Új privát üzeneted érkezett!

Szia Judy,

Örülök h találkoztunk a klubban! Nagyon aranyosak a fiaid. Egyébként le a kalappal előtted mert 9-kor írtam h lesz klub és előbb odaértetek mint mi. Én folyton kapkodok és mindig el vagyok maradva valamivel.
Üdv

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


SziaKép
KösziKép pedig majdnem itthon maradtunk, mert az utolsó pillanatban drága Gergőm eltűntette a kocsikulcsot. Ráakasztotta a bringájáraKépKép Úgyhogy majdnem el sem indultunk.
De azért örülök, hogy elmentünk, jól érezték magukat a fiúkKép én is örülök, hogy találkoztunk.
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
Akkor ti már személyesen is ismeritek egymástKép
Kostyika!
Közben rájöttem hogy nem te vagy,mert megkérdeztem a férjem,hogy,hogy is hívják azt a lányzot,akivel összekevertelek. A játszóra mi is szoktunk járni,de mióta építkezés van a főút mellett,azóta mi "búvákat" járunk nézni. Már "előre köszönnek" a munkások úgy ismernek minketKép

Judy!
Végre taliznánk,erre ezek a fránya idők közbe szólnak. Köszi a meghívást,de Dominak kicsit folyik az orra,így közös fedél alá nem mennék. Bár elvittem a dr.hez,de szerinte az ég atta világon semmi baja,azért még sem szeretném,ha megfertőznénk titeket,mert ki tudja,hogy G-ken hogy jönne ez ki. Mert ahogy mondod hamar elkap Gergő betegségeket,megfázásokat. Kulcs akasztás,az nálunk is nagyon megy,de Domi a motorra akaszgatja,de rendi,mert nem felejti el,hogy hová teszi.
Még mindíg alíg beszél,na jó túlzok,egy 15-20 szót már mond,de hát ez még mindíg kutyafüle. Sőt ebből is sokat csak mi értünk meg,mint pl: a pamám,ami a banán lenne,vagy a sza,ami fa,az én az ész,stb..,de van amikor meglep,és egész hosszú szavakat kimond tisztán.

Na puszika!
Noémi

Noémi
citrom
 
 

 
 

Sziasztok,

Nagyon sz.. ez a program már 2 napja nem engedi elküldeni a hozzászólásomat.

Noémi,
mi az a búva? mi köti le ennyire a gyerkőcöt az építkezésen? mi most nagyon beszorultunk a lakásba az eső miatt bár tegnap voltunk babaúszáson. Manó nagyon ügyes volt már úszott víz alatt.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Na sziasztok!

Végre én is ide férek, a kissrác kitúrt a gépről! Kép
Arra sincs időm, hogy megnézzem a leveleimet.Kép

Munka: ápr.1-én kezdtem Diósdon, hát bevallom őszintén elég rettenetes volt.
A fogadtatás: Minek jöttem én ide, minden ablaknál ülnek már, nincs helyem és ehhez hasonlók. (az Érdi 1-es postán vettek fel, az a központ) Másnap meséltem az ismerősömnek milyen k... jó volt a napom... Erre szóltak, hogy van Törökbálinton is hely, megnéztem a társaság is jobb.. ugy-hogy mentem. Kicsit többet kocsikázom, de megéri.
A fizetés szar, de legalább van vmi.
Elég rémes 3 év után elkezdeni dolgozni, pláne hogy teljesen új területen. KépKép
Kocsim: köszöni szépen kész van, bár lehetne szebb is, de nem számít!

Danikám:
Édes, okos nagyfiú!
Mostanában nem mehetek vele pisilni, Ő egyedül pisil, csak a nadrágot kell segíteni neki felhúzni. Kép

Már nagyon menne játszótérre, dehát ilyen időben nem lehet menni. Kép
Jövő héten ha törik, ha szakad megyünk, ha nem is térre, akkor játszóházba. Megigértem!
Legyen jó idő!!!! KépKépKép

Szombaton megyünk esküvőre (testvéremnek lesz), remélem az eső nem fog esni...

Kostyika!
Szió, örülök hogy itt vagy. Diósdon a leveles ablaknál ültem, vörös félhosszú hajam van. Kép
Remélem talizni is tudunk majd. Az én kicsim már 3 éves.

Judy! Noémi!
Köszönöm szépen.
Játszótér helyett játszóház nem jó, ha rossz az idő?
Domikám hatalmas már! Bár túl sokáig nem szoktam látni, de ez feltünt.
Mi most ugy járunk, hogy reggel fél 7-re megyünk (jó korán Kép ) és délután fél4-4körül érek oda érte. Ez va sajna, elég rendesen lelkifurdalásom van e miatt, de nem tudok mit tenni.

Elkezdtük törleszteni a kölcsönt is , ez az első hónapunk, hát... megérezzük.

No megyek lassan, fürdök, majd alvás, kimerít a munka.

Puszika
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Szia Xsara,

Örülök hogy örülsz nekem!Akartam ide tenni egy vigyori fejet, de nem sikerült.
Én is Törökbálinton dolgoztam a Shell kút mögött és hogy most majd csak Érdről kell mennem reggelente nekem megváltás lesz, mert előtte Tatabányáról utazgattam minden nap.Nálunk is elég rossz lesz a helyzet mert 8-tól 5-ig van a munkaidő és nem lehet mindig hamarabb eljönni. Azt hiszem majd szegény kislányom lesz mindig az utolsó a bölcsiben.
Melyik játszóházba szoktatok menni?
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Hali

NoémiKép
Boldog névnapot itt isKép
Tényleg mi az a búva?KépKép
Hát én hiába kérdezgettem Gergőt, hogy azonnal adja elő a kulcsot, büdös kölke meg nem mondta volna, hogy hová dugtaKépKép "ana megkeresi' volt a válaszKépKép
Azért remélem már nincs orrfolyás sem.

