Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szonja_anyu!

Már amikor nem válaszoltál akkor gondoltam rád hogy most akkor babázol e már vagy sem?
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindhármótóknakKép)) és kicsit irigykedekKépde ezzel te ne foglalkozzKép
Ha időd engedi, majd azért mesélj még egy kicsit légyszi, minden érdekelKép Bár tudom ez nem holnap leszKép) az első napokban, hetekben engem is iszonyúan lefoglalt Levi, de hát ez a természetes és én nem is bántam egyáltalánKép)
Na minden jót nektek. Puszi.
Ági

Ui: már 2 kg-ot híztamKép( pedig nagyon vigyázok.
géÁgi
 
 


Szia Kati!

Persze én tegeztem a Zsuzsát!Ebből ne csinálj gondot!Én a szülés után 20-at adtam neki!Másoktól hallottam, hogy ők is e körül adtak a szülésznőknek!
De a Zsuzsában maximálisan megbízhatsz, majd meglátod!Kép Kitartás!!!!!!
Szia
Andi
siandi
 
 


Szia Andi!:-)

nagyon köszi a választ! És te a szülés előtt rákérdeztél nála az "árra", vagy nem is beszéltetek erről, csak a végén odaadtad neki a pénzt? Hogy volt ez??

Köszi
Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 

 
 

Szia Kati!

Én szülés előkészítőn hallottam más anyukáktól, hogy ők mennyit adnak! Meg én rákérdeztem a Zsuzsánál, de azt mondta, hogy nem ez a legfontosabb!Majd szülés után adtam oda neki, miután már kipihentem magam!Kép

Szia
Andi
siandi
 
 


GéÁgi!!!

Természetes, hogy mesélek minden részletet amire kíváncsi lehetsz.Kép

Sztem felesleges a súlyra odafigyelni csak feleslegesen stresszeli magát a várandós anyuka Kép mégha az alak teljes elváltozásást jelenti isKép

Sok puszi

Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Szia Szonja anyu

Gratulálok Én is a babádhoz.
Milyen az a kettőzött lábtartás. Egy kicsit tartok a császártól, az érzéstelenítés miatt.

Mint írtam Nekem is a Mosonyi a dokim, és azért választottam őt a második szülésemhez ( az elsőnél nem Ő volt sajnos), mert az első szülés után ismeretlenül is rengeteg segítséget és biztatást kaptam Tőle.
Nagyon emberségesnek tartom, és cseppet sem lepett meg az amit leírtál Róla.
Abban pedig egyetértek, hogy van olyan doki, aki rá sem néz a kismamára szülés után. Most nem is írnám le ide a nevét.

Bea
vpb
 
 


Sziasztok!

Tudja valaki hogy hol van a Mosonyinak a magánrendelője????
Ági
géÁgi
 
 


GéÁgi!!!

Ha mész hozzá nyugodtan kérdezz rá.


Vpb!!

Köszönöm szépen. Én is örülök hogy a Maosonyi volt a dokim és hogy végül nála kötöttem ki.

A császártól nem kell félni nem vészes és a heyle se látszik olyan mintha meggyűrődött volna a bőröd ott ahol vágtak.

A kettőzött lábrartás meg azt jelenti hogy nem fordult be a baba rendesen fejjel lefelé és rendesen faros se volt hanem talppal próbált volna világra jönni így nem tágultam volna rendesen és ebben az esetben a császár volt a legideálisabb.

Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

Szonja anyu én csak pénteken megyek és az ismerősömnek kellene a magánrendelő elérhetőségei a lehető leghamarabb.
Egyébként hogy vagytok? Milyen anyukának lenni?Kép)
géÁgi
 
 


Szia GéÁgi

Én úgy tudom (valahol itt olvastam még), hogy a Ferenc krt 22. 1 em. 4.
De ha felhívjátok akkor biztosan elmondja.
Ma estig a kórházban van!

Bea
vpb
 
 


GéÁgi!!!

Magánrendelése csak pénteken van ha jól emlékszem és oda csak telcsi útján tudsz bejutni mindenfél eképpen kell a telcsi száma.kérd el tőle holnap nyugodtan.
Egyébként nagyon jól vagyunk és imádok anyának lenni nagyon tetszik hogy egy iylen kis csöppről gondoskodhatokKép és néha 2 gyerekem van mert az apja is olyan mint egy 5 éves kisgyerekKép)

Puszahhhh
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

A címét megtaláltam én is, csak a telefonszámot nem, így marad a holnapi megkérdezés.

