Új privát üzeneted érkezett!

Itt meg 36,6 tal jott a baba ;) Szoval nem szabad feladni!!! Amig nem jon meg addig barmi lehet!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


<3 Frissitve akkor a kis listánk <3

Ritus922 - Március 15
Bibok - Március 15
Kyrstin - Március 15
Kolibri25 - Március 16
Bunny88 - Március 16
Molyocska - Március 18
LatkaFr - Március 18
Cseniko - Március 21
Gorzi - Március 24
LittleBiscuit - Március 31
Caroline4 - Március 26

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


A FF appjaban lehet gorbeket keresni millio kriterium szerint. Mivel en mar kifizettem, igy azert osztogatom meg veletek, h eljusson mindenkihez for free ;) ha zavar titeket, akkor nem spammelem a forumot veluk, csak forditott esetben en is orulnek a gorbeknek ;) Plusz Caroline is megosztott egy linket anno ahol lehet gorbeket kutatni, csak azzal nekem az a bajom, h mindegyik mas appban van regisztralva es elvesztem a fonalat ;) igy is nehez ;) Nuh szep napot Holgyeim! Kitartast!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

@latkafr:
Mivel 3. ciklusnapi vérkép kell, ezért érdemes a következőnél megcsináltatni a vérvételt, és az eredménnyel felkeresni a dokit áprilisban szerintem.
Nekem 2 hónap múlva lesz kontroll, elméletileg akkor már jónak kellene lennie az értéknek. :)
mrshope
Budapest
 
 


Krystin, akkor egy cipőben járunk. Rossz érzés azért. Én is azt várom hogy jöjjön meg minnél hamarabb és jöjjön az új ciklus, mert ezzel már nincs értelme törődni.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Nem is tudom eldönteni, hogy jobb e vagy sem, hogy nem hőmérőzök. Nekem nem igazán lenne értelme, mert nagyon rossz alvó vagyok, éjszakánként legaláb kétszer kelek fel inni-pisilni. Így viszont nem is igazán vagyok képben, hogy érdemes e reménykednem :)

Szerintem van már itt pár csodababa, úgyhogy nem kell a sablonokra támaszkodni. Mindig van esély. Krystin, Bibok, Ritus! Fog valaki tesztelni kedd reggel?

9. dpo

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@mrshope:
azt megkérdezhetem hogy a T3 és T4 értéked mennyi volt? nekem a tsh 4,3 volt legutóbb de nem kaptam rá gyógyszert csak figyelni kell a jód bevitelt mert nem szervi probléma, és az endós orvos és a nődoki is tudja h babát akarunk. p.m ultrahangon voltál?
11. dpo
bunny88
 
 


mrshope: Köszi szépen, akkor ezt a TSH labort, ha megjön mindenképp megcsináltatom itt kint. Szerinted még mit kérjek bele a hormon menübe? :D MIlyen indikátort nézessek meg? Nagyon hálás vagyok, hogy felhívtad a figyelmem erre a TSH gebaszra. Főleg a bőrszárazság és a hajhullás volt az a tünet, ami megijesztett engem is, hogy lehet komolyan baj van velem is. Nem is a teherbeesés nehézsége miatt, hanem a vetélés lehetőségétől vagyok most betojva a leginkább. :(

@mrshope/bunny88: Mi az a T3 és T4 érték? Azt tudom, hogy van még másik 3-5 hormon amit kell nézni a 3.cn-on, de ezek mik? Ilyen indikátorokkal még nem találkoztam. :( Tudtok segíteni?




(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Közben a barátnőm küldött infót :)


"A hormon értékeket egyszerre vizsgálják. A tiroxin (T4) egy előhormon, amely aktiválódva trijódtironinná (T3) alakul át a TSH hatására. Az alacsony tiroxin szint, magas TSH szinttel pajzsmirigy alulműködésre utal. Abban az esetben, ha a tiroxin szint még normál értékű, de a TSH már magas latens (lappangó) alulműködésre gyanakodhatunk!


Laborkisokos:
TSH szint: 0,4- 6,0 mU/l
T3-trijóditornin szint: 1,4-2,8 nmol/l
T4-tiroxin szint: 77-142 nmol/l"


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Cseniko:

Az én hőgörbémen is látszik, hogy az 5. dpo-n visszaesett a hőm, mégsem tartom reménytelennek ezt a hónapot! :)
Szerintem még simán van esély, főleg, hogy az 5. dpo körüli hővisszaesések 50%-a babás görbe!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 40800_.png

Ami pozitív, hogy ilyenkor már minimális barnázásom szokott lenni, de eddig semmi ilyen nincs, úgyhogy ha meg is jön, legalább nincs barnázás előtte.

