Új privát üzeneted érkezett!

De jó lenne... :) nagyon  örülnénk a párommal. Több mint fél évig külföldön volt, most is sajnos a határon van, de ha ezzel fogadnám itthon lehet h még el is ájulna.:D 
Március 16án kellett volna mennem kontrollra nézni a tüszőket, szerintem maradok annál a napnál. túl korán sem akarok menni. remélem h addigra már tud mondani valamit.! Köszönöm Mindenkinek!
keri24
 
 


@keri24: olyan szerintem h "tul koran orvoshoz menni" nincs :) en mihamarabb elmennek h lassa jo helyen es jol tapad a kis petezsak, es ha ne adj Isten valami nem lenni oksa akkor gyorsan lehet kezelni, mert a doki tudja h mit kell/szukseges felirnia ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr 
azért irtam ezt a túl koránt, mert szegény sógornőm tavaly szült, első baba, elment dokihoz miután pozitivat tesztelt, azán kiabálva hazaküldték, mondván minek megy oda ilyen korán. de én akkor ha lehet inkább jövőhéten elmegyek, az a biztos! 

keri24
 
 

 
 

@caroline4:

Előző hozzászólásban írtad valakinek, hogy a dpo-s napokon is volt tojcsis nyákod... hányadik dpo-n?Ugyanis nekem ma megint van szép nyúlós nyákom...kezdem teljesen elveszteni a fonalat :) a biztonság kedvéért azért ma is csábítok este :)

kolibri25
 
 


@keri24: Nagyon sajnalom h ilyen idiota orvost fogott ki :( Nekem viszont ha nem megy el azonnal a baratnom nem maradt volna meg a baboja. Meg is kerdezte a doki h tetvezett baba lenne, mert baj van es attol fugg h me a kovetkezo lepes h mi a valasz. Persze mondtak g igen tervezett es nagyon szeretnek, es akkor kapott progeszteron szurit es meg 1-2 masik gyogyit h megmaradjon biztosan. Csak ezert javasoltam. Szerinten menj maganba ha teheted az elso vizsgalatra ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Nekem pl dokim mondta, h pozi teszt után 2hét legalább az időpontal mert sokan mennek túl korán és az sem jó. Persze aki barnázni szokott az menjen előbb de szerintem 6-7.hét környékén érdemes csak.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Amúgy is magànba jàrok. Nyàr òta kezeltek h legyen peteèrès meg h a cukrom helyreàlljon. Úgyhogy jövő héten mindenképpen megyek. Köszönöm a tanàcsodat :-)
keri24
 
 


Csajszik, tudom, freezeltuk a babzor projektet, de most iszonyat melegnek ereztem magam es mertem egy hot 37,3 ... A homet ciklusmonitorozas miatt mertem, arrol deltoltom a gorbem mindjart. Az lh-t is teszteltem de most nem babo miatt hanem csak h tudjam mikor van pé-m. A ferjemmel viszont voltunk egyutt es most jottunk ra h lehet pont akkor voltunk egyutt amukor babora van nagy esely. Szerintetek??

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bocsanat, ez a helyes , mert a masikban defaultea berakja a vitaminokat.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25:


igen, így volt. A 2. és a 4. dpo-hoz van feljegyezve tojcsis nyák. Abban a ciklusban babás lettem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sok sikert mindenkinek aki ovura vár vagy már túl van rajta. És gratulálok az első pozi tesztelőjének, remélem sokan követünk majd téged hamarosan.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Jo reggelt!
Hat Latkafr ez vicces lenne hogy pont abban a hònapban amit ki akartatok hagyni :) èn drukkolok! Ugyis tudja mikor kell jönni ès ha ez most van.... :)

Keri nagy gratula neked!
Decemberben engem is megmosolygott a nögyógyász a 6. Hetet betöltve mentem hogy tul korai. Akkor pedig mar kellene hogy latszon legalabb egy petezsak de az sem latszott persze gond is volt par napra rá jött a vèrzès. A nögyògyasz azt mondta akkor innen 2 hetre is ráèr jönni azaz a a 8.hèt táján. Ezzel a mehen kivüli kizarasaval az a baj hogy ha mondjuk az ötödiken mèsz akkor mèg simán lehet hogy tènyleg semmi nem látszik pedig csak pár nap vagy egy hèt fejlödès kellett volna ehelyett viszont beparazol hogy mi van ha mèhen kivüli, valoszinüleg feleslegesen.
Itt Olaszorszagban az elsö hetekben szinte senki nem ultrahangoz meg.. ha gyanu van valami problèmára akkor a hcg szintet nèzik vèrböl mâsnaponkènt hogy megfelelöen emelkedik-e. Mèhen kivülinèl lassabban emelkedik.. a baratnömnek pl nem lattak hatodikon a babát de azt se tudták megallapitani hogy mèhen kivüli mert ugy allnak a petevezetèkei hogy nem láthatòk ultrahanggal. Aztán sajnos vetèlès lett neki is a vège..
Szòval szerintem pár nap türelem nem árt ilyenkor..
Ha progeszteron hiány miatt elmenöben a baba az barnázással jár olyankor persze futás a dokihoz..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok. Most jöttem a dokitól, 0,27cm-es petezsákot lát. Még nagyon korai,de bizakodó vagyok. :-D

