Új privát üzeneted érkezett!

Christinbaba,
az előbb Katiként írtál alá, ezért bocs, azt hittem, hogy így hívnak. Kép

Ami a magándokit illeti, én sem értek egyet a fizetéssel, de mivel nem vagyok gyakran terhes, és ez a legfontosabb pillanat, szükségem van arra, hogy 120 %-ig megbízzak az orvosban, aki velem lesz. Nem szívesen hagyatkoznék az "ügyeletes" dokira, olyan lutri, hogy kit fog ki az ember. Persze vannak kellemes tapasztalatok, és elvileg jogos az elvárás, hogy mindenki ugyanazt az ellátást kapja, de a valóság kicsit szürkébbKép sajnos!!!!
És az is igaz, az ember utólag adjon, ha elégedett volt, de mi van, ha nem válik be? Ha nem bízol abban, aki veled van, ilyen kiszolgáltatott helyzetben? Egy életre megmarad ez az élmény, és nem mindegy, hogy milyen.
Na jó, nem akarok senkit rábeszélni, és nekem sem lesz könnyű előkeríteni a hálapénzt, úgyhogy befogomKép.
Mindenkinek jó babavárást, illetve babázást.
Kati
Vendég
 


Kati,
az elöbb egy kicsit tényleg elbénáztam az aláírást Kép Kép Szóval:Krisztina vagyok.
Amúgy lehet,hogy igazad van,sőt biztos a magándokival kapcsolatban.A párom is azt mondta olyanhoz menjek...csak én nem akartam.
Egyébként tényleg úgy van,hogy az ügyeletesnél szülünk.Nem lehet a dokinál,akihez járok?
Te amúgy a Bajcsyban szültél?

üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 


Hali!

Köszi a gratulát Nemesek! Gergely 22-én 12.45-kor 3440 gr, 50cm hosszúsággal született, nagyon jól viselkedik, csak kissé hasfájós baba. Épp itt szopizik a fél karomban, míg én netezek :-)
Babaruhát nem vittem, adtak mindent, persze volt, ami enyhén szólva viseltes volt, de nekem mindegy volt, mit hány le :-) Volt, h adtak ruhát átöltöztetni, mert nem volt idejük rá, és közben meg én koszoltam össze a cuccát (pelenkázás közben bepisilt, én meg csak álltam és néztem...).
Van vmi egyéb kérdésed? Szívesen beszámolok bármiről.

Üdv
A
Agneska
 

 
 

Agneska,
minden jót a fiúcskához!!!Kép
biztosan lesz még kérdésem, ha nem gond, csak majd össze kell szednem a gondolataimat...Kép olyan szétszórt vagyok mostanában.

Krisztina,
én még 5 évvel ezelőtt szültem a Bajcsyban (itt oszt.vez.fődoki a László Ádám), akkor még egész mások voltak a körülmények, ezért nem bánom, hogy vannak itt olyanok, akik naprakészebbek nálam.
Amikor nálam beindult a szülés (1/2 2-re értünk be) csak egy marha álmos doki volt bent, akit akkor ébresztettek. Húzta a száját, és úgy vizsgált meg, hogy azt hittem, ott helyben meghalok (de komolyan). Magzatvíz mintát vett, és annyira bunkó volt, nem felelt a kérdésre és ásítozott. Nem tudom, hogy ki lehetett, elképzelhető, hogy friss állapotában nagyon kedves, dehát ez az ügyelet átkaKép. Kértem a nővért, hogy hívja a dokimat, de azt mondta, hogy ő tudja, hogy mikor kell, és nem fogja idő előtt behívni. Gondoltam, hogy ez a rutin. Aztán 5 óra felé már olyan fájásaim voltak, hogy alig éltem, de az ügyeletes visszafeküdt aludni, így a nővérke jött, hogy majd csak délután szülünkKép jó vicc. Ekkor szóltam a páromnak, hogy hívja fel a dokit és 1 órán belül bent volt. Tökre leszídott mindenkit ott az osztályon és 7-re megszületett a fiam.
Aztán amikor már a szobában voltunk mindenki igen kedves volt, csak hát akkor is megmarad az élmény, és bennem annyi maradt meg, hogy amig nem láttam meg a dokimat, addig borzasztóan féltem, és amint bejött és megláttam, már minden oké volt. Énnekem már ennyi is elég, hogy fizessek neki, hogy ott legyen. Hiszem, hogy akkor nem lehet baj!Kép Remélem most sem lesz semmi gubanc. Már kérdeztem és augusztusban biztos nem lesz szabin és külföldre sem kell mennie, ha pedig vidéken van, rögtön indul Pestre, ha hívom.
Én úgy tudom, az orvosoddal kell megbeszélned, hogy számíthatsz-e rá a szülésnél, de pénzért szokták azt vállalni, hogy nem ügyeleti időben is bejönnek. Ez egyébként a választott szülésznőre is igaz. Azért fizetsz tulajdonképpen, hogy a rendelkezésedre álljanak, amikor kell. Persze biztos vannak kivételek, akik ezt külön bérezés nélkül is elvállalják, egyébként meg az ügyeletesre kell bíznod magad.
Na csak kb ennyit akartam az ügyeletes ellátásról. Ha nem lett volna saját dokim, akkor senki nem nézett volna rám amig meg nem szülök???
Csak remélem, hogy már nem így mennek a dolgok, mert azért általában este vagy éjszaka indul meg a szülés, én úgy tudom.

