Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nem szeretném a negatív hangulatot fokozni, de a betegség sajnos minket is jó ideje súlyt. Kép
Panka! Igen valóban 5-ös lett a vizsgám KépCsalódott lettem volna ha nem így történik, hiszen nem libáért vettem a bizonyítványtKép
No de most statisztika jön...bár ezzel kapcsolatban lennék ilyen bizakodó.

Mindenkinek gyógyulást kívánok. Kép
Éva
neva
 
 


Fény!

Nálunk férj (teljesen más szakma) + burkoló unitesója csinálták a kád-témát, nekik nem volt nagy ügy. Persze férj lelkes volt, rokon meg nagyon segítőkész, a régi kádat kivésni is ő segített, pedig ez már nem teljesen burkolási feladat...Kép
Ha a férjedtől nagyon idegen a dolog, én a burkolót győzködném, mégiscsak neki közelebbi feladat a felfalazás.

Amarla, akinek amúgy fogalma sincs az építőiparrólKép

Amarla
amarla
 
 


Hát lányok, én már rohadtul kiképeztem magam ebben a kád-beépítési dologban. Ma, ha 10 helyre nem telóztam, akkor sehova. Amelyik kád teccene, ahhoz nem gyártanak előlapot. A másikat nem tudjuk a maga fizikai valójában megnézni, csak fotón. A harmadik so-so, csak kicsit drága és túl dizájnos....lassan begöndörödik a hajam (ami szögegyenes), ha meghallom ezt a szót:akrilkád!Kép
Kicsi lányom ismét meglepett: este 9-kor szopizott, fél 11 körül elaludt végre, és reggel 1/4 7-ig durmolt.
Na erre varrjak gombot...
FényKép
fény
 
 

 
 

Panka!
Köszi a nevet, cimet ma jön haza Domi a kórházból jövő héten fel is keressük.
Hanna nagyon csúnyán köhög. Vettem neki Lándzsás utifüvet. Mi erről a véleményetek? A Sumetrolimot már 5. napja szedjük amikor elkezdtük nem is köhögött csak piros volt a torka. Most meg szegény majd meg fullad. De én is . Igy együtt esszük.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


A lándzsás utifű szirup a legjobb! Engem is az hozott helyre, amikor terhes voltam, és nem szedhettem köhögéscsillapítót!
Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Minket is utolért a betegségKép Beni éjszaka majdnem befulladt, most estére meg nekem lett 38.5 a lázam. Szerencsére Molli még nem beteg, remélem ő megússza. Na megyek hűtőfürdőzni.
Vigyázzatok magatokra és a csemetékreKép

Puszi, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

BETEGEK! GYÓGYulást Mindenkinek mielőbb!

Kriszta
Húzzál bele Kép

Ági

delice
 
 


Nekünk közben kibújt egy újabb fogacska, a 9.
De érdekes módon nem a 3., hanem a 4. helyre jött, bal oldalt felül.

Betegek, hogy vagytok?

Jobbulást Nektek

Kép

delice
 
 


Én is jobbulást kivánok minden betegnek!!KépKép

Mi sem úsztuk meg, illetve Veronika.
A héten nem volt ovi, kapott egy "jó" kis hörgő gyulladást, szerencsére láza csak egy nap volt, mostmár "csak" köhög.

Idő pocsék!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta Kép

Veronikának is jobbulást!

És Mindenkinek jó éjszakát

Kép

delice
 
 


Kép 27


Kép

Mi sokat motorozunk, míg az idő engedi.
Vagány, nem?

Oké oké , lelövöm magam mára...
és egyáyltalán!

