Új privát üzeneted érkezett!

Christinbaba:

mi a harmat 154 ben lakunk, nem messze a noszlopytól itt lesz majd kb. 20 év múlva a hofiról elnevezhető park. (jelenleg kutyawc, bár máshol is wcnek használják a füves területet a gazdik pl a házak között....Kép((() cukros vizet igyon.... aki kitalálta én nem javaslomKép)

connie
plane sok dolga akad egy apró pandurnak, felfedezni a világot. az én lányom rátapadt a tapadókorongjaival és öt perc nomeg 200-250 g tejcsi után lefordult, böfi nuku, alvás.... és két óra múlva újra... v. 3 v. 4 napja és kedve válogatta. ez ment úgy 10-11 hónapos koráig. aztán meguntam, hogy éjszaka egy óránként kérte volna a tejcsit, és vizet itattam vele. így nappal is kinevetett a drága (aja, cici felkiáltássalKép))
szedo
 
 


Sziasztok!

Szedo,
A végét nem értettem, bocsi, végül is bevált, hogy vízet adtál neki éjjel?

Helga,
Mi vettünk Ákosnak pihenőszéket, az jobb, mint az autósülés, mert nem hajlik benne meg a háta. A miénk fokozat nélkül állítható, úgyhogy ha elaludt benne, akkor le tudtuk vízszintesig dönteni.
Itt van kép róla: http://gportal.hu/picview.php?prt=56969&gid=412855&index=19. De van a honlapon több kép is róla, mi sokat használjuk.

KépKép
connie
 
 


Connie!
Ez a baba egy tünemény!Végignéztem a képeket, gyönyörű kis pofija van!Első babátok,vagy van tesója? Ha első, feltétlen kell tesóka neki, ha ő ilyen jól sikerült.Ez a pihenőszék tetszik, még nem láttam ilyet, de akkor most utánanézek neten. Boti most kajált, úgyhogy nekiállhatok sütni- főzni, aztán 11.30-kor indulunk a parkba sétálni. Olyan jó, hogy még minding viszonylag jó az idő és nem esik éjjel-nappal.Szép napot nektek!
helga22
 
 

 
 

szia connie

leszokott az éjszakai ciciről, és azt követően kb. két hét múlva már napközben sem nyaggatott érte. szépen sírás nélkül abbahagyta a cicizést, én persze bőgtem, hogy miért hagyott faképnél, de hamar megértettem, hogy már nem volt elég tejem, és azért követelte szinte két óránként a szopást.
szedo
 
 


szia connie

leszokott az éjszakai ciciről, és azt követően kb. két hét múlva már napközben sem nyaggatott érte. szépen sírás nélkül abbahagyta a cicizést, én persze bőgtem, hogy miért hagyott faképnél, de hamar megértettem, hogy már nem volt elég tejem, és azért követelte szinte két óránként a szopást.
szedo
 
 


Szedo,
Ja jó, én is így értettem, hogy napközben is abbahagyta, csak nem voltam biztos benne.

Helga,
Köszi.Kép Első gyerek, de tervezünk még kettőt (mivel nem vagyunk normálisakKép).
Pihenőszéket mi a Megatoysban vettük, Debrecenben, mikor anyuéknál voltunk nyaralni. Elég drága volt, csak nem volt időnk akkor utánajárni. De úgy tudom, az Auchanban is lehet kapni, és az olyan 5 ezer Ft körül van.

Az első alma nagy sikert aratott, kb. két-három kiskanálynit evett meg Ákos, és azért nem többet, mert nem adtam neki. És egy folt sem lett az előkéjén, olyan szépen evett kanállal, mintha gyakorolta volna előzetesen. Meg is voltunk lepődve. Képriport majd később lesz a honlapon, most főzünk valamit magunknak is.

Délután mi is megyünk majd sétálni.