Bocs, kicsit hosszúra sikerült így péntek este...
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Kati
Vendég
 


sziaszok!

Kriszti, én ápr. 12-re vagyok kiírva, úgyhogy most már bármikor indulhatnak a dolgok...Kép
Meglepődtem azon, amit Szécsényi dokiról írtál, nekem csak jó tapasztalataim vannak, és másoktól is csak jót hallottam róla...de persze nem tetszhet mindenkinek, furcsa is lenne.
remélem, végül találsz olyan dokit, akivel elégedett leszel!
Puszi mindenkinek, nekem már nagyon szülhetnékem van...Kép

Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Szió Kati!

...hát ezaz,hogy én is csak jót halottam róla,meg anyukám is hozzá jár,meg a tesóm is nála szült,de nemkem nem jött be.Elég ciki lesz dokit váltani.Főleg,ha pont Szécsényi lesz az ügyeletes Kép(
..na csak lesz valahogy...
Kitartás Kati.....mindjárt túl leszel rajta.Bár én tartanék már ott Kép)

üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 


Kati,
de jó Neked. Szorítok!!! Minden rendben lesz, és nemsoká babázhatszKépKépKép DE SZUPI!
Bárcsak már augusztus vége lenne, hogy én is....Kép
Kati
19+6
Vendég
 


Kati én meg 18+2 Kép)
Jó lenne ha már aug. vége lenne tényleg Kép)
Te voltál már genetikai UHn?..én ápr.12én megyek,nagyon várom,olyan régen láttam már a babát Kép
üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 


Szia Krisztina!
Múlt hét kedden voltam genetikai uh-n. Dr Dán Pál csinálta, de kicsit csalódott voltam, mert a fiam és a férjem is elkisért, hátha látszik valami, de sajna nem. Az egész csak egy nagy paca volt. A fején kívül semmit sem láttam.
És hát bejött valami sürgős eset, amiért pár doki ott tolóngott az ajtóban, és ezért sietni is kellett.
De ami a lényeg, hogy mindent rendben talált a doki...
Viszont ezen felbuzdúlva úgy döntöttem, hogy elmegyek 4D-s uh-ra, csak még várok vele egy pár hetet, hogy minél jobban lehessen látni. És hátha végre megtudnám, hogy van-e kukaca?KépKépKép
Szia,
Kati
Vendég
 


Kedves Doktor úr!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Már továbbítottam a barátnőmnek

Brigi
bombomanyu
 
 


Kati!

Hogyhogy nem látszott semmi!?Na ne már,pedig én nagyon nagyon várom már.S ha én se fogok semmit látni,akkor nagyon csalódott leszek Kép...én abban is bízok,hogy megmutatja milye van Kép)
A 4Ds UH-n nekem is jár az agyam,de majd én is késöbb szeretném.Olyan 24.hét magasságában Kép
Ezekszerint te is fiút szeretnél? Kép
üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 


Krisztina!
Béna volt az egész, a pali nem tudta rendesen odafordítani a monitort, így amit láttam az egy jókora paca volt (a feje kivehető, de mutatta a kezeit és lábait, na azt egyátalán nem láttamKép). A férjem jól rálátott, de többet ő sem. A hüvelyi uh sokkal tutibb volt, ott mindent ki lehetett venni.
Ráadásul még aludt is, és meg sem moccant...

