Új privát üzeneted érkezett!

Na gyorsan.

Még egy kérdés:
A ti babakocsitokra ülő pozícióban is rá lehet tenni a téliesítő zsákot?
Mert nekünk 2 Pierre Cardin babakocsink van, egy sima és egy sportkocsi. Mindkettőhöz van ilyen téliesíthető bigyó, de mindkettőre csak fekvő pozícióban lehet rátenni. Illetve rá lehet tenni ülve is, csak szegény gyerek elveszik alatta és nem lát ki alóla.

Ja, apukám mikor meghallotta, hogy fel akarunk buszozni Pestre, ilyen időben, annyira ellenezte a dolgot, hogy még azt is felajánlotta, hogy inkább felvisz minket autóval. Csakhát ez meg olyan ciki. Benzin+autópályamatrica, csak azért, hogy felvigyen aztán meg hazajöjjön. Ez már kicsit luxus.
De még majd megkérdezzük unokatesómat, mert ő Pesten dolgozik, rendőr, innen Gyöngyösről jár fel oda autóval majdnem minden nap, hátha pont aznap is megy dolgozni, és pl. pont délutánra megy. Nekik még autósülés is van az autójukban, mert 2 kisgyerekük van. Az meg pont jól jönne.

Na és a börze.
Nem voltunk sokáig, mert marha nagy tömeg volt. Vettünk egy rakat pelust meg popsitörlőt.
Kertészznacikat, sapit, meleg hálózsákot, csúszásgátlós plüss zoknit.
És Flames után szabadonKép:

Vettünk egy ilyen béllt kertésznacit:
Kép

Ezeket alig használtan vettük 600Ft-ért (sőt, a sötétkék még nem is volt használva):
Kép

Kisbodyk:
Kép

Meleg hálózsák:
Kép

Ezt az overállt pedig itthon vettem, tegnap, 2600Ft-ért (van ugyan még 3, de egyik se tökéletes, egyik kicsi, másik óriási, harmadik csak mellénnyel van):
Kép

És egy kis házicipőt:
Kép


Plussz még bónuszba két kép:

Így zártam be az előbb a srácot:
Kép


És így olvasgattak tegnap a fiúk:
Kép


Na most már pucolok, kiírtam magam egy hétre előre.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Végre hazaértünk, persze a legnagyobb hóesésben indultunk be a városba, de már el kellett intéznem az ajándékokat a hétvégi egri összeröfire, mert ma és holnap már csak takrítni, mosni, vasalni és egyéb apróságokat akarok csinálni, hogy péntekre rend és tisztaság legyen.

Babus,
akkor feladat adott, ügyesen szervezd meg, gondold ki, hogyan lenne a legjobb. Szerintem babakocsi nem is kell, mert nekünk van kettő ha nagyon mehetnékünk lenne, inkább az ülés lenne fontosabb. A buszokon a jobb sor első ülésnél van öv, oda akár be is lehetne kötni, nem? vagy gyagya vagyok?
Ti is nagoyn jó cumókat vettetek, és nagyon tetszik ahogy a fiúk olvasnak!

Juc,
én küldtem telefonszámokat mér 18-án mindenkinek emilben, nem ért oda?

Légzésfigyelő:
nekünk is angelcare van, eddig nem volt riasztásunk, szerintem profi.

Esés:
na most jó megijedtem, a szakember "rámijesztett"Kép

Karácsony:
mi itthon leszünk, hogy hányan azt még nem tudom, mi hárman tutti, a nagyszülőket hívtuk, de még nem döntötték el, hogy 24-én jönnek-e vagy mi lesz utána, mi megyünk másnap győrbe vagy egerbe, még képlékeny a dolog! Kicsit elgondolkodtam cserepes fenyőn!

Kiságy:
a miénk nem túl nagy, én elérem benne MArcit, de csak betenni kell, mert kifele már áll amikor ki akar jönni!

Lábzsák:
majd megmutatom, nekünk jó ülve is, már úgy használjuk egy ideje!

NA emgyek mosógépet etetni! Az előbb sütött a nap, hová tűnt???
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz
A babakocsi csak azért lett volna jó, mert nagyon nehéz a kissrác kézben tartva.
De a bébihordozónak szerintem így nincs értelme, hogy nem lehet bekötni, mert nem éri át az öv, így ugyanúgy kieshet belőle.
A buszon biztonsági öv pedig szerintem csak max. a nagyon modern buszokon van, mert én amiken 5 éven keresztül utazgattam, azon én még ilyet nem láttam.
Amúgy unokatesó kilőve, mert holnaptól szabin van.
Jelen pillanatban az a legvalószínűbb, hogy apukám felvisz minket autóval. De azt mondta, hogy csak akkor, ha nem lesz havas, jeges idő.


Még egy kép, ezt most csináltam, anyukám Kristóffal, nagyon édiKép:
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Sziasztok,

Örömmel jelentem, hogy nálunk is havazott. A reggel már ki is próbáltuk Ákossal. Nagyon tetszett neki és egész nap csak ezt hajtogatja, hogy "Hóóóóóóóóó" és mutat kifele.

Babus,
Mi miután leengedtük a kiságyat, behelyeztünk egy nem túl széles matracot. Így a kisember nem tud kimászni és én meg szépen be tudom őt csempészni anélkül, hogy felébredne.
Nagyon szépek a holmik, és egész jó árban vásároltatok. Nálunk is elkellene egy bababörze!
Látom nálatok is megy a közös olvasás-

Tamesz, Cuki a kismanó.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok, most csak egy gyors bekukk: Tamesz, küldtem egy rövidke emailt, nekem nem jött telefonszám... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
ment a mail, csak ÉN voltam a béna, és elírtam a mail címedet!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Még visszaolvasni nem tudtam, mert a mai napunk egy katasztrófa volt.
Megbetegettünk mindketten, vagyis remélem, hogy Szonja nem, csak a foga miatt van.
Teljesen bedagadtak a manduláim, nyelni alig bírok, a férjem szerint tele van a torkom "gennyfoltokkal". Úgy érzem, mintha kést forgatnának a torkomban.

