Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!

Továbbra is nagyon szorítok Nektek!
Tina
vtina
 
 


Sziasztok!
Brigi csendben orulunk veled, de amikor senki nem hallja ujjongunk isKép

Szekeres, akkor atnyargalok neha oda. Sajnalom, hogy nem derult ki semmi, de lehet hogy jo is.

Judy!
Bocs, hogy csak most irok, de rajtam kivul mindenki beteg es egyszeruen nem ferek a gep ele. En annakidejen amikor barnasoztam es a doki szerint minden rendben volt, nem birtam heteket varni, hogy mi van igy elmentem egy 3d uhra, vagy ketszer is. Persze hujenek neztek, de megmondtam hogy kifizetem a valag penzt, hadd lassam a babat. Aztan amikor nagyobb lett akkor mar ugyis ereztem hogy mocorogKép
Minden jot
Beatrix
Vendég
 


BRIGI!!!!!!
Itt dobog a szivem a torkomban!!! tudom milyen érzés, jajj le se tudom írni mennyire örülök!!!!
Juni eleje?Kép Kép

Szilvi

Azt nem mondta a doki, hogy én örülhetek hangosan??? Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 

 
 

perszehogy júlit akartam írni Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Brigi,
eszméletlen mód szurkolok neked a következő hetekben!!!! KépKép

Szekeres,
sajnálom, hogy nem találtak semmit!

Judy,
nagyon sajnálom, ami veled történt! Nehogy azt hidd, hogy egy vetélés feldolgozni nem kéne, hogy nehéz legyen. Nekem az első vetélésem volt a legborzasztóbb, a többi is rossz volt, de az első szörnyű volt lelkileg. Nagyon szurkolok, hogy a baba kapaszkodjon, és a pecsételés elmúljon! Kép

v
kisün
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok mindenkinek,nagyon jol esik.Szilvi!Örülhetsz hangosan,csak én örülök halkan.Most még inkább magamat figyelem,és aggodom,hogy minden rendben legyen.Lassan telnek a napok,alig várom a jövö pénteket,hogy ujbol láthassam,mindenoké!

Kb.julius eleje,ha eljutok oda.De egyenlöre még erröl nem beszéltünk a dokival,korai lenne ennyire elöre gondolkodni.Egyenlöre jussunk el a következö UH-ing,ha minden rendben,az azután következöig,és ha sikerül a 12.hét,egyenlöre ez a cél,akkor talán majd én is megnyugszom és el merem hinni,hogy jövö nyáron lesz egy kisbabám.Most még dolgozom,de december eleje-közepe felétöl itthon maradok tavaszig.Addig lefut az influenza járvány és talán nem kapok el semmilyen korságot a munkahelyemen.
Még nem hireszteltem el a nagy eseményt,várok még,nem szeretném elkiabálni.

Bár legszivesebben kikürtölném a világba!

Minden nappal közelebb kerülök az anyaság felé,nagyon szeretném,ha nem lenne semmi probléma.

Lehet sokat jövök majd lelkizni,olyan jo,hogy hallok biztato szavakat!Köszi mégegyszer!

Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Briguci

nagyon drukkolok neked! Írj majd pénteken hogy mi volt, akkor is olvaslak ám ha nem is írok.
Ors
mamma21
 
 


Brigi Kép nagyon szorítok neked holnap!! Kép Gyere csak nyugodtan lelkizni!! én tudom, mennyi minden kavarog ilyenkor az emberben. Az UH-k napjáig csak vánszorgott az idő.

Többiek hogyvagytok??

Itt egy kép a 7 hónaposakról:

Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziasztok!

Jelentem ,egyenlöre minden rendben.7.hetes a babám,szivműködés jo,és olyan meghato volt látni a pulzálo kis szivecskét.Egyenlöre annyit látni,hogy egy kifli formályu ,aminek az alján a szikholyag.Állitolag ez teljesen jo.
Én még mindig alig akarom elhinni,hogy rendben megy minden.Várom már hogy látni lehessen ahogy kapálozik.
Egyenlöre a doki szerint hetekben gondolkodunk,elöre nem is tervezünk semmit,majd ha eljutok a 12.hétig ,akkor megbeszéljük a távolabbi dolgokat is.

Nekem ennyi is elég,hogy hétről hétre láthatom ,ahogy fejlödik,csak igy is folytatodjon a továbbiakban is.

