Új privát üzeneted érkezett!

Most nézem micsoda cickói vannak ennek a kis DonVincénekKép
Vendég
 


Eszter,
Luca Zsófinak Boldog névnapot!

Timurr,
Majának boldog 7. hófordulót Kép

Akiren
akiren
 
 


Timurr,
Isten éltesse Maja hercegnőtKép

Eszter,
LucaZsófinak boldog névnapot kívánunk.Kép

Vezso,
íme a két kedvencem. Az egyik tavaszi fantázia néven fut, a másik címe jégvirág.Kép
Majd teszek még képeket, de rohanóban vagyok.KépKép
Kép
Ja ezek matricafestékkel készültek, és nincsenek felhelyezve sehová még, mert ajándékba lesznek.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 

 
 

Ja és a citrusokat, kivit simán tettem a radiátorra, mert a papírkendőbe beleragadt.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Sziasztok!
Ezer eve nem irtam, pontosabban miota kislanyunk Elizabeth megszuletett. Azert neha-neha belekukkantottam az irasokba es amuldozok milyen gyonyoruek es nagyok a babocak.
Emlekeztetoul rolunk: Belgiumban laktunk, ott szuletett Elizabeth. Augusztusban Angliaba koltoztunk, ferjemet ide helyezte at a cege.
Meg mindig szokatlan itt, de az angolok nagyon kedvesek es beszeljuk a nyelvet ami megkonnyiti a beilleszkedest.

Kivancsi vagyok hogy ti mit foztok a 7 honapos babaknak, van-e esetleg weboldal otletekkel.
egy kep csatolva "Lizi babarol"
Speedy Kép
speedy
 
 


Connie, Villes,
jadejójajdejójajdejóóóóóóóóóóóKépKépKépKép! Gyertek, nagyon örülök nektekKépKép! Tökéletes a fél egyes időpont, de előtte is lehet, amikor nektek jó.
Igen, lehet jönni 5-ös busszal, a Dózsa György téren kell leszállni a szobroknál, a Vár alatt, utána kis séta - "lábazás", ahogy Viola mondjaKép. Van liftünk, befér Don Vince a Cadillacjével együtt, nem kell a lépcsőn trógerolni a babakocsitKép.
Részleteket megprivizzükKép, cím a profilomban.
zitmi
 
 


Connie,
elment a mailKép
zitmi
 
 


Elég ramaty napjaink voltak, ráadásul még a jó hosszú üzenetem is odalett. Utálatos a dolog.
Ügyeletes dokit ne hívjon senki, semmi értelme. 38.8as lázra csak én lettem jól leszúrva, mintha én okoznám, azonkívül a többi mind "természetes" jelnség. Miért kéne normálisnak éreznem, hogy egy kisbaba szíve olyan gyorsan ver, hogy nem tudom számolni, és lüktet a feje?! Nekem elég ilyesztő. Volt már valakinek olyasmi, hogy napokig holt lázas, nincs más tünet, utána meg elmúlik? Úgy volt 38 fokos láza, hogy fel se tűnt, csak úgy a rend kedvéért mértük meg, hogy ne menjünk esetleg egy kis hőemelkedéssel vásárolni. A kezelés amit kapott két kanál Panadol két nap alatt.

Speedy,
Nálunk krumpli, alma, répa, gesztenye a fő sláger, párolva. Nem vagyok egy konyhatündér, ezeket szoktam kombinálni. A sima párolt alma a kedvenc és mind 10 perc alatt van pucolással együtt.

Timurr,
Boldog Szüli(hó)napot Majának! Látom, ő is örül neki Kép

Egy kérdésem lenne: Ti hogy álltok a cumizással/ujjszopással? Nat megszállott cumizós volt 2,5 hónapig, szünet, majd 5 hónaposan rátalált az ujjára. Azóta az beragadt a szájába. Ránézésre van benne pár év. Ti próbáltátok vmelyikre rá vagy lenevelni?

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Gyorsan benéztem még, mindjárt hazaér a férjem, és utána össze kell rántani a lakást hatig, mire jönnek a vendégek.

Zitmi,
mailt megkaptam, köszi. Én is várom már az 5.-ét. Remélem, Virágék is tudnak jönni.


Szia Speedy!
Emlékszem Rád, néhányszor még írtál Lizi baba születése után is, ugye?
Ákos a következőket eszi: alma, sütőtök, őszibarack, banán (bár ezt jelenleg nem, mert fog), krumpli, spenót, répa, ezek kombinációja, és pillanatnyilag a farmerom. Gyümiket nyersen, többit főzve.

Bea,
a babafalva az általunk indított weblap, pontosabban portál lesz. Ill. van. Én már látom a tesztverziót ma délutántól.Kép
Gréti nagyon ügyes.

Vizimanó
is nagyon ügyes. Gratulálok, ezek nagyon szépek!Kép

Virág,
Jók a képek, főleg az a dirigálós. A kádas képen meg szakasztott Don. Ti hagyjátok így egyedül ülni Vincét a kádban? Ákos egy veszedelem, sokszor alig bírom elkapni így is, hogy a kádban ülök vele, hogy ne bukjon bele a vízbe.
Decoupage:Kép. Na kb. én is így kreatívkodok. Mikor varrok, akkor is sűrű káromkodások szoktak hallatszani a varrógép irányából. Nemsokára be kell zárkóznom majd varrás közben, különben az lesz Ákos első szava, hogy basszus.

Képzeljétek, azt mondta a férjem, hogy már látszik rajtam, hogy tornázok!

KépKép
connie
 
 


Lorca!

most fejből mondom, úgyhogy lehet, hogy tévedek, de van egy olyan betegség, amit 'tudományosan' úgy hívnak, hogy 'háromnapos láz'.
Ennek, ha jól tudom, a lázon kívül nincs más tünete, és fogalmam sincs, mi az orvosi magyarázata.
Ha akarod, utánanézek, a Doktornéni könyve az én bibliám ilyen esetekben Kép

L
lirian
 
 


Hali!

Én is úgy jártam, mint Lorca: elszállt az üzenetem tegnap este, és utána már nem volt érkezésem még egyszer megírni.
Nálunk is igen vacak napok/éjjelek jártak (nagyon ajánlom, hogy múlt idő legyen!). Mára már tök jó a lány kedve, és nem is rántja össze valami fájdalom időnként (tegnap még ez ment, ezügyben akartam tanácsot kérni Tőletek tegnap, de mára elmúlt). Úgy néz ki, hogy a hőemelkedés beindította a fogát, remélem, nem kínozza sokáig.

