Új privát üzeneted érkezett!

Lola, én nem kesergek rajta, sőt örülök, mert szerintem is kihívás. Már a minimálbér is elég a hitel egy részére,és több marad a pároméból. Sőt, ha én is dolgozom lesz otthon netünk Kép.
És tényleg igazad van. Legalább kimozdulok itthonról, és hasznosnak érzem magam Kép. Olyan jó, hogy megerősítesz ebben.

Azt nem is írtam. Elvitték végre a maradék cserepet, meg kisátuk a csatornának az árkot. Olyan jó, hogy mindent sikerült időben megcsinálni. Remélem a jövő hét is így megy majd Kép.

Na megyek aludni. Puszi nektek

Holnap nem tudom mikor leszek, mert jön az ács, meg ebéd lesz a mamáéknál.

óóóóó, azzal sem dicsekedtem,h ogy megvannak a fűtéscsövek, meg a vízhez a dolgok Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hopppp, bocsi, mamánál. Nem tudom megszokni Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hajni, mikor megy majd szerelni a Robi, megbeszéltétek már?

Jó volt a koncert csak mindenki álmos volt már a végére...
Felajánlottuk, ha András végez kb.10-11 körül lemegyünk a Balcsira segíteni, aztán majd hazajövünk este, mert én vasárnap más családtagokhoz is el akarok látogatni. Végül nem fogadták el anyuék, mert akkor a gyerekkel mást sem csinálnánk mint leutaznánk, aztán átmennénk Siófokra ügyeket intézni, majd egykor leraknánk aludni, aztán miután felébred már indulnánk is haza szegénnyel. (közben András a füvet azért levágná) Így anyuék maradnak itt meg a dédinél aztán este lemennek és vasárnap kertészkednek, hétfőn délelőtt meg ügyet intéznek...
Mi majd pedig lemegyünk akkorra mikor újra megnő a fű meg ilyenek és lesz megint mit csinálni, kerítést is kell festeni, szóval 2-3 hét múlva...
Múltkor amikor leindultunk volna akkor lázasodott be Roli...

Sajnos tudom, hogy anyuéknak is igazuk van, mert a ház az én nevemen van már most (már eleve úgy építették) és a férjének elviekben semmi köze hozzá, mégis tök sok pénzt beleforgat a javításokba (most nyáron újra lesz csinálva a terasz, mert már két éve szétfagyott), csak értésk meg azt is, hogy nekem nem a szívem csücske a ház, még édesapámmal vásárolták a telket, kezdték építeni a házat, végül a tetőteret már a mostani férjével fejezték be. Egy csomó vita helyszíne volt a ház...
Anyunak egy másik csomó rigolyája is van a házzal kapcsolatosan: nem lehet papuccsal a szőnyegre lépni, csak zokniban, múltkor eltörtünk egy pezsgőspoharat (volt hadd-el-hadd), mindig be kell csukni a szobák ajtajait, mert ránkszól (nálunk itthon nyitva vannak), meg ilyenek...
Szóval ha ott üdülünk vagy vagyunk az nem olyan igazi kikapcsolódás...

Most már megint csak panaszáradatom volt, pedig alapban már jó a hangulatom...

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 

 
 

Ja és szerintem is jó a gyereknek a társaság korábban mint 3 év, de nálunk is az volt a baj, hogy a részmunkaidő kevesebb lett volna a gyednél vagy uannyi, a teljes nap nálunk bejárással együtt fél8-fél6-ig lett volna,(8-5-ig ebédszünettel a munkaidő) így soha nem lettem volna a családdal, gyerekkel és hulla fáradt is lettem volna...
Ráadásul (mert kezdéskor a bölik tele voltak) 3 hónapra babysittert kellett volna megfizetnem napi 10 órára... (mamák sajnos pont betegek voltak, anyós műtötték, dédipapa meghalt, anyu messze volt)

Egyébként a részmunkaidő nagyon jó mikortól már nem jár a max. gyed csak gyes és mellette elmész 4 órába... A gyerekkel is vagy...
Ilyet azért tényleg nehéz találni... Lola, szerencsés voltál...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Szióka!

Hajni, örülök, hogy már ennyi mindenetek megvan, már csak be kell építeni, rakni...
De olyan gyorsan haladtok, legalábbis ahogy így írod!

Cirmike!
Jó, hogy sikerült a koncert, az is valami!

Mai napunk, jól telt, bár kicsit zsúfoltan. Reggel lementünk az anyáknapi virágokért+bevásárlás! Még de. kimentünk a mamámhoz, vittünk egy kis szárazvirág csokrot+fényképet! Sütött nekünk lekváros, diós buktát, kalácsot.
Soma aludt 2,5 órát, utána mentünk ki a Csóni-tóhoz anyuékkal. Nem akart felülni se a körhintára, se a dodzsemre, nem kért lufit, semmit. Tök félt, szerintem a tömegtől. Aztán az ugrálóvár már tetszett neki, végül 4-szer is ugrált. Később jöttek barátnőmék a kislányával, vele se ült fel a hintákra, csak a játszóház (csúszdával, ugrálóval) tetszett neki (5 perc 500 Ft)! Nemrég jöttünk fel! A végére jól elfáradt, remélem hamar elalszik.

lola77
 
 


sziasztok

Lola mi is voltunk kint a csoni tonál,igaz nem sokáig,kb.fél orát.esküvőn voltunk aztán kiugrottunk egy kicsit.de a gyerekek állandoan megakartak szökni,atinak nem volt ott a kocsija ugyhogy inkább hazajöttünk.
holnap mi is megyünk majálisra ki a majki reptérre.

találkoztam Szilviékkel,Emesét ismertem meg a fényképről.ráju7k is közöntem,de szerintem nem tudott hova tenni hirtelen,nem baj majd lehet hogy ha holnap elolvassa akkor eszébe jut.

joéjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

Jó sokat kellett olvasnom, már régen nem voltam.
Tegnap írtuk az informatika vizsgát. Szerencsére tudtunk puskázni, úgyhogy a kettes biztos, hogy meglesz. Kép

Cirmike,
Én is gratulálok a "talán" kislányhoz. Érdekes, hogy amikor Martint szültem, az összes ismerősömnek kisfia született, most viszont sokan várnak kislányt.
Szeded még a Panangint? Mennyit kell szedned egy nap? Nekem először hármat kellett szednem, akkor tényleg olyan voltam, mint egy álomkóros. Most viszont már csak egyet kell, és már nem vagyok annyira álmos tőle.

