Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Liesel!
Na, ezért félek én Bp.-en vezetni... (Ennek ellenére néha rákényszerülök.) Még szerencse, hogy nagyobb baj nem történt!

Napocska!
Nem "találkoztunk" mi már valahol? Kép Köszönöm a fényképeket! Jöhetnek még! Ilyen sok szép kislányból sose elég.

Évi, Evey, Bigacsiga!
Gyógypuszik fogadása keletrõl: Kép Kép Kép

Ági!
Boldog névnapot!

Edóka!
Ha összejön, akkor minden összejön. Kép

Emese!
Nekem is feltûnt a "...nem mentünk bele 100-zal" mondatrész. Biztosan ledorongolta õket reggel a fõnökük és adták tovább...

BarikaAndi!
Köszönöm a kérdõívedet, de én is csak úgy tudtam megnyitni, ha a férjem elmentette valahogy máshogy.

Erika!
Tomi áll, lakás fizetve: micsoda jó hírek!

Verus!
Sokkal jobb vagy így! Kép

Nálunk semmi különös, pöttyök a hason, semmi láz és semmi más. Boltba mostanság babakocsival járunk.

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Ezer éve kezdtem el ezt írni. Lehet, hogy már nem is emlékeztek rá, hogy mire válaszolok.

Verus!
Becsszóra képet is küldtem. Direkt Nektek és csakis nektek. Nem értem hová tûnt. Az az igazság, hogy a karácsonyi ajándék fényképezõgép akkora képeket csinál, hogy egy levélbe csak 1 kép fér. Így majd apránként.

Ildi!
Sajnos nekünk csak két krixkraxos levél jutott. Pedig szívesen látnálak Benneteket...

Éjjeli bulizós babások!
Nálunk a vigyori, ugrálós (képzeljétek el ezt hason fekve! Kép)ébredés hol éjfélkor, hol 1/2 3-kor jön el. Éjfélkor ha még ébren vagyunk akkor annyira aranyosnak találom, hogy szívesen megdögönyözném, mosolyognék rajta ezerrel, de nem merek. Nehogy biztatásnak vegye. Így azért hálisten (cici után) visszaalszik. Ti mit csináltok ilyenkor?

Jamina!
Nincs mit mondani. Veled vagyunk. Együttérzünk. Segíteni szeretnénk. Ez a baba el akar jönni hozzátok. Hidd el! Ilyen korai búcsúzásnál a babák gyakran betegek. Minden irodalmat átböngésztem, amikor velem történt ilyen nagyon rossz. Õ pedig egészségesen akar a családotokba tartozni. Muszáj volt elmennie, hogy visszatérhessen....

Madárka!
Szerintem is minél elõbb menjünk táncolni, de aggodalomra semmi ok, ha áprilisba jutunk csak oda. Egy kis rock'n' roll biztosan kicsalogatja az akkorra már biztosan nagyon várt új családtagot. Elkisérünk a kórházba, ne aggódj!
A jelenet a NEM kontra DEDEDEDE-vel nagyon plasztikus volt. Megragadott. Olvasni szórakoztató. Átélni?

Erika!
Gratulálunk Lilinek és anyukájának. Sok-sok jót és szépet Nekik!
No meg Nektek is. Ahol áll a baba, áll.., meg píz áll a házhoz, ott kijár!Kép
Adri!
Igazán gondos a férjed. Az elv is nagyon teccik. Lehet ,hogy jókor el kell kezdenem Zsombit tanítgatni, hogy apa, apa, mond szépen APA!?

Évi!
Tegnapelõtt Dinnye is lázas volt. Hûtõfürdõ, fél kúp. Másnap már semmi baja nincs. Pedig az iccaka vasalni lehetett volna a gyerekkel! KépUgye már Ti is makkegészségesek vagytok és jöttök talizni????

Te jó ég! Mindenki ellen fordult a világ? Ne hagyjátok magatokat csajok!
Kedvesem ellen csak a szervezete lázad. Beteg, mint influenza, fáj a dereka, herpeszes a szája, tropa a térde, idõnként megint fáj a hasa és még a vizsgáztatók is genyók vele.

Iboly!
Tudtuk ám, hogy így lesz, hiszen tudjuk, hogy milyen ügyes és okos vagy!
Ha barlangászni megyünk, persze, hogy közhírré tesszük!

Zsóka!
Elõkerülök én, csak tudjátok elcsábultam. Szánom bánom, de meglett a Harry Potteres játék és most leginkább azt néztem a gépen, ahogy Zoli játszott vele. Bocsi, bocsi!
A talira el tudnád esetleg hozni a párod filmjeibõl készített kazikat? Legalább egy kis ízelítõt.... Megígérem, ha megyünk be a Kedvesemhez valamikor a Cernybe (ami mostmár az I-es Gyerekklinikán van) akkor visszavisszük nektek. Jó?

Kati!
A lányaid meg nem értett tehetségek! Egyikõjüktõl mászást, másikójuktól hátrabukvencet szeretnének, pedig mindketten másban õstehetségek! KépKépKépKép

Hoppá!
Depizõk! Ha nincs magyarázható oka a szomorgásnak, akkor a megoldás fényterápia! Kép (Napot ide!), alvásmegvonásKép gondolom ebben nincs hiány. Illetve szerotonin-pótlás: banán, ananász, esetleg csoki. Ha a talpacskák látványa nem válna be. De persze ez lehetetlen Kép

Evey!
Kép KépKépKép Ezért nem jelentkeztél? Sajnálom. Úszni sem jöttök? Van kéznél kövirózsa? Kép
Gyógyuljatok meg mielõbb!

Ági!
Szökõkutas gyereknek usziban a helye!Kép Szerintem. Van, legalábbis a közeli usziban fél éves kor után induló csoport is. Ott biztosan nem lenne korelnök a kicsi fiad.

Minden szüli és névnaposnak sok-sok boldogságot!

Szasztok!

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok

Elozoleg jol elkiabaltam alvast Kép megint nem alszunk. Mar lassan kezdek hozzaszokni.

Cskati koszonom lanyaim nevebe is a kedves szavakat.


Cskat, Bigacsiga: Kisagy racsat nem szedhetem ki. Kisagy nekem a jarokam es a gyermekorzom. Mar nagyon reg nem abba alszik Lia, marha alszik es nem kukorekol, mint most is. Nekem is nagylanyaim ilyet sose produkaltak. Mindig tanul ujat az ember. Kép Most kiprobaltuk , hogy agybetet le a foldre racs leengedve. Igy kicsit kevesbe merev az agy ide oda piciket mozok. De Lianna feje fole er a racs. Azert halistennek nem olyan ugyes egyenlore hogy fel tudjon huzodckodni. Csak akkor kepes mutatvanyra ha labat fel tudja rakni. Feje fole meg egyenlore nem megy.

Bigacsiga koszi a dicseretet az agynak , tenyleg csuda szep. Minosege mesze nem olyan szep. De ajandek volt es nekem nagy orom. Egyekent engem meglepet itt mennyire masak az agyak szerintem kevesbe maszivak mint otthoniak.

Evelyn mielobbi gyogyulast neked.

Juca

Koszonjuk dicseretet. Honlapotokon en is sokszor csodalom meg fiatokat. Nagyon tunderi.


mindenkinek jo sok napsutest es szep idot es jo kedvet.

Napocska
napocska
 
 

 
 

Sziasztok

Eszembe jutott mit is szeretem volna toletek megkerdezni. Szoval 1 ev koruli gyerkocok, ha ceruzat adtok kezukbe melyik kezukkel firkalnak? Mindkettobe ugyesen megfogjak vagy inkabb csak a jobb kezukbe?

Lianna elosszor bal kezevel rajzol , aztan jobbal , talan kicsit tobbet a ballal. Ezzel kicsit meglepet. Lehet hogy balkezes lesz? Nagylanyaimnal ilyesmire nem emlekezek.

Nem zavarna ha balkezes lenne , csak akkor nekem is mar most jobban oda kene figyelnem hogy inkabb arrafele nyujtsam neki a targyakat, mert ahogy elneztem en automatikusan jobb keze fele adom a dolgokat.
Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!
Ági!
Lehet, hogy túl sötéten ábrázoltam a helyzetemet, azért nem a világ végén lakunk, csak Kerepesen. Igaz, elég félreesõ helyen, eddig itt csak üdülõtelkek voltak, most kezdenek ideköltözni az emberek Sajnos nem a fiatal korosztály lakik itt. Ha pl játszótérre akarok eljutni, az felér egy kisebb túrával.
Persze itthon sem unatkozom egy percet sem, mindig van mit csinálni, csak az hiányzik, nogy néhány értelmes szót tudjak váltani valakivel.
Járunk a kicsikkel úszni is hetente egyszer. A nagylányt nekünk is újra kellett szoktatni, igaz, amikor kicsi volt jártunk vele usziba, de sok idõ kimaradt. Most õ is együtt úszik a picikkel, de a tiédhez hasonló korú kezdõ is van.
Szerintem nyugodtan vágjatok bele, biztos fog neki tetszeni. Az biztos, h. másképp kell vele bánni, õ már szól, ha nem akar valamit, a kis 3 hónapos még nem.
A vízben cserélgetjük a két gyereket, ez néha nem egyszerû, mert mostanában Zsófi elég anyás lett a kicsi miatt. Nem könnyû ez az idõszak, de majd csak átvészeljük. Próbálok a lehetõ legtöbbet csak vele foglalkozni, ne érezze mellõzöttnek magát. Persze általában akkor van a legnagyobb szüksége rám, amikor a kicsi szopizik. (Õ is kaphatna, ha kérne, de már nem akar. - 27 hónapig szopizott-)
Hetente egy estét magamnak is fenntartok önzõ módon, ír sztepptáncra járok. Tökéletes a feszültség levezetésére és a feltöltõdésre.
Verus!
Köszi a meghívást, sajnos úgy néz ki, nem tudok elmenni. Talán máskor...
Hú de hosszúra sikeredett...
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Koszi a hianyolast! Jo esett!KépKép
Az utobbi het termesen probalom atragni magam, hogy kepben legyek, es ismet minden napos tudjak lenni.
Mindenek eloot szeretnek megkerni valakit, akinek van friis cimlistaja, akkor az kuldjon nekem egyet, mert szeretnek kepeket kuldeni. Meg mindenkitol varom a fotokat en is!Kép
CsKati irtad, hogy ismet nagylany lettel, es ezt te annak tulajdonitod, hogy mar ejjel nem szoptatsz. Viki 11 hetes koratol atalussza az ejszakat, egy het mulva lesz 6 honapos, es nekem meg mindig nem jelentkezett. Bar en szedem a Continuint. Ti hogy alltok ez ugyben? Csak azert kerdem, hogy kezdjek aggodni? Vagy ez igy normalis?
Dia! Tetszik a naplos irasod? Minden nap irsz? Nekem Martin fogantatasa ota(6 es fel eve) van naplom, de sajna csak atlag havi egyszer irok. Pedig olyan jo azt is visszaolvasni!
Otletet kerek, ti hogyan taroljatok a kapott kepeket? Mert nekem a levellel vannak egyutt, de valahogy jo lenne mar rendszerezni.
Katica! Nekem is volt olyan idoszakom, amikor marokszam hullott a hajam. Olvastam rola nem gond, amig kb. 100 szalnal kevesebb hullik. Megmondom oszinten en nem szamoltam, de tuti nem volt annyi, csak soknak tunt mert hosszu. Most nem hullik mar annyira, csak a szokasos. Mindez allitolag azert van, mert a terhesseg alatt nem hullik, es most potolja be...
Mara ennyi Sziasztok! Moni

moni
 
 


Halihó,

tegnap meglátogattam a pici Lilit, jaj, tényleg olyan csöpp, pedig Tomi is volt ilyen és nem is rég (8 hónapja), de mégis olyan furcsa volt Kép Amúgy jól vannak, mára már a tejcsi is megjött!!!

