Új privát üzeneted érkezett!

Cseniko, ha nem volt teljesen pozi az semmit nem jelent :) Pontosabban két dolgot :) 1, vagy előtte vagy még az ovunak és az nagyon szuper mert előre oda tudjátokküldeni a megtermékenyítő sereget :) :D vagy már éppen nem pozi a teszted, de attól még lehetsz ovu előtt, hiszen az csak azt mutatja hogy onnantól kezdve 12-24-36 órán belül lesz a nagy tüszőrepedés :) Szóval szerintem akár össze is jöhetett a babó :)

Csajok, nálunk viszont megszünetett a döntés melóval kapcs :) Maradok/unk itt :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Cseniko:
Köszönöm kérdésed energikusan, munkával telnek :) Szerintem holnap kezd el inni a palástfű teát, hogy tudjon hatni.
Mostanában nem váróknak megy a drukk :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Köszönöm a válaszaitokat! Örülök, hogy itt vagyok, mert sokat segítetek nekem. :) 


Esetleg ha mégse volt ovu és holnaptó iszom a palástfüvet akkor lehet valami gond?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 

 
 

Latkafr tudtam èn. Ès azt gondolom, igy lesz a jó. Gondolom akkor zöld ùt a babának :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@cseniko:


nem hinném, hogy gond lenne belőle. 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Kedves Nőtársaim! 


Boldog Nőnapot Kívánok Magunknak! 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Ma reggeli hőm 36,6 ez az átlagos alaphőm. Az előbb pici szúrkálást éreztem jobb oldalon, remélem egy domináns tüsző feszegeti a helyet, ami pár nap és meg is reped. :)

10. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Húzzatok akkor bele, sok huncutkodást kívánok! Hajrá, hajrá!!!!

Emelkedett a hőm, ma már 36,5 volt tegnap 36,4 tegnapelőtt 36,2. Mátol iszom a palástfüvet, kegyetlen az íze... De a babáért mindent. Elég ha csak reggel iszom ? Vagy igyam este is?

És én is boldog nőnapot kívánunk mindannyiunknak.
Első nőnapi ajándékom egy kis fiútól kaptam. Nagyon cuki volt, mivel beszédhibás alig tudta kimondani hogy boldog nőnapot, de majd meg zabáltam olyan cuki volt.

1-2. dpo

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Boldog nőnapot mindenkinek!

Ma visszakúszott 36,8-ra a hőm. Amúgy semmit nem érzek, még egy hét izgalom!

Caroline:


Akkor hamarosan érted is izgulunk! :)

bunny:

Hogy vagy?

7.dpo
kolibri25
 
 


Sziasztok lányok!

Boldog nőnapot kivánok Nektek!!!

nagyon fura jelenséget tapasztalok leirom hátha van öteletetek mi lehet.. A menzeszem az mult hétfőn kezdődött 3 napos késéssel és péntekre már csak épphogy pecsételt egy picit. Hétvégén már semmi se volt.
Tegnap este meg most reggel viszont újra van valami halvány barna, pont olyan mint ami a menzesz előtt volt (és furcsálltam is mert nekem nem ilyen szokott lenni a barna folyás sokkal sötétebb). De az még enm is aggasztó, de hogy miután elmúlik a menzesz miért jön ujra?? furi nagyon..

9 cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@cseniko: ez volt a lényeg, nem görcsöltem, nem tudtam, szeretkeztünk, és ennyi, a nemvárt elött 2 nappal teszteltem pozit.


Krystin igen jól :)


szandra0408
 
 


@littlebiscuit:


Szia! Bocsi , hogy így eltüntem, de muszáj volt......Nekem a mútkor pont így volt, és pont ezért kellett a kaparást megcsinálni, csak nekem azért bukott ki, mert épp akkor lett volna az átjárhatósági vizsgálat. Eredménnyel minden rendben , semmi baj velem, ennem kell a norkulutot, ha elfogy meg kell jönnie, és el kell kezdeni az Ergam cseppet. PPersze most nekem is késik , ez a második nap, terhességi tesztet csináltam reggel, még a kontrol csík is elég halvány volt :) Csupa nega.....

