Új privát üzeneted érkezett!

BUÉK mindenkinekKép

Xsara
Mégegyszer gratula az új házikóhoz, biztos szupi lehetKép Várjuk a képetKép

Mi is jól vagyunk, Gellértke már 5,8 kiló, jó baba, csak akkor sír, ha éhes, vagy fáradt. Még éjjel is eszik, de szerencsére szopi után alszik is tovább.
Gergő is nagy fiú már, be nem áll a szája, egy csomó dalt, mondókát tud. a szobatisztaság pár nap után csődöt mondottKépKép
Karácsony nekünk is jól telt, Gergő nagyon örült a fának, kapott könyvet, favonatot, gyurmát és persze a nagyszülőktől egy csomó mindent. Voltunk otthon pár napot, jól viselte a kicsi is az utat.

Noémi
Merre vagy? még mindig nincs net?

puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok !

Mi is Érden lakunk !
Látom nem túl aktív a topik és főleg már megszült kismamák irogatnak , azért kérdeznék tőletek egy-két dolgot .

Gyerekorvos : ezt mindenki maga választja , vagy a védőnő ajánlja vagy hogy megy ?
Mikor kell ennek utána járni ?

Egyszeri anyasági segély : ilyen van Érden ? Ha igen , hol kell intézni , mi kell hozzá ?

Bármi , egyéb megjegyzést szívesen vennék ! Kép

26+2

Kép
Kép
greenolive
 
 


Szia,

gyerekorvos: van egy körzeti gyerekorvos, ahol laktok, a védőnő is ez alapján van, de az orvost szabadon választhatod meg, ha nem szimpi a körzeti. A védőnőt kérdezd meg, hogy kit ajánl. Már szülés előtt célszerű választani, hogy mire hazaértek a kórházból meglegyenek a receptköteles kencék és egyhetesen ki is megy a doki megnézni a babádat.

Az anyaságit nem tudom pontosan, nekem a cég utalta, mivel tb kifzetőhely. Gondolom amúgy a tb-nél kell intézni. A kismamás könyvben le van írva, hogy mi kell hozzá és hol lehet intézni. Gondolom születési anyakönyvi kivonat, taj-szám, lakcímkártya.

Merre laktok? Tudod már ki lakik a pocidban?
Jó pocakosodást
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 

 
 

Szia !

Köszönöm a váalszokat !
Akkor meglátogatom jövő héten a védőnőmet , biztosan ajánl majd gyermekorvost !

A cég , tb kifizető hely , akkor majd utánakérdezek itt .

A 27. hétben vagyok , és kisfiút várunk .
A bokros-fás utcák környékén lakunk . Ti merre felé ?
Neked mekkora a csöpséged ?

Kép
Kép
greenolive
 
 


Szia
Gondolhattam volna, itt mindenkinek fia vanKépKép Nekem kettő is, a "nagy" kétéves múlt októberben, A kicsi pedig jövő héten lesz három hónapos.
Mi a madár nevű utcák területén lakunk.
Hol fogsz szülni?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Most olvastam egy a másik topikon, hogy az anyaságihoz kell a doki igazolása is, hogy a szüükséges alkalommal megjelentél a terhesgondozáson. Ezt nekem szülés után adta oda a dokim a zárójelentéssel együtt.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Ezt már én is hallottam , köszi .
Szt. Imrében . Te hol szültél ?
Hogy telnek a mindennapok két gyerköccel ? Nem lehet könnyű Kép

Kép
Kép
greenolive
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, csak egy kissé elhavazva.

Greenolive!
Örülök neked/nektek, hogy ide találtál!
Még egy fiúúúú hurrá!Kép
Ez egy csupa kisfiús topic! Kép
Nekem van egy 34 hónapos kis ördögöm Dani!
Mi a Bor utcában lakunk.
Most kezdtünk el beszokni a bölcsibe...jól megy csak éppen állandoan betegek vagyunk.Kép

Judy!
Jó nagyfiúk vagytok már!
Gergő majd leszokik a pelusról , ha eljön az ideje.
Dani ahogy a nagykönyvben meg van írva 27 hónaposan szokott le, 1 hónap alatt.

Na mennem kell , mert a Dani felébredt....... (el sem aludt, csak ugy csínált)

Millió puszika

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Noémi!

Merre vagy?
Mit csínálsz?
Hogy vagytok?
KépKépKépKépKépKépKép

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Szia Xsara !

Fiús topik , ez jó ! Kép
Danihoz gratula !!!
Milyen a bölcsi ? Én úgy hallottam , nagyon nehéz bekerülni , nem ? Vagy tévesek az infóim ? Bár nekünk ez még jóval odébb van és lehet , hogy majd praktikusabb lesz Bp.-re adni , de azért jó tudni , hogy mennek a dolgok !

Kép
Kép
greenolive
 
 


Sziasztok!

Talán ismeritek őket...