Connie: tök irigyellek, amiért ilyen szorgalmasan tornázol. Én régen elég jó voltam ebben, de mostanában nagyon esetleges, hogy nekiállok-e vagy sem. Pedig utálom, amikor ilyen punnyadt vagyok.

Örömmel látom, hogy a HP-rajongással nem vagyok egyedül. Nekem is megvan a 2-6 kötet angolul, ha valaki szeretné, májusban kölcsön tudom adni. Az egyik barátnőm amúgy ezeken tanul angolul: gyenge középfokon nyomta, de annyira érdekelte a folytatás, hogy nem bírta megvárni a magyar változatot, és belevágott angolul az 5. kötetbe. Eleinte folyton szótárazott (azaz jött az sms, hogy ez meg az mit jelent), de aztán hamar belejött. Én az első olvastam magyarul, tényleg nagyon találékony a fordító. Le a kalappal.

Majának boldog hónapfordulót.

Vince annyira édes. Olyan egy fazon! Az a dirigálós kép csúcs!

LucaZsófinak boldog névnapot.

Ha apa hazaért, majd jövök még. Hacsak el nem baltázom megint a küldést.

Ja, képzeljétek a wiw-en megkeresett vAdri (2 gyerek). Mondta, hogy nem nagyon van ideje mostanában babanetezni, de kértem, hogy írjon magukról pár sort, és majd én továbbítom Nektek.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kép

Timurr!
Ment a mél a képpel, örök hálám. Coca?! Hm. a képiden nem ez látszik. Most nem azért hogy hízelegjek, de aha Maja hercegnő, akkor az édesanyja ki is?... Gyönyörű a szeme és a haja (Szonja azt mondja irigyli) Majának. A macis kép csúcs. Mi is copfokat akarunk!!!
Na azt meg kikérem magamnak hogy a férjem sefteléssel kapcsolatba jut eszébe a férjednek! Hát szép!! KépKép

Nebula
Én nem tudom mi lesz itt arokonokkal, de vér fog folyni ha nem hagyják abba ezt a csoki sztorit. pl. mikor Szonja kb 3 hónapos volt a sütikrémből akartak neki adni. Aha mondom adjunk inkább neki egy szelet tortát , nem?!?
Vizimano
A szülés sztori kiütött, sajnálom nagyonaz anyukát.Kép Ilyenkor hálát adok a sorsnak hogy olyan könnyen szültem. (és akkor milyen nehéznek tűnt.)
Kingu
Boti olyan édes, a szeme valami csoda. Hát lányos anyukák álma lesz. Sorban fognak állni a csajszik a ház előtt. Kép
Este nálunk mindig Krisztián megy fel aludni Szonival, lent alszik melltte a földön. Azt hallom mindig, hogy a lányom még sikonyál a férjem meg szépen horkol mellette. Na mondom ebbe a hangzavarba biztos elalszika alány.Kép
Virág
De édes Vince a kádban. Az utolsó képen látszik, határozott kis pasi. Kép

Pest. Ilyenkor mikor írjátok, hogy tali itt- tali ott. Na ilyenkor irigykedem ( te nem Timurr ), meg hogy megyek az árkádba meg a kikába meg az ikeába. Én is akarok. Na szóval ilyenkor szeretnék fent lakni. Meg hogy nektek meg volt a lehetőség hogy mikor szültetek, válasszatok kórházat is pl. Mi meg kaptuk a fantasztikus Kaposi Mórt. De ha felmegyek Pestre már annyira nem szeretnék ott lakni. Kép

Ti párotok beleszólt hogy ki legyen a dokitok?
Hallottam ma egy sztorit, én kiakadtam rajta. A csajszinak nem lehetett férfi nőgyógyásza, mert a pasija NEM ENGEDTE!!! Na nekem mondta a volna aférjem ezt. Most a csaj Pécsre jár havonta, mert ott talált nő nőgyógyászt. Én valszeg nem szülnék ilyen pasinak, szerintem ez a nagyon féltékeny típusú. Gáz.

hello cerzsebet
cerzsebet
 
 


Flóra azt üzeni Majának a macis képen, hogy "te, te adááá". És közben vigyorog ezerrel, úgyhogy valsze kedves dolgot jelent Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Zitmi
Szépnek szép Kaposvár. Most még szebb talán. Csak naggyon naggyon unalmas. nincs egy hely hova be lehetne ülni, csak úgy beszélgetni. Itt nem járnak össze a kismamák, babázni. Itt mindenki csak punnyad. Kép
Connie
kreatívkodás dettó. Én is mindig nekiállok nagy hévvel. mert olyan szép ugye! aztán féluton, elgondolkodom hogy kell ezt nekem csinálni 0 türelemmel. Nem! Kuka! Sajnos, ez van! Kép
Most nézem te vagy itt csúcstartó 2025 hsz? Hogy van erre időd? minden elismerésem.Kép
Luca Zsófinak nagyon boldog névanpot, Maja bébinek pedig nagyon boldog 7. hós szülinepot kívánunk. Szonja és anyujaKép
cerzsebet
 
 


Sziasztok!
Rég nem írtam, de azért néha be-benéztem, úgyhogy látom, hogy szépen növögetnek, ügyesednek a gyerkőcök...
Az éjszakákkal mi is küzdünk- Beni régebben simán átaludta az egész éjszakát, kb. 1 hónapja van, hogy óránként kel, de többnyire szopival alszik is vissza. Három foga van kint (másik háromnak már csak 1-2 nap kell), az a legújabb hobbija, hogy csikorgatja a kint lévő hármatKép
Kép
Tudom, hogy ti többnyire elleneztétek, nekünk végül is lett bébikompunk, az az egyetlen hely, ahová biztonságosan le tudom tenni 1-2 percre ezt a kis örökmozgót, aki már egyfolytában mindenhol feláll (persze még támaszkodva).
Kép
Most egyenlőre ennyi, mert hív a manóKép
Majd még írok.
Üdv mindenkinek.
Franciska és Beni

Kép

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Don Vince köszöni a bókokat.Kép

Timurr
Ja,mellügyben lassan irigykedhetem Vincére.KépÚgy látszik,a terhesmelltartóimra pályázik,miközben én szép lassan "visszacsökkenek" az As melltartóimbaKép

Connie
Nem hagyjuk egyedül,apja ott térdel mellette,a kádnál,csak a kép kedvéért kiállt a képbőlKépRemélem nem veszi észre h bedobtam a fotóját a közösbe,de sztem is jól sikerült képKép
Nagyon irigyellek a torna miatt,én egyszerűen nem tudom rávenni magam,pedig én is,ahogy Nebula írta,egyre punnyadtabb vagyok,és bár a súlyomra nincs panaszom,izmok seholKép

Nebula
Mi az a wiw??