Zsóka,
jó a betétes sztorid, leleményes két gyermeked van Kép

Napocska,
köszönöm a képeket, csodaszép kislányaid vannak! Érdekes lehet ilyen kis királynõket nevelgetni.

Kati,
Újpestre költözünk, de inkább úgy írom, hogy a város szélére, mert tényleg ott van a Flottila mögött, nagy-nagy csend és nyugalom, tiszta idill KépKép
Amúgy feltûnt, hogy eltûnt(él), csak... már nem is írjuk, tudod... Jó, hogy vagy megint! Kép
Ügyes és ravasz gyermekeid vannak, büszke lehetsz rájuk.

Evey,
rátok jár a rúd Kép. Remélem, már javult a helyzet, ha oda tudod vonszolni ( Kép ) magad a géphez, írj, hogy vagytok!

Andi3,
szia, írj magatokról, és gyere gyakran. szép nevei vannak a lányaidnak!

Juca,
a babakocsiból nem "kiabál" Vili?

Snoopy,
de jó... már nagyon hinyoltunk, most is jókat derültem a soraidon. "vasalni" lehetett a gyerekkel stb. ezek csak úgy jönnek belõled?

Jaj, lányok, már úgy örültem ennek a jobb idõnek (remélem az Alsópáhokon telelõk is élvezték a jó idõt), erre most esik és már nem is ígérnek jobbat, pfúj!!

Adri,
köszi a receptet, alkalmazzuk, csak én az úthengeres szemeket még megdarálom. Nagy sikere van, bár pont ma fürödtem be a rozspehellyel, ez nem ízlett Tominak, így gyümit kapott. A bib csak ott van, hogy a múlt héten kétszer kapott csak gyümit vacsira, és mindkétszer éjszakáztunk Kép, ha kása van, akkor alvás is.
Én is egyetértek veled, hogy ez olcsóbb is, tudom, hogy mi van benne, ráadásul fincsi is, a tejpépnek meg olyan "mûanyag" íze van, elgalábbis szerintem, Tomi nem jelezte még (bár háromszor ha evett)

Na, lányok, legyetek jók, érezzétek jól magatokat a talin, aztán írjátok ám meg, hogy milyen volt, a többieknek meg jó hétvégét kívánok, ha addig nem jönnék!

Pusszancs:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok,
Snoopy,
kazetta sok van, párom 11 évwe filmez. Most akkor melyiket vigyem? Kép Jaminának nagyon szépen írtad, meghatódtam rajta...

Napocska,
szvsz Te ne nyújtsd kifejezetten egyik keze felé sem, csak épp a gyerkõc felé, õ pedig majd nyúl azzal a kezével, amelyikkel akar. Még az is lehet, hogy kétkezes lesz )egyformán ügyes mindkettõvel, bár ez nagyon-nagyon ritka). Õ majd idõvel úgyis "eldönti", hogy melyik keze "esik jobban kézre".

Mára ennyi Kép
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, voltunk ma Danival (6 év) szemészeten, az ovban derítették ki, hogy lehet valami baj. És kiderült, hogy tényleg nem lát jól. 2 hét múlva kell visszamennünk, akkor pupillatágítás, bemérés, szemüveg. Ráadásul csórikám tõlem még cilinderes szemet is örökölt. (Ez belsõ szemtengely-ferdülés, tehát nem vagyok kancsal, csak belül, az meg nem látszik.) Nagyon el vagyok kettyenve, mert a dokinéni azt mondta, hogy a cilinderesek nem is szokták kinõni a szemüveghordást. Meg márciusban viszem a másik két gyereket is, ezek után sose lehessen tudni... Ráadásul tök rossz anyának érzem magam, merthogy én semmit nem vettem ebbõl észre. Az óvónõk sem.Danit nem viselte meg nagyon a hír, bár biztos nem lesz ilyen rózsás a helyzet, ha komolyra fordul a dolog. Nem tudtok valami szemtornát, amivel javítani lehetne a látást? Segítség! Nagyon el vagyok szomorodva! (Bár még mindig jobb, hogy most derült ki, mint jövõre, a suliban.)

Evey! KépKépKép Neked! Vigyázz Magadra nagyon, gyógyulj meg hamar! Gyógypuszik mennek + KépKépKép

Moni! Címlistát elküldtem!

Napocska! Szerintem hagyd még, hogy azzal fogja, amelyikkel jólesik neki. Nem kell célzatosan az egyik keze ügyébe adni a dolgokat, úgyis azzal fog nyúlni érte, amelyikkkel ügyesebb. Figyeld csak, amjd kialakul, melyiket használja többet.

Snoopy! De jó, hogy végre elõkerültél! Most mindent (megint) Harry Potter számlájára írhatunk! Kép

Juca, Verus! Rendõr-ügyben mi is ugyanezeket sütöttük ki, ami ráadásul igaz is. Majd ha beidéznek, viszem a három gyereket, hátha megenyhülnek, amikor látják, hogy kapják szét az egész rendõrséget, amíg engem kiahallgatnak! Kép

Verus! Olvastam a másik topicban a férjedet, forró üdvözlet neki! Kép

Andi! Az jó hír, hogy mostanában kezdenek körétek költözni az emberek. Lehet, hogy egy év múlva tele lesz a környék fiatal, babás párokkal! Addig mi virtuálisan pletykálunk Veled, jó? Kép

Bocs, de muszáj azonnal lefeküdnöm, mert azonnal ráborulok a billentyûkre!
Puszi Mindenkinek:
Emese
Emese
 


Zsóka, Neked is szia, pont közben írtál, látom Napocskának is ugyanazt tanácsoltuk. Húúú, de nagyon okosak vagyunk mi ketten! Szombaton gyertek! Kép
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Bigacsiga! Jól oda kell koncentrálnom, hogy követni tudjam a kis-nagy nagy-kis fiaidról a beszámolótKép Azért sikerültKép Nagyon édesek!
Hõragasztó?

Evey! Ez nem lehet igaz!!! WC lefejelés, forrázás, most meg ez a vírus... Szegény Adri meg Te... Jobbulást, aztán hamar gyógyuljatok ám meg!

Andi3! Üdv itt! A züllésre sem tudsz jönni? Váltunk majd néhány értelmes szót egymással KépKépKépKépKépKépKép Csábító?Kép

Ági! Én még nem merem azt mondani, hogy ez már járás, pedig tulképp. tényleg azKép Mászni hiába mutatta meg Kitti, hogy tud, sosem "használta/ja", csak akkor mászik, ha másztatom.
Mért nem vittetek magatokkal egy kis kavicsot?! Szegény Bálint...KépKép

Verus! Te nem is várod a szombatot??? Csak a lányok??? KépKépKép

Snoopy! Jó, hogy újra itt vagy! De megértelek! Hétvégén barátoknál én is játszottam a Harry Potteres játékkal sajna (vagy inkább hál'istennekKép) itthon nem megy a mi kis "buta" gépünkön, úgyhogy marad a babanet KépKépKépKép
Dinnye???!!! Vasalás???!!! Én meg itt vidulokKépKépKépKépKépKépKép
Depizés ellen kösz a tippet! Nálad hatottak anno?
Nagyon gonosz anya vagyok... csupa elvárással... tudom... Emese is állandóan ezt mondja...Kép

Napocska! Ennyi idõsen még nem baj, ha inkább a bal kezét használja a gyerek. Legalábbis így rémlik, mert amikor a nagyom volt kicsi, pont ez volt a helyzet mint Liannával, és minden erre vonatkozó szakirodalmat elolvastam. De biztos lesz itt valaki aki okosabbat tud mondani.

Móni! Szerintem ne aggódj! Én csak azért tulajdonítottam a nagylányság okát az éjszakai szoptatás elmaradásának, mert kb. 3-4 héttel az elsõ nyugis éjszaka után jelentkezett. Valahogy sejtettem, hogy így leszKép De persze ez sem törvényszerû, elég egyéni a dolog, tudod!
Fényképeket én kimentegetem magamnak, mindenkinek van egy külön mappája, valahogy így: babanet/fényképek/(Évi, Móni, Emese... stb.) a leveleket pedig kitörlöm. Az én postafiókom igen véges, nem bír eltárolni ekkora leveleket.

Erika! Tudom, tudom... nincs hiányolás, azért is biggyesztettem oda egy ilyet: Kép
Mi az a Flottila? Egy lakópark? Kertes ház? Hol laktatok eddig? Jó sok kérdés egyrakásonKép

Kitti ma magára borította a konyhában a mûanyag sarokpolcot. Volt rajta törékeny is, de érdekes nem lett semminek semmi baja. Végre teljesen üresen is letörölgettem, már ráfért. Édes volt a lánykám, mert rácsöccsent a leborult kupac tetejére, és mindent megvizsgált tüzetesen. Egy csomag hamlet minden darabját végigrágcsálta. Készítettem fotót, amint a párom rávarázsolja a gépre már küldöm is! Reszkessetek!
Alex meg egy angyal volt ma. Õ fürdette, és vacsiztatta meg a hugát, hogy tudjak teregetni, meg tenni-venni.

Jó éjt Mindenkinek!
Puszi
Kati
cskati
 
 


Evey!
Sok sok gyógypuszi nektek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi3!
Szia légy üdvözölve!
Gyere máskor is közénk!
Ez a legjobb topiccsapat! Kép Kép Kép

Ági!
Szívesen!
Ahova én szeretném most vinni uszni a fiamat ott már vannak külön korcsoportok és nem az egész picibabákkal vannak együtt. Esetleg nálatok nincs ilyen?

Verus!
Jött az anyukám neki is megmutattuk a képeslapodat. Szegény csak ámulkodott, hogy mik vannak ezen az interneten. A sluszpoén meg az, hogy amikor kikapcsoltam a gépet a gyerek egy félóra múlva rángatott oda és még akarta nézni a cicát.

Juca!
köszi a gyógypuszit a gyereknek használt nekem sajnos nem Kép


Lányok nagyon úgy áll a dolog, hogy én bigacsiga Kata nem tudok menni a talira, mert most már rajtam is kitört a takonykor. Nem szívesen fertöznék meg senkit. Ugyhogy sorry!
Érezzétek jól magatokat!


