Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Nem vesztem ám elKép
Születés és névnaposoknak elõre és utólag is sok-sok jót kívánok!!!!!!
Mi a baj az évekkel??????? Én már 34 múltam, közelebb vagyok a 35-höz kicsit.... Úgyhogy kis csitrikék ne tessék majrézni, még mindig nem bottal járok!
Na jó azért tegnap kicsit kiakadtam az idõ múlásán. Mondhatni sírás kerülgetett a Juló sulijábanKépKép Komolyan. Tegnap volt a farsangjuk, az összes felsõsnek együtt. Még nem volt teljesen vége, mikor mentünk érte. Hááááát....Õ még "csak" hatodikos, de az 1-2 évvel nagyobb lányok (na azért már õk is) mind kipingálva, testhezálló felsõkben, szûk gatyó vagy miniszoknya, fiúk haja is befestve ezer színnel...A tornateremben gõzerõvel szólt a zene és a lányom ott diszkózott... Tényleg úgy éreztem, ki kéne bõgni magamat. Mert az nem lehet, hogy ez a lány így megnõttKépKép
Még kis idõ, és õ is ilyen manökenstílusban akar majd járni én meg halálra izgulhatom magam?Kép Szerencsére nem az a divatbaba, a többiekhez képest a lazább, lezserebb dolgokat kedveli. Pedig rákérdezek, nehogy úgy érezze, ez van ezt kell szeretni alapon nem kaphat divatos cuccot.

Szóval nem vagyok én még hitelesítve egy tinédzser lány nevelésére!Kép
Emese: HELP! Te hogy birkóztál meg anno a gondolattal?
Jajj, nagyon gyorsan fel kell nõnömKép
Azért is ért ilyen váratlanul az egész, mert ugyan járok be rendszeresen a suliba, de inkább csak Viktor osztályába, Juló már egyedül jár haza. általában még órája van, mikor megyek, reggel meg együtt buszoznak.

(És tudom, hogy most asziszitek, hogy ez a "vén " kor sose jön el, még pici babátok van, de jön még kutyára dér!KépKép Én is azt hittem, sose leszek ennyi, és valahogy gyereknevelésbõl felkészültnek éreztem magam, de ez már az a talaj, ahol nem mozgok olyan otthonosan!
Hogy lehet kezelni azt a tényt, hogy fölfelé kell néznem a nagylányomra???KépKép

Na mentsétek el ezt az ömlengést, és 10 év múlva olvassátok újra (már aki)Kép

Mi egyéb is történt velünk?
Bizonyítványosztás: tök jó lett mindkét iskolásnak! Igazán büszke vagyok rájuk!
Fanni farsangja jövõ pénteken. Hableány helyett most épp kék tündér szeretne lenniKép Nem baj, van kék ruhaKép
Evey: nem tudom, hogy csinálja, aki nem tud varrni....
Pl. keres egy barátnõt, aki jól tud. Vagy papírból alkot. Vagy kölcsönöz.
Nõgyógyász vizsgálat jó sok hisztériával részemrõl (utólag tudom, fölöslegesen)Kép (egy netes orvosnál)
Kétoldali házimunka undor...Csak nehogy ragályos legyen....

A többi biztos késõbb jut eszembe.

Addig is gyógyulást, és nem hagynám ki a züllést! Elég annyi, hogy 3 kínálkozó program közül aznapra titeket választottalak? Már csak azt nem tudom, hogy jutok haza...
Na majd megoldódik...

Sziasztok:
Edóka
Edóka
 


Halihó!

Heni! Nekem is volt haskötõm, de a végén már kényelmetlen volt, mert S-es méretet vettem. Ha most veszel biztos kitart végig. Én nagyon szerettem és használtam néha éjjel is.

Örülök, hogy itt mindenkinek van szerelme. Ez olyan jó. Múltkor olyan történetet olvastam egy családról, ahol a kutyát jobban szeretik, mint a gyereket. A kutyának mindent szabad, gyerek pedig divatból van. Szörnyû. De olyan jó, hogy más is érez így KépKépKép Legszívesebben egész nap csókolgatnám Lilit, hálistennek hagyja is, hogy elöntsem imádatommal. tegnap meg ma pedig spontán átölelte a nyakamat és odabújt hozzám. Annyira, de annyira imádom KépKépKép

Andi! Ne aggódj züllésen ott leszek, tegnap megint fixáltam az idõpontot a bátyámmal. Már csinált is programot magának arra az idõre, míg én züllök.

Veru! Hát ez nem jó hír Tomiról, küldök neki sok gyógypuszit. A friss levegõ sem segít? Hogy kapta el az aftát Jancsi? Nektek is sok gyógypuszi!

PM! Gyógyulj ám és csak tanítgasd Pankát a szavakra. Mire újra találkozunk tudja azt is, hogy ANIKÓ. Okes??? Én meg megtanítom Lilit arra, hogy PM. Jó? Szabi egészséges mint a makk.


Edóka! Emlékszel, hogy milyen jó volt diszkózni 6-os korodban a felsõsökkel? na most azt éli át a lányod. Próbálj meg inkább az õ örömében osztozni és emlékezni KépKépKép Hiába ezek a gyerekek öregszenek hamar. Még jó, hogy mi nem. Gratula a bizonyítványokhoz!!! Mikor nekem még nem volt gyerekem, elhatároztam, hogy mindig vissza fogok gondolni arra, hogy milyen volt tinédszernek és 16-18 évesnek lenni és, hogy akkor mi esett rosszul a szüleimtõl és mi volt nagyon jó. Aszerint próbálom majd az útjukat egyengetni a gyerekeimnek. remélem bejön.

Andi3! Gartulálok a bölcsészkarhoz!!! Ezek szerint a kislányod mászva fog felmenni a lépcsõn. Hallod Emese??

Zsóka! ezek szerint a párod nem ment el Ausztráliába? Vagy csak lekéste a gépet?KépKépKép

Feksi! Szerintem a nõk 30 éves korukban vannak a legszebb korban. Az a virágzása egy nõnek. Én így gondolom 26 évesen és így fogom gondolni 30 évesen is.

Moni! Jobbulást és jó tanulást.

Juca! Boldog szülinapot. Legyen jó napod!!!

Lili éjjel óránként kelt. Felébredt, felült és addig nyüszögött, míg kivettem. Velünk alszik a betegsége miatt és tudja, hogy ott vagyunk vele. Hát jól kis is használja. De a lényeg, hogy jobban van és így is imádom.

Van a Camponában egy szupi jó gyerekruhabolt az emeleten. Francia ruhákat árulnak és nagyon jó áron. Ma vettem egy gatyót 2000 és egy felsõt 1000 Ft-ért Lilinek. Érdemes megnézni. És amíg a szülõ nézelõdik a gyerekeknek van egy játszó rész. Lili imádta. Jó lenne ilyen minden boltban.

Pusz:

Anikó
Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk a szombati taliról! Kép Nagyon jól éreztük magunkat, Barika nagyon köszi a szervezést!
A képek már itt vannak a gépen, és fel is raknám õket az "Ismerjük meg egymást"-ba, ha hozzájárultok. Csak a nyilvánossági "pánik" miatt kérdezem, végülis az eddigi fotók se lettek törölve. Szóval rábólintásra várok.

A szülinaposoknak (Ancsa-25, PM-28, Juca-30) sok-sok boldogságot!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Remélem most sikerül elsõként: Ancsa Tominak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT holnapra! Lesz nagy családi összeröffenés? Kiváncsi vagyok mit szól majd a tortához, gyertyához. Majd mesélj!

Az összes gyengélkedõnek jobbulást! Szállnak a gyógypuszik KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Továbbá minden guruló, hasra forduló, majdnem kúszó, és teljesen valóságosan mászó pöttömnek nagy-nagy gratula! (Annak is aki kevésbé hízik (LaraKép), és annak is aki elég erõteljesen (Ancsa hú nem semmi 10,75...Kép)

Bigacsiga! Fantasztikus a naptár, köszi!

PM, Napocska, meg mindenki aki fényképet szándékszik küldeni, de bizonytalankodik, én nagyon szívesen fogadok mindenkitõl, nyugodtan küldjetek. VáromKép

Verus! Megnéztem végre a táncoló bébit, hát haláli! Annyira jól leírtad ezt a kuki-punci mizériát. Eddig teljesen be voltam tojva, hogy mi lesz ha egyszer fiam lesz. Így még sose gondoltam bele, egybõl másképp is látom a dolgokatKép
Nem semmi ez a szerelmes levél. Jól meg kell õrizni!

Kriszta! Bébisintér engem is érdekel. Én megyek zülleni, majd elmeséled? Elalvást is kitárgyaljuk, kiváncsi vagyok mennyiben nem vagy következetes.

Edóka! Kép ElmentettemKép

Zülléssel kapcsolatban megbizatásban vagyok. Madárka üzeni, hogy sajnos nem tud jönni (remélem PM még nem késõ a bejelentés).

