Új privát üzeneted érkezett!

@joyce:


Gratulálok nektek! :)

Én otthon géllakozom, még karácsonyra kptam egy csomagban a lámpát,lakkot,leoldót,meg ami még kell hozzá. :)

Mi hétvégén Esztergomba megyünk :) Már nagyon várom!

8.dpo


kolibri25
 
 


Cseniko, az a masfel szoba nagyon jol hangzik ;) lenyegeben nekunk egy negyzet alaknak felel meg az elrendezese a peconak. A negy negyedekben talalhato a konyha, ebedlo, nappali, halo ;) Szoval nagyon picike tenyleg azt hiszem 27 nm pontosan ;) van meg persze egy kulon toilette mosogeppel es egy furdoszoba ;) De a lenyeg h ehhez a studiohoz olyan franciasan parosulnak a dolgok: pl automata redony es naparnyekolo jar a dupla rezso melle ;) Marvany a padlo, de gipszkarton majdnem minden belso valaszfal ;) Szoval eleg etlektikusnak tunik nekem minden ;)

A panelnek is sok elonye van. Jo kozlekedes, kilatas ( A ferjem in madja az indusztrialis kilatast!!! Hianyzik is neki sokszor ;) Mi is laktunk anno az Arpad-hid kornyeken. Annyira kaosz volt a lakas kezdetben, es utaltam ott lakni, DE ev alatt szep lassan annyira szep lett h a tulaj se hitte el h ezt adta volna nekunk albiba ;) Csinaltunk egy tisztasagi festest az elso evben es csereltunk villanykapcsolokat. Ezt ledumaltuk, h levonjak a berleti dijbol. A kovi ket evben max 100k bol ( a legolcsobb cuccokkal) felturbuztuk a lakast az ikeabol, ( viragok, allo lampaval, fuggony, kisasztal, puff, KOZOS KEPEK.. stb) Az utolso evben, annyira hangulatos volt es szep a kis textilekkel es viragokkal, fenyekkel, h nehez volt otthagyni :( Szerintem ha ti is elkoltoztok sokszor fogsz nagy szeretettel visszagondolni a mostani lakhandira <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nagyon köszönöm mindenkinek, annyira boldog vagyok. :-)
Azért a doktornő is nézett nagyot, amikor mondtam, hogy erős pozi teszt február 25, utolsó mensi november 26...

Nagyon-nagyon drukkolok, hogy ebben a hónapban sok pozi teszt legyen!
joyce
Budapest XX. kerület
 
 

 
 

@latkafr:


Hát nem rossz egyébként az albi, 35 nm, aminagy szívfájdalmam hogy nincs konyha csak egy főzőfülke, de kibírom azt hiszem 35 nm, Máltán mi is laktunk egy kb akkora lakásban mint most a tiéd lehet, a tengerre nézett a terasz, annyira jó volt, nagyon hiányzik, itthon meg csak kínlódunk anyagilag, de hála istennek vége lesz annak is pár hónapon belül, mert tartozást fizetünk vissza.... az jó hogy nem kell újítanunk a lakást, mert az előző lakó nem lakott egy évet sem benne, és felújította, szóval jól jártunk.
Elképzeltem a lakásodat, hát azért nem lehet semmi, jó lehet benne lakni, az extrák kárpótólnak a méretért.


Olyan jó látni, hogy többen mentek a hosszú hétvégén kicsit pihizni, sajnos ez nekünk nem jött össze, még anyám a két tesómat is ránk sózta... így nem pihenés lesz a hétvége...