Zitmi
Írok majd mélt .Kép

Lorca
Ildi(Delfinke) Marcipánjának volt ilyen 3 napos láza,ők is megjárták az ügyelettel,viszont miután lemegy a láz,kiütések jönnek ki a babán,de erről részletesebben Ildit kérdezd,sajnos ők átélték.

Cerzsebet
Tényleg gáz a muki,ilyennek én se nagyon szülnék gyereketKép Az ilyenek szoktak aztán bekattanni és fegyverrel kiírtani az egész családot,"szerelemféltésből"Kép

Vizimanó,Timurr
Köszi a narancsszárítós infót,neki is állok.Kb mennyi ideig kell szárítani?Ti utána a fára teszitek?vagy felfűzitek és fellógatjátok vhova?

Virág
villes
 
 


Halihó!

Kriszta,
köszi, h. írtál! A Te teljes nevedre emlékeztem.

Érdekes ez a rendszer, egy volt diákom hívott meg, és 10 éve eltűntnek hitt ismerőseimmel bukkantunk egymásra.


Lányok,
ne haragudjatok, de egyszerűen képtelen vagyok visszaolvasni, s úgy gondolom, az meg nem járja, h. mindig azt írjam, h. most nincs időm visszaolvasni, így nem is reagálok senkinek, csak magunkról írok...
Nem tudom, hogyan csináljátok, de én állandóan el vagyok úszva szép magyarosan.Kép
Vendég
 


A wiw (illetve most már iwiw) egy internetes oldal, ahol ismerősláncokat építhetsz, régi ismerősöket lelhetsz fel, és vannak mindenféle fórumok, apróhirdetések stb. is. Ja, és belső levelezőrendszere is van. Úgy lehet csatlakozni, hogy ha egy tag meghív oda. Aki szeretné, szívesen meghívom. Csak adjátok meg az emailcímeteket, ahova a meghívót küldjem. Én pl. egy csomó általános iskolai osztálytársamra találtam ott rá. Szerintem nagyon jó kis oldal.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula
Légyszi hívjál megKép Nagyon kíváncsi vagyok.
ímem a profilomban
Virág
villes
 
 


Szia Franciska!

Nagyon örülök neked Kép Épp mostanában jutottál eszembe, mikor Connie kérdezte, hogy hogyan találtunk a Babanetre. Sok mindenre emlékszem veled kapcsolatban, pl. hogy "együtt" hánytunk a terhesség elején Kép Kép
Akkoriban mindig téged (és Timurr-t) figyeltelek, hogy feltüntök-e, írtok-e, mert nagyjából akkor mi voltunk a májusiak Kép

Beni nagyon helyes kis fickó Kép Az a mosoly a fürdőkádban oltári Kép de az a szájtartás az első képen sem semmi Kép
Mesélj még magatokról, miket csinál Beni. Kép

Akiren
akiren
 
 


Nebula
Meghívnál engem is? Köszi lerzsebet@freemail.hu
cerzsebet
 
 


Kriszta,
most nézem, h. említettél is.Kép

Szóval nagytakarítás már annyira kész, h. kezdhetem is újra.Kép Az ajándékok megvéve, lassan a csomagolással is végzek.)
Az óvodás kisfiam egy hetet jár, egy hete folyik az orra - ennyit az anyatejes táplálás immunerősítő hatásáról.
Ovi óta éjszaka is "szobatiszta" Marci. Nagyfiú lett, hiába, nincs mit tenni.
Kislányommal megyünk Marciért rendszerint az oviba, így van szerencséje már bő 2 hónapja köhécselni, szörcsögni-tortyogni.
Nati nem beszél - de esküszöm kommunikál, pl. provokál dögönyözésre, üvölt, h. vegyem ki a kiságybólKép -, nem megy, de minden mást csinál. Pénteken múlt 8 hónapos a kis négyfogú - hihetetlen, hogy rohan az idő. 7 hósan 7 kilós volt (6 hósan 6,6 - van érzéke a gyereknekKép), de nem hiszem, h. most 8 lenne, de kb. 74 cm. Napi kétszer szilárd étel, darabos, a többi anyatej. Sajnos éjszaka is felébred párszor. Néha elég, ha megfordítom, néha csukott szemmel szopizik kicsit, de nagyon fáradt vagyok.
Marcival sivalkodva kergetőznek, incselkedik vele (és Apával) Nati, Marci bohóckodik neki, s ez ki is tölti a napjaimat, meg hát persze a 3. gyermekem, aki már 33 évesKép, s mikor segíteni akar - de legalább már akar!Kép -, inkább akadályoz, de pszt, ezt maradjon köztünk...

Volt Mikulás-ünnepség Anyósom munkahelyén, ott született meg a mostani kedvenc képem.


Remélem, jól vagytok, Lucáknak, s minden név- és szülinaposnak sok-sok boldogságot kívánok!

Azért néha be fogok nézni, de én úgy elvesztettem a fonalat, h. valszeg már soha sem találom.
Hiányoztok, társaságba sincs nagyon időm-lehetőségem menni, de Nati már volt Anyósoméknál Marcikával nélkülünk pár órára, és remekül bírta mindenki.KépKépKép Élünk majd a lehetőséggel biztos!

Nagyon szép estét kívánok Nektek, s megígérem, h. Rátok nézek, persze csak , ha nem bánjátok.

vAdri
Vendég
 


Úgy látom mindenki eszik, fürdik. Én is megyek. Kép
Kép
Kép
A sok gifért bocs, ez az én mániám. Mentségemre szolgál, ti szoktattatok rá. Aztóta mióta itt látom mindenhol ezeket vadászom. Tessék rámszólni ha sok. Kép
cerzsebet
 
 


Engem is meghivnatok ? reka.virag@gmail.com


Kép
vaktyuk
 
 


Virág, Erzsébet: meghívók mentek.