Szonja anyu, és milyen a kisláynod? Hogy viselkedik éjjel? és nappal?
És milyen volt a kórházban?
géÁgi
 
 


Egyébként holnap lesz UH is, már nagyon várom és írtó kiváncsi vagyok ráKép
géÁgi
 
 


Szia GéÁgi!!!

Kislányom nagyon jó babaKép Úgy van , hogy este 18.45kor pancsi utána eszik és egészen 00:30ig alszk folyamatosan aztán felkelünk kb, 4:30kor Kép egyszóval ennél jobb gyereket nem is kívánhatnék magamnak.Ha felkel nem sír azonnal hanem tájékozódik és nyöszörög egy kicsit a nyöszörgésére szoktunk felkelni szinte nem i shalljuk sírniKép Nappal délelőtt nézelődik kicsit du kimegyünk a levegőreKép

A kórház a csecsemősök közt van néhány bolond de van amelyik jópofán bolond és mindenki tök segítőkész, ha kikerülsz a kórterembe nővérre ne nagyon számítsKép úgy el tudnak tünni mint szürke szamár a ködben. Én reggel és este taliztam velük amikor vizit voltKép) nahh meg a reggeli lázmérésnélKép meg a szuri beadásánál.

Várom hogy mesélj az uh-s eredményekről meg minden másrólKép

pusssszahhh
szonja_anyu
 
 


Szonja_anyu!

Hát akkor ő tényleg jó kislány, helyesebben nyugodt gyerek, mert mindegyik gyerek jó. Amelyik üvölt az is, csak az más egyéniség, temperamentum.
Én ettől mindig kiakadok amikor ez alapján tartanak egy gyereket jónak. Pláne hogy sokáig csak sírással tudják közölni hogy valami nem frankó. Ezt most azért írom mert eszembe jutott az az eset, amikor levi volt vagy 6 hónapos és egy üzletben megkérdezték hogy jó kisfiú e. Én meg néztem értetlenül, mondtam hogy hát persze hogy jó kisgyerek, erre egy nő mondja hogy persze amikor alszik. Akkor látott minket 10 másodperce, így csak elkönyveltem őt valaminek magamban a válasz helyett.

Én annak csak örülök ha a kórházban nem zaklatnak sokat, tulajdonképpen ha minden rendben lesz akkor szükségem sem lesz semmilyen nővérre. Ezért is szeretnék majd egy ágyas szobába kerülni, hogy nyugtom legyen. Tudom most különc banyának tűnök fel de amikor benn voltunk szülőszobát nézni láttam hogy a látogatók is úgy jonnek mennek ahogy akarnak és engem ez is zavarna. Ezért majd a leghamarabb haza is akarok majd jönni. Ezt el is felejtettem megkérdezni a dokitól hogy mennyi idő az amit feltétlenül benn kell maradjunk.

Egyébként mit értesz ez alatt hogy "a csecsemősök közt van néhány bolond"???
géÁgi
 
 


Sziasztok!!

Én 2004. nov.01 én szültem a Bajcsyba.
GéÁgi
nagyon jó a meglátásod az 1 ágyas szobával kapcsolatban. Nagyon szupi, hogy bárki bármikor bejöhet látogatóba csak nagyon nagyon fárasztó is. Én ,ár bánom, hogy nem mentem alapítványi szobába, pedig mi is csak 2 en voltunk benn mégis, hol egyikünknél hol másikunknál voltak benn látogatók és ennek a szopi látta kárát.
Nővérek azért nem lógnak állandóan az újszülött részlegen mert ott ált minden oké, és a problémák nagy része a csecsemősöké, így ők a nőgyógyon vannak inkább ott nagyobb szükség van rájuk.