Szonjának egy kicsit folyt az orra, de mikor kiszívtam neki, akkor nem jött semmi, viszont úgy folyik a nyála, mintha öntenék a szájából, és megint mindent rág.
Szerintettek lehet, hogy azért folyt egy kicsit a nyála, mert jönn a foga?

A nap megkoronázása pedig az volt, hogy a férjemre bíztam, hogy míg Szonja fürdik figyeljen rá, gondoltam, hogy amíg játszik a vízben felhívom Anyukámat. Alig kezdtem el vele beszélni, jön Zsolt, hogy menjek, mert Szonjának letört a foga. Szegény úgy sírt, én pedig teljesen ki voltam akadva, hogy ennyit nem lehet rábízni.

Szegény Szonjusnak a jobb felső 1. fogából tört le. Akkor nem tudtam megnézni rendesen, hogy mennyi, mert nem engedte. Csak most tudtam megvizsgálni, talán nem olyan vészes, de azért látszik neki.

Tamesz!
Múltkor köszönöm megkaptam az e-maileket, de a címed nem jött. Igaz még nem tudom, hogy tudunk-e menni, mert nem szeretnék senkit megfertőzni, pedig már nagyon vártam.
Marci nagyon aranyos a képeken.

Babus!
Kristóf is nagyon tündéri és nagyon jó dolgokat vetettek a börzén.

Most csak ennyire futotta, Szonjus megint felsírt alvás közben. Mostanában megint egyre többször felébred éjjelente és nyugtalanul alszik, szerintem a foga miatt.

Sziasztok:
Csilla
bogacsi
 
 


Bogácsi,
gyógyuljatok meg gyorsan, a fog miatt ne aggódj, ez úgyis kihullik pár év múlva! És várunk pénteken, a levél elment a címmel!
tamesz
Marci már kidőlt, ő mostanában csak enni kel fel hajnalban, mert éhezik szegénykém!Kép

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok, nálunk még játszadozás van, mert délután fél 6-ig aludt a lurkó, nem tudom, mikor lesz ebből elalvás... Kép

Bogacsi, gyógyulj meg hamar!

Tamesz, köszi, megjött a mail! Tegnap felavattam a sütőt és csináltam egy kis non plus ultrát, na, ha lesz energiám, ezt a mutatványt megismétlem csüt. este, és akkor viszek egy kis sütit a talira. Most úgy néz ki, hogy papi elvisz az Örsig, onnan taxi. Meddig maradhatunk? Hány napi hideg élelmet kell vinni a gyerkőcöknek? Kép Kép Kép

Légzésfigyelő: leeht, hogy az volt a baj, hogy régi volt már a mi kölcsön-angelcare-ünk, azért riogatott. Kép A mostanival egyelőre szerencsére semmi gond nincs, nem is zúg a bébiőr része, és nekem úgy tetszik, hogy az is villog... Kép

Babus, lehet, hogy ugyanolyan kiságyunk van? Nekünk is kombiágy, alul fiókokkal. Mondjuk én majdnem 180 cm vagyok, tehát leérek az aljáig. De nem lehet a két középső rácsot kivenni? Bár lehet, hogy az is macerás, ott berakni a gyerkőcöt.

Babakocsi: én ráhúzom valahogy a lábzsákot ülésben is, de azért majd megnézem Tameszét, hogy is kell azt szabályosan... Kép De nálunk akkora hiszti mostanában az elindulás, babakocsiba rakás, hogy százszor is meggondolom, menjünk-e valahova... Ma azért kimentünk a hóesésbe, hát tényleg gyönyörű volt!!! Kép Kép Kép

Na, jó éjt, azért most már lerakjuk ezt a gyermeket...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
addig maradtok, ameddig jól esik, vagyis mi este, ha apa hazaért munkából húzunk Egerbe, de ha bezárjátok a házat távozás után, akkor maradhattok!Kép
szép álmokat, én még apával csetelgetek, szép is ez a távházasság!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na, sziasztok, Marci durmol, az apja meg elment sportolni, úgyhogy ma magányos estém lesz... Kép Bánatomban írok ide egy kicsit...

Tamesz, köszi a szíves invitálást Kép, ha lehet, én még nálatok ebédeltetném Marcit, aztán hátha hazafelé bealszik az autóban. Bár lehet, hogy a sok új élménytől, az új barátoktól felpörög majd. Kép Kép Kép

Nyuszko, tényleg azt mondja Ákos, hogy "hóóó"??? És arra mutogat? Hát ez csúcs! Nálunk csak a tátott szájjal figyelés ment. Illetve amikor kimentünk sétálni, akkor magyarázott vmit a hópelyheknek, a szokásos nánáná, dedede-t. És üvöltött, ha kesztyűt próbáltam rá adni, úgyhogy csupasz maradt a keze.

Szoktatok adventi koszorút venni/csinálni? Én ma vettem egy koszorúalapot, majd feldíszítem, aztán teszek föl képeket. Hát adventi naptárt?

Még egy off-kérdés: ti fönn vagytok a wiw-en?

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, köszi most már megkaptam a címeteket, remélem meggyógyulunk addig.

Nyuszko, tényleg nagyon aranyos lehetet Ákos, ahogy a havat csodálta. Nálunk tegnap szinte egész nap esett, és olyan szép fehér a táj, már kezd nagyon karácsonyi hangulatom lenni.

Juc, mi nem szoktunk koszorút venni/csináli, csak különféle asztali díszeket, meg az ablakba szoktunk gyertyaalakú égőket kitenni. Most azt tervezem, hogy jobban feldíszítem a lakást is. A nővérem csinálta eddig és szerintem olyan szép.

Én nem vagytok fenn a wiw-en. Te igen?
Régebben olvastam róla egy újságban, meg is akartam nézni, de úgye csak meghívóval lehet menni, ami nekem nincs. Ha ismered milyen amúgy az az oldal?

Sziasztok

Csilla
bogacsi
 
 


Sziasztok!

