Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lrita!
A babanet fotóalbumjai között megtalálod az én albumomat is rólunk,Éder Viktória Lili néven.
Szia

cseriviola
 
 


Megnéztem a képeiteket tündéri a kiscsaj.szép nagy hurkák vannak a combiján.a kisfiam 2éve szintén husvétkor,de hétfőn született.és képzeld ugyanolyan ruhában hoztam haza mint ami kislányodon van az egyik képen(fehér macis rugi)gondolom nektek is az volt a hazamenős ruhátok.én komáromban szültem Rókay Lászlónál.

aszem mi is kimegyünk egy kicsit a kertbe hintázni,homokozni,majd délután jövök,sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok csajok!

Üdv. Erika közöttünk. Én Szilvia vagyok. 29 éves. Sárberekben lakom. Van egy 3,5 éves kislányom, Hajnal Emese Flóra, férjnél vagyok, jelenleg munkanélküli, mert a gyes után a cégem (budapesti) nem tartott rám igényt. Gratula a szép kislányhoz. Megnéztem!

Emese már szerdán volt böliben, elég jól viselte. Neki tetszik nagyon, hogy kimennek az udvarra. Kicsit mostanában szemtelen és szabadszájú. Néha a szemöldökömet befonom, de azért imádom.

Hétvégén tudtok valami programot? Állítólag Tatán lesz valami pünkösdi, tudtok róla?

Cirmike: nem semmi, amit ti együtt utaztok. Igazatok van, én már ezer éve nem voltam sehol, bár megmondom őszintén, Emese nélkül én már nem megyek. Úgy érzem, neki is joga van velünk lenni és élményeket szerezni. Úgy meg sajna nem állunk anyagilag, hogy külön-külön is utazgassunk.
Remélem jól vagy, puszi nektek.

Hajni: milyen a meló? Milyenek az egyetemisták? És a pasi fönökön kívűl a többi fönök? Kaját kaptok? Mettől meddig vagy?
Puszi neked.

Lola: igazad van, nem lesz könnyű, ha tesója lesz, de az azért más picit, mert mindkettő a sajátom, itt meg nagyon kell arra figyelnem, hogy mit mondok, hogy fegyelmezek, mert aztán bevágja a durcit, meg nem akarom, hogy otthon panaszkodjon Dávid. Bár... néha lesz..m.
Képzeld, egyik nap, amikor mentem Mesiért a bölibe, pont akkor jött anyósod az Edináért is (általában egy időben szoktunk menni) és folyt a kislány orra. (már kint voltunk, ők is az öltözőben). Tök hangosan, vagy 3szor elmondta, hogy ezért hordja ő ide a rengeteg zsepkendőt, hogy ne legyen kifújva az Edina orra? Tök zavarban voltam, nem nekem mondta, csak úgy a levegőbe, de tök aggódtam, hogy meghallják a gnénik. Bár szerintem ők már ismerik...
Egyébként jól vagytok? Láttam, egyik nap Zotyó vitte bölibe Somát.
Sógornőd hogy van? Nagyon nagy már a pocija? Nem sok van már neki a szülésig, ugye?

Puszi csajok, vasárnap jövök!

Szilvia

UI: ja, lehet, hogy megoldódnak munkakeresési gondjaim egy időre, szeptember elején indul intenzív angol tanfolyam a munkaügyi által és valószínű mehetek. Napi 7-8 órában és fél év múlva középfokút kell tenni. Úgy érzem, semmit nem veszíthetek vele és most is lett volna két munkahely, ha lett volna angolom. Szerintem több ilyen lehetőségem nem lesz. Ha magántanárhoz járnék fél évig napi 8 órában, kb. 8-900 ezer forint lenne.

Sziasztok

emeseanyu
 
 

 
 

Szia Emeseanyu!
Örülök,hogy megismerhettelek,majd ha gondolod és ráérsz találkozhatnánk jövő héten valamikor délután,de ezt majd még pontosítjuk.
Nem tudom hogy milyen programok lesznek Tatán,de mi szeretnénk kimenni majd hétfőn kicsit sétálgatni a tóparton,ha jó idő lesz.
Mi a foglalkozásod?Azért elég szemétség,hogy a munkahelyed nem tartott rád igényt a gyes után.
Én eladóként dolgoztam a dózsakerti Sparban.Nem tudom hogy gyed után visszavesznek-e.
Nagyon szép a kislányod,azok a kék szemek!
Jó dolog a nyelvtanulás,biztos több eséélyed lesz vele munkát találni.
Jó hétvégét,írjál majd ha ráérsz,szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Megint gyarapodtunk: Erikával. Éljen!
Szia Erika!
Röviden: Újváros-Sárberki kereszteződésénél lakunk, kisfiam: Soma 2 éves 5 hónapos, délelőtt bölcsiben foglalatoskodik. (Ugyanott, ahol Emeseanyu Emeséje...)én ezidőalatt 4 órában visszamentem dolgozni gyes mellett. (könyvelő vagyok)
Nagyon édes az újdonsült lányka és a kis család. Olyan édes, szinte minden képen alszik még, de a korához képest nagyon kis formás, fejlett. 6 hetesen Soma még "gyűröttebb" volt, bár ő nem egész 3 kiló volt. A lányod tényleg szép súllyal született. Apukájára nagyon hasonlít az egyik együttalvós képen!
A mi albumunk: Somamano (kettő is van)! Tényleg fel is kell frissíteni.

Szilvi!
A "szabadszájúságról": szerintem mindenkinél eljön ez az időszak. A kérdés csak, hogy így is marad, vagy majd alábbhagy, mert megunja! Én nem ítélem el elsőre, ha valakinek a gyerekétől csúnya szót hallok. Ez úgyis hosszabb távon derül ki. Gondolom Ti sem így beszéltek előtte, úgyhogy biztos elmúlik. Szerencsére még Sománál nem jött elő a csúnya beszéd, pedig már "várom" a bölcsi miatt. De előbb-utóbb biztos rájön az ízére... remélem lesz türelmem hozzá. Egyelőre azt csinálom (ha néha elejt egyet-egyet) hogy meg sem hallom!
Sógornőmnek magas a vércukra, úgyhogy diétán van, amúgy minden rendben, tegnap volt UH-n. Nem akarják tudni, hogy mi lesz (egy 2 éves Hannájuk van), 6 hete van hátra.

