Új privát üzeneted érkezett!

Nekem alakul az LH tesztem is lassan. A 10. ciklusnapon teszteltem először, ma vagyok a 13. napon. Szerintem holnap már szép erős lesz. Szerintetek mikor lesz peteérésem? Én holnap estére vagy holnap után reggelre tippelnék. Ma este meg holnap este is biztosan lesz összebújás. Lehet még lefekvés előtt csinálok egy tesztet, ezeket mind délután 4-5 között lőttem. 





Örülnék neki ha nem LH, hanem HCG felirat lenne a teszten :) Ami késik, nem múlik! :) Megnéztem a készletem, van 5 db tizes érzékenységű terhességi teszem a fertinetről, van egy x-epiles, egy expect, és egy digitális clearblue is :D Remélem szükség lesz rájuk hamarosan.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Szerintetek az hogy lehet, hogy 9.cn napon ovu teszt full pozitív, vannak ovu fájdalmak is, 10.cn full negatív (ugyanabban az időben csináltam, nem ittam előtte) erre ma 11.cn megint full pozitív. Mikor van akkor ovum? És hogy lehet ez?
bikbok
 
 


Sajnos én nem nagyon értek az lh teszteléshez, most csinálom első alkalommal, de azt mondták itt nekem, hogy amikot teljesen pozitív akkor érdemes együtt lenni este, reggel, meg az első negatív napon reggel.


 


Én két napja kezdtem tesztelni, a mai erősödött a tegnapihoz képest, hát mostantól együtt leszünk minden este, kivéve a teljesen pozi napon másnap reggel, így azt az estét kihagyjuk hogy gyűljenek a kis katonák. majd aztán este is meg a negatív teszt után is reggel. valahogy így tervezem. Remélem jó lesz.


 


@bikbok:Nem lehet az hogy a 10. cn-i teszted hibás volt, ezért nem mutatta?




11. cn


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 

 
 

Bikbok! Melyik fajta lh teszt ez.? Kèt Lehetöség: vagy az h a teszt nem pontos hallottam olyan fajtáról ami nem megbízható.

Másik Lehetöség ,h megnőtt az lh hormonod de a pete nem tudott kiszabadulni. Ilyenkor újra próbálkozik a szervezet. Nálad szerintem ez utóbbi lehetett.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mrshope:




A beágyazódásos vèrzès több nap is lehet. Sokat írnak róla. A hődnek pedig a coverline felett Kell lennie, De nem baj ha olykor ingadozik.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


digitális Clearblue, elvileg jónak kell lennie. Hát meglátjuk :)
bikbok
 
 


Digitális lh teszt? Mi? Mèg nem hallottam ilyenről.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


ahha, tök jó, mem tudom otthon is van-e már, én ezt könnyebben értem. Mondjuk már amikor :)
bikbok
 
 



Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Bikbok nagyon jópofa!Nekem tetszik! :-D
Nekem a sima pálcikás van,mára szépen erősödött,ha így megy tovább holnap szerintem pozi lesz.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


kb hány nap mire full pozi lesz az lh teszt?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@molyocska:
Szerintem meg 1/5 nap meg kell a full pozi teszthez. Addig is ha a 2 naponta huncutkodas taktikat kovettetek, akkor a delutano pozi teszt masnap reggelen mindenkepp erdemes osszebujni ;) Hajraaaaa

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


10. cn ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Lányok írtam már h nem biztos h fokozatosan :D erősödik az lh tesz. Lehet úgy mint nálam már többször h hirtelen válik pozivá. Napokig totál egyforma extrahalvàny volt a màsodik csík, aztán hirtelen nagyon erős pozi lett. Pont mikor már abba akartam hagyni az lh tesztelèst, mo dván h ez nem működik. Mèg hjó h folytattam.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


5. Cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Nálam erősödik szépen. Elkapott egy jó kis nátha, orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, szerintetek ha elkezdek neo citránozni az befolyásolja a teherbeesést? Vagy mit ajánlanátok?
Illetve tudtok olyan allergia gyógyszerről amit most is és terhesség alatt is lehet szedni?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Jó reggelt Csajok!

