Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, ki hogy van? Én most pozitív vagyok, remélem kitart még sokáig.
Marmotka nálad mi újság?

Próbálom magam lekötni az ünnepekre való készülődéssel. Elsőnek itt a Mikulás! Hát nem könnyű, a lányaim nem csokisak, így mást kell kitalálnom!
Aztán jöhet a karácsonyi ereszd el a hajam! Igaz pár ajándék már meg van.

A hasam tompán szúrogat, de remélem ez a babóca!! Vagy babócák, nagyon esélyesek az ikrek"!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok lányok,
Elég csapnivalóan indult a reggel - 2 órán át nem volt internetem, és mivel én azzal dolgozom ez nagyon kellemetlen .. Próbáltam nem idegelni magam rajta. Arra jöttem rá hogy a rendrakás jól kikapcsol :D átszortiroztam és rendbetettem a bejárati komódunk fiókját (tudjátok az a 'mindnet oda dobálunk be amivel nem tudjuk mit csináljunk' fiók :D
AZóta visszajött szerencsére a net és dolgozom. Haha, azaz mindjárt kezdek dolgozni de gondolom beköszönök.
Megmértem a hőm reggel (már a mérés előtt éreztem hogy alacsonyabb mint tegnap volt). és valóban csak 36,6 volt. És hipp hopp meg is találtam a tudományos magyarázatot..

A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

Na, habár nem jel, de jó látni hogy a nagykönyv alapján müködik a testem (még a krémes folyás is stimmel..) :D mint egy svájcióra olyan pontos :) :)

Lolo és mindenki, maradjunk is ilyen pozitivak!!!
Kiscsillag miért irod hogy bosszankodsz a hömérés miatt?
Szép napot lányok!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Littlebiscuit: Azt babyfever írta, de én is kíváncsi vagyok, hogy miért :D megvannak az ovu tesztek, szerintem el is kezdem ma este mert pár nappal előbb lesz szerintem ovu (hőm szerint) mint múlthónapban.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 

 
 

Amúgy kiért lehet izgulni? ki mikorra nem várja?

szandra0408
 
 


Jajj ne haragudj Kiscsillag.. ez előző oldalon van és nem tudtam visszanézni hogy biztosra menjek :D

Szerintem én és Lolo leszünk a következők jövő héten. Nekem olyan péntek körül nem várom és h anem is jön akkor szombat reggel teszt!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Valóban én írtam. :)
Azért bosszankodom, mert elvileg megvolt az ovum a 14. napon, a teszt és a hőmérő szerint is, másnap el is kezdett lassan felkúszni a hőm, erre ma megint visszaesett pár tizedet. Tudom, hogy nem egyenes útja van felfelé, cikk-cakkban is tud növekvő tendenciát mutatni, épp ezért utálom, mert ha reggel nem azt látom, amire számítok, akkor már képes vagyok bal lábbal felkelni. :)


@kiscsillag201:


Egy kis tanács az ovuteszthez: a legegeslegjobb késő délután, kora este csinálni, én 6-7 közt szoktam, ügyelve arra, hogy 4 után már csak nagyon minimálisan vigyek be folyadékot, lehetőség szerint semennyit. 4-kor még pisilek egyet, aztán no víz, no pisi a tesztig. És lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban mindaddig, míg pozitívat nem mutat. Én olyankor még másnap is szoktam tesztelni egyet, jó eséllyel még akkor is elég erős lesz a tesztcsík, szóval még akkor is érdemes lehet akciózni.

babyfever2016
 
 


Sziasztok! Na túl vagyok rajta. Nem volt kellemes és most is folyamatosan olyan érzésem van hogy sajog ott bent minden. Mensikor is szoktam ilyet érezni. Kìváncsi vagyok, hogy most mi lesz a ciklusommal és vajon mikor jön meg, befolyásolja-e. A doki azt mondta, hogy nyugodtan lehet jövő héten már házaséletet élni. Naptár szerint 8-án lenne pém, szóval akár még ez a hónap is lemehet úgy, hogy volt akció :)
Úgy emlékszem valaki most hétvére nem várja!?
marmotka
 
 


