Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,arik vagytok,tényleg szereti a Vivcsi a fürdést csak úgy rúg-kapál a két husi lábacskájával.

Kati!

Nagyon édik a fiúk.Mekkora már a kiember súlya?

Anda!

Én is szúrkolok a Cristinbabának,hajnalba amikor felkelltem a Vivihez,röktön eszembe jutott,hogy már a korházba tölti az éjszakát.
Reméljük minden rendben lesz,és nem készül nagyon ki a szüléstől!
Puszi nektek,és szoritsunk minden percbe a kismamáért és a babóért.
Andi
andrew
 
 


Sziasztok

régóta olvasom amit irtok, de most nem birtam ki hogy ne irjam meg hogy: Andrew rettentően szép a kislányod. Gratulálok hozzá.akárhányszor bejövök mindig megnézegetem.
Nemesek neked is nagyon szép a kisfiad.az én lányom öt hónapos és nagyon hasonit a kisfiadra.mostmár változott de pár honapja nagyon hasonlo volt a pofija.

sziasztok
gabi
lil01
 
 


Szió Gabi!

Ari vagy,ha tudsz te is tegyél fel képet a kislányodról!
Miért nem léptél be hamarabb?
Akkor biztos olvastad, hogy a Cristinbaba most szül a napokba, és neki szúrkolunk.
Mostanra már biztos megvan a kisbabája.

Nekem is még elég frissek az élményeim,hiszen most szültem aug.4.-én!

Örülök, hogy beléptél,puszi Andi
andrew
 
 

 
 

szia Andi

igen olvastam a szülésed történetét.nagyon sajnáltalak az miatt hogy nem tudtál utána kimenni.
hát én is nagyon remélem hogy a christinbaba tul van rajta és szép szülése volt. nekem nem tulzottan.
azért nem irtam eddig mert az az igazság hogy lusta voltam) pedig gyors és gépiró vagyok)
meg csak egy héten egyszer tudok netezni mert nekem nincs otthon, csak itt anyáméknál,ide meg általába csak pénteken jövök.majd jövöhéten rakok fel képet.

na sziasztok
lil01
 
 


Sziasztok!
Én is a Bajcsyban szültem szülésindítással aug. 17-én. Nekem is az Ildikó volt a szülésznőm, nagyon aranyos volt egész idő alatt. Nekem végül császár lett, mert a kis aranyos nem volt hajlandó lejjebb ereszkedni. 4040gr, és 54cm-rel született meg Botond. Azért gondoltam, hogy én is írok, mert ahogy elnézem, itt a Bajcsyban gyönyörű gyerekek születtek/nek. Az enyém is gyönyörű baba lett.
Andi - sajnálom, hogy így viselkedtek Veled. Nekem szerencsére velem volt egész nap a férjem is, így nem kellett a nővérekre hagyatkoznom. Bár lehet, hogy szerencsém volt, de velem kedvesek voltak akik akkor voltak. Neked hogy telnek az éjszakáid a babával? Nálunk jó esetben 1x, rosszabb esetben 2x kell hozzá felkelnem. a

Adrienn
audrey
 
 


Szia Adri!
Ha nem lett volna az-az incidens a nővérrel,akkor egy szavam sem lenne, mert kifogástalan volt minden.A csecsemősökről ne is beszéllve.

Akkor ti még kissebbek vagytok,mint mi!
Ha tudsz,tegyél fel légyszi képet!
Nekem éjszaka 3* kel felkellni hozzá,kezdem megszokni.
De a jó ebbe, hogy nem sír, csak nyöszörög.
Nappal tud ám sírni, de éjszaka egyálltalán nem sír!
Szió!
Andi
andrew
 
 


Sziasztok!

Christinbabának megszületett a pici Krisztiánja, aki nem is olyan kicsi. 3860 g és 55 cm. nagyon édes, mindketten jól vannak. Császár lett a vége mert délutánig nem tágult semmit, és akkor már a kicsi szívhangja is lassabb lett, így gyorsan megcsaszizták.

De a lényeg hogy mindketten jól vannak.


Sziasztok

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szerencsére az enyém is jól alszik este. Bár van, hogy nehezen alszik vissza, de ez ritka. A csecsemősök nekem is szimpik voltak. Próbáltam felrakni képeket, de azt írja ki, hogy túl nagy a pixel, csökkentsem, de nem tudom, azt hogy kell. Majd csinálok másik képeket.
Christinbabának nagy gratula!
Adrienn
audrey
 
 


Adrien!
Milyen képnézegetőd van?Mert, ha faststone,akkor tudunk segíteni!Ez egy ingyenes képnézegető.Én ezt használom.

