Új privát üzeneted érkezett!

Ed,

Marci is teljesen kész van. Virusos izé a torkában, hörgés a mellkasában. Szenvedünk, láz nincs...
Jobbulást Kincsőnek.

Timi, Judit,

Mammutban megszűnik a Chicco, berágtak az olaszokra és más veszi át a képviselet szerepét. (vajon ki?)
Itthon mózest rendelni nem lehet, a trióhoz amihez gyárilag beköthető a mózes sem érkezik Mo-ra öv... Normálisak??????
Esernyőkocsik nem lopták bele magukat a szívembe. A Pony tetszene de lapracsukható és így nem praktikus:-(((

Jó hírem nincs:-((

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Matt07, semmi baj NINCS, NYUGALOM! Ádi baba idöben el lesz kezdve tornáztatva, baba-mama jóga helyett (vagy mellett, attól függ hogy van idöd) én inkább babaúszásra vinném (ld, manojoe cikkét
http://www.kaleidoskop.hu/gyerkoc/archivum/bebiblog/index2.htm )Sztem az bámulatosan fejleszti
öket. (Nem orvos HELYETT, MELLETT)NE keseredj el! Masszírozd, csináld vele a mozgáskoordinációs gyakorlatokat tovább (ugye azt is tanított a babamasször?) És -megintcsak sztem- sokat "hancúrozz" vele. Ilyen nagy babával már lazán lehet. Én ált. kb. 1 órával vacsi után (mig várunk apára, h fürödjenek) ráugrom vele a nagyágyra és össze-vissza tekergünk, hintázunk, "fejen állunk", meg mindenféle "haláltmegvetö bátorságot" igénylö duplaszaltót csinálunk...A 20 perc röhögés aztán sírásba vált, akkor tudom h vége.
Ugyhogy még egyszer: NEHOGY KESEREGJ! Ádi baba ugyanolyan mint a többi...csak kicsit késöbb kezdi! Gézengúzék meg ügyesek.

Szóval cheer up! Eggyel több Kihívás!

Ed, mi van a Kisasszonnyal? Megnézem a programot amit mondtál, de nem tudom hol lehet...én csak az Asztalból kinyitom a meghajtón tártolt képeket és úgy nézegetem. Nem tudom milyen programmal...lehet hogy buta vagyok?
timili
 
 


Kriszta, most jöttünk a dokitól, C vitamin+lázcsillapítás, antibio csak csüttől, ha lesz még láz. Egy kicsit piros torka, amúgy semmi.
Nektek is jobbulást!

Ildi,
mozgólépcső: lefelé: nekem az vált be, hogy a hátsó kerekek a lépcsőn, én meg a kocsi mellett állok és fogom. felfelé: első kerekek a lépcsőn és a térdemmel tartom a kocsi súlyát. Babakocsihely ott van, ahol az utasok hagynak szabad helyetKép
4-6 villamos: a 3. (középső) ajtónál lehet felszállni, ott van 2 hely a kocsinak.
Ha jól emlékszem, az 1es ua, 3as vilire nehéz felszállni, 47es első és utolsó kocsi valamelyik végében. De az ajtón matrica jelzi.
Ne keseredj el, meglátod minden ok lesz, ha elmentek és megmutatják a feladatokat.
Mit adsz enni a gyereknek???KépKépKép

Kincs a babakocsiban alszik a konyhában az ablak alatt. Kiütötte a lázcsillapító.Kép remélem kialussza magából a betegséget!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 

 
 

Timi, ok. Ha nézegeted a képeket, akkor melyik programmal? Az ablak tetején a kék csíkbanKép
Bárcsak tudnám, mi van vele. Nem akarok itthon ülni 1 hétig.Kép

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Kriszti, sejtettem...itt sem nagyon komázzák a digó-kocsit...nekem ugyan van már a múzeshoz derékpántom, de még dobozban...a ct 0.5 -t nem láttad??? VIszem azért a katalógust, hátha megkívánsz vmit és a TE sód meglep vele...

BETEGEK! Jobbuljatok! (Kiskoromba mindíg csodálkoztam minek kívánnak a betegeknek Jó Bulást? Ti nem?Kép) Szoptatós anyukáknak sok C-vitamint, tápsz bébiknek sok cebiont kívánok!