Snoopy!
Te miért nem írsz gyakrabban. Olyan ízesen írsz, hogy öröm olvasni. Tessék gyakrabban jönni. Kedvesednek meg gyógypuszi Kép Kép Kép

Napocska!
Az én nagyobbik fiam már 5 éves és még mindig nem döntötte el, hogy milyen kezes legyen. Én is azt figyelgete, hogyha mégis balos lesz idõben tudjak neki segíteni. Szerintem ne befolyásold, majd õ eldönti.

Moni!
Én most fogom a postaládám kitakaritani én arra gondoltam a képeket kimentem lemezre külön a leveleket még nem tudom, hogy kinyomttom vagy azt is elteszem lemezen.

Erika(Kerika)
Szia én is Újpesti vagyok csak mi az uszoda környékén lakunk.

Emese!
Nekem is cilinderes a szemüvegem igaz, hogy csak egy feles a cilinder.
Én is most vittem mind a kettõt kontrollra. A kicsinek nincs még baja a nagynak el kell kezdeni a takarást.

Képzeljétek orvosi rendelvényre tv-t kell néznie vagy videot napi fél egy órát takarással.
(Doninak az egyik szeme teljesen jó a másikat elkezdte nem használni azért kell neki szemüveg)

Ne érezd magad rossz anyának. Én sem vettem észre. Amikor voltunk a kontrolon akkor még nem volt baja egy év múlva meg már igen.

CsKati!
ezt már elküldtem neked?
[url=http://web.matavnet.hu/gyorshaz/" TARGET="_top]http://web.matavnet.hu/gyorshaz/[/url]

hõragasztó:
egy müanyag pisztoly amit konektrorba kell dugni a pisztolyba meg egy müanyag hengert. A pisztoly felmelegszik megolvad a müanyag és azzal lehet rengeteg dolgot odaragasztani a helyére.

A flottila az a laktanya ahol a "vizi" katonák vannak ill. csak voltak, mert feloszlatták õket.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Azért, hogy magunkról is írjak.

Nekem van a legkanosabb fiam a világon bár még csak két éves a drága, de úgy képzeljétek el, hogy minden lyukat betöm. Idõnként már megveszek vele.

Ma jön ki a konyhába el vesz két pogácsát elszalad. Konstatálom biztos visz a tesonak is. Fél pillanat múlva visszajön pogácsa újra megy. Amikor harmadszor jött vissza már gyanus volt, hogy ilyen hamar nem ette meg apogácsát. Megyek utána, nézem pogácsa sehol, kérdezem hol van és õ késégesen megmutatta, hogy a hangszórószett mélyhangsugárzójának a lyukába bedobálta. Nem tudtam, hoy sírjak vagy nevessek.

És így keresem a cumisüvegét nap mint nap, vagy a csipeszeimet egy hónapig mire rájöttem, hogy a használaton kivüli video ablakát tömtte tele vele.
Állandóan rágom a párom fülét, hogy semmi mûszaki dolgot ne hagyjon elõl, mert nem vállaok érte felelõséget. Csavar volt a floppy meghajtóba, de hogy mikor tette oda a jóég tudja.

Tegnap meg majdnem kizártam az erkélyre, még jó hogy be van üvegezve, nem fagyott volna csontá. Kép
Kiléptem az erkélyre éppen résnyire nyitottam csak az ajtót kivettem a mélyhütõbõl valamit visszaléptem csukom be az ajtót a gyerek meg a tuloldalról vigyorog. Ott szörnyülködtem, hogy uristen ha álomkoros anyuka lennék a gyeek kint telelt volna.

Jobbulást mindenkinek. Nekem egy csomag 100-as papirzsepi volt ma az adagom. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Barika Andi Te szegény, már nem tudom ki marad talira? Most már tuti, hogy mi sem megyünkKép, pedig annyira, de annyira vártam. Engem is elkapott ez a rohadt vírus! Csongi ugyan jobban van, de nálam is játszik a 100 db papírzsepi. És a gyerkõcöket nem akarom megfertõzni!

Lányok, én eleddig úgy gondoltam, hogy egy anya nem lesz sosem beteg. Saját bejáratú anyukámból indultam kiKép De úgy látszik, mi Evey-vel azért minden vírust megkapunk! Akkor hogy is van ez?!

Kati, gratulálok a járáshoz!!! Tõlem is megkérdezte a doktornõ, hogy mióta is jár Csongi. Hát hogy õszinte legyek, nem tudtam! Mikortól kell számítani? Napról-napra ügyesebb, most már 90%-ban mindent 2 lábon tesz meg!

Snoopy, jó hogy elõkerültél!

Bigacsiga, klassz kis kanos fickód vanKép

Lányok, többre most nincs erõm, bocsi a sokaktól akit kihagytam!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok

Mindenkinek koszonom kezugybe a tanacsokat.

Minden betegnek jobbulast kivanok.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok

Ismetelten itt eszembejutott gyorshaz link kapcsan, hogy azert elotte egy ilyen hazba menjetek am el. Nagyon szepek ocsemek is ilyenbe laknak, de en nyaron parszol fraszt kaptam , hogy gyerekek mindjart fejemre zuhannak emeletrol. Nagyon duborog am a padlo. Ha nem kulon allo haz hanem sorhaz akkor szomszed ahogy jar olyan mintha nalad jarna. Erdemes alaposan megnezni es hallgatozni kicsit. Nem egy kupacba setalni.
Viszont teny hogy csudaszepek , vegulis ara is sokkal kevesebb mint normal haznak. De hat lakotelepen is azert sirunk hogy haljuk a szomszedot. Itt olyan mintha vele egy lakasba laknank.

Napocska

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Igyekszem rövid lenni, melózni kéne.

Jobbulást minden érintettnek! (már nem merem felsorolni, nagyon terjed) Egyébként meg hááát tudjátok, inkább megbetegedtek, mintsem kilátogassatok a város szélére, na hát meg van a véleményem! Kép
Mieink (a fiúk csak) a hétvégén takonykodni kezdtek, hétközben köhögni, de szerintem remekül javulnak, még esélyesek. Én kop-kop semmi.

Andi3: Kerepes nincs annyira a világ végén. Én pl. renszeresen (havi-kéthavi 1) járok arra, anyósomék felé menet (végig a régi 3-ason, Hatvanig, aztán onnan tovább nógrádba)Meg itt van a szomszédban (mi a XVIIben lakunk)

Napocska: ne hallgass a hozzá nem értõkre (KAti!!!) Még hogy nem baj, hogy ilyenkor még balkezes ("Ennyi id?sen még nem baj, ha inkább a bal kezét használja a gyerek") Kikérem magamnak! Én 30 évesen is a bal kezemet használom!!!! És ha tudnátok mennyi nagy zseni balkezes! (van egy balkezes oldal, de most nem ugrik be a konrét link, de valami egyszerû, balkezes.hu -jellegû)
Szóval. Ami tény, hogy valahol ovi táján fog kialakulni, ill. suli elõttre KELL kialakulnia, hogy melyik kezével ír a gyermek. Addig minden lehet. Szerintem ebben a korban semmi spécit nem kell csinálni, ahogy Zsóka is írja, nem kell célirányosan erre vagy arra adni a dolgokat, rá kell hagyni.
Nálunk Ilcsi is balos. Pontosabban mindketten kissé kétkezesek vagyunk( szóval ritka mint a fehér holló, megbecsüljétek ám! Kép ). Én ugyanis enni csak ballal tudok, írni is, viszont a jobbkezes szerszámokat szépen jobbal tanultam meg használni. Mostanában a legnagyobb gondom az volt, mikor forrasztottam, hogy azt vajon melyik kezemmel "szoktam" (elég ritkán), és melyikbe tegyem a csipeszt.
Ja, lányom is képes jobb kézzel is színezni, lazán használja jobb kézzel az ollót, viszont háborog, ha a jobb kezéhez tálalja valaki a kanalat. (én fogat mosni és fagyit enni is csak ballal tudok, ill utóbbinál zavar,ha jobb-ba fogom)

Huh, még akartam valamit, de ez volt a legfontosabb. (tájékozottnak, érintettnek érzem magam benn)

Szombaton találkozunk!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


SZia lányok!

Kicsit elmaradtam az irásokkal. Köszönöm a képeket amiket küldtetek. Ma küldtem nektek én is Hangáról, remélem nem hagytam ki senkit.
Hanga tegnap volt 3 hónapos. 5500g és 60cm jelenleg, iszonyú sokat beszél, néha nem halljuk töle a TV-tKép
Erröl jut eszembe, szerintetek is elromolhat a TV-töl a baba szeme, ha nézi?

Szijasztok, Lara
lara
 
 


Sziasztok!

Bigacsiga! KösziKép Sajnálom, hogy nem jöttökKép Jobbulást!!!

Évi! Szintén sajnálom... Nektek is jobbulást!!!

Barika! Megkaptam a kérdõívet köszi!

Lara! Neked a fényképeket köszönöm Hangáról! Gyönyörû kis huncut leányzó! Az a mosoly..KépKépKép Amúgy mi van veletek? Olyan angyalian "mûködik" is, mint amilyen angyalnak kinéz?

Ildi! Igazad van. Bocsi. Már mikor elküldtem tudtam, hogy rosszul fogalmaztam. Mert tényleg nem azt akartam írni, hogy BAJ, ha valaki balkezes, hanem, hogy még ennyi idõsen nincs kialakulva a domináns kézhasználat. Nekem is van több balkezes ismerõsöm. Nem tudom, hogy a balkezesség miatt, de eszméletlenül tudnak rajzolni. Rólam is megállapították gyerekkoromban, hogy kétkezes vagyok. Én ezen nagyon csodálkoztam, de mikor erre felbuzdulva megpróbáltam fordítva tevékenykedni, meglepetten tapasztaltam, hogy egyáltalán nem okoz gondot. Érdekes volt, de végül megszokásból maradt minden annyiban.
Hozzáértõ tényleg nem vagyok.
Mostmár aztán moshatom magamKép Persze, hogy nem baj, ha valaki a bal kezét használja, még ha már 30 éve is teszi eztKépKépKépKép

Minden gyengélkedõnek sok-sok virtuális gyógypuszi KépKépKépKépKépKépKépKépKép

A makkegészségeseknek is puszi
Kati
cskati
 
 


Sziasztok! Naaagyon le vagyok maradva már megint. Kép A mostani találkozóra már jeleztem, hogy nem biztos, hogy tudunk menni. Ez mostanra annyit változott, hogy biztos, hogy nem tudunk menni. Köszönöm, hogy gomdoltatok rám, mostanra már ismét nyugodtan vezetek és a fejemet is tudom forgatni. Kép
Jamina Kép Kép nagyon nehéz szavakat találni. Sokat gondoltam rád. Nehéz ilyenkor, de Bebe olyan tündéri, õ a legjobb vígasztaló. Kép
Ildi, te is ilyen ritka holló Kép vagy? Én is kétkezes vagyok. Nálam akkor hasaltak el, amikor tenisz közben átvettem a balkezembe az ütõt, és úgy ütöttem vissza az amúgy elérhetetlen labdát. Csodálom, hogy még nem terjedt el a módszer. KépKép
Emese és többiek, azért nem minden rendõrt útálni. Kép Vannak, voltak rendesek is. De az tény, hogy amelyik olyan hatalomjankó az ha megérzi, hogy tartanak tõle, akkor szenyázik. Az viszont fontos, hogy tisztában legyél a KRESZ-szel, meg a jogaiddal, akkor egy csomó esetet meg lehet úszni. Pl. érdemes lett volna hüledezni, hogy majdnem beléd mentek, bejelentéssel fenyegetni õket, elkérni a fõnökük számát, hogy megkülönböztetõ jelzés nélkül rohangálnak. Végsõ esetben ez a stílus hatni szokott. Kép
Búcsúzok, remélem, hogy most már tudok jönni. A betegeknek jobbulást, és jó szórakozást a találkozón!
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!
Itt is egy balkezes jelentkezik!
És persze hogy hagyni kell, ha az akar lenni! Éljenek a balkezesek! Én mindig tudtam, hogy különlegesek..... De nálunk 4-bõl csak 1 balkezes, ez elég hamar meglátszik szerintem (evés, rajzolás), pedig ha valaki, én próbálkoztam, hogy háááátha, de csak Fanni lett azKép
Viszont az egeret csak jobb kézzel tudom kezelniKép

Emese! Én se vettem észre annak idején, hogy Juló nem lát jól, a suliban derült ki, hogy a hátsó sorból nem tudja elolvasni a táblát...
Túléltem, hogy tökéletlen vagyok....

