Új privát üzeneted érkezett!

little látom írtál! 

Örülök, hogy feljebb ment neked is. :) Ezután már tényleg felesleges is mérni, az egész méregetés arra megy ki nálam is, hogy lássam mikor volt ovum, hanyadik dpo-n járok. Szerinted nekünk pont ugyanazon a napon volt ovunk? 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline: Felfáásra meg jo a nagyobb dózisú C vitamin(3-4-5g) es sok folyadék.
Tudom hogy fáj,de hamarabb túlleszel rajta.
Bár amit írtál az már nem csak sima felfázás szerintem!

Hó témában keves alvásnál nekem mindig alacsony volt a hőm.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Caroline,
Hát mi jöhet még? :(
Lehet csak egy gigaméretű pete volt, ezért is szabadult ki olyan nehezen.. És még egy pici vérzést is csinált..

Én már nem tudom mitől volt ez a lassú emelkedés.
Azaz tudom, annak segitségével amit találltál, tegnap.. azaz hogy a tüsző megrepedt már hétfő reggelre, de a pete nem szabadult még ki csak kb tegnap.. És most ezen agyalok, kutatok a neten, hogy vajon ez baj-e?
Mindenhol igy irják, ovulációkor megreped a tüsző és kiszabadul a petesejt. Nade ha e két dolog közt eltelik 2-3 nap is, akkor mi van?? Életképes marad a pete?
Persze ha megnézek pár oldalnyi fertility-s terhesgörbét, látom hogy az a határozott leesés majd felugrás szinte senkinek nincs. Nagyon gyakori az hogy napok telnek el mire felkúszik, sőt 2 dpo-n visszaesik pl.
De én már elvesztem és gőzöm nincs mikor volt az ovuláció maga  :/

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

Teszttel kapcs: Ha minden jol alakul en szombaton tesztelek Molyocskaval ;)
Caroline, sajnalom h rosszul voltal este. Remelem a dokid delutan okosat fog mondani es felir valamit, amitol jobban leszel pikk-pakk. :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Oh 14 cn / 11 cn. ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: sajnos a hővel én is küzdök, nekem az nem megy hogy mindig ugyanakkor mérjem. Illetve mindig kijártam pisilni, most vhogy tudat alatt figyelek rá, hogy ne menjek mert jajj mi lesz a görbével, így gyakran félálomban vagyok hajnalban :( Ami Neked is bejöhet az a digitális ovuteszt. Tök egyértelmű mikor lesz az ovu. Drága, de megéri a macera miatt. Nekem múlt hónapban tökéletesen belőtte így utólag nézve. Ebben a hónapban is ezzel nyomulok. Aztán lehet hogy ez az utolsó hőmérős hónapom, mert nekem nem az igazi a módszer.
A neten ezt írják a peteérés furcsaságaival kapcs: A Follicus Ciszta akkor alakul ki, ha a petesejt megérése után nem szabadul ki a petefészekben fejlődő tüszőből (folliculus), így a tüsző megmarad (perzisztáló folliculus).       A tüszőben a folyadék még tovább termelődik, a kis tömlő növekszik, ciszta alakul ki.
Ezek vagy felszívódnak és akkor megjön a végén a mensi vagy nem és akkor marad a ciszta, nem jön meg a mensi. Illetve ezt találtam még: Bizonyos esetekben tüszőérés folyamán a tüszőrepedés nem következik be, és ovuláció híján a tüsző megmarad, és cisztává fejlődik. Ez nem valódi ciszta, hanem ún. follikuláris vagy retenciós tömlő, ki nem lökődött túlérett petesejt. Az esetek jelentős részében ezen képletek maguktól felszívódnak.

De szerintem Nálatok nem ez a szitu.

bikbok
 
 


@caroline4: drukkolok, hogy a doki megbízható gyógymódot találjon és kikezelje ezt végre, biztos megnyugtatóbb lesz.


