Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
jelentem kész lett a naptár, holnap viszzük csak el anyukámnak, remélem neki is fog tetszeni!
MINDEN SEGÍTSÉGET NAGYON KÖSZÖNÖK!Kép
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Panka, én nem arra gondoltamKép
Magában a progiban, amikor elkészítek egy naptárt, belerakom a képem, miegymás, elmenteném..hogy holnap tudjam folytatni..de nem tom hogy és hova. Amikor bezárom a progit, megkérdi, hogy mentse-e, de azt nem tom, hova rakja el. És amit tegnap csináltam, ma már nem volt megKép
A progi letöltése és felrakása nem okozott gondot.
fény
 
 


Helló!

Maris, köszi az ötletet, legközelebb így fogom kipróbálni. Anyukád örült a naptárnak? A fényképezőgépünkhöz nekünk is van ilyen szerkesztőprogram, de én még nem csináltam naptárt. Bár, jön a karácsony, szép ajándék lenne a nagyszülőknek.

Fény, nincs a programban olyan menüpont felül, hogy File? Mert ha a program elmentette, akkor ott (azon belül is az Open-nél) talán meg tudnád nyitni. Esetleg.

Lóri hamarosan egy éves lesz (pont egy hét múlvaKép) és úgy gondoltam, hogy a szülinapjára megsütöm azt a tejmentes almatortát, aminek a receptje itt kering a BN-en. Közületek elkészítette már valaki ezt a sütit? Érdekelne, hogy milyen volt. Köszi!

További szép napot!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 

 
 

Dodus!
Hogy öregszik ez a gyerek...már 1 éves?Kép
Képeslapjaimról küldtem fotót.
Laura sajnos nem javul, hétfőn megyünk újra a fülészetre.
Éva
neva
 
 


Neva, az semmi, hogy ő öregszik, de én is. Kép
El is felejtettem írni, hogy Panka lécci javíts a táblázatban 29-re. Már jó régen volt a szülinapom, csak elfelejtettem szólni.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Gyöngyöske! Azt hiszem nekem is Tommy van én a budapesti börzén vettem 5ezerért. Mikrogyöngyök vannak benne. Miért mással is töltik?
Hannához is eljött a Mikulás a kis barátait is meghivtuk. Amúgy apa öltözött fel.KépKép

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Miért ilyen összevissza tette fel a képeket? Ha kisebb képet szeretnék akkor milyen méret legyen. Ez 600x450
Ti mekkorát irtok be képméretnek?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!
Látom, olvasom, hogy nagy híre van a Miklásvonatnak. Én kíváncsi lennék olyanok véleményére akik voltak. Ugyanis mi voltunk vasárnap, de sok jót nem tudok róla mesélni...
neva
 
 


Sziasztok!

Panka, Kriszta!
Örülök, hogy találkoztunk!



Búzaszem!
Hanna nagyon édes! Eszembe jutott amikor találkoztunk a máltain, akkor még Zsuzsának volt a pocijába Beni, és persze neked is Hanna csak még picike volt, még nem látszott. Hogy telik az idő!(és azóta már Roli is megszületett)

Neva!
Gratula a stathoz, az tényleg nem könnyű. Mi is szerettünk volna menni a Mikulásvonatra, mi volt a baj?


Nálunk gyerkőcök nemrég gyógyultak meg, még Roli is antibiotikumot kapott. Szegény Rolcsi hasfájós, és nekünk semmi nem jött be ellene, sem az infacol, sem az angol víz, sem a homeós bogyók, sem a masszázs(bár az néha segít). Sőt a doki felírt egy nospa+ nyugtató keveréket, de attól még rosszabb volt. Ezért azt mondta a gyerekorvos, hogy amint lehet adjak neki más hamit az anyatejen kívül és etessem négy óránként, mert azért fáj a hasa mert sokat eszik és mohó. Ez eddig rendben is van de én az anyatej híve vagyok és az igény szerinti szoptatásé.Nem tudom, hogy tényleg jobb lenne -e akkor ha megfogadnám a doki tanácsát.Tény, hogy 6,5kg és 22.-én mult két hónapos.