Kép

delice
 
 


Delice!
Nagyon édesek vagytok! Csak lenne még olyan jó idő mint a képen is volt!
Nem tudna valaki mondani olyan boltot ahol "olcsóbbak" a Siesta cipők ? Másfél éves gyereknek kellene. Esetleg más márkájú cipőt hol lehetne venni?
Lassan nekünk is kell majd de Hanna mégcsak 8 hónapos nem nagyon mutat hajlandóságot arra hogy menni akar a közeljövőben. Szerintem majd év elején veszünk neki de a lakásba nem ártana egy szandál december körülre. Kaptunk olyat amiben nincs betét. Tudtok ajánlani betétet vagy feltétlenül vennem kell betétes szandit. EGyáltalán télen lehet e kapni ilyesmit. Hallott valaki a Siesting betétről? Mert a Riskó Ági azt mondta hogy olyat is lehet tenni a cipőkbe nem muszáj megvenni a drágát. Teljesen tanácstalan vagyok.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Búzaszem Kép
Köszi Kép Sajnos itt is nayon elromlott az idő Kép szinte a borútól sötét van egész nap Kép
Mi Rebeka legújabb cipőjét - mondjuk már nem annyira új Kép, de ez az utsó - a Bató házban vettük. És ez a darab viszonylag enm is volt anniyra drága.. Siesta és egyéb márkás cipők viszonylatában.
De azóta jártam a Metropolban, és ott is van az emeleten egy gyerekcipőbolt, és az eladónő azt mondta, hogy nem soká nagy leárazások lesznek.
Úgyhogy szerintem érdemes megnézni!
Ne aggódj, Rebeka sem mutatott hajlandóságot 8 hósan, hogy menjen. Mindent elintézett mászva Kép, eljutott, ahova akart. Gondolom gondolta, akkor fölösleges lenne Kép
11 hónaposan kezdett járogatni szülői segítséggel.
Mostanra viszont életveszélyesen ROHAN, és sajnos ESIk is Kép És sajnos nem tanul belőle.
Erről a Siesting betétről nem hallottam.
Riskó dr-nő nekünk egyértelműen a Siestát ajánlotta.


Rebekának jön 2 újabb foga! Alul balra és jobbra a 4.
Van valakinek tippe, hogy a 3.fogacskákkal mi lesz???

Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez Kép
Kép az én drágám még durmol Kép

Kriszta
2 napja nem megy nálam az MSN KépKép

delice
 
 


Kép

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta Panka Betti Niki és akinek még van

Nálatok működik az MSN?

delice
 
 


Sziasztok!

Nehezen de gyógyulgatunkKép

ÁgiKép
Gratu a sok-sok fogacskáhozKép
Rebeka édes a képeken.
Ne aggódj, még nem hallottam olyan gyerkőcről akinek kimaradt volna valamelyik fogaKép előbb-utóbb mindegyik kibújik.
MSN nálam működik.

DittaKép
Veronikának jobbulástKép

BúzaszemKép
Hát ez a cipő téma elég érdekes. Beninél még a Siesta cipőre esküdött Riskó doktornő, most meg Mollinál azt mondta, hogy ha elindul nehogy betétes cipőt vegyek neki, hanem kemény kérgű, sarokdöntéses cipőt. Két év alatt így megváltozott a véleménye vajon? Csak nekem az volt nagyon furcsa, hogy most ott volt az Ortopán cég képviselője, anno meg még nem. Lehet, hogy ezért változott meg a véleménye?Kép Vagy csak az én fantáziám túl élénk?Kép És akkor ezek után legyen okos az ember.

KrisztaKép
Mikor lesz már neted?Kép

ZsuzsaKép
Írtam neked mail, megkaptad?

Többiek? Merre jártok?Kép

Kismamáink, Marika, Gyöngyöske? Hogy vagytok? Gyertek, írjatokKép

Ruhák már nem érdekelnek senkit, már nem sokáig lesznek itt nálamKép Személyesen is eljöhettek ám megnézniKép http://bumo.gportal.hu

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Akármit csinálok, nálam nem megy az MSN KépKépKép

delice
 
 



MEGJAVULT!
MOST KépKépKép

delice
 
 


Sziasztok!

A következő infót szeretném megosztani veletek, ha még nem tudjátok:

Az 1500 grammnál kisebb (ha pont ennyi akkor már nem) súllyal született babák után magasabb összegű családi pótlék jár! Nektek kell igényelnyelni, automaitikusan nem jár. A dokin múlik, hogy tájékoztat-e vagy sem.

