Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a babák a képeken.
Mi 6 hósan ettünk először gyümit és csak 8 hósan kezdtük el a főzelékezést. Hannánál nem nagyon volt átmenet rögtön megevett 120g főzeléket és utána még cicizett is ,de amikor 2 hét alatt 400got hizva megláttam a mérleget onnantól szigoritottam egy kicsit. Főzőlével dúsitom a főzeléket nem anyatejjel és utána már nem kap tejcsit de 1 üvegnyi adagot 190got adok neki. A netről rengeteg jó kaját szedtem le jó változatosak. El van mentve wordbe ha valaki szeretné szivesen odaadom.
Szeretnénk mi is menni a Régióba. Hogy lehet vásárolni ott? VAlami új rendelet van? Régen kártya kellett hozzá meg min 5000ft értékben kellett vásárolni. Most más a helyzet?
Delice! Esetleg aki még jártas az üvegfestésben.
Vettem Leeho üvegfestéket. Szeretném megkérdezni hogy mivel lehet annyira jó vékony kontúrvonalat késziteni mert ami ezen a festéken van rajta azzal csak vastag vonal készithető. A könyv szűkitőcsövet ir 0,7mmres. Azt hol lehet kapni? VAgy esetleg más ötlet van?
Hallottam hogy nem jó keverni a különböző márkájú festékeket sem. Akkor hogyan készithetnék ezzel a festékkel vékony kontúrvonalakat?
Köszönöm szépen .
Delice! Nagyon ügyes vagy és rengeteg türelmed van igy pepecselgetni. Én is nagyon szeretem az ilyen dolgokat de az újfajta technikákkal le vagyok maradva. De meg szeretném tanulni a szalvéta technikát is. Ha esetleg arról is a lényeget elmondanátok, milyen eszközök kellenek hozzá és hol van a legkedvezőbb árak ezek beszerzéséhez.
A Tencóban is vannak jó dolgok , mi ott vettük a festékeket is.
Jó éjt!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!
Panka
Sajnos rohantunk a borzerol, mert Angelika ejszaka nyuglodott, igy reggel nehezen masztunk elo az agybol...
A kepeket majd kuldom.
Sajna a furdokopi rovid lett....., de a True LOve-os naci nem semmi lesz rajta!
Molli egy örömgombóc!!!! Nagyon szepek a gyerekeid.

Fény
Biopiac azt hiszem 9-13-ig van.
Hogy is volt nalunk... Ha van eleg tejed ne eroltesd a fozit, mert akkor rossz elmenye lesz az evesrol, es kesobb lesz vele gondod.
En ugy csinaltam az elejen (5 honaposan kezdtuk), hogy delben szopi elott megkinaltam valami ujjal, aztan 3 napig azt kapott.
Egy konyv azt irja, hogy ilyenkor meg nem a valtozatossag a lenyeg, hanem hogy azt egyen, amit szeret.
Szerintem amig nem eszik sokat a fozibol, akkor a gyumolcs is lehet foetel.
A krumpli, alma, repa, sutotok utan johet a cekla, rizs (en ezt bebietelben adtam neki, mert nem tudtam hogy dolgozzam el pepesre - azt hiszem a Nestleben van alma teljes erteku rizsel), cukkini (en ezt krumplival foztem meg, kicsi kaprot tettem bele, pici sot, fozotok..
Majd elokotrom a konyvet, a cime BABA SZÜLETETT, es egy vedono irta, szerintem jo, sak nem lehet kapni, nekem egy bena fenymasolatban van meg,ha szukseged van ra, szivesen odaadom.

Delice
A homeopatias dolgokrol en a Baba Ptika c. ingyenes havilapban olvastam, amit a gyogyaszertarban lehet kerni. Nekem eddig bejottek a homeopatias dolgok, persze lazasan en is orvoshoz megyek Angelikaval. A Chamomillum jo a fogzasra, hogy miert, nem tudom, de masnak is bevalt mar.

Ditta 76
Oszinte reszvetem!!!! De legalabb amerikai mosolyod lesz!!!

Jo ejszakat mindenkinek!
angelika27
 
 


Sziasztok!

FényKép
Biopiac: pénteki 8-tól, szombati 7-től van. Érdemes korán menni, mert elég hamar elkapkodják a dolgokat.
Hozzátáplálás: én elég óvatosan csinálom, mert nálunk elég nagy a hajlam az allergiára, 1 héten csak egy új ízt vezetek be, mert így jobban kiderül, hogyha valamire allergiás. Most az első hónapban csak gyümit fogok adni Mollinak, utána majd jönnek a zöldségek is. A sorrendnél a kismamás táblázatot veszem alapul, ez egész jó. Valahol fentvolt ez a neten is, de most nem találomKép Ez az első hónapban a következőket ajánlja: alma, őszibarack, meggy, burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla, gesztenye, gabonapelyhek (búza, zab, risz, kukorica)
Ha érdekel szivesen bepötyögöm a többi hónapot is. Attól, hogy nem eszik nagy mennyiségeket, még nyugodtan adhatsz neki új ízt szerintem. Ez az első időszak úgy sem a mennyiségekről szól. Meg még azt is mondják, hogy azért jó délben adni az új dolgot, hogy ha allergiás lenne rá, az estére előjönne.

