Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, mi a véleményetek az agyhártya gyulladás elleni oltásról? A dokim azt mondta, hogy gondoljam meg, adjunk-e a 6 hónapos fiamnak. Adjunk? Van mellékhatása? Van rossz tapasztalatotok? Köszi elõre is!
Éva
ÉvaIII
 


Sziasztok!

Jamina: Kép és Kép Kép Kép!

Majd még jövök... (Remélhetõleg nem úgy, mint a múltkor...)

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Jamina! Mit is lehet ilyenkor írni? Semmi okosat. Én is küldök sok KépKépKépKép és millió puszit neked!!!!
Anikó
 

 
 

Sziasztok, Lányok!
Képzeljétek, Lili (majdnem 2 év) folyton éget mostanában engem. Ha hazajön az apja, az elsõ dolga, hogy odarohan hozzá, mosolyogva közli: Bácsi elment! Hol bácsi? Na, erre mit gondoljon, egy munkából hazatérõ férj? Aztán magyarázgathatom, hogy épp kit melyik szekrénybe zártam be hirtelen. Kép

Evey! Kikkónak még nem is gratuláltam a hõsiességéhez. Na, meg Neked is! És nagyin is hiányoztál!!!!!!

Pocok! Az én kisfiamtól a helyi Sztk-ban vettek vért. Ki kellett ugyan állni a sort, de nagyon gyosûrsan ment a dolog. Sõt (mert sajna többször is kellett), volt olyan, hoy simán behívtak elõre.

PM! A züllésrõl húzd ki a kérdõjelemet, de sajna engem is. Úgy néz ki, nem jön össze a dolog, nem lesz, aki vigyázzon a gyekekre. Kép Na, de a legközelebbire én legyek ám az elsõ a listádon! Kép
Viszont azért írd meg, hogy hol is van Pontosan a Marcello, meg hogy lehet odajutni, mert Pelének megígértem, hogy elmondom neki. Köszi!

Vica! Köszi a fuvart, de sajna, nincs rá szükség.

A 26-i talira viszont megyünk. Tényleg, ki jön, mert annyira nem írtok róla. Kati, Verus, Vica, Ildi, Evey, és még? Szerintetek vigyünk valami kaját? (Ha valakinek útbaigazításra van szüksége, hozzám is bátran fordulhattok.)

Adri! köszi a képeket! A nagyszülei jogosan büszkék a kisunokájukra, nagyon helyes kiskrapek! Kép

Ildi! Fogakhoz gratula! Nálunk Daninak még egy se mozog, pedig az ovban már majdnem mindenki oldalt harap, mert elöl nincs mivel. Volt olyan kislány, akinek a fényképész azt mondta, hogy inkább ne is mosolyogjon.

Iboly! Gratula a zabszemnélküliséghez!!! Miért nem tudok én Neked emilt küldeni???? Pedig olyan jó kis dühöngõ levelet írtam az elõbb, de nem megy el.

Jamina!!! Nagyon-nagyon sajnálom a dolgot! De most az a fontos, hogy TE vigyázz magadra, amennyire csak tudsz! Testileg és lelkileg is! Csak szólj, hogy miben tudunk segíteni!!!!

Meg mindenki más is vigyázzon magára nagyon!
Sok-sok puszi:
Emese
Emese
 


Kedves Jamina!

Iszonyuan sajnalom ami tortent. Kép Kép Kép Nagyon vigyazz magadra. Felejteni soha nem lehet kis picurkat de muszaj emlekevel tovabb elni. Bebenek egy vidam mosolygos mamara van szuksege meg ha iszonyuan nehez is. Remelem mielobb haza kerulsz Bebehez es o kicsit konyebbe teszi szamodra a napokat.
En egy gondolattal vigasztaltam ilyenkor magamat kicsi lelek ha meg szeretne megis szuletni akkor hamarosan ugyis megint bekoltozik pocakomba. Nekem ettol konnyebbek voltak a napok. Lianna es Bianka is egy ilyen kis lelek akiknek elso testuk nem felelt meg.


Napocska
napocska
 
 


Szisztok Lányok!

Kata007! Hossza: 120 cm, szélessége: 60 cm, magassága: 80 cm. Ügyi lány vagy, ha ilyeneket megvarrsz!

Ez a kisebik ágy, a nagyobbik 140 hosszú és 70 széles.

Iboly! Gratula!!! Kép

Mi is megyünk 26-án a barika andi féle talira +
Én is megyek a PM féle talira is.

barika andi írtam neked e-mailt nem írtál. a profilba van egy másik címem oda is írhatsz.

Emese gyer mán na! Végre beszélgethetünk, mert nekem nem nagyon akar írásba foglalódni amit neked akarok mondani. Pedig helyzet javulóban. Kép

JANUÁR 17-ÉN KETTÕ ÉVES VOLT A KISFIAM.
Olyan furcsa. Most született. Amikor altattam (10kor) úgy elnézegettem, hogy olyan nagy és hosszú gyerek. De hamar megnõnek...

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Jamina!

Azt hiszem ilyenor nincsenek szavak csak gondolatok, Kép
de abba veled vagyunk.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak Jamina miatt jöttem!

Édes Jamina! Remélem, mihamarabb sikerül egy kicsit jobban érezni magadat! Annyira sajnálom... Nagyon vigyázz magadra, és tényleg gondolj arra, hogy Bebének szüksége van a mamijára, azaz rád!
És biztos vagyok benne, hogy hamarosan megint simogathatod a pocakodban lapuló kis életet, aki majd szép nagy felnõtté nõ.

Ezer puszi, és ha valamit tehetünk érted, csak szólj:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Tudok jönni egy picit. Nálunk minden oké. Ma elvisszük Adriánt úszni. Kíváncsi vagyok mit szól hozzá?!


Erika! Dehogy vagy hülye! Ilyen gyorsan megy az idö! Szörnyen gyorsan megy az idö.Kép

Napocska! Én vagyok a táblázat felelös, amit már nem rakok fel, de körbe fogom küldeni nemsokára. Írd meg nekem az adataitokat és beleteszem!Kép

Iboly! Gratula a vizsgáidhoz!Kép

ÉvaIII! Én majd csak akkor adatom be, ha már csak egy oltás kell: Meningitec (remélem jól emlékszem a nevére) nevü oltást. Kikkó (majdnem 4 év) ezt kapta, semmi mellékhatása nem volt és sokáig ad védettséget) Elég drága. 10.000 körül van az ára.

Emese, Emese! Nem áll jól a szeme se! Szekrényben, ágy alatt?KépKépKép Kár, hogy a züllésre nem jössz, de a babáson találkozunk. Szerintem felesleges kaját vinni, amikor ebédre hazajövünk.

Bigacsiga! Tudtam, hogyha nem veszem elö a táblázatot ennyi ideje, akkor kifelejtödik valamiKép Boldog szülinapot Dominiknak!KépKép

Ancsa! Timidnek is sok boldog szülinapot kívánunk!KépKép


Puszi, Evey
evey
 
 


Jamina!

Nemigen tudok mást írni, csak azt, amit a többiek! Nagyon sajnálomKép és vigyázz nagyon magadra! Azt kívánom, hogy minnél elöbb sikerüljön lelkileg helyrejönni, ebben Bebének nagy szerepe lesz! Biztos vagyok benne, hogy még ebben az évben sikerülni fog áldott állapotba kerülnöd és késöbb egészséges babát szülnöd!KépKép

Evey
evey
 
 


Sziasztok!
Jaminának nagyon sok eröt kívánok,és nagyonKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép vagyok,nem is tudok mit mondani szegény nagyon sajnálom!!!!!!!!!

