Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem voltam én sem egy ideje, de azért olvasgatni igyekeztem. Anyukám itt volt nálunk szombaton, Ikeában is voltunk Virágnak etetőszéket venni, Violának "csapelérő dobogót" (a férjem szókreálmányaKép), csúszásgátlót a kádba, meg a DIKTAD pelenkázószekrényre Viola szobájába egy felső polcos elemet. Erre szükség volt, mert már kellett a plusz tárolóhely. Viola rengeteg csavart behajtott egyedül, olyan büszkén csinálta, aranyos voltKép.

Vezso,
KIKA eladónőjeKépKépKép...jól tetted, hogy otthagytad őket. Én ajánlom neked a sima fehér Ikeás etetőszéket, olcsó, stabil, és garantáltan fehér színűKépKép. Én azt hittem sokáig, ez a modell egy vacak, instabil, borulékony kreálmány, nem volt benne sok bizodalmam. Violának annak idején nem is vettem etetőszéket. De sokan ajánlották, hát gondoltam, kipróbáljuk. Virág borzalmasan feszegette magát az ölünkben az asztalnál, kellett vmi megoldás. Szuper a szék, Vigáj is élvezi nagyon, és a legfantasztikusabb érzés az, hogy együtt ül a család az asztalnál, nem össze-vissza eszünk, illetve felszabadult az egyik kezem, amelyikkel eddig Vigájt tartottam. Szóval én ajánlom azt a széket nektek is, nézd meg az IKEA honlapjánKép!

Babakarácsony: nekünk attól függ, hogy kap-e szabadságot a férjem 20-án, ezt most még nem lehet tudni. Ha nem, akkor mi nem tudunk menni sajnosKép.

Connie,
emlékszel még a kerékbilincses helyre? Onnan nem messze lakunk, és ha jössz vmikor a LLL csoporba, utána bármikor szívesen látunk benneteket Ákossal egy játékra. Természetesen találkozó is lehet nálunk, több babával és mamával, jöhet bárki, akit nem zavar egy kívácsi 2 és fél éves ViolaKép. Ezt már korábban is akartam írni, de nem mertem, mert gondoltam, mindenkinek a művházas helyszín alkalmasabb. De most mégis megírom, lehet nálunk is taliKép!

Kinga,
nagyon sajnálom, hogy gond van! Mi a baj? Ugye nem a férjeddel vagy a családdal kapcsolatos? Mi szívesen meghallgatunk, és ha tudunk, segítünk! Ne legyél bánatos! Botinak te vagy a mindene, ez adjon erőt!

Én is olvastam a Harry POttert, mind az 5 kötetet egymás után, amikor Vigájjal várandós voltam. Addig eszembe se jutott elolvasni, azt hittem, az csak 10-12 éves gyerekeknek jelenthet szórakozást. Soha életemben nem csalódtam még ilyen kellemesen, szuper volt! Már várom a februárt és a 6. kötetet, mert angolul csak alapfokon karattyolok, nem érteném. De a magyar fordítás tényleg zseniális, olvastam pár interjút a fordítóval, nagyon szimpatikus volt. Direkt nem olvasom el a HP-s chat-en olvasható tartalomtömörítést, mert a 6. kötetet úgy szeretném olvasni, hogy meglepetés legyen minden soraKép.

Most ezt elküldöm, nehogy elszálljon.
zitmi
 
 


Zitmi,
Vigáj nem egy natúr színű kisszéket szerelt?Kép

Vezso,
nekünk is szuperül bejött az Ikeás etetőszék, ha koszos lesz, csak be a kádba és lemosom. Rádaásul el is tudjuk vinni magunkkal mindenhova. Tényleg stabil.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Zitmi,
Violát akartam írni, de dühös voltam, amiért egy elküldött hsz-em nincs sehol.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 

 
 

Na, még szerencse, hogy elküldtem az előző irományt, alig akarta elküldeni a Babanet...

Vízimanó,
de jó, hogy itt vagyKép! És micsoda szépségeket készíthettél! A fogadat nagyon sajnálomKépKépKép! Hogyan tört szét? Ráharaptál valami keményre? Viszont örülök, hogy a kedved jóKép!

Cerzsebet,
egyetértek Villes hozzászólásával, ami Budapestet illeti. Azt a helyet, ahol mi lakunk, én viszont nagyon szeretem, mert pár lépésre van tőlünk egy hatalmas, parkosított rész (a Tabán), közel van a Duna és a Gellérthegy is, jókat lehet sétáni, szuper a közlekedés, van minden (közért, posta, üzletek, könyvtár, játszóterek, patika, orvos, stb.) a közelben. Viszont autóval közlekedni Budapesten borzalmas, nincs is kocsink, de nem bánjuk. A kutyaürülékek meg az eldobált szemét a járdán viszont borzalmas, meg jónéhány tömegközlekedési jármű is zsúfolt, levegőtlen. Cserébe viszont egyszerűbb munkahelyet, kikapcsolódási lehetőségeket, üzleteket, miegymást találni. Én azért összességében szeretek itt élni, de biztos csak azért mondom, mert mindig Budapesten éltem, ide születtem. Meg mi maradunk is Budapesten, mert minden ide köt minket. Te ugye kaposvári vagy? Szerintem az hangulatos város, egyszer voltam ott egy filmfesztiválon, még 17 évesen, nagyon tetszett Kaposvár.
És írjál csak, persze, ez egy olyan befogadó topik, jó ide tartozniKép. Én is csak ősszel kapcsolódtam be, igaz, én is kicsit félve, mert összeszokott volt a csapat. Féltem, hogy kilógok majd a sorból, de olyan kedvesen fogadtak a lányokKép.

Timurr,
Maja kishercegnő csodaszép képeit olyan jó volt nézegetniKép!