Nyár végén költöztek Érdre Kispestről. A szomszédaim voltak és úgy tudom nincsen internetjük, de talán valaki ismeri őket.
Norcsi néven volt itt a babaneten regisztrálva, de ez az igazi neve is. 3 gyereke van. Anna (8), Julcsi (5), Bánk (3). Érdekelne, hogy mi van velük, hogy sikerült a költözés, jól vannak-e.

Ők azok:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/2443.html?1050583176

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!!!!KépKépKép
Most lett csak netünk megintKép

Most bepótolom az elmaradásaimat: Boldog Karácsonyt,és B.U.É.K. mindenkinek! Remélem húsvét előtt még jövök,bár ha ilyen tempóban haladok akkor nem biztos,mert idén korán lesz húsvétKépKép

Egyébként sem tudom mi van velem? nagyon "elkényesedtem" gondolom én mert incs időm semmire. Azon kapom magam folyton,hogy még ezt is megkéne,na meg még azt is megkéne csinállni,és lám már este van. Ráadásul Dominikot 11 óra előtt nem lehet lelóni,mármint éjjel 11 előtt,és másnap 7-kor kel. Most új dolgot találltam ki,kegyetlenül 1 óra délelőtti alvás után felkelltemKép Így legalább fél10 felé beájulKépKép Én nem értem mi van vele. Ez az egy óra kevés mindenre,így többek közt a net is kárát fogja látni. Ha viszont nem alszik,akkor nem engedi,hogy netezzekKép A helyzet válltozatlan. beszéd: semmiKép,bölcsi: semmiKépKép
Szóval semmi új nem történt velünk,de nálunk már ez is újKép Az ünnepek szupik voltak,sajnos gyorsan eltelltek. Nekünk már az is ünnep volt hogy apánk 2 hétig csak fél napot dolgozottKép A szenteste nagyon meghittre sikerült,már szinte "mesébe illő volt" Minden jól sikerült mindenki,örüllt mindennek,de nem is ez volt a lényeg,hanem maga az a megfoghatatlan "karácsony"érzés,szinte mint gyerekkorombanKép Szóval tényleg nagyon jól telltek az ünnepek. Szilveszter: tul.képp jó volt de nem a hely,meg a zene miatt,az közép szintű volt,hanem a barátaim miatt. Döllt a hülyeség,meg a jó kedvKép
Most pedíg itt vannak a hétköznapok,Dominik egyre aranyosabb,most már csak minden 2.,3. órában bosszant fel,segítőkész jis pasi. Tényleg,ez ma történt,el is mesélem: Pakolltam valamit a szekrénybe,és felálltam egy székre. Kérdeztem tőle: Dominkám segítessz anyának? Erre ő nagy boldogan,bólogatva,fülig érő szájjal odajött kitára a kis kezeit,és le akart emelni.Azt hitte leszállni kell segíteniKép Azt hittem megzabálom olyan édes volt. Közben csak meg szerettem volna kérni,hogy adogassa fel a ruhákatKép

Judy!
Megkaptam az sms-t,rögtön össze is szedtem magam és jöttemKép a héten bőrgyogyi járaton vagyok a kezem miatt. 3 napos allergia vizsgálat,stb.. Remélem most már helyre hozzák. Most már tényleg összehozzuk valamikor a talit. Nem felejtettem el,csak az ünnepek,most meg ez,szóval összehozzukKép Skacokat puszilom,meg persze téged is! Szobatisztaság: Dominál is volt egy kis vissza esés. Mikor már nagyon biztosan ment a dolog,akkor nagyfiúskodott,és már annyira kivárta az idejét,hogy mire odaértünk bepisilt.
De kiszúrtam vele,és óránként vittem pisilni,így nem maradt ideje bepisilniKép Kaki helyzet válltozatlanKép

Xsara!
Örülök,hogy bekölltöztek,és irígykedem isKép Na mesélj,milyen újra külön lenni? Munka? Bölcsi: már mennénk,de még mindíg nem tudunk,ráadásul nem is tudom mi lesz,ha végre mehetünk,mert Dominik nagyon anyás lett. Pénteken vittem az új mintát a 3. kerületbe,mert megszűnt az Ulászló utcai,és a Váci uti ÁNTSZ. Már nem is reménykedemKépKépKép A barátnőm kislányát ma tanácsolták el a bölcsiből,mert az immúnrendszere,nem erősödött,hanem gyengüllt,a sok elkapott betegségtől.Az lett a vége,hogy folyamatosan köhögött,és allergia vizsg.ra külldték. Na és itt derüllt mind ez ki,így nem tanácsolják a bölcsödét nekiKép Sajnálom a barátnőmet,mert így fuccs a munkának,de "egyik szemem sír a másik nevet",mert így újra többet talizhatunkKép Bocs ezt most nem rémiztgetés képpen írtam. Dani még mindíg szeret járni?