Sajnos a tegnap estet kihagytuk hullak voltunk mindketten.:(
De ma reggelre megérkezett a tojcsis nyák,nemtudom hogy a baratcserjétől van-e, de valami gyönyörű,ilyen még sose volt!
Remélem ha ma este akciózunk nem késünk le róla!Tegnap már erősebb volt a második csík,de még nem volt pozi az LH.

Cseniko:Háát,jó kérdést múltkor olvastam egy cikket arról,hogy pl a paracetamol fogamzásgátló hatású,mikortól beveszed kb egy napig fejti így ki a hatását.
Nem tudom mennyire igaz én igyekszem kerülni,ameddig nem muszáj.
Sok folyadék,inhalálást mondja a fönököm,mondjuk ő nem túl gyógyszerpárti.(Gyógyszerész,ráadásul gyógyszergyárban
:-D )

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@cseniko:
Paracetamol tartalmú gyógyszert szabad szedni terhesség alatt, de az 1. trimeszterben sem mindent. Forró italt nem lehet kismamáknak, amit nagyon ajánlanak az az izlandi zuzmó "folyadék"

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@cseniko:


semmilyen gyógyszert nem mernék bevenni amikor próbálkozunk. Egy fél szem apranaxot vettem be mensi első napján a görcsökre. Gondolom ez félidőt elérve semmilyen hatással nem lesz a szervezetemre. 

Neked még a gyógyteákat sem ajánlom, mert ha már iszol más gyógynövényt üthetik egymás hatását. 

Sok folyadék és orrfújás, orrszívás, inhalálás. Ez az amit tehetsz. Láz esetén vennék csak be gyógyszert, mert úgy tudom, a láz többet árt mint a gyógyszer.

itt olvasgathatsz mit lehet szedni ha babás az ember lánya:

http://www.szuloklapja.hu/9-honap/652/t ... zerek.html

De hogy a megtermékenyítésre milyen hatással van egy-egy gyógyszer. Nem tudom. Valszeg ha beveszel egy szem valamit, még nem ártasz a leendő babának semmit, de ahhoz hogy kilábalj belőle nem egy szem kell. Valamit több napon át kéne szedned. És hogy a sejtekre a petére van-e hatással, azt nem tudom. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@cseniko:


amíg nincs lázad, addig ne vegyél be inkább semmit. Tüsszögés, orrfolyás... ezeket ki lehet bírni gyógyszer nélkül.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok Lanyok, feltoltom a hogorbem es az lh teszteimet is. Ha elkezd erosodni pont ezert javasoltak nekem is anno h reggel is teszteljek mert siman le is lehet rola maradni ;) Szep napot es szoritok Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Érdekes ez a gyógyszertéma is,a kolléganőm nőgyógyásza( fèl éve szült) pl azt mondta higy algopyrint szedhet.Ő azt vett be ha nagyon fájt a feje.A kisfia teljesen egészséges.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@molyocska: Most látom, hogy elírtam amúltkori postomban :) :) :) 1/5 öt írtam, 1/2 helyett :) Remélem azért lehetett érteni. Nálad mi a helyzet? Szorítok nagyon!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


tényleg pozi. Remélem nekem is ilyen korán lesz pozitív az ovutesztem. Sok sikert. Ma mindenképp legyetek együtt.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


sziasztok lányok!

Örülök a pozitiv ovulációs teszteseknek hajrá csajok!

A gyógyszerrel tuti óvatosan kell bánni. Minél természetesebb módon megoldani a dolgokat. De vannak olyan enyhe fájdalomcsillapitók amiket terhesen is lehet alkalmazni igy azt gondolom, a próbálkozás időszakában sem lehet gond..
Ez olyan mint az alkohol. Mivel pici vörösbort eleve sok orvos enged sőt ajánl még terhesség alatt is, én nem mondok le róla. Ráadásul antioxidáns és támogatja a méhnyálkahártya épülést, szóval én nem dobom el a borospoharat de azért pici adagokat öntök, egy este 1, másfél decinél többet nem szoktam..