Christinbaba!
GRATULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon sokat gondoltam rád,nagyon örülök.
Mégegyszer gratulálok neked, és a párodnak!
Puszi,Andi
andrew
 
 


Sziasztok!
Képnagy- nagy gratula Christinbabának!!!
Remélem szép élményekkel és mielőbb jelentkezik.

Gabi (Lil01),
tegyél föl képet a kislányodról, úgy szeretném megnézni, hogy hasonlítanak...

Andi,
Kornél már több mint 1 kg hízott (még nincs 3 hetes)... 4150 gr és 3100-el született. Jó, mi???
Egyébként mi is 2x kelünk éjszaka, de nálunk az esti elalvás rettentő macerás. Most is párom mászkál vele, mert teljesen kivan. Betettem az ágyába, üvölt, pedig fáradt már, és tökre ki is izzad... nem tudom miért csinálja, mert a nap többi részében szépen el tud aludniKép.

Na puszi mindenkinek, jó éjszakát
Kati
Vendég
 


Christinbaba!

Hatalmas gratuláció a hatalmas babádhoz! Gyors felépülést és mihamarabbi, örömteli otthoni babázást kívánok!

Puszi
Anda
puszanda
 
 


Kismamik!

A Szécsényi doktorról tudtok valamit mondani?

köszönöm

...és gratulálok a szép babákhoz!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szióka!

Én nem ismerem a Szécsényit,nekem a Kardos a dokim.De a többiek szerintem tudnak segíteni.
Most fogsz szülni, vagy már szültél?

Szió,Andi
andrew
 
 


Még egyenlőre orvost keresek. 8 hetesek vagyunk és még nem voltunk dokinál. Kép A Bajcsy nagyon közel van ezért jó lenne, és nekem szimpatikus is volt de bárkinek felvetettem, hogy esetleg ott is szülnék, úgy néztek rám mint aki egyenesen a halálba indul. Tegnap egy ismerősöm aki a klinikán dolgozik mondta, hogy régen nagyon rossz híre volt de kb 9 éve a vezetőváltás óta rengeteg pozitív változás történt és azt ajánlotta, hogy nézzem meg. Arra gondoltam, hogy akkor az első vizsgálat alkalmával meglesem... ezt mára terveztem... jó lenne ha esetleg ma a Szécsényi rendelne mert egyedül róla hallottam valamit is...

Ha az ember nem egyenesen egy orvoshoz jelentkezik akkor mi a módja az első kivizsgálásnak? Hova kell menni?

Esetleg tudtok más orvost is ajánlani (saját élmények, mennyit kellett neki fizetni stb)szívesen venném, még nem biztos, hogy itt szülünk de azért adok magunknak egy esélyt. A másik az István kórház ami szimpatikus.... majd meglátjuk.

Itt mikor kezdődik a következő szülésfelkészítő?... látom, hogy most lett vége az előzőnek.

sziasztok

előre is köszönöm a segítséget

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia Mamacka!

432-7729 Hívd fel a kórházat, ezen a számon meg tudják mondani, hogy mikor kezdődik a szülésfelkészítő. És a vizsgálatokkal kapcsolatban is segítenek.
Jól tudom, hogy ennek a programnak éppen a Szécsényi doktor a szülőatyja? Ha igen, akkor csupa jót mondhatok a dokiról.

Ha van időd, olvasgasd el a régebbi hozzászólásokat, emlékem szerint több orovosról is írtak véleményt anno a lányok.

Amúgy 8 hetesen még semmiről sem vagy lekésve!!!

Bárhogy is döntesz, kívánom, hogy jól dönts.

Puszi
Anda
puszanda
 
 


Felhívtam őket... egy kicsit hülyegyereknek éreztem magam ahogy a nő beszélt velem... de hát végülis valóban nem sokat tudok Kép
Első körben az egészségházba küldött de a mai napot már nem ajánlotta ezért holnap ott kezdek.

Tegnap próbáltam visszaolvasgatni, találtam is pár dolgot... de pont akitől kérdezhetnék a Szécsényiről, az az anyuka szült most ... és azóta még nem jelentkezett.