Na puszi csajok,nem ígérem mikor jövök,mert nem tudom,mikor tudok jönni. Lehet,hogy már holna,de lehet,hogy csak jövő héten.

Sziasztok!
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak úgy Rátok török!
Szeretnék egy távmunkát a szíves figyelmetekbe ajánlani!
Köszi, hogy megnézitek!http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=118983&post=436153#POST4361 53
Buda Krisztina
mazsola_muzsika
 
 


SziasztokKép

Xsara
És hogy volt a leszoktatás? Én erőltetni nem akarom, de tavasszal megpróbálnáma pelusnélküliséget.

Sasha
Én sajna nem ismerem őket.

Noémi
Üdv újraKép Mi volt a bőrgyógyásznál? Észrevetted ma a páromat? Elnézést kér, hogy nem engedett át a zebrán a körforgalomnál, de későn vett észre.

Mi jól vagyunk, Gellértke ma 3 hós, 61 cm és 6 kiló, jó baba, csak éjjel is sűrűn szopizikKépKép Gergőnél néha tombol a dackorszak, de azért kezelhető. És újabban nem túl barátságos az idegenekkel, ma is bömbölt a védőnőtől, remélem csak átmeneti. Kérdeztem az ovit, hát nem sok jóval bíztatott a védőnő, mivel itthon vagyok a picivel, de azért megpróbáljuk pár helyen, én szeretném beadni Gergőt délelőttre a közösség miatt.

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
Judy!
Akkor ezek szerint megismertKép
Ahogy elment mellettem,nem voltam benne biztos,de aztán ahogy átment a zebrán,már kapcsoltam is. Én utána is néztem,de nem voltam benne biztos,hogy ő is megismert,mert baseball sapkában voltam,integetni,meg nem akartam,mert ha nem ismert meg,akkor biztos hülyének nézKép
De örülök,hogy megismertKépKépKép egyébként akartam is mondani,ha ő nem is ismert meg,én láttamKéplebukottKép Azért meg hogy nem engedett át a körforgalomnál,rá se rántson,biztos vagyok benne,hogy az én férjem sem a "zebrán való átengedés" plképe.
Bőrgyógyász:
Olyan szinten fáztam rá minnt még életemben sohaKép Hogy "szőkeségemre" rá ne cáfoljak,eltévedtem,de nem egyszerűen. Kedden volt az a nagy köd. Erre én,mit nekem köd,én
elindulok. Soroksárra kellett volna mennem,ahol én még sosem voltam ,ill. biztosan voltam,de nem célirányosan oda mentem,hanem átutazóban,na mindegy szóvalmég sosem mentem Soroksárra. M0-láson mentem,és a nagy köd miatt,meg mert még sosem jártam ugye arra,na meg senki nem ment előttem,így túl mentem a kijárón. Aztán mikor rájöttem,hogy tuti nem stimmt valami,lementem,az első kijáraton amit észrevettem. Ugye köd,fogalmam sem volt hogy hol vagyok táblák nem látszódtak,négül észrevettem egy "Varsány" táblát. Na ez beugrott,hogy a barátaim ide járnak fürrdeni,így bementem Varsány kzp.ba. Megálltam az útszélén és felhívtam az egyik barátom,hogy most akkor navigáljon haza úgy,hogy táblákat nem látni. Szóval kalandosan,de legalább hazataláltam,és nagy ívben le k...... Soroksárt. Úgy hogy az egész tolódik jövőhétre. Ráadásul ez már az allergia vizsg. lett volna ahová egymás után 3 napig kell járni. Szegény anyukám keddre szerdára,és csüt., du-ra szabit vett ki,hogy el tudjak menni,tök pipa voltam. Így most jövőhétre a papinkat mozgósítottuk délutánokra. De most már okosabbsn,mert első nap eljön velünk,mmert ő ismeri Soroksárt.Kép
Az ovis protekció még mindíg áll,ha gondolod,csak szólj! Egyébként ez most hogy van? Mert hogy ugye ő is szept. utáni,így mikor veszik fel oviba? vagy az az 1 hónap nem számít? Ezen gondolkodtam valamelyik nap. Dominik decemberi. Bár ha így haladunk,még oviba sem megyünkKépKép
Dac korszak nálunk is tombol,ma különösen,de biztosan front van,mert a koleganőm színtén 3 hós kisfia is "tombolt"Kép
Gergő jól viseli kicsi Gellértet? Sokat gondolok rád,rátokKép

Lányok! A férjemnek idénre,és ráadásul lányt jósoltak! Jót röhögtem,és megkérdeztem "kitől dágam?"