Kostyika
Gratula a víz alatti úszáshozKép itt jártok Érden?

Xsara
Nekünk jó a játszóház is, Gergő imádja a Sárkányvárat is, meg a pán Pétert is.
Jövő héten mondjuk pont nem jó a szerda, de a többi nap igen.

na pá
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok,

Noémi,
Boldog névnapot kívánok én is!

Juti,
Igen ide járunk Érdre, a Balatoni útra. Egy családi háznak a pincéjében van az Egérlyuk mellett. Szerdánként van 3/4 10-től. Még csak 3 alkalommal voltunk mi is és először manó nem is volt nagyon elragadtatva de a másodikon már úgy viselkedett mintha világ életében oda járt volna. Kép Gellértet is vitted már játszóházba? Vagy oda már nagyobbak járnak?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Úszásért irigyKép Nekünk kimaradt az életünkből, Gergő 4 hónapos korától ekcémás volt és emiatt, Gellértkét pedig nem tudom vinni, mert ugye Gergőt nincs kire hagyni addig. Egyszer próbáltuk Gergővel, amikor nyaralni voltunk, 7 hónapos volt, nagyon élvezteKép
Játszóház: szintén fenti okok miatt oda is együtt megyünkKép Gergő kitombolja magát, Gellértke pedig elnézelődik.

Vasárnap megyünk bábszínházba Gergővel, 11-kor lesz, nem jöttök, csajok?

na puszka
Jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Szia Juti,

Úgy tudom h a tétényi műv házban is van babaúszás és ott szombaton, tehát ha a párod is ráér esetleg oda el tudtok menni négyesben. Egyébként manó és én is ekcémások vagyunk és féltem is hogy a háromnegyed órás lubickolás nem árt-e neki de szerencsére nem lett rosszabb a helyzet. Előtte reggel is bekenem a testápolóval és közvetlenül utána is.Most én szenvedek még mert folyton kijönnek a tünetek a kezemen, a fülemen és a nyakamon és a szülés óta nagyon nagyon korpás a hajam. Már több bőrgyógyásznál is voltam és átmenetileg mindig javult, de aztán folyton visszatér. A kezem miatt csak kesztyűben tudok mosogatni meg takarítani na de szegény manót nem tudom kesztyűben fürdetni. Úgyhogy azóta ez Apa dolga.
Játszócsoportban nem voltatok? Egyáltalán van ilyen Érden?
Szívesen mennénk bábszínházba de mi még kicsik vagyunk hozzá és amúgy is tanulnom kell mert jövö szombaton vizsgázom a fősulin.
Nektek jó szórakozást, majd meséld el milyen volt.
Üdv
Andi
Jó sz

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Hali

Andi
EkcémaKép Nálunk szerencsére a kicsin nem jött ki, Gergő meg már kinőtte.
Milyen játszócsoportra gondolsz? amilyen a bölcsikben van? még nem voltunk, nem tudom itt van-e Érden.
Bébszínház: oda én is csak a nagyot vittem, Gellértke apával itthon maradt. Hááát, nekem a múltkori jobban tetszett, az Ezüstmackó a Micimackó színháztól, most az Aladin volt egy másik színháztól, a vége roppant furcsának tűnt. De persze Gergőnek tetszett, végigülte szépen az ölemben, pedig majdnem egy óra volt.
Délután meg nagyot sétáltunk Martonvásárban.
Jó tanulástKép milyen suliba jársz?

na pusz, eldőlök
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Szia Juti,

Én is nagyon bízom benne hogy kinővi! Elég sok maccera van ezzel az állandó kenegetéssel. Valami olyasmi játszócsoportra gondoltam ahol max 4 hasonló korú baba van és egy szakképzett pedagógus vagy valami hasonló és a koruknak megfelelő "irányított" játék. A kismama újságban olvastam hogy egyes bölcsikben van ilyen és nagyon dícsérték. Győrbe járok suliba, logisztikai és szállítmányozói szakmérnökire. Már nekiálltam tanulni de elég nehezen megy. Kép 5 vizsgám lesz és egy kiselőadásom, egész májusban és még 1 júniusban. Elég húzós lesz de aztán 3 hónap szünidő. Olvastam a régebbi topicokban h beszélgettetek erről a játszótérről ami a lakótelepen van. Ha van kedvetek valamikor lemehetnénk, már lassan mi is kipróbálnánk a homokozót.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Ilyen játszócsoportot nem ismerek sajna, de majd talán a bölcsis anyukák.
Van valami Babaház itt Érden, csak a hirdetéseit láttam, ahol van csecsemősfoglalkozás, meg picurkatorna, ha kell megírom a telcsiszámot.
Tanulás: hát, nem irigyellek, kitartás. Tavaly én is belekezdtem, amikor még csak egy törpe volt egy másoddiplomának, de aztán mégsem volt tandíjmentes és jött Gellértke.
Játszótér: tavaly voltunk párszor Gergővel, de nyár végére eléggé lepukkant. most milyen állapotban van? bár az idő pocsékKép ja, homokozó és hinta nálunk is van a kertben, ha erre jártokKép

mennem kell, nyafi van
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Hali,

