Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok! A ma reggi hőm is 36,3 már a második napja, a leesés csak egy nap szokott lenni igaz? Valami nem stimmel úgy érzem.

Lolo nagy gratula, olyan jó neked, biztos nagyon örült a család.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


A tegnapi délutáni lh tesztem sem erősödött az előzőhöz képest. Kíváncsi leszek a maira.

14 cn.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:


szólj, ha segítsek ilyen e-vitamint küldeni. 

Nekem kimaradt a tegnap nap e-vitamin szempontjából, mert elfogyott. De ma szerzek be. 


@cseniko:


akkor csak nem indult meg fölfelé. Szerintem akkor csak alacsony az alaphőd, itt körül fog mozogni, míg nem jön el a peteérésed. Annyi van tehát, hogy még nem volt ovud, ezután lesz. Nyugi, nincs itt semmi gubanc, ez még simán belefér,  később lesz és kész. Várjuk. 


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

 
 

@lolo8280:


Gratulálok mégegyszer. Nagyon sok örömötök lesz bennük. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Littlebiscuit: a dnses spermavizsgalat azt hiszem a fragmentacios vizsgalat ;) De millio mas specialis vizsgalat van. Pl oxisperm,

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Halosperm, hba teszt is ;)
13cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hogy tudok képet föltölteni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szakerto 2016.03.05 08:19-kor.

Kép
szakerto
 
 


@caroline4:
Köszi a bíztatást! Mesélj hogy vagy?

Ha nem lenne ez a fórum, már lehet megbolondultam volna. :D

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@szakerto:
Ide ahol írsz a smile mellett ott egy képecske és ott.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Nem sikerül,nekem ilyen kis dia filmet ad ki,nem tudok tölteni képet.

Kép
szakerto
 
 


@szakerto:


nekem ha telóról vagyok, nem ad lehetőséget egy fül sem, hogy képet töltsek fel. De a gépről vagyok, akkor szöveges üzenet ablaka alatt van egy piros fül és az van ráírva, hogy Kép/ dokumentum feltöltése és ott lehet a saját gépről kiválasztani képet. Én így szoktam


@cseniko:


jól vagyok. Ez a 7. ciklusnapom. Semmi szúrkálás, semmi görcs. Egyelőre semmi. Elmúlt a pecsételés a mensi végén. Mostmár azt várom, mikor jelenik meg az áhított tojcsis nyák. Zavarban van


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


de jó, akkor neked is kezdődik az izgis időszak. Sok sikert! :)

@szakerto:


igaza van carolinenak, kép/dokumentum feltöltése a szöveg ablak alatt, az előbb telóról voltam és autómatikusan azt írtam, bocsi


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Lolo gratulálok még egyszer és örülök, hogy jól vagytok! :)

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltöltöttem a hőgörbém, de nem tudom hányadik dpo-n vagyok. Én úgy számoltam, hogy a mai a 2., de a zöld vonal ma jelent meg, és elbizonytalanodtam.

Szerintetek?
kolibri25
 
 


kolibri25
 
 


Jó reggelt lányok!

Szekértő csak nem egy tesztről kellene képet feltöltened??? nagyon reméljük hogy igen és két csik van rajta :)

Caroline aranyos vagy de képzeld, most 5 perce rendeltem meg online találtam egy e-patikát és 400 miligrammos E-vitamint szóval gyorsan meg is rendeltem hét elején már itt lesz :)
Mi akkor megint szorosan egymáshoz közel haladunk nekem 6. napom van ma :) A jövő heti hosszúhétvége éppen a 13. 14. 15. 16 napok szerintem szuperül jön ki szóval hajrá nekünk :)

Kolibri, nem teljesen egyértelmű melyik nap volt ovud de most valahogy a napokban. Lehet hogy jó helyre is húzta be az aplikáció. Ezesetben 4 dpon vagy. És jókor voltatok együtt! És akkor 10 nap mulva nem várod, azaz márc 15-re kb. Drukkolok!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Cseniko is ezt az opciot mondja szerintem. Ott a kis kep meg egy zold plusz. Ha kivalasztottad akkor meg inditsd el a feltoltest. :) mi hir a masik forumban? ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem nincs energiam es idom tobb forum eleteben reszt venni, de ha valami okosat olvasol szakerto ott nyugodtan ird meg ide is ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok.de igen, ma reggeli tesztről szerettem volna. Még most is remegek. És nem akarom elhinni,hogy létezik KÉT CSÍKOS teszt. Holnap doki,remélem ő is csak megerősíti a tesztet. Szurkoljatok.