Pusza
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Noémi
Ne aggódj én el se mernék indulni SoroksárraKépKép Én olyan szinten rosszul tájékozódom, hogy gimis koromban, amikor Kőszegen tanultam még fél év után se tudtam, hol a posta, aztán felhomályosítottak, hogy minden nap arra sétálunkKépKép
Én itt Érden voltam bőrgyógyinál a Fehérvári úton egy fiatal dokinál. El is múlasztotta a nyavalyámat. De akkor Neked ez egy bonyolultabb vizsgálat.
Zebra: enyim férj átengedős típus, de a nyálkás úton nem állt megKépKép
Gergő nagyon szereti Gellértet, állandóan puszilgatja, rámászna, ha engedném, ölelgeti, hogy szia CicibubusKépKép mostanában ő is szopizni akarna, odajön és nyalogatja a kezemKép egyszer adtam neki lefejt tejet, de nem ízlett neki. Azért várom már, hogy együtt játszanak.
ovitéma: ovija válogatja, van amelyik már szeptembertől felveszi, van ahol csak a betöltött 3. év után, nálunk ez nov. A védőnő legalábbis így mondta. Melyik oviban lenne protko? Körzet szerint a Harkály úti, Fácán közi és a László téri, ahol próbálkozni fogok a beiratkozással. Mindenesetre köszikeKép

Ma megkapta Kisgé a 3. hós oltást, egy hős volt, végig nevetgélt. Most picit lázas, úgyhogy kapott kúpot. Perzse megint Nagygé volt a bőgőmasina, akihez hozzá sem nyúltakKépKép
jövő hévégén utazunk haza, megyünk bálba, meg otthon leszünk egy hétig, a keresztelő is ott lesz. Hát nem tudom. Báli ruháim továbbra sem jönnek rám és nem tudom ki fogja helyettem szoptatni éjjel KisgétKépKép Cumiból ne fogadta el múltkor, inkább megvártKép

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!

Oviba ugy mehet a gyerek, ha már betöltötte a 3. évét.
Dani márciusban fogja betölteni, de csak a 2005. szept.-be induló oviba veszik fel.
Ennyit tudok.
Barátnőm kisfia októberben töltötte a 3-at és nem is vették fel tavalyra...

Noémi!

Nem semmi mik történnek veled! Kép
Melyik oviba van protekciód?
Dani még mindig imád bölcsibe járni, fölleg hogy megy ezerrel a kivételezés!
Külön autós kistányérja van meg egyebek...
A szomszédunkban lakik az egyik dadus! Kép

Judy!
Leszoktatás:
hát 16-17 hónaposan nem ment, nem volt hajlandó ráülni a bilire wc-re.
Aztán 27 hónaposan egyszer-kétszer "ráerőltettem" a bilire.. utána már ő is hajlandó volt ráülni. A legfőbb baja az volt hogy hideg a bili Kép
aztán rendszeresen (látni rajta mikor kell pisilni) ráültünk. Egy idő után meg már szólt is.
A kakával bajlódtunk egy kicsit, inkább visszatartotta 3 napig de nem kakilt.
Végül megértette, hogy az nem fáj, ha a wc-be kakilunk.
Éjszakára mág ráadtam a lehúzhatós pelust, de mondtam neki hogy szóljon ha kell.
kb. két hét után lekerült a pelus (éjszakai), mert ügyesen szólt.
Persze volt 1-2 pisi az ágyba, de minek vannak a gumilepedők? KépKépKép

Valamikor összefuthatnánk már lányok, már nem is emlékszem mikor taliztunk utóljára!!!

no mennem kell
pusszancs
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


no mi van eltüntetek????

KépKépKépKépKépKép

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Kép


A házunk előlről.

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodok, De...

Tegnap ellopták Kép Kép Kép kertünkből (Tárnok), a 3 hónapos németjuhász szuka kiskutyánkat.
A jobb fülében tetoválva van. Ha látnátok esetleg , hívjátok légyszi a 06-30-3-460-498-as telefonszámot.
Kép
Kép

köszi
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Óriási hírem van! El sem hiszitek,múlthét kedd óta járunk bölcsibeKépKép
Kezdünk előlről mindent a beszoktatással,sír szegénykém ezerrel,de megnyugtattak,hogy ez természetes,és hogy igenis bölcsibe való a kis krapek,majd megszokjaKép Persze az összes gyerkőc beteg,így rögtön mi is takony korral szenvedünk,de megnyugtattak hogy ez is természetes és így lesz,még egy darabíg.
Bőrgyogyi: Végre eljutottam (odataláltamKép) és mikor a végére értünk az allerg. vizsgálatoknak pénteken,kiderüllt,hogy gyógyíthatatlan,mert minden alap dologra allergiás vagyok,és ez ellen nincs gyógyszerKépKép Krémeket kaptam,és ennyi.Bele kell törődni.

Judy!
Kisgé,és NagyGé, roppant találóKép Örülök,hogy minden rendben,a netünk szarakodik továbbra is,de nem tudom mi lesz,mert ha így megy tovább,akkor kidobom az egészetKépKépKép
Tali: Passz. Most beszoktatás,és álandó megfázásKép Nem szeretnék rátok akasztani semmi csúnya betegséget. Örülök,hogy mi végre túl vagyunk rajta. Most már nem kívánok jó bálozást,mert túl vagytok rajta,de utólag remélem,hogy jól sikerüllt,és sikerüllt megoldani Kisgé szopis problémájátKép
Ovi: Fácán közi protkó.

