Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelentem végre megvannak az e-mailek! Szóval köszönöm a képeket Snoopytól, Eveytõl, Anikótól, Katitól, bigacsiga Katától, Krisztától és Erikától.Kép Aranyosak és szépek vagytokKép Remélem a többiek is küldenek még képeket, ugye?Kép
Anikó, végre én is láthattam Lili grimaszát, nagyon édiKép

Evey, köszi-köszi a teareceptet, kecskerutát még nem tudtam beszerezni, de így is fantasztikus.Kép

Bigacsiga Kata köszönöm a recepteket.

Emese, a mikulás meglepi átjött, de nem tudtam megnyitniKép

Iboly köszi a karácsonyi lapotKép

Lányok, ti lázcsillapításra mit használtok? Használ valaki Amidazophen kúpot? A dokinõ azt írt fel, a védõnõ szerint meg már nem is használják. Õ a germicid C-t mondta.

Minden névnaposnak és szülinaposnak gratulaKépKépKép

Jamina KépKépKép

Sziasztok, Katica
Katica
 


Jamina!

Ha még jársz itt nõgyogyi elõtt, akkor írj nekem telefonszámot, vagy hívj fel a 242-0791-es számon.
Mindenfajta levelezési lehetõségem megdöglött. Fogadni tudok, küldeni nem. Bocsi.

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Pele, rossz volt ránézni is az általad leírtakra. Tele volt kékkel. Gondoltam, nem túl rózsás a hangulatod. Ezt tényleg jól kifogtad, nem is tudom, mivel vígasztaljalak? Áron nagyon klassz kis srác, gondolj a gyerkõcökre, a Babszemre, talán jobb kedved lesz! Azért küldök sok sárgát neked:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Juca, a "partizánharcban" benne vagyokKépRemélem a kisfiad már jobban van, 39 fokos láz az már igen magas, mit mondott a doki, vajon meddig tarthat? Biztos, hogy az oltás miatt van? Állítólag itt van az influenza...

Katica, mi is Germicidet használunk, de csak oltáskor. Amikor beteg volt, Panadolt, késõbb Nurofen-t írt ki a doki. Valami baj van, vagy csak általánosan kérdezted?

Zsóka, hogy van a fogad?

Barika, csatlakoznék Ildihez, ha hétköznap lesz a tali, akkor szinte 100%, hogy nem tudunk menni!

Emese, 100 db palacsinta? Hány óráig sütötted? Ide nem küldenél egy párat? Én is imádom a palacsintát!

Jamina, hogy vagy?

Ancsa, Tomi hogy áll állásügyileg? A múltkor mesélted, hogy egyedül felállt. Utána az álldogálás következik kapaszkodás nélkül, aztán meg elindul?

Képzeljétek, tegnap észrevettem, hogy felül kibújt a 4. fogacska! Tudtam én, hogy már megint ezért nem alszunk!
Közben meg jól le is buktunkKép Csongival tegnap sétálni voltunk, majd mikor megérkeztünk kivettem a kocsiból, és fogtam a két kezét, õ meg belebandukolt a nagy hóba. Nem voltunk sokáig, nyitom a bejárati ajtót, jön egy nõ, kérdezi, hogy õ a Csongi? Na, õ meg a helyettes védõnõ! És a gyerek már így jár a hóban? (Éreztem a nem tetszést a hangjában)Ja, mondom, csak kipróbáltuk...KépAmúgy tisztára lesett, amikor tájékoztattam, hogy Csongi még szopizik. Gondolom elég kevés ilyen anyukával találkozik errefelé. Jól kikérdezett, alvás, evés, kakiügyileg. Legalább ezt érdekelte. Mert a sajátunk az megkérdezi, jól vannak? Igen. Akkor viszlát.

Na, akkor most én is annyit mondok: Viszlát

Évi
Évi (Évi)
 

 
 

Sziasztok!

Katica, a másik topicba írtam a lázcsillapítókkal kapcs, meg linkeket is tettem neked!

Pele, ez rémes!!! Hasonlót sikerült nekem is átélni jó tízéve, akkor még bankkártya nélkül. Azóta rettegek az ilyesmitõl. Próbálj optimista gondolatokat találni hozzá, mint pl. hogy szép újfajta személyid lesz, kitudja hány évig nem kell majd hosszabbítani, meg ilyesmi! Ja, meg szép új fotót is lehet tenni bele!

Emese: abban az erdõben egyszer (atlétika edzésen futás közben...) vaddisznót is véltünk látni ám! Bár az is igaz, 78-ban 20 Ft-ot találtunk ott, amibõl megfagyizott az osztály!

Modemben nagyon nem tudok reklamálni, merthogy ajándék lónak ne nézd a fogát...

Jelentem sokaknak elküldtem a kérdõívet, lehet reklamálni, ha nem.

100 palacsinta, hm. Emese, nektek annyi még elég??? Másoknak: a dolognak az a titka, hogy legalább 3 palacsintasütõvel kell csinálni... én úgy 6-7 litert szoktam megsütni (kicsi palacsintasütõkben). Csekély 2-3 óra az egész, viszont klasszul lehet közben rejtvényt fejteni, hûtõt takarítani, és egyéb hasonló tevékenységeket folytatni.
Ma kiderült, nekünk is kell bevinni az oviba Karácsonyra sütit. Itt elfelejtették kiírni, hogy hazait nem lehet...

Jaj, lányok, nem is meséltem, szombaton színházban voltunk. Oviból kaptunk ingyenjegyeket. Óz volt a történet. De a lényeg, itt helyben!! Ugyanis megnyitotta kapuit a Gózon Gyula Kamaraszínház. AKinek a XVII nincs túl messze, bátran merem ajánlani, nagyon klassz volt! (na meg pláne, hogy nem kell hozzá másfél órát utazni)

Na, sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Lányok!
Most döbbentem rá, miélyen közel a karácsony, és még sehogyse állok az elõkészületekkel. Úgyhogy addig visszafogott leszek babanetügyileg.
Mindenkinek köszi a kérdõíveket, leveleket, üdvözlõlapokat, hozzászólásokat. Ha utolértem magamat, majd írogatok bõvebben.
Tetvek tûnõfélben, mindenki ecetszagúKép
Nekem meg megjött és 1-2. nap igencsak szenvedõs, Meristinnel is.Kép
Megyek is lepihenni, amíg hagynak.

Ildi!
Nem lehetne a kérdõívedet olvasható formában megkapni? Tele van rejtjelekkelKép

Pusszantás:
Edóka
aki le van maradva, mint a borravaló Kép Kép
Edóka
 


Sziasztok

Edóka,
nálam rosszabbul nem állhatsz. Tegnap kiverték a közfalat, mindent, de mindent két centi vastagon borít téglapor. A 2 méter széles és 2,5 m magas szekrényem tartalma jobb híján a szoba közepén lakik.... Kilátástalan... Petrus meg mindenben segít.
Ami a Meristint illeti, konzultálj az orvosoddal. amikor 10 éve a mostani nõgyógyimhoz kerültem, elregéltem neki, hogy hozzám minden havi körnél jön ám az ügyelet... azt mondta, hgopy meg is érdemlem, hgoy ha Meristint, Algopyrint, No-spat, Rulidot, meg hasonlókat eszek, mert ezeket már 15 éve nem használják. Azt mondta, egyek 3-4*1 Ibuprophent, és semmi gondom se lesz. Én felettéb gyanakodva fogadtam az ötletét, mert hát eddig az óránkén két marék gyógyszer sem használt, némi alkohollal vegyítve sem, majd pont ez a négy szem pirula válik be. Bevált.

Pele,
hát igen. Nem pont erre vágyik az ember karácsony elõtt, költözéskor.....

Jamina,
gratulálok!!! Nyugi a hányingernek is vége lesz egyszer, legalább nem szedsz föl kilókat az ünnapak alattKép. És legalább hangulatos, a karácsonyfa alatt azon gondolkodni, hogy hányni vagy nem hányni, ez itt a kérdés.Kép

Amí ma reggel zuhanyoztam, Petra megette a reggelire gyártott sonkás szendvicsemet. Babamenü: gluténmentes kenyér biosonkávalKép. Ma este különben vigyorpartira kell mennem, úgyhogy ma már megvolt fodrász, kozmetikus (elégedetten ülök a téglapor tetejénKép), lassan sminkelhetek is. Irgalmatlanul fáj mindkét csípõizületem, és még 5-6 órát kell tûsarkúban billegnem, és mindenkivel bájosan társalogni semmitmondó dolgokról, úgy, hogy közben féken kell tartani a számKép. Viszont a Gundel fõzKép.
Képzeljétek, látok! Nem fáj a fejem sem! Kár, hgoy fürdeni sm tudok szemüveg nálkül, mert akkor jön a fejgörcs!

Pankamama,
a züllés második felvonására is vevõ vagyok!!!!!

További jó készülõdést az ünnepre

madárka
madárka (mad&aacut
 


Lányok, most csak ennyit:

Az uterus nagyobb, benne 30 mm-es petezsák van embriócsomóval. CRL: 13 mm
Gestatio: méret alapján 7-8. hét.


Majd késõbb még jövök és bõbeszédûbb leszek Kép

Jamina Kép
jamina
 
 


Sziasztok!

Jaj alig gyõztelek Titeket olvasni, ez a két hét, amíg nem volt telefonunk, meg a költözés miatt ostrom állapotok voltak, bepótolhatatlan. Sajnos elolvasni is csak a tegnapi napot volt idõm, de letöltöttem a többit is, és egyszer pótolom.
A képeket mindenkinek köszönjük, a Kinga minden képnél amin baba látható hangosan sikít.

Pankamama: utólag is köszi, hogy megszervezted a talit, nagyon jól éreztem magam. Köszi még egyszer!!!
Geri!
Gratula Lilinek a függõleges álláshoz, nagyon ügyi baba.