Márti
márti05
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam ebbe a topiba, de az olvasást nem hanyagoltam el ennyire. Én is a Bajcsyban fogok szülni. Én ikreket várok, úgy rémisztgetnek, hogy akár egy hónappal is hamarabb megérkezhetnek a gyerkőcök. Május 6ra vagyok kiírva. Kicsit félek a szüléstől (első), de bízom az orvosomban. A dokim Dr. Nyitray Gábor. Tudtok róla valamit? Minden érdekel!
Jártam én is anyaságira,és ott megnéztem a szülészetet is. Szerintetek melyik szobában lenne jobb a szülés?
Epidurális fájdalomcsillapítót kért közületek valaki? Vélemény róla?
Köszönöm válaszaitokat!
Szisztok!

Vancsa

Kép
vancsa
 
 


GéÁgi!

Kicsit lököttek a csecsemősök de nem vészesen Kép a bármit kérdezhetsz tőlük mindenre válaszolnak csak látod rajtuk hogy vmi nem teljesen 100% bennükKép) De nem kell ettől tartani.


Vancsa!!!

dokid jó választás volt én csak jókat hallottam róla 1szer voltam nálavizsgálaton is nagyon kedves volt és segítőkész bármit kérdezhetsz tőle mindenre válaszol és eloszlat sok kétséget én akkor sokat beszéltem vele. Szobának sztem tök mind1 mindegyik ugyan olyan szinte. Én pl a zöldbe kezdtem és abba a csúnya mályva vagy mit tom én milyen színűbe toltak ki a műtőből.( én eleve csaszis voltam) Attól ne félj hogy hamarabb jönnek és a szüléstől se kell félni.


Puszi
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!
Új vagyok ezen a topicon, tekintve, hogy csak augusztus végén fogok szülni. 5 éve már szültem a Bajcsyban, de úgy tudom, azóta sok minden megváltozott. 1 ágyas szobára nem is emlékszem, mi ketten voltunk anno.
Ja, és a véleményeteket szeretném kérni a Kálmán dokiról, ha tudtok róla valamit, légyszi osszátok meg velem. Nekem ugyan László Ádám a dokim, de azt mondja, ha bármi van, és nem találom öt, mert a mütöben vagy tudom is hol van, akkor forduljak bizalommal ehhez a Kálmán dokihoz, akit még csak nem is láttam soha...
Köszi elöre is
Kati
Vendég
 


sziasztok!

Hát Márti megmondom őszintén nekem nem tünik szupinak ez a rendszer, pont azért amit te is írtál. A kisfiamat máshol szültem és ott szerencsére nem mehettek be a látógatók az osztályra. Engem nem csak a szobatárs látógatói zavarnának hanem az is hogy esetleg ő akar szoptatni vagy aludni és ott az én familiám.
Egyébként lehet hogy most valóban különc banyának fogok tünni de szerintem ezt a 3-4 napot ki lehet(ne) bírni látogatás nélkül, a gyerek meg később is meg lesz, ráadásul jó sokáigKép gratulálni meg telefonon is lehet. Nekem bőven elég ha a férjem jön csak be, meg most már a kisfiam. De hát ez csak az én véleményem és ráadásul nem is vagyunk egyformák és más meg ugyis azt csinál amit akar. Így hát inkább az egyágyasra pályázok.

vancsa szerintem a lilát kivéve akármelyikben jó lehetne a szülés. Élesben már úgysem a berendezés fog érdekelniKép A labdák meg a szülőszék mobil, vagyis nem csak egy bizonyos szobában lehet használni őket. A lilát a dokim szerint meg csak helyhiány esetén használják, meg a császáros anyukákat tolják be oda megfigyelésre a műtőből.

Nemesek én is augusztus végén fogok szülni.
Most úgy müködik hogy vannak még alapítványi szobák is, 1 vagy 2 ágyasak és van mellettük külön Wc és tusoló. (számomra ez is igen vonzó tulajdonsága az alapítványi szobának) Csak hát fizetni kell értük.
géÁgi
 
 


Szia GéÁgi!
Neked ki a dokid? És mikorra várod a babád?
Te láttad már ezeket a szülőszobákat, illetve a szobákat? Vagy esetleg jársz oda terhestornára?
Én gondolkodom rajta, hogy kéne menni, csakhát nehézkes megoldani a gyerek miatt. Majd meglátom...
A szobákkal kapcsolatban nekem szerencsém volt. Egy olyan lánnyal szültem együtt, akinek szintén első babája volt, és jó is volt beszélgetni valakivel, miután hozzám csak délutánonként jött a párom. Én legalábbis úgy voltam vele, hogy undi lett volna egyedül. Most sem szeretnék igazán Kép De a külön mosdó nagyon biztató, mert 5 éve még olyan gusztustalan volt az egész, hogy rá sem mertem ülni a WC-re. Gondolhatod, milyen kellemes szülés után így pipilni Kép (bocsi).
Szép napot mindenkinek!
Kati (15+0)
Vendég
 


Szia Kati!