Egy pár szó rólunk:
Alex (majdnem 8) megkapta a félévi bizijét, csupa 5-ös lett, nagyon büszke vagyok rá. De a kis buta nemhogy örült volna, nekiállt keseregni, hogy nem kapott Angolból dicséretet, és gyõzködött, hogy mindenképp szólaljak fel ezügyben a hétfõi szülõin, mert ha nem teszem õ teszi meg...Kép
Kitti (majdnem 1) vénlány létére azért még produkál (ÉviKép). Õ is egyre jobban tökéletesíti a járást, egyre hosszabb távokat tesz meg kapaszkodó nélkül. Olyan is elõfordul, hogy az ágy mellett szépen elgyalogol anélkül, hogy kapaszkodónak használná. Szép fokozatosan, de napról napra egyre ügyesebb. Beszéd terén is van haladás. Az, hogy állandóan "anyázik" már kezd egy kissé fárasztó lenniKép Szinte egész nap megy, mint a magnó: anya, anya, anya. Kép
Egyik nap nyûgös volt, kérdeztem álmos vagy? Erre azt mondja: ÁMOOO. Az "apu" már régóta megy, de ez nem az apjának, hanem a nagypapának szólt, ugyanis ha itt van apukám õt apuzom állandóan. Most a napokban már sikerült az "apa" is, mondja az "ácsi"-t, "baba"-t, és egyik este a kacsára mondogatta, hogy "kata".
Megmutattam neki 1-2 hete, hogy kanállal nem csak õ tud enni, hanem meg lehet etetni vele a babát. Azóta ezt nagyon lelkesen csinálgatja, ha ott vagyunk minket is végigetet, tartja a kanalat, és mondja, hogy Áááááá. Nagyon édiKép

Na lassan eldugulok, csak még elmesélem Nektek, hogy 1 óra óta nincs víz nálunk. Igazándiból nem tudom mi történt, valaki itt a házban azt mondta, hogy a vízmûvek akart fõvízórát cserélni/javítani, de valami nem jött össze, így itthagytak csapot papot és szépen elmentek. Mivel váratlan volt a dolog senki sem tartalékolt. Még szerencse, hogy pár utcányira vannak rokonok akiktõl tudtunk vizet hozni. Ugyan fürdeni nem tudunk, de legalább a tejpépet meg tudtam csinálni. Azt igérték egyébként, hogy 9-re lesz víz, én meg itt várom, hogy fürödhessek, de sehol semmi...Kép

Jó éjt mindenkinek!
Sok alvást, és gyógyulást kinek-kinek miben érintett!
Kati
cskati
 
 

 
 

Sziasztok!
Hát, ha nem írok két napig, már mindenki lebetegszik??? Mi történt? Csomagoltam egy halom gyógypuszit, már el is küldtem minden érintettnek, remélem, használ. Vigyázzatok ám magatokra meg a picurokra!

Velünk mostanában annyi újság van, hogy Daninak csöpögtetjük a szemébe a pupillatágítót, mert szerdán kell visszamenni a szemészetre, elõtte 5 napig tágítunk. Egyelõre semmi gond vele, közelre kicsit homályosan lát, más nincs.
Gergõ viszont megint alakított. A kis lustim nem volt hajlandó a játszótérrõl hazagyalogolni, így aztán a barátnõm párja felültette a biciklije csomagtartójára. Hatvanszor elmondtuk neki, hogy rakja szét a lábát, nehogy aküllõk közé dugja. Naná, hogy bedugta. Be is szorult, alig tudtuk kiszedni. Még az a szerencse, hogy bakancs volt rajta, különben biztos eltöri a lábát. Ez totál jellemzõ Gergõre, ha valamire azt mondjuk neki, hogy NE, azt õ azért is kipróbálja. Nagyon remélem, hogy most tanult belõle.

Snoopy! Nem azért írtam ám, hogy lesérültünk a postára menet, hogy hálás legyél! Csak azért, hogy tudd, milyen kis ügyi gyerekeim vannak. Kép Zsombinak meg jó rágcsálást. Ugye, megérkezett már?

Bigacsiga! Köszi a fiús naptárt! Ez kellett még csak nekem a bácsi meg Sanyimanó után... KépKépKép

Verus! Gyönyörûséges levelet kapott Hanna! Tényleg jól tegyétek el, vigyázz, ha megharagszik a fiúra, nehogy kidobja! A többi betegnek jobbulást!

Edóka! Dehogyis öregszünk!
Anyukám mondja mindig, hogy õ úgy számolja, hogy amikor megszülettem, õ 27-szer volt nálam idõsebb. Most 2-szer sem. Ebbõl következik, hogy nem az anyukák, hanem a gyerekek öregszenek. Jó, nem? Kép
A nagylányságon én is kiakadtam párszor. Azt hiszem, Kriszti is a szolidabb fajtából való, bár néha ment már el úgy itthonról, hogy kételkedtem benne, beengedik-e az iskolába. Az osztálytársait elnézve viszont tényleg szolidnak látom. Nekem azért is fura, mert én sosem voltam kifestegetõs fajta, de nem mindenki ilyen. Meg az is lehet, hogy 16 évesen úgy akar kinézni, mint aki 25, 25 évesen meg majd megpróbál 16-nak látszani. Kép

Kati! Gratulálok Kitti produkcióihoz, Alex bizijéhez (bocs, az emilben még kérdeztem, hogy milyen lett, csak most olvastam itt)!!!
Laráéknak gratula a forduláshoz, Anikóéknak a gyógyszer ügyi bevételéhez, Snoopyéknak is a forduláshoz és az összes szerelmes Anyukának a szerelmetes gyerekéhez!
Sok puszi Nektek:
Emese

Evey, hol vagy????
Emese
 


Kati!
Részemrõl nyugodtan rakhatod a képeket!
A züllõs után nekem már úgyis mindegy! Kép
Emese
Emese
 


Sziasztok Lányok!

Mindenki gyógyulófélben, köszi a bíztatást, úgy néz ki meggyógyultunk! Hát elég makacs vírus volt!Kép Viszont nem is írtam, pedig már lassan két hete, hogy ADRIÁN HERNYÓMÁSZIK!
Ovis gyerekek anyukái! Kikkó minden reggel azt mondja, hogy nem akar oviba menni. Ez minden gyerekkel így van? Van egy idöszak, amikor nem akar? Beszéltem az óvonökkel(jól írtam? sose tudom, hogy kell) és így majd félév elteltével sincs egyetlen barátja se, de egyáltalán nem játszott/játszik senkivel. Aki közeledik hozzá, azzal sem. Mindig csak egyedül játszik. Ö ilyen típus? Pszichológus barátnéim! Ti is mondjatok valamit! Megváltozik ez? Azt azért ideírom, hogy mindennap jártunk játszótérre, van olyan gyerek, akit születése óta ismer, összejárunk, azokkal sem játszik! Soha senkivel, csakis felnöttekkel!Kép
Mivel nem sokan nyilatkoztak még a nyári nyaralás ügyében, csak szólnék, hogy ha túl késön akarjuk intézni, már nem biztos, hogy lesz több családnak hely, ugyanott. Egyébként most intéztem el a nyaralásunkat Orfû mellett, Magyarhertelenden. Kapunk: 2 szoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, fürdö, medence az udvaron, szalonnasütö, stb.: 7nap/6éj 30.000 Forint. 6 ágy van a két szobában. Elméletileg egy 6 tagú családnak elég. De szerintem ezt az árat csak mi kaptuk.


Tisztázzuk le ezek után, hogy ki kapott képeket! Én mindenkinek küldtem!
Kuki: Kikkónak felrántották az urológián 3 évesen, kicsit volt csak letapadva, mert mindig huzigáltuk neki fürdésnél. Azóta ö húzza fel magának esténként, kb. 2 hónapja ellenöriztük és egy kicsit visszatapadt a szélein. Most mi húzzuk neki, mert nem akarjuk, hogy mütét legyen belöle. A férjemnek 4 évesen mütötték és benne maradt a trauma. Ismerek olyat is, aki most 25 éves és szükülete van és nem mer elmenni dokihoz. Meg olyat is, akit többször mütöttek, mert mindig visszatapad neki. Szóval szerintem célszerü minden este felhúzni, ha nem akarod, hogy szenvedés legyen a vége!

PM, Anikó! Örülök, hogy jól üdültetek!Kép Anno én is érdeklödtem itt, de sokallom az árakat, nem akarok kifizetni ennyit egy hazai üdülésért (lásd fentebb), inkább megyek Görögbe, vagy Horvátországba ennyiért. Az mégiscsak tengerpart. Lilinek gyógypuszi és Anikó, neked is gyógypuszi!KépKép

PM! Boldog szülinapot!KépKépKépBár már eléggé megkésve!

Emese! Fotókat újra küldöm! Foglalom a helyet a köv. züllésre!Kép Köszi a listát!Kép Villamos:Kép

Adri! Neked is küldöm újra a képeket! Pedig küldtem!

Zsóka! Hogyne hiányoztál volna! Én csak azokat írtam a listára, akik legalább két hete nem írtak! Adok: Bronchicum szirup, homeopátiás orrcsepp (néha Nasivin 0,025), csipketea, hársfaméz, elsö napokban esténként Panadol szirup. Jobbulást!Kép

Évi, Bigacsiga! GyógypuszikKépKép Köszi a fiúkat!

Juca! ElázásKép Elküldöm újra a táblázatot! Képeimet megkaptad? Boldog szülinapot!KépKépKép

Iboly! Miért félsz a siklóktól?

Ági! Szívesen, a képeket megkaptad?

Madárka! Örülök, hogy jól vagytok!Kép

Ancsa! Boldog szülinapot!KépKépKépNeked is sajna megkésve!

Erika! Töled jött egy üres levél!?

Feksi! Nálunk ebben a korban föleg a konyhaszekrényböl kirámolt edények, fakanalak, stb. voltak a favorit játékok! Fog majd a sajátjával is játszani, ne félj!Kép

Andi! Neked is gyógypusziKépKép Táblázatot küldöm!Kép

Kriszta! Gratula ügyi Pötyinek!Kép

Ildi! Neked is jó mozgalmas reggeleid lehetnek! Én sajna nem láttam a kisfilmet, de írod, hogy nem is látszik a kisfiad.

Lara! A szemének sem jó, ha közelröl nézi, de inkább arra gondoltam, hogy a lelkének nem tesz jót, de Pele erröl biztosan többet tud majd mondani. Az ö szakmája.KépGratula Hangának! Nagyon édi lányka!Kép

Snoopy! Gratula Zsombinak!Kép Jövö héten elugornánk jó? Hívlak!