KépKép
connie
 
 


Connie!
Mi is szeretnénk majd kistesót (bár a szülés után azt mondtam, most min.5 év szünet..., hogy jól elfelejtsem..nekem nagyon nehéz volt).Azért egy kis puncis csak kéne még Boti mellé.
Ez a pihenőszék elég gáz..gondoltam 5-6ezerért kapunk (Auchanban nem merek ilyeneket venni). Majd megnézem az adok-veszek rovatban, jó nekem használtan is.
Gratulálok az almához, úgy várom már, hogy Boti is itt tartson és ne fájjon a pocija. Éjjel és most reggel is nagyon küzdött vele, alig bírtam a karomban megtartani (ilyet már 1 hónapja nem csinált..)Aztán ráraktam a cicire (3 óra után) és elmúlt..
Mi ma megyünk a Zsivaj utcába a Timihez (védőnőnk), hogy Botit megmérjük (1,5 hónapja nem tudom hány kiló lehet), meg popsikenőcsöt iratni.jó hideg lett..
helga22
 
 


Sziasztok!

Szedo!
Üdv néked! Szép lassan beindul ez a topik is! Kép

Helga!
A pihenőszék tényleg nagyon jó, Marcipán imádja!Kép Körül kell nézni, mert van ahol tök olcsó; mi 4990.-Ft-ért vettük!

Connie!
Látom Ákosnak bejött az alma! Kép

Ildi

delfinke
 
 


Sziasztok.

Delfinke

köszönöm a szíves fogadtatást, úgy látom, hogy nem sokan vannak internet közelében a X. ker anyukái.

Üzenem azoknak az anyukáknak, akiknek még kicsi a manókájuk, hogy ne csak ők menjenek a gyerek ágyához ha sír, mert úgy járnak mint én a lányommal.

minden alkalommal én keltem, (apuka aludt, ő sokat dolgozik, kíméljük meg) így a lányunkat senki nem tudja megnyugtatni pl.: ha felriad álmából.

így jelentem én már 14,5 hónapja nem tudtam egy huzamban 6 órát aludni. eleinte a cici miatt, majd a foga miatt, most meg már csak aja aja aja.... van olyan napom, amikor csak alvajáróként járkálok (mint ma is, még nem sikerült magamhoz térni pedig 6 óra óta talpon vagyok)
még a wc-re sem tudok menni, ha a lányunkra rájön az aja aja ajaKép))

ma panaszkodós hangulatban vagyokKép)

mindenkinek pusz

megyek altatni, (én legalábbis ezt tervezem, de ez már 14,5 hónapja más végzi be)

Kriszta
szedo
 
 


Szedo!

Panaszkodj csak nyugodtan, mi meghallgatunk! Kép
Nálunk apa is felkelt éjszaka, pedig Törpe eleinte 2óránként evett.Amíg én fejtem addig ő babusgatta; nagy segítség volt! Kép
Mondjuk nekünk szerencsénk van, mert Marcika 2hónapos kora óta este 9-től reggel 7-1/2 8-ig alszik egyhuzamban.Amikor a foga jött az sem viselte meg, semmi éjszakai ébredés, felsírás.
Kép

Ildi

delfinke
 
 


Delfinke

milyen nagy szerencséd van, hogy ilyen rendes a kicsid. az én éjszakáim egy rémálom, férjem mellett csak max 10-ig vagyok utána vagy futóversenyt rendezek a lány szobája és a szobánk között, vagy a lány mellett alszom. most a szemfogak növésénél tartunk már.(az vigasztal, hogy már csak 8 fog és vége a fogzásnak).

bár az az igazság, hogy én is ilyen rossz alvó kislány voltam, a szüleimnek. tényleg igaz lehet az, hogy amit adunk a szülőknek azt kapjuk vissza a gyerekünktől. akkor az én lányomnak régen rossz lesz. (főként, ha természetben is olyan lesz, mint az apja, külsőleg teljesen apukája.)

Kriszta
szedo
 
 


Lányok

van egy hatalmas problémám. szülésemmel kapcsolatos dolog. benn voltam abban a topicban ahol szültem, az orvosomat istenítik rajta olyan anyukák akik még szülés előtt állnak. nincs szívem megrémiszteni őket, de vhogy mégis le szeretném irni én is a tapasztalatomat. (sajnos negatív az élmény) sos most mit tegyek?

kriszta
szedo
 
 


Szedo!