Addig is a sok folyadék nem árthat.
bikbok
 
 


@latkafr: izgalmas kis görbe, mennek a drukkok nagyon :)

bikbok
 
 


bikbok,
Én is ezt érzem a hőmérőzésről, hogy amennyit segit annyi felesleges fejtörést is okoz, és nem érzem hogy megbizgató lenne.
Ha simán amikor érzem a fájdalmakat (meg ugy egyáltalán, középidőben tizenpártól 18-20. napig kb) együtt vagyunk mondjuk minden másnap akkor pont ugyanannyit tettünk a sikerért mintha mérek agyalok görbét összehasonlitok :D És persze, jó dolog megismerni a testünk működését de mivel minden hónapban van valami eltérő a hőgörbén így alig lehet támaszkodni rá..
Valóban úgy érzem hogy a repedés az megtörtént szóval ilyen gond nincs csak hogy az az idő mig kiszabadult, nem-e túl sok, ennyi csak a dilemma. Mindenesetre próbálok nem agyalni rajta - ahogy Caroline is mondta, mivel furin alakult a peteérés igy nem éljük bele magunkat semmibe ez nagyon hasznos :D



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bikbok: Koszonom szépen! De azért tartok attól, hogy ez valóban csak a 11. cn-om és nem a 14. és igy ha holnapra leesik, akkor valoszinu meg is fog jonni :) De meglatjuk koszonom a szoritast :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


beírtad a ciklus.hu-n ezeket az adatokat? vagy valamelyik görbevezető programba? Megnézném. az se baj, ha csak 3-4 mért hő adatot írsz be, már látni belőle, hogy hogy alakult, mivel pont félidőben mérted ezeket. Persze a program nem fogja tudni mi van, de én rá pillantanék. 



http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 72800_.png

ez az enyém 

most akkor hány dpo-nál járok? elsőn?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline,
Hát állati hasznos ezt nézd :D :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


fogalmam sincs komolyan. Teljesen elvesztettem a fonalat. 1 vagy talán 2 dpo-n vagyunk
nekem az egyértelműen látszik hogy hétfő reggelre repedt és kijött a folyadék ami levitte a hőmet. De hogy utána mikor szabadult ki a pete.. vagy kedden vagy tegnap. Ezért mondom vagy 1 vagy 2 dpo. Én a biztonság kedvéért mától számolom.. És akkor március 31 a nem várt.. Az évfordulónk jajjj de szép lenne ababhirrel ünnepelni. csak hát a trükkös petém nem hagy elhitetni és bizakodónak lenni hogy ebből most valami jó fog kisülni.....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


mondjuk,  ategnapi chartokból, úgy néz ki ő lesz a 'barátnőm' (nagyon hasonlónak tűnik az övő) Ő pozitiv teszttel zárt szóval a remény hal meg utoljára.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


ergo, semmi para ha holnap esik 3 tizedet a hőm :D :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ne aggódjatok, az én hőm szuper alacsony és mégis bizakodó vagyok. Hétfőre nem várom. Fáradékonyságot érzek, este gyorsan elalszom, reggel nem bírok felkellni, ilyen sose volt mindig pattantam óra csörgésre, most simán vissza alszok, ha nem lenne párom elkésnék a munkából, mondjuk foghatnám a tavaszra, de nem baj. Sokat iszom, igy többet is pisilek, de ennyire sose ittam sokat, tegnap a moziba másfél óra alatt megittam 1 liter üdítőt pedig nem is vagyok oda érte, párom csak nézett nagyokat. Folyamatosan megjön érzésem van, hát valami biztos megjön hamarosan, vagy a két csík vagy a mensi. Izgatottan várom, ez az első megfigyelt ciklusom, kíváncsi vagyok miből mi sül ki. Ja és ami vicces, érzem hogy ennem kell, de nem tudom mi esne jól... Tegnap a gépsonka illatától hányingerem lett, ma az uborka illatától elájultam ( jó értelemben) viszont nem ettem, mert nem esett jól. Fura dolog ez a női ciklus... :D

10. Dpo

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Èn kb a 7. héten vagyok, és szombaton még nem bírtam a teát sem meginni, holott imádom, ma már csak a natur piritós ment reggelire. Soha nem voltam válogatós ember, nem hittem volna, hogy így meg tud változni az ember szervezete. Dehát valamit valamiért. 