Én a Mosonyi dr.-hoz járok.
A szülőszobákat egyszer láttam amkor uh-n voltunk benn a kórházban, és tok rendes volt a doki mert még megmutatta ezeket a szobákat is. Helyesebben egyet.
Tornázni most már szinte biztos hogy nem fogok tudni járni (pedig tervben volt) mert nyitva van egy kicsit a külső méhszájamKép ezért nekem a fekvés, pihenés marad. MÁr gyakorlom a fekve hímzéstKép mert ugye az ember lánya az olvasásba meg a tv-zésbe is beleun egy idő után. Főleg amit mostanában elkövetnek sok adón műsor gyanántKép
Az előző szülésemnél én is kifogtam egy nagyon jó szobatársat, bár eltudom képzelni hogy ő nem mondta ugyanezt rólamKép)) Na nem mintha hárpia lettem volna, legalábbis igyekeztem viselkedni, csak egyszerűen be nem állt a szám. Normális esetben nem vagyok egy nagy dumás csak valahogy fel kellett dolgoznom azt a szülést mint hatalmas élményt. De gondolom ezzel még sokan vannak ígyKép
Ági (14+5)
géÁgi
 
 


Szia Ági!
Csak feküdnöd kell, vagy veszélyeztett lettél ezzel a méhszáj dologgal? Persze, tudom milyen sz..r Kép egész nap feküdni, én a nagyfiammal voltam veszélyeztett, és hát marha lassan ment az idő. Azért kitartást kívánok, bár a tv müsor tényleg minősíthetetlen időnként!!!!
Üdv, Kati
Vendég
 


Sziasztok!

2005.02.18.-án szültem a Bajcsy kórházban. Már egy ideje olvasgatom az üzeneteket és addig nem akartam hozzászólni míg nem tapasztaltam meg az ott szülést.
Már van egy 5 és fél éves kisfiam akit Dr.Nyitray Gábornál szültem, de akkor még a Csepeli kórházban dolgozott.Most pedig megszületett a kisöcsi szintén Nyitray doktor segítségével.Nyitray doktorról csak jót tudok mondani kedves, figyelmes, segítőkész mindenkinek bátran ajánlom.A terhességem 38.hetében kiderült, hogy az én babám farfekvéses, a dokim azt mondta,hogy már 99%, hogy nem fordul be, de ne izguljak minden rendben lesz, így is meg tud születni.Na hát nekem több se kelett végig böngésztem az összes netes oldalt ahol farfekvésről volt szó, persze csak rosszakat olvastam.Ahogy közelgett a nap egyre jobban féltem, hogy mi lesz, ráadásul 10,6 cm volt a bpd és 4 kg-osnak mérték.Befeküdtem a kórházba, mert már túlléptem a terminust.Mindennap vizsgáltak és három nap múlva bemutatásra mentem a fő-fő dokihoz akit tanárúrnak hív mindenki, mert az is. Nagyon kedves volt, megvizsgált és leültünk megbeszélni a lehetőségeket.Vagy várunk, hogy meginduljon és meglátjuk, hogy megy a szülés vagy megindítják és meglátják szintén, amúgy 40 hét +5nap leteltével mindenképp indítanak.Vagy programozott császármetszést végeznek.És fennáll, hogy a sima szülésem is végződhet császárral.Ja hát akkor mi értelme van kockáztatni és kínlódni. Egyébként nagyon féltettem a babámat és a császár mellett döntöttem.Soha életemben nem hoztam még ilyen fontos döntést meg.Egyébként úgy érezem, mintha arra vártak volna, hogy én mondjam ki, hogy császár.Másnap megtörtént a műtét mindenki nagyon rendes volt műtét közben az aneszteziológus virágokat rajzolt a fertőtlentővel a hátamra a dokim végig viccelődött és a Babika nevű szülésznő is nagyon kedves és figyelmes volt.Kisfiamnak1szer rávolt tekeredve a köldökzsinór a nyakára ezért sem tudott megfordulni és nagy hiba lett volna simán szülni így faros babát , mert gyakorlatilag felakasztásra lett volna ítélve.4000 g-mal és 58 cm-rel született meg Kriszitán.Az első éjszaka a legrosszabb,mert nagyon fájnak az izmok amit műtét közben szétfeszítenek és nem szabad felkelni.Viszont másnap reggel jön a nővér és kénytelen vagy lábra állni, mert különben felállít.Bátran kell nekiindulni mert minél többet mozog az ember annál gyorsabban javul. A babát éjszakára mindig bevittem mert egyrészt kell, hogy pihenjen az ember mert még nem tud úgy a gyerekhez felpattanni a fájdalmaktól másrészt meg kb.38 fok és levegőtlenség van a kórteremben és szerintem az nem jó egész nap a babáknak.A csecsemősők maguktól nem segítenek csak ha kérdez az ember lánya.Ők végzik a dolgukat reggel 7 kor kihozzák a babákat és csak ha nyaggatod őket akkor, mintha tudnod kéne úgy válaszolnak. Viszont minden reggel nyugodtan, tisztán, kipihenten kapta meg a manómat.Az ötödik napon hazajöhettünk és azóta rohamosan javulok, de nem szabad egyből nekiesni a háztartásnak.Összegezve én megvoltam elégedve sajnos nem uniós szintű a kórház, de figyelmesek az orvosok a szülésznők és egy pár nővérke is.
gaberiel
 