Most kicsit megnyugodtam,hiszen a legutobbi 3 terhességnél el sem jutottam idáig,nem is emlékeztem rá,milyen is látni egy kis ember fejlödését.
Még azért ovatosan örülünk,de már örülünk.És bizakodunk!
A drukk a továbbiakban is rám fér,köszi mindenkinek!

Szivi!Gyönyörűek a fiuk!Remélem én is majd mutogathatom az én kisbabám!

Szép napot! Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi! Drukkolunk tovabbra is. Bevallom mar nagyon vartam, hogy megird mi van. Szuper!
Huuuuu! Majd mi izgulunk helyetted, te csak orulj! Januarig nem is megy uh-ra?
beatrix
Vendég
 


Brigii!! Kép De szuper!!! Vigyázz nagyon magatokra! Emlékszem a fiúkkal én is vártam a 12. hetet mint a messiást. Hetente jársz UHra?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Brigiiiiiii!!!!! KépKépKép
ez SZUPER, annyira drukkoltam egész héten, amint tudtam ma, jöttem, és reméltem, hogy valami ilyesmit írsz!!!! de igazad van, most hétről hétre, és én továbbra is szorítok ezerrel!! Kép

vera
kisün
 
 


Köszi csajok!
Most hetente megyek Uh-ra,a doki szerint ennyi minimum,hogy jár nekem!És bármi extra történne,azonnal hivjam!Minden egyes alkalommal kapok képet is,szerinte jot tesz,ha egész héten nézegetem.Gondolhatjátok,hogy ezt is teszem!
Csak ne telnének ilyen lassan a napok.Bár most talán kicsit el leszek mással is foglalva,ugyanis uj kiskutya érkezik holnap hozzánk.Illetve megyünk érte Nyiregyházára.Egy 8 hetes bullmasztif.Tudjátok 1 honapja kellett elaltattni mind a két kutyámat,gyorsan megkerestük a tenyésztőt,és szerencsére születtek ujabb kiskutyák.
Mivel egyenlöre a lakásban lesz,hiszen még pici,és nem lehet kitenni a hidegbe,legalább elfoglalom vele magam,és nem magamat figyelgetem.
Igazábol nagyon jol érzem magam,az állando pisilést és az állando alvást eltekintve,nincsenek rosszulléteim.Néha társul egy kis gyomorégés,de csak elvétve.Én sosem voltam egy nagy tünetgyáros.

Mégegyszer köszi mindenkinek,igazán még csak pár ember tudja a környezetünkben,és olyan jo kiirni magambol,hogy mit érzek és mi is történik velem!

Sziasztok Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok!

Ime,az uj kutyusunk!KépKép

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy idetévedtem, már aludni sem tudok, annyi gondolat kavarog a fejemben, miért, mit kénne tenni ,hogyan tovább.
Történetemmel, mint hittem ,nem vagyok egyedűl, ez elszomorít és meg is nyugtat egyben, talán van még remény.
Két egézségen aranyos gyerekünk van, szerettünk volna harmadikat is. Tavaly nyáron lettem terhes, vérezgettem, 7-ik héten üres petezsák, 9-ik héten még mindig ugyanaz a kép, műszeres befejezés. Nem baj,ilyen mindenkivel megesik,majd a következő.Fél év múlva újabb terhesség, semmi vérzés,nagy boldogság, 9-ik héten üres petezsák. Megint műszeres befejezés. Ezután minden lehetséges vizsgálatot elvégeztettünk, minden rendben, próbálkozzunk újra. Mikor megint terhes lettem, nagyon izgultunk. A 7 hetes UH babát mutatott ,szívhanggal. Kicsit véreztem, Utrogestant szedtem, nem aggódtam,hiszen van szívhang. A rosszúllét extrém volt,egész nap hánytam,több kilót fogytam,de ez nem aggasztott, jó jel,hiszen a két gyereknél is ilyen volt.A vérzés is elmúlt, minden szuper. A 12-ik héten azonban hirtelen elmúlt a hányinger,ez kissé gyanus volt ,de nem aggódtam. A 13-ik heti UH-ra csak rá kellett nézni,már láttam,hogy baj van. Nem volt szívhang. Most Szerdán volt a küretem, és most nem tudom,hogyan tovább. Annyira félek a következő kudarctól, a küretek is megviseltek ( a szüléseim után is volt három a placenta bennmaradása miatt), a gyerekeknek is elegük van abból ,hogy gyakorlatilag másfél éve mindig beteg vagyok ( vagy a vérzés miatt,vagy a hányinger miatt, aztán a korház). Olyan nehezen tudom elfogadni az orvosok érvelését,hogy ez véletlen és majd a következő. Tudom, sokan nálam nehezebb helyzetben vannak, mindenünnen azt hallom, mit vagyok úgy nekikeseredve, van két aranyos gyerekem, hát miért elégedetlenkedek.
Az a baj,hogy már nem tudok másra gondolni,csak az okokat kutatom,a lehetőségeket vázolom, az esélyeket latolgatom.
Úgy csodállak titeket, mennyi erővel és reménnyel vágtok újra neki. Ahogy olvasgattalak titeket,arra gondoltam,hogy tényleg nincs más lehetőség mint újra megpróbálni.
Ha vki segíteni tud ,esetleg tanácsot adni ,szívesen fogadom. Milyen lehetséges okai lehetnek ezeknek a vetéléseknek, mit érdemes még kivizsgáltatni? Hormonszintek rendben vannak, lehetséges fertőzéseket is teszteltek.
Előre is köszönöm a segítséget és mindenkinek kívánom ,hogy sikerüljön kihordania a kisbabáját.
Üdv:Maci

