Új privát üzeneted érkezett!

De azért arra is számíts, hogy esetleg elöbb jön meg, mert menstruáció elött pár nappal ismát emelkedik az lh hormon.

szandra0408
 
 


De drukkolok, hogy ovut jelezzen :)

szandra0408
 
 


Csajok megvettem ma a gyógyteákat(cickafarkfű és palástfű) most meg is csináltam a cickafark fűvet. Reggel megint elkezdett "emelkedni" a hőm, holnap reggeli értékre kiváncsi leszek azért. Szandra, Judydifi nektek ez érdekes lehet: Terhesség alatt: A vetélés megelőzésére a terhes nő a harmadik hónaptól kezdve naponta igyon palástfű teát. Koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erősítésében sokat segít.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 

 
 

Én a Gyuri bácsi féle gyógyteát iszom.
Abban is ezek vannak.Remélem hat :)

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk :)

szandra0408
 
 


Sziasztok lányok! Megint eltűntem pár napra, nem győztem visszaolvasni a sok történést! :)

@vica31
: Gyöngyörűek a tesztjeid, gratulálok! Azt hiszem mindannyian ilyen szép pozitív tesztre várunk!
@lolo8280: Nálatok mi a helyzet? Mikorra nem várod?
@judydifi: Hát fogd csak fel, mert ez bizony baba :) Csak nyugi, ne aggódj! Ha kb. két hét múlva mész dokihoz, biztosan látni fogja már!
@littlebiscuit: Már pár napja írtál a hőmérőzésről, de azért elmondom az én tapasztalatom. November 2-án kezdtem mérni, nagyjából pont a ciklus közepén. Végig 36.6-36.9 között volt, egészen a nemvártig. Aznap 36.7-et mértem, de egyből tudtam, hogy meg fog jönni, mert az előtte lévő napokban végig 36.8-36.9 volt. Meg is jött, másnap már 36.3-at mértem. Azóta lent van, 36.5-nél feljebb nem ment. Valóban sok féle görbét találni a neten, mert mindenki más, szerintem ez is egyén függő. De ha elkezded, akkor látni fogod, hogy a saját ciklusodban hogy alakul és jó kis következtetéseket lehet levonni. Én például most biztos vagyok benne, hogy ha elkezd felkúszni, akkor jön az ovu. Biztos, ami biztos, van ovu tesztem is, amit most be fogok vetni. Nem az akciózás céljából, hanem hogy megbizonyosodjak róla, hogy van peteérésem. 

Egyébként borzasztó lassan telnek a napok. Reggel megyek dokihoz, remélem csak szépet és jót lát majd és hogy minden rendben. Hogy van ez a peteérés dolog egyébként? Ő mennyivel előbb látja, hogy alakul valami?

marmotka
 
 


@marmotka: Én is holnap megyek dokihoz. Csak délután. Remélem látni fog már szép tüszőket :) Csütörtök lenne a számolt pém.


Írja majd, ha végzetél a dokinál, hogy mit mondott.

 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Hello Marmotka & Ecsibe, hàt remélem jo hirekkel és jo nagy érö tüszökkel jöttök az orvostol.
Nalam nagyon fura kis fajasok jelentek meg és nem tudom hova tenni öket.Ilyen húzódàs szerü érzés közép,enyhén jobb oldalt habàr mult héten az ovulaciot (ha az volt es jol éreztem) a bal oldalon éreztem. Hogy màr valami beagyazódàs legyen azt korainak tartom abszolut. Hosszu lesz ez a maradék 11 nap :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka:
Szia, dec 7/8 ra nem várom.
Ha holnap mentek orvoshoz, akkor már biztos látnia kell petét! 18 mm vagy a felett már jó méretű..nekem most 2 domináns tüszőm volt. Remélem sikerült most!! most tényleg megállt az idő!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ugye lanyok csak ugy vànszorognak a napok. Szerencsere beszerveztünk egy baràtokhoz elutazos hosszu hétvégét igy legalabb az majd elterel. De a többi, a munkanapok - hàt szörnyen lassan haladnak..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Nekem is valami ilyen kellene :D Nekem, ovutól a nemvártig nem tűnt olyan hosszúnak, mint most ez a másfél hét . jövő hét közepén megyek dokihoz, de mondható ez a várakozás nekem sokkal rosszabb mint a nemvárt volt...

szandra0408
 
 


Türelem lányok,mindennek el jön az ideje! :lol:
Ma reggel megint vérezgetek,tegnap nem volt semmi ma reggel meg piros vér és tompán érzem is a hasam!Ciklus 15. napja!Hívtam a korházat doki nincs még bent,egy óra múlva kell újra csörögnöm!
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Krystin hogy vagy? 


Többiek? Én dec. 10 re kaptam időpontot  a doki, jajj úgy remélem, hogy már lesz szívhang. Akkor leszek 6 hetes és 2 napos. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy lássunk pici csoda szívverést?


szandra0408
 
 


Szsiasztok! Na tegnap megvolt az lső munkanapom a pozitív tesztek óta és hát hulla voltam! A derekam ugy fájt az egész napos állástól hogy arra nincsenek szavak.... 14-22-ig dolgoztam és még ma is megyek :( Tudni kell hogy én egy gyárban dolgozom ahol elég sokat kell emelni és tegnapnehéz volt kerülni az emelést többen furcsálták is! Nagy bajban vagyok mert próbaidős vagyok még és ha megtudják h babát várok ki is fognak rúgni ugyh most nem tudom mi legyen! Félek attól is h az emelés miatt elmegy a baba de még dokinál sem voltam igy azt se tudom igazából mi a helyzet odabenn és félek h ha elegyek táppénzre szintén azonnal kirugnak
vica31
 
 


Vica terhesen én úgy tudom nem dolgozhatsz 10 ig csak 8 ig! Menj nőgyógyászhoz a leghamarabb és őszintén beszélj vele erről ha jó a doki segít megoldást találni!

