Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudtam, hogy elkések: Verus! Boldog névnapot! (A fényképeken azért nem vagyunk rajta mi "lányok", mert Evey fotózott én meg nem szeretem, ha fényképeznek.)

Evey!
Én kíváncsi vagyok az árakra, tudod a keresztszüleim miatt!

Erika!
Esernyõre csukható kocsit mi is vettünk, két fokozatú, de nem vízszintesig dönthetõ. Egy kézzel ki tudom venni a kocsi hátuljából, míg a másikkal a gyereket fogom, hogy el ne szaladjon. Nekünk bevált, fõleg, hogy amikor Pestre mentünk a barátnõmékhez (és üdülni), a járókát is kellett vinni, mert nekik még nincsenek gyerekeik. Elfért mindkettõ a csomagtartóban. Ha erre jártok, szóljatok és ugorjatok be! Nehogy Balmaz` felé menjetek!

Iboly!
Nekem is azt írta ki, mint Eveynek. A freemail-es postaláda nem túl kicsi?

Anikó!
Debrecenbõl írogatok.

BarikaAndi!
Elküldenéd az e-mail címedet nekem? sjuca@freemail.hu

Adri!
Ez a recept nagyon jól hangzik. Ki fogom próbálni. Jogdíj? A bébi-mopp mászó gyermekek anyukájának érdekes. (Egy kis humor.) Elküldjem?

Ági!
Képzeld! Ezek a kiütések Vilin (16 hó) decemberben jöttek ki, amikor olyan nagyon lázas volt. És én azt hittem, hogy oltás-reakció. A doki mondta, hogy nem az, hanem vírus. Errõl én még nem hallottam, hogy vírus kiütésekkel jelenjen meg! Most már tudni fogom. Jobbulást Bálintnak!

Pankamama! Kétszeri fõzeléket még nem próbáltál adni neki?

Azt hiszem ennyi volt mára, üdv a többieknek is:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Adri én küldtem neked képet!!!!!!!!
Újra próbálom!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Na mostan feladtátok a leckét nekem züllés ügyben. Én is csak 8-ra tudnék odaérni a marcelloba, de gondoltam azért 3 óra is valami, hogy együtt lehessek veletek. Erre sokan "csak" ennyi idõre nem akartok jönniKépKép

Ma találtam egy másik helyet a Mammut II.-ben a VI. emeleten nyílt ehy kaméleon nevû táncos hely, ahol kajálni is lehet és hajnali 3-ig vannak nyitva. meg állítólag kérésre ingyen taxival haza is visznek. Viszont az árakat nem tudom meg semmi mást sem ezen kivül, majd próbálom õket hívni, viszont ha valamelyik budai lány vállalná, hogy elmegy, szétnéz, megkérdez mindent az sokkal jobb lenne, mert látatlanban nem nagyon szeretek menni sehová.

Na, akkor most mi legyen, mert febr.9 nincs olyan messze. Vagy akkor most legyen a Marcello, ne variáljun, aki tud jön, és legközelebb más?????????? írjatok. Köszi.

Alvás ügyben köszi mindenkinek a választ, ma kislámpa égett, 10 perces nyöszi volt, kicsit énekelgettem neki, aztán elaludt. csak így maradjon. Mindig produkálnak viselkedésileg valami újat.

Panka/11 hó/ mostmár remekül feláll, de fõleg a ruhánkba kapaszkodva. Ha megfeledkezik magárol 2-3 lépést tesz mászva, de hosszabb távon még kúszik, lépegetni pedig nem tudKépOlyan okos.

Évi! Nagyon örülök, hogy jól érezted magad és, hogy ilyen szupi csaj maradtál szülés után is. Szerintem sem törvényszerû, hogy csak a szülés miatt az ember lányából tehénke váljék.

Erika! Nektek is nagyon jó szórakozást. Mi elõször 1/2 7-kor tettül le PAnkát, mostmár 8 óránál tartunk, a délutáni szunyából 5-kor kel, viszont azt nem akarnám elhagyni. lehet, hog a 1/2 9-es lenne majd az ideális idõpont.

Ági! Jobbulást Bálintnak, csúnya pöttyök miatt, megy a gyógypuszi. Igen a Bartók Béla Út 40 sz. alatt van.

Lányok! A Marcello a XI. Bartók Béla út 40. alatt van.

Verus! Isten éltessen névnapod alkalmából!!Ezek a metszõk párossával jönnek, Nálunk is így volt.

Barika! Már hogy nevetnélek ki. Én is szeretem ha az utcáról a lámpa bevilágít, redõny melllett én megõrülnék. Ha unod a szürkeséget öltözzetek Dórikával piros-sárgába. Meglátod segítKépKép

Anikó! Nehogy már ne gyere, látod miattad és Evey miatt még új hely után is kutattamKép És még a kanapénk is kiadó.

Ancsa! Köszi, ki fogom próbálni. Bár szerintem este már nemigen éhes, én úgy látom. Nem örülök, hogy sorstársak lettünk, de megnyugtat, hogy nem vagyunk egyedül. Olyan jó ez a topic.

Adri! Köszi! Én is fogok ilyen kását csinálni. A múlkor anyatejbõl tejberizst fõztem és a tetejére tettem Nestlé kakaóport és fahéjas cukrot is. Még él a gyerekKép Ma meg mézes kenyeret kapott, gesztenyemasszát és a lekváron is gondolkodom. Csak nem árt.

Kati! Ezt a leleményes kiscsajtKép

Na mára ennyit, én is minden régen írót hiányolok.

Jó éjt és sok alvást.

Üdv:Pankamama
PM
 

 
 

Sziasztok!

Verus, Madárka, boldog névnapot nektek!

Verus, Evey, Juca, megkaptam ám az emileteket. Csak a pót-postafiókom telt meg, de már azt is ürítettem.

Jamina azért nem jelentkezik, mert a számítógépe tönkrement, aki pedig javítani szokta, külföldre. De amint kész lesz, jön! Addig is sok puszit küld mindenkinek!

Emese, hol vagy???

Évi, örülök a sikerednek és annak is, hogy végre kikapcsolódtál! Nagyon rádfért, igaz?

Adri, köszi a receptet, akkor engedélyeddel megy a könyvbe. Szerintem lehet fahéjat tenni rá, picit, mert "izgató". Mondjuk ne este, hogy ne legyen tõle nyugtalan éjjel.

Pankamama, szerintem is ehetne Panka fõzit este is, ha igényli. És talán a lámpafény tényleg segít. Nem próbálsz meg írni Pelének? Hátha az e-maileket gyakrabban olvassa.

Kati, nekünk az elsõ gyereknél "õskori" sarokvédõt csinált apukám az ebédlõasztalukra: vattacsomó leukoplaszttal rögzítve.

Anikó, köszi szépen, örülök, hogy örömet tudtam szerezni a kívánságlistámmal! Gondolkozz, hátha kitalálsz valamit, nehogy már kimaradj a februári taliból!

Bigacsiga Kata (36), nagyon bírom a humorodat! Kép Egyébként Gergõ (2 év) is pont most kezdte az esti huncutkodást. Eddig õt volt a legkönnyebb elaltani, cicizett és szundi, most meg olyan sajtkukac, hogy legalább egy órán keresztül szórakoztat mindenkit, mire elalszik. Engem, persze cseppet sem szórakoztat a dolog, szeretek este végre a kedvenc, de gyerekmentes dolgaimmal foglalkozni: férj, olvasás, számítógép, egyebek.

Zsóka, ez az utasszállítós ötlet jobban hangzik, mint a Cessna!

Cory, nekünk a hátihordozó nagyon bejött és nem csak kiránduláshoz. A miénk egy egyszerû darab volt, így is kiszolgált három gyereket, mire tönkrement. De ha igazán kényelmeset és jót akarsz, javaslom, a Tengerszem Sportboltban keresd. Igaz, hogy nem olcsó, de a hátadnak meg a derekadnak nem mindegy, milyen minõségût veszel. Volt alkalmam kipróbálni, zongorázni lehet a különbséget!

Edóka, szerintem is olvasd el, úgy könnyebb megítélni a dolgot. Mi megnéztük a filmet a szombaton, Isti (majdnem 11)azt mondta, ha nem olvasta volna könyvet és nem tudta volna, mi következik, egy-két résznél bizony be lett volna tojva.
Ja, Zsóka, itt volt olyan kislány a moziban, aki folyton bújt az anyja ölébe, meg wc-re kéredzkedett, de azért végignézték...

Na, ezt még elmesélem nektek, aztán eldugulok: a hátunk mögött ülõ anyuka tipikusan az a szülõ volt, akit a gyerekei vittek el a moziba. A film elõtt jöttek a szokásos filmelõzetesek, a Gyûrûk uránál rákérdezett: ez már az? (ti. a HP) Aztán amikor lement a Gyûrûk Ura bemutatója, naívan örvendezett: ez is gyerekfilm!

Puszi mindenkinek, a hiányzóknak is
Iboly
iboly
 
 


Jaj, lányok, megint itt!!! Ugye tudjátok, ez mit jelent? Berber úgy döntött, reggel van. Hajnali 3-kor!!! Nem nagyon megy nekem ez a bekeményítös... de a vigyorgó, ugráló, viháncoló gyerköcröl elég nehéz azt hinnem, hogy csak a foga fáj. Segítséééég!
Puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok Lányok,

Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán jelentkezem, de nagyon keveset netezek mostanában. Pankamama, van egy ötletem: az alvás szeparációs helyzetnek minõsül, nagyon sok gyerek nem szereti, fél elaludni. Attól tart, hogy egyedül marad. Ezt mindenképp el szeretné kerülni és azért sír. Nagyon sok kisgyerek kiválaszt magának valami puha játékot, rongydarabot, ami anyáé és rá emlékezteti. Ezzel alszik és így közelebb érezhet önmagához. Kvázi, mintha mindig ott lennél vele, amikor csak akarja. Nem tüntett ki Panka eddig semmit sem különösen a figyelmével ami a tied volt? Próbáld meg, hátha ez is bejön!

