Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kicsit beleolvastam amit írtatok.
Mi babát szeretnénk januártól és sajnos júniusban elvesztettem egyet. Most újra indulhat a babaproject és most már kicsit tudatosabb nézek körül a kórházek között. Mi a XVII.-ben lakunk és idejártam az előző babámmal a Medicalba az orvosomhoz, aki szerintem nagyon jó, viszont a II. klinikán dolgozik, amiről nem írnak túl jókat. Hozzán legközelebb a Bajcsi van, és azért gondoltam arra, hogy benézek Közétek, hogy mi a véleményetek a kórházról és az ottani dokikról, esetleg tudtok-e ajánlani valakit, és a XVII-ben hogy lehet megoldani az UH, labort, stb., hogy ne kellejen mindig a kórházba menni.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem. Ha esetleg privátban írná meg inkább valaki a véleményét, a címem a profilomban van.

Köszi, és további szép napot Mindenkinek: dido

dido
dido
 
 


Szia Didó!

Én is a 17.ker.-be lakom Rákoscsabán.
Most augusztusba szültem a Bajcsyba.Az én orvosom a Kardos Gábor,és a magánrendelésére járok a Medical Center mögé a tízemeletesbe.A szülőszobák a kórházba nagyon szépek,otthoniasak.
A labort,a terhelésesvércukór vizsgálatot,mindent itt a kerületbe az elágon a posta mögötti rendelőbe csinálltattam meg,vagyis oda küldtek.
Egyszer kellett a 18.hétbe bemennem a kórházba egy uh.-os felvétellre a Sulyok Csabához.Utánna a 38.hét körűl bementünk megnézni a szülőszobát, mert szerettem volna előre tudni, hogy mi vár rám.Legközelebb amikor mentünk,akkor már bennt is tartottak.Remélem egy kicsit én is bővítettem a kérdésedre a választ.

Andi
andrew
 
 


Szió Didó!

...én a Szécsényinél szültem 1 hónapja,neki is ott van a 17.kerben magánrendelője(bár én ide jártam be a kórházba hozzá,mert itt lakom 2 utcasarokra tőle).Szóval szerintem ő az egyik legjobb doki,nagyon sokan is járnak hozzá,s a tesóm is nála szült 9 éve Kép
a kórház meg egyszerűen tökéletes szerintem.Velem mindenki nagyon kedves volt,s a férjem is teljesen megvolt elégedve,pedig ő utálja a kórházakat....
itt írt is róla:http://web.axelero.hu/chrismenbmw/gyermekunk.htm

pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 

 
 

Sziasztok !

Szívből gratulálok a szépséges gyermekek születéséhez ! Nagyon helyesek, édesek KépKép

mniki
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az információkat, így végül még nehezebb döntenem, hogy ilyen jók a tapasztalaitok Kép
De előbb utóbb úgyis meg kell tennem... Kép
Mégegyszr köszönöm!

A Babák pedig gyönyörűek Kép

dido

dido
dido
 
 


Dido szió!

Szerintem nem fogod megbánni,ha a Bajcsyt választod Kép

pussz:
Christinbaba
u.i: van szülésfelkészítő tanfolyam,ha azokra el tudsz menni,akkor megismerheted a kórházat,s még a szülőszobákat is megnézheted.Meg találkozol a szülésznőkkel Kép

KépKép
christinbaba
 
 


Cya Didó!

Én is 17keres voltam 2héttel ezelőttig a Bajcsiról semmi rosszat nem tok neked mondani Kép
Én Dr. Mosonyi Péternél szültem nagyon kedves volt végig.Kép Sokat segített nekem.


Cbaba cyaaaaaaKép

még sajna nincs kispesten netem így csak akkor jutok géphez ha hazajövökl de ott is intézzük csak kicsit lassú a dologKép

kül meg sokat leszek sztem itt 17ben ha majd ideköltöztetek akkor megbeszélünk vmit.

puszeeeeeee
szonja_anyu
 
 


Andrew - gyönyörű a babátok! Az enyém is már 6 hetes korától mosolyog, és képzeld, ugyancsak 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Kb. 8-9 körül kap utoljára enni, és előbb 4-kor, majd 5-kor, aztán 6-kor, 2 napja pedig 7-kor kelt fel. Így szerencsére már én is kipihentebb vagyok. Mi hétfőn kapjuk a 2 hónapos szurinkat. Megpróbálok felrakni végre képet róla, csak mindig azt írja, hogy túl sok pixel.
Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok!

