Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Csak bejelentkezem, hogy még én is itt vagyok, bár mostanában a net eléggé kimaradt az életembõl. Azért nagyjából átolvasgattam mi minden történt az elmúlt idõszakban, de teljes részleteséggel már nem emlékszem rá. Kép
Köszönöm mindenkinek a képeket, megint gyönyörû szép babákat láthattam. KépKép


Jamina!
Remélem most már jobban érzed magad, és meglátod hamarosan tényleg jelentkezni fog az újabb pocaklakó. KépKépKépKép

Bigacsiga Kata!
Én is kívánok így utólag is, minden jót kisfiadnak! Csak egy nappal született korábban mint a lányom. Kép
Köszönjük mindenkinek Timi nevében a jókivánságokat.

Ági!
Neked is kívánok boldog névnapot, még a 8 napban benne vagyok. Kép

Iboly!
Tudtam, tudtam,...KépKép hogy sikerülni fog vizsgád! Aki ilyen jó tanácsokat tud adni... KépKépKép Gratulálok!

PM, Anikó!
Ti aztán nagyon klassz helyen voltatok! Én is kérek képeket!Kép
Betegeskedõ gyerköcöknek jobbulást.
Ja, PM boldog szülinapot! (Nekem meg holnap lesz, már a 25. KépKép )

Feksi!
Bizony ez így van, gyerekeinket sokkal jobban érdeklik a mindennapi használati tárgyak, mint a játékok. Sokáig a lányom is inkább az általam használt dolgokat részesítette elõnyben (lábasok, fakanál, joghurtos doboz!!!, légycsapó Kép) mára már eljátszik a játékaival is. Most volt 3 éves. KépKép

Andi!
Nálatok is! Kép De legalább hogy nem vagyunk ezzel egyedül. Timi is mindig kiveszi az öccse kezébõl a játékokat, akkor is ha már fél éve felé se nézett, ha véletlenül a Tomi (12 hó) kezében van, akkor miért nyúlt hozzá az Öcsi, hiszen az az övé. Kép
Megállapítottuk, hogy Õ úgy gondolkodik, hogy ami a Tomié, az az Övé is, de ami az Övé, ahhoz a Tominak semmi köze. KépKép

Na kicsit hosszú lettem, úgyhogy be is fejeztem, minden gyengélkedõ gyerköcnek és felnõttnek jobbulást.

Sziasztok

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

PM: boldog szülinapot!!

Megkerültem, jelentem.
Azt is jelentem, hogy jó volt a tali, bár sokakat hiányoltunk! Zsókát is. Részemrõl valamiért azt hittem Iboly is jön, de lehet, én voltam figyelmetlen. Jó volt újra találkozni veletek! Meg jó lenne már azokat is megismerni,akiket még nem láttam.
Ja, Emese, volt még egy felvonás, amit aztán a helyi néni lõtt le. Ekkor ugyanis már végképp szellemesdi ment, függönynel, zongorával, zajjal. Ez utóbbi nem kellett volna, mert így lebuktunk.
BarikaAndi: köszi mégegyszer a szervezést! Ja, és elértük a buszt a HOnvéd utcánál, totál profin csatlakoztunk.

PM: írj fel légyszi kérdõjellel a züllésre! nem tudok semmit ígérni, minden a rokonságon fog múlni.

Azért én balkezes létemre nem vagyok nagy rajzmûvész, ilyen is van. Viszont a papírt majdnem keresztbe teszem magam elé, ha írok. Így ezek a vastag bigyók sem olyan vészesek. Ja, viszont olyan sokan vagyunk itt balkezesek! Látjátok, ez eszembe se jutott eddig, ez is lefuthatott volna a kérdõívben! (tudom, a babanetes verzióval még lógok, csak nem akarok hieroglifázni, mindig halogatom, de ami késik..)

NOE most igen felvetõdött bennem, lehet, lépek is majd ezügyben. Vagy majd egyszer, ha mégnagyobb család leszönk? (mindenkinek nyugi, még nem)

Lányok, gyógyuljatok már meg!!! Rémes ezt a sok rémséget olvasni! Szeretném ha lenne egy olyan egy hónap, ami alatt mindenki arról számolna be, hogy midnen gyereke egészséges. Emese, nem tudom, nálatok ez a hasas téma most a divat? Nem lehet, hogy az ovinak is köze van hozzá?
Zsóka, torokgyuszira a hideg a legjobb! Én is ilyen gyerek voltam. Akkoriban még lehetett kapni gyorsfagyasztott gyümölcskrémet, nem tudom, ki emlékszik még rá, málnás volt tán, meg más is, és kerek (mint valamikor a poharas jégkrém, csak nagyobb) dobozban volt. Na, én olyat ettem anno torokfájásra. Ma már fagyit szoktam. És van egy mondás: kutyaharapást szõrével. Talán ide is jó! Szóval hadd (hagy?) igyon!

Feksi! Legjobb játékok a konyhai eszközök, és azt még nem is kell külön megvenni a gyereknek. Tudják õk mi a jó!

Aki még nem tudja: Gergõ (6.5 év) második tejfoga is kiesett. (ideje volt, félig kint van a csontfog)
Lányok, tegnap ananászos kacsát csináltam, hogy az milyen finom lett! Meg gesztenyés kiflit. Oda volt a párom, meg vissza.

Na, befejezem, mert írás közben mérek ám, csak egy kicsit lassít a dolgon a kétfelé figyelés.Sziasztok!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Zsóka!

Most olvasom, hogy földrengés volt Kutasón. Na tessék, elhíresült a falu!

Ildi

Ildi
pildi
 
 

 
 

Sziasztok!

Pankamama!
Boldog szülinapot! Kép
Képek jöhetnek nekem is a telelésrõl.

Ancsa!
Neked pedig holnapra boldog szülinapot! Kép

Feksi!
Nálunk is inkább a pakolgatás folyik "igazi" játék helyett. De azért néha játszik a kockáival, tornyot épít. A könyveit szívesen "olvasgatja", de ha például én könyvet veszek a kezembe, biztos, hogy egy oldalnál többet nem sikerül elolvasnom, mert az neki kell.

Iboly!
Azért havat ne kívánj, csak egy kicsit szárazabb idõt! Kép Mi is dagonyázunk, kicsit sok a sár itt. Bálintom egy-egy séta után úgy néz ki, mint egy kismalac, akik épp megfürdött néhány pocsolyában.

Evey, táblázatot köszi!
Lara, neked meg a képeket, igazán édes ez a kicsi lány.
Barika, neked meg a kérdõívet, mostmár meg tudtam nyitni. Én is igyekszem majd a babaneted kérdõívvel.

Befejezem, mert a kicsim lassan szétszedi a lakást.

Puszi,
Ági
Ági
 
 


Sziasztok!

Pankamama:NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNKSOKKépKépKépKépKépBEN!!!Küldj légyszí fotókat a telelésröl,és magatokról is!Köszike.

GeriAnikó:Lilinek nagyon sokKépKépKép:GYÓGYPUSZIT!!!!!Gratulálok a sok szavakhoz.Nálunk egyfolytában utánoz a Dóri,még szavakat nem,de hangokat igen!!

PIldi:Ügyesek voltatok a BKV-val kapcsolatban,még ilyet úgy se hallottam,hogy hétvégén valakinek összejön a terve a tömegközlekedéssel!Kép,hogy jól érezted magad a talin.

Ancsa:BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!SOKKépKépKépKépKépben

bigacsiga:Próbáld meg a gyereknek kamillateát lefözöl kb.1dl leszüröd és napjában 3x-4x 1 cseppet csepegtetsz az orrába,kitisztittja,és nem teszi tönkre az orrnyálkahártyát.3-4 napigkell ezt alkalmazni és már nem is lesz taknyos szegényke sok KépKépgyógypuszit!A kamilla fertötlenítö!!!A gyerekorvosom ajánlotta ez még felnötteknek is javasolt!Nálunk a férjem taknyos egész
héten betegen van aminek nemKépKép!!

Cory:Gratulálok Balu sikításához!

Zsóka:Nagyon hiányoztál a talin,majd legközelebb találkozunk és jól kidumáljuk magunkat!!Addig is itt legalább hetente egyszer!!

Emese:Jobbulát a hasmarsosoknak!
KAdri:Igérem küldök neked képet,még a héten!
LÁNYOK AZ ÖSSZES TALIS KÉP A HÉTEN RAJTA LESZ A NETEN A WEB CÍMET MAJD AKKOR HA MÁR FELTELEPÍTETTEM MEGÍROM!ÍGY MINDENKI HOZZÁFÉRHET ÉS LETÖLTHETI AMELYIK SZIMPATIKUS!!!
Sziasztok!Most pár hétig ritkábban jövök,mert anyukám korházba megy és minden ügyintézés rám marad!!
barika_andi
 
 


Halihó Mindenkinek!

Lili hörgkurutos. Nagyon köhög és rekedt. A porszívóra mondja, hogy dá-dá, mert ugye orrszívás után meg szoktuk dádázni. Mostmár magától odamegy és dádázza. Ma is összesen 1 órát aludt, hulla, de nem tudom letenni. Az éjjel kb. 6x kelt, de nem számoltam, csak azt tudom, hogy kivettem, megszoptattam, aztán raktam vissza. A szemecskéje is váladékozik, kaptunk egy csomó gyógyszert ma. Ügyesen be is veszi õket Lili. Egyébként kis virgonc.