Ezt én nem értem, hova tüntek a legutóbbi hozzászólások?
Juti, leírnád mégegyszer a Babaház elérhetőségeit?
Köszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi

Emil u 21
30/9727184
347-969

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa
 
 


Sziasztok,

Juti,
Köszi a címet, már próbáltam felhívni de nem vették fel. Jöttök klubba hétfőn? Ami elveszett abban írtam h szívesen meglátogatnánk titeket jövö héten, ha jöttök klubba majd megbeszéljük a részleteket.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Igen, hétfőn szeretnénk menniKép oké, majd ott megbeszéljükKép

jó hétvégét
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok,

Xsara, Noémi hova tüntetek?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok,de nem megy el a hsz.em. Nem tudom miért Judynak üzentem is,remélem megkaptad!
Múlthéten többször is próbáltam,de mindíg visszadobta?. Regényeket írtam a semmibeKép. Most meg is próbálom elkülldeni,mert ha nem megy el,akkor megint csak magammal levelezekKép

Noémi
citrom
 
 


hali
pár kép tegnapról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Hali,

Nagyon jók lettek a képek! Köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat. Manó is és én is jól elfáradtunk. Sajna játszóházba holnap nem tudunk menni, majd legközelebb ha mentek szóljatok.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
KépekKép Csak engem vágtatok volna kiKép kisG,és te alíg látszotok,sőt szinte nem isKép Mégegyszer tényleg kösszi a meghívást,Gézának,meg kösszi az elviselést.
Andi örültem hogy láttalak titeketKép
Judy! Akkor sms,ha jöttök játszóba! puszi.
Xsara! Ha erre jársz,majd holnap te is kapsz smst,hogy mi lesz a talival.
puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Hali,

Képzeljétek manó elkezdett mászni! Tegnap reggel mentem be a szobájába h nagyon csönd van, erre látom h szépen araszol kifelé! Olyan aranyos mert úgy közlekedik mint egy részeg fóka, kicsit féloldalasan és dülöngélve. Délután már pakolhattam el minden veszélyes dolgot előle mert rámol egyfolytában.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi!
VeronikaKép Ez nagyon jó,Dominiknál ez a fázis kimaradt,aminek nem nagyon örültem,mert állítólag megfigyelések alapján a diszlekszia nagyobbarányban előfordul a nem mászós gyerekeknél,mint a mászó babáknál. Így maradt a torna,az ellentétes mozgásokkal,hogy járassuk mint két agytérfekét. Úgy hogy az én terrorom felállt és ment,de mondjuk azt elég hamarKép
Akkor most megkezdődik a polcokról egyel feljebb rakás,aztán a 2-ővel feljebbrakás,mert hamarosan felállKép

puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Andi
gratula a mászáshozKép az én Gergőm viszont 15 hómapos koráig csak mászott. már azt hittem négykézláb fog érettségizni menniKépKépKép Gellértke még nem jött rá a technikára, ami nagyon bosszantja, de azért forogva bejárja a lakást. legalább feltörölKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Juti,

Jó kis takarítónőd van Kép
Voltatok játszóházban? Egyébként szerintem is hamarosan fel fog állni mert már rajtam próbálkozik, feltérdelni már sikerült neki. Felállítottuk a járókát h azon gyakoroljon de abban csak üldögél. Úgy látszik rajtam jobban lehet csimpaszkodni.
Remélem holnap jó idő lesz mert megyünk ballagásra.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Hello,

Kép senki sem ír, szomorú vagyok! Hiába nézem meg nap mint nap. Hol vagytok csajszik?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Hali

Na jó, akkor én írokKépKép Voltunk a Pán Péter játszóházban Noémi és Domi társaságában, nagyon jó voltKép Hallod XsaraKépKép Legközelebb gyertek Ti isKép
Amúgy megvagyunk, Gellértke picit beteg, taknyos és sajnos szájpenésze lett. Még sosem volt a két kölökkel, ez az elsőKép úgyhogy megy a fertőtlenítés. meg a bórax-glicerin.
Péntekre meg kell gyógyulni, mert megyünk a Balatonra céges üdülőbe.

Andi
Hogy vagytok? Milyen volt a ballagás? megy a mászás? Akkor most hétfőn nem lesz klub a pünkösd miatt, igaz?

pár kép:
Kép
Kép
Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Hali,

Juti,
Örülök hogy hallok felőled. Honnan jött ez a szájpenész? Ez a szemüveges kép nagyon aranyos!
A ballagás hát a feléről lekéstünk aztán még tartottak egy utolső osztályfönöki szerűséget addig ott dekkoltunk a suli előtt. Kicsit ciki volt h nem az ünnepelt állt az érdeklődés középpontjában hanem a lányom. Amúgy megvagyunk, én tanulni próbálok amikor csak lehet de manó megy mint a kerge marha és folyton rajtam próbál felállni így azért nem könnyű. Valószínűleg egy héttel később lesz klub, remélem addigra jó idő lesz. Egész hétvégére mentek Balcsira? Tényleg voltatok már gyerekkel nyaralni?
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Fogggalmam sincs honnét a penész, állítólag cumi okozza általában, enyém nemigen él vele, szóval passz.
Pénteken délután megyünk és hétfőn jövünk délután.
Mi sokat mászkálunk a gyerkőcökkel, sokszor utazunk Sopronba a nagyszülőkhöz, de voltunk nyaralni anno Alsópáhokon, mikor Gergő 7 hónapos volt, meg Kenesén is, tavaly Horvátországban voltunk Gergő másfél éves volt, Gellértke pedig félidős a pocakbanKép
Idén is szeretnénk még utazni, de most csak belföld a két kicsivel, Balcsi valószínúleg. Ti terveztek vmit?
Tanulás, hát nagyon ügyi vagyKép
Voltál tornászni? én azóta se. pedig igencsak rámférne. ahová jártok babaúszni van aquafitness is azt olvastam, erről tudsz valamit? asszem kipróbálnám, amilyen lerobbant vagyok pont nekem való lenne.