Viszont palástfű teát nem tudok inni, mert 2 napja is kijött belőlem, tegnap is iszonyat hányí
ingerem lett tőle, úgyhogy most azt nem iszom.

11.dpo
kolibri25
 
 


@latkafr:
látom már kaptál infót :) nekem csak a tsh volt emelkedett a többi normális volt, ultrahang tökéletes :) szóval nem kell nagyon megijedni :) de azért érdemes megnézni.
bunny88
 
 


@kolibri25:
van valami egyéb tüneted azon kívül hogy nem bírod meginni a teát?
bunny88
 
 


@molyocska:


én csak a nemvárt napja után tesztelek, de most valahogy nem is vagyok úgy rápörögve mint korábban. Meglátjuk mi lesz, Férjem sajni ovukor lázas beteg volt, de voltunk együtt, elvileg pont jókor többször is.
bikbok
 
 


Bunny:
Csak az erősebb mellérzékenység.Más nincs. És neked? Hogy vagy? :)
kolibri25
 
 


@bikbok: Én lehet megcsinálok egy 10es érzékenységű tesztet a 12. dpo-n, de még nem biztos. Nagyon nehéz kivárni az utoló napokat. Pénteken délelőtt kellene megjönnie, délelőttös műszakom lesz jövő héten. Valamiért jó megérzésem van. Olyan sok helyen lehet olvasni, hogy valaki már a 9-10. dpo-n pozitívat tesztelt és meg is maradt a baba.

Meg az az igazság, hogy imádok tesztelni :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Hello lányok!
Èn azt mondanam kèt tized ideodaugrálásában a högörbèn ne pánikoljatok mert abszolut felesleges!! A hömèrès bolondos ès megbizhatatlan mint az április :-D
Nekem az a gyanum hogy hamarabb lesz az ovulaciom mint szokott.. ma vagyok a 13.nap (16/17.en volt eddig) de már most èrzem az ovus feszülèst ès van jò kis termèkeny nyákom is.. hètföre tippelek hogy akkor lesz kb de majd figyelek a kis fájdalmakra odabent. Szerintem az Aviva ès a vitaminok (E D C) elèrtèk csucsukat.. az E-röl ès Dröl olvastam hogy a hormonmüködèst is támogatják.
Remèljük a legjobbakat :-)
13cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@molyocska:


amúgy én is tesztelős vagyok, megértelek :) igen, én is hallottam sok korai pozit, olyan jó lehet. Nagyon drukkolok Neked, jó olvasni, hogy jók a megérzéseid. Nekem most annyira nem, sztem azért is bírom most jobban. Nekem egyszer volt ugye pozi, az a 12nap hajnala volt.
bikbok
 
 


@kolibri25:
semmi különös :) talán annyi hogy nem patis az arcom, mint menzi előtti héten szokott :)
bunny88
 
 


Na csajok, én túl vagyok a körmösön végre.. Ilyen az új körmim...

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 



Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:Dügös lett nagyon :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bunny:
Ja tényleg, nekem sem! :) végre!

Cseniko:
Nagyon csini! :)
kolibri25
 
 


 cn@bunny88:Én pötyis lettem 1-2 napja, hisz itt a tavasz és a most a pofim is úgy gondolta, hogy kirügyezik :) Mondjuk mostanában, azért a súlygyarapodásra csokival is rá-rásegítek, de attól tutira kipattogzom :) De akkor létezik kapcsolat a menis elötti patik és aközött, ha közeleg a nem várt, de babó van a dologban? 
9cn


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25: Lehet, hogy már most érzékeny van sgokra, illatokra :) éééés lehet azért nem birod meginni a palástfű teát? Én elég finnyás vagyok, de nekem is ment, szóval én arra gonodlok :)  De nem iszunk előre a maci bőrére :) Nagyon nagyon szorítok! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Nagyon remélem. hogy van kapcsolat! Nekem sincs meg a szokásos bőr alatti pattanásom. Minden ciklusban kijön, általában az államon a vége felé. Most eddig semmi. A cicim is fájni szokott nagyon a menszesz előtt 7-8 nappal. Most nem fáj. Minden kicsi dologba kapaszkodunk :) Én nagyon bizakodó vagyok.