Kép
szakerto
 
 


@szakerto:
Jaj nagyon szuper! Kellemes babavarast kivanok!!

Littlebiscuit, jo lett volna de mara visszaesett a hom :) 36,5 re szoval igaz h tartjuk magunk a szunethez, de azert nyilvan orultunk volna neki :) Noh de se baj ... Majd a aprilisi ciklusban ;) Plusz nem ertem h miert volt ilyen koran az ovum most. Mindig a 14-15. cn on volt eddig szoval ezt is ki kellene deritenem :) Mennyi izgalom. Szerinted/ tek mitol johetett 3-4 nappal elobbre az ovum? A multhonapi teakura bezavarhatott?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@szakerto: Szuper! Biztos nagyon jó érzés volt, rendben lesz minden!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége, itt Zalában nagyon szép idő volt szerencsére!

17. CN / 2. DPO


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Latkafr hogyhogy visszaesett a höd?? Akkor szerintem nem volt mèg ovud..hanyadik ciklusnapon vagy?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Latkafr hogyhogy visszaesett a höd?? Akkor szerintem nem volt mèg ovud..hanyadik ciklusnapon vagy?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szakerto gratulálok. Élvezd a terhességet!!! Sok boldogságot!

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


LittleBiscuit, feltoltottem a gorbem, es ott van minden infom. Ovum elveleg cn 11 volt. Full pozi LH tesztem volt, plusz volt ovus "fajdalmam" is. Sosem volt ennyire koran eddig ovum. En sen ertem. Baboprojecttol fuggetlen azert szeretnem megerteni ;) Te/ti mit mondasz/tok?
14cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ès lh tesztet ma csinaltal, negativ? Hát furi hogy ma igy visszaesett persze nem veszes hisz 2 tizedekröl beszèlünk.. lehet volt valami külsö ok tènyezö ami lehúzta picit a hőt. Az lh plusz fajasok alapjan szerintem bizhatunk benne hogy tenyleg akkor volt. Mondjuk ezesetben tènyleg jol elöre került az ovud ès lerövidült a ciklus 14 napos lutealissal szamolva 26. Napra meg fog jönni kb. Hacsak nem talaltatok be a vèletlen akcioval :-D teazol tovabb vagy baratcserjèzel?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Ah, semmit nem szedek es nem is gyurunk a babora most sajnos. Egyedul a multivitaminom helyett szedem a gravidat. A pé-t viszont monitorozom. (LH, ho) A ferjem kezdte el nezegetni az appot es o szamolta ki nekem ;) Mindegy :) Csak kivancsi voltam, h szerinted mi lehet ez? A lut fazisos 11 nap az szentiras? Mert akkor igazad lesz es 18. -a korulre kell varnom a menszeszt? Pont azert huncotkodtunk, mert tudtam h meg "koran" van meg a babohoz. Az LH tesztet elore irtam meg es csak leteszteltem, de nem csekkoltam az eredmenyt, csak kesobb ;) Szaradasi csikkal is total pozi volt a 11.cn a-i, ma total negativat teszteltem :) Szoval kivi leszek erre a ciklus vegere ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hat akkor lehet pont a "várt váratlan" jelzö lesz a helyes ha esetleg 'vèletlen' összehoztatok ebben a honapban :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Az érdekes lenne :) Nah de, megyek vissza... van még egy kis munkám :( Aztán hétfőn okosabb leszek remélem a szerződésemmel kapcsolatban is :) Szorítsatok! :) Jó8 Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr!

Van olyan hogy két nappal ovu után csökken a hő. Sok ilyen 2. Dpos esèst mutató terhesgörbe van. Láttam a bto.hu- n. Mèg bármi lehet. :D

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Latkafr!