Többiek megint eltűntetek, irgum-burgKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Szia Juti,

Egynapos szinten mi is elég sokat megyünk, tavaly ősszel amikor kezdtem a sulit, elég sokszor Robi egész nap ott volt a manóval én meg rohangáltam ki szoptatni. Õk meg nagyokat sétáltak, "plázáztak" játszottak a hátsó ülésen. Nálunk is az egyik mami Tatabányán, a másik Dunaföldváron lakik. Idén márciusban voltunk egy hetet Cserszegtomajon, de nem volt igazi kikapcsolódás mert manó nem aludt jól az idegen helyen. De legalább jókat sétáltunk Hévízen, kisvonatoztunk is ( amin őnagysága jól beszuszózott Kép) Többet már ebben az évben nem megyünk mert nem fér bele a költségvetésbe.KépJövöre tervezünk egy spanyol utat mielőtt visszamegyek dolgozni. Tornázni nem jutottam el mert du tanulok amikor Robi tud figyelni a gyerkőcre de összeszedtem magam és már 3 nap tornáztam egy fél órácskát. Olvastam valahol ha mindig uabban az időben tornázol akkor kevésbé fogod kihagyni. Hát most próbálok mindig kb reggel 9-kor nekiállni.
Mondjuk ma kimaradt a babaúszás miatt de holnap igyekszem. Láttam az aquatorna hírdetését, itt még nem voltam. Pár éve jártunk be Pestre a Kondorosi usziba, azok nagyon jó foglalkozások voltak.
Na folytatom a fuvarjogi ismereteim bővítését, ha van időd még holnap akkor írjál.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Halihó

Gellértke még taknyos, de szerintem már javulgat, remélem holnap el tudunk utazni. már nagyon várom, teljes ellátás, programok, kirándulások, borkostoló, hawaiiKépKépnesze neked fogyókúraKép
AndiKép
Nyaralás hiányában hozzánk bármikor átugorhattok, nyáron már pancsolni is tudnak a porontyokKép
Fuvarjogi ismeretek? az meg mifán teremKépKép
Ügyi vagy a tornával, asszem én is előkotrom a cindy kazimat, bár már előre látom hogy beledöglök, amilyen nyugdíjas csiga lettemKépKép
Spanyolhonért előre is irigy, én is voltam még gimis koromban, Costa Brava, Barcelona, de szupi volt... imádom a tengerpartot. sajna hétvégén még nem lesz strandidő a Balcsin.

jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
Mi is megyünk nyaralniKép Jún. vége felé,Gunarasra,ahol tavaly,és tavaly előtt is voltunk. Amíg Domi kicsi,és ha jön majd a pici,addíg a leg megfelelőbb gyerek szempontból.
Dominál hál isten most nincs takonykór. Sőt végre leküzdötte a verekedős Ricsit a bölcsibe,úgy hogy nagy az öröm.

Judy!
Jó utazást,és pihenést nektek,bár valószínű,ezt már csak utólag olvasod el. Kocsid jó lett? Az enyémet most kell olaj cserére vinni. Tök érdekes,ilyet még nem is láttam. Ki írja a műszerfal,hogy olajcsere,és visszaszámolja a napokat,hogy még hány napíg vihetem cserére.
Na holnap megint arra megyek,ahol összetörtem múltkor a kocsim,és ráadásul péntek 13.a lesz. Marha jó napot választottam,remélem inkább szerencsét hozKép

Andi!
Régen én is nap,mint nap jöttem"függő"voltam a babaneten. De mára valahogy ellustultamKép

Torna kazi: Nekem is van Norbi is,meg az új torna Győzi módra. Na mondanom sem kell 2,3 nap a lelkesedés,ozt onnyiKépKépKép Na ezért nem fogyok le,na meg persze a délutánonként bekülldött csoki,chipsz,és társai mennyiség miatt.

Puszi,jó hétvégét
Noémi

Ja még egy kérdés: Jó gyereknapi programokról hallottatok valamit?

Noémi
citrom
 
 


Hali,

De jó h ketten is írtatok!

Juti,
Köszi a meghívást amint megcsináltam az összes vizsgámat utána annyiszor megyünk ahányszor csak bírod még!A pancsolás biztos jó lesz mert imádja a vizet. A hétvégédért irigy, én is el bírnám viselni h kiszolgálnak és van program! Az utolsó céges borkóstoló amikor volt akkor manó már a pocakomban volt tehát nem lehetett "vedelni" Na nem vagyok egy nagy borivó, a Baileys-t jobban szeretem. De a fősulin voltak nagy tivornyák Kép Hú de rég volt az! Cindynek van egy szülés utáni kazija ahol 3 különböző nehézségi fokú torna van én leragadtam a középsőnél. Ez pont jó mert csak fél óra de eléggé leizzaszt. Néha előveszem a Norbit ha már meguntam.
A fuvarjog mindenféle Ptk cikkelyek meg szabályozások a fuvarozás területéről. Leírja h kinek milyen kötelezettségei illetve jogai vannak stb. A várakozásaimmal ellentétben nem is annyira száraz a könyv, csak sok az anyag.