Mormotka, szupeeer. Biztató az orvos is, amit mond. Ki tudja lehet topon lesz a termékenységed most :)

Babyfever, ne csavarodj bele a hőmérőzésbe :D a cikkben amit a minap linkeltem vannak példák ilyen hőgörbékre is hogy ovu után kicsivel leesik. És ez is teljesne normális.
Én most mértem (neeem nem csavarodok bele én se :D) és ujra nagyon magas, 37,2.
Reggelre volt ez a leesés a tegnapihoz képest azt irják ez normális - az ovuláció után egy héttel van egy 'ösztrogén fröcss' szóval ez okozza. Aki ezt nem tudja aztán kiakad és elszomorodik ezért becsapós ez a hőmérőzés. De egyúttal hasznos is, mert ki lehet tanulni szépen a test működését.

Azt láttam amugy hogy a babás görbéknél ahol volt ez az ovu után egy héttel leesés ők onnan számolva nagyjűból 5 napra pozitivat teszteltek. Azaz, akár már szerdán is tesztelhetnék. DE, nem fogok :D csak szombaton

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka: Jajj de jó! Pihend ki, aztán mindent bele! :D



@littlebiscuit
: rosszabb napjaimon belecsavarodok. :D Amúgy éppen emiatt már rég abbahagytam volna, egyedül azért csinálom lelkiismeretesen, mert ha úgy alakulna, hogy nem jön össze pár hónap alatt és orvoshoz kell mennem, akkor szeretnék egy pontos görbével támpontot adni neki. Szóval nem szerdán tesztelsz pozit, hanem szombaton, így legyen! :D




babyfever2016
 
 


Én is mostra nem várom! illetve pontosan nem tudom mikorra, mert nem túl szabályosak a ciklusaim, elég rövidek (21-23 nap), és most ugye az ovulációt a doki indította be múlt hétfőn, és múlt szerdán történt. A telefonomon lévő app-ba beírtam az ovulációt meg tudja az egyéb adatokat is, és nem tudom mi alapján, de nekem holnapot adja meg mint köv menstruáció első napja...
Ami nálam biztos, hogy csütörtök reggel vérvétel, annak péntek délután lesz eredménye, addig van izgulás.
Fura nyilallgatást én is éreztem elég erősen kedden és szerdán, szóval bármi lehet 
Más jel nincs, ma viszont majdnem elsírtam magam a játékboltban, mikor az eladónak meséltem, hogy a dédi nevében keresek ajándékot a fiamnak, és hogy külföldön élünk, ezért akarok magyar Gazdálkodj okosant mindenképp. És abba kellett 2x is hagynom a beszédet és közben arra gondoltam, te jó ég, nehogy elbőgd magad  (Amúgy ez lehet a fáradtságtól is, éjjel kb 3 órát audtam vagy 20 részletben)

Lolo pedig kb 36 órával van utánam (vagy előttem?) ovulációt tekintve.
legolina
 
 


Izgulok mindenkiért egyesével :) babásodjatok! :)

szandra0408
 
 


@szandra0408: rendben, követjük a jó példát 

legolina
 
 


Babyfever: nyugi előző hónapban nekem is ugrált folyamatosan 1-2 tizedet
Littlebiscuit: TÜRELEM, inkább később mint hogy csalódás legyen
Most várakozók várjuk a híreket majd :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@legolina: utánad vagyok, de nekem kicsit hosszabbak a ciklusaim 26-28 naposak, s úgy tudom, hogy Clostylbegivel tuti 28 nap, így ha minden igaz. 25én kaptam a tüszőrepesztőt, szóval a 14 nap meg onnan kegyeg, így elvileg én december 8-ra nem várom, ami jövőhét szerda, elvileg ma vagyok a 8dpo napon, így tehát a tegnapi szúrkálások és görcsök akár a beágyazódás miatt is lehettek, mert kb mostanában van, ha sikeresek vagyunk!!
Annyira jó lenne, a nagyobb lányom 8 évvel ezelőtt 2007. dec. 15-én pont a szülinapomon fogant!! Most de jó lenne abban a tudatban ünnepelni hogy már van pocaklakó!!