Nagy nagy szerencsétek van a babátokkal.Mi is 6 hetesek leszünk jövöhéten,de egyenlőre semmi jele,hogy átaludja az éjszakát.3 óránként kel,ill. néha 4 Kép Remélem gyorsan "kinövi" ezt Kép
Képet majd én is teszek fel,ha tudok...csak még a gépre se tettem fel. Kép

Szonja_anyu okés,megbeszéltük KépElvileg még két hét.

pussz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok!

Christinbaba és Audrey!

A Vivivel az első 6-7hetünk teljesen káosz volt.
Éjszakánként minimum 4 alkalommal mindíg fennt volt,reménykedtem, hogy nem fog ez már sokáig tartani.Most 2hónapos és 16napos kb.2hete állt be az alvási rendje.Ez alatt azt értem, hogy este 21.00kor lefektetem,és legközelebb reggel 04.00-05.00 között kel már föl enni elöszőr.
Én is sokkal kipihentebb vagyok mostmár.

A másik problémám az volt, hogy elrontottam a gyereket már most, mert mindíg a kezemben tartottam,le se tettem.Igen ám,de amikor már a karom elfáradt,és gondoltam mostmár leteszem,de ahogy a gyerkőc vízszintbe került,rögtön elkezdett sírni.Egyidő után ekegem lett,és akkor jöttem rá egy cselre.
Nem a kiságyába,vagy a mi ágyunkba tettem bele,hanem a babakocsiba,és hogyha a konyhába van dolgom, akkor oda is viszem magammal,hiszen így nem unatkozik, mert lát engem,és miközbe főzök beszélgetek vele is,közbe nézi a tv.-t,és eltologatom közbe.Legtöbbször el is alszik 20percen belül.Ez egy nagyon jó csel,bárcsak elöbb eszembe jutott volna.

Audrey!Próbáld meg, hogy kicsinyítsd le mégjobban a képet!Én 300*400-as méretbe teszem föl a képeket.Ezt meg is tudod nézni úgy, hogy kattintsál rá a Vivi arcképére /pl.az okt.4.-i-re/ jobb gombbal,menjél bele a tulajdonságokba,és ott kiírja neked a kép méretét.
Ezzel a képmérettel fel kell, hogy tudjál rakni képeket,próbáld meg!

Lenne egy kérdésem tőletek!
Nektek kellett fizetnetek a kéthónapos szuriért,az agyhártyagyulladás elleniért,mert nekem igen.A doki kiírta vényre, és nekem kellett kiválltanom,3500ft volt.Több helyről hallottam, hogy elvileg ezt nem kellett volna kifizetnem.
Megyek, mert leragad a szemem!
Sziasztok!Andi
andrew
 
 


Sziasztok!

Andrew, asszem téged jól átvert a doki, az oltás ingyen van, és nem neked kell kiváltani az oltó anyagot. Hihetetlen!!!!

Az én Danim lassan 7 hónapos, de sajnos még mindig sokszor ébred esténként. Két hónapo kora körül volt a legjobb a helyzet, most a legrosszabb, ismét 3-4 óránként ébred. Ez van, nincs mit tenni, már megszoktam.

Mindenkinek jó babázást!
Pusza
Anda
puszanda
 
 


Hát ezt nem hiszem el! Egy csomót írtam az előbb, és képeket is raktam fel, erre sehol semmi. Írni már nincs időm, mert a Botit kell szórakoztatnom, de gyorsan felrakom a képeket.
KépKépKépKépKép
Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy tényleg palira vett a doki!
Nem baj,megyek hozzá 3.-án,és elkapom!

Audrey!
Nagyon szép formás,egyszerűen gyönyörű ez a nagylegény,gratulálunk nektek!!
Milyen sokat válltozott ő is a születése óta,komolyan mondom,nőnek mint a bolondgomba!

Megyek,mert hív a nagyfőnök!

Sziasztok!Andi
andrew
 
 


KépKép

Most éjszaka 6 órát kibírt kaja nélkül Kép

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok!