BúzaszemKép
Régiót sajna nem tudom, hogy mosz, hogy van, de megkérdezem Krisztától.
Kontúrozáshoz a szűkítőcső jó nagyon, szerintem mindegyik hobbyboltban lehet kapni, de a Metropolosban biztos, olyasmi, mint egy rotringnak a vége. Én szoktam keverni a márkákat, és eddig még nem volt belőle gond.Kép

AngelikaKép
Majd egy nacis képet kérekKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 

 
 

Sziasztok!

Panka!
Nálam sem stimmel az életkor... :-)) Ez van, öregszünk... Kép

Gyöngyöske!
Irigy vagyok ám rád, ugye tudod? Két lány után egy kisfiú. Gratulálok!

Kriszta!
Egy hete jártam felétek. Hááááát nem ismertem a házatokra. Kép Szép lett!!

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!
Valami gubanc van, mert nem engedi feltenni a kepeket!

Panka
Ha megvannak meg nalad, megprobalnad fetolteni?

Koszi!
Angelika
angelika27
 
 


Köszi Panka! Holnap el is megyek és veszek olyan szűkitőcsövet.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 



AngelikaKép
Nekem nem írt ki semmi hibát, jó volt neki a méretKép

KataKép
SziaKép Ok, következőben javítom. Írhatnál egy kicsit magatokról isKép

Gyertek írjatokKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
mi már 5.50 óta fenn vagyunk, hogy meddig bírjuk majd kiderül. Remélem ez nem lesz rendszeres!!!!
A Régió az a játékbolt ami a Metro felé van? Aki tudja legyen szíves írja meg és a bejutási lehetőséget is.
Gyönyörűek a gyerekek, de gondolom ezzel mindenki így van.
sziasztok
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszi! Velünk semmi különös nincs. Azért nem nagyon írogatok, mert mi ugye már kinőttünk ebből a kisbabás társaságból. Viszont olvasni elég gyakran szoktalak benneteket, hogy kivel mi újság.
Dorci egész jól beszokott az oviba. A kezdeti 6 hétig tartó sírás után szeptemberben egész jól indultunk. Azóta semmi sírás. Azt nem mondom, hogy szeret járni, de elvan. Nem az a fajta kislány aki alig várja, hogy menjen az oviba játszani.
Készítek már róla pár új képet, de a profilomban van róluk egy elég friss.

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Szép jó reggelt!

Regiós infó: igen a Regió ott van a Metró felé. Nagyon kell figyelni a benzinkút után és egyszer csak hirtelen balra kell fordulni! Kép 3-3 hangszer... Nem tudom! Kép Kicsit határozottan szóltam a hölgyre.. Kicsit tele van velük a törpöm. legutóbb, hogy ott voltam 10e ft volt a határ. Na most összeszedtem a rendelést és vásároltam 10e értékben. Erre a pénztárnál közölte a hölgy, hogy már nem 10e hanem ker. mennyiség. Én meg jól megmondtam a magamét. A 10e-rel is az volt a gondom, hogy ha egy dob megy tönkre akkor nem tudok 30-t venni. Kb. ennyi kell a 10e-hez! Kép Szóval most ez van!
Viszont van egy új nagyker is. Fonoda udvar. Nem olyan nagy és közel nem olyan bőséges a választék mint a Régióban, de azért ott is vannak játékok. Fonoda udvar: ha a Lamonnal /ott is vannak játékok és még 1000* ajándék/ szemben állsz akkor balra van egy épület abban van. És van még ott Viking nagyker. Harisnyák, zoknik, minden méretben. 5 e felett nagykeráon lehet vásárolni.
A fentihelyek egyikéhez sem kell vállalkozói. Simán be lehet menni!
Flóra virágnyker: Búza tér, Szeles utca. Udvarban jobbra. Király a hely! Nagyon jó áron lehet venni szalagokat, koszorúalapokat, szárazkiegészítőket, natúr fadobozokat. Itt is lehet "csak úgy" vásárolni!

Ági!
Hogy vagytok? Mi vnn veletek? Úgy fest, hogy a gépem is bekaki! Nem megy tovább! Nem akar felállni! Kicsit be is vagyok parázva! Kép Ha géphez kerülök soha nem vagy az msn-n! Kép

Ötletek: festék: nem kell a drága festéket megvenni a hobby üzletekben. Most nem jut a neve eszembe, de minden nagyobb supermarketben lehet kapni falfesték színezőt. 350-400 Ft / 150-200 ml. Szintén falfesték /héra/ az alapozó. És ha nem akartok nagyon élénk színeket akkor lehet a fehérrel keverni. Így már csak a lakkra van szükség és a formára.

Fény!
Tervezem, hogy MM keretében csinálunk hobbis foglalkozást!Várunk szeretettel! Kép

Kata!
Igen-igen! bent is nagy változások vannak! Kép Szükség volt már erre! Kép

Maris!
Isten hozott közöttünk!