Jamina!
Neked pedig gratulálunk a babához, remélem a Continuin ellenére is minden rendben lesz. Eddig még errõl a gyógyszerrõl jót nem hallottam, bár egy baba az elég jó dolog.

Pele!
Sokszor eszembe jutsz, vajon hogy bírod a költözködést, én egy gyerekkel is nagyon nehezen, Ti pedig sokkal többen vagytok. Közben elolvastam, hogy még nem költöztök ,és a pénztárcád is bánja, jaj jaj, de ez az Áron igazán szupi gyerek. A Hannának jobbulást.

Lassan befejezem, mert még mindig egész nap takarítunk, és nagyon fáradt vagyok. Persze a Kinga is tevékenyen részt akar venni, így erõsen hátráltatja a munkát . Tegnap a létra alsó fokáról kellett leszednem.
Ja és hagy dicsekedjem vasárnap egy éves lesz a Kinga, el sem hiszem, most született, imádom, persze tudom mindenki így van a sajátjával  .

Madárka!
Látom Neked sem jobb mint Nekem Kép Kép

Azért bármilyen züllésben bármikor benne vagyok ne felejtsetek szólni, és a Naplás-tóhoz is szívesen kimegyünk, majd nézzük, hogyan koriztok. Mostmár nekünk is nagyon közel van. 

Mindenkinek jó karácsonyi elõkészületeket!!!

Pusz!

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok!

Sikerült megint jól lemaradnom. Karácsonyi készülõdéssel kapcsolatban is, topicozással is. Még nincs meg az összes ajándék, nem láttam számomra tetszetõs csomagoló papírt... Majd csak lesz valami... De jó lenne ha tényleg létezne a Jézuska!

Képzeljétek micsoda hõs volt a férjem (megígértem neki, hogy elmesélem Nektek): szombaton elvitte Kittit egyedül, tömegközlekedve, babakocsival úszni!!!! Most tömegközlekedett vele elõször, az uszodába is most vetkõztette-öltöztette egyedül. Mindent a szájába kellett ugyan rágni elõtte, hogy mit hogyan, mikor csináljon. Próbált mindent kitalálni, hogy ne kelljen menni, végsõ pillanatig küzdött (hogy megússzaKép), de végül csak megoldotta egyedül. Igaz 2 órával késõbb értek haza, mintha együtt mentünk volna, de sebaj...

Kezdek beletörõdni, hogy Kitti nem mászik, és nem is fog. Kapaszkodva egyre könnyedebben járja be a szobát, sokszor próbálkozik a kapaszkodás nélküli álldogálással, egyre hosszabb ideig bírja, és újra, meg újra próbálgatja.

Pele! Még mindig KépKépKépKépKépKép meg KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép utóbbiból többKépKépKép Áron tényleg szupi srác!

Jamina!!!!! GRATULÁLOK!!!!

Ja, errõl jut eszembe. Jól félreértettek lányok babaügyileg. Nem mi vagyunk baba projektben, hanem egy ismerõs házaspár. Nekik szeretnék LLL nyomtatványokat "ajándékozni", ui. az elsõ babával nem volt túl sikeres a szopi. Én még nem is menstruálok, na jó tudom, hogy attól még akár lehetne is, de én oly lusta anyuka vagyok. Szeretem magam kipihenni, mielõtt jön a következõ éjszakai cici-tartozék. Még jó, hogy korán elkezdtem a dolgot, így van idõm a ráhagyásraKépKépKép

Anikó! Errõl a vízszintes-függõleges keverésrõl jutott eszembe. Nem azt mondtad, hogy Te sem másztál? A b és d betûvel nem volt gondod (bocsi, ha túl személyeskedõ a kérdésKépKépKépKép)

Evey! Nem kaptam züllõs képeketKépKépKépKép Pedig úgy rémlik, mintha ott lettem volnaKép Kitöltõsdit sem kaptam TõledKép
Szilveszterrel kapcsolatban kiderült már, hogy kiöltözõs lesz, avagy lazaság a köbön? Ja, és hányadikáig leszünk?
Hólapátolás, fûnyírás ügyben ennyit fizessek amiért megengedet, hogy csináljamKépKépKépKépKép
Jobbulást!!!!

Ildi! Képek megjöttek, küzdelmeidet siker koronázta! Köszönöm. El vagytok mostmár Ti is mentve magamnakKép Borzasztó lenne, ha nem tudnál jönni 2 hétig. Húhhha, csak gondolj bele mennyit kéne utána pótolni...

Verus! Nagyon ari vagyKép El is pirultam...

PM! Krémet ma kaptam Emesétõl, kipróbáljuk, ha beválik tud nekünk feliratni. Úgyhogy nagyon-nagyon köszi, de egyenlõre tesztelésben vagyunk. Budai züllés tulképp okés, de ha az a "legjobb", akkor annak gondolom "legmagasabb" ára van. Remélem megcáfolsz.

Amúgy akkor hétvégei talival kapcsolatban ismét ott tartunk, hogy bölcsi, végsõ esetben a suli amit már megkérdeztem?
Mi ugyan tudunk menni hétköznap is, de nagyon jó lenne, ha olyanokkal is tudnánk találkozni, akiknek csak a hétvége jó...

Költözõknek kitartást! Lebegjen a szemetek elõtt a cél! Egyszer vége lesz, és akkor milyen jó lesz a szép új otthonban csücsükélniKép

Mindenkinek köszönöm az karácsonyi üdvözlõlapokat!

Adri, Kriszta nagyon eltüntek, vajh' mi lehet velük?

Na, majdnem elfelejtettem (nem is lenne csoda, ennyi idõvel a pizsiosztás után) Emese segítségével feltettem a margitszigeti talis képeket. Elérési útvonal: Ismerjük meg egymást - margitszigeti tali 2001. október

Puszi
Jó éjt!
Kati

ui: amíg írtam ezt a hozzászólást 3x követelte cicikéjét a szájába a legkisebbik zsarnok családtagunk...
Ez borzalmas... Én alvós babát kérek a Jézuskától!!!
cskati
 
 


Sziasztok!

Mindenkitõl ezer bocs, aki több olvashatatlan példányt kapott tõlem a kérdõívbõl, lelkem rajta, kipróbáltam többféleképp, saját magamnak olykor eljött rendesen, nem értem én ezt a dilis freemailt. Ha valamit nem bírtok kiötölni, szívesen válaszolok rá külön.
Bocsi bocsi bocsi.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Jöttem dicsekedni, remélem nem haragszotok meg érte. Kép Tomi elindult! Igaz még nem nagy távokat megy, csak 1,5-2 métert, de önállóan és egyre bátrabban. Tegnap csinálta elõször, de nagyon belejött, ha nem vagyok túl messze tõle, akkor odatotyog mindig. Persze elõtte mindig beméri a távolságot (okos gyerek módjára Kép) és ha túl nagy akkor inkább négykézláb jön. Kép Ez számára még a közlekedés gyorsabb formája.
Köszönöm mindenkinek a képeslapokat, képeket, kérdõíveket, úgyhiszem én mindenkitõl megkaptam.

Jamina!
GRATULÁLOK! Hidd el nem lesz olyan rossz a kicsi korkülönbség. Állítólag csak az elsõ év nehéz. Kép

Juca!
Remélem Vili már jobban van. Tényleg az oltástól lett lázas?

Verus!
Nagyon logikusan gondolkozik a fiad! Kép Azért hihetetlen micsoda összefüggéseket képesek meglátni.

Pele!
Szörnyü milyen emberek vannak! Képesek meglopni egy kismamát két gyerköccel. KépKépKépKép De Áron tündéri. KépKépKépKép

Katica!
Nekünk is a Germicid-C-t adta a doktornénink. De magas láznál nekünk nem jött be. Lányom 39 fokos láza kettõtõl sem ment le. Utána végsõ elkeseredésemben adtam neki Amidazophen-t és fél óra múlva már rendben volt. Nem tudom miért nem hatott, mert elvileg a hatóanyag ugyanaz. Ugyan ez egyszeri tapasztalat, mert szerencsére se elõtte, se azóta nem volt ilyen magas láza egyik csemetének se. Mindenesetre nekünk mindkettõbõl van itthon.

Évi!
Mint fentebb írtam Tomi most már el is indult. Igen úgy müködik elvileg ahogy írtad. Felállás, álldogálás, egy-két lépés, elindulás. Mondjuk Timi ebben is fordított gyerek volt, mert 13 hónaposan ment, de kapaszkódó nélkül önállóan csak 15 hónaposan állt fel. Fogacskához gratula. A védõnõvel meg ne foglalkozz! Különben hogy ismerné meg Csongi a havat. KépKép

Madárka!
Örülj, hogy Petrus mindenben segít! Kép Gondolj arra, hogy 10-12 év múlva már nem lesz ilyen lelkes. KépKép

Kati!
Lehet, hogy a férjed annyira élvezte a sétát Kittivel, hogy még tettek egy pluszt kört, és azért értek haza 2 órával késõbb. KépKép Én is azt hittem ti készültök újabb babára, de nagyon is meg tudlak érteni, hogy pihenni szeretnél elõtte egy kicsit. Mit nem adnék én is 8 óra egybefüggõ alvásért! KépKép

A budai talira én is vevõ lennék, de azt hiszem csak akkor tudok majd elmenni, ha lesz aki visz illetve hazahoz, mert különben nagyon messze van utazásilag. Kép

Hát most ennyire futotta tõlem.

Sziasztok

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!
Nagyon sokan felvetettétek,hogy a babanetes tali ne hétköznap legyen,már intézkedtem és azt mondták,hogy január 5-re megtudják mondani mikor lesz szabad hely valamelyik hétvégi napon február 19. elött!!!Lesz a Rózsában csak nem tudják mikor,mert hétvégenként szinházi elöadások szoktak lenni,és még a jan végi tervek nincsenek meg!!!!!!

PIldi:Nem hagyhattam,hogy kemaradj a taliból,így rögtön intézkedtem!!!!Nagyon szépek a gyermekeid,büszke lehetsz rájuk.Megkaptam a képeket és köszönöm!!!Hétvégén már mindenkinek tudok én is küldeni!!!!!