Nekem most új stratégiám van. Elterelem a figyelmünket a babatémáról azzal hogy változást viszek a 'hálószobába'. Pl rögtön ma este - mindkettőnknek különprogramja van nekem barátnős neki pasis. De mielőtt elindulunk elcsábitom (mára vége a piros napoknak juhuu). Totál nem fog rá számítani mert ilyenkor készülődöm már amikor hazaér és épp csak egy fél/1 óránk van mielőtt indulnánk itthonról és ilyenkor nem állunk neki általában... Nademost nagyjából elkészülök kikészitem a ruhát ilyemi mielőtt érkezne és magunknak adom ezt a kis 'lopott időt'. Biztos felpezsdit majd a szokatlan alkalom :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr: Nekem fel se tűnt :) Értettem mire gondolsz! Amint hazaérek munkából csinálok tesztet. A tegnap este 9es már sokkal erősebb volt, mint a 4 órás teszt.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Drága vagy Caroline, de én csak a ciklusom monitorozása miatt vezetem a hőmet. A LH tesztet is csak kiváncsiságból csináltam, hogy tutira biztos legyek benne, hogy lesz/volt peteérésem az adott hónapban, (amit, ugye a hő is igazolni tud) és ha volt, akkor az mikor történt. A babóca projektet ebben a ciklusban szüneteltetjük :( Nem is ettem/ittam/vettem be nagyon semmilyen extra vitamint, csak a gravidát. :(

bikbok: Most olvastam vissza, hogy a 9 cn és még a 11 cn is pozi az LH teszted. Szeirntem ez nem rossz :) Valószínű, hogy nagyon meg akar érni az az tüsződ :)  Ha a 9. cn volt előszür pozi, akkor tudod onnan 12-36 h a peteérés :) 20-22 mm től szokott megrepedni a domináns tüsző. Én úgy tudom, hoyg 20 mlU/ml -től várható hormonálisan, hogy valóban meg is reped a tüsző. 

Lányok, én annó egy elég nagy kiszerelést vettem, iszonyat olcsón. Abban 40 db 20-as érzékenységű LH teszt volt és 10 db 10-es érzékenységű terhességi teszt is volt. Elszörnyedtem, mikor láttam, hogy mennyibe is fáj egy átlagos (5 db) csomag LH teszt és neten keresetem alternatívát.  Itt a sima 5 db-os csomi került 13 EUR, míg a mega packot megvettem 16 EUR-ért, amiból még rengeteg LH tesztem van, hiszen a mostani ciklusom csak a 2. teljesen (hő és LH) monitorozott ciklusom :) 

http://www.amazon.fr/dovulation-bandele ... ds=LH+test

Péntekig, de legkésőbb hétfőig nagyon remélem, hogy lesz valami a szerződésemmel és megkapom az ígért ajánlatot papíron, hogy maradjak itt lokál szerződéssel és ne mint expat. Remélem időben jön majd, mert a másik helyet meg lassan vissza kellene mondanom. Szóval nem egyszerű. Kattogás level 100 :(
 
11 cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem még a ma délutáni LH tesztem is elég halovány. Igaz ebédeltem, ittam-ettem 2kor. Majd este csinálok még egyet. Amúgy én 10-es tesztet használok. Épp ezért, mert nem bírok ki 2 órát ivás nélkül :) Az előző ciklusomban ezen a napon volt szép erős a teszt.