Gyöngyöske!
Azt hiszem láttalak vasárnap! Nálam volt nagyobb ruci! Egészen 7 évesig! Kép

Ditta!
Még nem jó a netem! Kép Kész is vagyok!
Tesód ha még nem vásárolt be akkor küldök Neked Apával egy katalógust! A héten jár felétek! Megüzened Pankával?

Bencus ovi: nagyon szeret járni. 17-n vannak. Pénteken megdobta egy kislány és bekékült a szeme alatt. A legérdekesebb az volt, hogy felhívott az óvónéni és elmesélte! Teljesen kész voltam! De hála Istennek nem lett semmi gond, csak kék és zöld! Kép

Most lépek!
Millió pusza!
k
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Hú, termeltetek ám rendesen!Kép
Mindent visszaolvastam, most egy kicsit írok, mert sajna még rentgeteg itthon a papír munkám (saját cégünkben tevékenykedem, többnyire itthon + egy 250 fős Oriflames csapatot irányítgatok), így folyton időhiányban szenvedek. Gondolom ezzel mások is így vannak.

Panka!
Hogy, hogy még emlékszel rám? Ezelőtti terhességemet megelőzően már nagyon rég jártam a babaneten, mert a gyerkőcök lassan felcseperdnek.
Igen, akkor még a Martintelepen laktunk, 2 éve költöztünk Szirmára egy nagyobb családi házba.

Nagyon aranyosak a gyermekeid, a Molli névtől teljesen odáig vagyok, nagyon tetszik!
Gratulálok az autódhoz!!!
Én is szeretnék bekerülni a táblába, ha lehet. Az adataim:
Ritaa/Rita, 33 év, Miskolc-Szirma, Diósgyőri Kórház/Dr.Kádár Zoltán,
Gyerekek: Dániel 10 éves, Dorottya 7, Szülés időp: 2006.03.19., a születendő baba: kislány
Előre is köszi!

Kriszta!
Milyen saját készítésű ajéndékokkat csinálsz karácsonyra?
Mi az az MM?

Fény!
Mikor költöztök át a nagyobb lakásotokba? Biztos jó lesz, hogy tágasabban lesztek. A selyemréti új játszótér is elég jó szerintem, igaz csak egyszer voltunk a gyerekekkel nyáron. A kertünkben van elég sok játszó dolog nekik.


Angelika, Maris!
Üdvözöllek Titeket!

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de mindenkinek üdv!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Rita!
Gyertyát öntök. Üveget díszítek /Bikavér lesz benne/. Virágtartót /vettem kerámis vödröt/ díszítek. Ennyi! Kép
G.Ibit akkor tuti ismered! Kép
Én most áttértem a konkurencia ternékeire. Kép

Szép napot!
k

www.mazsolmuzsika.uw.hu = MM
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Ditta Kép
Fog :- ( Sajnos asszem lassan nekem is meg kell látogatnom egy fogorvost - édesség hátsó fogamhoz érésekor valami iszonyatos :- ((
Állati jó ez a "smiley"!!
Mégegyszer nagyon szivesen :- ))
Voltam már a Metropolban is, mondjuk drágább, de állati jó cuccok vannak ott. Én is szivesen dolgoznék egy ilyen kreatívboltban :- ) nem csoda, hogy örült. Egyébként az ott dolgozók a múltkor tök rendik voltak, mert mondták, hogy rakjam le Rebekát nyugodtan, nem baj, ha pakolászik egy kicsit. Ezt azért nem lehet mindenhol! Persze nem csinált rumlit, de ezt akkoris pozitivumnak könyveltem el, máskor is szivesen megyek oda :- ))

Panka Kép
Biopiacon mindenféle dolgokat, vagy amit épp meglátok, szóval annyira konkrét elképzelésem nincs :- )) Viszont ez a 7 vagy 8 órás kezdő időpont nekünk nagyon nem jó, hisz Rebeka fél 9 körül kel fel reggel. Ehhez képest leghamarabb 10körülre tudnánk csak beérni. Akkor meg már majdhogy fölösleges.
A táblázatban nálam is javíts :- ((( :- DD
Köszi a linket!

Fény Kép
Az a bizonyos járóka továbbra is megvan, továbbra is "eladó" ill. jelképes összegért odaadom. Csak lusták vagyunk összeszerelni :- ( :- D
Én is úgy tudom, hogy eleinte nem a változatosság a lényeg. Mi hosszabb ideig csak krumplit ettünk anyatejjel, később almát is főztem bele, meg sütőtököt, borsót (passzírozva!)

Búzaszem Kép
Látom a szűkítőcsöves dolog megoldódott, míg nem jöttem.
Leeho-ból nekem pufi festék van, de az elég jó :- )
Szalvétatechnika :- )Ami kell hozzá : szalvéta, ragasztólakk (Pannoncolor - nekem ez bevált, egyébként Koda javasolta :- ) ) , lapos ecset, és egy tárgy amire tennéd a szalvi legfelső rétegét. Ez lehet gipsz, fa, fém, szinte bármi. Kedvező árakat a Weidlich udvarban található kreatívboltban találsz. Az Obi drága. Az előbb említett Metropolos is drágább, de ott viszont kitűnő a választék. Most kb ennyi, de amit tudok bármikor szivesen segítek, itt is, priviben is! :- )

Angelika Kép
Majd kipróbáljuk, de sajnos ez a láz nem a fogzás miatt volt :- ((
Tegnap végül elvittem a dokihoz

És MANDULAGYULLADÁSA van szegénykémnek….

