Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Petra kiskanál,matrica,előke nem volt a csomagban,pedig örültünk volna nekiKép)


Melinda én a Vikivel megpróbálok lemenni a máltaira csütörtökön délután 4 körül,remélem találkozunk.Rólunk annyit,hogy én 179 cm vagyok,félhosszú színezett vörösesbarna hajmvan általában csattal feltűzve.
A babakocsink narancssárga vázú,sötétkék alapon macis.Viki 3 hónapos,hosszú barna haja van mint a képeken i látszik.
Amúgy a topikomban van rólam is kép.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Remélem erre a hétre összehozunk vmit.
Holnapra még csak bevásárlás programun van.
Szerda: babaklubb délelőtt. Gyertek!!!
Csüti: jön anyukám egész napra és lehet magával viszi Rolit a hétvégéig, mennek a Balcsira is.
Leher ha megfűzöm férjemet szombatra mi is leugrunk, le kell fesetni a kerítést és vasárnap már dolgozik mert vmi családi napot szervez a cégüknél. De mindez még képlékeny...

Ma voltam a nőgyógynál. OK minden!!!Kép

Erika, tök aranyos a lányod a fotókon!!! Úgy várom már, hogy megint pici legyen a háznál.
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!
No végre géphez jutottam! Ebben a jó időben sokat vagyunk kint a kertben, és a nagyobbakkal is zajlott az élet, évzárók, ballagás....
Remka!
Mi itthon magyarul beszélünk,a férjem itt járt egyetemre, már közel 20 éve él itt. De próbálja tanítani a gyerekeket és engem is franciául. A lányom épp a napokban szerezte meg a francia nyelvvizsgáját.Én gyakran mondom a férjemnek, hogy próbáljunk franciául beszélni, de sokszor neki nincs türelme kivárni, míg kinyögjük, amit akarunk...
A lányom amikor kb 1,5 éves volt, keverve beszélt francia és magyar szavakkal, de ahogy észrevette, hogy mások, pl. a pótmama nem érti, sokáig nem volt hajlandó franciául megszólalni.Így az iskolában kezdte az igazi tanulást, de azért sokat számított, hogy itthon hallotta a nyelvet.
Erika! Nagyon szép a kislányod,olyan cicás a szeme!Már élvezi a fürdést?
Lola! Kb 3 évvel ezelött mi is voltunk Kiskunmajsán, nagyon jól éreztük magunkat, a fürdő nagyon jó volt, mindenféle medence van.Nekünk az tetszett a legjobban, amelyiknek homokos partja volt.
Mennem kell, mert a kisfiam aludna, és a gép az ő szobájában van. Jó éjt mindenkinek!
maité
 
 

 
 

Melinda! Nekem jó a csüt. du. a Máltain. Erika, Rena akkor gyertek Ti is, biztos megismerjük egymást.
Cirmike, akkor a csüt. nektek nem jó?

Maité, de jó hogy mondod a Kiskunmajsát, remélem jó lesz, már várom.
Amúgy már voltunk tavaly is Somával a Balcsin, nagyon élvezte!

lola77
 
 


Sziasztok!

Szerintetek mit kéne vinnem a játszóra? Kell valmi játék?
Kaja, meg inni ok. És még mit vigyek?

Sziasztok!
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Eddig ugy néz ki hogy a csütörtök az nekünk is jo lenne.tényleg jo lenne talizni.minket könnyen megismertek Atikám elég feltűnő jelenség mint azt a képeken is láthattátok,szőke és gőndőr a haja.

képzeljétek tegnap kifejelt a kiságyból.tökre megijedtem már csak a puffanást hallottam,nem gondoltam volna,hogy kimászik eddig nem vettem észre hogy ezzel probálkozott volna.

Mi is akartunk menni hétvégén az állatkertbe,de sajna a férjem későn jött haza igy csak tatabányáig jutottunk.de ahogy elnéztem tegnap a tv-ben elég sokan voltak nem is birtuk volna azt a nagy tömeget.ugy döntöttünk majd inkább egy hétköznap megyünk,ugyis nemsokára kell mennünk a közjegyzőhöz pestre majd akkor egybekalkuláljuk.

Lola!
irtad hogy mentek közjegyzőhöz,szabad tudni annak mennyi volt a dija?

na jol van most többet nem tudok irni,mert odaég a kajám,borsólevest főzök meg húsos tésztát.

Szilvi ha olvasod,jo lenne ha ti is tudnátok jönni Emesével,legalább a Hannának is lenne játszópajtása


Sziasztok
Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

Már alig várom hogy találkozzunk mindenkivel.

Melinda a játszótéren vannak homokozóba való játékok azokat láttam múlt pénteken,másról sajna nem tudok.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


De jó lenne, ha Ti is tudnátok jönni Rita!

Nekünk az 1,5 millióra volt 26600 Ft a közjegyző. Van egy alapár amit az állam vagy a bank szab meg, nekünk benne volt a szerződésbe, ez 10 v. 15 e, ami növekszik a felvett hitel összegével + oldalanként 520 Ft maga az okirat. Nekünk 4 példányban készült 7-7 oldalas!

Melinda, szerintem ne hozz túl sok mindent, gondolom pelust, csereruhát azért Te is szoktál vinni?
Homokozós játékok vannak, meg kismotrok + van egy kis ház, onnan lehet kihozni egyszerre egyféle játékot (kockák, ügyességi játékok...)