Jamina:NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A LEGKISSEBB ÉRKEZÉSÉHEZ ÉS NAGYON SOK ERÖT EGÉSZSÉGET,ÉS VIGYÁZZATOK NAGYON MAGATOKRA!!!!

anyanyanya:Gratulálok Tomi elindulásához!!!
Képzeljétek a Dórikának kilátszik a csipkéje az inye felett!!!!!!

Iboly:Köszönöm a gratulációt!

MINDENKINEK ÜZENEM,HOGY MINDENT MEGTESZEK ANNAK ÉRDEKÉBEN,HOGY A BABANETES TALI HÉTVÉGÉRE ÁTKERÜLJÖN!!!!!!ÚJ IDÖPONTOT CSAK JANUÁR 5 UTÁN TUDOK NEKTEK MONDANI!!!!

Remélem még karácsony elött tudok nektek írni!!!
Most csak ily rövíden,majd legközelebb hosszabban!!!
Sziasztok!!!!!MAILOM:bogdanyine.andi@postaladaja.hu
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok!

Jamina! Én is, én is én is gratulálok!!!!! Olyan jó nektek!!!! Vigyázz magatokra!!!

Kati! nem volt gonbom a b és d betûkkel. Nem értem miért kérbezeb? Kéne?KépKépKépKép Igen: nem másztam egy centit sem. Ellenben hamar jártam, mint Kitti és van egy diplomám is. Úgyhogy ne aggódjKépKépKépKép na jó a diploma nem jár ésszel, de nálam... KépKépKép

Pele! Nagyon sajnálom ami történt KépKépKépKépKépKép Apukám kocsiját 2 hete törték fel, akkor elvitték az összes ajándékot, amit Lilinek és a gyerek rokonoknak vett, vmint bankkártyákat, papírokat stb... Átérzem, amit érzel.

Evey! Köszi a képeket. Szerintem darabokban küld el a Katinak, mert a freemailje nem fogad egyszerre több képet és a végén még azt hiszi, hogy te sem szereted... KépKépKép

Lili adatai: 9 kiló és 76 cm. tegnap mérettem le. Hízott 30 dkg-ot, ahhoz képest, hogy még mindig nem eszik úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Bár ma spagettit evett meg almát harapdált, õ ette le miután meghámoztam. Tegnap banánt ugyanígy Apukájával harapdálva ette.

Emese! 100 palacsinta... Durva...

Ma találtam jó ajándékot Lilinek, a Bel Bebe Clementoni cégnek vannak nagyon édes kis játékai, azt fogok venni. Igaz már csak az anyósomék nevében, mert én vettem már neki ajándékot és csak 1-et kap tõlünk. És vettem az Ikeában egymásba rakhatós dobozokat, azokat becsomagolom hadd bontogassa és rakosgassa.

Ma csináltam marcipánt abból a receptgyûjteménybõl, amit Jamina küldött. Fincsi lett, de még szilárdulnia kell.

Halihó:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!

Elõször is Adri, Gallainé Magdi, Kriszta merre vagytok?

Pele! Pont ezt mondtam én is a férjemnek, hogy milyen világot élünk, ha valaki 2 kisgyerekkel lévõ kismamát lop meg? Ilyenkor utálom az embereketKép Tudom ez hülyeség, de így érzek. Persze ne keseredj el, valami jó van ebben isKép Áron nagyon aranyos, õértük érdemes mindent csinálni, HAnnának meg remélem nem megy fel a hõje.

KingAndi! Köszönöm. Örülök, hogy a nagyján túl vagytok. Kis szülinapost Isten éltesseKépKépKorizáskor telcsizek. Jó?

Kati! Akkor félreértettünk baba ügyben. nem baj, Pláne, hogy Kitti baba ilyen kis zsarnokKépApának mondd meg, hogy nagyon ügyi. Akkor a receptet kiváltjuk mi. Ha pizzáznál, akkor átlagos pizzaár van, meg vannak hagyományos kaják is. Nem vészes az ára.

Madárka! Na, milyen volt a" csevej" party? Minek Neked smink, ha már ellepett a téglapor?KépViszont a látásod miatt örülök. A mi lányunk is mindent enne a bébipapi kivételével. Ez vanKép

Jamina! Örülök a kis 7-8 hetes Pinduritoknak. Írjál többet!!!!

Barika! Mi is jobban örülnénk a hétvégének, és tök jó, hogy próbálod intézni. Dórika fogának örülök.

Ancsa! Gratula a járáshoz. Ügyi a kisfiad.A talit valahogy megoldjuk.

ÉvI! na nem itten partizánkodni, inkább jönni talizni. KépKép
Ti is már így jártok kézenfogva? Pláne hóban? Hát milyen anya vagy te? KépKépKépKépKépKépÜgyik vagytok.

Emese! Én is kérek palacsintát, csokisat, meg csokisat, meg csoki....

Edóka! Hajrá!

Iboly! Na én ezért fogok csak szombaton sütni. Remélem. De késõbb.....


Nálunk a helyzet változatlan. Nem mászunk, nem állunk, kúszunk, gurulunk, üldögélünk. Hát nem egy idegbeteg alkat a lányom. Képes 1 órán át elüldögélni és eljátszani magában 1 db kockával. Nappal is alszik 2x 2 órát, éjjel is 12 órát, szerintem õ egy nyugis /lusti / baba. Nem is bánomKép


Na errõl ennyit. Jó készülõdést!


Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!
Holnaptól nem megyünk oviba, egész nap mézeskalácsot fogunk sütni, meg díszítgetjük a lakást. (Jobb ezeket olyankor csinálni, amikor Apánk nincs itthon...) Majd holnap mesélek, mi sült ki belõle.
Olyan jó ovasni, hogy Ti már mennyire készen vagytok karácsonyra! Én egyelõre csak kikészülve vagyok: ajándékhiány, idõhiány, pénzhiány, mire odajutunk, hogy meghatódva kéne állni a fa alatt, hulla leszek!

Pele! Kép Így karácsony és költözés elõtt! MegintKép!!!

Katica! Nekünk szoktak ilyen kúpot felírni, sõt, dokinéni azt mondta, hogy ha nagy gáz van, akkor 4 óránként a Germiciddel váltogatva lehet adni.
Mikulást megpróbálom újra!

Évi! Hát, eltartott egy darabig, mire elkészült a palacsinta! De megérte, mert másnap annnnnyira örültek a gyerekek az oviban!
4. foghoz gratula!

Ildi! Nekem van egy spéci palacsintasütõm. Elektromos. Úgy néz ki, mint egy normális, csak domború a sütõ része, az forrósodik fel. Az egészet bele kell fordítani a tésztába, ráragad, megsül, lehúzod, kész. Megfordítani sem kell. Így azért egyszerûbb volt. Na, most kiderült, hogy nem is vagyok olyan szuper, aki félkézzel, fülén a három gyerekkel ripsz-ropsz levág 100 palacsintát! Kép
Erdõrõl meg még tárgyalunk. Mi csak rókát láttunk, meg néha le van zárva a fél erdõ, amikor döglött veszettet talál valaki. De jó hely, nem? Kép

Madárka! Hát, nem irigyellek! Téglapor, kényszeres vigyorparti… Azért a kaja jó volt?
És örülök, hogy látsz! Komolyan!

Ancsa! Gratula az elsõ lépésekhez! Remélem, videokamerával álltok a háta mögött és minden új lépését veszitek! Kép

PM! Panka szerintem nagyon szupi csaj, hogy ilyen jól elvan magában! Visszasírjátok még (Kati is!!!!), azt az idõt, amikor leraktátok valahová és 10 perc múlva még mindig ugyanott találtátok! Kép

Adri! Köszi a képeket! Nekem a hokis tetszett a legjobban, de a mikulássapkás se semmi! Kép

Mindenkinek millió puszi, holnap sütés után jövök!
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Tök jóóó volt a Harry Potter!!!! Tegnap voltunk megnézni. Bezzeg a pakolás, az nem halad!

Zsóka!
Nem írtál...

Anikó!
Hát azért ez se semmi, kisgyerekek ajándékát ellopni! Szegény apukádnak is megvan akkor a program az iratok pótlásávalKép

Pankamama!
Örülj a nyugis babádnak! Én épp ma határoztam el, hogy betelt a pohár, és az itt töltött hátralévõ 1 hétre is muszáj leszek hûtõ- és szekrényzárat venni. Eddig Hannus csak a konyhaszekrényt nyitogatta, kivette az almát, mandarint, banánt, héjastul megrágcsálta, szétdobálta a rágott darabokat mindenfelé. Ezzel még együtt tudtam élni. De most már a hûtõ nyitjára is rájött. Kb. 85x tettem ma vissza a kenõmájast, szalámit, sajtot, tojásos dobozt. Aztán megkaparintott egy joghurtot, és ügyin szétpukkasztotta a dobozt, úgyhogy mindent beterített a joghurtKépKép Képzelhetitek! Úgyhogy erre mondtam, hogy itt legyen a megállj, mert már fürödni is úgy fürdök, hogy közben lelki szemeim elõtt látom a kialakuló csatateret.

Ancsa!
Gratula Tominak!!!

Adri!
Köszi a képeket, nagyon aranyosak!!!! Leevi igazi kis angyalka!

Madárka!
Akkor viszonylag hamar sikerült hozzászoknod a szemüveghez.
Hááát, a tûsarkú nem épp kényelmes kismamaviselet. Azért remélem, túléltedKép

Jamina!
KépKépKépKépKépKép

KingAndi!
Kingának elõre is boldog szülinapot!

