Új privát üzeneted érkezett!

@littlebiscuit:


persze hogy tudja, ezért is fura nekem, mert ahogy olvastam mindenhol mindenkinek azt mondták, hogy a nemvártig kell szedni és teszttől függően kell abbahagyni/tovább szedni....én meg hónapok óta ülök itt és várom a csodát....
bunny88
 
 


De ne aggódj nem hiszem hogy ez lett volna a gond = azaz azért nem lett baba még mert abbahagytad a progeszteront a ciklus végén. Ha van baba és elkezd beágyazódni majd lecsökken a progeszteron akkor nem rögtön a nem vártkor megy el szerintem hanem késik egy jópár napot a menzesz, mert a HCG ami elkezdett termelődni 'feltartja' a méhnyálkahártya leválását. Tehát ez feltünt volna szerintem, azaz késett volna minimum 3 napot (ha volt ilyen akkor nem kizárt hogy tényleg volt valami).
Olvastam fórumokon egyes lányok irták hogy a dokijuk hiába van alacsony progeszteron, meg barnázás, mig nem látni ultrahanggal a terhességet nem ir fel Utrót. Valami logika van benne, mert olyan terhességet ahol 'hibás' betegecske' az embrió jobb nem megtartani és az természetes módon ki is lökődik, a progeszteronnal feleslegesen tartogatnánk vissza mert előbb utóbb úgyis az lenne a vége, hogy leáll a szivhang pl.
Persze nem érvényes ez azokra akiknek durván alacsony a progeszteronja és már a ciklus alatt is szednie kell, mint gondolom neked.
De ne aggódj, ha pl baki is törénik mert történhet - egy példa, a 12. nap tesztelsz és negativ mert MÉG nem mutatja ki a teszt, és mondjuk leállsz az Utroval 3-4 napra majd látod hogy nem jön a menzesz és egy ujabb teszttel kiderül hogy mégis terhes vagy - szóval ilyen esetben nem hiszem hogy azzal a 2-3 napos kihagyással nagy bajt lehet csinálni. Annyi tartaléka csak van a szervezetnek hogy ha ép egészésges az embrió akkor megtartsa.. Progeszteronhiánnyal általában a 7. hét körül vetélnek el nem ennyire korán. Nekem nem is gyanakodtak rá az orvosok igazán (5. és 6 heti vetélés, túl korai ahhoz), és végül igazuk is lett teljesen rendben van a progeszteronom..
Szóval nyugi :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


köszönöm soraid, most megnyugtattál kicsit  előző ciklusban volt kb 2-3 nap csúszás. igazából az utolsó vérvételem alapján nincs progihiányom, legalábbis az alsó határ közelében volt, de normál tartományon belül. a doki azt mondta azért kell továbbra is szedni hogy "fel legyen töltve a készlet"
csak félek hogy ha sikerülne teherbe esni, akkor a "hirtelen" leállás nem okoz-e gondot, nem akarom hogy esetleg emiatt menjen el a baba....
bunny88
 
 

 
 

@bunny88: Én nem tudok okosat irni, mint LittleBiscuit, de veled vagyok! :) ÉS tényleg a legjobbakat kivánom! És ahogy Gorzi is irta, azt hiszem egy kérdést azért megér a dokidhoz, plusz ha látod,  hogy inkompetens, vagy bizonytalan kérj második szakvéleményt :)

<3 Frissitve akkor a kis listánk <3


Ritus922 - Március 15

Kyrstin - Március 15
Kolibri25 - Március 16
Bunny88 - Március 16

Molyocska - Március 18
LatkaFr - Március 18
Cseniko - Március 21

Gorzi - Március 24 ?
LittleBiscuit - Március 31
Caroline4 - Március 26

 

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok, én is visszatérek, csak szabin voltunk :) 9.dpo és 15re nem várom.
bikbok
 
 


Szerintetek, mi lehet az oka annak, hogy ma délután szintén a jobb petefészkemben éreztem hasogatást. Elméletileg hétfőn volt ovum, a hőm is ezt igazolja. 