Szépek vagytok! Mekkora kék szemek! :- )))


Regio Kép
Nekem is van egy -kellemetlen- élményem. Egyszer zárás előtt negyedórával mentünk. Vagyis akkorra értünk oda. Bementünk, és lekapcsolták a villanyt!! Pedig több vásárló is volt. És tudni kell, hogy olyan az épület, hogy ennek következtében TÖK SÖTÉT lett. Úgy mentem szólni egy dolgózónak, hogy ha sziveskednének a villanyt visszakapcsolni. Nagy nehezen megtörtént! De Záráskor megint lekapcsolták. Miért is dolgoznának 5 perccel tovább? Ugyan már! Pedig én naivan azt hittem, hogy az eladók vannak a vevőkért, és ugye érdekükben állna, hogy többet vásároljanak!
Azóta nem mentem oda!


Kriszta Kép
Az MSN nálam sokat vacakol! Most sincs :- ((( de attól én itt ülök.
Én is diszperzittel kenem le a cserepeket , pl. Abba teszek temperát, és szép pasztel szinek keletkeznek.
Ha plextolt (hobbiboltban kapható) kevertek össze temperával = akrilfestéket kaptok! És így sokkal olcsóbb!
Az a hobbis foglalkozás engem/minket is érdekene! :- ))
Voltál a börzén?
Örülök, hogy Bencus ilyen szépen beszokott :- ) Így utólag megérte, bár nagyon nehéz volt tudom.
Decoup dolgaimat nézted azóta?
Készítek karácsonyi ötletekkel az oldalt. Nézz be! A főoldalról odajutsz, csak klikk a kreatívkarácsonyra! :- )))

És erre az oldalra további ötleteket is szivesen fogadok, írjatok, és felrakom! :- )

Rita Kép
Oriflame . :- )) 250fő! NEM semmi! Gratulálok. Mióta dolgozol benne?
Szirmán van egy régi régi régi ismerősöm. Kislánykorunkban együtt lógtunk. Õ is, én is Csobádon laktunk, Õ Szirmára ment férjhez. Lehet, hgoy ismered. Bár ha csak 2 éve laktok ott, nem biztosKép A nevét majd inkább priviben...

Ági

delice
 
 


Lányok,
ez a szalvétahajtogatás és üvegfestés meg egyébként saját ajándék készítése engem is . Írtatok már erről részletesebben? Vagy a www.csernatony.uw.hu/diszek.html lapon mindenre választ találok? Bár kétbalkezes vagyok, mégis megnézem. Nagyon szupi lehet.
Sziasztok
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Maris,

az oldalamról indulva találsz szalvétás és üvegfestős dolgokat is, de ezek a már elkészített "művek". A kreatívkarácsonyról indulva, igen az advent.html és a diszek.html alatt vannak azok az ötletek, amik elkészíthetőek saját kezűleg!

szalvéta és üvegfestés ügyben mire vagy kíváncsi? MSN-ed nincs véletlenül? Ott is tudok válaszolni Kép

A legújabb :
http://csernatony.uw.hu/edesseg.html ezt most raktam fel itt sütiket , házilag készíthető szaloncukrot, és még rengeteg édességet találtok.

valami miatt az uw nem hagyja csak, hogy a főoldalt nyissam meg. másodszorra enged az egyéb oldalakra.
Ez nálatok is így van? mi lehet az oka???

Ági

delice
 
 


Sziasztok Lányok, már régóta el akartam küldeni ezt nektek, szerintem hullára röhögitek magatokat rajta, de minden szava igaz!