Noémi,
Még mindig nem írtad meg mi az a búva! Hol törted össze a kocsidat? Tavalyelőtt én is béna voltam, Érd és Törökbálint között ott a kertek alatt reggel mentem munkába, tél volt és megcsúsztam és összementem egy kocsival. Utána tök sokáig nem is mertem vezetni, Robinak kellett munkába vinnie.
Jól írtad én is netfüggő vagyok Kép Egy-egy strapás altatás után kell egy kis kikapcsolódás és ilyenkor mindig megnézem h írt-e valaki.
Milyen az a Győzis torna? Egyébként nem tudom h te hova akarsz fogyni, tök jól nézel ki. Tanulság rá a fönti képek!
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


No sziasztok!

Én is meg vagyok, csak éppen, nem volt gépünk. Kép
Belső kütyük cseréje..Kép

Noémi!

Sajnálom, hogy kimaradt a játszóház, no meg Judyék kertje, mi mindig így járunk. Kép

"Baromi" nehéz beleszokni az újra dolgozásba, állandó fáradság és társai. A munka egyébként nem rossz, a társaság is jó, csak a pénz kevés.
Minden nem lehet tökéletes nem!?

Danikám is nap mint nap verekszik vmelyik kissráccal, duzzi a vége mindig. Rossz anya vagyok, mert azt mondtam neki, hogy jó nagyot üssön vissza, ha bántják! KépKép

Mi nem valószínü, hogy megyünk nyaralni, itthon leszünk a szép új házunkba. Már elkezdett kinőlni a füvecskénk, remélem lesz olyan szép, mint Judyéké (képeken).

újabb próbálkozás:
Jövö héten tali? Állitolag hétfön már 30 fok lesz.. Remélem, mert unom már a hideget. Fűtenünk kell májusban, ez szőrnyü.

Andi!

Én is Andi vagyok! Kép
Irigy vagyok, hogy a többiek már ismernek személyesen is!!! KépKép
De remélem mi is hamarosan megismerkedünk.

Judy!
Szép a kertetek! Kép
A képek pedig elragadoak..édesek, mint mindig!

No mennem kell, mert már zavarnak is.

Puszika nektek

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Szia Xsara,

A ti házatok is szép, láttam a képet a régebbi oldalon. Rólad alig tudok valamit, Dani mennyi idős? Hol dolgozol? Ja és merre laktok? Remélem h hamarosan mi is tudunk találkozni!
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!

Andi!

Danim most márciusban töltötte a hármat.
Okos, eleven kissrác. Bölcsibe jár, oda ahova a Domi, csak másik csoportba.
A Bor utcában lakunk, az Ürmös utcával párhuzamos, hátha igy mond vmit.

Törökbálinti depoban dolgozok Postán, másfél hónapja. A munka nem rossz, a társaság sem ,csak a pénz kevés... dehát nincs olyan hely ahol elég lenne. KépKép


Ti merre laktok? Biztosan írtad már , de nem emlékszem.

Jaj kápzeljétek a baráti házaspárunknak megszületett a kisfia 12-én. Ádám lett. Lent laknak a lakcsin, Nóémiék háta mögötti 10-es házban!!

Megyek is csak beugrottam.
pusszancs

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok,

Xsara,
Mi is a lakótelepen lakunk, a műv ház mögötti négyemeletesben, persze a negyediken Kép
Az Ürmös utcát ismerem mert én is Törökbálinton dolgoztam és arra mentem munkába.
Akkor szeptemberben Dani már megy oviba?

Juti,
Milyen volt a hétvégétek?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
Xsara! Kép De jó,hogy újra it vagy,már rég írtál.
Munka: megértelek,ha sok is és még meg sem fizetik,akkor szarKép De végre van munka,már ez is valami. Tegnap jó idő volt,de mától megint csúnyát mondanak. Nem vagy rossz anya,elárulok egy titkotKép minden reggel úgy megyünk bölcsibe,hogy közben azt papolom Domi fejébe,ha a Ricsi bántja,akkor adja vissza,sőt anya azt is megengedi,ha már nagyon macerálja,hogy jól meg is rugdossa. Azt mondja a gondozónéni,hogy ő is szokta mondani a Dominak. Na de persze Domint sem kell féllteni,mert ugyan nem verekszik,de buzerál másokatKép Tehát ő sem sokkal külömbKép
Nem tudom ki a barátnőd a hátunk mögött. Nem is láttam kimamát. Most költöztek oda,vagy régen? Hogy hívják? Kisfiú jellemzőKép Itt mindenki kisfiú,tisztelet az egyszem lányos anyukánakKépKépKép
Hát ha nekem is lenne saját házam,én sem vágyakoznék nyaralgatni,hanem élvezném a szép füvet.(na meg az adóság terhétKépKép)