3. dpo


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Bikbok tènyleg règ nem "lattunk"... a 15/16.e ultra izgalmas lesz már.. :-)

Cseniko nekem elözö ciklusban volt ilyen fura hogy 3 napon át is èreztem ezeket a hasogatasokat mig pl az azelöttiben egyetlen este de akkor jo erösen egy 10 percig.. nem mindig egyforma.. lehet a tüszönek az a külseje amiböl a sárgatest lesz az ott marad a petefeszekben.. a pete már ùton kell hogy legyen ha 3 napja colt az ovud :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


hát a hőm is azt mutatja hogy hétfőn volt az ovu és éreztem is a hasogatásokat akkor is, szóval csak remélem hogy tényleg akkor volt, de most elbizonytalanodtam...

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Szio Bibok ;) Milyen volt a szabi? Remelem kikapcsoltal picit es feltoltodtel. Remelem hogy az elso turnusos golya trio marcius 15-ei ifjakat hozza majd nektek!

Cseniko, en nem tudok neked okos infot adni sajnos. En mindig erzek mozgolodast, ficankolast, szurkalast amugyis olykor-olykor enyhen mindentol fuggetlenul ;) Ezeknek a " fajdalmaknak" erzeseknek en nem hiszek es probalom nem bekepzelni oket, igy kizarom oket es a teszteknek vizsgalatoknak adok igazat inkabb ;) De ketseg nem fer hozza h vannak akik valoban erzik az ovut es meg is tudjak minden mastol kulonboztetni. Nah en sajnos nem tartozom kozejuk ;)

Csajok masfel oraval ezekott 37,8 at mertem adhoc :( Most 37,2 nem tetszik ez nekem :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


szuper volt, feltöltődtünk finom ételekkel és napsütéssel :)
Közérzeted milyen ehhez a hőhöz? Mert ha jól vagy, csak a hő magas, az jót is jelenthet :)
Szépek a körmeitek Csajok, én magamnak csinálom és vmiért csak tavasszal és nyáron :) nem tudom miért alakult így.
Izgis napok jönnek, jó lenne sok sok pozi tesztet látni!!
bikbok
 
 


@bikbok:
Semmi bajom ;) de a ferjem meglatta es agyba is parancsolt ;) Hiaba mondtam neki is h jol vagyok ;) Persze kielveztem a helyzetet ;) Kaptam exclusiv vacsit talppancs masszazst es extra fahejas kakaot ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


littleb:

Nagyon tetszik a körmöd! :)

Képzeljétek ma napközben fura kis szurkálásokat éreztem a köldököm alatt. Ilyet még soha nem éreztem, úgyhogy most bizakodó vagyok nagyon. :)

Ma volt a suliban apák napja, ahol tanítok. Nagyon megható pillanatok voltak. Teljesen feltöltődtem! :)

Amúgy nekünk egy kis beagle-ünk van!

9.dpo
kolibri25
 
 


Lányok annyira izgalmas lesz a jövöhèt! 7-en nem várjátok Bikbokkal együtt.. Ès olyan jo lenne ha mindannyian szèp pozitiv tesztet hoznátok!!
Latkafr a hö miatt ne izgulj.. szerintem mindenfèle külsö tènyezö miatt összevissza ugrálhat. Nameg ha gyönyörüen stabilan magas se jelent semmit amugy ezt az elözö ciklusban megtanultam :oops: :roll:

Nalunk is megkezdöttek a csudajo akciók

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Elpirulos smile lemaradt. Ès hogy
11 cn.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


kolibri25
 
 


Jaj csajok, most számoltam, hogy ha sikerülne most a babó, az esküvőnkre 5 hónapos lenne. Egyébként nekünk most 16.-án van az évfordulónk, így a pozi teszt kis utó évfordulós aji lenne. De jó is lenne. :)


@kolibri25:


bizakodunk veled együtt :) Jó lehetett az apák napja, megértem a feltöltődést :)


@littlebiscuit:


remélem tényleg úton van a petécske és remélem meggyógyulok mire a beágyazódás bekövetkezik. Ti meg élvezzétek egymás társaságát az a lényeg :)



Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit: igen sajnos nekem is te jutottal eszembe eloszor sajnos a magas stabil horol, de en most azert ijedtem meg mert 37,0 rol hirtelen 37,8 lett kb egy oran at aztan visszament 37,2 re. Ez szerintem biztos nem jelent jot, mert valami ellen vedekezik a szervezt hisz ez mar laz. :( De amilyen gyorsan jott ugy is ment. Most megint 37,2. Ami szerintem lassan fog csokkenni a lut fazis elorehaladtaval. Csak arra voltam kivancsi h ti tapasztaltatok 8 tizedes rovid emelkedest, majd csokkenest?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Hű, itt aztán pörögnek az események, most pár napig nem voltam, mert itthon vagyok, és program program hátán.
Tanácsra, tapasztalatra lenne szülségem.
Túl vagyok vérvételen, cukorterhelésen, inzulinrezisztencián, és ma voltam a dokinál, hogy kiértékelje. A diagnózis pajzsmirigy alulműködés. Az értékemnek 1-nek kellene lennie, nekem pedig 5,8. Ez azt jelenti, hogy a kezeléséig meddő vagyok, esélytelen babára. Gyógyszerrel kezelhető 1-2 hónap alatt, holnap megyek az endokrinológushoz a megoldásért. Kérlek írjon akinek van tapasztalata, javaslata ilyesmivel kapcsolatban! :(

Mindent bele a visszaszámláláshoz lányok, úgy látom sok pozitív teszt várható a hónapban! :)
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Ne aggódj,én ahogy írtam korábban kb háromszor ekkora tsh értékről indultam. 17-18 körül volt a legrosszabb, meg is viselt nagyon. Tavaly elhatároztuk, hogy idén szeretnénk babát, ezért fokozottabban kezdtem figyelni, orvoshoz járni. Akkor 7-8 körüli értékem volt. Havonta vérvétel és próbálgatás a gyógyszer adagokkal, és kb 6-7 hónap alatt lement 2-re. Igaz egyszer 0,2 is volt, ramatyul is voltam a nagy ingadozástól. De októberre 1,5 lett, és azóta is 2 alatt van. A babó pedig vasárnap lesz 7 hetes. :-)
Amit pluszban tettem, hogy joban figyeltem, és többször ettem keveset, illetve visszatértem a röplabdához, így volt rendszeres mozgás.
12 éve tudok a betegségemről, 30 vagyok most.
Szóval ne keserítsen el, pikk-pakk rendben lesz az a pajzsmirigy.
A jövő hét szuper lesz, érzem. Nagyon várom a jó híreket. :-D
joyce
Budapest XX. kerület
 
 


@joyce:
Nagyon köszi a választ! :)
19 évesen nekem is volt egy 9,7-es eredményem, mert most utánajártam a háziorvosnál, de sejtelmem se volt, hogy ezzel foglalkoznom kellene. :(
Mit jelent, hogy rosszul voltál? A gyógyszer szedése az értéked csökkenése mellett járt bármi más mellékhatással?
Minden hónapban jártál kontrollra? Milyen gyógyszert szedtél, és mennyit? Nemsokára többet tudok én is, ma 3-kor megyek a dokihoz. Szorítsatok, hogy jó híreket mondjon!
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:Szoritok a dokihoz! Hihetetlen amúgy, hogy nem hivják fel a figyelmet erre a lehetséges problémára. Én is teljesen nyugodtt voltam, mert az általános laborban a TSH-m, 2,4 körül volt bőven a referencia értéken belül. De milyen az a referencia? Nekem is annó mondták, hogy "picit magas" a TSHm-m, de nem értettem, mivel ref értéken belül volt. Elvileg ez (a 2,4 es érték) még nem akkora baj ugye? MIt gondoltok joyce@mrshope?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@mrshope:
Nagyon fulladtam, mindig fáradt és kimerült voltam,keveset ettem, mégis híztam...
És igen, havonta vérvétel volt. Szedtem Letroxot, de nem jött be, nem igazán hatott. Euthyroxot szedek régóta, most a 125 és 150 felváltva, ami jo nekem. Mellekhatása nincs, viszont a sulyommal meg mindig küzdök sajnos.
joyce
Budapest XX. kerület
 
 


@latkafr:
Nekem doki annyit mondott, hogy 4 alatti értékkel már megfoganhat a baba, sőt terhesseg alatt is változhat az érték a hormonok hatására.
Ne izguljatok, rendben lesz a dolog. Szerencsére ez tenyleg könnyen kezelhető. Csak a jo gyógyszert kell megtalálni. Szorítok értetek.
joyce
Budapest XX. kerület
 
 


Én csak a tavaly nyári értékemet tudom az 1,56 volt.
Lassan időszerű lenne egy új is.