Mi val.szeg vasárnap, vagy hétfőn megyünk Pestre az állatkertbe. Jobban várom, mint a gyerek, mert utoljára gyerekkoromban voltam, több mint 15 éve!

lola77
 
 


Szia Lola77!
A te ismeretségednek is nagyon örülök.Édes kisfiad van láttam róla képet.
Köszi szépen a gratulációdat a családom nevében.
Jó hétvégét és szép időt kívánok az állatkerti sétátokhoz,szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat a fiúk nevében is!
A fiúk jól vannak, minden rendben van/volt velük.
Egy kis sárgaságot leszámítva nem volt semmi gondunk.A légzésük tökéletes, nem volt szükség légzés támogatásra sem.
Szépen esznek cumisüvegből 50-60ml-t.Az Olivér és a Marci már szopizik is, alkalmanként 30-40gr-t.
Kb. 2hétig még a koraszülött osztályon lesznek.

Ja és betöltött 34.hétre születtek!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok csajok!

SZÉP IDÕ VAN, VÉGRE!!!

Lola: hát igen, van egy pár elég eleven kópé a böliben, akiktől már hallottam cifrábbat is, úgyhogy én sem csodálkozom. Jó, azért nem minden percben fordul elő, de azért van rá példa. Inkább nyelvnyújtás, visszadumálás... Mikor már öt perc ilyen után mondom, hogy most már fogja be a száját, akkor mondja, te fogd be. Szóval ilyenek... Nem beszélünk előtte csúnyán, de azért néha előfordul, hogy az ember önkéntelenül mondd valami ilyesmit. Pont tegnap volt, hogy úgy belerúgtam az ajtóba, majd elájultam, erre hirtelen mit mondtam? "Kurva ajtó". Emese fél perc múlva: kulyva ajtó. Köszi.

Szegény Anett... De már nem sok van, azt meg már kibírják. Ügyes, hogy a korábbi gondok miatt legalább eddig is húzta.

Mi mióta megvan Emese évente voltunk az állatkertbe, hol az egyik nagyszülő csapattal, hol a másikkal. Tényleg nagyon jó élmény, de főleg a gyerkőc miatt, mert imádnivaló, ahogy rácsodálkozik dolgokra. Tavaly volt olyan a pestiben, hogy a kezemből etettem a zsiráfot, és lenyalta a kaját a hosszú, lila nyelvével és ez annyira tetszett neki... ma is emlegeti. Pedig egy éve volt.
Ha holnap mentek, akkor jó szórakozást, meg ha már ott vagytok, akkor is!

Mit fogsz csinálni a gyerkőccel az egy hónapos bölcsi szünetben?
Puszi

Edit: nagyon jó, hogy már így vagytok a kicsikkel. Képet mikor láthatunk róluk? Majd ha kijönnek? Mennyit tudsz bent lenni velük? Várja már őket haza a család?

Erika: vagy mérlegképes könyvelői végzettségem is, de informatikusként dolgoztam. Ez volt az első munkahelyem. Állami cég és ott is csőstül megy a kihelyezés kft-khez. Szétszabdalják a céget. A mi osztályunk és kft-vé alakult és a felesleget lecsapolták. Hát én mivel inaktív voltam, lecsapoltak. Pedig frankó hely volt: jó fizu, jó programok, szép irodák, jó gépek, rugalmasság, üdülési lehetőség. Csak hát napi négy óra utazgatás volt.Épp ezért amúgy is felmondtam volna, egy kicsit jól is jött a kirúgás, mert így kaptam végkielégítést, amiből vettünk egy használt kocsit, kifizettük a maradék lakáshitelt és ablak, parketta csere fért még bele.

És hogy viseled az anyaság csodás és terhes perceit?

Puszi csajok, még később visszanézek.

Most épp Somlói galuskát eszem, a hugom sütötte.

Szilvia

emeseanyu
 
 


Na hello csajok!

Először is Edit gratula nagyon szerencsések vagytok, ha minden így megy. Kis idő és gondolom még inkább beindulnak szopásilag, csak győzzed! Kép
Honnan írtál? Bennt lehetsz velük, vagy bejársz? Nem semmi lehet azért! Kitartást, sok-sok energiát! A képek tényleg jók lennének, persze nem türelmetlenkedünk.

Megjöttünk 3-kor az állatkertből! Tovább nem bírta volna a Soma, hazafelé aludt, így is csak 45 percet. Ahhoz képest most is tök aktív modjuk... Kép
Nagyon tetszett neki, de olyan 9.30-tól 11.30-ig. Utána megunta. De élvezte, hogy nagyon küzel tudtunk menni a zsiráfhoz, zebrához, antilophoz. Kacagta, ahogy a víziló kitátotta a száját és kunyizta a látogatóktól a kaját! Azok az állatok amik éppen feküdtek (farkas, oroszlán, medve) azok nem hozták lázba. Majmok tetszették még neki. Ja és mindegyikhez be akart menni.
De lehetett volna pónin lovacskázni, meg kisvonatozni (Nesquik vonat), azoknál azt mondta: FÉLEEEEEEEEEK! Úgyhogy nem erőltettük! Bennt ebédeltünk az étteremben, tök ügyin viselkedett. Még utána megnéztük a fókákat, pingvineket, ott is ari volt. Aztán a Városligeti játszótéren játsztott, persze alig akart elindulni.
Majd teszek fel képeket is nemsokára.

Szilvi, bölcsiszünetben 3 hétig szabin leszek, pár napot lesz anyuval, anyóssal és csak a férjemmel is.
Soma is szokott már olyat mondani nekünk, hogy tűnj innen! Kép
Na megyek, mert itt lóg a srác a hátamon... Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Az anyuéktól írtam.A hétvégén itt van a nagyfiam és az ő lelkét is ápolom,meg az enyémnek is jót tett az itthon alvás.Napközben (reggel 8-tól este 7-ig) a kicsiknél vagyok.Hétközben a kórházban alszom,hétvégén meg az anyuéknál.
Képeket csak akkor tudok mutatni,ha a férjem felteszi őket.De még sajnos mindig nincs kész a lakás,így most az elsőbbséget élvez mindennel szemben.
Már mindenki nagyon várja,hogy otthon legyünk.Főleg én! Talán még 2hét!Attól függ,hogy híznak a fiúk.Már csak a Beni van inkubátorban,ő is csak azért,mert nincs melegíthető kiságy.De remélem,hamarosan ő is kikerül onnan.

Jövő hétvégén újra jelentkezem!Addig is minden jót!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Mutatok két képet:

Ahogy a majmokat csodálja:

Kép

A simogatóban:

Kép

lola77
 
 


Szia Erika, én is üdvözöllek.
Mi V.szőlősre költöztünk egy éve pont.
Most áltunk neki a kert rendezésnek. Csak óvatosan segítek, mert mi szeptemberre várjuk a tesót.