Kati!
Csomagolót még én sem találtam...Tavaly is egyszínûbe csomagoltam a végén, mert nem láttam sehol sem jobbat.
Alvós baba: azért a lehetetlen kívánságokat a Jézuska sem tudja teljesíteni...Kép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Keddi napom: Kikkó meggyógyult. Indulunk az oviba. Vagyis indulnánk. A "dög"(kocsi) megint nem indult. Ráraktam a töltöre. Azután sem indult. Mit tegyek? Karácsonyi ünnep volt az oviba. Elkértem a szomszéd (barátnöm) kocsiját. Eközben a kutya átszökött utánam a másik szomszédba, persze ahhoz, akivel pont nem vagyunk beszélö viszonyba (rokon). Végül sikeresen beértünk az oviba. De ekkor már a sírótgörcs kerülgetett. A kocsi még délben sem akart indulni. Nem akartam megint elkérni a barátnöm kocsiját, mivel már visszaálltam vele a garázsba is. Taxit hívtam. Az egészböl Kikkó járt jobban, mert két másik kocsival is utazott egy nap alatt. Kép Délután visszamentünk a közös karácsonyi ünnepségre. Énekeltek, verset mondtak, megkínáltak mindenkit saját maguk díszitetten mézessel. Ettünk beiglit is. Szép volt. Kikkó is élvezte.

Adrián még mindig beteg. Nagyon csúnyán köhög. Adom neki a bronchicum szirupot. Nekem pedig azt hiszem inhüvelygyulladásom lehet, mert nem bírok még egy üres poharat sem felemelni a jobb kezemmel. Szóval nálunk most így áll a helyzet.Kép
Mondjatok valamit erre problémára: Kikkó sosem akarja felvenni azt, amit kikészítek neki reggel, mármint ruhát. Mindig egy topis gatyáját akarja felvenni, amit itthoni használatra tartok fent. Ott egy csomó jó cucc és egyszer nem volt még rajta. Mit lehet tenni? Tud valaki vmi okosat mondani, hogy mit tegyek?Kép

Juca! Jobbulást Vilinek!

fDia! Nektek is jobbulást! Szívesen elmegyünk hozzátok, majd küldök sms-t. Kép

Jamina! Ha van egy kis idöd, írd már le, hogy pontosan hogy is volt ez a Continuin mellett megfoganás? Én is azt szedek. Ki is hagytál véletlenül egyet? Három fiútól én is félek. A köv. terhesség elött el akarok menni ahhoz a dokihoz, aki a Jónás módszerrel kiszámolja mikor kell csinálni, hogy lány legyen. Ha meg van a pontos szül.dátum, írd le és beteszem a táblázatba!

Pele, Madárka! Ha jól emlékszem, nektek május 2.?

Lányok! Amint mindenki visszajelzett züllös képekkel kapcs., rögtön felteszem közszemlére.

Verus! Ne mondj már ilyet, hogy görény vagy azon a képen! Akinek ilyen fasza kis frizurája van, az eleve nem lehet görény. Csak te látod úgy! Gondold meg, hogy feltehetem-e. Különben is, azon a képen PM marha jól lebukik! Mármint mint züllö anya!KépKép A fiad logikusan gondolkozik és boldog névnapot neki!Kép

Iboly! Ne csináld már, hogy egész télen nem akarsz jönni zülleni! Gyere szánkóval!Kép

Pele! Nagyon sajnálom, hogy ilyen pórul jártál! És még én panaszkodom fentebb.KépAzért olvasom nálatok is zajlik az élet otthon is!KépKép Megsütöttem a mézest. Várom a puhulást!Kép

Katica! Örülök, hogy jó a tea. Ha látok valahol kecskerutát, veszek egy-két zacsival. Írd meg a címed emailben és elküldöm postán.KépMi is a Germicid C-t használjuk. Bár magas láz esetén vmilyen gyógyszertárban csinált kúpot használtunk, de nem jut eszembe a neve. 39 fok és feletti lázra az a jó.

Madárka! Fal:Kép Ismerem az érzést, amikor szétverik a lakást és akkor kell menni vhová, próbálj öltözni, sminkelni, stb.

Kati! Gratula a hös lovagnak!Kép

Ancsa! Gratula Tominak és boldog névnapot neki!KépKépKép

Anikó! Elküldtem a Katinak is végre, remélem átment. Most még Lieselnek fogom még egyszer. A Kati tudja, hogy szeretem.Kép

Edóka! Júliádnak boldog szülinapot!Kép

Emeském! Leírhatnád a titkát annak a szupi képnek, amit csináltál szalvétából!Kép Van egy csomó régi szalvétánk, olyan gyönyörûek.

Most megyek és küldözgetem tovább szépen lista szerint a kérdõíveket.

Puszillak titeket:

Evey
evey
 
 


Sziasztok, lányok!

Úgy szeretlek benneteket KépKépKépKépKép! Azt hiszem, az elõzõ terhességem alatt összesen nem kaptam ennyi kedves szót, na nem azért, mert nem volt, hanem mert Ti vagytok naggggggggyon aranyosak!
Elárulom Nektek, hogy még mindig csak Ti tudjátok Kép, szülõkkel és egyéb rokonokkal karácsonykor tervezzük közölni a NAGY HÍRT.

Jól vagyunk, már kezdem elhinni, hogy tényleg eggyel többen leszünk jövõre. A kezdeti kétségbeesés már elmúlt. Apa gyorsabban feldolgozta, mint én, olyan aranyos, már most simogatja a Pocaklakót!

Bebus szerintem mindent tud. Már az is gyanús volt ugye, hogy abbahagyja a szopizást. Mostanában meg olyan kis hisztis lett, hogy csuda Kép. De nem ám bõg, ha nem tetszik neki valami, hanem sikítozik. Elõször még mindig felkaptam, hogy hagyja abba, mert irtóra áthallatszik a szomszédokhoz, és nem akarom, hogy rámküldjék a gyivit Kép, de mostmár hagyom, hadd csinálja, elõbb-utóbb belefárad.

Többen kérdeztétek, hogy hogy esett mag ez a ,,Continuin-kaland". Verus, errõl Te is tudnál mesélni Kép
Rendszeresen szedtem, nem hagytam ki egy napot sem, mindig nagyjából azonos idõben, nem volt mellette hasmenésem, nem hánytam ki egyszer sem -szvsz csak annyi lehet az oka, amit a dokim meg a védõnõm is mondott, hogy csak akkor igazán megbízható ez a tabletta, ha mellette naponta 6-7 alkalommal szoptatsz. Viszont mi ugye kezdetektõl fogva tápszert is ettünk a szopi mellé, így nem érvényesült olyan intenzíven a szoptatás fogamzásgátló hatása. Tehát aki nem csak szoptat, az gyorsan térjen át más módszerre, hacsak nem akar kistestvért Kép.

Pelcsike Kép,
nagyon szomorú dolog ez a pénztárca-lopás. Ezeknek a tolvajoknak nincs anyjuk, hogy még egy 2,5 gyerekes anyukára sincsenek tekintettel?! KépKépKép
Áronra viszont büszke lehetsz (meg persze Hannusra is)Kép

Evey,
gyógypuszi Adriánnak és Neked: KépKépKépKépKép
Erre az öltözködéses dolgora: egyszer láttam a tévében, hogy hasonló problámáját (a gyerek sosem volt hajlandó azt felvenni, amit anyuka akart ráadni) úgy oldotta meg az anya, hogy mindig 2 ruhát készített ki, és abból választhatott a csemete. Így már nem volt hiszti.
Számításaim szerint a szülés várható idõpontja: júli. 31. (apukám örülni fog, neki is ekkor van a szülinapja)

Emese,
hidd el, nem Te vagy az egyetlen, akinek még legalább 2 hétre lenne szüksége, hogy minden elkészüljön karácsonyra. Nálam még se ajándék, se nagytakarítás, se díszek a fára... Viszont tegnap fogtam magam és sütöttem narancsos linzert meg habcsókot (pontosabban habkarika akart lenni a fára, de egy kicsit szétfolyt, úgyhogy majd csak simán megesszük) Nem volt egyszerû hadmûvelet, Bebét beraktak a hordozójába, vittem magammal a konyhába, adtam neki egy rakás játékot -és így sikítozott velem a konyhában Kép.

PM,
irígyellek Panka lustiságáért Kép Mit nem adnék, ha Bebus is így elüldögélne magában! (óhajtójel) Megjegyzem, még ülni sem tud -bár ez így nem teljesen igaz, mert pár másodpercig gyönyörûen megül, de aztán észbekap, hogy õ NEM TUD még ülni! és pofára esik.

Anikó,
apukádnak: KépKépKép
Lilinek és Neked: KépKépKép

Ancsa,
gratula Tomi ,,jártasságához" Maholnap már beszél és lányok után futkos Kép

Cskati,
alvós baba ügyben: KépKépKép

Kingandi:
Boldog szülinapot Kingának Kép! Bár szegény, karácsony táján születni, olyan, mintha az embernek nem is lenne külön szülinapja (saját esetem a Mikulással)

Madárka,
a hányásnak erre az elõnyére (kevesebb karácsonyi kiló) még nem is gondoltam. na, majd legközelebb, amikor rámtör ,,az érzés", ez fog lebegni a szemem elõtt Kép
A Gundeles kajáért máskülönben irígykednék, de jelen esetben oly mindegy, hogy vajas kifli vagy lazackrém fordul-e vissza.

Iboly,
nem tudom, hogy tegnap félkómás állapotomban mondtam-e, de ha nem, akkor most mondom: olyan jól esett, hogy felhívtál! Sütéssel meg hajrá! Majd küldöm a kígyós receptet Kép

Lányok, szvsz nagyon hosszú lettem, elnézést kérek érte. Mindenkinek sok puszit küldünk:
Jamina és a Pocaklakó Kép

Ui: fiúnév-tippeink vannak csak (Zoltán, Kristóf, Zalán, Bálint, Milán); de lánynév nem jut eszünkbe használható. Az Anna nagyon tetszik, de sajnos most túlságosan felkapott lett...
Ötletek?
jamina
 
 


Sziasztok!