Ancsa! Boldog szülinapot. Hol van már az a 25...

Andi3! Üdv errefelé. Gyere gyakran.

Most megyek, puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Ildi,
valld be a bûnöd! Vagy Te mindig ilyeneket fõzöl ebédreKép? Ezt a fagyis trükköt én most bevetettem torokfjás ellen, ideiglenesen jobb lett, na de utána....

Andi,
jó is egy kis nátha, én már csak tudom, lassan túl vagyok rajta...

Iboly,
hízik már a gyermek. Jan 5-én 6 kilós volt, múlt héten csütörtökön már 8,2 kg volt. Ha így halad, akkor lassan mázsányi lesz. Én is szeretm a füstölt húst, csak hát abban nem kószál túl sok vitamin. Sõt pici lányom csak olyat hajlandó megenni, ami amellett, hogy nem egy 10 hónapos gyereknek való, még közelében sem jár semmi egészségesnek. És a poén: pici lányom mindezt ránézésre eldönti!

Cory,
nagy bátorság volt ilyen családi programot vállalni karácsonyra, az a csoda, hogy csak Balu sikít és nem Te... Én megérteném azt is Kép

Zsóka,
teljesen meg tudok érteni mindenkit, aki nem iszik kamillateát!!!

Emese,
ha kidõl a vasalnivaló, kell neki egy másik szewkrényt keresni! na de vasalni? Látom megirigyelted a fosós-hányós-lázas vírusunkat! Ennél pedig még vasalni is jobb... Kitartás!
A párom is kapott is gyanús eredetû SMS-eket, de õ a harmadik után felh1ívta a csajt, és megkérdezte, hogy egészen biztos-e abban, hogy jó helyre mentek az üzenetei. a csaj elnézést kért, és azóta senki nem akarja férjül venniKép


PM,
boldog szülinapot! Én jan 5-én múltam 28. életem legszebb karácsonyi ajándékaként aznap hagyta abba Petra a fosást. Hát igen, az anyaság apró örömei... Egy éve még valami virgaznak jobban örültem volna...
Nem értem mi bajotok a szaunával, én még csak egy-két fürdõruhásat láttam. Ráadásul én szeretem a koedukált szaunát, mertr tök ciki lkenne, hogy elmegyek a párommal pihenni, és külön szaunázunk. Bár mi9 még csak 4 éve ismerjük egymást...

Évi,
még én sem töltöttem kérdõívet, és attól tartok politikailag egyetértünk! Sõt, egészségügyileg is pont így állunk, mint Ti!

Evey,
semmi hír a hasamban lévõ babócáról, majd csak február közepén megyek UH-ra. Marha nagy pocakom lett, és a babóca szerint szûkös, mert állandóan rugdos. Ami Petreust illeti, nem is reménykedem már abban, hgoy valaha normálisan fog enni. Az apja mellesleg ugyanilyen, a gyümölcs meg a zöldség szerinte is méreg. Nem is eszik, csak olyasmit, ami tele van husikával.

Liesel,
az a baj, hogy hiába tudod a KRESZ-t, meg a jogaidat, mert ha két rendõr szava áll a Tiéddel szemben, akkor esélyed sincs...

Bigacsiga,
tényleg jó vicc ez a dugdusósdi. Én ma az autó kulcsát kerstem. A fehérnemûs fiókomban volt, a fehérnemûk természetesen nem.

Andi3,
be kell hogy valljam, én is elmaradtam egy csomó olyan ismerõstõl, akinek gyereke lett. Nekem teljesen megmaradt a baráti köröm , gyermektõl függetlenül. Én máig ragaszkodom ahhoz, hogy nme csak gyereknevelésrõl lehet beszélgetni, hanem könyvrõl, színházról stb. Most is van egy olyan ismerõsöm, aki 8 hete szült, és tudom, hogy el fogom kerülni a jövõben, mert 1000 sdzázalékig gyereket nevel hisztizik, ennek rendel alá mindent, ennek megfelelõen nem is történik vele semmi, max hogy mennyit hízott a fia. Én is gyanakodva tekintek mindenkire, akinél jön az elsõ gyerek, holott nekem is van egy.
Szerintem a Te feladatod, hogy bebizonyítsd, hogy nem vesztél el a mosnivaló alatt, hogy meg tudsz mozdulni a gyerekeiddel, hogy Te is megvagy még, nemcsak az anya. Szerintem megéri...


Hétvégén elmentünk a Millenáris Parkba, mert mindenki hanyatt volt esve tõle. Anyáméknál nagyobb az udvar, csak nincs posztmodern módon kikövezve. Mindenesetre a kiállítást megnéztük, a büfében Petra kiborított egy pohár kólát az apjára, és benyomott egy melegszenvicset. Azután étteremben még rendeltem a 10 hónapos gyereknek egy fél adag libamájat, amit benyomott, bár a köret fele megmaradtKép
Átmentem buggyantba. Eddig összesen 3 db számítógépes játék volt itthon, az utóbbi pár hétben megtripláztam a számot. Ennek szombaton este a kelkáposzta látta kárát, mert szegénykémet eszte 8-kor feltettük fõni, azután leültünk megnézni egy új játékszerzeményt, és úgy hajnali kettõig nézegettük. Akkor már piszok büdös volt a konyhábanKép


Na megyek, mert Petra egyre jobban segít a gépelésben
Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Halihó,

képzeljétek, 3. napja alszunk reggel 7-ig, ébredés nélkül, alig merem elhinni.... de nagyon jóóóóóó!
A múltkor írtam, hogy volt egy nagyon sírós napunk, na kiderült az ok, csak mindig elfelejtettem megírni. Bizony, egy fogacska, az 5., csak az a figyelmetlen, rossz anyuka nem vette észre idõben Kép most meg rögtön kint van a 6. is.

Kati,
ez egy lakópark, a Váci út és a Megyeri út között (úgy nagyjából), mi most a társasházi részébe költözünk, hat lakás lesz egy lépcsõházban, elég nyugisnak tûnik, remélem így is lesz.

Jamina,
örülök, hogy írtál, gyere gyakran.... most csak ennyit tudok írni. Sok puszi!!!!!

Drága Pankamama,
az Isten éltessen sokáig, örülök, hogy jól sikerül a telelés, és figyelj nagyon Pankára, tegnap Tomi is zúgott egy nagyot (araszolás oldalra és bummmmm meg üvöltés Kép )

Anikó,
sok puszi Lilinek, szegénykémre mostanában rájár a rúd Kép Telelésrõl lásd fentebb.
Amúgy ügyi baba ez a Lili, nem csodálom hogy gyakran hacizik...

Feksi,
aranyos lehet Dávid, nem csodálom, hogy mindenki elolvad tõle. Már akartam írni neked, hogy átérzem a helyzetedet, a párom ugyanis könyvelõ... néha rám hárul a bevallások kitöltése (persze csak a sallang része) meg egyéb nyalánkságok.. Kitartás!!

Ancsa,
boldog szülinapot! Csak a 25. ?!!??? Jó, hogy elõkerültél Kép

Mindenkinek sok puszi, megyek mert Tomi éhes:

Erika
kerika
 
 


Anikó,
közben írtál, és látom, hogy nem javult nagyon a helyzet Kép
Sok puszi!!!

Madárka,
a hozzászólásaidon mindig jókat derülök Kép
Amúgy nekem a kelkáposzta fõzelék játék nélkül sem sikerül mindig Kép
Amúgy ínyenc gyerkõcöd van.

Pusszancs:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Szerencsére a beázás nem volt nagy, lementem a nénihez és saját szememmel láttam, hogy nem látszik meg a falon! Kép

Küldtem szét egy kis babanetesített kérdõívet. Kaptam újabb verziót: Zsókától, Évitõl, Emesétõl, Ibolytól, Eveytõl és Barika_Anditól. Többiek nekem nem küldenek? Kép Pedig én nem is láttalak Benneteket még...

Evey!
Új táblázatom sincs...

Megyek is (Kép), üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat, így még 28 évesnek lenni is jóKépKép

Ancsa! Neked is nagyon boldog szülinapot!!!!!!!

Betegeknek még mindig jobbulást!Kép

Barika! Amint elkapom a páromat segíteni, mennek a képek.

Képzeljétek, ma Panka/11,5 hó/ délelõtt 4 órát aludt, délután 1,5-et és már most is alszik fél órája. Még ilyet.

Balkezesség:Szóval, nem szabad a gyermeket semmiképpen átszoktatni a másik kezére praktikussági okból, mert tanulási nehézség, magatartási zavar és egyéb " nyalánkság" lehet ezért jutalmunk. Azt meg ugye nem akarjuk? Sajnálatos, hogy vannak még Mo.-n pedagógusok akik rendre "cikizik" a balkezes tanulót. El kell fogadni, hogy vannak bal agyfélteke orientált jobbkezesek és fordítva. Így kerek a világ.

Madárka! KifeküdtemKépKép

Erika! örülök a fogacskáknak, legalább megoldódott.

Lányok! van kedvetek a hét egy napján valahol együtt tornázni amúgy Pankamamásan? Ötöljünk.

Na most mennem kell.