> >> Az első 3 hónap szülés után:>>>> -
az a
hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát>> az
tényleg átfért azon a kis lukon,amibe addig azt a pirinyó tampont>>
dugdostad. -van idegesítőbb hang, a táblán végighúzottkörmöknél.>> -
a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.>> - napi 4-5 óra
alvással is lehet élni.>> - ha választhatsz a szex és az alvás közt,
az utóbbira fogsz szavazni.>> - egy kisbabából valamelyik
nyíláson mindig folyik valami.>> - a séta csak neked séta, ő ebből
semmit nem vesz észre.>> - elindulni otthonról egy 2 órás
procedúra.>> - ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl
befogod.>> - kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel
együtt.>> - minden babazokninak szűk a szára és bevág.>> - a
legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.>> - aki a
fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.>> - az egész
terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.>> Szülés
után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd>>
marad...>> - szörnyű dagadtnak lenni.>> - nézed a vékony,
feszesbőrű nőket.>> - már nem szereted a vendégeket.>> - sírsz,
ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.>> - sírsz, ha az alvó gyereked
nézed.>> - sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy
ingerültebb veled.>> - sárkány leszel, mindenért baszogatod a
férjed.>> - egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon,
reggel meg azt>> várod, hogy mikor kel fel végre.>> - ha
elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál,akkor>>
egész távolléted alatt otthon jár az eszed.>> - a férjed túl csinos,
túl szexi és minden nő biztos őt akarja.>> - akik eddig hívogattak a
szülés előtt, hogy "egyben vagy még?",na azok>> mostantól nem fognak.
A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.>> -
a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.>> - kiderül, hogy
mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.>> - kiderül, hogy
anyád nem tud semmit a babákról (már).>> - anyósod még annyit
sem.>> - fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly
teljesen reális egy babától.>> - a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.>> - amelyik ruha lábközt nem
patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.>> -
a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.>>
- van 70
dekás teli pelenka!!>>
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés
ideig forog 1 felhúzással>> sajnos.>> - a mélyhűtőben már csak a
fagyasztott anyatejnek van hely,kajának nincs.>> - egész nap
otthon vagy, mégsincs este meleg vacsora és kupi is van>> pluszban.
És
még fáradt is vagy.
>>>>>>>> 3-9 hónap>>>> - úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.>> - bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki>> belőle.>> - éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.>> - a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.>> - 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni,és még>> 3x lebukni magát napközben.>> - napi 4x átöltöztetni nem is sok.>> - az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.>> - a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autóshordozóba>> betevés UTÁN következik!>> - 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.>> - zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.>> - a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.>> - a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító.>> Minden más pénzkidobás.>> - az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem>> férne be.>> - a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz,de a>> gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.>> - mindenen bevarró címke a legérdekesebb.>> - minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.>> - ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el>> jobban és még a wc-re is követ négykézláb. -eddig nem hitted volna,>> hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal,nagyokat>> nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!>> - valakinek te vagy az ISTEN!>> - az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.>> - mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.>> - térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.>> - 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és>> átharapja a nyaki ütőered.>> - ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos,turmixgép>> úszik, na akkor nem fogja megenni.>> - egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot,>> mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!>> - egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)>> - egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.>> - amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll belédkapaszkodva, de>> tuti a mellbimbód a fogódzó.>> - a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mintf utóvadra lőni. . .>> .>> - a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon>> - a homokózólapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.>> - a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k..>> anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .>> - miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és>> csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nemlétező maszatot
Ugye tetszett?
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Búzaszem,
légyszi küld el nekem azt a word filet amiben a kaják vannak, amiket a netről töltöttél le.
Lányok,
sokan írjátok, hogy lehet adni a babócáknak búzát, kukoricát egyéb gabonaféléket. Hol lehet ilyeneket kapni és hogyan kell elkészíteni?
Én csak ha bébiételben van ilyen adtam neki eddig.
köszike
Bejuthatnék én is a tálbázatba:
Feketemaris Maris 32év Mezőnyárád Eger/Dr. Kovács Sándor
Virág 05.04.03
köszönöm szépen
Maris

Maris
feketemaris
 
 


RITA & PANKA & hátha valakinek megjön a kedve a kuglófsütéshez Kép

Kuglófrecept : www.csernatony.gportal.hu

bal oldalon a legeslegalján van Kép

Most megint sütöm, csak meggyel az eper helyett Kép

delice
 
 


Hétvégén megkezdjük a költözködéééééééééééééééééééééést!!!!Kép (Fény indiántáncot jár)
RitaaKép
Éppen a selyemréti játszótérrel szemben lakunk majd, az első házban, a 2. emeletenKép
Kaja: imádja az őszibarackot, haladgatunk, kóstolgatunk...
És kicsit nyűgös a fogacskája miatt...

Kriszta!
Aranyos vagy, de engem kifejezetten idegesít a saját kétbalkezességem, mert soha nem volt sikerélményem ezekben a kreatívkodásokban. Illetve más területen, másképp vagyok kreatív. De MM-re szerintem januártól járni fogunk, addig már nem, mert ez a költözés most minden időnket és energiánkat leköti, utáne meg szeretnénk kicsit nyugiban lenniKép
Lányok, még egy kérdés...teljesen nem tudom mire vélni, de Hanna délután és főleg esténként olyan szinten dörzsöli mindkét szemét, hogy teljesen vörös a szeme alja. Van, hogy így ébred, és egész nap hatalmas karikák vannak a szemecskéje alatt...találkoztatok már ilyen jelenséggel? A doki is egyelőre csak találgat, mert máskülöben teljesen egészséges...
mit gondoltok?
Fény
fény
 
 


Delice, ezt a járókás dolgot hogy tudnánk realizálni? Emil?
fény
 
 


Sziasztok!
Panka
Koszi a segitseget! Remelem, Mazsolan talalkozunk, talan a jovo heten mar megyunk.

Kriszta13
Szuper lenne a kreativ szakkor, ha lesz, en menni fogok.
Lehet menni a keddi Mazsolara 10:45-tol? Vagy mar tul sokan vannak a csoportban?

Maris
Gyogynovenyesnel lehet venni pl. kukoricalisztbol keszult tesztat, Angelika nagyon szereti paradicsomszosszal. a Kecskemeti paradicsomitalt felhigitom vizzel, teszek bele NaturVega etelizesitot, pici sot, aztan ebbe a tesztat es a mar megsutott, darabolt vagy daralt hust.
Vannak kulonfele lisztek, aztan van zabpehely, azt joghurtba vagy gyumilebe kell aztatni.