14. CN

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Talán ismeritek a történetét. Engem inspirál és nagyon szeretem Ördög Nórit.
http://www.angyalmuhely.hu/cikkek/2012/ ... bejegyzese

Persze mi mindannyian ettől távol álllunk (ők 3 és fél évig küzdöttek), és a gondolatot is távol kell tartani. Csak úgy gondoltam, ha van kedvetek róla ólvasni.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy nem válaszoltam a dokis kérdésre, de munka munka hátán.. Nem bírtam ki, kedden elmentem orvoshoz a hétfői kis barnás incidens után, tudtam, hogy így még korai lesz, és nem fog sok mindent látni a doki, de legalább az aggodalmam elmúljon úgy voltam vele.És hát igazolta tesztjeimet,és számításomat 5-6 hetes vagyok, tényleg a 20. ciklusnap után fogant valamikor, látta a petezsákot, és a szikhólyagot, méreteknek megfelelő! :) Azért ennyit is nagyon nagyon jó volt látni a kis almamagról!   Az a barna folt pedig több mindentől lehet, legvalószínűbb az, hogy megsérült a bőr a szárazságom miatt :( de egyébként nem ritka, hogy a vérbőség miatt megpattan egy hajszálér, behatolás nélkül orgazmus is válthat ki ilyet a méhösszehúzódás miatt és stb.. a 12. hétig jobb az óatosság.. Úgyhogy nekem most egy időre bezárt ott lent! 
adele666
 
 


@molyocska:


Én is most csináltam egyet,elég halovány az is pedig a tegnapi már tök jó volt.Este azért még ellövök egyet.
Ma megvan a tojásfehérjés nyák,de félek hogy estére késő lesz bánom,hogy a tegnapot kihagytuk,de nem akartam muszájból.

latkafr: Én vateráról rendeltem,én is hasraestem amúgy mikor bementem a DM-be és 1500-2000ért árultak 5 db-ot...
Aztán 1950ért kaptam 30db-ot LH/HCG olyan arányban ahogy kérem.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin! Sikerült megcsinálni a tesztet, minden oké volt?
adele666
 
 


Még nem csináltuk meg,most épp élesben megy a téma,amikor újra megjön,akkor megcsináljuk.

9.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


adele666
 
 


Én is vaterás teszteket használok! Van terhességi tesztem rengetek, esetleg ha érdekel valakit, cserélnék ovu tesztre. 


A mai tesztem is picit erősödött az előzőhöz képest, de csak nagyon picit, nem tudom mikor lesz teljesen pozi, mindenesetre ma együtt leszünk a biztonság kedvéért. 


12. cn


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@krystin: Mi valószínűleg a mai napot hagyjuk ki, majd meglátom este milyen lesz a teszt. Meg persze milyen kedvünk lesz. Erőltetni se szabad szerintem. Ha nincs kedve az embernek, csak elrontja az élményt.

Remélem estére erődösik nekem is, majd fürdés után csinálok még egy tesztet azért. Tegnap esti pl erősebb lett, mint a ma délutáni fél 3kor készült. Érdekes. 



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@krystin:


@kiscsillag201:


@caroline4:



Köszönöm a tanácsokat a gyógyszerekről, úgy gondolom, hogy ameddig kibírható addig kibírom gyógyszer nélkül. Lázas nem vagyok hála istennek.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@molyocska: Remélem egy erős pozit tesztelsz a napokban, de ha nem akkor se ijedj meg. Decemberben, mikor otthon voltunk, akkor csináltattunk pár prevenciós babára készülős, érdeklődős vizsgálatot. Pont a 12. cn on mentem uh ra, ahol a dokinő jelezte, hogy abban a hónapban nincs domináns tüszőm, igy akkor nincs mi megtermékenyüljön, majd beágyazódjon. De ettől még természteses a menszesz megjön. SZóval a természet sokszor megtréfálja az embert :) De mondom, ha ez lenne, akkor sincs gond mert ez igen is benne van a pakliban és teljesen normális is. Azok a csajok, akik nem nézik a pé-t LH teszttel, és nem figyelik a ciklusunkat, meg nem is sejtik, hogy adott hónapban kimaradt egy pé :)  Szoritok azért a pozi LH tesztért, de mondom csak megnyugtatás végett irtam, hogy ne aggodj, ha valamiért esetleg most kimaradna :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


krystin: Köszi az infót a tesztekről :) Ha otthon leszünk megnézem őket :) Nekünk úgy is akkor lesz újra aktuális :) Nektek HAJRAAAAAA <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@cseniko:


Nekem már csak ovutesztem van,de már nem olyan sok 8db.