Bogacsi, a wiw (vagyis most már iwiw) egy ismerőskereső, -bejelölő oldal, arra jó, hogy régi ismerősök egymásra találjanak, meg megnézd, hány emberen keresztül ismersz vmi híres embert. Kép Na, meg van fórum, apróhirdetés, levelezés stb. Küldök egy meghívót, aztán nézz be, ha akarsz. Én nem vagyok annyira fanatikus, de pár régi barátra rábukkantam a segítségével.

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Bogacsi,
Jó gyógyulást kívánunk neked és szorítunk, hogí nehogy Szonja is lebetegedjen. Több mint valószínű, hogy a foga miatt csorog a nyála, meg szerintem még az is közrejátszik, hogy kicsit be van dugulva az orra. Nem szájon át lélegzik? Mi pont így jártunk most, hogy le volt betegedve Ákos. Száján át vette a levegőt és folyton csorgott a nyála, nem győztem cserélni a nyálazókat.

Juc,
Igen, Ákosnál mostanában ez az új trendi, mindenre mutogat és néhány tárgyra, személyre már mondogatja, hogy mi illetve ki az. Mondja, hogy mámá (ezt rám érti), tátá (ez apa), mama, tata, kotkot (ez a tyúk), tűtű (autó), Ii (ez a húgom, Ildi), újabban hó.

Szép napot, még jelentkezem,

Erika

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jónapot!

Kisütött a nap és mindenki csavarog? Nagyon helyes, mi is voltunk, és közben takarítottunk is, hát a lehetőségeinkhez képest rendet raktunk, már csak felmosnom kell holnap este, teljesen lázban égek a találkozó miatt!

Gyorsan kaptok pár képet, ha kéritek, ha nem!Kép
Marci így segít tergetni, a lavórból a parkettára:
Kép
Majd egy kis rodeó a szárítóval:
Kép
Sétához felöltözve a napimádó Mazsola:
Kép
Ismerkedés a hóval a fűben:
Kép

Szép napot Nektek, ma éjjel jön haza apa, hurrá!!!!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó,

Látom semmi mozgás, biztos mindenki készül Megasztárt nézni Kép). Talán majd később...

Tamesz,
Szuperek a képek! Nagyon tetszik a Marci téli szerelése.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hali!

Tényleg a Tv-t néztem. Apa koncertezik itt van anyukám, de pénteken egyedül leszek este, akkor is koncertezik majd Kép

Tamesz
a képek nagyon jók!! Főleg az alvós sorozat. Már én is várom a pénteket Kép
Írd meg légyszíves, hol vettél Marcinak cipőt, és milyet. Ma vettem Adrinak egy Siesta zárt bőr fűzőset itthonra, hogy ebben álljon, próbáljon járni. Egész nap rajta van Marcin a cipő?

Babus
Én is csak 159 cm vagyok, nekem a járóka mély egy kicsit, és eddig éjszaka, ha felkelt Adri, akkor az ágyban ittattam meg, majd letört a derekam még a középső pozícióban is. Mostmár inkább kiveszem. Én is olyan ágyat kerestem, aminek le lehet engedni a rácsát, de nagyon kevés féle volt és drágák, azt mondta az eladó, hogy már nem divat, ezért nem gyártanak ilyet, pedig szerintem is nagyon praktikus. Kristófról is nagyon jók a képek Kép


Bogacsi
Remélem meggyógyultok, és el tudtok jönni a talira. Szonjus fogát nagyon sajnálom Kép De nem sokára, úgy is elviszi a cica Kép

Juc
Én rajta vagyok a wiwen, de nem látom túl nagy értelmét. Nekem nem jött be. Az osztálytalálkozó szervezésekor, kerestem emberkéket rajta semmi sikerrel. Kevés rajta az info az emberekről. Nekem nincs kézügyességem, inkább vezsem az asztaldíszt.

Nyuszko
Ákos tényleg szuper ügyes, hogy már ilyen jól komunikál, mtuogat, beszél. Tök jó lehet! Már én is úgy várom, hogy Adri beszéljen: "Anya kérek egy túró rudit!", meg hasonlókat Kép De legalábbis csak annyit, hogy anya Kép
Mit használsz nyálazónak?

A helyi kultúrházakba nem jártok börzékre? Én még nem voltam, érdemes menni? Azt hallottam elég ramaty cuccokat árulnak. A BNV-n is inkább készítőktől újakat szoktam venni, bár ott nagyon jó használtakat lehet túrni, ha van időd.

Mekkora sapikat vettetek a lurkóknak?

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Jóreggelt!

Éjjel megérkezett egyben az apa, Marci megérezte, és fel is kelt, kicsit simúlt az ölében, majd kettőnk között aludt, mert nem akart elaludni, SZóval rontjuk a gyereket!Kép

Flames,
itthonra nem adok Marcira cipőt, mert a padlófűtés miatt nem kell, ha nagyszülőknél vagyunk, akkor szandit adok rá, mert ott hideg a padló. Bélelt cipőt még nem vettem, várom a fizetést és a jövő héten megyek a Siestába, mert még van 15%-os bónuszom a DM-től. Tegnap az öcsémék lányától örökölt bélelet cipőben volt, csak az nagyon passzentos, mert csak 19-es szóval 20-ast kell neki vennem!

Nyuszkó,
le a kalappal a duma miatt, nálunk még nem lehet érteni, hogy mit mond, leginkább hablatyol, "veszekszik"!

Babus,
na mi lesz pénteken? Eldöntötted már? Mi várunk!

Na szaladok víz alá, mert ma "alkotós" napom van!
Esik a hó, lehet csúszni-mászni, ismerkedni vele, nekem meg autót kiásni, kivakarni!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Rég voltam, de olvastalak titeket. Kiccsaj miatt időnként nem jön össze, hogy írjak is.

Babus, Tamesz!
Nagyon helyesek a fiaitokKép

Babus, Flames!
Tényleg nagyon jó cuccokat vásároltatok.

Babus!
Nekem hasonló gondom lesz a kisággyal, ha a középsőből az alsó állásba tesszük, nekünk is pelenkázós, fiókos, és most így a közép állásban van az, hogy éppen bele birom tenni az alvó Lizikét(én 164 cm vagyok).

