időjárást elnézem, inkább most jön a tél java. ÚÚÚtálom ezt az időt...Csak sár van, legalább esne a hó...

Timurr
Köszi, hogy hiányoztam Kép Képzeld, mai vásáron a suliban eladtak a gyerekek majdnem mindent (sálak, hello kittys pénztárca stb), úgy kb 7500 ft jött össze. Olyan szép dolgok voltak, pl kézzel készített gyertyák. Kaptunk is a gyerekektől. És: tartottak sütiversenyt (íz és szépség számított), amire a fehércsokis muffinnal beneveztem (ma hajnalban sütöttem) és 2-ik lettem!!! A gyerekek szavaztak. Egy spéci muffin volt, mert Vizimanó ötlete alapján tettem mindegyikbe egy-egy fehércsokis belga pralinét. Nagyon fini lett. Olllyan boldog vagyok!! 19 süti volt összesen.
Timi, gyártom a Hello Kitty cicát Nektek! Csak a hétvégén nem tudom tovább csinálni, mert a yerekek is ilyet kapnak, és nem szeretném, ha látnák. Majd éjszaka csinálom tovább. Úgy kb 40 cm nagy, jó mi? Feladom postán majd.
Köszi, hogy meghívtál erre az iwiw-re, bár nem annyira értem még a dolgot, majd csak belejövök. Elsőre nekem nem sikerül semmi a szg-en, ehhez teljesen tök vagyok. De haladok, régen még képet se tudtam ide feltenni, ma meg igen, sőt még cd-t is tudok írni Kép

Annyi mindenre szeretnék reagálni, meg is teszem ma. A férjem megjött Párizsból, ott is dugó dugó hátán, mint Budapesten, és nem volt hideg egyáltalán. Most előreláthatólag csak januárban utazik legközelebb, el sem hiszem...Kép


Vezso
vezso
 
 


Ildi
Hatalmas gratula Marcipánnak!!Nagyon ügyes!!!!

Connie
Állati jók a képek!Én is kíváncsi vagyok a többireKép

Cerzsebet
Mi már 6 hónapos korában külön szobában altatjuk Vincét(most 9 hónapos),de én is zombiklubtag vagyok sajnaKépÚgy tűnik,nem ettől függ...

Nebula
Nagyon szépek vagytok a képekenKép

Wester
Mi minden nap megyünk sétálni,kívéve amikor ilyen egész nap esős idő van-hóesésben is megyünk,az más,de az esőKép((
Vince elég keveset alszik éjszaka,azt is minimum 3 részletben,délelőtt alszik másfél órát és délután is másfél-2 órát.
Kocsiban mindenki elől ül nálunk(mert olyan a kocsiKép

Szegény Vinci,most vettem észre h az épphogy kinőtt felső fogából már hiányzik két csipke.Basszus,ha így folytatja,elég sokáig pépesíteni fogokKép
Ma voltunk a közértben,beültettük a bevásárlószekérbe:majd szétszedték a nők,hosszú sorok kezdtek kígyózni a pénztárnál,mert a pénztárosok a kis vigyorgót ajnároztákKépEnnyit az idegenektől való félelemrőlKép

Virág
villes
 
 


Jaj, az előbb elfelejtettem írni: gratula Marcipánnak! Nagyon ügyes a srác!

Virág: nagyon édes lehetett Vince a bevásárlókosárban! Flóra is nagyon élvezte múltkor, amikor beletettem, mert így iagzán jól szemügyre vehet mindent.

Vezso: gratulálok a második helyhez! Persze nem lepődtem meg, amilyen ügyi vagy.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Connie,
Nagyon jók a képek, nekem azt tetszik, amelyiken puszit ad Kép meg az is, ahol csodálkozva néz fel Kép meg a többi is Kép Kép huuuuúúú de jó lenne, ha meg tudnád mutatni mind a 133-at Kép

Vezso,
Rozinak boldog 3/4 évet Kép

Akiren
akiren
 
 


Vezso: Rozinak mi is nagyon boldog 9 hónapos szülinapot kívánunk!

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kriszta,
Nagyon szépek vagytok ti is Kép
Képzeld, engem is nagyon-nagyon sokáig fiúnak néztek Kép

Akiren
akiren
 
 


Lorca,

Hát igen, a húst még mellőzzük, majd 8 hónapos korában fogom megpróbálni, az meg ugye cska jövőre lesz, jan. 7-én Kép
Anti-háziasszony Kép Kép ez jó, lehet hogy én is???? Kép azt hiszem, igen. Kép

Akiren
akiren
 
 


Eszter,

Alvás: Gréti napközben 3-4-szer alszik fél órát. Éjszaka kb. 10-12 jön össze, és nem egyben, ebben 3-4 ébredés van Kép eddig a legkevesebb 2 volt, de már volt 6-7 is Kép Kép Kép

Séta: Sajnos a héten csak hétfőn voltunk, azóta nem Kép Kép Ez nagyon bánt is, de most picit bújkált benne a betegség, és az idő is vacak volt, így nem kockáztattunk. De általában heti 2 nap nem szoktun menni... nagyjából.