Balu most beteg, úgyhogy keveset tudok itt lenni Kép

Evey: az inhüvelygyulladással vigyázz. Amíg tudod, pihentesd, mert nekemm már 4-szer volt gipszelve a kezem emiatt, és az rettenetes!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

KingAndi, boldog szülinapot a lányodnak!

Ancsa, gratulálok Tominak, meglátod hipp hopp a 1.5 méterbõl 15 lesz!

BarikaAndi: köszönöm! LÁtom nem hiába reklamáltam!!

KAdri: megjöttek a képek, köszönöm! Nagyon klasszak lettek!

Emese: ja, úgy könnyû!! Bár én meg megszoktam az enyémet, gimis koromban nyáron dolgoztam egy büfében, ott 6 palacsintasütõvel sütöttük a palacsintát, hétköznap 3, hétvégén 5 kg lisztbõl, szóval megszoktam. Az erdõ amúgy tényleg jó hely! Na, ami a rókákat illeti: itt az intézetben is vannak (egyszer a sajtó is felkapta), de ezek teljesen kézhez szokott, szelíd állatok. Ja, amikor innen Csillebércrõl vittem haza egy macskát, és állatorvoshoz vittem, õ mondta, hogy ez a környék (mármint Cs.) a legjobb veszettségügyileg, mert foglalkoznak vele. Bezzeg ahol lakunk (...) az egyik legrosszabb. Mondjuk most volt veszettség elleni kaja kirakva, talán javít rajta.

Tolvajok és betörõk meg feltörõk. Na, aktuális lett. Az õsszel már járt felénk a környék saját betörõje. A hátsó szomszédot célozta, de rajtunk keresztül közlekedett. Egyedül voltam otthon, nekem kellett restaurálni a kerítést (drótkerítés, elvágta ill. felbontotta). És az ürgének volt képe, és most éjjel megint itt járt! Megint a hátsó szomszédhoz, rajtunk keresztül, dettó ugyanott és ugyanúgy. Erre én hiába csinálok a házra riasztót, a kertben járt csak (tõlünk szerencsére sem akkor sem most nem vitt el semmit, épp a héten jutott eszembe, hogy a szánkókat is le kéne vigyem a pincébe, de maradtak), nem jelzett volna.
Ja, és a gyerekszámhoz. Pár éve nekünk a Wartburgot törték fel a ház elõtt, kilopva belõle a 2 gyerekülést (0-18 ill 9-18 kgos), meg az ülésmagasítót. Szóval egyértelmû volt, hogy 3 kisgyerek mellõl lop. Nincs ezeknek már semmi erkölcsük az biztos. Egyébként olyat is hallottam, ahol a kocsit feltörve szemüveget loptak el. Röhej, nem? Á, hagyjuk, ne is beszéljünk ilyenekrõl többet.

Karácsonyi készülõdés. Én is le vagyok égve ezügyben. Az ajándékok okék, de a sütés!!! Asztalos nap mint nap jönni akar, igérgetve, hogy így szombaton befejezi, megkapom a 23-át. De kéremszépen a nálunk már karácsonyi hagyományos mézes zserbót hiába sütöm 23-án, annak meg kell puhulnia!! A felfordulásról nem is beszélve. Pedig lesz, mézes zserbót muszáj.

Balunak jobbulást!!!!

Evey: nálunk az alakult ki, hogy az ikrek, már néhány éve, maguknak szedik össze, mit vesznek fel. Annyi van, hogy minden ruhát kinevezünk, elmenõs, itthoni, ill. kiöltözõs kategóriába. Viszont a nagynak a mai napig ki kell raknom a ruháit. Neki a választás mindig is nehezére esett, nem lehet vele reggel stresszelni. Õ van egyébként úgy, hogy az új ruhákat hetekig-hónapokig spájzolni kell, mert addig nem hajlandó felvenni. Bár lassan fejlõdik, az otthoni ruháit már összeszedi magának, és van egy-két frissen felvett cucca is már. Gergõnek meg egy olyan naci a kedvence, amibõl ki van a bokája (igaziból kicsi lenne rá, csak mivel sovány, a derekára még jó, örököltük). Alig bírtam rábeszélni, hogy ne az elmenõsbe ossza be. Otthon ez lett a kedvence, és így végülis mindketten elégedettek lettünk.

A teljesség igénye nélkül rég olvastam Zsókát, Bóbitát, Lieselt és Jázminmammát!!!

Lányok, bizonytalan ideig nem leszek, januárban, úgy 7-e tájban jövök dolgozni, akkortól létezem, addig semmi se biztos. Így most így egybe:
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!
ja, aki érintve érzi magát, az azt is olvassa hozzá: gyarapodó új évet!!!!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Lányok segítsetek! Tudom, hogy valahol olvastam jó mézeskalács recepteket, de balga lélek módjára nem írtam fel és most már fogalmam sincs hogy hol volt. Pedig szeretném kipróbálni a mézeskalács házikót. Kép

Sziasztok, Katica
Katica
 


Halihó!
Itt az elveszett bárány... majdnem 2 hét gép nélkül, maga volt a pokol.... brrrrr..... már majdnem úgy jártam, mint Beavis a mozis részben, mikor eltünt a TV-jük.
Most nem tudok írni, mert angyalkám épp a kutyi fülcseppjeivel játszik, le kell állítanom, kipakol minden szekrényt. Megpróbálok ma még jönni, addig is nagyon puszi, hiányoztatok!
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!!!

Jamina végre te is sokat írtál!!!! KépKép Múltkor a Fit mama magazinban nagyon édes kis lányneveket olvastam, mindjárt idehozom... Itt vagyok. A legritkábban adott keresztnevek 1999-ben: (amik nekem tetszenek) Borostyán, Molli, Aliz, Margaréta, Babett, Odett, Hermina. Lehet, hogy neked egyik sem tetszik... Én bele vagyok esve a Jázmin névbe. De lánynevek még a Málna, Mandula, Bodza stb.. És az Anna sem divat név szerintem. Gyönyörû név. KépKépKép

Adri! Annyira, de annyira édesek a fotók, amiket küldtél, hogy mást nem tudtam csak mosolyogni. Nagyon édes Levi baba KépKépKép És azok a jelmezek...

PM! nekem nem írtál... KépKépKép Megették a zsizsikek a G, E, R, I betûket? KépKépKép

Evey! Vigyázz az ujjaidra!!!! KépKépKép

Jól benáthásodtunk mi is Lilivel egyszerre megint. Szegénykém egész álló nap tüsszög-tüsszög... De imád tüsszögni KépKép Még egy korty teát sem tudok beletuszkolni, amibe belerakok egy kis c-vitamint és kálciumot. Csak cici, semmi más. Meg egy kis facsart narancs, amit magamnak csináltam. Még jó, hogy facsartam bele citromot is, így nagyobb vitamin dózis.

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Ma írok utoljára (olvasni fogok néha), mert holnaptól célegyenesben leszek...
Jön a húgom (hogy odahaza át tudják rendezni a szobáját karácsonyi meglepi gyanánt, mert még az én bútoraim vannak ott), megyünk még egy kört, (sógornõmnek nincs ajándék, de legalább tudom, hogy mit akarok venni Kép) és persze kitakarítva sincs még. A kókuszos süti és a gyümölcskenyér is elõttem áll még. Már feladtam, hogy az egy hete megsütött mézes süti maradványai megpuhuljanak... Amilyen süsü vagyok, ma még varrtam Vilinek egy cipzáras kardigán-felsõt termóból, mert sehol sem találtam árban és ünnepélyességebn megfelelõt. Szilveszter környékén jövök legközelebb a vidéki utazások miatt.

Pele! Kép Kép és Kép

Évi, Ancsa!
Gratulálok Tominak a függõleges felálláshoz! Kép
Már nem vagyok biztos benne, hogy Vili az oltástól lett lázas, de ránézésre semmi baja. Csak esténként "forrófejû". Ma már "csak" 38,2. (Tegnap 37,7)

Evey!
Adrinak is hasonlóan jobbulást! Kép

Katica!
Mi is Germicid-C-t használtunk, de a mostani láznál azt mondta az orvos, hogy ekkora testsúlyhoz (12 kg) már kevés. Ezért 0,2 g-os ... Amidazophenazoni-re(?) tértünk át. Hat.

Üdv Mindenkinek, jó készülõdést és szép ünnepeket:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Hát, nem tudtam tegnap már jönni... Nagyjából elolvastam, mi történt mióta nem voltam, de ugye megbocsátotok, ha nem reagálok mindenre.
Azért Jamina, nagyon nagyon gratulálok én is! KépKépKépKép
És nagyon köszönöm mindenkinek a képeket is, Ildi, tök jó volt titeket is megismerni végre!
Fú, lányok, nálunk elszabadult a pokol. Hetek óta nem alszunk rendesen, kis Leevi (nem túlzok) óránként kelt minket. Már zombinak érezzük magunkat... elvileg nem fáj semmije, csak fel van pörgetve ezerrel, mert a kiságyát rázza állva, és kacag, mikor bemegyünk hozzá. Totál tanácstalan vagyok, itt már semmi sem segít??? Megpróbáltuk, hogy csendben mellette ülünk, amíg elalszik, a rekord 3 óra volt. Megpróbáltuk, hogy bemegyünk, lefektetjük, aztán pár perc múlva benézünk, majd kinröl beszólunk, semmi eredmény. Én most 2 éjjelt nem aludtam itthon, mert párom követelte, hogy kipróbáljuk a 10 percenként bemegyünk, különben kintröl hallgatjuk-módszert. A szívem szakad meg, azért is mentem el, de tiltakozásomra a párom azt mondta, tudok-e még valami módszert, amit nem próbáltunk, de semmi ötletem nincs már. Az én kis csibém így múlt éjjet 11-töl fél órát sírt, aztán elaludt, aztán 3-tól 4ig sírt, aztán magától elaludt, aztát 5-töl 8ig alvásokkal megszakítva sírt. Az én lelkemnek annyi... de most mondjátok meg, mit lehetne még tenni???? Nálunk a magam mellett altatás nem jöhet szóba, mert akkor megint csak senki sem alszik, akkor is kel ugyanis. Kedvesem pedig szeretné a hálószobánkat kettönknek fenntartani, és nem igazán akarok küzdeni vele ez ügyben, úgy tünik hajthatatlan. Szóval totál válság van nálunk. Volt nálatok valaha hasonló helyzet???? Már totál ki vagyunk készülve, 3-4 órás alvás hetek óta... Segítsééég!
Mindenkinek sok puszi:
Totálkáros Adri
kadri
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám, én nyaggatalak benneteket kb. egy hónapja, a szülés elõtti izgalmak miatt. Most pont ma 3 hetes a kisbabám. Idõnként be akartam nézni hozzátok, lett volna néhány kérdésem, de hát ilyenkor még alig van idõm írogatásra. Meg hát ti már olyan összeszokott társaság vagytok, ezt látva azért nehezebben jövök közétek.
Mi egyébként jól vagyunk, kislányom, Tõkés Romola 2370 gramm és 47 cm volt születésekor. A kórházból 2160 gramm-mal jöttünk ki, és most, 3 hetes korában 2660. Rengeteget eszik, sajnos volt is gondunk, mert a pocakja nem bírja azt az iramot, amit az étvágya diktál. Kép Ezt leszámítva minden rendben van, bár most is millió kérdésem lenne...