Szombaton elkezdtük formálni a kerti tavat, aztán délután lementünk a Balatonra anyékhoz, segíteni, majd vasárnap este feljöttünk, hogy ma megint a saját kertünkben ügyködjünk. Közben kimentünk Tarjánba este bulizni egyet, mert Roli nem akart hazajönni velünk a Balcsiról, ma anyuék hozzák őt, úgyis jöttek volna Tbányára a Dédi miatt.

Közben tök jól elkészült a tó váza, majd jöhet a fóliázás és a végső kialakítás amit a barátunk végez majd. És várjuk a bobcates haverunkat is már nagyon tereprendezni.

Hajni, ti min tevékenykedtek?

Lola, nagyszerű lehetett az állatkertben, mi is szeretnénk majd menni még májusban. Aranyosak a képek.

Na, indulunk szalonnát sütni apósékhoz és várom már Rolit is haza, tegnap sírtam utána mikor otthagytuk a Balcsin. Õ meg le se kakált, ment hátra a kertbe a papával fűnyírózni...

Szilvi, majd a héten megbeszélem a Mártival (ugyis megyek hozzá holnap) mikorra szervez talit.

Puszilok mindenkit:
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Cirmike, épp a tűzfalat rakjuk. Már nem sok van hátra, holnap végső esetben holnap után kész is lesz.

Lola, tényleg aranyos lehetett a fiad az állatkertben. Én is már vagy száz éve voltam Kép.

Szilvi, még mindig nem kezdetem el a főnökösdit. Foglamam nincs mikor indul, azt mondták, hogy még nem települtek le Győrből. Majd mesélek ha lesz. Bár azt sem bánom ha maradok a helyemen.

Képzeljétek, tegnap este 10-ig kint voltunk a telken. Iszonyat fáradtak vagyunk, reggel alig tudtunk kimászni az ágyból. De ha minden igaz, akkor pénteken hozzák az ablakot, meg mi is kint alszunk ha jó idő lesz Kép. Olyan jó lenne Kép.

Ja, majd el felejtettem.

Erika, mi "öreg" Bánhidán lakunk. Nekünk még nincs baba, de már nagyon szeretnénk. Különben meg építkezünk. Szerintem mást nem nagyon érdemes rólam tudni Kép.

Edit, nagyon-nagyon sokat gondoltam rátok. Főleg hogy olvastam az sms-t is az újságban valamelyik nap Kép. Úgy örülök, hogy minden rendben van veletek. Nagyon remélem hogy nemsokára már tényleg otthon lesztek.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hú csajok, nem vagytok Ti se valami aktívak!
Cirmike, Remka, Rita, Marcsi, Erika azért nem írtok, mert senki sem ír.

Szörnyű volt ez a mai napi eső-felhőszakadás. Muszály volt vennem Somának egy esőkabátot is. Mielőtt mentem érte, hazaugrottam átöltözni és a házunk melletti kisboltban volt egy tök ari Avon-os színes esőkabát. Abban tudtam csak hazahozni!

Pedig volt már áprilisi bolond-időjárás, fagyos szentek, mostmár jöhetne az igazi tavasz, mert még alig volt. Én nem akarok rögtön nyarat! (Pedig biztos az lesz!)

Hát csajok, velünk semmi különös amúgy. Jól vagyunk!
Írjatok!

lola77
 
 


Sziasztok!

Először is, szeretnék tőletek egy kis izgulást kérni a nagykutyusunknak. Nagyon beteg szegénykém. Kép

Másodszor kész a tűzfalunk.
Lola, ha minden igaz lesznek képek, majd kereslek.

Harmadszor, megjött Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Lola,
Én azért vagyok ilyen passziv mostanában, mert minden héten van egy vizsgám (szombaton kettő is volt).Ha Martin alszik, akkor megpróbálok tanulni, ha meg ébren van, akkor igyekszem vele foglalkozni, mert szegénykém már igy is érzi, hogy kevesebbet foglalkozom vele, ezért igyekszik minél többer rosszalkodni, hogy rá figyeljek.Kép Estére, mire a férjem hazaér, már hulla fáradt vagyok, olyankor már hiába veszem kezembe a könyvet, nem tudok már koncentrálni.

Egyébként mindig elolvaslak Titeket, csak irni nincs időm.

Edit,
nagyon örülök én is, hogy jól vannak a kicsit, és már nagyon várom, hogy képeket is lássunk róluk. Gondolom Neked sem lesz sok időd irni, de azért majd mesélj,ha tudsz, mert nagyon kiváncsiak vagyunk, milyen lehet 3 picivel boldogulni. Sokat gondolok én is Rátok.

Hétfőn lehet, hogy megyünk Tatabányára a Bevándorlási Hivatalba. A férjem tartózkodási engedélyét kell meghosszabbitanunk. Úgy felbosszantott az ügyfélszolgálatos nő. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy diktálja le azt a néhány (kb 10) dolgot amit vinnünk kell. Azt mondta, hogy menjünk be, és majd szóban elmondja, hogy mi kell, mert ha lediktálja, a felét úgyis elfelejtjük majd. Kép Persze, majd azért kivesz egy szabit a férjem, hogy felmenjünk azért, hogy ugyanazt elmondja szóban, amit végül könyörgések árán végül csak elmondott telefonban is.
remka
 
 


Hajni, szorítunk a kutyusért! Öreg szegénykém, vagy mi a baja? Amúgy hány kutyusotok van?
Jó vázlatosan, de beszámoltál a lényegi dolgokról! Kép
A képeket kíváncsian várom!

Remka, gondoltam hogy biztos vizsgázol. Term. csak akkor írj, ha tudsz. Nem csodálom, hogy este 8 után már 0 az energiád. Még így is tök ügyi vagy, hogy Martin pihenése alatt tudsz tanulni és nem "csalogat el" a könyv mellől a háztartás+ágyikó!
Az ügyfélszolgálatosokról meg annyit, hogy ők azok akik hozzászoktak (tisztelet a kivételnek!), hogy munkaidőben el tudják intézni az ügyes-bajos dolgaikat. Ezért nem értik meg, hogy Te, az ügyfél nem érsz rá minden szíre-szóra-szarra beugrani a hivatalba. Ráadásul 30 vagy 40 km-re vagytok!
Nekem is, amióta dolgozom még minden évben a kevés kis szabimból jó pár elment hivatali ügyintézésekre. És sokan vagyunk így sz.tem!

Jók legyetek, sok-sok energia mindenkinek!

lola77
 
 


Ja, azt nem írtam, hogy a SOMAMANO: Már nagyfiú vagyok albumunkba betettem a többi állatkertes képet. Aki ráér, nézze meg.
És holnap nem mehet Soma bölcsibe, mert vagy kötőhártyája van, vagy huzatot kapott. Tudjátok, tiszta váladék a szeme. Amúgy jól van.

lola77
 
 


Sziasztok!