Botinak is nagyon nyűgös napja van. Tegnap este kezdte és azóta kínlódik. Fogalmam sincs mi lehet. 1 hónapja nem volt semmi gondunk (még a pocival sem), most meg én is félálomban nyugtatgatom. Már sétálni is voltunk lent 1 órát, de ahogy felértünk kezdte előlről..a lakás meg romokban, a hűtő üres..Ez egy iyen nap..megyek is.nyakifa újra indult.

..ja, szerintem, ha nemsokára szülnek a kismamák a topikban, jobb,ha nem szólsz nekik. Most már úgysem válthatnak, csak jól felzaklatná őket a dolog. Ha még van lehetőségük váltani, írd meg, hogy neked sajnos negatív tap.od van.
helga22
 
 


Szedo!

Ha nem titok melyik kórházban szültél?
Szerintem nyugodtan mond el; ezek a topikok direkt azért vannak hogy elmond amit gondolsz! Kép
Ahol én szültem engem is értek negatív élmények; le is írtam őket.A kórházban is volt egy doki, akit mindenki istenít(nem az én orvosom).Én csalódtam benne, mert nekem úgy elszúrta az EDÁ-t, hogy egy hónap múlva is fájt a hátam tőle!
Kép
Szóval, nekem ez a véleményem!

Te a színes házaknál laksz az Óhegyen?

Ildi

delfinke
 
 


Sziasztok

visszaérkeztünk a sétáról most neki állt a csajszi enni. gyerekek készüljetek fel, hogy lesznek a manóknak olyan evési hullámai (már akik még nem tartanak 14,5 hónapnál, azoknak üzenem). a lányunk mint egy kis mindenevő, állandóan éhes és folyton eszik.

Delfinke én a Jánosban szültem, a szüléssel és az előtte való dolgokkal minden rendben volt. (igaz én természetes úton akartam szülni, de a lányom ezt túl strapásnak gondolta...Kép császár volt, három hét múlva, súlyos vérzéssel, vérmérgezéssel és sokkos állapotban vittek a bajcsyba. az volt a szerencsém, hogy itt van egy sarokra, különben a temetőbe járna a lányom és a férjem hozzám. akkor még nem voltam mérges a volt orvosomra, utána, ahogy bánt velem...
viszont a bajcsyban Stefán doktornak köszönhetően életben maradtam.

igen mi a bordó színesházzal szemben lakunk és ti?

Kriszta
szedo
 
 


Sziasztok!

Kriszta,
Nálunk is kelt a férjem is mindig, amíg én összekészültem a szopihoz, ő tisztába tette Ákost, utána meg büfiztetett. Most is meg tudja nyugtatni. Bár éjszaka nem kel kelni hozzá, ő is kéthónapos kora óta átalussza, csak néha ébred meg hajnalban, mint ma is, de alszik is vissza a szopiba. Szerencsére a párom is igényli, hogy foglalkozzon Ákossal, meg aztán úgyse tudott volna aludni, az első hetekben zengett a ház, ha manóra rátört az éhségrémség.Kép

Fú, ez rémes, ami történt veled, még jó, hogy jó lett a vége. Ha szülés előtt állnak már a kismamák talán tényleg nem kellene rémítgetni őket, de nem tudom.

Helga,
Nem lehet, hogy inkább éhes volt Boti, ha a cicitől elmúlt? Egyébként meg telihold volt tegnap, Ákos olyankor szokott nagyon nyűgös lenni, most is az volt.

KépKép
connie
 
 


szia connie

mikor hazajöttünk a kórházból édesanyám felköltözött hozzánk kb két hétre, így ő segített nekem, párom meg "aludt". utánna meg bennem volt a bizonyítási vágy, hogy majd én gyerek, háztartás, ügyek intézése, én úgy is itthon vagyok megy ez nekem. nos ment is, a bizonyos pontig, ott elhagytam magam egy picit, de felépülés után mindent rendeztem egyedül.
anyukámék messze vannak, férjem szülei ugyan közel, de leköti őket a nyugdíjas élet (mint klub, kirándulás....) így a gyerek is csak velem van megszokva, meg apukájával. nem azt mondom, hogy a férjem nem rendezi a gyereket és nem igényelik egymás társaságát, hanem azt, hogy az éjszakai fennléteknél csak anyát és anyát és anyát.... vhogy úgy tudnám jellemezni, hogy tapadó korongos a kishölgy le se szakad rólam.
most mondjuk táncolgat és énekelget halász jutka néni összesre. bár a kedvenc együttese a Kistehén tánczenekar, már fontolgatjuk, hogy elvisszük koncerte a gyerkőcét. (a férjem neve szeibert "szájbertnek kell ejteni") így pont aktuális a szájber gyerek dala a kistehén tánczenekarnakKép
na jó nem untatlak benneteket, talán aludni fog a leányzó

kriszta
szedo
 
 