De tulajdonképpen csak azért jöttem, hogy áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben, eredményekben és egészségben gazdag új évet kívánjak mindannyiótoknak:

Laura
Laura
 


Sziasztok!
Ismét itt vagyok.
Mindent megteszek annak érdékében,hogy hétvégén legyen a tali!!!Képzeljétek el a Dórika próbálkozik hasizomból felülni,néha úgy bele vörösödik hogy az csak na,de olyan aranyos hirtelen annyi mindent kezdett csinálni,hogy nem gyözöm a babanaplómat írni.

Pankamama:Gratulálok a nyugis lányodhoz,remélem az enyém is ilyen lesz,mire kint lesznek a metszöfogai.Most ugyanis éjszaka 2 kor kelt és van olyan,hogy 4 kor is.Nappal is csak kb. max 2 órát alszik!Remélem lesz januárban talcsi,mert már szeretnék veletek találkozni!!!!

Dóra adatai:6,80kg és 66 cm. 23-án lesz féléves

GeriAnikó:Gratula Lili súlyához.Látod.hogy eszik,mert ha nem enne akkor nem gyarapodna ilyen szépen!!!Csak így tovább!!Ma nálunk spenót volt burgonyával és csak úgy nyelte,ja és ma már nem is édesítettem neki az ételt.

Cskati:Drukkolok neked az alvós babához,remélem a jézuska meghallgatta a kérésed és tolmácsolja a pici gyermeknek!!!!!Kép))))
LÁNYOK:KITAPOSOK MINDEN UTAT AHOZ,HOGY JANUÁR VÉGE FEBRUÁR ELEJE KÖZÖTT LEGYEN EGY HÉTVÉGINAPUNK APÁSTÓL,BABÁSTÓL ESETLEG NAGYMAMÁSTÓL,NAGYPAPÁSTÓL ARRA,HOGY TALÁLKOZZUNK ÉS JÓT CSEVEGJÜNK SZEMÉLYESSEN!!!!!!
Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET HA NEM TALÁLKOZNÁNK!!!!!!!!

lAURA:GRATULÁLOK A HASPOKHÓZ,NAGYON ARANYOS LEHET A KICSI LÁNYOTOK!!!!
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok!

Adri! Kitartás!!! Megjozza a gyümölcsét a sok szenvedés. Muszáj bekeményítened, mert nem normális, hogy Levi ébred. Igaza van a férjednek, legyetek kemények. neki is jobb lesz. Szerintem már túl van pörögve és tudja, hogy, ha felébred biztos, hogy foglalkozni fogtok vele. És ez a célja!!! Kitartás. Még 1-2 éjjel és minden úgy lesz, mint régen. KépKépKép

Ma Lili mindössze fél órát aludt, már leraktuk, de tartok tõle, hogy ez késõbb sem lesz másképp. Nem egy alvós baba.

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok,

nagyon el vagyok tõled maradva, bár olvasgattalak benneteket.
Mindenkinek köszönöm a képeket a karácsonyi jókívánságokat, nem azért nem írtam senkinek, mert "nem volt gyerekszobám", csak ismét vírust sejtünk... Kép és inkább félünk, mint megijedünk. Ha ismét "egészségesek" leszünk, akkor pótolom, bár lehet, hogy addig már javában benne járunk az új évben KépKép

Most elolvaslak benneteket, és holnap írok (hacsak nem jön közbe még egy buli, merthogy napok óta ez megy, már nagyon fáradt vagyok, de jó kicsit elmenni kettesben, illetve sokadmagammal Kép még egy koktél is belefér.....KépKép )
Addig is puszi mindenkinek: Erika
Erika
 


Sziasztok Lányok!

Hát ma tök ari dolog történt. Panka kapott egy báránybõr bundazsákot és mivel napok óta locsi-pocsi van, kiteszem az erkélyre és kicsi tologatás után alszik 1-2 órát. Na ma is kiraktam 3/4 3-kor és én bejöttem csinálni a dolgomat. Készülödés, mosás, stb. 6 órakor leültem a tv elé mint aki jól végezte dolgát, mire beugrott, hogy Panka még mindig az erkélyen dekkol. Már láttam, lelki szemeim elõtt a jéggé fagyott gyermekemet, rohanás ki hozzá. Õ meg a szemére csúszott sapkában és az orráig érõ zsákban durmolt édesen. Megráztam, hogy mi a helyzet, erre méltatlankodva kinyitotta a szemét és nem értette, hogy miért vertem fel a legszebb álmából. Hát ennyit a lányomról. Meg még annyit, hogy ma egész nap a pólómba kapaszkodva feltérdelt, majd próbált felállni. Hmmm, tényleg úgy tûnik egyik gyerek sem marad örökké fekve.
Én is örülök, hogy ilyen nyugis, kiegyensúlyozott, rohanhatok még utána ugyis pár évigKép

Anikó! Köszi a szép lapot, ari nagyon. Én, amikor szilárd kaját eszik Panka, mostanában megkínálom ásványvízzel utána pohárból és remekül issza. Mostmár mindent akar enni amit mi is, tegnap husit is kapott, kis zabagép lett. De az egyik gyerek ilyen, a másik olyan, ráadásul még mindig az anyatej a legjobb nekik, ne aggódjKép Ha megyünk, viszek nektek egy kis zsizsiket, ismerkedjetekKépKép

Adri! Igaza van Anikónak, muszáj következetesnek és kitartónak lenni ebben a " 10 percenként bemegyek" ügyben, mert ha nappal nem is alszik, az O.K. de éjjel szüksége van mindenkinek az alvásra, neki is és ezt meg kell szoknia. szorítok!!!!!!Köszi a képeket, olyan tündéri kissrácKép

Juca! Köszi a lapot és Kellemes Ünnepeket és B.U.É.K.

Jamina! Köszi a beszámolót, olyan jó neked. Meglátod minden rendben lesz. A szülõk reakciójára kiváncsi vagyokKép

Jázminmama! Hány hetes a Pocakmarci ezen a sztárfotón? Olyan jól látszik, köszi, élmény volt látni, gondolom nektek is.

Dia, Zsóka, Liesel, Lara, Snoopy, F.Dia merre vagytok? A nagy készülõdésben gyertek felénk is néhaKép

Laura! Hihetetlen. Mindig néztem a friss kismamában a táblicskut, hogy ki hol tart és Larát meg téged nyomon is követtelek, úgy a 20. hétig és tessék már kinn is van a kicsinyetek. Úgy szalad az idõ. Szívbõl gratulálok és nektek is Kellemes Ünnepet és B.U.É.Kívánok. Írj nyugodtan ha kérdésed van, ezért vagyunkKép ezért is.

Evey! Ronda dög, mármint a kocsi. Elhiszem, hogy a vérnyomásod 500 volt. Ünnep után elemzem a rajzokat és aztán küldöm vissza együtt.

Barika! Köszi a szervezést. A züllés januárban csak érdektelenség miatt maradhat elKép De olyan nem lesz.

Erika! Jó bulizást, koktélozz lécci helyettem is.
Na ha kihagytam valakit az csupán a lukas fejem miatt van, bocs. Megyek mandulát pucolni, holnap sütikéznem kellene.

Átaludt éjszakát mindenkinek:Pankamama
PM
 


Ja Bigacsiga kaTA, KÖSZI AZ EDÉNYEKET, A FÉRJEM MEG A NÕCIT KépKépKép pANKAMAMA
PM
 


vagy fordítva? KépKépKépKépKép
PM
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap elmentünk a gyerköcökkel a Mikkamakkába játszani. Olyan jók voltak a gyerekeim, mint itthon soha. Kép Tomit ha itthon lerakom, hiába van körülötte millió játék, öt perc múlva már a lábamon kapaszkodik, hogy vegyem fel. Na ott kb. 1,5 órán keresztül játszott és nézelödött. Igaz Timi igényelte, hogy menjek vele mindenhová, de jó kikapcsolódás volt. Ma kérdezte is, hogy mikor megyünk megint. Kép

Anikó!
Ahhoz képes, hogy Lili nem eszik úgy, ahogy "a nagykönyvben meg van írva", igen szépen hízik. Tomi eszik rendesen, és mégsem hízott semmit egy hónap alatt. Bár nem panaszkodom a súlya miatt. Kép

PM!
Én is ilyen nyugis babát akarok!!!! KépKép Úgy örülnék, ha kisfiam egy perc múlva is ott lenne ahol leraktam, nem hogy egy óra múlva. Kép Az alvás miatt meg végképp irigy-irigy! Kép

Emese!
Na milyen lett a mézeskalács?
Azért ennyire nem esünk túlzásba, hogy videokamerával kövessük Tomit, (kinek van erre ideje Kép), de olyan jó látni, ahogy napról-napra ügyesedik.