Barika! Gyógypuszik!KépKép

Verus! Karinak boldog névnapot!KépKépKép Múzsa Johannának pedig gratula az elsö szerelmes levélkéhez! Tegyétek el feltétlen! Én még most is örizgetem, amiket kaptam általánosban.Kép

Cory! Bazsinak is boldog névnapot!KépKépKép

28-a óta írom ezt a levelet, remélem nem hagytam ki semmit! Ma este megyünk farsangi bálba, de nem beöltözösbe (sajnos), csak vacsis-táncos bál. Remélem fent tudok maradni, mert ismét 5-6* kelünk egy éjjel.Kép

Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok lányok!

A találkozos képek amit Andi csinált nálam vannak, elég sok igy nem tudom, hogy feltegyem vagy elküldjem nektek. Választ várok!

Kristófnak (5 hó) kijött az elsõ foga. Kicsit felborította az éjszakai alvásunkat, de már alakul újra, hogy egy etetést kihagyjunk.
Már legalább 2 hete forgolódik hasra illetve vissza, most tanulja a rákjárásban lejutást az ágyról.

Tvica
tvica
 


Evey!

Engem kihagytál és képet sem kaptam.

Most haragszom!!!!!!!!

Tvica
Tvica
 


Sziasztok!

Kriszta, így hirtelen nem tudom, mennyi tejet kell meginnia egy ilyen korú babának naponta, de ha Pötyike szeretne szopizni éjjel, akkor biztosan szüksége van rá.

Zsóka, én is ilyen elsõ-az-immunrendszer felfogású vagyok. Az esetek nagy részében nem is kell gyógyszer. Mióta mi homeopátiát alkalmazunk, úgí megerõsödtek, hogy ritkán betegszenek meg, olyankor is csak enyhe lefolyású és általában már homeopátiás szert sem kell kapniuk.
Én a hagymateát úgy szoktam csinálni, hogy megfõzöm a félbevágott hagymákat, majd a levét rászûröm karamellizált cukorra. Én szeretem az ízét...

Snoopy, látod milyen ügyes Zsombi, hátrafelé, kanyarban nem mindenkinek sikerül ám. Kép

Pankamama, Jamina kéri, hogy vedd fel légyszi a züllõs listára, egy pocakos barátnõjével együtt! Köszi

Ancsa, boldog szülinapot!

Juca, neked is boldog is szülinapot, légy üdvözölve a harmincasok klubjában! Kép

Anikó, jobbulást! Megértelek szerelem-ügyben, én csak úgy szoktam hívni Gergõt, hogy kicsi szerelmem.

Feksi, tetszett ez a 24+áfa! Kép

CsKati, gratulálok Alex bizonyítványához! Év végére meglesz a dicséret is biztosan! Milyen korán megkapták! Igaz, Istiéknél síszünet van, õk majd a jövõ héten kapják meg.

Nagyfiam a Pál utcai fiúk hatására családi csapat beosztást készített. Engedélyével bemásolom ide nektek.

Gergõ - közlegény. Feladata: mindent teljesítenie kell. (Idõközben elõlépett tüzérré, mivel a reggeli Chocapikból hajítófegyvernek használva a kanalat, szertespriccelte a tejcsit.)

Andris - hadnagy. Feladata: szót fogad a nagyobbnak, vigyáz a közlegényre, õrt áll, barkácsolási feladatok.

Isti - fõhadnagy. Feladata: az összes csatával kapcsolatos dologra odafigyelni, továbbá az összes felvigyázási, õrzési és tüzes dolog rámarad (égetés, durrantás, gyufázás).

Anya - tábornokhelyettes, továbbá szakács és felvigyázó. Feladata: vigyázni a kicsikre, eltartani a csapatot (étellel, ruhával). Emellett köteles figyelmeztetni a tábornokot, ha elfelejt valamit.

Apa - tábornok. Feladata: pénzt keresni, irányítani a csapatot (családot).

Puszi mindenkinek
Iboly - tábornokhelyettes
iboly
 
 


Sziasztok,
Anikó, MÉG nem mentek el. Csütörtökön volt Egerben, a frissiben összerakott gép próbarepülését filmezni. Azzal jöttek haza, Dunakesziig. (Azt hiszem, Dunakeszit mondott, mindenesetre Dunavalamit). Ha rajta múlik, elmegy Kép. Nem vagyok tájékozott plaza-ügyben, hol van a Campona? Az említett árak nagyon biztatóak.

Evey: óvónõ Kép Kuki: én már belenyugodtam abba, hogy majd kamaszkorában elmegy, mert hogy úgy néz ki, hogy hátrahúzni nem lehet, (ahogy írtam is, üvölt), ha most megoperáltatnám, egy életre benne maradm, ahogy a férjedben is (ezért lesz a küvetkezõ fiúgyerekem már pár naposan-hetesen megoperáltatva, az tuti). Szóval most már késõ, inkább majd késõbb KépKép. Broncihcum szirup klöhögésre van? Arwra a gyógyszerész néni kakukfüves köptetõt adomtt, és megy a hársfa-kamilla-akármilyen tea mézzel citromlével, orrcseppet együttérzésbõl nem adok, mert én már ygerekkormoban is belehaltam (volna), ha az orromba vmit belecsöpögtetnek. A mai napig nem vagyok hajlandó orrcseppet szedni. vagy szívni vagy mit kell vele csinálni. Ábel nagyon ügyesen fújja már az orrát, rednszeresen trombitáltatom.

Iboly, úgy is mint tábornokhelyettes Kép
köszi a hagymatea-receptet. Majd meglátjuk. Úgy néz ki, a hársfa-kamillát elég jól megissza, nem tudfom, ez menne-e a hagymûával. Mindenesetre holnap megpróbálom, aztán megláétjuk. Ja, ezt már írtam.

Emese ma egész nap dumált, kb. egy órán keresztül azt nyomta, mint egy imamalom, hogy bela-bela-bela. NA mondom lebuktam, itt járt a Béla KépKép.

üdv
Zsóka

ui: Nem ma taliztok? Vagy azért van ilyen nagy csend?

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Tényleg nagy a csönd, pedig a züllés csak a jövõ héten van. Így legalább van remény rá, hogy mindenkinek tudok válaszolni. Kép

Evey! Emil megjött, válasz ment.
Az én Gergõm kb. október végéig nem akart menni. Illetve csak elválni nem akart tõlem, amikor bent volt, már minden rendben volt. Kiscsoportban még gyakran egymás MELLETT játszanak, kicsit késõbb egymással. Kivéve ha van mellette nagyobb testvér, akkor mindent hamarabb megtanul. Ráadásul ha a fiad olyan típus, hogy csak idõsebbek között érzi jól magát, akkor lehet, hogy neki a kiscsoportosok nem partnerek. Azért az óvónõk megpróbálhatnaák egy KICSIT összeterelgetni a többiekkel, nem?

Iboly, te Tábornokhelyettes! Állati jó fej fiad van! Jól átlátja a családi hierarchiát! Azért arra kíváncsi lennék, hogy az "alattvalói" mit szólnak a beosztásukhoz. Szegény kis nemecsek gergõ, látod, hogy igyekszik legalább tüzérré elõlépni!!! Kép És Istinek milyen "csatával kapcsolatos" feladati vannak? Pedig azt írtad, hogy nem is a lángvetõs suliba jár... Kép
Emilt várom ám nagyon!!!!!

Zsóka! Na, tessék, Neked meg Béla? (Most halkan megsúgom, hogy az az én férjem, legalább egyszer õ is lebukott. De Kati férje is Béla. Na, melyikük volt?) KépKép

Holnap megyünk az Állatkertbe, állítólag most jön ki a medve. Majd este megírom, hogy visszament-e, aztán sírhatunk, hogy nem jön a tavasz!
Puszi:
Emese
emese
 
 


Bocs, Vica, Téged kihagytalak.
Szerintem tedd fel a képeket, van már talizós, szigetes, züllõs topic, lehet Rózsás is, nem?
Fogacskához gratula!
Tényleg, Ti melyik suliba mentek Gergõvel?
Emese
emese
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, képeslapokat és jelentem: ma is felkelt a Nap! (Csak nem láttam, mert akkora köd volt egész nap.)

Gratulálok a jó bizonyítványokhoz! Kép

Evey! Köszönöm a táblázatot, megkaptam. A képeket még a múltkor, azt hiszem írtam is, hogy Adrián milyen vigyori képet vág! Örülök, hogy már nincs semmi baj! Irigykedek egy kicsit a bálozásért. Mi már oly régen voltunk ilyen táncos helyen, pedig én úúúúgy szeretek táncolni. A férjem meg nem.

Ildi! Ha én az "érett nõ" korszakomra várnék... Talán majd 2*30 koromban.

Feksi! Elraktároztam ez az áfás szöveget. Kép

Kuki ügyben: Vilinek mi szorgalmasan húzogatjuk kb. féléves kora óta. Kíváncsi leszek mennyire vagyunk eredményesek, kell-e majd valamit csinálni vele.

Iboly! Hány csillag van a tábornok-helyettes vállán? Kép
Errõl jut eszembe a húgom, akinek kis korában mondtam valamit, hogy csinálja meg! Erre Õ: "Nem csinálom, nem te vagy a parancs!" Ez azóta is kering családi berkekben.

Jó éjt, üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


SZiasztok!

Ancsa Tominak boldog szülinapotKép, JM. Jázmin babának szinténKép! (Tud vki vmit JM.-röl?)
Cory, Balunak meg boldog névnapotKép

Evey, Kari nevében köszi az üdvözletetKép Reggel átadom nekiKép

CsKati, van kivel jönnöd a talira? Ha gondolod szívesen elviszlek, útba esel...Madárkának mondd meg, hogy kár, hogy nem jönKép MI van velük?
Ja és bólintokKépKép

GeriAnikó: valószínüleg ua. a vírus okozta Jancsi szájfertözését, ami Tominak a majdnem tüdögyull.-t..Kép De szépen javulnakKép Hála a sok gyógypuszinakKép

IbolyKépKép Hogy mennyire jó fej fiad vanKépKép Nagyon helyes! Mi is megkaptuk már a bizit, és milyen anya vagyok, nem is dicsekedtem..: Hannus is csupa ötös lettKép

Emese: emlékezz arra, amit írtam (hogy Hanna szerint tök jól nézel ki a züllésen..)!! Nem akarom ezt hallani, hogy neked már úgy is mindegy..!