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!
Tegnap egy kicsit megnyugodtam, Lh tesztem végre pozítiv volt. Már kezdtem azt hinni hogy rosszat vettem vagy ilyesmi. Mondjuk csak halvány volt, de férjemnek is mutatam és azt mondja ő is látja úgy hogy tetünk is a dologért..... és próbálunk a természetes sikosítóhoz nyúlni így vettünk vazelint és a babaolaj ami talán nem tesz kárt a kis katonáknak.
A teát még mindig iszom (cickafark) egy nap kétszer -reggel és este. Szerintetek meddig ígyam ezt és váltsam át a palástfűre?? De különben a tea tényleg jótékony hatású olyan sok nyákom van tőle, hogy igazából nem is miattam kell használni a sikosítót.
Ma is tesztelek meg holnap is, de ha holnap már negatív akkor hagyjak ki pár napot és ne teszteljek vagy nyugodtan csináljam folyamatosan?? Vagy a jós teszteléshez reggeli pisi kell?? (mert ugye most délután pontosabban 6-kor csinálom a tesztett előtte nem iszok, eszek semmit)


15. cn

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@latkafr:
Nekem a doki azt mondta, hogy már a 2,5 se lenne jó, az is enyhe alulműködés, az 1 ideális, az a cél.

Joyce: köszönöm! Meglátjuk nekem mit mondd a doki. Bízom benne, hogy csupa bíztatót.
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:


Nagyon szorítok érted!!
Én előző héten csütörtökön sokkolodtam le, amikor is kardiológián elmondták hogy meg van vastagodva a szív izmom és plusz a magas vérnyomás így elmondták hogy kapok gyógyszert mielőtt felírja gyorsan közben szúrtam hogy bíz babát szeretnénk így olyat adjon amit terhesség alatt is szedhetek, olyat is adot jó fej volt majd elmondta hogy komoly diéta (aminél a szénhidrátott kell csökkentenem) és sok mozgás (mondjuk ezt már elkezdetem). Azt tudni kell hogy olyan 165 cm és 65 kg vagyok nem mondanám magam túl súlyosnak. De ezzel a diátával teljesen új életett kezdtem.
Majd meglátjuk hogy érek-e valamit vele mondjuk csak 1 év múlva kell mennem kontrolra.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:


meg tudod írni a diéta részleteit légyszi, Anyum és Nagyim is kéne, hogy csinálja, de az ő dokijuk sajnos nem törődik ezzel a részével.
Nekem nézik a TsHt pont a családi vonatozás miatt, női ágon öröklődő, és babához egy körüli érték kell. Az jelenti azt, hogy nincs nehezítve a teherbeesés. Nagyon fontos hormon, de jól gyógyszerezhető.
bikbok
 
 


Nekem tini koromban túlműködött a pajzsmirigyem, szerencsére idővel helyre állt. Most jó a tsh szintem. Az alulműködéshez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni.

Az utóbbi egy két napban szurkálódott kicsit a köldököm alatt, meg mintha éreztem volna a méhem, kicsit feszült, de nem tudom hogyan írjam le az érzést. Lehet régebben is voltak ilyenek, csak épp nem figyeltem fel rá, most meg minden féle jelentőséget tanusítok neki :)

Várom a hosszú hétvégét, hogy lehessen kicsit pihenni. Igaz annál többet lehet agyalni is... És izgulni azokért, akik elsőnek tesztelhetnek, tényleg jó sokan leszünk :) 

8. dpo

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Csajok,kicsit nekikeseredtem.
Se tünetem,se hőm semmi.
Nem lesz ebből baby.
ahogy elnézem a görbét,pont látszik hogy a kettö között kellett volna együttlennünk...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 54400_.png