Hajni,
Gratulálok ez előléptetéshez! Remélem tetszeni fog a főnökösködés. Kép

Rita,
Hogy van Ati? Kigyógyult már a kötőhártya gyulladásból?

Lola,
Már annyiszor meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem, hogy mit jelent az, hogy g.néni?
Gondolkodtam, de nem tudok rájönni.
Holnap lehet, hogy elmegyek a dokihoz, mert még mindig szúrkál a hasam. Gyanítom, hogy az emelgetés az oka, pedig próbálok vigyázni.

Boldog anyák napját mindenkinek!!!
remka
 
 


Jaj, Remka, bocs. Látod én azthittem egyértelmű: gondozó néni. Csak azért rövidítettem így, mert ők is így szokták magukat, ha valamit kiírnak az üzenőfalra a bölcsiben!
Szurkolunk a vizsgáidhoz, hány van még hátra?

Hajni és amúgy kik közé kerültél csop.vez-nek? Tudod már? Reméljük jó fejek lesznek ők is, mint a régi csapat!

Gyerekek olyan jó, hogy ilyen meleg van! De. lennt voltunk a Csóninál megint (csak apával ült bele a Soma a dodzsembe)! Tegnap vettünk zsetont, azért nem akartam hogy elvesszen. De jó volt, mert talizott a férjem is egy régi haverjával, én meg a feleségét ismerem. Eldumcsiztunk. Ma már voltak lufisok, bányászzenekar. Tetszett a Somának, kapott zászlót, lufit! Lángost is evett, ma is ugrált az ugrálóvárban!

Rita, nektek is jó időtöltést, biztos jó lesz Majkon is, főleg ha ilyen idő marad. Sok pénzt vigyetek, a 2 gyerkőchöz kell!

Ja, nem is mondtam, sikerült melóba csináltatnom anyák napis képet, a Soma egyik arcképéből. Tök jó lett, majd hazahozom és berakom nektek. A virág mellé azt kaptak/kapnak a mamák+dédi. Ja meg persze én is teszek el magamnak!

lola77
 
 


Sziasztok csajok!

Először is mindenkinek boldog anyák napját!

Rita: ezer bocsánat, igen, szerintem nem ismertelek fel. De most, hogy mondod: Te voltál az a csinos, szőke nő? Utólag is nagy SZIA.

Mi is kint voltunk ma is. Tegnap ugrált, körhintázott, a Dávid is kint volt velünk, ő meg dodzsemezett apjával.
A Csepregire is kimentünk, Emesének nagyon tetszett. Végig két ismerős kislánnyal a színpad előtt ugrált és táncolt.

Emese ma nagyon nyügi és este elég sokat köhögött. És van rajta egy pár pötty is. Olyan bárányhimlő gyanús. Ugyanis az alattunk lakó 3 kisfiú is az volt egy-két hete és mikor megtudtam, direkt levittem őt, hogy túl legyünk rajta. Majd holnap elviszem dokihoz, aztán meglátjuk.

Viszont így nem tudom mi lesz a szerdával. Elvileg akkor kell egy napra befeküdnöm, a vesekő szétzúzásra. Ha nagyon beteg és nyügi, nem fogom ott hagyni, inkább átrakatom az időpontot, ha lehet.

Hajni: persze, igazad van, főleg, hogy már nem kapsz munkanélkülit. (de a bevallás előtt már megszűnt vagy csak szüneteltetted? ). De én meg úgy voltam vele, hogy ha elvállalom, akkor nem is lehet és nem is tenném meg, hogyha közben adódik valami jó munka, akkor visszalépjek. És mivel csomó helyről várok még visszajelzést, nem vállaltam. Ahhozz meg tényleg nagyon kevés a pénz, hogy emiatt kockáztassak egy állandó munkát. De hát nekem még ott van a munkanélküli...

Éva: sok mindenben igazad van, de előnye és hátránya is van a korai közösségnek. Persze ha anyagilag indokolja, akkor muszály és valószínű a második gyereknél én is beadnám két évesen, mert a gyeses év nekünk katasztrófa volt, de mindennel együtt véve sem bántam meg azt, hogy otthon maradtam vele eddig és nem csak azért, mert eddig fizet az állam. Rengeteg olyan élményünk volt, amit soha nem felejtek el. És ezt is gyereke válogatja. Emesének most már nagyon kellett az elszakadás és a társaság, de korábban neki nehezebb lett volna.

Mi virágot adtunk mamáknak, fotót is adtunk volna, de ugyebár még nem készült el az utánrendelés a böliben. Pedig nagyon akartunk adni mi is.

Emesétől a böliben egy szál orgonát és festett szívescskét kaptam. Nekem ez volt az első ilyen anyák napi ajándékozás. Tavaly is rajzolgatott, de most annyira szép, aprólékosan készített ajándék volt, hogy még ott a böliben elbőgtem magam...

Na megyek csajok, mindjárt eszünk, (éhen halunk!!!) és Emesét is pátyolgatni kell.

Ja, Rita különben nekem nagyon ismerős vagy valahonnan. Segítesz, honnan lehetsz?