Utazás: Én mindig hátul ülök Grétivel. Meg sem próbáltam még másképp, nem is fordult meg a fejemben. Szerintem azért nem is vetődött fel bennem az első ülés lehetősége, mert Gréti hátul egyedül biztos üvöltene. Még így is előfordul, hogy ott vagyok mellette Kép

Akiren
akiren
 
 


Uralom a topikot Kép Kép
Fürdés??? Vacsiidő???? húúú csak én ülök itt egyedül???
Na, befejezem Kép Kép lelkifurim van, hogy én ennyire ráérek....

Akiren
akiren
 
 


Végre idejutottam a gép elé!

Eszter,
nálunk általában 7 körül kel a ded, és mostanában van, hogy fél egyig fenn van. Utána kb. 3 órányit alszik és este fél nyolc körül szundi újra.Kép
Én minden nap kiviszem sétálni - lehet, hogy szívtelen vagyok, de eddig nem lett semmi baja - és bevallom, hogy van, hogy kétszer is.Kép Legalább ezen idő alatt nem kell azon paráznom, hogy mit ránt magára, és mit fog széttépni, megrágni.Kép
Mellette ülök.Kép Remélem nem túl sokáig, mert mellé egy bébihordozót álmodok egy bébivelKép

Ildi,
ÚÚGY ÖRÜLÖK ! Látod, Marcipán csak megfontolt, nincs igazi baj.KépKép

TimurrKép

Connie,
nagyon aranyosak a képek.Kép Igazán csinálhatnál reklámot névvel és címmel a fotósnak.Kép

Egy kis meglepi tőlem nektek http://www.frameshow.com/Gallery.aspx?cat_id=3&subcat_id=2 Itt kifejezetten karácsonyi keretek vannak, de még kb. hatmillió másik van.Kép Jó szórakozást.Kép

Sózás,
azt mondják, hogy a túlsok só megterheli a baba veséjét. Mi nem sózunk, cukrot pláne nem használunk.

Hús,
én adom a gyereknek már régebb óta, védőnő + orvosok is azt mondták, hogy kell a vas miatt, mert a növényi vas nehezebben hasznosul, mint az állati eredetűKép Sosem volt semmi baja a gyermeknek tőle. Jégkockányit kap, de már nem elég neki a 2 dl.Kép Most azon parázok, hogy mekkora lesz ez a gyerek? Most volt 74 cm és 10kg 10dkg.Kép

Sokat akartam még írni. Majd teszek fel képeket is, de most megyek csomagolni.KépKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Akiren,
Én gyantáztatni voltam, aztán mire visszajöttem, bealudt a család. Nem tudom, mi lesz így az éjszakai alvással, majd itt fognak a fiúk kukorékolni.Kép

Cerzsebet,
Nálunk sem ettől függ, mert akkor is velünk aludt, amikor még átaludta az éjszakát. De hallottam baba-mama foglalkozáson, hogy vannak babák akik annyira felületesen alszanak, hogy tényleg a szülők mocorgása ébreszti fel őket.

KépKép
connie
 
 


Cerzsébet,
Nati nem hisztizik. Sírni se szokott, egyszerűen kiabál vagy nyikorog, ha akar valamit. Ha fel van háborodva, kidugja a nyelvét és prrrrrrrrr. A védőnőt is jól összeköpködte oltás után.

Nebula,
Nem mindenhol olyen a doki, mint a tiéd. A kórház után meglátogatott, utána nem tudtam utolérni 2 hónapig. Megbeszéltük még születés előtt, hogy csinál koponya uh-t. Mikor végre meglett, annyit mondott, ja, 2 hónapos elmúlt, már nem csináljuk. Nekem kijött ugyan az ügyeletes, de barátnőmnek már azt mondta, hogy ha eléri a 40 fokot a baba láza, akkor vigye be, addig csak csillapítsa. tüdőgyulladása volt bébinek.

Timurr,
A dobálásról volt egy könyvben, hogy a gyerek nagyon szereti, főleg miután felveszed, és rájön, hogy lehet ketten is játszani.

Connie,
Sókérdésben szerintem nincs egyetértés, de ha a védőnő nem a saját véleményét mondja, hanem ami elő van neki írva, akkor egy éves koráig tilt. Állítólag a vese képtelen kiválasztani és ezért károsodik. Én úgy vagyok vele, hogy megeszi, tehát legyen bármilyen az íze, neki megfelel. 6 hónaposan volt 9 kg/70cm tehát nem lehet azzal a kajával semmi gond. Anyukám jól megsózott mindent annak idején, az én veséimnek nem ártott.