Nekem ma megjött egy adag babaruha szállítmány. Nyomok egyet belöle, hogy tudjátok milyen elvetemült a kölköm.Hátulnézet mindkettö
Kép,Kép
Igen, ezekben fog pompázni a zsivány. És még lehet hogy a pajzsát is felveszi..

Ed ,!! ezer hála és köszönet, látod? sikerüüüült!
Bár én is tudnék így segíteni rajtad!
timili
 
 


Timi, ugye, hogy nem is vagy buta?Kép
Tök jók ezek a rucik!
Még mindig alszik az ablak alatt.
Na megyek bakapok egy c-citamin bogyót és főzök bodza-kamillateát.

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Mozgólépcső: ritkán volt szerencsém hozzá. A múltkor leállt lefelé menet, majd közölték, hogy elromlott le lehet sétálni. Szerintetek a 12 kilós kocsi a 8 kilós Marci és a többi cucc??? Lógtunk a levegőben egy darabig (kész csoda, hogy nem zakóztunk le kocsistól amikor hirtelen megállt de fogtam a gumiszalagot)aztán egy fiatal srác segített leevickélni. EU? Hóóó vagyunk mi Ny-Európától?

K. aki ma elég negatív :-((

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Ildi, nem ismerem a gezenguz alapitvanyt, biztos ok is nagyon jok. Egy ismerosom a Deveny Anna-sokat (remelem, jol irom) kereste meg hasonlo problemaval -- hatha hamarabb tudnak talalkozni, meg egyebkent is, tobb velemeny sem art. Nagyon profik voltak. Mi is voltunk náluk egy "viziten". En is aggodtam a lanyomert. A tel.konyvben benne vannak. Megadnak par munkatarsuk nevet, Bp-en nagyon sok helyen vannak.
(Ha jol tudom, van ilyen topic is itt fenn) Remelem, minden rendben. ne aggodd tul magad. (nektek ne legyen ilen gondotok, azert leirom nyugtataskent: az ismerosom kisfiat az orvos muteni akarta. Masfel(!) evig jartak devenyesekhez masszazsra, most az orvos is mondta, hogy valszeg elkerultek a mutetet, a jo kezeleseknek koszonhetoen.)
Remelem, a kicsik mielobb meggyogyulnak a virusos izekbol. (az ismeroseim koreben is szinte minden baba beteg.:-/
Babakocsis tomegkozlekedeshez sok szerencset, tenyleg csak keményen!! En ilyenkor kepes vagyok "orditani" az emberekre. (Sot, ezt csak kis betukkel irom le - meg nem is tomegkozlekedos tema, de varosban kocsis setalgatos, szoval olyan is volt, hogy a jardan, ahol pasas elfogalalta a jarda tobb, mint felet, kb a kocsi szelesseget plusz ket centit hagyva nekunk, nem nagyon centizgettem, egyszeruen keresztulmentem. Sajnos, nem húztam meg.) Kellene a kismamaknak is egy matrica, amit raragaszthatnanak a parkoló kocsikra, ha azok akadályozzák oket a kozlekedesben. De olyan matrica, ami nehezen jon le. Magara vessen aki ugy parkol. (A bicikliseknek van matricájuk--bocs az offtopic-ert)
Udv,
Masodik
masodik
 
 


Második,

Nagyon egyetértek!!! Most már csak a "testvérfelálllót" nem értem. Designos meg minden de itt a városban hogy a manóba tudják használni. El nem fér, járdáról le + fel??

Timi,
CT 0,5-ot nem láttam. Pony 5,5 kiló a többi még nehezebb, volt még egy fajta ami nagyon bénán nézett ki 20.000 ért.

K.

cuiccolo
 
 


Ed, ez megint azért disznóság, mert nekem szt mondták az anyatej fertötleníti a torkát is...


Ha most én hazamegyek Márk is meg fogja kapni????