Bea, Zsuba, Hüpi,Brigó, és mindenki, akik hosszabb ideje hallgatnak: hogy vagytok? Írjatok 1-2 sort, mi van veletek és a gyerekekkel!HIÁNYOZTOK!

Akiren,
kilégzéses teszt: a tejallergiagyanús páciens éhgyomorra lenyel egy kapszulát, amelyet elkezd emészteni. A kapszula bizonyos alkotóelemét aki nem tudja megemészteni, annak a lehelletében, melyet kilégzéskor zacskóba fúj, kimutatható vmilyen vegyület. Ekkor mondható ki 100%-osan, hogy valaki tejallergiás. Én ezt még régebben olvastam, remélem, nem írtam marhaságot, és jól emlékeztem. Próbálok még azért utánaolvasni.

Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám anyukám betegsége kapcsán. Képzeljétek, több mint egy hete semmilyen rosszulléte nem voltKép!

Orrfolyós, náthás betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

Zitmi
zitmi
 
 


Vízimanó,
nem, nem kisszéket szerelt, hanem a DIKTAD felső, polcos elemét, némi apai segítséggelKép. De egy BARR ásványvizes palacktartóba teljesen egyedül hajtott be 16 csavartKépKép.

Annyit vacakol néha a Babanet, tudom, nagyon bosszantóKép...és sokszor lassú is, mint egy csigaKép
zitmi
 
 


Mutatok pár képet.

Viola szereli a palacktartót

Kép

Tegnap vendégségben voltunk, vittük az új etetőszéket isKép. Vigáj így ült velünk az asztalnál:

Kép

Időtakarékos adventi koszorú - garantáltan megvan 2 perc alatt, igaz nem lehet kiélni kreatív hajlamainkat. Csak új gyertyákat kell hozzá venni minden évbenKép.

Kép
zitmi
 
 


En es Andor mennenk a kozos karacsonyozasra.... Csak nem tudom, hogy hova kell menni, es kb hany orara!!!!!

Judit
babjag
 
 


En es Andor mennenk a kozos karacsonyozasra.... Csak nem tudom, hogy hova kell menni, es kb hany orara!!!!!

Judit
babjag
 
 


Mi is megyünk a karácsonyra elméletileg.

Ildi

delfinke
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen voltam, ugyanis Gréti mostanában kezdet igazán mászkálni, izeg-mozog mindenhova Kép
A kiscsaj ezzel együtt az étel-kanálból-szájba-majd-gyomorba juttatására is ráérzett, most már 1 hete kezdi kedvét lelni az evésben. Ma kb. 50g sütőtököt falt be, előtt 3 nap naponta 1/4 almát evett Kép Na ez már haladás, 1 hónap alatt eljutottunk idáig. Most már látom rajta, hogy tetszenek neki az új ízek. Hát Grétit sem érdekelte a szakirodalom, ő 7 hónaposan akarta elkezdeni a hozzátápit Kép

Babakarácsonyra mi is megyünk Grétivel, ha mindketten jól leszünk Kép Úgyhogy vigyázunk magunkra Kép

Zitmi,
Köszi az infót erről a tesztről. Majd rákérdezek a dokinál legközelebb.

Timurr,
Maja naggggyyyon csinos Kép
Anyukádék hol laknak? Nagyon messze tőletek? Mi csak 3 hetente megyünk vidékre, felváltva hol anyuékhoz, hol anyósékhoz. Közben meg ők is jönnek Pestre hasonló időközönként, bár az én szüleim kicsit sűrűbben szoktak jönni.

Lir,
Luci nagyon csinos lesz karácsonykor, olyan mint egy minihercegnő Kép Kép

Akiren
akiren
 
 


Sziasztok!
hát lányok Maja végképp elromlot,ma 1 órát sírt az utcán a babkocsiba,ha kivettem akkor is csak percekig volt el,itthon folytatta,kiverte a aját a kezemből,félrenyeltem,árpa van a szememen ,szóval ez a nap sem az enyém.
Akiren
KösziKép
Fél óra az út,Dombóváron laknak.
Örülök,hogy Gréti belejön az evészetbeKép

Zitmi
Vijág édesKép
Viola pedig nagyon ügyi.
lehetne más fórum,egyszer már felvetettem,de nem nyert az ötlet
Nem rossz város Kaposvár szép,de alig van szórakozási lehetőség,vásárlásrólnem is beszélve.Itt nálunk igazi friss levegő van,de szívesebben laknák Szegeden mondjuk vagy Pécsen.

Vizimanó
Meddig kell aszalni a radiátoron a narancsokat,mert az enyém már napok óta ott van és nem akar száárídniKép
Várom a lveletKép

Virág
Köszi,de tényleg az vagyokKép
Kép

Eltűntek jelentkezzetek!Kép

Juszti gondolok rádKépsokatKép

Kis és nagy betegeknek miharabbi gyógyulástKép

Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Zitmi,
Köszi az invitálást, szavadon foglak!Kép Legközelebb jan. 5-én lesz LLL csoport (azt hiszem - az csütörtök?)Anyukád ezek szerint jól van?
Virág nagyon élvezte az etetőszéket, úgy látom.Kép Viola nagon ügyes, hogy már ilyen szépen szerel.

Akiren,
Jó, hogy Gérti rájött az evés ízére, nemsokára majd alig győzöd belelapátolni a kaját.Kép

Timurr,
A honlapunkon lesz fórum is, csak úgy mondom.Kép Már csak pár hetet kell várni, mire megnyílnak babafalva kapui.KépKépKép
Tényleg, arra emlékszem, hogy fevetetted az izgi.hu-t tavasszal, de arra már nem, hogy miért nem nyert.