Eljött az az idő, amikor én is ideírhatok! Kép
Augusztus végén László Ádám betege voltam, akkor ő megműtött laparoszkópiásan és méhtükrözést is csinált, mert készültünk a 3.lombikra. Rendbetett pár dolgot odabent, aztán a lombikra nem került sor, mert spontán teherbe estem... ő már tudott valamit, mert amikor elengedett a kórházból, akkor mondta, ugyan nézzem már meg a szülészetet, és vár vissza szeretettel. Kép

Most vagyok a hetedik hétben, ma a Kaáliból elbocsátottak, dobog a baba szíve. A Kaális orvosom mondta, kezdjek el dokit keresni. László dokira gondoltunk. Amit ő elkezdett ezzel a terhességgel, arassa is le. Kép

Egy kérdésem lenne, jó volna ha valaki tudna válaszolni: terhesgondozásra lehet járni a kórházba is hozzá? Nem sok kedvem van ehhez a szerdai magánrendeléshez, mert egyrészt időben sem jó, másrészt úgy hallottam, az viszont nem egy felemelő környezetben van, hm... és gondolom, ha hüvelyi és később hasi UH kell, akkor azt a kórházban kell csinálnia.
s_norka
 
 


S_norka szió!

..én mindig a kórházba mentem terhesgondozásra.Bár én nem hozá jártam,csak gondolom nála sincsen ez másképp.Ha ügyeletes szerintem bemehetsz hozzá.
üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Szia Mindenki!
Szia Nóra! Másik topikon követtem az eseményeket(Kaáli). Szintén Kaáli, Krizsa. Most tapossuk a 15. hetet, nekem is László a dokim. Terhesgondozást jobban szeret a magánrendelésen végezni, a kórházban nem sok ideje van.Az Uh-kat viszont a kórházban kell csináltatni, egy picit talán körülményes, de én nagyon megbízom benne.

Kép

Kép
hel29
 
 


Hel, örülök, hogy hasonló szituban vagy, és írtál nekem. Azt gondolom, az apró-cseprő, néha szaftos részleteket, amire még kíváncsi lennék, nem itt kéne megbeszélni, ezért nagyon szeretném, ha fel tudnánk venni a kontaktot! Az én címem sari.nora@axelero.hu
Igazából elsőre az érdekelne, hogy milyen a magánrendelése (eddig még nem voltam ott), és a tarifa a terhesgondozásért és szülésért egyben van-e, vagy pedig külön kell fizetni a magánrendelésen is? A kórházi UH-k miért körülményesek?
köszi szépen, hogy segítesz: Nóri
s_norka
 
 


Christinbaba!

Nagyon édes a kisfiad,gyönyörű!
Mostmár egyre jobban fog aludni éjszaka,be fog állni az ervése is.Mi így lassan 3 hónaposan,már csak egyszer eszünk éjszaka.

Andi
andrew
 
 


Szió Andrew!

Köszönöm Kép
Tényleg jó lenne,ha többet aludna éjszaka,mert tök álmos vagyok Kép
Jól vagytok?
pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Andrew - az oltás nekünk is ingyen volt, és nem kellett érte a gyógyszertárba rohangálni.
Adrienn
audrey
 
 


Nóri! Valamelyik nap írok megígérem, csak most nincs időm!

Kép

Kép
hel29
 
 


Cbaba :D

Gyönyörű ez a kis lurkó már alig várom h lássuk Szonjámmal 1ütt:D Kezdi imádni a gyerekeket a lányom minden gyereknek elkezd dumálni és mosolyog nekik :D jahhh és egyre jobban imádja az emberek társaságát:D Na attól meg pláne nem kell féltenem h-hogyan fog majd pasizni:D naon jól megy már neki 1edül is Kép és még csak 9hós lesz nov.2-án:D Eszméletlen a nő mi lesz itt még későbbKépKépKépKépKépKépKépKépKép
,majd ha már ráérsz és nema a pakolással leszel elfoglalva szívesen meglátogatunk titeket:D hogy ne unatkozzatok nahh meg persze imádjuk a lányommal a jó pasikat a Te fiad meg pontosan ebbe a kategóriába tartozik:D


puszeeeeee
szonja_anyu
 
 


Szonja _anyu szióóó!
Még tényleg elég kupisan vagyunk,a nő most hétvégén viszi még csak el a cuccait..
De amint nagyjából okés a helyzet jöhettek Kép
Már 9 hós??? ..most született!!!