@marmotka: most pontosan mit csináltak? Örülök hogy az orvos csupa jót mondott, s a hónap is megmaradt!!





Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo,
neked is tegnap voltak szurkálások? nem olvastam hogy irtad volna.
Én ahogy erről olvastam eddig mindig szeptikus voltam. Hisz ezt olyan könnyű beképzelni. Na, ami nekem tegnap volt, azt nehéz lenne beképzelni.. Nagyon erős volt. A szupermarketben sétáltunk és néha meg kellett álljak egy picit ugy szúrt..
Annyira bizom benne hogy ez az lesz!! És szerdán fogsz tesztelni? Vagy mész orvoshoz és vérből nézik mint Legolinának? (ez rémlik).

Legolina, tényleg jó rövid ciklusaid vannak. mig neked lemegy 3 nekem csak 2 (nekem picit hosszabbak mint a normál 28..). Szóval akkor Neked vérvétel fogja 'közölni' a hirt :) Az érzékenység amugy lehet egy nagyon korai tünet.. Vagy csak a fokozott lelki állapot. Mi is tegnapelőtt egy olyna filmet néztünk amit vagy 3x láttam de negyedszerre is kb 10 jelenet megsiratott :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Az érzékenységről.. Én most az Adamo hintaágyakat nézegetve elbőgtem magam :D :D Szuper kis dolog amugy, mi szerintem tuti beszerzünk egyet majd :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Hú, nekem anno a fimmal volt, nem emlékszem, hányadik hónapban voltam, de akkor ment a tévében az a vakos esélyegyenlőségi reklám, nem tudom, emlékeztek-e, mikor annyi látszott, hogy egy pár veszekszik, aztán a nő hozzávág egy tányért a pasihoz, aztán csend, aztán a nő nagyon aggódó hangon megkérdezi,hogy ugye nem talált, és akkor mutatják, hogy vakok. na ez nekem egyszer reggel a villamoson eszembe jutott, és annyira meghatódtam azon, hogy mennyire aggódott már a nő, hogy nem tudtam abbahagyni a sírást 
legolina
 
 


Legolina,  ez jó.. hát a kis érzékeny lelkünk még a hormonokkal a tetejébe. Én a főnöknőmre emlékszem hogy nagyjából szemben ült velem az irodában és néha egyről a kettőre bekönnyezett a szeme majd elfordult és bögött egy kicsit :D Szerintem a kismamablogot olvashatta (követitek facebookon? ha nem, ajánlom olyan szuper kis postjai vannak). Na nálam mostanában Nádai Anikó oldala vált ki ilyesmit még (most pár hónapos a kisfia és a terhességet is végig publikálta előtte imádom az oldalát).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nálam semmi ilyesmi :O

szandra0408
 
 


Littlebiscuit: nekem nem vérvétel lesz, megjön vagy sem. Tegnap görcsöltem, s szurkált, de ma már semmi. nagyon izgulok, egyenlőre úgy tervezem, hogy 9én tesztelek, mivel 8ra nem várom, persze ha kibírom,s nem jön meg.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Az amúgy gáz, hogy én nem lettem érzékenyebb? olyan nehéz ezt felfogni, mondjűtok hogy ez így normális :(


Lolo neked pedig nagyon drukklok!!!!


szandra0408
 
 


@szandra0408:
Én egyik terhességem alatt sem lettem érzékenyebb. Egyetlen egy tünet kísért végig, az émelygés! Semmi más nem volt, a vége felé égett a gyomrom, de azért, mert hájas babáim voltak, jó hosszú hajjal, még uh-n is látni lehetett a hajukat:)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Émelygés vagy hányinger engem is kínoz, az elején sokat égett a gyomrom, de a tej nekem segít éjjel kijövök meghúzom a tejesdobozt és alszom tovább :D de ezen és a cicifájdalmon kívül semmi :)

szandra0408
 
 