Újabban Ákos sem marad meg a babakocsiban, csak ha alszik, különben egyfolytában reklamál. De hiába mondom neki, hogy akkor jöjjön gyalog.Kép

KépKép
connie
 
 


Monazsu
az előbb elfelejtettem,megkeresem a papírosomat és élek a segítségeddel,az nem meglepő ha vonnak valamit,de minimálbérből 12 ezret?az sok lenne vagy nagy nyugdíjam lesz.Kiszámolnád minimál bérre(49.000 ftot kaptam tavaly)+egy 0. havi prémium nettó 30.000 ft,ha ez számít.
Mesélj magatokról,örülök,hogy jelentkeztél.Hajnika hogy van?

Connie
Én benne lennék a babafalvás fórumozásba.Mit is takar babafalva mik lesznek?
izgi vagy családinet,lehetőség számtalan,maradt mindenki csak páran kuksiztak be,merthogy elis indítottam a fórumot ott.

Maja elszokott nézelődni a kocsiba és ált. elalszik,de ma,hát kész voltam tőle.Égett a fejem nagyon,csak üvöltött,üvöltött,láttam a szánakozó tekinteteteketKép

Timurr
Vendég
 


a pontos havi keresetem bruttó 57000 ft,januárba 121000,február 36600 és onnan táppénz
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, megint semmi időm nincsen se olvasni, se írni. Még mindig van egy jó adag javítanivaló dolgozat nálam, és a szabadidőmben megpróbálom azt csinálni. De pénteken majdnem mindenkinek megvettük a karácsonyi ajándékot. Vasárnap meg mézeskalácsot sütöttünk, amit már majdnem mind megettünk, úgyhogy megint süthetek egy adagot.

Connie
Az állatkertes játszóházról én is jókat hallottam, de tényleg elég drága. Januártól mi is szívesen csatlakozunk. Újra belevetjük magunkat az életbe. Novemeber óta alig voltunk valahol, bár ebben a hidegben jól esett itthon is lenni, nem mindig menni.

Zitmi
Merre laktok pontosan? Mert valószínűleg nem lakunk egymástól messze. Mi a Farkasréti temetőtől nem messze lakunk. Kedden mi is jövünk a babakarácsonyos talira, ha ti si jöttök, találkozhatunk a Ferenciek terén. Persze, ha arra jöttök.


Én is HarryPottermán vagyok. A barátnőmmel filozofikus mélységeikig ki szoktuk tárgyalni az eseményeket, a jellemeket. Õ már olvasta a hatos kötetet, már én is alig várom, hogy megjelenjen magyarul, hogy elolvassam. Ugyan odaadta angolul, de az utóbbi egy évben a nagy nehezen magamra szedett angol tudásom elpárolgott, így csak idegesített, hogy nem értem, így nem vállalkoztam az elolvasásra. De a HP4-et már láttuk moziba.

Majd még jövők, ha tudok. Jövő héten kedden pedig találkozunk.
pviki
 
 


Pviki
Kérem szépen a mézeskalácsreceptedet, ha lehet, jó?
Ma szeretnék bekeverni egy adag tésztát, és lehet, hogy a Te recepted jobb Kép Minden évben kísérletezek, még nem sikerült az igazi mézesreceptre szert tennem. Főleg dísznek szoktam sütni, meg ajándékkísérőnek és puha lesz egy idő után, de lehetne jobb is.
Leírod? KépKép
Vezso
vezso
 
 


Connie
Már nagyon várom a babafalvát Kép Kép Komolyan Kép És úgy felnézek Rátok, hogy ilyen weblapot össze tudtok hozni!!!
Jelentem az én gyerekem tök jól elvan a babakocsiban és mindenkire vigyorog ezerrel. Ma is, amikor a városban vásárolgattunk.
És: Volt Rozinak udvarlója is, egy 11 hónapos kisfiú személyében, úgyhogy Ákos most már lépjen valamit előre az udvarlás terén, különben Rozibaba másé lesz KépKép

Timurr
Csinálsz narancskarikákat? Pont ma tettem fel a fűtőtestre én is egy adagot. Olyan szépek, amikor készen vannak. Aranyfonalra fűzöm őket a mézesekkel együtt. Elég hamar készen vannak nálunk, Te mikor tetted fel őket?
A babafalván én is leszek!!! Úgy örülök, hogy tetszik Neked is az ötlet. KépKép Szuper fórum lesz!!!

Lir
Liló olyan szép az ünnepi ruhájában. Biztos elámulnak majd a családtagok a képeken KépKép
Kedden jössz? Kép Már jó lenne látni Titeket, utoljára Conniéknál találkoztunk és az jó rég volt...

Vezso
vezso
 
 


Vezso

EZt a receptet tudom ajánlani. Évekig mi is állandóan kísérleteztünk az anyukámmal, hogy puha legyen a mézeskalácsunk, de soha nem sikerült. De ez még most is puha, de azt hiszem, nem is lesz ideje megkeményedni, mert már alig van belőle.
Más téma. Mi egyébként a Lehel téri babkocsidiszkontban vettünk egy tök szép etetőszéket 9 000 ft-ért. Ez olyan, amit később szét lehet szedni székké és asztallá. Én ezt tudom ajánlani, mert jól is néz ki, és nekünk be is vált.

A recept:

Mézeskalács
50 (34) dkg liszt
17 (12) dkg porcukor
csapott evőkanál szódabikarbóna
kiskanál szegfűszeg
kiskanál fahéj
20 (13,5) dkg méz
1 tojás
1 tojássárgája
2,5 (1,7) dkg margarin

Öblös tálban lisztet, porcukrot, szódabikarbónát, fűszereket összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, margarint, mézet (ezek szobahőmérsékletűek legyenek). Először ezeket morzsoljuk össze, a környező lisztet fokozatosan keverjük bele. Se puha, se kemény ne legyen a tészta.

Ha nagyon nem akar összeállni, vizezzük be a kezünket, úgy gyúrjuk.

Nylonzacskóban pihentetjük egy fél napot/éjszakát, de minimum 2 órát.