Xsara: Gratula a gyönyörű házatokhozKép Munkával mi újs? Lehet,hogy végre egyszer összefutunk a bölcsinél isKépKép
Puszika csajszik!

Noémi

Noémi
citrom
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, de szeretném a segítségeteket kérni. Tudtok esetleg ajánlani Érden ( vagy környékén )olyan bölcsit, ahol van olyan szolgáltatás, hogy a bébit pár órára ott lehet hagyni egy-egy alkalommal? Még a családi napközi is érdekelne, de sajnos semmi infót nem találtam róla a neten. Kép Suliba járok és lenne egy-két nap, amikor hétközben bent kellene lennem az előadásokon.
Köszönöm szépen!
sziasztok: Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!!!!

Chrissy!

Mesekuckó családi napközi Érd, Furmint u.7.
T:0623-361193

Vadvirág családi napközi 0623-365-419
Ennek a címét nem tudom pontosan, de a Gimnáziummal szemben van.


Noémi!
Most mi vagyunk betegek, kötőhártya gyull. + gennyes torok+ megy a hasunk + lázunk is van.
Röviden ennyi.KépKép
Ja nem is mondtam decemberben doktor nénit váltottunk. Dani folyamatosan beteg volt, és csak a szar Ceclorját írta fel mindig...
Hiába mondtam, hogy az nekünk már nem használ.KépKép Bepörögtem váltottunk.


Munka: dolgoztam 1 hetet, de nem jött be a munka.
Egy telemarketinges cég volt , de nem lehetet vele keresni, jutalékos rendszer....Kép

Házikónk alakulgat, bár még elég sok mindent kell rajta csínálni!Kép

No pussza megyek kelteni a Danimat, mert már lassan 3 órája alszik!!! Kép

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Xsara, nagyon szépen köszönöm!
Fel fogom hívni őket.
szia: Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


helló lányok
visszajöttünk a nagyszülőktől. visszaolvasni nincs időm, remélem jól vagytok.
A bál szupi volt, korán leraktam a gyerkőcöket, aztán irány a mulatság, tánc, koktélbár, tombola, nosztalgiafotózás, fincsi vacsi, előadások. Végre kimozdultunk és talákoztam régi ismerősökkel.
Nagygé nem ébredt fel közben, Kisgé egyszer, de szerencsére elfogadta anyutól a tejcsit és aludt tovább.
A keresztelő is jól sikerült, bár az eléjén és a végén sírt picit, de a szertartást végig figyelteKép Utána 18 fős trakta volt anyuméknálKépKép
Sajnos a 10 nap alatt a nagypapám temetésére is sor került, szegénykém elment 89 évesen. Anyósómék vigyáztak a kicsikre, ekkor nem fogadta el Gellért a tejet, inkább megvárt.
Sopronban is jó nagy hó van, sokat szánkóztunk, sétáltunk, meglátogattuk a barátnőket, szóval jó volt, bár az éjszakák nem, én a két fiúval aludtam együtt, Gellért sokszor ébredt, szerintem Gergő zavarta, én is most észleltem milyen hangosan alszik, horkol, motyog, dumál, fogat csikorgatKépKép
Na megyek, hegyekben áll a mosni-vasalni-takarítani valóKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


noémi, xsara

új számom van: 30/2106090

küldjetek egy sms-t, mert sajna elvesztek a számaitok.

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Szasztok!
MeggyógyultunkKép De ki tudja mennyi időreKép
Most éppen tüdőgyull. volt szegénykémnek. Ő is lázas volt napokig,meg csúnyán köhögött,így megröggenezték,és kiderült hogy tüdőgyuszi. De most már jól van,ma megint mentünk bölcsibe. Kész röhelyKép 1 hetet jár,aztán 2 nem.
Valahogy kiestem ebből a netezésből. Nem tudom miért? Mindíg van valami tennivalóm,ha Domini alszik,ha meg ne alszik,akkor net kilőve.