Üdv:Pankamama
PM
 


Egy betolakodokent lenne egy kerdesem Pankamama! Titeket olvasgatva latom,hogy voltatok a Kolping Hotelben. Elmondanad mennyibe kerult az egy hetetek? Koszonom! MGabi
MGabi
 


Sziasztok,
köszönöm a hiányolásokat (taliról). Kép

Igen, tudom, én is a hideg vizet kívánom, ha fáj a torkom, meg ugye az a logikus, ha a gyulladt területet jegeljük (anno mûtét után az állkapcsomat napokig jegelni kellett pl, no meg a klasszikus mandulamûtét utáni fagyi Kép). De nem merem megpróbálni... Ma viszont a kisfiam olyan bátor volt, és ügyes, meg minden, megivott egy kis bögre (1,5 dl) herbária hurutoldó gyógynövényteát, egy slukkra. Én biztos nem tudtam volna így meginni, pisdzok íze van. Annyira megdicsértem! Be lett neki ígérvwe narancslé utána, sde az már nem kellett neki...

És ,igen, Kutasón földrengés volt. Mi jellemzõ módon apukámtól tudtuk meg, felhívott, hogy hallotta a rádióban. Mi meg rögtön felhívtuk a szomszédot, hogy áll-e még a ház Kép. 2,5-es erõsségû volt, gyenge végül is, semmi kár nem esett, azonkíyvül, hogy felébresztette álmukból a kutasóiakat (hajnali fél ötkor). Mondta is a párom, jellemzõ, hogy kifogtuk Mo. egyetlen földrengéses falvát Kép. Még a végén kitör a vulkán is Kép.
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok

Jo sok mindnenre szeretetm voln avalaszlni, de kivetelesen Lia epp alszik ugyhogy sietek en is pihenni hatha megint annyit lesz ebren mint utobbi idobe.

Evey koszonom tablazatott es a kepeket a fiukrol igaz mar jo regen kaptam de fogalma sincs hogy megkoszontem-e.

Ipoly szinten koszonom kepeket. Nagyon szepek a fiaid tunder a legkisebb ahogy szopizik. Nekem ezekrol mindig regi szep ido jut eszembe amikor meg nagylanyaim nagylanykent szopikaztak. Olyan jo volt... Most is nagyon varom ezt az idot. Ja kerdoivet is koszonom

Bigacsiga Koszonom a naptart Kép ferjuram nyitotta ki jot kacagot meg nagyon erdekelte miert is kapok en ilyen leveleket.

Erika neked is koszonom kerdoivet.

Evi koszonom szepen a kepet rolatok es Csongirol. Tunderi egy nagyfiu. En msot lattam ot elosszor es csak amultam mekkorara not mar, hisz meg csak most drukkoltunk ertetek hogy te vagy geri szul e elobb.

Juca koszonom kerdoivet.

En egyszer mar kuldtem kerdoivet ha valaki nem kapott belole jelentekzzen es en is kuldtem lanyokrol kepet ha valakihez nem jutott belole jelezze. Szabad meg kuldeni?

Hetvegen vegre nalunk is eset ho vagy talan ugy helyesebb nagy meglepeteskent ho eset nalunk is. Lanyaim imadtak Lianna se felt tole van egy ket aranyos kepem roluk. Ha ker valaki szivesen kuldok.

Sok sok betegnek jobbulast. Manocskaknak novogetest.
Mamaknak jo pihenest.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Zsóka, nem is lenne olyan nagy baj. Akkor párodnak nem kéne messzire utaznia, hogy klassz felvételeket csináljon, nem? Amúgy tavaly õsszel meg Pesten volt kb. hasonló erõsségû földrengés, én felébredtem rá (az egy szombat hajnal volt, rá egy hétre szombat hajnal meg arra ébredtem, hogy leszakadt a nappaliban a csillár... imádtam akkoriban a kialvós szombat reggeleket...)

Ancsa: boldog szülinapot!!

Ági, nálad elmaradtam, így utólag:boldog névnapot!

Madárka: nem vagyok én mindig ilyen,akkor nem írtam volna, ha ez mindig így menne.
Kelkáposzta: látjátok lányok, én azt nem is fõzök. Gyerekeim épp a minap kérdeztem, szeretik. Nembaj, egyenek csak továbbra is az oviban, meg a suliban, akkor se fõzök. Ez van, amit utálok, arra nagyon nehezen veszem rá magam, hogy fõzzek. lassan 9 év alatt kb. 1-szer fõztem kelkápit. (plusz bébikoszt, de akkoriban nem szerették)

Aki tud ma napközben tvzni, és nem kési le az írásom,az kapcsolja be a Duna tv-t 3kor. Persze nem tuti, hogy akkor lesz, de hátha. A kisebbik fiam feltûnhet közben. Én majd este vidirõl megtudom.

Sziasztok
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Most csak rövíden!

Bigacsiga:Köszi a naptárt igaz szeretem a férjem de tetszettek a fickók rajta!!!KépKépKépneki!
Minden beteg mamának babának gyereknek sokKépKépKépKépKépKépKépKépgyógypuszit!

Evey:Köszi a táblázatott,nagy segítség!
Sziasztok!
barika_andi
 
 


Sziasztok,
képzeljétek, a kicsi lányom ma nekiesett a falnak (bátyus elmondása szerint, õ edig még ha akarna, se tusdna hazudni), és felrepedt a szemöldöke... Úgy vérzett... Remélwem, nem marad meg a nyoma... KépKép

Egyébként, a gyerekek mennyi idõsen kedzdenek el hazudni ? Kép Mert komolyan, Ábel még nem tud. Ha tudja is, hogy szidás lesz a vége, akkor is megmondja, hogy rossz fát tett a tûzre. Olyan édes, ilyenkor dühös is vagyok rá meg imádom is egyzserre, legszívesebben összepuszilgatnám. Fõlehg mostnaában, annyira, de annyira szeretnivaló gyerkõc lett. Szvsz kerzdi kinõni a dackorszakot, na... itt elakadtam, mert hogy az én fiam egy imádnivaló gyerek KépKépKép
Na megyek, mert három napja a gépet teszem rendbe, floppykra másolok mindent, és borzasztó lassan megy.
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok balkezesek és jobbkezesek!!!

CSak annyit, így elõljáróban, hogy én is balkezes vagyok, de azért a jobbkezeseket is szeretem..... Kép

Ezenkívûl még hulla fáradt is vagyok, mert a lányom - amellett hogy angyal, édes és imádom - teljesen kikészít az alávásával illetve a nem alvásával. HAdd panaszkodjam egy kicsit: CSkati - a módszer úgy tünt -bevált, néhány nap után már elaludt szó nélkül. Igaz, éjszaka nem alkalmaztam ,mert 1. a férjemnek pihennie kell 2. én sem bírtam volna. sZóval akkor maradt a cicizés.
De amióta szombaton a szüleimnél aludtunk, azóta 3 napja megint hiszti van esténként....LEhet, hogy én nem vagyok elég következetes és kemény..

Iboly, köszönöm a képeket, annyira másmilyennek képzeltelek, de nagyon tetszel Kép Már várom a züllést, hogy végre mindnekit -ill. majdnem - megismerjek.Szopi ügyben egy kérdés -ugye lehet? - a védõnõ szerint 0,5 liter tej kell a babának naponta. Ez igaz? Lehet, hogy azért szopik éjjel, mert a nappali -elvileg 3 szopiból ez nem jön össze neki?

Geri, PM - ugye ugye hogy Alsópáhok jó hely! Mi bioházban voltunk ott, nem appartmanban, de az is szuper jó volt.
Lilinek jobbulást kívánok!!!!

Ja! A "lényeg": jan. 18-án Pötyi rájött, hogy kell felülni egyedül - azóta kapásból megy, és jan. 26-án pedig arra, hogy a kiságyba kapaszkodva fel is tud állni. (Most már az esti hisztizések során is csinálja - és hát egy ácsorgó babát sokkal nehezebb nem felvenni...... Kép) )
Mászni is majdnem mászik már, iszonyú mozgékony lett, hihetetlen, megnéztem a karácsonyi videot, hát ott még csak ücsörög.........

Minden beteg babának egészséget és mamáknak is!!!!

Jázminmamát nagyon hiányolom!
EVey, kösz atablázatot meg a listát!

MOst jó éjt: Kriszta
pötyimami
 
 


Sziasztok!

Hú de rendesek vagytok, rengeteget írtok. Nekünk sajnos azóta sem lett több idõnk, ráadásul elkaptunk tõletek itt a neten át valamiféle virust, és a Kinga is köhög iszonyúan, folyamatosan folyik az orra, de láza nincs. Igyekszünk gyógyulni. Az éjszakáink csatlakozva Gerihez nekünk is hasonlóak sok-sok kelés és cici, de úgy sajnálom szegényt a betegség miatt...

Ja és én is csatlakozom a balkezesek táborához, szerintem sem rosszabb mint jobb kezesnek lenni. Bár a rajz nekem sem erõsségem (óvónõ létemre), de azért minden más barkácsolós dolog megy.

Sok-sok képet kaptunk köszönjük mindenkinek (Verus, Napocska, Evey -neked a táblázatot is, Lara) és Emesének a másik táblicskut.