Tudna valaki segíteni abban, hogy a fél szocpolt ki veheti fel és mire. Mi szeretnénk egy 73 négyzetméteres lakást venni, itt a közelben, a jelenlegi 55négyzetméteres 1+2 feles. Jó lenne tudni, hogy igénybe vehetnénk e a fél szocpolt.

Ja és még valami tud valaki valamit a köldöksérvről? Rolinak az van, és a védőnő azt mondja nem gond egy éves koráig bezáródhat, a doki szerint műteni kell mert nem záródhat be, és kb 5 éves korban műtenek.
Előre is köszi.

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Cat!

Nézd meg ezt az oldalt!
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/vagyon/ingat/alllaktam/felszocp ol

A múltkor volt egy tévéműsor és egy orvos válaszolt a telefonálók kérdéseire. Az egyik anyuka szintén hasfájós problémával fordult a dokihoz. Az orvos azt mondta, hogy a ritkábban etetés nem jó megoldás, mert a gyerek még éhesebb lesz és még többet fog szopni, még jobban fog fájni a hasa. Etesse igény szerint a babát. Az egyetlen igazán hatásos gyógymód az idő.Kép Tudom, ez nem vigasztal, nekünk is csak ez jött be.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


SziasztokKép

Segítsetek már egy kicsit! Anitának (kacajkának) kellene egy e-mail címe. Egy freemailes van, de azt szerintem nem nagyon nézegetik. Gravírozás ügyben akarok képet küldeni a férjének. Beszéltem is vele, csak épp a mail címüket nem kértem el.......
Köszi szépen, aki tud segíteni!

Marci megint köhög, már nem is csodálkozok....2 hét gyógyult, 1 hét beteg állapot. Már épp letelik a 2 hét, úgyhogy várható volt...
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy köptetőt meddig lehet adni neki? Vagyis hány napon keresztül? A Naturlandos kakukkfüves köptetőt szedi, de lassan már 2 hete.....

NevaKép
Én is gartaulálok! Nekem mérlegképesem van, tudom milyenek ezek a tantárgyak.....

PankaKép
A börzén nagyon készültem, hogy megnézem Mollit, de úgy aludtKép A pofijából is alig láttam valaitKép

DodusKép
Szia! Sok puszi a nagy 1 évesnekKép Lesz buli?

BúzaszemKép
Hát ez a kép valami tündériKép Nem volt sírás a Mikulás miatt?

CatKép
Férjemet megpróbálom megkérdezni, a szocpollal kapcsolatban. Elég gyakran találkozik vele, mert építész....És a megrendelők gyakran jönnek hozzá, hogy ezt vették fel. Így talán tud valamit segíteniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


CatKép
Most látom, hogy Dodus milyen jó oldalt linkelt be nekedKép Ettől jobban mi sem tudunk segíteniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szia Koda!
Küldtem mélt.
Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!
<<<<Ingyenes képelőhívás>>>>
http://www.alon.hu/fotoprint.html
10db 10×13-as, a Középszeren vagy a Kandó K-on lehet átvenniKép
elvileg jan. végéig tart
Panka

panka
 
 


Sziasztok,
megjöttünk a Mikulás ünnepségről és a nagymami köszöntésből!
virág hihetetlenül élvezte,az ünnepséget, csak úgy repkedett a kezeivel. Először nem értette mit néznek ki a gyerekek az ablakon, de amikor belépett a szobába, neki is nagyon tetszett a piros ruhája. Közben báboztak is, jó magas paraván volt, így szuperül látta és nagyokat sikongatott. Néha alig lehetett hallani tőle az előadást. Csupa mosoly volt az egész gyerek. Kíváncsi leszek mi marad ebből jövőre.
Az anyukámnak is tetszett a naptár, jövőre majd, 12 oldalasat csinálok.
puszi Mindenkinek
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Nagyon szépen köszönöm, tényleg nagyon jó link, és mi mindennek meg is felelnénk, csak a dátum nem stimmel sajna, mert mi 2002-ben vettük a lakást.
Az etetéssel kapcsolatban én is ezt a nézetet vallom, kössz a megerősítést :-)))

Koda!
Neked is köszi, jobbulást Marcinak!