9. dpo

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@cseniko:
nagyon szép lett :) én végül csütörtökre kaptam időpontot, ha esetleg negatív lesz a teszt ez lesz a "vigaszdij"
bunny88
 
 


@latkafr:
remélem van kapcsolat, nekem legalábbis menzi előtt mindig durván ki szokott rügyezni a fejem, most ahhoz képest 1db van az államot :)
bunny88
 
 


@latkafr:

Ez mind 3. cn vizsgálat, érdemes lekérni, ha utána szeretnél járni az értékeidnek. Az FT3, FT4 a pajzsmirigyhez kapcsolódó értékek. Aggódni semmiképpen sem érdemes, ha gond van, gyógyszerrel könnyen kezelhető a pajzsmirigy gond.
mrshope
Budapest
 
 


@bunny88:
Nekem az FT3: 4,85, az FT4: 13,81
Az ultrahangot a 2 hónappal későbbi kontrollon kérték majd, szóval még nem volt.
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:Köszönöm szépen a képet. Feljegyzem az indikátorokat. Mindenképp elmegyek laborba itt akkor és kérem ezeket a vizsgálatokat a 3. cn-on. Szép estét!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Cseniko: Nagyon szép!
Csajok délutan akkorát estem :-D
Azóta ezen röhögünk a férjemmel,de tenyleg nagyot zakóztam!
Én is nagyon várom hogy mi lesz,de nem szeretem látni a nega tesztet, nekem rosszabb mintha megjön.
Szombaton dolgozom hajnaltól estig,úgyhogy ha addig nem jön meg vasárnap ellövök egyet.

18.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok. Pajzsmirigy alulmködésemre napi fél szem gyógyszert szedek, és 5hetes vagyok kb. :-D t3 t4 értéket csak akkor néznek, ha a tsh kívül esik a normál értéken. Úgyhogy hajrá csajok. Januárban 3,5 volt az értékem.

Kép
szakerto
 
 


@szakerto: "csak akkor néznek, ha a tsh kívül esik a normál értéken" ??? Hát pont ezzel van a baj, hogy elég tág az a referenciaérték. :( Így ki sem derül/HET, hogy lehet az a ludas, akkor mikor hiába várnak a babára a párok:( A normál érték 0,4-6ig van :( Sajnos én inkább a többieknek adok igazat, hogy nincs elég hangsúly azon a tényen, hogy 1 körüli érték az ideális a babához, de ez csak akkor van így, ha minden más tökéletesen működik a szervezetetekben, mint egy svájci óra. 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Majd mindenkèpp írj mikor esedékes, és lett eredményed!
Törekedj speciálisan a 3.cn-re, ha nem lehet, akkor inkább a 2.cn-en menj, mint a 4.-en. Nekem ezt a doki mondta.
Ezen kívül 21.cn napi vérvétel is van, de abban még nem vagyok otthon, mert most a 10.cn-nél tartok. Szerdán megyek átjárhatóságira, szóval most az a következő pont amit egy jó eredménnyel kellene pipálnom. :)
SZAKERTO: Mióta szeded a gyógyszert? Januárban kezdted?
mrshope
Budapest
 
 


@szakerto:
nekem mindig megnézik az összeset, pedig első körben "csak" 3,5 volt a tsh.:)
bunny88
 
 


*úgy értem, hogy akkor nem baj, ha picit magasabb, ha mindne perfekt veled és a pároddal is :) tehát, ahogy mrshope is mondta 2,5 sem jó, de fölötte biztosan foglalkozni kell a dologgal, és ahogy Joyce is mondta 4 alatti értékkel még azért megfoganHAT.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Megfoganhat bárhogy, mert amire pici % van, az is megtörténik néha, mint tudjuk, ezért is mondta nekem azt az endokrinológus, hogy kezdjem el a gyógyszert szedni a pajzsmirigyre, és ebben a ciklusban védekezzünk inkàbb (amig ugye adunk időt a gyógyszernek, hogy levigye a TSH szintet... Szóval ha a doki már a védekezést tanácsolja inkább ebben az esetben, azt szerintem elég komolyan lehet venni. Senki nem szeretne vetélést, vagy beteg kisbabát.
Mivel mi ebben a hónapban külön országban vagyunk a férjemmel, így 100%-os a védekezésünk, szóval... minden okkal történik, sokafszorra kell belátnom... :-P
mrshope
Budapest
 
 


November óta szedem a gyógyszert. 4,06ról indultam. Mi is csak akkor kezdtünk próbálkozni,amikor már a doki is rábólintott, hát másfél hónap alatt sikerült is, bár nagyon félek, hogy nehogy baj legyen. Majd 3 hét múlva megyek dokihoz. Addig izgulás van.