Pihentetés után átgyúrjuk, 2 részre osztjuk, úgy nyújtjuk ki lisztezett táblán 3-4 mm vastagságúra. Kiszaggatjuk.

Előmelegített, vajazott, lisztezett tepsiben 220°C-on 3-4 percig sütjük.
Cukormáz: 1 tojásfehérje kb. 12 dkg porcukorral habbá verve
pviki
 
 


Pviki
Egy angyal vagy!!!!!!!!!!! Köszi!!!!!!!!!!!!!
Az etetőszék fából van? A férjem is mondta, hogy ott is nézzük meg, de nem emlékeztem arra, hogy van etetőszék is...Azt az ikeásat is megnézem, amit a lányok ajánlottak. Tulképp nem sürgős az egész, de néha azért már érzem, hogy jó lenne egy etetőszék.
Mindjárt megnézem az én receptem miben tér el. Ha a Tiéd puha, ezentúl csak ezt fogom csinálni.
Imádom őket dekorálni, elvagyok vele egy ideig...Kép
Az a legjobb, ha a család azonnal megeszi, amit csinálsz, ennél jobb elismerés nincs is Kép
Ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Egyéb karácsonyi recept? Mit esztek majd 24-én?Idén beújítok megint, átböngészem a Stahl recepteket is...Minden két-három éveben újabb kajákat eszünk Karácsonykor. Már kellene tudnom idén mi lesz a menü, de még nem tudom...De azért szeretek rajta agyalni...
Vezso
vezso
 
 


Pviki
Szóval: az én receptemben 2-vel több a tojássárgája, több benne a méz és a vaj.
Most felvéstem magamnak a kiskönyvembe a Te recepted és már csinálom is. A férjem már horkol, és mindenki alszik. Én ilyenkor éledek fel és ilyenkor alkotok Kép Most díszítettem fel a házat is kívűlről, ki vagyunk világítva már rendesen, mint a Lánchíd Kép
Viki, nagyon köszönöm a receptet!!! És úgy örülök, hogy jöttök kedden. Ha jól értelmeem, akkor egy baba és egy mamacsomagot kell összeállítani? De ugye nem baj, ha ezenkívűl hozok mást is? Kép
V.
vezso
 
 


Sziasztok,

Emlékeztek még ránk? Kép

Kép

Angéla
angéla
 
 


Timurr,
nálam átlag 2-3 nap alatt megszáradtak a narancskarikák, a citrom is.Kép

Zitmi,
nem haraptam rá semmire, hanem állítólag a gyökérkezelt fogak képesek így kiszáradni, és akkor ez a haláluk.KépKép Annyira aranyosak a lányaid!!!Kép

Ákos most éli a félős időszakát, pénteken voltunk a munkahelyemen mikulás bulin, de nagyon ordított.Kép Enyém gyerek - szó szerint - utoljára 3 hónapja aludt babakocsiban. Határozott véleménye szerint - amit közölni is szokott - alvásra a kiságy való.Kép Ezzel egyet is értek, de elég ciki, hogy máshol nem alszik. Max. az autós ülésében.

Vaktyuk,
nem jártok erre valamikor?Kép

Juszti,
én is gondolok rád -rátokKép

Le kell írnom, mert nagyon paff vagyok az egésztől! Megyénkben egy vidéki kórházban, ahová a fehérvári kismamák is előszeretettel járnak szülni, az alábbi történt. Túlsúlyos, cukros, magas vérnyomásos kismamának elmegy a mekoniumos!!!!!!!!! magzatvize. Vajúdik sokáig. Majd egyszerre rájönnek, hogy nincs szívhang, és ezt követően gyorsan - !!!! - 1 óra alatt kézzel, oxitocinnal kitágítják, és szószerint kinyomják belőle a magzatot, akit újra kellett ugyan éleszteni, de köszönik jól van.KépKépKép Ja, mamának végigrepedt a hüvelye, és közlik, ugye jobb volt, mint a császár? Hát nem vagyok orvos... De ez nem sok jót jelent az én olvasatomban szegény családnak. És még nem is mondhatom, hogy rohanjonak Pestre neurológiai kivizsgálásra, mert elküldenének az anyámba.... Durva, hogy a XXI. században ilyen van.Kép Fejér Megye, Mór...KépKépKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Angéla,
gratula ValérnakKép
Nem akarsz egy pár sort írni arról ,hogy vagytok és miket csináltok?Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Vezso
A recept egyébként a barátnőmtől van. Tegnap mi is sokat díszítettünk. De idég beújítottuk, és magokat tettünk rá. Majd viszek néhányat a fára. Ja, és ha gondoljátok, viszek néhány mécsest is. És ha lehetne hallgatni zenét, vihetnék karácsonyi cd-t is.

A 24-e estét általában vagy a bátyáméknál vagy a szüleimnél töltjük. Idén a szüleimnél lesz. Így nekem csak a sütikről kell gondoskodni. De szokott lenni hal és majonézeskrumpli. Nem tudom, anyukám mivel készül még, mert még nem beszéltük meg. Én mindig szoktam csokikenyeret sütni. Ha előbányászom a receptet, azt is közzé teszem. Szoktam zserbót is sütni, de azt idén nem csinálok, mert az én sütöm nem valami jó, ezért bizonyos részei leégnek, bizonyos részei nyersek maradnak. És csinálok még gyümölcskenyeret is, azt nagyon szeretem. Ezek a standart sütik, de valami újat én is ki akarok próbálni. Ha van ötleted, szívesen veszem.
Ja, és az etetőszék fából van.

Megyek, mert a férjem is fürödni akar, és valakinek kell vigyázni DÓri álmát.
Jó éjt! Viki
pviki
 
 


Angéla!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Azt hittük, már örökre elhagytál minket!
Valér csuda helyesen áll!!!
Kapunk több infot is Rólatok?
V.
vezso
 
 


Vizimanó
Szörnyű ez, amit írsz erről a szülésről. Kép Nem hiszem el néha, hogy mi most tényleg a 21-ik században élünk. Nem tudom mire vagyunk olyan büszkék. Kép A középkorban szülhettek így, nem?