Lola, köszi a szorítást. Két kutyusunk van. A Picur, aki 15 éves, meg a Stone, aki 4 volt áprilisban. Most a Stone betegeskedik. Tegnap kapott infúziót is. Szegénykém nagyon kakiul néz ki. De ma mintha kicsit jobban lenne már. Remélem hamarosan meggyógyul, mert nekem már kezdenek elfogyni a könnyeim. Miért történik velünk mostanában ennyi rossz? Már tényleg jöhetne az a jó, mert lassan kezdek idegileg tönkremenni.

Ja, nem hozták az ablakokat. A hapsikám azt mondta, hogy amikor megkérdeztük, ő a jövő hét péntekre gondolt. Most valami kedd szerdát magyarázott a párom de nem volt túl sok időnk beszélni. Majd este.

Még jövök, csak takarítok, utánna meg visszük a kutyust dokihoz. Talán este leszek.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Na ha senki nem írt, akkor én elmondom, hogy meglátogattuk a doktor bácsit. Sikerült minden addig ivott dolgot kipakolnunk a földre. Remélhetőleg utoljára. Még megyünk holnap is. Ma is kapott fél liter infúziót, meg vagy 6-7 féle szurit bele. Azt mondta, hogy ha van egy kis becsülete a kutyusnak, akkor már nem fog lefelé ívelni az egészsége. Remélem így is lesz. Holnap már kap hamit is. A tegnapi húslevesbe főzünk neki rizst, és összeturmixoljuk. Remélem már fog enni a drága. Ma már futott is. Na jó kicsit tulzás, de nem sétálva jött oda a kocsihoz mikor mentünk. És anyuék azt mondták, hogy leszaladt a lépcsőn mikor hozták a szórólapot. És képzeljétek, a postás bácsi is aggódott érte, mert már két napja nem látta. Hihetetlen hogy ilyenekkel foglalkozik egy idegen ember. Ilyenkor mindig olyan jó érzés önt el, hogy azért valamennyire emberséges ez a világ Kép.

Ja az ablakokat kedd reggel 8-ra hozzák. Ez már tuti, azt mondták.
Jöhetne már végre egy kis jó, mert kezdek teljesen kilenni. Már ha csúnyábban néz rám a párom bőgök. Kicsit sok volt nekem ez az utóbbi két hónap. De tényleg már csak jó jöhet. Ugye????

Na megyek tenti, mert tegnap is éjfélkor kerültünk ágyba, azért ma már kicsit ki kellne aludni magunkat, mert holnap megyünk mind a ketten dolgozni.

Jó éjszakát nektek.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok csajok!
Bocs,hogy nem írtam,de egyre kevesebbet vagyok a gépnél mostanában.A kislányom egyre többször kívánja,hogy vele foglalkozzak.Még csak két hónapos lesz jövő hét pénteken,de olyan édesen gügyög,sokat mosolyog,figyel mikor beszélek vagy babazenét hallgatunk/ezt már a hasamon belül megszokta/.
Cirmike 77,gratulálok a kisbabádhoz,fiú vagy lány lesz?Hogy fogják hívni?Ki a dokid?Hogy viseled a várandóságot?
Lola77,Megnéztem az állatkertes képeiteket,nagyon aranyosak.Mi is elmegyünk majd,ha a kislány már nagyobb lesz,mi is nagyon régen voltunk,s mindketten imádjuk az állatokat.
Vkhajni,"öreg"Bánhidán melyik utcában laktok?Nekem a dédimamámék laktak ott az Árpád úton,meg a nagymamám lakik a Kossuth úton.
Szépen haladtok az építkezéssel,az ablakaitok honnan lesz?Mi itt vettük őket Dózsakertben a Fernstermnél.
Kutyusod hogy van?Melyik állatorvoshoz jártok?Nekem 20 éven keresztül voltak macskáim,már nem is tudom menyi,meg 3 kutyusom,én a kertvárosi kisállat klinikára jártam velük.Jelenleg nincs semilyen kedvencünk,mert úgy gondoljuk,nem jó nekik a tömblakás,arról nem is beszélve,hogy a kislány most elsőbbséget élvez mindenben.
Remka,milyen suliba jársz?Nem irigyellek,biztos nem lehet könnyű gyerek meg háztartás mellett tanulni,azért van segítséged?Kitartást és jó vizsgaeredményeket kívánok!
Most be kell fejeznem várnak az anyai
kötelességeim,akinek most nem írtam annak majd később írok,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!
Most bepótolom ami az előző levelemből kimaradt.
Emeseanyu,eddig még szerencsére nem igazán voltak terhes percei az anyaságomnak,a kislányom nyugodt baba,néha előfordul azért egy kis sírás,de nagyon élvezem minden egyes percét amit a kislányommal és persze a férjemmel tölthetek.
Láttam a kislányodnak van fülbevalója,te mikor rakattad be neki?Bölcsibe is benne lehet a fülében?A védőnőm azt mondta,hogy bölcsiben és oviban kivetetik a kicsik füléből,igaz ez?
A kislányom kedden kapja meg a 2 hónaposoknak való oltást,mit várjak utánna?Nagyon fog sírni?
Eléggé nyűgös lesz utána?A te kislányod belázasodott oltás után?
Edit73,Mivel én még csak pár napja vagyok ezen az oldalon,nemrég olvastam hogy ikreid születtek,ezért kétszeresen is gratulálok hozzájuk,mindnyájatoknak jó egészséget kívánok.
Mikor születtek,mennyivel,hogy hívják őket?
Nekem egy 2 hónapos kislányom van,Viktória Lili,de még szeretnénk neki tesókat.Imádom az ikreket,örülnék neki,ha legközelebb azok lennének.
Mindenkinek további jó hétvégét,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok

bocsi hogy olyan rég nem irtam,de rohanás van össze-vissza,kölcsönt intézünk.még a héten be kéne adni azért ez a rohanás.
Erika Editnek 3szorosan gratulálhatsz ugyanis 3 kisfia született.nem semmi mi?

végre bejött a jo idő,remélem egy darabig igy is marad.szombaton voltunk Vértesszőlősön tavaszi fesztivál volt és a Hanna fellépett mint aprocska majorett.képzeljétek ő volt a legkisebb mindenki őt dicsérte,nagyon tündéri volt.ma voltunk a turulnál,egy kicsit felmentünk épp az előbb jöttünk haza.Hannának nagyon tetszett,már tavaly ota igérjük neki (mintha tök messze lenne)csak éppen tök nehéz összehozni egy ilyen kisebb kirándulást is nem tu7dva hpogy az apu mikor van itthon.szegény ügyvéddel is alig tudtunk idópontot egyeztetni.nem ismer valamelyikőtök egy jo és aránylag olcso közjegyzőt?Hajni ti még nem voltatok?