Most már csak a jó időt kell megrendelnünk lányok! Majd figyelem a met.hu-t! Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Szerencsére meggyógyult Martin, tegnap már nem volt lázas. Most már biztos, hogy az oltás miatt volt.

Lola,
Sajnos igaz lehet a hir a kullancs visszaküldéssel kapcsolatban, mert már napok óta nem frissitették az oldalt, ahová az eredményeket teszik fel. Azért sajnálom, mert jó lenne, ha megvizsgálnák, még ha fizetnem is kellene érte.
Mi idén valószinűleg nem megyünk nyaralni. Pedig be volt tervezve egy bolgár tengerparti nyaralás, de inkább elhalasztjuk egy évvel. Kép A férjem lehet, hogy hazamegy pár napra a szüleihez, mert már nagyon honvágya van, tavaly nyáron volt otthon utoljára.
Az a jó, hogy anyukámnak van egy kis nyaralója Dorogon a Pala tónál, oda szoktunk kijárni hétvégente. Martin is nagyon élvezi, csak mindig mindent bele akar dobni a vizbe. Kép
Lola, nem emlékszem, hogy kérdeztem-e már, vagy csak akartam, hogy a Suzuki fesztiválra szoktatok-e járni. Mi általában kisétálunk, ha idén is lesz, jöhetnéte Ti is és találkozhatnánk.

Renáta,
A 30. hétben vagyok most. Azt hiszem, tegnap befordult a helyére, mert egész nap mozdott, és nagyon feszitett a pocakom, meg olyan fura alakja volt. Érdekes, hogy a "nagyfiam" is épp a 30. hétben fordult be.
Nem tudsz képet felrakni a testvérfelállóról, amit vettetek?
Én is gondolkodom rajta, hogy kéne venni, de nekem akkor a babakocsit is le kell cserélnem, mert szerintem ehhez nem lehet hozzácsatolni.

Rita,
Képzeld, az én fiam is épp tegnap pottyant le az ágyról. Nagyon nyűgös volt este, és a nagyágyban altattam el. Lefeküdtem aludni, és mondtam a férjemnek, hogy ha ő is jön, tegye be őt a kiságyba. Aztán végül addig forgolódott az ágyban, hogy valahogy leesett. Már csak a sirására ébredtem fel. Szerencsére nagyon hamar megnyugodott és nem lett semmi baja. Persze én még jó sokáig nem tudtam elaludni az ijedtségtől.

Irigyellek Titeket a csütörtöki találka miatt. Kár, hogy ilyen messze van tőlünk Tatabánya, különben mi is nagyon szivesen mennénk.
Majd meséljetek, hogy milyen volt a találka, hogy ismertétek meg egymást, és hogy a gyerekek játszottak-e egymással.

Sziasztok,
Réka
remka
 
 


Sziasztok!

Hát, az időjárást elnézve csak reménykedni tudok abban, hogy holnap nem fog esni.
Képzeljétek! Tegnap felmentünk Felsőgallára a mamámhoz busszal "egyedül"! De, hát nem volt semmi. Kép
Először lekéstük az 5-öst. Kb fél percen múlott, már csak a zebrán kellett volna átérnünk, hogy elérjük, de egyfolytában jöttek az autók. Így, hát lemaradtunk róla. Aztán megláttam, hogy jön mögötte a 18-as. Gondoltam, felszállunk. De mintha az olyan egyszerű lenne... A buszon a leghátsó ajtónál is volt kétoldalt kapaszkodó, úgyhogy körülményes volt. Ráadásul nem is volt időm összecsukni a babakocsit, így hát gyerekestöl kellett felraknom. Mondanom sem kell, hogy senki nem segített. Kép
Végül is feljutottunk. Út közben azon filóztam, hogyan fogom levinni a kocsit. Igazából már magam sem tudom, hogyan, de sikerült. Kép Aztán mivel lekéstük az 5-öst, még gyalogolhattam 2 megállót dombnak felfelé a tűző napon. Kép Nem volt semmi. De nagyon örültem, hogy sikerült. A maminál a kertben nagyon jól eljátszott a Gergő. Segített a maminak "gyomlálni"! Kép Az összes homokot magára szórta, aztán felborult a triciklivel. Volt ám bőgés, de szerencsére egész jól esett, és csak a térdén látszik egy picit a baleset. Azt még hozzá kell tegyem, hogy még nem tudja, vagy inkább nem akarja pedállal hajtani a triciklit. Úgyhogy fogalmam nincs, hogy esett el vele. Egyedül fel sem tudott mászni rá. Na mindegy. Ezek szerint a fiam mindent "megold"! Kép
Hazafelé szintén nem segített senki, ez viszont kicsit rossz volt. De nagyon örültem hogy igazából gond nélkül sikerült hazaérni. Így holnap is bátran el merek indulni. Kép

Nagyon örülnék, ha holnap aki tud, eljönne a játszóra. Jó lenne személyesen is dumcsizni.

Ja, és remélem nem haragszotok, amiért részletesen beszámoltam a tegnapi utazásról, de nagy élmény volt!

Bízom abban, hogy holnap jó idő lesz, és találkozunk.

Sziasztok!
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok,
Ma voltunk még babaklubban, most megtudtuk, hogy az utolsó volt a szezonban, majd szept. 2.szerdáján kezdődik újból. Arra már bizti nem megyünk. Remélem legalábbis. Amúgy jó volt odajárni.

Roli megkapta ismét a kullancs elleni védőoltását, így már csak 3 évenként kell ismételni.