Nagyon örülök,hogy ilyen sokan jöttök jövöhéten,sajna szivacsot nem biztos,hogy tudnak biztosítani,de még probálok más honnan is szerezni!
Most nem olvastalak titeket csak futólag így személyre szólóan csak Jaminának tudtam írni.
Lényeg a Dóri 3.napja végíg alussza az éjszakát Feksinek volt egy szuper ötlete nálunk bevált!Köszi Feksi!!!!

TVica!Jövöhéten talizhatnánk még a Rózsás elött is!

CsKati:Holnap megyünk remélem befog férni a Suzukinkba,mert ha nem akkor az apukámnak kell elhozni hétfön!!
Sziasztok!
barika_andi (barika_andi)
 


Jamina,

nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt, sajnos nincsenek szavak ilyenkor igazán, de a párod, Bebe és a családod segítségével biztosan jobb lesz lelkileg kis idõ múlva, addig is sok-sok erõt Neked és sok puszit:

Erika
kerika
 
 


Kedves Jamina, nagyon sajnálom, a sors, a természet, vagy valaki ott fönn most így akarta..nagyon nehéz tudom,de valamiért így kellett lennie és hosszú idõ távlatában a sors...egyenlíteni szokott törvényszerûen. Cserébe gyönyörû napokat kapsz még meglátod!
F. Dia
fd (fd)
 


Jamina!
Nagyon sajnálom én is... de jó, hogy ott van Bebe!!! Kép Kép
Majd lesz tesója, ez biztos!!! Kép Kép Kép Próbáld meg túlélni, bár biztos nem lesz könnyü! Mi itt csapatostul küldjük neked a Kép -t, hátha picikét is jobban érzed tölük magad! Nagyon gondolunk rád!!!
Adri
kadri
 
 


Jaj, Ibolykám, te kis cicibiblia, hát a jó hír is hír!!! Kép
Már majdnem elfelejtettem gratulálni... akkor most nagyon gratulálok, csak minél több ilyen szupermami futkosna az országban manapság olyan segítökészséggel, ami neked van! Kép
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!

Én is jól visszajöttem...

CsKati, Adri, Evey, Anikó! Köszönöm a képeket. Kitti okos fejecskéje, Leevi "birkózása" a mézeskaláccsal, Adrián vigyora és Lili tipikus nõiessége a tükör elõtt nagyon tetszett!

Evey! Gyógyulj meg mihamarabb! (Nekem soha el nem múló heget okozott 8 évesen egy forrázás, igaz, egész délután rajtam volt a ruha. Kép)

Iboly! Nagy gratula. Kép

Bigacsiga! Boldog szülinapot a nagy kétévesnek! Kép

Emese! Tudod a gyerekek sok mindent megéreznek... Kép

Vili mostanában azt a szokást vette fel, hogy mindenkit megnéz az utcán. Utánafordul, stb. A bolt tõlünk kb. 80 méterre van és útba esik a buszmegálló. Ha véletlenül akkor sétálunk a boltba, amikor állnak ott, akkor mindenki elõtt megáll, mutogat rá és mondja, hogy "bá" (nemtõl függetlenül). És áll, és áll és áll... Én meg nem tudom mit csináljak, mégse rángathatom el, szóba elegyedni viszont nem nagyon szeretek. Már úgy kell idõzíteni, hogy lehetõleg két buszindulás között menjünk. Vagy van valami jobb ötletetek?

Jó éjszakát, üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Írtam és minden elszállt...., mérges vagyok.

Jamina! Én mint sortstársad nagyon együtt érzek veled, de azt neked kell magadban feldolgozni. Gyászold meg a kicsit és aztán gondolj a kicsi Bebére. Meglátod lesz ez még jobb isKép

Iboly! Gratula!

Bigacsiga! Isten éltesse a kétévest!

fDia! gratula a nagylánynak, hogy ilyen okos.

Ildi! Nektek meg a fogátalakuláshoz! Velem is jöhetsz zülleni ha nem félsz egy tanulótol.

Erika! Én 1 éves koráig nem akartam adni Pankának/11 hó/ husit, de nyomásra 10 és fél hónaposan kapott, viszont azóta is csak hébe-hóba. Ha szopizik, akkor ráérsz. Kis ügyi tornamanó vagy. Kitartás!!!!Mi is tornázunk a férjemmel itthon, megy turázni én meg felkészítésként egy kicsit megszadizom magunkat. Most is remeg a lábam. Én olyan szivesen tartanék nektek tornaórát és magamnak isKép

Emese! Kép De legközelebb nem úszod meg.

Lányok! Örülök, hogy ennyien el tudtok jönni, ez olyan klassz. A hely a XI. Bartók Béla út 40. éás a név: Marcello. A Móricz Zs. körtértõl van 5 percre.

KingAndi! Ébredések miatt együttérzek. Nekem sincs gõzöm se, hogy mitõl lett a jó alvó lánykámból a lefekvés ördögeKép Majd dumcsizunk.

A köv. talit a görög étterembe tervezhetnénk és utána áprilisba mehetnénk táncolni a Széchenyi-kertbe. Jó?

Na eldugulok. Most 1 hétig valszeg nem jövök mert megyünk Alsópáhokra de utána.....

Sziasztok:Pankamama
PM
 


bigacsiga Kata!

Neked is köszi!

Kata007
Kata007
 


Sziasztok, mar olyan regota nem jon ossze, hogy irjak, bar olvasnom 1-2 naponta azert sikerul a topikot. David (4.5 ho) nagyon edi, most epp delfint jatszik, mar vagy 1 hete ez a legujabb, sikongatva probalgatja a hangjat. Tegnap megkapta a 3. oltasat, szerencsere ezt is jol viselte. 66cm es 6.7 kg.

Mindenkinek koszi a multkori szoptatasi problemainkra adott tanacsokat. Azota altalaban 4-5 percig eszig folyamatosan, aztan abbahagyja, nezelodik, dumal en meg turelmesen varok, aztan nehany perc mulva megint szopzik nehany ujabb percet, aztan ujra abbahagyja, stb, stb, aztan igy vegul nagyjabol osszejon 8-15 perc, mikor hogy. Remelem, eleget eszik. Ja, mindezt teljesen ingerszegeny kornyezetben, de meg igy is talal mindig nezegetnivalot. Kivetel a hajnali szopi, akkor nagyon jol, egy adagban megeszi ami kell neki, aztan alszik. Kulonben karacsonyig ataludta az ejszakakat, de azota ujra felkel 1x.

Ahogy olvastalak titeket, sok mindent szerettem volna irni, de aztan sosem volt mar idom leirni, ugyhogy mar nem is probalkozom, csak annyit, hogy: nagyon szepen koszonom a kepeket Anikonak, Verusnak, Eveynek, Jucanak, Katinak, Adrinak - nagyon szepek a gyerkok - tovabbra is! Viszont Snoopytol Ilditol, Evitol nem kaptam.

Most olvasom a rossz hirt Jaminarol: nagyon sajnalom en is, nem is tudok mit irni. En is remelem, hogy hamarosan ujra orulhetsz, addig is szerencsere Bebe vigasztal.

Feb 9-i talira en is nagyon szivesen elmegyek, felteve, ha azon a hetvegen Pesten leszunk. Tehat kerdojelesen jelentkezem. Apropo, nem megy vki veletlenul a Moszkva terrol, vagy netalan Hidegkut kornyekerol? Mert akkor mehetnenk egyutt.

Na, most bucsuzom, persze ki tudja, megint mikor birok ujra irni, de remelem, hamarosan.
Gratula a sok maszo, jaro es beszelo aprosaghoz!

Cili2
Cili2
 


Sziasztok,

mi ez a nagy csend?? Kép
Kihasználom a fürdetési idõt, de csak távirati stílusban írok

Iboly, nagy-nagy gratula a vizsgához!
Pankamama, miért is nem tartasz nekünk tornaórát? Kép
Evey, klassz srácaid vannak!
Cili, örülök, hogy javult a helyzet szopi-ügyben és gyere a züllésre, ha tudsz!!!
Ildi, végre átjöttek a képek, nagyon szépek vagytok!