Szóval Little, szerintem csak bosszantó a dolog , más baj nincs de kérdezd meg az orvost mit szól hozzá.
andrenoci
 
 


@kolibri25:


Szia....a hő ről annyit csak, hogy van egy barinőm, 4 hónapos a babájuk és mondta, hogy ő mikor terhes lett, mindig úgy érezte szó szerint, hogy lázas....párosul a rossz közérzet, megmérte a lázát is, de ,,csak" hőemelkedése volt :) na meg már a pocijába a babóca :)....szóval a hőre szerintem nincs mit adni, mert egyénenként változó....pl. egy alulműködő pajzsmirigy betegség, alacsony alaphőt is produkál....sőt, nagyon fázós is....de azért jó lenne ha mégis csak babóca lenne! szurkolok!

andrenoci
 
 


@kolibri25:
Szurkolok nagyon, hátha pozi teszttel jössz hamarosan.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Biztonság kedvéért keresd fel az orvosodat, legalábbis én ezt tenném, hogy ne idegeskedj fölöslegesen.
Izgulunk érted, jelentkezz ha tudsz valamit.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@andrenoci:


Tudom, hogy a hő nem jelent semmit. Az előző hónapban is a ciklusmásodik felében napközben hőemelkedésem volt,és most is... Az alaphőm 36,3 36,4 a doki azt mondta, hogy az jó! :)

Örülök, hogy minden rendben veled! :)

cseniko:
ugyanezt kívánom neked is! :)
kolibri25
 
 


@szandra0408:
De jó neked, nagyon szerencsés vagy. Bárcsak nekem is ilyen szerencsém lenne.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Sziasztok Lanyok, akkora elet van itt, hogy nem gyozom vegigolvasni a sok infot ! Ez tok szuper! ;) En is megragadnam az alkalmat h boldogsagos nonapot kivanjak Mindenkinek! Bar az is igaz h me nem nagyon csinalunk nagyobb "felhajtast" sosem. Se no/pasi nap, sem valentin nap..etc. A ferjem vezette ezt be nalunk es utolag rajottem h igaza lehet. Persze virag meg puszi meg a megszokott figyelem megvan, de azt mondta, szerinte tok gaz, h csak egy vagy ket nap nap figyel a ferj a felesegre es a tobbin nem. ( persze leegyszerusitve nagyon) Szerinte minden nap kell figyelni a masikra, plane egy hazassagnal, mert a tuzet nem elesxtgetni kell mert felo h elalszik, hanem folyamatosan taplalni egyenletesen. Ugy mindig finom meleg lesz es vilagossag ;) Annyira cukin mondta ezt anno h ha mar nem lettem volna fulig szerelmes bele, akkor biztos bele is esem <3

Nah de Littlebiscuit, szerintem se aggodj, nekem ugyan ez volt azt hiszem az elozo honapban. (cickafark/palastfu kura idejen) es most elore is jott a pe-m. En sem tudtam hova tenni se ezt se azt. Szoritok h szepen menjen a ciklusod.

Kolibri: szoritok nagyon. A ho az iranymutatas csak nem szentiras ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem egyenlore nem akarja a FF behuzni a keresztemet :(
De Caroline igen a kovi honapokban ujra baboprojecten leszunk mar remelhetoleg, h a munka mar okes ;) Koszi a tamogatast!

4dpo?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Előszőr Boldog Nőnapot mindenkinek!

A pozitív tesztelőknek meg gratulálok!

Kellene egy kis segítség mert nem tudom hogy mi van. A ciklusom 12-13. napján éreztem hogy szurkál az oldalam. Majd a 15.-16. napom is amikor elvileg az ovum lenne. Volt is valamennyi tojcsis nyák de elenyésző. Plusz a hőm is a bányász béka feneke alatt van mióta hagyományos hőmérőt használok. Gondoltam hogy ez már veszet fejsze nyele és nem lesz peteérésem, nem lenne baj mert ez még nem éles hónap. Így arra jutottunk párommal, hogy akkor nem védekezünk mert úgy is 7 nap múlva meg kell jönnie. 4.-én és 5.én nem is védekeztünk. Igen ám de kb vasárnap óta megint megjelent a tojcsis nyák és a szurkálás ma meg érdekes nem 36,2 a hőm hanem 36,4. Szóval lehetséges hogy a 22. ciklusnapon volt az ovum? Mert ha igen akkor esélyes a baba. Mivel szombat óta csak 2 nap telt el. Most nagyon nem tudom, hogy mi is van meg hogy akkor mikor kellene megjönnie.

