Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek a sok szép képeslapot, jókívánságot.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mi is a sok jókívánságot, és ezúton kívánok minden papának, mamának, kinti és benti babának áldott Karácsonyt!!!

A gyümikenyérbõl végül az 5.0-ás verzió sikerültKép De az nagyon finom lett, ma már ajándékba is vittem belõle!KépKépKép Anyukám azon mulatott, hogy a Lajos Mari babérjaira pályázom-e, mert õ nyilatkozta a múltkor, hogy a képviselõfánk neki elõször tizennyolcadszorra sikerült csakKépKép

Puszi: Pele
Pele
 


Sziasztok

En is nagyon koszonom mindenkinek a karacsonyi jokivansagokat.

Mindenkinek bekes boldog unnepeket kivanok.

Napocska

Kép
napocska
 
 

 
 

Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm a képeslapokat, jókívánságokat, amiket küldtetek!
Most egy hétig nem volt gépünk, így aztán elolvastalak Bemmeteket, de többre nem futotta. Kb. egy újabb hétig megint nem leszek, mert Debrecenbe utazunk.
Én is békés, áldott Karácsonyt kívánok Nektek!
Az új esztendõben pedig remélem, végre személyesen is fogok már Veletek találkozni.
Puszi,
Ági
Ági
 
 


Lányok,
ne haragudjatok, amiért nem válaszolok a leveleitekre, nem bunkóságból teszem, de besz*rt az Outlookom Kép. Nem tudok küldeni és fogadni, így ezúton szeretném mindenkinek megköszönni, aki karácsonyi üdvözletét küldte és viszont kívánom: legyen nagyon boldog ünnepetek!
Jamina
jamina
 
 


Sziasztok!
Nagyon rohanok, csak:

Évi, Tvica! Boldog névnapot!Kép

Jancsika! Boldog névnapot!Kép

Akinek nem sikerült lapot küldenem (Krisztina, Prü, Bóbita) boldog karácsonyt!Kép
Remélem a többiek megkapták a lapomat!Kép

Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok!

Gyorsan sebtében:

Jamina! Bebének boldog névnapot!KépKépKép

Zsóka! Nem tudom mikor jössz erre újra, de én annyira megijedtem ettöl táblázatos dologtól, mert nekem még szerepel az egyik hozzászólásomban a címem is! Hogyan lehet kitöröltetni a hozzászólásokat! Segíts! Lelki szemeimben jöttek a maffiózók és elrabolták a gyerekeimet! KépKépKép Alig tudtam elaludni tegnap!

Adrián óránként kel, én nem tudom mi lehet vele, kapja a teofillin kúpot, nem lehet, hogy attól van valamilyen baja, fájdalma? Szegénykém fájdalmasan felsír, még a cici sem kell neki, csak sír, sír és alig tudom megnyugtatni.
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy elnézem csak én járok erre, de ha valaki mégis jönne és tudna valamit írni...
Most megyünk a dédihez ebédre.
Karácsonyról majd késöbbiekben írok.

Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok kedves lányok!

Elõször is: MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!
Már olyan régen voltam, hogy azt hittem csupa idegen névvel fogok találkozni, de ahogy beleolvasgattam az utóbbi pár hozzászólásba, úgy örültem, hogy csupa régi "arcot" találok Kép!
Mivel ilyen csúnya módon már rég nem jártam itt, nem is tudok írni mindenkinek személyesen, mert nincs idõm visszaolvasgatni. Hanem azt azért láttam, hogy Jamináékhoz új kisbaba köszöntött be! GRATULÁLOK Kép Kép! 30 nap különbséggel fogunk szülni Kép!

Az én pocaklakó Kispöttömöm, éppen ma 13 hetes és 2 napos Kép. Hogy kisfiú, vagy kislány még nem tudni, de már megvan mindkét név. Ha fiú akkor Tamás lesz, mint a férjem, a lánynevet viszont nem árulom el (Jázmin nevét is csak akkor tudta meg a család és mindenki mikor már kibújt), de annyit elárulok, hogy nekem is a Geri által felsorolt lánynevek tetszenek, bár amit én választottam az nincs közöttük. A babó teljesen jól van, hétrõl hétre hatalmasat nõ, és mint a küldött kép bizonyítja meglestük õkelmét a pocakban. Õ annyira nem lelkesedett, mert folyton az arca elé tette a kezét, mindig el akart bújni, ennek ellenére fantasztikus felvételek készültek. A videón vannak olyan részek ahol teljesen jól kivehetõ a füle, a lábujja, szóval minden porcikája. Madárka, Pele! Ti voltatok 3D UH-n? Képek?

Egyetlen gond van csupán, hogy nagyon mélyen fekszik a lepény Kép, a doki ott szörnyülködött mikor meglátta, ezért igazából semmit nem lehetne emelgetnem, de hát Jázmint muszáj. Azóta a férjem fürdet, meg átvette a hurcolászós dolgokat. Na de errõl ne is beszéljünk többet.

Képzeljétek Jázmin 2 hete pénteken elválasztotta magát. Addig ugye minden orvosi tiltás ellenére szoptattam rendesen, majd egy csütörtöki napon szopizott vagy 10-szer, mint újszülöttkorában, másnap reggel viszont ránézett a cicire "azt mondta FÚJ" és azóta nem hajlandó bekapni. Hát tessék megoldotta ezt a természet, jó, hogy nem választottam el szándékosan.

Hát lényegében ennyi! Most elküldöm ezt a hozzászólást, de még jövök Szilveszter elõtt!

Sziasztok!

Nagyon-nagyon-nagyon sok karácsonyi puszit küldök mindenkinek Kép!

Orsi
Jázminmama (jázmin
 


Sziasztok!

Suttyomban írok csak, lapos kúszásban..KépKépKép

Nálunk minden OK volt tegnap, minden jól ki- és el- (na nem félreérteniKépKép) és megsült.
A fánk marha nagy, meg nehéz: szegény Zali alíg bírta becipelni, de hát mindent a gyerekekért, meg értem.Kép Én imádom a nagy fákatKép
A gyerekek tegnap este 10-ig fenn voltak, alig lehetett még akkor is az ágyba nyomni Öket.. (Persze már reggel 6,30-kor keltek, hiszen karácsony vanKépKép)
Jancsi is nagyon élvezte az elsö karácsonyát, bár a búgócsigájától kissé megijedt, és a Tomi távirányítós kcsija is elég félelmetes még Neki.

Evey, köszi a nevében is a jókívánságokatKép Te olyan rendes vagy, (CsKatival egyetemben, aki szintén nagyon figyelmes nöciKép)

CsKati, erröl jut' eszembe: Apának nagy gratula így, utólag is a múltkori nagy menet miattKép(itt az uszizásra gondolok)

Jázminmama, tényleg vigyázz és fogadj szót a doki bácsidnak!! Ne emelgess!!

Évi, levelemet megkaptad??

Na, lebuktam: megyek! Pusssz:

Verus

Kép
verus
 
 


Laposkúszásban és is boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak, köszönöm a sok kedves üdvözletet meg mindent, sajna se testi, se lelki erõm nem volt a viszonzáshoz, most ezt számítsátok annakKép Kép Kép

Nálunk is minden jól sült el, lökött fiacskám minden nap azt emlegette, hogy ha nem kap távirányítós autót, nem is kell neki semmi. Aztán majd elolvadt a szuper liftes parkolóházátólKép

A másik sláger az általam készített tviszter volt, még én is játszottam velükKép Igaz két hosszú estém ráment a megvarrásáraKép Kép A hátoldalán meg ugróiskola van felfestve.

Fanni már fûzött pár nyakláncot a csodagyöngyeibõl, Juló este még csakKép 100 oldalt olvasott az új könyvébõl.

Esztert leginkább a többiek játékai kötötték le tegnap (nem is aludt délután), a maciját inkább ma dédelgette. De a parkolóház is nagy sláger nála.

Lehet, hogy Fanninak a szájharmonika öngól volt??KépKép
Juló ma megágyazott!!!!!magának, mivel csodás fehér nagylányos ágytakarót is kapott (utsó pillanatban turiztam az anyagot, igazán olcsón, csak a két szélét felvarrtam és kész, tényleg nagyon szép anyag).
A szaloncukrunk még az este elfogyott, csak 1 csomaggal vettem, mivel tavaly rengeteg volt, a szomszéd is adott 3 dobozzal. Idén nem Kép Na majd holnap a nagyszülõknél megkopasztjuk a fákatKép

Ja és a páromnak is két telitalálatos könyvet sikerült adnom, este azt olvasgatta (én is)
Az én könyvem kissé komolyabb, majd ha kipihenem magam, olvasgatom.

Most ennyit, holnap elutazunk, majd olvasgatlak Titeket, ha visszajövünk.