Jó pasi?...jó kis dagadék Kép)

pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok

Andrew az amit kiváltottál oltoanyagot a gyógyszertárból, az nem a kötelező oltás. ezt csak plusz lehet neki adni ha akarod, de akkor ezt neked kell kiváltani. lesz még egy ilyen 6 hónaposan is.meg van bárányhimlő elleni is 7000-ért,de ezek nem kötelezőek, nemértem miért nem mondta az orvosod, meg azt sem hogy ha kérsz rola áfás számlát akkor az önkormányzat visszafizeti.bár ezt az elsőnél nekem is elfelejtette mondani az orvos,de mindegy mert ugysem mennék el érte, örülök ha nem kell hivatalos helyekre járnom. bár azt a 7000-est lehet hogy visszafogom kérni.
látom mindenhol jók az orvosok, az enyémből mindent ugy kell kiszedni, mert magától nem mond soha semmit, de hátistennek hacsak nem lesz beteg egy jo darabig nem kell lejánom.
ja és a második ilyen nem kötelező oltásnál felajánlotta hogy feljön beadni, mert azt lehet, persze hogy pénzt kapjon, és mielött adta be rámszolt hogy jó erősen fogjam a lábát különben mehetünk a sebészetre....
ugyhogy ennyit roluk.

na puszi mindenkinek
jó babázást
sziasztok
lil01
 
 


sziasztok!

Lil ki a gyerekdokid?

pussz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


szia

dr.Kiss József
lil01
 
 


Andrew, Christinbaba!
A Ti babáitokon már látszik változás a szeme színén?
Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok!

Audrey nekünk még semmi,ugyanolyan sötét,mint volt Kép
Józan doktornő senkinek nem a dokija?
pussz:
ChristinbabaKép

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok, közben Audrey-nek hála, sokkal többet megtudtam László dokiról.
Szerdán este megyünk hozzá a magánrendelésre. Utána elég gyorsan, a következő napokban meg kellene csinálni már az esedékes UH-t (9.hetet fogom betölteni). Számítsak rá, hogy ez nem fog zökkenőmentesen zajlani? Ilyenkor van már labor, vérvétel, ilyesmi?

Egy másik kérdés: itt szeretik alkalmazni az EDA-t? Nem tudom még, hogy állok ebben a kérdésben, de tartok attól, hogy esetleg szükség lesz rá. Hallottam, van olyan kórház, ahol még vajúdás közben is dönthet róla az anya, nem tudom, ez itt hogy van?
Köszi
s_norka
 
 


Norka szió!

Ebben a kórházban előre el kell döntened.Vajúdás közben nem kérheted Kép Asszem a 36.hétig kell....
pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Szia Audrey!

A Vivinek születése óta sokat változott a szeme színe,úgy néz ki, hogy ilyen szép kék színü marad,tiszta apja.

Lil01!

Most volt 4.-én a 3 hónapos szurink,most nem kértek pénzt,neked lesz igazad.Csak ebbe az a furcsa, hogy nem engedték, hogy válasszak,kész tények elé voltam állítva, hogy fizessek.

Puszi
andrew
 
 


Szia Andrew!
A Botinak is tisztult sokat, és úgy látom, kék szeme lesz neki is.
Tegnap voltunk a gyerekorvosnál, jövő héten kapjuk a 3. hónapos szurit. A dokinéni mondta, hogy ugye jan 1-től lesz az új injekció. Ezt most is lehet kérni, de akkor fizetni kell érte, mert csak a nov 1. után született csecsmőknek támogatja a TB, vagyis jan 1-től lesz ingyenes. A 3 oltás (3.,4.,5., hónapos) kb 15,000.- Mondta, ha akarom választhatom ezt is, de akkor ki kell váltanomk a gyógyszertárból. Ha a másikat választom, akkor az természetesen ingyen van. Én végülis ezt az újat választottam, mert állítólag kevesebb a probléma, nem lázasodnak be stb.