Bóbita
Bóbita
 


Adri

Hu ez megnyugtat kicsiket, hogy nem csak en Liannam nevet kacag vigyorog hajnal 3 kor. Mi mar 2 hete igy elunk.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok! Jöttem egy kicsit kikapcsolódni hozzátok. Pár napja horror és munka hegyek vannak nálunk. Kép Néhány napja kinéztem reggel az ablakon, és vérben úszott a veranda. Tovább néztem, és az udvar is. Mintha Freddy járt volna ott. De csak a kutya volt. Kiszökött a kerítés alatt és egy drót feltépett egy ütõeret a hátsó lábán. Jó kivérzett állapotban volt. Bekötöttük, állatorvost hívtam egy vagyonért, és persze bennt aludt, hogy ki ne hûljön. Tök koszos lett a lakás, de mostanra rendbejött, újabb szökési kísérleteket tesz. Tegnap meg áruért mentem. Megálltam a piros lámpánál (én hülye, többet nem teszem), belenéztem a visszapillantóba és cak annyit láttam, hogy egy nagy sárga tömeg k..va gyorsan jön, és már nem fog megállni. Nem is állt meg, legalábbis csak ott ahol elõtte még én álltam. A nyakam fáj, de nem vészes. Csodák csodája, a kocsinak is csak a lámpája törött el, a lökhárító behorpadt, meg a csomagtartó beszorult, de ezt is vissza lehetett formázni. Szerencsére egyedül voltam, gyerekek nélkül. Ma megcsinálta a varrónõm férje a kocsit. Szerencsére elég igénytelen és szívós darab. Mert még most jön a slusszpoén. Hazafelé az Árpád hídon megállt a kocsisor elég hirtelen. Én is, de a mögöttem jövõ nem. Persze a visszapillantóban megint láttam, és közben arra gondoltam, hogy ez nem lehet igaz. Ez a Golf már nem alakított rajtam semmit, a buszhoz képest csak pille volt. Azért neki a fél eleje leszakadt. Még õ sopánkodott. Mondjuk, ha én meg tudtam állni a Wartburg fékjével, akkor neki is illett volna a szuper fékrendszerrel. Hazáig már úgy jöttem, hogy minden piros lámpánál gombóccal a gyomromban fékeztem és sandítottam a tükörbe. Engedélyt fogok kérni a rendõrségtõl, hogy ne kelljen megállnom a pirosnál, ha busz jön mögöttem. Kép Kép Viccen kívül, felháborító, eddig is éreztem sokszor már, hogy úgy jönnek mögöttem, hogy ha megállok a lámpánál, hát akkor annyi. Emiatt sokszor bele is csúsztam "épphogy" pirosba, de azért ez most masszívan piros volt.
Barika Andi, írj egy kicsit többet arról a taposógéprõl. Mennyit kell használni látványos eredményhez és mennyibe kerül egy ilyen? Felkeltetted az érdeklõdésemet. Kép
Kati, nálunk is a Verus féle felcsavarozás jött be. Bár a napokban Markó(4 és fél év) letépte, hosszas, évek óta tartó piszkálás eredményeképp. A csavar maradt, csak a gumi engedett. Azért évekig bírta.
Adri, Napocska nálunk is voltak ilyen idõszakok. Egy darabig tartott, azután elmúlt. Hogy mitõl, az rejtély.
Erika, a sport nálam is nyerõ, bár én inkább csinálni szerettem mint nézni. A fiúk mellett sajna sportolni nem nagyon van idõm, de azért próbálkozom.
Snoopy, sportról jut eszembe, mikor mentek barlangászni? Nem kihagyni! Tavaszra lefogyok, még be is férek. Kép
A züllés idõpontja nekem jó. A helyszín is mindegy, ha már úgyis be kell menni Pestre akkor kocsival megyek.Szóval ami a többségnek jó. Ja és vannak középkori hangulatot idézõ éttermek is. Még nem voltam, de tervben van. Esetleg mehetünk ilyenbe is valamikor. Állítólag nagyon jó buli.
No bedugulok. Akit nem említettem név szerint, annak dupla adag kárpótlás puszi!
Liesel
Liesel
 


SZaisztok!

Cskati! Nagyon köszöönöm az emailt, már alkalmazom, majd beszámolok, hogy vált be, oké?Éjszaka még nem tudom, mert aférjem miatt ne mlehet "cirkusz", dolgozik és pihennie kell ( mintha nemkem nem kéne....) de a jövõ
héten elutazik síelni, na majd akkor bekeményítek.
A francia történethez azt még el is felejtettem megírni, hogy már a szülés elõtt(!) kérnek és kapnak vmi tablettát, amitõl be sem lövell a tejük.....


PM! A Kismama horoszkópot letöldheted a honlapjukról!
EGyébként Pötyivel sem volt semmi baj elalvás terén karácsoníig, akkor "megbolondult" és mint olvashattad fentebb, most
próbálom megnevelni... LEhet, hogy "átlépnek " egy másik korba és szimplán ezért van???,

Lányok, nekem is jó a febr. 9 én, viszont nekem a Marcello nagyon jó lenne, mert azon túl, hogy szeretem, viszonylag közel is van hozzánk.Bár biztos tudnék kocsival is menni egy távolabbi helyre.
Kezdésnek viszont korai a 7 óra, jobb lenne kb. 8- fél kilenc. Ahogy olvasom, mindenki ilyentájt fektet.

Na most már megyek én is pihenni.....pihenésképpen elmosogatok.Kép

Mindenkit puszilok, apropó hol található a REceptkönyv, amirõl írtatok?

Kriszta
pötyimami
 
 


Helló Mindenki!

Nem unalmas, hogy mindig így köszönök? :KépKépKép

Liesel! Ez tényleg kész horror... KépKép De amit a másik topicban írtál (kapcsolat a 3. babáddal) az nagyon jól hangzott KépKépKép Jó volt olvasni.

Ha a züllés 9-kor kezdõdik ott a helyem. Egyébként sajna nem tudok menni.

Ma Lili kiborította a körömlakkomat a lakkozott parafára így pár helyen felszedtem a lakkréteget a parafáról. Aztán a kezecskéjérõl, a térdérõl, a szájáról... Persze nem színtelen lakk volt, hanem vörös KépKépKép Érdekes, hogy egy cseppet sem voltam mérges. Egyébként is az én hibám volt, mert nem volt visszacsavarva a teteje és elérhetõ magasságban volt Lilinek.

Nagylány lettem én is. Hosszú hónapok után újra tegnap reggel megjött a mensim. Fájt is az alsó fertáj rendesen. És ma meg olyan mennyiség van... hulla sápadt vagyok, mert az összes vér kiszállt belõlem KépKépKép

Lili 77 cm és 9,20 kg. Hogy mitõl hízott, azt nem tudom. Igaz már 2 napja megint elfogadja a keját, de nagyon kevés dolgot. Elhatároztam, hogy fõzöcskélek neki mindenféléket aztán majd meglátjuk. Lehet, hogy már holnap feladom KépKépKép

Évi! Megkaptunk a Csongi fotót. Jól láttam az Apa-fia szerelmet? KépKépKép

Adri! Hajnali 3??? Jesszusom. Mi akkor alszunk, hálistennek Lili is. Bár ma este 1/2 órát bömbölt pontosabban hisztizett, mert amikor felvettem az égvilágon semmi baja nem volt, mutogatta, hogy menjünk ki a világosba. Aztán visszaraktam. Próbáljam ki én is a lámpát? Egyébként hiányoztál már KépKép

Képzeljétek olyan édes volt ma Lili. Telefonál anyukám, hogy mindjárt jön hozzánk. Mondom Lilinek, hogy jön a Mama és képzeljétek kimászott az ajtóhoz, leült elé és elkezdett nyüszögni, mint a kiskutyák. Mondtam neki, hogy még nem most jön a mama, még ült 1 percig, aztán továbbállt. Aztán vissza. Közben megkérdeztem tõle, hogy hol jön a mama, õ meg megmutatta az ajtót. Azt hittem megzabálom. Fel is vettem videóra ugyanis többször is megismételte.

PM! Ez a táncos hely nagyon, de nagyon jól hangzik. Benne vagyok!!!! Ki vezet???

Most, hogy önzõ módom jóformán csak magunkról írtam befejezem magamat.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!
Na, képzeljétek, milyen nap van ma???? Ma 11 hónapos Leevi, és éjjel 8 órát alhattam egyhuzamban!!! Letettük 7.20-kor, mert tegnap napközben csak 2 órát aludt, estére meg így jól kidölt. Lehet, hogy már csak 1 alvásra van szüksége nappal... viszont most meg megint kidölt, már most, 9-kor, és így letettem aludni.
Juca! Milyen kiütések vannak Vilin? Leevi szája mellett van egy rózsaszín folt, kb. 2 hete jött ki, nem tudom mitöl és mi lehet, de ez csak egy, kb másfél centis foltocska. Van valami ötletetek? Itt sajna "csak" gyerekorvos nincs a körzetünkben, söt, saját orvos se, félek, hogy körberöhögnének, mert nem fáj, nem száraz, nem viszket...
Verus, kipihented már magad???
Liesel! Anemjójátnekiiii! Ez aztán stresszes lehetett! A rendörség nevében, ezután hajts csak át a piroson! Kép Még mindig jobb, mint esetleg legközelebbre egy egész kocsiláncnyi koccanás. Még jó, hogy nem lett semmi bajod!! Kép A vérfürdöhöz meg... Kép Remélem kiheveritek, kutyástól.
Évi! Kép még mindig nem jött... pedig nagyon várom ám! Örülök, hogy ilyen jól érezted magadat a bulin! Csongi evésileg hogy áll?
Napocska, múlt éjszaka hogy ment?
Anikó! Kedves sztori ez a körömlakkos... hát mééénem színtelent használsz????? Keresgélés ismerös, Leevi is megy apát várni, mikor mondom, hogy jön. Meg reggelente a szobaajtót kapargatja, hátha apa felébred. Kép
Bóbita! Hogy vagytok? Magatokról egy sort sem írtál, pedig mi kíváncsiak vagyunk ám! Fiúk mit csinálnak mostanság?
PM! Elalvás hogy sikerült? Kép
Kati! Nagyon köszi a képeket! Az okos kis fejes pláne csúcsszupi! Kép
Akkor most ti jöttök, én megyek reggelizni, újságot olvasni, hajat mosni...
Puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok Csajok!

Verus, Madárka (8 napon belül) Sok Boldog Névnapot!KépKépKépKép

Adri!
Kétszer is próbáltam, de valami hibaüzenetet ír ki! Pedig Te vagy az elsõ a levezelõzlistámonKép
Mástól kaptál levelet? Nálad van a hiba, vagy nálam?!
A foltra így látatlanban nem igazán tudok mit mondani. Az ekcémás folt az általában száraz, piros. Nem lehet, hogy csak jóízût evett?!Kép

Liesel, ez szörnyû pechsorozat, én már kocsiba sem mernék ülni a helyedbenKép

Kriszta, ez a francia történet...Nem semmiKép

Nálunk az a helyzet, hogy Csongi egyre merészebb, gondol egyet és elindul. Most már nem kell neki, hogy én kapjam el, ha messzinek találja a szekrényt, irányt vált, és a kanapénál köt kiKép Nem semmi kis fickó!
Amúgy, mint a képekbõl is kitûnik egyre huncutabb! Ja, és nálunk most az a sikk, hogy mondjuk, Szia! és már integeti is a pápát! A babakocsiban meg annyira jár a lába (mellé a szája), hogy majd kirepül a kocsiból.Kép
Viszont sajna úgy néz ki, hogy a szopinak végeKépKépKép Most már reggel sem igazán fogadja el. Én nagyon sajnálom, és õrülten hiányzik, meg egy kis lelkiismeretfurdalásom is van. Azt hiszem én is hibáztam, bár nem állítom, hogy 100%-ban én vagyok a hibás, de benne vagyok szerintem... Mindegy úgy döntöttem tovább nem erõltetem. Eddig sikerült, és kész. Ez van. Azért picit szomorú vagyok...