Citromkarikát is csinálsz? Olyat még nem szárítottam. Kérek szépen még ötleteket Kép Nem fényképezed le, amiket alkottál itt a netelvonás ideje alatt?
És örülök, hogy itt vagy KépKép Nagyon Kép
Rozi a babakocsiban alszik el a legjobban...Milyen különbözőek a gyermekek már most, nem?

Pviki
Engem minden recept nagyon érdekel!!! Csokikenyér, zserbó, minden. Lelkesen kipróbálok mindent. Zserbót még sosem sütöttem. Eddig a legjobb zserbót a városban a Ruszwurm-ban ettem, a Várban. Fantasztikus, lent a Vörösmarty téren nem ilyen fini.
Ok, akkor én is írok be saját sütiket, amiket ilyen téli időben szoktam csinálni. Akár Karácsonyra is. Leírom a beigliset is, mert haláli finom. Általában 2 nap alatt elfogy 4 rúd!!
V.
vezso
 
 


Azért nem jövök mostanában, mert Valér egész nap pörög Kép. Minimum 2 embert igényel a gyerek Kép. Minden érdekli, a cicákért rajong, mondja is, hogy tzica Kép Egy igazi rosszcsont.

Nem emlékszik valaki, hogy hol található a súly illetve méret táblázat a neten? Kitöröltem a linket véletlenül.

Kép

Angéla
angéla
 
 


AngéleKép
Örülök nekedKép
Valér csuda helyes kispasiKép
http://www.babaszoba.hu/services/percentil
én ezt tudom

Én is csináltam ám a hétvégén mézeskalácsot,jó kemény,de remélem megpuhul.

Vizimanó,Vezsó
már lassan két hete fent vannak a radiátoron,most kezdenek alakulni a karikáim.
Imádom a zserbót.Én már sütöttem is,anyós recept alapjánKép

Vizimanó
ez szörnyű,hogy lehetnek ilyen felelőtlenek a kórházba.Nem mindenhol divat a császár,ebből is látszik.Hát nem is tudom még erre mit írjak,nem jut eszembe semmiKépcsak hogy felháborító

Timurr
Vendég
 


Angéla
Hát, Valér mozgékony kis pasi volt pár hónapja is, el tudom képzelni miket művelhet mostanában. Emlegettük is, itt a topikban is már őt. Már beszél is? Hihetetlen Kép Nagyon szép kisfiú.
Te tanulsz még? Gondolom ez is lefoglal nagyon.
Mindenesetre én nagyon örülök, hogy jelentkeztél, kár, hogy nem többször. Lesz babaKarácsony, nincs kedvetek bekukkantani? Akár csak egy picit?
Képzeld, a mi Rozibabánk is imádja a cicánkat, ma is összebújt vele, úgy élvezi, hogy közelmegy hozzá ez a szőrpamacs. És annyira nevet, ha látja. Ha kérdezzük "Hol a cica?" keresi is a szemével.
V.
vezso
 
 


Timurr
Írtam mélt.
Közzéteszed azt a zserbó-receptet? Anyóstól van vagy sem, ha jó, jöhet Kép
Kezdek álmos lenni, pedig még összeállítom ezt a mézest mindenképp.

Kingu
Egész nap annyit gondoltam Rád, tudunk segíteni a bánatodban? Az antennáim működnek ...

Juszti
Pár sort írj azért!

Ruz, Dóri, Hüpi
Írjatok!!

Hadri
Megkaptam az sms-t és elmentettem. Kép

Patri, Zitmi, Nebula
Jókat írtatok! Kép Nagyon szeretem olvasni az irományaitokat Kép Váaszolok is, holnap Kép

Holnap: délelőtt megyek Luca-napi vásárra ,meg polár anyagot venni, remélem kapok olyat, amilyet szeretnék. Délután meg mézes-sütés lesz a lányokkal.
És: megvannak az ajándékok, egy része be is van csomagolva.
Egy dolog tesz szomorúvá: a férjem megint elutazik, most a szokásos párizsi útra, szerdán. Pénteken jön, de akkor is...
Megyek aludni. Kép
Jó éjt! Kép

V
vezso
 
 


Sziasztok!

Timurr,
mindjárt írok privit, mert ide nem akarom feltenni, amíg nincs kész. Már persze nem előletek titkolom.Kép

Vizimanó,
Ez rémes, amit írtál, tiszta barbárság, brrr.Kép
Én is kíváncsi vagyok az alkotásaidra. Meg a többiek alkotásaira is.

Angéla,
De helyes Valér. Örülök, hogy jelentkeztél, hiányoltalak.Kép

Vezso,
Nem azért, de ahányszor Ákos előrébb lép udvarlás terén, karmolás a jutalma.Kép Úgy tűnik, omladozik ez a kapcsolat nagyon.Kép

Még nem tudom a karácsonyi menüt, valami egyszerűt készítünk, és azt hiszem csak két fogást. Bejglit a barátnőmtől kapunk, a lakberendezési tanácsaimért cserébe.Kép

Kreatívkodni nem fogok semmit, rájöttem, hogy nekem nincs türelmem hozzá.Kép Hamarabb összekreatívkodok egy webportált, mint egy decoupage képet.Kép

Na írok még Timurrnak, aztán megyek aludni, hosszú volt az éjszaka, és még ki tudja milyen lesz a mostani.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Vezso, Zitmi, Delfinke!
Köszi, hogy gondoltatok rám, édesek vagytok....
Igazából kicsit besokalltam, ált. ha mennek a vizsgák rámtör néha ez a hullámvölgy, aztán jönnek a lelkiismeretfurdalások, hogy ingerültebb vagyok, türelmetlenebb és mindezt valahogy visszafogni, hogy Boti ne érezze (persze úgyis megérzi, mert ilyenkor 100X nyűgösebb) , aztán nem is vagyok jó anya érzés és stb. stb....szóval evvel küzdök most éppen.....ahelyett, hogy készülnék a szombati vizsgámra...Kép
Na de kicsit megnyugodtam, beszélgettem pár jó tündérrel délelőtt (Timurr, Bea, Lir) és helyrebillentettek..Kép Köszi lányok!!!!