De irigykedem a tali miatt, biztosan nagyon jó lesz.

Légzésfigyelő: nekünk is Angelcare van kölcsönbe, eddig csak akkor volt téves riasztás, ha elem gond volt, vagy az érzékenységén kellett állítani.

Jajj, tegnap volt megint szó a Fókuszban a bölcsöhalálról, tisztára beparáztatják az embört. Hát mit csináljak, ha Lizi csak hason tud aludni!!!???? Habár én is, meg tesóm is hason alvó csecsemő volt és mégis itt vagyunkKép

Bogacsi!
Sajnálom Szonjus fogacskájátKép Az a foltos torok meg nem tüszös mandula gyulladás véletlenül? Na nem mintha orvos lennék, csak így hallottam.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


SziasztokKép

Döntöttem, sajna nem megyünk a taliraKép
Ez nagyon macerás lenne nekünk.
Ilyen időben nekiindulni, felelőtlenség lenne. (Ugyan nálunk még semmi hó nem esett, ami nem meglepő, mert Gyöngyöst minden télen elkerülik a hófelhők. Egész országban havazik, itt meg már lassan a nap is kisütKép)
Apum felvitt volna minket autóval, de ilyen időben, nyári gumikkal, mert nekik csak az van, elég merész vállalkozás.
Ráadásul Tameszék autójában nem is tudnám Kristófot hová ültetni, mert autósülés nincs, bébihordozóban nem fér el és bekötni sem lehet, az maradt volna, hogy az ölemben utazik majd. Sötétben, ilyen időben, autópályán, 80km át. Veszélyes.
Ja, és talán Juc írta, hogy még délben megebédelteti Marcit Tameszéknál és utána mennének haza. Hát mi jó ha délre felérünk. Ma is majdnem 8-kor kelt a srác, kajálni cumisüvegből nem akar, másfél óra kellett, míg 140gr tápit beletömtem. Utána mire összepakolunk, elindulunk, odaérünk, akkora meg már minek, mert mindenki elmegy.
Majd egyszer máskor, ha megoldható lesz egy hétvégi, apás tali, akkor 100%, hogy felmegyünk mi is. De így most nem.
Érezzétek jól magatokKép

Tamesz
Nagyon édi MarciKép

Nyuszkó
Tök jó, hogy Ákos már ennyi mindent mondKép
A kiságyba a matracos dolgot pedig nem értem. Biztos én vagyok ilyen hülye, de nem világos, amit írtál.

Juc
Két kivett rácson keresztül nem tudom betenni Kristófot az ágyba, mert olyankor már mindig alszik, ott bedugni meg nagyon gáz.
Ráadásul utána kimászni a lukon.


Most megyek, ebédidő van a srácnakKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus,
sajnálom, de megértem, nyári gumival ilyenkor életveszélyes közlekedni, nekem minden autómra volt téligumim, mert sokat járkálok és tényleg kell!
Majd tavasszal előszezonban kijöttök mindannyian a horvátokhoz! keresek valami tuti babás helyet közel a tengerhez és meglépünk a szürke hétköznapokból, apákat itthon hagyjuk dolgozni, mi meg nyaralunk!Kép Na kinek van kedve nyaralni a hóesésben?Kép

Bogácsi,
Ti hogy vagytok? javulgattok már?

Akkor most végül is holnap jönnek Jucék és Flamesék és Bogácsiék? Többiek?
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok Lányok!!!Még mindig élek és olvasgatlak titeket csak valahogy mindig rohanok mostanába mint egy kerge kecske!!!De most végre van egy kis ídőm!!Nem sokáig ugyan mert mindjárt jőn a család másik fele és megyünk szánkozni!!Gyerköcöknek hogy tetszett a hó??Míron nagyokat pislogott és fintorgott amikor a kezébe adtam!!Tegnap voltunk mázsálni,leirom gyorsan az adatokat mert megint elfelejtem!!
Elöször is a szül.hosszunk hiányzik a táblázatbol:52cm. most pedig:72cm.és 9300gr.
Na ennyí!!Mennem kell mert felébredt a drága!!Amugy még azt gyorsan megkérdezem hogy ti is kinlodtok az overállal egyszerüen annyíra nem birja hogy amig rajta van hisztizik!!Most készülünk nagyobbat venni mert ez a 74-es lehet hogy kényelmetlen neki!!!Tényleg megyek!!
Üdv mindenkinek!!!Jo szánkozást!!!
Andi
Vendég
 


Halihó!

Már mi is nagyon várjuk a talit! Kép Kép Kép Még vár rám ma egy sütés, ha nem sikerül, viszek kekszet vagy ropit helyette... Kép

Nyuszko, nagyon ügyes ez az Ákos, hogy már ennyi mindent mond! Kép Nálunk most az a legújabb fejlemény e téren,hogy ha azt mondom, hogy "ne" vagy "nem", akkor Marci rávágja, hogy "de"... Kép Most akkor ez az első szava??? Micsoda gyerekkornak nézünk elébe!!! Kép Szóval remélem, ezt még nem tudatosan használja...

Flames, én már voltam egy helyi babaruhabörzén, és ott is voltak új cuccok. Meg a használtak között is találtam 1-2 jót. Persze nincs viszonyítási alapom, mivel én nem tudom, milyen a nagy börze... Kép

A wiw-re meg most már mindenféle infót be lehet írni, képet is lehet föltenni, csak hát nem mindenki használja ki ezeket a lehetőségeket (én sem...). De pont most a héten volt itt egy régi győri barátnőm, akivel ott találtunk egymásra, jövő héten meg jön egy másik csaj, akivel szintúgy. Szóval nálam most egy kicsit belendült. Kép

Andi, öltöztetés nálunk egy rémálom. Kép Ordít, befeszít, ki akar mászni, ellenkezik. Séta alatt már csomószor csak ül, beletörődve, lecsúszva a babakocsiban (persze miután kiüvöltözte magát). Biztos tök rossz érzés lehet úgy becsomagolva lenni, mikor meg állandóan mozogna. Úgyhogy én mostanában max. egyszer viszem ki, de azt sem mindig... Kép Mert itt bent meg olyan jól eljátszik/unk. De hát a levegő is kellene. Nem tudom, mi a megoldás. Többiek? van ötletetek?