A barátnőm esetében az ikrekből az egyik után kaphatja meg, ami 6.000 Ft helyett kb. 13.0000 Ft körül van. Õ viszonylag későn tudta meg, teljesen véletlenül. A gyerekek már két évesek. Viszont visszamenőleg csak 2 HÓNAPRA jár! Ezen felháborodva írt egy levelet Juszt Lászlónak, a tv ügyvédje című műsorba. Szerintem még választ nem kapott, de majd még írok a fejleményekről, ha valakit érdekel.

Bea
nyuszkó2
 
 


Érdekes hogy ezt nem is mondják sehol, pedig a kórháznak lenne a feladata, hogy tájékoztassa a kismamát róla. Mennyi pénzt tesznek el igy hogy senki sem tud róla.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, bár elég ritkán jutok ide, de azért figyelemmel kísérlek Titeket!

Annyi dolgom van mindig hogy csak na.

Delice!

Nekem nem volt gondom az MSN-el!

Nekem Marci kis súllyal született, szerencsére még időben észbe kaptunk, így elintéztük a magasabb családi pótlékot, de ha visszaemlékszek szerintem nekünk sem az orvos szólt, de végül is készségesen kitöltötték a papírt. Már nem is tudom hogy is volt, kitől tudtuk meg. Pedig még nincs is 3 éve. Hm....

Koda!
Szoktál erre járni?
Visszaolvasgatok időnként, de nem látlak!
Mi van veletek? Marcinak milyen a bölcsi? Te dolgozol?

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre!

Niki
Vendég
 


Hm..mi is épp így jártunk az emelt családi pótlékkal. Kb. 1 évet veszítettünk el. Egyszer egy véletlen beszélgetés során mondta az egyik anyuka nekünk is az egyik kontrol vizsgálatkor. Sőt teszem hozzá ezzel együtt jár a közgyógy igazolvány is!! Amit augusztusban váltottunk ki. 3 éve kaphatnánk ingyen a gyógycipőt. Tájékoztatásról ennyit.
Éva
neva
 
 


Sziasztok!
Most kicsit hosszabban írok.

Panka!Kép
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Kedden voltam a 16. hetes vérvételen, remélem minden rendben lesz. Viszont, teljesen mindegy a neme, a lényeg, hogy egészséges baba legyen, és én is az legyek. Ha nem így lenne, nem vállaltunk volna 3. babát, 3. császárral. Egyébként, mi hárman vagyunk lányok (1 nővérem és 1 húgom van Kép), a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk.
Megnéztem a rucikat, de mi inkább 5 év feletti lány ruciban vagyunk érdekeltek. Meg majd tavasszal a bébinek.Kép
Nézegettem a képeket a gyerkőcökről, nagyon szépek.
Iskolaválasztás. Teljesen egyetértünk a párommal is abban, hogy tanítónőt kell választani, a lakáshoz viszonylag közel. Viszont akkor nem tudom megválasztani, hogy iskolaotthonos osztályba járjon, vagy délben már haza is jöhet. Mert a legtöbb iskolában 2 elsőosztály indul, és az egyik általában iskolaotthonos, a másik nem.

Koda!Kép
Hogy vagytok? Marcinak tetszik a bölcsi? Állítólag hétvégén már nyit az új játszótér, remélem ott majd gyakrabban összefutunk Veletek és Emeséékkel is. Kérdezted régebben a költözést. Még nem esedékes, hisz, csak egy kiságynyival kell több hely, az a hálószobánkban elfér, a járóka a konyhában lesz, annak is lesz ott helye szerencsére.

Gyöngynek egyre jobban megy az úszás, már a mélyvízben is úszik. Járunk mind a két lánnyal heti egy alkalommal angolt tanulni, nagyon aranyosak, ahogy itthon is eljátszák a mondokákat, dalokat. Na és Gyöngy péntekenként judozni, mert az egyik kisbarátja is jár, mindenképp ki szerette volna próbálni. Eddig tetszik neki.
Hangával pedig szombatonként zeneoviba járunk (zeneovi/zenebölcsi). Nagyon élvezi az egy órás foglalkozásokat a hasonló korú gyerkőcökkel.