Ildi!
Ne már, hogy nem tudtad, hogy Verus meg Zalán....Te már õsbabanetes vagy....
Tényleg be kéne lépni a NOE-ba! De a mi csekkünk már biztos nem is jó, kb. 5 éves... Nem jár vki arra (Ferenciek tere)?

Nálunk már dúl a farsang, minden hétre jut 1 buli. Ma volt Viktornak, focista lett, én varrtam a mezt. Persze olyat, amit a tényleges csapatában is hordhat (reggel már abban fog menni), sárga-fekete, szuperül néz ki. Reménykedtem, hogy nem fog majd így "igazi" után vágyódni, ami 8000 lenne, de már pedzegetteKép. Próbálom rábírni, hogy jövõre, amikor már többet játszik meccset... Bár szó mi szó, az edzés meg szinte ingyen van, 15100 egész évre...

No most ennyi. Fanni vagy hableány lesz, vagy kék tündér, ezt is varrnom kell valamelyiketKép

Pussz mindenkinek.
Betegeknek gyógyulást, talisoknak jó csevegést.

Edóka
Edóka
 


Sziasztok!
Hát, nem a legjobb idõpontot választottam, hogy csatlakozzak hozzátok. El vagyok havazva munkával: bevallás hegyek... (Azért próbálok írogatni.)
Viszont mindent elolvastam. Volt néhány szomorú esemény a múlt héten. Kép Autóbaleset, vírusok, hülyerendõrök (a nemhülyéktõl bocsánat).
Mindenkinek jobbulást!!!

Ági! Utólag sok boldogságot névnapod alkalmából! Ne aggódj, ha netán késõbb feg beszélni Bálint! Azt mondják, hogy akkor tisztábban fog beszélni, mert nem rögzülnek a korán pöszén kiejtett szavak.
Dávidkához már szótár kell, félek, hogy nagyon értetlenül fog késõbb is beszélni.

Szia Barikaandi!
Örülök, ha beválik a tanács! Kép
Köszi a képet. Nagyon helyes család vagytok!

Szia Dia! Már találkoztunk a chat-en!
Hogy van Bori?

Katica: hajhullással kapcsolatban: szedsz valamilyen vitamint?

Bigacsiga Kata! Légyszi' nyilatkozz nekem, hogy mit jelent a cilinderes szemüveg! Köszi! Nemrég megnézettem a szemeimet géppel, mert minden este annyira hasogatott a fejem. Azt mondták, hogy mind a kettõ 0,25-ös és cilinderes. Állítólag nem ez a fejfájás oka.

Balkezességrõl: én balkezes vagyok mostmár majdnem 30 éve!!!
Oké, hogy a szakirodalom szerint nem javasolják, hogy beleavatkozzon a szülõ, hogy milyen kezes legyen a gyereke. De! Én tudom, milyen rossz egy balkezesnek ebben a jobbkezesekre kialakított világban! Arról nem is beszélve, hogy kisiskolásként hogy éltem én ezt meg, hogy én vagyok az osztályban az egyedüli balkezes. Szégyeltem. És még most is sokan megszólnak érte, bár most már nem foglalkozom vele.
Napocska! Az tuti, hogy ha az én Dávidkámmal oda kerülünk, hogy bizonytalan lesz, melyik kezét használja majd, én próbálni fogom a jobb kezébe adni a dolgokat.
Így vagyok ezzel.

Találkozóról küldtök nekem képeket ha készültek?
Nekünk kb. jövõ héten lesz szkennerünk, akkor majd én is tudok küldözgetni.

Üdv mindenkinek!
Feksi
Feksi
 


Sziasztok!

Tud valaki valamit Pelérõl?

Puszi
Niki
Niki
 


Sziasztok!

Emese!
Szerintem sem a te hibád, h nem vetted észre, én 26 évesen kaptam szemüveget, addig kb ezerszer megvizsgáltak a fejfájásom miatt, mert nem tudták mitõl van. A szemészetrõl mindig elküldtek, mert a betûket el tudtam olvasni, szóval azt mondták, jól látok. A fejem meg csak fájt tovább....
A férjemnek volt különleges szembaja meg egy jó orvosa, õ vizsgált meg véletlenül engem is amikor a kicsit vittük hozzá, h megnézze nem örökölte-e az apja betegségét.
Azóta van minimális cilinderes szemüvegem és elfelejtettem a fejfájást.

Feksi!
Szerintem nálad is érdemes megpróbálni a szemüveget, nekem azonnal segített.

Bigacsiga Kata!
Örülök, hogy nem csak az én lányom ilyen "lyukmániás"!
Okozott már egy pár meglepetést, amikor nem tudtam, nevessek-e vagy sírjak. Színesceruza a teáskannában, apró mütyûrkék a billentyûzetben, az apja szerszámostáskájából is rendre eltûnik valami, és a legváratlanabb helyeken bukkan fel.
Néha csodálkozom, hogy honnan van annyi energiája. Megállás nélkül "dolgozik" valamit. Most pl hártanéztem és a szteppcipõmben "táncol", a kicsi meg nagyokat nevet rajta.
Látnotok kellene!
Most rohanok, üdv mindenkinek.
A talisoknak jó szórakozást, remélem egyszer mi is el tudunk menni.

Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jó kívánságokat, máris gyógyultunk töle.Kép Annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni szombaton...Kép
Remélem a képeket megkapta mindenki, mert jött vissza olyan szöveg, hogy ez, meg ez nem kapta meg, de konkrétan nem tudom kire gondoltak, mert felsorolták az összes "másolatot kapnak" névsort. Aztán volt olyan "kupac" név, akinek elfelejtettem kommentárt írni! De remélem így is örültetek?! Írjátok már meg, hogy ki nem kapta meg esetleg!
Azt is remélem, hogy nem leszek túl elavult, mert már egy hete írom ezt a hozzászólást!
Lányok! Aki nem küldte még a Babanetesített kérdöívet, meg az önéletrajzát (régebben leírtuk, hogy ki mikor, hol született és mit csinált idáig) küldje! Olyan kíváncsi vagyok az újonnan jöttekre is!?Kép
Szentendrei ingatlan után érdeklödök: felhívtam a tulaj céget, mindenféle adat megtalálható (még képek is) a köv. címen: [url=http://www.teteny-ker.hu" TARGET="_top]http://www.teteny-ker.hu[/url]

Verus, Évi! Köszi a mailben küldött dícséreteket, bezsebeltem!Kép A vagány baba tánca is tetszett!Kép

Anikó, Adri! Nektek pedig köszi a tündéri babaképeket!KépKép Az úszás amolyan semleges volt, néha csak úgy nézte a vizet, néha kámpics... Csak 20 percet lehettünk bent. Néha azt hiszem elviszem, de semmiképp nem rendszeresen.

Ági! Még 8 napon belül: Boldog névnapot!KépKép

Pocok! Szegénykék! Nem semmi lehetett az a vérvétel. Azért lehetne egy kicsit humánusabb és gördülékenyebb az ellátás, föleg, hogy gyerekekröl van szó, akik pláne be vannak tojva. Kép

Szervezkedös Barikánk! Úgy sajnálom, hogy megint nem találkozunk, de a züllésen majd bepótoljuk!

Évi! Veled mikor fogok vajon végre megismerkedni!?KépKép Gyógyuljatok meg!KépKépKép

Katica! Zülleni jössz? Szívesen!KépCsak szólj, ha kell!Kép

Emes(kKép)ém! Elöször is: Te jó anya vagy!KépKépKép Hát ennyire elkerüljük egymást? Se 26-a, se 7-e? Nem tudod valahová lepasszolni a srácokat estére? Ilyet nem csinálhatnak szerintem a zsaruk! Próbálj meg utánna érdeklödni! Ilyenkor mindig csalódok a rendörökben, ahelyett hogy a fontosabb dolgokra koncentrálnának!!!!KépKép

Madárka! Sajnálom, ami Petrával történt! Talán visszaáll a normális kajálásra!? Majd Pelével "eltáncolgattok" áprilisban, legfeljebb levezetjük mi a szülést! Remélem jól van a babóca a hasadban! Lehet valami újat tudni róla?Kép

Erika! Gratula Lilihez! KépKépKép És gratula az álláshoz és a hitelhez!Kép

Moni! Ne izgasd magad, nem felejtünk el! De miért nem érsz rá (ha nem vagyok indiszkrét), dolgozol? Vagy csak a gyerekek foglalnak le ennyire? Amikor megjön az email a fotókkal, rákattintok jobb gombbal a képre, kép mentése más néven, aztán van nekem is babanetes képek mappa, odamentem csak a képeket.

Napocska! Akrobata müvésznönek csak ki tudtok találni valamilyen megoldást! Éjszakáért:Kép Adatokat megkaptam, a szül. súly és hossz hiányzik még. Képek: irigyellek a gyönyörü lánykákért, remélem a harmadiknál nekem is bejön. Recept:?Kép

Kati! Akkor megkaptad az emailt! De édes az Alex! Büszke lehetsz rá! Kép Kölcsönadhatnád néha!Kép Tudod, a barátainkhoz bármikor eljöhettek gyorsház nézöbe!