Juszti: remélem, hamar rendbejössz, és amikor jelentkezel, már el is múlt ez a mellgyulladás. Szorítok! És puszi Boldinak!

Kicsit elszontyolodtam a Luca nap miatt. Ilyenkor ugyanis minden évben boszorkány-parti van az egyik barátnőmnél. Sütizünk, teázunk, mindenféle jóslásokkal (viaszöntés, gombóc stb.) szórakoztatjuk magunkat néhányan lányok. És idén ebből is kimaradok. Brühühü.

Kingu: rám is rámtör néha ez az érzés. Egyetértek Zitmivel a wellness-óra ügyben. Kényeztesd egy kicsit magad, tegyél félre mindent. Megéri, mert utána mindent más színben fogsz látni.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


És a kedvenc kép - Marci kérte, h. Nati az ölében ülhessen!
Kép

Szeretettel gondolok Rátok, ünnepi hangulatot, vidám készülődést kívánok:
vAdri
Vendég
 


Vaktyúk, neked is elment.

Hú, de ráérek ma Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula
Köszi,már találtam is néhány ismerőst,bár eszem ágában sincs írni nekik,de azért izgi így kutakodniKép
Virág
alias Kíváncsi Fáncsi
villes
 
 


Sziasztok!

Vaktyuk!
Én is úgy tudom, hogy 6-7 hónapos kortól lehet margarint adni, én vettem bio margarint amit mi is eszünk és neki is adok.
Az orrszívást én is így csinálom, csak annyi a különbség, hogy én a kis buksiját a két térdem közé fogom, a másik kezemmel próbálom távoltartani a kalimpáló kezeket (jaj leírni is szörnyű...Kép..) és egy kézzel manőverezek. Te hogy "ülsz" rá? a kezei hol vannak ? én próbáltam, de féltem nehogy megnyomjam a karját, lehet rosszul csináltam..?...

Eszter!
Luca Zsófinak nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timurr!
Cuki Maja a macis képen, azok a csatok a hajában....és azok a lábak.......Kép
Huncutkának (Maja bébi) Boldog 7 hónapos szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virág!
Hát nyugi, nekem is van egy bérelt szobám a Lipóton...Kép mondtam, hogy tegyenek egyet félre, soha nem tudhatom mikor indulok!!!!!!Kép
Nagyon édesek a képek Vinciről!!!!! Az utolsó is szupi!!!Kép

Vizimano!
Nagyon szépeket csináltál...!!!! Ügyes vagy!
Én is csináltam Botinak üvegfestéses télapót, ajándékot stb. de hát még messze van a tökéletestől...Kép sebaj, a szalvétatechnikás képeim jobbak lettek...Kép

Lányok!
Olyan mérges vagyok , megint figyelmetlenül vásároltam..Kép Vettem Botinak 7 gabonás pelyhet és nem olvastam el, hogy tápszer vagy tej hozzáadásával lehet készíteni...Kép Tejem annyi nincs, hogy lefejjek, tápszerem sincs, szerintetek vízzel nem lehetne? Áhhhh, akkor biztos ráírták volna....na így jár aki ilyen hülyeségeket vásárol.....
Még annyit ír a dobozon, hogy 9 hónapos kortól babatejjel lehet készíteni, úgyhogy kénytelen leszek venni, mert ha már megvan elhasználjuk...

Megpróbálunk mi is menni kedden, már Fürti is jobban van, úgyhogy van esély!!!!


Juszti!
Neked is jobbulást!!!!! Majd jelentkezz ha megjöttetek!!!

Nebula!
Engem is meghívnál? klarakinga@axelero.hu
köszi

Na megyek dolgomra......

üdv.

kingu
cica29
 
 


Kingu: megy a meghívó

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula!

Köszi, nagyon ari vagy!!.Kép
cica29
 
 


Kriszta,
engem is meghívnál?Kép dr.gyarmatikukacaxelero.hu

Kép

Kép
vizimano
 
 


Kingu: azt írja, már regisztráltál. Bejelöltelek ismerősnek.

A lányom megállás nélkül feláll, rugózik, kezével kalimpál, majd hatalmas puffanással seggre ül. Olyan kunsztokat csinál már, agyam eldobom.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Akiren!
Olyan aranyosan fogadtál, hogy muszáj válaszolnomKép
Nekem is rémlik ez a hányás-dolog, de igyekszem elfelejteniKép, remélem a következő babóval nem fogok/fogunk így járni. Bár fogyókúrának nem lenne rossz, akkor 2 hét alatt ledobtam 7 vagy 8 kilót, ami most kimondottan rám férne (vagy inkább kétszerannyi)Kép.
Szóval eddig nem volt itthon normális net, ezért mégha szívesen hozzászóltam volna, sem igen tudtam megtenni.
Beni 4 és fél hónaposan kezdett hátrafelé mászni, 5 és fél hónaposan előre, még nem volt 7 hónapos amikor felállt. Ez egyre jobban és egyre stabilabban megy, már lépeget is és elég egy kézzel kapaszkodnia. Ha ébren van, egy percre sem marad nyugton, folyton mellette vagyok, hogy ne essen nagyot, ha esik. És persze mindig hülyeségeket csinál. Ha pl. nem hagyom odamászni a forró konvektorhoz, megsértődik. De evett már csokit-fél pillanatig nem néztem rá és ellopta apja otthagyott csokiját-ki is ütötte a kis bőrét!
Láttam, hogy Gréti is nagyon ügyes csajszi, ugye te is mesélsz valamit rólatok?
Mindenkinek!
Ki mit tud már csinálni és mennyi idősen?
Mert nekünk egy gyógytornász ismerősazt mondta, hogy Benus elég korán kezdi a dolgokatKép Tényleg így van?
Patri!
Örülök, hogy Benidnek gipszmentes karácsonya lesz Kép
Timurr, Cerzsebet!
Üdv a többi kaposvárinak!Kép
Nagyon helyesek a lánykák!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Nebula!

Én olyan béna vagyok, hogy kell belépni, jelszavat kér...?....az az én mail címemé? vagy kell először valahol regisztráltatni magam? húha, azt hiszem lefáradtam estére..Kép

k.
cica29
 
 


Elvileg a meghívóban kell lennie egy linknek, ahol regisztrálhatsz, jelszót adhatsz meg stb. Nem kaptál még meghívót? Mert a rendszer szerint már tag vagy, nem hagyta, hogy elküldjem.