Maci
maci
 
 


Brigi,
kutyus nagyon helyes Kép UH-ról majd írj!!

Maci,
nagyon sajnálom!!! Kép nehogy azt hidd, hogy könnyedebben kéne kezelned a dolgot, mint más, hiszen van már gyereked, és "csak" korai vetéléseid voltak. Ez ugyanúgy fáj. Nagyon elszomorító az orvosaid hozzáállása, sajnos ők tucatesetnek látják azt, ami nekünk személyes tragédia Kép
Mondanám, hogy igen, próbálkozni kell újra, de CSAK akkor, ha készen érzed magad testileg ÉS lelkileg nemcsak az újabb terhességre, hanem egy esetleges újabb kudarcra is.
Már többen ajánlották korábban, nézz be a www.angyalokszulei.hu oldalra, ezt kifejezetten olyan szülők hozták létre sorstársaiknak, akik elvesztettek már babát. Itt nagyon korrekt orvosi összefoglalót is találsz a lehetséges okokról.
De vigyázz, az oldal nagyon "húzós," én mindig nagyokat bőgök, ha odalátogatok Kép

vera
kisün
 
 


Kisün!
Köszönöm megértésed és a tippet, benéztem az oldalra,hát tényleg nagyon szomorú. A nővérem kisbabája is tisztázatlan körülmények között halt meg 1 naposan , tk. semmi baja nem volt, két ikerpárja ma 5 éves, nagyon vidám lurkók. Õ is ilyen lehetne:-(

Üdv, Maci.

Maci
maci
 
 


Sziasztok!
Edina, sajnálom nagyon amiveletek történt. Ami miatt irok az az.hogy olvastam, hogy megkaptátok a boncjegyzőkönyvet vagyvmi olyasmit.Én a 29 hetes babát kelett megszüljek mert az uh élettel össze nem egyezhető fejlődési redelenességet mutatott ki (nyitott gerinc és tág agykamrák).Bár kértem a boncolási jegyzőkönyvet nem mutatták meg, azt mondták,miután össze-vissza küldözgettek mindenfele, hogy nem láthatom. Visszatérő rémálmom, hogy akkor helyesen döntöttm-e mikor beleegyeztem a szülés megindításába, olyan gyorsan történt minden, fel sem fogtam mi történik. Ráadásul a szülőszobán azt mondták, hogy fiú(nem láthattam), mikor meg elmentem a pathológiára azt mondta az orvos hogy egyértelmüen lány volt. Kértem hogy temethessem el (nekem ez nagyon fontos lett volna) először azt mondták hogy jó.Beszéltünk a temetkezési válalkozóval is, de amikor visszamentünk be sem engedtek, azt mondta egy orvos hogy nem temethetjük el majd a korház elintézi. És ezzel minden kapú bezárult előttünk. Már 6 éve történt de még sokat gondolok rá, minden nap, olyan mintha mindig keresném,
Dorotheosz
 