Kép
szakerto
 
 


@littlebiscuit:


van egy jó kis elképzelésem mi zajlott le nálad a görbéd alapján, de most nincs időm kifejteni. Kb. két óra után jövök és megírom.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Okes Caroline, alig várom :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@szakerto:
Hát igen, unokatesóm 7 kilót fogyott mióta terhes, most 10 hetes terhes. De mondták neki hogy nem gond.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Hát csajok,nálam nincs semmi ilyen extra.
Se nem vagyok kívános,se hányingerem...
Nem fáj a cicim,és nem is vagyok extrafáradt.
Kicsit talán igen,de az inkább a 4orai kelés.


24.cn 12.dpo

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Az egyedüli "tünetem" hogy görcsölgetek néha enyhén.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@littlebiscuit:


szóval a ciklus 15. napján lehetett a tüszőrepid, aztán elindult fölfelé a hőd, de ott az a tipikus második napon csökkenős eset. Ha azt a kis csökkenést kiveszed, akkor nyílegyenesen tör föl. Azt hiszem latkafr-nál van még ilyen, hogy második nap leesik a hő. Ez állítólag egy olyan dolog, ami elő szokott fordulni. Belmásolom, hogy írnak róla:

A hömérséklet leesik 2 nappal az ovuláció után

A luteális szaksz második napján (tehát a tüszörepedés után 2 nappal) megint leeshet a hömérséklet. Ezután a hömérséklet újra emelkedik és a ciklus végéig a cover line felett marad.

Nálad szerintem csak erről van. Tehát semmi furcsaság nincs a te ciklusoddal. 

Az enyém is csak azért furi, mert ovutesztet is használtam, és emiatt vártam, hogy ha a ciklus 15. napján pozitív lett az ovu tesztem, akkor rá egy napra már menjen is fel a hőm. De nem ment. Az a görbémen nem látszik, mert nem jelöltem... de másnap reggel is pozitív volt még az ovutesztem. Tehát a 16. ciklusnapon még pozitív ovutesztem volt, de mivel nem volt több ovutesztem, ezért délután már nem csináltam többet. Így nem tudom, hogy pozitív lett volna-e. De valószínűleg igen, ezért ha onnan, azaz a 16. ciklusnaptól számoló a 12-36 órát a tüszőrepihez, akkor már ott is van, hogy a görbém teljesen normális rajzolatú. 

Figyelj! együtt voltunk a férjeinkkel, megtettünk mindent, ami tőlünk telik. Mindegy, hogy mit logikázunk ki, akkor is jönni fog a baba, ha ő úgy akarja, ha semmi logikát nem látunk a görbénkben. 

Én a beszedett gyógyszerek miatt nem is bánom, ha ebben a ciklusban még nem sikerül. Kivéve ha a háziorvos azt mondja ma délután, hogy semmi baj nem származhat, abból, hogy bevettem. 

Czeizel Endre azt mondja nem lehet semmi baj az első hónapban, akármit veszünk be. Szerintetek? Hogy van ez? A sétáló petesejt már károsodhat ha antibiotikumot szedek, vagy gyulladáscsökkentőt? Vagy csak miután beágyazódott?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Dr. Czeizel Endre: Én örülök. Örömmel hallom, hogy most már a képzésben benne van, de én tényleg azt tapasztalom, hogy, és most az orvosokat védem egy bizonyos fokig, hogy akikkel én beszéltem, idősebb, közép korosztállyal, tényleg felkészületlenek. Például itt van ez az első trimeszter, tehát, hogy a terhesség első három hónapja az borzasztóan veszélyes a gyógyszerszedés szempontjából. 

Műsorvezető 1: Hát, mert minden akkor alakul ki. 

Dr. Czeizel Endre: Na most ez egy teljesen idejét múlt butaság. Tessék végiggondolni. Ugye a terhességet az utolsó havi vérzés első napjától számítjuk, vagyis az asszony az első két hétben nem is terhes. 

Műsorvezető 1: Csak a kerek mutató szerint, hogy majd mikor szül. 