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@bikbok:


Nekem kifejezetten mondták hogy csak annyi köretett egyek az ebédhez ami egy markomba belefér. Az is jobb a barna risz, zöldség. Sok gyümölcs. Napi ötszöri étkezés az étkezések között csak egy alma/ gyümölcs. Nagyon sok folyadékot igyak. Bundázott húsokat felejtsem el.
Én ez alapján étkezek: (megfogadom a recepteket és nézem miben mennyi van)
http://chdieta.hu/blog_ch_dieta/szenhid ... csinaljam/


@latkafr:


Igen jól írtad 24.-re nem várom!!


Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:


ha halvány volt, akkor nem pozitív a pozitív lh teszt olyan, hogy mindkét csík egyformán erős, tehát ugyanolyan erős a teszt csík, mint a control csík. Vagy erősebb is. 

Ha eddig egy csík volt az lh teszteden, akkor csak annyit jelentett, hogy működik a teszt, de negatív. Még akkor is negatív az lh teszt ha két  méterről látod a második csíkot de az nem olyan erős mint a mellett lévő control csík. Sajnálom. A teszted valszeg ma vagy holnap lesz pozitív. És ovu sem a tojcsis nyák megjelenésének napján van, hanem az első száraz napon, azon, amelyiken már nem érzel tojcsis nyákot. Ez a nyák azért jelenik meg már pár nappal az ovu előtt, hogy felússzanak benne a kiskatonák, és ott várják készenlétbe az egy-két nap múlva megérkező petesejtet. 



@krystin:


szóval neked is csak annyit tudnék mondani, hogy nagyon is ideális időben voltatok együtt. Akkor mikor tojcsis nyákod volt. Mert ebben a nyákban feljutottak, tuti és még mivel táplálja a kiskatonákat ez a nyák pár napig várni is tudnak. Így nagyon-nagyon jó esélyed van most egy kislányra. Szerintem. 


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


negatív ovulációs tesztek:





ez számít poztív lh tesztnek:



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


na szóval ez a negatív lh teszt: (ha hcg teszt lenne, akkor már ez is pozitívnak számítana)




és ez számít pozitív ovutesztnek:




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


emelkedett a hőm 2 tizedet a tegnapi/ tegnap előttihez képest... remélem ez jót jelent :) 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 54400_.png

10. dpo
bunny88
 
 


@mrshope:


Szia,
Nekem  tavaly májusban volt 5,8 nem kaptam rá gyógyszert pedig tudta a doki, hogy babát tervezünk majd. Én váltottama  himalája sóra illetve sok zöldséget ettem. Így szeptemberben amikor következőleg nézték 2,7 volt. Amúgy így is van esély a babára csak nehezebben jön össze. Mindenképpen olyan magzatvédő vitamint szedj amiben van jód bőven.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok! Csökkent a hőm 2 tizedet, ezzel el is úszott a remény. Azért a többieknek szurkolok...

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@gorzi: Szoritok, hogy menjen a diéta :) Ahogy leirtad egyáltalán nem vagy husis, sőt. Teljesen normális és az egészséges mezőben vagy még.  Kb 24-es BMI indexszel :) Én sajnos 17 es BMI ról küzdöm fel magam. Lassan másfél hónapja még mindig nem az igazi, csak 18-as, és 20 körüli érték kellene legalább, hogy "meglegyen ágyazva a babónak" :)

btw: A BMI indexet én jó dolognak tartom, de ami igaz az igaz, hogy nem teljes mutató, mert a testalkattal nem kalkulál, de jelenleg az összes metrika közül ez a leghitelesebb szerintem.

http://www.eufic.org/article/en/rid/euf ... alculator/ 

krystin: Ne keseredj el, mert ha volt termékeny nyákod, akkor simán ellubickolhattak benne a 9. cn-i katonák és simán odaérhettek a 11.-cn-i randira :)  De igen, a kövi periódusban mi is azt tervezzünk, hogy a menszesz végétól 2 naponta összebújunk, de ha ez nem jönne össze, - mert nekem nincs kedvem, vagy neki, vagy épp nem úgy jön ki a lépés - , akkor az ovu elötti 2 nap este mindenképp összebújunk, plusz az ovu napján reggel :) Enél "tutibb recept nem gonodlom, hogy lenne, csak a kivitelezéssel lehetnek a gondok, mert hogy "ember tervez Isten végez" :) 

bunny88: grat a hőemelkedéshez :) Szorítok! :)