Fény
En elvinnem a babat allergologiara, hatha az a gond. Nem adtal neki mostanaban vmi ujat, vagy nem uj esetleg a furdetoje, vagy az oblitod?
angelika27
 
 


Delice
Hogy van a babo? Nekunk lazcsillapitasra ejszakara a Germicid C kup valt be, amit a doki ir fel.
Jobbulast!!!
angelika27
 
 


AngelikaKép

Nem nem adtam semmi újatKép És ez igazából nem új keletű, tart vagy 2 hónapja, csak először még nem dörzsölte...de visszanéztem "kicsi" kori fényképeit, azokon is látszik néhol a karikás szeme...Kép
De végül is igazad lehet, egy próbálkozást mindenképpen megérne, még az ünnepek előtt.
Akartam írni tegnap is, csakhát nem jutottam a végére, hogy nagyon aranyos kislánykád van ám!Kép És azok a hatalmas nagy kék szemek!Kép
na megyek a dolgomra, kihasználom, hogy a leányzó szundizikKép
szép napot!
Fény
fény
 
 


Ági,
de van MNS-em, sőt webkamerám is, úgyhogy ott is tudunk dumcsizni.
az én címem az MNS-hez: sompetike@totalcar.hu
köszi
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Panka, Ági!

Péntek délutántól nem jártam erre. Még mindig tart az akció. Egy címre csak egy kép nyomtatását lehet kérni. Választhatsz, hogy egy db A4-t vagy 4 db 9x13-t kérsz a feltöltött képről. Bal oldalt a regisztrációra kell kattintani.

http://www.hp.hu/fotonyomtatas/

Bea
nyuszkó2
 
 


Panka,
légyszi írd már meg, hogy hogyan kell az excel táblát úgy kitenni ide, mintha kép lenne. Mert nekem csak file-ként sikerül. Hogy kell elmenteni ahhoz?
Nagyon köszike
MAris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!
ismét vagyok! igaz most csak egy rövid időre! Kép

Angelika!
HÉTFÕ az a kedd és még van hely! Várunk sok szeretetettel!

Ági!
Nézem már!
Sajna nincs időm most elolvasni! REmélem hamarosan lesz ntem és akkor jobb lesz! Kép

Úgy fest, hogy dec 1-től indul a hobbis dolog!

Most megyek!
Pusza!
k
kriszta13
 
 


Helló-belló!

Fény
Persze, dobj mailt Kép

Angelika
Köszi szépen, jobban van! Amióta szzedjük az AB-t , azóta hőemelkedése sincsen Kép
Mi is a Germicid C-t használtuk míg kellett!

Maris
Felvettelek. Mikor ülsz gép előtt?

Bea
Köszi a linket!
kíváncsi vagyokmilyen lesz ez az a4es dolog Kép

Kriszta
Hétfőn hánytól van? Hobbis "dolog" mikor lesz?
Azt én is remélem!!! Kép

Ági

delice
 
 


Hali Ági,
most épp gép előtt ülök. De gondolom Te nem. Majdcsak összefutunk vmikor.
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok

Elég régen nem voltam már, de visszaolvastam mindenkit.

Nálunk is ismét kopogtat a gólya, 2006. június 15.-re vagyok kiírva.

örömmel látom, hogy ismét bővültünk!!!!!!

Kriszta
Úgy látszik valahogy elkeveredtünk az állással kapcsolatban, de ne bánd, mert nagyon kevés pénzt adnak, a minimálbér kiegészítve 3e Ft-tal.
Mikor indul a hobbis foglalkozásod?

Maris
Nagyon szép kislányotok van, gartulálok hozzá. Remélem, hogy nálunk is a kisfiú után, kislányt hoz a gólya.

Hív a tanulás, most mennem kell, mert vizsgaidőszakom van.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


ZsuzsaKép

Gratulálok!!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!

Beni megint betegKép Mandulagyulladása van. Állítólag valami vírus. Most megint izgulhatok, hogy Molli el nem kapja.

ZsuzsaKép
Nagy-nagy gratula itt isKépKép Vigyázz nagyon magatokra, ne tanuld magad agyonKép Dolgozni meddig fogsz?

BúzaszemKép
Sikerült venni szűkítőcsövet?

KataKép
Nagyon nagylány már DóriKép Gondolkoztam már rajta, hogy kéne csinálni valahol egy olyan topikot is ahova azok is tudnának írni akik már kinőtték a babanetet. Akkor nem kéne "elválni" egymástól. De addig is írjál ide nyugodtanKép

RitaKép
Én nem abból az időből emlékszem rádKép Akkor már megvolt mindkét csemetéd amikor ide írtál. Kisfiad jár még judozni? Táblázatohoz kéne még nekem két születési dátumKép

ÁgiKép
Rebeka hogy van?
Biopiac: hát 10 körül már tényleg fölösleges kimenni. Bár késztermékek még akkor is vannak, de a zöldség, tejtermék már nagyon megfogyatkozik addigra.
Köszi a receptet.
Nem tudom, hogy Kriszta lesz-e gép előtt hétfőig, de ha az MM-et kérdezted tőle, akkor az 9.45 és 10.45Kép

MarisKép
Szösszenet jóóóKép Elejét már ismertem, de a 3-9hót nem.
Ha jól emlékszem a Milupának van olyan, hogy 7gabonás pehely. Én anno azzal sűrítettem Beninek a főziket.
Excel tábla: kijelölöm a táblát, másolás, megnyitom a Paint-t, ott beillesztem, utána pedig elmentem .jpg kiterjesztéssel. EnnyiKép

FényKép
Most egy darabig biztos nagyon elfoglalt leszel a költözés miatt. De ugye az új lakásban is lesz net?Kép
Szemdörzsölésről kiderült már, hogy mi?