 


Szia Gaberiel!
Gratulálok a kisfiadhoz. Sok boldogságot.
Egyébként a tanár úr, ahogy mindenki hívja dr. László Ádám, az én dokim. Nagyon csipem, tök rendi. Remélem nálam is minden simán megy majd, igaz még odébb van! KépKépKép
Egyágyas szobában voltál, vagy másokkal együtt? A tisztaság milyen volt? Nálam ez a fö- fö mumus!!!KépKépKép
Üdv,
Kati
Vendég
 


szia Kati!

Én három ágyas szobában voltam nem fizetősben, mert úgy gondoltam, hogy ha császár lesz akkor biztos több mint 4 éjszakát kell bent töltenem és az húzos lett volna 9000 Ft/éjszaka, a kétágyasnak ami 4500 Ft/pedig már nincs értelme hiszen akárki bekerülhet melléd.De kedves szobatársaim voltak és mindig segtettünk egymásnak ez az előnye.Narancs színű fal és függöny.Ez a különbség.A tisztaság átlagos. Van a kismamáknak egy külön fürdő kabin amit mindig zárnak és a nővéreknél van a kulcs.A WC rendes csak az a baj, hogy a látogatók is azt használják.az a pár nap bent úgysem a komfort milyenségéről szól, hanem egy baba születéséről.
gaberiel
 
 


Sziasztok!!

Gabriel hozzászólásához még annyit, hogy a zárt tusoló mellett van egy wc is.

Gabriel
te csepeli vagy?
Szerintem is nagyon jó a Bajcsy én megvoltam vele elégedve. A tanárúr hatalmas fej, látszik jó doki és főnök is mert nagyon jó az osztály, színvonalas dokikkal és szülésznőkkel.
Hát igen a császárban a másnap reggel a legrosszabb, illetve amikor a mályva szobából kivittek a saját szobámba és megmozdítottak hát az is nagyon gázos volt. És az a rettenetes meleg, úgy, hogy csak mosakodni lehetett. Az egész császárból nekem amit nehezen tudtam elfogadni az a tisztálkodás volt, nagy élmény volt az első zuhanyzás utána.

Szülőszobák
a sárga a legjobb szerencsére én ott vajudtam, és a mályva tényleg csak vésztartalék ill megfigyelő. A nagysága vagy inkább a kicsisége miatt van ez.

Sziasztok
Márti
márti05
 
 


Sziasztok!!!

Jó rég nem jártam erreKép de már itt vagyok.

Én is csak jókat tudok mondani a Bajcsy szülészetéről én teljesen meg voltam elégedve.