Sziasztok, Erika
kerika
 
 


Adri,

elfelejtettem az elõbb írni, hogy tõled is megkaptam a képeket. Hogy Leevi milyen ari kissrác.... nagyon édes Kép
A cicibiblia nagyon jó... KépKép

Puszi: Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Hát tényleg nem túl nagy a forgalom...

Jaminával mi a helyzet? Iboly?

Iboly, elfelejtettem gratulálni és az pedig természetes, hogy olyanokat írtunk rólad, hisz az az igazság. Nagyon sokat köszönhetünk neked. Nagyon!!!! KépKépKép

Most elutazunk, jövõ szombaton jövünk haza. Majd megírom(juk), milyen volt a Kolping hotel.

Pusz:

Anikó
Anikó
 


Sziasztok!

Iboly! Gratulálok a vizsgához! Bár nekem eddig is Te voltál az ország legjobb tanácsadónõjeKép Csak annyi változott, hogy most már papírod is van róla!Kép
Na, akkor egybõl egy kérdés. Ugye, kb. 1 hete nem szopizik Csongi. A tejcsi még csordogál, fejni nem igen tudok belõle. Kérdés, hogy ugye lassan elapad majd magától, és nem kell a mellgyuszi rémétõl tartanom?

Lyányok!!! Ha minden jól megy, végre én is tudok találkozni veletek! Már csak az érdekelne, hogy lesz é ottan más apuci is, mert félek a férjem a falra mászna egyedül ennyi baba és anya között!
És kérek újra pontos címet, és idõpontot!

Adri, megkaptam a "friss" Leevit. Annyira klassz kis srác! Csongi odaért végül? Meg akarom neked mutatni!!!

Bigacsiga, nagyon sok boldog szülinapot a szülinaposnak!!!Kép

Erika, én adtam husit, kb. 8 hónapos kora óta. Csongi imádja.

ÉvaIII. Én beadattam az agyhártyát, semmi mellékhatás, láz, semmi. Sõt a harmadiknál ahogy megkapta, el is felejtette, és már nevettett is. Olcsóbbnak nem olcsóbb az egyszeri, kb. 8-10.000 Ft. A háromszori darabja tavaly 2500 Ft. körül volt. Csongi Menjugate-t kapott.

Na mára ennyi.

Csók, puszi, pá

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Jó reggelt!
Két rémes éj után most megint alvás.Kép Napocska, nálunk sem fenékig tejfel a dolog... Kép Pár napja a fiam mondja, hogy anya, finnül. Olyan édi, meg kell zabálni!!! Kép Azért finnül, mert apukája minden nap kizárólag ezt ismételgeti neki, vagy 500-szor. Már amikor a pocimban volt Leevi, beígérte nekem, hogy tutira elsö szónak betanítja a babának, hogy ha éjjel kel a bébi, azt visítsa: anyaaa! és ekkor ö félálomban majd odafordul hozzám, és azt mondja: drágám, téged hívnak! Kép
Évi! Megkaptam a képeket, köszi neked is és Emesének is! Hogy mekkorát nött Csongi! És milyen gyönyörü! Kép Valódi kis pali!
Anikó! Jó utat! Érezzétek jól magatokat! Kép
Erika! Ugye te nem kaptál szarvasost? Küldjek?
Evey! Na, milyen volt az úszás? Mit szólt a vízhez Adrián?
Bigacsiga Kata! Ugye milyen gyorsan múlik az idö? Isten éltesse Dominikot! Alvás- ügy?
Bocs, lányok, most ennyi, bébim szétkapta a szobát...
Puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!

Kedves Jamina, mást én sem tudok írni, mint amit már elõttem írtak, de sok erõt kívánok, hogy feldolgozd ezt a szomorú esetetKép és mi mindannyian gondolunk Rád.Kép

Evey, Kikkó remélem már jól van az anyukájával együtt.Kép

Iboly, gratulálok és nagyon örülök, hogy itt vagy nekünkKép
És külön köszönöm a válaszod, teljesen megnyugodtamKép

Bigacsiga Kata, Boldog szülinapot a "nagyfiúnak"!Kép

Évi, hát nem nyugtattál meg a rendrakást illetõen.Kép Akkor most örülnöm kell, hogy a kisfiam még nem tud rámolni?Kép Mi vár még rám?Kép

Sziasztok, Katica
Katica
 


Sziasztok!

Jamina Kép Küldök neked Kép-t. Nehéz ilyenkor bármit is írni, gondolom, hogy nem vigasztal, hogy valószínûleg oka volt rá a természetnek. Talán vigasztal egy babanetes eset, Kinga, akinek (3 fia után) a negyedik babája ment el, de rögtön utána újra sikerült, ráadásul mindjárt ketten lettek a pocijában! (két fia) Próbálj sokat gyönyörködni Bebében, hagyd, hogy megvigasztaljon!

BigacsigaKata: boldog szülinapot a fiadnak!!!! Én az ovis beszoktatáson (a nagynál, 4 évesen) voltam így, csak ültem, elérzékenyültem, csillogott a szemem (és titkoltam, nehogy má a gyerek azt látja a beszoktatáson, hogy anyja sír az oviban), és néztem, milyen gyorsan nagy lett. Hja, és erre idén nyárra utoljára megyünk a kicsikkel oviba...

Iboly: gratulálok!! A Szoptatás topicot elõbb olvastam mint ezt, elõbb írtam is oda, de ha megnézed az utolsó soraim, lám, én mintha sejtettem volna, mit olvasok majd itt!!

KingAndi: nagyon köszönöm a felajánlást, ha tudok menni, valószínû élnék is vele, mégis csak jobb érzés éjnek évadján kettesben közlekedni. Majd még addig kiderül, de tény, így bátrabban gondolkodom.

PM: neked is köszönöm a felajánlást, ha KingAndival összejön, akkor inkább õt választanám, õk most elég közel laknak hozzánk, bár lehet, hogy méterre ti is, de ott azért erdõ meg tó van közöttünk... De köszönöm!!

Na, Ilcsinek végül megérte a szombat reggelt a foga, de akkor ez volt az elsõ. Még pisilni se ért jóformán ki, már kint is volt. Így utólag szerencse, hogy le nem nyelte éjjel.

Tényleg, 26-a. Most akkor pontosan mettõl meddig leszünk? És vigyünk valamit, és mit? Elsõ körös hazai közvélemény-kutatás szerint mindhárom gyermekem jön, apjuk nem valószínû (õ inkább megy a nagymamához Kép, de inkább a nagypapához, szerencsére apu meg õ jól kijönnek) (Évi: de azért még bíztatom, hogy a te párod nehogy egyedül legyen!) Gondoltam rá, hogy a nagyobb gyerekek mellé kártyát vagy valami társast elteszek, ötletek, vélemények?

Ja, TV. Ha minden igaz, akkor 29-én du 3-kor a Duna TV-n lesz, valami Heuréka szerû címû mûsorban, de hogy aztán Gergõ fog látszani vagy sem... nem tudom.

ÉviIII: volt egy agyhártya-gyulladás topik, a keresõ biztos megtalálja, ott elég sok vélemény elhangzott róla, javaslom elolvasásra!

Napocska! Üdv a topikban!! Lassan az öreg motorosok mind itt kötnek ki, valahova tartozni kell, én úgy érzem! Részemrõl nagyon örülök, ha te is rendszeres látogatója leszel a topiknak!