AngelikaKép
Sajna mi jövő héten nem tudunk menni MM-re, Beni addigra nem fog meggyógyulniKép

BeaKép
Köszi a linket.

MarikaKép
Jól vagytok? Táblázathoz kéne, hogy hanyadikára is vagy kiírvaKép

DittaKép
Még mindig fog nélkül vagy?

Szép hétvégét mindenkinek!

Panka

panka
 
 



Köszi Panka az excel infót én nem jpg-kiterjesztéssel csináltam ezért nem sikerült!
Kell vakinek egy 7,5 hónapos rémálom? Reggel 4 óta van fenn. Rettenetes.
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszi a táblát! A születési idők:
Dániel: 1996.03.05.
Dorottya: 1998.08.24.

A fiam már nem judozik, most kézilabdázik, holnap lesz meccse K.barcikán.

Zsuzsa!

Gratulálok! És köszöntelek a pocakosok táborában!

Rohanok, mert a 2 gyerekem kókuszgolyót csinál, szerintem már az egész konyha romokbanKép

Mindenkinek üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

PankaKép
Köszi az érdeklődésed, már van fogam, "csupán" 14 ezer volt/db....Kép
Még jó, hogy csak 3-at kellett csináltatnom.
Benikének gyógyulást kivánok, igaz most ránk is férne valami gyógytündér, mind a két Attila beteg....Kép
A kicsivel csütörtökön voltunk 2 éves státusz vizsgálaton, és másnapra tiszta takony lett, ma reggelre meg már csúnyán is köhögött, elvittem az ügyeletre, kapott ab-ot, köptetőt, stb. Piros a torka, szerencsére láza az nincs.
Csak az az idegesítő, hogy tavaly is, amikor az egy éves státuszon voltunk, szintén beteg lett. Biztos a rendelőben szedett össze valamit, mert kb. 1,5 órát vártunk egy légtérben a sok felnőttel...Kép
Nagyon fasza rendszer.... Pedig korábban már felvetettem, hogy a gyerekeknek küölön helyiség kellene, dehát egy fecske....

Még nem is gratuláltam az új kocsidhoz! Anyunak is Kadett van, és az is automata váltós. Korábban is ilyet vezettél? Most hogy már a kuplungoson tanultam, nem vezetnék automatát, pedig régen azt gondoltam, hogy az mennyivel egyszerűbb.

Üdv, Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!

MarisKép
Máskor is ilyen korán kel a kislányod vagy csak a mai napod indult ilyen korán?Kép

RitaKép
Köszi az adatokat.

DittaKép
Fiúknak sok-sok gyógypusziKép (csak nehogy féltékeny legyélKép)
Beni szegénykém nagyon lázas volt majdnem két napig. Most meg már nem érzi magát betegnek így az ab-t nem akarja bevenni.
Vezetés: 94-ben szereztem a jogsit, azóta - néhány ritka alkalomtól eltekintve - egyáltalán nem vezettem.Kép Most érem meg arra, hogy én is akarokKép És tényleg nem lehet elfelejteni. Már 3× voltam Laci nélkül is a városbanKép Nem igazán tudom megmondani, hogy miért ragaszkodtam az automata váltóhoz, de ez az egy kikötésem volt vele kapcsolatbanKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

PankaKép
Nyugi, nem vagyok zöld szemű szörny!!!KépKép
Kisfiammal nincs ilyen gond, állandóan kérné a gyógyszert....Kép Veronikát meg a mai napig noszogatni kell, mire beveszi.
Igaz, hogy láza nem volt, de olyan szinten köhög, hogy ma délután 1,5 óráig próbáltam altatni, mert mindig felébresztette a fuldokló köhögés....Kép Meg közbeiktattam 1-2 orrszívást is....

Ma ismét sütögetős kedvem volt, kipróbáltam a diós-narancsos muffint, hát valami isteni lett...Kép
Tiszta karácsony-feeling a diótól, meg a narancstól!
Ilyen:
Kép

Panka, a múlt héten meg kipróbáltam a ti kedvenceteket, a nutellásat!Kép Na, az se semmi!!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 



Ditta
Gratulalok a sutihez es az uj fogakhoz!!!!

NZsuzsa
Boldog es gondtalan terhesseget neked!

MINDEN BETEGESKEDONEK GYOGYULAST!!!!

Lanyok!
Nem tudjatok hol lehet szopisparnaba olyan kis feher golyocskakat kapni kulon???? Faj a derekam, es nagyon kene, mert a parna enyhen szolva ellaposodott...