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Mi családiban lakunk,én imádom.A legjobb hely ahol eddig laktam pedig megvolt a 6,9,20.kerület is.
Jó a környék is.
Nálunk szerencsére nagy konyha van,annak nagyon örülök úgyis mkndig ott tömörül mindenki :-D
Én már nagyon vártam egy kis pihenést,utoljára nyáron voltunk el.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@cseniko: Nem latom telorol, h honnan irsz :( De nekem az edzom sokszor me ndta h minden agyban dol el es igen lehet elcsepelt, de igaza van . Ha megpobalod picit pozitivabban felfogni h vegulis teso-sitterkedsz az lehet jo buli is. Ha tehetitek akkor menjetek kirandulni, vagy csak a margit szigetre. Sok jo progi van otthon. A fb on allandoan latom oket. Talan a port. hu - n is talalsz valami kiallitast, vagy babszinhazat stb ;) Maltan meg soha nem voltam, de meses allitolag ;) A lakasert, meg pont h ne irigyelj, mert pont azt probaltam leirni hogy a kilatason kivul nem nagyon van semmi ami itt jo lenne ;) Alig 30 nma peco, viszont agyrem modra 13nm es a terasz. A marvany padlo lehet jol hangzik, de jeg hideg es telen lehetetlen befuteni ugy h ne legyen csont szaraz a levego, mert itt minden aramrol megy, meg a radiatorok is. Ha nincs aram telen vege mindennek ;D A konya lenyegeben egy dupla rezsobol all es egy mosogatotalcabol ;) Vicces mert a mikro elott van kb 25 cmx 8 cm resz a munkalapbol ;) nah en ott apritok, keverek stb ;) Suto nincs! A Szuleimtol kaptunk egy Mr. T altal reklamozott halogen legkevereses sutot nah azzal sutok fozok. Szoval ez a lakas legenylakas, es nem egy parnak valo, plane nem babotervezesre. :( De mikor kijottunk a legolcsobbat kerestuk ar-ertekaranyban, viszonylag ujepitesu hazban, igenyesebb tulajjal, es mivel nem tudtuk h itt meg egyaltalan kulfoldon meddig maradunk igy itt ragadtunk ;) Ha jonne a babo nekunk mindenkepp uj pecot kellene keresnunk. Ezert nagy dolog szerintem a masfel szobas albitok :) Ez is nezopont kerdese ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@krystin: A szuleim is csaladiban laknak Vac fele a dunaparttol 5 percre ;) Gyonyoru az is nagyon :) Jo otthon lenni nagyon. Az illatok a hazkoruli teendok minden ;) honvagy level 100 :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Miskolci vagyok. Hát igen hozzáállás kérdése az egész, jó lesz a hétvége így is, csak fárasztóbb, 7 és 14 évesek. De azért imádom őket. Így már azért másabb hogy leírtad részletesen a dolgokat, de szurkolok és remélem hogy minnél hamarabb kereshetitek az új albit. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko: Koszonom ;) Miskolc "mellett" volt regen a nagyszuleimnek telkuk, Mogyoroskan ;) Az a regio is nagyon szeeeep :) Igen plusz lehet nem irtam h ez a peco egy legter ;) a furdot es a wc-t leszamitva ;) ugy kell epkepzelni a negynegyedes elosztast ;) romcsi meg cuki, de azert elveznem a masfel szobat ;)
Jo 8 Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Jó reggel mindenkinek!

Csajok nagyon szép körmeitek vannak. Egy ideig nekem is volt csak sajnos a barátnőm aki csinálta kiköltözött Angliába így nincs ki megcsinálja.

Én egy kis faluban lakok abba a házba ahol életem 16 évét éltem a párommal meg a csodás kutyámmal, de laktam panelban is ami maga volt a pokol. Latkarf elhiszem hogy a kilátáson kivül nem olyan jó egy pindurka lakás ami nem éppen konfortos.

Aszem jól éreztem, hogy kedden volt peteérésem mert mára már 36,6 a hőm meg is lepődtem mert ezzel a hőmérővel még nem sikerült 36,4-nél többet mérnem ebben a ciklusban. Ha meg úgy volt akkor nem 15.-én jönne meg hanem 22.-én. Ha nem jön meg 15.-én akkor várok 22.-ig és ha akkor sem fog akkor tesztelek. Lehet most hogy úgy voltunk együtt, hogy igazából nincs tétje mert nem lehet belőle baba így fog összejönni mert nem "görcsöltünk" rá a dologra.

@latkafr:


Köszi szépen hogy így összeszedted hogy ki mikorra nem várja. A jövőhét tele lesz izgalommal reméljük mindenki pozitív teszttel zárja ezt a ciklust! Szorítok mindenkinek.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 



Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Szép napot mindenkinek!