Madárka! Ez a játék dolog nekem is ismerõs, hipp-hoppp eltelnek az órák a számítógép mellett. Tegnap a Kinga is bekapcsolta a gépet, és mutogatott, hogy tegyem fel a székre. Gondoltam, akkor már bekapcsolok neki valami játékot, hagy nyomokodja a gombokat. Úgy belejött, hogy leesett a székrõl, nagy üvöltés, rohanok, hogy hol ütöte meg magát, hát csak azért sírt, hogy gyorsan tegyem vissza a székre, nehogy lemaradjon valamirõl. Kép Na azért nem csinálunk rendszert a játékból, nem is mertem elmesélni a nagyiknak, mert lehidaltak volna, hogy ilyenekkel játszatom. Bár az is igaz, hogy így volt fél óra nyugalom Kép

PIldi: várom majd jelentkezésed, hogy jössz-e 9.-én végül. Nekünk is van aznapra szülinapunk, úgyhogy szerintem utána menjünk egyet mi is kilengeni Kép

Pankamama: Boldog szülinapot!!!! A torna jó ötlet, én már csak gurulni tudok Kép

Még ezer dolgot akartam írni, de már elfelejtettem mit Kép Kicsit fáradt vagyok.

Jó éjszakát mindenkinek és jobbulást a betegeknek.

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok!

Hát aki látta, meg aki nem, nem vesztettetek sokat. Fél 4-tõl levõ részben volt vagy 10 perc az ovinkról, annak a felében a vezetõ óvónõt mutogatták 8a nevét meg rosszul írták ki) Gergõ csak kb. 3 másodpercre látszott, akkor is hátul, takarva, ha õ maga nem mondja, hogy az ott õ, akkor én se ismerem fel. A szöveget meg szülõ szemmel hallgatva, megállapítottam, hogy na ezt jól megkaptuk. A vez. óvónõ hangoztatni kívánta, hogy a gyerekeknek milyen fontos, hogy az oviban milyen tevékenységet végeznek, mennyire foglalkoznak velük. De ez úgy hangzott, hogy : ezek a gyerekek otthon nem beszélgetnek. Meg hogy: nem mozognak eleget ovin kívül, kocsival jönnek az oviba... Na, mondom, szép. Eddig is tudtam, hogy az lenne ideális, hogy csak délelõtt legyen ovis a gyerek, de most meghallgathattam, hogy az én szegény gyerekeim mozgásszegények és még beszélgetni se beszélgethetnek otthon.... (ja, mi többnyire busszal meg gyalog megyünk oviba) Kép

KingAndi: legkésõbb a kajáldában ki fog derülni, hogy megyek-e Kép Menni azt hiszem úgyis magam mennék, mert lehet, hogy anyuéktól (ott lesz a szülinap) fogok menni, és totál bizonytalan, hogy mikor (Apropó: meddigre kellene odaérni????). Ha ott leszek, akkor kiderül, ha nem (x óráig), akkor nem tudtam menni. De egyre inkább szeretnék menni, szóval igyekszem a rajtam múló dolgokat úgy intézni!

Hazudni? Hát nem is tudom. Az enyémek inkább füllenteni szoktak, amikor vigyorognak hozzá, és mindannyian tudjuk, hogy most viccesen nem igazat mondanak. Pontosabban a lányom csinált már olyat, ami hazudás féle volt, amikor pl. letagadta, hogy õ bizony nem tudja hol van a fiam pizsomája, amit korábban õ maga dugott el az ágy alatt. De ilyenkor meg inkább feltûnõen hallgatni szokott, úgy csinál,mint aki nem tud válaszolni a kérdésre, nem mondja meg, nem vallja be a dolgot. Ezek egyébként úgy két-három éve kezdõdtek, tehát 4 éves kor táján. De szerencsére ez is elég ritka. Nem is tudom, úgy igazán, hogy ne derült volna ki on-line, talán nem is hazudtak még. Vagy csak azóta se tudom? Kép

Na, ma jól kezdõdött a reggelem. Pedig azt hittem tényleg jól, mert Gergõ elõbb ébredt, mint kelteni akartam, Ilcsi is magától, mondom szuper. Aztán Gergõnek vérzett az orra (pedig szedetek már vele Rutascorbint, azóta úgy tûnt tényleg kevésbé van)(rá az ágynemûre), Ilcsirõl meg kiderült, hogy késõn ébredt és bepisilt. (ilyet itthon 3-4 éve tuti nem csinált, érdekes mód az oviban most nagycsoportban már 3-4 is volt (elszórtan)) Szóval moshattam. Hát kell nekem ezen kívül még több baba?? Kép

Most eldugulok, sziasztok.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Madárka kifeküdtem a szövegeden! Annyira jó! Ez 10 hónapos gyermekmenü meg külön teccik!Kép És örülök, hogy végre nem vagyok egyedül politikai nézeteimmel!

Lányok, én kezdem magam itt kirekesztve érezni! Van itt még egyáltalán jobbkezes?Kép

Geri, Lilinek jobbulást! Szegény, nagyon rossz lehet, neki is és neked is! Remélem azóta kicsit jobban vagytok!

PM, remélem Panka is jobban van! 4 óra egyfolytában? Nem mentél megnézni, hogy lélegzik-e még? Én ha Csongi sokat (2 óra) alszik, megyek tapogatom, hogy él e még?Kép

KingAndi, nektek is jobbulást! Ügyes kis csajszid van, hogy már tud számítógépen játszani! Az enyém még csak a billentyûzetet csapkodja, és húzgálja az egeret!

Kriszta, a kiságyban való felállás, és kiabálás nekem nagyon-nagyon ismerõsen hangzik! Tényleg, dolgozol? Hogy megy a munka? Bébisintér van Pötyivel?

Ancsa, utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!Kép Csak 25...de jó nekedKép

Olyan klassz idõ van! Én úúúúgy élvezem! Tegnap anyuéknál voltunk, Csongi sokat volt kinn a levegõn, nézte az állatokat, ment árkon-bokron keresztül. Járásilag rengeteget fejlõdött, én is csak nézem. A múltkor lenn voltunk, kivettem a babakocsiból, õ meg elengedte a kezem, és ment a szomszéd kisfiú kocsijához! Elõször megijjedtem,hogy orra esik, felöltözve, nagy cipõben, de neki nem jelentett akadályt! A lakásban meg azt csinálja, hogy le sem ül egész nap, mint akit felhúztak, megy minden felé, és már csak néha támaszkodik meg valamiben! Én nem is gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan megy. Egy hónap és szalad!

Na, eldugulok...

ÉVi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok lányok!

Pihenésképpen beugrottam egy kicsit olvasgatni. Elég fárasztó éjszakám volt, mert Zsófi tegnap kapta - kicsit megkésve- a 3 éves oltását, és nagyon nyûgös volt, fájt a lába. Amikor õ végre elaludt természetesen Luca ébredt, mehettem szoptatni. Mire elaludtam volna, Zsófi megint ébren.... Szerencsére reggelre kicsit jobban lett.

Utólag is mindenkinek köszönöm az üdvözleteket. Kép Ha lesz listám, küldök fényképeket.

Evey!
Megkaptad az adataimat? Mikor kapok listát?

Madárka!
Egyetértek veled, megpróbálok nem elveszni a mosnivaló alatt...Természetesen mi is járunk a gyerekekkel ide-oda. Igaz, velük másféle programokat kell szervezni, mint gyerek nélkül, de ez egyáltalán nem baj. Én nem változtam meg azért, mert gyerekeim vannak, másról is tudok beszélgetni. Szerintem ezt tudják is rólam.
Mint írtam, heti egyszer kimenõt kértem magamnak, mert a táncot sem szeretném abbahagyni.

Ildi!
Jó kis reggeled lehetett!

Tegnap ettem egy kis fagyit, a torkom sokkal jobban van.
Sziasztok!
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok. Ebben a 25.-ben csak az a rossz, hogy innentõl már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. KépKép

Tegnap voltunk Tomival tanácsadáson, az új adatai 81cm és 10,75 kg. Annyira élveztük a jóidõt, egész délelõtt sétáltunk, hazafelé találkoztunk egy ismerõs anyukával akinek a kislánya napra pontosan egyidõs Timivel, hát amit hazafelé a két lányka mûvelt... Meg kellett õket zabálni olyan aranyosak voltak. Timi jól elfáradt, úgyhogy még aludt is délután és most is alszik. A jó levegõ csodákra képes. Kép Egész délelõtt homok tortát sütögettünk, csináltunk horgászbotot és horgászott, szóval élveztük, hogy süt a nap és kinn lehetünk.
Jaj, lenne egy kérdésem a fiús mamákhoz. Tegnap Tominak a doktornéni hátrahúzta a fütyijén a bõrt. Akkor nem volt semmi, nem sírt , viszont mikor már hazajöttünk és tettem tisztába láttam, hogy fel van repedve. Látszólag most sem fáj neki, de most akkor mit kell csinálni, kell húzogatni, hogy ne tapadjon le újra vagy nem? Segítség!!!