Holnap jön anyukám hozzánk Móvárról. Még meglátjuk hogyan alakul a délután, ha tudunk elmegyünk azért, megpróbálom anyut is elcsalni.

Cirmike

UI: Lola, Anettnak vasárnap megszületett a kislánya. Hamar (2,5 óra), de nagyon fájdalmasan, rosszabb volt mint az első és nagyon fáradt volt utána is. Persze én személyesen nem beszéltem vele.

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Ha sikerül összeszednem a fiúkat, akkor mi is ott leszünk csütörtökön.

Remka:
Teszek majd fel képet a fellépőről, csak eddig nem sikerült. Egyébként ma voltunk egy hosszabb úton, és annyira jó volt! Gyorsan haladtunk, nem kellett idegeskedni, hogy Bálint elszalad-motorozik valahova, nagyon élvezte, hogy ő is utazhat. Többen megállítottak, hogy mi ez, hol vettük, milyen ötletes. (ez még külön öröm neki, mert mindenkivel beszélgetett is)
Az még mindig szokatlan kicsit ,hogy én nehezebben tudok mögötte menni.
Most néztem, hogy esztergomi vagy, ott dolgoztam 3 évig a Komturistban!

Melinda: Örülök, hogy elbuszoztatok a mamádhoz. Általában nekem sem segítettek, pedig nekem még nagy pocakom is volt. Szerintem sem kell más, mint amiket írtál. Játokot felesleges hozni, itt annyi van.

Akkor remélem, mindenki jön. (meg mi is odaérünk időben!!!)

KépKép
renáta29
 
 


Készítettem egy fotóalbumot a fiúkról, Bálint és Benedek a címe. Az utolsón látszik a testvérfellépő is.
Sziasztok!

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Oslany örülök,hogy mertél buszozni,de úgylátszik nem csak nekem vannak negatív buszos tapasztalataim.
Mi is többször jártunk úgy,hogy nem segített senki a babakocsit fel illetve lerakniKép(
Ez tapasztalatom szerint inkább a helyi járatokon fordul elő.Múltkor kint voltam a kislánnyal Vértestolnán a barátnőméknél és segítettek szó nélkül.
Ma délben mi is lekéstük a 9-est,hirtelen minden autónak arra kellett mennieKép)
Nem baj,így legalább egy jót sétáltunk anyuékhoz Kertvárosba.

Nagyon drukkolunk az időjárásnak,hogy ne essen délután,jó lenne összefutni találkozni veletek.


Cirmike hova is jártatok babaklubba?Milyen korú babák voltak,hányan voltatok?Mindig ugyanazok vannak ott vagy szoktak új anyukák is bekapcsolódni?
Õsszel mi is szeretnénk menni,addig a Viki már elég nagy lesz,4 és fél hónaposKép)
Sajna,hogy ti már akkor nem jöttök.

Reni megnéztem az albumotokat,nagyon szépek a fiaid.Aranyos és praktikus dolog a testvérfellépő ,látszik hogy Bálint élvezte így az "utazást".

Akkor holnap találkozik a nagy babanetes csapat!
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Na, akkor mi legyen ma? Menjünk, vagy ne menjünk? Ez itt a nagy kérdés. Kép
Mit tudtok arról, hogy a böcsikbe be lehet menni délelőtt a babával, ott kell maradni vele az anyukának is, ebédet is kaphat a baba, ez pár 100 forint, a foglalkozásért nem kell fizetni. Igaz lehet ez? Ha igen, akkor elég mérges leszek, mert már régen elmentünk volna.
Még egy kérdés: a bölcsik is felváltva vannak nyitva nyáron?
Előre is köszi a választ!

Remélem ír még rajtam kívül valaki, hogy akkor mi legyen a mai játszótéri találkával...


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Csak gyorsan melóból:

Ha nem szakad addig az eső, mi elindulunk 4 fele, szerintem mi is bussazl megyünk, hadd élvezze Soma!

Addig majd megnézem Renát is az albumban.

Remélem sikerül a buszozásotok, Melinda!

Cirmike, bizti nem olvastál vissza, mert írtam neked+Szilvinek, hogy megszült a sógornőm. Azért köszi... Kép

Melinda, majd a bölcsikről személyesen, vagy később...

lola77
 
 


Sziasztok!

Már megint itt vagyok. Megnyugodtam! Kisütött a nap, tehát megyünk a játszóra, ahogy megbeszéltük, 16:00 után indulunk busszal! Valószínűleg csíkos gatyó lesz rajtam (ezt csak azért írtam, hogy megismerjük valahogy egymást). Kép Akkor ott találkozunk!

Sziasztok!
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

akkor eddig ugy néz ki hogy mi is megyünk.ha addig nem jön közbe semmi.
már alig várom hogy egy kicsit kimozduljak itthonrol.

akkor délutánig sziasztok

Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Szerintem biztos megtaláljuk egymást...

Remélem tényleg nem romlik el az idő!

