Új privát üzeneted érkezett!

tessék, lehet röhögni!!!!!!!!!!!
timili
 
 


nagyon jóóóóóó! (a Márkos kép)
Én nem ihatok alkoholt at all Kép

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Cuicco, akkor is jöhetsz....ha van kedved....nagyon komoly lesz...



Lányok!
Van köztetek tehetösebb aki ERDIC-kel növeli a melleit???? (Cuicco, Ed NEM TI!Kép))
timili
 
 

 
 

Cuicco jöhetsz akkor is , majd bébikoktél iszol


Lányok! KI az a tehetös aki ERDIC-kel növeli a melleit?

Kriszti Te erröl mit tudsz?
timili
 
 


NA, fasza! Nekem az elsö hsz NEM ment el....bocs
timili
 
 


Timi!

Engem érdekelne a péntek vagy szombat,de azért elhajolni nem szeretnék.
És ha párom vállalja,hogy vigyázz a gyerekre!

Anikó
janiko
 
 


Sajnos Anikó csak nagyon csúnyán elhajolni tudó anyukák jelentkezését várom...mivel mióta Márk megvan elég ritkán jutok el odáig, ezért úgy gondolom félgözzel nem éri meg...csak a teljes borgöz az igazi....Kép
timili
 
 


sziasztok!!

csak a timi márk-oliverjére reagálnék, úgy "timilisen": bekaka!!!!Kép

jó elhajlást! én még szoptatok, meg egyébként is enyém gyerek elég gyakran ébred még éjszaka és sajna csak szopival alszik vissza. pedig már nekem is hiányzik egy jó kis buli...Kép csak ki kell várnom.

ádám lassan el kezd járni "magától" is, itt az idő cipőt venni. ti milyet vettetek anno? hallotattok már az elsőlépés cipőről? ilyet érdemes?

ildi
matt07
 
 


Ildi, én nem tudom milyen az olyan cipö...Márk otthon (eléggé elitélhetöen) bör tanulo"papucsban" szteppelt....Mindkét "otthonomban" az mondják, a mezitláb (zokniban...cipö nélkül) CSAK egyenetlen területen jó ha jár (fü, homok....kert stb) sima egyenes talajon CIPÖ.
NEkünk: dr. LEÓ az igazi. Ára jó, lehet normális szinüt kifogni, és a kiképzése isteni. sajnos nem túl minöségi...akinek van ideje szaladgálni cseréltetni mert kitön a talpa....
timili
 
 


jaj ildi még valami....most vettem egy második maxi cosi priori XP-t...alig használtan, 91 EUR ért...a 170 helyett...
tudom, balázs nem szórakozik ilyenekkel....de ha még egyszer elöröl kezdeném NEM vennék vadiujat (csak egy hétig az...)
mindegy, csak ugy mondom...mert olyan drága ez a sok kis ez-az....persze, ez fontos...
mindenesetre nekünk asszem még egy fog kelleni (ha egy üzlet beindulKép) úgyhogy az is biztos ilyen alighasznált lesz...ezért is csak amiatt adtam ennyit mert megy az anyukám kocsijához szinben....Kép pusz
timili
 
 


apropo: érdekel még valakit autós ülés?
timili
 
 


DESZI vagy még?
Fejsz mint gép?KEll még medela? Van még egy szinte vadiuj (összesen 3X (!)használt )baby björn hordom is....
timili
 
 


Timi!

milyen autósülés?
Nekünk itt az idő lassan, hogy elgondolkodjunk ezen a témán, ezért kérdem.
Lir
lirian
 
 


Timi!

Engem érdekelne autósülés! Milyet ajánlasz és te hol vetted?

Nálad mit jelent a "nagyon csúnyán elhajolni"? Mert én még élettembe 3x voltam berúgva,de mindig úgy,hogy tudtam magamról.És nem is akarom kipróbálni azt,hogy milyen az ha nem tudok magamra. De ivásban benne lennék,de nem az annyira durvában.