Ritus:
Szerintem a 22. napodon volt ovud. :)
Ezaz én hőgörbem:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 68000_.png

9.dpo
kolibri25
 
 


@ritus922: Van blökid :) Én is nagyon szeretnék kutyát, de otthon a szüleimnek van két cicájuk, akik inkább kerti cicák, mint az a tipikus, hazi kedvenc :) A lakással kapcsolatban, egyáltalán nem panaszkodtam, csak valahogy úgy éreztem Csenikő nagyon szomorkodik, a másfél szobás panel miatt és  irigyel, pedig a másfél szobának én is tudnék örülni :) Minden éremnek ennek is két oldala van. :) Igaz, pici a lakás, de igényes, világos, elektronikával felszerelt és a körpanoráma mindenért kárpótol :) 
A hóemelkedésből én is most azt mondanám, hogy a 22. cn en volt ovud, de kezdem teljesen elvaszteni a fonalat a görbékkel kapcs :) Hogy lehet, hogy ilyen kesőn lenne ovud? Hány naposak a ciklusaid? Igazából, csak LittleBiscuitet tudom ismételni, millió féle görbével lehet terhes valaki :) Szóval simán lehet, hoyg babó van a dologban :) De én talán inkább a 12. cn akcióből remélem, hogy odaértek a randira a katonák :)

kolibri25: Nézem a görbédet, (Jaj annyira jó, hogy feltöltöttétek őket - millió hála érte), és azt látom, hogy alut fázisban kétszer vissza is esett a hőd. A 22 cn-i visszaesés, az szerintem lehet akár a beágyazódás is, ami iszonyat jó dolog :), viszont a 18. cn visszaesés, az mi lehet? Coverline alatt? Azért kérdezem, mert nekem is van ilyen visszaesésem ( a cover line alatti) és aggaszt :) Bár az is igaz, hogy ez nem tervezett babaváró ciklus, de azért nyilván szuper lenne, ha lenne babóca :) Mit gondolsz?

7. dpo 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ez a mostani gorbem:


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lányok!

Örülök ennek a csevejnek. Igy nem csak a babás témával vagyunk elfoglalva hanem megismerjök egy picit a másikat.

Latkafr,
Nagyon hasonló helyen lakunk a kilátás is ilyen kis vidéki lágy természet öle nálunk is a lakás pedig detto, négyzet forma konyhasarok fürdő 'nappali' és hálófülke (gipszkarton fallal elválasztva). Talán picivel tágasabb lehet nálünk mert a miénk majdnem 50 nm, de igy is ugyanaz van mint nálatok, ha jön a baba menni kell.. A hálófülke gyakorlatilag a nagy ággyal meg gardrób szekrénnyel 'betelt' és nincs egy kiságynak se hely :(
Amugy nagyon klassz és kényelmes lakás, 2 főnek .. A terasz pedig, hát az isteni nyáron ott élünk csak bár sütne egy kis nap rá néha :D

Ritus,
Szerintem is még csak most volt ovud, mert előtte nincs igazán emelkedés most viszont igen!
Szurkolok!

És mindenkinek lányok!
Szuper izgi lesz a jövő hét!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lanyok, feltoltok par pozis gorbet, mig varakozunk, addig hatha okosodhatunk beloluk ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Az én görbém ilyen,szerintem nem túl biztató.Ugye tegnap nem tudtam mérni a törött hőmérő miatt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 68000_.png

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Mi családiban lakunk Csepelen,több generációs ház,külön részünk van ami 75nm,de csak két szoba van,mert nagy a nappali konyha.
Szerencsénk van,hogy nem kell lakást vennünk,de a hiteltrészünket fizetjük rá.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin: Miért mondod, hogy nem túl biztató :) 10 cn on visszaesett a hód, igy a 11. cn-on ha jól látom ovuláltál, 14. cn meg visszaesett egy picit a hőd, de utána 2 tizedet vissza is ment. :) Pont most is töltöttem fel talán 2-3 olyan görbét, ahol ugyan igy vissza is esett a nőci hője és babó lett a görbéből :) Szóval el ne keseredj nekem! Pozitivan! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


A próféta szóljon belőled 
Csak talán többet kellett volna együttlennünk,de sajnos ez a fránya 3 műszak,meg a férjem beteg is volt+sokszor teljesen hullák voltunk 

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Mi a férjemmel Keszthelyen lakunk (minde ketten Pestről költöztünk le ahova semmi pénzért nem mennénk vissza). Nekünk a lakásunk (szülői segítséggel meg tudtuk venni, de így meg ott van a hitel amit folyamatosan fizetünk így sem jó, de lagálább a saját) panel ház az egész városban két panel ház van ez a leg magasabb és mi a 8. emleten vagyunk, nagyon szeretjük. Látjuk a Balatont, kastélyt, a régi egyetemünk épületét. Sajnos a lakó közösséggel baj van, de azt el lehet viselni. A kialakítás viszont nagyon jó a lakásnak 2 fél szoba (háló és majd ha lesz baba akkor külön szoba) egy nappali , konyha és fürdő külön Wc (mondjuk a fürdőből és a WC helyiség jó lenne ha nagyobb lenne, de nem vagyok telhetetlen). Van egy kis erkélyünk melyre kivisszük a fritut és süthetjük a pecsenyénket :-D .