Közben megvacsoráztunk. Márk egy fél tököt, én meg a másik felét. Az övé péppel turbózva, enyém fogyókqrásan...
timili
 
 


Ed, A halálfejes cuccokhoz "haláli" lenne a cumik közül egy amiket még nyáron raktál fel...tudod, amin Alice ugy kiugrott.

Beájulok!!!! A fiam vakirnyázza a "pöcöröjét" a peluson keresztül!!! MInt a nagyok!!!! hahahahaha! Eddig csak a lábaszaga volt olyan...na, jó meg az üveges kaja óta a termés...

Masodik, és többiek! ti nem kaptok egy csomó promóval "baby on board" matricát? Olyanokat kellene az ilyen figyelmetlen parkolo´kra ragasztani...jobb híján...
timili
 
 


Timi,

ezt néha Marci is előadja :-))) Lábszag is van néha, sógor szerint ilyenkor kell elkezdeni a második babán gondolkozni...

cuiccolo
 
 


Sziaszok,

a beteg babáknak gyors gyógyulást kívánok.

Timi,
nekünk is hoznál egy katalógust?

Egy kicsit kezd elegem lenni a bababoltokból, a Brendon egyre sz..bb, főleg amióta megvette a Megatoys-t és csereberélik az áru.
Jó-jó bevallom én is chicco "márkahű" lennék, ha lenne választék, de nincs!!!Kép
Ezek után, hogy megszűnik mit fogok csinálni végülis nem járhatok ki havonta külföldre csak azért, hogy vásároljak, "többe kerülne a leves mint a hús"
Nem tud valaki véletlenül jó gyerek ruhaboltot?

Lábszag a kevert szálas ruháktól lehet(Dorkának is szok lenni, ha nem tiszta pamut harisnya van rajta)

Babakocsi: gyerek születése előtt vettünk egy Chicco 6WD-t tök jó volt, csak a Ford KA-ba nem fér be max. a hátsó ülésre, így anya kitalálta, cseréljük le. Apa nagy nehezen beleegyezett (bár én voltam a h, hogy miért nem gondoltam végig stb..)Akkor jött be a CT 01. rögötn beleszerettem, de apa szerint nincs szükség mózesra és drága, így, a szomszéd Svájcba dolgozik, gondoltam kérdzze meg, hogy nem lehet-é kapni csak a kocsit (megkérdezte, lealkudta, meghozta)csak nem azt amit mi kértünk ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,(még a cikkszámot is leírtam) sírtam éjszakákon át, gyenge pillanatomban mondtam anyunak, hogy küldjük vissza, de sajna nem illik, úgyhogy mosolygás, jópofi, belül meg sírás. Hát ez van.
Persze azóta eltelt pár hónap, és szeretem ezt a kocsit, de még azért fáj a szívem a másikért és mindíg megnézem, ha valamelyik boltban kapható.(Nem baj majd a következő gyereknél kiharcolom valahogy)Kép

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Ytong, persze h viszek, de csak legközelebb...mert holnap megyünk, és addig már nem valsz h megint berobogok a város közepére...bár lehet...ez is csak véletlenül van nálam, mert mikor etetöszéket kerestem (meg az un.tesónak babakocsit) akkor hoztam el mert M. megunta a bótot.
Egyébként pont az a lényeg, h én pl a mózes meg a kagylót kölcsibe akartam adni nekik, és vetettem volna nekik egy új "sport" kocsit- a vázat...lehet is..230 eur asszem.. végül is odaadom nekik nászajcsiba az egészet kompletten. Csak azért mert "hátha kell megint egy´pár év múlva" nem tartom a pinyóban...addigra úgyis lesz szebb, meg újabb, meg jobb...és ahogy ismerem magam...
Én biza mondtam vóna comcédnak, hogy köszi, nem ez az...2 héten belül "nyugaton" szó nélkül visszaadják a zsozsót...Na, mindegy! Szeressd ezt!
Ha mondjuk egy bécsi babatúrára összefogtok (én néha erösitve a csapatot 2-3 bnömet elkisérem, ha otthon vagyok) és egyböl ruhákat is veszel a szezonra, és elötte jól kinézed katalógusból a "komolyabb" darabokat, mint kocsi/etetöszék/stb..akkor lehet olcsó levest fözni...és még a leve sem lesz híg...Kép...hm?