Anikó
janiko
 
 


sziasztok!

timi, mail ment!
a cipős választ köszi. most rajzolgatom körbe a kisded lábát (na nem egy könnyű feladat), hogy mégis hányas cipő kell neki.vagy csak úgy mérjem a lábához? mert én bizony ha megnyomom felül nem érzem a kis lábaujját. nektek is nagy dilemma volt az első cipővásár??? ah, biztos csak én vagyok ilyen béna...

ildi
matt07
 
 


Ildi,

Gyerkőc lába megfog, centivel lemér majd a kapott értékhez fél centi hozzáad. Én így csinálnám/tam. Első lépés cipőből a FAlcon a jó, amúgy DR LEO...

Timi,

Nekem is kéne még egy Priori XP. Vetődj rá a témára és fizetem Kép

Anikó,

Ti még hordozóztok autósülés címen????

Lirian,

Mi Maxi Cosi Priori XP mániások vagyunk. (Timistől) A legbiztonságosabb és szép is.
Ezen kívül jó még a Römer és a Concord, aki megengedheti magának sztem. ilyet vegyen!

K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!
Na, milyen volt az "elhajlos" este? Ha keszultek arrol is kepek, akkor szivesen megnezem azokat is. (Ha ma este lesz, esetleg csinaljatok kepeketKép)
Sokaig nem irtam, nagylanynak ismet tudogyulladasa volt, remelem, most mar tul van rajta, a gyogyszereket meg harom napig kell szednie. (6 napon keresztul ment a laza naponta tobbszor is 39 kozelebe, neha fole) Most nagy kivizsgalas lesz, mert iden mar masodszor van ez nekiKép
Kicsi szerencsere nem kapta el, bizom benne, hogy az ellenanyagokat turbozva kapja.
Timili! Egyik ismerosom szemezik a baby bjornnel. Te mennyiert adod? Es hogyhogy csak 3x hasznaltad? nem jott be? (nekunk is ez van, a lanyommal vettuk, de most a kisfiamat is szinte csak abban viszem el itthonrol, a kocsit nem szereti)--
Na, legyetek jok,
Puszi mindenkinek,
meg jo hajolgatast,
Iza
masodik
 
 


Kriszta!

Igen még mindig hordozózunk,de Nati jól el van benne és 13 kg-ig jó.

Nati megint beteg! Már ki vagyok,hogy mi van!
Tegnap reggel felkelés után 38,8 a láza.Kapott kúpot! Aludt 9-12.30-ig.Felkelés után 39,5 a láza.Kapott Nurofent. 14.00-ra lement 38.3-ra. 3-ra Heim Pál-ban 39.2.Algoryrint kapott inekcióban. 1 óra elteltével 39 a láza.Tehát nem vitte le. Akkor borogatás.Egész gyereket betekerték vizes rongyba.Na az vitte le. Torokgyulladás,kezdödő hörghurutgyulladás és a vizelet se jó! Antibiotikum megint! A patikus szerint most alakul ki az immunrendszerre és most sok baci van a levegőben,Egy játszóterezés és már beteg is! De akkor Marci pl. miért nem? Én ezt nem értem! Mondjuk én sokat voltam beteg gyerekkoromban.

Anikó
janiko
 
 


Aniko!
Nem irigyellek, meg Natit sem!
az en lanyom is hasonloan volt napokig. Annak ellenere, hogy most az antibiptikumtol gyogyul, sztem vigyazzatok vele. Mi eloszor kaptunk egyfajtat, ami mellett nem gyogyult, ki akartam hivni a dokinkat, aki nem volt elerheto, hivtam masikat, aki csinalt egy CRP tesztet, ami szerint egy virusra lottek a gyogyszerrel, akkor agyogyszert abbahagytuk, ket nap mulva diagnosztizaltak a tudogyulladast. Amelyik orvos felirta az elso gyogyszert, szerinte azert lett meg betegebb, mert nem adtam neki vegig --sztem egy antibio ha hasznal, az ket nap alatt latszik, a lanyom a 3. napon nem nezett ki jobban, mint az elejen a laza sem ment le, akkor lett a teszt eredmenye, hogy nem bacis fertozes). Aztan vannak olyan velemenyek, hogy egy eredetileg virusfertozes felulfertozodott (sztem ez lehetett), sot, olyan is van, hogy azert fertozodhetett felul, mert az elso antibiotikumos kura legyengitette (ebben nem vagyok biztos, bar nagyon beteg volt, 39,2 lazzal, naponta tobbszor. Mi is hutofurdoztunk.)
Most szerencsere jol van, en mindenesetre, ha antibiot irnak fel a jovoben, megcsinaltatom ezt a tesztet. (Bar azt is elmondhatom, amikor mar 6. napja nem ment le tartosan a laza, akkor szinte barmit megtettem volna, minel elott beadtam volna, beszedtem volna, hogy levigyek)
Gyogyuljatok meg mielobb!
Udv,
Iza
masodik
 