Bocsi, ez angolosoknak, de nem tudtam ellenállni.

Az EU-ba való belépéssel néhány településünk neve megváltozik! Már most
érdemes megtanulni!!

Békéscsaba = Pacific Csaba
Szombathely = Saturday Place
Hatvan = Have Six
Szarvas = Very Bad Iron
Lábatlan = Legless
Lajosmizse = Mizs Of Louis
Szentes = Saint S
Veresegyház = Red One House
Balatonakarattya = Wish Of Balaton
Kistarcsa = Little Hold It
Diósd = Nutty D
Törökbálint = Turkish Valentine
Leányfalu = Girlvillage
Békásmegyer = Froggy Goes R
Diósjeno = Eugene Nutty
Ajka = Her Lip
Érd = Reach It
Mogyoród = Your Peanut
Nagykovácsi = Big Smithy
Hévíz = Hey Water
Tolna = He Would Push You
Várpalota = Castlecastle
Nemesvámos = Noble Customs
Martfu = Veered Grass
Csorna = He Would Steal
Baja = His Problem
Érsekvadkert = Archbishop Wild Garden
Nagybajom = My Big Problem
Rókus = Rho Shut Up

Kép KépKép
lorca
 
 


Vezso,
gratulálok én is RozinakKép Örülök, hogy a muffin sikert aratott, nagyon ügyes vagy. Annak meg még sokkal jobban, hogy férjed nem utazik el tőletek.Kép Hát ne is menjen sehová irgatta-burgatta.Kép

Kriszta,
ti is nagyon aranyosak vagytok, annyira bírom Flórát a csibészes mosolyával.Kép

Timurr,
majd priviben dobj meg a címeddel, szeretnék feladni valamit, hogy karácsonyra odaérjen.Kép

Virág,
ma Ákos magára borította az Ikeás etetőszéket.Kép PEdig, csak annyi időre volt egyedül, hogy hoztam egy törlőkendőt.KépKép VOlt visítás, hogy jajjaaajhajahhajjahjKépKép A fején meg foltKép Pont így fogják látni anyuék...
Vinci Corleone-t nagyon sajnálomKép Nálunk eddig csak a saját ajkánka véresre harapása történt meg.Kép

Az én fiam sincs el egyedül. Mindig jön utánam, de erről nekem az a véleményem, hogy örülök neki, mert ezek szerint nálam, mellettem biztonságban van, kíváncsi rám, majd úgyis hallgathatom kamaszkorában, hogy jajj anya, hagyjál már!!!!Kép Szóval én ezt sikerként élem meg, bár néha tényleg kellemetlen, amikor pl a WC ajtónál feláll én meg benn könyörgök, hogy csüccs fiacska, ülj le Ákos, drága életem, anya nem tud így kijönni... Sztem a panelszomszédok ott röhögnek.KépKépKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Vizimano,
Ha hallod, az már jó. Ez azt jelenti, hogy szóba áll veled! A WC-gond ismerős, amikor Natinak anyahisztije volt minibb korában annyit csináltam, hogy fogtam a bébihordót, betettem és vittem magammal. Kicsit zavart, hogy a nyitott ajtó résén pont kilátok a gangra, de mindig reménykedtem, hogy ez fordítva nem működik.

Sikerült Natiképet tenni a profilomba! Túl béna vagyok, nem tudtam lekicsinyíteni, hogy ideférjen, de akit érdekel, ott megtalálja.

Kép KépKép
lorca
 
 


Vizimanó!
Én rámentem a képkeretes oldalra és onnan hogyan tovább? Rákattintottam egyre és utána mit csináljak, mert ha lementem kép mentése más néven akkor lementi, de nem tudom használni. Légyszí valami ötletet, mert nem tudom összehozni Benice képével a képkeretet.
Patri
patri
 
 


LORCA!EZEK A VÁROSNEVEK NAGGYON JÓÓÓK!!!!

KingaKép

Kinga
skinga
 
 


Patri
A lap alján van a letöltési ikon. Le kell tölteni a programot, és utána tudod használni.
hüpi
 
 


Most egy kicsit bővebben.