S_norka!
A szülésfelkészítőn elég alaposan elmagyarázzák a különböző fájdalomcsillapítási eljárásokat. Amikor elmondták, hogy melyik hogyan működik, azt mondtam magamban, hogy ha ez ilyen bonyolult, inkább nem kérek. Meg az is visszatartott, hogy lassítja a szülés folyamatát. Mondjuk nálam mivel indított szülés volt, és fájáserősítőt kaptam, érdekes lett volna fájdalomcsillapítást kérni. Bár biztos lehetett volna, de tulajdonképpen eszembe sem jutott. Az igen, hogy kipróbálom a kádat, de már arra nem jutott idő. Meg féltem is a gerincbe adott érzéstelenítéstől, amiről így utólag azt mondom, hogy kevesebb, mint egy vérvételi szúrás (mert a császárnál is ilyen módon érzéstelenítenek). A labdához viszont volt szerencsém, de nekem nem jött be. Ha kérsz EDA-t, akkor jó előre meg kell beszélni az aneszteziológussal, úgy ahogy Andrew írta a 36. hét környékén.

Puszi
Adrienn
audrey
 
 


S_norka!

Nem elég, hogy jó előre beszélni kell az aneszteziológussal, hanem fizetni is kell ám érte, hogy rendekezésedre álljon bármikor. Erről persze nincsen szó a szüléselőkészítésen!!! Én emiatt mondtam le az EDA-ról. Inkább költöttem a szülésznőre, az orvosra és a szobára.

Sziasztok
EsBiB
esbib
 
 


Szia Audrey!

Hogy viselte a picuri az oltást?
A Vivi a 3hónapos szurit nagyon rosszul tűrte!
Miután megkapta az oltást,rá kb.1órára kezdődött a rémálom.
Elöszőr csak nyöszőrgött,utánna már ordított,és semmi sem nyugtatta meg,se a cici, se a tea,semmi.

Már nem tudtam mit tenni,akkor javasolta a párom anyukája, hogy nyomjak be a popsijába egy fél kúpot.Ahogy elkezdett hatni a kúp,rögtön elaludt,de addig olyan keservesen sírt, hogy a könnyeim kicsordúltak.Nagyon sajnálltam.

Remélem a többi szurit jobban fogja bírni a kis szervezete,mert még egy ilyen estét végigcsinállni szörnyű lenne.

Szió

Andrew
andrew
 
 


Szia Andrew!

Oltás után ne várd meg a nyűgösséget!!!! Ha elfogadsz egy jó tanácsot: szuri után fél órával borogasd be az oltás helyét langyos vizes ruhával, és adj a picinek egy fél kúpot. A kúp másik felét a fürdetés után szoktam adni, így garantáltan láztalan lesz az éjszaka.

(Miért kap a kicsid teát, nincs elég tejecskéd?)

Sok sikert a többi oltáshoz.
Puszi
Anda
puszanda
 
 


sziasztok!
én a Sulyoknál fogok szülni április elején!valaki ismeri tudna tapasztalatokat megosztani?szülés összege is érdekelne !köszi
nórci
 
 


Szió Puszandra!

Szerencsére van tejem,teát azért adok neki,mert ő is szomjas mint mi,és tiszta vizet már kapott eleget,a teát is babavízzel kapja.
Kell neki is a válltozatosság,és imádja.

A védőnéni azt mondta, hogy nyugodtan kaphat,de 2dl.-nél nem többet,de ha ő többet kíván 2 dl.-nél, akkor többet kap.

Most 6.-án kaja a 4 hónapos szurit,és tényleg nem fogok várni,rögtön kap kúpot.

Szia Norci!

Én nem ismerem a Sulyok Csabát,igaz egyszer voltam nála a Bajcsyba vizsgálaton a 18.hétbe,de nekem nem ő volt a dokim, hanem a Kardos.
Biztos van itt olyan kismama,akinek ő volt az orvosa.

Gratulálok a kisbabához,tudjátok már, hogy fiú,vagy kislány lesz??

Ha gondolod gyere még erre az oldalra, és dumcsizhatunk.

Szió!!
andrew
 
 


Szia Andrew!
A 3. hónapos oltást nagyon jól viselte. Nem is sírt, mikor a drnő beleszúrta a tűt. Még csodálkoztak is. Arról se mondott a Te gyerekdokid semmit, hogy ettől az oltástól már belázasodhat? Nekünk fél kúpot kellett beadni a szuri után, este pedig 1 egészet. Szerencsére nem is volt nyügi tőle.