Andi!
A búva,minden ami gép. pl:markoló,betonkeverő,stb..
Fogyókúra: Győzis kazi jó lenne,ha csinálnámKép Győzike rajta pedíg mint ha ott sem lenne. Csak a nevét adta hozzá,közben semmit nem csinál,csak bohóckodik. Aranyos vagy de sajna,én meg hiú,és nem tudom elfogadni,hogy nem tudok visszafogyni eredetire. Ami persze természetes is,mert aki nem tesz érte semmit arról csak úgy nem mennek le a kg,akiről meg igen az örüljön neki,piszok mázlistaKép
Kocsi: Szőke,és túl rutinos voltam. Csepelen nem adtam m,eg az elsőbséget egy forgalmas kereszteződésben. Ill. megadtam én csak a srác lassabban kanyarodott be,mint én azt gondoltam,és elindultam. 8 év alatt az első balesetem,és nehezen teszem túl rajta magam,hogy hibáztam,mert figyelmetlen voltam. És erre még én vagyok bizalmatlan,mert azóta is mindíg azt hiszem,hogy tutkó kijönnek elém. Még pont én,aki elkövettemKép
Mászással,hogy álltok? Már meglóg előled,habár ahogy emlékszem,ő egy nyugodt típus,ettől persze még lehet huncut,és csintalanKép Szeretnétek majd még babócát? Egy kalappal a vizsgáidhozKép

Judy!
Remélem jól sikerült a hosszú hétvége,és tudtál pihenni egy kicsit!

Mi is kiruccantunk tegnap. Lementünk Siófokra hármasban kirándulni. Nagyon élveztük,mert tényleg ritkán vagyunk így együtt,és ilyenkor csak a gyerek számít senki más,és ezt ő pontosan tudja,élvezi,és kihasználja a bestiaKép

LÁNYOK!
Használltok Wishy krémeket? Mert ha igen,és érdekel valakit,akkor 20% al olcsóbban tudok szerezni. Ha van konkrét írjátok meg,és mondom mennyi az eredeti ára,és én mennyiért tudom szerezni.

Puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Sziasztok!

Andi!

Igen ,szeptembertől ovisok leszünk, a Tárnoki uton van a Napsugár ovoda oda fogunk járni.
Közel van hozzánk...

Noémi!

Mi is mindig mondjuk a Daninak, hogy kit és hogyan verjen meg, dehát... Már arra tanitjuk , hogy kell ökölbe szorítani a kis kezét és ütni.
Ma egy jó nagy harapással jött haza a háta közepén.. csini mit ne mondjak. Kép

Cilinek hívják a kismamát (anyukát) évek óta ott laknak a negyediken , ha jól emlékszem. Nem nagyon látszott rajta hogy terhes, kicsi hasa volt. A kissrácot Ádámnak hívják, elöbb utobb fel fog bukkani a játszótéren.

Mire használják a Wishy krémeket, nem mondd semmit a neve?!?

Gyermekem már alukál , ezért vagyok most itt, egy kis szabadság.Kép

Hétvégén mi csak sétálgatni voltunk, élveztük az itthon létet hármasban.
Felkerültek a lámpák az elöszobába, folyosóra.
Jaj és végre vettünk szép függönyöket a nappalira étkezőre (fehér alapon szép tulipánok) igazi tavaszi függöny! KépKépKép
kb. ennyi.

Tali?

pusszancs

Xsara és az Õ elnyomott DANIJA

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Hali

Megjöttünk a Balcsiról, jól éreztük magunkat. Gergő leginkább a játszótéren csúszdázott, meg motorozott a kölkökkel. Levittem az uszómedencébe is, élvezte nagyon. Gellértke is jól viselkedett. Csak az volt a baj, hogy a férjemnek bedagadt a bokája és végig bicegett, így a kirándulásokon nem vettünk részt, csak pihentünk.

Tegnap néztem a Vészhelyzetet és nagyon rossz érzés, ha arra gondolok, hogy Gellértkénak is valódi csomója volt a köldökzsinórján.

Noémi
Engem érdekel a narancsbőr elleni, asszem Lyposine a neve. Avonost szoktam használni, de most el fog fogyni. Jó lesz a karfiolmezőimre. Meg a naptejekről is írhatnál.

horror amit a verekedésekről írtok.

na léptem
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok,

Na most én tüntem el, de valahogy nem haladok a tanuolással. Csak olvasom és teljesen máshol jár az agyam. A verekedés tényleg egy érdekes dolog mert én mindenhol azt olvastam ugye hogy szólj rá a csemetédre ha verekszik, stb na de ha én így nevelem akkor állandóan péppé fogják verni ha én nem vagyok ott mellette?

Noémi,
A mászás nagyon jól megy,már néha próbálkozik a felállással is és egy pici ideig egyedül megáll a járókába kapaszkodva ha én felállítom. Simán meglóg ha valami olyan felé igyekszik amit tudja h nem szabadna neki. Az összes újságot el kellett tennem mert nem elég h szétszakítja de még állandóan meg is eszi őket. Hasonló sorsra jutottak a könyvei is, azokat is el kellett még süllyesztenem. A madzagokat, huzalokat is imádja, mindent kirángat Kép Később szeretnék egy fiút de Robi még bizonytalan mert szerinte egy gyereknek még meg lehet adni bizonyos anyagi javakat ( lakás, kocsi stb) hogy könnyebben induljon el a nagy betűs életbe de kettőnek már lehetetlen. Ezzel nem értek egyett teljesen mert jó dolog ha az embernek van testvére. Persze hogy könnyebb ha mondjuk már van egy lakásod. Na meg manó is már annyira igényli a társaságot, később szerintem biztos h szeretne testvért. Én 3-4 év múlva gondoltam addig még hátha Robi is meggondolja magát. Majd puhítom Kép Na és ti? Domi is megy szeptemberben oviba?