Franciska: Beni nagyon aranyos, és tényleg gyors. A mi Flóránk sem nagyon akar várni a dolgokkal: 3 és fél hónaposan fordult hasra, hátra, 6 és fél hónaposan kúszott, és nem sokkal később (7 hó) felült, felállt (addig csak támasztékkal bírt ülni). Hat foga van, és nagyon úgy néz ki, hogy úton a 7.
Szerintem a komp nem gáz, ha csak néha teszed bele rövid időre. Inkább akkor lehet gond belőle, ha a baba állandóan abban van, főleg amikor még nem elég erős a gerince.

Connie: pár napja kérdezted a cipőt. A januári topikban írta valaki, hogy úgy kell venni, hogy ha belelép a baba a cipőbe, előretolod a lábát, és még maradjon mögötte egy ujjnyi hely. Többgyerekes anyukák (Vezso, Zitmi, vAdri stb.) igaz ez?

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula
én is én is kérek meghívótKép gyurka.timea@kaposnet.hu
Puszika Flórának,hogy elbeszélgetett leányommalKép

Franciska
Beni nagyon ügyes

Cerzsebet
azért az ügyön vagyunk a párommal hátha feltudjuk törni az oldaltKép


Maja baba köszöni a köszöntésket

Kingu
Lipótra beszállok jó?Kép


Virág
nem tudom mit csinálok a karikákkal,majd valamitKép
Vendég
 


Hali!

Hú de rég voltam erre, már el sem olvastalak titeteket napok óta Kép EGyszerűen nincs időm. Szombaton kolbásztöltés volt, tegnap meg egy disznóvágás. Jól elfáradtam. Ma meg holnap karácsonyi vásárlás program volt/Van. Kivagyok teljesen Kép Írok holnap meg olvasok is.
Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!!!!

Rég jártam erre, nagyon lemaradtam a dolgokban!!Kép
Olvasom, hogy Maja hónapfordulós, jó egészséget!!!KépKépKép
A névnaposoknak is sok boldogságot!!!KépKép

Készülünk mi is a Karácsonyra, igaz Ágit csütörtökön műtik, kiszedik a manduláit!!KépKépKép
Muszáj, sajnos nem halaszthatjuk tovább, most a téliszünetben túlesünk rajta és csak pár napot hiányzik majd a suliból.
Bazsi jól van, még mindig megfontol mindent nem kapkodja el a dolgokat. Forog ezerrel, de a mászás gondolata nem villanyozza fel. Pár nap és betöltjük a 8 hót fogunk még nincs, hozzátáplálásban ott tartunk, hogy napi 1 gyümölcs reszelve a többi még mindig tej. Az éjszakáink még ébredősek, de jönnek az ünnepek és lepasszolom napközben majd a többieknek.
Na most röviden ennyi, megpróbálok majd visszakapcsolódni, ha tudok.
zsuba31
 
 


Sziasztok!

Ezután minden estére hívunk vendégeket, mert ilyen simán már rég aludt el Ákos.Kép

Cerzsebet,
Úgy csinálom, hogy amennyit te egy hsz-ben írsz le, azt én ötben. Ez a marketing.KépKép

Nebula,
Köszi, a X. ker.es fórumon is azt írták, hogy legyen 1-1,5 cm-el nagyobb a cipő, és tartsa a bokáját.
iwiwen mindjárt körülnézek, úgy látom sok újdonsült ismerős lett ott.KépÉn nem igazán használom semmire, nincs türelmem kutakodni.

Dóri,
Jó sűrű az évvégi programotok.Kép

Torna: én is hagynám néha - most kétnaponta tornázok, de egy órát, nem felet - de ott lebeg előttem a lerokkanás réme, az elég jó hajtóerő.

vAdri,
Ó, a te Natidnak nem is kívántunk boldog névnapot, úgyhogy most itt utólag megteszem.
Kép

Franciska,
Beni aranyos, az a kádas kép nagyon jó! Tényleg gyors,felállniuk állítólag majd csak 9 hónaposan kellene. Persze attól még Ákos is már feláll mindenhol, és ő is rém dühös, ha nem engedem hülyeségeket csinálni.Kép

KépKép
connie
 
 


Zsuba
dejó,hogy jelentkeztélKép

Kriszta
rosszul írt a címem gyurka.timea@kapos-net.hu
Vendég
 


Na jó sokára sikerült az én "kismikimet" feltenni!!!
Kép
a házunk díszvilágításban
Kép
zsuba31
 
 


Lányok!
Én is rajta vagyok a wiw-en, majd keressük egymást!

Timurr
Olyan jó látni Maját minden hónapban a macival. A férjem is vett Dórinak egy hatalmas amcit karácsonyra, és meséltem neki, hogy te minden hónapban lefényképezed így Maját. AZt hiszem, ellopom az ötletedet.

Virág
Aranyos Vince az apja nyakában.

Vezso
Hogy sikerült a mézeskalács. Én már az összeset majdnem felfaltam, úgyhogy kénytelen vagyok a hétvégén újabb adagot sütni, hogy karácsonykor is legyen.

Éljenek a Lucák! Remélem, mindenki ültetett lucabúzát. És tartózkodott mindenféle női munkától, hogy jövőre jól tojjanak a tyúkok.

Képzeljétek, tegnap hajlanban egy barátunk kisfia, ma délután pedig a férjem unokatestvérének a kisfia is megszületett. Annyira kíváncsi vagyok a babákra.

Ma megvettem anyukám ajándékát is, úgyhogy csak a férjem titkos ajándéka van még. Már nagyon várom a karácsonyt. Dórának annyi ajándékot vettünk, hogy szerintem már túlzás. Főleg, hogy legszívesebben a könyvek, videokazetták pakolásával, a számítógéppel játszik a legszívesebben. Ti mit csináltok, amikor elkezdi aznap sokadszorra is a könyvespolcot lepakolni. Múlkor azt csinálta, hogy az alsó két polcot letakarította, majd szerette volna a harmadikkal folytatni. Mivel azt nem érte felelég jól, ezért ráállt a könyvhalomra, hogy jobban elérje. Nagyon tanulékonyak ezek a gyerekek.
pviki
 
 


Sziasztok Kép

Hű, szép termés volt ma Kép

Ildi, merre vagytok?? remélem minden rendben!!

iwiw-en én is fennvagyok: michelle@freepop.hu címmel Kép
mekkora őrület lett ebből az utóbbi időben, aki csak él és mozog, mind ott nyomul Kép De tényleg jó dolog, nagyon sok rég nem látott ismerőst találtam én is.