Maris!
Biztos nagyon édes lehetett Virág!

pusz

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Szia Cat!

Nálunk is hasfájós volt Hanna, az infacol jót tett, de ugyanaz volt a probléma: mohón és gyorsan evett sokat. Úgyhogy én picit sűrűbben kínáltam meg a cicivel, olyan 2-2,5 óránként, így kevesebbet evett és nem olyan mohón. Ja és azonnal cicire tettem, amint megéhezett, mindent abbahagytam,hogy ne hergelje be magátKép
Kinőttük szerencsére 3 hónapos koráraKép
Fény
fény
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek!
Itt vagyok suliban és nem sok időm van!
Köszönöm a gratulációkat! Kép 9 hét.
mindent sikerül produkálnia a Pocaklakónak amit Bencussal nem is éreztem! Hányinger /eddig csak az inger volt meg Kép / álmosság. az nagyon! Kép

Cat!
Jó lett a kendő? Jól melékeztünk az árára! Kép

Gyöngyöske!
Az a párna amit kinéztél kisebb, mint amit a vásárban láthattál. Nem sokkal. De nem olyna duci. Ha érdekel a dolog akkor vasárnap el tudom hozni.

Minden név- szülinapost Isten éltessen sokáig! Kép

Miku!
Nekem tegnap lett tele a csuprom a csokival. Bence otthon már csak csokri nyomott magába! Eldugtam! Mindet! Elég volt!
Szombaton voltunk Pesten. Majdnem nekünk jöttek! Húúúúú..... remegett kezem, lábam!
Jól kiüvöltöttem magam! Káromkodtam is! Kép
Eszeveszet tömeg volt!
Ha valakinek szüksge lenne valamire szobmaton is megyek!
ja! Szerintetek mit illik felvenni egy 4* szállodába karácsonyi vacsira? Elgé egy kosztüm vagy estélyi dukál?

Millió pusza!
k

Naprát: nekem olyan a progim, hogy nem engedi menteni csak nyomtatni!
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Angelika, Búzaszem!
A Tommy márkájú párnát hol lehet venni/rendelni, esetleg olvasni róla (huzat, méret)?

Angelika!
Ezen az oldalon olvastam, hogy ilyen töltetet hobby-áruházakban, pl. Praktikerben kb. 1500,- Ft/kg-os áron lehet kapni. Esetleg egy próbát megér. http://szopiparna.uw.hu/anyagosszetetel.html

Kriszta!
Köszi, de még nem döntöttem. Járunk szinte havonta Pestre, így a szállítást meg tudjuk oldani. Igzából nem is tudom érdemes-e vennem, Gyöngy 11 hónapig, Hanga 1 éves koráig szopott, végül is nem éreztem hiányát a szopispárnának, csak most annyira megtetszett.
Álmosság nekem is volt Gyönggyel és most a kicsivel különösen.
Pesti forgalom, közlekedési morál borzasztó.
Mi a mikucsomagokat kibontottuk, és szelektáltuk. A gyümölcsöket a gyümölcsös függőtárolóba, a szaloncukrokat egy kosárkába a "dohányzó asztalra", a csokikat, mogyorókat, diókat, csoki mikulásokat egy-egy tálba tettük. Nincs elrakva semmi, de mégsem járnak rá. Jobban érdekli őket reggelente, hogy mi van az adventi naptárban aznap.
Tegnap kb. 2 órán keresztül csomiztam az ajándékot, szelektáltuk apával név szerint, a tárolóba el is tettük. A lányok anyósomnál voltak. Már tényleg csak 2-3 ajándék kell, de azt már csak el kell menni megvenni.