 


Iza,

Jobbulást a lányodnak! (mennyi idős?)
Hol csináltattad a CRP tesztet? Vérből nézik, hogy működik.... info needed???? Kép
Baby björn belekotty.: Timi leginkább autóval vitte Márkot aki Oliver is és így kimaradt a kenguru használat. (én is kb. 4X használtam a miénket)

Anikó,

Szegény kicsi menyasszonyunk :-( Ezt már nem hiszem el, mindig történik Vele vmi. Nem kellene egy alapos kivizsgálás? Hátha Iza tud ajánlani egy szuper gyerekorvost....
Szerencse, hogy Nati nagyon jó baba és türelmesen viseli ezt a sok nyavaját.
Ilyenkor én teljesen hülyét kapok, hogy az orvosok miért nem mennek utánna és vizsgálják ki alaposan, találják meg a gócot és kezelik ki. Nem normális,h ogy egy 16 hós babát ilyen sűrűn kell antibiotikummal tömni miközben a vese uh, vérvétel stb.. negatív. Inkább befejezem, mert húúú de mérges lettem.

K.

cuiccolo
 
 


HElla!
Stimmel minden, ahogy CUicco tudja....(ö mindig mindent TUD)...
MAxi cosi is, meg baby björn is...Második, a hordozó NEKEM qra bejött...csak Márk(nak) nem jött be/le..merthogy akkora volt/lett mint egy ház...de tuti praktikus....(mint minden amit veszek..hihihihi :o:o)-ja, persze másképp nem venném.
Én a cipövásárlást hasonlóan kezdtem. Puha (ezek szerint- elsölépés) cipönél /többiek tudják, a KALÓZOS...mellesleg eladó/ jól lemértem a lábát...(nekem gyorsaban ment egy cmszalagra állitani mint rajzolgatni) és rá még fél-egy cm és mivel a méretnél cm is volt adva igy könnyü...lett volna...ha nem lett volna már akkor is buci a lábikóka...na én azóta nem cicózom:viszem magamal, szórakozzon vele az eladó...ök tudják is mit nézzenek rajta és hogyan. Egyébiránt roppant rutinosan (elég lassan ugyan) de reagálnak erre furcsa porblémára a cipögyártók némelyike is és gyönyörüen kikapható talpbetéttel gyártanak egyes csukákat. (ORvosilag nem túl jó PUMA pl ilyen...ezt csak very big zárójelben)

Cuicco mennyiét jó nálad egy hibanélküli maxi cosi? Csak hogy tudjam... és még kit érdekel....
timili
 
 


Egy ilyesmire gondolok:
KépKép
timili
 
 


Janiko, fent van amire gondolok, a hajlásról meg majd esetleg személyesen....
timili
 
 


Sziasztok!

Délre kell vinni a kisfiamat mozgásfejlődési vizsgálatra. Sajnos nem ismerjük a kórházat, és azon tanakodunk, hogy tudok-e ott szoptatni, vagy inkább vigyünk üvegbe tejcsit..

Segítsetek légyszi!

Köszi!
mkatus
 
 


Timi!

Irnék neked privát levelet! Megbeszélni az ülést!
Elkérhetem Krisztától a e-mail címedet?
Mikor vagy Magyaro.-n?

Köszönöm mindenkinek a tanácsát Nati ügyben!
Már teljesen kivagyok,hogy mi van!
Szombaton a Heim Pál-ban. Elküldték fülészetre és azt mondták minden rendben.Füle,mandulája és az orra is!És ehét kedden lesz eredménye a vizelet eredménynek!
Ráadásul ma hajnalban megint 39,4 volt a láza! Reggel felkelés után 37,7 fél órával később 38,4.Szóval lázcsillapító és hűtőfürdés! Remélem nekünk nincs tüdőgyulladásunk!