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Andi, Juc,
mi is csak egyszer megyünk ki sétálni, mert marha hideg szél van nálunk, és hát hideg is van! És olyankor teljesen fel kell öltöztetni Mazsolát vagy overállba vagy a kétrészesbe, de az öltözés közepére már üvölt, majd kimegyünk és semmi gond! Ha kocsival viszem, akkor csak a dzsekit vagy a mellényt adom rá, attól függően mennyire van hideg. Hosszú útra meg csak polárban szoktam utaztani, mert a többi rámelegszik ha fűtök, márpedig fűtök, mert én sem szeretnék hidegben vezetni, mert ráfagy a kezem a kormáynra!Kép nagyon fáj a fejem, érezni, ugye? Elég lökött vagyok!!!

Juc,
mit sütsz? milyen süti lesz? Csak azért, hogy ne egyformát süssünk!Kép Na persze nem biztos, hogy lesz rá időm, de megpróbálok még éjjel valamit kikeverni!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hali!

Majd még írok este, csak gyorsan

Juc
Hol talállak a wiwen?

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames, Koren Judit a becsületes nevem Kép, ha erre rákeresel, biztos megleszek. Én már kerestelek tegnap Kép, de nem volt Flames... Kép Tameszt találtam, de az egy tizenéves srác volt... Kép Kép Kép

Tamesz, én non plus ultrát sütök, tudod, pici teasütemény, kétoldalt tojáshabbal, középen baracklekvárral (a barátnőm még sose hallott róla, azért magyarázom ennyire, bocsi, ha ismered Kép). Hát pepecses egy sütemény, az a baj velem, hogy ha végre rászánom magam a sütésre, akkor ilyeneket találok ki...

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Hát mindenesetre nagyon irigylem a talit. Olyan jó látni, hogy mindenki tesz-vesz, készülődik. De nekünk ez csakis egy helikopter segítségével lenne megoldható Kép). Márpedig az sajnos nincs Kép.

Babus,
A kiságyunknál csak két állítási lehetőség volt (viszont a középtáji pozició már nem volt jó, mivel Ákos könnyen fejreeshetett volna az ágyból)így leeresztettük teljesen, de úgy nekem meg túl alacsonyan volt, ezért vettünk bele egy matracot. Így pont megfelelő magasság, Felteszek egy képet, mondjuk nem tudom, hogy mennyire fog arról meglátszani.
Kép

Flames,
Nyálazót meg olyant használok, aminek az alsó része gumis vagy neylonos.

És áruljátok már el, hogy hogyan teszitek be a smiley figurákat, mert én annyira balek vagyok, hogy sehol sem találom őket.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Juc
Tényleg jól megváltozott a wiw, így már jobb Kép Két Koren Judit is volt, de a másikhoz van fénykép, ami valszínű nem te vagy, bejelöltelek ismerősnek Kép És meg néztem a legrövidebb utat és rájöttem, hogy te az ismerősöm ismerősének az ismerőse vagy Kép Én, mint Fogas Csilla vagyok fent , mint MrsVikFlames, a Flames az uram művészneve, jobb nem jutott eszembe hírtelen Kép

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Liziről gyorsan 2 kép, az egyik sajna egy kicsit nyusziszemű lett.

Kép

Ja, ez az imádom a szilvalekvárt, hogy tudjak kakilni című:

Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni a talira, mert én is köhög még egy kicsit és Szonjusnak is folyik az orra. Nem szeretném, ha valakit megfertőznénk. Reméltem, hogy meggyógyulunk, de sajnos nem így alakult. Remélem lesz még tali és mi is eljutunk rá.

Muki, Nyuszko!
Tündériek a babák.

Juc!
Köszönöm a meghívott, sikerült regisztrálnom, de még belemélyedni nem. Szonja tegnap sem és ma sem aludt napközben.

Az öltöztetésre sajnos nem tudok semmi ötletet mondani, mert Szonja sem kedveli, ő is üvölt sokszor. Mikor beteszem a babakocsiba, akkor egy darabig tűri, majd ő rákezd. Mondjuk én szoktam a kezébe adni egy kiflivéget, mert ekkor csöndben marad és el van a kocsiban. Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha még hidegebb lesz, mert akkor ezzel nem tudom lekötni, nehogy lefagyjon a keze.

Képzeljétek, ma Szonja megtett 3 lépést teljesen egyedül, de azt olyan gyorsan, hogy csak néztem. Õ állt az ágy mellett, én pedig egy kicsit messzebb ültem tőle. Beszéltem hozzá és egyszercsak megindult. Szerintem nem is fogta fel, hogy mit csinált, de olyan tündéri volt. Már olyan ügyesen megy úgy is, hogy csak az egyik kezét fogjuk.
Mondjuk nem viszem túlzásba a vezetgetést, mert a védőnő több hónapja azt súlykolja, hogy az nem szabad. Mondjuk, hogy miért azt nem mondta, de gondolom arra gondol, hogy ne erőltessünk olyat, amit ő még nem tud és akar.

És ma bemutatott még egy új tudományát, hogy tud tapsolni. Már egy csomószor mutattam neki, hogy hogyan tapsoljon, de mindig jót mosolygott rajta és nem csinálta. Ma reggel megszólalt a zene a tv-ben, ő ült a földön, elkezdte mozgatni magát a ritmusra és tapsolt egy kettőt hozzá. Én pedig azt hittem, hogy elolvadok.

Jó éjszakát mindekinek

Csilla
bogacsi
 
 


Jó estét!

Bogacsi, sajnálom, hogy nem tudtok jönni... Kép Gyógyuljatok meg minél előbb!!!

Babus, az is kár, hogy ti nem jöttök. Kép Na, majd legközelebbi talira. Az lehet esetleg nálunk is. Vagy majd mi megyünk hozzátok!!! Kép

Bogacsi, Szonja nagyon ügyes! Kép Nálunk még nincs tapsitapsi, a pápát próbáljuk bevezetni, azt már néha csinálja, máskor meg csak vigyorog rajta...