Jól megfáztam. Tegnap alig volt hangom, pedig nem is beszéltem sokat. Hanga is beteg, szeptember óta most fázott meg először, azt hiszem ez jó arány. Gyöngy meg még nem is hiányzott. Lehet, hogy ez a heti 3 úszásnak, és a heti 1 judo-nak is köszönhető.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Jobbulást kívánok. Lánykáid már edzettek.
Mi már az idén nem megyünk oviba. De a füle már meggyógyult. Hallása is kezd rendbejöni.
neva
 
 


Még egy kérdés: gipsz figurákat készítettünk és pici levegő buborékok maradtak benne. Ezt hogyan kerülhetem el. Legyen hígabb a massza?
Köszi
neva
 
 


Hanna nem félt a Mikulástól. Pedig mostanában minden idegentől sirni kezd de 10perc múlva már ott ül az ölükben.
Sajnos a szopis párnáról nem tudok infót mondani mert mi a börzén vettük. Valaki esetleg nem tudja hogy neten hogy lehet megvásárolni? A hermanos börzén is volt az még sokkal jobb volt mert több volt benne a mikrogolyó

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Neva!Kép
Edzettség? Nem hiszem, szerintem ez alkati/gének/hajlam/immunrendszer erőssége stb. is. Gyöngy 11 hósan volt először beteg (három napos láz), de Hanga már 3 hósan megfázott. Benne van egy kis asztmatikus hajlam (ezt lehet, hogy tőlem örökölte, lehet, hogy nem, lehet, hogy kinövi), ezért megfázáskor kis zörej hallatszik. Szerencsére egész ügyesen fúj orrot már. Viszont tény, hogy ő könnyebben elkapja az éppen aktuális vírusokat (mint legutóbb a hasmenéses rota vírust).
Gondoltam, hogy meggyógyult már Laura, ha Mikulás vonatoztatok. Gyöngyék ma voltak az ovival, de neki nagyon tetszett most is. Mikulásról, krampuszokról, "rénszszarvasokról" mesélt. Nagyon aranyos kézzel varrott mikulást, és kis miku csomagot is kaptak. Biztos jól elfáradtak, mert mikor mentem érte 1/2 4-kor még az egész csoport aludt. Olyan bájosak voltak. Kép
Gipszöntéshez nem tudok tanácsot adni, mert én 2 éve öntöttem néhány képnek ilyen alapot, de már sajnos a keverési arányokat sem tudom. Anno még Katától kérdeztem.

Búzaszem!Kép
Ezen a lapon http://www.szoptatas.lap.hu a "szoptatós párna" alatt több oldalt is találtam, amely szopis párnát forgalmaz. Itt megtaláltam a Tommyt is.
A Hermannos börzén én is láttam, de sokaltam érte a 7 ezer Ft-ot.
Szilikonos formát kipróbáltad? Ma vettem szilikonos kuglóf formát, a hétvégén ki is próbáljuk a lányokkal.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske
En vmi hexapuzzle.hu-s cimrol rendeltem, a Kismamaban benne szokott lenni pontosan.
Golyokeresobe meg nem mentem, de koszi a tippet!

Engem is kerulget vmi torokfajditos nyavalya....

Lanyok!
Ti hol vesztek magatokra megfizetheto aron jo minosegu pamutfelsot, meg normalis szabasu farit?
Meg anno 3 eve vettem Belgiumban az H&M-ben, de itthon semmi hasonlot nem latok.
Most vhogy tinikre varrnak, mert a 42-s felsotestemre nem tudok pl. inget venni. VMI JO TURI?

A GLOUTLET-ben jart mar vki? Vagy jar fel vki rendszeresen? Egy anyuka mondta, hogy 3000Ft-ert kapott erdeti Nike overallt a gyerekere!

Betegnek gyogyulast es kellemes keszulodest a Karacsonyra!
Ha meg vkinek nincs meg az osszes ajandek, egy otlet:
Szerintem 3-4 evesnek szuperjo a Magneses szamolokonyv. 2499Ft. Igaz, hogy Angelika meg csak 1 eves, de megvettem neki, aztan majd eloveszem, ha aktualis lesz.
Osszefuggestelen gondolataimat talan a kor okozza...