Ma fiam a délutáni alvását elszerette volna elbliccelni. Sehogysem akart elaludni.Kép Másfél óra különböző módszerü altatás után kiharcolta, hogy menjünk ki a havasesőben egyet sétálni. Posta, papirbolt, patika körút kb egy óra volt, és csak fél órát aludt a gyerköc. Sok hühó semmiért, de legalább jól eláztunk.Kép
Tudtátok? A patikában szerettem volna venni homeos kamillakivonatot, és erre azt mondták, hogy nincs, és nem is lesz, majd csak jövöre, mert visszavonták az összes homeos cuccot, mert valami gond van a csomagolásával. Jó, majd megmondom az Ádámnak, hogy majd csak jövöre fájhat a fogacskájaKép Már napok óta semmi sem jó neki. Jön a 2. foga.Kép

Connie
Nagyon jól néztek ki a fényképeken. Most már tudom, hogy kire is hasolít Ákos!Kép

Vizimano
Örök hála a linkért!Kép
Nem semmi mekkora már az Ákosod. Szemei még mindig olyan csábosak?Kép

Alvástéma. Nálunk már két hónapos kora óta külön szobában külön kiságyban alszik a gyerek. Éjszaka kel még mindig születése óta 3-4* általában. De szopi után alszik is vissza. Próbáltam neki már laktatósabb kaját adni vacsira, de az sem segített.
Ádám eszik már husit. Nem tudom mennyi,kicsit. De eszik már krémtúrót, túrórudit-csoki nélkül. Mikor én reggelizek, akkor őt is oda kell ültetni az asztalhoz, és kér enni. És nem holmi bébikaját hajlandó megenni, hanem amit én eszek. Jelen esetben sonkás vajas kenyeret szokott falatozni a gyerek. Jó mi? Már most külön akaraa van, pedig még ott a tojáshéj a fenekén. És hihetetlenül anyás!KépKépKép
Az autóban én elől ulök, mert én szoktam vezetni, és a férjem hátul a gyerekkel. Kép

No mentem hunyni.
Szilvi
hüpi
 
 


Sziasztok! Kép)

Bocsánat, hogy így eltűntünk, de nincs energiám ennyi felé figyelni, meg ugye idő se nagyon. Halmozódik itt minden.

Képzeljétek, Bernát már szépen ül, kevésbé szépen kúszik, de ezt már írtam is. Ja, és int pápát - persze még a maga módján, de ha meglát egy új arcot, akkor már emeli is a kis kezét Kép) Ebből is látszik, ha több időm lenne vele foglalkozni, már egy csomó mindent tudna. Ezt a pápát egy óra alatt tanulta meg Kép Többszöri megerősítés, és már tudta is Kép

Teljesen nem vagyok képben, hogy mikor karácsonyoztok együtt. Lesz abból valami? Ha kedden, akkor mi biztosan kimaradunk, mert nálunk az oviban kedd délelött van a karácsonyi ünnepség, és a fiaim szerepelnek. Kristóf már tavaly is az egyik főszereplő volt, ha jól sejtem, idén is így lesz. Annyira édesen mondja a három versszakos versikét, hogy mindig elsírom magam Kép

Mindenkit puszilok! Még olvasni sem volt időm mostanában Kép Remélem, mindenki jól van!!!!

Dorka
dorka
 
 


Ja, a WIW-en én is rajta vagyok: Szeredás Tóvári Dorottya néven! Keressetek meg!!!
puszi, D
dorka
 
 


Vizimanó!
Nagyon király ez az oldasl; örök hála!
Gyártom rendesen a képeket!
Kép

delfinke
 
 


Sziasztok!

Ne haragdujatok, eltűntem pár napra, intéztem a karácsonyi beváráslást. Jelentem, hogy mindenkinek mindent sikerütl megvenni Kép Kép
Mindenki jól van? Remélem, hogy elmúltak a betegségek! Kép

Csomagolva a keddi ajándékok!
Sajnos most sincs időm elolvasni az elmúlt napok eseményeit, csak a fotókat néztem meg! Nagyon szépek! Már úgy hiányoztatok, gondolom, hogy csomó mindenről lemaradtam 1 hét alatt.

Angéla! A listádhoz küldjek Blankáról képet?

Én is kérek iwiw meghívót, ha lehet! Köszi! dcsiky@hotmail.com

Minden foghoz, újabb mutaványhoz és hónapfordulóhoz gratulálok! Nem írok senkit név szerint, mert hosszú lenne és úgyis kihagynék valakit Kép

Vezso! Téged olvastalak valamelyik nap és minden elismerésem a tiéd! Ennyi mindent hogy tudsz csinálni? Te vagy a szupermama! Hát le a kalappal előtted!
Remélem, hogy kedden sokan leszünk, már nagyon várom.
Készülünk ezerrel a karácsonyra, azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. voltunk az outlet centerben valamelyik nap és tök jó. Ismeritek? Egész jó cuccok vannak egész jó áran. Vettünk ruhát meg cipőket és gyerkőcruha is van.
Há tnagyjából ezek voltak az elmúlt napok, de komolyan mondom, hogy teljesen elfáradtam az egész napos rohangálásokban.
Blanka nő ezerrel, 70 cm és 8400 g, és mindjárt 7 hónapos lesz! Már fordul, de mást nem nagyon akaródzik neki csinálni.

Írok még, most megint mennem kell!
Üdv nektek Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?