Márti én is megrázónak találtam a csaszi utáni tisztálkodást elég kellemetlen volt felüdülés volt a hajmosás és a rendes zuhizás a varrat kiszedése után.

Én is jobban örültem annak hogy volt 1 szobatársam akivel sokat beszélgethettem hozzám is csak du jöttek látogatók és az olvasás eg yidő után unalmas főleg hogy 5:30- akármikor jöhet a nővér ébreszteni.

Sziasztok
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

Elöször is Gaberiel gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektekKép
Nemesek egyelőre nem vagyok szigorú ágynyugalomra itélve, és abban reménykedem hogy nem is leszek. Viszont vigyáznom kell pl. az emelgetéseket hanyagolni teljesen, meg hát sokat "eldölni".
Szerencsére tudom kímélni magam, mivel a férjem nagyon sokat besegít a háztartásba. Mos, főz, takarít, bevásárol. Sajnos ezt már sikerült megtapasztalnom mivel Levivel én is veszélyeztett voltam. Reméltem hogy ez a terhességem már "egyszerűbb" lesz, de most megint jól végig aggódhatom az egészet. Persze az ember lánya fekszik ha arra van szükség, hiszen sok mindenre képes a babája egészségéért. Csak most kicsit az komplikálja a helyzetet hogy itt az én drága kis két évesem, aki sokáig el tud játszani magában de ugyanúgy igényli is a vele való foglalkozást.
Na, de meg fogjuk oldani ezt a helyzetet is, ahogy más sok másikat is megoldottunk.
Ági
géÁgi
 
 


Sziasztok!

Szonja anyu, Te mostanság szültél? Kép
Mindenesetre gratula Neked is...

Gaberiel, elég húzosak ezek a szobaárak Kép, + még a dokinak is kell adni rendesen... na mindegy, majd csak megoldom (már most kezdhetek gyűjteni), csak ne kelljen sokáig bentmaradni...
Úgy emlékszem, hogy látogatók egész nap jöhettek, ez még most is így van? Mert akkor megérné az 1ágyas, és reggeltől estig bent lehetne velem valaki...
Öszintén szólva azért nem szeretnék egyedül maradni, mert a fiam születése után is folyton sírás volt rajtam. Félek, hogy ha most is ez lesz, és nincs kihez szólni, nem lesz valami szép emlék... lehet, hogy hülye vagyok KépKép?

Ági, Te milyen szerencsés vagy Kép, házimunkában jártas férj? Hol szerezted???

Szép napot, Kati
Vendég
 


Szonja_anyu tényleg rég voltál, remélem jól vagytokKép
Nemesek az egy ágyasban ha igény van rá, megengedik hogy benn aludjon az apuka, van a szobában egy fotelágy erre a célra. De én nem akarlak mindenképpen rábeszélni hiszen mindenki saját maga tudja a legjobban mi fontos neki és hogy mennyit akar és tud erre a dologra áldozni.
HÁt igen, a szülés egy olyan élmény amihez az embernek kell egy kis idő hogy feldolgozza, főleg az elsőnél. Bár a második biztos teljesen más leszKép Én is sirdogáltam az első nap egy kicsit, aztán kis idő múlva már az öröm könnyei jöttek, hogy milyen gyönyorű és egészséges babám van. Nagyon sok félelmem volt a szülés elött és amit addig hallottam rossz szülésekről és komplikációkról azok akkor mind eszembe jutottak.

Tudom hogy szerencsés helyzetben vagyokKép sokan el sem szokták hinniKép Sikerült egy olyan agglegényt kifognom aki évekig élt egyedül a szülői háztól igen távol, így mivel nem volt anyuci a közelben, kénytelen volt magát ellátniKép és szerencsére miután megnősült sem felejtette el hgoy is kell ezeket a dolgokat megcsinálniKép
géÁgi
 
 


Képzeljétek, ma először megmozdult a babám!!!Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Kati
Vendég
 


Sziasztok

Kati
ez egy gyönyörű élmény, minden pillanatát használd ki. Jaj de irigykedem, úgy szerettem terhes lenni.

Kellemes, mocorgásokkal teli hétvégét
Márti
márti05
 
 


Sziasztok

Kati !!!

Az tényleg egy fantasztikus érzés mikor előszőr érzed hogy elkezd mocorogni. Én is szerettem terhes lenni de az se semmi amikor már veled van manóKép

GéÁgi!!