Puszi nektek és további kellemes hétvégét!

Szilvia

emeseanyu
 
 


Ja, krumplipüre, rízs, fasírt, rántott husi, csirkeragu leves lesz.

Nekem otthon holnap-holnapután krumplis tészta, saláta.

emeseanyu
 
 


Hú, Hajni! Elolvastam a "megint megjött hasznos linkjei" topikban a folsavas hozzászólásodat. (Véletlenül láttam, hogy írtál, azért kuksiztam be, nem kémkedek!)
Hát, nem semmi amit találtál erről a témáról!

Jól el is szomorodtam Kép

Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a tök@m tele van már a mindenféle új kutatási eredményekkel. Múltkor én meg az origon láttam egy olyat, hogy azoknál az újszülötteknél-csecsemőknél, akiket nem visznek rendesen közösségbe, nem ismerkedik meg a szervezetük minél előbb a bacikkal, azok fogékonyabbak lehetnek később a leukémiára. Na bumm!
A folsavra meg a nőgyógyászok is azt mondják, hogy már a terhesség előtt szedjed, meg az első időkben.
Én is szedtem, szerintem itt a többiek is!
Remélem, azért amit írnak, hogy nagyon sok időnek kell eltelnie, hogy a negatívumok előjöjjenek, beválnak. Amúgy is annyi már a rákos beteg.

lola77
 
 


Lányok 1 perce kaptam az smst Edittől!

" A mai napon a meleg napsugarak rámosolyogtak kisfiainkra: 11.03-kor Olivér (1960 g, 44 cm), 11.04-kor Marcell (1770g, 42 cm), 11.05-kor Benjámin (1700 g, 43 cm)."

Még a hideg is kirázott, olyan jó volt olvasni!
Mást nem írt, remélem jól vannak, nem lesz gond. Most nem tudom hányadik héten születtek meg, de elég aprók! Bár nem mindig az a lényeg, a tüdejük legyen elég erős! Szorítsunk nekik!

Hajni, neked akartam még írni, hogy van újra msn-ünk: szotak@hotmail.com!
Ha néha össze tudunk futni... Kép

lola77
 
 


Éljen Gratula Editnek picikhez.én is remélem hogy jol vannak,ha esetleg irsz neki sms-t,mondd meg neki hogy puszilom és a piciket is.szerintem a 32-33 héten vannak.egyébként én is ugy beletudok borzongani az ilyesmibe,teljesen elérzékenyültem.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


De jó, nagyon örülök én is Editnek.
Szerinem ahhoz képest, hogy hármasikrek, egész szép súlyuk van. Remélem, hogy mindhárman egészségesek, és hamarosan többet is ir majd Edit.
remka
 
 


El is felejtettem mondani, hogy ma voltam dokinál a hasfájás miatt. Elég volt azt mondanom a dokinak, hogy késszúrás szerű fájdalmat érzek, már mutatta is, hogy hol szoktam érezni, és hogy általában gyors mozdulatoknál, stb. Azt mondta, hogy ez egyáltalán nem komoly, attól van, hogy a méh felfüggesztő izmai kicsit lazák, és emiatt görcsöl be néha. Örülök, hogy elmentem, mert igy legalább megnyugodtam, hogy nincs semmi komoly baj.
remka
 
 


Jaj, de jó, örülök Remka, hogy ez a szúrásdolog csak ilyen kellemetlenség!

Rita, sz.tem 34-35 hetes lehetett Edit, mert amikor elment akkor töltötte be a 32-t. Majd lehet, hogy visszakeresem!

Hajni, ne dolgozz annyit, gyere mesélj nekünk a "magasbeosztású" napodról! Kép

lola77
 
 


igen Lola igazad van én is visszakerestem,mert kiváncsi voltam,szerintem is a 34.környékén van.de ahhoz képest tényleg szép babák lettek.annyira örülök remélem rendben van velük minden.felvettelek messengerbe.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Nagy-nagy gratula a nevünkben is Edinának a fiúkhoz! Gondolom Lola, megírtad!

Remka, örülök, hogy nincs nagy gond. Még egy hétig szedem a Panangin 3*2-t és utána fokozatosan kell abbahagyni, de ha előjön a keményedés szednem kell újra. Szerencsére nekem bevált, most jól vagyok és álomkóros sem lettem tőle.

Rita, mi van Atival? Nem is írtál róla...

Ja, egyébként a hétvégénk szuperul sikerült!
Tegnap pedig teljesen elbontották férjemék a hátsó kertben az ólat, Roli rengeteget segédkezett, egész nap kint voltunk a napon, szép barna már.

Cirmike
19+5

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok

sajna a gépem elromlott ,egyenlöre használhatatlan ugyhogy most az öcsikémét használom amig nincs itthon.összeszedtem rá valami franko kis virust ujrakell telepiteni az egészet,remélem akkor működni fog,

Hálistennek Ati már jol van 3nap alatt átvészelte a kötőhártyát,de még egy kicsit náthás.közben elkaptam tőle én is ugyhogy most az én szemem van bedagadva de elég rendesen 3napja.