Rena! Nagyon édik a képek! Praktikus ez a testvérfellépő, én nem ilyet láttam. Viszont úgy látszik a képen, hogy kijjebb ér, mint a kocsi tolókarja, úgyhogy elhiszem, hogy nem kényelmes tolni. Bár még mindig jobb, mint rohangálni a gyerkőc után.
Jó lenne, ha lejönnétek. Kíváncsi vagyok Bálintra, mert olyan nagyfiúnak tűnik. Vagy csak a pici mellett, nem tudom. De szerintem nem kicsi a korához...
Olyan kis huncutul mosolyog a Benedek a babakocsis képen... lehet, hogy nem lesz könnyű vele sem, ha megnő... legalábbis olyan csibészesnek tűnik... Kép

Megyek Somát altatni...

lola77
 
 


Örülök, hogy végül szép időtök lett.
Majd meséljetek, hogy milyen volt a "babanetes tali".
Remélem fényképek is lesznek. Kép
remka
 
 


Hú, tényleg fényképezni kellett volna! Bár nem tudom mennyire lehetett volna a gyerkőcöket egymás mellé terelni... Kép

Szerintem jól sikerült, én felismertem mindenkit. Aranyosak voltak a gyerekek, szimpik voltatok mindannyian!
Persze megint bebizonyosodott, hogy az én Somám a legaktívabb.
Végül is őt már jobban érdekelték a nagyobbaknak való mozgásfejlesztős mászókák, na meg a víz és a pacsálás!
Így nem tudtam annyit veletek dumcsizni! Kép
Legközelebb viszek gépet és fényképezkedünk, jó lányok?
Nagyon édesek a kis picurok is, jövő nyáron már ők is ott totyognak majd...

Remka!
A Suzuki fesztiválra visszatérve, korábban voltunk (jó pár éve) 2-szer, de amióta összeházasodtunk azóta nem. Én mindig akartam menni, de a férjem azt mondta, hogy ő eleget van ott, nincs kedve még a kevés szabadidejét is ott tölteni.
Pedig nagyon jó volt, koncertek, műsorok, ingyen kaja...
Most mikor lesz, nem tudod? Én még nem is kérdeztem a férjemtől! Aug-ban szokott, ugye?
Ha a nagy lakásfelújításban lesz egy szusszanásnyi időnk, megpróbálunk elmenni, és természetesen szívesen találkozhatnánk is!

lola77
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy így összejött a ma délután. Kép Még az idő is megjavult a kedvünkért. Szerintem több hasonló programot kellene csinálni.

Erika!
Csak nem beszéltük meg a varrós dolgot, pedig mondtam Neked, hogy jegyezd meg, hol tartottunk, mert én el fogom felejteni! Kép Nem baj, majd legközelebb.

Lola!
A nagy kavarodásban el is felejtettem mondani Neked, hogy nagyon jó volt a szoknyád. Hol lehet hasonlót beszerezni? És sajnálom, hogy nem tudtunk együtt hazabuszozni. Kép
Mi végül 1-essel mentünk volna, de lekéstük. Kép Aztán lerohantunk Dózsakertbe a 19-eshez, azzal jöttünk haza. Éppen hogy hazaértünk fürdésre (19:30). A bölcsöde dolgot majd még megérdeklődöm, igazából nem veszthetek vele semmit!

Rita!
Nagyon örülök, hogy mivel a párjaink kapcsán hasonló helyzetben vagyunk, megértettük egymást és el tudtunk beszélgetni. Csak kicsit kevés volt. Kép

Rena!
A mi fiaink csak indulás előtt kezdtek volna együtt játszani. Sajnálom, hogy előbb nem találtak egymásra!

Lassan kezdhetjük szervezni az újabb babanet-találkozót, nem?

Na, megyek fürcsizni, aztán aludni. Elég mozgalmas volt a mai nap! Kép

Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok lányok!

Mi is nagyon jol éreztük magunkat,még mielőtt hazajöttünk bevágtunk egy fagyit is.persze Ati jol összekente a gyerekülést.
Hanna még haza se értünk már kérdezte mikor megyünk legközelebb,nagyon tetszett neki,meg persze az is hogy senki nem szolt rá,mint itthon.tudniillik nálunk még a kertbe se lehet kinnt egyedül,mert öreganyám mingyárt ,megy és beráncigálja hogy valaki el ne lopja.

annyira kifáradt hogy nem is vacsizott megfürdettem és a fürdőlepedőben a papa mellett elaludt.

Nekem is mindenki tök szimpi volt,kár hogy a többiek nem tudtak eljönni.
De sebaj majd talán legközelebb.

mindenkinek joéjt,sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

De jó volt olvasni az élményeiteket!Kicsit irigykedtem is közben,mert én hónapok óta sehol nem voltam.csak a kórházban,most meg itt az utcában.Még messzebbre nem merészkedtünk.Legfeljebb ha kontrollra megyünk a fiúkkal.Remélem,egyszer mi is csatlakozhatunk hozzátok!
Szombatra szerveztem magunknak egy kis kikapcsolódást.Hétvégén lesz a víz,zen,virág fesztivál és a fiúkra az anyósom,meg a szomszéd néni fog vigyázni pár órára.Így mi hármasban (mint régen) megyünk ki.
Egy családi fotó rólunk:
Kép


Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


És még egy kedvencem:

Kép

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat!

Edit: Annyira aranyos ez a második kép! A nagyfiad is helyes. Jól teszitek, hogy kimentek a viz-zenére. A picik biztos ellesznek, és nektek is kell egy kis pihenés, közös program.
Ha kicsit nagyobbak lesznek az ikrek, akkor biztos többet tudtok velük majd mozogni.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Nekem is szimpatikus volt mindenki,már alig várom a következő ilyen közös délutánt.
Egyik lurkó aranyosabb volt mint a másik,kár hogy minekünk kellett legelsőként otthagyni benneteket,nagyon jól éreztük magunkat.
Ez abból is látszódott,hogy a Viki elaludt,máskor nem szokott csak ha megy alatta a kocsi.
Amúgy meg nagy huncut volt,hazajöttünk,meg akartam etetni,de inkább elkezdett gügyögni meg magyarázni,esze ágában sem volt enniKép
Este meg olyan hasfájás jött rá,hogy 30percen keresztül torkaszakadtából sírt szegénykém,én is majdnem vele együttKép(
Nektek is voltak hasfájósak a gyerekek?
Amíg szoptattatok miket ettetek?Babának adjak valami cseppet,ki mit használt?
Várom a segítségeteket ez ügyben,előre is köszönöm.
Én gondoltam fényképezőgépre,hogy viszek,de aztán valahogy elmaradt.