KAdri: gratulálok Leevinek! MOst aztán hallgathatod majd, jó sokat! De mégis, ez a leggyönyörûbb tõlük!

fDia: látom lányodnál hatékony lett a suli szelleme! A suli közelében lakó, pedagógus barátnõm épp a napokban felvételizteti oda a lányát (akitõl az ovi el van ájulva) de még maga is aggódik a versenyistálló szellem miatt. Mi egyelõre maradunk a város szélén, tegnap arra mentünk, vasránapi forgalomban (BKV) is bõven több volt egy óránál. De azért mutogattam a srácoknak a sulit, gimi szinten örülnék, ha oda mennének (akár specmatra).

SZiasztok
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok Anyukák babák és természetesen apukák!
ELÖSZÖR IS MÉG EGYSZER A CÍM A BABÁS TALIRA:XVIII.KER VÁROSHÁZ U.1-3Az Üllöi útról nyílik de sajnos egyirányu utca így egy kört kell tenni!Erzsébetröl érkezö 19-es busz is erre közlekedik a Mûvelödésiház elött megy el!!!
TVicától kérjetek térképet légyszíves mert az enyém túl nagy mértü es az e-mail nem tudja át küldeni!!Köszönöm!

Evey:Van egy jó tulajdonságom,ami miatt annyiszor de annyiszor kihasználtak a jó szándék és a jó szívüség!Nekem öröm az ha új embereket ismerhetek meg, a férjemmel is a neten ismerkedtem meg ez nekem bevállt!!Sok ismerösöm van ennek ellenére,de azok nem családossak ezért más a felfogásuk,és nem igazán értékelik,hogy van gyerekem,mert még nekik.Egy anyának megváltozik az élete ha már gyereke van,jobban szeret olyan társaságba lenni ahol van gyerek,mert van miröl elbeszélgetni!Nem úgy akinek nincs gyereke.Ismerkedni szeretnék olyanokkal akkik már anyukák,most már én is közéjük tartozom!Másik nagyon szeretek szervezkedni,mert egy kis kikapcsolodás a gyerek mellett,így nem esek bele a gyes depibe,mert elfoglalom magam!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépannak amit írtál a rólam!Többet majd a talinmesélek és megfogod érteni,miért vagyok ilyen!

TVica:Emese sajnos nem jön 9.-én!KépKépKépKépÉn megyek!!!!!!!!

Emese:KépKépKépnem jösz 9.-én,de legalább 26-án találkozunkKépKépKépKépKép!

Ági:Boldog Névnapot Kívánok!!!

Erika:Én már most 7 hónapossan is adok husos bébiételt a Dórinak!Ja és tejpépeket is estére nagyon szereti!!!Olyan bébiételeket vegyél amibe max.20%hús tartalom van ezt már eheti a gyrerek 6hónapos kora óta!!!

Bigacsiga:Küldöm a mailt a másik címedre!!!
Ma megyünk a védönöhöz méreckedni majd írom az eredményeket!!!
SokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépmindenkinek,föleg Jaminánk ezekben a neghéz napokban!!!!!
Ma voltunk a védönönél és tudatom a Dórika:7,35 kg és 67,5 cm er!
Sziasztok!
Kik jönnek most 26-án?????????
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok!

Most néztem, hogy megint kaptam képeket.KépKépKép Anikó, Adri, Barika Andi köszi a képeket. Nagyon jó látni Benneteket, olyan szépek vagytok.KépKép

Katica
Katica
 


Elfelejtettem, hogy talira nem tudok menni, Zolika még nagyon pici, pedig nagyon szívesen találkoznék Veletek.Kép Mindenesetre jó szórakozást Mindannyiótoknak.

Katica
Katica
 


Sziasztok!

Barika: mi (én+ 4 gyerek) tutira megyünk. De tényleg MEDDIG lehet ott lenni és MIKORTÓL?

Ildi, én úgy gondoltam, hogy a nagyobb gyerekeim hoznak egy-két nekik való játékot, szerintem, ha tudtok, Ti is hozzatok vmit.

Evey, látod, nem csak bébik lesznek ott: Miért nem hozod el Kikkót is?

Anikó, jó pihizést!

Bigacsiga, utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT DOMINIKnak.KépKép (Még benne vagyok a 8 napban..)

Snoopy, képet megkaptam: Jó nagy kölök lett Mazsavári..Kép

Dia, Te hogy-hogy nem jössz egyik talira sem?? (Se züllés, se babás tali..)

Ne haragudjatok, de nem írok ma többet, kicsit depis vagyok. Nagyon rossz a kedvem és nem szeretnék nagyon lehangoló lenni, így megtartom magamnak..

Puszi mindenkinek:

VErus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Na az én talimnak tutira lõttek!

Éppen most aggódtam be nagyon, mert Csonginak 38, 2 a láza. Most félek az éjszakától, remélem nem rosszabbodik a helyzet. Azt sem tudom mit kell ilyenkor csinálni? Ügyeletet kell hívni, vagy várni, hogy mi lesz reggelig? És ha még lázasabb lesz?

Annyira hirtelen jött, semmi elõzmény, se orrfolyás, se sírás, semmi. Szóval csak reménykedem, hogy nincs nagyobb baj!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat a kis(nagy)fiam(Dominik 2 év) Kép nevében is.

Évi!
Éppen így jártam én is. Ma elvittem a nagyobbikat az oviba és 39,5-el hoztam haza.
Ne aggodj már, hogy nem tudod mit kell csinálni. Dehogynem tudod csak egy kicsit megijedttél. Ma hétfõ van szombatra meg meg is gyógyulhatnak a fiaink!!! Majd kérünk a lányoktól gyógypuszit.
Itt az elsõ nektek: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
És jön az én férjem is, nyugtasd meg a férjedet.

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok.
Hosszú szünet után újra itt. Javító-nevelõben volt a gépünkKép állandó keringésösszeomlás miatt. Állítólag megjavult, majd kiderül.
Szombaton biztos nem megyek, sûrû nekünk az a nap, majd zülleniKép
Mindenkinek köszönöm a képeket, nagyon kedvesek vagytok, hogy bevettetek a "csapatba".
Látom, mindenkinek nagylánykodni támadt kedve, biztos Julótól kaptátok az ihletetKép Ma megint megjött nekiKép Még alig telt el négy hét szûkenKép Mondtam is neki, hogy teljes anyagi romlásba fogja dönteni a családotKép
Apropó, anyagi romlás:
Az egyszem gagyi magnónk tönkrement.....
Páromnak kilopták a Zsigulijából a dipl.táskáját iratokkal, meg a HILTI nagy fúrógépét (100e fölött van újonnan jóval...azazhogy voltKép )
A táska másnap csodálatos módon meglett, a Rákos-patak partján megtalálta kidobva egy bácsika. A gép persze nincs meg, nem azért vitték el, hogy visszaadják...
Mostanában elég szûkösen volt munka, úgyhogy örültünk, végre meló, de utólag inkább maradt volna itthon aznap!
No kimorogtam magam, pedig még tudnék, de minek....

Más most nem jut eszembe, majd legközelebb.

Jamina! Nem írtam eddig, de együttérzek veled...Talán a tested még nem áll készen újból...Nem nagyon lehet ilyenkor vigasztalni, gondolom...

Pusszantás:

Edóka
Edóka
 


Sziasztok!
Én is nagyon rövid leszek, mert nagyon késõ van, meg nagyon ki vagyok kattanva. Képzeljétek, mentem a fiúkért az oviba, épp kifordultam itt elõttünk a sarkon, amikor megállított egy rendõrautó. Négy rendõrrel. Közölték, hogy úgy fordultam ki eléjük, hogy nekik halálra kellett fékezniük magukat, majdnem belémjöttek. Naná, hogy nem volt igaz, szerintem csak meg akartak bünteteni valakit! Hab a tortán, hogy nem volt nálam egy árvafia igazolvány sem, de furcsa módon ezzel volt a legkevesebb bajuk, simán hazakísértek érte. Kiderült, hogy (szerintük) elkövettem egy halom szabálysértést, jól fel is írtak, majd várhatom az idézést. Ráadásul majdnem el is késtem az oviból, már vége volt a tornának, mire odaértem. Na, kidühöngtem magam újra.