Ezt az idõt én már úgy UUUTTTTÁÁÁÁLLLLLOOOOOOMMMMMMM!!!Kép

Ja, és nem tudom írtam-e, de kibújt a 6. fog, és azóta alszunk éjszakaKép

Lányok, én Gabit is hiányolom, azt hiszem hónapok óta nem jelentkezett! Tud róla valaki valamit?
Dia!!!!! Hol vagy??????????????????


Sziasztok


ÉVi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Ja, és Jamina is nagyon eltûnt!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Én is utálom ezt az idõt!!!!!!!! És elegem van a belvárosi szmogból. Nem tud valaki a Gellért hegyen valami autóval megközelíthetõ, babakocsi barát "tiszta levegõjû" parkot, játszóteret stb.? Oda talán még eljutok csúcsforgalom kikerülésével.

Zsuzsa
zsuzsa73
 
 


Üdvözlök Mindenkit!
PM:Én megelégszem a 3 órás talival is majd,ha már jobb idö lesz akkor lehet egésznaposat szervezni!!!KépKépKépKépKépKépa talinak szervezd bátran rám biztos,hogy számíthatsz ha csak nem lesz épen beteg a gyerek mert sajna csak én tudom megnyugtatni.Olvasom,hogy ez lányos buli,tetszik a férjem megigérte elvisz és értem jön!!

Liesel:Ez a taposógép nem tudom,hogy mennyibe került mert karira kaptam,de olyan,hogy lehet rajta állítani a taposás erösségét,te határozod meg a gyorsaságot.Van rajat idö ill. taposás számláló,igy csak elhatározás,hogy idöre vagy taposás mennyiségre végzed!Az összes nagybevásásrló áruházban lehet kapni.Lefotózom és elküldöm mailba,hogynéz ki!Én elöször 500 taposást végeztem utána át tértem a 10 percre és nagyon megizzaszt!Most ki kell hagynom ezt a hetet a havim miatt,mert nagyon erössen van meg,meg leesik ilyenkor a vérnyomásom!!Jövöhéten folytatom akkor már 15 perc és TV nézés közben is lehet csinálni így észre se veszed és letellik a 10 perc ja és közepes fokozaton kezdtem.NagyonKépKépKépKépKép,a sok autó törés miatt!!Vigyázzanak már rád ezek a szélvész emberek%!!!
Erröl jut eszembe egyik nap képzeld el anyukámmal álltunk a pirosnál és a keresztezödésben a másik oldalon gyalogos piroson rohant át egy 12 év körüli lány és elöttünk ütötte el az autó.Mivel szoptatnom kellett ezért nem álltunk meg!Még jó,hogy nem nagy sebességgel ment az autó és csak megdobta a kislányt és nem hajtott keresztül rajta!IlyenKépKépKépdolgok vannak!!!!Azóta elment a kedvgem attól,hogy letegyem a jogsit.A gyerek miatt pedig kéne!!!!!

GeriAnikó:Szerencsés vagy,hogy ilyen hosszú idegi sporólhattál a "dugokkal"!Nekem elejétöl kezdve majd,û nem rendszeres a havim.Nem fáj az alhasam,csak majd szétrobban a fejem!!Egyik sem jobb!!!Lilike is kiakarta kenni a körmeit ezért ne haragudj rá,vedd tudomásul,hogy Õ már kész Nõ!!!KépKépKépKépKép

Feksi:A tanácsod úgy nézki bevállik,már alkalmazom!!!!Köszike:KépKépKép

PIldi:3x is át jött az e-mailod!Most már jó a cím.

Juca: héten küldöm a mailt!
Sziasztok mert hív a szopibabám cici hiánya van!
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok!

Liesel! KépKép KépKép
Most akkor évekre letudtad a koccanásokat. És jó, hogy nem lett bajod, na meg hogy nem volt veled gyerek.

Adri!
Bálinton (és Juca Vilijén decemberben) sok-sok folt van, az egész testén. Úgyhogy ez nem olyan, mint a tiétek. Ezt valami vírus okozza, de szerencsére már nálunk is múlóban van. Sajna nincs ötletem.

Évi!
Köszi a képeket, nagyon édes ez a Csongi. Na meg amiket csinál, nem semmi! KépKép

Juca/Evey!
Nektek is köszi a képeket, legalább mostmár a férjeket is láttuk. Kép

Zsuzsa!
Sajnos a Gellért hegy sincs kinn a ködbõl (mi feljebb lakunk, és még nálunk is ködös). Bár tény, azért szmog az nincs ott.

Verus, Madárka!
Én is boldog névnapot kívánok szeretettel! Kép
Verus, képeket még mindig nem kaptam. Kép

Juca!
Vili miket mond már?
Zsóka!
És Emese miket mond?

Bálint (16 hó) mindenre csak azt mondja, hogy "ga", meg "ga-ga", meg "ge". A kutyától kezdve a lámpáig, a könyvtõl az építõkockáig. Persze gagyarászik õ babanyelven, de semmilyen értelmes szót nem mond. Na még egyet tud: evés közben azt mondja, hogy "ham!" Lányok, ugye azért ne aggódjak nagyon?

Én már úúúúúúúgy várom a tavaszt!

Na befejezem, hogy játszhassak a kis kerekfejûmmel!

Ági
Ági
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam, bõvebben -remélem- estére.

Adri! Vilin olyan kiütés volt, ami nem emelkedett ki, csak olyan "márványos" volt a bõre. Olyan tarka. Jobban nem tudom körülírni. Kép

Ági! Nyugodj meg! Vili sem mond igazán semmit sem. Állathangokat szokott utánozni, tudja a boci, béka, kutya, ló, csacsi, kacsa meg még egy csomó állat hangját, de nekem nem hajlandó azt mondani, hogy anya. Kép A papa-t mondta karácsonykor, mert Náluk voltunk, de szerintem azóta el is felejtette. A ham! nálunk is megy. Meg a "bá" bácsira, nénire, gyerekre. Amit nem tud kimondani, de ismeri, pl. kutya, arra rámutat és mondja, hogy kmmm! Hát nem tudom. Lehet, hogy a nagy dumámmal elnyomom a gyereket? Kép
Zsóka?

Na, most megyek én is, üdv:
Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, Panka/11 hó / mászik!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Tudom ennyi idõsen ez nem olyan nagy szó, de mi mindent késõn kezdtünk, de most 2 hét alatt minden lemaradását behozta a csaj. Ül, mászik, feláll. /ez most olyan volt mint a kutyuknak a vezényszó, Morzsa, ül, áll, fekszikKépKép/ De nagyon büszkék vagyunk Rá.

Viszont az alvás körüli mizéria maradt. Most már 1/2 kilencre próbáljuk lerakni, ég a kislámpa, de negyed órát sír. Nekem olyan hisztinek tûnik, hogy még játszunk vele. De kemény akarok lenni, mert talán most az elején lehet megfogni. Órákat mellette ülni nem akarok, viszont 5 percenként felváltva bemegyünk és nyugtatgatjuk. Bobojsza, nagyon kis rövid voltál, de az ötletedet kipróbálom. De milyen dolgomra gondoltál? Ruha? Semmit nem tüntetett ki rajtam, csak a lábamKép De azt mégsem lógathatom be éjszakáraKépViszont születésétõl kezdve van neki Csõrikéje. Hát nemtom, lehet, hogy szeparációs szorongás, lehet, hogy életkorfüggõ.

Iboly! Írnék Pelének de ha nincs netük akkor az emilemet se olvassa el. Viszont asszem jön a züllésre és akkor személyesen. Tényleg valamelyikõtök megkérdezi tõle, hogy jön-e zülleni, telefonon valahogy? Köszi.

Liesel! Agyam eldobom. Nekem is mindig mondja a férjem, hogy cak akkor álljak meg piros lámpánál ha már messzírõl látom, hogy piros. De ha a rendõr lemeszel, mit mondjak neki, hogy büntesse meg a a mögöttem jövõt? Röhej, vagy inkább szomorú. Olyan veszélyesen vezetnek itt az emberek és te hiába mész normálisan....Kutya miatt is sajnállak Benneteket, idén már ezek után csak jó jöhet. KépKépKépEzeket vidítónak küldöm.

Kriszta! Köszi a horoszkóp választ.

Anikó! Hát asszem nemigen tehetem meg, hogy szervezek egy talit és aztán utolsónak esem be. Viszont te jöhetsz késõbb, a kajálással megvárunk. Csak lécci döntsél gyorsan. A körömlakkos dolog tök ari, lesznek még firkák is a földön-falon, stb, stb. Ez van. Milyen nagy a Lili baba. Úgy várom a " nyaralást" .

Évi! Örülök az átaludt éjszakának, nálunk is így volt, a szopi már így is remek teljesítmény volt, hiszen 10 hónapig szopizott csongi. Képeket köszi, nagyon helyes kiskölök.

Ildi! Köszi, minden kép átjött. Az utolsó miatt is erõsödött bennem a vágy, hogy sok gyermekünk legyenKép

Adri! Nem irigyellek. Tegnap mi is 3-kor keltünk szopizni. Azelõtt csak 6-kor.De látod nálunk még az elalvás is zürös. És ez még csak fokozódni fog. Szerintem ez összefügghet az agyban lévõ érési folyamatokkal, majd beáll, vagy nem. Most megnyugtattalak? Iderepülhetnél talizni, úgy beszélgetnék veled/is/

Na lányok ma lefoglaltam a Marcelloba a helyet egyelõre 15 fõre, de szerencsére még lehet változtatni de csak pozitív iránybaKép a nagy teremben fognak nekünk asztalokat összetolni, hogy eggyütt lehessünk és az egész hely nemdohányzó. Nagyon kedvesek voltak velem, ez pozitív. Febr. 9 este 8 órától foglaltam. Van valaki aki 8-ra odaér? Kriszta, átveszed az asztalt, te közel laksz, én a XVI.-ból nem biztos, hogy odaérek.