Dr. Czeizel Endre: Mert nem tudjuk honnan máshonnan számolni. És akkor a 3. , 4. , amikor az a kis magzatkezdemény vándorol a petevezetékben, majd beágyazódik a méhben és a 29. nap az, amikor sejtek elkezdenek specializálódni, a 3. és 4. héten őssejtek vannak. Az őssejtek mindenre képesek. Akkor, ha valami nagyon drasztikus hatás éri a magzatot, eltűnik, egy-két napot késik a havi vérzés. Általában senki se tud róla. De az összes többi totálisan regenerálja. Teljesen egészségesen születik. Vagyis az első hónapban semmifajta rendellenesség nem alakulhat ki. Tehát például ezt borzasztóan meg kéne tanítani az embereknek, hogy a kimaradt havi vérzés előtt semmifajta külső ártalom nem tud rendellenességet okozni. Tudniillik azért sajnos a várandósságok nagy része az nem tervezett. Tehát a nő arról jön rá, hogy várandós, hogy kimaradt a havi vérzés. Akkor elkezd gondolkozni, hogy Jézus Mária múlt héten volt a férjem szülinapja, hogy berúgtunk, ilyen gyógyszert szedtem, olyan betegségem van, elmegy a körzeti orvosához, és azt mondja Jézus Mária, hát a legérzékenyebb első hónapban, na hát. Pedig az első hónapban semmifajta fejlődési rendellenesség nem alakulhat ki. 

Lendvai Béla (műsorvezető 2): Amit Önök említettek 28 készítményt, ezek milyen jellegű gyógyszerek? Milyen betegségekre kapják a páciensek? 

Dr. Czeizel Endre: A legtöbb az epilepszia ellenes gyógyszer. Az egy olyan gyógyszercsoport, amely, mondjuk hatan vannak rajta a 28-as listán, ez megint persze egy nagyon kényes kérdés, mert ezeknek a döntő többsége nagyon kis kockázatot okoz, 1-2 százalékot. És sokkal nagyobb baj lenne, ha egy epilepsziás asszonyt mondjuk nem kezelnek, mert akkor jön a rohamozás, és a rohamozás sokkal inkább árt. És az egész problémának, mi most fejeztünk be egy hét országot magába foglaló Európai Uniós vizsgálatot, és a legkeserűbb tapasztalata az volt, hogy ma tízszer nagyobb kárt okoz a magzatnak, hogy az édesanyát a szükséges esetekben nem kezelik. Mert van egy hüvelyi fertőzése, de nem adnak gyógyszert, akkor erre fölmegy a fertőzés a magzatra, bajt okoz. Asztmás, nem kezelik, oxigénhiánya lesz, magas vérnyomása van, nem kezelik, toxémiája lesz. Tehát ma azt látjuk, hogy teljesen átestünk a ló másik oldalára. Ma mindenki csak a veszélyekről beszél és elfelejti, hogy az anya, ha beteg, akkor szükséges kezelni, mert ez a magzat érdekét is képviseli.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Én ma tapasztaltam egy kis furcsát. Munka közben éreztem, hogy fáj a hasam kicsit, mintha meg akarna jönni. Kiszaladtam, és gyorsan feltettem egy tampont nehogy baleset érjen. 4 óra múlva kimentem megnézni magam, de csak egy icipici világosbarnás folt volt rajta, amúgy teljesen tiszta maradt. Ilyen még nem volt. Most már tényleg kíváncsi leszek megjön e holnap délelőtt pontosan.

Ha véletlenül megjön, akkor megírom röviden tömören telefonról :) Én annyira szurkolok mindenkinek lányok!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


 Tehát például ezt borzasztóan meg kéne tanítani az embereknek, hogy a kimaradt havi vérzés előtt semmifajta külső ártalom nem tud rendellenességet okozni.



ez a mondat olyan megnyugtató


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@molyocska:


mi is szurkolunk neked! 


Amúgy olyan furcsa, hogy az amúgy tök jól működő ciklusom olyan furi mióta próbálkozunk. Szerintem igenis bezavarnak a ciklus leforgásában a kiskatonák. Amíg megszakítással védekeztünk, addig nem jutott fel ugye egy csepp sem, addig nem is volt semmi furcsaságom. Például pecsételő vérzésem, szurkálás, nyillalás a dpo-s napokon. A múlt ciklusban annyi tünetem volt már, hogy szinte tutira vettem, hogy babás lettem. De mégsem. 