Fantasztikuzsan jól vagyunk csak azért tartott eddig hog yírjak mert pihuizni voltunk a kiscsajjal hát nagyon jól bírta az utazást is és az idegen helyet is szencsére egy szavam nem lehetKép) Tényleg nagyon jó gyerekem van Kép

Puszi
szonja_anyu
 
 


Sziasztok Kép!
Mindenkinek boldog babázást kívánok... úgy írigyellek benneteket!
Nálam nagyon sok most a stressz, és az idegeskedés, és nem is nagyon tudok lazítani. Pedig tudom, hogy fontos lenne, és nem akarom, hogy bármi kárát lássa a pocaklakóm... de egyszerüen olyan sok a gond KépKép.
Mindenkinek puszi,
Kati (16+6)
Vendég
 


Sziasztok!
Először járok itt és nagyon tetszik ez a csevegés lehetőség.Érdeklődni szeretnék dr.Kardos Gábor doktorról.Most 3 hónapos terhes vagyok, (van már egy 5 éves kislányom, őt a Máv kórházban szültem dr. Hercegh Szabolcsnál, sajnos ő már nem praktizálhat, mert problémák adódtak vele, biztos láttátok a tévében, nagyon sajnálom), és már egyszer voltam a Kardos dokinál, nagyon kedvesnek találtam!!!
Csak nem tudok róla semmi tapasztalatot.
Légyszí írjatok róla, ha tudtok!!
És a Bajcsy kórházban sem voltam még, de sok jót hallottam róla.
Köszönöm nektek!!!
Sziasztok!
ildikocico
 
 


Sziasztok!

Ildikó
szerintem egész jó választás a Bajcsy.
Kardos doki nagyon aranyos, nekem szimpi, egy kontroll uh-t csinált nálam és az unokanővérem nála szült 5 éve. Már többször is írtam, nagyon jó nőgyógyász gárda van a kórházban, szóval nehéz nem jó dokit választani közülük.

Márti
márti05
 
 


Szia Ildikocico!

Nekem a Kardos a dokim nála született a kisfiam és most várom a második babámat aki szintén nála fog születni. Nagyon meg voltam vele elégedve mikor az elsővel voltam várandós. És most is, mert a msotani terhességem kicsit húzós és ha bármi problémám van felhívhatom őt. szia Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Sziasztok!

Szonja anyu örülök hogy ennyire jól vagytok és annak is hogy a kicsi lányod ilyen jó babaKép Levit mi is sokat hurcoltuk már pár hónaposan, ő is elég jól tűrte.

Nemesek remélem hamar rendbe jönnek a dolgaid és a stressztől is megszabulsz.

Ildikocico ha lesz időd menj be a kórázba körülnézni, nagyon szépek a szülőszobákKép

További szép napot mindenkinekKép
Ági
géÁgi
 
 


Már nagyon várom, hogy megnézhessem a szülőszobákat.Nagyon remélem, hogy rendes szülésem lesz, mert az előző császár volt, 3 hét túlhordással.Azt mondják lehetséges, hogy a második normál szülés lesz.Nem is tudom, mit szeretnék jobban, de azt hiszem, hogy a rendes szülést.(kicsit félek)
Holnap megyek a Kardoshoz, köszönöm, hogy írtatok róla, így nyugodtabb vagyok, hogyha többen mondanak róla jót!
Köszi!
Sziasztok!!!
Ildikó
ildikocico
 
 


Sziasztok!

Tudna valaki hasznos infókkal szolgálni Dr Nyitray Gáborról, bármi amit tudtok vagy tapasztaltatok, már jó ideje jó dokit keresek, Őt ajánlották. Ha tud valaki valami akkor örömmel veszem a választ, ja és ha lehet az "elvárásairól" is. Én jelenleg még mindig megoldatlan nőgyógyászati problémákkal küszködöm, ebben kellene a segitség.

Köszi mindenkinek!
kriszta82
 
 


Ildikocico,

Én is a Kardosnál szültem 3 hete, igaz másnál szültem volna, de a dokim elment síelni Kép, de előtte megbeszélte Kardos doktorral, hogy helyettesítse. Nagyon rendes, türelmes és fájdalommentesen varrta a gátsebet Kép Szerintem jó választás Kép

Angéla
angéla
 
 


Sziasztok!