Eddigi jelentkezõk:

Edóka
Evey
Kriszta
Kati
Erika
Bigacsiga
Barika
Ági
Verus
Liesel
Iboly
Anikó?
Én

Várom a többiek válaszát is.

Most megyek, jó éjt:

Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Nagyon rövidke leszek!

PM! Nagyon-nagyon GRATULÁLOK Panka mászásához, állásához, üléséhez! Ezekszerint jól beidomítottátok!!!! KépKépKépKép

A züllõs listára írd fel Madárkát is, jön õ is.

Borzasztó dolog történt ma pontban 19 óra 10 perckor. Felfedeztem, hogy én is NAGYLÁNY lettem újra KépKépKépKépKépKép
Olyan jól megvoltam nélküle, most teljesen magam alatt vagyok. Így jár akinek nem csüng egész éjjel a cicijén a gyermeke. Még jó, hogy kaptam szülés után valamikor minta betétet, most jól néztem volna kiKépKépKépKépKépKép
Megyek le is fekszem erre a nagy ijedtségre....

Azért puszilok mindenkit
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok...Kép

Bocs az eltûnésért, minden nap olvastalak titeket, de írni már nem volt erõm.

NA, DE MOST AZTÁN BEPÓTOLOK MINDENT!!!!Kép

Kezdjük 2001. december 9-én, vasárnap: Az én drága jányom a következõ mondattal fordult hozzám az este folyamán: Szia Gyagya! Lehet, hogy tud valamit ez a gyerek?Kép

2001. december 10, hétfõ: Az RTL-en a Fókuszban adtak egy riportot valami szépségkirálynõ-választásról. Volt ott estélyiruha, no meg, bikinis felvonulás is... Bori pedig minden bikinifelsõre megjegyezte, hogy CICI, CICI...Kép

2001. december 11, kedd: Ma takarítottunk, Bori aktív, bár néha nem túl konstruktív segítségével. De végülis a lakás csillog-villog.

2001. december 12, szerda: Ma, mikor apácska nem találta Boris cipõjét, mert a lánya jól eldugta valahova, és így nem bírtak idõben elindulni egy megbeszélésre a Csodák Palotájába, szóval, apácska egy az egyben széttúrta az egész kéglit. Háromszor felhívott ordenáré módon üvöltve a telefonba, de végül lenyugodott... És lõn, megtalálta a cipõt is. Viszont a kupit itthagyta. Én meg ugyancsak, rakja csak össze õ.
Aztán itt volt egy barátném, fõztünk egy isteni vacsit (zöldséges sült csirkecici, tejfölös, petrezselymes mártással), és beszélgettünk.

2001. december 13, csütörtök: Ma leesett a hó, jó nagy. Borira a nagypapi, azaz apám vigyázott egész nap, és lõn, kiderült, hogy mindazok ellenére, amiket a nevelési elveimrõl hitt, Bori se nem elkényeztetett, se nem hisztis...Kép Szóval, totál odavolt érte. No, persze Bori is a papiért, de már most profin csavargatja az ujja köré.

2001. december 14, péntek: Ma krumplistésztát csináltam, életemben elõször. Bori meg az összes vöröshagymát elszedegette, dobálta, mint a labdát, aztán hozta nekem, hogy ALMA és PUCI. Mondtam neki, hogy ha meg is pucolom, tuti, hogy nem eszi meg, de nem hitt nekem. Jó, kapott egyet letisztítva. Beleharapott, és... Na, azt a pofát leírni nem lehet...Kép De azért utána is könyörgött érte rendületlenül. Ja, a krumplistésztám pedig siker lett!

2001. december 15, szombat: Ma börzézni voltam a Marcin. Délután meg egy csetes csaj jött hozzánk a férjével és a kislányával, Pankával. Borinak annyira tetszett a baba, hogy amikor elmentek, még órákig kereste, és kérdezgette, hogy BABA? HOLABABA? EBABA? Persze, amíg meg itt voltak, ezerrel csókolta, ahol érte. Mi meg dõltünk a röhögéstõl...Kép

2001. december 16, vasárnap: Ma egész nap fájt a fejem, kezdek gyanakodni, hogy nekem speciálisan vasárnapi fejfájásaim vannak. Kijött Borinak még egy rágófoga!

2001. december 17, hétfõ: Ma Borika bevágott egy fél kilós õszibarack konzervet, szünet nélkül... Csak lestem... Elõhívattam egy csomó képet, megtekinthetõek a honlapunkon: [url=http://communities.msn.com/BoriBartok" TARGET="_top]http://communities.msn.com/BoriBartok[/url] Fõleg a 4. és az 5. oldalon találjátok, ezek még nyáron készültek.

2001. december 18, kedd: Ma Bori Jocó barátommal volt, tök jól elvoltak. Bori már állandóan babázik, pelusozza, stb. És a spagót már úgy szívja be, mint a nagyok!

2001. december 19, szerda: Na, ma még megvolt egy jó kis veszekedés apával, így az év végén. A végén jót bõgtem, õ meg nagyon megdöbbent, mert olyat nem szoktam. Azóta, mint a kisangyal. Rájött, hogy sokszor rajtam tölti ki a mindenféle munkahelyi problémáiból fakadó rossz érzéseit...

2001. december 20, csütörtök: Ma Bori a Játszodában volt délelõtt, imád oda járni, én meg legalább jó kezekben tudom... Viszont felhívtak, hogy hõemelkedése van. Rekedtnek már rekedt a Csodák Palotája óta, de semmi más tünete nem volt. Ma voltam apámmal a METROban is, megvettem Borinak a karácsonyi ajándékát, plussz betároltunk kajákból, mert Coryéktól kaptunk egy mélyhûtõt. Cory, mondtam már, hogy imádlak érte???Kép

2001. december 21, péntek: Ez volt az utsó munkanap ebben az évben. A fõnökömtõl életemben és hároméves munkaviszonyom folyamán még jutalmat is kaptunk...Kép Fejlõdõképes a fickó...Kép Bori viszont vettet egy szép kis salto mortalét a fotelbõl. Hatszor felmászott, hatszor leszedtem és mondtam neki, hogy nem szabad. Aztán utoljára, amikor felmászott, mondtam neki, hogy nem, és elindultam felé, õ meg azt hitte, most fogócskázunk...Kép Ugrott egyet és puff, át a karfán. Pont a feje búbjára. Nem is tudtam, hova rohanjak hirtelen, nagyon megijedtem. Hívtam fût-fát, de végülis hálistennek semmi baja nem lett.

2001. december 22, szombat: Mondanom se kell: takarítás, ajándékkészítés. Nagyon a finisben vagyunk. Azért ma még elmentünk az IKEÁba is.Kép Beszereztünk még egy-két dolgot, és csorgattuk a nyálunkat...Kép

2001. december 23, vasárnap: Még mindig meg kell csinálni egy csomó ajándékot, és még mindig takarítunk is. ÁÁÁÁ, mikor lesz már ennek vége? Ja, és ma eladtam a szõnyegünket, szegénykét Bori már elég rusnyán helybenhagyta, csak egy alapos tisztíttatás segített rajta.

No, most megyek, a továbbiakkal holnap jelentkezem.

Puszi mindenkinek:

Dia

U.i.: Köszönöm, hogy hiányoztam! Minden pocakosnak gratula, és irigy, irigy, irigy. És minden névnaposnak és születésnaposnak SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Dia
 


Sziasztok!!!
Elõször is:
Iboly! Köszi a hiányolást, nagyon jólesett. (Emilt meg jól elfelejtettem, megígérem, igyekszem azzal is!

Dia! Na, végre!!!! Bár egy kicsit le vagyunk maradva a napjaiddal, de legalább haladunk. Bori képeit megnéztem, nagyon helyes kiscsaj.

PM! Pele megkért, hogy ha már megvan a züllés idõpontja, hívjam fel a férjét a munkahelyén, õ átadja neki a paramétereket. Ákos azt mondta, hogy Pele nagyon készül zülleni, de kértem, hogy telefonáljanak nekem, hogy biztos-e a dolog. Ez hétfõn volt, azóta nem hívott. Majd keresem én, jó? Engem is írj fel a listádra, de egyelõre kérdõjellel! Köszi!

Kati! Gratula a nagylánynak! És akinek a (nagyobbik) kislánya ilyen spárgát tud csinálni, az hagyja már békén holmi bukfencekkel! Kitti is szerintem csak a fülét fogja be, mert már megint nyaggatod valamivel. Meg láttam a tejesdobozokat is a taxiban. Kép

Liesel! Hogy Veled micsoda rémségek esnek meg, ha kocsiba ülsz? Kulcs, busz.... Kép Tényleg az a szerencse, hogy Te mindig ép bõrrel megúszod! Kép

Verus! A tarbis kép csúcs, az egész család azon röhög. Kép
Nagyon ügyi gyerekeid vannak! Az én Gergõm (4) is 4 éves, de irtó béna rajzolásilag. Nemhogy köldököt nem rajzol, de még egy rendes embert se tudok kicsikarni belõle.
Nála meg csak Dani (6) volt bénább ennyi idõs (4) korában. Most már azért alakul, de még ma is inkább kerüli a ceruzát, ha lehet, pedig õsszel suliba megy.

Anikó! Mééénem hagyod aszt a kicsjszit lakkozni rendesen? Mit sikálsz, amikor még nincs kész teljesen? Kép
Irigyellek ám a nyugalmadért, én ilyenkor lazán fel szoktam robbanni.

Évi! Ági! Én is uuuuuutálom a telet! Szavazzuk meg, hogy február elejétõl már tavasz legyen! Mit szóltok? Kép
Évi! Furdalásod meg ne legyen, nagyon klassz dolog, hogy 10 egész hónapig szoptattál!

Adri! Látod, milyen rendes ez a Leevi, õ ad ajándékot Neked 11 hónapossága alkalmából! Köszönd meg neki szépen a nyugis éjszakát, és kérd meg, hogy 11 hónapos és 1 napos korától kezdve naponta legyen szíves meglepni Téged! Kép

Ja, Katinak írtam, hogy az én nagymamám kilyukasztott teniszlabdákat húzott az asztal sarkára.

Snoopy, hol vagy? Zsóka?

Velünk egyébként semmi különös. Danival jövõ hétre kaptunk idõpontot a szemészetre, kíváncsi vagyok, mit derítenek ki.
Lilirõl kierült, hogy november óta összvissz 40 dekát bírt hízni. Pedig annyit eszik, hogy nézni is rossz. Komolyan, a három (azaz 3) tányér spenót egy ebédre meg se kottyan neki, uzsonnázni meg az apjával szokott. Ez abból áll, hogy apa olyankor jön haza, amikor Lili ébred, akkor ebédel, a kisasszony meg eszik még egy komplett ebédet vele együtt. Kívánom neki, hogy 15 év múlva is annyit ehessen, amennyit akar, és ennyire ne lehessen látni rajta! Kép Nem úgy, mint az anyukáján... Kép
Gergõnek meg a legnagyobb gondja ma az volt, hogy az oviban a tornán nem õ kapta meg a (plüss)kutyát , ami mindig a legjobbnak jár. Házi kutya (így hívja, egyébként husky kutya) Kép Ezért üvöltött egész úton, mint a csacsi, totál szétcincálta az idegeimet!