Egyik hétvégén kimentünk kisvonattal Lillafüredre, és bementünk a Szent István barlangba, egy 20 perces "túrára". Nagyon élvezettel figyelték a cseppkövek formáit.

Elmentünk velük a cirkuszba is, Gyöngy nagyon élvezte, viszont Hangának nem tetszett, mikor az artista néni a felment a magasba és ott mutatta be a produkcióit. Szegénykémnek tériszonya van, akkor is megijed, ha apa felemeli.

Az elmúlt hétvégén pedig megtekintettük a bábszínházban a Vitéz László c. előadást, majd a bábkiállítást. Hétfőn benne is volt a lányok fotója a helyi újságban.Kép

Mi is voltunk színházban a férjemmel, a Nézőművészeti főiskola c. előadást néztük meg. Elég éredekes volt, de mindent egybevetve tetszett.

Most megyek, esedékes a meseolvasás, Hangánál kisvakondos mesék vannak porondon, Gyöngynél Pöttyös Panni sorozatok.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Holnaptól nincs ovi. Nagyon örülnék ha el tudnátok jönni hozzánk játszani. (Elmegyek értetek.)
Laura nagyon várja a lányokat. Remélem ráértek 1 napot.
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Delice! Nagyon aranyos képeket készítettél! Ügyi vagy! Én meg hihetetlenül kétbalkezes...rettegek, hogy mi lesz, ha majd Hannának kell mindenfélében segíteni az ovibanKép

Amúgy nálunk minden változatlan: Hanna eszik kétszer éjjel. Utalt rá a védőnő, hogy egy öthónaposnak már illene átaludni az éjszakát. Mondja ezt egy öthónaposnakKép
Képzeljétek, már simán hasra fordul egy hónapja, és kéthete visszafordul a hátára is. Sokat alszik hason, hiába teszem le hanyatt, bevackol a sarokba, magára húzza a plédet és kész, hason alszikKép Rengeteget dumál, sikít, zajong, imádom dögönyözniKép
Ülni kitámasztva tud, és újabban, amikor fekvésből fel akarom húzni ülésbe, kinyomja magát állásba, és fülig ér a szája!Kép
Ezek a képek október elején készültek, lassan újabbak is időszerűek lesznekKép

Üdv mindenkinek! A betegeknek javulást!
FényKépKépKép
fény
 
 


Lemaradt két kép..vajh miért?KépKép
fény
 
 


SziasztokKép

Mi is megvagyunk, csak időm nem túl sok van.
Gyorsan kérdeznék is. Tegnap voltam 16 hetes AFP vérvételen és már délutánra meg volt az eredmény. Ez nekem kicsit furcsa, mert anno Dorkával több napot vártam és idegeskedtem, hogy jó legyen. Most már ennyit áltozott azóta a dolog? Vagy csak pont jókor voltam jó helyen?

Ági, Fény!
Nagyon aranyosak a képek. Mindenki mennyit nőtt márKép

Gyöngyöske!
Milyen ügyik a lányokKép Neked meg van már az eredmény? Hogy érzed magad?

Képzeljétek jövő héten őszi szünet, egy teljes hét pihenés lenne, de már be van táblázva minden napunkKép Most meg megyek is vissza apáértKép

Puszika, Marika

marika
 
 


helló belló

Marika Kép dejó, hogy benéztél Kép
nekem Szegeden volt az APF, úgy rémlik, hogy telefonon kellett megérdeklődnöm az eredményt pár nappal utána.
Hogy érzed magad?

Fény Kép
Nem nagy ördöngősség, csak most kezdtem ezt a technikát! Kép
Persze van itt, aki már sokkal profibb, nézz be egyszre Koda oldalára!

Niki, Panka
Nekem azóta is volt gondom az MSN-nel Kép

azóta ezeket csináltam:
csőrikék együtt : http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512055.JPG

ez 1 szilva
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512133.JPG

citromos kép:
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512180.JPG
kisebb:http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512207.JPG

együtt ilyenek:http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512387.JPG

katicás:
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512425.JPG

kicsi: http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512451.JPG
ezzel csináljak még valamit??