Dorotheosz,
ez borzasztó, nagyon sajnálom!!! Kép Úgy hiszem (de ezt biztosra csak egy jogász tudná megmondani), hogy nemcsak erkölcsileg de törvényileg is jogod lett volna mindahhoz, amit a kórház megtagadott tőled! Hihetetlen, hogy nemcsak hogy nem engedtek a babádtól elbúcsúzni - és nehogy már ők mérjék fel, hogy jó-e az neked vagy sem - hanem hogy a boncolási jegyzőkönyvet is megtagadták tőled Kép A temetésről nem is beszélve.
Nagyon szomorúvá tett a leveled Kép Azóta született másik babád?

v
kisün
 
 


Dorotheosz, ez tenyleg szornyu. Mar nem erdemes utanajarni, ha nem tudsz nyugodni? Talan mondananak annyit, hogy tenyleg semmi eselye nem volt. Vagy valami....

Brigi, merre jarsz?
Pentek van. Vagy nem ma megy uh-ra? Drukkolunk.

Maci, mire jutottal, milyen vizsgalatra megy?

beatrix
Vendég
 


Hali!

A mai UH szerint a jó hir,hogy jok az életjelenségek,a rossz,hogy ma lennék 8 hetes terhes,a doki szerint kisebb 6-7 hetes.Azt mondta ha nem ismerné az elözményeket,azt mondaná semmi gond,minden rendben.De ismerve,hogy nálam mik történtek,nem mondja,de bizzunk benne,hogy jövö péntekre nőni fog.
Szeretném hinni,hogy nem lesz baj,hiszen jo az életjelenség,de sajnos énvelem,ha valami kis probléma is felmerült az eddigi terhességeim során,akkor általában annak vége is lett.
Nem szeretnék negativan neki menni a következő hétnek,mert tudom,hogy az biztos nem segit,ha még be is beszélem magamnak a rosszat!
De hát elég nehéz!
Igy most nincs tul jo kedvem,de szugerálom magam,és foglalkozom inkább a kutyával.
Tenni nem tudok ellen,hogy ne következzen be a legrosszabb,igy csak bizhatok,hogy minden rendben lesz!
Majd jelentkezem,sziasztok
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!
Bízzál a legjobbakban,csak szép dolgokra gondolj az elkövetkezendő 1 hétben.Nem lehet olyan igazságtalan az élet,hogy Õt is elvegye tőled.

Dorotheosz!
Sajnálatos dolog,ami veled történt.Meg tudlak érteni,hogy nem nyugszol bele.Felháborítónak találom a kórház eljárását.A boncolási jegyzőkönyvnek-véleményem szerint-meg kell valahol a kórház archívumában lennie.Próbáld elkérni vmilyen úton-módon.Hátha sikerül.Ha mindenképpen utána szeretnél járni a dolgoknak,hogy a lelked egy kicsit megnyugodjon,esetleg menj el ügyvédhez,ha úgy látod le akarnak rázni.Sok szerencsét és megnyugvást kívánok neked tiszta szívemből.

Szép napokat mindenkinek.
Edina

Kép
szekeres
 
 


Brigi!

Annyira drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Próbálj kicsit lazítani!
Ors
mamma21
 
 