Nyuszko, a mérges, csodálkozó stb. smiley-kat én külön oldalról vadásztam, pl. innen: http://www.smileyhome.de/, vagy innen: http://www.allemoticons.com/. Ott elmented a gépedre, és arról tudod föltölteni a babanetre.

Flames, le vagyok törve, hogy kettő is van belőlem, nemhogy a világon, hanem a wiw-en... Kép

Na, jó éjt mindenkinek, hát akkor holnap csak minitali lesz, a két Marci verseng majd Adri kegyeiért... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Ma elmarad az esti hozzászólásom, apa követeli a gépet. Holnap akkor tali 3asban. Kár, hogy a többiek nem jönnek. Majd holnap írok bővebben.

Pusz

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Jóestét!

Akkor várunk mindenkit, aki tud jönni, sajnálom a betegeket és a messzieket, majd legközelebb!!!
Süti kész, ez is habos, kicsit édes lett, ha nem
izlik nincs gond, apa feláldozza magát!Kép
Na emgyek etetni, és gyorsan felmosni, reggel még be kell vásárolnom és várunk Titeket, akkor kb 10 után jöttök!??
szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na kész vagyok, elfáradtam, és Marci elfoglalta a helyemet az ágyban!Kép
Ma én alszom a kiságyban?Kép

Nyuszkó, nagyon édes ahogy Ákos áll a kiságyban!

Muki,
a hercegnő továbbra is imádnivaló, gyönyörű kis pöttömke!!! A szilvalekvár jót tesz? milyet adsz neki? Marci is szokott székrekedéses lenni, ezért almát csak max kétszer kap egy héten, banánt alig, de a danonino viszont segít az egyensúlyt fenntartani.

Na elteszem magam, már nagyon izgulok, mint egy vizsga előtt, remélem jól fogjátok érezni magatokat, de régen is volt már ilyen érzésem!!!!
Szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Jó talizást nektek, érezzétek nagyon jól magatokat és tegyetek fel sok képet róla.

Szonja reggel óta tiszta dinka, nyüglődik ezerrel. Lehet, hogy már érzi a frontot?

Csilla
bogacsi
 
 


Szíasztok!!!Gyorsan berakok pár képet és ha utána lesz még idöm kommentálom is!!!Kép
Itt láthatjátok mekkora segitség nekem Kíra!!
Vendég
 


Bocsí de bénázok!!KépKépItt pedig láthatjátok mennyire utálja az overállt a szánkos kép pedig tegnap készült kicsít rossz minőségbe mert telefonnal csínéltuk és már sőtétedet!!!
Hát ennyí fért bele mert uraság felébredt!!!
Jo hétvégét és jo talizást mindenkinek érezzétek jol magatokat!!
Üdv.Andi
Vendég
 


Sziasztok,

Jó talizást és persze jó udvarlást a két Marcinak Kép.

Bogacsi,
Gratulálok a Szonja első lépéseihez. Nagyon ügyes a leányzó!!! Mi is már szívdobogva várjuk, hogy ez nálunk is bekövetkezzen, de még semmi sehol, pedig már nagyon régóta állingál és a bútorokba kapaszkodva egész jól lépeget. Na de ami késik nem múlik Kép.

Mukika,
Nagyon aranyos a kis Lizzi.

Andi,
Hát nagyon aranyos a Kíra, biztos ő is élvezi, hogy besegíthet. Emlékszem, mikor a húgom megszületett, mennyire szarul esett nekem, még azt sem nagyon engedték, hogy ölbe vegyem. Pedig nálunk nagy volt a korkülönbség (12 év). Mindketten nagyon aranyosak Kép.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza a taliról, szuper volt!!! Kép Tamesz, még egyszer köszönjük a vendéglátást!!! Kép Legközelebb jöhettek hozzánk is, mondjuk vmikor januárban?

Fiús anyukák, legközelebb kérünk egy kis erősítést, ugyanis Adri egyetlen kurjantásával képes volt megríkatni a két legényt... Kép Kép Kép Pedig egyébként nem anyámasszony katonái. Persze a lányos anyukákat is várjuk! Kép

Képet majd este teszek fel, bár szerintem Tamesz többet csinált.

Sziasztok, majd még jövök!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

A találkozó tényleg nagyon jó volt! Köszönjük Tamesznak a kedves vendéglátást. A gyerkőcök nagyon jól lefoglalták egymást, igaz Adri időnként kiborította a fiúkat Kép Jó nagy kupit csináltunk. Adri úgy felpörgött, hogy csk a kocsiban aludt max 20 percet, és egész du semmit (pedig min 2 órát szokott mostanában), csak nyüglődött az ágyában, még szoknia kell a társaságot. Ezért már 19kor megfürödtünk és cicizés közben úgy bealudt, hogy tápit nem is evett és még 20 előtt kidőlt. Lesz még ebből éjszakázás... Kép Apa koncertezik, így most egyedül vagyok Kép

Nyuszko
Akkor te nem csak etetéshez használod az előkét? Smile: :+) =Kép :+( =Kép :+o = Kép

Andi, Muki
A ti törpjeitek is aranyosak. Az overallal mi sem vagyunk kibékülve.

Bogacsi
Kár, hogy nem jöttél Kép Majd legközelebb. Óriási gratula Szonja új tudományaihoz. A tapsi nálunk is megy, a pápá ritkán. Az állás még elég részeges, az ülésből meg néha hátravágódik. A két Marci ezeket már szuperül csinálja. Tegnap szerintem teljesen véletlenül (mert azóta sem) utánam mondta, hogy anya, pontosabban ana Kép

Juc
A smile-kat képként rakod be?

Tamesz
Bocsi, megtelt a freemailed a képekkel, amiket küldtem, így a levelem is visszajött, van másik címed, ami többet tud fogadni?

Néhány jobb kép (elég bénán fényképeztem):
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt!

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Jó estét!