és végül a BÉKA:
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=18
(szélei még dörzsi előtt!)

Rebekám egyenesen imádja az állatos képeket a falon, cica és halacska eddig a fő kedvencek


Kép

delice
 
 


KRISZTA! KODA!
HOL VAGYTOK?
Ugye minden rendben? Írjatok!

Panka
Köszi az emailt. Számomra megnyugtató..
Szerinted nem lenne jó 5let ide is beszúrni?

Ági

delice
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóó!
Hol vagytok?
Én eddig lakást újítottam fel, de már 1 hete Marcit ápolgatjuk.
Ötödik napja 40 fokos lázzal van itthon. Ha már le tudjuk húzni 38-ra, örülünk. Negyedik éjszaka nem alszunk, borogatjuk, meg gyógyszerezzük. Tüszős mandulagyulladása van. Most éjszaka már 40,1 re ment fel. Remélem lassan már hat az antibiotikum, mert már nagyon kivagyunk. Úgyhogy bölcsiprojekt megin áll.........

Velet mi van? Betegek gyógyulgatnak?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hohóóó most látom, hogy csak valami baj volt a babanettel....megyek visszaolvasokKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


na visszaolvastamKép

örülök, hogy azért a topik ment, mert nálam semmi sem jelent meg 1 hétig....

GyöngyöskeKép
Bizony, jó lenne találkozni, mert hihetetlen, hogy ilyen közel vagytok és nem találkozunk. Remélem Marci meggyógyul, mert már nagyon szerene ő is játszani az új játszótérenKép és örülök, hogy jól vagytok a picivel együttKép

ÁgiKép
Te aztán nagyon belehúztál! Ezk a káépek már szuperek! nekem legjobban a ciromos tetszik. De a többi is szuper lett!!

MarikaKép
Tényleg nagyon hamar kész lett az eredmény. De a lényeg, hogy minden okéKép Ti sem tudjátok még a nemét ugye?

FényKép
Hát ezek a képek tündériekKépKép

NikiKép
Mint látod, a bölcsi betegség miatt elhalasztva. Pedig már olyan szépen beszokott. nem sírt, nagyon jól evett, szépen aludt. Most mi lesz megint, nem tudom.....Remélem nem fog megint sírni...És a ti marcitok? Õ hogy van?

PankaKép
Pont az a ruha kellett volna, ami már le van foglalvaKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda

VÉGREKép
Marcinak gyors gyógyulást kívánunk!!!
szereti a kutyusokat? akkor ezt küldjük Neki:
Kép

Én igyekszem a decoupage-zsal, már néha sikerélményem is vanKép
Rendeltem pár fa-cuccot Minimaxi-tól, azt írta, hogy majd hozzátok fogják esetleg beadni. ez megoldható lenne?

Ági

delice
 
 


ÁgiKép
Persze, csak nyugodtan hozzák ide a facuccot. Mindíg én vagyok az elosztóKép Így legalább találkozunk isKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


KodaKép

Köszi szépen!

delice
 
 


Sziasztok lányokKép

Nézzétek milyen jó dolgom vanKép
Kép

Koda!
Jobban vagytok már? Még nem tudjuk, hogy mi lesz. Szerdán megyünk 4D-sre, hátha ottKép Ha nem, akkor legkésőbb, amikor kijönKép

Delice!
Nagyon jók lettek a képek (szerintemKép)

Puszika, Marika

marika
 
 


szia Marika!
Ez a kép nagyon jó Kép aranyok kis segítséged van úgy látom KépKép
és neveket választottatok már?
Örülök, ha tetszenek a képeim Kép
szoktál szalvétázni mostanában?


Ági

delice
 
 


Sziasztok!