S_norka!
Mi van Veled?

Puszi
audrey
 
 


Szió Audrey!

Mondta a védőnéni, hogy belázasodhat,és tudtam is,de az első gyereknél, nem olyan tapasztallt az ember,és nem éreztem lázasnak a manót,de adtam neki egy kúpot, mert nagyon sírt, és nyugtalan volt.

A következő szuri után már okosabb leszek,nem várok ennyit.

A Vivi sem sírt amikor belebögte a doki a szurit, csak amikor kihúzta,és tudatosúlt benne, hogy ez fáj,.De amikor magamhoz öleltem, már csak dödörészett.
andrew
 
 


Sziasztok!

Ma voltam tarkóredő mérésen a Bajcsyban. László doki a lépcsőfordulóban egyből megismert, bevárt, beszéltünk, nagyon aranyos volt. Viszont az UH... hát, talán bennem volt az ultrahangos fej vagy 40 mp-ig? Alig láttam valamit a babából, Polgár doki nagyon gyorsan elintézte, és képet se kaptam... Kép De már azt hiszem, meglesz a karácsonyi ajándékötlet, egy 4D UH a Praxisban... Kép
Ja a lényeg az, hogy minden rendben, a baba ülőmagassága kereken 50 mm, tarkóredő is OK.

Norka
s_norka
 
 


Szia Audrey!

Tudtam, hogy belázasodhat,meg mondta is a védőnéni,de nem akartam úgy kúpot nyomni a popsijába, hogy még nem is lázas,de mostmár tudom, hogy igenis kell adni neki.


Képzeljétek a Vivi 2 napja eszik pépes dolgokat!!!

Rájöttem, hogy azért nem aludt éjszaka, mert nem volt elég neki a tejem,és az éhség felkelltette.

Este lefekvés elött szopi helyett kap híg tejbegrízt,és utánna teát,sokkal jobban alszik,3-4felkelés helyett 1* kellt föl az éjszaka,akkor tejecskét adok neki.Napközbe kap 2* bébiétellt reszellt háztartásikekszel.Nagyon szereti.És az is kiderült, hogy nem alergiás a tejre,úgyhogy kaphatja a kajcsikba,persze felforralás után.

Andrew
andrew
 
 


Szió Norka!

Igen, kellemetlen a hüvelyi vizsgálat.Már alig vártam, hogy akkora legyen a baba, hogy tudja nézni hason keresztül.

Én magánrendelésre jártam, és a 7.hétbe, akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok, már az első vizsgálaton kaptam képet.Igaz még nagyon semmit nem láttam, de jó volt, hogy a kezemben tarthattam a fénykepet a gyerekemről.
És az egész terhesség alatt amikor mentem vizsgálatra,álltalába kaptam képet./mondjuk fizettem rendesen,ennyi a minimum/

Az a lényeg, hogy minden ok.
A 3.hónap körül járhatsz,ugye?
Milyen vizsgálatokra mész mostanába?

Képzeld el,a mi kis Vivikénk tegnap fordult meg elöször a hasáról a hátára.És sikerült lekamerázni,ez egy örök emlék marad.És vasárnap lesz csak 4 hónapos.
A születése óta minden fontosabb mozdulatát,gagyorászását,sírását felvettük.Jó lesz majd visszanézni késöbb.
Most a napokba néztem visssza a születését,mert azt is felvettük,de csak onnan,amikor már megszületett ,és a köldökzsinor még összekötött minket.Azt nem engedtem meg a páromnak, hogy vegye a szenvedésemet,ordítozásomat,mert szerintem arra a fájdalomra jobb nem emlékezni,de amikor még a köldökzsinor összekötött minket,és a mellkasomra tették, még most is elérzékenyülök,ez megmagyarázhatattlan érzés,és ezt nagyon jó visszanézni a felvételeken.

Andrew
andrew
 
 


Szia Norka!

Magánrendelésen adnak képet,de a Bajcsyba nekem sem adtak amikor ott voltam egyszer vizsgálaton.

A hüvelyi vizsgálat elég kellemetlen,de van a terhességnek kellemetlenebb része is.

