Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, nézzétek csak mit találtam panel pecókkal kapcs :) Azért nem semmi! :)

http://utcaemberek.blogspot.fr/2016/03/ ... na-de.html

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Trifázisról ezt találtam: http://infertility.about.com/od/tryingtoconceive101/qt/triphasic_chart.htm

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nah ezt nem szeretné beilleszteni :(

Itt van a kicopyzott rész:


Is a Triphasic Chart a Reliable Early Pregnancy Sign?


FertilityFriend.com, a free fertility charting online software company, did an informal analysis of the basal body temperature charts on their site, to see if a triphasic pattern might indicate pregnancy.


This was by no means a scientific study, but the results are still interesting to consider.


In their informal analysis, they considered a triphasic pattern to be a second, significant upward shift in temperature of at least 0.3 F, occurring at least 7 days after ovulation.


(In practice, there’s no real definitive definition of a triphasic chart. Women comparing and sharing charts may disagree whether a certain pattern could be considered triphasic or not. The definition here is just for the purposes of analysis.)


After analyzing almost 150,000 BBT charts, they found that 12% of all pregnancy charts showed a triphasic pattern.


When looking at non-pregnancy charts, they found that only 5% of charts showed a triphasic pattern.


So, based on this data, a chart indicating a triphasic pattern is three times more likely to belong to someone who is pregnant.


There is a very important fact to point out here, in case you missed them:



  • While 12% of pregnancy charts had the triphasic pattern, 88% did not.


If you don’t see the pattern, this doesn’t mean you’re not pregnant!


Also important, having the triphasic chart doesn’t mean you are pregnant.


I have a friend whose BBT chart shows a triphasic pattern quite often, and she wasn’t pregnant in any of those cycles.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

Nem tudok angolul. Csak nèhány szót ismerek. :( arról szól h vègülis nem bizonyított h a trifazisos görbe terhesgörbe is egyben?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


En azt találtam a bto.hu-n hogy legtöbbször babát jelent. A trifazisos görbèk 4,5 százalèka viszont nem baba miatt trifázisos.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Igen azt irja, h ha felismerheto a trifazisos gorbe, akkor sem biztos a babo. A fertility friend-re feltoltott trifazisos gorbek 12% nal lesz pusztan babos.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Köszönom az infót a bto.hu-ról <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nem nagyon, tudtam a hétvégén írni, mert itt voltak a gyerekek, de mostantól képben leszek, elolvastam mindent! Köszönöm a dícséreteket a körömre. :) Nagyon jó az a panelos cucc, szuper jó képek vannak. :) Sajnos a trifázisos témához nem igazán tudok hozzá szólni..... de azért szurkolok mindenkinek aki mostanában teszttel. 


Várom a sok pozi tesztet..:) 


6.dpo


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Ha a munka, háztartás, és a gyerekek mellet lenne idôd, akkor az 5perc angolt tudom ajánlani. A bratyóm felesége németet tanult, viszont a az unokaöcsimmel mikor terhes lett elkezdte venni az újságot. Szépen lassan haladt ès a neten is elérhetô ingyen ;) teljesen kezdôtôl vannak benne rövid cikkek kiszótározva :) Ha gondolod nézd meg majd :) Jo ejszakat!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Letöltöttem èn is ,egy komplett könyv lett. Szèp szines èrthető. De nem nagyon forgattam. Nincs hol használnom, nincs ami motiválna. Csak nèha jelent akadályt de azt megoldom úgy hogy használom a fordítót. De keveset èn is tudok.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: En is a google translate-et hasznalom a nemet cuccokhoz ;) Keptelen voltam ravenni magam h megtanuljam a nemet nyelvet :) talan majd egyszer en is raveszem magam :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Kicsit furi dolgot tapasztalok.. általában egyèrtelmüen èrzem hogy az aktuàlis honapban melyik oldalon èrik a pete. Most viszont hol itt hol ott fájdogál.. utànaolvastam nagyon ritka de elöfordul hogy kèt pete is èrik ès megreped egyszerre. Hát èrdekes szivesen elmennèk most egy ultrahangra :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt Hölgyeim, a hôm még mindig 37,1, most már harmadik napja. Most reggel csináltam egy " jós tesztet" LH val, de olyan az eredmény, hogy ha akarom látok a második szellemcsíkot, ha akarom nem ;) kíváncsi leszek, h benne leszek-e a fertility szerinti 30% ban a mostani görbék alapján.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: En meg nem tudtam megfogyelni, vagy rakoncentralni, h mikor hol erik a tuszom meg ;) Le a kalappal es minden elismeresem! <3 De ha megerika masik petefeszkedben is egy tuszo, akkor honnan tudjak a katonak h merre menjenek? Lehet ha egy erik meg h rossz iranyba mennek :( eltevednek? Vagy van valam kemiai csalogato anyag mint a mehek es a viragpor kozott? :) :D