Lábaszaga nekünk már 2 hónapos korától van. Igazi! Savanyú! Pedig nekünk nincs semilyen kevert ruhánk...csak coton...


Csináljak egy fekete chicco bótot itteni cuccokkal?Kép
timili
 
 


Ja, Ytong: ZARA!! Gyönyörü kislánycuccaik vannak

AMit meg írni akartam, és jól elfelejtettem fent...

rtlklub honlapján: ARANYCSIRKE dij!!!! Nagyon KIRÁLY! Vagy akár RULEZ!!! Halálosan imádom!! SZERINTEM! Van még fan, aki így bírja a gumi csirkét?
timili
 
 


Timi,

Zara nem jött be Vasárnap voltam teljesen ki vannak fosztva, alig volt pár darab, ráadásul horribilis árak.

Válogatós vagyok?Kép

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Nem! Biztos úgy van ahogy mondod! Itt nagyon helyesek vannak...de én nagyrészt h&mben vásárolok. Meg ebay-en, meg van egy két húzós árú cuccunk is minden szezonban, de nem az a jellemzö. H&m megy Pestre is -már többször írtuk mégis mondom- szeptemberben.
Addig türelem...vagy Kenguru gold, meg miegymás...bár én ezekkel csak rosszat tapasztaltam...marad Wien...csapatostul

Más: lehet sárgabarack allergizál? Tegnap egy üveggel bement almástul, ma meg van néhány pötty...de az lehet a mászástul...?Kép

Asszem lefexem...apa nem jön...legalább elölbb elalszom, holnap még van egy ebay-begyüjtö-túrám...pá
timili
 
 


Beteg gyerekek? És anyukáik?

Ezerrel orrszívóztok h senki nincs a neten? Nálatok nem esett 2 m hó hogy kimerészkedtek a lakásból? Csavarogtok?
timili
 
 


Timi, én vagyok, de ha ideülök a gép elé, rögtön megjelenik a leányzó, hogy kikapcsolja. Most végre talált valami önálló játékot. Na, már kiszúrta, hogy nem vagyok ott vele a másik szobábanKép
Ma már nem volt lázas, jól van, de sétálni nem voltunk és nem is megyünk. Majd holnap.
Itt van és tépi a ruhámat. És csipkedKép
Ennyi volt az önálló játékKép
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!
Szánkóztunk nagyot, meg hóembert építettünk. Nem két m a hó, de azért elég jó kis mennyiség.Kép Legalábbis lehetett lapátolni rendesen.

Ruhaugy. En itthon csak akkor veszek, ha eppen mindent kinott, es nem tudom megvarni, hogy kulfoldre menjunk. Az a velemenyem, hogy a jo ruhak (ha egyaltalan talalsz!) iszonyatosan drágák. Kicsi a piac, vagy mi??
Amikor külföldon vagyunk, nem egyszer akar egy évre elore is veszek neki cuccokat, azert nagyjabol lehet saccolni, mekkora lesz.
(Pl most megvettem neki a jovo evi telikabatjat is. Ha ausztriaba veszitek az iranyt, eleg csak a hataron atmenni, parndorf-ban vannak gyerekcucc boltok, most mindennagyon ócsó). --egy hete voltunk, es ralph laureen (gyerek)pólókat vettunk 3-4 EUR-ért.--csak pl. volt, mas markak is vannak, de számomra ez a krém.
Ha itthon veszunk, akkor en meg szoktam nezni a turikat, (Bp-en nem ismerek, Szentendren igen, ha kell), aztan volt a Duna Plaza-ban egy Fixoni bolt, ahol tenyleg jokat lehetett venni, normalis aron. Sajna, amikor legutobb ott voltunk, mar sportbolt volt a helyen, de lehet, h. csak atköltöztek mashova. Talan erdemes utananezni.
Mast nem tudok.
Kellemes (de azert hamar veget érő) telet es gyogyulast!
masodik
 
 


Ne megpróbálom megfűzni apát külföldre, remélem a Dorka nem lesz beteg, sokat tüsszög és köhécsel is néha ezért sétáltunk ma 1 órát jól bebugyolálva én meg elkezdtem a "praktikákat" (1 citrom leve mézes teába, fokhagyma mézzel, terhesvitamin stb.Ja tudtátok, hogy a citrom levét nem a szabad forró vízbe tenni, mert elveszíti hatását?
Jó lenne ha a többiek is mondanának valami ruha ötletet, mert a lányomon térdig érő térningruha vanKép
Fixoni-nak megpróbálok utánna nézni.