Na,én is teszek fel néhány talis képet, bár nagyon kevés lett jó, megpróbáltam kijavítani a piros szemeket:

A kis informatikusok:

Kép



Adri és Marci (az egyik Kép):

Kép



Marci elgondolkodik (háttérben Adri a hűtőmágneseket nyammogja):

Kép


Ja, vicces volt, hogy bármelyik Marcit hívtuk, mindkettő odafordult. Kép És nagyon barátkozós volt mindhárom gyerek, jöttek-mentek egymáshoz, másztak ránk, vigyorogtak. CSak ha Adri kicsit fölemelte a hangját, akkor ijedtek meg... Kép

Remélem, Tamesznak sikerült eltakarítania a romokat, amiket hagytunk...

Az én Marcim meg úgy kipurcant a nagy bulizásban, hogy 3-tól fél 6-ig durmolt, pedig ő meg nem egy nagy alvó. Kép

Flames, igen, képként elmentem a saját gépemre, onnan töltöm fel mellékletként a bonyolult smiley-kat.

Andi, hogy tetszett Mironnak a szánkózás? Többieknek van szánkójuk?


Megyek, csomagolok egy kicsit, holnap megyünk anyukámékhoz Győrbe családi buliba. Hétfőn meg Bécsbe vagyis a Shopping Citybe, ha kell vkinek vmi, most szóljon, szívesen hozunk, ha elfér!!! Anyukáméknál van net, onnan még írok.

Jó éjszakát (és hétvégét)!!! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tök jó, hogy jól sikerült a taliKép Aranyosak nagyon a gyerkőcök, biztosan jól érezték magukat, de Ti Anyukák miért nem vagytok a képeken?Kép

Andi!
Cukik a gyermekeid, tényleg nagy segítség lehet Kíra.

Tamesz!
A szilvalekvár házgyári, Anyukámtól, de nem nagyon veszem észre, hogy nagyot lendítene a dolgokon, sajna.

Nyuszkó!
Képzeld, az én hugom 10 évvel fiatalabb nálam, és nekem annak idején mindent megengedtek körülötte. Tényleg rossz lehetett, hogy téged kizártak a teendőkből.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Flames!
Már annyiszor akartam "mondani", hogy köszi a recept ötleteket, majd kipróbálom (a sütőtököst már próbáltuk, a bejön Lizinek), csak az a gondom, hogy paradicsomot Tesco-sat csak nem adhatok neki, nem tudom még, hogy honnan szerzek.

No, pár kép az én válogatós kislányomról. Közröhej, hogy a savanyú uborka, süti meg kolbász az jöhet, a babakajával meg nyilván hagyjuk békénKép:

Kép
Kép

Így mozdult rá a kolbász karikára:
Kép

Ez meg rólunk egy friss kép, talán tűrhető, én csináltam tükörből, mert ha apánkon múlik, akkor nem lesz sose:
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


SziasztokKép

Tök jó lehetett a taliKép Irigykedem én is rendesen. Na de majd a következő talin remélhetőleg mi is ott leszünkKép
A gyerkőcök is olyan aranyosakKép

Vicces lehetett, ahogy a srácok megijedtek Adri kiáltásától. Szerintem Kristóf is így tett volna, mert ő minden hangos hangtól vagy másik gyerek sírásától elbőgi magátKép
És a Marcira névre is biztos hallgatottb volna, mert mi itthon mindig Macinak hívjuk, az az 'r' betű meg ide vagy oda, már olyan mindegy lett volnaKép

Tamesz
A képeken látszik, hogy mennyi könyvetek van, meghogy a TV alatt ott vannak ilyen videó, DVD féleségek.
Hogyhogy Marci nem pakolja szét ezeket? Éshogy nem szervízeli meg a műszaki dolgokat?
Kristóf elől minden ilyesmit el kell pakolniKép

Muki
Nagyon édes Lizi és a kolbászKép

Bogacsi
Gratula Szonja első lépéseihezKép

Andi
Nekem is elkélne egy ilyen segítségKép
A szánkós képért pedig egyenesen irigyellekKép

Mert nálunk ezidáig sem esett egyetlen hópihe semKép
Talán kár is volt szánkót vennünkKép Nálunk sosem esik hó. Szerintem Gyöngyös felett valami nem tudom milyen felhő van, ami eltaszítja a hófelhőket.
Minden télen ez van. Hóakadályok a Dunántúlon, szakad a hó Pesten, mellettünk a Mátrában térdig érő hó. De Gyöngyösön semmi.
Sőt. Tegnap óta zuhog az eső.
Talán szánkó helyett kis esernyőt kellett volna vennünk Kristófnak.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok,

Látom jól sikerült a tali, a gyerkőcök úgy néz ki jól elvoltak egymással. Tegnap nálunk is mini babatali volt, az unokatesómék elhozták a hátihordozót, nekik is van egy 1 éves és 3 hónapos kislányuk, Lilla. Hát Lilla is rendesen megríkatta Ákost, mikor megeresztette a hangját, majd felteszek később pár képet én is.

A műszaki szervizeléses téma engem is érdekel, mert már azt sem tudjuk mit hova pakoljunk, hogy Ákos meg ne matassa. Pedig tudja, hogy nem szabad, mert mikor odanyúl a mutatóujjával inti is meg mondja is, hogy nenene. De ennek ellenére...

Mukika,
Látom Lizi nem híve az egészséges életmódnak :+0. Nagyon tetszettek a képek.

A talis képek is nagyon jók, várjuk a Tamesz képeit is.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok Lányok!!

Megismertek még? Hát nagyon nagyon eltűntem.. Kicsit meg is öregedtem. De anyukám meggyógyult, és eladtuk a régi lakásukat. Igaz még pénz nincs belőle mert hitelből vették meg. Na ez egy nagy procedúra volt. Szegény vevőt nagyon sajnáltam. Az biztos hogy én nem veszek fel lakáshitelt.. Látom mindenki nagyon jól van. Kép Hól vannak már a sírós éjszakák.. Kép
Hihetetlen sokan lettetek!! Nem is gondoltam volna..
Látom volt már babatalálkozó is!! Kép NAGYON ARANYOSAK A KÉPEK!
Sajnálom hogy lemaradtam. Nagyon sokat kell még utána olvasnom, mert bevallom őszintén néha be be néztem, de hulla voltam írni. Csúnya dolog, de ez van.
Mi jól vagyunk. Dorka szép nagy lány lett. Van már hat foga. Kapaszkodva szépen lépeget. Majd teszek fel képeket.