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ès itt a " ha akatom látom a szellemcsíkom, ha akaraom nem" lh-s jóstesztem ;) Kiváncsi leszek tényleg. Szép napot nektek!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Helló Lányok, nekem sajnos tegnap már alacsonyabb volt a hőm, ma leesett 36.5-re és meg is jött. Úgyhogy megy a drukk a többieknek én meg ovu watchra kapcsolok majd :)
Még 2 próbálkozós ciklusunk van, aztán megyünk a sítáboros babónkért :)
bikbok
 
 


Jó reggelt csajok!


A hímivarsejtek azért találják meg a petesejthez vezető utat, mert az valamivel magasabb hőmérsékletű, mint a petevezeték fala. Ez a hőmérsékletkülönbség, valamint a petsejtben felszabaduló vonzó kémiai anyagok segítik a hímivarsejteket a tájékozódásban. A spermiumok származási helye 2 Celsius-fokkal hidegebb, mint az a környezet, ahol a megtermékenyülés történik.


@latkafr:szerintem nagyon bíztató a hőd, szurkolok :)


 


Biztos hogy negatív ciklust zárok, nagyon alacsony a hőm, persze tudom mindig vannak kivételek, de érzem hogy nem lesz babó. De majd a következő hónapban :))


 


Itt a görbém, ha érdekel valakit.


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 13600_.png


 


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Sziasztok!
Nekem ma reggel is olyan magas volt a hőm, mint tegnap! :)
Viszont tegnap délutántól néha néha mindjárt megjön érzésem van...
Szerencsére eddig semmi! :)
Latkafr:
Nagyon biztató neked is a hőd!
Caroline nem tudtam megnyitni, de nem tegnap volt pozi ovuteszted?

13.dpo
kolibri25
 
 


Cseniko:Már megint sorstársak vagyunk,nagyjából így néz ki az èn görbém is.
Belőlem is eltünt a bizakodás,csak annyit remélek hogy rendesen megjön normális időre.

20.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin: Igen ugyanúgy állunk megint, majd a következő ciklus pozi lesz :)


23. cn - 7. dpo


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


cseniko: köszi az infót, hogy hogy találnak célba a himivarsejtek :) Sajnálom, hogy visszaesett a hőd, de igen, addig van remény, mig meg nem jön, mert ahogy te is mondod vannak kivételek! :) A görbét meg nagyon köszi, hogy feltöltötted. Szerintem sokat lehet egymás görbéiből tanulni. Addig elemezgetjük egymás görbéit mig kifejlesztjük a leghatékonyabb babaváró módszert :)

kolibri25: A hőd azért nagyon is biztató :) A megjön érzés meg remélem elmúlik hamarosan és csak az érzeted tréfál meg és baba van nálad is :)

krystin: Neked is csak ugyan azt tudom irni, mint csenikonek. Amig nincs menszesz, addig igen is lehetnek kivételek és lehet, hogy pont ti lesztek azok, akiknek a hőleesés ellenére is babó van :) Szoritok nagyon Nektek is !!!! Ui: annyira gondoltam, hogy ha esetleg tudsz nekünk segiteni, hogy kiirod hogy hányadik dpo-n jársz az szuper lenne, mert az ovu ugye mindenkinek máskor van igy a ciklusnapod nekem sajnos nem sokat mond, akkor ha nincs mindig feltöltve a görbéd mellé :) Most te akkor a 9. dpo-n vagy?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


molyocska veled mi van? Hogy  vagy?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Jo reggelt lányok!
Bikbok nagyon sajnàlom! :(
Mindenki másnak viszont ott a remèny legyetek nagyon pozitivak!
Nekem tegnap nagyon erösen feszegetett odalent.. aztán ha bár nem mèrek most ebben a hònapban de reggel mègis kivancsiságbol mèrtem hát el is csiptem a lènyeget, 36,1 most van az ovu elötti leesès..
Aztán kicsit utánaolvastam hogy is van ez mert nem volt tiszta.
Szoval ugy van hogy a pete èrik nö aztán egy ponton megreped a tüszö ès kifolyik valami folyadèk ès ez viszi le a höt egy napra (ez nem törvènyszerü mert ha pl napközben törtènik a repedès akkor másnap reggelre már elmúlik ez a "hö-lehùzò" hatás. Onnan viszont hogy megrepedt a tüszö mèg sokszor 24-36 ora mire kiszabadul.. utána kezd dolgozni a sárgatest termeli a progeszteront ettöl szökik fel a hö ès marad magas a menzeszig vagy jò esetben azután is.. :)
Hát akciò megvolt ma reggel meg szombaton ugyhogy remèljük a randi is odabent meglesz :)
15 cn ..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


megy a drukk ezerrel :)