Kriszta,
Ha ez megnyugtat: barátnőm tavaly májusban szült, és olyan 12-13 hónapos korától nagyon anyás lett az ő lánya is, pedig apuka ott is aktívan részt vett az éjszakai életben, pláne, hogy ők együtt is alszanak mind a hárman. Csak azért emeltem ki, hogy a párom igényli is, mert tudok olyan apukákról, akik csak akkor mennek a gyerek közelébe, ha épp nincs gond veleKép, és én nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Gabi ilyen jó apa. Bár a szerencse mellett a jó választás is közrejátszott.Kép
Halász Jutka nekünk is van, de egyelőre nekem jobban tetszik, Ákosnak szinte mindegy, mit hallgatunk.Kép

KépKép
connie
 
 


connie
a párom nagyon akarta a lányunkat és igen hihetetlen, de ő LÁNYT akart (a lányok apásak). különben látszik is a lányunkon, tiszta apja a gyerek. imádom mindkettőjüket, néha egyszerre csinálnak mozdulatokat, nézéseket, egyformán alszanak. egyszóval nem igazán tudnék elindulni a lányommal az anya lánya szépségversenyen. apropo én mindig is fiús anyának képzeltem magam álmaiban, most hogy itt van a lányunk, a másodikat, ha lesz is lánynak szeretnémKép

hűha elsuhant a csajszi mögöttem azt hiszem a pelenka bélánkat meglátogatta a kakamanóKép
szedo
 
 


Szedo!

Mi a Sibrik túloldalán lakunk; a Plus mögött!
Egy köpésre tőletek! Kép
Kész hororr ami veled történt; de még szerencse hogy jól végződött.
Nálunk Manó úgy működik; hogy apa hazajön és mintha én itt sem lennék! Úgy néz apjára mint liba az istenre!
Kép

Ildi

delfinke
 
 


Helga,

nálunk talán csak akkor van rend, ha elutazom a gyerekkel a nagyszülőkhöz és előtte nagyjából összerántom a lakást. bár azután szép kis legénylakás lesz belőleKép apaci (ahogy a kishölgy hívja az apját) kicsit élvezi két napig a legény életet, majd elkezdi hiányolni a lányát.
Delfinke

ma is arra jártunk úgy egy körül, a házbeli udvarlónkkal (egy öt hónapos babával és anyukájával).

A lány is hiányolja apját, de azért anya is ott legyen. most is itt játszanak mellettem, az amúgy hulla fáradt apaci a szintén hulla fárad lánnyal, akit még mindig nem lehet lecsapni.

K
szedo
 
 


Connie,

..én is egyből arra a következtetésre jutottam, hogy éhes lehetett, mikor a szopi után abbahagyta, de csak 1 órán át..utána kezdődtek (sőt bedurvultak) a görcsök. Szörnyű volt nézni, teljesen olyan volt, mint az első 6 hétben, csak az már olyan "rég" volt, hogy elfelejtettem milyen. Szinte a nyakáig rángatta a térdeit és mikor egyszer csak nem bírta tovább és elájult a karomban, elkezdtek potyogni a könnyeim..végre, megkönnyebbült a kis manó. Ma pedig már olyan, mint eddig,nyugodtan szuszog az ágyikójában. (ahogy visszagondoltam csak a házi fügelekvár volt az, amit újonnan ettem..)