Ma felhívott a védőnő, hogy szeretne minket látni, csütörtökön délre megyünk.. már előre ideges vagyok Kép

Most megyek, mert Luci partizik alvás helyett, csak úgy csattog az ágy rácsa...

L
lirian
 
 


Timurr: írta is, hogy nem ment el neked a meghívó. Akkor küldöm erre a címre.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kriszta,

meghívnál engem is, ha nem gond?
Címem a profilomban. Kutakodnék kicsitKép
zitmi
 
 


Sziasztok!

Na, ritkán jövök, de akkor sokat. (Szép mondat.) No, és abszurd időpontban.

Connie,
köszönöm!!
De augusztusban tartjuk - szempont volt névválasztásnál az aug.-i lehetőség, h. Marcival kaphasson a tesó közös ajándékot. Pl. táborozást (ha így folytatják, hetekreKép).
Marcié is januárban lenne, de túl sok az ünnep dec.-jan.-ban (Apa és Papa szülinapja is), így őt is (ahogy fent is írtam) aug.-ban ünnepeljük.

Pviki,
rádklikkeltem. A női munkát eltoltam - épp vasalok, ill. közben vagyok.

Villes,
utálok vasalni, de én csak a zoknikat nem vasalom.Kép (Magyarszak, és egy csomó szóism.Kép)
A tisztaságot, rendet szeretem, de az összes házimunka sziszifuszi meló, mire végzek, kezdem újra...

Üdv Neked is, Zitmi.

Mindenkinek szép éjszakát.
vAdri
Vendég
 


Aki új, és szeretne a táblázatban lenni, az szóljon. (És legközelebb nyugodtan írjatok emailt, hogy táblázatot szeretnétek, mert azt tuti elolvasom. Kép