Lola

Hanna is kötőhártyás már 4-5 napja tök csunya a szeme és eygfolytában viszket.

Na jol van töbett nem irok,mert még egy csomó papirost ki kell töltenem.

Jók legyetek,
sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok csajok!

Viola: a kislányomnak 5 hetes korában lövettem be egy ismerős kozmetikussal a fülét. Egy fél percet sírt, aztán nem. Elvileg 6 hetes kortól lehet. Ilyet még nem is hallottam, hogy ki kéne venni böliben. Karkötőről hallottam, de fülbevalóról nem. Nálunk ilyen nincs és az oviban ,ahova megy, ott is tudom biztosra, hogy nem kérik kivetetni.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekünk a két hónapos oltás durva volt. Én minden oltás után rögtön a rendelőben adtam be neki kúpot, hogy ne lázasodjon be (nem is tette), a két hónapos volt nekünk a legrosszabb, mert nagyon nyügös volt és vagy 3-4 órán keresztül sírt, és hozzá sem lehetett érni a lábához. A szomszéd kisbabája most kapta, annak nem, de hallottam másról is, hogy a két hónapos nekik is durva volt. Borogasd neki a lábikáját és adj be kúpot, meg kalciumot is adhatsz neki, ha be tudod adni innivalóban.
Sok sikert!

Lola: majd megnézem az albumot. Nekünk is van. Hajnal Emese Flóra néven. Még csak pár kép van fent, majd teszek többet is, ha egyszer végre több ideig leszek itt anyuéknál. Soma meggyógyult? Hogy-hogy ilyen sokáig csinálják a fotókat? Már másfél hónapja rendeltük meg!
Emese sem megy holnap bölibe, viszem mellkas röntgenre, mert sokszor köhécsel (viszem allergiára is júniusban) és most mindenhol ki akarom vizsgáltatni. Puszi nektek!

A többieknek is minden jót!

Ja, Hajni: ne legyél ki! Ügyesek vagytok, fiatalok, készül a szép házatok, lesz munkád is, szóval... a baba is jön, majd ha a pocidba akar költözni! Õ dönt, addig meg várj türelmesen!!! Kép

Puszi csajok!

Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Szilvia

emeseanyu
 
 


Sziasztok lányok!

Most nincs időm elolvasni Titeket, mert most értünk csak haza, és mennem kell fürdetni Martint.
Csak kérdezni szeretnék valamit, hátha este még elolvassa valaki, és reggelig tud válaszolni.
Holnap megyünk Tatabányára a férjem tartózkodási engedélyét intézni, és ha már kivett szabit, el szeretnénk menni egy fogorvoshoz.Mivel minden este későn ér haza, itt Esztergomban nem tud elmenni. Kép
Tudnátok ajánlani valakit, aki esetleg bejelentkezés nélkül is tudna fogadni minket? Csak egy tömést kéne csinálni a férjemnek, mert már elég régóta fáj neki.
Ha igen, légyszi adjátok meg a nevét, cimét, és hogy hogy lehet eljutni oda.
Köszi szépen!
remka
 
 


Szia Remka,

Én ismerek egy jó fogorvosnőt Sárberekben, ha jól tudom akkor hétfőn pont rendel. Káfony Ildikónak hívják, a pontos címet nem tudom de hátha valaki meg tudja írni. A Sárberki lakótelepen a középső utcában van jobb oldalon az utolsó tömbben. Annak az utcának a végén van egy Spar. Hívjál fel telefonon holnap ha nem kapsz ponotsabbat valakitől. Bocsi a béna magyarázásért.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


szia Remka

hétfőnként a Káfony Ildikó itt rendel környén 8-12 ig.bár gondolom hogy addig ugysem fogtok végezni a hivatalba ahova mentek.de tényleg jo orvos.ha mégis akkor Környén mindjárt a főuton van a rendelője közvetlenül a templom mellett jobbra.valoszinű hogy délután már ott rendel ahol Andi irta.

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Köszi szépen!

Andi, megtaláltam a doktornő cimét a neten. A rendelési idő viszont kedd, csütörtök. Kép
Van telefonszám is, lehet, hogy felhivom megkérdezni, hátha mégis rendel.
Hány vizsgád van még hátra? Nekem még kettő, szállitmányozás és logisztika.

Réka
remka
 
 


Réka,

Igazad van most h mondod régen rendelt hétfőn du is, de már csak kedden és csütörtökön. Bocsi ezt elfelejtettem. Nekem is kettő van, szintén logisztika és raktározás. Ezek szerint akkor nem tudtad kiváltani a szállítmányozást?
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok,
Sikerült fogorvolt találnunk Tatabányán. Azt hiszem Varga Zsuzsának hivják, és a Köztársaság úton rendel. Nagyon aranyos, jól is dolgozik, és csak 4000 Ft volt egy tömés. Ugyanott ajánlottak egy másik dokit is, aki csak du rendelt volna, nála 6000-be kerül egy tömés. Azért az elég durva, nem?
Van ott egy bölcsi is, és amikor elsétáltunk előtte, be is néztem, hátha látom Emesét vagy Somát, de éppen ebédidőben jártunk arra, és nem volt senki az udvaron. Vagy nem oda járnak?

Andi,
Nem is próbáltam kiváltani a szállitmányozást, mert Zsóka beszélt a tanárnővel, és most már két dolgozatot kellett volna beadni Kép Mindegy, gondolom azért nem lesz olyan vészes a vizsga sem.

Lola,
Megnéztem az állatkertes képeket, nagyon aranyos rajtuk Soma. Találó az album elnevezése, tényleg igazi nagyfiú már. Hogy van a szeme? Kiderült, hogy kötőhártyája van, vagy csak huzatot kapott?

Cseriviola,
Én még nem is üdvözöltelek közöttünk. Nagyon édes a kislányod, főleg az a kép tetszik, amikor apával alszik a nagyágyon. Kép
Olyan nyugodt, jó kislánynak tűnik a képeken.
Győrbe járok suliba logisztikára a Széchenyi Egyetemen. Szerencsére van segitségem, általában a férjem, vagy anyukám vigyáz Martinra, amikor vizsgázni megyek. Tanulni vagy akkor tanulok,ha alszik délután, vagy este. A háztartás...hááát, most inkább ne jöjjön váratlan vendég. Kép
Mikorra tervezitek a második babát? Meglepődtem, hogy ikreket szeretnél. Én nagyon féltem, amikor a második terhességemmel először mentem orvoshoz, nehogy azt mondja, hogy ikrek lesznek. Akkor nem is tudom, mit csináltam volna.