Kép
szakerto
 
 


Kolibri, szerintem a 4. DPOn vagy ;) Szoritok nagyon!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Juuuuj de szupi ;) nagy nagy gratuuuuu

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



Kép
szakerto
 
 


Remélek látszik a lényeg :-D

Kép
szakerto
 
 


Bizony látszik :) Nagyon szuper! A jó dolgokra valóban várni kell :) Nagy gratula é szorítok nagyon a dokihoz :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@szakerto:


Egyértelműen látszik.Hányadik napon is vagy ma? Jaj,nagyon örülök, hogy a fórum ismét gazdagodott egy ilyen teszttel! :)
kolibri25
 
 


@latkafr:


A keddi szurkálásokból én is arra következtettem, csak a tegnapi nyák bezavart... Köszi a szurkolást, egyelőre annak is örülök, hogy megvolt a tüszőrepedés :D
kolibri25
 
 


Lolo gratulálok!
Szakerto neked is!Drukkolok!Minden rendben lesz!

Csajok nem tudom,de olyan negatív érzés jött rám,hiába volt a tojcsis nyák(azóta nincs) meg a hőleesés, én nem éreztem az ovut pedig azért figyelhettem,de nem szurkált seholsem.
Lehet nem is volt ovu? :-(

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Köszi a marasztaló szavakat lànyok, nehéz volt lelkileg a hónap vége, és nagyon egyedül éreztem magam. Mindent, mindent megtettünk (nyaralni voltunk ovukor, kabala, áldás, teák, inofolic), és 22 napra megjött az amúgy rendszeres mensim! Itt tenném hozzá, hogy lehet, hogy a teáktól. :(
Szívesen vagyok itt, csak nem éreztem, hogy érdemben felkeltem az érdeklődést azzal amit írok. Plusz jelentősen bekavartak a hormonok. Nagyon szomorú voltam.
Márciusban 2,5 hétre kell nélkülöznöm a férjem, ezzel együtt elköszönhetünk a sikeres március lehetőségétől, ezért hazautazom, és a 7. sikertelen ciklus után megkezdjük a hormon, és egyéb vizsgálatokat, inzulinreziztencia, stb. Ezzel kapcsolatban fogok tudni infókat írni, ha valaki fontolgatja, hogy belevág.
Most nagy levegő, fog összezár, és nekimegyek a hónapnak, ma utazom, de nem tudom hogy fogom bírni 2,5 hétig a szerelmem nélkül. :-(
Ovusok mindent bele! :)

SZAKERTO: Gratulálok, gyönyörű 2 csík!!! :-)))))
mrshope
Budapest
 
 


@kolibri25:


igen, a 18. cn-on volt ovud. Jól számoltad. Ne a zöld vonaltól számold, kicsit bezavarodott a ciklus.hu ezen a görbén :) nem csináltál lh tesztet? Az segítene neki

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Fogalmam sincs hanyadik napon vagyok. Jan 21. én volt utoljára menszim, így nem tudok mihez viszonyítani. Egy hete még negatív volt.

Kép
szakerto
 
 


@caroline4:


Nem csináltam lh tesztet, végülis mindegy, mert mind2 alkalommal együtt voltunk :)

mrshope nekem sztem a barátcserje zavart bele a ciklushosszba...
Kitartást a 2,5 héthez!

szakerto:
a lényeg,hogy most pozitív lett! :)
kolibri25
 
 


@szakerto:


nagyon boldogság van! Gratulálok. Akkor neked nem volt rendszeres a mensid? Annyira jó, hogy lett egy márciusi tesztünk. Én biztos követem a példád még ebben a hónapban. :) Csók



@krystin:


nekem csak egy-két nap volt tojcsis mikor megfogant a lányom. Utána krémes. És még a dpo-s napokon is volt tojcsis anno, nem is értettem, hogy mitől lehet, de akkor már megfogant a babám. :) Kitartás, ovus fájdalma sincs mindenkinek. Asszem csak szülések után érzeztem meg az ovut, addig nem .