Jo ejt mindenkinek!
Angelika
angelika27
 
 


Angelika!
Pont ezt a mágneses könyvet keressük a barátnőmmel. Hol vetted?
Éva
neva
 
 


Neva
Lehet kapni mindenfelé, én a Géniuszban vettem, a Centrumnal. Hátul van bent a boltban, a gyerekkonyveknel. A Kossuthban is lattam, a Varoshaz ternel

GLOUTLET senkinek sincs tapasztalata?

Angelika
angelika27
 
 


Angelika!

Köszi az infót.Kép
neva
 
 


Angelika,
mi szoktunk menni a GL outletbe is és a Premier outletbe is. Hát nem tudom, nekünk még így is drágaKép Utoljára a múlt héten voltunkKépMost leginkább a farikat néztük, a legtöbb helyen 19.990 helyett voltak 12.990-ért. Igaz sikerült venni nekem egy Old Navy fari 5.900.- ért, meg a páromra is találtunk Mustang farit 5.500 körül. Replay farik voltak 3000-ért, de csak a 30-as alattiak. Gyerekruhákat most nem vettünk, de azt a Gap és Old Navy boltban szoktam venni (vagyis vettem Beninek egy Gap itthoni nacit 990.-Kép)
Ha érdekel még valami kérdezz nyugodtan akár priviben is.

Janka

panka
 
 


DodusKép
Neked mindig elfelejtek írni, állandóan rohanok.
Én Beninek első szülinapra azt az almatortát sütöttem, de Mollinak nem azt fogom sütniKép Az íze még egész jó is volt, de olyan kemény lett, hogy csak na. De lehet, hogy én csináltam valamit rosszul.
Janka

panka
 
 


Panka, köszi. Gondolom a tészta lett kemény, ugye? Elárulod Mollinak mit készítesz? Van már ötleted? Még változtathatok a szülinapi menün. Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus,
még fogalmam sincsKépDe még van egy kis időm kitalálniKép
Így nézett ki a torta:
Kép
Panka

panka
 
 


Panka, úgy látom te sem vagy egy koránfekvő típus. Kép
Szép ez a torta. Kár, hogy nincs még ötleted másik szülinapi tortára. Szívesen kipróbáltam volna. Maradok ennél az almásnál. Majd beszámolok róla.
Tegnap sütöttem egy adag zabpelyhes kekszet. Nagyon finom lett, ha délelőtt nem fogom vissza magam, akkor már nem lenne belőle egy darab sem.Kép
Ma megyünk az egyéves vizsgálatra, kicsit izgulok, de szerintem minden rendben lesz.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus, Panka
En a Kismamaban (nov.) megjelent almatortat sutottem, nem lett ilyen szep, de finom volt, a lanyomnak is izlett. Ha keritek szivesen bepötyögöm.
Panka
Majd irok privit a GL-rol.

Neva
Sikerult konyvet venni?

Angelika
angelika27
 
 


SziasztokKép

Itthon vagyok Marcival, nem jár bölcsibe, mert kicsit beteg. Egy sarlatán férfi doki helyettesített, így azt sem tudom, mi a baja a gyereknek. Semmit sem mondott, csak ordított 1/2 6-kor, hogy miért most jövök, ő menni akar haza...6-ig van rendelés....A felírt gyógyszertől meg megy a hasa Marcinak....
Majd elviszem a saját dokimhoz, ha már lesz.

DodusKép
Kérmém a zabpehyhes keksz receptjét. Imádom az ilyen sütiketKép

Ajándékokkal hogy álltok? Én már mindent megvettem mindenkinek. Már csak a csomagolás van hátra. Na meg a fa megvételeKép Bár marci szerint azt is a jézuska hozza, így majd azt is be kell csempészni, na meg titokban feldíszíteni. Pedig ezt nem mi mondtuk neki.....Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!
Vagyok már egy pár napja és örömmel olvaslak benneteket.Kérdésm lenne hozzátok.A hugom kisbabát vár, most 12 hetes terhes.Volt ultrahangon, ott mérték neki a CRL-t és bár a doki nem mondták neki, hogy probléma lenne, de azok alapján amit a tesóm olvasott ez az érték a határérték alatt van, így most aggódik.Mondták neki, hogy a lányoknál talán kisebb ez az érték.Próbáltam utánnanézni az én papírjaim közt is, de nem találom, légyszi nézzetek utánna ha tudtok.......köszi

Melinda
adnilem
 
 


Sziasztok!