Gyógyulást mindenkinek és aki nem beteg vigyázzon magára és manókájára, hogy ez így is maradjon.

Pusz

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Mi is itt vagyunk, Marcinak olyan a hangja,mint Darth Vadernek (hogy írják?!).
Azért sétáltunk egy órát beöltözve és csajozott is. -Nati ne figyelj-


Timi,
Gyertek Márkival kell az erősítés, teljes a nőuralom..

Ed,
Remélem el tudtok menni szombaton...

Mi vettünk egy járókát (azaz ez éppen a második)fából ebben több órán át elvan Marci. Szóval van egy hálós, brevi eladó :-))

Ruha: Marci sem itthonról öltözködik, ha mégis akkor a Skálában (ha nem zárt még be) lehetett jó minőségű, szép ruhákat venni. Resetben minden féláron volt nemrég szintén jó vásárt csináltunk és amíg volt La Halle ott is szert tettünk néhány göncre. Amikor bezárt fillérekért vettünk olyan rucikat ami majd jövőre lesz jó...
A Zara amikor megkezdte a téli leárazást (dec.27) iszonyú jó ruhákat árult, a Benettonban most minden féláron van és lány ruhát én még láttam jót, a fiú van kifosztva.

Ha nem lenne lehetőségem külföldről ruhákhoz jutni én a netről rendelnék. (így is szoktam néha) Márkás, új és használt igen jó cuccokra lehet szert tenni. Akár a babaszobán is.
Judit nézdd meg a www.gyermekholmi.hu, www.babaruha.com oldalakat. Tudok még ha gondolod:-))

Sőt van itt egy lány Judit akinek most 15 hónapos Zita lánya és mivel nem terveznek több babát eladja Zitus ruháit. Mind szuper, sok a külföldi közte. Már van néhány törzsvásárlója és rárepülnek a ruhákra ha gondolod szólhatok az érdekedben.....

K.

cuiccolo
 
 


Ruha:
még a CA is eszembe jutott, sztem. ott is vannak jó babarucik.
A Premier outletben van a Fixoni boltja most szerintem.
Tényleg eldugultam.....
K.

cuiccolo
 
 


La Halle tényleg tuti volt, sajna megszűnt, Skála sztem bezárt már de ha nem akkor szintén kiárusítás és már nincs jó, CA-ba hol van hol nincs választék,Benettont megnézem, de nem tom, hogy a vácin kívül hol van még bolt tudtok segíteni?
Fixion pontosan?

Kriszti,

megköszönném ha szólnál az érdekünben, most 74-80-as rucikat keresek, hogy még sokáig jó legyen.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Judit,

Okszi, ma úgyis talizunk délután....
Mammutban lévő Benettonban láttam még sok lány cuccot (2 tavaszi nyári cipőcskét is) meg az Espritben is igen jókat. 6000 volt egy póló :-(((

cuiccolo
 
 


Judit,

Küldj egy emil címet + tel. számot a cuiccolo@yahoo.com ra és átadom Juditnak. (drusza:-))

K.

cuiccolo
 
 


Judit,

Van még 80-as és sok 86-os... Várom a mail címed.
Többiek,
Bocsi az offért...

K.

cuiccolo
 
 


sziaztok!
Hol van a premier outlet?
Üdv
M.
masodik
 
 


Az üzletközpontot könnyű megközelíteni: Az M1,M0 autópályák csatlakozásánál kell lekanyarodni nem sokkal Budaörs után, Budaparknál. Ezután jobbfelől már meg is pillantja a Premier Outlets Centert. Innen közlekedési táblák segítenek eltalálni a 900 férőhelyes ingyenes parkolóig.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy utazunk!
Kincső ma sem lázas, sőt hőemelkedése sincs. Sétálni ma sem mentünk ebben a szeles időben, nem akarom, hogy visszaessen.
Nehéz vele egész nap a lakásban, most is itt van és azon mesterkedik, hogy milyen módon juthatna el a szgházig, hogy kikapcsolja.