Pusszantás:

Edóka
Edóka
 


Sziasztok!

Gyorsan mert a férjem már megint gépezni akarKép

Verus, köszi a levelet megkaptam, jelentem a tanácsod használt a fiam fütyije megint mûködõképesKépNagyon-nagyon köszönöm!
Jancsinak elõre is boldog névnapot kívánok!Kép

Bigacsiga a képeslapod eszméletlen jól esett!
Zsóka neked is köszönöm a névnapi jókívánságodat!

A karácsony nagyon klassz volt. Csonginak a legjobban a papa tetszett, õ volt a csengetõs Jézuska! Amúgy nem igazán tudta hova tenni a dolgokat, de egy idõ után belelendült. Ma már tisztára beindult, azt hiszem most kezdte élvezni az egészet!
Viszont a nappali alvás kész közelharc, leteszem, felül, feláll, visszateszem, és ez így megy kitudja mennyiszer! Remélem az ünnepek után vissza térünk a jól megszokott rendhez. Vagy örökre elromlik?!
Olyan nagyfiú már, imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én kaptam egy mobiltelefont, még nem volt. De elgondolkodtam, hogy minek is kellett nekem, ki fog azon engem hívni?!Kép Amúgy pont olyan dolgokat kaptam aminek nagyon örültem. Most jól eltalálta a család!

Jó darabig nem leszek, mert holnap utazunk a mamáékhoz Romániába.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Sziasztok

Évi
Évi (Évi)
 


Sziasztok!
Mégis sikerül még írnom, mielõtt elmegyünk nagymamázni. A gyerekek ugyanis itt rajcsúroznak a mi ágyunkban, én meg itt õrzöm õket a gépnél, hátha hamarabb elalszanak.
Azt hiszem, nálunk is elég jól sikerült a karácsony. Többfordulós volt és még nem fejeztük be! A gyerekek nagyon élvezték, fõleg a bontogatást. Lili kapott babát is (mindenkitõl), a fiúk meg alig gyõzték elszedni tõle, szerintem jobban örültek neki, mint a kiscsaj. Ma lego-hegyek között ültünk egész délelõtt, apa megpróbálta összerakni a kilõhetõ autókat, naná, hogy fél óra után feladta.
Kaptam egy nagyon aranyos meglepetést is még 23-án este Krisztitõl: egy kád forró vizet, habbal, kád szélén illatmécses, testápoló, újságok, törölközõ, csoki (!). Nagyon jólesett az egész napi hajtás után! Kép

Évi! Tomi! Jancsi! Nagyon boldog névnapot Nektek!

28-án jövünk haza, utána jelentkezem!
Sok puszi mindenkinek:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Látom, már 1-2-3-an ideértetek a nagy karácsonyozásban. Én is. Sajnos vége... Imádom a karácsonyt!!!!

Lili sem úgy reagálta le a dolgokat, ahogy én gondoltam, igaz 24-én reggel minden díszt egyszerre akart megkóstolni a fán, de aztán hamar elvesztette a varázsát. Az ajándékokra pedig fütyült, még a csomagolópapírok sem érdekelték... Na a kísérõkártyákat azért megrágogatta.

Nálunk ajándék hegyek voltak Lilinek, holnap pakolom el õket, aztán újra elõveszem õket, mindig mást. A legjobban egy kis sátornak örült, amiben labdák vannak. azokat egyenként megkóstolta. Majd küldök fotókat.

Most puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!

Hát valóban vége a karácsonynak de lesz jövõre is. KépKép

Mi hulla fáradtak lettünk, mert mindkét szülõt mi láttuk vendégül. Ki is tettünk magunkért, olyan 3 fogásos kajákat rittyentettünk, hogy mindenki elámult. Meg 2 édes, és 1 sós teasütit is sütöttem. Nem ismertem magamra. El is fáradtam. De megérteKép

Panka sem sokat törõdött se a fával, se a Lego-jával, inkább a csörgõs szaloncukik érdekelték. errõl ennyit. Majd jövõre. Én viszont sok szép és izgi könyvet kaptam. Ha PAnka továbbra is sokat alszik nappal, akkor elhanyagolom a házimunkát és olvasni fogokKép

Tegnap viszont kimentünk a Naplás tóra korizni babakocsival. Néztek is minket nagyon. Pankának is tetszett, ahogyan anyja Schumacher módjára vette be vele a kanyarokat. De legalább volt mibe kapaszkodnom. Bár ha estem volna a babát is lehet, hogy borítomKép Jó kis anya vagyok.

Pelcsikém!Kép Örülök, hogy végül sikerült asüti.

Verus! Tominak boldog névnapot!


Jázminmama! Örülök, hogy minden rendben van, vigyázz magatokra nagyon.

Na megyek etetni, szilveszterig még jövök én is, mert hogy utána mi lesz..........KépKépKép


Évi, Emese! Jó utat!


Puszi:Pankamama
PM
 


Sziasztok!
Megvagyunk mi is! Jó rég nem voltam már köztetek, nagyon hiányoztatok. Zajlottak az események rendesen nálunk is, mint ahogy az általában karácsony elõtt és közben lenni szokott. Kitti karácsony elõtt egy-két nappal fejre esett az ágyunkrólKép Pontosabban inkább arcra. Az orra körül csupa seb lett minden, pár napig érzékeny is volt, ha öltözéskor véletlenül hozzáért a ruha, egybõl keserves sírásba kezdett. Ez volt az elsõ balesetünk. Már szépen gyógyul, pár nap és nem is fog látszani. Persze örökre emlékezetes marad, az elsõ karácsonyi fotók nem engedik elfeledni. Elég fura volt így két gyerekkel a karácsony. Jövõre majd ha egyszerre esnek neki az ajándékoknak a fényképezéssel nagyon résen kell lenni. Most még Kitti türelmesen várt amíg Alex bontogatott, aztán jött volna õ, de rá se hederített az ajándékokra, még a csomagolás sem érdekelte, teljesen lenyûgözte Alex, mivel fel volt pörögve, nem bírt magával, bohóckodott, repkedett. Így aztán Alex bontotta ki az õ csomagjait is, már alig várta, hogy engedélyt kapjon. Persze megint Kitti játékaival játszott, Kitti meg Alex cuccait kaparintotta volna meg szíve szerint, ha Alex nem lett volna résen. Alexkám egyébként tündér volt, készült nekünk egy kis mûsorral és mindenkinek készített meglepetés csomagot (kinder játékokat kaptunk, de azért vigyázott, csak olyat adott oda amibõl kettõ van). Verset mondott, énekelt, furulyázott. A spájzba bezárkózva gyakorolt már napok óta.
Szerintem egy csomót híztam, az ünnepek után mostmár nem takarózok tovább a szoptatással, megpróbálok valamit óvatosan kezdeni a plussz kilókkal. Már elõre sajnálom magam.
Ma hoztunk még egy fájdalmas döntést. Kittit elkezdjük megreformálni éjszakai alvással kapcsolatban, mivel Alex elutazott az apukájához, így õt most nem fogja zavarni. Van pár napunk, kipróbáljuk. Nagyon remélem, hogy hatásos lesz. Eddig elég könnyen megúsztuk, 10 perc alatt aludt el, közbe a megadott séma szerint jártunk el. Igaz láttam már rajta, hogy álmos, csak akkor tettem le az ágyába. Kiváncsi vagyok mi lesz az elsõ ébredésekor... hosszú éjszakára rendezkedtünk be...
Kitti egyébként már a derékszaggató járkálásnál tart. Elég az egyik kezét fogni úgy lépked. Tegnap úgy belefeledkezett egy tárgy beható tanulmányozásába, hogy egy csomó ideig kapaszkodás nélkül állt, és az egyik lábát közben arrébb tette. Magyarul: TETT EGY LÉPÉST EGYEDÜL! Ahogy õt ismerem most több hónapnyi csönd következik ilyen téren. Na nem akarok hosszúra nyúlni magunkkal.