Xsara,
Mi szívesen találkoznánk veletek, mikor érnétek rá?

Juti,
én is láttam tegnap a Vészhelyzetet, bevallom őszintén majdnem sírtam is rajta. Azért egy hét hónapos babát elveszíteni iszonyú trauma. Hogy volt nálatok az a csomó?

Na megyek tanulni amíg manó alszik


Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
Na már megint meg kecsegtettem helyesírási tudományomat,én nem értem hol romlott így el,mert érettségizni le tudtam belőle,na mindegy,nézzétek el nekem. Szóval nem Wishy,hanem Vichy termék.

Xsara!
Nem tudom ki lehet a barátnéd. A Vichy krémeket te is ismered,csak nem tudodKép a reklámai folyton mennek a tv.be. pl: a narancsbőr elleni,amikor egy csajszi lenyúzza magáról a bőrét. Egy másik arc krém amikor színtén egy csajszi arcát lehet látni,és egy kis csap jön fel az arcára.Na ez egy nagyon jó krém. A többit még csak én is most kostolgatom.
Tali: Beszéljünk meg egy napot a jövőhétre. Jó idő esetén múzeumkert ,rossz idő esetén játszó ház. Nekem péntek kivételével jó bármelyik nap.

Judy!
Elaludtam a vészhelyzeten,de ezek szerint jobb isKép
Mi baja Géza lábának?
Krémek: A narancsbőr elleni:Liposyne karcs. gél. Eredeti ár: 5999.- 20%: 4800.- én is kipróbáltam. Hát... Nem mondom,hogy semmi nem változott,de többet vártam,és ráadásul 2 tubussal használltam el. 1 tubus kb 2hétig tart,úgy hogy minden nap 1-szer kentem be magam,pedíg többször is lehetett volna. Igaz 2cm lement csípőböl,de lehet,hogy az éppen aktuális fogyókúrámtól. Jó a bőröm is valamit változott,de szerintem nem az igazi. Ennél tudok egy jobb krémet,ami ugyan macerás,és én lusti vagyok,pedíg a hatása tutiKép 1kg krém,amit 10 napon keresztül minden nap kell használni,és utána még marad is bőven. Szóval be kell kenni magad,utána folpakkal körbetekercselni,dunsztolni magad,majd jó vastagon tetakargatni magad,hogy izzadjál. kb: 20-30 percig így vagy,éget mint a rossebb,de tuti. Ez tényleg fogyaszt is,jó petyhüdt bőrre,narancs bőrre,cm. mennek le. Látványos. Csak tényleg macerás. Anyukám 4 éve használja,és nem hazudok szebb bőre van mint nekem. Sehol narancsbőr,és szép feszes. Ezt a krémet nem lehet boltba kapni,nem is reklámozzák,mert csak szakemberek vehetik meg. Ha érdekel szólj! 1 kg 5100.-ft.
Ami viszont nagyon jó a Vichytől,az a Termal fix 2 amit a tvbe reklámoznak. Nekem is van,de szerintem szupi,persze ez is emberre válogatja. 10-ből 8 nak bevállt,2-ttőnek nem. Ennek az eredeti ára:4199.- 20%: 3360.-. Nekem még termál vizem, még egy hidratálom,arc tisztító zselém van tőlük. Naptejek: ebből is van sok fajta. Felnőtt,gyerk,érzékeny bőrre,nemérzékenyre. Napozás utánra. Dominak gondoltam kipróbálom az egyiket majd. Ár eredeti: 3499.- /3699.- 20%: 2800.- / 2960.-
van tej,spray,kifejezetten arcra való stb.. Van ami legétett bőrre való. Önbarnítója is van. Közben olvasom,bocs a sok szó ismétlésért. Hát még így sem olcsók,de jók.KépKépKép

Andi!
Amikor megszületett Domi,azt mondtam soha többé,és nem a szüés miatt. Most meg látod jövőre már szeretnék. Érthetőek a férjed félelmei is. Szerintem ez mindenkiben benne van. Én is sokat gondolok erre. Nekem a szüleim a nagy segítség,én is tudok majd így segíteni neki,nekik? De tesó kell. Sajnos nekem meghalt a testvérem,úgy hogy érzem a hiányát. Érzem,látom testvéreken,hogy milyen jó hogy vannak egymásnak. Szóval én mindenképpen szeretnék mégegyet,még havannak is sok rétű félelmeim ezzel kapcsolatban.
Verekedés: Ördögi kör. Én is mindíg arra tanítottam,hogy ne verekedjen,még akkor sem,ha őt megütik. Aztán itt a bölcsi,és suttba dobhatom ezeket. Nem tudom mi volt a jó. A gondozónéni szerint jól tettem,hogy erre tanítottam,mert nem is verekszik,csak bosszantja a gyerkőcöket,de ez más tészta. De viszont itt van drága Ricsi "barátunk" akinek viszont nem ezt tanították otthon. És erre most át kell navelnem Domit is,mert ráadásul amikor a kisfiú megverte,akkor ő csak rázta a fejét,hogy nem bántj,nem adja vissza, kvázi,mert én mást mondtam neki. Na de most aztán! Felhatalmaztam,hogy adja vissza ha bántják,és végre eljutottunl oda,hogy Ricsi barátunk már kevésbé piszkálódik,mert Domikám,is megveri őt,ha arról van szó. Mondjuk hál isten mást nem ver,és őt sem bántják. A gondozó nők szerint ez nagyon jó viselkedés,mert nem nyuszi,de nem is egy elveszett gyerek. Sőt,ha valamelyik sír,Domi meg is vígasztaljaKép
Gyereknevelés,örök kérdés. Mi jó,mi nemKép
Téged nem érdekel Vichy termék?