Jó hírem is van: Pelével beszéltem telefonon, szombaton jön a két gyerkõccel. Mindenkit sokszor puszil, és naggggyon hiányzunk neki.

Sziasztok, lefekszem, mert mindjárt fel kell kelni.
Puszi:
Emese, a szabálysértõ
Emese
 


Sziasztok!

Írtam egy hosszút, aztán jól elszállt.

Edóka, Emese!
KépKépKép
Tudom, nem nagy vigasz, de legalább megpróbáltam...

Verus!
Neked is Kép, hátha elmúlik a depi.

Évi, Bigacsiga!
Beteg gyerekeknek gyógypuszik! Évi, szerintem sem kell még lemondanod a taliról, szerencsére babáknál gyorsan múlik a betegség.

Jamina!
Én sírtam, amikor olvastam a hírt. Nagyon-nagyon sajnálom, ami történt, és sok puszit küldök. Biztos van oka, hogy így kellett legyen, de ezt lehet, hogy csak sokára fogod megtudni. Örülj a gyönyörû Bebédnek, és én biztos vagyok benne, hogy hamarosan kistesója lesz neki!

Iboly!
Nagy-nagy gratula neked! Bár én õszitén szólva már eddig is "szakember"-nek hittelek. Jó olvasni a kedves tanácsaidat, remélem, nemsokára én is rájuk szorulok. Bálinttal nem volt egy sikertörténet a szoptatásom, bár azért így is 7 hónapig tudtam szoptatni. akkor még nem voltam aktív babanetes, hogy tanácsot kérhettem volna.
A képek viszont nem jöttek át, csak egy üres email.

Adri, Anikó, Evey!
Köszi a képeket, nagyon örtültem nekik.

A többiektõl is várom mindig.

Evey!
Bálint Menjugate-t kapott, és felírták az egy adagot 11 hónapos korában. Én úgy tudom, egy éves kora után drágább, de lehet, hogy tévedek.

Barika Andi!
Aranyos vagy Kép, köszi!

Szombati talira sajnos nem tudok menni, nert egyrészt baromi messze van, fõleg tömegközlekedve, másrészt Bálint pont ebéd elõtt szokott aludni, harmadrészt pedig aznap még a munkahelyemre is be kell mennem, az pedig már sok lenne Bálintnak.
A züllés viszont egyelõre úgy tûnik, összejön.

Befejezem, puszi mindenkinek.

Ági
Ági
 
 


Sziasztok!
NAGYON SOKAN KÉRDEZITEK MEDDIG LESZ A SZOMBATI TALI:9h-max.14h ig!!!!!!Szóval Eveynek igaza van ebédre mindenki otthon tud lenni,mert szerintem legkésöbb 13:30kor szedelöcködünk!!AQ gyerekektöl füg,hogy ki meddig marad!!!KépKépKépKépKépKépKép,hogy ilyen sokan jöttök akik pedig most nem tudtak jönni azokkalKépKépKépKépKépKép lesz találkozni 9-én,de akkor hozzatok fotókat a lurkókról!!!

PIldi:Mit hozzál?Hát amit gondolsz,mondjuk a társas és a kártya jó ötlet!
Én viszek egy 1 lapos rezsót és egy lábast amibe lehet vizet forralni a babakaják melegítéséhez!!
Lányok viszek egy utazóágyat is akinek a babája aludni szeretne felválltva beletudja tenni szivacs helyett ez is egy megoldás ennél okosabbat nem tudtam kitalálni én mózes kosárba (babakocsi)viszem a gyereket az enyém ebbe elvan egész délelött!!!
Sziasztok!Péntekig még jövök!!!!
barika_andi
 
 


Sziasztok lányok!
Nem tûntem el, sõt még csak át sem alakultam. Csak lakásátépítés, ünnepek, Petra betegsége majd roborálása töltötte ki a teljes napomat. Mindenkinek köszönök minden képeslapot, jókívánságot
Szóval pici lányom begyûjtött szilveszter reggelre egy jó kis fosós-hányós vírust 40 fokos lázzal, meg ami kell. 5 nap alatt 6 kilósra fogyott, és teljesen megváltozott. Volt egy mindent megevõ helyes babám, és lett egy csak egészségtelen ételre bukó kisgyerekem. Petrus nem olvasta azokat a könyveket, ahol leírják, hogy mit kellene ennie. Ennek következtében imádja a kenyeret, kalácsot, egy szelet pizza lazán lecsúszik (Pizzza Hut), minden füstölthúsos kaja, csoki stb. Viszont földhöz vágja a fõzeléket és a gyümölcsöt, na meg a vizet. Hála istennek nem hány nincs székrekedése, és kiütésmentes, lehet hogy túl fogjuk élni ezt a fajta táplálkozási módot, csak azt nem tudom, mit kezdjek a rengeteg lefagyasztott fõzelékkel, felhalmozott tejpéppel, tápszerrel.

Emese,
ez tetszik. Ennek ellenére rendõrrel vitatkozni az álmoskönyv szerint nem illik. Errõl jut eszembe, ma séta közben láttunk egy karambolt (itt nem dekoráció a stoptábla, de valaki annak nézte), mire petra elkezdett hangosan röhögni. Amikor a két hapsi kiszállt és egymással ordítozni kezdett, akkor annyira röhögött a pici lánykám, hogy majdnem kiesett a gyerekkocsiból....Nem lincseltek meg minket...

Jamina,
sajnálom...

Pankamama,
áprilisban táncolni akarsz, amikor én május elején szül9ök? Hol itt a szolidaritás? Én már annak is örülök, ha most nem köpöm ki a tüdõmet!!!!
Azért ugye felírtál a züllõs listára?

ÉvaIII,
én most fogom a harmadik oltást beadatni Petrusnak. Az Act-Hib rosszabb volt...

KingAndi,
Petrus a betegség után elég sokat ébredt, és múlt pénteken kezdtem el az éjszaka átalvására visszaszoktatni. Bejött!!!

Évi,
most olvasom, hogy a Te fiad is amádja átráni magát a számlákon!!! Én már barikádozok mindent, illetve visítozok, hogy NEM!, a lányom meg vigyorogva visszanéz, és közli, hogy DEDEDEDE....

most megyek visszafelé olvasgatni.
Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok,

lányok, én olyan boldog vagyok!! Tegnap este hatkor megszületett a barátnõm kislánya, Lili, 3,30 kg és 53 cm, mindketten jól vannak. A barátnõmet Áginak hívják, szép ajándékot kapott KépKép Holnap meglátogatom õket.

Ági,
boldog névnapot neked! Jó, hogy újra "elõkerültélKép

Évi,
szegény Csongi, remélem már jobban van, ne aggódj, olyan ügyi vagy, csak bízz magadban!!!

Adri,
igen, én jelentkeznék rendületlenül szarvasos képekért...
Örülök, hogy azért alszotok is... Apa nagyon ügyes... Kép
Nálunk sokszor fel sem ébred a párom, persze, mert én pattanok. De jó is ez így, mert szegénykém nagyon sokat dolgozik, kell is emellett a nagy összegû gyed mellett Kép

Emese,
KépKép Én személy szerint utálom a rendõröket (remélem senkit nem sértettem meg), azt hiszem, hogy ezzel el is mondta a véleményemet.

Edóka,
Kép én biztos a plafonon lettem volna, persze, gondolom, hogy te sem röpködtél örömödben. Eztán már csak jobb jöhet!