Rákérdeztem a védőnőnél és a nőgyogyinál is a 4D-re és mindketten azt mondták, hogy a 28. héten érdemes menni...
Az még 7 hét KépKépKép és addig rendes uh sem lesz nekem. Teljesen kiborít ez a bizonytalanság...

Igazából mivel van már egy fiam (5 éves lesz nyáron), így inkább lányt szeretnék, és az egész család is lányzót vár, de valami női megérzés (vagy mifene) azt súgja, hogy megint kukis leszKép!!!
Kati
20+5
Vendég
 


Krisztina!
Mindenképp jelentkezz holnap, hogy mi volt az uh-on. Sok sikert hozzá, szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!
Kati
Vendég
 


Cijjaa!

Na megvolt az UH,az Urbancsek csinálta,s tök jó fej volt.Mindent mondott....Rendben talált mindent.Sajna nem tudta pontosan megállapítani,hogy fiú lesz vagy lány,mert pont takarta a lábacskáival.De azt mondta,hogy szerinte inkább kislány.Bejelentkeztem 4Dsre,azt mondta a nő,hogy a 21.héten már látványos...megyek is 27én Kép)
A baba most 338g-os.s UH szerint 20+2nél járunk.Számítás szerint meg a 19+2nél.
Ja és képzeld még szívhangot is hallgattunk.Tök jó volt. Kép)
üdv:
Krisztina

u.i:kb.egyszerre fogunk szülni...

KépKép
christinbaba
 
 


Örülök, hogy minden rendben! Gratulálok!!!!
Hova mész 4D-re? És mennyiért?
Azt hiszem, én sem várok, hanem 2-3 hét múlva elmegyek, csak még nem tudom hovaKép
Tényleg, egyszerre fogunk szülni!
HurráKép!!!
Kati
Vendég
 


Szió!

Ide megyek a Soroksári útra a Megatoysba.S két hét múlva...bent lesz apa is.már nagyon szeretné látni a babát.
Nem kérdeztem,hogy mennyibe kerül,de úgy tudom 10e kb. sajna Kép
De olyan jó látni őt.Meg én nagyon szeretném tudni,hogy mi lesz.Bízom benne megmutizza magát.
Ha gondolod amúgy megadom a számukat,amin be tudsz jelentkezni....Gyere te is 27én,csak mondjuk 16ra,én 17órára megyek Kép)
pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Hali!
Add meg légyszi a számot... megbeszélem előbb apával, de mi is azért mennénk elsősorban, hogy fiú-e vagy lány...
Többször viszont nem hiszem, hogy belefér az anyagi keretünkbe, így ha most nem mutatja meg, akkor marad a normál uh, és a bizakodásKép!
Kati
21+0
Vendég
 


Szió Kati!
Megatoys Babamozi 4D Ultrahang Rendelő
Előzetes Bejelentkezés: 06-1-347-8055
06-20-363-1181
Cím:IX.Soroksári út.160.
Nah,asszem mindent leírtam Kép)
Képzeld mikor hanyatt fekszem van egy pukli a hasamon Kép) Gondolom ő a baba.Nát igen,már 338g-os Kép)
Te merre laksz egyébként?
üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


SziaKép!
Kösz az infókat, lehet még ma felhívomKép!
Mi Rákoskeresztúron lakunk jelenleg, de ha minden jól megy, nyáron elköltöznénk Budára. Ezt a lakást már eladtuk, csak arra várunk, hogy a vevőinknek megadja a hitelt a bank. Ha nem sikerülne nekik, akkor maradunk még, de csak max. 1 évet, mert csak 1,5 szobás a lakunkKép!
És Te merre laksz?
Puklim nekem is van. Sőt néha olyan különös (ferde) alakot vesz fel... állati, nem?
Pusz:
Kati
Vendég
 


Szió!