Oslany én nem felejtettem el a varrós dolgot,csak haza kellett jönnünk,sajna,majd legközelebb.
A bölcsis dolgot megkérdezem majd a barátnőmtől.


Edit nagyon édesek a képek,szép családod van.
Mi is kimegyünk a férjemmel és a kislányommal a Víz-zene-virág fesztiválra majd vasárnap délelött,akkor talán nincs akkora tömeg.Ti is jól teszitek,hogy kimozdultok otthonról,biztos jól fog esni ez a kis kikapcsolódásKép
Azt szeretném tőled megkérdezni,hogy az a 24 Óra megvan-e nektek amiben benne vagytok az ikrekkel?
Ha nincs akkor én szívesen elküldöm a cikkeket postán,csak írd meg a címedet.
Mekkorák már az ikrek/cm,kg/?
Elég fárasztó még mindig az ellátásuk,ugye?

Megyek aludni,jó éjt mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Edit,
Annyira jók ezek a képek. Majd ha egyszer több időd lesz, csinálhatnál egy albumot, nagyon jó lenne még több képet nézegetni az ikrekről. Persze megértem, hogy semmire sem marad időd mellettük, sokszor még egy gyerek is teljes embert igényel.

Tegnap délután mi is kimentünk a Máltai játszótérre, csak éppen az esztergomira. Kép
Annyira élvezte Martin, hogy elviszem őt most is.
Tegnap apukám felszerelte a rácsokat az ablakokra, most már nyugodt vagyok, hogy nem tud kimászni Martin. Hihetetlen mutatványokra képes néha. Kép

Az nlc-n nyertem egy 3 órás netkártyát, amit a McDonald's-ban lehet felhasználni (nem is tudtam, hogy a mekiben van internet). Nekem nincs rá szükségem, ha esetleg valaki fel tudná használni, szivesen elküldeném postán.

Na megyünk készülődni..
Sziasztok,
Réka
remka
 
 


Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni, pedig olyan jó lett volna...
Öreganyám kikészített, nála ebédeltünk anyuval aztán leraktuk ott a lurkót aludni. Miután fél4-kor felébredt, kitalálta, hogy szögeljünk fel neki képeket (most volt tapétázva nála) és vigyük el a temetőbe. Ott legalább 6 sírt meglátogatott, mi végigasszisztáltuk... 5körül végeztünk, de akkor már anyu kérte, hogy hadd játszon ő is a Rolival egy kicsit, mert hamarosan indul haza.
Szóval legközbelebb nagyon el szeretnék én is menni.

Ma délután megyünk a Balcsira, ma este kertészkedünk egy kicsit, aztán holnap strandolás.
Vasárnapra sajnos haza kell jönni, mert férjem dolgozik. Az ügynökeinek szervezett bográcsolós, csapatépítős napot, akik hétfőre is maradnak még.

Edit, tündériek a babók és édes a családi kép is! Kép Biztos nehezen viselhető, hogy nem tudsz kimozdulni, de a picik biztos kárpótolnak mindezért. Kitartás, mindjárt nagyobbak lesznek és akkor szétszórod őket a rokonoknál, szomszédoknál és csavizhatsz egy picit.

Lola, bocsi tényleg elég felületesen olvasgatok vissza, mert szerencsére mindig olyan sokat írtok én meg nem jövök mindig. Most elolvastam tüzetesen amit írtál és így már összeálltak a rokoni szálak is az agyamban...

Erika, a Roli is picit hasfájós volt, aztán kapott minden szopi előtt Infacol cseppet, az után már nem volt gond. Viszont ha olyan ettem pl. paradicsomoskáposzta (nem tudtam ellenálni) azt nagyon megszenvedtük.

Melinda, már írtam, hogy főleg 1 év körüliektől járnak főként a babaklubba az anyukák, de nem kizáró ok, ha kisebb vki. Csak a kisebbek még ált. alszanak délelőtt is így őket nem hozzák. Akkor szupi a dolog, ha ott tud már ebédelni (van pépes is) és utána indultok haza aludni.

Na, pussz mindenkinek
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Ja a babaklubbos dolgot is főként Erikának írtam, ő érdeklődött. Téged gondolom Melinda a rendes bölis dolgok érdekelnek, de ilyenről nemigen hallottam, csak arról hogy munkáltatói igazolás nélkül is be lehet íratni őket a bölibe rendesen pl.gyed mellett, de akkor fizetős (kb. 1200 Ft ebéd utánig étkezések árával és utána pedig óradíjas 170Ft/óra)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Erika:
Nekünk Bálint volt nagyon hasfájós, mi is az Infacol cseppet adtuk neki, de szerintem azt csak akkor érdemes adni, ha többször fáj a hasa. Ha csak néha-néha, akkor valami ételtől lehet. Bab, borsó, karfiol,káposzta. Van olyan baba, aki még az eperre is érzékeny, vagy a tejtermékekre. Ki kell tapasztalni.