Madárka,
Kép (hogy ma mindenkinek ilyet kell írnom) Most már minden OK. nálatok? Sok gyógypuszi!!

Verus,
mi ez a depi? Én nem ilyennek ismertelek meg... Ha ránézel a gyerkõcökre, biztos mosoly költözik a szívedbe, ugye?

Lányok,
Tomi teljesen egyedül és biztosan feláll!! Olyan ügyi, egész ügyesen vissza is huppan a popsijára, ha elfárad!
Tegnap viszont kicsit kiborultam, ugyanis 3 havi sírásadagját produkálta... Kép Ma már jobb volt a helyzet.
Másik hír, hogy mi is megkaptuk a hitelt az új lakáshoz (még nem írtuk alá..) és ma voltunk az új lakásban, lassan rakják a padlólapot. Oéyan izgatott lettem!! Már nagyon várom a költözést!!!

Na, eldugulok, sziasztok:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon van idom sem olvasni, sem irni.
Jamina teljes szivembol egyutterzek veled!
Megvaygunk, folyamatos idohianyban szenvedek minden teren, nem tudom mikor jon el az ido, amikor ismet 100%-ban veletek lehetek!?
Mindenkit udvozlok! Ugye nem felejtetek el?
A kepeket mindenkinek koszonom! Aranyosak es gyonyoruek vagytok. Majd igyekszem megint en is kuldeni. Csak azert, hogy ne felejtsetek el. Nem is vagyok onzo mi?...Kép
Sziasztok!
Moni

moni
 
 


Sziasztok!

Rövid leszek.

A tegnap éjjelt túléltük láz és ügyelet nélkülKép (Én már lelki szemeim elõtt láttam, hogy éjjel cûgölöm a gyereket...)
Reggelre megint lett láza, de semmi, de semmi más tünet nincs! Este volt itt a dr. õ is csak picit látta pirosnak a torkát, egyenlõre várunk.
Köszi, hogy biztattatokKép

Erika, gratula a felálláshoz! Ügyes ez a Tomi fiú! Azért figyelj rá, mert Csongi ilyenkor szerzett egy-két dudort a buksijára.

Emese, eddig sem szerettem a rendõröket, de ezután...!Kép

Ági Sok Boldog Névnapot!Kép

Barika, mi ha a fiam meggyógyul megyünk, és tuti ott eszünk, mert Szolnokig éhen halKép
Alvás megoldható autóban oda-vissza, majd úgy idõzítünk.

Jó éjt!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek az együttérzést rendõr-ügyben, nagyon jólesett. Egyébként a legszebb az volt a dologban, hogy a kapunk elõtt (merthogy hazajöttünk az igazolványokért) a férjemnek már úgy adták elõ a dolgot, hogy: "A felesége úgy vezet, mint az õrült. Örüljön neki, hogy nem mentünk bele 100-zal, meglepõdött volna, ha itt a házuk elõtt helyszínelnénk." Jó, mi?

Évi! Nagyon remélem, hogy Csongival monden renben lesz, a láz meg úgy elmegy, ahogy jött. Gyógyulgassatok! Kép

Erika! Hitelhez, felálláshoz gratula! Eszembe jutott egy (férfi)ismerõsünk esete. Amikor elõször felállt a kislánya, átrohant a szomszédba, felordított az ablakba: Felállt!!! Mire a barátja: És miért kell az egész utcának tudni, hogy neked...? Kép Annnyira jó volt, épp ott voltunk, hallottam az egészet, olyan jót röhögtünk! Na, nem azért írtam, hogy ne dicskedj, én igenis örülök neki! A síráshoz viszont: Kép
Nagyon remélem, hogy nem bántódtál meg, mert különben irgumburgum lesz! Kép
És a barátnõdnek is sok boldogságot kívánok! Kép

Madárka! Azért én még emlékszem, amikor lebuktál elõttem! A saját szememmel láttam, utána a saját írásoddal vallottad be, hogy Petrának pacalt adtál tokaji aszúval! Kép Ezek után magyarázhatod, hogy csak a betegség miatt eszik pizzát meg füstölt oldalast! Kép és Kép
Azért nagyon örülök, hogy megvagy mindenféle lakásszétverés ellenére is! Nem irigyellek ám a hányós buli miatt, nekem augusztusban 3 hétig tartott, egymást váltva a 3 gyerek. Isteni volt!
Petrának meg különpuszi a rendõrök kiröhögéséért! Kép

Moni! Küldd csak azokat a képeket! Ne aggódj, nem mész olyan könnyen feledésbe!

Barika! Mi is megyünk szombaton, ha kell valamit vinni, segíteni, szólj!

Edóka! Csak ennyit: Kép

Bigacsiga! Még nem is gartuláltam a fiadnak szülinapjára. akkor most: Kedves Dominik! Nagyon boldog szülinapot Neked! (Remélem, még benne vagyok a 8 napban!)
Gyógyulgatni gyorsan, szombaton gyertek!

Verus: KépKépKépKép (Minden gyereknek külön, ahogy Te is küldted.) És Neked: Kép

Iboly! Nagyon köszi a képeket, imádom a srácaidat! Mikor jön a folyt., amit megígértél, hogy köv.? Kép

Biztos mindenki addig írt, amíg én ki voltam kapcsolva, úgyhogy elõre is bocs, ha nem válaszoltam mindenkinek.
Snoopy, Zsóka, Evey, Juca! Hol vagytok?
Sok puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok,
Emese, köszönöm a hiányolást, én itt, csak olvasgatok. Én is beszéltem Pelével, szombaton együtt megyünk, 10 körül leszünk ott.

Képzeljétek, ma a két rosszcsont gyerekem Kép a fürdõszobában meghámoztak néhány eü. betétet, és szépen, komótosan, gyönyörû párhuzamosságbanm felragasztották a csempére KépKépKép ÉN úgy röhögtem KépKép Pláne azért, mert elõször nem is láttam csak a fóliát meg a ragasztós részrõl lehúzott papírcsíkot, és elkezdtem keresni, merre lehetnek a betétek? A pelenkázó felett voltak a kádnál Kép. Még most is vihogok ha eszembe jut. Gyanítom, Ábel (3 és fél) volt a fõkolompos, ui. Emese (16 hó) még csak a wc-papír széttépkedésénél tart Kép.

Tényleg, merre van Snoopy?

Ágiknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Bigacsiga, kisfiadnak nagyon boldog szülinapot kívánok, nõjön szép nagyra Kép!

Szombati taliig puszil mindenkit
Zsóka

ui: Adri, köszi a képeket, még meg sem köszöntem... Napocska, Neked is!

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok

Koszonom mindenkinek a szives fogadtatast.

Nagyon jo talizast kivanok nektek.
Agiknak boldog nevnapot.
Bigacsiga boldog szulinapot fiacskadnak igy utolag.

Evi, lehet semmi nem lesz lazbol. Nekunk Liaval ket hete volt 5 nap laz semmi de semmi mas tunete nem volt, csak laza. Viszont ugy erzem jonn hatul ragofoga. Jol fog kinezni kisholgy felul 4 fog alul 2 es hatul egy ragofog. VAgy megint ugy jarok mint nyaron felul latttam jonn a foga erre nem alul jott ki elobb pedig nyoma se volt , hogy az is no. Evi lehet nektek is csak fogatok lesz a ludas a dologba.


Adri, Jelentem mi par napja ejszaka alszunk. Egyre kell figyelnem este 10 elott nem szabad lefekudni es napjaba csak egy szabad aludnija. Akkor reggelig alvas van aprobb ebredessel csak. Ugyhogy nalunk lassan megoldott a dolog . Remelem nem kiabalom el.

Erika en is gratulalok kicsid felallasahoz.

Hu nekem egyenlore nehezen megy mindenkinek irogatas, de remelhetoleg hamarosan bele jovok en is.