...hát mi meg most fogunk oda költözni.Asszem csak nyáron.Mi is arra várunk,hogy nekünk kifizessék a lakásom.Nekünk nagyon kell,mert mi csak egy garzonban lakunk,s van cica,meg kutya is.Oda nem tehetem még a babát is.Már lefoglalóztunk egy házat a Vasút soron Kép)
Jaja,nekem is olyan érdekesen áll néha.
Mikor mentem UHra ott is olyan hülyén állt Kép)
Tegnap apa azt fogdosta,nagyon tetszett neki.Már alig várja,hogy lássa Kép)
pusszz:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok!

A Bajcsyban hány ágyas szobák vannak? Van hozzájuk fürdőszoba?
Az Istvánban már szétnéztem, de kicsit leprának tünt..
eper100
 
 


Szió Eper100!

Ápr.18-án megnézheted a szobákat Kép)
Még én sem láttam,de akkor megyek megnézni.
üdv:
Krisztina
u.i: www.bajcsyszul.hu

KépKép
christinbaba
 
 


CyasztokKép)


Jórégen jártam erre.

Eper100

A Bajcsyban 3 ágyas szobák vannak maximum nincsen hozzájuk fürdőszoba. Vannak alapítványi szobák 1 és 2 ágyasak az 1 ágyas szoba 9000/éjszaka és 3-4 éjszakűt kell kifizetni attól függően hogy császár vagy normál szülés volt a 2ágyas 4500/éjszaka és itt is szintén ki kell fizetned a 3-4 éjszakát ezekhez a szobákhoz tartozik külön hűtő zuhanyzó és tv is.
Viszont a nem alapítványi szobákhoz tartozó közös zuhanyzó is nagyon kultúrált és az folyamatosan zárva van a nővérszobában kell a kulcsot elkérni hozzá. Tehát kifejezetten a betegek használhatják.

Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.


Szonja_anyu ( Tünde)
szonja_anyu
 
 


Jut eszembe Cbaba alig várom hogy majdnem szomszédok legyünk végre rem hamarosan költöztök.

puszahhhh
szonja_anyu
 
 


Szonja_anyu!

...hát,amint kifizetik a lakásom,már tudjuk intézni a hitelt.Sajna tuti még pár hónap ez az egész.Lehet csak augban költözünk Kép
De ha már ott leszünk tuti lesz Kép)

pusszzaa:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Kati!

hova tüntél?....bejelentkeztél UHra? Kép)
üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Szia ChristinbabaKép!
nem tudtam írni, mert a lakás-project beindulni látszik, és rengeteg az elintézni valóm ezzel kapcsolatban.
Jövő héten megyek a dokimhoz és utána a 4D-re...
Majd írd meg, hogy mi volt!!!! Nagyon kiváncsi vagyokKép!
Kati
22+3
Vendég
 


Sziasztok!

2005. március 27-én született meg a gyönyörű kisfiam. Ezúton is szeretném megköszönni választott szülésznőm, Tóthné Varga Ildikó hihetetlen profizmusát, empátiáját, segítő készségét. Jó volt rá támaszkodni, velem volt, értem volt végig a nehéz pillanatokban. Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni a szülést. Választott orvosom, Mosonyi Péter is nagyon emberséges, segítőkész volt a szülés alatt, jó volt érezni kettejük profizmusát, összehangolt munkáját! Nagyon tetszett, hogy amikor kezdtem feladni, kezdtem kiborulni, 1-1 szóval azonnal helyre billentették a lelki egyensúlyomat. KÖSZÖNÖM Kép)
reas
 
 


Sziasztok Kép)

Reas gratulálok a kisfiadhoz Kép Remélem nagyon jól vagytok. Mekkora súllyal született é shány centivel?Mi lett a neve?


Cbaba várunk nagyon ám benneteketKép)

puszi Tünde
szonja_anyu
 
 


Reas!

Gratulálok én is a babához Kép Bár már én is túl lennék rajta Kép

Tünde igyekszünk...jó lenne ha kifizetnénk már a lakásom,dehát még tuti pár hónap Kép(

pusszza:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


Kati!