Kép
szakerto
 
 


@szakerto:
Ne izgulj, semmi baj! :) Január óta már dolgozott a gyógyszer a TSH-don, nem véletlenül vársz kisbabát! :)
Nekem első héten felet, utána 1-et kell szednem a gyógyszerből reggelente. 1 hónap múlva megemelhetem másfélre, ha még mindig nem álltak helyre teljesen a tünetek, aztán kontroll. De azt mondta a doki, hogy következő ciklustól szabad az út, nem kell védekezni. :)
mrshope
Budapest
 
 


Jo reggelt lányok!
Március 15/16.aiak hogy vagytok?? Ugy izgulok èrtetek!
Nekem csodaszèp àlmom volt - valami nagyon profi ultrahangos gepekkel felszerelt helyen voltunk ès megvizsgalt egy orvos ès (persze ez lehetetlen a valôságban) - megmondta, hogy èpp most volt a tüszörepedèsem ès a pete èppen vándorol MEGTERMÈKENYITVE a mèh felè :-D mèg mutatta is a monitoron a petevezetèkben :D
Biztos azèrt jött ez az álom mert tegnap este magyar lányos buli volt ès hárman is èpp babaprojektelünk ès kiderült igy a tèmában való csevej során hogy mindhármunknak a napokban van peteèrèse :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok.

Én kb 1 hét késés után fogok tesztelni előbb nem akarok meg ha a 22. cn-on volt ovum akkor most az még korai lenne.

Képzeljétek tegnap voltam tetováltatni egy gyönyörű álomfogót a combomra. Nagyon fájt de megérte. Van 4 toll rajta kettő összefonodva és azok jelképeznek minket a párommal a másik két kicsi meg majd a gyerekeinket. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@littlebiscuit:


ez de jó kis álom :) kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön :)
Én jól vagyok, direkt nem figyelgetem magam, de nem lehet teljesen kizárni azért :) tegnap és tegnapelőtt este is volt 2 olyan görcsöm, amire felébredtem, aztán pár perc múlva elmúlt, napközben meg mintha égne a méhem felső része. Elég fura dolgok, de bármitől lehetnek, úgyhogy várok :)

Ritus a tetkó nagyon szép lehet!!
bikbok
 
 


Littleb:
Minden rendben! :) egy tizeddel feljebb ment a hőm és még mindig semmi barnázás! :)
12.dpo
kolibri25
 
 


@littlebiscuit: jó kis álom :) Kívànom, hogy összejöjjön nektek is a babóca most!
@ritus: Biztos nagyon szép a tetoválás. Kívánom, h hozzon jószerencsét! Én nem vagyok elég beválalós, hogymagamra varrassak. ;)
@Bibok: tetszik a " direkt nem figyeled magad" politika ;) Remélem, h babó van nálad is ;)
@Kolibri: 12. dpo nál magas hô azért elég klassz :)

Szorítok én is Mindenkinek! Tényleg nagyon izgalmas lesz a kövi 2 hét !!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ritus:Biztos nagyon szép!
Bibok: Én is a te politikádat követem.
Egyedül 2 furcsa dolgot vettem észre.
Az egyik hogy eleg sok a nyákom,a másik hogy se pattanás se mensitünet.
Aminek örülök nert mostanában folyton 18 napra jött meg,most már legalább ezt túlszárnyaltuk.

Littlebiscuit:Én tegnap elött este meg azt álmodtam,hogy a miskolci barátnőmékkel sétálunk,es tologatom a lányunk!!
(A lány azért fura mert amúgy fiút szeretnék inkább,de ez a második babás álmom és mindkétszer kislányról álmodtam.)

19.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Juj lányok itt csupa jò hir.. Kolibri 12.nap inkabb már lefele szokott esni ha menzesz van szoval csupa remèny!!! Latkafr azèrt a te görbèd is szuper khm lehet èpp a kihagyos ciklus mègis babát hoz :D szoritok mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szióka!

Latkafr! Ez a görbe mintha trifazisos lenne. Nem?


Nálam annyi, hogy vègre ma estère pozitív lett az ovutesztem. Reggel mèg negatív volt. Teszek róla kèpet nemsokára. :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Gratula a ovu tesztedhez, akkor ma mindent bele ;)
Errôl a trifázisos dologról nem tudok sokat. Elvileg minden görbe valahol trifázisos nem? Mensi/Follikuláris/ Lutealis szakasz. Csak eddig a folis szakasz nálam nagyon hektikus volt. Most ahogy mondod jobban megvizslattam, de nem tudom mit kell néznem rajta :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


a luteális szakasz három hőszintre tagolódik. NÁlad: ciklus 11. napjától 15. napjáig első szint.
15. napjától - 19. napjáig a második szint.
19. napjától máig harmadik szint. 

A trifázisos görbék nagytöbbsége babás görbe. De mégis akad pár trifázisos görbe, amelyik nem babás. Remélem nálad babás :)


Mi ma biztos együtt leszünk, és holnap is kéne :) ovutesztem:






15. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?