ÉS mi van ADRIval, CILI2vel, LIESELlel, MAGDIval, MARIval (Évi Te sem tudsz róla, úgy emlékszem mintha egy városban laknátok..), BÓBITÁval....?

Magunkról majd legközelebb..

Addig is puszi:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok Lányok!

Iboly!
Milyen jófej család vagytok Ti!

Lánykoromba én is mondogattam a családomnak, hogy én 365 szobás várkastélyba akarok lakni. Mire a hugom megjegyezte: persze, hogy ne kelljen takaritanom és minden nap másik szobába költözhessek.
(Szerényen megjegyzem ezt az a hugom (ja nincs több) mondta aki csak a saját szobáját takaritotta én meg az összes többit + ebédet fõztem a szülök meg a telken voltak)


Iboly tegnap felétek jártunk, de sajnos csak a kápos fejem volt nálam úgyhogy nem tudtunk bekopogni hozzátok. Kép

Felmenttünk Dobogóköre. Nagyon szép idõ volt jó sokan kirándultak. Nagy bánatomra a mi kirándulásunk nagyon hamar végetért. A nagy fiam annyira fel volt spanolva, hogy erdõ lehet szaladni, üvölteni, kövekre felmászni, hogy nagy örömében becsorgatott. Én meg nem vittem neki pótruhát, de egy 5 évesnél az ember már nem mindig gondol erre. Féltem, hogy felfázik ezért inkább hazamentünk. A kocsiba szegény háromszor mondta hazafelé, hogy ugye anya veszük fel szárazat és visszajövünk. Mondtam neki persze kisfiam, de ma már nem volt az aszép idõ sõt köd is volt.

Még nem gyógyultunk meg. A nagyfiamnak arcüreg gyulladássá fejlödött a betegsége. Nyákoldót és kalciumot kell szedni-e. Kedden nézi meg újra a fülész doki, ha nem javul át kel mosni. Nem akarom elkiabálni, de úgy látom javul. Kép
A kicsinek meg piros a torka ma meg már folyik az orra is. Az meg egy olyan AB kapott amit nekem kellett vizzel feloldani. Én még ilyett nem láttam nem oldódott fel. Olyan mint a tejbegriz, csak szemcsés és nem puha. Na az én finnyás fiam nem is eszi meg. Néz rám az ártatlan barna szemével, bekapja, tartogatja aszájába és amikor úgy gondolnád, hogy lenyelte egy mozdulattal kilöki a nyelvével az egészet. Az egészbe csak az a rossz, hogy ezek édesek és ragadna + ezt ha letörlöd mint a homok ottmarad a bõrén az anyag. Ja Zinat a neve. Nem fogok többet ilyet kérni.

sziasztok

bigacsiga Kata

Ui: Aranygaluskát sütök, megyek kiveszem mert nagyon jön az illata. Kár, hogy nem szagos a nett és nem érzitek. Küldenék nektek e-mail-be is. Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Bigacsiga! Én kééééérek sütikét de gyorsan. Oldd meg valahogyKépSzegény kis kirándukók. Szorítok a tû megúszásához.

Verus! Jobbulást az összes gyerkõcnek. Ez az aftás dolog nem lehet valami kellemes. Azért szopizik és eszik? Mert az állítólag nagyon fáj nekik.

Edóka! Nagyon nem jó a hangulatod a kiskamasz miatt. Én is elmentettem. 10 év mulva megbeszéljükKép

Evey! Talin majd " kibeszéljük" Kikkót. Na meg téged is.

Évi! Én is jobbkezes vagyokKép

Anikó! JóKép

Juca! Kedves virtuálisan barátném VizöntõKép Isten éltessen sokáig. Látod, hogy túlélted? Most már érett vagy?Kép

TVica! Hogy vagytok?

Lara! Köszi a fotókat. Te miért nem látszol? Hanga gyönyörû.

Kati!Látod milyen ügyesen tud menni az általad rövidnek vélt lábacskáival is Kitti?KépÜgyi nagyon. Alex biziéhez gratula.

Emese! Örülök, hogy Gergõ lába megúszta. Most gondold el "se füle, se lába" kicsit morbid, ugye nincs hari?Kép

Ildi! O.K.

Iboly! Képa nagyfiad alakításához.

Madárka! Miért nem? Kép

na lányok akkor most 23 fõnél tartunk. Jó kis muri lesz jövõ szombatonKépÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy váromKép

KingAndi! Merre mész? Inamba a bátorságKép

Nálunk kijött a 7. fog, de nem ott ahol vártukKép ott még jön. Viszont tegnap 6-g aludt, így már jobb. az állásokat nagy eldõlések jellemezték ma, nem gyõztünk bibit puszilgatni. Visszasírom az ücsörgést....:9 Ez csak vicc volt.

Evey! De jó nektek.....

Barika! Látod, hogy fogacska?

Juca! Meg tudod oldani, hogy áprilisban elgyere a táncos züllésre? Jó lenneKép

Na megyek, puszi mindenkinek, jobbulást a betegeknek, boldog szülinapot a csemetéknek és köszi a többi jókívánságot is.

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!
Megint csak bekukkantok, talan a jovo heten behozom az olvasas-lemaradasom. Mar jol vagyok, talan megmaradok. Hazimunkaval mar beertem magam, de a szakdolihoz nagyon nem fulik a fogam... Pedig mar csak gepelni kellene...
Majd jovok, ha tudok. Addig is mindenkit udvozlok.
Moni
Moni
 


Sziasztok!

csak Pankamamanak gyorsan felétek megyek termeszetesen Kép, de hányra tervezed az indulást?

Sziasztok!

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok!

Verus! Nagyon aranyos vagy, köszönöm, akkor csatlakoznék hozzád. Gondolom már visszaszívtad személyemmel kapcsolatban a "figyelmes" jelzõt...Kép Karinak így egy nap késéssel is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Bizihez gratula HannusnakKép!

Cory! Balunak is BOLDOG NÉVNAPOT!

Emese! Anyukád számolása (ki hányszor idõsebb mint a gyermeke) nagggyon tetszik!!! Így már mindjárt más!

Evey! Gratula Adrinak a hernyózáshoz! Hogyan tudsz Te ilyen jó összegû nyaralásokat intézni magatoknak?
Táblázatot nem kaptamKép
Milyen volt a farsangi bál? Hogyhogy megint olyan sûrûn keltek éjjel? Készülõdik egy fogacska, vagy nem müxik a keményítés?

Tvica! Gratula az elsõ fogacskához, meg a forgolódáshoz. A rákjáráshoz nem tudom gratuláljak-e, ágyról lefele nem épp kellemes a dolog…Kép
A képeket akkor szerintem rakjuk egy helyre az „Ismerjük meg egymást”-ba, mondjuk „Rózsás tali – 02.01.06” vagy ilyesmi címmel.

Iboly! Nagggyon tetszik ez a családi csapat beosztás. Isti jól átlátja a helyzetet KépKépKép

Zsóka! Megkérdeztem az én Bélámat… de letagadta…KépKépKép

Juca! Na ugye-ugye…

Bigacsiga! Jobbulást továbbra is a srácoknak! Zinat nagyon ismerõs, de nem emlékszem vele kapcsolatban ilyen rossz tapasztalatokra.
KirándulásKép AranygaluskaKép hmmm…Kép

PM! Nem iiiiis csak én gondolom rövidnek Kitti lábát. Tényleg rövidke, komolyan Kép
Fogacskához, meg az alváshoz gratula! Panka bibijeire küldök én is puszit Kép
Tényleg nem sürgõs nem azért kérdem, de sikerült befejezni az elemzésem? Annyira borzasztó, hogy jobb ha nem is tudok róla?
Ja, jut eszembe, múltkor ugye írta Anikó, hogy kibeszélünk itt mindenkit szilveszterkor Evey-el. És Ti minket a találkozásaitokkor? Fõleg, hogy így kitárulkoztunk Neked? Valljatok színt!

Móni! Na ne csináld már… Ha már csak gépelni kell akkor mindent bele!!! Finisben vagy!

Velünk nem sok minden történt péntek óta. Reggelre lett víz. Szép idõ volt. Kitti elõször sétált a lábán az utcán. Nem lesz ennek jó vége, alig akart beülni a babakocsiba utána, és ma is csak erõnek erejével ketten tudtuk beletuszkolni. Arról nem is beszélve, hogy koszos lett a cipõje, pedig az egyik kedvenc játéka volt Kép Ma nagyon sokat gyalogolt itthon kapaszkodás nélkül a csajszi, sõt életében elõször irányt változtatott és nem dõlt el.
Alex pedig életében elõször azért nem akart sapkát venni, mert féltette a frizuráját Kép (Edóka, hát igen, lassan felnõnekKép)

Mindenkinek sok puszi
Kati
cskati
 
 


Iboly!

Visszadobta a postaládád ide írok neked!