Lányok!
Aki Alsópáhokra vágyik igényeljen üdülési csekket, mert elfogadják és úgy csak olcsóbban jön ki a nyaralás. Most lehet majd februártól, állítólag a kerületi fõpostákon is lesz igénylõlap.
Van honlapjuk is, de még nem frissitették az idei adatokkal. www.udulesicsekk.hu

Évi!
Jelentem én is jobb kezes vagyok, de úgy látom kisebbségben vagyunk. Csongi nagyon ügyes, és tényleg ilyen gyorsan megy a járástanulás. Tomi is egy hónapja indult el, most meg már mindenhova megy. Mászást már csak ritkán gyakorolja. Kép

Andi!
Szegény Zsófi! Kép Timi a múlthéten kapta az oltását, szegénykém Õ is délután nem bírt lábra állni, ha leraktuk, hogy menjen magától csak sírt. Másnap már csak sántikált, harmadnapra el is felejtette. Kép Reméljük nálatok is így lesz. KépKép

Ildi!
Hát persze hogy kell! KépKép Különben ki gondoskodna a reggeli mosnivalóról. Kép

KingAndi!
Jó korán kezdi Kinga a számítógépes játékokat! Kép Jobbulást nektek!

Kriszta!
Gratula Pötyinek az üléshez, álláshoz! Alvásügyileg mi ugyanígy jártunk Tomival, kb. egy hétig müködött a dolog, utána újra kezdte a felébredéseket. Azóta kijött két újabb foga, lehet, hogy megint el kéne kezdeni a keményítést, de én bevallom belefáradtam. Kép
Napközben is nagyon anyás, lehet, hogy éjjel is szüksége van a közelségemre. Legalábbis most ezzel nyugtatom magam, idõvel csak kinõvi.

Na már megint jó sokat írtam, a betegeknek továbbra is jobbulást! KépKépKép

Sziasztok

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


SZijasztok!

Köszi a sok gratulációt a fényképekhez, nagyon jól estekKépKép

Cskati! Hát még úgy tünik minden müködik rendben egyenlöre:-) bár a súlygyarapodással kezdenek gondok lenni, mert mintha nem akarna tovább hizni, és enni is csak 500g-ot eszik egy nap(mint egy újszülött)...dehát azt tanácsolták a többiek a szopis topicban, hogy ne törödjek vele, hogy ilyen keveset eszik, ha hizik töle(igaz, hogy csak kicsit).

Evey!Most akkor tényleg árthat a baba szemének a TV?

Pankamama! Pótolom a kép küldést!
Alsópáhokon mi is gondolkodtunk, mert hallottuk, hogy szuper hely, de a férjem lebeszélt, hogy még pici ahhoz a baba(3hónapos) és nem tudnánk pihenni. Mennyi idös gyerekkel érdemes oda menni?

Emese, Kadri! Valószinü akiröl átmásoltam a cimeket abban nem volt benne a ti cimetek, de Küldöm ám!!

Dia! Szuper a naplód! Asszem én is csinálok ilyet. Amig kismama voltam akkor én is irtam mindig, hogy miket csináltam, de most megint kedvet kaptam, hogy folytassam:-)))))

SZijasztok, Lara
lara
 
 


Pankamama! Nem találom sehol az e-mail cimed!
(igy nem tudtam képet küldeni)
Lara
lara
 
 


Halihó,

még mindig alszunk éjszakánként KépKépKép Oéyan jó!!! Minden reggel plusz puszikat nyomunk Tomi (8 hó) pofijára Kép Ma voltunk doki néninél, Tomi súlya 9,20 kg, hossza 73 cm.
Beléptünk a szobába, és köszöntek Tominak, hogy szia Tomika (ettõl amúgy frászt kapok, soha nem szólítottuk így, már születésekor szóltunk a nagyszülõknek is, hogy így NE hívják), mire Tomi magától értetõdõ módón felemelte a kezét és integetni kezdett.. azt hittem, megzabálom.

Ma egyébként nagyon sokat kint voltunk a levegõn, olyan jó ez az idõ!!!!
Lányok, segítsetek, már írtam a múltkor, hogy sportkocsit keresek, írtatok is néhény szempontot, de még mindig tanácstalan vagyok. Megírnátok, hogy nálatok melyik márka/fajta vált be?

Pankamama,
én nagyon benne lennék a tornázásban, nagyon rám férne Kép
Még mindig álomszuszék Panka?

Napocska,
jól emlékszem, hogy ti Kanadában laktok? Merre? És hogy kerültetek oda? Bocs, ha túl kíváncsi vagyok.

Zsóka,
szegény Picur Kép Már minden rendben? Kiderült, hogy mi történt? Két imádnivaló gyerkõcöd van, ugye?

Iboly,
köszi a képeket, olyan aranyos ez a 3 fiúcska, a durcás meg nagyon édesen szopcsizik.

Kriszta,
gratula a mozgékony Pötyihez, ezek szerint van még remény, hogy egyszer Tomi is "kibillen" az ülésbõl.... Mondjuk a felállással nincs baj, az már rutinmûvelet neki.

Évi,
én is jobbkezes vagyok!!!!Nagyon mozgékony kisfiad van, gondolom, hogy te hamarabb elfáradsz, mint õ.

Lara,
nagyon édi babád van! Nem akarok beleszólni,de szerintem se foglalkozz a számokkal, úgyis látnád rajta, ha nem lenne neki elég a tejcsi. Õ ilyen, így fejlõdik, ennyit eszik és kész.

Mindenkit puszilok, most nem jövök egy darabig, megyünk a szüleimhez, már nagyon várom!!!!!

Erika
kerika
 
 


Helló Lányok!

Lili (10,5 hó) jobban van, már nem lázas, virgonckodik. Hangja nem sok van, csak kis repedtfazék KépKépKép De így is olyan édes... Eltûnt az a kislányos cincogása, remélem visszajön. Mi még nem megyünk egyedül, ma kb. 4-en kérdezték, mert mindenkinek körülöttem már 10 hónaposan járt a babája. Az enyém béna KépKépKép De fene bánja. Azt szoktam mondani, hogy 10-15 év távlatából az enyém majd 8 hónaposan kezdett el járni KépKépKép Addig pedig mászott, de azt már 3 hónaposan. Na ezt szárnyalja majd vki túl.

Évi! Ügyes baba Csongi, a fentieket nem rá értettem, remélem te is poénnak veszed. Csak unom már, hogy mindenki megkérdezi, hogy totyog-e már Lili

Kriszta! Gartula a felüléshez!!!! Ti is ügyik vagytok.

Most megyek, mert fürdetni kell.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Te jó ég, olyan rég nem írtam, hogy az elõzõ hozzászólásom már archiválva van! Most akkor elõre is ezer bocs, ha nem tudok mindenre mindenkinek válaszolni.
Tegnap elzarándokoltam a 3 gyerekemmel a postára, hogy feladjuk Snoopnak a megígért csomagot. Kipróbálták õk is az új hannoveri villamost. Daninak rácsukódott az ajtó a fülére, ordított, mint a csacsi. Utána Lilit zárta be a Penny Market ajtaja. Snoopy, remélem, értékeled, hogy mi aztán az életünk árán is... Kép És szeressssük mi a hannoverit! KépKépKép

Ma volt aerobic (nem ám szimplán torna!) bemutató az oviban. Mindkét fiú jár, nagyon várták, hogy megmutathassák, mit tunak. Dani nagyon kis ügyi volt, de Gergõ olyan, de olyan lusta, hogy az borzalom. Amikor a többiek hanyatt fekve hasizmoltak, izzadtak, mint a ló, akkor õ, mintha a strandon sütkérezne, nézelõdött, heverészett. Ennek ellenére meg van róla gyõzõdve, hogy profin csinálta. Önbizalma az van!

Ancsa! BOLDOG SZÜLINAPOT! Milyen érzés ilyen „öregnek” lenni? Kép
Kukiügyben azt mondták nálunk annak, aki ilyen feltépésen esett át, hogy egy (két?) napig hagyni kell, de utána huzigálni, mert visszatapadhat. Kép

Andi! Jobban vagy már?

Zsóka! Hazugság: szerintem sem tudnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem is próbálják meg. Az én Gergõm (4 év) pl. lazán letagad dolgokat, ami kellemetlen neki. Fel sem merül benne, hogy ezzel másokat megbánthat, egyszerûen nem akar tudomást venni arról, amit megcsinált és esetleg nem kellett volna. De olyat nem csinál, hogy kitalál valótlan dolgokat, szerintem csak a saját kis életét akarja megkönnyíteni azzal, hogy „elsiklik” bizonyos dolgok felett. Õ még persze nem tudja, hogy mindez nagyon is látszik rajta. Kép

Kriszta! De rég nem írtál, de jó, hogy megint itt vagy! Pötyikének gratulálok az új mutatványaihoz, neked meg kívánok egy (sok) hosszú, átaludt éjszakát.

Évi! Én jobbkezes vagyok! Örülök, hogy nem vagyok egyedül, már én is aggódtam, hogy „milyen társaságba keveredtem”! Kép
Csongi járásához nagy-nagy gratula! Figyeld csak meg, visszasírod még azt az állapotot, amikor szépen üldögélt a babakocsiban. Kép

Ildi! Holnap sokkal kellemesebb reggeled legyen!
Az óvónõk egyébként imádják ezeket hangoztatni, ami persze (sajna) igaz is, de nem kéne folyton általánosítani. Ti pl. a tisztelet a kivételnek vagytok! Kép

Lara! Köszi a képeket! Nagyon aranyos kislányod van!