Milyen programra gondolsz?...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia Mamacka!
Sztem a Bajcsyban minden doki szupi! A Szécsényi csak vizsgált engem egyszer de szimpi volt! Én személy szerint mondjuk a dr. Mosonyinál szültem, akit simán merek Neked ajánlani, egy fantasztikus ember, akiben simán meg lehet bízni és nagyon jó szakember.
Szia, Kriszta
gydkriszta
 
 


Kriszta!
Most megvagy Kép
ada007
 
 


Nemesek - az enyém születése óta kb dkg-t hízott. Most 4 hetes. 4040gr-mal született, ma 4690gr-t mért a gyerekorvos. Mondjuk a múlt héthez képest hízott sokat, 280gr-ot. Egy kicsit féltem is, hogy majd azt mondják ez egy kicsit sok, de szerencsére ilyet nem mondtak, csak hogy szépen fejlődik. Szerencsére Boti éjszaka egész jól alszik, szinte csak enni kel fel. Napközben vannak nyűgösebb időszakok.
Mamacka - én bátran ajánlom Neked ezt a kórházat. Nagyon jó szakemberek vannak, pár kivételtől eltekintve (lásd Andrew esetét) mindenki nagyon kedves. Szerintem szimpatikus hely. A szülészet pár éve lett felújítva. Nekem azt is megengedték, hogy egy 2 ágyas szobában a férjem is ott lehessen velem. Alapítványi szobában voltam, így az pénzbe került persze, de lelkileg és fizikailag nagy segítség volt, mégse kellett mindig a nővérekre hagyatkozni.
Adrienn
audrey
 
 


Szia Mamacka!

Nekem rosz élményem csak az egyik ápolónővel volt,de nekem kellett volna rácsapnom az asztalra, hogy igen is amit kérek azt tegye meg ,mert ő azért van ott,.Nekem a Kardos doki az orvosom,teljesen meg vagyok vele elégedve.Én a magánrendelésére járok ide a 17.kerületbe.

Az is egy szempont amit tartsál szem elött, hogy nagyon gyönyörűek a szülőszobák,öröm volt ilyen környezetbe világrahoznom az első gyermekemet.

Kívánom, hogy találd meg a számodra a legmegfelelőbb dokit.
Andi
andrew
 
 


Köszönöm nagyon kedvesek vagytok...
Mostmár szűkül a kör vagy az István(ott is szépek a szülőszobák) vagy a Bajcsy. Amit egyedül hiányolok a Bajcsyból az olvasottak alapján az a szopizás segítése...

Ha az ember nem itt szül attól még járhat ide kismamatornára ugye?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szióka!

Az első szopizásnál nekem segítettek.Jött a csecsemős,és megkérezte,hogy segítsen-e valamibe,és én mondtam neki, hogy segítsen mellretenni a picit.Segített is,bármelyik csecsemős segít,nagyon-nagyon kedvesek.

Képzeld el,egyik éjszaka úgy megtellt a mellem tejjel,hogy olyan érzés volt,mintha két tégla lenne benne,a fájdalomra ébredtem fel 04.00-kor hajnalba,gondoltam kibírom reggelig majd visszaalszom valahogy,de nem ment,fogtam magam, és elmentem a folyosó végére a csecsemősökhöz ez már 05.30-kor volt,addig szenvedtem,mert nem akartam megzavarni őket,és a kisbabákat.
Mondom nekik,olyan kemény és nehéz a két cicim, hogyha bedobnának a Dunába,akkor elsűlyednék,már több mint 1 órája szenvedek tőle.Erre az egyik csecsemős leszúrt,hogy miért nem jöttem hamarabb,mondtam nekik, hogy nem akartam zavarni.A lelkemre kötötték, hogy bármikor,és bármilyen problémával mehetek hozzájuk.Nagyon-nagyon kedvesek!!!!!!!!!
Ezután mindíg mentem hozzájuk a kérdéseimmel,és kézségesen segítettek mindíg.

Andi
andrew
 
 


Szia Nemesek!

Van a kórháznak szülésfelkészítő programja, ahol a különböző programok keretében megismerhetsz dokival, szülésznőkkel, van filmvetítés meg pszichológus.

Bárki járhat kismama tornára!!!

Én is a Mosonyi doktor úrnál szültem, jó szívvel ajánlom neked őt. Nagyon szimpatikus volt végig a vizsgálatok során, a szüléskor sem csalódtam benne, nagyon profi volt, és végig ember számba vett. Szülés után azonnal vállaltam volna még egy babát.

A csecsemősök nagyon-nagyon aranyosak, tényleg segítenek mindenben. Megmutatják a mellre tételt, csak kérni kell őket, ne habozz hát.