Emeseanyu,
megnéztem a Ti albumotokat is, nem is tudtam, hogy vannak fent képek. Gyönyörű szemei vannak a kislányodnak. Kitől örökölte ezeket a hatalmas kék szemeket? A férjemnek is kék szeme van, örülnék, ha a kisebbik fiamnak kék szemei lennének.

Na megyek aludni, mert már nagyon késő van. Mostanában olyan korán kel Martin. Kép
remka
 
 


Sziasztok,

Rég nem jöttem, mert mikor pihent a törpe, akkor én is és egyéb időben nem lehet lefoglalni őt úgy, hogy észleli vki a gépnél van.

Sajnos keményedett a hasam hétvégén (már péntektől) nagyon sokszor, főleg miután este lefeküdtem és egész fájdalmasan, így tegnap elmentem a dokimhoz. Szerencsére a méhszáj zárt maradt és minden ok, kaptam rá mégegy gyógyszert az eddigi mellé, és pihennem kell amíg meg nem szűnnek a keményedések. Úgyhogy most Rolira felváltva vigyáz a család, persze így sem egész nap. Ma pl. jött a dédi reggel 9-re, de Roli már 6 után kelt, aztán András jön 3-ra haza, hazaviszi a dédit aztán ő lesz a manóval.
Persze lehet az is hogy csak a hülye időjárástól jöttek a keményedések, de jobb ezzel nem játszani, mert még nagyon pici a baba. Jó lenne már 2 hónappal idősebbnek lenni...
Sajnos lett visszerem is, erre is kell gyógyszert szednem és egy csomó helyen elpattant a hajszálér a lábamon, lila foltos lett, meg a narancsbőr is nagyon előjött (ez miatt jártam a tornára, de most felhagytam vele).
De mindent a babáért!!!

Hajni, remélem az ablakosok már nem csesznek át, mi sajnos szívtunk velük (1,5 hónap csúszás) és most egy másikkal az anyósomék is (már 3 hete be kellett volna szerelniük). Remélem a kutyus meggyógyult!

Lola, mi újság Somával, fáj még a szeme? Jobbulást mielőbb!

Remka, neked teljesen rendben a terhességed?

Puszilik mindenkit
Cirmike
22. hét

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok

Remka!
Tegnap láttalak titeket Tatabányán a Szent borbála téren.egy piros fekete ruhában voltál,szép nagy már a pocakod.ott mentem el melletettek kocsival,bocs hogy nem álltam meg,de apuval voltam és siettünk hogy időben odaérjünk az oviba.ez kb.dél körül volt.Martin élöben még szebb mint a képeken.

Na jol van most többett nem irok,Atika felébredt mennem kell,mert ilyenkor mindig gyagya egy kicsit.

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Rita,
De kár, hogy nem tudtál megállni.Kép Olyan jó lett volna találkozni. Én is nézelődtem, amikor babakocsis/kisgyerekes anyukákat láttam, hogy nem ismerek-e fel közületek valakit. De sajnos nem láttam senkit. Kép

Cirmike,
Nálam mostanában szerencsére minden rendben van, a szúrkálás is elmúlt a pocakomban. Mit mondott az orvos, miért keményedik a hasad? Sokat emelgeted még Rolit?
Vigyázz magadra, próbálj meg sokat pihenni.
Mi vasárnap lepasszoltuk Martint anyukámnak, és kimentünk Dorogra a Pala tóhoz, van ott egy kis házikónk. Olyan jó volt egyedül lenni egy kicsit, és pihenni. Többet ért, mint egy nagy alvás. Kép
remka
 
 


Sajnos a doki nem tudja a miértjét.
Hát igen Rolit is emelgettem még ha muszáj, de nem cipeltem.
Örülök, hogy jól vagy! Kép

Rita,
Mi is kint voltunk a tavaszi fesztiválon, de sajnos Rolinak nem tetszett, ahogy megérkeztünk rögtön haza akart menni és a kertben gereblyézni.
Máskor le se lehet szedni a körhintáról, de most a kisvasútról 2 kör után lekéredzkedett (pedig ingyen volt most kivételesen). Talán túl hangos volt a zene, alig lehetett egymás szavát érteni úgy üvöltöttek a hangfalak.

Kár, hogy nem láthattam meg így a lányod. Biztos ari volt.

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Remka! Szerintem is gyönyörű kékek a szemei Emesének. Nálunk esély sincs rá, hogy kék legyen, az enyém majdnem fekete, férjemé zöld! Csak irigykedni tudok!
Nem abba a bölcsibe járnak a Somáék, az a Módszertani, amit Te láthattál, oda baba-mama klubba jártunk (1 héten -szer), amit Cirmike is emlegetett már!

Rita, mi újság a kölcsönötökkel, sikerült beadni? Õszinte részvétem, mire ezt a sok papírt beszereztük mi is...

Cirmike! Tényleg pihenj többet, amikor csak tudsz és megoldható. Ne vállalj be, csak amit muszáj!

Ja, a szeme rendbe jött Somának hétvégére. Hétfőn mehettünk már bölcsibe. De most tök kivagyok akadva:
Tegnap délbe megyek érte, mondják, hogy bágyadt volt, sugárban hányt, 2-szer volt híg széklete. Jó, mondom biztos vírus, holnaptól nem jövünk (az ebéd lemondása miatt kell szólni, ugye...). Erre hazamentünk, a gyerek tök éhes, evett, utána még du. is és este is. Persze nem hányt ki semmit, figyeltem még hőemelkedése sem volt, tök uo. volt mint máskor! Na, gondoltam nem intézkedek mára felügyeletet neki, viszem bölcsibe. Ja a dokink hétfőn reggel rendelt, meg ma du. Erre reggel mondja a g.nő, hogy nem veheti be, mert megfertőzi a többit. (Ezt megértem, de semmi baja!) Hozzá kell tennem, hogy azóta ma reggel kakilt először, abszolút norm. állagút. Õ amúgy egy nap 2-szer kakil, de. és du., de ha de. 2-szer, akkor már du. nem! Szóval hazajöttünk, telefon melóba, hogy nem megyek (pénteken nem mentem a kötőhártya miatt, hétfőn mentem, ma megint nem... marhán örülhetnek!)! 2 hete ugyanezt eljátszották, hogy hányt, meg megy a hasa. Már aznap du. semmi baja nem volt! Ja, és beszólt a másik csop. g.nője, hogy: "igen és mindig bűzös a széklete!" Hát könyörgöm, virágillatú mégsem lehet! Sebaj, ma levittem a dokihoz, megvizsgálta. Se a torka, se a hasa, semmi gond. Azért még holnap itthon maradunk, nehogy azt mondják, hogy kikönyörögtem a dokitól az igazolást. Amúgy a doki is azt mondta, hogy jó az emésztése, ha 2-szer kakil, legalább nem hízik el!