Anikó! Vízszintes, függõleges, b és d probléma (ha még emlékszel rá), csak azért kérdeztem, mert próbáltam belédmagyarázni valami mászás kihagyás miatti egetrengetõ következménytKép Clementoni játékcsalád nekem is nagyon tetszik, Kitti a rúdra rakható karikákat kapta meg karira. Lilinek milyet vettetek?
Ancsa! Én már teljesen lejjebb adtam az igényeimbõl, ott tartok, hogy négy óra egybefüggõ alvással is megelégednék, 8 órára már gondolni sem merek. Bár...
PM! Neked aztán jó dolgod van Panka baba mellett. Nagyon elkényeztet téged ez a lányzó! De azért, hogy még meg is feledlkezz róla…KépKépKép nagyon tetszett a kint „felejtõs” történet. Még jó, hogy úgy be volt öltöztetve. Egyébként néha én is azt hiszem, hogy séta közben Kitti már azért nem tiltakozik a hideg ellen, mert már ereje sincs, aztán mikor itthon kicsomagolom kiderül, hogy meleg keze lába. Csak én fagytam kockáraKép Nem vagy semmi ezzel a babakocsis korizással, nem lett volna elég, ha Panka csak figyel egyhelybõl?
Adri! Annyira jók a képek! Leevi nem tiltakozott a sok öltöztetés ellen? AlvásKép
KingAndi! Kingát utólag is isten éltesse szülinapja alkalmából. Pedig annyira aznap szerettem volna köszönteni Õt, de aztán nem sikerült géphez jönni.
Évi! Neked meg a névnapodhoz szeretnék gratulálni így utólag. Jó utat!
Edóka! Nektek is!
Verus! Jancsinak mostra, és Tominak elõre is boldog névnapot! Elõször nem értettem mikor írtad, hogy "nehéz a fánk", gondoltam Te is elrontottad a fánk tésztájátKépKépKépKép
Evey! Kezednek mihamarabbi gyógyulást, Adriánnak is!!!! Kiderült már mitõl sírt úgy?
Kikkó rosszabb mint egy lányKépKépKép. Züllõs képek részemrõl OKKép Bár az egyiktõl megijedtem, de végülis...Kép
Laura! Örülök, hogy jól vagytok!
Emese! Kriszti milyen figyelmesKép
BarikaAndi! Nagyon aranyos vagy a tali szervezése ügyében! Köszi elõre is!
Jázminmama! Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok. Nagyon édes Kispöttöm, köszönöm a fotót. Tényleg nagyon jól látszik mindene. Vigyázz rá, és amennyire lehet tényleg ne emelgess!!!
Pele! Micsoda energia tartalékaid vannak!!! Két és fél gyerek, költözés, karácsony, és öt adag süti... nem semmi! Te aztán kitartó vagy!!!

Puszi Mindenkinek
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Nálunk is jól telt a karácsony! csak röviden: 24-én a nagymamákat látogattuk végig, aztán 25-26-án itthon voltunk, élveztük a nyugalmat, a lurkók játszottak, én pedig (úgysem fogjátok elhinni) szinte egész nap csak olvastam! Csuda jó volt. És annyi kaját hoztunk a nagyszülõktõl, hogy a saját gesztenyés pulykánkat csak tegnap sütöttem meg.

Látom, Jázminmama, felbukkantál, nagyon örülök, hogy ismét itt vagy és annak is, hogy jól vagytok. E-mailt is köszi.

CsKati, remélem, Kitti pofija gyógyul, küldök neki gyógypuszit meg mosolyt Kép

Évi, utólag is boldog névnapot neked!

Emese, az a fürdõ csodás lehetett!!! Én is szeretnék...

Puszi mindenkinek
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Persze megint éjnek évadján, fõzés, teregetés után...
Olvastam ám mindennap, de írni nem nagyon maradt energiám, mert esténként levezetõ edzés gyanánt dobozoltunk még. Meg is lett az eredménye: 1. végképp lehetetlen elférni a lakásban, 2. a gyerkõcök meg teljesen elkanászodtak: ma már 11-kor aludtak csak el. Hétvégén akarunk utánfutóval leszállítani egy csomó mindent, fõleg a nagyobb darabokat, de elbizonytalanodtunk, mert pont hatalmas mennyiségû havat ígértekKép Viszont ha nem kezdjük el sürgõsen elszállítani a cuccokat, hát mi szorulunk ki a lakásból Kép

A Karácsony nagyon klassz volt! Hannus kapott egy babát, amit rögtön elnevezett Kittinek (Kati!KépKép). Meg kapott hozzá babaágyat, amibe a párom(!) csodás ágynemût rittyentett. Áron meg természetesen kapott Harry Potter - Legót, amit rögtön össze kellett raknunkKép De nagy sikere volt az autós szõnyegnek is.
Mi meg a családtól olyan dolgot kaptunk, amire már rég vágytam: egy dupla (kétszemélyes) takarót!!!! Ákos ugyan szkeptikus, mert szerinte úgyis le fogom húzni róla, de hát egy 220 széles takát csak nemKép És most már megvan a hivatkozási alap, ha összejön a 4. gyerek, mert ezalatt a takaró alatt csak összebújva lehet aludniKépKép

Olyan jó volt olvasni a ti beszámolóitokat is! Örülök, hogy mindenkinek jól sikerült a Karácsony, és azért a babák is meglelték az örömüket, még ha nem is abban, amire elõször számítottunkKépKép

Jövõre sütök nektek is gyümikenyeret, most már úgy érzem, profi lettemKépKépKép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk is elég jól sikerült a karácsony ahhoz képest, hogy mind a két gyerek végig beteg volt. Kép

Ma reggel meg olyan furcsán éreztem magam. Ment az egész szoba velem. Valami nem stimelt a vérnyomásommal. Nem is általlotam öt percenként elmondania férjemnek, hogy szarul vagyok. Késöbb megjegyeztem, hogy most már a mellem is fáj és utoljára akkor éreztem ilyet amikor... a férjem fejezte be a mondatot, "terhes voltál".
Mondom aha, csak most biztos nem meg elég ciki lenne kire fognám rá, hogy kitõl (a páromól nem, a postástól meg csaknem).
Mire a párom "hát kire, azt mondanád az internetrõl van".
Na ezen röhögtünk egész délelött. A gyereket is azzal traktálta anyádnak internett betegsége van.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Ma voltunk a Millenáris Parkba meg akartuk nézni a kiállítást. Jól össze is vesztünk e miatt.
Baromi sokan voltak, a jegyért egy kilométeres sor állt (komolyan!), én meg nem voltam hajlandó beállni a két gyerekkel, és ezen a párom megsértödött. Bezzeg ha az én ötletem lett volna akkor, meg minden lettem volna csak szép nem, hogy ki találta ki ezt a hülyeséget.
Így egy jót sétáltunk csak, de a gyerekek nagyon élvezték.

Érdekes modon mégcsak egyszer voltunk a Zöld Péter játszon, de a nagyfiam mindenre emlékezett, és nagyon örült neki. A végén úgy kellett elvonszolni, de már nagyon sajnáltam az apját aki összfagyva mint egy tengeri medve sétált föl alá. Vettem is egy forró teát neki amíg a parkolójegyet érvényesítette. Láttam a sszemén, hogy hálás érte, de ki nem monda volna a világért sem (istenem férfiból van õkelme).

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Jöl eltüntem, mert egy kicsit dolgoztam aztán meg készültem a karácsonyra. A nagyfiam beteg volt karácsony elõtt, utána az apja és most mind a két fiam betegen fekszik az ágyban.
A Jézuska nekünk már 22-én hozott ajándékot, egy új autót.
Most már fuvarozhatom a családomat.

Köszönöm a karácsonyi és újévi üdvözleteket, én is kívánok mindenkinek nagyon sok szépet és jót.

Remélem minél elõbb találkozunk mindenkivel a Rózsában, és nyáron megint tartunk egy nagy bulit.

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Tvica
tvica
 


Helló mindenki!!

Szóval szép lassan elökerül mindenkiKépKép

Ma megjártuk Soroksárt (én vezettemKép) szakadó hóban, majd ónos esöben... Készülünk Karolina 4. szülinapjára, nagyon várja márKép Olyan édes, ahogy számolgatja a napokatKép
Szóval nincs pihi karácsony és szilveszter között!!
Szilveszterre egy kis bulit szervezünk, arra is sütni-fözni kell...még szerencse, hogy az én uram (aki nem TibiKép) nagyon szeret fözni és nagyon tud, úgyhogy közösen csináljuk meg a kajákat!

CsKati,Kép Na, azt nem sütöttem...
Kittinek gyógypusza hegyekKépKép Alex meg milyen jó, hogy nem zongorázni tanul..hogyan gyakorolt volna akkor a spájzban?

Pele, nálunk nem volt ekkora takaró...Szerinted vegyek ha szeretnénk majd egy 5.-et?Kép

Emese, sziaKép Milyen volt a nagyiéknál?

Jaj, mennem kell, Jancsi nem nyugszik meg csak a cicimen..És mostmár nagyon bögKép!