Zsóka! Legalább nem kell tapéta díszcsík!Kép

Jamina! Sokat gondolok rád, remélem most már valamelyest jobban vagy!Küldök:KépKépKép

Cili2! Jó, hogy írtál újra! Az is jó lenne, ha tudnál jönni zülleni!Kép

Andi3! Üdv, persze, hogy csatlakozhatsz! Küldd el emailben a köv. adatokat a táblázatba: Gyerekek szül. ideje, szül. súlya, hossza, jelenlegi súlya, hossza, lakhely, email cím.Kép

Snoopy! Kövirózsa van (fülembe), ahogy jobban leszünk hívlak! Még a gatyesszal is tartozunk! Úszni nem megyünk így. Ezért nem érdemes nekünk állandóra befizetni, majd idönként megyünk csak. A fotó tényleg szupi, köszi!Kép Hol lehet megszerezni a Harry Potteres játékot? Láttam én is múlt hét szombaton a filmet!Kép

Bigacsiga! Nálunk is volt ilyen betömös korszak! Kis eleven a fiad!Kép Gyógyulj meg!KépKépKép

Lara! Éppen felírtalak a hiányolós listára! Fotót most megyek megnézni, megjött-e! Inkább kapcsold ki a tévét. A háttér tévézés is ártalmas! Kép

Edóka! Jól megijesztettél ezzel a farsanggal! Aki holt béna a jelmezkészítéshez (én), az mit tud ilyenkor csinálni? Kikkó elsö farsangja közeledik! A múltkori lopás miatt:Kép

Feksi! Téged is épp felírtalak a hiányolósra! Két adóbevallás között gyere azért!Kép

Tök sokan leszünk a züllésen! Ez jó! Viszek megint gépet és fotózunk!
Na most megpróbálom: Hiányoznak, akik régen nem írtak: Ancsa, Cory, Dia, Aussie Eri, Gabi1, Kingandi, Orsi, Tvica. És akik még régebben nem írtak: Prü, Cseri, Ery@, Mari, Magdi. Aztán még sokan mások, akik csak bejelentkeztek és azóta nem is írtak! Pele és Jamina is hiányzik nagyon.Kép
Táblázatot küldöm körbe!

Puszi, Evey
evey
 
 


Én édes Katinkám! Most látom, hogy mekkora béna vagyok! Tudod: Kép helyett Kép-t akartam írni!

Puszi, Evey barátnéd
evey
 
 


Kedves Lányok,

most csak nagyon gyorsan, mert nem a saját gépemrõl írok.

Mindenkinek nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat, igazán nagyon sokat segítettetek.
Már jobban érzem magam, de lelkileg azért még nem vagyok a régi.
Továbbra is gondoljatok rám, amíg nem leszek újra köztetek.
Jamina

Ui: teszek fel új képeket az albumomba
jamina
 
 


Andi! Tegnap azt elfelejtettem írni, hogy az egyik szemem plussz 0,25-ös, a másik mínusz 0,25-ös (jó mi?). És erre nem adnak szemüveget, mert akkor a két szem nem jól fogja összeilleszteni a képet. Sajnos marad a fejfájás...
Egyébként üdv. itt a topicban, én is új vagyok még.

Evey köszi a képeket, nagyon aranyosak vagytok! Kendõs kép nagyon tetszik. Dávidkának is próbáltam a kendõt, de nem tûri meg a fején.
Bocs a kérdõív miatt, igyekszem vele.

Vera! Filctollas képen mi is sokat röhögtünk, nálunk is volt hasonló jelenet, csak akkor Dávidka saját magát dekorálta ki.

Vírusos betegeknek ajánlom elolvasni a "Aloe vera immunerõsítõ" c. topicot ("Életmód"-ban van)!!!

Sziasztok!
Feksi
Feksi
 


Drága Lányok!

Ma értünk haza Alsópáhokról, csak szuperlatívuszokban tudok mesélni róla. Olvasni még nem volt idõm, de bepótolom. Életünk egyik legszebb nyaralását töltöttük el és máskor is megyünk.

Puszi:

Geri
Gerianikó
 


Sziasztok!

Család egészségügyi helyzete: Csongi jobban van, anya javul, apa beteg.Kép

Sajnálom a talit..Kép Most már tényleg szerveznem kell egy vidéki összeröffenést! Szolnok sincs sokkal messzebb, mint PestlõrincKép

Csongi kezdi tökélyre fejleszteni a járást! És képzeljétek, tegnap többször is betalált a szájába kajával teli kanállal. Csak néztem! Olyan kis ügyes! Na, jó kicsit elfogult vagyok!

Az alsópáhoki telelõkre irigy, irigy, irigy...Kép

Barika megkaptam a kérdõívedet, háromszor isKép Most már mindent háromszor nagyon tudok róladKép

Tényleg jó lenne, ha kitöltenétek ezeket az íveket (aki még nem tette)! Sokkal részletesebb, és olyan érdekes olvasni! Nagy szívfájdalmam, hogy egyedül maradtam politikai unszimpátiámmal a jelenlegi hatalom iránt...Kép
De az összes többiben nagyon hasonlítunk!KépKépKép

Na, engem itten megharapnak! Azt hiszem megyek!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Evey:Bepótolunk mindent 9-én!Majd küldök neked egy e-mailt amiben írok magamról részletessen!!!KépKépKépKép,már jobban vagytok!!

Remélem,hogy akik voltak a szombati talin jól érezték magukat!!Megpróbálom elintézni,hogy jövöhéten már mindenki kapjon egy kis ízelitöt a fotókból,mert ezen a gépen nincs USB port csak a férjemén és az Õ gépe darabogban!!Igyekszem,Vicáék sajnos nem tudtak segíteni!

EmeseKéptt hagytad a talin a Barbie-s tükröt,írd meg mailban a címed és átviszem!!

Évi:Majd még írok magamról ami nem volt a kérsdöívben!!

GeriAnikó,PM:irigykedem én is a telelésetek miattKépKépjól éreztétek magatokat!Febr.9-én találkozunk!

Jamina:SokKépKépKépKépKépKépKépKépküldök és nagyon hosszú ideig gondolok rád,várom a képeidet és neked is elküldöm a kérdöivet,csak eddig nem akartalak vele traktálni,meg volt a magadKépKépKép:baja!!Most már csak a jövö fele és lesz még sokKépKépKépKépKépKépKépbabád aki ott fog körülötted rohangálni!Kívánok neked nyugodttKépKépKépKépnapokat!!!!Képeket is küldök majd!

Niki:Pele nagyon jól van,ma szombaton találkoztam vele a talin,és nagyon jól néz ki,csak sajnos még nem tud netelni,mert nincs bekötve.3 hónap múlva szül és kisfia lesz!!KépKépKépsegíthettem!

Lara:Köszi a fotókat,nagyon aranyossak és szépek vagytok!
Sziasztok,várom a taliról a véleményeket!!
KépKépKépKépKépKépKépKép,hogy megismerhettelek titeket!
barika_andi
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is hazaértünk Alsópáhokról és valami nagggyyyyon szuper hely. Annyira jól éreztük magunkat még így a trutyis tél közepén is, hogy ihajjjj.
Tény, hogy nem olcsó hely, viszont tényleg magas szintû a szolgáltatásuk is és valóban bababarát minden. Minden nap voltunk a gyerkõcökkel úszni, majd teszek fel képeket. Sokat kirándultunk, sportoltunk, szórakoztunk, ettünk-ittunk, társasoztunk.

Pankának most sajna egyszerre jön a két szemfoga és nagyon szenved. Lázas lett és tûzvörös a feneke. Úgy sajnálom Kép
Épp most rohantam be hozzá, mert nagyon felsírt, de már alszik is.

Andi3! Mi meg a XVI. kerületben lakunk és Szadán akarunk építkezni. Majdnem szomszédok leszünkKép Melyik usziba jártok?

Milyen volt a mai talitok? Kik voltak?

Na akkor írom, hogy kik jönnek a züllésre, ha valaki kimaradt volna kérem jelezze:

Evey+1 fõ
Edóka
Kriszta
Cs.Kati
Erika
Bigacsiga
Barika
Ági
Verus
Liesel
Anikó
Iboly
Pele
Kingandi
fDia
Tvica
Madárka
Én+1 fõ
Summa 20fõ.

Többiek????????????

Évi, Bigacsiga, Evey jobbulást mindenkinek. Balkezességrõl majd jövök írni mint szakember. Most megyek pakolni.

Jó éjt:

Pankamama
PM
 


ja, nem kaptam képet se Larától se Barikától, a többieknek nagyon köszi!!!!!

Pankamama
PM
 


Sziasztok!
Olyan jó volt maegyütt látni ennyi klassz gyereket, presze a klassz szüleikkel együtt! Kép REmélem, minden rendben ment azután is, hogy mi eljöttünk. Meséljetek, volt még meseelõadás?
Barika! Még egyszer nagyon köszi a tali megszervezését. Nem tudok róla, hogy a tükör a miénk lenne, de majd megkérdezem Gergõtõl, mit csomagolt a hátizsákjába. Minden elõfordulhat, de az tuti, hogy én nem vettem nekik ilyen gyönyörûséget.

Jamina! Nagyon örülök, hogy újra itt vagy! Gyere csak gyakran, talán így hamarabb sikerül helyrerázódnod. Segítünk, amiben tudunk, ugye, tudod?
Képeiteket megnéztem, nagyon szépek vagytok! Kép

Evey! A táblázat megjött, köszi érte! Viszont fénykép egy szál se!!! Kép A züllést sajnálom, most nem fog összejönni, de a következõre már foglalhatod is a helyemet magad mellett!

Lara! Tõled sem kaptam képeket!

Anikó és PM! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Majd meséljetek részletesen, jó?

Köszi mindenkinek a megnyugtatást szemüveg ügyben, nagyon jólesett! Kép
Feksi! A cilinder belsõ szemtengelyferdülés. Vagyis csak befelé vagy kancsal, kintrõl nem látszik. Én is az vagyok. Ha valaki felveszi a szemüvegemet, tuti nem lát vele rendesen, még ha a dioptria egyezik is.

Snoopy! Elõástam a rágható könyveket, két kicsi és egy nagyobb van, jövõ héten küldöm.

Képzeljétek, ma megint lebuktam. Nem elég, hogy Lili folyton bácsit keres itthon, ma kaptam egy SMS-t Sanyimanó aláírással. Érdeklõdött, hogy szépet álmodtam-e, és jobbulást kívánt. Na, megint magyarázkodhattam... KépKépKép

Lányok, mostantól az axelerós címem nem mûködik, a datanetesre írjatok meg küldjetek képeket! Köszi!
Körbeküldöm még egyszer a címlistát, mert voltak változások megint.
Mindenkinek sok puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Csak egy árva címlistám van Emesétõl... Kép
Semmi más.

Képzeljétek! Ma jönni akartak a szüleim, de mivel anyukám beteg lett, csak apukám és a húgom jött. (Apukám hozta az autóhoz az alkatrészt, mert -mondanom sem kell- önindító hibája volt, nem indult.) Beszélgettünk és mostam, fõztem közben. Egyszer feljött az alattunk lakó néni, hogy tudjuk-e, hogy valami folyik nálunk. Akkor vettük észre, hogy a mosógép csöve nincs a helyén és a fürdõszobában áll a víz, mi több, már az elõszobának egy részén is. Gondolhatjátok hogy beszélgettünk, ha nem vettük észre! Zokniban bele, feltöröltük; holnap már elõre félek lemenni a nénihez megkérdezni, hogy "Mennyire ázott be?"