Iboly ezt nekved találtam, ha még nem ismernéd:
[url=http://www.megaport.hu/Egeszseg/egeszseg_Gyogynovenyek.html" TARGET="_top]http://www.megaport.hu/Egeszseg/egeszseg_Gyogynovenyek.html[/url]
[url=http://www.hieronymus-bock.hu/" TARGET="_top]http://www.hieronymus-bock.hu/[/url]
tea
[url=http://www.stashtea.com/index-hu.htm" TARGET="_top]http://www.stashtea.com/index-hu.htm[/url]
bigacsiga Kata
ui: ha jónak találod küld el Bóbitának is.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!
Medve-helyzet: a grizzlyk kint voltak, épp ettek. A jegesek is, épp billegtek. De barna egy szál se. Bár én is hallottam, hogy az állatkerti medvékre nem lehet igazán számítani, mert nem nagyon alszanak, mivel folyamatosan kapnak kaját. Pedig én már úgy várom a tavaszt! Kép
Egyébként irtó hideg volt ma az Állatkertben (is), ha ma jöttek volna ki, biztos nem látják az árnyékukat és kint maradnak.
Gergõ ismételten közölte, hogy ha nagy lesz, õ bizony állatigazgató lesz. Eszméletlen természetességgel közelít minden állathoz, legyen az nyúl vagy zsiráf. Eszébe se jut, hogy féljen tõlük, talán ezért az állatoknak se jut eszükbe bántani õt. Az összes kóbor kutyát ölelgeti folyton, minden kerítésen át simogat, és (eddig) soha semmi nem bántotta. Ám legyen, ha állatigazgató akar elnni, én nem fogom megakadályozni. Kép

Kati! Hát ez borzasztó!!! Piszkos lett a cipõje, amikor az utcán sétált!!! Rettenetes!!! Kép

PM! Az egyik gyerekemnek volt a füle, a másiknak a lába. Még nem elég morbid, de ami késik, nem múlik. Kép
Fogacskához gratula (még ha máshol is jött). Nem vicc, tényleg vissza fogod még sírni a nyugalmasabb idõt. Kép

Bigacsiga! Kár, hogy rövid lett a kirándulás! De autóztatok egy jó hosszút. Kép
Zinnatot mi is kaptunk már, én viszont emlékszem a kásás állapotára. Lili orrán-száján köpte ki, fél napig törölgettem utána a gyereket, mert tényleg nehezen jön le.
Jobbulást a srácoknak!!!!

Juca! Nem tudom, én gratuláltam-e már a szülinapod alkalmából, ha igen, ha nem, most újra! Látom, túlélted! KépKépKép

Verus! Várjuk a legközelebbet, amikor majd magatokról is... Kép

Puszi mindenkinek, megyek dolgozni egy kicsit!
Emese
Emese
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit félreértettetek....
Nem bánom én, hogy már ekkora gyerekem van, legyen is szép nagy, okos, ügyes stb. És szerelmes, csalódott, újra szerelmes stb. Szóval minden, aminek lennie kell.
Csak másrészt még babázós is vagyok Eszterrel, meg kisiskolás, óvodás anyuka....És abban a pillanatban olyan meghatottsággal vegyes csodálkozás tört rám, hogy tényleg sírás kerülgetett.... Amikor hirtelen feltûnik, hogy már milyen nagy gyereked van....
És tényleg kissé felkészületlennek érzem magam a kamaszkorra.... Majd mondom Julónak, hogy nézze el a hibáimat, kezdõ vagyokKép
Ja a farsang. Megvarrtam a tündér ruhát Fanninak. Közben a 3 kisebb a mi ágyunkon õrültködött, Eszter a végén már kétségbeesve visyított, mert félt a nagy "lovaktól", de csak nem hagyták abba. Erre kimentem és kaptak egy-egy méretes nyaklevest, Juló meg jó kis szidást, amiért egy szót se szólt rájuk Kép
Hát ilyen egy terrorista anyaKép
Na azóta minden OK.

Mára ennyi. Már várom a szombatotKép

Edóka
Edóka
 


Szasztok!

Evey!
Köszi a táblázatot, kérdõívet meg a képeket!! Kép
Én is küldök képeket, de olyat nem találtam a gépben amelyiken én is rajta vagyok. Majd személyesen....
A kérdõíven dolgozom, ha befejeztem küldöm.

Addig is mindenki küldhet nekem! Képeket is várok! Köszi! Kép

Edóka!
Nem tudok neked mailt küldeni! A ruhákkal kapcsolatban lehet, h majd felhívlak.

Bigacsiga Kata!
adtál egy nagyon jó tippet, én is sütök aranygaluskát. Már érzem is az illatát..... A család imádja és nagyon régen volt.
A Zinattal mi is megjártuk, bekevertem és Zsófi egy ügyes mozdulattal az egészet lelökte az asztalról, lehetett takarítani.....

A zülléssel kapcsolatban még azért nem nyilatkoztam, mert én nagyon szeretnék menni, de nem tudom, hogy oldjam meg. Lehet, hogy már egyébként is késõn szólok.

Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Szombaton elolvastalak ám benneteket, csak nem értem rá írni! Szóval használjuk ám olykor a modemet. A durva viszont, hogy a dec 31 hajnali netezésem csekény 600 ftba került, semmi 150 ft kedvezmény meg ilyenek, nem tudom, hogy van ez!

Az ilyen vizes AB-khez: tudjátok, hogy ezt ám forralt vízzel (vagy deszt víz stb) illenék készíteni??? Nekünk gyszer gyógyszertárban kotyvasztották meg, akkor derült ki. Hál istennek ezer éve nem kellett, utoljára meg ami kellett már tabletta volt.

Én is büszkélkedem egy kicsit: BÁlintéknál( 2. oszt.) is volt pénteken biziosztás. Kitûnõ lett a lelkem, matek dicsérettel. A dologhoz tartozik, hogy õ meg egy kislány lettek csak kitûnõk, még "AZ" osztályelsõ sem lett az (magatartás miatt...) MOndtam is a fiamnak, nem X most már az osztályelsõ, hanem õ meg a kislány, vegye észre. Amúgy meg mázlista a gyerek. Nálunk a környezet, a rajz és a technika egy jegy (mindennapok csodái címmel), amiben a környezet nyomja a nagy súlyt. Ez jó, abból csillagos 5-ös a gyerek, rajz, technika meg inkább "csak" 4-5. Ugyanez magyarból, irodalom és nyelvtanként osztották a jegyet, holott kapni, olvasás, nyelvtan és írás formájában szokták. Az írás (meg a külalak...) az alulról 4 szokott neki lenni... de a nyelvtan dolikat rendre 5-re írta.

Még rólunk. HOlnap és holnapután leszünk 9 éves házasok, ennek kapcsán szombaton elmentünk kettesben csavarogni. Megnéztük a Gyûrûk urát, tetszett, csak a végére megfájdult a fejem (mellesleg 2. sorból néztük, még mindig telt ház volt), utánna meg kajáltunk egy étteremben. Ezt úgy képzeljétek el, hogy kettesben mi még sose voltunk étteremben! (csak cukiban, meg magiben)
Vas-ra nekem is megfordult a fejemben az állatkert, de végül asztalos volt helyette(...).

Viszont: szerintem a medvét 2-án kell nézni! Akkor ragyogó napsütés volt, 3-án meg köd és borús, nálunk. És azt hallottam (tán híradó), hogy kijött, meglátta és nem ijedt meg. Ma itt a hegyen süt a nap, otthon reggel köd volt.

Kati: lányod még mindig mint az én nagyfiam. Már a mászással is, most meg ez a menés... Õt se lehetett 1 éves kora után kocsiba kényszeríteni. Ja, és neki is mindig piszkos a cipõje, rémes. Kép

Bal-jobb: anyósom újságba csomagolva hozott némi fagyos húst. Nógrádi helyi újság. Épp egy balos cikk volt. Eszerint nem a genetika határozza meg, nem öröklõdik a balkéz dolog, hanem a magzatkori tesztoszteron lehet a döntõ. Amit azzal igyekeznek alátámasztani, hogy a férfiaknál 15, míg nõknél 10 % körül van csak a balkezesek aránya. Hát én nekem úgy tûnt, itt köreinkben bõven több, mint 10%, eszerint bennünk túltengett a tesztoszteron? Balkezes lányok, mennyire érzitek fiúsnak magatokat?

Na, még sok szépet és jót olvastam rólatok, de most közben dolgozom, így csak ennyit írok. Sziasztok!
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok egy pár napig, és már kápos a fejem!Kép

CsKati, ügyes Kitti, meglátod, napról-napra messzebb jut, és ha egyszer ráérez az ízére...Kép Ez a cipõügy nagyon ismerõs! Mi már többször sétálgattunk a játszótéren, persze nem a járdán, célirányosan a hintához veszi az irányt. Vetkõzéskor szabályszerûen el kell oroznom tõle a cipõt, mert enné megKép De gondold el, hétvégén anyuéknál igazi disznóvágáson voltunk. A gyerkõcöt semmi más nem érdekelte, csak a tyúkudvaron lévõ csirkék és kacsák. Na, nem részletezem milyen volt a cipõje. Kép Nem egy lakótelepi gyerek!

Feksi, ez az Áfás beszólás, naggggyon jó! Én még a 12%-os Áfa körbe tartozomKép
Viszont téglatörvény igen megnehezíti a könyvelõk dolgát! Van valaki aki ismer olyan vállalkozót aki mindent legálisan csinál? Mert én nem!

Verus, már úúúgy hiányoztál! Mariról semmit nem tudok, írtam neki emilt, nem válaszolt, mobilon nem kerestem, gondoltam, nem erõszak a disznótorKép


Edóka, annyira gyorsan telik az idõ! De jó neked, mert minden korosztály képviselteti magát a családban! Majd belejössz! Bár ha belegondolok, én milyen tini voltam! Ajaj!Kép

Zinnat-ot én szedtem, szoptatás alatt is lehet szedni! De ha a gyerkõcnek akarják kiírni, akkor inkább majd tiltakozom! Elég rossz dolgokat írtatok itt róla!

Emese, ez az ajtós füle-lába sztoriKépKépKép

Cory, Balunak Boldog Névnapot!Kép

PM, nem megmondtam, hogy lesz még visszasírás!? Kép

Lányok, ha nem lesz köd, megyünk a mamáékhoz Romániába. Én vezetekKép Úgyhogy péntekig nem leszek!