És tényleg a többieknek is, izgalmas napok jönnek, várjuk a híreket. Én folyamatosan figyelem az oldalt, valahogy jót érzek és több pozi tesztet is "látok" :)
Hajrá!!

Latkafr, nálad minden nagyon biztató, főleg hogy kihagyós hónap :)
bikbok
 
 


@bikbok:


valamelyikőtök írta, hogy kipróbálja otthon a házi sperma tesztet. Talán krystin. Megcsináltátok végül? Bocsi, ha már megírtad, nem emlékszem.
bikbok
 
 


Latkafr:

Látom, szereted nézegetni a hőgürbéket, úgyhogy itt az enyém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 13600_.png
kolibri25
 
 


bikbok
 
 


Sziasztok lányok!
az én hőm is elkezdett leesni, úgyhogy elég pityergősen indult a nap 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 13600_.png

pedig annyira úgy éreztem, hogy sikeres lesz a ciklus
13. dpo
bunny88
 
 


@bunny88:


még ne add fel, tudod! Még nem jött meg...
Utrot miért szedsz?
bikbok
 
 


@bikbok:


progi hiány miatt, bár januárba már jók voltak az értékeim, de a doki azt mondta még kb 3 hónapig toljam, hogy feltöltődjön a rendszer
bunny88
 
 


@latkafr:


így így,mindig van remény, nektek valamennyivel több mint nekem, a pcos miatt. de reménykedem nagyon.


Szurkolok nektek!


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@latkafr:

Küzdelem van magammal, hogy ne teszteljek túl korán :) Egész éjjel pozitív tesztekkel álmodtam. Nagyon reménykedem. Kicsit hányingerem van ma reggel. Telefonról írok, így kicsit nehéz írni-olvasni. Megy a drukk mindenkinek!

11. dpo

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@cseniko:


nálunk a baráti társaságban és most jelentette be egy éve pcoval küzdő lány, hogy babát vár. 23. Hét már :) semmi sem lehetetlen :)
bikbok
 
 


@bikbok:


szóval 13. Hét :)
bikbok
 
 


littlebiscuit: Köszi, hogy leirtad ezt a tüsző repesztő infót :) Szoritok nagyon hogy minden klappoljon és mindenki odaérjen a randira:)
kolibri25: köszi szépen a görbét :) Igen, szeretem csekkolni, mert tanulságos :) Nálad például babót látok, ha belenézek a varázsgömbömbe mostmár, hogy láttam a görbédet is ;) 
bikbok : Köszi a görbét neked is :) Tanulságos a te görbéd is. :) Szerintem tök jó lut fázisod van, a gond talán az lehetett, hogy a randi idejét nem egyeztettétek össze. Itt szerintem nagyobb lett volna az esély babócára, ha a főleg a 8-9- és a 10 ciklus napon akcióztatok volna. De se baj, majd a kövi ciklusban :)
bunny88: Még ne add fel!!! A görbéd szép 3 fézisos :) Most már kenem vágom :) Azt nem lehet látni, hogy mikor voltatok együtt, de szerintem az időzitéssel lehet javitani az eselyeken, ha esetleg most nem lenne utón a gólya. DE mondom, hogy addig van esély, mig nem jön meg a mensi, szóval kitartást és fel a fejjel! :)
molyocska: Szoritok nagyon! A hányinger, igazi hányinger volt, vagy csak az a hülye érzés mikor (most bocsánat-,) de megindul a bővebb nyáltermelődésed és úgy érzed, kb 3-4 perc és LEHET, hogy hánynod kell? Vagy tutira az a klasszikus gyors hányinger ? 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


a 10.-től a 14. cnig mindennap voltunk együtt, mert 8. napon voltam dokinál akkor már 13mm tüssző volt és gondoltam hogy hamar lesz ovu. köszi a biztatást  reggel mikor megláttam mennyi a hőm nagyon elkeseredtem, most valahogy megviselt, de már nem idegesitem magam emiatt, majd a kövi ciklusba sikerül :)
nagyon szoritok neked, és persze a többieknek is!!!!!!!
bunny88
 