Szandra: szerintem örülj neki :) barátnőm 16.hétben van de még mindig folyamatosan rosszabb van, hányással indítja s napot, az első 12.hétben alig maradt meg vmi benne.
Lolo: megy a drukk, ki fogod bírni :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Lolo lehet hogy mi napra pontosan ugyanugy haladunk a folyamatokkal.. tegnap brutàl szurkalas ma semmi, szoval ahogy te is mondod, egy az egyben.. nagyon szoritok nekunk ês, mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok, ki hogy van? Vica veled mi van, voltál dokinál? Rég írtál!
Legolina sikerült magyar gazdálkodj okosant venni? Pont ma láttam vásárlás közben. Ha kell segítség akkor segítek beszerezni!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Nálam a "most múlik pontosan" sláger van 

Várom az új kezdést!Meg hogy kezdhessek ovutesztelni.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok, nekem a hőm emelkedik 36,5 viszont az ovuteszt elég halványka (még) mondjuk tegnap még full negatív volt :D remélem ez a hónap sikeres lesz sokunknak :) Babyfever nálad mi a helyzet? Kibékültél a hőmérővel? :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok, ki hogy van? Reggel nagyon megijedtem, hogy megjön. Teljesen meg volt meg volt ám róla győződve, de szerencsére vak lárma volt. Egyre idegesebb vagyok, ahogy a nem várt napja közeledik! Sajnos néha görcsölgetek, s mint tudjuk ez bármit jelenthet!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo a nyugalom a legfontosabb! :) Én kivagyok, kicsit besokaltam az utóbbi napokban ahogy kinyitom a szemem addig míg este le nem fekszek rosszul vagyok, folyamatos hányinger és fejfájás kínoz. ha eszek azért ha nem eszek azért!!!  :(

szandra0408
 
 


Boldog Mikit Mindenkinek!
Kerdes! Aki mar pozitivat pisilt, es esetleg figyelte a mehszaj allasat, tapasztalta, h nem szallt vissza le, hanem szinte alig elerheto? Errol mit tudtok terhesseg eseten?
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Sziasztok!


@kiscsillag201: aha, ma éppen jóban vagyunk, mert végre azt mutatta, amit elvárok tőle. :) 36,7 volt az ébredési hőm és bár most fogalmam sincs mikor lehetett pontosan az ovum, mi mindent megtettünk a második csíkocska érdekében.
Neked hogy megy az ovu-tesztelés? Nagyon gyorsan tud ám váltani egyik napról a másikra negáról pozira, szóval csinálgasd csak, meglesz az eredménye! :)




babyfever2016
 
 


@kittya:


Én azt olvastam, hogy az első hónapokban úgyanúgy változik a helyzete mint egy menstruációs ciklusban

szandra0408
 
 


@lolo8280: Méhszájseb fagyasztás volt és kaptam hpv oltást is.
Lehet, hogy littlebiscuitnek lesz igaza a termékenységgel kapcsolatban. Tegnap és ma is 37 a hőm :) A naptár amúgy 8-ra rakja. Ha már most fent van a hőm, honnan tudom hogy pontosan melyik napra esik?
marmotka
 
 


Mi a véleményetek a maláta vagy cikória kávéról várandósság alatt?

szandra0408
 
 


Nem igazan vagyok jartas a dologban, csak tegnap annyira fent volt, h konkretan nem ertem el. Ilyen meg soha nem volt. Rendesen megijedtem hogy hol van. A melleim nagyon erzekenyek. Faj ha megnyomogatom, foleg a bimbo alatti resz. A mensi meg odebb van. :/
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


@szandra0408: kitartás!
Nekem azt mondta anno a dokim, hogy mivel alacsony a vérnyomásom, nyugodtan ihatok kávét terhesen is, ha addig is ittam, így én bár kevesebbet, de ugyanúgy rendes kávét ittam.
Ezekről amit írtál, nincs tapasztalatom - te az ízéért innád?
legolina
 
 


@szandra0408:
Sajnos kávéról nem tudok mit mondani, egyáltalán nem iszom. De napi egy biztos nem árt! De majd kérdezd meg a dokit.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@szandra0408: Cikória kávét ihatsz nyugodtan. Annak semmi köze a kávéhoz, egyáltalán nincs benne koffein se.
marmotka
 
 


köszi a válaszokat
:)

szandra0408
 
 