Gyorsan elrepült ez a hosszú hétvégeKép

Hallotátok? Vasárnap de. Halloween party lesz Görömbölyön ilyen pindúroknak, mint a mi gyerkőceink. Érdekel valakit? Mert akkor írok bővebb infókat. Mi megyünkKép

ÁgiKép
Jók a képeidKép
Kriszta még mindig nettelenKép


GyöngyöskeKép
Örülök, hogy jól vagytokKép
ELég aktív életet éltekKép

FényKép
Nagyon édes Hanna, és az a nagy séróKép

MarikaKép
Sikerült megcsinálni?
Ilyen segítséggel könnyűKép Meddig dolgozol még?
Hova mentek 4D-sre? Beszámolót kérünkKép

KodaKép
Hogy vagytok?
A cumisüveg várja kis gazdájátKép
Melyik ruha tetszett?

DittaKép
Régen írtál, jól vagytok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Kép
Nem sokáig!

Nem jó a gépem! Még mindig!

Ági Drága!
Köszönöm, hogy hiányolsz!
Mi újság? Felhívsz?
Rebeka milyen nagy!!!

Koda!
remélem már jobban vagytok!
Bence sem volt olviban. Folyt az orra. Hallottam egy hasmenéses, lázas vírusról is így nem ment vissza. Most kitört az őszi szünet! Kép Az orra még mindig folyik így nem helyes a múltidő! Kép

Házű. anyukámék alakírtják át és ... Ma éppen a teljes járólapot kellett felszedni a konyhában, mert a szakember nem tette fel rendesen. Kép Anyukámék teljesen kikészülnek!

Tegnap voltunk szomorkodni, bár a sok "por és fúrás, faragás" mellett nem sok időm volt átszellemülni!

Ditta!
Remélem jól vagytok!
Kép Hiányzol!

Magdi!
Ovi? Hogy vagytok?
Fel tudsz hívni? Vasárnap lesz egy olyan buli, mint amit szerettünk volna csinálni együtt. Kép Érted? Kép

Panka!
Te is hiányzol!
Ma jó volt látni Mollit! Benit is! Kész, hogy a két kis gazfickó mennyire bír tombolni!
Molli! Hihetetlen! Kép Gyönyörű!!!!!

Marika!
Jól le vagyok itt maradva!
Már 16 hét!
Suliban hogy fogadták???

Megyek!
Sajna!
Még maradnék, de.....

Pusza!
k
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Ma voltam Tanácsadáson, hallottam a 17 hetes kicsim szívhangját, a múlt heti AFP eredményem is jó lett, így egy kicsit megnyugodtam. 10-én megyek UH-ra, remélem akkor is minden rendben lesz.
Kicsit ideges is voltam, mert Hangának 3 napja megy a hasa, de ma már csak reggel volt híg a széklete, evett is szilárd, diétás kajcsit (főtt krumpli, pirítós, keksz), ami már benne maradt.
A négy napos szünet, igazából nekünk csak 2 nap volt, mivel 2 nap temetőzés volt, vidéken.

Az Új játszótér a A Hermann gimivel átellenben holnap nyit, ki van már plakátolva.

Neva!
Most látom, hogy írtál. MSN-en nem is említetted. Mindjárt írok, van két szabad du-nk még a héten. Hanga jobban van.Kép

Fény!
Nagyon aranyos a fotókon a kislányod.

Marika!
Mint fentebb írtam, az eredmény jó lett. Most már viszonylag jólvagyok. Émelygések elmúltak, most már némely kajcsi is jólesik. Hova mentek 4D-sre? Mi Hangával Pesten voltunk anno, a Praxisban. Most karácsony előtt készülünk, de lehet, hogy ide, Miskolcra.
Kiskuktád nagyon nagylány már. Kép

Koda!
Marci hogy van?

Panka!
A lányokat annyi minden érdekli, hihetetlen. Amikor csak tudunk, azért levegőn vagyunk az udvaron, játszótéren, bicikliznek, labdáznak stb.
De már lehet négyesben is társasozni, nagyon jóóó!

Gyöngy tegnapi szösszenete:Kép
-Anya, tudod mi leszek, ha nagy leszek?
-??
-Kutató, vagy nyomozó.
-És ez hogy jutott eszedbe?
-A fejemből. -jött a mi sem természetesebb válasz.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Megkaptam, válaszoltam Kép
Legyen akkor péntek. Várunk titeketKép
neva
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy idetolakodtam. Látom összeszokott csapat vagytok. Mióta dumcsiztok itt?