Megvolt a 4Ds UH ,egyszerűen hihetetlen élmény volt.Majdnem elsírtam magam.vannak képek is ám,megvan dvd-n is.Hát gondolhatod láttam már egy párszor Kép)

üdv:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


ChristinbabaKép!!!
Nem tudsz képet föltenni??? Tudod, hogy fiú vagy lány lesz-e? Mennyi ideig tartott? Doki csinálta?

ReasKép,
én is gratulálok a fiucskához! Sok boldogságotKépKépKép!

pusz mindenkinek:
Kati
Vendég
 


Kati szióó!

Megpróbálom a képfeltöltést...bár 9db van,annyit nem fogok Kép(fent vannak babaneten az albumomban)
Kisfiú lesz( én éreztem) egy nő csinálta,s szerintem félórás volt...nem tudom pontosan,nem azt figyeltem Kép) Megvan dvdn is,már párszor láttam,tegnap is megnéztem KépKépKép

pusszaa:
Christinbaba

KépKép
christinbaba
 
 


ja,amúgy szerintem nagyon jó képeket csinált,sokat láttam már,de azok homályosak voltak.... Kép

KépKép
christinbaba
 
 


Szia KrisztaKép!!!
Nagyon gratulálok, tök szupi képek. Tényleg van ami nagyon homályos, de ezek marha jók!!!! Biztos jó időben mentél, nem? Mekkora már?
Írigyellek is, mert nekem még 2 hetem van, csak utána nézhetem meg...
A Dvd-t ti vittétek, vagy külön adnak? Mennyibe került?
Mégegyszer gratula a kukishoz!!!
Kati
Vendég
 


Szió!

hmm,most jut eszembe lehet azért,mert azt mondta a nő,hogy ebben a korban ritka az ilyen sok magzatvíz....bár lehet nincs is köze hozzá.nem tudom.Pont a 21.hét utolsó napján voltam.a baba 501grammos volt akkor Kép
Huuu,én nagyon sokat fizettem,de én kértem mindent.
ök videókazira veszik fel,de azt is neked kell vinned.a dvdt külön lehet kérni,meg cdre képeket.
14500ftot fizettem,de nekem megérte Kép megvan videókazin(az anyuéké),megvan dvdn,meg cdn a képek Kép
Oda fogsz menni te is?

üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 


Szia Christinbaba!

Aranyos a babád!!!!!!! Azon gondolkoduk apjával, hogy mikor menjünk 4D-s UH-ra. Most 17 hetes vagyok. Nem bírok ki még 3 hetet. Jajj...
eper100
 
 


Sziasztok.

Én tavaly szeptemberben császárral szültem a kisfiamat. Az orvosom Dr. Nagy László volt. Mindekinek jó szívvel tudom Õt ajánlani. Nagyon kedves, az első pillanattól hozzá jártam terhesrendelésre is. Vizsgálatokra mindig időpontot adott, soron kívűl foglalkozott velem. A műtét után minden nap benézett hozzám babázni.
Egyébként nem így terveztük, apás szülés lett volna, de egy hetes túlhordás után az OTT vizsgálat során a szívhanggal gondok adódtak, úgyhogy 15 perccel később már kint is volt a bébi. A férjem alig ért be, már hozták ki is a Manót a műtőből. A műtét közben kiderült, hogy nem is fért volna ki, 4500 g és 59 cm, jó nagy baba.
Szülésznőm Keresztes Évi, most Õ is babát vár. Vele is nagyon meg voltam elégedve, Õ asszisztált a műtét közben, végig beszélgettek velem, mindent elmondtak, amit én a paravántól nem láthattam. És rögtön megkaptam a babát egy pár percre.
Egyágyas szobában feküdtem amit Évike intézett el nekem.
Sajnos azóta az a szoba már megszűnt, most NST van ott.

Üdv Tubiorsi
tubiorsi
 
 


Sziasztok!!!

Orsi
na ne mondd, az Éviéknél baba lesz?! De jó de jó!!!
Nekem is ő volt a szülésznöm, én is nagyon szeretem.
Mikorra várják a babát?