Hát, puszi mindenkinek, akik közben írtak, azoknak külön is!
Emese
Emese
 


Sziasztok,

csak azért ugrottam be, hogy elmondjam, Pötyi mászik!!!!
Ja ! és Ma egyelõre - 8 óta - CSÖND van.... Kép micsoda nap Kép

Évi, a babysintérrõl majd inkább szóban mesélek ha jössz zülleni, OK?

Mi isélvezzük a jó idõt,ma egész délelõt ajátszótéren voltunk, HAsználja ki mindneki, mert jön még kutyára dér.... sajna.

Na sziasztok: Kriszta
pötyimami
 
 


Sziazstok,
Ancsa,
nálunk Ábelnek (3,5é) felhúzták két éves korában a bõrét, akkor adtak vmi krémet - már nem emléxem, mit talán glicerin volt - azt mondta a dokinéni, azzal kenegessem minden nap (már mint hátrahúzzam, kenegessem ), hogy ne tapadjon vissza. Viszont egyre többet átkozom ezt a hátrahúzást, mert utána még egy ideig lehetett neki mosni, de kb. egy éve már csak kéthavonta lehet rábírni. Visít, mint a fába szorult féreg, hogy fáj neki. Szóal vagy fitymaszûkülete volt elõtte is (dokinéni szerint nem), vagy kialakult (az élet folyamán bármikor kialakulhat, akár 70 évesen is, nem vicc), vagy pszichésen sikerült vele megutáltatni. Úgyhogy nem tudom, mit csináljak - vigyem-e orvoshoz, nem-e, mossam-e, nem... A férjemnek is fitymaszûkülete volt, húsz éves kora után lett operálva, sosem gyulladt be neki. MOst õ (párom) azt mondja, hogy szerinte most már ne vigyük el, mert egy életre fóbiát okoz neki. Vagy elõbb kellett volna, még nagyon pici korában, vagy majd kamaszkora körül. Szóval, ha legközelebb fiam lesz, pár naposan-hetesen megcsináltatom neki az tuti.

Erika,
nem derült ki, hogy mi volt, talán téníyleg egy szerencsétlan esés, talán az ágy sarlának... Kép. Igen, két csemetém van, Emese 16 hónapos, Ábel lassan négy éves - te jó Isten, hogy múlik az idõ. Ezt, hogy négy, még sosem mondtam, mindi azt szoktam, három és fél. De hát lassan itt a május... Az ilyen Tomikáézást én se bírom, mi direkt választottunk olyan neveket, amik önmagukban is nagyon szépek. Aztán jön a nagymama, hogy Ábelka hogy van? Brrrrrrr. Meg Mesike. Jajjjjjjjjj........

Anikó,
rá se ránts, nálunk se járt egyik gyerek se 10 hónaposan Kép. Ábel 15 hónapos volt, Emese meg elmúlt 16, mégse jár... Ráérnek nem? Ha valaki rosszallóan mondja, hogy nem jáér még?? Akkor azt szoktam mondani, majd fog, nem láttam még egy gyereket se iskolába menni négykézláb... Kép

Emese,
bocsáss meg, de olyan jt nevettem azon, hogy a fiad FÜLÉT becsaukta a villamosajtó... Hát ezt hogy csinálta?! KépKép Hazugság: én is rajtakapom Ábelt néha azon, hogy nem mond igazat, de ez a mese fogaslomkörébe tartozik. Ennyi idõsen még nem tudják eldönteni, mi az igazság, és mi az, amit csak szeretnének. NEkik a vágyaik és a valóság összemosódik. TUDATOSAN viszont nem hazudott még sosem. ÁÉS remélem, nem is fog Kép.

Csajok,
Ábelnek folyik az orra, köhög, a torka ronda, vörös, gyulladt. Orvoshoz nem vittem, egyelõre nem is viszem, gyógyteázik (hársfa, kamilla, herbûria hurutoldó tea), gyógyszertári kakukksfüves köptetõ. Így otthon anyuka által rendelve Kép ti mit szoktatok adni a gyerkõcnek? Mert a doki tutira AB-t adna neki, azt meg nem akarom. Hátha meggyógyul. A saját immunrendszerét vessük be elõbb, utána jöhet a többi. Ja meg mézet eszik.


üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Azt a disznó mindenségit a hálózatnak!

Itten írok az édes fiamról és nem megszakítja önkényesen a kapcsolatot, miközben elsöpri a hozzászólásomat!

Szóval Zsombi(8 hó) hasrafordult!!!!
A kis lemaradt megsértõdött, hogy megjegyeztük, hogy nem lehet mindig ilyen lusta. Kúszás még csak egyszer került próbálgatásra, ordítás közben kanyarban hátra, de most egy este alatt tökéletesítette a hasrafordulási technikát még a maga alá szorult kézzel is kezdett valamit. Elõször igen nehezen, másodszor titokban, harmadszor profin penderült.
Ja! Egyszer már megpróbált kúszni is. Ordítva, kanyarban hátrafelé.

Pankamama!
Valószínûleg csatlakozom a zülléshez. Nem a lelkesedés hiányzik, csak nem tudjuk, hogy a vendégek szombaton, vagy vasárnap jönnek. Majd indítok postagalambot.

Évi!
El kell, hogy keserítselek, én is balkezes vagyok. A fiunk is (jelen pillanatokban) bal kézzel nyúl a tárgyakért. Mondjuk én örülnék neki, ha.. Elvégre úgy tûnik, hogy a szeme barna lesz, az apjára hasonlít, valamit örökölhetne tõlem is...

Emese!
Tisztára lelkiismeretfurdalásom lett a könyvek miatt. KÖSZÖNJÜK!!!!KépKépKép. A fülecske miatt Kép. Hogyan tudjuk ezt Nektek meghálálni?

Evey!
Köszi a táblicskut. Harry Potter kereskedelmi forgalomban 13 000 ft. Nálunk elérhetõ, ha látogatóba jöttök.

Ancsa!
Elsõ teendõ orrbavágni a doktort. Második, hogy ha már így esett, akkor nagyon finoman húzogatni a bõrt, hogy ha a seb hegesen gyógyul, akkor se legyen rosszabb, mint volt a helyzet. Rémtörténetek mûtétrõl szólnak.

Mára most ennyit. Vár a teregetés maradéka!

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!
GeriAnikó:Szuper ügyes Lili baba és ne törödj azzal a sok buta anyukával aki hülyeségeket kérdez!Egy átlag baba 12-15hónapos kora körül kezd el menni!Nem ráér Lili baba???-de,hogy nem.Most már úgy gondolta minek még ebben is elsö legyek!!!KépKép-hogy ilyen ügyes lányod van!

Snoopy:Zsombi hasra fordulásáért gratulálok,nem sokára mászni fog söt a fiúk elöbb állnak és mennek mint másznak.Lehet,hogy ez kimarad nálatok!

Képzeljétek el legnagyobb (KépKép:-ra tegnap este 38,5 volt a Dóri láza.Semmi jele nincs annak,hogy beteg lenne azon kívül,hogy bágyadtt szegénykém.Remélem csak a foga,még étvágya sem volt pedig nála ez nem megszokott!!Most is alszik úgy tudom Õket ilyenkor sajnálni!

Évi:Gratulálok Csongi ügyességéhez!
Most csak ennyi,mert megyek takarítani amíg alszik!
barika_andi
 
 


Szijasztok!

Erika! Már beletörödtem, majd szól a doktornö, ha kevésnek gondolja a súlyát, addig nem foglalkozom vele.

Krisztina! Pögyi mennyi idös pontosan?

Képzeljétek Hangát sosem szoktam hasra tenni, mert utálja. Tegnap viszont próba képpen hasra tettem, hogy vajon ordit-e még miatta. Hát ö úgy oldotta meg a kérdést, hogy a hasáról a hátára fordultKép Ez volt délelött. Délután pedig annyira belejött, hogy pelenkázáskor pedig a hátáról a hasára fordult.Kép Egy nap alatt megtanulta az oda vissza forgást, szóval mostmár pörög:-))))))))))

SZijasztok, Lara
lara
 
 


Sziasztok!

Lara, gratulálok a pörgéshez! Nagyon ügyes a picurka! Írtam neked a szopi topicba!

Geri, nem sértõdtem megKép Nem azért dicsekedtem én sem, hogy a "vénlányokat" (Kitti, Panka, Emesem, Lili) bosszantsam, csak annyira édesen csinálja Csongi, és én olyan büszke vagyok rá! Emelett viszont tényleg minden baba máshogy fejlõdik, okosak, ügyesek, remélem én sem bántottalak meg! A tied meg beszél, na! Kép

Snoopy, ügyes a kis Zsombi, most már vigyázz, mert holnap gurulni fogKép

Barika jobbulást Dórinak, remélem nem lesz nagyobb baj! Csonginál is így volt, 3 napig láz, semmi más, de elkezdtük az antibiotikumot (sajnos), erre 4. nap semmi baja nem volt, viszont volt két új foga! Inkább várd ki mi sül ki belõle!

Kriszta, én nem megyek zülleni, innen Szolnokról bajos lenneKép

Most csak ennyi.

