Új privát üzeneted érkezett!

na, most hívott az asszisztens, ő nézte be, túl korai még, nincs hcg teszt, majd csak jövő csütörtökön...
Holnap céges karácsonyi buliba megyek, majd jó sokáig kortyolgatok el egy pohár bort, vagy időnként elhagyom valahol feltűnésmentesen a félig/majdnem teli poharat 
legolina
 
 


Linda gratulaaa!!!
xepil kazettás teszt :) nekem is ilyen van. Azaz, remélem pontosan ilyen lesz jövő szombaton amikor lepisilem.
Hol jársz a napokkal? Vannak tüneteid?

Kiscsillag,
rákerestem olaszul még a nevét megtaláltam a palástfűnek (már kész csoda) de teát belőle itt ugy tűnik nem csinálnak. A google csupán egy olyan terméket talált (tea) amit szülés utánra ajánlanak hogy regenerálja a testet.. Hmm azt azért mégsem..
Bizon abban hogy a természet tudja a dolgát. A juniusi éves vizsgálatnál (ciklus 2. felében voltam) azt mondta a nőgyógyász hogy minden teljesne jól néz ki azaz feltételezem nincs méhnyálkahártya gond. A multori esetet egy félresikerült kis egyesülésnek tartom - valoszinüleg valami rendellenes képződött és a természet akkor is tudta a dolgát. Nem hiszem hogy szükségem van nagy beavatkozra hormonügyileg azaz remélem. Mondjuk ha Budapesten lennék semmiből nem tartana beugrani egy DM-be és akkor iszogatnék belőle. Ahh miért nincs itt DM :(

Legolina,
Várjuk az eredményt nagyon izgalmas.. Ha sikerült és a beágyazódás már jó uton van az is lehet hogy már termelsz HCG-t - és akkor vérből ki tudják mutatni mig vizeletből a teszt még nem. Drukkolok!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Legolnia,
ah persze korán van még.
Pár korty vörösbort nyugodtan ihatsz a party az még jót is tesz a méh nyálkahárytának :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

@littlebiscuit:


Ezek szerint te Olaszországban élsz? Én Németországban :)
legolina
 
 


Teákat én azért nem mernék inni, mert tavaly volt egy tea, amit ajánlottak, de aztán utánaolvastam és az oldalak felén azt írták,jó a terhesség legelején, a többin meg hogy pont nem jó. Így inkább nem merek semmit, csak amit a doki mond. Nem akarok még egy vetélést, borzasztóan megviselt tavaly is és tavalyelőtt is, pont mindegyik ilyentájt volt... De gondolom ezt itt páratoknak nem kell ecsetelnem...
legolina
 
 


Legolina
Igen Olaszország :) Van még valaki itt Németországból de nem emlékszem ki !!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jah és egy németországban élő kolleganőm a minap hozott gólyahirt szóval most arra is kering a gólya!!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@legolina:


én is németben :)

szandra0408
 
 


Köszönöm mindenkinek :)

Tünetem annyi van hogy kb két hete a szokásosnál jobban fáj a cicim ami most kicsit enyhült :)

28.napon járok 26-28 nap között szokott megjönni.Egész héten olyan fura érzésem volt ezért úgy döntöttem lesz ami lesz megpróbálom most csináltam délelőtt :)

Gyorsan hívtam is az orvost akihez tartozom de csak 28-ára kaptam időpontott :(  Szerintetek próbáljak meg előbbi időpontot szerezni ??

linda88
Dány
 
 


linda88: szerintem, ha nem vérzel meg görcsölsz akkor nem kell! de még amúgy sem látna most semmit :)

szandra0408
 
 


Linda, addigra azért 8 hetes leszel.. Ha problémamentes minden akkor nincs gond ezzel se. De azért jó soká lesz az még majdnem egy hónap..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@linda88: A dokik sajnos sokkal tárgyilagosabban látják ezt a dolgot, mint mi, nekem anno a dokim mindig azt mondta, felesleges túl korán mennem, mert a legelején úgyse lát semmit, aztán lát, de úgysincs szívhang, és szerintük amíg nincs szívhang, az nem terhesség, a papírokat se adják ki, amivel majd a védőnőhöz kell menni. Max annyit látnak, hogy jó helyre ágyazódott-e be (az is fontos, de várhat a szívhangig).

Elmenni szerintem akkor fontos, ha promlémád van a progeszteronnal, mert akkor jó lenne ha csinálnának vérvételt, hogy kell-e progi rásegítés a megtapadáshoz és a megtartáshoz, sok nőnek ez a problémája.
Ha ezen aggódsz, akkor szerintem hívd fel és kérdezd meg, ezt ellenőrzi-e, de az UH-os vizsgálat szerintem még korai és lehet, hogy csak csalódás és csak izgulni fogsz, hogy miért nincs még szívhang.