Most megyek mosogatni, holnap bõvebben. Üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,
tegnap még írtam, hogyí ma megyünk, de reggelre lett két köhögõs, orrfolyós gyerekem KépKép
És még csak nem is hiányolt senki KépKépKép
Megyek is...
Kép
Zsóka
Kép

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira sajnálom, hogy ma nem tudtam veletek találkozni, de nem akartam megkockáztatni, hogy ennyi gyönyörû baba és klassz anyuka velem együtt fújja az orrát.
Köszönöm mindenkinek a gyógypuszikat. A gyerek már jól van én meg javulgatok.

Kiürítettem a posta ládámat. Az új babanetes kérdõívekbõl én is kérek! Meg kérek képeket is!
A cimem nem változott mint ahogy Emese levelében olvastátok továbbra is a kata.szabo@mailbox.hu címre írhattok.

Zsóka! Jobbulást! Kép Kép Kép

Juca! Bízz benne, hogy kiszárad és nem látszik meg.

Emese! Neked milyen kalandajid vannak?
A hugom azt kérdezte a rendõr mivel mérte meg, hogy menyivel mentél, mert azt bizonyítani is kell.

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Halihó!
Zsóka! Én hiányollak, de én sem jártam itt egy jó ideje... Kép
Jobbulást a skacoknak!
Lara, Evey, és aki mostanában képet küldött, de nem nekem, én miért nem kapok??? Kép Léciléciléci!!!!
Napocska! jelentem én is boldog balkezes vagyok, SOHA, SEMMILYEN kárát nem láttam, senki se csúfolt, állítólag szépen írok és ügyesen rajzolok (ha kell) söt, még csellózni is megtanultam anno... én is sokat csinálok jobb kézzel, pl. vágás. Az, hogy milyen kezes valaki, az biztosan csak ovis kor körülre derül ki. A kezességet többféle képpen szokás vizsgálni, nem csak azt nézik, hogy melyik kezeddel nyúlsz gyakrabban a ceruza után. Van olyan vizsgálat is, hogy leteszel egy gyürüt az aztalra és megkéred a gyerköcöt, hogy emelje fel és kukucskáljon át rajta. Itt pl. az számít, hogy melyik szeméhez emeli, a bal kezesek általában a balhoz. Vagy ott van a labdás teszt, amikor leteszel a földre egy labdát, és megkéred hogy rúgjon bele. Itt is a balkezes szívesebben rúg a ballal. Ezeket a vizsgálatokat azt hiszem csak 3 éves kor körül szokás végezni, addig még nincs sok értelme. És ahogy már a többiek is tanácsolták, ne adogass egyik kezébe se! Hadd vegye el ö, amelyik kezével akarja. Én úgy tudom, az igazi kétkezesség az nagyon ritka, inkább a mi esetünkben is arról van szó, hogy balkezes létünkre kénytelenek vagyunk sokmindent megtanulni jobb kézzel, mert a többség jobbkezes. Ez viszont pl. nekem abszolút nem volt stresszes, söt, még gyerekként elönyeim is voltak balkezesként... Kép
Na, ennyit erröl, majd PM még részletesebben. Kép
Nálunk megint nemalvás van, azt hiszem fog... Kép Leevi kint alszik a mínusz 15-ben, de ott legalább alszik! Kép
Mindenkinek puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!

Folytatom a naplót.

2001. december 24, hétfõ: Na, ma van karácsony. Lóhalálában befejeztük az ajándékokat, kitakarítottuk a maradékot, felállítottuk a fát, csomagoltunk, így is elkéstünk apáméktól a vacsoráról. Mindegy, a lényeg, hogy ott voltunk. Anyám elcseszte a pulykáját, mert a rajta lévõ tészta széttört, de így is isteni volt. Bori viszont csak a leveshez való fõtt tésztát volt hajlandó enni. Rokonság tömte szaloncukorral, hiába kértem, hogy ne. Az ajándékok nagy sikert arattak, a nagymamám nem hitte el, hogy a vázát, amit kapott, tényleg én festettem, de a legnagyobb sikere egy általunk készített 2002-es Bori naptárnak volt. Olyan este 10 körül hazaindultunk. Itthon vettem észre, hogy Bori forró, lázmérés, 39,4. Közben le is hányt, így legalább megszabadult a szaloncukroktól. Telefon az ügyeletnek, oké, jönnek, addig tegyem a gyereket priznicbe. Így Borit kelthettem fel, priznic, üvöltés, aztán szegény vissza is aludt. Akkor ébredt csak fel, amikor cseréltem rajta egyet, és amikor megjött a doki bácsi. Kiderült, hogy valami vírust nyalt be szegénykém.
Ja, viszont a karácsonyi ajándékoknak hála motorizált háztartásom lett: kaptunk egy mikrót és egy porszívót.Kép

2001. december 25, kedd: Borinak ma is magas láza van, így apósékhoz nem megyünk. Kiderült, hogy anyós ott is beteg, így csak apósom, meg a párom tesója jött át. Apóséktól meg tudjátok, mit kaptunk? Egy mosógépet...Kép Anyámnak meg ma van a szülinapja is, így õt is felköszöntöttem, egyedül átmentem hozzá.

2001. december 26, szerda: Itthon voltunk, Bori még mindig lázas. Felhívtam a doki nénit, de csak a védõnõt értem el, azt mondta vigyem le másnap, ha még mindig lesz.

2001. december 27, csütörtök: Még mindig lázas, viszont pont a rendelési idõ alatt aludt, nem volt szívem felkelteni.

2001. december 28, péntek: Na, ma lejutottunk végre a dokinénihez. Kiderült, hogy a betegség elkezdett ráhúzódni Bori manduláira, kaptunk antibiotikumot. Az a mázli, hogy nemhogy ízlik neki, de határozottan tombol érte, hogy adjak még neki...Kép

2001. december 29, szombat: Végre nincs láza a kisasszonynak, csak este ment fel. Szilveszteri programjaink terve már így is kútba esett, mert barátok nagy része nem ér már rá...Kép Pedig olyan régen nem találkoztam velük.

2001. december 30, vasárnap: Jézusom, holnap már szilveszter, eltelt megint egy év. És mit fogunk csinálni?

2001. december 31, hétfõ: Délelõtt itt volt szegény anyósom, már Bori hiányban szenvedett...Kép SZILVESZTER! Végül nagyon jó volt, egy haverunk eljött, készítettünk fondüt, azt eszegettük, én szerencsésen felnyársaltam magam a fondüvillára, nem nagy gáz, csak ömlött a vérem, vsz. átszúrtam egy eret, és ideget is, mert elég randán megduzzadt. Bori egészen fél egyig fent volt, így õ az új év kezdetekor évkezdõ szopit kapott. Mi meg pezsgõt...Kép Aztán activity-ztünk (a kalóz papagájára utaló mozdulatom bevonult a történelembe, máig ezt hallgatom), dumáltunk, röhögtünk, TV-ztünk (a legjobb a Gálvölgyi Show-ban a Mikulás és Télapó harca volt, órákig fetrengtünk tõle a röhögéstõl), végül fél hatkor feküdtünk le aludni.

2002. január 1, kedd: Most már én is beteg vagyok, szörcsögök, folyik az orrom, vacakul érzem magam. Jól kezdõdik az új év. Plussz: új év, új vérzés. Ahogy kell. De legalább aludhattam egy jót. Bori is hagyta, õ is kipihente magát. Elvileg holnap dolgozni kellene menni, de asszem nem fogok.

2002. január 2, szerda: NEM IS! itthon maradtam, ráhúzok még egy kicsit, hátha kifekszem ezt a rohadt vírust. A gáz csak az, hogy Bori viszont sokkal jobban van, így elég nehéz...Kép

2002. január 3, csütörtök: Na, ma már kicsit jobban vagyok. Borival már olyan rég nem voltunk sétálni, orvosi utasításra, hogy szegény folyamatosan követeli, hogy SÉTA, SÉTA, SÉTA.

2002. január 4, péntek: Ma itt voltak Edókáék. Még pont sikerült nagyjából helyre tenni nagyjából a lakást, így nem a kupi fogadta õket. Csak a két kisebbik gyerkõcöt ismerhettem meg, de nagyon édesek. Borinak is nagyon tetszettek. Együtt ugráltak az ágyon, teáztunk, a gyerekek viháncoltak, mi meg egy kicsit dumáltunk. EDÓKA, jöhettek ám máskor is!Kép

2002. január 5, szombat: Pihi nap.

2002. január 6, vasárnap: Bori ma megharapott. Nem cicin, hanem elkapta a karomat és azt. Tiszta erõbõl. Úgy gondolta, jó móka, mondtam neki, hogy nekem nem volt az. Ja, és letört egy darab egy jó fogamból. Kénytelen leszek fogorvoshoz menni, kész anyagi csõd lesz...Kép

2002. január 7, hétfõ: Na, az elsõ munkanap. Azt hittem, röpke két hét pihi után nem képes a fõnököm felcseszni az agyamat, de sikerült neki...Kép

2002. január 8, kedd: Ma karfiolt ettünk vacsira, Bori életében elõször, de falta kétpofára.

2002. január 9, szerda: Ma meló után pihiztünk, aludtunk egy jót délután.

2002. január 10, csütörtök: Ma Bori a Teletubbies egy bizonyos részénél a gyerekekkel együtt kiabálta, hogy Jessie, Jessie, Jessie. Borsófõzelék-evés á la Bori: borsó megfog, kihalász, leszopogat, félretesz. Most már állandóan mondókázni kell, és rajzol, de mindenhová. Hiába mondom, hogy csak papírra szabad, akkor a bútorokat is elkezdi papírnak nevezni...Kép Így aztán mindenhová törökbasát rajzol, amúgy Borisan. Kedvenc mondókák: pont, pont, vesszõcske, Mese-mese mátka, Ez elment vadászni (ennél a kerekecske-gombocska résznél saját magát csikizi).

2002. január 11, péntek: Ma moziba mentünk a párommal, megnéztük a Gyûrûk Urát. Fantasztikus volt! Alig várom a folytatást, bár Bombadil Toma és a sírbuckák hiányoztak. Boricska meg ugyan elaludt, de amikor hazaértünk, fenn volt. Mintha csak érezné, hogy mikor jövünk.

2002. január 12, szombat: Ma nagy alvást rendeztünk, és apáméknál jártunk.

2002. január 13, vasárnap: Ma délelõtt a csettes csapattal elmentünk a Mammut kettõbe, a játszóházba. Bori iszonyúan élvezte, kergette a labdákat, akkora labdákat rugdosott, ami nagyobb volt nála, stb. Úgy kifáradt, hogy csak na, hazafelé el is aludt.

2002. január 14, hétfõ: Ma elaludtam, így nem mentem be dolgozni. Bori viszont tiszta hisztis volt délelõtt, délutánra meg tiszta jó kedve lett, össze-vissza bohóckodott. Ki érti ezt?

2002. január 15, kedd: Bori ma almát lopkodott a babakocsi aljából. De olyan kis huncut módon, hogy amikor rájött, hogy lebukott, mindent eldobott, és berohant a sötét konyhába elbújni, hogy ne vegyem észre, miben sántikál...Kép

2002. január 16, szerda: Bori ma éjjel fél négyig fent volt. Örültem neki rettenetesen. Már karácsony elõtt elkezdõdtek a gondok, mert jött a foga, aztán úgy voltam vele, hogy majd karácsonykor elkezdjük a leszoktatást, erre beteg lett. Egész nap nem aludt, egy szemhunyásnyit sem, viszont este korán elájult. Ja, és a túró rudi miatt fél órás hisztit vágott le.