Puszi
Noémi
Dominik decemberi,csak jövőre megy oviba.

Noémi
citrom
 
 


Noémi,

Mi a neve ennek a szadista krémnek? Milyen összetevőkből áll? Engem érdekelne mert nekem is vannak karfioljaim, egész szántóföldjeim nem is mezők.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Hali

Tesóügy: nálunk ez sosem volt kérdés. nekem is van kettő, férjecskének is van. Lehet, hogy annyi mindent nem fogunk tudni megadni kettőnek, mint egynek, de remélem jó tesók lesznek és akkor lesz kire számítaniuk az életben. néha rámjön, hogy még szeretnék babát, de egy rázós nap után visszaszállok a földreKépKép

Andi
Gellértkének is valódi csomó volt a zsinórján. Védőnő mondta is, hogy nagy szerencse, hogy nem húzódott meg, mert az tragédia lehettett volna, neki is volt már ilyen esete. mint a filmen Carter dokiéknakKép

NoémiKép
Géza lába: nem tudjuk mi a baj, mindenki mást mond, csípés, rándulás, orbánc, köszvény.. ma volt röntgenen, holnap labor.
Krém: akkor lebeszéltél a Vichyről. a másik érdekelne.

mennem kell, nyaf van. utálom ezt az időt.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
A krém neve: Termo body.
Pontos leírás: Petyhüdt, fellazult bőrrészek,narancsbőr kezelésére,ill. terhességi csíkok és cellulitis enyhítésére javallott. Nikotinsav származék,gyógynöv. kivonat tart. mely bőrpír jelentkezése mellett fokozza a szöveti keringést,és feltölti a pangó szöv. részeket vérrel. Ezáltal meggyorsítja a salak anyagok ürítését,fokozza az anyagcserét,elégeti a felesleges zsírt. Rendszeres kezelés mellett szemmel látható a hatása. És állítom ténylegKép Már a 4.5. alkalommal látszik. Úgy írja,hogy heti 2-3 alkalommal(de szerintem a leghatásosabb az egymást követő 10 alkalmat minden nap) Vékonyan felkenni,bemaszírozni a krémet,fóliával betekerni,majd pléddel betakarni. 4-5 perc múlva bőrpír,mely meleg érzéssel párosul(szerintem éget,mint a fene). Kezelés idő tart: 40 perc. Ha érdekel valakit akkor szóban a többit. Van előtte használatos body peeling,speckó fólia,és testápoló elasztinos gél. De a peeling nem fontos,a fóliát helyettesíti a folpacc.és az elasztinos gélt,pedíg bármilyen testápoló. Persze biztos jó együtt minden,de felesleges,és drága. Kiszerelések: 1kg: 5100.- 150ml: 1800.-
megmondom őszíntén,hogy az utóbbi nem tudom hány alkalomra elegendő,az 1kg viszont sokra. Szerintem jobban megéri. Van egy új termékük is a body anticell,ez valami olyasmi lehet mint a Vichy féle,én most letesztelem aztán jelzem milyen volt.

Ha komolyabban érdekel valakit,akkor légyszi írjátok ide holnap estig,mert szombaton megyek szakmai kiállítással egybekötött vásárra,és meg is tudnám venni nektek. De ha csak később kéne az sem baj,majd jelezzétek.

Tesók: Igen ez szerintem is igaz: " lesz kire számítaniuk az életben" Nem mindíg az anyagiak a legfontosabbak,persze ez is szempont,sajnosKépKép Barátok jönnek,mennek,de a család mindíg megmarad,és ha a családi alapok jók,akkor egy testvér nagyon fontos! Valjuk be őszíntén egy barát,az sosem lesz testvér. Vagy csak én égettem már meg magam csúnyán,hogy rá kellett döbbennem,hogy nem szabad annyira őszíntének lenni,mert azzal visszaélhetnek. De egy tesó nem fog,mert neki az a jó ami neked is,míg egy barát kicsit irigy,kicsit pletyis stb.. Olyan jó látni pl,hogy ha a férjem,és a huga néha marják is egymást,ha bármi baj van rögtön ugranak,segítenek feltétel nélkül egymásnak.
Szóval kell a tesó,pedíg látom előre lesz belőle egy pár kellemetlen napom,és órám amikor marják egymást,és igazságot követelnek tőlem kettőjük között.

Noémi

Noémi
citrom
 
 


Noémi

Ezt a kencét lehet használni szoptatás alatt? ha igen akkor én kipróbálnám. tényleg jobban megéri az 1 kilós, de asszem kipróbálni elég lenne a 150-es is.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Hali,

Tényleg ez jó kérdés mert még én is szoptatok. Bár már csak reggel és este de azért nem árt tudni.
Én is kipróbálnám kezdetnek a kicsit aztán ha jó akkor később veszek 1 kilót! Kép
Szorítsatok holnap 10-től! Bár manó éppen sztrájkol, már háromnegyed órája nyünyög a kiságyban alvás helyett. Remélem nem akarja már elhagyni a délutáni alvást!
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
Hú tényleg,nektek sztorno. Szopi,és terhesség alatt tilos.
Rövid voltam,sietek
puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?