Nálam még mindig negatív az LH teszt!! Nálad littlebiscuit ? Nagyon bosszant nem kéne már egy halvány csiknak lennie vagy valaminek?? Én mondjuk mindig megérzem a peteérést görcsölök 1 max.2 napig ami még nem volt!! Most vagyok a cn 14-ben. Ciklus.hu szerint holnap kéne éreznem, na majd meglátjuk azért ma elcsábítom férjemet hogy biztosra menjünk!!

cn 14.





 




 



 


Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Itt az ên görbém, kicsit emelkedett a hőm, de nem bíztató annyira.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@krystin: Én is a tescoban veszem mindig a pizsit! :D Most egy Snoopy-s van rajtam, de kinéztem már egy másikat. Imádom őket. A hőgörbékhez nem tudok hozzászólni :)


Én 23 évig családi házban éltem a szüleimmel, szerettem nagyon és most is gyakran kijárok. Van kutyus meg cica is. Most Nagykanizsán élek panelben és szeretem, mert közel a munkahely, nem kell buszoznom órákat. Egyedül a kiülök az udvarra a hintapadba érzés hiányzik, de csak 20 km a szüleim háza, úgyhogy akármikor ki tudok menni.

Mi is agyaltunk nagyon, hogy családi vagy panel. Egyrészt anyagi okok miatt lett a panel, hitelt nem akartunk felvenni. Másrészt azért, mert itt a környéken ritka az a falu ahol még működik óvoda és iskola. Kicsi korától kezdve vinni kéne. Úgy vagyunk vele, hogy most spórolunk és majd esetleg 10-15 év múlva elköltözünk családi házba.

Jelenleg 2 szobás lakásunk van (57 négyzetméter), és minimum két gyereket szeretnénk. A ovi és a suli 100 méteren belül van. Mindenképp költöznünk kell később, de amíg kicsik a gyerekek, addig lehetnek közös szobában, aztán lépünk tovább.

Nekem elég jó a női megérzésem ezzel a ciklussal kapcsolatban, de majd kiderül. Izgalmas a várakozás, és néha úgy érzem, hogy alig akarnak telni a napok :)


@joyce: Neked még egyszer nagy gratula! :)





Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Gorzi mindenképpen,biztos ami tuti
Mi is legalább 2 gyerekre tervezünk,de inkább 3.
Ha nagyon megszalad akkor 4,majd kiderül hogy bírják az idegeim

Ti nézitek=néztétek a Jön a baba Hadas Krisztával sorozatot?
Én imádom.Videán fennt van az összes rész már mindet láttam vagy 2-3x
Nagyon jókat tudok rajtra pityeregni.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Gorzi,

Nekem eleve később szokott lenni az ovuláció mert átlag 31 napos a ciklusom tehát a 16 nap körül .. Ma még cska a 11. Ha 16. nap lesz az kedd ami szuper mert ugye itt a jóóó kis hosszúhétvége a szerelmes összebújásokhoz.. Persze közben január vége óta AVIVA-zok tehát lehet hogy már most alakit valamit a ciklusomon és picivel előre hozza nem tudom.. De én is szoktam érezni a fájdalmat amikor a tüszőrepedés van és ez tökjó dolog..
Hát szurkolok neked is!!

Krystin én anno Hadas Krisztától a Szülőszobát néztem (mm mondjuk most elbizonytalanodtam hogy ő volt-e a műsorvezető). Az durva volt :D
Én már mindenen pityergek ami babás komolyan :D

Caroline, el vagy veszve mi ujság?? Szerintem épp ovulálsz és azáltal el vagytok foglalva :D

Na lányok, kedvet kaptm tegnap és igy munka közben mázoltam gyorsan egyet :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@krystin: Én szeretem nézni, de nem tudtam pl, hogy videán fenn van, köszi! Nem mindig van időm megnézni a tévében. Én is szeretnék három babát, de majd az élet alakítja. 

7. dpo :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Nagyon jó színe van! :) Jó feldobni kicsit a mindennapokat vele!