Judy!
Így nem merek veletek talizni. Ki tudja mikor,mit szedünk össze. Ráadásul,most is csak egy szimpla megfázásnak indult,aztán az orrfolyás el is múlt,másnapra pedíg belázasodott. hűtőfürrdő,meg minden,feküdt szegénykém kiterülve. Az étvágya még mindíg nem jó.
nagypapa:Kép
keresztelő:Kép
számod elmentve,sms menni fogKép

Xsara!
Vigyázzatok (bár ez hülye szó,de nekünk is így fogalmaztak,mert ,hogy vigyázzon ellene az ember)
csúnya járvány van,a bölcsibe,meg az oviba is. Rittig nem jut eszembe a betegség neveKép Pedíg itt van a nyelvemen,és nem jut eszembe....Kép

Na pusz
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk.
Voltunk 2.5 hétig bölcsibe, aztán 1 hetet itthon, gennyes torokkal...szerdán mentünk elöször bölcsibe, de pénteken már megint lázas volt+ tiszta genny a torka..szombat ügyelet.
Meg se gyógyult rendesen, a doktornéni nem nézett rendesen a torkába (szegénykém)
Most két hét pihi hogy meggyógyuljon.
Járvány neve skarlát, legalábbis ezt hallottam, hát nem volna túl jó beleesni. Kép

Munka még mindig semmi, kezdek kétségbe esni!!! KépKépKép

pussz
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Noémi
nem kaptam meg a telcsiszámodKép remélem már jobban vagytokKép

Xsara
Nektek is kijut a betegségbőlKépmunkahelyKépazért csak összejön valami.

Mi is takonykórral küzdöttünk múlt héten, még a pici is elkapta. Már jól vagyunk, ma voltunk játszóházban is már.
Gellértke ma 4 hós, 6,5 kiló, továbbra is jó baba, csak ne enne éjjel is 2-3 óránkéntKépKép

képek:
Kép
Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Judy!

Édesek!
Nagyon hasónlítanak egymásra! Kép
Dani is meggyógyult, de azért még a héten itthon marad! Erősödünk kicsikét!

Dani 8 hónapos koráig evett éjjel is rendesen 3 óránként.. ugyhogy veled érzek!!!

puszika
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Na lányok merre vagytok??????

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Hali
Én itt vagyok, de látom erre a madár se jár.
Betegek voltunk 2 hétig, az egész családon végigsöpört egy vírus.

Xsara
Boldog szülinapot Daninak, mostanában van, ugye? Hogy vagytok? milyen az úúj házban? dolgozol már?

Noémi
Merre jársz?

Puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!

No végre vki...

Judy!
Köszönjük szépen, 7-én voltunk 3évesek!
Megvagyunk, végre itt a jó idő.Kép
Házikonk alakulgat, bár még elég sok a munka vele.
Sajna még mindig nem dolgozom, pedig mindent elkövetek, hogy találjak vmit. Már vagy 25 önéletrajzot elküldtem, több interjun voltam, de semmi. Kezdek kétségbe esni, hogy senkinek se kellek. Kép

Ti jól vagytok? Fiuk növögetnek? Pindurka mekkora már?

Noémi!
Jó volt talizni, köszi hogy haza hoztál.
Legalább legközelebb már egyedül is ide találsz.
Látogassatok meg bármikor.

No pusszancs
Xsara és az Ő Danikája Kép

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok!
Bevallom lusti vagyok jönniKép
Dominik hál istennek már 6. hete,hogy jár bölcsibeKép Néha folyik az orra,de ez bölcsibetegség. A vírus kopp,kopp, minkrt kikerült.

Xsara! Szivesen máskor isKép Kösz a meghívást ha jön a nyár élni fogunk vele. Boldog szülinapot utólag is DaninakKép ( úgy emlékeztem áprilisba lesz)

Judy!
Annyira rám jár a rúd,hogy nem győzöm kapkodni a fejemKép Mikor utoljára beszéltünk tetefonon, és jöttem hazafelé csattantam egyet. Ráadásul én voltam a hibás,nem adtam meg az elsőbbséget,egy forgalmas kereszteződésben Csepelen. Előtte egy nappal megbüntettek a rendőrök,mert a járdán álltam meg a házunk előtt. Ez még semmi, lemondtuk az életbiztosításomat,és ezt nem közöltem a magán nyugdíj pénztár felé ezért megbüntettek cirka 3 hónapért 86000.- forintra. Hogy mi az összefüggés,én sem értem. Csupa szar.
De legalább Domikám cuki,és nem beteg. 2 kemény év,és most úgy tűnik könnyebb. Már nagyfiúsan istud viselkedni,nem mindíg cibál. pl: esténként bebújik az ágyunkba,nem rohangál,nem dumál,csak szeretgeti,hol az apját,hol engem,és nézi kicsit a tv-t aztán nyugiba elalszikKép Mekkora haladás,és már fél9 felé beájul. Igaz 5.50 kor riadót fúj reggelente.
A bölcsit imádja. Egyre jobban kanászodik ott is el. Nem is csodálom,mert ott is el van kényeztetve,az egyik gondozó néni,és dadus kedvence.Ma állítólag direkt bosszantott egy kislányt. Kispécizte magának,és egész de.lött piszkállta. Na nem verekdett,hanem pl mikor az udvaron voltak folyton levette a sapkáját,aztán kihúzkodta a feje alól a párnát,megette a kenyerét stb.. szívem szerint röhögtem volna,merthihetetlen hogy így ráállt szegény kislányra,de persze leszúrtam,hogy ilyet nem szabad csináálni.
Puszi