Itt a hőgörbém a mostani: (hagyományos hőmérővel)
http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 95200_.png

Ez meg az előző havi ami nagyon szép görbe volt: (digitális hőmérővel)
http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 95200_.png

Előre is köszönöm a tippeket észrevételeket.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


KOLIBRI:
én is mindig mindenféle tünetet produkálok :) most pl állandóan melegem van, és hisztis vagyok :oops:
elvileg jókor voltunk együtt, mert a 11. naptól minden nap, mert sejtettem hogy most hamarabb lesz ovu, úgyhogy nagyon reménykedek :)
te hogy vagy?
7 dpo
bunny88
 
 


@ritus922:
Szio a digis hogorbed alapjan szerintem a 11.cn on volt az ovud, akkor volt egy kis holeeses is. Igy ha nem nagyon keso este voltatok egyutt a kedveseddel a 12. cn -on akkor siman van esely hogy baboca van a dologban.

A lut fazisos hod a nagykonyv szerint alacsony a babohoz, de szerintem sem szentiras a magas ho mindenkinel. A baratnom 36,6 ot mert 2 hetes terheskent ;) Plusz, ahogy Littlebiscuit is mondta mar itt tobbszor: a fertility frienden olyan hogorbekkel varnak babokat hogy el sem hiszem ;)

A nyakos dologrol nem tudok mi okosat irni ;) Soha nem neztem de lehet h a kovi honapban csekkolom. Eddig csak tisztasagit hasznaltam az ovus periodusban a " nyak" miatt, amugy tampon parti vagyok. Tudnal/tudnatok segiteni h mit es hogyan kell nezni, merni ezzel a nyakos temaval kapcs. Teljesen kezdo vagyok!!! Koszonom elore is!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bunny88:
Wow, akkor eleg nagy az esely hogy babot varsz??!! Jaj mindenkepp updatelj! Annyira izgi <3 12dpo korul terveztel tesztelni?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Leszedtem nehany sikeres terhes gorbet. Megosztom veletek, hatha segit nektek is. Vannak olyanok, amik engem kifejezetten megnyugtatnak ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


latkafr:
úgy tervezem hogy csak akkor tesztelek ha késik :) nagyon izgulok :oops:
bunny88
 
 


@ritus922:
Hány napos szokott lenni a ciklusod? Szerintem a 22. Napi ovu keson van. Kivéve ha 36 nap korüli a ciklusod, ami viszont nem a normál. De bármi lehet olyan hatással ami kitolja az ovut. De egyébként akár a 11. vagy 16.cn-on is lehetett ovud.
És ha akkor volt akkor tényleg van esély a babára.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Hát igazság szerint csak március 4.én és 5.én nem védekeztünk a többi napon igen. A ciklusom most kezdett helyre állni 29-32 naposra de decemberbe volt 42 napos ciklusom. Szóval nem tudom, hogy mi ez de annyira fáj a bal oldalam alig tudok menni úgy szúr.  A nyákos dolgot én úgy vettem észre hogy amikor elmentem pisilni (mindig megnézem a wc-papírt) akkor a wc-papíron ilyen tojásfehérjés nyák volt. Meg most kellett tisztaságit használnom amit előző ciklusba a 14. naptól kellet és akkor a 15. napon volt az ovum. 15.-én kellene megjönni vagy nem nem tudom most hogy mivan. Ha meg holnap mégmagasabb lesz a hőm akkor tuti tegnap volt az ovum és akkor nagy esélyem lesz a babára.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus:
Én is 15-16ra nem várom!
Régebben volt ilyen peteérési fájdalmam,de most ag utolso ket ciklusba inkabb csak egy kis feszülés.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Ritus es Krystin akkor nektek 15-16 ra szoritunk ! :)
Kolibri, LittleBiscuit ti mikorra Nem varjatok ?
Cseniko, Andrenoci veletek mizu? Tobbiek?
Egyszeruen mar nehez kovetnem, de addig is mig osszeszedjuk, Mindenkinek szoritok folyamatosan, abbol nem lehet baj ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Hát elvileg én 21.-re nem várom. Mától iszom a palástfüvet, de nem tudom, hogy elég e csak reggel, vagy igyam este is??