Holnap délután lesz az oviba az anyák napi önnepség,kiváncsi leszek Hannára mit fog alakitani.elég szégyenlős.

még nem akarom elkiabálni,de lehet hogy lesz munkahelyem.épp az előbb hivtak fel egy cégtől ahova kb.2,5 hete beadtam egy önéletrajzot.pontositottunk,majd péntekig jelentkeznek.hát remélem lesz belöle valami.

na jol van megyek a kislányom itt ül a nyakamon és nyaggat,mert palacsintát rendelt.

jok legyetek vigyázzatok magatokra +a gyerkőcökre,bébikre

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Haliho

Engem Marcsinak hivnak,Tatabányán lakom van egy 8honapos kisfiam Áron éés most várom következő babámat 11hetesek vagyunk.
ahogy olvastam vannak itt is olyan kismamák akik pici gyerekkel várják a második bébit.
remélem jokat tudunk dumcsizni.

addig is sziasztok

Marcsi és Áron
marcsika
 
 


Szia Marcsika,
Üdv közöttünk. Kép Ketten is vagyunk itt, akik most várják a második babájukat, ahogy számolom, Nálatok lesz a legkisebb korkülönbség a kicsik között. Az én fiam most 14 hónapos, másfél éves lesz, amikor a kisöcsi megszületik majd.
Te mikorra vagy kiirva? Én szeptember elejére.
Van egy másik topik is "egy kicsi meg egy pici" név alatt, de oda sajnos nem nagyon irnak, pedig szivesen meghallgatnám tapasztalt anyukák tanácsait. Lehet, hogy két kis gyerkőc mellett már nekünk sem lesz időnk irogatni?
Nincs fent képed a kisfiadról?
remka
 
 


Hello csajok!

Bocs, hogy mostanában ritkábban jelentkezem. Most sikerült minden papírt összeszedni a hitelünkhöz, azt intéztük, vittük a bankba. (Sz.tem mondtam, hogy veszünk fel lakásfelújítási jelzálogos hitel, amivel kiváltjuk egy rosszabb kamatozású korábbi lakáshitelünket, a fennmaradóból meg csinosítgatjuk a lakást!)

Azért melóba mindig elolvastalak benneteket.

Rita! Mi a msn-es címed, mert nem írt ki Téged nekem!
Szorítok neked a melóhoz, majd tudasd, mi lett!

Puszi Marcsinak és persze Áronnak! Nem semmi, hogy Nálatok is milyen kicsi lesz a korkülönbség! Ne értsd félre minden tiszteletem a Tiéd. Jó hogy jössz, Ti hárman biztos sok felvetődött problémát megbeszéltek majd együtt (Cirmike, Remka)
Ja és Hajni már mindent tudni fog, mert ő is többet akar! Kép
Tényleg tegyél be képet magatokról, ha van rá lehetőség. Merrefelé laktok?
Ja, az Áron név az én 10-es listámon is rajta volt, de aztán (önhatalmúlag) döntöttem a Soma Márkó mellett. (A lány nevet a férjem választotta volna...)

lola77
 
 


Sziasztok csajok!

Itt vagyunk... elég rázós hetünk volt. Vasárnap, mikor írtam, délutánra még több pötty lett Emesén és elvittük délután az ügyeletre. Ahogy sejtettem, bárányhimlő. Aznap elég nyügi volt és hőemelkedése volt, de onnantól kezdve gyerekek semmi!!!! Iszonyat ügyes volt a lányom. Jó, a kezdettől, vasárnaptól fenistil cseppet és calciumot adtam neki és naponta kétszer bekentem a fehérrel, de egyszer sem vakarózott és viszketett!!! Tök semmi baja nem volt. Négy napig azért otthon voltunk, tegnap volt az ötödik nap, akkor már kezdett leszáradni, akkor már kivittem kicsit sétálni (orvos mondta), meg ma is. Hétfőn visszaviszem dokihoz és remélem, már szerda fele tudunk menni bölibe. Csak arra várok már, hogy a sebes pöttyök múljanak el.

Én szerdán voltam bent egy napra a kórházban, vesekő robbantáson. Tök féltem tőle, főleg a gyerek miatt. Ha lázas lett volna, nem mentem volna. Így apjával maradt otthon. 8-ra mentem és 3-ra már a lakásban voltam. Csak az volt a húzos, hogy éhgyomorra kellett menni, fél kettőre jutottam sorra, addig egyetlen kortyot sem ihattam!!! Rosszabbra számítottam, úgyhogy nem volt vészes. 2000 lézeres "kalapálást" kaptam a pontosan betájolt, lencse nagyságú kövemre. Már ott kettétört. Csak azért húzos, mert már lent van a tök vékony húgyvezetékbe. Most voltam a zárójelenetésért, egy hónap múlva vissza kell mennem, előbb, ha gond van, de több, mint valószínű addig kijönnek a törmelékek, hogy hogyan, még nem tudom. Sokat kell inni (napi 3-4 liter), meg szedek gyógyszert is. Amit örökre már szednem kell, hogy ne alakuljon ki újabb.

A beavatkozás után 3 litert kellett meginni és bemutatni a vizeletet, mert a tiszta pisinél lehetett elmenni. Hát én éhgyomorra megittam fél óra alatt ezt a három litert (!), úgyhogy utána ettől voltam rossszul, de nagyon.

Azóta még semmi, mást nem érzek.

Munka ügyben még semmi, bár ezen a héten abszólut nem foglalkoztam vele.

Rita: neked hol sikerült melót intézni? És milyen jellegűt?

Hajni: na milyen a munka? Délelőtt vagy, vagy délután? Látom, nem nagyon jössz. Ennyire megterhelő?

Marcsi: nagyon örülünk neked. Egy kedves barátunknak is Áron a neve, meg apukájának is. Nekem is tetszik. Tényleg bátrak voltatok, de köztem és hugom között is 15 hónap a különbség, szóval 6 hónapos voltam, mikor anyu teherbe esett. Igaz, mondta, hogy sokszor nagyon durva volt, de viszont nagyon sok előnyét is látta.

Cirmike: Hogy vagy? És Roli? Kéne lassan egy baba tali, nem?

Puszi nektek

Szilvia

emeseanyu
 
 


Ja, Editnek tényleg nagy-nagy gratula. Nagyon ügyesek. Minden tiszteletem a tied Edit.

Szépek a nevek!!! Mikor jöhettek haza? Pár hét?