Úgy érzem ennek a ciklusnak a végét, lazábban fogom tudni fogadni, ha negatívakat tesztelek.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: ez tökjó caroline, nagyon fontos infók. Itt is van a lista a veszélyes gyógyszerekről, a többi okés:





















































































Nagy kockázat:  Contergan (thalidomid)*75%
K�zepes kock�zat (10–25% k�z�tt)
Roaccutan (isotretinoin)25%
Syncumar (acenocoumarol)20%
Andriol, Danazol stb. (androg�nek)20%
Tetran B* (oxytetracyclin)20% (?)
Syntestrin* (szintetikus �sztrog�n)15%
Byanodine, Cuprenil* (penicillamin)15%
Neotigason (etretinat)10%
Kis kock�zat (2–10%)
Ptimal* (trimetadion)5%
Citosztatikumok (Busulfan, Cytoxan stb.)5%
Diphedan (phenytoin)3%
A-vitamin (napi 25 000 IU felett)3%
Methotrexat (fol�tantagonista)2%
Convulex-Depakine-Everiden (valproinsav)2%
Cytotec (misoprostol)2%
Nagyon kis kock�zat (2% alatt)
Stazepin-Tegretol-Neurotrop (carbamazepin)1%
Hogival*, Limovan*, Limovanil* (�sztrog�nek nagyon nagy adagja)1%
L�tium-karbon�t
bikbok
 
 


@bikbok: amúgy van egy lista arról melyik héten mely szerve alakul ki a babának, akkor mire érdemes figyelni

bikbok
 
 


@bikbok: őrült jó dolgok vannak itt: http://www.9honap.com/czeizel/czeizel.php

bikbok
 
 


Caroline,
Köszönöm!
Hát nekem azért gyanus hogy az még nem a dpo-s leesés volt mert csak látszólag ugrott fel a nagy leesés után de inkább a leesés volt a nagy (36.0 - ilyen mélyen talán még sose volt), a másnapi emelkedés valami 4 tized volt és el se éri még az átlaghőmet se.. Majd következő nap egy tizeddel lentebb és végre ma reggelre 36,8.
Az a 2. dpo-s leesés az már a peteérés utáni megemelt hőről kellene hogy leessen, de az enyémen inkább ilyen kúszás van :D
Nekem még az jutott eszembe, hogy talán tényleg 2 petém érett meg. Vasárnap éreztem a bal oldalt talán ez repedt meg éjszaka és húzta le a hőm hétfő reggelre. Hétfő este aztán a jobb oldal szúrt de nagyon. Másnap reggelre nőtt is valamit a hő (a bal oldali pete ha kiszabadult akkor annak a sárgateste már elkezdett egy kis progeszteront termelni). Nade aztán a jobb oldali ujabb pete megrepedése és a folyadéka miatt szerdán még mindig nem nőtt meg rendesen hő. Hanem csak mára. Haha, jó kis elmélet mi? Talán csak mese és képzet az egész. Ha viszont bejön és ikrek vannak útban akkor írok egy könyvet :D De szerintem esélyesebb vagyok egy selejtes peteérős hónapra és a mikulásra 2 hét mulva :D a lényeg az optimizmus.

De igen, már most mindegy is hagyjuk a görbeelemzést. Mi is mindent megtettünk a sikerért rajtunk nem múlt majd kiderül.. :)

Ezzel egyetértek hogy nem lehet kár, sőt én a 6. hetet olvastam talám hogy addig semmi közvetlen kapcsolat nincs a magzattal és nem lehet nagyon kárt okozni.. Szóval nyugi!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


molyocska: :) Én is várom azért, hogy most mi lesz velünk :) De ha nem is jön meg én úgy gondolom, hogy igazából, ahogy Kiscsillag is javasolta a 15. dpo-tól fog valamit mutatni a teszt. Szóval én inkább azért szoritok első körben mindenkinek, hogy ne jöjjön meg addig, utána meg mindenki teszteljen pozit :)