(Mondja ezt az, aki nem fogja kibírni a jövő csütörtöki vérvétel pénteki eredményéig, és tuti szerdán vagy csütörtökön tesztel majd :D )

legolina
 
 


Legolina igy van itt mindenki a türelem szobra

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Örültem volna ha karácsony előtt orvosi megerősírést kapok :) De kivárom a 28-át :)

Pont tegnap volt a névnapom ez nagyon jó kis ajándék :) 

Ahogy számolgattam kb akkor foganhatott a kicsike amikor a legjobb barátnőm szült :) 

Tudtok tanécsot adni hogy milyen vitaminokat szedjek?Eddig szedtem a barátcserjé azt szedhetem ezután is vagy inkább ne??

Élelmiszer boltban dolgozom szerintetek mikor szoljak? Próbálok majd figyelni hogy inkább kasszában leszek nem pakolok :)
linda88
Dány
 
 


Legolina: Milyen teát ittál anno?
Linda: Gratula, hányadik hónapotok volt ez?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Linda88: 5 hetes és két napos vagyok, én femibion 800 at szedek meg magnézium kalcium c-vitamin kombót :) Kassza az sztem nem gáz, de emelni nem kellene. Én csak azután szólnék, ha már a doki megerősítette. Persze ha addig minden rendben :)

szandra0408
 
 


@kiscsillag201:


Te hogy vagy?

szandra0408
 
 


Linda: barátcserjét nem szabad terhesség alatt szedni, doki nekem azt mondta, terhes vitamint mindenképpen, folsavat szedtél eddig?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Szandra: jól vagyok, új hónap mensi rövid volt, ma reggelre hő is lement 36-ra viszont most kezd emelkedni majd, rendeltem ovu tesztet is, elvileg holnap reggel meglesz :D iszom hétfő óta a cickafark fű teát, remélem ez a hónap a mienk lesz :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Januárban hagytam abba agyógyszer szedését :)

szandra0408 akkor egy kicsivel jársz előttem :) Te voltál már dokinál??

Eddig nem szedtem folsavat DM-ben kapható A-Z baba mama vitamint szedek :)

linda88
Dány
 
 


nem 10.én megyek 6 +2 naposan hátha már lesz szívhang

szandra0408
 
 


Lányok én néha annyira meg vagyok győzödve arról hogy sikerült. Ezek a kis húzódások lent, kicsit a combom felé is lesugároznak. Most azt érzem néha bebizsereg a mellbimbóm (nagyon jó kifejezést kreáltam erre :D) De nem akarom túlságosan beleélni magam - még annyira korán is van hogy érezzek bármit is.. Holnap vége is a hétnek aztán jön a kirándulásunk 3 nap elrepül. Csak a jövő hét munkanapjaira kellene valami gyositót szerelni :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Csajok a tegnapi teszt amit csináltam olyan csomagban volt, amiben 2 db teszt van gondoltam, reggeli első pisiből megcsinálom a másikat. Nézegetem mások tesztjét akik kb. velem egy idős terhesek, de általában mindenkié gyengébb volt. Olvastam, hogy a nagyon erős pozitív teszt jelezhet iker terhességet. Kicsit beparáztam :/

szandra0408
 
 


Szandra hány napnál vagy most? (dpo vagy késés)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


23. dpo 9 napos késés

szandra0408
 
 


hát itt már mindenkinek elég erősnek kell lennie a tesztnek hacsak nem volt nagyon késői peteérés..
A különbséget szerintem a nem várt menzesz környékén lehet tapasztalni hogy már akkor duplán duplázódik a HCG. De 9 napos késés után normálisan már mindenkinek az egekben kellene lennie a HCGnek. A menzesz körüli teszteket esetleg ha összahsonlitod a többi lány menzesz idpontja körül készitett tesztjeivel az se árt ha ugyanolyan fajta, az adhat erre vonatkozóan gyanut, de ez csak az én gondolatom :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


igen ezt próbálgattam, de az is erősebbnek tűnik. no mindegy 10 én minden kiderül :D arra tisztán emlékszem, hogy két nappal mensi elött is pozi lett és elég meggyőző. :D Tipikus aggodalom már itt van. Rengeteget fáj a fejem, és reggeltől estig küzdök a hányingerrel :( ezen az időszakon már szivesen túl lennék. Vicáért aggódom kicsit, hogy nem jelentkezik :/

szandra0408
 
 


@szandra0408 neked volt valami hormonos rásegítés? (bocs, nem tudom most...) Tényleg az ikreknél ilyen magas az elején... Nekem a fiammal anno halványabb volt, mint kellett volna.
Ha nagyon izgulsz, vegyél olyan tesztet, amin van 3 vagy 4 ablak és elvileg kimutatja, hogy hányadik hétben van. Na ez túl sokat mutat, akkor izgulhatsz jobban :)

@littlebiscuit  az jel, ha most másmilyenek a tünetek, mint eddig!


@kiscsillag201 már nem emlékszem, nem ittam végül, csak ajánlották.