Szedo,
nekünk ilyen szempontból isteni 7végénk volt, apuci kitakarított és 2 napra előre megfőzött..Azt hiszem kicsit el vagyok kényeztetve. Most megjött nagypapi, holnap visszük Botit UH-ra. Tegnap meg elvittem lemérni, 5.40 kg 2,5 hónaposan.
helga22
 
 


Szép napot lányok,

bár zordon zord az idő, mégis jó a kedvünk. végre anya rájött, hogy két szemfog érkezik a házunkhoz, így gyógyszerrel biztosítottam az éjszakáját a gyerkőcének, csak egyszer volt fenn. (vagy nincs erős szél már és nincs telehold).
helga
édes dundi gyerkőce lehet a Boti. hétvégén apacink maszek melóját csinálta, így ránk maradt a lakás rendberakás, és a főzés. bizony a lányunk már nagy segítségKép (felveszem videóra és nagyobb korában, mikor nem akar segíteni,akkor lejátszom nekiKép a közelben élő nagyszülők, most épp arra várnak, hogy majd mi menjünk hozzájuk, mert ők már voltak nálunk két heteKép tudod náluk ez így megy. (meg fontosabb, hogy a nyugdíjas klubba járjanak, mint az egyszem unokájukhoz.)
szedo
 
 


Helga,
Lehet, hogy a fügelekvár volt a baj, olyantól fájhat a pocijuk, amiben pici magvak vannak. Én fügét nem ettem, de ribizlitől pl. fájt Ákos hasa.

Szedo,
Ehhez képest nálunk Debrecenből rohangálnak fel a nagyszülők, ha kell, ha nemKép, de havonta egyszer minimum.Kép
Fogacska remélem hamar kibújik. Én már többször meggyanusítottam Ákost, hogy jön a foga, de aztán nem érkezett meg.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Na nálunk ma van asszem,hogy egésznap enne manó.pedig már olyan kis husi most is Kép van súlya rendesen Kép)

KépKép

jajj,mennem is kell Kép

KépKép
christinbaba
 
 


Christinbaba

olyan édes, megfalatoznám, kell még egy gyerek nekem, amikor ilyen édes drága tündér kismanókát látok rögtön terhes akarok lenniKép

connie

nagyon irigyellek.
én is arról a környékről származom, bár egy megyével arrébb laktam 23 éves koromig. szabolcsi vagyokKép örülök, hogy egy földimmel is találkozom ebben a nagyfalubanKép

na szaladok, mert ma gyerekfelügyeletet vállaltam és még nem vagyok kész apaci vacsijával és ráadásul dori is kezd elnyúlni. ma még nem is játszottam ma veleKép

csók nektek, ha lesz még időm felnézek
szedo
 
 


Szedo,
Férjem meg nyíregyházi.Kép

Hát, én néha örülnék, ha egy-egy hónapot kihagynának anyumék.Kép Anyukám elég sértődékeny, és nincs humorérzéke - legalábbis az én humorom iránt - ezért folyton figyelnem kell arra, hogy mit beszélek, és ez elég fárasztó hosszabb távon. Apukám meg félórás kiselőadásokat tart bármely témáról a férjemnek, imád magyarázni, a férjem meg olyan jól tud hallgatni.Kép De az unokájukat imádják, és ez a lényeg.

Chbaba,
Krisztián tényleg olyan ennivalóan kis husi, nagyon aranyos.Kép

KépKép
connie
 
 


Connie
milyen kicsi a világKép sajnos az én szüleim nem igazán tudnak sokszor feljönni. ahogy anyukám szokta mondani, "ha elindulok akkor szeretek előtte mindent megvenni a két unokámnak, és legalább egy-egy hetet eltölteni velük, de sajnos addig nem tudom kire bízni az állatokat." és ugye akkor jönni szeretne az apu is, de egyszerre kettő nem jöhet..... De mind a kisfiú mind a kislány unokájukat imádják.. azt mondják, most értették meg, hogy miről is beszéltek a szüleik, mikor az unoka és nagyszülő kapcsolatot emlegették. tudod connie vannak olyan emberek, akik különbséget tesznek kislány és kisfiú között a fiú az a GYEREK a kislány az csak lány... nos a másik részről ez áll fenn. vagy talán túl öregek a nagyszülőséghez (65 felettiek)

á mindegy nekem van egy tündéri lányom nézzétek

KépKép
szedo
 
 


Szedo,
Nagyon tündér a lányod.Kép Férjem beígért nekem is egyet.Kép
Szerencsére nálunk nincs ilyen, bár anyum azt hiszem örült, hogy inkább fiú unokája lett, de sztem csak a változatosság miatt.Kép Viszont párom szülei meghaltak már, úgyhogy manóm kénytelen beérni két nagyszülővel a négy helyett.