Sziasztok!Eddig csak olvassgattalak Titeket,de most már rászántam magam az írásra is.Sajnos Mi is megtapasztaltuk,hogy mit jelent egy baba elvesztése,de Istennek hála azóta azt is,hogy milyen csodás dolog szülőnek lenni!Történetünk 12évvel ezelött kezdődött.Friss házasok voltunk amikor kiderült,hogy babát várok.Úgy éreztük,hogy miénk a világ.Gondtalan 9 hónap után,spontán szülés,10/10 Apgar,szóval minden renben.Legalábbis azt hittük!A 4. napon nem hozták ki reggel a babánkat,mondván,hogy nehezen lélegzik és el is kell vinni egy másik kórházba.Minden olyan gyorsan,váratlanul történt.Nálam gyors varratszedés,hogy mehessünk utána.4 kórházból küldték tovább,mondván nagyon rossz az állapota/ne rontsa a statiszitát/.Végül a Tűzoltó utcai klinikán befogadták,de mivel az intenzívre került,minket nem engedtek be hozzá.Óránként telefonáltunk,de egyre csak romlott az állapota,vérátömlesztést is kapott már,mivel fertőzésre gyanakodtak.Este 9-kor kért az orvosa/?/,hogy legközelebb ha lehet már ne én telefonáljak.Szegény férjemmel közölték a szörnyű hírt,Bálintkánk meghalt!Szinte percre pontosan 4 nap adatott csak meg nekünk,hogy családosak legyünk.Másnap felkerestük a kezelőorvost,de addigra elment.Legalább még 4-5 ilyen alkalom volt,a mai napig nem találkoztunk vele.Egy kollegája megsajnált minket és Õ vette a fáradságot/?/,hogy leüljön velünk beszélgetni.Semmi konkrétat nem tudott ugyan mondani,vártuk a boncolási jegyzőkönyvet.Itt az szerepel,hogy 3 üregű szíve volt.Mikor rákérdeztük,hogy ez mitől lehetett azt mondta a boncoló orvos,hogy "lehet,hogy roszkor fésülködtem."Mondta ezt egy orvos,2 olyan szülőnek,akik akkor vesztették el a gyermeküket.Hozzátéve,hogy a temetéssel nem fontos törődnünk,mivel van náluk egy tömegsír!Még ma sem értem,hogyan éltük túl ezeket a heteket,hónapokat.Természetesen tisztességesen eltemettük a kisfiunkat,akihez eleint naponta kijártunk a temetőme.Aztán már csak hetente,havonta.Elfelejteni sosem fogjuk,hiszen Õ az elsőszülött gyermekünk.Szegény férjem sajnos a mai napig pszihiáterhez jár,mert annyira magába folytotta fájdalmát,hogy pánik beteg lett.Szerintem muszáj róla beszélni,amikor jól esik sírni miatta és idővel el kell engedni a mindennapjainkból.Mondom ezt 12 év távlatából.Pedig most sincs olyan nap,hogy valami v.valaki ne juttatná az eszembe.Nagyon hiányzik és nagyon fáj a hiánya.De mi legalább annyiban szerencsésebbek vagyunk néhányatoknál,hogy van egy 11éves nagylányunk és egy ma 17 hónapos kislányunk!Remélem történetünk leírásával segíthettem olyanoknak,akik elvesztették a reményt.Én esküszöm rá,hogy csak az idő és a megszületett testvér/ek segítenek legalább enyhíteni az utánuk lévő űrt.Kívánom,hogy Ti is megtapasztaljátok a szülővéválás csodáját!GabiKép

petergabi
 
 


Kép Kép
hello
 
 


PeterGabi!
Nagyon gratulálok a családodhoz!Igazad van,nem szabad feladni!!!!
Gyönyörűek a gyerekek!
Andi-aki 4x vetélt,és nem adta fel....fiam Nati 7éves volt november 9.-én!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


PeterGabi!
Tudod mi jutott eszembe....lehet,hogy Te csak lányt tudsz egészségessen szülni,és kisfiút nem???Van egy ismerősőm,aki csak kislányt szülhetett,mert volt valami genetikai gond....amit a fiúk nem élnének túl.Egy babát elvetélt Õ is és egy egészséges kislány anyukája ma!Kép
....na bocsika ,ha okoskodtam....
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi72:köszönöm a szép szavaid,jól esett!KépAnnak idején kivizsgált minket egy genetikus és minden a legnagyobb rendben van velünk.Annyira borzasztó,hogy a mai napig nincs magyarázat rá?!De lányok fel a fejjel,a sorsunk elől nincs menekvést.Méltósággal kell viselnünk amit ránkmér.Csak egy dolog a fontos:SOSEM SZABAD FELADNI!!!Gabi

petergabi
 
 


Szia Petergabi!

Egy régebbi Kismama újságban is olvastam szomorú történetedet.Akkor még boldog kismama voltam.Azóta ez már a múlté.Akkor is megrendítő volt olvasni ami veletek történt.Igazad van,nem szabad feladni,az élet egyszer kárpótol mindenért.Már én is a következő terhességemre készülök lélekben,úgy érzem,hogy már el tudtam engedni a kislányomat,elfogadtam a sorsomat,nem ezen rágódom folyton,úgysem tudok tenni ellene és akkor sem tudtam volna.Ha tudnánk befolyásolni bizonyos dolgokat,biztos vagyok benne,hogy mindent megtennénk,hogy ilyen szörnyűségek ne történhessenek meg velünk és gyermekeinkkel.
Örülök,hogy ma már boldog anyuka vagy,próbáld meg elfogadni a történteket.Tudom,kegyetlen dolgok ezek,de az embernél ez a természetes kiválasztódás,mi nem is sejthetjük az okokat.Látszólag minden rendben,de aztán ki nem mutatható okok miatt az új élet mégis itthagy minket.Biztosan megvan az oka rá.Én így hiszem és így jó nekem,mert meg tudom magamnak magyarázni a megmagyarázhatatlant.
Gratulálok gyönyörű kislányaidhoz!Sok erőt kívánok az élethez nektek.
Szép napot mindenkinek!
Edina