Én is Miskolci vagyok, Szirmán lakunk.
Most várjuk a 3. gyerkőcünket, 20 hetes vagyok.
Van egy 9 és fél éves fiunk, és egy 7 éves lányunk.

Marika!
Te mennyi idős vagy?

Gyöngyöske!
Te is a 3. várod?

Hol fogtok szülni?

Ezt találtam a borsodi apró online oldalán:
Szöveg :
Baba és gyermekruha börze lesz Miskolcon, a Szent Anna Templom plébániáján a Kolpong házban. Asztal korlátozott számban foglalható. Ár: 500 Ft.

Hallottatok esetleg róla? Nem tudom milyen lehet? Nem tűnik túl nagyszabásúnak.

Bocs, ha zavartam.

Mindenkinek üdv a kismamáknak jó pocakosodást!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Voltunk 4Dsen és nagyon úgy néz ki, hogy van neki fütyijeKép Nagyon örülünk neki, mert tele a család lányokkalKép

Rita!
17 hetes vagyok és a Diósgyőriben fogok szülni HollósynálKép Szerintem senkit nem zavar, hogy idejöttélKép Börzéről passzolok, már volt egyszer az ITC-ben csak nemtom ugyanaz a szervezés-e.

Panka, Gyöngyöske!
A Kleopátra-házban voltunk (ott van egészségpénztár elfogadóhelyKép)

Gyöngyöske!
Szupi, hogy jó az eredmény. Most már engem is megnyugtattak, hogy van ilyen, mármint, hogy AFP megvan még aznap. Hanga hogy van?

Panka!
Mire letettem a telefont már leszedték a fiúkKép Bár rárakni nem sikerült még. De addigra lenyugodott mindenki. Kivéve a fázós kislányom, a síró bűnös és rákezdte a másik kicsi isKép

Ági!
Fiúnév Bence, lánynév még függőben: Janka, Emma, Lili, Csilla, meg még egy pár. De ezek már nem aktuálisakKép

Na követel a lányomKép Apát lerakta feküdniKép

Marika

marika
 
 


Marika!

Én is a Diósgyőriben fogok szüln, Kádárnál.

Ma du. megyünk oda u.h.-ra

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Helló everybody!

Ma Hanna megkóstolta a baracklevetKép) Kicsit fintorgottt, de istenem..szóval megkezdtük a hozzátáplálástKép) JuhhéjjjKép)
Kellemes 7végét!

Fény
fény
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy csak most írok, és utólag is nagyon szépen köszönjük a gratulációkat. Roli nem könnyű eset, még mindig tapasztalgatjuk egymást. Vivien után kicsit nehezebb, hiszen ő nagyon nyugis jó baba volt. Persze azért nincs okom panaszra csak kellett ez a 6 hét, hogy valamennyire rendeződjünk. Eleinte az éjszakák voltak rosszak, nem aludt, csak nappal, utánna jött a pocifájás, mert rengeteget evett ráadásul nagyon gyorsan, majd nappal nem akart aludni. Mostanra kezd kialakulni az alvása is, most például, már több órája alszik. Egyébként nagyon édes gyerek, nagyon erős,már 5,3kg, a lányok imádják, igaz Vivinél a szobatisztaság terén teljes visszaesés van, de a védőnő azt mondta, hogy nem baj, és én is számítottam rá.
Egyébként a szülés nehezebb volt mint Vivivel, tovább is tartott, gátvédelemmel szültem ami miatt a kitolási szakasz elég rossz és hosszú volt, de a végeredmény, hogy csak négy belső varratom lett az is csak felületi sérülés, és már aznap ülni tudtam, a gyógyulás nagyon szuper volt, de az tény, hogy ezért én is és szegény pici fiam is megszenvedett a szeme nagyon be is vérzett, de már teljesen rendben van. Most megyek mert felébredt, ha lesz időm képet is felteszek.
Puszi mindenkinek
A betegeknek gyógyulást.

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Íme Vályi Roland:Kép

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Na mégegyszer:Kép

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Majd még próbálkozom, de egyenlőre nem tudom a hibát

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?