Kriszta!

Most Nati is rosszabbul viseli a dolgot. Nagyon nyügös! És nyavalyog,de én is azt tenném szerintem a helyében!

Anikó
janiko
 
 


Janiko persze...ha´t ez a láz nagyon bosszantó...olyan kis szegények mikor hót forro a kis testük....Kép

Mkatus, Zita a nagy szopi tanácsadó, de én azt mondom, ha én szoptatni akartam a gyerekemet, próbált volna vki beszolni bármit is ellene...én szoptattam bárhol....ha másnak ezzel gondja van, az az ö baja, oldja meg egyböl ahelyett hogy beszólogatásra pazarolja az energiáját. attol ugyanis senkinek nemlesz jobb...
De ha csak az a probléma h neked kell egy csendes zug, biztos az megoldható... (nehogymá´XXI sz.ban ilyenen akadjon el egy étkezésKép)
timili
 
 


Timi,

az a 90 eur körüli ár elég szimpi Kép

Mkatus,

lehet, hogy elkülönített szopizóhelység nincs de sztem. is bárhol nekiláthatsz.....

Anikó,

jó dokit (akár magán is) keresnék én egészen biztosan. Minden lelet negatív, de Nati folyamatosan szenved vmitől..... DERÍTSÉK KI AZ OKÁT!!!!!

K.

cuiccolo
 
 


Szép Napot Mindenkinek!

28 hetes kismamaként szeretném a segítségeteket kérni! Szükségem lenne egy részletes "kórházi kelengye" listára (mamának; babának). Tudtok Nekem segíteni?

Előre is köszönöm!
Timi
untisztimi
 
 


Szia Untisztimi!

Írtam a másik kórházi topikba neked egy listát.

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Timili!
Még nem szültem, "csak" 33 hetes vagyok.
A mellszívó még érdekel, de majd a szülés után térjünk rá vissza (ahogy ajánlottad)
Egyébként mennyire gondoltál?
deszi
 
 


Sziasztok,

már nagyon régen jártam erre, ill. olvasgattam, de nem írtam.
Mi jól vagyunk, Dorka sokat fejlődött, állandóan kint vagyunk, csak aludni járunk haza, mert ahogy felkel veri az ajtót. (nem is tudom, hogy mi lesz, ha esni fog).

A cipővel kapcsolatban egyetértek, hogy az elsőlépésből jó a falcon, mivel kivehető a talprésze rá tudod állítani a babát és rögtön ki fog derülni, hogy milyen méret kell neki. Álltaláben 5 ezerért árulják, de Zuglóban (füredi út 19. alatt, ez egy emeletesház aljában van) 3990 -ért lehet kapni. Sajna csak délig vannak nyitva.

Betegeknek jobbulást.
Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Deszi , tudja a fene...azt sem tudom mennyi ujonnan...majd utána nézek és kigondolom . Ezek szerint még van idönk.

Kit érdekelt a babybjörn? Egy 10e sok érte?
timili
 
 


Ja és két kép a Dorciról:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Cuicoo na, akkor ránézek, mert ugyan kaptunk ma egyet örökbe, de na´lunk kell vagy 3,4
timili
 
 


Timi!

Nem akarok pofátlanul betolakodni, de egy autósülés minket is érdekelne, azzal,hogy mi még viszonylag ráérünk, csak nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni, tehát ha minket vennél a sor végére, azt megköszönném.
De csak ha nem probléma. Ha terhesnek érzed, szólj nyugodtan!

Köszi:
Lir
lirian
 
 


Judit szia :-)

De nagy már Dorka! A mehetnék ismerős.. Marci du. 3-kor (amennyiben aznap még nem volt sehol) beáll az ajtjóba, előveszi a cipőjét és szól, hogy anya pá-pá...

Timi,

10e?!?! A Brevit vettem anno 13 ért, a baby björn eredeti ára inkább 20 körül van, nem? (anno itthon nem is lehetett kapni amikor sokat jártam Stockholma minden babás ismerősnek ilyet kellett hoznom) Szóval sztem. nem sok érte....