Puszi

Szilvia

emeseanyu
 
 


Helló!

Szilvi, örülök, hogy Ti is ilyen könnyen és hamar átvészeltétek a bárányhimlőt.
Ügyes legyél a kődarabok kipisilésekor! Nem semmi, hogy örökre szedned kell a gyógyszert!
Azt meg nem is tudtam, hogy ilyen kevés van köztetek a húgoddal. Viszont Ti tényleg nagyon együtt nőttetek fel, akkor. Szegény anyudnak, gondolom, hogy néha tényleg égnek állt a haja! Kétségtelen, hogy sok előnye van, biztosan.

Hajni, tényleg régen voltál, írjál azért, ha még állsz a lábadon! (Gondolom ezerrel nyomjátok a házbeli teendőket!)

lola77
 
 


Szisztok!

Bocsika hogy eddig nem írtam. Ma már lent vannak a fűtéscsövek, holnap kezdjük az aljzatbetonozást. Kicsi besűrűsödtek a dolgok azért nem voltam. De most végigolvaslak benneteket. Kép.

Ja Lola, elvileg holnap lesznek képek is, küldöm őket mailben Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Na már el is olvastalak titeket Kép.

Még nem kezdőtött el az új munka. Taliztam a nagyfőnökkel kedden. Iszonyatosan kiakadtam. A második kérdése az volt. Férjnél vagyok? Kicsit meglepődtem a kérdésen, hisz bemutatkoztam. Aztán hogy van e gyerek. Közöltem hogy nincs. A kövi, nincs, vagy nem tudsz róla. Na itt majdnem a nyakának ugrottam. Úgy általában is érzékenyen érint a gyerek téma, hát még ha idegen ember kérdez ilyeneket. Szóval jó találkozás volt, valószínú szeretni fogom az embert Kép.

Na, hétfőn sem leszek, mert 9-ig dolozom. Szerencsére nincs semmi dolog a telken, csak a betont kell majd locsolni, úgyhogy nyugodt szívvel túlórázom.
Tényleg nagyon összejött a dolog, hulla fáradtan esem az ágyba esténként.

Ja Lola, én is felvettelek, remélem engem már kiír. Különben a mailboxos emilcímem a címem Kép.

Edit, én is gratula a babákhoz. Szerintem sem olyan kicsik, ha bele gondolunk, hogy hárman volak akkora helyen Kép.

Emeseanyu, örülök, hogy ilyen jól átvészeltétek a bárányhimlőt. Különben én nyugodt szívvel otthagyom a munkát, ha lesz sokkal jobb állás. De nem úgy néz ki hogy lenne. Főleg hogy így nehéz keresgélni, ha reggel 7-től este 10-ig nem vagyok itthon Kép. Meg inkább ősszel szeretnék, addigra talán rendeződik az életem Kép.

Nem tudom még kinek mit akartam, annyit írtatok hogy elfelejtettem a végére.

Ja, Cirmike, a másik topikban nagyon ajánlják keményedésre a málnalevél teát.

Még Lola, nem gond, ha elolvasod, amit írtam, ha nem szeretném hogy mások is lássák, akkor magánban írom az illetőnek Kép. Rossz ám néha, hogy nem tudom mit hova írtam, nem akarok senkit kihagyni Kép.
A folsavas dolgon én is meglepődtem, azért is tettem be.

Na, mindenkinek köszi, hogy nem felejtettetek el. Olyan édesek vagyotok. De mi lesz velem, ha babatalit tartotok Kép. Én itthon fogok sírni? Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok

Most végre én is a géphez jutok,délután elkellett mennem vásárolgattam+befizettem a csekkjeimet abbol a hatalmas gyedemből.egyenlőre nem tudom mi van a munkával mert máig igérték hopgy felhivnak na de nem valoszinü hogy elfelejtettek volna,hát nem tudom.lehet hogy csak sok volt a jelentkező.

Szilvia ez egy környei munkahely az ujságban hirdetett és számlázásifeladatokra keresnek valakit,lehetőleg helybelit,de lehet hogy eltántoritotta őket a két gyerekem?
jo Emesének hogy ilyen hamar elkapta a bárányhimlőt és hamar át is vészelte,én is probálok mindig menni velük ha valahol hallok ismerősnél,de eddig még nem sikerült elkapni.ja igen én voltam a szőke nő aki rádköszönt amugy tényleg csak hirtelen Emesét ismertem fel,meg azért is mert benne volt az ujságban a multkor de láttam tegnap a Dávid is.

képzeljétek nagymamám bennt van a korházba,nem tudom emlitettem e pár hete hogy műteni fogják,epekővel.ma kiderült hogy a tegnapi CT-je tök rossz lett ugyhogy az 5éve műtött veséjén megint van egy daganat,és a petefészkén is egy gyerekökölnyi ugyhogy szegény elég nagy műtét elé néz hétfön.

Marcsi kinél fogsz szülni,vagyis kinél szültél?

képzeljétek tegnap megvolt az anyáknapja az oviban olyan büszke voltam a kislányomra olyan szép volt és ügyesen szerepelt.pedig abszolut szégyenlős.

na jol van asszem befejezem mert megint sokat irtam

jaja Lola az msn cimem az Email cimem is, nekem kiirta hogy felvettelek a listára de azota se láttam hogy be vagy e jelentkezve

na tényleg lépek,mindenkinek jo éjt

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok

Bocsi hogy tegnap ota nem irtam ma elutaztunk anyuékhoz,elég későn értünk haza aztán elláttam a bébit és mostmivel elaludt van egy csöppnyi időm irni.megprobálok minden kérdésre válaszolni.

először is LOlának a buszvégállomástol nem messze lakunk nem rég költöztünk ide,keszthelyről. pontosabban mielőtt Áron született 6honapos terhes voltam.

