Új privát üzeneted érkezett!

Hát elég alacsony a hőm, itt a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 00000_.png

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@molyocska:


Hát tudom, hogy sok felé lakunk, de semmi se lehetetlen.. :) Én borsodi vagyok.. :D

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


a görbéhez nem értek,de én is borsodi vagyok :)
bunny88
 
 

 
 

@bunny88:


az jó, merre laksz?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Szerencs :)
te?
bunny88
 
 


Én Miskolcon :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


hát akkor nem vagyunk messze egymástól :)
bunny88
 
 


@cseniko: Szoritok azert ! Tudod addig nincs lejatszva, mig nincs pozi teszt/vagy mensi ;)
Viszont eddig nekem is a 15. cn on volt ovum. Múlt ciklusban kitolodott a lutealis fazisom 13 napra es a 14. dpon jott csak meg ;) Ebben a ciklusban meg elorebb jott az ovum 3-4 napot ;) Annyi tortent, elkezdtem az elozo ciklusban reggelente egy csesze cickafark teat inni ahogy a csajok itt a forumban tanacsoltak, hogy kicsit segitsunk a peteeresbe :) illetve ovutol palastfuteat ittam este az elozo ciklusban. Ha esetleg most megsem jonni a golya, akkor talan erdemes megprobalni, allitolag nagyon fontos h a lutealis fazisban meglegyen a 14 nap. Ennyi jutott eszembe :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok. Új vagyok itt de mindenkinek nagyon szurkolok. Az én kis történetem: 10 év után tavaly decemberben abbahagytam a tablettát. Eljött a baba ideje. :D Február óta próbálkozunk. Márc. 11.-én kellett volna a nem vártnak megjönnie. Eddig semmi. Kicsi émelygés meg wcre járkálás van. Szerintetek lehet baba? Ma vagyis 5 nap késés után negatív lett a teszt. Van remény? Köszi
many0317
Budapest IV. kerület
 
 


@many0317: Üdv itt! :) Remény még van! Én is decemberben hagytam abba a tablettát 10 év után, majdnem hasonlóak vagyunk, igaz én most péntekre nem várom.

Van, akinek napokkal az elmaradt menzesz után lesz csak pozitív a tesztje. Nagyban függ attól is, hogy mikor volt peteérésed. Testvéremnek 5 nappal az elmaradt után volt nagyon halvány csíkos tesztje, most félidős. Milyen tesztet használtál?


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Èn sem akarok kimaradni:

Èn 35 èves vagyok, fèrjem 37. Hozzátok kèpest vèn banya vagyok, de mindenki szerint fiatalabbnak nèzek ki. Nem látszik rajtam h 3 x szültem, csak bikiniben. :D

Mi a 4. Babára gyúrunk. Családcentrikusak vagyunk. :D

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


szép nagy családod van. gratulálok Hány évesek a gyerkőcök? Mikor szülted az elsőt?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Sziasztok csajok! Én 25 a férjem 28 éves. 2013 Szeptemberében házasodtunk össze. Októberben vettem ki a hüvelygyűrűt. November közepén döntöttünk úgy hogy mostmár bármikor jöhet. Én novemberi vagyok,én nem bánnám a téli babyt. Nekünk is első baba lenne.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Caroline nagyon csinos vagy! Pont igy kèpzeltelek el.. nem tudom mièrt lehet emlitetted hogy szöke vagy, ha nem akkor jò megèrzès volt :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


köszi, ari vagy :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline:

Hű, nagyon csini anyuka vagy! :)

Az én férjem 32 éves és 2012-ben házasodtunk össze. De már több, mint 6 éve együtt vagyunk! :)
kolibri25
 
 


Csakszik, iszonyat eros a szivveresem. Mar-mar mondhatom, h nem vagyok jol. Mosogattam es melegseget ereztem es elkezdett kalapalni a szivem. Le kellett doljek. Most mar jobban vagyok picivel, de szerintetek ez mi a fenetol lehetett. Ma annyi valtozas van, h D3 vitamint is es folsavat is vettem be reggel, plusz egy omega 3 kapszulat, amiben van kurkuma es ginkgobiloba. Azert megijedtem :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bocsi az elirasokert :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Jelentem mensi nincs, hőm fent van a magasba. A ciklus.hu is behúzta a 22. cn-ra az ovumat szóval még van időm, bár így nem tudom mikorra ne várjam. Talán márc 21-22 ha akörül se jön meg akkor utána tesztelek. Remélem pozitívat fogok tesztelni. Itt a hőgörbém.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 00000_.png