@mrshope:


okkal történik minden. Neked most oka van, hogy távol kell lenned a férjedtől. Erősíti a szerelmet és véd attól, hogy megfoganjon egy olyan baba, akinek nem akkor kell születnie, mikor te akarod, hanem amikor a Jó isten úgy akarja. Hidd el, így kell lennie. És hány, de hány olyat hallottam, hogy mikor elkezdték volna  kezeléseket hopp hirtelen beköszönött a pocaklakó egy kétcsíkos teszttel. Attól, hogy elkezditek a kezeléseket, még próbálkozhattok. Ez a ciklus ha kimarad a távollét miatt, hát még nem a világ vége! Ne légy szomorú. Én is nagyon vágytam rá, hogy novemberi babám legyen, de aztán mégsem lesz, hacsak nem születik a kiírtnál majd picit hamarabb :) Ezt úgy írtam, mintha 100 % bizotos lennék abba, hogy ebben a ciklusomban megfogan :) Dehát fő a pozitív hozzáállás. Szóval kitartás. Veled vagyunk.




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@szakerto:


voltak tüneteid? Szúrás, nyillalás, folyás?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@szakerto:


Nekem a 14. dpo-n lett ilyen határozott a második csíkom, vagy még később.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Egy éve nem volt rendszeres a menszim,mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta pajzsmirigyre is szedek gyógyszert. Semmi előjel nem volt, egy hete ilyenkor még negatív volt a teszt. Így kb két hetesre tippelem. Remélem holnap az orvos többet tud mondani.

Kép
szakerto
 
 


@szakerto:



annyira örülök neked szakerto! Szép babavárást és jó egészséget, és várunk, hogy mit mondott az orvos. 


Képzeljétek!!!!! Nekem most az ovukalkulátorom és a jónás naptár szerint egy napon azaz : március 11-én lesz ovum. Hajszálra megegyezik a két kalkulált nap. Olyan jó! most tuti sikerül. 
Újhold után születtem két nappal. Emiatt újhold után van ovum a Jónás naptár szerint. 


Nektek? Könnyű a holdnaptárból kilesni, hogy mikor volt újhold vagy teliholdhoz képest a szülinapod. 
Kikeresed az évet mikor születtél és nézed. 

https://kalender-365.de/holdnaptar.php

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Köszi csajok aranyosak vagytok. Holnap reggel, doki után egyből írok.

Kép
szakerto
 
 


@szakerto: Gratulálok! Olyan jó, hogy van ilyen példa is, hogy rendszertelen mentruáció mellett jön egy meglepetés baba! Nagyon sok örömet hozzá!!! :)


 


@caroline4: Az ilyen pozitív hozzáállás a legjobb! Én egész nap azt próbáltam elképzelni, hogy épp megfogan a babánk, é milyen csoda is ez, ha belegondolunk.

@lolo8280: Örülök, hogy minden rendben! Aranyos a bejelentés módja.


Este még volt egy kis összebújás, biztos ami biztos. A párom nagyon lelkesen vesz részt a projektben, fogyott is 3 kilót a héten és erre fogja :) Mondjuk előnyére vált! :)

Úgy veszem, hogy volt peteérésem, csak rosszkor teszteltem meg túl sokat ittam, fő a pozitív gondolkodás :) Tényleg nem sok kellett a két egyforma csíkhoz. Úgyhogy ha minden igaz, akkor:

1 DPO


 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@mrshope: Ne aggódj, itt mindenki szívesen lát és támogat, ha tud. Néha én is "butának" érzem magam, mert pár lány annyira tájékozott és sok hasznos dolgot tudnak mondani, amit én nem biztos. De jó ha sokan vagyunk és segítünk egymásnak átlendülni a nehezebb napokon. 