A szülőszobák nagyon klasszak, teljesen olyan érzésem volt, mint ha egy IKEA áruházban lennék Kép)
A fizetős szoba megéri az árát, itt nyugi van és nem kell a közös WC-t és zuhanyzót haszhálni!!!!

Röviden ennyi
Puszi
Anda
puszanda
 
 


Szióka!

Az első szopizásnál nekem segítettek.Jött a csecsemős,és megkérezte,hogy segítsen-e valamibe,és én mondtam neki, hogy segítsen mellretenni a picit.Segített is,bármelyik csecsemős segít,nagyon-nagyon kedvesek.

Képzeld el,egyik éjszaka úgy megtellt a mellem tejjel,hogy olyan érzés volt,mintha két tégla lenne benne,a fájdalomra ébredtem fel 04.00-kor hajnalba,gondoltam kibírom reggelig majd visszaalszom valahogy,de nem ment,fogtam magam, és elmentem a folyosó végére a csecsemősökhöz ez már 05.30-kor volt,addig szenvedtem,mert nem akartam megzavarni őket,és a kisbabákat.
Mondom nekik,olyan kemény és nehéz a két cicim, hogyha bedobnának a Dunába,akkor elsűlyednék,már több mint 1 órája szenvedek tőle.Erre az egyik csecsemős leszúrt,hogy miért nem jöttem hamarabb,mondtam nekik, hogy nem akartam zavarni.A lelkemre kötötték, hogy bármikor,és bármilyen problémával mehetek hozzájuk.Nagyon-nagyon kedvesek!!!!!!!!!
Ezután mindíg mentem hozzájuk a kérdéseimmel,és kézségesen segítettek mindíg.

Andi
andrew
 
 


Bocsika 2* küldtem el a levelet!!!!!!!!!
andrew
 
 


Sziasztok Lányok!

09.08án megszületett a kisfiam Kép
itt láthattok képeket róla(ha érdekel) Kép
Jövök majd mesélni,csak most mennem kell,hiányol a manó.

üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


jaaaa,a link lemaradt Kép
szóval itt:
http://web.axelero.hu/chrismenbmw/gyermekunk.htm

üdv:Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Szia Cristinbaba! Én még új vagyok errefelé de már vártam, hogy mikor bukkansz fel... ha lesz egy kis időd kérlek írj nekem részletes beszámolót a Szécsényi dokiról! Minden érdekel!!!

A babóhoz gratulálok... mindjárt meglesem!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Végül ma sikerült eljutnom az egészségházba... Babónk 9hét 6napos és 26 mm!


Az a baj, hogy annyira izgultam... hogy alig bírtam megjegyezni valamit is abból, hogy mikor hova kell menni megcsinálni a labort...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Christinbaba!

Nagyon szép kisbabád van... olyan aranyos a kis füle!! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!!

Nagyon sokszor olvaslak benneteket,gratulálok a babákhoz,gyönyörűek!!!!
Egyszer kérdeztem tőletek a Kardos dokiról és igazatok van, tényleg jó doki,merem ajánlani bárkinek!

Én most 38 hetes vagyok,és félek!!Az előző császár volt(6 éve)és mostanában elég gyakran fáj a varratnál.A doki azt mondta,hogy ha egyfolytában sajog,akkor hívjam és kiveszi,tegnap majdnem hívtam de nem merem,mert azt szeretném ha ő mondaná meg,ha ki kell venni.
De lehet,hogy ez normális,hogy néha fáj,viszont nem szeretném ha szétválna a belső varrat.

Mit gondoltok erről?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Ildikó
ildikocico
 
 


Szerintem ezt te érzed, de a babód már elég nagy ahhoz, hogy nyugodtan jöhet a császár. Hívd fel és mond el neki a panaszaidat. Vagy természetes úton szeretnéd megszülni, mert ha nem akkor ez a két hét nem számít és nem idegeskednél tovább....
de persze a doki mondja ki az utolsó szót... járj a nyakára!
Én még szülés elött állok de a barátnőmék császárosak, egyik kétszer másik egyszer, ő legközelebb szeretne hüvelyi úton ezért várnak a másodikkal... hat év ebből a szempontból elég lehet, de persze attól is függ, hogy hogyan hegesedsz.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...azt elfelejtettem, hogy neki nem fájt... csak túl hamar jött a második és még nem tudott rendesen behegesedni.

Egy másik ismerősöm 5 gyereket szült császárral!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Christinbaba!