Én most fogom augusztusba betölteni a 24-et a párom júniusba a 25-öt és szeptember 10.-én lesz az esküvőnk. Engem az se zavar ha pocakos leszek a nagy napon csak jöjjön a baba, mert már nagyon várjuk.
Itt van a tetóválásom amiről már beszéltem, hogy szombaton csináltattam. Nagyon szép lett és azért fájt de megérte. :)


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4:


tényleg nagyon jól nézel ki, szerencsés vagy :)

@ritus922:


nagyon jó ez a tetoválás :) nekem is van kettő, egy a csuklómon és egy a bal vádlimon :)


ha a 22. ciklusnapon ovuláltál akkor kb a 36 napos a ciklusod??!! mennyi volt eddig?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


Ez most egy kivételes alkalom volt, hogy ilyen későn volt az ovum. Az igazság az hogy én már azt hittem nem is lesz ebben a hónapban peteérésem. Ezért is mondtam páromnak hogy végül is mind1 hogy védekezünk vagy sem. ( most március végén kezdtük volna élesbe újra a próbálkozást). És egyszer csak a 23. ciklus napon felment a hőm és úgy szúrt a bal petefészkem majd 3 órán keresztül hogy mozogni nem tudtam. Azóta is fent van a hőm így hát most nagy az esély a babóra bár lehet jobb is lenne ha most sikerülne mert így nem volt az a görcsösség. Amúgy 29-31 naposak a ciklusaim. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@Molyocska: Köszi a biztatást. Ma van az 5. napja hogy nem jött a nem várt. Ha hétvégéig nem jön akkor újra tesztelek. (Lehet hogy nem bírom ki) Az ovulációm február 27.-én volt a ciklus.hu szerint. Akkor is előtte is, 2 naponta összebújtunk. A teszt Gabriell volt ezt ajánlották. Vagy valami mást próbáljak ki? Remélem nagy lesz a boldogságod. :D Első baba lenne nálunk. Valakinek esetleg tanács hogy mikor teszteljek?
many0317
Budapest IV. kerület
 
 


@ritus922:


szurkolok, hogy babó legyen a dolgoban, szedsz valamit ami eltolhatta az ovut?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Ritus! Ez a tetkó olyan mintha a combod mellett valóban belógattál volna egy álomfogót vagy hogy is hívják. Nagyon èlethű. Profi munka.

Lányok köszi a dícsèreteket. Jólesik.
Jaaaj, de lassan fognak telni a köv. 2 hèt napjai.

1. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline ne is mondd.. ugyanott vagyok mint te.. :roll:
De van közben egy husvèt hátha az gyorsit a napokon ott a legvègèn..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Olyan nagy itt az elet, alig tudtam visszaolvasni. :)
Nem irok ide sokat, de kovetem az esemenyeket folyamatosan ugyhogy ha kicsit egyoldalu is, de attol meg a csapat reszenek erzem magam. :) A ferjem 35 en 28 eves vagyok, most volt a ket eves hazassagi evfordulonk es mi is az elso babara varunk.
Azert sem irtam, mert az elmult honapokban teljesen biztos voltam, hogy nem fog osszejonni, nem is volt alkamas az  idopont sem, barnaztam si sokat igy nem is remenykedtem. Meg mindig varat magara, hogy elmenjek egy orvoshoz, jaaj, nagyon rossz vagyok az orvozhoz jarasban.... 

Rendeltem baratcserjet es epp ma jott meg. Szerintetek elkezdjem szedni most, vagy varjam meg az esetleges kovetkezo ciklus elejet?
En is epp ott jarok ahol @littlebiscuit es @caroline4


caroline4 mar jobban vagy?


@ritus922: szuper tetovalas, tenyleg profi!





1.dpo

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Haliho, reggeli digitalis hcg tesztunk egy negativat, de a hôm ma emelkedett. Nem nagyon ertjuk. :) Klassz lett volna, ha pont a pihenos honapban jott volna a golya hozzank ;) Nah de akkor majd a kovi ciklusban :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


úgy látszik az égiek nem akarják hogy nagyon zsúfolt legyen a december, negatív teszt+ megint leesett a hőm(bár nem tudom hogy mennyire értékelhető mert alig aludtam vártam hogy reggel Legyen és tesztelhessek)
bunny88
 
 


Sziasztok!
A ma reggeli 25-ös teszt negatív lett.
Létezik, hogy ne mutasson még semmit?
Hőm fent, mensinek semmi jele...
Én azért még bizakodom és ma veszek sztem egy 10-es tesztet és a következő napok valamelyikén megcsinálom...
15. dpo
kolibri25
 