Angeika!
Mi is a Premier Outletben voltunk, még a nyáron. Az árak ott is magasak (mivel márkás cuccok), de tényleg vannak nagyon jó akciók. Pl. Nike cipő a lányokra 3000-ért volt, és Sherpa dzseki felnőtt méretben 34-ről 17000-re volt leárazva. Viszont, ami ennyire akciós volt, abból csak 2-3 db volt 1-1 méretben.

Dodus!
Zabpelyhes süti receptjét küld már át nekem is pirvibe. Köszönöm.

Koda!
Fotókat megkaptuk Marciról, nagyon nagy már. Ajándékokat én is becsomiztam vasárnap (2 órán keresztül). Vettem a Pennyben egy szilikonos kuglóf formát, most szeretném ki is próbálni. Ugye ezt nem kell kikenni?

Tegnap szerettem volna venni a Cora akciós katalógusában lévő 4 db-os szilikonos szettből, de egy db nem volt... Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Helló mindenki!

KodaKép

Nagyon csodálom a türelmed,én úgy elküldte, volna a faszit a halál izéjére, ahogy azt kell, pluszban kikértem volna magamnak a hangnemet. Elegem van piszkosul az orvostársadalom egy részéből, akik úgy gondolják, bármit megengedhetnek maguknak, csak azért, mert orvosok. Amikor a gyerekágyas osztályon feküdtem, és jött H. főorvos vizitelni, referáltak neki, hogy ő két napos császáros, ő háromnapos, stb. majd mikor odaértek egy spontán szült csajhoz, a főorvos bírta közölni: na végre egy asszony, aki tud szülni!
Hát én ezen nagyon kiakadtam, és csak azért nem szóltam, mert az egyik barátnőm pártfogoltja voltam, ő ott műtősnő, és nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.
Hanna még hál' Istennek nem volt beteg, de én már látom, hogy utálni fognak az orvosok és később a tanárok isKép)
Ja és a másik, amitől plafonra tudok mászni, az a megszólítás, hogy aszongya: Anyuka! Hát én nem vagyok az ő anyukája, van énnekem becsületes nevem, és tessék azon szólítani. Ráadásul amilyen hangsúllyal bírják mondani...

ezen mindig felhúzom magamKép
Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Tegnap óta 3 fogú a csajKép

DodusKép
Hát éjfélig szinte minden nap felvagyokKép Éjszaka sokkal jobban haladok a dolgaimmal, meg jólesik egy kis magányKép
Keksz receptet én is kérném.

AngelikaKép
Mailt várom.

KodaKép
Nem tudom, hogy néhány orvos mit hisz magáról. Utálom, hogy ha felsőbbrendű lénynek hiszik magukat.
Nekem még hiányzik egy-két ajándék, de a fele már megvanKép

MelindaKép
SziaKép Jól vagytok? Éjjel majd utánanézek az értékeinknek és majd megírom.

GyöngyöskeKép
Szilikonos formát nem kell kikenni. Corásat én is meg akarom nézni holnap, remélem lesz. Lehet, hogy még azért nem volt, mert holnaptól él az újság. De a leírás szerint csak 2db-os, nem?

FényKép
Látom neked is megvan a véleményed néhány orvosrólKép Engem a házidoki húzott fel tegnap nagyon. Felhívtam telfonon, hogy szóljak neki, hogy anyukám kórházban van, mondja a magáét és egyszer csak minden köszönés nélkül leteszi a telefont. Ez azért már bunkóság. Ezzel betelt a pohár. Most másik háziorvost keresek.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


sziasztok!

már elég rég írtam, most látom, ezen az oldalon még nme is. Hát meglehetősen le vagyok terhelve..
állandóan csak ki vagyok merülve, pedig nem is kezdtem decembertől dolgozni. No nem is bánom.
Ráadásul pár napja a honlapom főoldala is elszállt, kezdhettem előlről - mostanra végeztem. Ha van kedvetek kukk be ilyen lett

Kriszta
Hogy vagytok? Mikor jössz?
<elment!>

Koda, Gyöngyöske
Irtó ügyesek vagytok. Bár ott tartanék....