Most megyek, mert annyi, de annyi tennivalóm van!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek el délutánra meglett végre az elsö fogunk!Múltkor amikor legelöször kibujt betokosodott az inye és ráhúzodott a fogára,így még jobban kínlodott!Ezért volt lázas és hasmenéses a hét közepén!Feksi igazad volt!

Verus:TVicájék meg vannak,csak most egyenlöre nem tudnak netelni,mert valami probléma van a gépükkel!Neki kell majd a fotókat feltenni a netre,mert az én 33600modemem nem bírta,és ledobott egy folytában!Ráírtam cd-re és át adtam a Vicának,azt igérte,hogy jövõhéten rajta lesznek a neten!Nekik ISDN-jük van így könnyebb neki!!!
Lányok nekem nem volt szükségem haskötöre!Az mire jó,hogy tudjam mikor jön a második!???

GeriAnikó:Nálam az egésznapos babázás a család rovására megy,de nem különössen érdekel elsö a picike,utánna a többi!Igaz most anyukám lett,mert a héten mûtötték epekövel és ma jöt ki a korházból,szóval Õ és a gyerek az elsö!Ha már itt lakunk náluk ennyit megtehetek érte!
Lányok most nem olvastam csak írtam!
Sziasztok!
Szombaton megyek a Vicával!!Addig még jövök ha tudok!
barika_andi
 
 


Sziasztok !

Remélem mennyire emlékeztek rám Király Kati vagyok, és október 28-án szültem a Máv korházban. kisfiam lett, a nev e Nagy Bence, 3400 gr.és 54 cm volt. A részleteket leíroma másik topicban. Szépen fejlõdünk, habár most 3 hónaposan volt egy kis leállás 1 hét alatt nem hízott semmit, de aztán megint mértük múltheét vasárnap és 15 dkg-al lett több. sajnos kiegészítésnek nem fogadja el a tápszert, pedig több fajtát is próbáltam. Most 5400gr. a súlya. reggel elég jól eszik olyan 140 és 160 gr. között utána pedig 120-130 grammokat.

azért írok csak most, mert mától van itthon internet.
Puszilok mindenkit !!

Üdv.:Király Kati
Király Kati
 


Sziasztok,
Emese, hogy képzeled, hogy én és a párod? Ismeretségi körben senki párjával nem kezdek viszonyt KépKép Medve: pont ma este akarok írni alaszkai barátainknak, majd megkérdezem, láttak-e medvét KépKép.

Mindenkinek, aki küldött képet: Köszönöm, és jöhet még!

Bigacsiga, jobbulást nektek! Gyógypuszik itt mennek KépKépKép Aranygakluska jöhet...(Úgy megkívántam): lehet, hogy holnap sütök én is Kép. Olvastam a másik topikban, hogy géppel kelesztetted. Zinat neve ismerõs, többször volt ilyen ab-munk, emg egyéb gyúógyszerünk, de mindig rendesen oldódott. Nem lehet, hogy lejárt?

Kati,
mondtam, hogy senki barátné férjét el nem veszem. Kép Virtuálisét meg pláne! KépKép


Ildi, nem lehet, hogy emgszakadt a vonal? Mert akkor újraindul a számláló. Egyébként pedig szvsz reklamálj! Nekünk amikor indult a MIndenkinek csomag, az elksõ két szémlát rossz összegekkel küldték ki, megfeledkeztek a mindenkinek cosmagról... Kép Kotyvasztós gyógyszer: mindig felengedem csapvízzel. Meg rá sincs írva, hogy forralt víz/deszt. víz kellene bele... Évfordulóhoz gratula KépKépKép!

Barika (és mindenki), haskötõm nekem se volt soha. Ill. elsõ szülés után a Schöpf-Méreiben afféla kórházi haskötõt adtak ránk, máig nem utodm, hogy ezért húzódolyan hamar a hasam (második szülés után nem volt semmiféle haskötõm, elsõ szülés után is csak a kórházban - ill. a legsmat vettem fel mindig, haskötõ gyanánt Kép)

Király Kati,
üdv a topikban.

üdv mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Na, itt a tábornokhelyettes asszony.
Köszönöm a kisfiamra vonatkozó jófej-megállapítást, már tolmácsoltam a fõhadnagy úrnak. Vigyorgott rendesen. Kép

Ejnye, Kata! Tegnap kirándultatok erre és ma sütsz aranygaluskát? Ezt legközelebb fordítva légy szíves... Kép Köszi a linkeket!

Evey, nem kifejezetten félek a siklóktól, de valahogy nagyon nem kedvelem õket. Az volt a csúcs, amikor egyik nyáreste az ajtónk elõtt akarta megzabálni az egyik kígyó a másik fejét. Kiráz a hideg, ha csak rágondolok... Kép

Verus, Hanna nagyon szép levelet kapott! És gratulálok a kitûnõ bizijéhez! Karinak utólag boldog névnapot! Jancsinak és Tominak gyógypuszikat, bár remélem, nincs is már rájuk szükség.

Pankamama, biztos vagy abban a 23-ban? Mondanék valamit, ha nem harapnád le a fejemet... Kép

Emese, ez jó, ez az állatigazgató! Csuda szavakat tud kitalálni Gergõ!

Juca, jó, hogy mondod: majd megreklamálom a csillagokat.

Ildi, gratulálok Bálint színjeleséhez! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz is, de megmagyaráznád ezt a holnap, holnaputánt, kérlek? Egyikõtök az egyik nap, másik meg másnap mondta ki a boldogító igent?

Gyûrûk ura: mi is megnéztük, nagyon tetszett. Kivel találkoztam mozi után? Liesel férjével, aki Lieselre várt a mosdónál. Úgy látszik, közös programunk volt aznapra, délelõtt Liga értekezlet, du. mozi. Tényleg, Liesel, miért mondta a férjed, hogy neki kevés volt a film? A könyvhöz képest?

Évi, Feksi, mi ez a téglatörvény?

Király Kati, akkor most már gyakrabban írj, jó? Úgy tûnik, csuda jól eszik Bence, miért kell a tápszer?

Pankamama, ha mostanra eldöntötted, hogy nem harapsz, akkor elmondom, hogy [size=-2]nem megyek zülleni, mert a nagyfiamért oda kell érnem 9-re Esztergomba. Farsang lesz.[/size]Igazán sajnálom!!! De a következõt én szervezem, és akkor muszáj lesz mennem, jó?

Puszi mindenkinek
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Király Kati, írtam neked a másikba. Semmi sajnos, nagyon okos a fiad, hgoy nem fogadja el a tápszert, neki van igaza. Csak tejcsi, tetszõleges gyakorisággal!4

Iboly: sajnálom, hogy nem jössz, én már a Rózsás talinál is azt hittem találkozunk, szeretnélek már egyszer élõben is látni!!!
A házasságink azért két nap, mert 5-én volt a polgári, 6-án a tepmlomi meg a vacsora. És igaziból sose döntöttük el, melyiket tekintsük az igazinak. Ha azt nézem, 5-én éjjelre még otthon tarottak anyámék, így inkább 6. Ha a hivatalos papírokat nézném, 5. Szóval két napig ünnepelünk magunkban.

Na, eszembe jutott még, mit akartam mesélni.
FIam olvasta egy gyerekeknek szóló (ha kell cím, kiadó legközelebb) találós kérdéses könyvbõl:
A tövénél szõrös, a hegyénél vörös, nyalánkok hasába való, mi az?
És felolvasta a gyerek, én meg csak hûltem.
Természetesen az eper.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Király Kati! Jó újra hallani felõled! Örülök, hogy ilyen szépen fejlõdik a kisfiad! Gratulálok, és sok puszi!
Judó
Judó
 


Sziasztok!

Köszönöm Balu nevében a jókivánságokat! Kép
Balunak van egy kis torokgyulladása, de nem vészes. Nincs láza, jó kedvû, rendesen eszik stb.
Ja, és küldtem képeket. Ha valaki nem kapott volna, és érdeklik a képek, akkor szóljon.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nálunk most már minden oké. Kikkó oviba jár, Adrián is kezd újra aludni éjszakánként. Hajnali kettö tájban kap elöször cicit.

Állatkerti ingyenbelépö Budakalászi Corában is van!

Tvica! Júj, ne haragudj! Téged is ugyanúgy szeretlek azért!KépSzerintem egyébként többen nem kaptak képeket, nem tudom miért pedig mindenkinek elküldtem!? Küldöm! Talis képeket megnézném, tégy úgy, ahogy neked könnyebb, elküldeni vagy feltenni?

Zsóka! Kuki:Kép Én is jobban jártam volna, ha megoperáltatom szerintem. De család hevesen ellenezné, az biztos és nálunk eléggé nagy a beleszólás, én pedig nagy pofám ellenére a békesség híve vagyok a normális kereteken belül. Bár szerintem elég sokat nyelek apósom részéröl. Pl.: meghívom öket ebédre. Várni kell kb.: 20 percet még a kajára, de ö unatkozik és köszönés nélkül hazamegy (anyósomat is otthagyva). Másik: névnapomra meghívtam a családot, eljött, de elfelejtett felköszönteni. Durvább: karácsonyi vacsora: nem eszik, mert elötte evett túrós tésztát, bele se kóstol a menübe, amit 3 napja készítünk folyamatosan.Kép Az írtózatos felsöbbrendüség és fajgyülölete még további nemszeretésre ad okot. Mert ö is meztelen seggel jött a világra, ahogy egy másik ember is, akinek más a börszíne, vallása stb.Kép Bocs, a kirohanásért, de ez az, amit a férjemmel nem tudok megbeszélni, mert szegénykémet annyira bántja, hogy ilyen apja van.
Más: bronchicum is kakukkfüves, többek között, köhögésre. Orrcsepp, orrszívás inkább, mint ráhúzódjon valahová. Ordítás ezerrel, de én könyörtelen vagyok. Én is sokszor belehaltam kiskoromban.KépPedig nálunk is dúl a lamour egyébként.Kép
Béla: ejnye-bejnye..