Az a lényeg, hogy a kismanó a pocidban rendben van,és egészséges. Egyél mindent amit megkívánsz,és senkire se hallgassál.Nekem sokan meg akarták mondani, hogy terhesség alatt mit ehetek, és mit nem.
Egyél amit akarsz,és igyál amit akarsz,csak mértékkel.

A 4D UH biztos nagyon klassz lesz,mi nem csináltattunk,de már bánom,de majd a 2.gyerkőcnél bepótoljuk.

Andrew
andrew
 
 


Elöbb nem küldte el a levelet, ezért írtam egy másikat, most meg elküldte mind a kettőt,RÖHELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andrew
 
 


Andrew!

Hát igen, a Bajcsy az már csak ilyen, nem egy 4D Kép De az a lényeg tényleg, hogy megnézték, és OK. Még jó, hogy a párom nem jött velem, szerintem kidobták volna... Kép
Holnap megyek László doki magánrendelésére, kiskönyv már van, megbeszéljük a labort, ilyesmit, szóval az még ezután jön. Miután nekem az inzulinom nem volt jó terhesség előtt sem, gondolom a terheléses cukrot már előbb meg kell csináltatni.

A hüvelyi UH-ban rutinos vagyok, mert miután lombikoztam stb, szerintem már volt bennem vagy 150-szer UH-s fej, ha nem többször... inkább az volt a gond, hogy eleve gyomorrontásom volt hétvégén, és érzékenyebb volt a beleim miatt minden.

Különben igen, most lesz vége nálam a 3.hónapnak, június 15-re vagyok kiírva, de a családomat ismerve, a baba előbb fog jönni.

Hála égnek nekünk nincs videókameránk, vagy talán van egy, de nem fogom engedni, hogy felvegye a szülést a párom, maximum a végén készíthet pár fotót, amikor már hárman vagyunk. Ez egy olyan intim dolog, fogja csak a kezemet kamerázás helyett. Kép Egyébként mostanában állandóan Sinatrát meg Fitzgeraldot hallgatok CD-n, és azon ökörködünk a párommal, hogy ezt a zenét nyugodtan bevihetném a szülésre. Kép

Norka (11+5)
s_norka
 
 


Szia Norka!

A hüvelyi vizsgálat kellemetlen ,de muszály a cél érdekébe mindent kibírni.

A Bajcsyba Én is voltam vizsgálaton a 18.hétben,nem kaptam képet a picurról,lehet, hogy ott nem is adnak./pedig ott is fizetnem kellett/

Máskor kérd meg a dokit, hogy mondja mit lát.Neki már ráár a szeme, de a kismama még az elején nem látja, hogy mit is kell nézni.

A Kardosra is egy párszól rá kellett szólnom, hogy Én is szeretném látni,amit ő, úgyhogy fordítson.
Én magánrendelésre jártam ,és az egész terhesség alatt 3 képet kaptam összesen,nem valami sok.

Örülök, hogy a picurral minden rendben,az a lényeg, hogy egyél,és igyal amit kívánsz,akkor lesz egészséges a manó!

Megyek,mert ébred a kisasszony!

Andrew
andrew
 
 


Ezt nem hiszem el,többször újra meg kell írnom egy levelet,mert azt írja, hogy nem küldi el.

Most meg elküldte.Így össze vissza küldözgeti a leveleket.
Andrew
andrew
 
 


Szió!

Most olvastam el a leveletr amit küldtél.

A szülést és a szenvedést vajúdást nem vettük föl,az intim dolog úgy ahogy mondod.Az nem tartozik senkire.

De amikor már kinnt van a baba,és ott sír a mellkasodon/amikor már hárman vagyunk/,szerintem azt meg kellett örökíteni kamerával az első találkozás pillanatait.
Én így gondolom,de mindenkinek természetesen szuvenír joga van ezt eldönteni.
Azt tudom, hogy nem bántam meg,és a következő gyereknél is így szeretném.

Zenét lehet, hogy lehet hallgatni, megnót nem láttam, mondjuk nem is azt figyelltem,de szerintem el tudjátok intézni.

Andrew
andrew
 
 


Sziasztok!

Nem értem, hogy az előző leveleim miért nem jelentek meg.

Utánna nézek.
andrew
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?