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Cuicco, jó, akkor legyen 20 Kép...ah dehogy...legyen akkor 12. ha vkit érdekel...email
timili
 
 


Cuicco, jó, akkor legyen 20 Kép...ah dehogy...legyen akkor 12. ha vkit érdekel...email
timili
 
 


Ytong, de györnyörü ez a gyermek!!!!!!!!!

Deszi, ha már itt tartunk, van még egy anita pocaktartóm is...hidegben melegit, és alul tart.

NEm szeretnék itt reklámozni, hogy még mim van...arra van ugyan külön fórum, de ha bárkit érdekel vmi kérdezzetek mélben (profilban)...lirian, aniko többiek.
söt, ha van kis idöm és megtalálom a ti email cimeteket szivesen küldök fotót, arrol ami esetleg érdekes lehet.
timili
 
 


FOR SALE Kép

Nekem is van néhány eladó cuccom ha vkt. érdekel...
Pl: nagyon szupi járóka, amit félretettem egy kismamának, 3 hét múlva lemondta és azóta itt áll a nyakamon azaz a gardróbomban Kép

K.

cuiccolo
 
 


Nyissak "S-M-is anyukák eladó cuccai" topikot?Kép

Jó bót lenne....
timili
 
 


HÉlo! SEHOL SENKI? Vagy a gépem bénázik????
timili
 
 


Szeva Timi,

TÉnyleg sehol senki!!! Kép

A ruhás topicba is lenne mit feltennem Kép

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!
A dokim Horváthné Marika szülésznőt javasolta. Hallottatok róla valamit? Vagy esetleg van személyes tapasztalatotok?
Szilvi
deszi
 
 


Szilvi!

Ezek szerint Kósa doktornál fogsz szülni. Részleteket Timili majd ír neked, neki első kézből vannak tapasztalatai.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Sziasztok,
érdeklődni szeretnék a kórház "állapotáról" : )
Ilyenekre gondolok pl. hogy higiéniai körülmények (WC,mosdó) milyenek? vajúdó szoba többágyas? a csecsemőosztályon hány ágyas szobák vannak? velünk vannak végig a gyerkőcök vagy van egy központi megörző ahova éjszakára beviszik őket? ha van valami gond a gyerkőccel (pl. besárgul)akkor elviszik egy másik osztályra? mehetek vele én is "ágyastól" vagy csak látogatóba. A csecsemős nővérek milyenek?
Persze a dokika mindent szépen festett le, de azért kíváncsi lennék egy-két magánvéleményre is : )
köszi előre is válaszokat!
Mindenkinek szép napot!
manyika
manyika
 
 


Szeva Manyesz! Jelenlegi adatok csak hallomásból "másik szárny" ujonnan készülten egy álom. 3. on fizetös szobák tavaly nyáron személyes élmény alapján eléggé elviselhetöek. NEm gusztustalanok!

Deszi! Marika egy anyatigris! De a helyzet magaslatán van (ugyanugy mint a többi sz.nö ill a doktor)sokak szerint , ha az elején kicsit "Zs"-töl illatozol akkor kedves. (szerintem rajtunk éreztékKép)volt már kinek kellemetlen tapasztalata volt vele...ha még érdekel, bövebbet irok mélben...HA érdekel!

JA!!! ****FELHIVÁS!!! ****
KEdves topictársak HA NEM zavar benneteket, továbbra is tennék fel (egyesével) hirdetéseket.
Roppant megnött az emal forgalmam, baby björn iránt sokat érdeklödnek....ISTENI EZ A FORUM!!!KépKépKép
Ha probléma és naaaaaagyon zavaro, ´kéretik jelezni!
Köszi, puszi!
timili
 
 


Timi,
mondd csak Kép Én árgus szemekkel figyelek, hátha akad vmi nekünk is használható Kép

Lir
lirian
 
 


Timi,

Én is eladtam Neked majdenem a babybjörnt Kép Mondjam le?

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Lányok babybjörn még bent figyel a szatyorban, senki nem fizette ki, szabad a vásár...

Itt a következö:
MEXX "maciruha". Sokkal szebb barna, mint a képen. 4-6 hósra
Kép
timili
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?