Kitartást a két héthez, én tudom milyen nehéz. Mi fél évig dolgoztunk külön országban. Utána közösen újult erővel belevethetitek magatokat! Mi itt leszünk veled.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Szakerto!
Hát óriás gratula!
Szetrintem akkor pont kb akkor fogant amikorra vártad azaz nem vártad a következő menzeszt. Ennyivel csúszott a peteérésed ezek szerint... De teljesen mindegy az a lényeg hogy eljött a te időd :) Gratuálok és szoritok hogy minden ok legyen az orvosnál. Persze ha még csak épp most lett pozitiv a teszt akkor valószinúleg csak megvastagodott nyálkahártyát fog látni egyelőre szóval előre nyugtasd magad hogy ez tök nornális!!
Hát lányok ezért kellene folyamatosan együtt lenni hiába sajtjük a hőből a tesztek segitségével szerintem sok ilyen eset van hogy elcsúszik, vagy plusz egy pete ami már eleve nagyobbacska kilökődik. Mi párommal hajlamosak vagyunk a ciklus elején meg végén, távol az esélyes napoktól 'nem babacsinálósan együttlenni' ha értitek mire gondolok.. Elvégre négy éven át igy voltunk együtt igy még mindig olyan fura hogy 'ott kell befejezni' a mókát :D de szakértő példája mutatja hogy érdemes :D

Krystin nem mindig érezni a peteérést és nem mindig ugyanolyan erősségű. Ha a hőd megemelkedik legalább 3-4 tizedet a ciklus első feléhez képest és magasan marad akkor elméletileg kell hogy legyen peteérésed..

Caroline ez szuper hogy egyszerre van a Jónás meg az ovuláció. Ez nagyon ritka dolog! Nekem egy héttel a várt ovuláció után van.. :S Meg sokaknak menzesz alatt is. Érdekesnek találom de nem feltétlen hiszek benne, azért a te esetedben nagyon biztató!!

Én most aviváztam és mintha már érezném a kis petécskét ezúttal a jobb oldalon - mult hónap a bal oldalt volt. Kiváncsi vagyok hogy változtat-e valamit a ciklusomon a torna előbbre hozza-e az ovulációt.. De még magamnak is csak ismételgetem, hogy nyugis hónap van és nem vizslatom az ügyet :)
Délután viszont szoláriumba megyek vééégre, nagyon ritkán szoktam de most annyira sápadtnak érzem magam hogy muszáj.
6 cn. 


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Latkafr,

Igen ez a fragmentáció! Találtam végre magyarul is cikket hozzá.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/genetikai ... cios-teszt

Annyira érdekes
Ha a spermiumok több mint 30 százaléka fragmentált (töredezett), a fogamzás esélye jelentősen csökken. A töredezett DNS-ű spermium legtöbb esetben nem képes megtermékenyíteni a petesejtet, illetve ha in vitro fertilizációs eljárás során termékenyítjük a petesejtet és fejlődésnek indul az embrió, akkor megállhat a fejlődésben, nem osztódik tovább, vagy nem tapad meg, emellett a klinikai adatok alapján a korai vetélés kockázata is jelentősen megnő.

Ha a spermakép alapján túl sok a töredezett spermium, akkor andrológus bevonását javasoljuk. Ma ugyanis már tudjuk, hogy a töredezettséget főként az úgynevezett oxidatív stressz okozza, melynek következtében káros reaktív oxigéngyökök keletkeznek, melytől a spermium DNS-e sérül. Ezt a negatív folyamatot egyaránt okozhatja helytelen táplálkozás, életmód, pl. dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás és káros környezeti tényezők is. Szerencsére a folyamat visszafordítható antioxidáns kúrával, az ehhez szükséges gyógyszereket, vitaminokat andrológus írja fel. A kúra során elősegítjük a fokozott C-vitamin, E-vitamin, valamint folsav bevitelt, ehhez természetesen az egészséges táplálkozás is elengedhetetlen

Nekem nagyon erős gyanum hogy nálunk ez van. De a vitaminok segiteni fognak, ezt is érzem.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