Cirmike:
De jó Nektek! Jó lehet ilyenkor a víz mellett. Bálint meg egyébként is imádja a Balatont. Nemrég "leszaladtak" az apjával, mert a mamáék ott nyaraltak. Nagyon élvezte.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Szia Mindenkinek!

Edit, nagyon jól néz ki a family a képen. Nőttek a babák is! Milyen büszke és vagány ott középen a nagyfiad!
Elhiszem, hogy kimozdulhatnékod van, tegyétek is, ha meg tudtátok oldani a pöttömöket!
Ha nagyobbacskák lesznek a fiúk, tényleg várunk Titeket is szeretettel a találkán!

Erika, nekem nem hasfájós volt a Soma, hanem voltak napok mikor nehezen kakilt, bántották a szelek. Anyukám tanácsára ilyenkor több cukrot (szőlőcukrot) tettem a kamillateájába, így egy kicsit meghajtotta, könnyebben távozott a "nagydolog"!
Meg tornáztattam, maszíroztam a hasiját! Olyankor nagyon kemény is volt a pocakja és hallottam ahogy távoznak a szelek, nagyokat "durrantott", aztán kijött a végeredmény!
Viki biztos nem olyan igazi hasfájós, mert az már első hetektől kezdődött volna és egyik napról a másikra marad abba! Szóval igaza van Renának, hogy az Infacolt csak a rendszeres hasfájásra ajánlják a dokik, védőnők. Ja, és nekünk az édeskömény teát ajánlották, ami segíti az emésztést, de hallottam olyat, hogy pont attól fájt a baba pocija. Szóval túlzásba azzal se jó esni.

Cirmike, semmi gond,(néha a mamiknak is kell segíteni... Kép) majd legközelebb biztos el tudsz jönni, kíváncsi vagyok Rolira élőben.

Remka, végül is milyen ablakrácsotok lett? Vettetek, vagy csináltátok?

lola77
 
 


Sziasztok!

Erika!
A hasfájással mi nagyon sokat bajódtunk (kb. 3 hónapot). Mi egy csómó cseppet kipróbáltunk, de végül a gyogyszertárban kaphatók közül az utolsó előtti, az Infacol jött be. Utána megoldódtak a hasfájós gondjaink, és még az ízét is szerette.
Mikor már nem volt hasfájós, akkor még mindig kért volna belőle. Kép

Edit!
Nagyon aranyosak a picurkák! Az első képen mindenkinek jutott 1 kismanó. Kép

Lola!
Az előző levelemben dícsértem a szoknyád.

Cirmike!
Én is sajnálom, hogy nem tudtatok jönni tegnap. Kép Nem baj, majd legközelebb. Igen, engem a bölis dolgok érdekelnek, én is megpróbálok utána járni, mi is az igazság. De lehet, hogy odaát van? Akkor ott kezdem a kérdezősködést! Kép


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Réka,
ezt a pechet! Mi is kint voltunk tegnap a Máltain, úgy 1 óra körül, pont elkerültük egymást Kép

Mónitól Neked sem jött még sms?

Lányok,
pár napja jártunk Tbányán, Mekiztük, és benéztünk az Obi régi helyén lévö Möbel Lagerbe. Nem tudom, ismeritek-e, de aki bútort vagy lakberendezési cuccot akar venni, sztem nagyon érdemes benézni Kép

Jamina
jamina
 
 


Jamina,
Mi elég későn mentünk fel tegnap, csak fél 6 körül, de még akkor is nagyon meleg volt. Kár, hogy nincs több fa, és nem sok árnyékos hely van.
Szoktatok többször menni? Mi most voltunk harmadszor. Két hónapja még egyáltalán nem élvezte Martin, csak a kavicsok érdekelték, az meg itthon is van. Kép Most viszont már minden érdekelte őt, nagyon tetszett neki.

Móni még nem irt nekem sem, már nagyon várom az sms-ét. Szegény már biztos nagyon türelmetlen, hétfőre volt kiirva.
remka
 
 


Elég ritkán megyünk, de mostanában meg vannak örülve a csúszdáért, ezért ,,kellett" pont oda. Jól felszerelt kis játszó Kép

Móniról már én is nagyon várom a hírt, vasárnap beszéltem vele, azt mondta, úgy néz ki, idén még nem fog megszülni Kép
jamina
 
 


Szia Erika!

Boldog születésnapot kívánunk!

Rena, Bálint, Benedek

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Remka!
Ha megvan még a net-kártya, amit nyertél, nekem szükségem lenne rá, jobban mondva nem nekem, hanem a nővéreméknek. Szívesen megvenném Tőled!

Előre is köszi a választ!

Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Erika!

Én nem tudok a szülinapodról, de, ha mostanába van, mi is csatlakoznánk Reniékhez. Nagyon sok boldogságot, és még sok-sok szülinapot kívánunk! Kép

Gergő és Melinda
oslany
 
 


Melinda,
A net-kártyát természetesen ajándéknak gondoltam, én úgysem tudom használni. Legfeljebb ha egyszer Tatabányán járok, meghivhatsz egy fagyira. Kép
Küldd el a cimet a remka@freemail.hu-ra, és feladom postán.

Erika,
BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok én is!
Réka
remka
 
 


Sziasztok!