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@krystin:


Maga a sorozatból csak pár részt láttam, de volt egy kisebb dokumentum film a TLC-n egy ifjú párról ami bemutatta hogy milyen sokáig nem jön a baba, csinálják a teszteket, bármit csinálnak nem sikerül majd egyszer össze jön de sajnos el megy a baba, kiderült hogy valamilyen hormonális problémája volt a hölgynek, természetesen mindkettőjüket ki vizsgálták, de semmi. Majd ezt a problémát úgy lehettet orvosolni hogy infúziót kap egy pár napig (kicsit kezdetleges volt még az eljárás). Viszont mikor kiderült hogy sikerült van baba akkor nem volt Európában hanem Amerikában ahol meg ezt az infuziót sehol nem tudták beszerezni majd végül csak sikerült és ezzel módszerrel meg maradt a baba. Nagyon érdekes volt ez a műsor, bár elvileg ez sorozatnak indult a TLC-n még sem adtak le több részt sajnos :-( . Viszont a National Geographic  csinált egy kis filmet a baba fejlődéséről amin végig megy az összes szakaszon elmondja mi mikor fejlődik ki nagyon jó!!! Ennek a címe: Élet az anyaméhben. Ezt késöbb meg csinálták ikrekre és problémás terhességekre is. Érdemes megnézni!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


http://videa.hu/csatornak/27/300?sort=0 ... 300&page=1

Én is így nézem,mi nem nagyon nézünk tv-t.
Littlebiscuit nagyon szép!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Gorzi: A National Geograpgic-osokat láttuk :)
Láttam az amcsis jön a babát is,de ez sokkal közelebb van a szívemhez,mert magyarok.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@cseniko:Ne legyél ennyire negativ :) Komolyan!! Nagyon jó kis görbéd van :) Tankönybne illő gyönyörű hőleesés az ovu elött a ha jól látom a nagykönyv szerinti 14.cn-on :) Aztán stabilan emelkedett két nap 1 tizedet, és megindult felfelé 3 tizedes emelkedessel :) Szerintem igéretes görbéd van!!! Kérlek picit próbáld elhesegetni a borús felhőket 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Szeretem nagyon ezeket a pasztell árnyalatokat, a puderszintol eddig a sotetebb bezsig, a husszinun at nagyon nagyon :) Mikor otthon voltam mindig franciaval kezdtem a porcis ciklusom, 2 het mulva osszereszeltettem es ment ra a gellakk :) Nagyon szépen ezek a szinek, Molyocska a tied is nagyon tetszett, az annyira tavaszi :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lányok! :) 
mi anyósékkal lakunk családiba, külön résszel, Miskolc mellett, szeretnénk majd saját kecót, de nem akarunk nagyon hitelbe bonyolódni, ugyhogy még kb 2-3 évig gyüjtögetünk :) 
itt az én görbém is, szerintetek milyen? 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 68000_.png

9,dpo
bunny88
 
 


@latkafr:


Igen van egy lassan egy éves Huskym akit nagyon imádok! Annyira jó hogy megtaláltam az újságba hogy husky kiskutyák eladók, mert sokat segített feldolgozni a babánk elvesztését meg volt okunk hazamenni. Az a baj a 12 ciklus nappal hogy előtte védekeztünk csak a 19., 20., és a 23. ciklus napon nem védekeztünk. Pont azért mert a következő mensi után kezdtünk volna bele a baba projektbe és 
úgy gondoltuk hogy már így a ciklus vége felé nincs is értelme védekezni mert úgy se lehet gond belőle. :) Erre tesség a 22. napon ovulálok. Eddig a decemberi ciklusom volt 42 napos a többi mind 29-32 naposak voltak attól függ hogy milyen volt az adott hónap idegileg.

A lakásra visszatérve én 7 évig laktam panelban ebből 5 évet a szüleimmel és majd 2 évet a párommal. Tavaly április közepén költöztünk vissza a szülőfalunkba. (Baja alatt van ez a kis falu Dávod a neve). Szerencsére mikor beköltöztünk Bajára nem adtuk el a házat így most visszaköltöztünk oda. Nem is bánom mert sokkal jobban szeretem a kertes házakat plusz már elképzeltük hogy hol lesz a gyerek szoba meg ilyenek.