SZiasztok:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Az elsõ bekeményített éjszakánk egyáltalán nem volt vészes. Ki lehetett bírni.
Este 10-kor aludt el Kitti, kb. 10 perc nyekergés után az ÁGYÁBAN!!! Elõtte figyeltem mikor álmosodik, akkor megtömtem tejpéppel, aztán mindkét cicivel, de nem hagytam, hogy elaludjon rajta, így tettem le aludni. Megbeszéltük, hogy max. 8 órát hagyjuk kaja nélkül, tehát a következõ cicizést 6 körülre terveztük. Kitti kivételesen rendesen aludt, 2-kor jelentkezett csak, de a mûsor 3-ig tartott. De mivel nem volt folyamatos sírás, néha talán 10 perc szundikálás is megesett, így tényleg ki lehetett bírni. Néha ugyan tanácstalanok voltunk, hogy most menjünk be, vagy csak szóljak át a másik szobából? Ha nem sír, de hallom, hogy ébren van akkor is menjek be a megadott idõ múlva? Na, lényeg, hogy 3-kor elaludt, legközelebb 6-kor kelt (ahogy az én terveimben is szerepelt), akkor kapott cicit, 5 perc után már el is fordult, és aludt. Ekkor már hagytam magam mellett, addig az ágyában volt. Az ébresztõt pedig 9-kor fújta a kisasszony. Szóval alapjaiban véve nem volt vészes. Ma kicsit izgulok, mert nem vacsizott rendesen, és korábban is elaludt, majd meglátjuk...

Iboly, Verus! Kitti nevében is köszönöm a gyógypuszikat! Már nagyon szép az orrocskája, ma már az utolsó darab varr is leesett, kicsit még piros, de határozottan javulgat.

Verus! Karinak elõre is boldog szülinapot!!!! 30-án elutazunk, úgyhogy nem tudok akkor írni. Jó készülõdést, szülinapra, és szilveszteri bulira egyaránt!

Pele! Nem semmi párod van, még varr is? Nagyon édi Hanna a Kitti babájávalKépKépKép A szilvesztert ezek szerint már az új lakásban töltitek? Szurkolok majd, hogy arrafelé ne essen a hó, legalábbis addig amíg cuccoltok!

Szerintem ebben az évben már nem tudok jönni, úgyhogy mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Puszi
Kati
cskati
 
 


Halihó!

Kati! Hajrá, hajrá!!!! Nem alszik veled Kitti, nem érez ingert a szopira. Hidd el!!! Csak így tovább. Mi bementünk Lilihez, nem csak úgy beszoltunk. A lényeg, hogy NE vegyétek ki az ágyból. Ha érzi a határozottségot, akkor tudja, hogy merre hány lépés. Kitartás!!!! Ügyes a kicsi lányzó, már lépésileg.

Képzeljétek Lili mutatja, hogy hol az okos kis feje. És ma állva is megmutatta úgy, hogy mindkét kezét feltette a feje tetejére, magyarul nem kapaszkodott. Ez eltartptt 5 másodpercig, aztán lazán visszarakta a kanapéra a kezeit. Úgyhogy egyedül állt. Az utóbbi pár napban egy pár dolgot tanultunk. A Csip-csip csóka dal végén mutatja a hess-hesst a kezeivel. Mikor megkérdezem mit mond a kutyus, mondja, hogy VU. Arra a szóra, hogy tánci-tánci rázza magát. Szóval most nagyon fogékony idõszakba érkeztünk. Sõt ma megevett 15 kanál húslevest répával. És túrórudit tízóraira (csokimáz nélkül csak a túrót). Mellesleg egyfolytában a cicimen lóg. Egyfolytában.


Pele! Hogy neked mi mindenre van energiád... Vigyázz nagyon magatokra. Nem mondanak már nagy havat, úgyhogy tudtok pakolni. 4. gyerek??? Még a 3. "csak" a pocakodban van és te már a 4-et tervezed? KépKépKépKép

Adri! A báránybõr zsák itthon kb. 25-30000 Ft. Németországban 300 DM. Hol tartotok alvás ügyben?

Vica! Milyen új autót hozott a Jézuska?

Verus! Elõre is Boldog szülinapot Karinak!!! KépKépKépKép puszilom!!! Ez a Jancsi sem tud a ciciid nélkül élni... KépKép

Madárka! Ki vetted már Petrust a mosógépbõl? Nem írtál kari óta... Vagy beszorult a kicsike? KépKépKép

Lányok! Ilyen nehéz 3 gyerek mellet befeküdni egy kád forró vízbe nyugisan?

Most megyek. Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!
Megjöttünk a mamáéktól. Volt egy kis hó, szánkózás, a Bodrogon átkompoztunk néhányszor (a kompos srác már messzirõl integet, állandó potyautasok vagyunk), etettünk hattyúkat, és zabáltunk sokat. Már majdnem akkora a hasam, mint Pelének! Kép

Anikó! Igen, bizony, ilyen nagy dolog egy kád víz! Ugye, Iboly, Verus, Edóka, Liesel és a többiek? Majd megtudod!! Kép

Kati! Kitartás! Emil megy!

Verus! Jó az ilyen férj (még ha nem is Tibi) a háznál! Az enyém max. a vajas kenyérig jut. Jó bulizást, Karinak boldog szülinapot! Mit fõztök?

Vica! Na, végre elõkerültél!!!! Fiúcsapatnak jobbulást!

Bigacsiga! Csak nem???? Kérj Te is egy kétszemélyes takarót! Vagy már van is?

Pele! Te meg várd csak ki, amíg a harmadik kibújik! Nagyon szorítok, hogy jó kis pakolós idõtök legyen!
Már annyiszor akartam kérdezni: Te elolvastad Áronnak (vagy õ magának?)a Harry Pottert vagy csak címszavakban ismeri?

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a karácsony, jó szilveszteri készülõdést!
Igyekszem még az idén jönni, addig is mindenkinek sok puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok, Lányok!
Nem vagyok elveszve, de olvasgatáson kívül mostanában másra nem futotta idõmbõl/energiámból. Akkor most írok Kép

A karácsony nagyon gyorsan eltelt. Amilyen sokat kell rá várni, olyan hamar vége van. Azt hiszem, ez kivételesen olyan ünnep volt, amikor mindenki olyan ajándékot kapott, aminek TÉNYLEG örült. Én pl. egy új telefont (a régi szoftverhibás volt) és egy aranyos kis ezüst fülbevalót. Bebe ruhákat kapott, zenélõ csörgõt meg egy textilbohócot -ezeknek is örültem Kép
Szenteste anyóséknál voltunk, halpanírozás közben közöltem anyósommal a Nagy Hírt. Szegény, elõször levegõt sem kapott, csak azt ismételgette: Jézusom, Jézusom! De persze örült neki. Apósom nem szólt semmit, de tõle nem is vártam mást. A nagynénik is (3 db) örültek, azt mondták, legalább többször lesz náluk a Bebe (ezt mondjuk én nem így tervezem!)
26-án anyuékhoz is elmentünk Nógrádba, apunak a kezébe adtam a várandóskönyvemet, de nem kapcsolt, azt hitte, ez a Bebus babakönyve. Úgy kellett neki oldalról oldalra megmutogatni, míg rájött végre, mit mutogatunk -aztán meg össze-vissza puszilgatott minket, úgy örült. A hugom már tudta pár napja, de hõsiesen nem járt el a szája, most szegényt anyu tolta le, amiért nem mondta el Kép.

Azért bámulatos, hogy egy ember 2 terhessége mennyire különbözõ tud lenni! Bebussal az elején a rosszullétektõl alig tudtam egy pár falatot enni egész nap. Most meg folyton ennék, úgy kell magam visszafogni -ma már túl vagyok egy szalámis szendvicsen, pedig még csak 3/4 6. Ez a korai kelés viszont mindkettõnél megvan, korán felébredek és nem tudok visszaaludni. Este meg már 8-kor lecsukódnak a szemeim.

Ne tudjátok meg, mekkora a hasam! A barátnõm 22 hetes terhes, de neki jóval kisebb, mint az enyém. Kész röhej! Pedig már kezdetek újra rámjönni a régi nadrágjaim, most meg szégyenszemre a 10. héten lassan vehetem elõ a terhesgatyáimat KépKépKép Ez nálatok is így volt?

8 napon belül Kép boldog névnapot kívánok az alábbi neveket viselõ anyukáknak (apukákanak), csemetéknek: Jancsi, Évi, Viki, Dávid, Tomi, Kamilla. Reméelm, nem hagytam ki senkit, nem szeretném, ha sértõdés lenne Kép
Annak a leányzónak, aki ugyan nem mászik, de már megtett egy lépést egyedül, külön gratula Kép

Sokan mentek szilveszteri buliba? Mi itthon leszünk, csak így, öregesen -de úgysem tudnék ébren maradni, majd megkérem a férjem, hogy azért éjfélkor ébresszen fel Kép

Nem bízom magamban Kép, úgyhogy ha dec. 31-ig nem jelentkeznék, akkor ezúton is BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, CSEMETÉNEK ÉS POCAKLAKÓNAK!