Pele!
Én is épp a napokban határoztam el, hogy muszáj lesz szekrényzárat venni, mert kisfiam felfedezte, hogy milyen szuper dolog kipakolni a szekrénybõl az edényeket, és utána egymásba rakosgatni. Kép Bár a lányom még jobb fej volt, másfél évesen miután kiszedegette a szekrénybõl, összeöntötte a rizst, a zsemlemorzsát, és a levestésztát. Mire kiválogattam tiszta Hamupipõkének éreztem magam. KépKép

Evey!
Jobban vagytok már? Remélem. Kép
Öltözködés ügyben, szerintem is az a legjobb, ha egyszerre több öltözéket kinálsz fel neki, mert így úgy érzi, hogy Õ választott. Ismerösöméknél bejött.
Tominak köszönjük a jókívánságokat, de márciusban lesz tartva majd a névnapja. Nem akarunk kiszúrni szegény gyerekkel. KépKép

Jamina!
Megijesztettél, én is Continuint szedek, és most nem akarok egyelõre több babucit. De nekem még nem is jött meg a szülés óta, remélem hogy védett vagyok. Kép
Lánynevek: nekem a Luca tetszett nagyon, dehát Tomink lett. Kép

Adri!
Köszi a képeket, nagyon aranyos Levi! Igazi kis angyalka. Kép A kutyust nem volt nehéz rávenni a rénszarvas szerepre?
Alvásügyben szerintem próbáld meg a PM módszerét, az elsõ néhány nap szörnyü, de utána lehet egy jól alvó gyerköcöd. (Ha-ha bagoly mondja verébnek... De anno Timinél nekem müködött, csak Tominál nem Kép)

Laura!
Gratulálok a kislányodhoz! KépKép Várjuk a kérdéseid, biztos mindig lesz valaki aki válaszol, úgyhogy gyere nyugodtan és kérdezz. Észre se fogod venni és már Te is a csapat része leszel. KépKépKép

Na most jó sokat írtam, úgyhogy el is dugultam. Kép

Sziasztok
Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok,
itt vagyok ám, csak nem íyrtam, de minden este olvastalak benneteket.
Most nem is keresném vissza, amit esetleg vki kérdezett tõlem... Túl sokak kellene lapoznom Kép.
Ma halat pucoltam (úúúúúúúúúútálom a szagát), Ábel mellettem nlézte végig az egészet, a hal kibelezve az asztalon csapkodott a farkával... Ettõl miondi frászt kapok.
Nálunk ajándékok megvannak, de sehol egy gramm süti, sehol a nagytakarítás. Kép Majd utsó elõtti nap. vagy utsó nap.

Fogam megvan, ma is voltam, öblögetik meg minden, reméljük, megúszom a sebészkést.

Lányok, párom kicsit beijesztett, szvsz jopbb lenne a gyerkõcök adatait (tábláézat) nem felrakni a netre. Mi lenne, ha Evey körbeklüldené mindenkinek, mint a kérdõívet? Azt csak mi látnánk. A többi táblázatot meg töröltetni kellene a topikból. Evey, ha esetleg nem így dönt a csapat, a gyerekeim szül. dátumában a hónap-napot légyszi töröld, meg az emilcímwemet is! Úgyis tudjátok Kép. Köszi!!

Most megyek, sok-sok puszi mindenkinek, jó késdzülõdést
Zsóka

úúúúúgy várom a szentestét, Ábel olyan szépeket kap, alig várom, hogy lássam, amikor kibotnaja z ajándékokatKépKép

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Üdv mindenkinek!

Gyorsan egy kérdés a fiús anyukákhoz. Ma reggel észrevettem, hogy Csongi fütyije pirosabb és talán duzzadtabb is a szokásosnál. Mitõl lehet, és mit csináljak vele. Dokinénink ki van kapcsolva...

Úgy néz ki kis Manómnak jön az 5. foga.

Laura, gratulálok a Babucidhoz, Kép, kérdezz nyugodtan, Csonginak tök hasonló adatai voltak (2,35 kg, 47 cm), õ is egy zabagép VOLT, úgyhogy átadhatom a tapasztalataimat ha gondolod.

Kitöltöttem a kérdõívet, ha valaki nem kapott és érdekli, jelezzen!

Valószínû már karácsonyig nem írok, még romokban a lakás, hiányzik pár dolog, és fõzni is kell.

Most csak ennyi.

Évi
Évi (Évi)
 


Évi, valszeg begyulladt a fütyijeKépKép Sajna Tominak már volt ilyen: mi úgy csináltuk, hogy amennyire csak lehetett felhúztam a bört, és alaposan megmostam. Ez nagyon fáj! Aztán egy kis popsikrémmel (vagy Neogranormonnal) jól be kell kenni, amjd a bört viszahúzni. Persze miután megmostada kukiját húzd vissza a bört és pelenkázásnál húzd fel újra! Mindenféleképpen próbáld meg alaposan kitisztítani, mert fertözések forrása lehet..Kép

Többiek, most rohanok, kariig biztos lesz idöm írni, majd jövök.

Addig is puszi:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Igen gyér itt a forgalom... De így legalább nem kell órákat itt ülnöm, hogy olvassak... KépKép

PM! 3 óra alvás egyfolytában... Ilyenekre Lili még újszülött korában is csak ritkán volt képes. Mostmeg úgy kell lenyomni az ágyban, hogy aludjon már végre... Örülök, hogy jól bevált a báránybõr, Lili is jókat alszik benne az utcán, de mindössze 25 percet. Max. Sajna nincs erkélyünk (mint tapasztaltad) hiányolom is rendesen. Bár a lehulló cigicsikkektõl félnék egy kicsit. meg aztán a zsizsikek is ki tudja mit csinálnak... már vettem is zsizsikírtót. Belépés elõtt lefújlak titeket vele... KépKépKép

Zsóka! Miért ne tegyük fel az adatokat? gyerekkereskedelem? vagy miért? Nem értem???? Jól megijesztettél...

Ancsa! Látom nálatok is zajlik az élet... Nálunk még nincs fiókkipakolás hálistennek.

Évi! Honnan gondolod, hogy jön az 5. fog? Megint rosszak az éjszakák? Nem kéne keményebbenek lenned? Nálunk már csak 1x van max. kelés, de vmelyik nap csak reggel 7-kor kelt, úgy, hogy 8-kor már aludt Lili. Aztán volt 1-2 éjjel, mikor 2x kelt és egy sírósabb éjszaka után visszaálltunk. Muszáj, mert imádok aludni. Sajnálom a kukiját Csonginak, adjál rá sok puszikát, attól gyorsabban gyógyul. remélem nekem csak kislányom lesz... KépKépKép

Tegnap sütöttem mézest Jamina egyik receptjébõl. isteni lett és puha. Az elsõ adag keményebb, de a többi tuti megpuhul mire kell. Életem elsõ gyúrós sütije lett. Igaz az elsõ adag ment a kukába, mert elfelejtettem felmelegíteni a mézet és ragadt össze-vissza, de másodszorra már profin sikerült.

Most megyek, jó éjt mindenkinek:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Szorgoskák!
Halpucolás, mézes, takarítás... és még én lennék a konyhatündér? Dagadt a szemem, de télleg, be is van gyulladva a szemhéjam. 2 napja bent kuksolunk, -20 fok alatt úgy döntöttem nem altatom kint a bébit. Kép Múlt héten -15-ben úgy aludt 2,5 órát, mint a parancsolat. Lehet, hogy kint kéne altatnom éjjel is???Kép Apropó éjjel, a múlt éj háváj volt, CSAK 4 kelés, rövid sírás. Ez most javulás, vagy véletlen??? PM, elküldenéd a módszered részletes leírását? Altatót is mellékelnél hozzá? Ma nagyon kis vidám volt Leevi, és egész nap talán 1 órát ha durmolt. Most meglátjuk, mi a helyzet éjjel, bizakodom... Tegnap este becsomagoltam az összes ajándékot, hétfön elutazunk a nagyszülökhöz, tök jó, terített asztal és más is cserél kakis pelust. Kép Jó sokat szeretnék olvasni, meg társasozni.
Anikó! Méghogy irigykedsz alvásügyben??? Mikor éjjel nyugi van? Kép
Évi! Szerintem is próbáld meg megmosni, de ha picit is rosszabbodik, vidd dokihoz, hogy minél kevésbé durranjon be!
Zsóka! Akkor további drukk fog-ügyben! Az ajándékban meg én is mindig a kibontást várom, azaz amikor tudom, hogy örülni fognak az ajándéknak! Én kész vagyok a muszájból vett cuccoktól, akkor inkább semmi... azt hiszem, az idei karácsonyban Leevi a dobozokat meg a papírokat fogja majd igazán értékelni! Kép Na meg a fát, amit ma vágtak ki nekünk egy közeli erdöböl! Kép
Ancsa! Jó, hogy találtál egy helyet, ahol biztosra tudod, hogy jól elvannak a srácok! Kutyit egyáltalán nem volt nehéz rávenni a szarvaskodásra, az egyhelyben ülés szarvval már rázósabb volt! Kép De nagyon kis helyes kutyus, nagyon örült magának, hogy ilyen remek szarvast alakított!!! Kép
PM! Akkor a friss levegö nálatok is tutira bejön! Kb mennyi otthon a báránybör bundazsák? Én is szeretnék venni, de itt megfizethetetlen.
Laura, én is gratulálok, neked is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT és nagyon jó babázást!!!
Kismamáink, hol vagytok?
Ja, én meg tegnap leolvasztottam a mélyhütönket, kiszórtam mindent az erkélyre a -22be, szép komótosan kitakarítottam a hütöt aztán meg ma visszaköltöztem. Kép Azért nem voltam ám rest!
Akkor kívánjatok nekem jobb éjt, jó?
Mindenkinek puszi:
Adri
kadri
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb, úgyhogy most gyorsan mindenkinek írok, akinek tudok!
Millió köszönet a képeslapokért, annyira jólesett! Mondtam is a férjemnek, hogy nagyon rendes csajok vagytok, soha nem kaptam ennyi karácsonyi üdvözletet! Kép
Csütörtök óta nem járunk oviba. Mesütöttük a mézeskalácsot, fini lett. Volt itthon ezüst gyöngycukrunk, azzal díszítettük. Iszonyú kemény, szerintem ehetetlen (a cukor), de a gyerekek lelkesen ropogtatják. Ma (életemben elõször) sütöttem kuglófot. Az eredmény: Kép , de ehetõ. Errõl ennyit.
Nem tudom, Ti mit fõztök karácsonyra, én kinéztem egy nagyon extrát, remélem, sikerül.
Azért nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, mert 25-én apámhoz megyünk, 26-28-ig meg a másik nagymamához, lehet, hogy a nagy rohanásban nem lesz energiám írni, elõre is bocs!