Márti
márti05
 
 


Sziasztok Lányok. Én itt teljesen új vagyok. Kaáliba járok, és a Krizsa doki ajánlotta ezt a kórházat, miszerint az egyik legjobb. A főorvos vagy a helyettesét ajánlotta orvosnak.
Én cukros vagyok, tehát spéci ellátást igénylek. Ti mit tudtok mondani a kórház felszereltségéről, a cukros terhesek ellátásáról, a császározás és szülés arányairól?
Milyen a hangulat? Milyenek a nővérek? Hogyan bánnak a babákkal?
Én most kérek majd időpontot oda, és akkor körülnézek. Eddig a Szabolcsba jártam, de nem tetszik.

Előre is köszönöm a válaszokat.
kisegér
 
 


Sziasztok!
KisegérKép,
én a főorvoshoz járok (dr. László Ádám), és szerintem nagyon meg leszel vele elégedve, ha őt választod, bár itt a lányok több olyan dokiról meséltek, akik mind mind nagyon jók és lelkiismeretesek, és a szülésznők is nagyon tudják a dolgukat. A kórházi állapotokról nem tudok sokkal többet, mint Te, mert 5 éve szültem ott, és azóta már felújították az egészet.
Nézd meg a honlapot, arról biztos több hasznos infot is megtudsz: www.bajcsyszul.hu.
Kati
28+2
Vendég
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
moflymaci
 
 


Kisegér!
Én is a dr. László Ádámhoz járok, nagyon kedves doki. Nekem is a Krizsa doki ajánlotta 2 éve, akkor laparoszkópiás műtétet végzett rajtam. Most 7 hónapos terhes vagyok. A szülőszobák nemrég lettek felújítva, nagyon szépek. A szülésznők is kedvesek. Van szülésfelkészítő tanfolyam, ahol minden fontos dolgot megtudhatsz a kórházról, a szülés menetéről stb. Ezt is meg tudod nézni a honlapon.
Adrienn
audrey
 
 


Köszönöm szépen a válaszokat. Audrey, nagyon gratulálok a terhességedhez!
Szegény, képzelem, miken mentél keresztül előtte...

KAti, felmentem a honlapra, tényleg gyönyörű. Amint látom, mikor tudok vele találkozni, felhívom. Már tudom a mobil számát is, a kórház megadta.
kisegér
 
 


Kati, persze nektek is gratulálok!
kisegér
 
 


CyasztokKép


Kisegér

Ha mész a szülés előkészítő tanfolyamra ne csüggedj el ha lemaradtál néhány előadásról szerencsére úgy vannak felépítve hogy nem kapcsolódnak egymáshoz és szinte mindenelőadáson elhangoznak a legfontosabb dolgok a szüléssel kapcsolatban. Ha szeretnél szülésznőt vállasztani akkor azok közül tudsz akik ott vannak a tanfolyamon mert ők vállalnak Kép legalábbis nekem azt mondta a dokim ( dr.Mosonyi Péter)

cupp mindenkinekKép
szonja_anyu
 
 


Szia Márti

Azt hiszem valamivel több mint félidős lehet. De pontosan nem tudom. Viszont az elejét nagyon rosszul viselte, nem is dolgozott amikor bent voltam a korházban.

Üdv Orsi
tubiorsi
 
 


Szia Orsi

Köszi az infót, már felvettem vele a kapcsolatot.
Nagyon szép kismama.

Márti
márti05
 
 


Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy néz ki az, mikor a szülésznőt megfogadod? Odamégy hozzá a tanfolyamon, és .... Nem tudom elképzelniKép
És ha rábóllint, utána mi van? Mikor menni kell szülni, behívod őt is? És akkor végig ott van melletted?
Én olyan béna vagyok ebben, még az orvost sem sikerült "megfogadnom", és teljesen bizonytalan vagyok az egészben..
Andi
andreat
 
 


Cijjasztok!

Jóóóó régen jártam itt....
Andreat,én múltkor voltam elöször ilyen tanfolyamon(azt hittem senki nem lesz,s közben tök sokan voltunk)...szóval,igen ott tudsz beszélni a szülésznővel.
Õ múltkor pl. azt mondta,hogy azért jó fogadni,mert egyszerre csak egy dolgozik mindig.s,ha te fogadsz,akkor tuti ott lesz veled végig,s csak veled fog foglalkozni.
Andi hányadik hétnél tartasz?
üdv:
Christinbaba

u.i. jön valaki a köv. tanfolyamra innen? az filmvetítés lesz a szülésről....

KépKép
christinbaba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?