Mi most megyünk az osztrákokhoz, igaz, csak átutazóban. De sajna ruhákra már nem futja, örülünk, hogy a benzint ki tudjuk fizetni.
Most van a kocsi a szerelőnél és egy kicsit több dolgot kell cserélni, mint amire számítottunk.Kép ennek pedig anyagi vonzata vanKép
Marad a tescogazdaságosakcios.

Rángat, nyafog...
Legyetek jók
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Ed,

Ne sokkolj, Marci nagyon hörög, de mi ma is sétáltunk:-(((
Dokinéni szerint jót tesz Neki ha nem nedves az idő...

Remélem Kincsi teljesen meggyógyul és sima utatok lesz.

Várunk vissza a beszámolóval.

Puszi,
K.

cuiccolo
 
 


Masodik mondd h a 3-4 eur R.L pólók csak extrém szinekben voltak, mert megesz a fene!!!!
Tegnap arra jöttem..de már zárva volt...na, ja..este 9ig mégsem várhatnak rám...Lehet h hétfön vagy kedden (attól függ mikor megyünk vissza)benézek...bár ha már régóta folyik a sale, biztos Pest már kirabolta...

Cuicco, nem látogatjuk meg inkább du. együtt a B.örsi outletet? Vagy neked most nem aktuális? Akit érdekel összehozhatnánk egy spontán topic-shoppingot...hm? JudYT? Többiek? Csak van ott egy KV-zó is, ha nem találunk semmi érdekeset?

Ha nem, nem ...csak spontán érdeklödöm...vagy akár hétföre sincs programom..

3 körül egy jó két órára "letiltott" a babanet...nem adott hozzászólási panelt...kinek a keze van a dologban...ki rágott már megint be rám?...Kép
timili
 
 


"Letiltott"? velem is sokszor előfordul!

Dorka úgy néz ki beteg, sokat köhög és piroskás a torka.
Nem halsztanánk a shopping-os spontán talit, én benne lennék a dologban.
Holnap nem megyünk úszni, remélem legalább én nem leszek beteg, mert én sem vagyok vmi jól.

K

küldtem mailt.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Ez a piros torok most nagyot arat!

Hátha hétföre kifehéredik...Képvárok addig...
Cuicco, Zita, Matt, Masodik (2<sup>nd</sup>)? Ti?SHopping?
timili
 
 


sziasztok lányok!!

ma olyan szuper napunk volt!

voltunk baba-mama jógán, ami nem igazán jóga, inkább torna (mindenféle jó kis gyakorlatok babáknak mamáknak- még lábukat fogva, fejjel lefelé is lógattuk őket!), meg masszázs, mamáknak még intimtorna is. a tömegközlekedésben mindenki (még a rocker tinédzserek is!) segítőkész volt.
de hannoveri villamosokról, meg, hogy akadálytalanítás, és társai, meg van a véleményem. valóban a hármas villamosra egyedül babakocsival nem lehet felszállni!Kép

Ed, köszi a mozgólépcsős tippet, úgy csináltuk, és így elsőre - szerintem -ügyesek voltunk.

na, egyszóval, jó nap volt a mai.

ildi
matt07
 
 


timi,

mi szívesen mennénk, de budaörs tőlünk babakocsival nagyon messze van!Képmost még kicsik vagyunk hozzá.
de a spontán találkákban benne vagyunk!

ildi
matt07
 
 


Matt a spontán talit oda terveztem...Kép spontán topic-shoppingra...de ha Ti hannover-i vilivel nyomultok akkor valahol Zugló ill. XV. a kiindulópont,nem? Az meg tényleg messze van.
Jó h ´fincsi volt a napotok...a fejenállás hogy tetszett Ádinak? Én ma vizszintesen hónom alá vettem a Kiccsávóm, annyira meglepödött az uj tipusú közlekedéstöl h percekig szóhoz sem jutott...pedig elötte sirt...
Menjetek csak legközelebb is!Én is így tennék...