Vadiúj vagyok az oldalon... Csak szeretném megosztani veletek, hogy Polgár doki és Babi, a szülésznő nagyon profik! 22-én szültem a zöld szülőszobában, és hihetetlenül rendesek, kedvesek voltak velem. Amúgy (szinte) mindenki nagyon rendes volt, de sztem nem azért, mert "ismerős" voltam (rokonom ott dolgozott). Csak az egyik éjszakás csecsemős nővér nem volt túl segítőkész, és az ügyeletes vizitelő doki az utsó nap (nem volt könnyű türtőztetnem magam, hogy le ne teremtsem). Sajna a fizetős szobához tartozó mosdóban nem volt wcpapír, így otthonról kellett hozni, de ezek mind eltörpülnek a dolgozók nagy részének kedvessége ill. persze a kényelmes körülmények mellett,
Az már csak ráadás, hogy a baba tökéletesre sikerült :-)
Mindenkinek sok sokert kívánok a szüléshez!!

Üdv
A
Agneska
 


Szijjasztok!
én is Nyitray dokiról érdeklődnék,épp orvosváltásban vagyok Kép
Sajna csalódtam a Szécsényiben,pedig csak jót hallottam róla,s anyukám is hozzá jár.De nekem nem jött be Kép
Szerintetek Nyitray?
Amúgy 17.hetet tapossuk már Kép

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok!
Agneska, gratulálok a gyerköchöz. fiú vagy lány? név? koordináták?
Babaruhákat vittél, vagy ottaniba öltöztették?
Én most járok félidőnél, csak augusztusban szülök majd, de minden infó jól jönKép

Christinbaba,
Nyitrayt nem ismerem, nekem László Ádám a dokim, de én őt imádom és mindenkinek csak ajánlani tudom. Ahhoz képest, hogy osztályvezető fődoki és egyetemi magántanár (meg még ki tudja mi minden?) bármikor el lehet érni, és tényleg emberszámba vesz minden kis nyavajámmal hozzá fordulhatok... még a kórházban ha összfutunk (1-1 uh alkalmával) akkor is van ideje egy pár jó szóra, pedig tényleg elfoglalt.
Már szültem nála, így tényleg jó szívvel ajánlom bárkinek...
Kati
19+2
Vendég
 


Sziasztok!

Christinbaba, milyen rossz tapasztalatod volt Szécsényivel? csak azért kérdem, mert én hozzá járok, s kiváncsivá tettél..

Köszi
Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Szió Kati!

Kati,mert elmentem hozzá,hogy nézze meg minden rendben van e,megkérdezte,hogy van e panaszom,mondtam,hogy nincsen,erre meg sem vizsgált,csak elküldött UHra.Honnan tudjam mi a panaszom,sosem voltam terhes Kép) Ez volt az első.Aztán utána elmentem hozzá,mert utaztunk el Tunéziába,s szerettem volna beszélni vele;akkor elküldött a 14.héten AFPre,amikor azt a 16.on kell.Mindegy,én elmentem,mert gondoltam biztosan tudja mit csinál.Elcseréltem a beosztásom,felkeltem korán,erre a nő meg sem csinálta,mert szerinte is korai volt még...mehettem vissza máskor......
Szóval úgy érzem kicsit felületes,bár lehet én veszem túl komolyan a dolgot;de akkor is úgy érzem váltanom kell Kép( Pedig tényleg nem szívesen.A testvérem nála szült,s neki nem volt baja vele,meg anyukám is hozzá jár.Ezért mentem én is hozzá.
Szóval röviden ennyi.
Te hol tartasz?

üdv:
Kati

KépKép
christinbaba
 
 


A László Ádám hol rendel?Őt nem ismerem....

KépKép
christinbaba
 
 


Christinbaba,
magánrendelője van a Szemere utcában. 6000 Ft/alkalom.

Látom, itt mindenkit Katinak hívnak.
Üdv Katik,
Kati
Vendég
 


Szió Kati!

Hát ez az,nem akartam magánba menni Kép)
Fizetjük a tb-t elég rendesen Kép)

köszönöm a választ Neked.
üdv:
Krisztina

KépKép
christinbaba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?