2.dpo


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Én az elöző ciklusban éreztem ennyire meg most. De ha ez tényleg pé-es fájdalom akkor nem tudom hogy mitől van ilyen későn. Lehetséges hogy 11.-én meg 16.-án nem sikerült megérnie aztán most tudott? Majd jövőhéten okosabb leszek.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@cseniko: Kiscsillag tud neked segiteni. O ajanlotta nekem is miutan o nekik ossze is jott a babo ;) Mi a multkor elmulasztottuk a pe-m :) Ezt a honapot skippeltuk, de a koviben mi is aktivabbak leszunk :) Szerintem egy bogret csinalj es egyik felet reggel ehgyomorra, masikat este idd meg ;) Hajraaaa

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nyakkal kapcs talaltam infot: a forrasa bizonytalan ;)

Hogyan változik a hüvelyi nyálka a ciklus folyamán?

A ciklus elsö felében: amint vége a menstruációnak, néhány napon belül felléphet egy nedves érzés, de még esetleg nem figyelhetö meg nyálka. Egyénileg felléphet azonnal krémes nyálka is. Minél közelebb vagyunk a tüszörepedéshez, annál nagyobb mennyiségü és jobb minöségü nyálka termelödik.

A tüszörepedés környékén: tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálka, olajos, csúszós érzés közvetlenül a tüszörepedés elött. Az ovuláció után egy kiszáradás következik: egy tartós minöségi és mennyiségi változás a csökkenés irányába.

A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Es itt van meg egy osszefoglalo :

A méhnyakban található mirigyek hormon hatására váladékot termelnek, melyet méhnyaknyáknak nevezünk. A nyák jelentősége, hogy a hímivarsejtek számára kedvező körülményeket teremtsen a női szervezetben. Nyák nélkül a hímivarsejtek csak pár óráig maradhatnak életben. A kissé termékeny váladék a hímivarsejtek számára nehezen átjárható, hálózatos szerkezetet alkotva megnehezíti bejutásukat. A nagyon termékeny típusú nyákban pedig életképességük megnő azáltal, hogy a nyák táplálja őket, és energiát biztosít számukra. Így 3 illetve 5 nap is lehet a hímivarsejtek élettartama. (A petesejt élettartama a legújabb kutatások szerint csak 12-18 óra.)

A terméketlen napokon nyák általában nem észlelhető. A kissé termékeny napokon kevés, sűrű, fehéres vagy sárgás, nem nyúlékony; míg a nagyon termékeny napokon sok, híg, vízszerűen átlátszó, nagyon nyúlékony, nyers tojásfehérjeszerű a nyák.

A nyák-mintavételt naponta többször, WC-re menéskor célszerű elvégezni. A hüvelybemenet törlése után vizsgálhatók a nyák mennyiségi és minőségi jellemzői. A hüvelybemenet WC-papírral való törlése után vizsgálható, hogy a hüvelybemenetnél van-e nyák. A letörölt nyák mennyiségi és minőségi jellemzői a papírral vagy ujjal megvizsgálhatók:

– a WC-papír össze- majd széthajtásával,

– a két ujj között levő nyák az ujjak széthúzásával.

– Milyen tulajdonságait lehet megfigyelni?

– sűrűségét, nyúlékonyságát, színét, átlátszóságát, tapintatát, stb.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Es itt egy tablazat is:



Most mar sokkal okosabb vagyok a nyakkal kapcs ;) Remelem azert segitett a cikk masnak is valamit ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ritus üdv itt ujra!
Remèljük a tavasz mindannyiunknak bèbit hoz.
Lányok èn nem èrtem már ezt a fura halvány barnàzást mèg egy picit olyan görcseim is vannak mint menzesz elött :oops: 9.ciklusnap egy picit furi ez..
Majd hònap vègère nem várom..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bunny:

Biztatóak a tüneteid.
Mondjuk a hisztisség rám is érvényes,ma még a fárfi kolegám is szóvá tette.
Ami még más talán, hogy a melleim jobban fájnak, mint az ilyenkor lenni szokott...

littleb:
Nem lehet,hogy azért mert tisztul a szervezeted? Nekem az első avivás hónap után volt ez...