Vitamin: nekem még az otthoni dokim a Femibiont ajánlotta, azt mondta, abban valami más formában a folsav vagy talán a vivőanyag más, nem emlékszem, csak azt, hoyg ebből szívódik fel a legjobban. Meg nekem szimpi, hogy an külön az első időszakra magasabb folsav tartalommal.
Úgyhogy én most ezt szedem.




 






 



legolina
 
 


Vica eleve nem mindennapos fórumozó (mi egésznapos :D), majdcsak rendben van minden vele. Reméljük jelentkezik hamarosan pozitiv megerősitéssel..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Csajok, mi az a dpi?
legolina
 
 


remélem :) 


Legolina: nekem nem volt semmi rásegítés, eldöntöttük babát szeretnénk és a második hónapban össze is jött :) szerencsés vagyok


szandra0408
 
 


Sziasztok! Linda gratulálok!!

Jajj, annyira fájogat a hasam, félek, hogy megint a menszesz lesz, s nem baba. Néha abba marad, de utána megint elkezd fájogatni! Miért kell a menszesz előjelének ugyanolyannak lennie, mint a beágyazódásnak! Igaz most csak tegnap kezdte, előző ciklusban végig görcsöltem a tüszőrepesztés után!!

Ti hogy vagytok?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@legolina:dpo=day past ovulation, vagyis hány nap telt el az OVU óta. Az ovuláció utáni első nap a dpo1.


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sikerült 21-ére kapnom magánrendelésre időpontott Szabó László doktorúrhoz.Kistarcsán szülész orvos :)
Attól mert hozzá megyek első vizsgálatra utánna még váltahtok orvost??

Valaki volt már nála??

lolo8280 nekem is fájdogált a hasam még néha most is belenyilal :) De az lehet a picuri jelzése is :)
linda88
Dány
 
 


@linda88:persze hogy válthatsz orvost, bármikor!!! Én Budapesten a Baross utcába a nőgyógyászati klinikára járok, ott van orvosom, egyébként Szigethalmi vagyok, s szerencsére az Asszisztált Reprodukciós Osztály is ugyanitt van.



Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@linda88: Gratulálok a pozitív teszthez!

Holnap reggel 8:15-re kell mennem a dokihoz. Mostmár nagyon félek :(

marmotka
 
 


@marmotka:ne izgulj, minden rendben lesz!!! Reméljük csupa jót fogsz holnap mesélni!!


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@marmotka:


Marmotka, megy a pozitív energia! És várunk a hírekkel!
babyfever2016
 
 


@marmotka:


én is drukkolok ám! :)

szandra0408
 
 


Ez a francos idő úgy érzem mintha állna :(

szandra0408
 
 


@szandra0408: teljesen egyet értek veled!!


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Gratulálok a pozihoz!
Lányok el vagyok kicsit szontyolodva,mert bár megjött alig van valami vérzés,de az élénkpiros.
Már kéne valami mennyiségnek lenni,de alig színezi be a betétet.
Így nem fogok rendesen kitisztulni!:(

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin: nekem is ez volt, 1. nap délig nagyon, utána mintha 5. napon lenne, 3. nap már csak kevés barnázás.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Lányok - most voltunk bevásárolni és nagyon furi fájdalmak kaptak el olyan 10 percig, olyan volt mintha csipkedne valami egy picit a kenetszedéshez tudom hasonlitani csak fentebb.. Aztán mikor hazaértünk olyat éreztem mintha valami csep-csepp - egy jó kis foltocskányi sűrű fehér váladék. Jah és koradélután 37,2 volt a hőm mértem mert éreztem is hogy olyan lanygi vagyok :D Nem merem beleélni magam, de mi ez ha nem az ..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Littlebiscuit: Ez bizony az lesz szerintem :) Szép kis karácsonyi ajándék :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Köszönöm a biztatast Kiscsillag. Most ugy érzem magam mint aki egész nap a szabadban volt erös széllel nem tudom ismeritek-e az érzést. Hulla vagyok :roll:
Neked hany nap még kb a peteeresig? Most majd a tesztekkel tuti biztosra mentek ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Fogalmam sincs, mert előző ciklusban 11. napon volt 36 az ébredési hőm most viszont az 5. napon már, szóval lehet, h elöbb lesz most. Holnap reggel kapom meg a teszteket, remélem beválik. Naptár szerint jövő héten kezdődik az "akciózás" elvileg 13. az ovu naptár szerint.
Jó éjt csajok :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Csajok ki hogy van?

szandra0408
 
 


Utálom a hőmérőt! De egyébként jól vagyok. Vigyor
babyfever2016
 
 


Sziasztok, ki hogy van? Én most pozitív vagyok, remélem kitart még sokáig.
Marmotka nálad mi újság?

Próbálom magam lekötni az ünnepekre való készülődéssel. Elsőnek itt a Mikulás! Hát nem könnyű, a lányaim nem csokisak, így mást kell kitalálnom!
Aztán jöhet a karácsonyi ereszd el a hajam! Igaz pár ajándék már meg van.

A hasam tompán szúrogat, de remélem ez a babóca!! Vagy babócák, nagyon esélyesek az ikrek"!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?