Na, elteszem magam holnapra, illetve már mára. Jó éjt mindenkinek!
Sok puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok,

Pankamama tök sokat röhögtem!!!KépKép Kép Kép Kép. Ne haragudj, nem rajtatok, de azt írtad nekem, hogy Bobojsza! Ez annyira tetszett! Kép Kép Kép Lehet, hogy meg is változtatom a nickem, mert ez méginkább tetszik!!! Csak akkor senki sem fog rámismerni!
Olyan apró ruhadarabodra gondolok, amit sûrûn viseltél és eléggé magábaszívhatta az illatodat pl. kis trikó, selyes sál vagy egy kispárnahuzat, amin aludni szoktál és esetleg, amit már Panka is megismer, hogy a tied volt. (Nagyon érdekes leginkább a mûszállal kevert anyagokat szeretik).Odaadhatnád a kiskezébe lefekvéskor vagy símogathatnád vele egy picit az arcocskáját, miközben beszívja az illatát. Nem biztos, hogy bejön csak tipp, de nagyon sok kisgyerek használja, még az óviba is avval járnak, alszanak. Egy pici anyából, ami mindig vele lehet és megnyugatahatja, mert rád emlékezteti.
Egyébként gratulálok a mászáshoz is! Viszont lehet, hogy a fejlõdési ugrás miatt lett aktívabb és ez kihat az éjszakáira is! A nyugodtabb periódusok után általában kissé nyugtalanabbak következnek, mert az agy aktívabb állapota kihat az egész "lényére". Ha emiatt van biztosan elmúlik nemsokára!
Viszont tudom mondani könnyû, de ne hagyjátok sírni õt. Lehet, hogy oka ban a sírásra, de még nem tudja elmondani mi az. Lehet, hogy megijedt valamitõl látott valamit, lehet, hogy a saját "teljesítményétõl". Biztosan nem kapatjátok el és nem fogjátok elkényeztetni azzal, hogy ezt az idõszakot segítetek neki átvészelni. Akár azzal is, ogy egy kicsit tovább fennmaradhat vagy ottmaradtok vele a szobában. Próbáltál már mesélni neki? Sugdosni a fülébe miközben fekszik az ágyban? Tudom ez nagyon nehéz és sok idõbe telik. Én a Mátét így altattam nagyon sokáig. Most 3 és fél éves és azonkívül, hogy beparancsolom az ágyba (ez a legnehezebb!) nincs nagy gond az elalvással. Ha nem annyira álmos akkor is bent kell maradnia, legfeljebb nézegethet egyedül mesekönyveket. Aztán ha már fáradt elalszik minden gond nélkül. Adok neki vízet is ha inni kér, akár 2-3-szor is. Egyáltalán nem használja ezt indoknak az esetek nagytöbbségében (persze azért néha próbálkozik, de ezt már látom). Tényleg nem lehet hogy Panka szomjas? Adtok neki lefekvés elõtt inni? Remélem tudtam segíteni valamivel és ne aggódj ez a korszak is elmúlik elõbb-utóbb!
Mi ez a züllés lányok? Megint szerveztetek valamit? Én is mennék, bár még a férjemmel nem beszéltem errõl, elsõ felindultságomban írtam mindezt!
Adri kedves vagy, hogy hiányoltál! Tényleg ritkán írogatok. Fiaim jól vannak, fejlõdnek, huncutkodnak..., mint mindannyiótoknál. Csipu baba egyre okosabb, bõvül a szókincse, ez a legújabb: te-te-te-te-te betyá!!!(betyár, fordítok). Máté fiam pedig a hét elején remekmûvet készített: rajzolt egy szabályos napocskát sugarakkal, szemmel, szájjal, hajjal.Ki is színezte sárgára, hogy ragyogjon. Lerajzolta még a Micimackót is és persze autót neki, hogy ne kelljen gyalog járnia.
Most befejezem, így is sokat írtam önmagamhoz képest!
Sziasztok,

Bóbita
Bóbita
 


Halihó!!!
Tudjátok, milyen nap van ma???? Leevi 11 hónapos és 1 napos, és megint egyszer sem keltünk éjjel! Éjjjjjjeeeen!
Itt most hózik, Leevi alszik, kész vannak a karácsonyi képek, szóval reszkessetek, jönnek! Ja, el is felejtettem mondani milyen kis kalandunk volt múlt héten... szóval én épp Berber fürdövizét buheráltam, és azt hittem, hogy a bébi az apájával van. Na, apája meg azt, hogy velem. Pár perc múlva nagy kopogás, én ki a fürdöböl, hogy lássam, mégis mi folyik kinn, hát az én bébim a konyhában kopog, kezében a WC-kefe. Épp nem volt a szájában, de sajna tudom, hogy nagyon is orális fázisban van... jobb volt nem belegondolni, de a szájának enyhén toalett-kacsa szaga volt. Viszont túléltük.
Ma a folt is mintha halványodna...
PM! Dehogynem nagy szó a mászás!!! Nagy cuppanós puszi Panka fejére! Alvás meg majdcsak rendezödik nálatok is... Kép
Dia! De jó! Már azt hittem, nem szeretsz minket! Kép Izgatottan várjuk a folytatást!
Bóbita!Végre sikerült pár szót kicsikarni rólatok is! Örülök, hogy jól vannak a skacok. Milyen figyelmes Máté! Ez az autó Micimackónak... hát, ök már az új évezred gyerköcei, az tuti!
Emese! Lilitöl megkérdeznéd, mi a titka? Bárcsak én is...
Juca! Biztos olyan jó a szöveged, hogy csak ámul-bámul a kiskrapek, még a száját is elfelejti kinyitni! Kép Na majd meglásd késöbb!!!
Ági! Szerintem te se aggódj, a beszédfejlödés tök egyéni dolog, a fiúknál általában lassabb, mint a lányoknál! Leevinek is majdnem minden gáá.
Évi! Nem tudom, miért nem jön át az email, máshonnan átjön, képek is. Azért próbálkozzál, jó? Vagy nem továbbítaná nekem valaki, lányok??? Én is szeretnék Csongiban gyönyörködni!
Na, most ennyi, mindenkinek puszihegyek:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok Anyukák!

Lenne hozzátok egy hatalmas kérésem. Lemérnétek nekem a kiságyatok szélességét, magasságát és hosszát? Tudom nem egyformák, de nekem egy közelítö érték is megfelelne. Mi még nem vettük meg a picúrnak, de most szükségem lenne a méretekre.
Ugyanis ma szétnéztem a városban (Miskolc) a babás dolgok után. Szép baldachinokat és rácsvédöket (fejvédöket)láttam, de az anyag színeivel mintáival nem igazán voltam megelégedve. Viszont gyönyörü anyagokat láttam. Megvarrnám én magamnak, olyan anyagból ami tetszik, hiszen ahogy elnéztem nem nagy ödöngösség, de ehhez kellene a kiságy mérete.

Elöre is köszi!

Kata007
Kata007
 


Adri

Irigykedek, hogy mar ti alszotok. Mi meg nem, vagyis ket napra megjavult a lanykam es ma ejszakara megint elromlott. PAr ev mulva ugyse lesz ilyen gondom, addig meg csak kibirjuk.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a telet utálókhoz.Kép
Nagyon régen voltam itt, de még olvasni sincs idõm.Kép Bár úgy látom nem csak én vagyok elmaradva. Azért Verus köszi a hiányolást.Kép
Szóval névnaposoknak megkésve bár, de minden jót kívánok!
Gratulálok a fogacskákhoz, átaludt éjszakákhoz, körömlakkozáshoz, mászáshoz, cipõeltûntetéshez és minden más huncutsághozKépKépKép

Évi, én örülni fogok, ha a kisfiam annyi ideig fog szopizni mint a Tiéd. Ne szomorkodj emiatt.Kép

Liesel, nagyon kiakadtam azon amit írtál, iszonyatos ez a városi közlekedés.Kép

Lányok kéééérek szépen képeket!Kép katocam@freemail.hu
Evey, én sajna nem tudok küldeni, mert nincs szkennerünk.Kép

Kérnék szépen tanácsokat, hogy hogyan lehet hatékonyabbnak lenni a háztartásban.Kép Mindig van valami, amire egyszerûen nem jut idõ. Az alapdolgok már mennek, mint mosás, mosogatás, fõzés, nagyjából rend is van, de ennyi. Vagy ezzel nem csak én vagyok így? Anyósom szerint már reggel rendnek kell lenni, mert ha jön valaki... Persze amikor meg apósom azt mondta, hogy látni az unokáján, hogy foglalkoznak vele, akkor anyós közölte, hogy azért van otthon az anyja. Csak nem tudom, hogy lehet egész nap a picivel foglalkozni, meg a lakás is ragyogjon. Arról nem is beszélve, hogy magamra aztán végképp nincs idõ.

Zolika egyébként már 3 hónapos, óriási nagy fiú, 7.40kg.Kép Jó kis hurkái vannak, dehát anyatejtõl nem lehet elhízni, ugye?Kép Nagyon édi, jó látni, ahogy felfedezi magának a világot. Már mindent próbál fogni a kis kezével, csak sokszor nem úgy sikerül, ahogy szeretné és akkor kis méregzsákKép Olyan nagyokat tud kacagni, hogy meg tudnám õt enni.Kép
Ilyen idõsen lehet már õt egy kicsit ültetni? Csak, hogy ne feküdjön mindig, mert"félig ülve" jobban tudna nézelõdni.

"Nagylány-kérdés": nekem egy hete rendesen megjött, pedig ha valaki, akkor Zolika elég gyakorta szopizik..(

Még egy, újabban iszonyatosan hullik a hajam és azt olvastam, hogy ez lehet a szoptatástól is. Lehet ez ellen valamit tenni, vagy szokjak hozzá, hogy lassan fésûre sem lesz szükségem?Kép

Na most ennyire futotta.
Sziasztok, Katica
Katica
 


Pocok!
nekunk a Madaraszban -amikor 4 hetes volt a kisfiam- ugy csinaltak meg, hogy a korzeti gyermekorvos egy korhazi orvoshoz kuldott szemelyesen-igy nem kellett a laborban sorba allni. Ezt a "modszert" neked is ajanlom...
Greta
Greta
 


Sziasztok!