7. dpo
kolibri25
 
 


Kolobri:
mikor fogsz tesztelni?
bunny88
 
 


ha nem jön meg, akkor jövőhét szerda :)
És te?
kolibri25
 
 


én szerintem jövő péntek-szombat körül, utálok tesztelni, az valahogy sokkal jobban kikèszit, ha negativ, mintha csak szimplán megjön.....
bunny88
 
 


Én március 18ra nem várom. Fura érzésem van. Este szúrkálódott a köldököm alatt jobbra kicsit. Nehéz a várakozás :)

5. DPO

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Bunny:
Abszolút megértelek! Csak amikor a végén vagyunkolyan nehéz megállni! :)

Mosolyka:

Akkor te se vagy nagyon lemaradva! :) Neked is szurkolok!

7.dpo
kolibri25
 
 


@ritus922:


Nekem 2007-ben a 21. napon volt ovum, és abból született a kisfiam, most hétvégén már  éves lesz. 
Simán lehet valakinek a 22. ciklusnapon ovuja. Bár a ciklus. hu nem oda húzta be, a görbén is egyértelműen látszik.

Rá kell klikkelni kétszer és kinagyítja. 

http://ciklus.hu/images/diagramok/b9b3c ... 95200_.png

@littlebiscuit:


miért nem csinálsz egy tesztet? hogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy mégis volt valami a múlt ciklusban a vérzés ellenére? VAgy ilyesmire nem gondolnál? Vagy ha nem baba, akkor még lehet, hogy tényleg az aviva túl erős neked, vagy épp a peteérés jelez így. 

Mai ovutesztem negatívabb, mint a két nappal ezelőtt. :) De biztosan csak többet ittam előtte. A tojcsis nyák viszont délután egyszer már jelentkezett. Remélem holnap már sokkal több lesz. Még nem bújtunk össze eddig a ciklusban, tartogatjuk a legjobb és legesélyesebb 3 napra. HŐ leesés napjára, ha lesz ilyen, a poztív ovuteszt napjára és egyet a pozi ovuteszt utáni napra. 

:) 


10. ciklusnap


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


ritus! Lemaradt: a kisfiam már 8 éves lesz.

És a görbére elég egyszer ráklikkelni és nagyítja. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline eszembe jutott ez de tul nevetsègesnek tartom már a gondolatot is hiszteljesen normális menzeszem volt.. egyedül ami èrdekes, Jònas bácsi napja egy hèttel a menzesz elött volt akkor voltunk is együtt. De ha esetleg akkor törtènt is valami hogy maradt volna meg a menzesz mellett :/ bármi további gyanu felmerül tesztelek egyet de egyelöre tul abszurd a feltètelezès.
Az "èles" akciòkat viszont elkezdtük szèpen mert valoban az is lehet vagyis ez a valoszinübb, hogy valami ultra peteèrès közeleg :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Viszont most megszületett bennem egy gondolat ami kicsit nyugodtabbá tesz ebben a hònapban. Ha esetleg nem ez lenne az a ciklus, semmi gond nincs. Igazán, a következö hònapra fog letelni a megfelelö idö (mert ugye majdnem 3 hònap kell hogy rendesen hassanak a vitaminok ès lecserèlödjön a sereg). Nem leszek szomorù már eldöntöttem. Igazábol most sem szomorù voltam csak mèrges hogy szorakozott velem a ciklusom ezzel a 3 nap kèsèssel :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Caroline egy kèrdès hozzád mivel nagyon hasonlò alaphönk van (ciklus elsö felèben nekem is 36,5/36,6). Estère neked fentebb megy? Ebben a hònapban èn amugy nem hömèrözök de most valahogy kiváncsisagbol megnèztem 36,9.. estère tudom pár tizedet fentebb megy az alaptòl de ennyivel? Kivancsisagbol meg fogom mèrni holnap reggel azt hiszem..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok Lányok, Próbáltam összeszedni, hogy ki mikorra nem várja :) Érdekes lesz a 11. hét :) Ha esetleg kimaradt valaki, vagy rosszul irtam javitsatok ki! :)









































Kolibri25Március 16
Bunny88Március 16
Ritus922Március 15
KyrstinMárcius 15
MolyocskaMárcius 18
LatkaFrMárcius 18
CsenikoMárcius 21
LittleBiscuitMárcius 31
Caroline4Március 27 ?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?