Panka
Tudsz valamit a dec.-i borzerol?
Beninek javulast!
Sok sikert a vezeteshez!!!!
Feltennel engem is a tablara?
Angelika - 28 ev, Gyori kapu
Angelika szul.: 2004.11.29.
Semmelweis, Dr. Gazdik Iren

Egyebkent hol tanultad a szamitogepes dolgokat? en bena vagyok, most dobbentem ra, hogy mennyire.. Lehet, hogy kene egy ECDL tanfolyam..
angelika27
 
 


Sziasztok!
Segiteséget szeretnék kérni. A hétvégén Miskolc mellé a Bükkbe megyünk telelni és érdeklődnék, van-e a környéken olyan fedett élményfürdő, ahol kb. 1 éves babák is jól tudják érezni magukat. A Barlangfürdőben pl. van gyermekmedence?

Előre is köszönöm és jó egészséget kivánok mindenkinek

Fiona
fiona2
 
 


Szia Fiona!
Pont tegnap voltunk kint, gyerekmedence nincs a fedett reszen. Azt hiszem bent 1 meteres medence a legkisebb, de nem kimondottan gyerekeknek.
Azt sem tudom, uszogumival beengedik-e a babat.
Szerintem telefonalj nekik, hogy nehogy feleslegesen menjetek.
Jo pihenést!
Angelika
angelika27
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszi! Kép
Gratulálok az autódhoz! Hatalmas segítség lesz. Én már csak tudom. A párom hétfőtől péntekig nincs itthon, nálunk szinte családtag az autó. Nekem nagy segítség a mindennapokban. Mellesleg nagyon bevált. Már meg is szoktam. Nagyon szeretem. Kép

Ditta!
Annyira guszta ez a muffin. Egy baja van ennek a képnek... Nem otthon néztem meg a topicot. Kép Dolgozom sajnos, mert ha otthon lennék biztosan hozzáfognék sütni egy adagot, annyira meghozta a kedvet a sütéshez ez a kép. Kép
A receptet tedd publikussá légysziiiiii!

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


helló

Panka
köszi, meggyógyultunk! Kép

olvastátok ezt?:
http://www.magyarorszag.hu/hirek/egeszseg/oltas20051114.html

Ági

delice
 
 


Sziasztok!

Akkor a diós narancsos muffin:Kép

15 dkg liszt
fél cs. sütőpor
15 dkg darált dió
bár szódabikarbónát nem ír, én azt is tettem bele fél kávéskanállal, mert olyan jó kis könnyű lesz tőle a tészta.
1 db citrom, 1 db narancs reszelt héja
1/4 kávéskanál őrölt koriander
1 késhegynyi őrölt szegfűbors
Na, nekem egyik se volt itthon, csak egy pici szerecsendiót tettem bele, de ez se rontotta el!Kép
15 dkg margarin v. vaj
15 dkg cukor
1 cs. vaniliás cukor
3 tojás
1 csipet só

Liszt+sütőpor+szódabikarbóna+ dió+ gyümölcshéjak+fűszerek összekeverni.
Majd a "nedves" hozzávalókat is: tojás, cukor, vaj, végül a kettőt együtt elkeverni. 200 fokon, kb. 20 percig sütni. Tűpróba!

Jó étvágyat!

Sziasztok, Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta,
hol lehet venni muffin tartót? Van itt a közelben pl. kövesden?
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak!

Ditta!
Nekem is tetszik ez a muffin. Dió és narancs... Biztos finom volt. Sajnos most már nincs meg a muffinsütőm, meg más se nagyon. Szinte már mindent becsomagoltunk. Nem hiszitek el, de a legbonyolultabb a játékokat összepakolni, főleg, ha a gyerekek is segítenek. Én beteszek egyet a dobozba, Õk meg kivesznek egyet. Fejenként. Ráadásul szombatra még írnom kell egy dolgozatot is.

Zsuzsa!
GratulálokKép! Vigyázz Magadra! Meddig dolgozol?

Panka!
Beni jobban van már?

Kriszta!
Sajnos nem tudtunk menni hétfőn. KöltözködünkKép!

Kata!
Jó hallani RólatokKép! Nagyon megnőttek a lányok!

Fiona!
A barlangba be lehet vinni úszógumit. Igaz én sose kérdeztem, de mi mindig vittünk. Amelyik gyerek szereti a vizet jól is érzi Magát szerintem. Az enyémek nem rajongtak érte, de most már szeretnek menni (2 és 4 évesek).

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

MarisKép
Nem tudom, hogy Kövesden lehet -e venni muffun sütőt, én a 12-eset a Tescoban vettem 1790-ért, uez a Metroban 990 volt...Kép

BettiKép
Örülök, hogy jelentkeztél! Hát nem irigyellek a költözködés miatt! Két kisgyerekkel még egy sima takarítás is káoszos, legalábbis nálunk!Kép
Kisfiam ma (is) elemében volt, pedig csak egy percre nem fiygeltem, már ott is volt a fürdőszobában, kinyomta a tusfürdőt, és a testápolóból se sok maradt...Kép
Ja és rúzsozni is nagyon szeret...Kép
Mostanában ezt csinálja:
Kép

Jó éjt mindnekinek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?