Noémi

Noémi
citrom
 
 


Judy!
Tegnap találkoztam,az ovonéni ismerősömmel.
Sajnos semmi jóval nem tudlak bíztatni,mert azt mondta,hogy ha otthon vagy Gellértel,akkor protekciót ő sem tud biztosítani,mert akkora a túljelentkezés,hogy protekció ide,vagy oda,aki otthon van az kilőveKépKép
Szerinte így máshol sincs esély,hogy Gergőt felvegyékKép SajnálomKép Azért próbálld meg!
Puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Noémi
Azért köszi, hogy megkérdeztedKép megpróbáljuk, de sok reményt nem fűzök a dologhozKép
sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt, remélem már jobb széria jönKépazért ne lustizz jönni, bár nekem sincs most időmKép

Xsara
munkaKép én sem tudom hová fogok majd visszamenni a két kicsi mellől, mert a multinál ahol voltam nem tudom lesz-e még hely.
Gellértke most lesz féléves, 7200 gram körül jár.

na puszi mennem kell a G-khez.
tali nem lesz vmikor?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!
Tali:
Ha van kedvetek,akkor mit szólnátok egy jövőheti,mondjuk szerdai talihoz,a múzeum kertben? reméljük az idő is jó lesz. 4-4.30 körül?
Még hogy rossz széria vége? Egyel szaporodtunk. Terhesség előtti elmaradásom van az apeh felé,és most fizess vanKép
Csupa,csupa pehh szériaKép De Dominik legalább nem beteg!
Puszi csajszik
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Noémi
Voltunk beiratkozni az oviba. Hát, tényleg nem sok jóval bíztattak. De nagyon szimpi volt az óvónőKép meg az ovi is tetszett, kis családiasKép még egy helyre beadtuk a lapot, de ott sincs sok remény szerintem.
apehKép
nekem van kedvem a talihoz, jó az időpont is.

kép:
Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Sziasztok!

Tali szerda jó, de csak olyan 3/4 5 felé érnénk oda..

Dolgozom, Diósdon a postán. Hát nem vmi nagy durranás, de legalább van vmi.
1/2 8-4ig.

Mennem kell mert a Dani nyügi, megkapta a 3éves oltást... Kép

pussz
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodom én diósdi vagyok.Kép

Xsara!
Nap mint nap járok a postára, miröl lehet megismerni?
Amúgy van egy 20 hós kislányom.Kép

Mindenkinek jó egészséget

Üdv, Tündér
tündér
 
 


Sziasztok!

Andi vagyok és egy kislányom van.
Érdekelne h mi a véleményetek a bölcsikről, kinek milyen tapasztalata van.

köszi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!
Tegnap írtam sokat,és az utolsó pillanatban elment az áramKép.
Többek közt dícsértam Judy fiacskáit,és hogy még mindíg nagyon hasonlítanak egymásra,na meg Xsara munkája után érdeklődtem,meg hogy most hogy járnak bölcsibe,kész van-e a kocsija,mert az enyém végre igen. Ja és én is Diósdon dolizom,úgyhogy újabb tali pontKép.
Szerintem a holnapi múzeumkertet heteljük el,mert jövőhétre talán szebb,és szárazabb idő lesz.

Kostyika!
Konkrétan az érdi bölcsiket kérdezted? Dominik az Aradi u.i bölcsibe jár,és én csupa jót tudok csak mondaniKép De ha részletesebben érdekel,akkor kérdezz nyugodtam! Ritkábban,de jövök,és válaszolokKép
Puszi
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Hali

Noémi
Akkor legyen jövő hét? nekem mindegy, bár talán jobb is, mert Gellértke ma kapott oltást, ami mindig meg szokta viselni. Már nagyon kiváncsi vagyok Domira, olyan régen láttamKép

Xsara
Milyen a melóhely? Kollégák?

Bölcsiügyben nincs tapasztalatom. Most az ovira hajtunk, május elején lesz döntés.
magánovikról mit tudtok? nem mintha felvetne a moneyKépKép

puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Szia Noémi!

Igen az érdi bölcsödék érdekelnének. Bár még egy kicsit odébb van de úgy tudom h mivel csak kettő van elég hamar kell jelentkezni h biztosan felvegyenek. Mi a lakótelepen lakunk és itt van mellettünk az egyik de nem tudok róla semmit. Ahova ti jártok ott hogy telnek a napok? milyen "foglalkozások" vannak stb. Mit dolgozol Diósdon?

üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!

Judy!
Jövő hét okKép Remélem akkor már nem lesz ilyen tré időKép
Én is kiváncsi vagyok rátokKép Dominikról most lettek kész a bölcsi fotók,k. jók lettek,kár hogy béna vagyok ,és nem tudok felrakni fotót.
Xsarával beszéltem tegnap,már nem Diósdon van,de majd jön,és mesél.
ovi: Van egy magán ovi amiről hallottam,nem tudom pontosan hol,talán a gimi felé,de lehet,hogy az a magán bölcsi,de majd utána érdeklődöm neked,hogy hol,és mennyi pontosan.