Vasárnap: Kikkó (3 év és 10 hónap)lefejelte anyuéknál a WC csészét, elbotlott egy zsinórban. Felrepedt a bõr, nagyon vérzett, össze kellett húzni. Olyan bátor volt, nem sírt, nagyon szépen viselkedett. Én annyira féltem, úgy nézett ki jobban, mint ö.
Adrián (7,5 hó) 3-kor kelt. Kapott akkor már cicit.
Lányok! Azt hiszem megpróbálom Adriánt elöbb megszoptatni, nem akarok lemaradni erröl a jó kis társaságról! Lehet, hogy jönne a barátnöm is, aki nem babanetes, de van egy 30 hónapos kislánya és szívesen "kirúgna" ö is a hámból! Lehet PM?

Snoopy!KépKépKépKépKépKépKépkösziKépKépKépKépKépKépKép

Cory! Az más, akkor tényleg jó egy esernyöre csukható, ha sokszor tömegközlekedtek!

Ancsa! Hiányoztál, csak az ember nem meri leírni, nehogy megbántsunk valakit, azzal, hogy esetleg kifelejtjük. Most már látod leszorítottam egyszerire a szopit. Próbáld meg te is, de feltétlen hétvégén, mert biztos mindenki felébred a sírásra! Együtt alszotok mindnyájan, nem?

Erika! Csak így tovább!KépKép

PM! 7 gabona bio pehely, amit lehet anyatejjel keverni, ízesítésként pedig vmilyen gyümi bele! De Adri kásája is jó! Ezzel meg lehet tömni! Remélem sikerül megtalálni az okát!KépKép

Kati! Az éjszaka átalvós emailemet nem kaptad meg? Vajon miért?

Anikó! Próbálj meg eljönni zülleni!Kép Köszi a tanácsokat, szoktam párologtatni, úgyhogy valószínü rossz szokás, de most már csak egyszer hála az égnek!

Bigacsiga! Üdv a táborban!(alvás) Kikkót próbáltam ott altatni az oviban, képes volt végigülni a 2 órát, amíg a többiek aludtak! Szerintem vannak gyerekek, akiknek egyszerüen kevesebb az alvásigénye. Nem irigyellek. Az embernek egyszerüen ezzel mennek el az estéi és én ezért nem tudok napközben sem pihenni, mert nem alszik délután, amikor én meg kész lennék a házimunkával, Adrián is alszik, Kikkót pedig a duracell nyuszi is megirigyelhetné.

Ági! Ha arra járok, megnézem neked a lakás árakat! Ha egy éves kor elött írták fel az agyhártyás oltást, akkor nem automatikusan a 3*-i adagot írják? Hogy lehet kiváltani olcsóbban az egyszeri adagot, ha rá van írva, hogy a gyerek csak 11 hónapos? Nem kétéves korig olcsóbb?

Adri! Én biztos elájultam volna menten, ha a WC kefét a kezébe látom! Lehet, hogy jobb nem is tudni tényleg, hogy mit csinálhatott elötte vele! Köszi a receptet! A fahéj mehet bele, nálunk favorit kaja: fahéjas (picike) alma krumplival, vagy csicsókával.Kép

Juca! Nem tudtam elképzelni, hogy milyen fotókat emlegetnek velünk is kapcsolatban, csak sanda gyanúm volt, de most már tudom!Kép Árakat nézem!

Madárka! Szégyellem magam, amiért nem köszöntöttelek névnapod alkalmából! Nem tudom, miért Madárka napot figyeltem a naptárban!Kép Boldog névnapot utólag is!KépKépKép

Liesel! Szegény te! Nem csodálkozom, hogy már félsz a kocsiban. Annyi bunkó van, akik azt hiszik, hogy Menö Jenök a szupi kocsijukkal, belebújnak a hátsódba. Közben én csak Szar Jankónak hívom ezt a fajtát! Vagy nem ilyen jött beléd? Akkor is figyelmetlen volt.Kép Lényeg, hogy nem lett komoly bajod!KépKépKép Viszont a kutyusnak jobbulást!Kép

Évi! Ne rágódj a szopi hiányon! Lényeg, hogy hosszú ideig szopizott!Kép

Barika! Szörnyü, amit írtál az elütött kislányról!Kép Biztos még mindig magad elött látod! Már akartam írni, hogy nagyon rendes csajszi vagy, hogy tulajdonképpen még "ismeretlenül" is ennyit törödsz velünk, hogy megszervezed ezt a talit! Köszi!KépKép

PM! Ez rád is vonatkozik, amiért zülléseket szervezel!KépKép Ott leszek! Gratula Mászó Pankának!Kép

Ildi! Brühühü! Nem jött kép!Kép

Nagylányok!KépKépKép

Emese! Ne csináld már ezt a kérdöjeles züllést!Kép

Dia! Jó, hogy elökerültél! Eljöhetnél te is zülleni, még sosem találkoztunk!

Verus! Marha jó a trabis kép! Képzeld a tulaj mit szólt, amikor meglátta!KépKép

Katica! Szerintem lehetetlen a nap 24 órájában rendet tartani ott, ahol gyerek, föleg ahol több gyerek van. Szerintem nagyon is jól állsz, ha az alap dolgok mennek!Kép Mond meg anyósnak jöjjön takarítani!Kép Hajhullás le fog állni!

Kata007! Hossza: 120 cm, szélessége: 60 cm, magassága: 80 cm. Ügyi lány vagy, ha ilyeneket megvarrsz!Kép

Nem is írtam még, hogy mi történt velem: forrásban levö vízet öntöttem a karomra végig a kézfejemig.Kép Ez a hét nem a legszerencsésebb volt.Kép Reméljük most már minden rendbe jön!
Még azt sem írtam, hogy lehet, hogy fDia is jön zülleni. Még nem tudott pontos választ adni!


Puszi, Evey
evey
 
 


Azt is akartam még írni, hogy én nem is hiányoztamKépKép...
evey
 
 


Sziasztok!

Cskati, PM, elalvás téren fokozott javulás figyelhetõ meg az általatok ajánlott módszerrel, viszont az éjjeli kelésekkel változatlan a helyzet Kép. Az a fura, hogy cicire teszem és jó hosszan szopizik, pedig kap vacsorát ( fõzi vagy pép) meg utána szopit is lefekvés elõtt. Most csináljam, hogy nem adok neki éjjel???

Tegnap voltam színházban, így apuci volt az este szolgálatban. Gondoltam, fejek le tejet elõre, hogy este pohárból adhasa Pötyinek, de csak pár cseppet bírtam fejni.... lehet, hogy már nincs is?????

EGyébként nekem is most kéne megjönnie, a múlt hónapban volt elõszõör és akkor is úgy vettem észre, hogy pár napra mintha "elment" volna a tejem... Létezik ilyen?

NA! SZíveesn odamegyek a Marcelloba 8-ra, mert tényleg kocsival kb. 5 percre lakunk, viszont én még sajna nem ismerek közületek senkit sem szeméylesen és így egy kicsit izgulok.... Kép SZóval ne hagyjatok ott egyedül ülni sokáig!!!!
De ha senki nem tud 8-ra odaérni, akkor nem lehetne késõbb kezdeni?

Sziasztok: Kriszta
pötyimami
 
 


Sziasztok Lányok!

Bóbita! nagggyyon ne hari, azon gondolkodtam miközben írtam, hogy a Bobojsza hogy itthagyta a topicunkat és tessék mivel az is b-betûs azt írtam véletlenül. Kitalálok valami anyapótlót. ma csak 10 percet sírt, de 2 percenként bementem megsimizni és megmondani, hogy nem hagytam el. Lefekvés elõtt õ még cicizik, tehát gondolom szomjas nem lehet.Zülleni várunk nagyon, febr.9-én, úgy mint a multkor. Ugye jössz?

Evey! Naggggyyyon helyes, csak toborozd a csajokat. Valszeg én is viszek egy nagyon kedves 3 gyermekes barátnõmet. Aki viszont hamarosan topiclakó is lesz, csak elõbb mindenkit megismer. Így is lehet. Jobbulást!

Adri! KépKépKépKép

Emese! Nekem hiányoztál!!!! Szegény kis kutyanélküli. Nekem nem tetszenek az ilyen dolgok, mert én sem kaptam sosem és mindig nagyon bénának éreztem magam tõle. Mi vattát ragasztunk a sarkokra.

Katica! Hát nem semmi a súlya Zoli babánakKép Anyósnak toll a fenekébeKépFõzhetne is Rátok.

Mi ma voltunk tanácsadáson és Panka 71 cm és 7560g. Nagyon kis csinos, filigrán nõci, pedig õ is rengeteget eszik. Mondjuk cukros dolgokat nem.

Kati, köszi a képeket, Alex nagyon ügyi! Kitti télleg olyan mintha unná a banántKépKépKép

Verus! na most megkaptuk a jégkrém -trabit, háááááátKépKép

na megyek, puszi:Pankamama
PM
 


Sziasztok,
Nem olvasok vissza, csak amennyire emléxem:
Kérdeztétek, Emese mennyit beszél már. Õ egy évesen kezdte, az elsõ szava az "Ábe" volt (gondolom, azt hallja legtöbbszörKép). Eljutott úgy 10-15 szóig, aztán kb. egy hónapja stagnál a dolog. Ábelnél is volt ilyen, pár hónap szünet, aztán megindult, de nagyon.
Beszél õ, csak nem értem Kép. De minden állat vagy va-va, vagy máu-máu. A cici az baba (néha az állatok is baba), és ha Ábel fejbevágja, akkor jön sírva árulkodni, hogy "Ábeeeee". KépKép Ha inni kér, akkor az "ijek" (kérdeztem tõle, "ilyet kérsz?" - gondolom, ebbõl ered). Ha hintázik, akkor énekel (de tényleg, a dallam is egyezik): hi-ta, hi-ta, néha még a régiduna is kihallatszik... Kép

Peléék voltak nálunk kedden, Hannus nagyon dumál, irtó aranyos. Pele azt mondta, nála is nemrég robbant be ez a szótanulás, volt náéluk is egy stagnálás. Pele nagyon jól néz ki, szép nagy pocija van, Hannus egy csuda, Áron pedig egy csibész. Kép

Talira nem tudok menni, asszem ezt már írtam...

Éjjeli felébredés (két óra körül...): azt hittem,e z csak nálkunk van. Kb. azóta fordul elõ (viszonylag gyakran, legalább 2x egy hónaõpban), mióta nem alszik du. Ábel. Azt hittem, azért van, mert felborult a bioritmusa. Mert ilyenkor felébred éjjel két-három óra körül, aztán ébren van úgy 3 óra hosszat... És látni, hogy szörnyen álmos, de nem tud elaludni... Annyira sajnálom...