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba</center> <center><blink>Születésnap</blink></center> <center><blink>Baba kora</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Babus <center>Kép</center> 2005.01.27 10 hónapos Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
2. Mazsom <center>Kép</center> 2005.01.28 10 hónapos Lili 3120g 51cm 38+5 - Tatabánya Szt. Borbála Kh.
3. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] <center>Kép</center> 2005.01.30 10 hónapos Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
4. Ilona <center>Kép</center> 2005.02.02 10 hónapos Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
5. Ditke <center>Kép</center> 2005.02.03 10 hónapos Adél 3360g 50cm 39+2 - Bajai Megyei Kh.
6. Tamesz <center>Kép</center> 2005.02.08 10 hónapos Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
7. Zsuzsa <center>Kép</center> 2005.02.10 10 hónapos Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
8. Lirian <center>Kép</center> 2005.02.18 9 hónapos Lili 2850g 52cm 36+5 - Schöfp Mérei
9. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] <center>Kép</center> 2005.02.19 9 hónapos Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
10. Nikcsi <center>Kép</center> 2005.02.19 9 hónapos Korina 3000g 40cm 39+3 - Margit Kh.
11. Maya <center>Kép</center> 2005.02.26 9 hónapos Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István Kh.
12. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] <center>Kép</center> 2005.02.26 9 hónapos János 3490g 50cm 40+0 - DEOEC
13. Ági <center>Kép</center> 2005.02.27 9 hónapos Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
14. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] <center>Kép</center> 2005.03.02 9 hónapos Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy Kh.
15. Panni2005 <center>Kép</center> 2005.03.02 9 hónapos Panna 3580g 56cm 40+6 - Péterfy Sándor Kh.
16. Skinga <center>Kép</center> 2005.03.03 9 hónapos Balázs 4000g 57cm 38+0 Tamás 14, Márk 12 éves Selye János Kh.
17. Nadine <center>Kép</center> 2005.03.04 9 hónapos Gréta 4100g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
18. Timka <center>Kép</center> 2005.03.04 9 hónapos Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
19. Nyetus <center>Kép</center> 2005.03.05 9 hónapos Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
20. Fanka <center>Kép</center> 2005.03.06 9 hónapos Panni 3400g 56cm 40+0 - Szt. Imre Kh.
21. Villes <center>Kép</center> 2005.03.07 9 hónapos Vince 3900g 60cm 39+1 - István Kh.
22. Zsana75 <center>Kép</center> 2005.03.08 9 hónapos Vilmos 3840g 55cm 39+2 - Szt. István Kh.
23. Beatrix <center>Kép</center> 2005.03.09 9 hónapos Ákos 3600g 52cm 41+4 Csabi 2001.04. Szolnok
24. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] <center>Kép</center> 2005.03.09 9 hónapos Dóra 2900g 49cm 38+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
25. Fannimama <center>Kép</center> 2005.03.09 9 hónapos Fanni ??? 41+1 - Schöfp Mérei
26. Eveka <center>Kép</center> 2005.03.10 9 hónapos Marcell 3450g 55cm 40+5 - MÁV Kh.
27. Ildi(Delfinke) <center>Kép</center> 2005.03.10 9 hónapos Marcell Tibor 4320g 55cm 38+5 - Péterfy Sándor Kh.
28. Cerzsebet <center>Kép</center> 2005.03.10 9 hónapos Szonja Kata ??? ??? - ???
29. Zitmi <center>Kép</center> 2005.03.10 9 hónapos Virág 3300g 54cm 38+3 Viola 2003.05.05. MÁV Kh.
30. Dorka <center>Kép</center> 2005.03.11 9 hónapos Bernát Kolos 3900g 59cm 39+6 Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
31. Mano2005 <center>Kép</center> 2005.03.11 9 hónapos Fanni 2850g 53cm 40+2 - HIETE
32. Jck <center>Kép</center> 2005.03.11 9 hónapos Sára Bori 2800g 50cm 41+0 - BM
33. Monci <center>Kép</center> 2005.03.11 9 hónapos Máté 3300g 41+3 - Szt. Imre Kh.
34. Gézenguz <center>Kép</center> 2005.03.15 9 hónapos Anna Luca 2200g 49cm 33+6 - MÁV Kh.
35. Bendi <center>Kép</center> 2005.03.16 9 hónapos Árpád ??? ??? - SOTE I.
36. Vezso <center>Kép</center> 2005.03.16 9 hónapos Rozália Réka 3500g 60cm 37+6 Veronika Anna 1994.06.08. Zsófia Katalin 1997.03.12. Szt. István Kh.
37. Wester <center>Kép</center> 2005.03.18 9 hónapos Luca Zsófia 3900g 50cm 40+6 - Szombathely
38. Pviki <center>Kép</center> 2005.03.18 9 hónapos Dóra 3290g 53cm 40+4 - Schöfp Mérei
39. Hadri <center>Kép</center> 2005.03.20 8 hónapos Barnabás 3050g 55cm 39+1 - Nagykanizsa
40. Pszi <center>Kép</center> 2005.03.20 8 hónapos Nándor 3600G 55cm 38+3 Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
41. Csibe26 <center>Kép</center> 2005.03.21 8 hónapos Noémi 3700g 55cm 41+1 - Szt. Imre Kh.
42. Dalmi <center>Kép</center> 2005.03.21 8 hónapos Lenke 2800g 54cm 40+3 - Szt. István Kh.
43. Zsu <center>Kép</center> 2005.03.24 8 hónapos Alexandra Eszter 4000g 59cm 39+1 Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
44. Ruzicsky <center>Kép</center> 2005.03.25 8 hónapos Gellért Bendegúz 3400g 54cm 41+2 - Szt. Imre Kh.
45. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] <center>Kép</center> 2005.03.26 8 hónapos Jázmin 3850g 55cm 38+5 - Egri Kórház
46. Hubri <center>Kép</center> 2005.03.26 8 hónapos Zétény 3470g 49cm ??? - Szegedi női klinika
47. Cica29 <center>Kép</center> 2005.03.28 8 hónapos Botond 3200g 53cm ??? - Kútvölgyi Kh.
48. Jammie <center>Kép</center> 2005.03.31 8 hónapos Laura Noémi 3590g 55cm 41+6 - Péterfy Sándor Kh.
49. Nebula <center>Kép</center> 2005.03.31 8 hónapos Flóra Anna 2750g 53cm 39+3 - Szt. István Kh.
50. Borbolya <center>Kép</center> 2005.04.02 8 hónapos Anna Boglárka 3390g 55cm 40+4 - MÁV Kh.
51. Marqueza <center>Kép</center> 2005.04.02 8 hónapos Luca 3500g 51cm 39+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
52. Vaktyuk <center>Kép</center> 2005.04.02 8 hónapos Tamás Bendegúz 3350g 56cm 37+0 - Kútvölgyi Kh.
53. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 8 hónapos IkrekKép Kincső 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
54. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 8 hónapos IkrekKép Keve 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
55. Menjuss <center>Kép</center> 2005.04.04 8 hónapos Dóra Johanna 3270g 52cm 41+1 - Péterfy Sándor Kh.
56. Mukika <center>Kép</center> 2005.04.06 8 hónapos Aliz 2260g 44cm 39+0 - Szegedi női klinika
57. Mónika <center>Kép</center> 2005.04.07 8 hónapos Hajnalka 3270g 46cm 39+2 Ádám Pécsi Megyei Szülészet
58. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Nyuszimanó-users]Nyuszimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.08 8 hónapos Panka 3400g 52cm ??? - ???
59. Adri <center>Kép</center> 2005.04.09 8 hónapos Natália 2840g 49cm 39+4 Marcell 2002.11.04 Győri Petz Aladár Kh.
60. Csilla74 <center>Kép</center> 2005.04.12 8 hónapos Adrienn 1800g 44cm 34+0 Imre 2003 ???
61. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Vizimanó-users]Vizimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.14 8 hónapos Ákos 3080g 55cm 38+0 - Fehér Megyei Szent György Kh.
62. Greenolive <center>Kép</center> 2005.04.16 8 hónapos Áron 3320g 54cm 40+4 - Szt. Imre Kh.
63. Aranka <center>Kép</center> 2005.04.16 8 hónapos JZsófia 3450g 57cm 39+4 Alexandra 1991.05.23,Gergő 2003.05.20 MÁV Kh.
64. Panny <center>Kép</center> 2005.04.18 7 hónapos Kristóf 3550g 53cm 39+0 Márk 2002.07.28. MÁV Kh.
65. Gira <center>Kép</center> 2005.04.18 7 hónapos Réka 3400g 49cm 38+5 - Szegedi női klinika
66. Edinka <center>Kép</center> 2005.04.21 7 hónapos Viktória 3700g 50cm 39+3 - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
67. Zsisske <center>Kép</center> 2005.04.21 7 hónapos Roland 3790g 57cm 39+3 - István Kh.
68. Connie <center>Kép</center> 2005.04.22 7 hónapos Ákos 3750g 56cm 39+5 - István Kh.
69. Psandi <center>Kép</center> 2005.04.23 7 hónapos Levente 3500g 56cm 40+2 Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
70. Babjag <center>Kép</center> 2005.04.25 7 hónapos Andor Gábor 4150g 59cm 39+5 - HIETE
71. Franyo <center>Kép</center> 2005.04.26 7 hónapos Dániel Vilmos 3250g 52cm 39+6 Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
72. Asszony <center>Kép</center> 2005.04.27 7 hónapos Gergő 4100g 59cm 39+2 - Kútvölgyi Kh.
73. Zsuba31 <center>Kép</center> 2005.04.27 7 hónapos Balázs, László 3950g 54cm 41+0 Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
74. Hüpi <center>Kép</center> 2005.04.27 7 hónapos Ádám 3450g 54cm 39+4 - MÁV Kh.
75. Emma <center>Kép</center> 2005.04.28 7 hónapos Balázs 3800g 56cm 39+4 - SOTE II.
76. Gabii <center>Kép</center> 2005.05.01 7 hónapos Nolan 3836g 55cm 41+3 - Gold Coast Australia
77. Panka <center>Kép</center> 2005.05.03 7 hónapos Molli Anna 3500g 51cm 39+3 Benjámin 2003.03.09. Miskolc Megyei Kh.
78. Ildibaba <center>Kép</center> 2005.05.03 7 hónapos Attila 3550g 59cm 38+6 - Kútvölgyi Kh.
79. Pfranciska <center>Kép</center> 2005.05.05 7 hónapos Benedek 3800g 56cm 40+4 - Kaposi Mór Kh.
80. Neszi <center>Kép</center> 2005.05.06 7 hónapos Laura 2900g 52cm 40+5 Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
81. Nagia <center>Kép</center> 2005.05.06 7 hónapos Bence 3100g 51cm 40+3 - Veszprém
82. Akiren <center>Kép</center> 2005.05.07 7 hónapos Gréta 3050g 54cm 38+2 - Péterfy Sándor Kh.
83. Norkini <center>Kép</center> 2005.05.09 7 hónapos Panna Réka 2950g 52cm 38+5 Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
84. <a href="http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=betécske-users"> Betécske <center>Kép</center> 2005.05.10 7 hónapos Bálint 3350g 56cm 39+2 Bulcsú 2001.12.25. Megyei Kh. Eger
85. Speedy <center>Kép</center> 2005.05.11 7 hónapos Elizabeth Cathrine 3570g 50cm 41+0 - Brüsszel
86. Timurr <center>Kép</center> 2005.05.13 7 hónapos Maja 2600g 49cm 40+5 - Kaposi Mór Kh.
87. Juszti <center>Kép</center> 2005.05.18 6 hónapos Boldizsár 4200g 58cm 39+6 - Kistarcsai Kh.
88. Patri <center>Kép</center> 2005.05.18 6 hónapos Benedek 4730g 56cm ??? Patrícia 11 éves Szegedi II-es kh.
89. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=jégvirág-users]Jégvirág[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 6 hónapos Gréta 3530g 56cm 39+3 - Kaposi Mór Kh.
90. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Dóri78-users]Dóri78[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 6 hónapos Blanka 3500g 56cm 40+3 - MÁV Kh.
91. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Másikeszter-users]Másikeszter[/url] <center>Kép</center> 2005.05.27 6 hónapos Roland ??? ??? - ???
92. Berkiadri <center>Kép</center> 2005.08.07 4 hónapos Martin 3180g 54cm 39+1 - István Kh.
</a></pre>