Sok puszi:
Jamina

Ui.: Outlookom ajtaja újra tárva-nyitva!
jamina
 
 


Sziasztok, Lányok!
Nem vagyok elveszve, de olvasgatáson kívül mostanában másra nem futotta idõmbõl/energiámból. Akkor most írok Kép

A karácsony nagyon gyorsan eltelt. Amilyen sokat kell rá várni, olyan hamar vége van. Azt hiszem, ez kivételesen olyan ünnep volt, amikor mindenki olyan ajándékot kapott, aminek TÉNYLEG örült. Én pl. egy új telefont (a régi szoftverhibás volt) és egy aranyos kis ezüst fülbevalót. Bebe ruhákat kapott, zenélõ csörgõt meg egy textilbohócot -ezeknek is örültem Kép
Szenteste anyóséknál voltunk, halpanírozás közben közöltem anyósommal a Nagy Hírt. Szegény, elõször levegõt sem kapott, csak azt ismételgette: Jézusom, Jézusom! De persze örült neki. Apósom nem szólt semmit, de tõle nem is vártam mást. A nagynénik is (3 db) örültek, azt mondták, legalább többször lesz náluk a Bebe (ezt mondjuk én nem így tervezem!)
26-án anyuékhoz is elmentünk Nógrádba, apunak a kezébe adtam a várandóskönyvemet, de nem kapcsolt, azt hitte, ez a Bebus babakönyve. Úgy kellett neki oldalról oldalra megmutogatni, míg rájött végre, mit mutogatunk -aztán meg össze-vissza puszilgatott minket, úgy örült. A hugom már tudta pár napja, de hõsiesen nem járt el a szája, most szegényt anyu tolta le, amiért nem mondta el Kép.

Azért bámulatos, hogy egy ember 2 terhessége mennyire különbözõ tud lenni! Bebussal az elején a rosszullétektõl alig tudtam egy pár falatot enni egész nap. Most meg folyton ennék, úgy kell magam visszafogni -ma már túl vagyok egy szalámis szendvicsen, pedig még csak 3/4 6. Ez a korai kelés viszont mindkettõnél megvan, korán felébredek és nem tudok visszaaludni. Este meg már 8-kor lecsukódnak a szemeim.

Ne tudjátok meg, mekkora a hasam! A barátnõm 22 hetes terhes, de neki jóval kisebb, mint az enyém. Kész röhej! Pedig már kezdetek újra rámjönni a régi nadrágjaim, most meg szégyenszemre a 10. héten lassan vehetem elõ a terhesgatyáimat KépKépKép Ez nálatok is így volt?

8 napon belül Kép boldog névnapot kívánok az alábbi neveket viselõ anyukáknak (apukákanak), csemetéknek: Jancsi, Évi, Viki, Dávid, Tomi, Kamilla. Reméelm, nem hagytam ki senkit, nem szeretném, ha sértõdés lenne Kép
Annak a leányzónak, aki ugyan nem mászik, de már megtett egy lépést egyedül, külön gratula Kép

Sokan mentek szilveszteri buliba? Mi itthon leszünk, csak így, öregesen -de úgysem tudnék ébren maradni, majd megkérem a férjem, hogy azért éjfélkor ébresszen fel Kép

Nem bízom magamban Kép, úgyhogy ha dec. 31-ig nem jelentkeznék, akkor ezúton is BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, CSEMETÉNEK ÉS POCAKLAKÓNAK!

Sok puszi:
Jamina

Ui.: Outlookom ajtaja újra tárva-nyitva!
jamina
 
 


Sziasztok!
Én még kismama vagyok a 37.hetet taposom s az Istvánban fogok szülni. Szült valaki közületek Józsa Andrea szülésznõnél? Csak õt ismerem a kórházból, nekem szimpatikus volt, de jó lenne tudni érdemes-e õt választani szülésznõnek? Mennyire lehet rá számítani szülés közben, mennyire figyel oda, segítõkész-e stb... Azért írtam ebbe a topicba, mert gondolom ti akik már javában babáztok, inkább ezt látogatjátok mint pl. az Istvános topikot.
Elõre is köszi az infókat, addig minden újdonsült kis családnak Nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Mona
Mona
 


Sziasztok Lányok!
De jó, hogy nálatok is jól sikerült az ünneplés!!! Mi szerencsésen finn nagyiéknál voltunk, tök jó volt, készen várt minden. Kép Most meg: képzeljétek, itt vannak a szüleim, épp apukám berreg körbe autóval az egyszem kisunokájával. Tök édik, én meg aludtam egy nagyot délután, most meg itt vagyok! Hát nem fantasztikus? Leevi hintát kapott többek közt, tök édi, a hinta-palinta nótánál már az ugorj a.... résznél kiabálja, hogy BA! Egyébként meg a bim-bam böskének örült a legjobban, meg egy kötött macinak, amit egyböl megvizsgált, hogy van-e farka, amit megrághat. Szerencsére volt. Kép A kötött zoknit pedig férfias mozdulattal hajította el, hogy kit érdekel.
Jamina! Nekem más is mondta, hogy másodszorra így járt pocakilag!!! Tök jó, hogy jól vagytok!
Anikó! Nagyon kis ügyes Lili! Leevi is megmutatja a fejét, de még nem igazán beszélget, nem is csoda, két nyelv biztos bezavar. Azért már én is alig várom...
PM! Hogy neked mire van energiád... ezennel átadtam a konyhatündér stafétát!!!! Kép
Verus! De jó, hogy nagy és szép a fátok! A miénk elég kis idétlen, szégyen gyalázat itt a fenyveserdök hazájában! Ajándékba kaptuk, és ajándék lónak... na, majd jövöre!
Edóka! De jókat csináltál! A tvisztert hogy csináltad? Volt valami leírásod? Tök szuper, hogy ennyi mindent te tudtál megcsinálni!
Kati! Köszi a lapot! Második éjszaka hogy telt??? Nálunk javul a helyzet, már volt teljesen átaludt éjszaka is, fél hetes ébredéssel, de az általános az, hogy kettö kelés azért becsúszik, de szerencsére gyorsan vissza alszik. Cici fél 6-6 körül, aztán rosszabb esetben 6kor kelés.
Orsi! De jó, hogy jól vagytok! Gyere gyakrabban ha tudsz, jó?
Iboly! Olvasás: Kép Én is fogok most megint!!! És moziba is megyünk, megnézzük a Gyürük Urát! Már alig várom!!!
Most megyek, mindenkinek sok puszi!
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!
PELE! Kérlek látogass el az Istvános topicba , mert hagytam Neked üzenetet!!!
Köszi
Kanga
MINDENKINEK BOLDOGABB ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNUNK!!!
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenki megkerült és túlélte a karácsonyi készülődést.Kép

Kati! Nagyon ügyesek vagytok, látod nem is nagy ördöngösség ez. Milyen volt a 2.éjszaka ? Nagyon jó bulizást nektek Evey-ékkel együtt és írjátok majd meg milyen volt!!!!Örülök, hogy gyógyul Kitti orra és, hogy ilyen kis ügyi. A mászást lehet télleg kihagyja. Pankát nem hagyhattam ki a jó kis zötyögős korizásból, nem kezdheti elég korán.

Anikó! Na majd holnap megnézem ezeket a " mutatványokat" Nagyon okos kismanótok van, nem is értem két ilyen buta szülőnek hogyan is....KépKépKépKép

Verus! Mi is szeretjük a nagy fát, tavaly akkorát sikerült vennie a páromnak, hogy nem fért el a tartójában és el kellett ültetnünk egy nagy cserépbe 50 l földbeKépKépKarinak boldog szülinapot nektek meg jó bulizást.

Emese! Örülök, hogy jól telt a kirándulásotok. Nekünk is minden többgyermekes szülő azt mondja, hogy majd a 2. után megtudjátok, az majd biztosan nem lesz ilyen nyugis, jól alvó...Hát meglássuk. Aranyos a lányod a fürdő miatt.

Pele! Jó pakolást és lécci csak módjával, vigyázz a kis Pocakmarcira. Egyfolytában azon gondolkodom, hogy honnan van neked ennyi energiád mindenre?

Adri! Köszi, de ez csak kivételes alkalom volt. Most 1 évig csak rántottát " főzök"Kép Azt a filmet mi is készülünk megnézni. A zsák valóban 28.000 Ft volt. Nálatok mennyi?

Jamina! El tudom képzelni a megdöbbenést az arcokon. De legalább senkitől nem kaptatok rosszalló megjegyzést. A pocal állítólag télleg gyorsabban nő, mert az izmok " emlékeznek " és hamarabb enged a bőr is. De hogy miért?

Bigacsiga! Csak nem? Méghogy internet betegség... Jobbulást!
Gyerekek hogy vannak? azt mi is szeretnénk megnézni, most mondja a férjem.

Tvica! Örülök az új autótoknak. Milyen?

Mona! Jó babavárást! Sajna nem voltam az Istvánba még sosem.