Melinda, bocs elfelejtettem válaszolni a szoknyára: Köszi a dícséretet. 6 ezer volt, decemberben kaptam a névnapomra anyukáméktól, és a Camponában vettem az egyik üzletben.

Hány éves lettél, Erika? Happy birthday!

Tegnap meg ma elég szar napom volt.
Tegnap, hazafelé melóból kiömlött az ásványvizem fele (kb 2,5 dl) a táskámba: mobil, pénztárca, irattárca, papírok, minden elázott.
Persze a mobil még ki sem volt fizetve, mert a férjem üzletelte a nagybátyjával, de még az anyagiakat le sem rendezte. Én nem is akartam belemenni... Azért használtam én, mert pár hete az enyém elromlott (mindig azt írta, ki hogy nincs hálózat és nem jutottam el vele szerelőhöz Kép), persze a hitelnél mindenhol a régi szám volt megadva, volt is keveredés. Most meg már a telefont várjuk, hogy mikor utalják a pénzt, erre most ezen az új számon se tudnak majd elérni.
Tök szomorú voltam, erre még a férjem is engem b.szott le.
És még tegnap kiderült, hogy ma mennem kell dolgozni. És mivel 5-től lehetett menni, Somát anyuéknál altattuk (férjem is dolgozott).
Ezen is ki volt akadva a férjem, nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy dupla műszak (8 óra) dupla pénzért, hülye lennék, ha kihagynám!
Na mindegy, most kicsit kivagyok!
Mindent én intézek, az természetes. Mikor meg valami hiba csúszik a dolgokba, persze én vagyok a hibás. De amikor sikerül, semmi dícséret.

lola77
 
 


Sziasztok!

Erika!Nagyon boldog szülinapot kivánunk,mi is sajnos cak most jutottam gépközelbe.
Ma elég jol elvoltunk kimentünk a közeli tora fürdeni,aztán itthon napoztam mig a gyerkőcök A medencébe pancsoltak.férjem is hazajött ma ugyhogy a gyerekek egész nap az apjukon logtak hálisteenek volt egy kis szabadidőm.

Most elrendeztem őket Ati már alszik,remélem lassan a Hanna is.
Talán holnap lehet hogy kimegyünk a fényesre.ha rá tudom szedni a páromat,mert eléggé tömegiszonya van,bár mondtam neki hogy a viz-zene miatt csak nem lesznek sokan.


Edit olyan aranyosak a fiuk,ha jol emlékszem ez a kép volt az ujságban is.

Na jol van most lerendezem a Hannát,aztán elmegyünk iszunk egy üdcsit valahol.

további jó hétvégét mindenkinek,sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat.
Ma lettem 28 évesKép(Rohan az idő...
Nemrég jöttünk haza anyuéktól,ott ebédeltünk aztán ebéd után mindenki úgy kidőlt,hogy egy jót aludtunk bent a hűvös lakásban.
Én is rendesen kidőltem,ugyanis tegnap este 11-re készültem el a tortámmal,idén én akartam csinálni.Szép és fincsi lett/grízes főtt vajas krém mint a mézes zserbóban,a krémbe tettem epret meg meggyet,díszíteni pedig csak eperrel díszítettem/.
Csináltunk pár képet,majd a férjem segítségével felteszem.
Kaptam nagyon szép virágcsokrot meg egy elektromos fogkefét anyuéktól.Anyósoméktól meg majd lehet hogy holnap kapom,akkor jönnek át hozzánk Oroszlányról.
A férjem majd holnap Tatán akar meglepni valami aprósággal,tőle már kaptam egy arany fülbevalót előre.
Viki mostanában este hasfájós és addig nem is akar enni amíg sok szél van a hasában.Ilyenkor elmasszírozom,dajkálom egy kicsit és amikor félálomban van akkor teszem cicire.

Mindenkinek jó hétvégét,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Erika!
Utólag is boldog szülinapot kívánunk!
Hasfájás: mi az Espumisan cseppet kapjuk.Ez mindhárom fiúnál bevált.Õk csak néha hasfájósak,illetve ilyenkor a szorulás is bántja őket.Ez a csepp pedig megoldja azt is.Próbáljátok ki a Magnesia Phosphorica 9-est (homeopátiás szer).Nagyon jó!
Én nagyon figyelek arra is,hogy mit eszek.Mert a nagyfiam igazi üvöltös,hasfájós baba volt.Szóval hüvelyest,illetve k betűvel kezdődő zöldséget nem eszem,diót,epret sem,cseresznyét néha keveset,paradicsomot,paprikát nem.Szőlőt sem!
Ezenkívül meg ki kell tapasztalni,hogy van-e még,ami hasfájást okoz.
Egyébként kösz,megvan a cikk.A képek,amiket a fotós csinált (kb 50!)is megvannnak,mert volt olyan rendes,hogy kiírta cd-re.
Múlt vasárnap mértük a fiúkatKéplivér 3630gr,Marci 3400gr,Beni 3360gr.A centiket nem tudom,nem mérjük.

Köszönjük a gratulációkat!Jó volt a víz,zene..-n.Fél 4-kor mentünk és 6után értünk haza.Kicsit körülnéztünk,ettünk töki pompost(kövön sütött tejfölös-hagymás-szalonnás lángost) és megnéztük az ejtőernyős ugrást.