Adri! Éjszakákért: Kép!!! Ugye, már jobb? A -20 fokért naggggyon nem irigyellek. Sarki fény van legalább? Nálunk most cserélték le a sarkon a lámpát, azóta jól bevlágít az ablakon. Nekünk ez jutott. Kép

Zsóka! Mi ez a beijesztés dolog? Meséld már el, hogy és kik tudnak velünk visszaélni!!!!

Anikó! Gratula a mézeshez! Én sose melegítettem, akkor ezért ragadt. Írhattad volna elõbb is. (Így jár, aki nem a babanetes receptekbõl süt. A kuglóf viszont onnan volt, de biztos én voltam a béna.)

Évi! Kukira vigyázni, Verusnak igaza van!

PM! Tetszett a gyerekfagyasztós sztorid! Nem Te kaptad véletlenül azt a zsákot, hogy legyen néhány nyugis délutánod? Kép

Akkor hát mindenkinek jó készülõdést, sütést-fõzést, és pihenjetek is nagyokat!!!!
Nagyon-nagyon boldog karácsonyt!!!!
Sok-sok puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Itt ülök egy hatalmas rumli közepén, hátam mögött rengeteg dobozzal, és a 3. adag gyümölcskenyeret sütömKép Az elsõ 2 a kukában végezte, de úgy döntöttem, nem adom fel! Persze a párom már morog, hogy lassan arra keres, hogy én gyümölcskenyér-sütéssel próbálkozomKép Eddig azért ez a széria biztatóan néz ki...
Az ajándékok már mind megvannak, majd holnap becsomagolom õket. De a takarítás...Kép Mindenesetre a könyvespolcról a könyveket már bepakoltam, úgyhogy az tiszta. De a dobozolásban jól elfáradtam, a pocim is keményedett, úgyhogy a többit hagytam a fenébe egyelõre. Aztán majd meglátjuk, mennyi megy. Azért az jó dolog, hogy legalább az EGYIK gyerekem ténylegesen segít a pakolásban, takarításban, és csak a másikat kell folyton kiszedni a dobozból, felmosóvízbõl, stbKépKépKép

Áron nálunk sem alszik mostanság, ma kb. 11-ig fent volt, aztán egy perc alatt álomba zuhant. Persze fel van spannolva nagyon. De Hannusnak is volt ilyen idõszaka, ha emlékeztek. Írtam is, hogy az ölemben ül, miközben gépelek. Aztán pár nap után elmúlt.

Na, megyek, megnézem az eredménytKép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok lányok,

gyorsan bekukkantottam még hozzátok, már olyan régen írtam úgy személyre szólóan.
Tomi szerencsére teljesen meggyógyult, így semmi akadálya, hogy 26-án lemenjünk anyukámékhoz, ott is leszünk kb. 2-áig, hacsak a férjemnek nem kell visszajönnie a két ünnep között. Õ ugyanis könyvelõ és mindig akad egy ügyfél, akinek valami baja van KépKép

Jamina, nagy-nagy gratula és ... lehet, hogy irígykedem is? Olyan furcsa érzésem van, mert most biztosan csúnyát gondoltok, de én a múltkor megkérdeztem a páromat, hogy lehet még egy gyereket ennyire szeretni, ahogy én most imádom Tomit? Aztán eszembe jutott, hogy Evey régebben felvetette ezt a témát, vissza is kerestem és megnyugodtam, hogy azért nem vagyok nagyon félresikerült. Mindenesetre én már most kijelentettem, hogy nem adom a fiamat KépKép Hogy milyen anyós lesz belõlem?.... KépKépKép

Adri, csatlakozom PM-hez és Anikóhoz, remélem javul a dolog, szerintem is fontos, hogy aludjon éjjel Leevi, lehetõleg egyhuzamban, csak õ rájött az ízére, hogy milyen az, ha éjszaka kuruttyolok, anya, apa biztosan foglalkozik velem, szóval kitartás!!!! És jobb éjt!!!!
Én nem kaptam képeket, pontosabban üres levelet kaptam..Kép Milyen lett a Leevi-naptár?

Pankamama,
hogy milyen kis álomszuszékod van... Mondjuk én sem panaszkodhatom, mert Tomi alszik 2x2 órát nappal is, de az ágyában, már elõre félek, hogy mi lesz itt az ünnepek alatt, mert nagy ribilliót tud csapni, ha de. 10-kor és du. 2-kor nem látja a kiságyát... belülrõl Kép
Biztosan jólesett Pankának a friss levegõ.

Ancsa, mi is márciusban fogjuk Tomi névnapját tartani, mi is azért. Kép És ha nem Tomink született volna, akkor Dorka vagy Luca lett volna (férjem nagyon "nyomta" az utóbbit). Nevek elspájzolva késõbbre Kép

Pele, úgy irigyellek a költözés miatt, nekünk még 3 hónap.... De nagyon vigyázz magadra, no meg a kis babszemre, elõbb-utóbb úgyis minden a helyére kerül. Bár az egyik fõnökömnek 4 gyereke van, két éve költöztek és van, amit még mindig dobozból szednek elõ...

Lányok, valszeg engem sem "láttok" már Karácsonyig, mindenkinek boldog napokat, együttléteket kívánok, sok-sok átaludt éjszakát és még minden elképzelhetõ jót!

Puszi: Erika
Erika
 


Sziasztok!

Biztos, hogy a karácsony miatt ilyen kicsi a forgalom... Én sem leszek hosszú...

Nagyon-nagyon köszönöm és is azt a sok lapot, amit tõletek kaptam, mind csudi édes, Erikától kapott itt zenél nekem. KÖSZÖNÖM!!!!

Pelcsike! Nagyon vigyázz magadra!!!! Remélem jól sikerült a gyümölcskenyér és nem kellett kidobni. De örülök, hogy más is dobálózik a jól meg nem csinált sütikkel.

Legyetek jók, talán még holnap délelõtt felugrom, de, ha nem mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok!!!!!

Sziasztok:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!

Mi is köszönjük mindenkinek a kedves szavakat és mi is kívánunk mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt!!!!


Jó készülõdést és éjszakákat.

Puszi:Pankamama
PM
 


Sziasztok!!

Csatlakozok az elöttem szólókhoz:
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Lapokat köszönöm, még én sem kaptam ennyit egyszerreKép

Evey, Tomi nevében: köszi a jókívánságokat. Mi most tartjuk, nem márciusban. Mert ö 8.-án született, és a névnapja meg 7.-én lenne.. Ja és akkor született Jancsi is.. szóval nekünk a mostani vált be!

Puszi Mindenkinek:

Verus

UI: BMártinak ma megérkezett a kisfiaKép PiciLaci. A bébi 3250 gramm, egészséges. mindketten jól vannak.Kép

Kép
verus
 
 


Sziasztok! Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Köszönöm a képeslapokat. Kép Sajna, nekem nem sikerül pár napja semmit sem küldenem, de ha összejön, akkor én is küldök. Kép
Most csak ilyen röviden. Majd Karácsony után részletesen, és várom a beszámolókat, hogy hogyan fogadták a gyerekek nálatok a fát, és az ajándékokat. Kép
Üdv,
Liesel
Liesel
 


<FONT COLOR="ff0000">Kedves Lányok!

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Érezzétek jól magatokat és pihenjetek amennyit csak lehet az ünnepek alatt!

Sok puszi
Iboly

Köszönöm mindenkinek a karácsonyi lapokat!</FONT>
iboly
 
 


Sziasztok!
Éccaka: megint jobb volt egy kicsit, 2 kelés, amúgy fél nyolcig szunya. Na, erre most megyünk anyósomékhoz, ami tök jó, csak egy szobában alszunk Leevivel, remélem nem esünk vissza. Pelcsikém! Te a gyümölcskenyérsütés bajnoka vagy!!! Konyhatündér! Én az elszúrt mézeskalácstésztát úgy dobtam ki, hogy még a kuka is beleremegett! (szó szerint) Aztán meg vettem kész mézeskalácsot.
Köszönöm én is a lapokat, én most csak így lustin ide írom, hogy:
[color=#ff0000]
Kép}
Puszi:
Adri
kadri
 
 


Kedves Lányok!

Ismerõsök és ismeretlenek egy-két-há-négy gyermekesek
vidám karácsonyt kívánok mindenkinek.
Én már vidámkodom, mert elkészült minden és figyelemmel háziasszonyi képességeimre ez nem kis teljesítmény. Apa közremûködött, két napig babázott..8-kor elaludt úgy kimerült.
puszi : F. Dia
fd
 


Kedves Mindenki!

Nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg karácsonyi jókívánságot, és ezúton szeretnék én is mindenkinek NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!!!
Nagyon hiányoztok, már pár napja még csak nem is olvastamKép
Majd pótolok!KépKépKépKép

Puszi
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!

Pele: mi lett a gyümölcskenyérrel?? Itt izgulok! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?