Nem a bto.hu hanem a lenti linken láthatsz ilyet. Azt a rèszt keresd, hogy:
A hőmèrsèklet leesik 2 nappal pè után.



http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


nekem is hasonló a hőgörbém. De még mindig bizonytlan vagyok a dpo nappal kapcsolatba. Viszont, ha a gépnek igaza van, akkor nekem is a 2. és 4. dpo-n volt tojcsis nyákom,mint neked. :)

latkafr:

Lehet, hogy pontmost hoztátok össze, mert nem görcsöltetek rá :)

3./5. dpo

A hőgörbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 22400_.png
kolibri25
 
 


Jó reggelt lányok!
Caroline képzeld pont eszembe jutott,amikor arról bezsélgettünk,hogy mivel tereljük el a gondolatainkat a kertrendezés.
Meg a képek amiket felraktál egy virágról,ami úgy leomlik mert nagyon tetszett,főleg mert lila
Utána néztem a virág neve pázsitviola.

Viszont találtam még ugyanerre hajazó szép virágokat(szigorúan a lila szín alapján)

  Ez a pázsitviola



Ilyen a Lobélia


Árlevelű lángvirág

Ahogy olvasgattam a Lobéliát ajánlják inkább balkonra a többit kertbe,sziklafalakhoz szegélynövénynek.
Bocs hogy ilyen fáziskéséssel néztem utána 

13.cn



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:


hú a görbéd kísértetiesen hasonlít az én 2011-es babásgörbémre. De jó. Már 3 éves nagy lány  Neked is kívánok egy ilyen kis tündérpofit ebből a görbédből :)

Köszönöm a vigárok nevét. Lobéliám szokott lenni az erkélyen. A pázsitviola, ja hogy ez az! tavaly ültettem pár tövet a sziklakertbe, alig akart megmaradni. Volt néhány virága, most meg óriási méretben elterjedt és nagyon erős, életteli növénnyé fejlődött. Szóval ha hoz virágot, majd teszek fel képet róla. De szeretnék ilyet erkélyre is, mert olyan szép. Hátha bejön. :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


9. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin: Ezek gyonyoruek !! ;) A tesom nagy ujpest rajongo es a kertjukbe valami feher-lila kombot kepzeltek el a felesegevel ;) Nuh majd megmutatom ezeket nekik. ;) Koszi szepen az infor!
Amugy ki hogy van ma?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Köszönöm!
Caroline úgy legyen!

Nekem is nagyon tetszik,szép lenne az erkélyünkön leomolva.
Igen,írták róla,hogy kicsit kényes.
Nálunk a fél család Fradista,de szerencsére nem zavarja őket a lilamániám,
a férjem is megszokta már a lila vízforralót meg az ilyeneket




Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@latkafr:


Tegnap volt egy kis kikapcsolódás,van itt nálunk házi sörfőzde,
van nekik egy "kocsmájuk",ott volt koncert elmentem 3 kolléganőmmel,jól éreztük magunkát,
bár én utálom a sört,de szerintük nagyon finomak vannak ott

Mikor hazajöttem a férjem teljes átszellemüléssel várt megborotválkozva,összepakolt,beágyazott tiszta glancban volt a lakás
Letusoltam,hajat-fogatmostam és a végén még ő csábított el engem
Úgyhogy tökéletes volt a tegnapi napom.
Ma megyek körmöshöz,utána meg estig dolgozni.Egyelőre jó kedvem van,majd kiderül mi lesz ha bemegyek dolgozni,nálunk mindig változnak a dolgok,sok embernek fáj ha a másik jókedvű,de nem hagyom magam

11.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Nekem ma leesett a hőm 36,5-re , de mivel ez a 6.dpo-m állítólag előfordul ilenkor. Aztán visszaaludtam és 2 óra múlva megint megmértem és 36.9 volt. De persze az elsőt jegyeztem fel.

krystin:

De jó, hogy ezeket a képeket feltöltötted! :) Mi is hamarosan neiállunk a kertrendezésnek és a lángvirág nagyon megtetszett! :) Amúgy én is lilamániásnak mondhatom magam! :)

6.dpo
kolibri25
 
 


Sziasztok! Gyönyörűek ezek a virágok, sajnos nekünk se kertünk, se erkélyünk nincs.

latkarf: ha a pihi időbe besikerül a babó, szerintem mindenki, szünetelni fog... :D de azért reméljük a legjobbakat. Örülnék ha pozitívval jelentkeznél hamarosan.

Én már tényleg nem tudok a hőmhöz mit szólni.. Tiszta hülye.