Angéla
angéla
 
 


na ezt egy kicsit elszurtam Kép
angéla
 
 


Kingu,
be ne dőlj a 7 gabonás marketingfogásnakKép: csak azért írják, hogy tápszerrel készítsd, hogy abból is az ő termékeiket vedd. Viola a mai napig imádja a 7 gabonásat, Virág is megkóstolta már, de soha az életben nem tápszerrel kapták, ebben az életkorban nem is tejjel, hanem gyümölcspürébe keverve. Nagyon szeretik! 15 hós kor után csináltam aztán banános tejbekását belőle: villával összetörtem Violának a banánt, kis tejjel vagy natúr joghurttal fölöntöttem, belezúdítottam a 7 gabonásat, míg jó sűrű nem lett, és kész is volt a villámgyors tízórai vagy uzsonnaKép. Szóval egyáltalán nem nyúltál mellé, csak 1 éves korig inkább gyümölcspürébe keverd, aztán később joghurtba is mehetKép.

Viki,
akkor nem is lakunk olyan messze egymástólKép. A 8-as busz összeköt minket, mi a Tabán mellett lakunkKép. A 20-a még nem biztos, de ha megyünk, mi is a Ferencieken szállunk át a metróra.

VAdri,
nagyon-nagyon csinos anyuka vagyKép! Viola (2,5 éves) is most lett éjjelre is szobatiszta, kb. 2 hónapja.
Ha tudsz, gyere gyakrabban, várunk!

Zsuba,
szép a kisfiatok és a házatokKép! Mandulaműtéthez sok erőt a kislányodnak!

Cerzsébet,
nem tudsz esetleg a kaposvári topikból becserkészni pár vállalkozó szellemű anyukát, akikkel személyesen is találkozhatnál? Biztos lennének mások is, akik szívesen kimozdulnának, megismerkednének veletekKép. Próbáld ki!

Vízimanó,
rémes a fog halála, biztos az én egy szem gyökérkezelt fogamra is ez vár előbb-utóbbKépKép. A tiéd meddig bírta, úgy értem, hány évig?
Gyönyörűségeket alkottál, büszke lehetsz magadra!

Lirian,
miért lennél ideges a védőnőzés miatt? Lucival minden rendben, szépen fejlődik, biztos csak az adminisztráció miatt hív titketKép.

Virág,
ment egy mailKép
A Don cicijei tényleg édesekKép! Zseniális a kép, ahol a férjed nyakában ül, és dirigál. nagyon elkaptad a pillanatot!

Lorca,
Violának is volt egyévesen 3 napos láza. A harmadik napon jönnek a pöttyök, addig csak láz, semmi egyéb. Tényleg elég ijesztő volt, pláne első gyerekesként eléggé megrémültem én is, tudom, mit érezhettél. Ja, és csodálkozom, hogy egyáltalán kiment az ügyelet hozzátok. Én azt hallottam több helyről is, hogy 40 fokos lázas gyerekhez is csak hosszas könyörgésre mentek ki: "prizniceljen, anyuka" felkiáltással. Natasa mielőbb gyógyuljon, te pedig nyugodj meg!

Cipőt én csak akkor adtam Violára, amikor az utcán vagy a játszótéren volt,lakásban soha. Az első cipője egyévesen egy 20-as szandi volt. Elég lett volna 19-es is, de a 20-as kitartott szeptemberig. Ezek szuper szandik, és viszonylag olcsók. Siesta talpuk van, kívül-belül bőrből készültek, 19-es mérettől kaphatók 3990 forintért a Keletinél lévő Corso - azaz most már Krokodil - cipőboltban. 3 csatos, bokatartó szandál néven futnak, Tanoda Kft. vagy Mr. Maus van a dobozukra írva. Ha eljön a szandi-szezon, esetleg aki lakásban is szeretné használni, annak én ajánlom ezt a cipőboltot. Megfizethető cipellők, viszonylag nagy választék. Igazi szocreál időkből itt maradt üzlet, az igaz, óriási nagy tér, fásult eladónőkkel. Néha kedveset is ki lehet fogni, meg hát eladónő nélkül is tudja az ember, mit akar. A kínálat viszont jó, az nem szocreálKép.

Na, megy az éjszakai műszak is aludni...

Puszi: ZitmiKép
zitmi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?