Ed, jó pihenést!...vagy jó "nyaralást" kívánjak?
Inkább h rendben megérkezzetek oda, ahova mentek, aztán meg haza...
timili
 
 


Timi,

Ma nincs autóm:-(( amúgy mehetnénk. A hétfő az jó lenne..

Ildi,

Jó dolog a jóga én is szemezem vele egy ideje. Mint a babyúszással és semmit nem csinálunk :-((((

Judit,

Mail az nem jött..... Cuiccolo@yahoo.com

K.

cuiccolo
 
 


Kriszti még most sem ment át?

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Hello, ki jön hétfön outletelni? Cuicco, van ott valami büfé?
timili
 
 


Nekünk hétfő ok., Van ilyen food court rész, subway szenya, kávézó meg ilyesmi.....

cuiccolo
 
 


Sziasztok Lányok! Ha valaki közületek szült a Templom dokinál, akkor légyszi meséljetek! Nem tudom, még, hogy Őt válasszam-e, sok bennem a bizonytalankodás. Sok jót hallottam róla, de azt is, hogy "szokatlan" dolgai is vannak. Ilyen ezotériás dolgok, (amelyek nem állnak távol tőlem), de mégis furcsának találnám, vagy mégsem? Nem tudom. Mindenesetre mindenre kíváncsi vagyok, ami segíthet dönteni. Puszi nektek: brandi
brandi
 
 


Sziasztok!
nagyon jo shoppingolast! Timi, kosz, hogy engem is beirtal, jol esett. Sajna azonban en mar a "nagy gyerek" melett dolgozom. Bozony ám! igy a hekoznapok nekem nem idealisak. Meg autovezetési nemtommim is van, szoval, ha nekem vezetni kell, total bepanikolok. Ezen persze dolgozom, marmint ellene, es talan par honap mulva mar sikerul athajtani Bp-en is. Egyszer mar sikerult.
Viszont javasolnek Nektek--amikor jo lesz az ido--, par het mulva, egy szentendrei kirandulast.
Udv
masodik
 
 


Mi nem tudunk menni totál betegek vagyunk ill. én még nem de elég sz..ul vagyok, Dorka hőemelkedéssel küzd, de azért annyira nem nyűgös szerencsére. Tegnap volt kint a dokinéni, azt mondta, hogy lehet az elhúzódó fogzás miatt, egyszerűen nem akar neki áttörni ezért a szervezete könnyebben legyengül.

Nektek jó vásárlást, aztán számoljatok be, hogy láttatok-e vmi jó rucit, érdemes-e menni?

Brandi, sajnos én a Templom doki ügyben nem tudok segíteni.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Brandi, Templomból passzolok
timili
 
 


Timi,

mi újság a "vőlegénnyel" rég hallottunk róla.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Hát Judyt, Téged és Dorkát sosem fogunk élöben látni?

Masodik, tréningezhetnétek Eddel. Asszem ö is edz autóra...KépMég nem erösítetted meg a csiribiri színü pólókat (R.L.)

Na, jó, aki bújt, aki nem hétfön de. outletelünk Cuiccoval...
timili
 
 


Nemtom mi lesz a kézfogóval, mert mi ma már esküvön voltunk...KépKépés , bár nem ö volt a völegény, mégis ö volt a föszereplö és nagyon mulatott.
Még hazafele az úton is mintha egy ideig azon tűnődött volna..."milyen jó kis parti volt,még táncoltam is", mert az anyósülésen többször is spontán mosolygott a támlára...Kép
Bekajált ünnepi barack-almából az ültetőkártyája mögött a kis hippo-s mobilszékében...majd egy nem túl gusztusos röfögés után tiszta pelust is kapott egy damasztabroszos asztalon...szóval nagyon duhajkodott.
timili
 
 


Hajjajj...A pólók sajnos egészen normális színűek voltak. de volt belőluk elég, talán még lesz most is.
masodik
 
 


Hát én sem tudom, hogy találkozunk-e még valaha élőben.

Na joccakát

KépKép
KépKép
ytong
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?