@marmotka:
Hú, az már nekem is volt, aznap és másnap eléggé görcsöltem, aztán inkább csak nagyon kellemetlen volt a folyás miatt. Kitartás!!
legolina
 
 


Én meg aggódom, mert a telefonomon lévő app szerint tegnap óta menstruálnom kéne, és mikor ezt tegnap este észrevettem, eldöntöttem hogy csinálok egy tesztet, de nyilván negatív...
Nem tudom, mi alapján számol, gondolom a szokásos ciklusidőm alapján, de most olyanokon forgok hogy nincs is semmi csak azért nem jött meg mert túl sok progeszteront szedek... Szerintetek ilyen van?
Normális ciklusban a peteérés itán hányadik napon jön a menstruáció, nem tudjátok? Mert szerintem inkább aszerint kéne "várnom" a menzeszt.
legolina
 
 


@legolina:
Én úgy tudom, hogy 14 nap peteérés után!! Jól emlékszem hogy neked rövidek a ciklusaid?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280: igen, nekem! Nov 12-én volt az utolsó menzeszem, eszerint dec 5-én kellene most megjönni.
De most ugye tolta a dokim a peteérést az érlelővel ami végül 25-én volt, meg csomó progeszteront szedek, az is tolja...
legolina
 
 


@legolina: Nekem is Nov 12-én volt utoljára, s nekem 8-a a nem várt. Még pár nap türelem. Én 25én kaptam a repesztö szurit.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok lanyok,
Legolina, Lolo - nekem is nov 12.az utolso menzeszem napja es dec 12ére talaltam ki hogy nem vàrom/illetve hogy tesztelek mondjuk az ovulacio alapjan egy kb ket nappal elöbb lenne a nem vart. Igy biztosra megyunk.
Nàlam most nagyon bö fehér folyàs van .. reméljük jelenthet jot. Nagyon bizakodom. Kepzeljetek a baratainknal akiket latogattunk most hétvégén is volt egy vetélés pontosan november elején mint nàlam.. jo volt beszelni rola valakivel aki ugyanazt élte at nemrêg mint én.. persze ezennel le is zarom e témàt még a szo is tilossà vàlik. Mostmàr minden rendben lesz érzem..
Többiek, meseljetek. Keveset irtatok a hétvégén ejnye :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Neked hosszabbak a ciklusaid, ezért van a pár nap eltolódás, nekem 26-28 napos ciklusaim vannak. Elvileg holnapra nem várom, vagy szerdára. Sajnos a meg fog jönni érzés már itt kerülget.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@legolina: Első két nap én is görcsölgettem de tegnap már jó volt. Ma pedig már lehet házaséletet élni :) Tegnap este halvány pozitìv volt az ovutesztem :) Most csináltam először és olyan jó érzés hogy kèzzel fogható bizonyìtèka van hogy van ovum, ráadásul akkor, amikor a naptár is jelzi :)
Legolina, Lolo, Littlebiscuit...fej fej mellett haladtok! Nagyon drukkolok nektek, hogy mind babásodjatok ìgy karácsony előtt! Valakinek valami tünete a szurkálgatásokon kìvül?
marmotka
 
 


@marmotka:


És mikor próbálkozhattok élesben, mit mondott a doki?

Nekem semmi tünetem nincs, kivéve az elérzékenyüléseket (szombat reggel repültem és amikor feljöttünk a felhők fölé, tényleg nagyon gyönyörű volt, és az egést repülőn azt lehetett hallani, hogy wow meg azta, gyerekek is, és akkor majdnem elsírtam magam azon, hogy de cukik, hogy így örülnek ennek :)
Aztán pedig azon gondolkoztam, hogy ez most valami hormonváltozós jel, vagy csak a fáradtság, mert előző 2 éjjel nagyon keveset aludtam...

legolina
 
 


@lolo8280: köszönöm, nagyon aranyos vagy, de megoldódott, az egyik rokon pont kérdezte a hétvégén, hogy van-e valami ötletünk.


@littlebiscuit: folyás ügyben én nem tudok nyilatkozni a progeszteron tabletták miatt... 
Olyat használ itt valaki még rajtam kívül?

@marmotka: jaja, a 3 L betűs 
legolina
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?