Ismerősöméknél most született meg a negyedik lány, és mindenki vigasztalta őket, hogy legalább a negyedik nem lett fiú. Közben meg őket tök nem zavarta, hogy lány.Kép

KépKép
connie
 
 


connie
megnéztem ám a ti gyerkőcétek fotóitKép remek gyerekKép) köszönjük a bókot. képzeld, nekünk még pótnagyink és pótpapánk is akadt, így lett nekünk is négy nagyszülőnk. (szüleim és édesapám lánytestvére és férje, akiknek nagyon sokat köszönhetünk)
remélem nekünk is lesz majd még egy gyerekünk, csak ahhoz el kell felejteni azt ami történt. bár én már néha úgy érzem túl vagyok a szülés utáni eseményeken, de a férjem még mindig nem tud róla beszélni, még velem sem.
most búcsúzom egy időre, próbálok altatni vagy játszani a leányzóvalKép
szedo
 
 


Sziasztok!

Szedo!
Gyönyörű a kislányod, tiszta mini hölgy!Kép

Cbaba!
Krisztián is gyönyörű,annyira édes arca van!

Ildi

delfinke
 
 


Delfinke
köszönjük a dícséretet, tényleg kishölgy úgy tudja magát kelletni, és az apját az ujja köré csavarja. (persze apa a szigorú egész addig, míg el nem varázsolja)Kép

olyan gyönyörű szemei vannak a fiadnakKép

K
szedo
 
 


Sziasztok kismamik!

Ha nem baj néha én is bekukkantok hozzátok!
Nálunk babó még bőr alól figyeli a szüleit, áprilisra várjuk. Még nem tudjuk fiú vagy lány! Apája kukacosnak tippeli én meg nuncósnak... lehet csak titkon erre vágyunk.
Egyenlőre itt lakunk férjem szüleinél Kőbányán a Kőér-közben. Védőnénink Chromy Tímea a Zsivaj uti rendelőből, egyszer már volt hozzá szerencsénk, nagyon kedves volt.

Szedo
Engem érdekelne, hogy ki volt a dokid!
Nagyon aranyos a kislányod!

Hajni
Nekünk keresztlányunk (és a szülei férjem nővére) lakik Nyíregyen. Elég húzós odalátogatni...

Christinbaba
Olyan szép a kisfiad! Rengeteget változott születése óta!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


hgKép

A szőrös lábijára nagyon büszke vagyok! Ez 2 napos kép.KépKép

Sziasztok!

Most jöttünk meg az 1sz.gyermekklinikáról UHszűrésről, szerencsére minden rendben Botival.

Szedo,

keresztanyukám is így volt vele: minden baba láttán akart még egyet, most a 4.nél tart!! Sok sikert hozzá!
Megyünk sétálni, olyan szép idő van, nem bírom megállni, hogy ne vigyem le megint.
helga22
 
 


Helga

megfalatozhatom azt a pici lábát. tündéri gyerkőce. Kép

nekünk tuti nem lesz négy baba, hacsak nem hármas ikrek lesznek a következőben a pocimbanKép

mamacka
Nekem Balog doktor volt az orvosom a János kórházban. Te is ott fogsz szülni?

Az én lányom nem akar sétálni menni, inkább itt takarít mellettem, épp a porszívóval küzdKép Főzni már megfőzött a kis készletévelKép

kriszta

upsza ezt most fel kellett volna vennemKép) lányom meghallotta a szobájában szóló dalt, és iziben eldobott mindent és rohant táncolni énekelni
szedo
 
 


Szedo
Nem, az Istvánban, de gondolkodtunk a Jánosban is. De nem ő volt a másik esélyes doki... hanem Balázs Bálint róla csak jókat hallottam. Remélem, azért ,hogy jól döntöttünk.