Rebekáról végre felraktam az új képeket innen lehet megnézni

Neva
Nem kell hígabb massza, csak rázogasd meg miután kiöntötted, s a buborékok szépen feljönnek!

Panka
Köszi szépen a naptáras progi ötletet, teljesen beleszerettem! Kép Állati jó!
Te nyomtattad? Vagy előhívatod? Hogy csinálod?

Királylány közben felkelt, a hajamat piszkálja, szóval mennem kell. Pedig épp belejöttem.

Ági

delice
 
 


Panka!

Gyorsan megnéztem a Corás prosit. Teljesen igazad, csak 2 db-os. 1+ 1 ajándék. Akkor meg jól elnéztem, mert volt mindegyik forma, csak én úgy kerestem, hogy 4 db egybecsomizva, ilyen árért. Kép No mindegy, nem tudom mikor jutok ki ismét. Szerintem idén már nem.
A kuglófot ma meg is sütöttem, nem kentem ki a formát, szépen kijött a süti belőle. Ez lesz a mai vacsi. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok,
az én lányom csak nem akar hízni! Már okt 25-óta 8 kg, most nagyon megerőltette magát, mert 2 hét alatt lett 8,17 kg. Amúgy vidámkodik egész nap, szóval semmi jele betegségnek, remélem semmi lappangó nincs benne. Ma adtam neki a sárgaborsó főzelékből nagyon ízlett neki.
Legyetek szívesek a kuglóf és a zabpelyhes süti receptjét nekem is elküldeni, emilke címem a profilban.
köszönöm szépen
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Szia Maris!
Átküldtem.
Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Dodus
Kernem en is a receptet....

Gyongyoske
Koszi az infot, talan tavasszal mennenk, csak azert erdeklodom, hogy megeri-e a benzint....

Panka
Gratula a fogacskahoz!!!
Majd irok, de most tele az orrom azzal a bizonyos valadekkal, Angelika is beteg, raadasul a ferjem is.

Maris
A baratnom lanya 4,39-cel szuletett, de 1 evesen 9 kilo volt, mert allandoan mozgott. Ha jokedvu a babad es mas tekintetben OK, akkor sztem nincs gond.
Adlinem
Mennyi volt az ertek? A szulok magasak?

Angelika
angelika27
 
 


MelindaKép
Előszedtem a papírokat. Beninél a 12. héten már nem is mértek CRL-t, hanem csak BPD-t. Vele CRL-re 8hét 5napos értékem van: 19mm. Mollinál van egy 13hét 6napos CRL értékem: 68. Remélem tudtam valamit segíteniKép
Ismered ezt az oldalt?

ÁgiKép
Jó megint hallani rólatokKép Már épp hiányolni akartalakKép

GyöngyöskeKép
Na akkor holnap majd szemrevételezem a formákatKép

AngelikaKép
Gyógyuljatok meg gyorsan.Kép Akkor még MM-en nem voltatok?
Hát ha csak amiatt mennétek fel Pestre, nem biztos, hogy megéri.

MarisKép
Ne aggódj a súlya miattKép Tudom, mondani könnyűKép

BettiKép
Régen írtál te is? Hogy álltok a költözéssel? Már biztos az új lakásban laktok.

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Panka!
Köszönöm szépen, segített az általad ajánlott oldal, eszerint jók a paraméterek.De talán hallgat rám a hugicám és felhívja az orvosát, hiszen nála jobban senki nem tudja megnyugtatni.


Köszönöm, jól vagyunk, gyerekek oviban...nem szeretnek járni, de elvannak...Én dolgozgatok a Lottózóban egyes napokon .Jól elvagyok.