Addig is megosztom, veletek Liannam nagy teljesitmenyet. Nalunk kisagy idonkent biztonsagos gyermekorzo szerepet is betoltotte. Tegnap Lianna kicsi edes leanykam a tetejen billeget. Inentol kezdve gyerekagy semmire nem jo nekunk Kép Otleteket varok mit lehetne tenenm emgse tudjon kimaszni beloel. Szogesdrotra gondoltam mar, de nem teszik.

Minden jot minden babanak es mamank.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Jól eltüntem én is egy idõre, de ugye fel sem tünt... KépKép

Köszönöm a fényképekhez fûzött kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a sarokvédõs ötleteket is. Hááát a csavarozással fenntartásaim vannak, a teniszlabdás ötlet túl drágának tûnik (mivel nincs itthon elfekvõ, felesleges teniszlabdánk). A vattacsomós leukoplasztos megoldás nagyon szimpi, fõleg mert jó elfoglaltság lenne Kittinek a lepiszkálása. A hõragasztós még jobban hangzik, csak fogalmam sincs milyen az a hõragasztó (a férjemnek se). Bigacsiga Kata?

Minekutána jól le vagyok maradva, így utólag szeretnék minden jót kívánni a szülinaposoknak (Ancsa-Timi, Bigacsiga Kata-Domi), és Áginak a névnapja alkalmából!

Fényképeket is kaptam jó sokat, mindenkinek nagyon köszönöm (Evey, Adri, Évi, Anikó), nagyon édes kis lurkók cseperednek itt a topicban!

Jamina! Nagyon sajnálom én is... Sokat gondolok rád, és küldök sok-sok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Evey! Ti aztán jól elintéztétek magatokat Kikkóval! Még jó, hogy Kikkó olyan jól viselte. A kezed nem hólyagosodott fel? Jobbulást! Úszásra én is kiváncsi vagyok. Milyen emilt nem kaptam meg? Amit megkaptam arra válaszoltam. Az is éjszakai átalvásos volt.

Évi! Kittivel is pont ez volt múltkor. Láz, és abszolúte semmi egyéb tünet. Sajnos elvittem orvoshoz, aki belemagyarázta a picit piros torkot, meg vírust(!) és felírt antibiotikumot. Mindenesetre most Kittivel is megtanultam, hogy egybõl nem szaladgálunk dokihoz. Jobbulást Csonginak. Tuti meggyógyul szombatra, nehogy mááá ne gyertek most se...Kép

Ildi! Alex "csak" aerobikozik. Nem tudom honnan tudja a spárgát, azt nem csinálnak. Egyébként szegénykém elég két bal kezes-lábas. Képes egyáltó/együltõ helyébõl elesni/leesni. Pont most osztályozták a hátrabukfencet, amire szerintem csak az igyekezetére kapott 4/5-öt, jó sokat gyakoroltuk, de sehogy sem akart sikerülni neki. Viszont kötélmászásból egyértelmûen õ a legjobb, azt viszont nem osztályozzák...

Adri! Kipróbáltuk ma a receptedet, pusz érte, nagyon köszi. Én mikor régebben írtad kicsit bizonytalan voltam, mert a zabpehely olyan nagy darabosnak tûnt, ezért zabkorpát vettem, de abban meg nem voltam biztos jó-e az is. Mindegy, most már eszik darabosat is a csaj, úgyhogy jöhet az úthengeres magocska. Majdnem meghatódtam már a párod kedvességén, hogy "anyázni" tanítja Leevi, de mikor írtad milyen célzattal...KépKépKépKépKépKép

Kriszta! Mindent bele! Szerintem mindenképpen próbáld ki, hogy nem adsz neki cicit éjjel. Nagyon fura, mert nekem most jött meg elõször szülés óta (Kitti 11 hó), és én is úgy éreztem, mintha kevesebb lenne a tejcsi. De ez csak az én érzetem, ha Kitti is úgy gondolja, majd tesz ellene.

Iboly!!!! GRATULA!!!!! Naugyemegmondtam!!!!! Remélem nem baj, hogy megadtam az emilcímed egy ismerõsömnek, akinek az ismerõsének szopi gondjai vannak. Nagyon melegen ajánlottalak, mint abszolúte naprakész, segítõkész cicibiblia (Adri! Ez aztán a csúcsszupi, találó megnevezés!).

ÉviIII! Az én jelenleg 11 hónaposom már megkapta mind a három adagot. Semmi mellékhatás, semmi rossz tapasztalat. A harmadiknál még csak sírás sem volt, csak egy pillanat döbbent csodálkozás.
Az ára pedig úgy van, hogy egy éves korig x% a támogatás, de három adag kell (egy adag kb. 2500, ahogy Évi is írta), egy éves kor felett asszem már csak egy adag kell, de támogatva (kevesebb %-al) csak kétéves korig van, utána teljes összeget kell fizetni (kb. 10.000.-) Remélem jól írtam.

Verus! Mi ez a depi????? Idén már nagyon sok topiclakót megtámadott, lehet mégis neten terjed? Vasárnap este engem is elkapott. Az OK ismeretlen. Vidulj fel minél hamarabb, küldök Neked mosolygóst: KépKépKépKépKép

Liesel, Edóka, Emese! Júj micsoda sztorik KépKépKépKép

Móni! Dehogy felejtünk! Gyere ha tudsz!

Madárka! Csütörtök játszóház!!!!

Napocska! Örülök, hogy csatlakoztál!!!Kép

Kitti a 11 hónapos méreckedésen 70 centis, és 9780 grammos volt. Olyan kis rövidke. Simán át tud gyalogolni a konyhaasztal alatt, úgyhogy annak a sarkától nem kell még félnünk. Õ is egyre ügyesebben megy, sokszor percekig játszik mindkét kezével (tehát kapaszkodás nélkül), és egyre gyakrabban indul el valami közeli cél felé. Valamelyik nap jó hosszú kapaszkodás nélküli álldogálás után tett 4 lépést, és megállt újra játszani. Ezeket a gyaloglásokat persze kapaszkodó nélkül kell érteni KépKépKép
A nõvére meg jól beszervezett nekünk egy szülinapi "baba" zsúrt a hugicának. Egyik nap úgy jött haza, hogy a barátnõi úúúúúúgy szeretnének eljönni, felköszöntöni Kittit, annyira szeretik õt. Hát erre mit lehet mondani?! Ez csütörtökön volt, mondom neki hétvégén megbeszéljük. Erre pénteken azt mondja a lányoknak minden ok, "csak" anyáék beleegyezése kérdéses. Lehet ezek után nemet mondani? Na mikor megkapta a beleegyezést bevallotta, hogy tulképp nem is a lányok "hivatták" meg magukat, az õ ötlete volt az egész.Kép Nagyon készül, rajzolt, meg vagdosott már egy csomó mindent Kittinek, sõt ajándékot is vett. Csinált egy kis színházi elõadást nekünk, és a bevételbõl vette az ajándékotKép AriKép

Na jó, eldugulok, már így is biztos jó hosszú lettem.

Puszi Mindenkinek (a távollévõknek is, Pelének, meg a "nyaralóknak"!)
Kati

Megyünk szombaton!
cskati
 
 


Na igen, tudtam, hogy nem tudok 100%-os teljesítményt nyújtaniKépKépKép
Iboly és Napocska Nektek is nagyon köszi a képeket! Gyönyörú mind a 3 fiú, ill. lány! A folytatást várom én is!

Erika! Felálláshoz én is gratulálok (Emese-Emese Kép)! A hitelhez is. Írtad már, hogy hová költöztök? Mert arra emlékszem, hogy a kérdés "elhangzott", de a válaszra nem emlékszem. Nem vettem észre? Mindenesetre ezerrel ÍRÍGY VAGYOK!!!!