...nagyon aranyos az a kis szőrös lábikó...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


sok sikert mamacka a szüléshez. mikor lesz a nagy nap?
szedo
 
 


Sziasztok!

Julcsi vagyok, jelenleg 3 hónapos kismama. Április végére várjuk a babánkat, igaz, még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lesz. De remélem már ez is hamararosan kiderül.
Gyorsan megpróbálok visszaolvasgatni, hogy képben legyek egy kicsit.
Egyébként az Örsön lakom, a Kőbányai oldalon.

Maradhatok én is ti fórumotokon?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Legyetek üdvözölve újak! Kép

Helga!
Édes az a kis szőrős láb, zabálni való!

Kép

Két kép az én kis csemetémről:
Kép
Kép

Ildi

delfinke
 
 


Szia Julcsi!

Örülök, hogy bővül a kör! Maradj nyugodtan és kérdezz bármit, szívesen segítek!
Az én babám is 3 hónapos, csak ő már itt van a karomban, épp elaludt.Tudod már hol fogsz szülni? Van fogadott dokid?

Mamacka!

Nekünk is Timi a védőnőnk, pont holnap jön. Nagyon aranyos, mindig körbeudvarolja Boti babát, jókat dumálunk, nagyon segítőkész.

A mi lakásunk kész átjáróház mostanában. Minden nap jön valaki látogatóba. Boti most érte el azt a "kort", hogy már élvezi is. Most kezd mindenkire vigyorogni, meg kell zabálni.
helga22
 
 


Delfinke, Helga!

Köszi a fogadtatást! Aranyosak vagytok!
Hú! Nagyon szép babáitok vannak!!! jó lenne már nekem is ott tartani.

Egyébként kicsit visszaolvasgattam, és most nagyon "felizgatott" Szedo írása. Ugyanis én is a Jánosban fogok szülni, és pont annál a dokinál, akinél ő.
Úgyhogy légyszi, Szedo, ha elolvasod, akkor légyszi légyszi írj le nekem mindent!!! Ha nem akarod itt a fórumon, akkor a nevem alatt ott van az e-mail címem, akkor oda is írhatsz. A lényeg, hogy én tényleg nagyon kíváncsi vagyok, mert eddig nekem is csak jókat mondtak róla. Meg eddig normálisnak tűnt, igaz, hogy nagyon rohanós stílusa van. De jobb azért felkészülni a negatívokra is. Most hirtelen annyi kérdésem lenne hozzád, de megvárom, amíg előbb írsz, utána viszont majd kérdeznék tőled, ha lehet.

Mamacka! Te hanyadikára vagy kiírva?

Üdv mindenkinek! Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Jó reggelt hölgyek és ifjú urak

Delfinke, roppant édes, felnőtt srácKép csak óvatosan az előtte lévő tárgyakkalKép

szia Julcsi

üdvözöllek a körünkbenKép halljam a kérdéseketKép

Kriszta

(rohanom kell mert a reggeli tejcsi után, már kéri is a reggelijétKép
szedo
 
 


Delfinke,

Nagyon jót kacagtam a vagány fiadon! Tündér pofi a huncut szemeivel. Remélem Boti is ilyen zsivány lesz..én ezért is szerettem volna kisfiút, mert minden mókában benne vannak. (persze kell majd mellé egy kis puncis is)

A 3. hónapos oltás után a ti babáitok belázasodtak? Mennyire kell ettől tartani? Az azt követőkről (amit összevontak) hallotátok a híreket, hogy betiltották Németo.ban és itthon is visszavonták a rendeletet,így mégsem az lesz a kötelező oltás? Ti tudjátok, hogy miért, mi vele a baj?

Baba-mama tornát ki tud a kerületben? (Patakyban semmi nincs, Kösziben csak baba úszás..)
helga22
 
 


Helga!

Az oltásokra szerintem minden csemete másképp reagál.Marcipán pl. csak a 4 hónapos oltástól volt beteg; akkor is azért mert mint utólag kiderült virus volt a szervezetében.A többi oltástól egy kis hőemelkedésen kívűl kutya baja sem volt! Kép
Szóval ez gyerekfüggő!