Emese! A terelgetésre azt mondták az óvónök, hogy a Kikkót nem lehet abszolúte befolyásolni, soha nem csinálja azt, amit a többiek. Kos! Mi lesz így velünk? Kerítésen átsimogatással azért óvatosan!

Juca! Ne irigykedj, sz...r volt a bál. Nálunk is így van: én táncolok (nék), férjem meg ücsörög.Kép

Bigacsiga! Fiadnak: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, hogy nehogy át kelljen mosni.KépKépKépKépKépKicsinek is szinténKépKép Aranygaluska jöhet!

PM! Ne ijesztgess! Engem is kibeszélünk? Nyitott könyv?Kép

Kati! Nyaralás ár: törzsvendégek vagyunk. Adrián beteg volt, ezért nem aludtunk szerintem. Fog: 0.Kép

Ildi! Bálintnak bizihez, nektek házasságihoz nagy-nagy gratula!KépKépKép

Barika! Dórikának boldog névnapot!KépKépKép

Kati! Gratula Bencéhez!KépKép

Tábornok helyettes asszony! Így érthetö a siklós dolog!Kép

Cory! Balunak jobbulást!KépKép

Puszi, a szintén jobbkezes Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan!

Feltettem a Rózsás talin készült fényképeknek a felét az "Ismerjük meg egymást"-ba, "Rózsás tali - 02.01.26." címen. Kérdeztem ott is, de biztos ami biztos alapon itt is. Szerintetek a többit is oda tegyem? Nem tart túl sokáig letölteni?

Barika! Dórikának boldog névnapot!

Ildi! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Még sokszor ennyi boldog, békés évet kívánok Nektek!

Puszi Mindenkinek
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!
Elõször is köszönöm a kérdõíveket Áginak és Corynak, és a képeket Andi3-nak és Corynak! Gyönyörködtem a képekben, nagyon édesek a gyerekek!

Iboly: téglatörvény röviden: a pénzmosásról szóló tv. módosítása olymódon, hogy pl. nekem az ügyfeleimet fel kell jelentenem, pontosabban bejelentenem, ha valamilyen 2 millió Ft feletti tranzakció történik a papírjai alapján és én ezt gyanúsnak vélem. De hát milyen alapon gyanusítsak meg én egyetlen ügyfelemet is?! Nem vagyok én nyomozóhatóság, hogy kiderítsem egy teljesen szabályos számlából v. szerzõdésbõl, hogy az valós-e vagy sem.
És u.ez vonatkozik a bankokra, autókereskedõkre, mûkincskereskedõkre stb. (Na, nem is lett olyan rövid.)

Király Kati, én is üdvözöllek itt a topicban!

Barikaandi! Kislányodnak sok boldog névnapot!

Ildi! Sok boldogságot házassági évfordulótok alkalmából!

Lányok! Szorítsatok nekem, hogy a holnapi vérvétel eredményem jó legyen! (Vagy legalábbis komoly baj ne derüljön ki.) Mostanában nagyon gyakoriak nálam esténként a rosszullétek. Egyik nap ki kellet hívni az ügyeletes dokit, kaptam is egy koktélt a seggembe. Kép
Szombaton voltunk Székesfehérváron moziban, megnéztük a gyûrük urát. Nagyon tetszett volna, csak a felétõl rosszul voltam. Úgyhogy most kivizsgálások következnek, még nem tudni a rosszullétek okát, bár a vérnyomásom nagyon alacsony, ettõl is lehet.

Már megint nem vagyok valami jól, de azért még elmesélem a nõvérem esetét:
Kislányát kellett vinnie bõrgyógyászhoz, és megkérdezte nõvéremtõl a doki, hogy nem szeretne-e egy kezelést elvégeztetni a pattanásos arcbõre miatt (megjegyzem nem egy látványosan pattanásos bõrû). Persze nõvérem (Melinda) szerette volna, hogy egy életre megszabaduljon az apró pattanásoktól. Ehhez a kezeléshez kellett egy teljes vérképet csináltatni, és ekkor jött a megdöbbenés: totál rossz eredmény. Mindenféle tünet nélkül. Aztán vizsgálgatták, és kiderült, hogy májdaganata van, 10*17 cm-es, nem is kicsi. És így teljesen véletlenül derült ki.
Állítólag a 9 éve szedett fogamzásgátló az oka.
Szerencséjére nem rosszindulatú, gyógyszerrel kezelik még mindig.

Na most ezért vagyok besz...va, nehogy nálam is találjanak valamit. Lehet, hogy túl aggodalmaskodó vagyok.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett az irományom.

Sziasztok!
Feksi
Feksi
 


Sziasztok!

Most jövök, mert most van egy kis idõm.

Bigacsiga!
Gratulálok! Kép

PM!
Jó lenne az áprilisi táncos züllésre menni, de én csak két részletben tudok utazni, mert egyszerre 3-3 óra túl sok. Így anyukámékat közbe kellene "iktatni", ahol "lerakom" a gyereket, stb. Ez tehát még igencsak odább van. Megpróbálok.

Ildi!
Gratulálok a 9 évhez! Milyen könyv ez, amiben ilyen találós kérdések vannak????

CsKati, BarikaAndi!
Jók lettek a képek, biztosan jól éreztétek magatokat!

Nálunk mostanában kékülési idõszak van. Tegnapelõtt Vili a lépcsõházban gurult 4 lépcsõfokot lefelé, azelõtt ráesett a küszöbre a térdével (kék csík keresztbe), tegnap nekiesett a kör alakú asztal szélének. (Jobb szemöldök dagadt,-ott egyébként nekem is és a férjemnek is van egy varrott heg.) Este még a változatosság kedvéért nekicsúszott a fregolinak, hogy a nyakán is legyen egy kék-zöld csík. Most tanul szaladni... Kép

Megyek, elaludt, tudok valamit csinálni. Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Tudtam, hogy Feksit kihagyom: a bizonytalanság a legrosszabb. A férjemmel fél évig nem tudták, hogy mi van. Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Kép

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
NAgyon örültem a kislányom nevében is mondhatom a sok névnapi gratulációnak!KépKépKépKépKép!!KÖSZÖNJÜK!!!!
Lányok a talisképek fentvannak ezen a honlapon ezek még csak a 3da ami még van a férjem folyamatossan tölti nektek amint meg lesz az összes írok ide!
Ne haragudjatok,hogy mostanában csak így röviden,de az anyukám hétfön jött ki a korházból varratokkal és a gyerek és Õ közötte rohangálok,alig van idöm írni inkább csak olvasom a topicot!
Minden ügyeskedö babának gratulálok!SokKépKépKépa mamáiknak!Névnaposok,születésnaposoknak sok boldogságot!Betegeknek sok gyógypuszit!KépKépKép
Szombaton akik jönnek azokkal találkozom,mert mindenféle képpen megyek!Fényképezöt megint viszek!!!
Sziasztok:Mailok kb.február végére már lesz idöm írni és mennek rengetek új képpekkel!!
MINDENKINEKKépKépKépKépNAPOKAT!!
ITT A WEB CÍM AHOL MEGNÉZHETITEK AZ ELSÕ ADAG FOTÓKAT:[url=http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/bogdanyi/" TARGET="_top]http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/bogdanyi/[/url]
barika_andi
 
 


Sziasztok Lányok!

KingAndi! Te egy igazi angyal vagy. Nem akarlak ám a végtelenségig kihasználni, vagyis megpróbálok épp bõrrel odajutni egyedül, viszont holnap megyek körmöt operáltatni mindkét lábamon, és 3 nap a regenerálódás. Ha nem tudnék cipõt húzni sem és fáj, akkor péntek este telefonálok és akkor tényleg örülnék ha elvinnél. Este 8-tól van a foglalás, én 1/2 8-kor el tudok indulni. És te?

Ildi! Boldog évfordulót!

Barika! A képek nekem nem jönnek beKépAnyukádnak jobbulást, Dórikát Isten éltesse!!!!

Evey! HáááátKépJön a barátnéd is, ugye?

Judó! Babaproject?KépKépKép

Király Kati! Gratula Bencéhez és örülünk, hogy visszajöttél.

Juca! A kis "kéknek" lassulástKépAz akarás már fél táncos-züllésKép

Feksi! Micsoda történet. Ne félj, nem lesz semmi baj. Mit érzel?

IbolyKép Akkor legközelebb a görög étterembe te szervezed a talit. Pedig akartam veled beszélgetni. Na majd akkor ideírom a kérdéseimet, csak összegondolom.

Andi3! Gyere nyugodtan a züllésre, van hely. A gyerekvigyázást vagy az utazást nem tudod megoldani. Utóbbiba tudok segíteni.

Kriszta! Ugye akkor ott tudsz lenni 8-kor? Mert 5 perc után odaadják másnak a helyet. Igyekszem én is ottlenni akkorra és még aki tud a lányok közül. Köszi.

Na akkor a cím még1x és a névsor:

Bp, XI. Bartók Béla út 40. Marcello, febr.09 este 8-tól.

Evey+1fõ
Edóka
Kriszta
Cs.Kati
Erika
Bigacsiga
Barika
Ági
Verus
Liesel
Jamina+1fõ
Anikó
Ildi
Snoopy
Pele
KingAndi
FDia
TVica
Én+1fõ
Andi3 ?

23 fõ

Most megyek, képeket küldöm.

Üdv:Pankamama
PM
 


Szaisztok,

mindenképpen ott leszek 8-ra a MArcelloban!
CSak nehogy egyedül üldögéljek ott.......