@molyocska: Igen én is így gondolom,de mégis kicsit zavar,hogy lehet ezen múlik hogy lekéstük. 
Én is ugyan így jártam, este csinálok még egyet.



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@latkafr:


Szívesen,én a David nevű érzékeny tesztet rendeltem,arról tudok nyilatkozni,az eladó nagyon rendes,mikor reggel utaltam délután már fel is adta.Mindig tetszőleges arányban rendeltem őket,és voltam olyan naiv hogy a második csomagban nem kértem HCG-t 
Persze már egy darab nincs.Mondjuk most nem vezsek előre.
Ha most megjön majd megrendelem a következő adagot,abba kérek majd terhességit is

9.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@latkafr: Olvastam erről én is egyszer, ott azt írták, hogy egy évben olyan 5-6 olyan petesejt szabadul ki, ami alkalmas a megtermékenyítésre.


@krystin: Szerintem ha most van nyákod, akkor még nem késő. Írj, ha megcsináltad a tesztet!


Én csináltam egyet most este fél 7kor. 5 órakor megettem két tányér paradicsom levest, de nem bírtam magammal. De a teszt így is mutat erősödést, és a nyákom is jó! Ki akartam hagyni a mai napot, de a párom spontán kezdeményezett, így nem is az én ötletem volt. Reggel lehet csinálok még egyet. Hajnalban fel szoktam ébredni 3-4 óra körül pisilni, amúgy 5kor kelek. Melyik alkalommal csináljam szerintetek?
 




Kicsit lerövidítettem a teszteket és csak az utóbbi párat fényképeztem le. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy mire "ne várjam". Én március 18-ra gondolok, hogy akkor lenne a napja.

14. CN

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de ha némán is veletek ürültem és szurkoltam! :) Littleb, Caroline, Latkafr! :)
Voltam dokinál, aki azt mondta, hogy a vérképem alapján(hormonos) minden rendben, bár az előzőek alapján lehet, hogy majd kell egy kis gyógyszeres segítség, de azt mondta, hogy előbb a férjem menjen el vizsgálatra, utána mnejek vissza. az még 2 hónap...
Na de a lányeg, hogy elég rövid ciklusom volt az előző hónapban(22 nap), most a 12.napon mondta, hugy van egy 18 mm-es tüsző, ami elkezdhet még érni, de reméli, hogy nem a következő2 napban, mert nagyon vékony a méhnyálkahártyám(4 mm).
Én ma reggelre már fel is adtam a hónapot, ugyanis a hőm egyáltalán nem ugrott meg(18.cn), azt hittem nem lesz peteérésem,erre ma délután megjelent a mintaszerű nyák! :D
Úgyhogy este akció és utána az izgis 2 hét...

18.cn
kolibri25
 
 


Bocsi a sok helyesírási hibáért!...
kolibri25
 
 


@kolibri25: Akkor egyszerre izgulhatunk Veled meg krystinnel! Szuper! Sok sikert nekünk :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Igy van, sok sikert Nektek is mosolyka és krystin ! :)
kolibri25
 
 


Sziasztok!
Nekem nem sikerült beilleszkednem közètek, de fontosnak tartottam írni, ebben a formában "elköszönni".
Ettôl függetlenül sok hasznos tippet olvastam itt a fórumban, azt hiszem továbbra is figyelemmel fogom kísèrni, ès köszönöm a tippeket, ès az èrdeklôdèst azoktól, akik írtak, ès szívbôl kívánom mindenkinek, hogy mihamarabb kopogtasson a gólya!
SZAKERTO: Mit mondott a doki?
Sziasztok!
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:


Én örülnék, ha maradnál! :)
Mi a helyzet most Veled? Írtad, hogy megjön érzésed volt. Hogy alakult a hőd?

kolibri25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?