Képzeljétek! A barátnőm most dec. 17-re volt kiírva és még ma sincs baba. Befektették a kórházba, de a doki szerint újévi baba lesz. Szegény meg annyira türelmetlen már. El is hiszem.

Pankának kijött a 4. foga is és 2 foga készülődik nagyon. Mi most vagyunk a kézenfogva feláll helyzetben, pár mp után csüccsen is le. Most félig kúszva, félig mászva közlekedik. És nem tudok neki olyan kaját adni amit ne enne megKépDe a cici nála is a sztár. Viszont éjszaka 1x kel bár gondolom a foga miatt, cicizik is rendesen, lehet, hogy szomjas.

Mi megyünk bulizni valami hajón lévő Irish Pubba ami a Dunaparton lesz kikötve. Kiváncsi leszek milyen lesz. Addig már nem jövök, így mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS JÓ BULIZÁST KÍVÁNOK!

Jó éjt, üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok Lányok!

A félreértések elkerülése végett sajnos nem várok kisbabát csak a vérnyomásom rendetlenkedett. Kép Azért olyan jó volt róla elmélkedni milenne mégis ha... Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Gyorsan leírom a második éjszakánkat, aztán rohanok is aludni, minden perc számít!
Szóval, tegnap elég korán fél 9-kor aludt el Kitti, már nagyon álmos volt, alig bírtam ébren tartani cicizés közben, viszont miután betettem az ágyába 5 perc múlva már aludt is. Egyszer voltam bent nála 3 perc után. Következõ ébredés fél 12-kor, akkor is 3 perc után még visszamentem, de rá 2 percre már aludt is, tehát összesen 5 PERC VOLT AZ EGÉSZ. Ezután még kétszer kellett bemenni hozzá, de akkor elég volt csak megsimizni, azonnal megnyugodott ellazult, és aludt is. Egyik alkalommal az apja ment be, azt hittem ettõl ki fog akadni, DE NEM!!!!!! Én teljesen meg vagyok döbbenve, nem is hittem volna, hogy a második éjszaka már ilyen simán vissza tud aludni, és egy ici-picit sem küzdött azért, hogy kivegyük. Aztán szopi negyed 7-kor, ébresztõ 9-kor. A hajnali szopi után visszatettem az ágyába. Még elég bénák vagyunk, nincs kiforrva a dolog. Furcsa, hogy újra a helyemen alszom, A FÉRJEM MELLETT, ki látott még ilyet?Kép Elsõ éjszaka hajnali szopi után magam mellett hagytam Kittit, de így az apjának kellett távozni. Még azért tanuljuk a ki-hol-mikortKépKépKépKépKépKépKép Remélem nem fog bezavarni az utazás, mindenesetre próbáljuk amennyire lehet a megkomponált mûsort eljátszani, és úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
Ma egyébként megint 5 perc volt az elalvás (11 körül), de ma vissza se mentem hozzá, mivel nem sírt, csak idõnként nyöszörgött egy kis "ehehhehhhe"-t.
Szóval egyenlõre elégedett vagyok a dolgok állásával.
Rendszer ettõl függetlenül nem hiszem, hogy beáll az életünkbe. Továbbra is akkor fog Kitti aludni nappal is, és este is mikor álmos, csak el fogom csípni a megfelelõ pillanatot, amikor be lehet dobálni az ágyikóba.
Ma nyomatékosan felhívtam a figyelmét arra, hogy semmi értelme egy kis simiért felébredni éjszaka, mi akkor is nagyon szeretjük Õt, ha végigalussza az éjszakát. Meglátjuk elhiszi-eKépKépKépKépKép

Még azt is elakartam mesélni, hogy ma megint tett egy lépést, de most már nem elmerengve, hanem teljesen tudatosan, nekikészülve!!! Aztán többször is vacilált, toporgott, helyezkedett, de nem merte megismételni. Nem baj, akkor is nagyon büszke vagyok rá.

Na nem ömlengek tovább!
Holnap utazunk. Továbbra is mindenkinek BUÉK!!!!

Puszi
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Nekem energiám????? Úgy érzem, egy plötty vagyok, más már régen végzett volna a teendõkkel. Áronról kéne példát venni, õ még késõ este is bír rohangálniKép Ma szétszedtük a kiságyat, legközelebb már csak Babszemnek lesz összerakvaKép És annyit nevettünk most este pakolás közben, ahogy a 2 gyerek jött-ment, pakolászott nagy komolyan a "romok" között, közben magyaráztak. Áron a maga kis elméleteit, Hanna meg babanyelven dumált, közben néhány értelmes szóval ("na", "hoppá", "így ni" és hasonlók)Kép Annyira aranyosak voltak!!!
Hannus beszédével mi is elérkeztünk oda, hogy napról -napra gyarapszik. Most már olyanokat is mond, hogy "én is kérek" meg "hol van?", de a kedvencem a "Potter-Potter-Potter" (Árontól elleste a Harry Potter-mániátKép)

Bigacsiga!
De kár!
A Zöld Péter-játszót az én fiam is folyton emlegeti, pedig mi is csak 1x voltunk. Úgy látszik, tényleg eltalálták a gyerekek ízlését.

Vica!
Jobbulást!

Verus!
Karinak boldog szülinapot! A takaró áldásos hatásáról majd beszámolokKépKép

Kati!
Tök jó, hogy jól sült el az éjszaka! Reméljük, így is marad! Jó utat nektek és jó mulatást, no meg Evey-éknek is!

Anikó!
Lili nagyon ügyi!
Egyébként az ember nem lehet eléggé elõretekintõKépKépPedig én már a 2 gyerek mellett sem tudok kád vízbe ülni, ált 5 perc alatt zuhanyozom, miközben többször kiugrom a kádból elrendezni a dolgokatKépKép

Emese!
Nem olvastuk Áronnak el a Harry Pottert, szerintem ez így direktbe túl horror volna még neki. De állandóan érdeklõdött, hogy mi is ez, meg mit csinálnak a szereplõk, így aztán zanzásítva-szelidítve elmeséltük neki a történeteket. De így is nagy tetszést aratott. Azóta folyton Harry Pottereset kell játszaniKép

Jamina!
Ezt a pocakdolgot csak megerõsíteni tudom! Aki lát, mind hüledezik, hogy mekkora pocim van. Van, aki ilyennel már szülni megy, de tényleg! Egyre gyorsabban nõKép De ebben semmi szégyenszem nincsKép
És az is tény, hogy teljesen mások a várandósságok, meg persze a szülések is.
Mi is otthon leszünk szilveszterkor, együtt köszöntjük az újévet a lurkókkalKép

Mona!
Én pont a Józsa Andreánál szültem! Meg voltam vele elégedve, bár velem nem sok tennivalója akadtKép

Adri!
De jó nektek, hogy minden filmet elõbb tudtok megnézni! Én is kíváncsi vagyok a Gyûrûk urára nagyon!

Pankamama!
Nektek is jó mulatást! És könnyû fogzást!

Ha nem írnék holnap, akkor BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!

Sok puszi: Pele
Pele
 


Sziasztok!
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

TVica:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Évi:NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!
Lányok nagyon szuper volt a karrácsony nálunk is!Képzeljétek el sikerült úgy szerveznem,hogy nem aludt el a kis Dórikám.Nagyon tetszet neki a karácsonyfa kezemben közel vittem és egyfolytában leakarta szedni a piros díszeket!!!Kapot egy csomó rucit,és játékot!!!Készítettünk több tucat fotót most már jó az outloockom és küldöm õket,fõleg a karácsonyiakat,olyan aranyos volt!!!
25.-én voltunk vendégségben és nem azért,hogy dicsekedjek,de a lányomnak a hangját csak úgy lehetett hallani,hogy mondta egyfolytában:bababa,vavava,mamamma.Szóval büszke vagyok rá,hogy már most nagyon jól viselkedett vendégségben pedig még csak féléves!!!
Képzeljétek el,hogy gurulgat a kiscsajszim,olyan aranyos!
Most már küldhetek mailokat,mert végre jó lett az outloockom!!!!!!!!!
Sziasztok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK JÓ ERÖBEN, ÉS LEGFONTOSABB MINDENKINEK EGÉSZSÉGBEN GAZDAG LEGYEN!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra szilveszterkor és züljetek "akinek nem kell szoptatnia"!!!!!Mint ahogy nekem!!!!Kép((((((((
De azért egy pohár pezsgö éjfélkor beöntök a torokra!!!!!!
Jövöre találkozunk itt és a talin!!!!MAILOM:bogdanyine.andi@postaladaja.hu
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok Lányok!

A fiúk gyogyúlnak, most én lettem beteg,de hála nem vészes.
Az autó egy skoda lett, a régi is az volt.