Komáromban szültem Rókay Lászlonál és valoszinüleg nála fogom a másodikat is.

képet majd probálok felrakni,probálkoztam már de mindegyiknek tul nagy volt a mérete és nem fogadta el.

na jol van majd megprobálok még irni,de most mennem kell párom mindjárt jön haza,melegitenem kell a vacsit.jo éjszakát mindenkinek
sziasztok

Marcsi
marcsika
 
 


egyszeróen nem tudok képet felrakni,de majd megoldom
marcsika
 
 


Hajni, várom a képeket. Tök ügyik vagytok, nagyon gyorsan haladtok! Aljzatbetonozás, az már nagyon jó! Gratula, tényleg!
Ez meg ált. így szokott lenni, hogy most találtál melót, mikor a háznál is a legtöbb feladat van! Sok energiát küldünk. Azért gondolom te is élvezed... Kép
A nagyfőnök elég nyers volt, valóban. Nekem annak idején a leendő főnököm azért intelligensebben kérdezett rá, hogy mikor tervezzük a gyereket! Szerintem elég durván kérdezte, hogy "még nem tudsz róla"? Ennyit az APEH-osokról!

Rita! Reméljük, hogy nem a gyerekek miatt nem kapod meg esetleg az állást. Azért az nagy szemétség lenne! Ha helybelit kerestek, akkor még Te tudhatod esetleg azt is, hogy rajtad kívül hány környei jelentkezett, nem?

Marcsika! A barátnőm is a Rókaynál szült, igaz már 6 éve, de nagyon dícséri, azt sajnálja, hogy csak Komáromban lehet nála szülni, mert a következőt is nála akarja majd.

lola77
 
 


sziasztok

Lola láttam felvettél a listádra,de nem azzal a cimmel amivel én téged.


épp vasalgatok csak most volt itt a srác(a rendszergazda)ujratelepitette a gépemet mert rászedtem valami franko kis virust,ugyhogy proba na meg pihenésképpen gondoltam irok ide is.

Marcsi
én is komáromban szültem mindkettőt a rokaynál és teljes mértékben megvoltam vele elégedve.attol függ hova költözünk,de majd lehet a harmadikkal is hozzá megyek???!!!majd egyszer......

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Hali!

Lola, én is észrevettem ám, hogy felvettél partnernek. Szerintem ha egyszer összefutunk akkor átküldöm a képeket, ott egyszerűbb. Szerintem ma elmegyünk kenyérért, aztán leszek.
A felső szinten kész a betonozás. Úgy 5 körül végeztünk. Holnap jön az alsó, az elvileg kevesebb lesz. Mondjuk ma már mindenki hulla, de csak sikeredik. Köszi az energiát, nagyon sokat számít. Tényleg élvezem, bár ezek a napok nagyon nehezek, de legalább látszik valami.
Jajj, és képzeljétek a mama is volt kint. Szedett 3 szatyor gazt a pipiknek Kép. Olyan aranyos volt.

A főnök meg nem apehos volt, hanem a pannon work második nagyfőnöke. És tényleg nagyon bunkó, egy felnőtt férfi, így, ilyeneket kérdezni háááááát.....
Nem értem, hogy hogy gondolta, hogy ne tudnám, hogy babát várok, de mindegy. Nem teszem tönkre magamat, mások bunkósága miatt, csakazért sem leszek ideges Kép.

Én is gondolkodtam a Rokayn, de ha csak Komáromban lehet szülni nálak, akkor sztornó Kép. Majd csak találok valakit Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Igen, közben mondta a férjem, hogy törölte azt a címet, csinált másikat. Kép
Azért nem láttalak titeket. De mostmár oksi minden, dumáltunk is egy jót.

Hajni, még az jutott eszembe, hogy van olyan hely a házban, amerre egyáltalán nem mennek ezek a csövek? Ez a padlófűtés, ugye? Akkor nálatok sosem lesz olyan hideg (mármint télen) a járólap, mint az a régebbi házakban szokott? Amúgy hány ember csinálta a felső szintet?

lola77
 
 


Helló!

Kész az alsó szint is Kép. Ma megint pezsgőzünk Kép. Olyan nagon örülök neki. Ma nem is volt nagy hajtás. Mindenki tudott pihizni, nagyon nem fáradtak el a fiúk. Sőt én semmit nem is csináltam csak kajával, meg piával rohangáltam Kép.

Lola, a csövek a pince kivételével mindenhol mennek. Igazán nem lesz hideg télen, de az átmeneti időszakban azért csak néhol meleg. De nagyon jó, amikor mászkálunk itthon is, hogy vannak részek, ahol hideg, egy lépéssel odébb meg isteni meleg Kép. Hideg részek főként a fal tövében lesznek, meg a közepén ahol visszakanyarodik a cső Kép.

Ha a betonozásra vonatkozik a hány emberes kérdés, akkor 2 köműves, meg egy segédmunkás volt fent, és apu, öcsi meg én lent. Az alsó szintnél ugyanez a felállás, csak még jött öcsi egyik haverja is.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok csajok!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat. Emese már majdnem teljesen túl van a bárányhimlőn. Egy hete jöttki rajta és most már csak a sebek látszanak, de azok is egyre kisebbek. Holnap visszaviszem a dokihoz és meglátjuk, mikor mehetünk.

Rita: képzeld, mi is két bárányhimlő rohamot átvészeltünk a böliben, és ismerőstől sem kaptuk el, tök furi volt. Aztán az alattunk lakó kisgyerekkel mikor már az volt, egyszer-kétszer játszott és már el is kapta. Én is örültem neki, de féltem is, hogy ha rosszul viseli, nagyon lelkiismeret furdim lesz, de így, hogy frankó volt, nagyon boldog vagyok.