Zsóka! KépintimbetétKép

Napocska! Szögesdrót nem rosszKép Esetleg be is deszkázhatjátokKép Szerintem semmit se tudsz kezdeni vele, hogy ne másszon ki ha már egyszer kitud. Max. leveheted az oldaláról a rácsot, hogy ne kelljen kockáztatni a kijutás miatt a testi épségét.Kép

Jójcakát!
Kati
cskati
 
 


Sziasztok Lányok!

Továbbra is köszönöm a jókívánságokat a kis(nagy)fiam nevében!
Olyan rendesek vagytok! Kép

Napocska!
Ajaj!
Errõl írtam én is nem olyan rég! Ezért szedtük szét a jó kis rácsos ágyat, mert a kis(nagy)fiam tökélyre vitte a kimászást. Érdekes a nagy az nem volt ilyen. Ha nem születik testvére még ma is abba aludna. Kép
Én próbáltam a két lécet kiveszünk módszert, és ki be jár a gyerek, de nekünk nem jött be.
Most inkább az altatással van a gondunk bár az is alakul, le viszont egyszer sem eset még le az ágyról. (2 éves, 3 hónapja alszik nyitott ágyon).
Amit küldtél képet azon látszik a kiságyatok nagyon szép a dekoráció benne.


Nagyon édes most a kis(nagy)fiam! Az anyukám gyakorolja a nagy(kis)fiammal Kép a logopédiát és azt vettük észre a kicsi is mozgatja a száját alakítja a szavakat. Most már õ is hozza a képeskönyveket és kell mutogatni és mondani a képeket, õ meg mondja utánad. Amikor kinyit egy oldalt (nem tudom leírni a hangutánzó szót, de kifujja a levegõt meg beszívja és egy olyan csodálkozó hangota ad mint a hû-ha, de nem az). Meg kell zabálni, ahogy nyilik az értelme és egyre beszédesebb és okosabb lesz napról napra. Amit meg nem tud kimondani annak a dallamát mondja az is olyan jópofa.

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan pár szót, végre ide tudtam vánszorogni a géphez, nagyon elkapott vmi ronda vírus, most már jobban vagyok, csak sajnos ráhúzodott a fülemre. Nagyobbik probléma inkább az, hogy a baba is elkapta, éjjel 39 fokos láza volt. Letöltök, olvasom és amint tudok, válaszolok, de szombaton biztosan nem tudunk így menni. Sajnálom.

Puszi,

Evey
evey
 
 


Sziasztok lányok!
Én még új vagyok itt köztetek, de remélem, nem baj, ha írok. Pár hónapja olvasgatom a babanetet, néha írogatok is. Itt az a jó, hogy mindenki hasonló gondokkal küzd mint én, sok tanácsot kapok, de néha az is elég, ha az ember kibeszélheti magát és van aki meghallgatja. Mióta gyerekeim vannak (két lány, Zsófi 3 év és Luca 5 hó), a baráti köröm igen csak megváltozott, a "gyermektelenek" szép lassan elmaradoztak, ígérgetik ugyan, hogy majd jönnek, de mindig van valami kifogásuk.... Megértem õket, biztosan azt hiszik, mi már csak a pelenkákról, szoptatásról, szülésrõl tudunk beszélni. Persze mi sem tudunk a kicsik miatt olyan programokat szervezni mint régen. Hasonló gondolatokat ti is felvetettetek már.
Én sem vagyok egy itthon ülõ típus, szívesen megyek ide-oda, már ha van hová és szívesen tartom a kapcsolatot más anyukákkal. Sajnos nálunk a környéken még szinte szomszéd sincs, nem még gyerekek.
Most szaladok, úgy hallom, a kicsi megéhezett. Örülök, ha befogadtok magatok közé, akkor majd írok magamról bõvebben is, ha érdekel.
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat, olyan aranyosak vagytok!
Bigacsiga! Neked külön köszi a képeslapot, nagyon jólesett!

Évi!
Képek megjöttek, köszi! Nagyon aranyos ez a Csongi baba mindegyik képen. Lehet, hogy azért, mert valójában is nagyon aranyos? Kép Kár, hogy nem megyek szombaton, és így nem láthatom meg élõben.

Barika Andi!
A kérdõívet nem tudom megnyitni. Bár valószínûleg az én készülékemben van a hiba, azért elküldöd még egyszer? Nagyon kíváncsi vagyok ám!

Kati!
Ügyes ez a Kitti, hát ez már bizony járás! Ezek szerint nem sokáig tartott a mászás, amit olyan nehezen megtanult Kép!

Evey!
Gyógypuszik az egész famíliának! KépKép

Erika!
Felálláshoz Kép én is csak gratulálni tudok!

Andi3!
Hol laktok ennyire a világ végén, ahol még szomszéd sincs? Bár nálunk sem nyüzsögnek itt tömegesen. Írjál magatokról többet!

Mostanában egyre gyakrabban veszem a bátorságot és babakocsi nélkül indulok útnak Bálinttal. Fõleg most ebben a hirtelen jött tavaszban vagyok ilyen merész. Vasárnap egész nagyot kirándultunk az erdõben. Az a legújabb hobbija, hogy kavicsokat szed fel a földrõl, eldobja messzire és ezen nagyokat kacag. Ez még rendben is van olyankor, amikor csak úgy sétálunk és nem kell menni sehova, de ma például el akartam érni a negyedóránként járó buszt, így elvontam a kavicsaitól. Erre úgy elkezdett bömbölni, amilyet még csak a rajzfilmekben láttam: szökõkútszerûen potyogtak a könnyei elõrefele. Azt hittem ilyen nincs is igazából, de van.

Most ismét elkezdtem gondolkodni a babaúszáson, bár azt hiszem Bálint (17 hó lesz) rangidõs lesz a sok friss baba között. Van valakinek ilyen térû tapasztalata, aki ekkora babát vitt elõször úszni?
Majd megnézem az erre vonatkozó topic-okat is.

Puszi Mindenkinek!
Ági
Ági
 
 


Sziasztok Lányok!

Kisütött a nap: rosszkedv elpárolgott! (Persze azért ez így túl szép, meg rózsaszín, de tényleg ki voltam... hosszú, mindegy.)

Ági, ezek szerint az én lapomat nem kaptad meg?Kép Pedig akkor küldtem, amikor Bigacsiga Dominiknek.. Akkor még1x: Boldog névnapot!

Evey!!!KépKép Nagyon gyors javulást kívánok Neked és Adrinak is!! KépKép- gyógypuszik.

Emese, köszi a puszikatKép RendörKép Vhogy én sem bírom öket..Ja, és lakott területen belül a rendörének is 50-nel KELL!!! mennie, kivéve, ha MINDKÉT megkülönböztetö jelzését használja! De, mivel ilyenröl nem írtál, nyugodtan érvelj azzal, hogy olyan sebességgel jöttek, hogy mikor körülnéztél, nem voltak sehol...És a férjed a tanú, hogy beismerték, hogy 100-zal jöttek. Ha meg mindent tagadsz, nincs bizonyítékuk arra, hogy szabálytalan lettél volna. Szóval ne izgasd magad, légy higgadt és nyugodt. A sok k***g rendör azt használja ki, hogy minden ember összepisili magát, hogy ha megállítják. NA, bocs a kitörésért!!

Andi3, SZIA! Ha ennyire "menös" vagy, gyere el ill. gyertek el Ti is a szombati találkozóra. Van köztünk egy-két ember,aki még nem találkozott senkivel "élöben".

CsKati, de, hiányoztál! Nekem biztosan! A lányok alig várják már a szombatotKépKép

Most rohannom kell, Jancsi bömböl..

Puszi mindenkienk:

Verus

Kép
verus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?