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Ja! "Emese"- "Emellett" De buta vagyokKép

Snoopy,fütyivel kapcsolatban: Tudom, hogy van már ilyen topic, de kíváncsi vagyok a véleményedre. Nekem azt mondta a dokinéni, hogy megvárjuk a 2 éves kort, aztán ha még akkor is szûk, jön a kés! Akkor most mi van?!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Emese! Elképzeltem, ahogy szegény kisfiadnak odacsukja a fülét a villamosajtó... KépKép Aztán a Penny ajtaja... Nem érzékelik a gyerekeket????

Snoopy! Engedd meg, hogy gratuláljak a forgáshoz és a kúszáshoz. Ügyesek vagytok!!! Hogy mit meg nem tesz érted az EmeseKépKépKép

Andi! Jobbulást Dórinak. Köszönöm a bíztatást. KépKép Nem vagyok elkeseredve, sõt...

Évi! Én úgy megyek zülleni, hogy a tesóm lesz a söfõr és hoz-visz. Nincs sofõröd????

Lara! Én is gratulálok, ügyi lány Hanga!!

Emese! Igazad van én sem láttam még olyan gyereket, aki négykézláb ment iskolába KépKép És olyat sem, aki hazaszaladt szopizni onnan, mert nem evett meg mást anyatejen kívül.

Mára én is belázasodtam, éjjel arra keltem, hogy megfagyok és, hogy egy hatalmas, fájós gombóc van a torkomban. Alig tudtam kimenni egy Algopyrinért, az is több mint 1 óra múlva hatott, addig pedig ébren hallgattam Lili náthás szuszogását. Elõre féltem a reggeltõl, mert engem még egy nátha is le tud gyengíteni, de nagyon. De aztán sikerült kikelni az ágyból és mostmár egész jól vagyok. Lili aludt 1,5 (!) órát délelõtt és most is alszik már fél órája. Éjjel túl virgonc volt. Már alig várom, hogy meggyógyuljon és viszem vissza a szobájába. Úgy néz ki, hogy már sokkal jobban van, hatottak a gyógypuszik.

Le kell, hogy írjam, szerelmes vagyok Lilibe. Annyira, de annyira kedves, tele van érzelemmel és ki is mutatja. KépKépKép És okos nagyon, mert amikor a gyógyszert adom neki, kinyitja a száját és beveszi a kanalat. Pedig a Calciumnak nagyon rossz íze van és szó nélkül "leeszi" a kanálról. Tudja, hogy mindenképpen be kell vennie és inkább simán beveszi, mint lefogott kézzel. És utánozza a szavakat, pontosabban próbálja formálni a szájával és néha nagyon ügyesen sikerül neki. Tegnap az Anya szó sikeredett nem is egyszer. Imádom!!!!

Most puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!

MGabi! Bocs, csak most érek rá, remélem nem késõ. Szóval mi 3 éjszakát voltunk Páhokon és januárban adnak egy + éjszakát és így félpanzióval fizettünk 51.000 ft-ot 2 felnõttnek. Ez holtszezon, olcsóbb, nyáron sokkal többe kerül. De megéri.

Anikó! Örülök, hogy Lili jobban van, viszont neked jobbulást. Mára nekem is hõemelkedésem lett és nagyon fáj a torkom és folyik az orrom. Na erre kössél csomót!!KépKép Páhok a vírusgazdaKépSzabi nem beteg?

Snoopy! Nagggon örülök, ha jössz, már 22 a létszám. Gratula a forduláshoz. Nálunk is így indult aztán PAnka/11,5 hó/ egy hónap alatt mindent megtanultKépMost csak feláll, leül egész nap.

KingAndi!Itt max. csak a gyerekek gurulnak. KépKép Te közel is vagy a közös tornához. Olyan kiváncsi vagyok Kingára. Mikor láthatom?

Lara! udari@axelero.hu Köszi ha küldöd. Ügyi Hangának KépKép

Emese! Szegény gyerekek, jól megjárták. Hát nem lát a sofõrKépPuszi a bibikre.

Erika! Te egy olyan rendes csajszi lehetsz. Így mindenkit számontartani és olyan kedvesen írsz. Na nem udvarolni akarok. Kép

Pocok! Mennyi idõs a kis bújóska?

Évi! Gratula, Csongi már olyan nagylegény.

Ancsa! Nem hangzott valami jól ez a fütyiügy. Miért kellett? Én úgy félnék majd ha lesz fiam is az ilyen drasztikusságtól.

Barika! Jobbulást Dórinak. Nálunk is ez volt a hét elején de másnapra el is múlt. Lehet a foga. A feneke nem piros?

Zsóka! Amiket írtál az mind jó náthára, mert ez láz nélkül úgí néz ki vírus. Sok folyadék, c- vitamin, ültetheted infra lámpa elé is és ha hurutos lenne meleg ecetesmellkasborogatást tudok javasolni . Köhögésre meg fözött lilahagyma levét kortyokba. Jobbulást.

Ildi! Jó mosást, sajna néha van ez így. Én tudom, hogy kellenek még azok a babákKépKép Jó lenne tudnom szombatig, hogy tudsz-e jönni, mert konkrét létszámot kérnek tõlem egy héttel elõtte. Köszi!

Képzeljétek! Panka elsõ szava a mama volt és azóta mondja, hogy baba, papa, apa, va-va. Ha valami baja van, felkapaszkodik a nadrágomat fogva, rámnéz és mondja, hogy mama. Én is szerelmes vagyok belé. Annyira aranyos, nagylány kezd lenni. Hihetetlen étvágy van, és rengeteget mozog és mostmár "csak" 2x2 órát alszik nappal. Viszont éjjel mi is kelünk 2-kor és 6 körül. Ez van.

Mára ennyi.

Jó éjt:Pankamama
PM
 


Sziasztok!
csak beugrottam, meg mindig le vagyok mindennel maradva(haztartas), nem tudom mikor jovok teljesen. Mge hat a szakdolimt is be kellene fejeznem, nem akarom az utolso pillanatra hagyni. Ismet nathas lettem 1000-rel. Folyamatosan fujom az orrom. Alig labaltam ki az egyikbol, most meg itt a masik. remelem a gyerekek nem kapjak el.
Most mar megyek. Udv mindenkinek.
Moni

moni
 
 


Zsóka! Bocs a hagymának a levelét kell megfõzni.

Bigacsiga! Olyan ari vagy, köszi az üdvözlõlapot. Olyan jóóóóóól esettKép A fiúkat is köszi.....


Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Itt is egy jobbkezes! (Bár söpörni és kapálgatni balból szoktam.)

Pankamama és Anyanyanya Ancsa! Éljenek a vízöntõk! Sose búsuljatok, én holnap leszek 30. Igaz, hogy a 18 éves húgom most írta, hogy "Nos eljött a 30. életéved is.....hmmm....nem semmi...de
furi!...", ami finom kis utalás, dehát lesz élet ez után is. Holnap felteszem Presser: Harmincéves vagyok címû cd-jét és kimulatom magamat. Kép Kép Kép

Feksi!
Vili is a konyhai eszközök rámolásával borít ki mostanság, fõleg azért, mert jól csattannak a kövön. És vigyorog mellé...

Napocska!
Én "csak" fényképeket kaptam. Küldjél légyszi kérdõívet is és további fénykép is jöhet!

Bigacsiga!
Jó ez a naptár. Az én békés férjem csak annyit mondott: "Hmmm..."

Erika!
Mit szeretnél még tudni a sportkocsikról?

Evey!
Dobjál már meg egy táblázattal!

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jóbulás kívánságaitokat!Estére már nem volt láza!Valószínú fogzás van a dologban!

PM:Nem vittem dokihoz inkább telefonon beszéltem,azt mondta lehet egy ártalmatlan vírus,de lehet a fogától.Már most estére nem is volt lázas és csak úgy virgonckodott!Jó neked,hogy napközben 2x2 órát alszik nálam délután csak félóra!Igaz este 9-kor alszik és vannak olyan napok amikor csak reggel 6kor ébred!Nem volt piros a popsija!

GeriAnikó:Jobbulást sokKépKépKépKépKépKép küldök,csak vigyázz Lilike ne kapja el.Kúráld magad,mert jövöhéten szeretnék végre találkozni veled is!!!

Lányok olyan jó olvasni,hogy nem csak nálunk van anya-lánya szerelem,úgy imádom a Dórikát!!
Sziasztok!
barika_andi
 
 


Juca!
Boldog szülinapot kívánok Neked sok szeretettel! KépKépKép
Ági
Ági
 
 


Sziasztok,
Pankamama, köszi. A hagymateát kipróbálom, nagymamám is ilyet itatott anno anyuval. Az íze gondlom nem épp finom...
Megyek is, mert a páromat is ápolni kell Kép
üdv
Zsóka

Betegeknek jobbulást! Nem borzasztó, hogy ebben a szép idõben kap el mindenkit a takonykór??

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

PM és Ancsa: Sok boldogságot nektek születésnapotok alkalmából!

Barikaandi! Köszi a kérdõívet! Én is küldöm, remélhetõleg most a hétvégén már tényleg összejön.
Dórinak jobbulást, ill. ha a foga miatt volt a láz, akkor kitartást! Majdcsak kibújik az a fogacska.

Erika: akkor ti is ismeritek a szakma szépségeit. Mit szóltok a most bevezetett "téglatörvényhez"? Noooormáááálisaaak ezek? (Orbán és társai...)