Angéla!
Éppen ma gondoltam rátok...Kép olyan jó, hogy írtál!!!! Nagyon helyes Valér fiú, jól megnőtt!!!!!
Sulid? Gondolom nem könnyű egy ilyen izgő mozgó kispasi mellett tanulni....

Timurr!
Képzeld Boti megláthatta amit írtál Majáról és ő is belekezdett a sírásba estére, úgyhogy klassz volt...Kép többé nem engedem a gép közelébe.....Kép
Remélem huncutka már alszik édesdeden az ágyában és ti is tudtok aludni!!!!

Connie!
Mi is csatlakoznánk egy ilyen játszóházas bulihoz, olyan rég voltunk már társaságban...Kép
Remélem a babakarácsonyra el tudunk menni, én már jól vagyok, Botinak még szívjuk néha az orrát, de javuló tendenciát mutat...Kép

Kapott nagyikájától egy szobahintát, na azóta ki sem lehet belőle robbantani, olyan édesen lóg benne...Kép imádja, ha jól meglökjük, szereti a sebességet, csak úgy lobog a haja Kép

Most többet nem írok, megyek olvasom a kötelezőt, bocsi, ha nem reagáltam mindenre, de pótolom....

mindenkinek jó éjszakát

kingu

ilyen jól érzem magam a hintában...
Kép

első próbálkozásom a kiflivel..Kép azt hittem csak nyalogatni fogja a végét, erre majdnem felét megette..Kép
Kép

rábíztam apjára kb. 10 percig, hogy játszon vele.....a kép elárul mindent....Kép
Kép
cica29
 
 


Jó reggelt!

Ma jó éjszakánk volt, fél 6-ig aludt Ákos, akkor kelt szopizni, meg előadni egy 10 perces monológot, aztán aludtunk 8-ig.
Este jönnek vendégek, tök jó, semmi kaja, nincs bevásárolva, és nincs kitakarítva. Majd sütünk nekik tököt, az mindig van itthon.Kép

Kingu,
Vasárnap én ezen lamentáltam egész nap, hogy nem vagyok jó anya, meg nem vagyok jó semmire - és én mégcsak nem is vizsgázom.

Apa nálunk is így vigyázott régebben a fiúra, lefeküdt mellé, és aludt.Kép Most már nem tud, mert Ákos mászókának használja, és legjobban az orrába meg a fülébe szeret kapaszkodni.Kép

KépKép
connie
 
 


Kingu!

Ez a Kep Eszmeletlen. Kedvenc ferjem is ezt szokta tenni. pont ilyen jatszokank van, de en mar osszepakoltam, mert Andor allandoan felemelte es a labat ette, es feltem, hogy az a piros ize egyszer csak a torkaba esik.

Mit vegyek az Apukamnak karacsonyra??? Az a legujabb hobbija, hogy unnepek elott elmegy vasarolni, es megvesz maganak minden konyvet es CD-t ami tetszik neki. Namarmost egy zenehallgatos, olvasos apuka tehet ennel nagyobb szornyuseget???

Mi tortenik a GYED-el, ha GYED alatt inditok egy KFT-t????

Andor ma elkuszott a fiokig, hatara fekutt es kirantotta a fiokot, igy koppant is a feje... Na erre nem voltam felkeszulve..... Azt hiszem kezdodik!!!!!!!!!!!

na pusza nektek, BJ

ui. Connie? A weboldaladon felvan meg teve, hgoy hol a baba-mama tali????

babafalva.hu meg csak Zold-mar varom
babjag
 
 


Babjag,
fent van, igen, itt: http://gportal.hu/picview.php?prt=56969&gid=551005&index=1
A termet 10-től 13-ig béreljük.

A Kft nem kompatibilis a gyed-del. Mi Bt-t csinálunk, és abban én leszek a kültag, ez az egyetlen módja, hogy vállalkozzak is meg ne is.Kép

Apukád jól kitalálta, mikor vásároljon be.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!
9ig aludtunk 10től,hehe dejó is és nem sokszor keltünk 3-4szerKépén ennek örülök.Már megfigyeltem,ha napközbe nyügi Maja éjjel jól alszik,nem tudom miért ne lehetne,hogy éjjel-nappal jó kislány legyen.

Hallod Boti?Neked is jónak kell lenned,nem sírni ám.

Kingukám

Jól áll Botinak a kifliKépTündérbogár gyönyörűKép
Örülök,hogy picit jobb kedved van,szerintem néha mindenki így érez,mint most te aztán mennek a napok és lesz ez még jobb is,meg még így sem.
Ezek a férfiak hihetetlenek,mintha legalább ők éjszakáznának,amióta a páromnak is van fél óra szabadideje és nincs gépközelbe,tutira bedobja a sziesztát.