Szilvi! Nem tudom miért tart ilyen sokáig az utánrendelés a bölcsiben, mert én (mivel nem voltam megelégedve a képekkel, tudod én anyák napit akartam) nem rendeltem többet! A 4-ből csak a 2 mamának adtunk, de én utána csináltattam anyák napit!

lola77
 
 


Még amit elfelejtettem du. írni.
Cirmike, a viszerek, az elpattant vékony lila hajszálerek? És azok neked fájnak? Ez hajlam is lehet úgy tudom. Miért terhesség alatt jön ki sokaknak?

A bölcsis témához meg annyit, ma jutott eszembe, hogy ugyanabban a pólóban volt és semmi hányadék-szaga nem volt! Ez azért kicsit furcsa. Mindegy egyenlőre nem szólok.

Hajni, várom a képeket! Megkaptátok az ablakokat?

Erika mi van veletek, hogy viselte az oltást a baba?

lola77
 
 


Sziasztok!

Ablakok még nincsenek. A legújjabb ígéret, hogy holnap délután Kép. Kíváncsi leszek.

Köszi a kutyus már nagyon jól van. Most éppen iszonyatosan szerelmes. Nem lehet levakarni a kiskutyáról Kép.

Lola, nem semmi amit leírtál. Elég kalandos hetetek van akkor. Nem értem miért mondják. Nem lehet hogy összekeverik a gyerekeket?
Van egy pár kép már, szól rám ha nem veszlek észre msn-en és küldöm Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!
Lola77,tegnap megvolt az oltás,a kislányom csak egy kicsit sírt,mikor hazajöttünk adtam neki fél kúpot,egész délután aludt,csak kétszer riadt fel akkor sírt egy kicsit./gondolom a felettünk lakó hiltijétől ijedhetett meg,ugyanis már lassan két hónapja fúrnak-faragnak,de nem haladnak,kezdenek az agyamra menni/.Az éjszaka is nyugodtan aludt kétszer kért csak enni,lábát sem fájlalata.
Ma elmentünk a gyerekszemészetre,ugyani 2 hetes korától a jobb szeme szinte állandóan csípás volt.
Könnycsatorna szűkülete volt,átmosták neki,engem addig kiküldtek,hogy kint várakozzak.Szegénykém úgy sírt,majd a szívem szakadt meg odakint,de mihelyst újra a karomban volt,megnyugodott.
Azért még kapott szemcseppet,mert mikrosérülések keletkeztek a szemén és ezzel majd meggyógyul.
Baba-mama klubba mikortól érdemes járni?
Vkhajni,honnan vettétek az ablakokat?Örülök neki,hogy a kutyusod jól van,szorítottam nekiKép
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Erika, köszi, annyira sokat jelentett nekem, hogy izgultok érte. Nem nagyon hittem hogy meggyógyul Kép. De már szerelmes, és egész nap sétálgat, és akármit adok neki, megeszi a kezemből Kép. Bár még nem nagyon hallottam ugatni, de ez lehet a szerelemtől is Kép.

Az ablakokat a Táncsics úton lévő ablakostól vettük, ha érdekel komolyabban akkor leírom pontosan.

Tényleg Lola, körülnéztetek ablak ügyben?

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Helló!

Kép Ez jó, eszembe se jutott, hogy összekeverhetnék a gyerekeket... tudod mind a 2 g.néninek megvan a "saját" gyereke, ki-kihez tartozik. Így 8-9 jut egyre. Hát ezt csaknem keverik össze.
Én elhiszem, hogy nekik is mindent adminisztrálni kell (mondták, hogy be van írva valami naplóba, hogy fosott, és ha nincs mellé másnap orv. igazolás, akkor az ottani dokinéni, aki kijár, balhézik), csakhát a munkahely is ferde szemmel néz...
Ez van.
Tök jó, hogy rátört a kutyusra a szerelem, ettől biztos végleg meggyógyul.

Erika, örülök hogy jól sikerült az oltás, nekem is bealudt anno mindig Soma a lázcsillapító kúptól! Akkor már nem lesz gond! Amúgy nekem a 3 hónaposnál sírt nagyon, mármint utána, gondolom fájt neki.
A könnycsatorna átmosás - úgy hallottam - rutin beavatkozás, biztos hamar túllesztek ezen is. Én anno erre is anyatejet kentem, csodás hatása van ám!
Mi a baba-mama klubba 14-15 hónapos korától jártunk, mert ekkor már kibírta 11-11.30-ig, akkor aludt. Amíg 2-szer alszik nem tudsz menni, mert 9-12-ig van. De voltak ott 1 év alatti babák (kb. 10 hónapostól), akik már nem aludtak csak 1-szer 1 nap. Nekem Soma 9 hós koráig napi 3-szor, utána 14-15 hóig 2-szer, azóta 1-szer!

Puszi mindenkinek, megyek altatni a lurkót.

lola77
 
 


Képzeljétek, szegény Rolit megcsípte a darázs tegnap előtt. Adtam neki kalciumot és fenistil cseppet, lement a duzzanat, tegnap reggel már semmi sem látszott, András anyóshoz vitte őt reggel. Oda ment hozzá a doktor néni is (2 hetente ugye jön), nem volt semmi gond. De délutánra annyira feldagadt az egész arca, hogy anyósom rögtön hívta a doktornőt újból, kiváltották a patikából a kalciumot, fenistilt, Rectodelt kúpot. Ekkor ment érte András. Hazahozta, hát nem ismertem rá a fiamra annyira eltorzult volt az arca és mondta András, hogy hazafelé jövet mondta nem lát rendesen, és nehezen lélegzett. Szerencsére hamar jobban lett, nem fáj semmije.
Gondolhatjátok egész éjjel alig mertem aludni, mentem hallgatózni, vesz e levegőt rendesen. Ma már jobb a helyzet, de még duzzadt az arca, András elvitte magával dolgozni, de délutánra hazajönnek. Holnap elvileg a dédihez megy.
Most már tudjuk ezek szerint, hogy allergiás a csípésre. Mi pedig nem vagyunk azok.

Erika, szerintem is csak 1 éves kora körül hozd majd csak a babaklubba. Fiatalabbak most nem is járnak, igazán a 2 évesek vannak többségben, akik már kezdik élvezni egymás társaságát.