Kép
szekeres
 
 


Kedves Edina!Kívánom Neked,hogy hozzád is kegyes legyen mostantól a sors.Sajnos más gyógyír nincs.Az már egy lépés előre,ha érzed, kész vagy a köv.babára.Drukkolok nagyon.Gabi

petergabi
 
 


Gabi,
szia, a másik topikban már írtam, mennyire borzasztó, ami veled történt. Én három korai vetélésen túl úgy gondolom, hogy kutyafüle az én történetem ahhoz képest, amin ti keresztülmentetek Kép de van két gyönyörű gyereked, és ez OLYAN jóóóóóó Kép
kisün
 
 


Kisün:köszönöm,jól esik.Szerintem neked ugyan olyan tragédia volt a korai vetélés,mint nekünk a babánk elvesztése!Hiszen 1 a lényeg,elvesztettünk egy gyermeket,de örülök,hogy nálatok is" rendeződött" és van egy csodás babád!Kép

petergabi
 
 


Gabi!
Sajnálom,ami veled történt,de bizonyiték vagy arra,hogy tényleg a végsőkig el kell menni.És bizni kell!Hiszen sikerült neked is és itt van Sziszus is,aki ugyancsak nagyon sok szörnyűségen ment keresztül ,és lám,mára boldog anyuka,akinek 7 honapos iker fiai vannak!Én is ezt az elvet vallom,hogy soha nem szabad feladni!
Immár 9.terhességemmel probálkozom,ma kicsit pesszimista vagyok a holnapi UH-al kapcsolatban!Még eddig sosem történt meg hogy egy kisebb rossz hir esetén jora fordulnának a dolgok,igy most is ugy gondolom,a tapasztalataim alapján,hogy holnap nem kapok jo hireket.
Igy felkészitem magam a legrosszabbra,és akkor nem fog traumaként érni a dolog!
De hiszem ,vannak csodák!És lehet hogy megörténik velem is,és minden rendben lesz!
Ha mégsem,akkor ujra ralpra állok majd és ujra probálkozunk!
Bár már 34 éves vagyok,és nem tudom,hogy a szervezetem mikor mondja,hogy elég,vége,de addig is ujra és ujra megprobálom.Azt josolták 1 éve,hogy lesz majd egy kislányom,igy eljön majd az idő,mikor igy is lesz.Szeretném ha ez most lenne,hiszen nagyon vágyom már arra,hogy anya lehessek,de tehetetlen vagyok !
Szoritatok holnap,rámfér!

Sziasztok!

Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi,
tudom, milyen ilyenkor, az ember nem mer bízni. Nem is mondom, hogy bízz, inkább azt, hogy bízok helyetted és nagyonnagyon drukkolok!!!

vera
kisün
 
 


Brigi Kép nagyon várom a mai híreket! Izgulunk értetek!!
(írni szinte esélytelen vagyok, pedig mindenkinek szeretnék reagálni ... talán este nyugalom lesz itthon)

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Brigi! NAgyon varom, hogy jelentkezz! Olyan klassz lenne hallani, hogy minden okes.
beatrix
Vendég
 


Brigi:köszönöm soraid!Jó ideje figyelem a küzdelmedet és borzasztóan szorítok értetek!Nagyon erős és bátor nő vagy,minden elismerésem a Tiéd,és a többi "anyajelölté",akik sosem adják fel.Vissza gondolva,annyira egyértelmű volt,hogy a tragédiánk után azonnal gyereket akartunk,természetesen a letelt 6 hónapot követően.Abba bele sem gondoltam,hogy akkor mi van,ha nem is lehet több?!Így utólag belegondoltam és nagyon rosszul érzem magam ettől.Csak azt akarom kihámozni,hogy SZUPER VAGY,SOSE ADD FEL!!!Gabi

petergabi
 
 