KÉpzeljétek, tegnap már annyira fáradt voltam, hogy el sem tudom mondani, teljesen kikészültem, már majdnem bõgtem, erre Pötyi - igaz, hogy mikor 11-kor bementem lefeküdni még felébredt, de gyorsan visszaaludt- nem ébredt fel reggel 6-ig, szesrintem akkor is csak azért, mert apa is kelt. Szóval végre aludhattam egy icike-picikét......

Ne haragudjatok, nincs is idõm sokat írrni, majd szombaton szóban, ok?

Puszi: KRiszta

U.I: Képeket kösznöm Cskati, PM!
pötyimami
 
 


Lányok!
A bartók Béla melyik részén van pontosan a Marcello?
Lehet, hogy kocsival megyekKép
Ha nem érek oda, kerestessetek a rendõrséggel, mert totál eltévedtemKép
Nem merek ugyanis a székesfõvárosban vezetni, de ez olyan közel van és olyan egyszerûnek tûnik.....
Valami majdcsak lesz....

Pankamama: ugye jó sebészhez mész???? Én ajánlottam volna egyet....Sajna bõséges tapasztalatom van e téren(láb ), majd kitárgyaljuk Kép

Edóka
Edóka
 


Edóka!

Én sem merek vezetni, de muszáj 1x elindulni, ha én sem érek oda akkor én is eltévedtem. Közel van a Mórichoz.
A MED-VITÁ-ba megyek, lézersebészetre. Remélem jobb mint a hagyományos.

Üdv:Pankamama
PM
 


Edóka: egészen pontosan a Bertalan Lajos u-i villamos megállónál van a Marcello.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Pankamama!
Köszi az invitálást, nagyon szívesen mennék zülleni.Azért nem tudom még biztosra mondani, mert Zsófi biztosan elvan az apjával, de Luca pár napja elég nyûgös, szerintem az elsõ fog a ludas a dologban. (Enyhe hõemelkedés, hasmenés...)Igaz, fõleg napközben nyugtalan, éjszaka jól aludt (most még szopizni sem kelt fel). De az ördög nem alszik, a kicsik nagyon jól tudják, mikor nincs kéznél anyuci! Ha javul a helyzet, akkor megyek.
Az odajutással is gondom van, tõlünk gyalog elég sok idõ, vezetni meg nem merek. A férjem esetleg elvihetne, de rángassuk át a kicsiket oda-vissza a városon?
Ha ebben tud valaki segíteni, megköszönném.
A körömmûtétedhez szorítok!!

Feksi! Neked meg a vérvételhez! Remélem, nem lesz komolyabb baj!

Ildi! Boldog évfordulót!

Barika Andi!
Utólag is boldog névnapot a kislányodnak!

Szorítsatok, hogy Luca jobban legyen szombatig.
Sziasztok
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Elõször is köszönöm mindenkinek a gratulációkat!

Feksi: a legjobbakat! Szorítok neked!
Juca: megnézem és megírom!
Cory: szuper! Hogy ezt a Bertalan Lajost mért nem mondtátok elõbb?, hát így már teljesen képben vagyok (jártam én a Mûegyetemre a Bertalan meg a Budafoki sarkára, és a villamossal...) Most már én tuti odatalálok! Kép
Lányok, kép ügyben. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha. Szóval itt a már megint megjöttös csajok csinálnak valami olyat, hogy olyan helyre teszik fel a képeiket, ami azonosítót és passwordot kér, már ha jól értem. Ez utóbbiakat egymással tudatják mailben, és akkor az õ képeiket nem tudja más nézegetni, letölteni. Ugyanakkor mégsem kell 40 helyre elküldeni, 40 helyen tárolgatni.
Aki jobban ért hozzá, írja már meg, lehetséges, hogy ez tényleg így van? Nem lenne jó esetleg nekünk is csinálni-keresni egy ilyen helyet, ilyen megoldással? Ez így akkor védett lehet garázdálkodók ellen!

Én nem tudom, hányra leszek ott szombaton, remélem azért befutok, szerintem fél 9-re-9-re biztos. Ha 9-ig nem vagyok, akkor ne várjatok, el se indultam. De igyekszem!

Ilcsinek (6.5 év, bár ehelyett mindenki ráklikkolhatna a névre fent, és a profilból ki lehetne számolgatni) megint mozog egy foga. És jön még egy 6-osa is felül.

Lányok, mit tudtok Diáról? Másik topicocban látom õt, egyikben az állását is hirdeti, ide meg nem ír. Tud valaki valamit?

Most meló, sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Gyorsan írok, mert attól tartok szombaton kinéztek a társaságból, pedig nagyon készülök!
Ráadásul reggeltõl frankon kopgtató cédulát gyûjtök, úgyhogy akinek van antidepresszánsa hozzon nekem légyszi, mert biztosan beszólnak majd egy páran és ezt viszonylag nehezen tûröm.(nem baj a párom a helyi pszichiáter fõorvosnõ).
Szóval mazsola sofõrök, lassan gyertek had dudáljon a bunkaja, jó lenne ha nem a kárrendezéssel veszõdnénk icaka.
Iboly: én akkorát röhögtem a militáris családmodelleteken mint már régen, csuda fazon ez a fiú!
Lányok a lappföldi Zsófiról van híretek?
A lányaim egyébként viszonylag problémamaentesen cseperdnek, bár Fanni néha elég szemtelenke, máskor meg amolyan bûbáj Rozi. Hanna idõnként a kékülésig hisztizik, de már egészen sok mindent mond és felismerhetõen énekel.
A nyavaják továbbra is kerülik õket (kop-kop), remélem ez ki is tart márciusig, akkor kiszellõzetejük õket egy kicsit a hegyilevegõn és megmutatjuk a lila teheneket Hannának.
Szóval izgatottan várom a szombatot..(ja képzeljétek a köv. szombaton megyünk az Operabálba)..a szenetndrei különítmény 8-kor tud a szopósok miatt indulni,de igyekszünk. Addig maradjatok tisztafejûek!
F.Dia
fd (fd)
 


Halihó,

kicsit eltûntem, megint közeleg az a nyavalyás vizsga... púp a hátamra, dehát muszáj.
Elolvastalak benneteket, minden szülinaposnak és névnaposnak és mindenki másnak is persze sok-sok puszit küldök!

Mindenképpen ott leszek szombaton a Marcelloban, szerintem fél 9 körülre oda tudok érni.

Most egy kicsit rólunk:
Még mindig alszunk!!! Este 8-tól reggel 7-fél 8-ig, minden pisszenés nélkül KépKép Pedig hétvégén a szüleimnél voltunk, ott sem "okozott" gondot az alvás. Imádnivaló kisfiam van.
Csatlakozom én is a szerelmesek táborához. A férjem szokta is mondogatni Tominak, hogy fiam, anyád nagyon beléd esett Kép Persze tudja, hogy õt is imádom Kép
Tomi (8 hó) próbálgatja a mászást, de még állandóan hasra esik, viszont bárhol képes felállni, sõt egész szép távolságokat megy oldalazva. Így aztán meg is kapta az elsõ cipõjét. Amikor a lábán van, akkor viszont leül és elkezd játszani a cipõjével... Kép

Jaj, lányok, bocsi, hogy most nem írok személyre szólóan, ígérem, ha levizsgáztam, le sem tudtok majd vakarni magatokról!

Ma Tódor napja van, ezt csak azért írom, mert tavaly ilyenkor még így szólongattunk a kis pocaklakónkat, merthogy Tomi és Dorka volt a két kiválasztott nép, és ezt a párom szépen összevonta. Úgyhogy ma nosztalgiáztunk kicsit. Mostanában egyre gyakrabban gondolok egy újabb csemetére....

Sziasztok
kerika
 
 


Lányok!

Feltettem a képek egy részét, csak közben leéget a vacsora úgyhogy lehet küldeni pizzát a férjemnek mert mérges lesz a vacsi miatt.

Szombaton megyünk az Andival ha valakinek jó a Lörinc-Kispest-Népliget utvonal szóljon elviszem.

Vica
tvica
 


Hali Északról!
Nem, nem, nem, nem tüntem el végleg... csak sosem érek rá, néha a fáradtság, néha meg egyebek miatt... Még mindig zürösek az éjjelek, azért mintha kicsit jobb lenne a helyzet, ma pl. fél8-ig volt alvás, igaz, 2 ébredéssel.
Köszi mindenkinek a képeket, Evey Kép akkor most töled is megkaptam! PM! Hogy Panka mekkora lett! Nagyon édi!Emese! Nagyon jók a téli képek, de megnéztem a talis Lili sztárfotót is, csúcsszupi! (Verus, a hajad még mindig nagyon nyerö!)Cory! Balu is nagyon édes, igazi kis pasi!Móni! A te gyerköceid is gyönyörüek!!!
Jaj, már akartam is írni a nagy hírt: Zsófi(aki azért nem Lappföldön van, hanem itt a szomszédombanKép) Donátja szombat óta otthon van, és nagyon jól érzi magát! Már 2,5 kilós, 46 centis (ha jól emlékszem) és makkegészséges!!! Heti 2-szer méri védönö, különben nem mérlegelnek, lefejt anyatejet kap, meg még napi néhányszor valami speckós koraszülött csemegét 3 kilóig. Szóval hurrá! Nagyon kis aranyos baba, bár még otthoni körökben nem láttam, majd csak ha kicsit megnö, akkor nyomulunk.
Tábornokhelyetteském! Mikor tervezed a görög kajáldás talit?? Mert mi otthon leszünk március4-töl ápr. közepéig, és akkor végre én is elmehetnék, és nem érezném annyira kirekesztettnek magamat. Kép Itt már mindenki mindenkit ismer, én meg senkit. Ez így nem mehet tovább!Kép
Na, most zúzok szaunába, úgyhogy puszi nektek!
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!
A WEB lap karbantartása folyik,nem sokára megtudjátok nyitni a talis fotókat!
Sziasztok!
Szombaton találkozunk!
barika_andi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?