Szívből gratulálok neked,és a párodnak,gyönyörű babóci.
Ha lesz időd,akkor várjuk az élménybeszámolót!
De most első a picúr,az a lényeg, hogy szopizzon rendesen,és te amikor tudsz csak pihengessél.

Nagyon szúrkoltunk neked,puszika Andi
andrew
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre. De nem igazán van időm.
Gratulálok minden újdonsült anyukának és leendő anyukának.

Az én kisfiam is megszületett 08.18-án 3700 gr, 52 centivel és Bencének hívják. Sajnos császár lett belőle, mert nem voltak fájásaim, de a lényeg hogy egészségesKép

Christin!

Gratulálok Krisztiánhoz szép nagy baba lett és nagyon aranyos a pofijaKép

Most mennem kell Bence hív.
Sziasztok
Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Judit!

Gratuli-gratuli!

Mikor láthatjuk a nagylegényt?

Jó-rossz élmények?
Minden úgy történt,ahogy vártad?

Mégegyszer gratulálok nektek.
Andi
andrew
 
 


sziasztok

képzeljétek el vasárnap legurult az ágyról a lánykám.nem tudom hogy sikerült neki pedig csak a wc-re mentem ki egy perc se volt az egész,és már hallottam is a nagy koppanást.ő üvöltött én zokogtam.hát nem kivánom senkinek. teljesen kikészültem.10percig sirt de aztán már mosolygott tovább.de azért elvittük a heim pálba, de szerencsére nem lett semmi baja.másnap elmentünk venni neki egy járokát ugyhogy mostmár napközbe abba van.

csodálkoztam hogy mindenki annyira meg volt elégedve a csecsemösökkel a korházba, nekem nem ez volt a tapasztalatom.
persze tudtam elötte is hogy nem kimondottan bababarát korház a bajcsy.igazából az idősebb nővel volt bajom, háromszor összevesztem vele,negyedszerre márcsak ránéztem és otthagytam. a többi éppenséggel aranyos volt, ha kérdeztem valamit válaszoltak, de maguktól nem csináltak semmit.kétnap mulva kérdezte meg az egyik hogy szopik-e rendesen a baba...mondtam hogy igen ezzel le is volt zárva.
de igazából nem is nagyon érdekelt, eltelt az a három nap, nem foglalkoztam igazán semmivel a gyereken kivül.persze a fenetudja..ha állandóan jöttek volna magyarázni hogy mit hogy, attól meg a falramásztam volna, ugyhogy tulajdonképpen jobb volt igy. csak hát ugye nekik ez lenne a dolguk..

sziasztok
gabi
lil01
 
 


Gratulálok az új babákhozKépKépKép!

ChristinbabaKép,
nagyon ari a kis Krisztián, sok boldogságot nektek.

GabiKép,
sajnálom ami történt. Mennyi idős most a lányod?
Trisztánnal egyszer pont ugyanez történt, de ő már 3 hónapos volt kb, és pörgött ide- oda. Éppen csak valami hülyeség miatt álltam föl, ő meg egy másodperc alatt lent volt a földön. Fölrepedt a kis szája, úgyhogy szaladtam vele a rendelőbe, de mire odaértem, már rötyögött. Többé nem hagytam ott egyedül, és most is nagyon fogok figyelni Kornélra, mert tényleg egy másodperc alatt megvan a baj.
Kati
Vendég
 


Szia Andrew!

Köszönöm a gratulációtKép Sajnos nem minden úgy történt ahogy vártam, de erre is fel voltam készülve.
16-án bevonultunk este a kórházba befekvésre a doki úgy várt, hogy megyünk a szülőszobára csinálunk egy oxitocin próbát én egy kicsit bevoltam ijedve, mert nem számítottam rá, hogy így kezdünk, meg féltem is egy kicsit, mert hát ugye meg lehet a hatása a próbának is és én nem szerettem volna éjjel szülni. Meg volt a próba alig produkáltam fájásokat másfél óra eltelt mire valami fájást mutatott. Hála az égnek nem szültünk éjjel. Másnap megvizsgált a fődoki, hogy indítanak vagy sem. Megbeszéltük másnap reggel fél8-kor indítanak, így is lett. Bekötötték az infuziót és vártunk...
Sajnos az infuziótól semmit nem tágultam és fájásaim se voltak 14-ig, így maradt a császár, így 15.0-kor betoltak a műtőbe és 15.23-kor megszületett Bence. Ehhez még hozzáteszem, hogy a méhszájam teljesen hátul volt, még burkot se tudott repeszteni.
A mostani csaszim kicsit rosszabb volt, mint az elöző.
Szóval ennyi a mi történetünk.