És lányok, kicsit töprengtem is, 'spiritualizmus' már megint :D na jó semmi hülyeség csak simán próbáltam valami okot találni arra hogy miért is történik ez ami történik, hisz az okosok azt mondják mindennek megvan az oka semmi sem történik csak úgy.
Arra jutottam, hogy ha rögtön terhes leszek és nem történik semmi gond, nem ásom bele magam ezekbe az infókba. Ezidáig gyógszer és vitaminellenes voltam soha egy szem táplálék kiegészitőt be nem vettem volna.
Most ismerve mindezt pl itt fent, azt hiszem egy életre alkalmazni fogom. Mert az antioxindáns felveszi a harcot az odővel, sőtmitöbb, visszaforditja azt ahogy irják is a DNS károsodásokat helyrehozza. Persze amint túlleszünk ezeken a dolgokon, valamivel csökkentjük a dózisokat meg a szigorúságot, de biztosan nem hagyok fel vele. Az élet úgy hozta hogy 16 évvel idősebb párt szánt nekem - szeretném ha hosszú élete/életünk legyen.
Szóval, ámen, megyek és elkészitem a mai vitamin dózist :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Köszi a bíztatást!
Még csak egyet mértem az esés óta az már jó,kérdés hogy úgy marad-e.
Amit az együtléttel kapcsolatban írtál nálunk is pont így van!
Oltáriakat szeretkezünk mikor úgymond nem számít,
de mikor peteérés van pont vagy nem nagyon tudunk együttlenni,
meg sose olyan az egész mint amikor nem számít 
De azért beleadunk apait-anyait, aztán csak összejön
A férjem szerencsére magától szedi a vitaminokat,már egy ideje,bár most erősebbre váltottunk.

11.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Little!!!!!

Anyukám és apukám között 22év volt!(apu tavaly nyáron halt meg)
27év házasság,és 30év együttléttel,beigazolta őket az élet,pedig nagyon sokan voltak ellenük!
Apukám 45 éves volt mikor én megszülettem!
14 éves korától dohányzott,fiatalon sokat szórakozott,ivott,és világ életében imádta a magyaros zsíros kajákat!
Én vagyok az egyetlen gyerkük,de az is csak az anyagiak miatt!

Nincs lehetetlen,ne add fel és ne keseredj el!
Látod nekik is sikerült

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin,
Eszem ágában sincs!!! Köszönöm a biztatást! Abszolut nem vagyunk elkeseredve amugy, nem érzem egyáltalán tragikusnak vagy reménytelennek a helyzetünket sőt, tudom hogy hamarosan bővül a ki család És ezt kivánom mindannyiunknak!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok! 
Tapasztalatlan vagyok nagyon a témában, és szeretném a véleményeteket kérni, hogy szerintetek ezek a tesztek pozitivak e?? mindegyiken megvan a második vonal is de halvány, és nem tudom hogy reménykedhetek e. az elsőt tegnap a másikat ma reggel csináltam!
Köszönöm ha válaszoltok! 

keri24
 
 


@keri24: Szia! HCG tesztnél ez pozitívnak számít, úgyhogy gratulálok! :) Hány nap telt el a peteérésed óta?


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Molyocska! 
Hát február 2án volt az utolsó menstruációm. 3. naptól 2x1 clostyt szedtem. 03 napon voltam uhn ott mondta az orvos h van több érett tüsző is. most pedig nem jött meg 1én kellett volna. mivel IRes vagyok és Pcosem is van, aggódtam h rosszabb lett és az miatt nem jön meg, azért csináltam a teszteket. de akkor talán van remény?! Köszi h válaszoltál!

keri24
 
 


bocsi elirta, a 13. napom volt az ultrahang!
keri24
 
 


@keri24:
Ez nagyon szép pozi! Gratula!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@keri24:
Ez bizony szep pozi ;) Dokihoz mikor mesz? ;) Gratula!!!
@mrshope: a tavollet nagyon is jot tehet a kapcsolatnak sot a babavarasnak is. En hazajartam vizsgazni, minden szemeszterben 2-3-4 hetet toltottem otthon. Kinlodas volt egyedul ;( azonban iszonyatosan vartuk egymast haza a parommal anno ;) Szerintem igen is jot tesz egy kapcsolatnak ha neha varhatunk a masikra, keszulhetunk a viszontlatasra, erezzuk mindenegyes porcikankban a masik hianyat es forditva. Ez csak megerosithet egy jo kapcsolatot ;) Tapasztalatbol mondom!!!
@Littlebiscuit annyira pozitiv altalaban is es most is ;) Annyira orulok neked ;) Remelem lassan bekopogtat a golya hozzad/hozzank ;) Kitartast es igy tovabb, csak pozitivan es gorcsmentesen ;)

Hajra Mindenkinek!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?