Vezso
Válaszoltam
Zserbót elkérem ,a fejében van a recept,majd megpróbálom kiszedniKép


Connie
szuper,nagyon váromKépbabfalvát

Maja ma 7 hónapos,elkell készítenem a macimércés fotókat valami csinibeKép

Timurr
Vendég
 


Sziasztok

NEm tudjatok margarint mikortol lehet nekik adni? Tegnap egy elmehunyt pillanatomban raktam a krumplipurejebe es kipatogott a szaja korul...
NEm tudom ki van orrszivo uzemmodban de van egy jo technikam megha csunyan is hangzik de legalabb nem marja szet magat meg engem kozben, tehat eloszor is hagyom kicsit sirni hogy lazuljon a cucc az orraban/jobban mintha sterimarral benazok/, utana lefektetem es "raulok" azaz a terdeim kozre fogjak es nem tud mozogni igy szivom ki, egyreszt rendesen ki tudom szivni masreszt nem felek hogy kinyomom a szemet a szivokaval.
Aki ceget akar alapitani apukamek ezzel foglalkoznak, konyvelo is van helyben meg tudja mondnai mit hogy erdemes csinalni, de sztem bt-t hulyeseg alapitani, sokkal nehezebb tole "megszabadulni" hamar esetleg nem kell stb stb csomo mas problema.
Vizimano nem tudom sajna mikor megyunk arra most epp kolcson auto van nalunk mert minden auto behalt a csaladban...Kép
A mezeskalacs receptnel a zarojelek micsodak???


Kép
vaktyuk
 
 


Vaktyúk
elvileg margarint lehet 6 hóstól adni,a védőnénim azt mondta legalábbis,hogy a zsírban oldodó vitaminok is feloldódjanak.

Hú ez jó ötletnek tűnik,az orrszívűásra gondolok,és a térdelésre.

Timurr
Vendég
 


Egy 3as iker anyuka ajanlotta amikor mondtam menniyt kinlodok, meg annyira felek hogy belekormol szemebe arcaba a szivoval megsertem stb stb... igy meg az egyik kezemmel " leszoritom" a fejet a masikkal meg szivok es tudok neki vakuumot is adni /befogom a masik orrlyukat es konnyebben kijon a cuccosKép


Kép
vaktyuk
 
 


Kép
Vendég
 


Sajnos Gréti is megfázott Kép Kép Folyik az orra, és hőemelkedése van Kép Már éjjel is nagyon rosszul aludt szegénykém Kép
Remélem jövőhétre meggyógyul, és mehetünk a talira.

Angéla,
Nagyon jó, hogy jelentkeztél, Valér nagyon ügyesen áll. Talán már lépéseket is tesz, jár???
Egy táblát betennél majd? Vagy már nem szoktad frissíteni?
Én ezt a linket tudom:
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blhh2ossznov.htm

Kingu,
Boti nagyon helyes a hintában. Gréti pont ugyanilyen hintát kapott mikulásra Kép Csak ő nem szereti még annyira a sebességet, de ha lassan leng, akkor imádja Kép Majd megszokja, és akkor győzzem lökdösni Kép

Timurr,
Gyorsan Majára valami csinit, és készítsd a fotót, és hadd lássuk Kép

Vezso,
Én úgy tudom, hogy a babakarácsonyra a csomagot (baba-mama ajánék) egybe csomagoljuk. Vagy nem???? Kép Kép Kép Mi lett a döntés? És ugye cakkpakk a kettő együtt 1000 Ft?

Akiren
akiren
 
 


Timurr,
Te gyorsabb voltál a fotóval mint én az írással Kép
Maja nagyon cuki és édes Kép És hogy mosolyog!! Kép Kép Én nem hiszem el, hogy sírni is szokott Kép minden fotón nagyon jó babának tűnik.

Akiren
akiren
 
 


Isten éltesse a kis 7 hónapos Majácskát! Gyönyörű a kis copfosKépKép!
Kép

Wester Lucájának boldog névnapot!Kép

Kingu,
ilyen érzések szerintem minannyiunkban kavarognak néha-néha, ez természetes! Tarts magadnak egy welness-órát, amikor Boti alszik! Ne a háztartással foglalkozz, ne tanulj, hanem pl. olvass egy jó könyvet, vegyél egy illatos fürdőt, stb. Abban az egy órában csak te legyél a fontos magadnak. És hidd el, Botinak te vagy a legjobb mamája, és ő nagyon szeret téged!

Connie,
ha tudtok jönni, akkor január 5-én szeretettel várunk benneteketKépKépKép! És persze másokat is, akiknek van kedvük eljönni. De jó lenne!

Mit szóltok a havazáshoz? Nálatok is hullott?Kép
zitmi
 
 


Jaj, tényleg Luca nap van ma! Mi is boldog névnapot kívánunk Luca Zsófinak.Kép

Zitmi,
Köszi! Délben van vége a csoportnak, az úgy jó nektek? Gondolom fél egy körül érnénk oda, mert feltölteném még egyszer a parkolóórát. Megírod a címed mailben?

Hurrá, hurrá, jött kaki! Hogy miknek nem tud örülni egy anyuka.

Tegnap elkapott a lelkifuri, hogy nem játszom eleget a gyerekkel, leültem hozzá, mondanom se kell, hogy tojt a fejemre.Kép

Megyünk pelustcserélni.

KépKép
connie
 
 


LucaZsófi
Boldog névnapot!
Kép
Connie
erre a kakiörömre már én is gondoltam,hogy micsoda csoda és boldogság ez nekünk.Amikor szorulás van és utána az a boldogság,hogyna nyomjukKép

Zitmi
Nálunk nem esett a hó,csak síkos az út.
Köszöni a copfos a dícséretet már megint alig tudtam lefényképezni,mert izeg-mozog.

Akiren
hogy sírni szokott???napok óta sikonyál,sír egyből,ha valami nem kóser nekiKép

Jusztiék rendben odaértek Békéscsabára és jól éreznék magukat,ha szegénykémnek nem lenne mellgyulladása,antibiotikumot szed és remélhetőleg hamar meggyógyul és hát Boldi sem kíméli.Na de biztos mire ezt leírom már jobban is van.És Juszti egy kis angyal,bár úgyis tudjátok.Kép
Kép
Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Zitmi: Hó?!?!?!? Nálunk 7ágra süt a nap, és hónak nyoma sincs.