Hajni, örülök, hogy a kutyus jól van!!!!Kép

Megyek feküdni, mert itt a gép előtt is lóg a lábam lefelé...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Hú, Cirmike! Ez nem semmi. Jó hogy írod, tudjuk mire számítsunk! Amúgy milyen körülmények között csípte meg? Gondolom a kertben...? Somát még soha, pedig tavaly a nyaraláskor tök féltem (ragacsos kéz, száj...) hogy biztos megtalálják.
Hogy vagy a keményedésekkel? Azért akkor mostanában (ezt a csípést) leszámítva kicsit tudsz pihenni, nem?
És a viszerek? Nem írtad, hogy ezek fájnak, vagy csak úgy látszanak a vékony hajszálerecskék?

Csá

Ja, holnap gyereknap a bölcsiben, de úgy döntöttem inkább veszek valami sütit, meg rostost. Nincs kedvem sütni, olyan meleg van a konyhában amúgy is.

lola77
 
 


Sziaszok!
Csak egy gyors bejelentkezés:hétfő óta itthon vagyunk.A fiúk jól vannak,egyenlőre nincs panaszom rájuk.Szépen esznek,már ügyesen szopizik mindhárom.Amúgy meg tápszert kapnak.
Olivér 2,27kg, Marci 2,06, Beni meg 2,04kg.

amint tudok,jelentkezem
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!
Vkhajni az ablakokat csak kíváncsiságból kérdeztem,mi a lakásunkban 2 éve cseréltük ki az összeset,nekünk a dózsakerti ablakosoktól volt.

Lola77 anyatejet hova kented?a fiadnak is volt könnycsatorna szűkülete arra vagy a beavatkozás után?

Edit73 örülök,hogy már otthon vagy a fiúkkal,ha tudsz rakjál fel róluk képeket légyszí
,biztos a többiek is kíváncsiak rájuk,köszi.

Gyereknap itt Tb-án a Közművháznál lesz?A kislányomnak ez lesz az első gyereknapja és ki szeretnénk vele menni.

Mindenkinek jó hétvégét,a gyerekeknek boldog gyereknapot!
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Még mindig itthon pihenek, azért a virágokat meglocsoltam, főztem magamnak és mosnivalót is feltettem, majd ki is teregetem.
Késő délután még mindig többször keményedik a pocim, de a mostani kismamában olvastam, hogy nem kell rögtön megijedni ezektől és attól sem ha véletlenül kinyílik a méhszáj (ez még nem történt meg). Most megnyugodtam azért és már nem is olvasgatok rémtörténetek után, nehogy beparáztassam magam.
Szerencsére a visszerem is tök kicsi és nem fáj, a hajszálerek repedései pedig csak csúnyák azok nem is szoktak fájni. Azért kaptam megelőzésképpen a gyógyszert mert mindez 3 hét leforgása alatt jött elő.

Roli is jól van, már csak picit van bedagava a szeme körüli résznél az orrnyeregnél főként (egyébkén a homlokánál csípte meg a hajtőnél), aki nem ismeri őt észre se vehetné.
4 körül jönnek haza apával, most a dédinél van.

Holnap délután szülinapozás lesz itt nálunk, vasárnap délutánra pedig megígérte neki apa, hogy elmegyünk a győri termálba strandolni. Nem maradok én se itthon, majd kifekszem ott a nyugágyra, ők meg mennek csúszdázni, fürcsizni.

Edit, örülök, hogy jól vagytok, majd tényleg tegyél fel fotókat, vagy kérd meg apát erre ha tudod, kíváncsiak vagyunk!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok én is és jó gyereknapozást!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Egy két kivétellel bent vannak az ablakok. Olvasok aztán írok még KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Cirmike, nem semmi ez a csípés. Nem csodálom hogy izgultál miatta. Örülök, hogy jobban vagytok.

Edit, de jó, hogy így híznak a babák. És nagyon-nagyon szeretnék én is képet.

Erika, nem tudtam. Mi is néztünk mindenfelé, ezek voltak a legolcsóbbak. Majd kiderül milyen lesz.

Ja, a többieknek is. A WC ablak, a tetőtérben egy ablak, meg a bejárati ajtó hiányzott, mikor 2 óra körül arra jártam. Remélem hamarosan kész lesz az is. Kicsit mérges vagyok, mert az erkélyajtót fordítva kértük. Tehát most a jobb oldala nyílik és mi a balt akartuk. Nem tudom kicseréltessük e, vagy vonjunk le pénzet. Majd megbeszélem a párommal.

Na, mindenkinek jó fődögélést. Majd még jövök.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Nálunk már ma elkezdődött Somának a gyereknapi sorozat. De. a bölcsiben volt nekik buli: zene, tánc, süti. Volt igazi tűzoltóautó nekik, fel volt diszítve az udvar!
Alvás után egyből mentünk a Tescohoz, nagyon klassz, ingyenes játékok voltak. Csak az a baj, hogy a tűző napon, az aszfalton. De a gyerekek jól bírták!
Ha sikerül teszek fel pár képet.
Holnap du. ballagásra megyünk, vas. de. kinézünk a városi gyereknapra.

Cirmike, a Roli szülinapja lesz, ugye? Gratulálunk! Jó pihizést a strandon! Biztos sokan lesznek, vigyázzatok Rolira!

Hajni, örülök hogy megvannak az ablakok. Nagyon gáz, hogy fordítva nyílik? A bútoroknál nem akadályoz?
Ha tudsz, küldj képet e-mailben.

Kép

Kép

Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

lola77
 
 


Na hello lányok!

Látom mindenki kivan a nagy melegtől. Mi ma csak du. 5-6 fele megyünk ki.
Azért ha van egy kis időtök, írjatok, kinek hogy sikerült!
Hajni, mit tudtok ilyen melegben csinálni?
Cirmike, hogy sikerült a szülinap?
Rita, ti kertesben laktok, biztos jól telt nektek. Ha tudnak a gyerekek fürdeni, biztos élvezték, van ilyen kismedencéjük?
Remka, Marcsi hogy bírod a pocakoddal ezt a hőséget? Ilyenkor úgy sajnálom, ha látok pocakosokat. Még egyedül is izzad az ember, hát még a babóval...

lola77
 
 


Sziasztok!

Jaj,de irigykedem a szabadlevegőn töltött hétvégére!
Na persze a pocakosokat azért sajnálom egy picit!Remélem,jól bírtátok!
Már én is úgy kimennék!De ebben a kánikulában nem mertem kivinni a fiúkat.Most meg emiatt a buta szél miatt nem tudunk kimenni.Remélem,holnap meleg,napsütéses tavaszi idő lesz és végre mi is kimehetünk egy kis D vitamint gyűjteni!

Meséljetek!Kinek hogy telt a hétvégéje?

Sajnos képet még mindig nem tudok feltenni,mert nem tudom lekicsinyíteni.Tud nekem valaki segíteni?

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?