Marcipán köszöni a bókokat!
Kép

Ildi

delfinke
 
 


sziasztok lányok

oltások, de régen is voltak, nos emlékeim szerint futó megfázásai voltak a csajszinak, bár kétszer lázas beteg volt, de akkor sem az oltástól. mi majd most kapjuk a 15 hónapos oltást, nos attól biztosan betegek leszünk majd.
Baba mama torna helga az passz. bár én mindennap tornázom manóval, főként ha elromlik a lift, akkor ugye baba, babakocsi, bevásárló szatyor... és lépcső (bár csak a másodikról kell mindezt megoldani)
a babaúszás az jó dolog lett volna nekünk is, mi ide szerettük volna hordani az újhegyire, ha tudtuk volna, hogy milyen kiütései és mitől vannak a gyereknek... jajj lányok ha én mindazt elmesélném a magyar eü szolgáltató rendszerről, amit eddig megtapasztaltunk. szörnyű, szabályszerűen kísérleteznek velünk, ha ez nem akkor majd az vagy amaz, vagy tudja mit anyuka majd meggyógyul....

volt olyan hogy sírtam egy héten keresztül, mert a gyerkőcének olyan hólyagos volt belül a szája, hogy nem tudott enni. éhes volt és könyörgött nekem, aja hamm, a lelkem és a szívem szakadt bele abba az egyhétbe. és a szép, hogy senki nem adott rá neki semmit, a harmadik orvos adott rá vmi hűtöfolyadékot. ha nincs a dédije emléke, meg a nagymami a pótnagyi fogalmunk sem lett volna mit tegyünk vele.

na elég a sírásból végre alszik. holnap meg utazom vele a nagyszülőkhöz a nyírségbeKép

K
szedo
 
 


Sziasztok!

Április 19 volt az első időpont, azután ápr 14 végül 10.
De kiírva egyenlőre maradt a 14.-e, hogy ne kelljen feleslegesen befeküdni. (anyukám velem április 19.-ére volt kiírva végül 20.-án születtem)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia Julcsi!
Jó, hogy van egy "korombeli" Kép
Ti mikorra vagytok kiírva?...és mennyi idős vagy?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Kriszta! Köszi mégegyszer, hogy írtál nekem, már válaszoltam is. Remélem ez az új dokid nagyon jó! Meg még biztos lesznek kérdéseim, de mire végigolvastalak, ledöbbentem, és a felét elfelejtettem. De majd jelentkezem úgyis! Köszi

Mamacka!
Mi elvileg április 25-re vagyunk kiírva. Ez jött ki a doki kiforgatós papírján. De hát ez még annyit fog változni szerintem. Azért nem bánnám, ha előbb nem jöbbe, mert ha minden igaz, márciusban fogunk tudni elköltözni innen. (Ez egy 28 m2-es BM szálló.) És már jó lenne az új lakásba szülni, reméljük nem fognak késni az építkezéssel! Du-n megyünk megnézni, mert állítólag most burkolják, nagyon kíváncsi vagyok már!
Egyébként most 1-jén töltöttem a 29-et. És ő lesz az első babánk! Te hány éves vagy? Ti már gondolkodtatok neveken? Vagy majd ha kiderül a neme?

Üdv mindenkinek, akiknek most külön nem írtam, azoknak is.

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak.Kép

Olvasgatok ám, csak most depizek, és a 2005. tavasziakat boldogítom vele.Kép

Oltás: Ákos is csak a négy hósnál lázasodott be, a többinél semmi baja sem volt.

Szedo,
És mit csináltatok végül a szájával? Nem szájpenész volt vagy afta?

KépKép
connie
 
 


sziasztok

julcsi már válaszoltam isKép

connie

allergiás lett egy antibiotikumra a jó öreg glycosept és társai használtak.

épp most csomagolom a kinőtt dolgainkat, sajnos naon hamar kinőjük családban nem tudom tovább adni, helyhiányban szenvedünk, így kénytelen vagyok eladogatni őketKép

hétvégén nem vagyunk, most szaladok mert üvölt a gyerkőce, szerintem vhonnan leesett, vagy odazárta az ujjátKép

K
szedo
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?