Vezso: Mi pénteken vettünk etetőszéket Grétinek, 8990 Ft volt, Brendon Kép Fa, és Gréti imádja Kép
Ez is szétszedhető kis asztallá, székké.
3 hetet vártunk egy dönthető háttámlásra, amit egy másik bababoltban kinéztünk, de kiderült, hogy nem gyárt már a gyártó több olyant. Kép
Aztán átmentünk a Brendonba, és megvettük ezt. Bizony kicsomagoltattunk egy csomót a bácsival, mire eldöntöttük, milyen színűt vegyünk Kép
Szó nélkül pakolászta. Ez a dolga. Mint ahogyan a Kikás eladónak is az lett volna. Kép

Kingu: Jól esett amit írtál, köszi Kép

Eszter: LucaZsófit Isten éltesse! Kép

Timurr: Gréti itt ül az ölemben, és mint a tejbetök úgy vigyorog Majára Kép

Amúgy ma a lányom bekúszott az asztal alá és írok-írok, és azt vettem észre hogy kiugrik az ujjaim alól a billentyűzet. A Drága megfogta a drótot és megrántotta Kép Úgy kellett küzbenem a billentyűzetért, mert hátul csúszott le a billentyűzettartóról, majdnem leesett.
Egyre ügyesebb ez a lány. Nincs biztonságban már semmi tőle.

Connie: Mi lesz ez a babafalva?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Timurr
Maja ma 7 hónapos?Isten éltesse a kis tündérkirálynőt!Megzabálom azon a macis képen a görbített lábujjaival és a copfjával!!Babaszépségversenyt nyerne,ha beneveznéd,az tutiKép Irigyellek az éjszakáért,nálunk 3ig óránként kelés volt 11től(addig nem is aludt),utána 6kor és fél 8kor megint.Kezd elfogyni a türelmemKép

Connie
Vince is szorulásos,jövő héten megyek védőnőhöz,kíváncsi vagyok,mit ajánl.Múltkor megevett egy üveg szilvát és semmi nem történtKép
Szalvétatechnikát én is tegnap próbáltam először,férjem fetrengett a röhögéstől:először megkérdezte hogy lehet ennyi pénzt lakkra elkölteni,neki halomban áll a műhelyében(mondtam h ez speciális lakk,különben sem volt még hobbim,ki akarom próbálni)no aztán rájöttem,h nem is nagyon értem hogy kell csinálni,meg valószínű rossz lakkot vettem,meg a szalvéta se fér rá a kis lapra,meg a rohadt festék is olyan lassan szárad,mindjárt kel a gyerek...szóval ott tomboltam,a férjem meg csak fogta a hasát a röhögéstől és ennyit mondott:Jó kis hobbiKép Kép Azért még próbálkozom,persze a csomag még nem érkezett meg így abból már csak jövő ilyenkorra tudok ajándékot gyártaniKép

Angéla
De jó h jelentkeztél!Minden talin emlegetünk,hiányzol ám!Valér tüneményes!!

Vezso,Vizimanó,Timurr
A narancskarikákat csak ráteszem a radiátorra és ennyi?Hagyom száradni vagy vmivel le kell kenni esetleg??Én is úgy csinálnék!

Képzeljétek Vince rámutogat a kiskönyvében bizonyos állatokra,kérdezem hogy hol a nyuszi?ő meg megmutatja,nagyon cukiKép
És úgy megnőtt az étvágya h én csak lesek!Vasárnap megevett 1 üveg sütőtököt ebédre és délután az Árkádban is megevett egy üveg gyümit+utána még szopizott egy kicsit.

A napirenden,amit Connie feltett linket,én is szakadtra röhögtem magam.Majd felolvasom Vincének és ezentúl délelőtt fürdünkKépés fél 8kor már alszunk.Bruhaha...kíváncsi lennék annak a napirendjére aki ezt írta.

Zitmi
5ös busszal el lehet hozzátok jutni?Mert akkor lehet h mi is mennénk Vincével.

LucaZsófi
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Kingu
Örülök h jobban vagy,nekem is sok ilyen hullámvölgyem van,pedig nem járok suliba,azt hiszem akkor már a Lipóton lennékKép Olyan jó lenne ha el tudnátok jönni a talira kedden,nagyon hiányoztatok a múltkor is.Szenzációsak a képek Fürtösről!!

Na megyek mert még össze kell turmixolnom a céklát,Vince mindjárt ébred.
Sziasztok
Virág
villes
 
 


Hú, Timurr, ez a kép Majáról! Mint fiús anyuka, tiltakozom.Kép

Jusztinak jobbulást kívánok, de majd írok neki smst.

Ákos egyfolytában nyügizik egyébként, vagy elfáradt, de azért nem pihen, vagy nem tduja csinálni amit akar, vagy nem engedem vezetéket rágni stb., stb., folyton jajgat valamin, meg dühöng egész nap.

KépKép
connie
 
 


Vince és Bálna anyu a nagy kádbanKép
Kép

Vince legújabb hobbija a fogmosás,jó sokat elpöszmötöl veleKép
Kép

Vince apájával,akinek eddig csak én dirigáltamKép,de most van egy új jelentkező erre a posztraKép
Kép
Virág
villes
 
 


Virág
ez az uccsó kép haláli,na meg a többi is
Én újságpapírra raktam a karikákat,lehet nem kellett volna,mert már lassan két hete ott vannak és most kezdenek aszalódni,már csak simán vannak a radiátoron.
Na azért annyira nem kell irigyelni,mert 10tl 2őig aludt akkor cumi be aludt 3-ig,aztán 6kor kelés cici,7ig aztán ilyenkor már óra,fél óra,nem számolom,húzom amíg bírom,ma 9-ig sikerültKép

Bea
micsoda ügyes ez a kis GrétiKép
Timurr


ConnieKép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?