Emese, hogy vagytok? Tudtok már jönni?

puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Kriszti!

Én megpróbálok 8-ra odaérni, viszont mivel csak 11-ig maradhatunk, gondoltam a 8 óra jó a többségnek, hogy ne csak 1 órát talizzunk. Igyekszem, és köszi, hogy átveszed az asztalt, emilben megírom a részleteket. Mikor fekteted? mikor akar Pötyike elõször szopizni éjjel? Egybõl cicire rakod? Én sosem tudtam fejni, pedig tejci van rendesen Ez van, mensi alatt inkább az íze változik meg, bár a hormonhatás miatt lehet, hogy kicsit kevesebb is van. Gyakoribb mellretétel biztosan segít ezen.

Üdv:
Pankamama
PM
 


Sziasztok!
Most csak gyorsan írok, aztán megyel olvasni.
PM! Pele Ákosa hívott ma telefonon. Pele üzeni, hogy mindenképp jön zülleni, írd fel a listára feltétlenül. Egyébként mindenkit puszil sokszor. Ákos azt mondja, hogy még nics telefonjuk, Pelének meg már lassan elvonási tünetei vannak. Gyerekei jól vannak, bár Hanna visít a hidegtõl, meg nagy a sár is, így csak keveset tudnak kimenni a faluba, nagyjából szobafogságban vannak. Babszem még mindig fiú.
Tõlem is puszi mindenkinek:
Emese
Emese
 


Helló Lányok!

Fárasztó 3/4 órás sírás után Lili elaludt. De a sírás enyhe kifejezés, ordított. Addíg, míg nem hallotta, hogy kutya ugat az utcán. Egybõl elhallgatott, míg a kutya ugatott. Aztán kezdte újra. Kivettük a kiságyból rögtön semmi baja nem volt. Hát visszaraktuk. És ordított, de nagyon. Szerintem próbálgatja, hogy mit lehet és mit nem. Mellesleg ez már a 3. ilyen este volt, tegnap moziban voltam, 10-re értem haza , akkor felébredt Lili és 3/4 12-ig egyfolytában sírt. Kivettem adtam cicit 2x, visszaraktam 10 percig csönd, aztán folytatás. De 3/4 12-kor végre elaludt, persze hol máshol, a mellemen. Tudom BÓbita, hogy nem kéne hagyni sírni, de Lili okos nagyon és tudja, hogy, ha sír kivesszük. Pedig õ 1 órát alszik napközben, tehát fáradtnak fáradt. Azon is gondolkoztam, hogy túlpörög. Nemtom. Majd kitapasztaljuk.

PM! Elõször is gratulálok Pankának a mászáshoz!!!! Ügyes nagyon és igenis nagy szó. Már alig várom, hogy láthassam!!!Én is már nagyon várom a kiruccanást (jövõ hét). Ellenben én teljesen beleéltem magam a táncos helybe züllésileg. Miért nem oda megyünk? Miért nem mulatunk egy nagyot? 2 óráért nem hiszem, hogy felmegyünk, nem bolygatjuk Lilit, ha nem muszáj. Ne haragudjon meg senki. KépKépKép

Zsóka! Mond meg Pelcsinek légyszi, hogy puszilom és, hogy vigyázzon magukra!

Emese! Lehet, hogy a sokadik ilyen körömlakk mûvelet már nekem is az agyamra megy majd, de ez az elsõ volt. Egyébként én nagyon sokat kiöszönhetek a páromnak abban, hogy nyugodt vagyok, mert õ szokta mondani, ha már megtörtént mit idegesíted magad rajta. Hát nem igaza van??? És most még leszídni sem lett volna jogom Lilit, hisz én hagyta ott az üvegcsét. Gyönyörû Lilid van és ki bánja, hogy csak ennyi kiló??? KépKépKép

Verus! Tuti az a fotó!!!! Nagyon!!!!

Évi! Ez a Csongi baba egyre ügyesebb. Az meg, hogy nem szoptatsz nem számít, hisz eddig szoptattál és ez a lényeg. A lelki nyugalmadra pedig a kisfiadnak szüksége van. Nálunk is így mûködik a pápá, mondom, hogy "megyek", Lili pápázik, vagy nyílik a lépcsõház ajtó, Lili pápázik, vagy a "szia" szóra is. Hihetetlen mire képesek ezek a bébik.

Evelyn! Neked is írta vki, hogy nem hiányzol? KépKépKép Úgy mint az Ancsának? Gyógypuszi megy mindkettõtöknek!!!

Katica! Úgy tudsz a leghatékonyabb lenni, hogy nem törekszel a tökéletességre. És nem hallgatsz senkire. KépKépKép

Ági! Te is ga-ga-ga vagy?

Adri! Reggel neked még újságot olvasni van idõd?

Napok óta konyhatündérkedem... Fincsiket fõzök és élvezem. Lilinek nem külön, de az én fõztömet imádja!!! Jó az izlése KépKépKép

Most puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Annnnyira aranyosak vagytok! KépOlyan jól esett szopi ügyben a vígasztalásotok! Kicsit nehéz nekem hozzászoknom ehhez az állapothoz! De mindjárt jobb kedvem lett! Köszi,köszi,köszi!

Verus, ez a trabiskép nagyon tuti!

PM, akkor az én fiacskám nagyon illene a Te Pankádhoz!Kép Bár mostanában nem volt hivatalos mérés, de õ is 70 cm körül van, és kb. 8-8,5 fél kiló "pelussal"! Ide nekem új fényképet a menyasszonyjelöltrõl!Kép

Katica, nálunk a lakásrendbeli helyzet a Csongi (10 hó) életkorának elõrehaladtával egyre csak romlik. Jó kis vígasz mi! Éppen ma kezdtem a plafonon lenni. Míg én a konyhában voltam, rájött, hogyan kell kihúzni a számlás fiókot és szépen szétdobálta. Aztán a szekrény következett a ruháimmal, majd minden játékot módszeresen dobálta a kupac tetejére. De a konyha sem szokott jobban kinézni a mûanyagos polc megvizsgálása után. Ja és azt ne is említsem, hogy imádja a kaját az asztalon szétmaszatolni, amibõl tuti a földre is kerül.KépKép

Jaj, csajok ezt még nem is meséltem: Apa jön haza munkából, Csongi usgyi megy hozzá örülni. Apának WC-re kell menni, de az ajtó nyitva felejtõdik. Apa pisil (bocs, de nem tudom szebben leírniKép) Csongi meg feláll a WC-nél és nyúlkál...Na ezt nem részletezem. Én meg röhögtem, és gyorsan vittem a csap alá!

Pocok, muszáj az a vérvétel? Én Csongival fél éves korában voltam, szörnyû volt. Azt mondtam akkor viszem legközelebb, ha biztos hogy más nem jöhet szóba!

Adri, megint küldtem képet, remélem végre sikerült!

Na eldugulok mára!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Bocsika, de most is csak röviden. Igen zülleni én is szeretnék menni, ha lehet.

A képeket mindenkinek köszönöm, Verusnak a jeges trabantot, a páromnak is nagyon tetszett,ja és a hiányolást.
CsKati a Kitti még mindig gyönyörû, és nagyon ügyes baba :, nem beszélve Alexrõl, nem semmi az a spárga.
Évi Csongija is nagyon nagy fiú lett.
Most sajnos mennem kell, mert apának dolgozni kell, és kell hozzá a gép.

Puszi mindenkinek!

KingAndi
KingAndi
 


Halihó,

ha most látnátok... Most jöttem meg a konditerembõl, hát mit mondjak, elég sok gyötrelem elé nézek, míg újra a régi leszek KépKép de nem adom fel!!!! Emese, hogy én hogy irigylem Lilit! Kép
Sajnos a párom nagyon be van havazva a sok bevallás miatt így nincs képem de. elmenni tornázni, csak ilyenkor, most meg majd' elaludtam...
Képzeljátek, Tomi (lassan 8 hó) pá-t int búcsúzáskor, többször próbáltuk, mindig csinálja, de tök merev karral, nagyon édi. Amikor meg azt akarja, hogy figyeljünk rá, köhint egyet, ha visszaköhintünk, akkor újra "válaszol". Jól szórakozunk, egyre okosabb és ügyesebb, nagyon szeretem. Szegénykém, elkezdett szürcsögni (vagy ahogy most 8 éves unokatesója pár évvel ezelõtt mondta "fipákolni"), de semmi baja (kop-kop) csak éjszakánként szépen horkol, de alszik (újra kop-kop)

Verus, Madárka,
boldog névnapot nektek!

Liesel,
KépKép és mást nem is írok a dologról.

Anikó,
a körömlakkos sztorin jól szórakoztam. Hiába, nem lehet elég korán kezdeni Kép

Adri,
köszi a receptet, szarvas-kutyát még mindig nem láttam Kép
Gratula Leevinek a sok-sok alvásért, magától csinálta így vagy vol leszoktatás?
WC-kefe még egybe van? Kép

Évi,
köszi a képeket, nagy kópé a Csongi babád. Te meg ne légy szomorú, tényleg örülj, hogy eddig szoptattad õt.

Pankamama,
GRATULA a mászáshoz, biztosan nagyon élvezitek ti is a dolgot. Nálunk még semmi, de nem aggódom, bár tegnap azt mondta a védõnõ, hogy az biztos, hogy Tominál nem egy átlagos fejlõdéssel állunk szembe... nem szóltam rá semmit, ha õ mondja... Kép
Nekem jó a züllés mindenhogyan, de lehet, hogy csak fél 9 körülre tudok beesni, nem baj?

Juca,
mindig Újváros felé megyünk, arra rövidebb (pedig utálom azt a várost), ha nyugisabb idõszakunk lesz, megbeszélhetünk valamit, jó?

Evey,
szegény KikkóKép kis hõs, bátrabb mint az anyukája Kép
Szegény Evey Kép én is szoktam ilyeneket csinálni, a párom csak Lenkének hív ilyenkor (ügyetlenket, szerencsétlenke stb.)

Kati,
köszi a képeket, hogy milyen szépek a lányok Kép

Lányok,
már írtam fentebb, hogy volt nálunk védõnõ, és azt mondta, ha már ennyi mindent eszik Tomi, akkor adhatok neki husit, én még nem terveztem dolgot, így erre sem reagáltam. Így tõletek kérdezném, hogy is van ez, mikortól jó/lehet/kell/ajánlott húst adni a babának?

Ne haragudjatok, hogy ennyire hosszú voltam, most már kinyújtoztatom elpilledt tagjaimat, jó éjszakát mindenkinek:
Erika
kerika
 
 


Évi,
látom, írtál közben, a WC-s sztorin nagyokat derültünk, ugyanis felolvastam a páromnak, ugye nem baj? Remélem, hogy Tomi nem lesz ennyire pakolós, hogy bírod?