Most itt vagyunk anyuéknál. Anyóséknál voltunk ebédre, aztán felugrottunk ide is. Dávid itt volt hétvégén. Most kivételesen tegnap jött, nem szombaton. De most három hete tök ki vagyok rá bukva. Hónapokig semmi gond nem volt, most megint kezdődik minden: flegmázás, visszadumálás, féltékenykedés Emesére (mindig Emesével van elfoglalva). Tök irigy mind a kettő, de a Dávid szerintem 9 évesen azért több ésszel rendelkezhetne és jó példát mutatni neki. Nem, inkább vitáznak egy - egy kis hülye játékon, ahelyett, hogy megosztoznának rajta. Ma már ki is jött a migrénem és megmondom őszintén, most örültem, hogy hazament Dávid. Végre csönd van!

Hajni: nem emlékszem a fickó nevére, de szerintem nálam is ő volt itt az interjún. Velem normális volt, viszont feltűnt, hogy tíz perc után a nagy öltönyös faszi olyan trágárul beszélt: kurva, rohadt stb. Szerintem azért kérdezte a gyereket is, mert én is az elején leszögeztem, hogy a gyerek miatt hétvégézés nuku (neked mondta, hogy val.színű hétvégén is kell néha melózni) és túlóra sem jöhet nagyon számításba. Valahogy az volt az érzésem, hogy ezért a kevés pénzért azt akarta, hogy teljesen lojálisan ott tölts napi 10-12 órát. Durva....
Remélem lesz elég lélekenergiád és ne hagyd magad. Szarj a fejére!

Na puszi csajok!

Vigyázzatok magatokra!

UI: a keményedésre jó a magne b6 is. Kifejezetten arra való.

Puszi, kellemes hetet kívánok nektek.

Szlvia

emeseanyu
 
 


Szilvi, lehet hogy ugyan az a pasi volt. De ha egyszer közöltem vele, hogy nincs gyerekem, nem értem, hogy hogy gondolta, hogy ekkora hassal két hónapon belül szülök egyet. Na mindegy Kép. Igen mondta, hogy ne szervezzek nagy bulikat most két hónapig, mert nem tudni mikor meddig leszünk. Én azt közöltem vele, hogy ha nem szól előre csak péntek délután, akkor nem jövök szombaton. Remélem megértették Kép.

Örülök, hogy most már teljesen jól vagytok. Aranyos lehetett a lányod pöttyösen Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Helló!
Hajni, köszi az infókat! Kép
Milyen rendes az öcséd, még a haverját is elvitte segíteni! Ne szidd! Kép

Szilvi, kitartást a Dávid-Emese vitákhoz. Vígasztalásképpen mondom, ha lesz Emesének tesója, és nagyobbacska lesz, akkor is majd vitázni fognak minden semmiségen. Persz, tudom az nem ua. lesz, mint így! A migrénért nem irigyellek!
Biztos amikor a böliben volt bárányhimlő, épp jobb volt valamicskét az immunrendszere, nem. Most meg tavasz elején esetleg nem annyira, így most kapta el!

Többiek, mizújs? Cirmike, Remka rég írtatok!

Marcsi, írjál ám a kis Áronról, miket csinál? Mászik már, mozgolódik, feláll-e esetleg meg ilyenek? Hogy telik egy napod? Hányszor alszik? Éjszaka hányszor kel, alszik-e? Hogy szopizik?
Ja, és milyen volt Komáromban a kórház maga meg a személyzet?

Sziasztok!

lola77
 
 


Na sziasztok!

Kezdünk kihalni,vagy mi a szösz van?senki nem ir ide két napja vagy csak nálam nem jelenik meg?

majd ha valkinak van ideje irjon ám!

Sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Én is bekuksiztam, de láttam nem írt senki! És én is azthittem csak nálam nem jelenik meg.

Mi jól vagyunk.
Tegnap Soma a bölcsibe az udvaron felment arra a régi típusú vas félkör alakú mászókára. Megcsúszott, megütötte az állát, lett rajta egy 5 Ft-os nagyságnyi seb. Nem vészes ám!

Júl. 2-án lesz a Soma névadója. 15-20-an leszünk. A Picantoba akartunk menni utána Tatára, de foglalt.
Most keresek másik helyet! Lehet, hogy a majki Vendéglő lesz.

lola77
 
 


Mi a multkor mikor végeztem a sulival a Westbe mentünk kajálni,nem volt vészes anyagilag és annyit adtak,hogy megse birtuk enni.de tudom ajánlani környén a Gyöpi éttermetami szintén elég olcso és jo a kaja.a Majki éttermet nem ismerem mi még nem voltunk

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

Ma ment haza a sógornőm, most már több időm lesz irni. Vagyis csak jövő héttől, mert szombaton két vizsgám is lesz, és alig tanultam rá valamit. Kép
Azt hittem, hogy több időm lesz tanulni, ha itt lesz a sógornőm, de tévedtem. Hiába játszott Martinnal, ő mindig ott akart lenni, ahol én vagyok. Mostanában kezd nagyon anyás lenni. Csak akkor tudtam haladni egy kicsit, ha lement vele sétálni.
Most éppen azt gyakorolja a férjem, hogy el tudja-e altatni őt nélkülem. Mindig én szoktam őt altatni, de muszáj lesz rászoktatni arra, hogy apa altassa, ha majd jön a tesó és kórházban leszek.

Hajni,
Nagyon kiakadtam én is azon, amit a főnöködről meséltél. Én is utálom az ilyen tapintatlan embereket. A gond csak az, hogy nem válaszolhatod neki azt, amit gondolsz.