Melinda
adnilem
 
 


Melinda!
Nekem 13hetesen 72mm volt Hanna 57cmvel született a nővéremnek csak 55mm volt és 55cm és 4,4kg lett. Milyen érték lett a húgodnak?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Búzaszem, Panka, Angelika!
Szóval az érték 12 hetesen 5,0 alatt van, talán 4,8, és azt mondja a hugi, hogy azok alapján amit ő olvasott ez az érték ilyen korban 6,0 körül kell legyen, talán a lányoknál kevesebb. Viszont a Panka által ajánlott oldalon szintén 4.8 .És a szülők magasak.

Melinda
adnilem
 
 


Sziasztok!

Ági!
Tudom! Sajnos! Hívott Ági! Gondolom Téged is! Megoldódott?
Hogy bírjátok? Nyugi van vagy hiány?

Melinda!
Jó olvasni Rólatok! Kép Mindig gondolok Rád amikor eljövök a Lottózó mellett!
Bence szereti az ovit, bár erről én is sokat tehetek! Elhalmozom őket mindenféle kézműves és egyéb ajándékkal! Így Õ a büszke ovis aki viszi az ajándékokat! Kép Az óvónénik pedig nagyon hálásak, hogy ennyi mindennel segítünk nekik. A párom már nem annyira "büszke". Minden alkalommal ott a kérdés: meddig játszod a szeretetszolgálatot? Kép
Doki: már nekem is itt lenne az ideje meglátogatni egyet! Kép
Bence nagyon várja a tesót! Kép Simogatja a pocakomat. Vigyáz Ránk! Kép

Nóri!
Mi a helyzet? Nem érek fel az ünnepek előtt! Sebaj! Ami késik nem múlik! Kép

Angelika!
Voltatok MM-n? Még most lesz hétfőn aztán csak 2006-ban!

Panka!
Hogy vagytok? Mi újság? Tök jó a képeslap! Kép

Ditta, Ági, Panka!
Nagyon hiányoztok! Olyan üres a gép a beszélgetéseink nélkül! Kép

Magdi!
Vagy? nem hívtál! Kép Pedig nagyon várom!

Megyek!
Legyetek jók!
Pusza!
k
kriszta13
 
 


Kriszta
Most hetfore lebetegedtunk, ugyhogy 2006-ban megyunk majd. Az idopontok maradnak?
Beindult a kezmuves foglalkozas?
Hogy vagy? Jol viseled a varandossagot? Tovabbi gondtalan honapokat!

Panka
Privi ment.

Lanyok
Elnezest a nem Karacsonyhoz illo beirasert, de engem kiakaaszt a kutyagumi kerdes. Itt a lakotelepen teljes termeszetesseggel hagyjak a gazdik, hogy kis kedvencuk oda tojjon, ahol tavasszal a gyerekek fognak jatszani, azaz a jatszoter szelere. Ez engem felhaborit, raadasul a TV-ben volt rola szo, hogy a kutyagumi olyan ferget tartalmaz, ami a gyerekek szervezetebe jutva vaksagot okozhat!!!!
Mi dolgoztunk Belgiumban, es ott a milliomosok is viszik a kis zacsit, mert egyrezt ciki, masreszt buntetik, ha szethagyjak a termeket.
Mit lehetne csinalni szerintetek?
Szerintem tavasszal, ha elolvad a ho, bokaig fogunk jarni abban a bizonyosban!
Ne ertsetek felre, en nagy kutyabarat vagyok, de ez kiakaszt!

Meg egyszer bocsi a beirasert, de ez engem nap, mint nap felhuz...

Jo hetveget mindenkinek!!!!
Angelika
angelika27
 
 


Sziasztok!

KrisztaKép
Én beszélgetnék, ha te is rajta volnál!! Ezek szerint jó már a gép?? akkor gyere dumcsizni!
Örülök, hogy jól vagy! Semmi hányinger, ilyesmi??

Karácsonyi ajándékok 100%-ban megvannak, már be is csomagolgattam tegnap, most egy kicsit lecsillapodtam, hogy ezekkel már nem kell törődnöm, jövő hétre marad a lakás kitakarítása, meg még pár dolog (élelmiszer) beszerzése. Ja, és a kozmetikust, meg a fodrászt is meg kéne ejteni, ne legyek így lepukkanva a fa alatt!!KépKép

Ditta
Kép

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?