Diétával kapcs, én sajnos itthon annyira rosszul értelmezik ezt a szót, hogy az borzasztó. Nem éhezni kell meg koplalni, hanem színesen, változatosan  és mértékletesen enni napi 5 ször :)

szinesen: a tányérodon legyen lehetőleg legalább 4 szin ( fehér- pl rizs, zöld-mondjuk párolt zöldbab, valami barnás -bármilyen hús ( roston sutve csirke, pulyka, hal..stb) mondjuk piros/narancssárgás ( mondjuk ecetes paradicsomsali, sütőtök, mangó) De lényegében bármilyen kombináció elképzelhető, a lényeg, hogy gusztán szines legyen a tányérod :) Az eleján is is tanultam és figyelnem kellett rá ma már olyan természetes, mint az esti kakaóm :)

Változatosan: Sokan abba a hibába esnek, hogy csinálnak, vagy kapnak egy étrendet egy hétre és azt ismételik. Nah az sem jó sajnos, hosszútávon. Ezért kell azért a változatosság, szemelőtt tartva, hogy minden nyomelem, ásványianyag azért ugyan úgy bekerüljön a szervezetedbe.

Mértékletesség: Fontos megemlítenem az elején, hogy sajnos nem olyan gyors egy ingerület a szervezetünkben, mint amennyire kellene és mig a pocakod még minidg követeli a kaját és a kezed lapátolja azt :) lelkiismeretesen, addig az agyad már rég tudja, hogy "huha, eleget evett a szervezet mostmár és nincs többre szükség" de ez az információ csak 2-4 perc mulva jut el a pocakodhoz, aki annyira erős, már-már vészjelzést adott a kezednek, hogy éhen hal , hogy mire lezajlik az ebéd kipukadsz :) 

Hát igen tudni kell különbséget tenni, hogy azt az ételt ( Étel= élelem, tehát táplálkozásra való ennivalót, aminek TÁPANYAGÉRTÉKE van!!!) a szervezeted, vagy csak a szemed kívánja. Természetesen van az úgy, hogy azért kívánunk me bizonyos ételeket, mert a szervezetünknek szükségünk van rá. Pl  ecetes savanyúságot, akkor az kálium hiány, sós ételeket, akkor az nátrium hiány vagy pajzsmirigy gebaszra utalhat, ha hüvelyesekre vagyunk, akkor az lehet rézhiány is, ha a csokit, akkor valószínű a cukor hiányzik :) de erról rengeteg infó van fent a neten is és itt én inkább azt emelném ki, hogy ha kivennél egy adagot a merókanállal, akkor a tányérodra csak a felét szedd ki ténylegesen. Tűzbe merném tenni a kezem érte, hogy ha változatosan táplálkoznak az emberek. és szinesen, akkor nincs szükségük a teljesen eltömitő teljesn magyarosan dusti adag ételre :) Már csak azért sem, mert napi 5 szöri étkezésre bőven elég ez a mennyiség. a tízórai/ vacsi már általában, joghurt/keksz/gyümire korlátozódik, de iszonyat választékosan összelehet állítani akár aszalt gyümikkel, joghurttal, mézzel, zabpehellyel finomságokat is :)

Tudom, hogy hosszúra sikeredett ez a posztom, de nagyon fontosnak tartom a "diétát" és szerettem volna megosztani veletek ezeket az infókat. Lényegében egy szemléletváltás szükséges pusztán a helyes átlagos diétázoz :) de nyilván vannak specifikus esetek, amikre a 3 fő irányelvem tökéletesen ráilleszthető :)




(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline köszike!! :-) (kár hogy nincs pusziküldős smile)
Nemsokára elérünk Miskolctapolcára.
Jó puhenést es sok szerelmet mindekinek!
(Azért ránézek majd a fórumra legalább naponta egyszer :-D )

17.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@cseniko: Várjuk ki azért a végét!!!! Amig nem jön meg addig van remény!!! <3
krystin: Kellemes pihit! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kiscsillag201:


a jóddal sajnos nagyon kell vigyázni, csak akkor szabad növelni a bevitelt ha az orvos javasolja, mert nem mindenkinek segít, hiába az lenne az általános.