 


@latkafr:


hát igen, pont akkor volt a Férjem lázas beteg, így ezt a ciklust kb az esélytelenek nyugalmával csináltam végig :)
De majd most, végre tavasz van úgyis :)
bikbok
 
 


@latkafr:

Csak az a mindjárt hányok érzés volt reggel. Most már kevésbé érzem. De elég sokat fájdogál a köldököm alatt a pocakom is. Holnap lehet csinálok egy 10es tesztet.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


bunny88: Az Utrogestan-t, a tüsző érésre/repedésre használod? Lehet, hogy még kell egy pici idő neki, hogy hasson és akkor viszont a kövi hónap a tiétek is lehet :) Én még csak a 11. dpo-n járok, szóval nekem is simán leeshet a hőm :) Akkor sem szabad szomorkodni, mert akkor a kövi hónap is ott lesz és lehet,  hogy a babó csak akkor szeretne jönni :) 
bikbok: Hát figyuzz, szerintem a kövi hónap akkor nektek is biztos igen gyümőlcsöző lesz :) Szoritok nagyon, hogy minden kórság elkerüljön titeket és nyugis, meghitt legyen minden körülmény a babócsalógatáshoz :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@molyocska:Én is terveztem a 12 dpo körül tesztelni egyet fű alatt :) De nincs tesztem :) 18-a körül jön csak meg :) Terhességi teszt hiányában én LH-t tesztelte reggel, feltöltöttem, de képról annyira nem jön át, hogy ha akarom látom az iszonyat halvány csikot, ha nem akarom akkor meg nem látok semmit. :) Te csináltál jóstesztet már LH val? Állitólag nem egy teszt kell, hanem 2-3 legalább és a fokozatos erősödés a jó. D enem vagyok ezzel kapcs képben. :)Mivel nekem iszonyat semmilyen lett a teszt, igy ha lesz babó iszonyatosan fogunk neki örülni, de ha nem akkor sem leszünk meglepve, mert azért ez a jósteszt csak mutatna már valamit nem?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok.


Nekem tegnap este volt pozi ovum, ma dèlelőtt egy másik fajta ovuteszt ( mert elfogyott az előző fajta) szintèn erős volt. De talán már nem pozi. Várom h szúrkálást èrezzek vmelyik oldalon. Ma is együtt leszünk este. Remèlem sikerül elcsípni ès most sikerülni fog. Ma kène kezdenem a palástfüvet?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 13600_.png


Itt a görbèm

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Latkafr. Elèg halványka. Nem való lh jóstesztelni. Nekem tök erős kèt csík volt ovu teszten, mègsem volt baba.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:Ovu utántól javasolt, de én nem vagyok benne biztos, hogy mikor volt az ovum pontosan, igy én csak lehet márc 16-tól innám a helyedben, mert 24-36 óra lehet a tüszőrepedés. De ha te full érzed, hogy mikor van nálad, akkor 6 órával rá már lehet szerintem.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


De mi baj lehet ha előbb kezdem inni?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr:


az Utro nekem azért kell/ett, hogy ovu után megfelelő legyen a progi, segitse a beágyazódást, majd a megtartást, mert vékony volt a méhnyálkahártyám (1-2 mm), ezért is szedem még mellé az E vitamint.
bunny88
 
 


@caroline4:Ha őszinte szeretnék lenni, akkor fogalmam sincs :( Viszont visszanéztem, hogy én mikortól mertem elkezdeni inni a palástfű teát az elozo ciklusban és akkor a 14. cn on volt ovum és csak a 16. cn tól ittam. Nem tudom miért. Valahogy úgy éreztem, hogy a megtermékenyülést inkább nem "piszkálom" és hagyok időt neki, és "csak" a beágyazódáshoz ittam, de mi abban a hónapban ugye lemaradtunk és nem "időben" akcióztunk. :) Kiscsillag ebben a pro :) Ha látja a posztod biztosan fog válaszolni :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:

Próbáltam decemberben a jóstesztet, nem mutatott babát és nem is volt. Nekem épp most is vannak menzesz szerű enyhe görcseim. Soha nem volt még ilyen ezelőtt. Én már vérzem mire az első görcs elkezdődik.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: dettó. Először full megijedtem, hogy most ez mi amit érzek. Most éreztem előbb kb 15 perce, és mértem is egy hót 37,1, de mensi egyenlőre nincs, mondjuk tényleg csak a 11 dpo-n járok és amúgy is a hőm csak a 11-12 dpo körül szokott esni. Hááát nem tudom bármi benne van a pakliban :( :) 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?