Juca: neked is boldog születésnapot! Én is idén fogom ünnepelni a 30-at, majd szeptemberben. Úgy nem várom Kép
Bár ha jól számolom, az még csak 24 + ÁFA ! Kép

Üdv mindenkinek, annak is akinek most nem írtam!

Örüljünk a jóidõnek!!! Kép

Sziasztok!
Feksi
Feksi
 


Sziasztok!

Juca!
Boldog szülinapot! Kép(Örülök, hogy nem csak én leszek 30 az idén, bár nekem még van 3 hónapom.)

Feksi!
24+ ÁFA! Ez tetszik! Kép

Lara!
Szerintem sem baj ha keveset eszik, de láthatóan semmi baja. Engem annyit piszkáltak Zsófinál emiatt, hogy Lucánál (5.5 hó)már nem kölcsönöztem mérleget, csak havonta mérjük.
A felnõtteknek sem egyforma az étvágyuk. Nagyon ügyi Hanga, hogy forog!

Ancsa!
Hát ilyen "fütyiproblémákról" hallva nagyon örülök, hogy két lányom van! Ha a harmadik fiú lesz aggódhatok én is!
Az oltás utáni lábfájás elmúlt, de Zsófi megszokásból még sántikál.

Anikó!
Gyógyulj meg hamar, és jobbulás mindenkinek, aki még beteg!
Én már túl vagyok rajta!
Még bõven van ideje Lilinek, hogy elinduljon! Nálunk Zsófi mindent nagyon hamar csinált, mert iszonyú kíváncsi természet, és mindent meg kellett vizsgálnia, de én nem bántam volna, ha vár egy-két hónapot. Nagyon a szívemre tudtam venni a megjegyzéseket (miért nem eszik fõzeléket, adjak neki teát, de legalább cukros vizet, nem kell már neki az a sok anyatej, megy, beszél, szobatiszta-e már, stb) szerencsére Lucánál rugalmasabb vagyok.
A múltkor azt válaszoltam egy ilyen "jóakarónak", hogy még nem mászik, de a bölcsészkarra már felvették!

Én is szerelmes vagyok a gyerekeimbe, mind a kettõbe egyformán! Ezt Zsófinak néha nehéz elfogadnia, elég féltékeny a kicsire. Remélem, ez idõvel elmúlik. Addig is próbálom vele éreztetni, hogy õ attól nem lett kevésbé fontos, hogy már nem egyedül van.

Évi!
Én is jobbkezes vagyok! (És nagyon szeretem a balkezeseket.)

Most megyek takarítani.
Sziasztok
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

PM: akkor számolj hozzá, nehogy a végén a földön kelljen ülnöm! Kép

Emese: láttam én rögtön, hogy ezek a hannoveri villamosok nem épp bababarátak. Dehát mindegy nekünk, a fõ hogy olcsón adták, és fûthetõ, nem? Akinek meg gyereke van, menjen gyalog!

Lányok, én nem tudom. Tessék kimenni a napra, enni sok friss gyümölcsöt, és sokat levegõzni! Hát mi lesz így velünk, ha ennyi a beteg?? Jobbulást mindenkinek!

Juca, boldog szülinapot!!! És kéretik nem tragédiának megélni ezt a kort, most kezdõdik az "érett nõ" korszak!! Az aranykor! Én nem tudom, engem is faggattak többen, hogyan viseltem, én meg azt vettem észre magamon, hogy ugyanolyan vagyok, mint 29 évesen voltam. Szóval túl lehet élni, gond nélkül! Különben is még elõttünk az élet!

Elõttem meg a meló, megyek, sziasztok!
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Kezdem a múlt heti talival: Mi is nagyon jól éreztük magunkat, csak azt sajnálom, hogy Tomi(mindjárt 7 éves) megbetegedett. Nekünk úgy lett volna teljes, ha ö is jöhet. Szóval Barika köszi a a szervezkedést, meg a sok képkészítést. Én is nagyon várom, hogy meglegyenek. TVicáékkal mi van?
Annnyira kifáradtak, hogy hazafelé végigaludták az utatKép Igaz, emiatt az esti lefekvés ideje elhúzodott.. Kari(4 év) olyan cuki volt: mi Hannust(9 év) itthon Didinek is szoktuk hívni, ezért Pele Hannusát automatikusan KisDidinek hívta, aki persze nem hallgatott rá. De itthon is így emlegeti.Kép
Azóta Tomi javulóban van, már ami a fertözést illeti, csak a fulladása bizonyul tartósnakKépKép Köptetöt kap, meg légzéskönnyítöt, de még mindig nem az igazi. Sajnos.Kép
Aztán tegnap Jancsi (11 hó) is belázasodott és estére ki is derült, hogy mitöl: tele van aftákkal a szájaKépKép Úgy néz ki, hogy a cicimre is ráhúzodott, baromira fájKépKép Jancsi elég nehezen viseli, hogy kenegetem a száját, undi kesernyés vacakkal, de az AB-t nagyon okosan bevesziKép Az étvágya kicsit rosszabb lett, de ez érthetö.
A két csajszi jól van (kopp-kopp), veszekednek egymással, mint két piaci kofaKép
Képzeljétek, Johannának van egy osztálytársa, aki szerelmes belé (viszonzatlanul..) és ma adott a Hannusnak egy levelet, hogy csak itthon nyithatja ki..
Megmutatta és miután elolvastuk mondtam Hannának, hogy a helyesírási hibái ellenére becsülje meg ezt a kisfiút, mert ilyen levelet ritkán kap az emberlányaKép
(Hanna engedélyéval idézek a levélböl):
"Kedves Johanna! Azért írom ezt a levelet, mert nagyon szép vagy és a hajad olyan, mint a tenger, a szemed, mint a kék tó, a hangod, mint a szellö susosása. Nagyon kérlek szólj hozzám! És elmondom, hogy a Dávid rossz tanuló..!"
Hát nem édes???

Szülinaposok és névnaposok, utólag és elöre is NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT kívánok..
Betegeknek jobbulástKép

Emese,Kép Én már kezdetektöl fogva utáltam ezt a jó kis villamost..És Ildi, igen a gyerekes gyalogoljon!! A gyerekcipelésben úgy is kimelegszik..Kép

PM, nem írtad el véletlenül a címedet?-mintha hiányozna egy D betü..

Kuki témához még annyit, hogy minden nézö pont kérdése..Nem kellemes tényleg ez a macera a fityma körül, de nyáron nem kell pl. amiatt aggódnom, -mint Karinál-, hogy ne üljön bele meztelenül a homokba, mert mi minden mehet a nunijába.. És amikor az önmaga felfedezését csinálja, sem kell egy kisfiúnál aggódni, hogy csak úgy kiváncsiságból nem dug-e vmit vhova be...MAx. tépkedi a kukacátKépKép
Szóval én örülök mindkét nemü gyerekeimnek és igencsak figyelni kell mindegyikre. A kislánynak is begyulladhat a nunija, ha nem jól törli ki (és akkor még nem beszéltem a helyes törlésröl..), vagy ha nem jól mossa meg, csak úgy, mint a kisfiúnál. A fiúknál nem feltétlen kell aggódni, hogy a suliban ráüljön-e a deszkára, vagy inkább hozza haza a pisit.. Viszont nagyon oda kell figyelni a helyes tisztálkodásra (nálunk, ill. Tominál már vagy 4 éve nem volt kukigyulladás)

Most megyek, mert kaját kér az Úr és óhaja számomra parancsKépKépKép

Puszi mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok Mamik!

Elõször is köszönöm a pelus ügyben kapott tanácsokat! ( Én ugyanis még a "friss kismama... topicba " tartozom.)

Idevándoroltam ismét egy kis tanácsot kérni Tõletek, Nektek gondolom nagyobb a tapasztalatotok, mint nekünk Pocakosoknak. Szóval igen sokat keményedim a pocim mostanában, és igen be vagyok tojva, volt aki halálra rémíszgetett, volt aki normálisnak tartja.
Azt szeretném kérdezni, használt-e Valaki közületek ilyen haskötõ nevezetû valamit, ami megtámassza a pocakot? Nem tudok már mit kitalálni s pihenésen és a magnéziumon kívül, gondoltam ez hátha segítene egy kicsit a problémán. Nem feszülne annyira a pocakom és akkor talán nem is keményedna annyira , nem? Vagy rosszul gondolom?

Ne haragudjatok, hogy itt belekotnyeleskedtem egy off témával, de talán Ti meg tudtok nyugtatni ez ügyben.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó babázást kívánok!

Heni ( 30. hét )
heni
 
 


Heni, én használtam és nekem jót tett. Meg talán én is megnyugodtam, így a stressz miatt sem keményedett annyit a pocim. Ha bírod hordani, miért ne?
Engem is riogattak, föként amiatt, hogy ez a negyedik babánál volt, de nem nyílt ki idö elött a méhszáj, és egészen a 38. hétig bent is maradt Jancsi, szép nyugiban.Kép

Boldog babavárást!

Verus

Kép
verus
 
 


Szijasztok!

Anikó! Nagyon kedves kislányod lehetKép
Pocok!Kép
Pankamama!Küldöm!
Andi3! Lehet,hogy nálunk is a mérleg a bünös, mondtam is a férjemnek, hogy vigyük vissza.

Jobbulást a megfázottaknak!

Szijasztok,Lara
lara
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?