Kostyika!
Mi is lakótelepiek vagyunkKép
10 emeletesek. Lehet,hogy láttuk is már egymást. Ha gondolod akkor ti is társulhatnátok hozzánk ha talizunk a múzeumkertbenKép Hogy hívják a kislányod,és mennyi idős?
Bölcsi: Államiról én is csak kettőről tudok,magánról meg egyről. Mi az Aradi utiba járunk,és tényleg csupa jót tudok mondani,az én fiam imádja. A lakótelepiről nem halottam olyan jókat,ezért mentünk messzebb. Bejutni tényleg nehéz,nekünk is csak protekcióval sikerült,hiába volt munkálltatói igazolásom. Dominik,csak fél napot jár,és bevallom őszíntén,hogy én azért raktam be,mert nagyon társoság ígényes. Kimondott foglalkozások itt nincsenek. Ahoz ők még kicsik. 3/4 8 körül megyünk,utána reggeliznek,aztán játék,tízórai ,játék,ebéd. Nagyon jó kis játékok vannak,sokat lestem el tőlük,amiről nem is tudtam,hogy van. Mondókákat mondanak,énekelnek nekik,rajzolnak,gyúrmáznak,könyveket nézegetnek. Itt inkább kinek,mihez van kedve. Olyan mint egy nagy játszóházKép A gondozónénik kedvesek,szépen beszélnek,bánnak velük. Még a nagyon csíntalanokkal is. Tiszteletben tartják a szülő kérését,a gyerkőc be viheti,a kis játékát,ami megnyugtatja,és tök jó dolgokra tanítják,nevelik őket. Pl: az én kisfiam nem igazán üllt le evés közben,ott a szokás,és a gyerekek hatására,ma már ő ültet engem az asztalhoz ebédnél.pl: 2 nap bölcsi után szólt hogy pisilnie kell. És mikor mondtam bent,hogy még rá kell kérdezni nálla,akkor sem adták rá a pelust,hanem vállalták,hogy többször kiviszik,és átölltöztetik,ha bepisilne. pl: kézmosást is ott szokta meg,meg még jónéhány "jó" korlátot. Az is nagyon tetszett,hogy pl nem engedik hogy a gyerekek egymás szájára adjanak puszit,nehogy elkapjanak valamit,vagy ha pl egy gyerkőc köhög,akkor szólnak neki,hogy tegye a szája elé a kezét.
Na ezt most jól kiveséztem. De ha erre jár Xsara,majd biztos ő is megosztja veled az élményeit. Egy helyre járnak a gyerekeink.

Puszika
Noémi

Noémi
citrom
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Köszönöm a részletes leírást. Manó (polgári nevén Veronika de senki sem hívja így) lassan 10 hónapos tehát a bölcsi még odébb van mert jövö szeptembertől akarok visszamenni dolgozni. Nagyon szívesen találkoznánk veletek ha megírod h mikor mentek. A múzeumkert nagyon szép és közel is van mert mi a művház mögötti 4 emeletesben lakunk. Baba-mama klubba nem szoktatok járni hétfőnként?
Dominik mennyi idős?
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Kostyika!
Nem te vagy aki a postán dolgoztál? Mert én meg a Palkó felesége vagyok,Noémi. Ha az vagy akire gondolok,akkor mi ismerjük egymástKép

Noémi
citrom
 
 


Szia Noémi!

Sajna nem én vagyok, valakivel összekeversz. Én tavaly áprilisig Törökbálinton dolgoztam beszerzőként és csak tavaly év elején költöztünk ide Érdre. A lakótelepen levő játszótérre nem szoktatok lejárni? Délutánonként arra szoktunk sétálni.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


HalihóKép

Xsara
Boldog névnapot holnapraKép Akkor nem sokáig voltál Diósdon.

Kostyika
Neked is boldog névnapotKép Én jártam a baba-mama klubba, még anno Gergővel (2,5 éves), de amióta Gelértke megszületett (6 hós) még nem voltam. Te jársz? most melyik héten van? el kéne menni.

Noémi
Köszi. kaptam egy leírást egy családi napköziről, az egyik szomszéd kisfia oda jár heti 2 napot. ha nem veszik fel G-t oviba, lehet, hogy kipróbáljuk.

Akkor ezen a hétem lesz tali? bár elég tré az időKép ha ilyen marad, tarthatnánk nálunk is, nos?

na pá
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Hello,

Juti!
Köszönöm szépen! Mi szoktunk járni mert manó nagyon szereti a társaságot és jól elvan. Pont ma lesz és lassan már készülödünk is oda. Tényleg hogy boldogulsz a két gyerkőccel? Engem ez az egy is teljes mértékben lefoglal.
Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?