Kristóf most kezd átfordulni a hasára, csak még nem tud mit kezdeni a kezével és a buksijával. Hasára rég nem lehet tenni, mert fél perc múlva átfordul. Állandóan ülni akar, meg a bátyát nyaggatja. Ma hagytak a fiúk minket fél tizig aludni.

BUÉK MINDENKINEK!

vica
tvica
 


Sziasztok, meg megvagyok en is, ha nem is irtam vagy egy honapja (ugye fel sem tuntKép?)

Eloszor is en is gratulalok Jamina a kis babszemhez!!! Es koszi a minket illeto nevnapi udvozletet. Egyebkent Davidnak a nevnap mellett ma van a 4. havi szulinapja is. No nem mintha kulon unnepelnenk, o meg nem ertekeli az ilyeneket. Karacsonyra a rokonoktol kapott rucikat, jatekokat, tolunk most konretan nem, bar szinte amugy allandoan. Leginkabb a keljfeljjancsi stilusu kis vizilovat dontogeti szivesen, de szinte mindegy neki milyen jatek, ugyis egy a sorsa: fogdosas, felvetel, aztan usgyi a szajba. Kis edi, probalgat felulni es alldogallni, emellett sokat dumal es fennhangon kacag.

A karacsonyt a nemet nagyieknal toltottuk Kolnben, ugyhogy en nem foztem, sutottem, amugy is anti konyhatunde vagyok. Kepzeljetek, ott vegre eljutottunk moziba is, most hogy volt kire hagyni a babat, mert Becsben sajna nincsenek nagymamaink, gyorsan meg is neztuk a Harry Pottert es a Gyuruk Urat is. A HP nem rossz, de nekem a konyv egy kicsit jobb. A Gyuruk Ura viszont olyan gyonyoruen meg meg van csinalva, igazan olyan, mintha az ember ott lenne a meseben. Bar neha eleg felelmetes (orkok, trollok, stb).

Kepzeljetek, mintha gondjaink kezdenenk tamadni a szopival. Vagyis nem tudom, mi is ez. Eddig David mindig szep hosszan, min 20-30 percig szopizott, utana meg egy csomot mindig le is fejtem. Csak egy mellbol szoptattam egyszerre, mert meg ugy is tul sok volt benne. Mostanaban pedig 7-10 perc normal eves utan egyszer csak abbahagyja, elkezd nezelodni, nevetgelni, maskor meg visitani es egyaltalan, barmilyen zajra meg ennel is hamarab abbahagyja az egesz evest. Utana aztan neha meg hosszas harc utan ujra sikerul a szajaba tenni es akkor viszont eszik meg neha szepen egy kicsit. Attol tartok, nem eszik igy eleget, bar mondjuk jol nez ki, vidam. A sulyat most nem tudom, csak a doki szokta merni. Ket hete amugy 6 kg es 63 cm volt. Lehet, hogy mindez azt jelenti, hogy kezd kevesebb lenni a tej? Fejni most mar nem is igen tudok a szopi utan. Az is aggaszt, hogyha tul keveset eszik, akkor ennek hatasara a kovetkezo alkalomra eleve kevesebb is fog termelodni. Eddig amugy csak szopi van nalunk (napi 4-5, ejjel nem nagyon), melletaplalas meg nincs. Lehet, hogy ez azt jelzi, hogy szeretne mar mast is enni, vagy nem eleg mar a tejem taperteke? Probaltam mar azt is, hogy amikor elkezdi a cirkuszt, attennem a masik mellre, de azt sem akarja. Szopi szakertok, help please!

Lanyok, megkaptatok tolem a kerdoivet? Ha igen es sok pld-ban is, akkor bocsi. De egyszeruen fogalmam sincs, elment-e, maskor kiirja, de most ennyi cimmel nem bir el ez a h* hotmail. Ha nem, akkor ujra kuldom, vagyis lehet, hogy akkor mar csak az ujat.

Zsoka, miert veszelyes a babak szuletesi idejet feltunteni a tablazatban, hogy lehet ezzel visszaelni?

A karacsonyi jokivansagokrol mar lekestem, viszont mindenkinek koszonom a kedves virtualis udvozlolapokat. En most csak igy lustin, itt kivanok mindenkinek BOLDOG, EGESZSEGES UJ ESZTENDOT!

Sziasztok,

Cili2
Cili2
 


Szia Cili2!

David egyre nagyobb és erõsebb és így egyre hamarabb végez a szopival. Ez teljesen normális, ha továbbra is szépen fejlõdik, akkor nincs miért aggódnod. Ilyenkor már pár perc alatt kiszopizzák a nekik szükséges mennyiséget. Esetleg próbáld meg rátenni a másik cicidre is, ha az egyikkel végzett, meglátod, kéri-e. Ha igen, akkor nyugodtan engedd neki, hogy ezentúl két mellbõl szopjon. Ha nem, megpróbálhatod pár perc múlva újra.
Már sok minden érdekli, egyre érdekesebbnek találja az õt körülvevõ világot, nézelõdik, nevetgél. Utána lehet, hogy újra szopizna. Ezt ki kell tapasztalni.
Viszont semmiképpen se erõltesd a dolgot, ha nem kéri a cicit, nehogy negatív élménye kapcsolódjon a szopizáshoz.

Szia
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Cili! A tej mennyisége beállt, azért vszínû, hogy nem tudsz fejni. Nem baj!!! A szopizás ideje is rövidül, Dávid ügyesebb és gyorsan szopik. Úgyhogy NE idegeskedj, felesleges. Attól tényleg kevesebb lesz a tej. Ha vidám és kiegyensúlyozott nincs okod aggódni. Tudja, hogy mi jó neki hidd el. Miért is fejsz? Mellesleg én már pár hónappal ezelõtt megpróbáltam fejni és egyáltalán nem tudtam. (Lili 9 hónapos) És a kicsin még mindig szopik napjában 10x is akár.

Barika! hogy-hogy nem tudsz szoptatni? Mióta nem?

PM! tudod, hogy Ludas Matyi is 3x verte vissza Döbrögin? Mi az, hogy buta szülõk???? Lesssszzzz nemulass január végén!!!! KépKépKép

Kati és Evey! Jó bulizást nektek!!!

És mindenkinek Boldog, egészségben gazdag új évet kívánok!

Anikó
Gerianikó
 


Mit kívánok az új esztendõre?

-Csõre Katinak átaludt éjszakákat

-Cili2-nek, hogy gyakrabban írjon nekünk

-Eveynek kevesebb okot a reklamálásra

-Verusnak csapadékmentes idõjárást, ha vezet

-Edókának egy "mute" gombot Fanni szájharmónikájára

-Évinek sok baráti hívást a mobiljára

-Pelének elsõre sikerült gyümölcskenyeret

-Jaminának pocaksimogatást

-Bigacsigának normál vérnyomást

-Tvicának balesetmentes autózást

-Emesének sok havat és egy hólapátot

-Anikónak hosszabb karácsonyt

-Monának kellemes szülést az István kórházban

-KAdrinak sok olvasást, mozizást, délutáni pihenést

-Pankamamának pecsenyét, hogy ne csak rántotta legyen az ebéd

-Jázminmamának több idõt a babanetezésre

-Snoopynak egy jó levelezõprogramot

-Ildinek egy otthoni modemet

-Lieselnek egy pótkulcsot

-Ancsának több alvást a következõ züllés után

-Áginak nagy sétákat Bálinttal a hóban

-Diának egy naplót

-Madárkának sasszem(üveg)et

-Móninak új telefonvonalat

-Zsókának egy kád forró fürdõt

-Erikának sikeres vizsgák után jó bulizást

-Jucának havat

-Barikának napsütést

-Katicának mézeskalács-házikót

-FDiának gyakoribb Babanet-látogatást

-Új lakásba költözõknek kényelmet és vidámságot

-Várandósoknak boldog babavárást

S mindenkinek, a név szerint fel nem soroltaknak is, örömöt és vidámságot, egészséget, boldogságot!

<BLINK>BOLDOG ÚJ ÉVET!</BLINK>

Iboly
iboly
 
 


Sziasztok lányok!!!!

Amint láthatjátok Iboly újévi kívánsága részünkrõl még ez óévben teljesült!!!!!! (a telszámlámat meg majd merjem megnézni...)
Mi jól vagyunk, a konyhám nagyrésze is megérkezett még Karácsony elõtt.

Kívánom nektek, hogy Iboly kívánságlistája hozzánk hasonlóan mindenkinek teljesüljön!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk mi is!

Úgy látszik ez a karácsony jó hatással volt a Babanetes gyerkõcök testi-szellemi fejlõdésére.Kép Az én Csongóm is megáll jó pár másodpercre kapaszkodás nélkül is, és apa és köztem lépked ha van kedve. Ha a kezét megfogom azonnal nekilódul, és addig menne míg én bírom. És ez már megy neki egy kéz fogásával is. És szemlátomást okosodott is. Fõként azt tanulta meg, hogyan kell az akaratát érvényesíteni!KépKép

Viszont az éjjelente megint elkanászodott, jön az anyai szigor!