2002. január 17, csütörtök: EGÉSZ ÉJJEL ALUDT A KISCSAJ!!!KépTudjátok, mit evett ebédre? Fõtt karfiolt, csilis szardíniával összekeverve...Kép Hihetetlen ínyenc, nem?

2002. január 18, péntek: Ma meló után felvettem Borit a Móriczon, és mentünk egy ismerõshöz ruhát venni. Ott meg rácsücsültünk a fogas alatti polcra, ami leszakadt. Olyan ciki volt. Mikor meg hazajöttünk, észrevettem, hogy Anna szegény égve felejtette az egyik gázrózsát. Mondjuk, mesélte, hogy Bori már annyira fáradt volt az induláskor, hogy egyfolytában hisztizett. Be is aludt a Móriczra menet felé.

2002. január 19, szombat: Ma kimentünk a Marcira, de jól megszívtuk. Két percet késtünk, és kiadták az asztalunkat, így jöhettünk haza. Utána kimentünk apámékkal Gyálra a nagyimhoz. Bori elkezdett ragozni. Egyes szám, elsõ személyt használ, és névmásokkal is él már. Állandóan sétálni akart. Ott volt a nagyanyám testvére is, Bori meg irtó fáradt volt, sok volt neki a létszám is, ezért szegénykém elég sokszor hisztizett, mire megkaptam, hogy hogy el van kapatva a gyerek. Mondja õ, akinek az unokája 3 évesen fotózásokon vett már részt, és már rendesen sztárallûrjei voltak... Hmmm... Kicsit szarul esett... Viszont miután elment, Bori tök normális lett.

2002. január 20, vasárnap: Ma akkorát aludtam, de akkorát. Szinte egész nap...Kép Mire hazajött a párom, összeporszívóztam, rendet raktam, bár ez utóbbit percek alatt megszüntette Bori. Párocskám meg nem hitte el, hogy bármit is csináltam volna. Na, erre úgy összevesztünk, hogy a végén megpofoztam...Kép Nagyon durva volt. Megkaptam, hogy nekem büdös a munka, stb. Meg hogy biztos jól meg tudnám szokni, ha õ eltartana három évig, és nem kellene dolgoznom, és itthon lógathatnám a lábam a gyerekkel. Meg, hogy ne panaszkodjak, hogy a gyerekkel lenni nem is fárasztó... Meg hogy nem hiszi el, hogy a gyerek annyiszor felébred éjjel, mert õ is mindig fel szokott ébredni. Csak azt nem értem, hogy lehet, hogy közben horkol és még azt sem hallja, ha kiabálok neki, hogy ugyan segítsen már... Na, mindegy.

2002. január 21, hétfõ: Reggel a hangulat még puskaporos volt, három telefonbeszélgetés után jutottunk el oda, hogy kompromisszumot tudtunk kötni. Így most heti beosztásba került a házimunka. Délután meglátogattuk a másik nagyimat, és kipróbáltam az evezõpadját. Képzeljétek, a 76 éves nagymamán naponta ezen edz. Nem semmi, mi?
Ja, és tegnap megszületett a fõnököm unokája...Kép

2002. január 22, kedd: Ma van 5 éve, hogy az öcsém meghalt. Olyan fura, annyira távol van és mégis olyan közel. Az én drága párom, mire hazajöttem, mindent elmosogatott, és kaját is csinált. Aztán együtt voltunk, és annyira, de annyira édes, kedves és normális volt. Délután átmentünk apámékhoz, hogy megnézzem, hogy bírják lelkileg, de addigra már annyit ittak, hogy elaludtak. Este 8 körül hívott apám, hogy miért nem ébresztettem fel õket.

Most ennyi lányok, majd máskor a többit, maradjon még téma..Kép

Jamina, örülök, hogy felbukkantál! Jó hallani rólad!

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia
 


Helló Mindenki!

Hát visszajöttem, de nagyon röviden. Lili lázas, köhög és folyik az orra. Alig aludt egész nap, most durmol, de ki tudja meddig. Tegnap éjjel jó, ha 8 órát aludt összesen. Én pedig a felét. Még jó, hogy nem a múlt héten jött ki rajta.

Én is dicsekszem. Lili mondja, hogy "haci" (hapci) és, "cici" és "tete" (tessék). Tanuljuk az új szavakat és néha már az anya is sikerül. De az ritkábban. Nyilván mert én vagyok vele a legkevesebbet KépKépKép Egy kézzel séta nagyon megy és ma azt gyakorolta, hogy elengedte amibe kapaszkodott.

A hotel: Nagyon igényes tisztaság és babaközpontúság. Egy szobás, kétszobás apartmanok, de vanna fõzõfülkések is. A szobák nagyon jól fûtöttek, pici zuhanyzós fürdõszobával. Adnak bilit, wc ülõkét, kiskádat és babaágyat ágynemûvel. Az uszodában meleg van, tisztaság, óránként felmosnak. Mindenki kint hagyja a cuccát, mert nem lopnak. Van szauna, ahol csak meztelenül Kép lehet ücsörögni (kivéve PM) és egy csomó minden szolgáltatás. Az étteremben fincsi a kaja, nagy a választék, van etetõszék és pátedli, a babakonyha tejpépekbõl áll. A játszóházban jó a hangulat a szülõk a gyerekeikkel játszanak (kivétel is van), van óvoda, ahol vigyáznak a 3 év feletti gyerekekre és van bölcsöde is, de csak csüt, péntek, szombat. Senki nem vette igénybe. Hát röviden ennyi. Ja és rengeteg szülõvel összebarátkoztunk, beszélgettünk jó fejek voltak.

Most megyek. Igyekszem gyorsan visszarázódni a régi kerékvágásba.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok LÁnyok!

Nagyon szûkszavuak vagytok a szombati talival kapcsolatban. Miért?

Nálunk javult a helyzet ma Pankának csak kis hõemelkedése volt, aludt 3 órát és nagyon vidám volt egész nap. Gyakorlatilag mostmár bárhol fel tud állni és próbál araszolni oldalra aminek néha nagy pofáraesés a vége. Lazán kinyitogatja a szekrényt és kipakol belõe és át mer mászni a küszöbön isKépvége a nyuginak. A fenekére nagyon jó a Bioptron lámpa.

A hotelról még anyit, hogy a fûtést mindenki maga tudja szabályozni a szobájában. Valóban nagy a tisztaság mindenhol. Viszont csak zuhanyzó van nincs kád csak kis babakád. A szauna azért érdekes mert most még csak egy van és férfiak, nõk vegyesen látogatják. Le kell venni a fürdõrucit a fertõzések miatt és magadra kell tekerni egy vékony, kicsi lepedõt. Sokan viszont meztelenül mennek be és csak ráülnek a lepedõre. Sajna nem a fiatal izmos fiúkKép
Kinn a zuhanyzóban pedig ahol a személyzet is járkál átlátszó üvegkabin van, magyarul amikoz zuhanyozol, mindenki gyönyörködhet benned. Ez nem tetszett.
A másik, hogy meg akartuk nézni a Festetics-kastélyt /így írják?/ és az ok. hogy babakocsival nem engednek be, de hátihordozóval sem, mert levered a mûtárgyakat. Csak ölbe!!!!!vihetsz be járni nem tudó gyereket. Röhej.De mi elmentünk más érdekességeket megnézni. Kaptunk a hotelban "wellcome" drinket, sütit, kávét is. Nagyon szép a kilátás a szobákból, csend van és nagyon jó levegõ. Szóval az tuti, hogy még valamikor visszamegyünk. Van gõzfürdõ, csocsó, lehet kondizni és ping-pongozni is. És még most is építenek valamit. Gyerekeknek csak tápok és pépek vannak. A személyzet viszont szuper.

Olyan fura visszarázódni a hétköznapokba, bár most lesz egy pár program /holnap múlok 28 évesKép/

Várom a züllést, hogy tudjunk dumcsizni. Kinek küldjek a telelésrõl képet?

Mindenkinek pusszantás a tudományos értekezést legközelebb, mert ma vasaltam, takarítottam, sétáltam...ki vagyok nyúlva.

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

PM! Akkor én leszek az elsõ... NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!KépKépKépKépKép
Na kinek küldjél képet? Hát nekem!

Nálunk még mindig a betegség az úr! De jobbulunk!

Üdv Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem, minket is elért a hasmenéses-lázas vírus. Bár lehet, hogy csak a bolognai spagettim a ludas a dologban, de mindhárom gyerekem egész nap f*ott. Holnap diéta, krumpli, rizs, keksz, aztán majd meglátjuk.

Zsóka! Igenis hiányoltunk! Én személy szerint itt, a topicban is, a szombati talin meg szóban jól kibeszéltünk Pelével, hogy megígérted, aztán sehol senki. Jobbulást Nektek, és gyere gyakrabban!

Juca! Na, és mennyire ázott be a szomszéd néni? Kép Imádom az ilyeneket, minket is mindig eláztatott a fölöttünk lakó Csöpi néni, úgy havonta. Lassan meg lehetett szokni!

Bigacsiga! A régi címedre hiába küldtem bármit is, nem sikerült. A profilodban meg ezt az újat találtam, gondoltam, megváltoztattad. Bocs, akkor most mindenkinek rosszat küldtem?

Dia! Lassan utoléred a mai napot a naplóval! Jó kis mozgalmas-beteges évvégetek volt!

Anikó! Lilinek jobbulást, remélem, ma éjjel már Te is valamivel többet tudsz aludni!

PM! Pankának is jobbulást! Neked meg boldog szülinapot!!!!! Kép Képeket várom!
Nem vagyunk szûkszavúak a szombattal kapcsolatban, de még elég kevesen írtak azok közül, akik ott voltak. Majd figyeld, ha jön Kati, Verus, Ildi, Snoopy, Vica is, õk még azóta nem írtak. BarikaAndi csinált egy csomó fényképet, gondolom, majd felteszi azokat is!

Na, én is elmegyek vasalni egy kicsit, mert már kidõl a sok cucc a szekrény aljából.
Puszi Nektek:
Emese
Emese
 


Liesel! Próbáltam Neked is elküldeni a címlistát, de sehogy se sikerült. Nem tudod, miért???
Emese
Emese
 


Sziasztok,
balkezességrõl tõlem is: Kép
anno az óvodáig voltam balkezes, onnan kedzve okos és hozzáértõ apám kérésére az ovónõk és késõbb a suliban átszoktattak a jobb kezemre. Már ami sikerüt nekik - írni ugyan jobban írok, de ballal vágok, varrok, hímezek stb. Az írással annyira elrontották a dolgot, hogy nyolcadikos (!!!) koromra lett olvasható írásom. A mai napig rettenetes görcsösen fogom az írószerszámot, tíz perc írás után begörcsöl a csuklóm.
Balkezesek kézügyessége/rajztehetsége: ez attól van, hogy az agyféltekékben a balkezeseknél, mivel náluk máshová kerül az írás készsége, annak a "helyes" (jobbos) helyét átveszi vmi, vagy már eleve ott van, amitõl fantasztikus kézügyességük lesz. NA most aztán leírtam jó érthetõen, lehet, hogy hülyeséget is, de a lényeg igaz, és remélem, értitek Kép. Mindenesetre Leonardo vagy Michelangelo (??) is balkezes volt Kép. Meg egy csomó híres festõ. Ha vkit az elõbbi fejtegetés ponbtosan élrdekel, megkérdem a hugomat - õ ugyan nem balkezes, viszont rajzszakon végzett az egyetemen Kép.