Erika
kerika
 
 


Evey!

Köszi KépKépKép

Kat007
Kata007
 


Sziasztok!

Olvasok ám én lelkesen, csak egy kicsit befogtam a szám.
Mindenféle képeket köszönök!! Kati, Alex jár tornázni, vagy csak úgy magánpasszióból spárgázgat???
Na, a nagy esemény nálunk Ilcsi (6.5 év) tegnap du közölte, hogy megfájdult elöl a foga, és óvónéni mondta neki, biztos jön az új, ki fog esni. Namármost reggel még totál nem volt semmi. Erre tegnap estére már tökre mozgott, ma meg úgy hagytam ott az oviban, hogy jól megnéztem magamnak, mert ha így folytatja, estére nem lezs neki foga. 1 nap alatt! Gergõnek (6.5 év) ugyanezen foga 2 hete mozog, de Ilcsi 1 nap alatt utolérte... (mondjuk neki nem látszik a maradó)., Ja, és ma reggel a vezetõ óvónéni egy kupac óvónõ elõtt dícsérgette Ilcsit, hogy milyen ügyes. Keménypapírra hímezgetnek mostanában, és állítólag valami saját tervezésû apró virágot alkotott (még nem láttam).
Na, hogy Bálintról (8.5 év) is meséljek valami pozitívat: idén eddig csak egy kesztyût hagyott el, és tegnap (2 nappal elhagyás után) azt is megtalálta!

Lányok, jár az agyam a züllésen, de kéne némi bíztatás. Az igazság az, elég zsúfolt nap lesz, Apu 60. szülinapját aznap ünnepeljük, és meghívtunk egy rakás ezeréve nem látott rokont, Anyu számolása szerint közel 40-en leszünk (szerintem inkább csak 25-en...). A másik meg az este késõ, én ugyanis ilyesmire nem használok autót (be a városba egyedül), viszont a buszok csak véges ideig járnak erre felénk. De látom a közelbõl (PM, KingAndi) mindenki lelkesen megy, így még erre sem illik hivatkoznom?? SZóval mennék is meg nem is, segítsetek!

PM:korin gondolkodom, de semmit nem tudok elõre, ha éppen lesz kedve a családnak, lehet megkeressük az erzsébetligeti jeget.

Lányok, a 26-ára tudja valaki, hogy kik leszünk?? Annyira a züllésrõl megy csak a szó, azért ugye azt nem felejtettétek el!!!!!????!!!!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!


Kedves Pankamama "hivatalosan" is jelenkezem a züllésre, Szenetndre irányába (-ból)fuvart vállalok!
PIldi: gyere!!!!! Olyan kíváncsi vagyok rád!
Evey: vigyázat a konyha veszélyes üzem..én elõszerettel kerülöm, csak vészhelyzetben fogok pl. forróvizes lábast.
Hannával elkezdtünk ovit nézegetni, de lehet hogy böli lesz belõle. Élvezi, de nem álltatom magam azzal hogy hosszútávon is tetszene neki. Fannival nem volt leszakadási gond, de õ vagányabb volt, meg valõszínûleg én is másféle mama lettem 10 év elteltével.
A nagylány egyébként fantasztikusat alakít az isiben, minden versenyen elindul (kifejezett ellenkezésemre)és csuda jól szerepel. Ma fél hatkor azért kaptam ki tõle (még nem is voltam magamnál)hogy 10 perccel késõbbre állítottam az óráját...sajnáltam.
Szörnyû a tél itt is , de jönnek a vidámabb napokzüllés, bál, síelés. Fel a fejjel depik ( én már erõsen)majdcsak vége lesz!
puszi:
F. dia
fd (fd)
 


Sziasztok Lányok!

Ma már mindenki jobban, hála istennek. Kikkó kötése még marad keddig. Kezem gyönyörü vörös csíkos, ahol ráömlött a 100 fokos víz. Kép

Kriszta! Nekem pont ez volt a probléma Adriánnal. Elalvás nálunk nem volt gond, csak az éjjeli szopi, amikor böséges baba vacsora után jó nagyokat kortyolt éjjel is. Megoldás: hagytam sírni, amikor felébredt. Elsö két éjjel felvettem, aztán letettem. Most már tudom, hogy nem kell felvenni! Keservesen sír, tedd a füledre a párnát, különben megszakad a szíved, megsajnálod és nem fogod tudni leszoktatni! Adrián elsö éjjel, amikor felébredt, 20 percig sírt, eközben 4* odamentünk nyugtatni, de nem vettük fel. Most már néha felsír, oda sem kell menni, mert kb. 1-2 percig tart csak. Kitartás! Én megismerlek a fotóról! Szerintem te is minket!Kép

Ildi! Köszi a képeket! Elmentettem az albumomba! Ilcsi nagyon szép kislány és ügyes is (hímzés), a fiúk is aranyosak! Bálintnak pedig gratula a kesztyûelnemhagyáshoz!Kép

Anikó! De kár, hogy nem jössz zülleni!Kép De igazad van, tényleg jobb nem bolygatni Lilit, föleg, hogy ilyen nyügi esténként.Kép Tudom, tudom, hogy inkább nem írjátok le, hogy hiányzik valaki a kihagyás miatt, csak annyira magam alatt vagyok a héten, hogy gondoltam, hátha valaki odaírja, hogy igenis hiányoztam.KépKép

Évi! Jót nevettem a pisis történeten, remélem nem haragszol! Apa mit szólt?

Erika! Adrián is szépen fejlödik, sok mindent eszik. A husit elvileg már lehet adni, de nem mindenki ajánlja. Én 10 hónapos kora körül gondoltam bevezetni. Most én adok már túrót, petit danone-t. Ha tejallergiája lenne, már kijött volna a tejpéptöl is. Ahogy gondolod. Tudod Adri és Tomi között csak 5 nap van.Kép

Kata007! Szívesen!KépKép

Katica! Tea megy!Kép


Kik jönnek végül is jövö héten szombaton? Én igen. Apa elvisz minket Adriánnal. Kikkó marad, úgyis unatkozna.


Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok Lányok!

Pankamama én is megyek zülleni és viszem a Barikaandit és az Emesét (muszáj neki jönni).

Alvásnál Kristóf (4,5 hó) most kezd kihagyni egy etetést, így kb. 3-kor kellünk éjjel, de evés után azonnal el is alszik.

A 26-i talira ha kell egy két dolgoz szivesen viszek mert közel lakom a helyszinhez. Ha valaki kér térképet azt is tudok küldeni és egy két tanácsot az autóval érkezõknek.

Pildi látod aki már nem lörinci nem tud velünk jönni.

Na megyek a páromért Kökire, mostanában Taxit játszom.

Tvica
Tvica
 


Evey,

igen-igen, tudom, hogy 5 nap van a két fiú között.
Valamelyik hozzászólásodban írtál Adriánról és a zárójelbe odaírtad, hogy 7,5 hó, én meg arra gondoltam, hogy miért írja Evey, hogy ennyi idõs Adrián, mikor.... aztán rájöttem, hogy már tényleg ilyen "nagyok" Kép Kicsit hülye vagyok?

Képzeljétek, hogy ma megint aludtunk reggel 8-ig, olyan jó.... Kép (Rendszerint ilyenkor, mármint ha leírom nektek, szokott zûrös éjszaka jönni Kép )

Puszi:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok

Regebben beszeltetek rola hogy lete kene hoznotok tablazat tovabbitasahoz levelezesi listat. Valaki megcsinalta nektek?
Szabad esetleg csatlakoznom nekem is? Tudom nem vagyok valami oszlopos tagja irasban a topicotoknak, de ha szabad szivesen csatlakoznek hozzatok. Csakhat en egy ennyire nyilvanos forumra nem szivesen irogatom meg nagyobb gondjaimat. Lehet foloslegesen vagyok ilyen felos, de szeretem tudni pontosan kik jutnak az informaciohoz amit kozze teszek. Foleg ha elegge szemelyes az amit irok.

Napocska
napocska
 
 


Lányok, két hírrel jöttem ma, az egyik jó, a másik viszont nagyon szomorú.

Jamina kórházban van, úgy néz ki, elvetélt Kép Kép Kép
Ma délben kezdett vérezni, az ultrahang az üres petezsákot mutatta ki. 13 hetes. Szerencsére görcsei nincsenek, de még pár napig bent kell maradnia, lehet, hogy mûszeres befejezés lesz. Nagyon fél tõle!!! Azt kérte, írjam ezt meg nektek.

Ha van kedvetek, írjatok neki valami bíztatót ide a topicba, letöltöm és lemezen elviszem neki, a szomszédban meg tudja nézni addig is, amíg rossz az otthoni gépe.

Nem tudom, szabad-e ez után örömhírt is mondanom??? Megpróbálom röviden: tehát vége a zabszemelésnek (Kati), szerdán sikeresen levizsgáztam, úgyhogy most már képzett LLL vezetõnek, szoptatási tanácsadónak mondhatom magam. Köszönöm szépen mindannyiótoknak a bíztatást, drukkolást. Rengeteget segítettetek nekem azzal, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat!

Anikó, Évi nektek pedig külön köszönöm azt a sok szépet, amit az Elsõ napok, hetek rovatba írtatok rólam, nagyon meghatódtam rajta! Olyan rendesek vagytok!

És most elolvasom, mit írtatok
Puszi
Iboly
iboly
 
 


Jamina, szívem összeszorult. Nincs szavam. Kitartás, ne légy szomorú! Veled érzek! KépKépKépKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


SziasztokÍ!

Megint csak pár szóban!

Jamina Kép Kép és küldök neked sok Kép Kép Kép Kép

PIldi, én szívesen elviszlek, butaság is lenne két autóval menni, ha már úgyis majdnem szomszédok vagyunk Kép (ez a züllésre vonatkozik, sajnos a másik talira nem tudunk menni)

most megyek, a Kinga megint ébred éjjelente 3-4-szer, pedig egy hónapja már átaludta az éjszakát. Már nagyon megszoktam az átaludt éjszakûkat. Kép
Bár ahogy olvastam ez most valami ragályos lehet, mert másoknál is sûrû az ébredés.

Tehát átaludt éjszakákat!

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok,
Iboly, kérlek mondd meg Jaminának, hogy szorítok/szorítunk neki, nagyon vigyázzon magára. Ez már biztos? Kép Gondolunk rá sokat! És kldök neki sok KépKépKépKépKép-t.


Annyi minden volt eszemben, hogy meg kellene írni, de most mindet elfelejtettem...
Na majd késõbb jövök.


Iboly, gratula!!!! KépKép
Adri, a képeket köszi! Jó volt újra látni titeket!

puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?