Iboly, le a kalappal elõtted! Olyan kedves és figyelmes vagy! Bár nekem egy pár átaludt éjszakát is kívánhatnál!Kép

Most ennyi, mennem kell!

Ha nem jönnék, MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Évi
Évi (Évi)
 


Iboly, hogy Te milyen jó fej vagy! Kép
Bár ezt már eddig is tudtuk! Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Újra itthon van a gép végre. Párom a haverokkal megint összekötést tartott, és elvitte a gépet, így még olvasni se tudtalak titeket . Kép Úgyhogy most írok pár sort rólunk és utána megyek olvasni, mi történt az elmúlt héten.
Karácsony remekül telt, gyerekek nagyon sok mindent kaptak. Ezekbõl Timinél a MegaBloks a nyerõ, mindennap kastélyt építünk a hercegnõnek, hogy a hõs lovag jöhessen megmenteni
a sárkánytól. Kép Tominak meg a bébitaxi a kedvence, már amikor Timi nem orozza el elõle (pedig Õ meg egy triciklit kapott, dehát az Öcsié mindig jobb és kedvesebb).
Tomi is elkezdett "beszélni". Ha elveszem tõle a cicit, de Õ még szeretne szopizni, akkor kiabálva követeli, "adi tcitci". Mikor csiklandozzuk, akkor azt mondja, hogy tyik-tyik. Valamelyik reggel pedig azt mondta nekem, hogy Ia! és közben integetett. Gondolom köszönni akart. Kép
Nahát ennyi rólunk. Minden elmúlt napokban születés- és névnaposnak kivánok minden jót. Valamint, eredményekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok,

kicsit eltûntem,de azért olvastalak benneteket. A szüleimnél "üdülünk", amúgy öregesen. Így a szilveszter is itthon töltjük. Tomi már alszik, a többiek tévéznek, beszélgetnek, én meg benéztem ide.
Látom, vannak, akik már züllenek, azért jó nekik... bár mi rendesen kibuliztuk magunkat a múlt héten, ránk is fért.

Tomi is kezd ügyesedni, ha van miben megkapaszkodni, elálldogál egyedül egy rövid ideig, majd "beleng" mint egy pityókás ember és belehuppan a kezembe Kép nagyon ari.
Most kezdett el fõzeléket enni, néznek is rám furcsán, meg mondják, hogy dehát már 7 hónapos elmúlt, vagyis csak mondanák, mert rendszerint nem hagyom, hogy végigmondják..persze tudom, hogy ti már átestetek ezen, mindenesetre engem mindig felbosszant a dolog Kép

Iboly,
hogy te milyen aranyos vagy!!! Sok-sok - a karácsonyihoz hasonló - nyugodt órákat kívánok nektek, no meg egy nagy kalappal a vizsgára!

Cili,
nyugi-nyugi, minden rendben van, tényleg nagyon fontos, hogy ne pánikolj! Tomi is csinált ilyet, aztán az Iboly által leírtakat csnáltam, vagy elfogadta a másik cicimet vagy nem (mert már jóllakott) vagy játszottunk egy jót és folytatta a szopit ugyananbból a cicibõl, de elmúlt ez az idõszak.

Ildi,
jó, hogy sikerült jönnöd, most mit kívánjak, alacsony telcsiszámlát vagy azt, hogy gyakran gyere? Én az utóbbira szavaznék... persze tudom, hogy a családi költségvetés nagy úr Kép

Mona,
én is az Istvánban szültem, de nem ismerem a szülésznõt, szerintem jó, ha van választott szülésznõd, nekem volt, és nagyon megnyugtatott, hogy az általam választott szülésznõ van mellettem.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok és sok-sok babanetes órát, tali és ZÜLLÉST!!!! Kép

Puszi: Erika
Erika
 


Sziasztok!

Hihetetlenül h* vagyok. Na mindegy elölrõl minden címszavakban:

Bocsi, hogy nem jöttem, de a lelkiismeretfurdalás, hogy amennyira nem vagyok házitündér, pláne házimanó (ld Potter) még lógjak is a gép elõtt...
Mazsavári kedvéért nagy fa Ladánybenérõl ( Verus! Sajnos siettünk, de ha írsz nekem telcsiszámot, akkor legközelebb arra járván szívesen meglátogatunk...)
24 de: Zoli kórházban, vajon ki kell-e nyitni a hasát. Szerencsére nincs miért, így csak koplalás a dõzyben, bár halálán van.
24 du: Mazsolát nem érdekli a fa. Annyira sem, mint Lilit. Csomagolópapír kicsit jobban bejön.
24 iccaka. Szuszókpakolás közben rádöbbenek, hogy nem müködik a derekeam. Szuszókot majdnem elejte úgy fáj. 2 napig éjszaka Zoli adja a kezembe és teszi vissza az ágyba fiát szopi után.
28. Zolinak belgyógyászat vizsga.
31. Itthon ülünk. zoli rosszkedvû, én depizek.
Most: csak én nem alszom.

Pele!
Sajnállak a pénztárcádért. Rendõrség? Iratoka sem kerültek elõ?
Kitartásodért gratula. Te nyertél, nem a gyümölcskenyér. Nem hittem volna, hogy eddig bírja.

Mindenkinek köszönet a gyönyörûségesnél szebb és aranyosabb karácsonyi képeslapokért és üzenetekért, no meg a réges-régi szüli és névnapi jókívánságokért.

Iboly!
Ez nagyon-nagyon kedves gondolat volt. Köszönjük.

A depi nyert.
Írni sincs kedvem.
Talán legközelebb.

Snoopy
snoopy
 


Kép

<FONT SIZE="+1"><FONT COLOR="0000ff">Utolsó napján ennek az évnek, szerencsemalackák megint utrakélnek. Azt kívanom neked, hogyha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!

BUÉK!

Bigacsiga Kata</FONT></FONT>

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Itt az elsõ züllött nõKép

Végre két itthon töltött év után jó bulizós szilveszterünk volt. Jó volt a társaság, rengeteget nevettünk, áttáncoltuk az éjszakát. Ez azért nagy szó, mert 11-kor roppant valami a csípõmnél, és alig tudtam botorkálni. Gondoltam rádolgozom, így táncoltam 4-ig. Na akkor már állni se nagyon bírtam.

Fantasztikus tüzijáték volt itt Szolnokon. Mintha megrendelték volna 3/4 12-kor elkezdett esni a hó, és az egész tüzijáték alatt zuhogott, komolyan csodálatos volt. És jó nagy volt a tömeg (én szeretem)! Szóval jól sikerült!
A férjem is betöltötte a 30. életévét, na jól meg is ünnepelte.

Csongit életében elõször a mamája fürdette, és tette le aludni. Azt mondta elõtte nézett, hogy mi van, de jól viselte. 6-kor átmentem hozzá szopizni, reggel 9-ig viszont a mamával volt. Így mikor megjelentünk az apjával majd kiugrott a székébõl, örült, vigyorgott, biztos azt hitte , hogy már nincs is anya, meg apa, és megkönnyebbült, hogy mégis megvagyunkKép

Snoopy, leküzdeni azt a depit! Nem így ismerlek én téged! Akinek ilyen gyönyörû kisfia van, mint az újévi üdvözleten annak nem szabad a depit ismernie! Küldök sok-sok sárgátKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ancsa, Tomi tök ari lehet, amikor tcitcit kért.Kép

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Évi
Évi (Évi)
 


SZiasztok!

Itt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat! 1000-rel ment a buli!
Pele! A bébiör szupi!
Kamilla, Dávid, Ábel! Boldog névnapot!
Boldog új évet!

Puszi,
Evey és Kati
evey
 
 


Már többször próbáltuk elküldeni, de nem jött össze. Ha nem kell majd betünként pötyögni ezen a kütyün, leírjuk részletesen, mi történt.
Most megyünk és megisszuk a sörünket.

E + K
evey
 
 


Sziasztok!
Tegnap délután írtam egy jó hosszút, de mielõtt elküldtem volna, elszállt az egész. Bocs, de ma meg már nem tudom megismételni azt a hosszút, így csak egy nagyon rövidet:
MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON SOK SZERETETTEL CSODÁLATOS 2002-ES ESZTENDÕT!
Sok puszi:
Emese

Holnap bõvebben, de úgy tûnik, Snoopy depje ragadós. Na, ez az év is jól kezdõdik, ha már elsején ilyenek terjednek a neten! Kép

IBOLY! Irtó rendes vagy, nagyon köszönöm!
Emese
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?