Czeizel témát próbáltam, de nem tudom szó nélkül hagyni. Mivel ez egy fórum és mindenkinek meg van/lehet a saját véleménye, igy nekem is. Remélem nem gond ha megosztom. Számomra az az ember egy nulla. Nem egy olyan ma már 50+ éves nővel "kisérletezgetett" köztük az anyukámmal is annó. Állitotta, hogy meddo és valami olyan szart szedetett vele, amitol 3 honapig verzett es 15 kg fogyott, mikorzben semmi baja nem volt. Teljesen egészséges volt, csak a genatikus előjött belőle úgy játszott a kétségbe esett babára váró nőkkel, ahogy ő akart. EZEK TÉNYEK. Nem anyum esete az egyedüli, több szász ilyen sztorit lehet/lehett olvasni a megfelelő helyen. Arra, hogy anyunak semmi baja nem volt meg en vagyok a bizonyitek. Mert miután fél év helyre állt a szervezete, kitisztult a mérgektől jelentkezetem :) Undoritó, hogy mit engedett meg magának a tudomány nevében. Plusz itt van az a bizonyitott tényt, hogy ujszulottekkel kereskedett az USA-ban tiszta haszonszerzes celjebol. Már pusztán ennyi kiboritaná a bilit és nulla reputációja lenne itthon, ha nem felejtenenek ilyen gyorsan az emberek... A magzatvedo vitaminokrol meg jovel elotte is lehetett hallani, tudni. Csak ehhez is kicsi kutato munka kellene, amit megertek, hogy a hetkoznapi monotonitasban nincs sok embernek kapacitasa. 

Természetesen tiszteletben tartom, ha másnak más a véleménye, de kérlek ti is fogadjátok el az én véleményem egynek. Utólag is.. nem akartam senkit megbántani. de muszáj, volt ezt leirnom.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


szerintem jól tetted, hogy leírtad, minden vélemény és tény hozzá ad a képhez. Én mondjuk több Czeizel babát is ismerek, de ettől még biztos sokan vannak akiknek nem vagy nem jól segített. Anyudnak amúgy mi volt a gondja, miért fordult hozzá?
Te hogy vagy ma, elmúlt a szív dobogós dolog?
bikbok
 
 


Sziasztok!

Ahogy számítottam rá tegnap, ma reggelre leesett a hőm és meg is jött. Iszonyatosan görcsöltem,szerencsére délutánra ez mérséklődött...

Most úgy vagyok, hogy a munka szempontjából ideálisabb lenne, ha nyáron foganna meg a babóca, így a görcsös akarást megpróbálom félretenni. A párom úgyis ápr.21-én megy spermavizsgálatra. A hőmérőzést viszont folytatom,mert a nőgyógyász kérte. Ha nem jön össze ápr.végéig és a férjemmel minden ok,akkor azt mondta, hogy egy-két szem stimuláló gyógyszert kell bevennem.
Ha aférjemmel lesz gond, akkor elvileg gyógyszeres rásegítéssel meg lehet oldaniaproblémát.
Úgyhogy most 1hónap hőmérőzős nyugis időszak következik... remélem! :)

1 cn
kolibri25
 
 


@kolibri25:


sajnálom :( de akkor most tényleg próbálj meg lazítani, nyugiban tölteni a hónapot. Párod ügyes, hogy kivizsgáltatja magát, pikkpakk megvan és máris előrébb vagytok. A stimus dolog meg szintén nem nagy megterhelés, ha jól emlékszem lolo is így vagy ilyen stimu után várja a babákat. De addig is simán jöhet ebben a ciklusban ha kicsit belelazulsz :)

Mi is ezt tervezzük erre a hónapra, bár hőt mérek még most utoljára meg LHt használok, az nekem bejött.
bikbok
 
 


@bikbok:


remélem pozitívan zárul majd a hónapod! :)
Ti mióta próbálkoztok?
kolibri25
 
 


@latkafr: Nehéz kibírni tesztelés nélkül, de nagyon kíváncsi leszek a holnapi napomra. Megígértem a páromnak, hogy nem sírok, ha megjön :) Nekem ha minden igaz akkor holnap van a 15. dpo, nem kell sokat várni már, hogy kiderüljön mi a helyzet. Én dolgozom szombaton is, úgyhogy ha tesztelek, akkor az hajnali 5kor lesz.

(A Czeizel témához nem szólok hozzá, mert nem olvastam utána érdemben, így nem is tudok véleményt nyilvánítani.)