Gorzi köszönöm a diéta leírást.
bikbok
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást! Kaptam gyógyszert, azt mondta a doki, hogy a 2 hónap múlva kért kontrollnak majd már jónak kellene lennie.
Amúgy nálam valószínűleg örökletes (anyai ágon öröklôdik általában), és sajnos nem gyógyítható. (Aki nem olvasta, pajzsmirigy alulműködésről van szó) Általában ingadozik, nem állandó értéket mutat. Akinek a TSH 2,5 felett van, mindenképp konzultáljon a nőgyógyásszal, vagy endokrinológussal, mert ma az endokrinológus felvilágosított, hogy nagyon kis eséllyel jön össze így baba. Ha összejön, nagyon valószínű a vetélés, és ha akkora a véletlen, hogy nem vetél el a baba, akkor sajnos van esélye, hogy nem lesz olyan jó a baba agyi teljesítő képessége, mint a normál. Szóval mindenképp figyeljetek erre lányok! Tünete lehet többek között: hajhullás, száraz bőr, állandó fáradékonyság, emésztési és súlyproblémák. Nekem ebből az első három volt mindig jelen, de mindegyiket másnak tudtam be, nem volt zavaróan erőteljes egyik sem. 168 cm-hez 54 kg vagyok, szóval nem éreztem, hogy bármi bajom lenne.
Én holnap kezdem a gyógyszert, jövő héten pedig a kivizsgálást. Remélem a többi eredményünk jó lesz.
mrshope
Budapest
 
 


Jó reggelt csajok! A hőm visszaesett 36,3-ra, szomorú, de igaz, tuti nincs babó. Úgy hogy ez a hónap sem a mi hónapunk. Következő ciklus hátha a miénk lesz, április egy jó hónap, azt hiszem. Olyan fura érzéseim vannak, tegnap már örökbefogadásról olvasgattam.

5.dpo

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Cseniko nem feltétlen rossz ez a leesés.
Elvileg ilyenkor lehet több ösztrogén amitöl kicsit leesik.
De rossz látni,nekem is leesett 36,2re,én se nagyon bizakodom már.
Mondjuk nem is aludtam túl sokat,csak 6,5 órát.
Et egy ilyen érzelki hullámvasút tegnap még én is tök boldogan olvasgattam,ma már csak várom hogy megjöjjön.

18.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@mrshope: Szio Hope, koszonom az infokat. Nekem 2,4 a TSH-m es hullik a hajam plusz szaraz a borom :( En is 168 cm vagyok, 29 eves ;) es 51 kg, de a sulyomra meg gyurok ;) Iszonyat jo hogy megosztottad ezeket a tudnivalokat!! <3 Mennyi ido kell szerinted h helyrealljon ez az ertek dokival gyogyszerrel? Aprilisban terveztunk hazamenni, akkor mindenkepp elmennenk dokihoz. Vagy szerinted erdemesebb ezt elobb elkezdeni itt kivizsgaltatni?
Koszonom a valaszod/tok ! :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



9 dpo

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bocsánat a sok helyesírási hibáért,még félig csukva a szemem :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Cseniko, Krytsint , en is ugy vagyok vele, h barmi lehet. Addig mig nem jon meg addig mindenkinek van babora eselye :) Ne szomorkodjatok! Littlebiscuit esetebol tudjuk mar, h ha magas tartosan az sem biztos, hogy babos gorbe, viszont 36,6 tal is lehet latni babas gorbeket !!! Meg minden lehet!!! Kitartast! <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Itt van meg nahany gorbe ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Csak az a baj hogy nekem már másodszorra esik coverline alá...
Mondjuk azt az egyet tudom hogy mindkétszer viszonylag keveset aludtam (6 óra körül) és általában nem túl jól.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?