16.cn

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@kolibri25:


én ugyan ott tartok ahol te  nekem 2 napja stabilan 37 a hőm, a tojcsis nyákról nem tudok nyilatkozni, mert én tolom az Utrot, és hát valamennyi folyik ki belöle, és igy nem tudom hogy milyen :)  tegnap nagyon hisztis voltam pedig alapjáraton egyáltalán nem jellemző rám, és amikor néztük a Rio cimű mesét, majdnem elbőgtem magam rajta, de ráfogom h front van vagy valami :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 08800_.png
bunny88
 
 


@krystin:Nem is szabad hagynod :) Elég jó kis napod volt akkor és a mai is jónak tűnik :) Kitartást! :)
Körmöst, jó hogy mondod nekem is kéne egy rendez-vous ;) Én régen nagy fradista voltam :) Ma már nem nagyon vagyok képben, hogy ki is van a csapatban, elvette a kedvem a sok balhé és a politika a meccsnézéstől :(


@cseniko: A hő azt úgy látom, hogy nem szentírás minden esetben, vannak kivételek :) Ne aggój! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!!

Jajj nektek hogy megy a hét eleje?? én egyszerűen munkaundorral szenvedek talán mert túl nyugis most a helyzet és csak tengek lengek a kellemetlen feladatok közt.

A hőmérőzésről én már nem is tudok mit mondani nektek lányok. Ha csak a fertility görbe - galériájára gondolok, egyszerűen nincs szabály. Leeshet ekkor leeshet akkor, hatással van az alkohol ha rosszabbul alszom, vagy nyitott szájjal, ha a pizsi anyaga nem pamut meg nem tudom már követni. Azaz, a végére annyira megbizhatatlanná válik ez a dolog hogy majdnem felesleges :D

Ahjj nekem még egy hét a peteérés kb. :/ irigyellek titeket DPO-sok! :D Persze nem panaszkodom mert épp a hosszú hétvége lesz igy zavartalanul és kipihenten 'dolgozhatunk' majd :D

8 cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Tudtok nekem abba segíteni, hogy peteérés csak akkor van ha a teszt lh csúcsot jelez, vagy akkor is ha nincs lh csúcs, csak halványabb vonal?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Én úgy emlékszem hogy Szandrának se volt teljesem pozi,es abban a hónapban mégis terhes lett.

Little ne irigyelj ,én meg nézem a hőmet mint a bolond és imádkozom,hogy ne essen le :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Akkor még reménykedhetek.... 


Nem volt teljesen pozi ovu tesztem, de tegnap este mintha kis fájdalmat éreztem volna a jobb petefészkembe kb 1-2 perc lehetett. Lehetséges hogy pé volt? De akkor lehet lecsúsztunk róla!? 


Azért mellékelem a hőgörbémet, ti hátha megtudjátok mondani hogy volt e ovu és hogy ténylegesen lecsúsztunk e róla vagy van e esély...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 08800_.png


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


Nekem sem volt erősebb a 2. csk, csak majdnem egyforma és mégis. Szerintem emgvolt az ovud de ahogy látom előtte este együtt voltatok az még jó lehet. Bevetsz vmi "praktikát"? Gyertya póz, párna popsi alá szex után ilyesmi?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Igen párnázunk és és utána gyertya póz, utoljára pl kb 40 percig úgy voltam, mert valahogy kényelmesen sikerült az elhelyezkedés és elbeszélgettük az időt, általába kb 15-20 percig szoktam úgy maradni.


Bárcsak igazad lenne, abban hogy megvolt. Hátha más is ezt mondja. 
Mikortól igyam a palástfüvet, így hogy nem vagyok biztos az ovu időpontjába?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@kiscsillag201:


Te hogy vagy? Hogy telnek a napjaid?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@krystin:


Nekem soha nem volt teljesen pozi... :D És hát mégis sikerült :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:


akkor jól emlékezett krystin.. :) de gratulálok, és örülök:)


és honnan tudtad, hogy mikor van pé-d? voltak ovu fájdalmak és csak amiatt tudtad? vagy volt más is?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@szandra0408:
Akkor jól emlékeztem :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@bunny88:


Én úgy látom a mai nap neked is a 6. dpo és nagyon szép görbéd! :) Mikorvoltatok együtt a pároddal?

Holnaptól kell visszafognom magam, mert akkor is produkálok tüneteket, amikor semmi okom rá...

cseniko:
Szerintem is megvolt az ovud, de a helyedben csak holnap kezdeném el apalástfüvet inni,ha feljebb ment a hőd.

6.dpo



kolibri25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?