14. dpo :)



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@bikbok: Szio, en a 80' as evekrol beszelek. Az h ido kozben ki mit hogyan gyont meg vagy szamolt el a lelkiismeretevel, es h probalta meg helyrehozni azt a millio dolgot nem valtoztat sajnos semmin az esetunkben tuti hisz lelkileg majdnem megtorte az edesanyam. Semmii kulonos baja nem volt, egyszeruen 20 evesen eldontottek h babat szeretnenek apuval, akkoriban meg nem voltak appok se reminderek plane nem lh tesztek.. es tanacsot kertek, es gyogyszereket kapott anyum, mert azt mondta neki h ezek szuksegesek es ment az erzelmi zsarolas, h ha nem veszi be azzal nem segit a gyermeknek, stb... Mikor anyu mar szornyen nezett ki es mar komoly baj volt apu kihozta a korhazbol es elvitte egy masik dokihoz, aki tisztito kurat csinalt szegennyel. Mostak a gyomrat, lebojt kura szerut is kapott.. stb. Tele volt nyomva minden szarral. Ra kb masfel evre jottem en ;) teljesen doki mentsen ment a fogantatasom ;) Nekem osszerandul a gyomrom ha a nevet hallom.
Az "eredmenyeit" meg nagy joindulattal sem tudom az o nevehez. Mar sokkal korabban lehetett hallani kulonbozo magzatvedokrol, es folsavrol, stb.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25: Ne szomorkodj! Lehet h januar vegi babo szeretne lenni :) Kivanok gyors regeneralodast! Uj ciklus uj lehetoseg <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25:


a mi sztorink hosszú, tavaly jan döntöttük el, hogy jöhet, júniusig nem jött, Párom vizsgálata kimutatta hogy lassúak a srácok és lehetnének többen, volt két lombikunk ami nem sikerült, és egy ami igen, de sajnos méhen kívüli lett. Így hivatalosan februártól próbálkozunk újra, kemény vitamin kúrával, magunk erejéből :) Párom eredménye sokat javult és én is helyre jöttem. Meglátjuk mi lesz, még van egy babánk, akit júniusban kaphatunk vissza, ha addig nem jön össze. Szóval sok mindent megéltünk témában, de megyünk tovább és várjuk a sikert.
bikbok
 
 


:wink:

@latkafr:


akikre céloztam ők is 80as évek. Sajnálom, hogy Anyudnál így alakult :( de Apud jó hogy ott volt és kezébe vette az irányítást. És itt vagy Te a végeredmény :) ez a lényeg és hogy Anyud jobban lett :)
bikbok
 
 


@bikbok: Az biztos ;) Apu konkretan felkente a falra es mondta h a sajat felesegevel kiserletezzen. De ez a mi konkret ugyunk ez meg teny:
http://index.hu/bulvar/czeizelelso/

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


igen, ez egy kemény történet. Megértem az indulataidat. Apud jól tette :)
Viszont amiket mond a kis videókban sajnos ettől még tények, férfiak dohányzásának hatása a spermára (DNS károsodások), vitaminok fontossága a nyitott gerinc és szájpad kapcsán stb azokat érdemes megnéznie azoknak akik nem zárkónak el az embertől teljesen.
Ahogy az is, hogy a baba szerveinek fejlődésekor mire kell figyelni, milyen gyógyszert mikortól nem szabad szedni. Ezt még az én itteni német orvosom is fontosnak tartja és külön ki is emelte.
bikbok
 
 


@kolibri25:
sajnálom hogy megjött, és hogy ennyire görcsölsz :/
én is elkezdett barnázni úgyhogy csak idő kérdése, na de majd a kövi ciklus :) nem fogok hőt nézni se utrozni, csak nyugisan :)
bunny88
 
 


na csak van valami értelme/haszna az Utronak, 3 órát barnáztam csak és megjött :lol:
bunny88
 
 


@bikbok:
Persze, de annyira trivialis dolgokat mond, amiket mar joval elotte tudott mindenki aki kepben akart lenni :) mindenki tudja/ tudta h este sotet van attol o nem tett le semmi ujat. :) Aki nem olvasott korabbi kulfoldi vagy mas egyeb hazai szaklapokat, annak lehet h o szamit uttoronek ;) " kis babanak minden uj " ;) btw a csak a szuk csaladban van 4 orvos es tolunk fuggetlenul is eleg karcsu a hozzaadott erteke a szakmaban leirta magat. Az h utolag ki mivel kampanyol es kiadja a "sajat" vitamint es szajkozza azt amit mar elotte sokan es eloadta ugy h ez az o felfedezese stb vicc ;). de mondom az en velemenyem nem fog valtozni :) A temat nem szeretnem tovabb boncolgatni.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?