Brigi:Mi volt ma,jelentkezz?!Mi itt vagyunk és szurkolunk!Gabi

petergabi
 
 


Sziasztok!
Most értem haza a korházból,sajnos ismét nem sikerült.A reggeli UH szerint felszivodott a baba.20 percig keresgélte a doki a petezsákban,de sehol.Igy én kértem,hogy akkor még ma mütsön meg,ne várjunk hétfőig.
Most tele vagyok fájdalommal /lelki/,és nem tudom felfogni,hogy megint miért kellett igy történnie.
Az a szánalom,amit bent éreztem,mikor az orvosok,növérek megtudták,hogy ez már a kilencedik baba elvesztése volt,szörnyű volt!
Nem tudom mikor fog a jo isten nekem is adni egy kisbabát,de remélem eljön majd az az idő is.
Most egy pár hétig kicsit padlon leszek,de már azt most is tudom,hogy tavasszal ujra probálkozunk.Nem adom fel!
Köszönöm nektek a sok drukkot és komolyan mondom nagyon jo hogy vagytok itt nekem.
Igazságtalan az élet,és a csodára is várnom kell még!
Majd jelentkeze,ha kicsit összeszedem magam!

Sziasztok Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi! Nagyon sajnalom...Kerem en is a Joistent adjon nektek is egy draga kisbabat! Ez tenyleg igazsagtalansag...NEm tudok mit mondani, de azt hiszem nem is kell. Benned tobb ero van, mint barmelyikunkben.

beatrix
Vendég
 


Brigi,
basszus, nem tudom, mit mondjak Kép túl erős szavakat használnék arra, hogy milyen igazságtalan az élet, ezért inkább hagyom KépKép csodállak az erőért, hogy most sem adod fel. Biztos vagyok benne, hogy lesz még babád!!!!!

vera
kisün
 
 


Brigi:igazad van,nincs igazság a földön.Itt vagy Te aki szinte emberfeletti erővel küzd,hogy végre anya lehessen,míg mások...Na ezt inkább hagyjuk.Kívánom,hogy lelkiekben bírd ezt a borzalmatKépBízom benne,hogy ismét talpra állsz majd,mert Te megérdemled,hogy babád legyen.Gabi

petergabi
 
 


Szia Petergabi!

Olvastam a nevedet az esztergomi topikban,ugyanis én ott lakom.Te is?Kinél szültél?Én eddig a Horváth doktornőhöz jártam,de nemrég átmentem a Berbik főo.hoz,nem részletezem,hogy miért.

Jó éjt!
Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!Edina:nem rég költöztünk csak egonban,én a szentimrében szültem:3-szor!Gabi

petergabi
 
 


Brigi!
Csak bekukkantottam, mert rég jártam erre és olvastam mi történt. Kép Már 10 perce bambulom a monitort és azon gondolkodom mit írjak, de semmi értelmes nem jut eszembe Kép Remélem hamar rendbejössz lelkileg és nem adod fel.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Brigi
Sajna Én se tudok mit írni Kép...Rajtam sem segített anno semmi,és senki....igazi gyógyír majd a kezedben lévő baba lesz.Én csak akkor tudtam megnyugodni.Akik ismernek,azok tudják,hogy a fiam születése elött tele voltam gátlással és lehangoltsággal...mikor kibújt a fiam megváltoztam,kinyíltam.Kívánom,hogy 1éven belül átéld ezt a lebegő érzést.
Ha lehetne...azért ,most átölelnélek.....Kép
Andi
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


.....Utrogestant szedtél napi 3x1-et legelább?......
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Köszi lányok mindenkinek!
Tök jól esik,hogy gondoltok rám!Egy fokkal jobban vagyok már,de idő kell,mig tul leszek rajta!
Andi!Utrogestant,Aspirin protect,Fraxiparin,Magnezium,Folsav.Ezeket szedtem,de sajnos még sem segitett.Hormonokkal már tele vagyok rendesen,bár nem éredekelne,ha lett volna eredménye!
Mégegyszer,köszönöm mindenkinek!
Jövök még!

Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Pbriguci!
Jobban vagy már?Igaz nem telt el sok nap....
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Drága Brigi!

Kép
Nagyon sajnálom.....
Annyira szorítottam neked! Csodálom az erődet, hogy nem adod fel! És ne is add fel!!! Biztosan lesz neked is pici babád!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?