 


@kolibri25:
az enyém is 25-ös volt, de én nem reménykedem a hőm miatt.szerintem pár nap múlva ismételj :) szorítok :)
bunny88
 
 


Hat Csajok, ha fent van a ho akkor az meg lehet nagyobb szazalekkal lehet babos. A ferjem azt mondja h lehet meg koran van ;) Cuki nagyon, de a 13. dpo-n mar csak kimutatna valamit nalunk ha babo van. Plane h digitalis clearblue tesztet vettunk. ( fogalmam sincs h az milyen erzekenysegu) ;) Kolobri, szerintem 2 naponta tesztelj, remelem elkezd pozi lenne lassan ;) A tesomeknal az 5. teszt lett csak pozitiv tobb mint egy hettel a nemvart utan ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bunny88: Bunny, :( de akkor a kovi honap lehet a mienk lesz ;) Kellemes feltoltotedst kivanok nekunk az uj ciklushoz ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Jó reggelt! Nem is olyan jó... ahogy olvasom a tesztelőket... :(

Nekem sem indul vidáman, mivel nem ment fel a hőm, ahogy eddig mindig. Ma már föl kellett volna. Megint 36,6 lett. Nem értem, volt pozi ovutesztem, volt ovusfájdalmam (bár lehet csak a gyulladt húgyhólyagom miatt). És mégsem indult fölfelé a hőm. Ilyenkor már mindig cover line fölé szökött. Nem értem. Lehet csak bekavart a két szem antibiotikum (többet ugyanis nem vettem be.) 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 86400_.png

2. dpo lenne

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr:


a tegnapi szívdobogásod nem jött elő már utána? Nincs ötletem mitől lehetett.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jajj lányok, annyira sajnálom :(
Persze a remény mindig ott van.. de óriási tanulság és ezt én már ebben a ciklusban igy teszem, nem kötök hiú reményeket ahhoz hogy magasan a hő mert az minden hónapban fent van a menzeszig..
Apropo hő, Caroline, nem fogod elhinni.. Ahogy olvastalak gondoltam, milyen igaz én is igazolom legalább a mai hővel hogy akkor megvolt az ovu úgyis ilyen forrónak éreztem a bőröm.. Hát leesett az állam mikor megláttam, 36,3 ! Ha megvolt az ovu akkor már 36,8nak kellene lenni :S És én a legerősebb ovus fákdalmakat vasárnap meg hétfő este éreztem szóval már bőőven túl vagyunk rajta elméletileg. Lehet hogy csak megrepedezett a tüsző, az levitte a hőt, de nem szabadult ki a pete?? Jajj nem akarok rossz ötletekkel jönni, de ez jutott eszembe..
Vagy csak simán álljunk le a hő-parával szépen felmegy majd holnap meg azután, nincs itt semmi baj :)

Latkafr, neked az jutott eszembe a chartod-ról, nem lehet hogy a 14. nap volt mégis ovud? Igaz a teszt a biztosabb, de akár lehetne is nem? és akkor még csak a 10. dpon vagy, akkor normélis hogy negativ a teszt!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Hmm... Nem hiszem, hisz a teszt tenyleg nega volt. Meg ha akkor is lehetett, abbol babo biztos nem lesz, mert akkor nem huncutkodtunk ;) De a kovi ciklusban megprobalom jobban figyelni a "jeleket" ;) es azert koszi a biztatast ;)

Caroline, koszi a kerdest. Nem nem jott eli utana. Valami felvagta a pulzusom, es csak nagyon lassan ment vissza :( En arra az omega 3 + kurkuma + ginkgo biloba kapszulata gondolok. Lehet az porgette fel? Csak azert erdekes mert reggel vettem be ez meg keso du-n tortent :( Ma tuti nem veszem be ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


igazából nekem ma 36,65 volt a hőm, de mivel most az ilyen fél fokokat nem jegyeztem fel ebben a ciklusban, úgy gondoltam, ma sem kéne. És különben is az a fél fok semmit nem jelent. Az nem is emelkedés a 36,6-hoz képest. Szóval inkább beírtam a 36,6-ot. 

Nem digitális a hőmérőm, és így látni rajta, mikor két tized fok között áll meg a száll, ilyenkor be szoktam volt írni korábbi ciklusaimban a fél fokokat is. De ebben a ciklusban nem. 

Én tegnap is éreztem enyhe szúrkálásokat jobb és bal oldalon, lehet csak később volt egy nappal az ovum? De akkor is ha este vagy hajnalban megvolt, akkor is fel kellett volna ma reggelre mennie nem?