Bogacsi:
Gratula az első lépésekhez!

Muki:
Nagyon jó ezek a kolbászos képek... Dorka sem egy nagy evő, csak ha olyan kajáról lenne szó amit nem szabad.. Kép

Tamesz:
Nagyon jó a sátratok!! Honnan van? Megkérdezhetem hogy mennyibe került?

Kép na most ennyi volt, Dorka ébredezik..
Pusza mindenkinek.

Betti
bettimama
 
 


Szia Muki!!!
Valahonnan ismerlek de nem tudom honnan!!!Segits!!Nagyon édi a lányod,egyébként a bébi kajákkal mi is hadilábon állunk!!Kolbászt ugyan még nem probáltam de reggelire már régota kakaoscsígát vagy croisant eszik!!Ebédre is inkább amit mi eszünk!!!

Tényleg nagy segitség Kíra de azért elvárja hogy cserébe kényeztessük ha Miron alszik!!Most is kiabál a kádbol hogy menjek érte!!Pedig már egyedül is boldogul ha akar!!!Na jó megyek!!!KépKépKép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Muki
Szivesen, máskor is a recepteket Kép Majd kitalálok vmi kolbászosat Kép El is felejtettem az anyukákat fényképezni Kép Szerintem Tamesz több képet csinált, elvileg anyukásat is, de magát biztos nem fényképezte sajnos. Tudja Lizi mi a jó kaja Kép Adri ma krémtúrós, csokis palacsintát evett uzsira, az bejött. Ebédre ki kell éheztetnem, hogy rendes adagokat egyen. Nyáron belenyalt a gulyásba meg a töltött paprikába, hát abból bírt volna enni Kép

Nyuszko
A smileból :+) a + jelet ki kell hagyni és akkor ez lesz: Kép

Betti
Gyere máskor is, amikor csak tudsz!! Örülök, hogy anyukád meggyógyult!! Hova költözetetek? Hát a lakáshitelről tudnék mesélni, nekünk 4 hónapig tartott... 6 fog, nem semmi! Várjuk a képeket. Szerintem még vannak sírós éjszakák, (spec nálunk igen), de már csak 2kor, 6kor reggeli, 8kor ébredés, szerintem már azért nem beszélünk róla, mert megszoktuk KépKép

Köv. talira gyertek többen!!

Adri a víz alatt, a babauszin
Kép
Kép
Kép
Kép

CS

Csilla & Adri
flames
 
 


Andi!
Hát nem tudom, hogy valóban ismerhetjük-e egymást(én szegedi vagyok) vagy csak hasonlítok vkire. Eddig ugyanis ha megfordultam egy idegen helyen, tuti, hogy vkinek a vkijére hasonlítottam. Nem tudom hogy a csudába. Bár nemtom, gyerekkoromban elég sok gyerek üdülésen voltam, esetleg egy ilyenről.
Kakaóscsiga reggelire.... nem rossz.

Flames!
Akkor Adri is értené a kajálástKép
Fantasztikusak ezek a víz alatti képek!
Kolbászos recept jöhetKép

Nálunk már a 2. éjszaka, hogy a kisasszony köztünk, illetve mellettem köt ki(így én kb 40cm széles helyen alszom, királyság), nem tudom mi van, egyszerűen felébred, felül az ágyban és ki akar jönni. Nagyon nem szeretném, ha elszokna az éjszakai kiságyban való alvástól.

Kellemes vasárnapot!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


SZiasztok!

Hazaértünk Egerből, a találkozós képeket még le kell töltenem, mert pénteken délután úgy kipurcantunk Marcival, hogy mind a ketten lefeküdtünk egy kicsit! Utána pedig már pakolnom kellett, mert utaztunk. A családi összeröfi nagoyn jól sikerült, a Dédi 86 éves és neki ez a legnagyobb ajándék, hogy együtt vannak a gyerekei, unokái.

SZóval a pénteki találkozó nagyon jó volt, én nagoyn izgultam, de tetszett ahogy a gyerkőcök barátkoznak, ahogy mindenkinek ugyanaz a dolog kell, és Adri visítása félelmetes volt. Az én bátor sok embert látott kisfiam, legörbült szájjal jött, hogy vígasztaljam meg, minden esetre tegnap ő is gyakorolta a harci kiálltást, úgy tűnik eltanulta?Kép Jó volt találkozni Veletek, csináljunk máskor is, és főleg minél többen.

Flames,
nagyon jók a víz alatti képek, fantasztikusak, nagyon sajnálom, hogy ez kimaradt nálunk, de Marci füle érzékeny így eltiltottak tőle!Kép Itt maradt egy kendőcske a Marci ágyában, mi legyen vele?

Muki,
kitartás az éjszakák miatt, nálunk is gyakori a vándorlás, de remélem majd javul a helyzet!

Juc,
jelentem apának a süti nagyon izlett, kösözni szépen, és nagyon jó fej Marci, a zenére történő mozgása félelmetes, nagyon aranyos! Az pedig tényleg vicces volt, hogy mind a két fiú figyelt ha Marci nevet kiejtettük! Jó utat nektek holnapra, remélem nem lesznek sokan és sikerrel jártok!

Babus,
könyvek, műszaki cuccok, hát a TV, és a hifi az kedvenc, a TV Marci amgasságig tiszta maszat, a hifit önállóan kezeli, azt annyira nem sjanálom, mert a CD lejátszó része sajna elfáradt, így már cska a rádióval tud szórakozni, mondjuk a hangerőt néha kicsit túlzásba viszi.Kép Könyvek alul a nagy nehezek vannak, amiket nem tud még levenni, de nem tudom meddig fog ez az állapot tartani!

Most ennyi, majd letöltöm a képeket és rakok fel!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?