Lola,
Sajnálom szegény Somát, remélem hamarosan meggyógyul a sebe. Én is láttam az itteni bölcsinél, hogy ilyeneken játszanak a gyerekek. Nem lennék a g.nénik helyében. Mekkora felelősség ennyi kisgyerekre vigyázni. Sokszor egyedül nem vagyok elég arra, hogy Martinra vigyázzak. Kép

Még mindig nem sikerült nevet találnunk a pocaklakónak. Én a Márk Domikikot szeretném adni, a férjem pedig Michaelt. Mondtam neki, hogy ez itt nagyon idegenül hangzik, és hogy nem tudnám igy nevezni a fiamat. Még egy kicsit puhitanom kell őt, aztán szerintem végül csak beleegyezik. Kép

Na megyek tanulni egy kicsit. Kép
Jövő héten felteszem én is az msn-t, aztán felveszlek Titeket a listára.
remka
 
 


Sziasztok,
Akartam nektek írni pénteken lányok, hogy nem leszek mert elutazunk, de ez a bunkó babanet be sem jött amikor ráértem az írásra.

Szóval megint mentünk olaszo-ba áruért és egyébként is akartunk menni Andrással Velencébe romantikázni nyáré elején, így most egybekötöttük. Szombat, vasárnap 2 éjszakát Velencében voltunk, jókat ettünk, sétáltunk, hajókáztunk, aztán lementünk Firenzébe itt is csaviztunk, vásároltunk majd másnap kedden felvettük az árut és estére itthon voltunk. Végig szép időnk volt, Roli anyuéknál nagyon élvezte alig akart hazajönni először, de amikor érte mentem tegnap már örült nekem és várta hogy hazaérjünk apához.

Hát Remka sztem is itt a Michael hülyén hangzik... A Dominik az tuti jó.

Mariann, üdvözöllek, tényleg milyen kicsi lesz a korkülönbség... Én pont félidős vagyok. Valsz. kislány lesz.

Cirmike
20+6

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Helló!

Cirmike, jól jártatok akkor ezzel a bónusz úttal! Biztos tök romantikus lehetett.

Remka!
Anyukámék szomszédjában lakik egy 2 éves kisfiú, akit Michaelnek hívnak, olasz az apukája. Elég fura kimondani, mikor talizunk vele és Soma kérdezi, hogy ki az, hogy "Õ a Májkül, köszönj szépen neki!"
Mondjuk nem értem, hogyha olasz apukája van, miért nem inkább valami jó olasz férfineve lett? Bár az is furcsa lenne megszokni, mondjuk Julió...? Kép
A Dominikból elég sok van szerintem. A Márk nekem jobban tetszik Bolgár nevekben nem is gondolkodtok?

Marcsi, nálatok névügyben van már döntés? Bár Ti még ráértek...

lola77
 
 


Sziasztok!
Éderné Viola Erikának hívnak,Tatabányán a Bánhidai ltp-en lakok férjemmel és 6 hetes kislányunkkal.
Szeretnék megismerkedni olyan anyukákkal akik szeretnek jókat csavarogni és dumcsizni.
Itt a jó idő és ha unatkozol vagy új barátságra vágysz,írj ide vagy az e-mail címemre:cseriviola@citromail.hu

cseriviola
 
 


Szia Erika!üdv közöttünk
Nekem a tiédhez képest elég nagyok a gyerekeim 5éves lesz a lányom 2éves a fiam.
amugy mi környén lakunk.hogy hivják a kislányodat?kinél született?

szia

Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Szia Lrita!
Örülök,hogy megismerhetelek és hogy ilyen hamar visszaírtál.
Nagyon szépek a gyerekeid a nevük is nagyon tetszik.
A kislányomat Éder Viktória Lilinek hívják.
Dr.Pazár Dánielnél szültem 2005.03.27-én/26-ra voltam kiírva/.
Hamar megszültem/7 óra alatt/,apás szülés volt,a Viki 3920 gr-mal és 52 cm-rel született.
Azóta már nagyon sokat fejlődött 4900 gr és 58 cm hosszú.
szia
Erika

cseriviola
 
 


szép nagy sulya volt igy első babának.nekem a második volt 3850gr.négy óra volt mindössze mire megszületett,de éppen elég volt.az elsőhöz képest aki ugyan csak 3220gr volt de másfél óra leforgása alatt előbujt.azt hittem a második könnyebb lesz erre tessék,sokkal rosszabb volt.
A kislányodnak is nagyon szép neve van a Lili nekem is tetszett de akkoriban első névnek, csak hülyén hangzott a Laczóhoz

tudsz majd felrakni képet a bébiről?

jo éjt nektek,ha még nem alszotok

szia

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


ja és a párod hogy birta?mert szerintem itt én vagyok a kivétel ugyanis az én férjem nem mert bejönni egyik manónál sem.bár nem tudom a többieknél mi a helyzet ilyenről még nem beszéltünk.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Szia Lrita!
A párom már az elején eldöntötte,hogy bent akar velem lenni e csodálatos eseménynél,sőt még a köldökzsinórt is ő akart elvágni,de ez nem sikerült,mivel a szülésem a végén lelassult,fájásgyenge lettem.Mikor a baba megszületett,gyors elvitték ellátni,s csak késöbb hozták vissza.Olyan jó volt hallani amikor felsírt,aztán amikor először magamhoz ölelhettem,csodálatos volt.
Reméljük a következő lurkónak majd a férjem fogja elvágni a köldökzsinórt.
Még szeretnénk egy kisfiút is,de max.3 gyereknél azért megállunk.
Visszatérve a kérdésedhez,a férjem negyon jól bírta az egészet,sokat számított hogy végig mellettem volt és bátorított.
Majd rakok fel képet a babáról délután.
Te kinél szültél?Én a Dr. Pazár Dánielnél,nagyon rendes doki,ő volt a választott orvosom.
Estefelé majd még visszanézek,de nemsokára megyünk sétálni,kicsalogatott ez a jó idő.
Szia:Erika

cseriviola
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?