Úgy olvastam, hogy a hőt a porgeszteron tolja föl, ami a pete kiszabadulása után kezd termelődni. Na már most én két-három napja nem szedem a barátcserjét, lehet nem elég magas a progi szintem? Van jelentősége, hogy nem szedem? Vagy pont most kellett volna szednem főként, mikor tényleg szükség van progeszteronra? Én hülye meg abbahagytam. Jaaaaj, de bosszant!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 86400_.png

olyen a görbém, ha  a fél fokot is jelölöm.

én úgy gondolom, hogy a ciklus 16. napján, azaz március 14-én volt ovum. Szerintetek? Tudom, a holnapi hőmből minden kiderül. VAgy nem. :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: igen nekem is ugy tunik h a 15. cn on volt ovud. Viszont akkor elvileg tok szupin voltatok egyutt :) Szoritok nagyon!
Littlebiscuit: elgondolkodtam jobban azon amit mondtal ;) szamszakilag lehetseges, ha 28 napos ciklussal szamolok. Meg is lenne a 14 nap lut fazis is. Hat legyen igazad. :) Ha vasarnapig marad a hom 37 folott, es nem jon meg persze, es hetfon tesztelek egy pozit kikialtalak jo boszinak ;) <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline,
Szerintem nem baj ha nem egyik napról a másikra ugrik fel hirtelen, láttam a Fertility Frienden olyanokat ahol csak épphogy kuszik fel egy tized fokokkal 4-5 napon át és azzal sincs semmi gond állítólag.. Én mondjuk csak 2 ciklusban mértem, most szúrópróba szerűen nézegetem ezekben a napokban tehát ez a 3. ovuláció amit igy nézek és mind más..
Az elsőnél: 36,2 ovuláció előtt nap, ovuláció 36,5, másnap 36,8
Mult hónap, nagy leesés elmaradt, helyette ovuláció előtt 36,5 aznap 36,6 másnap 36,8.
Most pedig hétfőn reggel mértem először akkor 36,1 volt tegnap 36,4 ma 36,3 ..
Szóval furi mert nálam nem lehet mondani hogy igy vagy ugy kellene lennie, nincs két teljesen egyforma ciklus úgy tűnik..

Latkafr, kivánom hogy igy legyen :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Veled valahogy mindig egyformán haladok. Mindig hasonló problémák, hasonló ciklus. Eeeej, mi visszaesők jó lenne már ha egy-egy kétcsíkos tesztben is hasonlítanánk végre.
nálad is feljebb kellett volna menjen a hő, ha az előző ciklusokat nézzük.... nem értem


@latkafr:


remélem holnap már 37-ig szalad a hőm, de legalább 36,8-ig.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Nekem ovu után 3 nap volt mire felért "magasra" a hőm, fokozatosan emelkedett nem hirtelen ugrott meg.


@latkafr:


Milyen erősségű tesztet csináltál? Nekem a 25-ös a 14. napon volt halványan pozi csak. Szóval van még reményed :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


 


@littlebiscuit:



Veled valahogy mindig egyformán haladok. Mindig hasonló problémák, hasonló ciklus. Eeeej, mi visszaesők jó lenne már ha egy-egy kétcsíkos tesztben is hasonlítanánk végre.


nálad is feljebb kellett volna menjen a hő, ha az előző ciklusokat nézzük.... nem értem


@latkafr:


remélem holnap már 37-ig szalad a hőm, de legalább 36,8-ig.

Lányok! nem tudtok nekem olya hőgörbét mutatni, ahol hasonlóan alakult mint nálam és mégis baba volt? 

A bto-n nem nagyon találok. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Az jutott még eszembe, hogy a mellem sem fáj. Egyáltalán. Az előző ciklusban majd leszakadt a két mellem rögtön peteérés utáni napon. MOst meg? Semmi, de semmi. Szerintem ez egy ovu nélküli hónap, de akkor hogy lehetett pozitív az ovutesztem?

Ha van pozi ovuteszt, akkor van ovu is? Nem biztos, mert az csak a magas lh szinttől lesz pozitív, ami UTÁN megreped a tüsző, de nem a meglétét, igazolja, hanem csak a közeledtét. Ajaj!!!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


én pont ezért nem hiszek már a hőmérőzésben igazán.. van itt mindenféle és az a szabély hogy nincs szabály..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


és ez az utolsó mutatja - még az is megeshet hogy egy hétig ugrándozik a coverline körül majd utána megy fentebb... mégis baba van.. erre várjatok gombot :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?