Christin!

Te is a 3-as kórteremben voltál, ami 1 ágyas? Mert én ott feküdtem.

Bencéről itt van fent 1 fotó, mert a többit nem engedi feltenni:


A csecsemősökkel most kivételesen nem volt bajom, nem úgy mint a Márknál most segítőkészebbek voltak.

De volt egy nővér akivel majdnem összeugrottam, de ez egy másik történet.

Most ennyi mennem kell, Bence éhes.

Sziasztok Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Szóval itt található egy kép a Bencéről:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5280&page=2

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Sziasztok!

...én csak jót tudok írni a Bajcsyról.Velem mindenki olyan kedves volt.
Amaryl én a 4es szobában voltam(az volt egyágyas)
Az én történetem úgy kezdődött,hogy már 1 héttel túlvoltam a kiírt időponton.
Szerda(09.07) reggel a dokim befektetett,megcsinálták az oxitocin próbát.Nagyon jól reagáltam rá.Este felnyomtak valami lazító zselét,mert még tök zárt voltam.Reggelre lettem 1 ujjnyi,a doki megcsinálta a burokrepesztést.Ment az infuzió,s ezerrel jöttek a fájások.6 órát szenvedtem,mire eljutottunk a 2 ujjnyiig.Ekkor jött a doki,s mondta,hogy sajna mütő..én csak annyit mondtam,hogy jóó,csak menjünk mááárrrr.Azért kellett,mert jött egy fájás,s lement a baba szíve 100 alá.Nem bírta volna végig,s én sem..szó szerint azt hittem ott halok meg Kép
Este kitoltak a helyemre...éjszaka tök sokszor bejött egy nővér,s megnézte hogy vagyok.
Ja az kimaradt,hogy a mütőben végig simogatta egy nő a fejem Kép
A csecsemősök nekem szó nélkül segítettek mindenben.Csak az az idősebb szemüveges nem volt egyedül szimpi nekem.

Mamacka a Szécsényi doki a legjobb doki szerintem ott,a férjem is nagyon meg volt vele elégedve Kép
Rengetegen járnak hozzá.A tesóm is nála szült,igaz 9 éve Kép

na mennem kell.sziasztok:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Christin!

Akkor a 4-es kórterem volt az, de a lényeg, hogy 1 ágyas voltKép
Egyébként hogy vagytok? Krisztián jó kisfiú? Van tejcsid?
Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Amaryl szió!

Tejcsim annyi van,hogy csak na...szenvedek is tőle.Annyit kell fejnem Kép
Képzeld tegnap lázas is voltam Kép
Amúgy minden ok.Krisztián nagyon jó baba,olyan nyugis,mint az anyukája Kép
Ti hogy vagytok?

üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


ChristinKép

Gratulálok Pöttömkédhez. Nagyon szép baba! Majd ha már berendezkedtetek ide a szomszédba szinte talx:D

Amaryl Kép

Neked is naon grat TökmaghozKép Nagyon édi a te babád is.

Jujjj oan furcsa h enyém meg már 7 és fél hós:D

puszeeee Tünde1Kép
szonja_anyu
 
 


Szonja_Anyu!
Köszönjük szépen Kép
A költözés mostmár 1 hónapon belül tuti meglesz Kép
ti jól vagytok?

üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Cbaba!

Igen mi jól vagyunk! Szépen növünk már lassan 8 hósak vagyunk :D a súlya 8240gramm és 65 cewnti hosszúKép Folyamatosan mosolygok nem sok gondom van veleKép

Örülök h végre szomszéd leszel:D

Puszeee
szonja_anyu
 
 


Cbaba !!!!

Van 1 rossz hírem én most költözöm KispestreKép Szóval nem leszünik szomszédok de majd jövök látogatóba és akkor talizunk.
szonja_anyu
 
 


Szió!

..hogyhogy oda költözöl?????mi történt?

pussz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Cbaba!

Huhhh ez jó hosszú story ... de a lényeg apósom Llép anyósomtól és anyósom nem akarjuk 1edül hagyni abban a hatalmas lakásban.

pussz
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!
Ma vagyunk két hónaposak,és ma kaptuk meg az első szurikat.Eléggé sírtunk, de túléltük!
Ezek a képek múlthéten készültek.
Ha tudtok,tegyetek föl képet a picúrokról!
PusziKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
andrew
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?