Cirmike!
Én mostanában olyan fáradt vagyok,hogy nem hiányzik a csavargás.Ezt csak azért találtam ki,hogy a nagyfiam lelkét is ápoljam egy kicsit.Nehogy féltékeny legyen!Bár eddig nagyon jó testvér.A kicsikre se lehet panaszom,mert már csak 2szer (fejenként!) kelnek (esznek) éjszaka.Ez a múlt éjszaka úgy nézett ki,hogy Oli éjfélkor,Beni fél 1-kor,Marci negyed 3-kor,aztán Oli fél 5-kor,Beni 5-kor, Marci negyed7-kor.

Jamina!
A férjem is járt a Möbel lagerban és tökre dicsérte,mert állítólag egy csomó szép és nem is drága kiegészítőjük is van,meg a bútoruk is igényes!

Rita!
Igazából nem is tudom,hogy ez volt-e az újságban.Ebből a beállításból 6-8kép készült.Nekem ez tetszett a legjobban.

Lola!
Van ez így!Nem mindig vagyunk igazságosak azzal,akit szeretünk.Fel a fejjel,jönnek jobb napok!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Lola!
Köszi a szoknyás választ! Tényleg elég szar napod lehetett a leírásod alapján. Kép Sajnos a pasik már csak ilyenek. És, ha belegondolsz, mi is csak azt tudjuk igazán megbántani, akit nagyon szeretünk, és ez fordítva is igaz. Összezörrenés után pedig édes a kibékülés! Kép
És mi lett a telefonnal? Tönkrement? És a papírjaid használhatóak?
Amúgy mit dolgozol?
Tudom, hogy elég nehéz, de próbáld meg a rossz dolgokban is a pozitívumot látni! Nekem is ezt tanácsolták, mikor nagyon magam alatt voltam. Nehéz, de beválik.
Szoktál találkozni a LIEBLEIN SZILVI sógornőjével, a Hajnival? Ha igen, légyszi, kérdezd meg tőle, hogy lenne e kedve találkozni velünk ( a Gergővel és velem). Ha minden igaz, tudni fogja, ki vagyok, szobatársak voltunk a korházban.
Köszi!


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Edit, Melinda, köszi a bíztatást.
A telefon meg se nyikkan, pedig kiszárítottuk. Ma vagy holnap visszük be javíttatni. A papírok szerencsére használhatóak, a pénz is megszáradt.
Melinda, egyébként könyvelő vagyok egy nyomdában. Ha találkozom a Hajnival, mindenképpen szólok neki, de akkor kéne az elérhetőséged (mobil), küldd el nekem priviben: szotak@chello.hu, hogy meg tudjam neki adni! A Kristóf, a kisfia is nagyon édes kiskölök, tök bírom!

Helló mindenkinek!

lola77
 
 


Lola, remélem már jobb a kedved!!!Kép
Nekünk a Roli még pár hónaposan szétnyálazott egy telefont még nem volt egy éves a készülék akkor (Nokia6310i), apjának kellett vennie újat, mert nem tudta megszerelni se. Aztán fél évvel később bekapcsoltuk és működött, használtam én majd egy évig és most anyósomék használják...

Edit annyira megszoktam már, hogy Rolihoz csak néha kell felkelni éjjel, fura lesz visszaszoknom. Nem irigyellek az éjjelek miatt, de a többi dolog szupi lehet, nagyon várom hogy megszülessen a pici!

Mi pont vasárnap vettünk a Möbel Lagerben Rolinak egy igazai nagy ágyat. Fenyő, alul kihúzható ide lehet ágyneműt vagy egy másik matracot tenni. Nagyon élvezi, mondta hogy a régi a babáé lehet...
Egyedül szereltem össze neki (nem volt egyszerű mutatvány!), mert apja még nem ért haza, közben ő már letépkedte a kartont róla és húzta ki a nagy fenyődeszkákat, cipelte a lakásban, így nekiláttam és sikerült! Tök büszke vagyok magamra! Persze a férjem dícséret helyett annyit mondott miért nem vártam meg, miért emelgettem egyedül a tök nehéz darabokat... de azért elismerte hogy ügyes vagyok.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Renáta
Nagyon boldog születésnapot kivánunk

Rita ,Hanna, Ati

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Kedves Reni!

Bocs,hogy csak ilyen későn köszöntelek fel,de a kislányom az egész délutánt végig sírta.
Remélem holnap nem fog ennyit sírni az oltás miatt.

Isten éltessen sokáig a születésnapod alkalmából,jó erőt,egészséget kívánunk:Erika,Vikitória Lili

cseriviola
 
 


Szióka!

Hát lassan-lassan javulgat a hangulatom, mostmár csak lesz valami jó.
Még szerencse, hogy Soma azért jókedvre derít.

Lányok, ti többet tudtatok dumcsizni a játszón, biztos megdumáltátok ki hány éves, mikor lesz a szülinapja. Én ebből tök kimaradtam.
Erika, én veled egy évben születtem (csak én dec-ben leszek 28!)

Rena, te most hány lettél?
Amúgy boldog szülinapot kíván: Lola és Somi! Ezt küldöm:

Kép

Szombaton lesz a Soma névadója, kicsit izgulok. Remélem jól sikerül majd. Majd hozok képeket. Du. fél 4-kor lesz a házasságkötőben, utána kerty party lesz. Menü: Palócleves, marhapöri nokedlivel-anyukám csinálja. Én meg pácolt csirkecombikat tepsis krumplival gyártok. Mama+én sütit sütünk, anyu pogit. Kb. 15-en leszünk+5 gyerek!

Erika, jobbulást a pici Vikinek, mi is a 3 hósnál ordítottunk... Kép

Jó éjt mindenkinek!

lola77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?