Ha meg most nem jött össze a baba akkor elkezdem inni a ciklus elejétől a cickafark teát meg a palástfű teát hátha az sikert hoz. Plusz szervezzük az esküvőt ami nagyon izgi most éppen a dekorációt tervezzük szóval van dolog bőven. :)

25. CN

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@bunny88: Ha tartosan nem esik akkor nagyon is jo prognozis varhato <3 Szoritok !!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Csajok most teljesen beparáztam.... ugyebár szednem kell az Utrogestant, és a doki azt mondta, hogy ciklus 17. napjától 26. napig kell napi egyet, viszont most mindenhol azt olvasom, hogy ha rajta vagyunk a babatémán, akkor nem szabad abbahagyni amig meg nem jön, mert ha sikerül teherbe esni a hirtelen progi szint csökkenés vetélést okoz... akkor most hogy van ez? vagy most akkor mit csináljak???? vagy van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
bunny88
 
 


Bunny,
nem ám.. tesztelned kell még ugy ahogy szeded és ha pozitiv nem abbahagyni.. A progeszteron krémre is ez vonatkozik..
Klassz a görbéd, nagyon drukkolok!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek tetszik a körme. Én ritkán lakkozom és műkörmöm sem volt soha. De szeretnék géllakkot tetetni, mert a bolti egy-két mosogatás alkalmával totál lejön. Undi lesz. Annyi időm meg nincs, hogy minden nap lakkozzam. Keresek egy körmöst a közelbe szerintem. Lehet ez lesz az ajándék magamnak majd, ha megtudom, hogy babás vagyok. 

Amúgy március 26-ra nem várom. Március 27-ére nagyon jó lenne egy pozitív teszt, mert úgy mint Littlebiscuit-nek nekünk is évfordulónk lesz akkor. A 12. házassági :) Olyan jó lenne egy pozitív teszt ajándékba a férjemnek. 

Az ovumat igazából holnapra jelzik az app-ok. Remélem lesz is. A ma reggeli hőm még mindig alaphő csak, 36,6 volt. Ahhoz, hogy holnap meglegyen az ovum, szerintem ma délután pozinak kéne lennie az ovutesztnek. 

De ha egymás mellé teszem a 8., 9.,10, 11. ciklusnapi ovutesztjeimet azt látom, hogy egyre halványabb. Igen, a 8. ciklusnapon volt a legerősebb és egyre halványabb és halványabb, a tegnapi alig látható második csík volt már. Hát nem tudom, lehet többet ittam előtte? Nem rémlik. 

Majd ha hazamegyek 4 körül csinálok egyet, aztán kiderül mi van. :)

Azért tegnap már együtt voltunk, mivel megjelent a tojcsis nyákom, viszont ma már nem nagyon érzékelem.


Mi panelben élünk Debrecenben. Szeretem, mert közel van minden üzlet, iskola, bölcsi, ovi. A munkahelyem is két percre van gyalog. :) De kezdjük kinőni a lakást, pedig 71 nm és három szobás. Lassan keresnünk kell egy nagyobbat.  


12. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:


nem értem a doki akkor miért csak 10 nap szedést irt fel, a tájékoztatójában is úgy irják, hogy csak 10 napot kell szedni.....
most úgy fogom csinálni, hogy szedem jövő szerdáig, szerdán tesztelek (bár nem akartam) és ha nega akkor abba hagyom, ha + akkor folytatom....
bunny88
 
 


@caroline4: Minden bele!! Tényleg milyen szép lenne egy pozitív teszt a férjednek és a családnak!! :-D
Milyen tesztett használsz (ovu)? Milyen erősségüt??


Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@bunny88:


Én a helyedben inkább megkrédezném a dokit, akár telefonon akár személyesen ha van rá mód! Mond el neki hogy olvastal mást és hogy szabad-e egyáltalán szedni tovább!
Egy kérdést megér!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Nézegessetek görbéket itt is. Homeopátivával, azaz barátcserjével, málnalevéllel, és palástfűvel teherbeesett nők görbéi. 


http://babatervezok.otthona.net/homeopatiaval.html

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@gorzi:


vateráról rendelt 20-as erősségű ovutesztet használok.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


De jó Caroline nálatok is pont évforduló és pont amikorra nem várod - detto mint nálam :) Annyira szép lenne évfordulón a babahír :) szoritok nekünk!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bunny, de nyilván tudja hogy babát szeretnétek? Ha igen akkor furi hogy igy mondta mert ha baba van tényleg végletes megszakitani a progeszteron pótlást... persze jó ha tőle is megkérded de szerintem tuti igy van...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?