Emese, köszönöm, hogy hiányoltatok Kép. Remélem, rosszat nem beszéltetek rólam Pelével Kép. Olyan rossz volt, annyira készültem Kép. Majd legközelebb. Hasmarssal hogy álltok? Jobb már? Sok-sok tea meg fõtt krumpli! Ha mindkét oldalról meggyógyultunk, jó lenne találkozni!

Cilinderes szemüveg: nem is tudtam, hogy belsõ szemtengely ferdülésem van... Merthogy nekem is cilinderes a szemüvegem. 14 éves korom óta van. 20 éves koromtól meg kontaktlencsém. Csak az van, hogy nekem plusz bajaim is vannak, mert nekem szemüveggel nem is lehet teljesen korrigélni a látásomat csak lencsével, mert keratokónuszos a szemem. Ha vkit bõvebben érdekel, mi ez, leírom, de addig nem tépem a szám fölöselegesen. Kép

Mit lehet csinélni azzal a gyerekkel, aki nem hajlandó mézes kamillateát inni (sem semmilyet), kizárólag hideg csapvizet? De úgy, hogy piros a torka (nem is kicsit) és folyik az orra? Hiába mondom neki, hogy a kisvakond is kamillateával gyógyította meg a kisegeret...

Késõ du. óta szétmegy a fejem, megyek kikúrálom magam.

Betegeknek jobbulást!! Bigacsiga, tessen meggóygyulni!

üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Akkor most bejelntkezem én is.
Balu már 4,5 hónapos.
A Karácsonyt nagy nehezen túléltük. Itt aludt ugyanis nálunk a párom családjának 5 tagja. Na, ez az amit soha többet nem vállalok!
Szilveszter: éjfélkor ittam egy korty pezsgõt, persze Balu 10 perc múlva bejelnkezett, hogy éhes. Hát tud élni Kép
Balu péntek óta tud sikítani, és azóta folyamatosan gyakorolja is. Kép
Egyébként egyre többet karattyol, mosolyog, kacarászik.

Dia: én nem egészen így emlékszem a jan. 5-re. Csak annyit mondok: sajtoskifli, kenyér Kép

Majd küldök képeket is, csak nem tudom megnyitni a táblázatot Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

A nyaraltaknak is egy kis gyógypuszi Kép Kép Kép Kép Kép Kép meg az az itthonmaradtaknak is. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hülye ez a betegség a gyerek kapott rá gyógyszer és még mindig taknyos én nem és már alig fújom az orrom. Az is lehet megijedt a közértbe amikor látta mennyi papirzsepit vetem tartalékba. Kép Azért távozhatna már a gyerektõl is.

Emese!
Nem küldted rossz helyre csak tele volt a postaládám azért nem jött át. Jelentem kitakarítottam, újra fogadóképes. Meg szeretem a saját leveleimet a páromtól messze tudni, mert sose lehet tudni mikor jön rá a takarithatnék, mert tele a lemez meg lassú a gép meg stb. Ilyenkor kitöröl olyat is amit nem kéne.

Zsóka!
Engedd meg neki, hogy csapvizet igyon. Lehet, hogy õ azt kívánja. Szoktak torokfájásra jeget szopogatni is. Kép


Balkezességrõl.
A hugom balkezesnek indult. Szépen leszoktaták róla. Egész életében szívott a tanulással. Nehezebben ment neki. Pedig õ jó tanuló volt.

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Evey! Küldtem neked január 13-án emilben adatokat a táblázathoz, de valószínûleg nem érkezett meg hozzád, mert a táblázatban nem volt még benne. Tegnap újból elküldtem.

Balkezességre visszatérek: azért azt én sem tartom jónak, hogy drasztikusan átszoktassanak valakit jobbkezességre.
Egyébként éppen az elõbb szenvedtem megint, ugyanis ki kellett töltenem egy számlát a számlatömbben, és amikor már majdnem betelt a tömb és kb. 45 db másodpéldány van kihajtva (mert pl. írom a 46-odikat), a bal kezem alatt egy nagy durunggal próbáljak meg a jobb oldali 2 cm-rel alacsonyabbon levõ papírra írni... Na de mindegy, végülis nem lehet az életben minden olyan egyszerû, unalmas lenne.

Tanácsot kérek tõletek: szerintetek lehetne valamit tenni, hogy egy 17 hónapos gyerek képes legyen játszani a saját játékaival? Vagy várjam meg míg magától átáll erre? Most ugyanis kedvenc idõtöltése a széktologatás, pakolódás, mosogatás, felmosás stb. Le szoktam ülni vele játszani, de kb. 3 percig megy csak a dolog (már építeni is tud, nemcsak rombolni), azután irány a konyha v. mosókonyha.

Egy kicsit dicsekszem is: Dávidka olyan kis puszigyáros lett. Mindenkinek hatalmas cuppanós puszikat ad, a játékoknak is, sõt a bárányos ("bábányos") overálljának is. Nagycsalád el volt ájulva tõle, amikor búcsuzáskor millió puszit kiosztott mindenkinek. Imádnivaló!

Na befejezem.

Sziasztok!
Feksi
Feksi
 


Sziasztok!

Lányok, annyira aranyosak vagytok! Hát hogyne sikerült volna a vizsgám, amikor ennyien szorítottatok nekem!

Adri, ettõl a cicibiblia szövegtõl kifeküdtem! Kép

Kriszta, nekem se nagyon ment a fejés, ennek ellenére Gergõ(28 hó) még mindig szopizik. Sokan vagyunk, akiknek nem sikerül fejéssel kiváltanunk a tejleadó reflexet. Ha meg már pont annyi tejcsid van, amennyi Pötyikének kell, nehéz is lenne fejni plusz mennyiséget.

Bigacsiga Kata, habár jócskán túl a 8 napon, boldog születésnapot kívánok a kicsi (nagy) fiadnak!

Ági, neked pedig boldog névnapot! Ha Bálintot 7 hónapig tudtad szoptatni, az szerintem, nagyszerû! Vannak, akik boldogok lennének, ha ennyi ideig tudnák szoptatni a gyermeküket. Ne keseregj ezen, gondolj arra, milyen klassz dolga volt a kicsi fiadnak az idõ alatt! És persze, szívesen megosztom veled mindazt, amit tudok, ha jön a következõ baba.

Pankamama, isten éltessen sokáig!

Madárka, igaza van Petrának, jó is a füstölt hús! Na meg a csoki... Hízik már a lány?

Zsóka, nagyon tetszett a betétes sztori, meglehetõsen kreatív gyermekeid vannak!
Szerintem, hagyd a beteg gyerkõcöt, hadd igya a vizet, a homeopátiában is van ilyen jellemzõ tulajdonság, hogy valaki a hideget kívánja, ha fáj a torka.

CsKati, dehogy baj, nyugodtan megadhatod a címemet az ismerõsödnek. Egyébként az elmúlt két-három hétben több kérdést kaptam emailben, mint a LLL Magyarország egy év alatt Kép
Alex nagyon édes, hogy így készül a szülinapra!

Emese, neked aztán jól összejött a rendõrökkel! Ne hagyd magad, határozott légy! Biztos, hogy meglepõdnek, ha valaki nem tojik be tõlük.
Ne mondd már, hogy rossz anya vagy, nekem azt mondta a szemész, hogy a gyerekek tudnak annyira erõltetve fókuszálni, hogy õ sem lehet mindig biztos abban, hogy baj van. Ezért is csinálják a pupillatágítást, akkor nincs sompolygás, minden kiderül.
A folyt. ígérem, köv.

Andi3, szia, írj gyakran! Tetszik nekem az ír sztepptánc, ismered azt a híres ír táncost, Michael...... hogyishívják, naaa, nem látom kimondani, biztos a késõi óra teszi.

Snoopy, de jó, hogy elõkerültél te is. Ugye, hogy jó a tappancsos módszer?
Ha van pl. Photoshop a gépeteken, akkor le lehet "butítani" annyira a képeket, hogy ne legyenek olyan hatalmasak.

Liesel, tetszett a teniszütõs történeted!

Edóka, mi NOE tagok vagyunk, hívd fel õket, küldenek csekket. Csak egy kicsit magas már a tagdíj... 2500 Ft, de március után lehet, hogy még több lesz.

Lyányok és gyerekek, ne betegeskedjetek má' !

Mi itt dagonyázunk a sárban, most kívánjak megint havat? Ma viszont hatalmasat kirándultunk, áttörtünk a bozótokon, megnéztük a vaddisznók kedvenc dagonyázóhelyeit, kerülgettük a bogyókat Kép, és csak azért nem várom a nyarat, mert akkor megint aggódhatok a siklók miatt. Ez a kirándulóidõ nekem tökéletes.

Puszi mindenkinek, most beájulok az ágyba.
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Pankamama!
Boldog születésnapot!!

Feksi!
Szerintem ne aggódj, az én lányom is inkább a "felnõttes" játékokat (edények, fakanál, csavarhúzó(!), újságok, felmosórongy) választotta, mint a színes mûanyagokat. Amivel a szülõk "játszanak" az mindig sokkal érdekesebb. Idõvel biztosan megbarátkozik a saját játékaival, nálunk ez így volt. Most ott tartunk, hogy a kicsi dolgait veszi el folyamatosan.
Szemüveg ügyben: talán érdemes lenne megpróbálni dioptria nélküli cilinderes szemüveget. Az elsõ nekem is ilyen volt, utána kaptam dioptriásat (-0.25).

Iboly!
Michael Flatley-re gondoltál? Ismerem, igaz nem személyesen...
Én nagyon odavagyok az ír táncért, de sajna késõn kezdtem és nem is tudok annyit foglalkozni vele amennyit szeretnék (26 óra naponta). Talán ha a gyerekek kicsit nagyobbak lesznek (igaz, még egy harmadik tervben van).
Nálunk is a sár az úr! Zsófi tegnap kiment a kertbe játszani és 1 óra múlva alig ismertem meg. Büszkén mesélte, hogy megtalálta a legmélyebb pocsolyát. Hát ez látszott is rajta.....

Miután az egész család átesett a náthán, orrfolyáson, köhögésen, most úgy néz ki, én következem. A torkom miatt egész éjjel nem aludtam, pedig rámfért volna, a gyerekek hétvégén igen aktívak voltak alig akartak aludni. Lehet, hogy a front miatt?
Most fõztem egy nagy kancsó teát és gyógyulgatok.

Puszi mindenkinek, a betegeknek jobbulást
Andi

Andi
andi3
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?