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Szia! Ma még elmegyek dolgozni de első lépésben a körzetisemhez megyek el Őt gyerek korom óta ismerem és segíteni fog sztem! Ki fog irni és addig el tudok majd menni nőgyógyásthoz is nyugodtan aztán mivel a munkahelyemen 18.-án leáll a munka egy másfél hétre kiiratom magam aztán meg 1 hetet még megyek alibi melozni és azon a héten hosszabítják a szerződésemet igaz nem véglegesítés csak 5 hónapos határozottra de a határozott alatt sem rughatnak ki . Holnaptól táppénzen leszek.
vica31
 
 


@vica31: Szerintem ne kockáztass, főleg hogy emelgetni kell. Nehogy tényleg baj legyen belőle.
marmotka
 
 


marmotka te hogy vagy?

szandra0408
 
 


@marmotka:Voltál dokinál? Mit mondodtt?


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Hát én nem vagyok most túl jól. Azt ugye írtam már, hogy múltkor talált egy kis polipot és azt mondta hogy ha úgy van, akkor lefagyasztja. Voltam reggel, nem is volt semmi vizsgálat. Egyből azzal fogadott, hogy a rákszűrésem negatív, de azért neki nem tetszik ez és lefagyasztja. Holnap reggel kell mennem laborra, és pénteken megcsinálja. Írt fel hpv oltást, azt ki kell váltanom és azt is beadja. Félek. Tudom, hogy egy rutin dolog. De egy ismerősöm meg is ijesztett, hogy miért nem csináltatok hpv szűrést és hogy így kezdődik aztán meg ott a méhnyakrák...Azt nem tudtam meg, hogy van-e szép nagy tüsző és gyanítom hogy így a karácsonyi pozi teszt esélye is ugrott :( Ugyanakkor persze, legyek rendben. Meg lehet, hogy eddig ez miatt nem lett baba és ez miatt lett ilyen hosszú 35 napos a ciklusom. Szóval most ez van. Nincs jó kedvem...
marmotka
 
 


@marmotka:


Sajnálom, de tényleg lehet, hogy ez zavart be eddig. A lényeg, hogy egészséges legyél és akkor a babuci is jönni fog.
Többiek hogy vagytok?
Nekem mensi elmúlt, ma már csak 1-2 csepp barnázás volt, más semmi. Eddig ilyen nem volt azért, hogy 2 nap (amiből fél nap volt csak normál) az ébredési hőm 36,4 a múltkori ciklusban 36-36,1 volt ilyenkor. Szóval ez is jónak mondható. A héten szerintem csinálok egy tesztet, hátha :) Sokan mondják azt a környezetemben, hogy más az arcom meg ilyenek... Legyen igazuk :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok lányok!

jaj Mormotka sajnálom de igen, ez a jó dolog, hogy valószinüleg ezért nem jött eddig. Igy ez most meg lesz oldva és aztán biztos minden rendbe jön és jönni is fog majd.

Moncsika, mitől vérezhettél a ciklus 15. napján? az ovuláció max egy kis pöttyözéssel járhat de az is nagyon ritka. Kiváncsi vagyok. Remélem tudtál beszélni az orvossal és hozod a hireket!

Vica, ez nagyon nem hangzik jól a munka dolog. A védettség hogy is van? Próbaidőre mondjul lehet nem vonatkozik. Emlékszem az én cégemnél is volt egy ilyen balhé még sok sok évvel ezelőtt, egy lány teherbeesett a próbaidő alatt majd kiderült és nem is tartották meg neki a szerződést. AZtén beperelte a céget a vége nem tudom mi lett. Csak az interneten találtam amikor utánanéztem a cégnek interjú előtt. (szimpatikus benyomást keltett). AMugy ez kb napra pontosan 4 éve lehetett dec. 12-én lesz 4 éve hogy itt dolgozom és aznap lesz a nemvárt / tesztelés. Jah és a munkahelyem által ismertem meg a páromat :) Szóval van a dolgoknak miértje..
Neked azt tanácsolom, első és legfontosabb az egészség, a baba.. Amugy (ha esetleg titokban tudod tartani addig) úgy tűnik kapsz 5 hónapra ujabb szerződést?

Ecsibe tőled is várjuk a hireket a doki után!

Kiscsillag, korán van még hogy emelkedjen az a hő.. Lehet hogy tényleg egyike leszel azon nőknek akiket a természet megviccelt és mégis van valami? Mondjuk, annyira nem is ritka ez egyszer olvasgattam ezügyben.. Hát szoritok..

Nálam néha néha vannak enyhe kis görcsöcskék már ahogy tegnap este is irtam.. Feltételezett ovuláció után egy héttel se hmm fura (holnap lesz egy hete) Mondjuk, a multkor is nagyon hamar kezdődtek (amikor is FÉLsiker volt), bár akkor tényleg nem tudom mikor lehetett az ovu. De azt tudom hogy már nagyjából a nem várt előtt majdnem egy héttel kezdődött.. Hát meló van odabent, ezt az érzékenyebbek szerintem simán megérzik :)
A barátnőm mára nem várja. Reggel irta: 'sajnos elkezdődtek a görcsök biztos érkezik hamarosan': Én pedig nagy lelkesitően vissza - a görcsök még lehetnek terhesség jelei a nők nagyrésze igy van vele. Szoritsunk neki is :)
Keringjenek a baba-váró energiák :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én küldöm folyamatosan. 

@littlebiscuit:


Szerinted van esély, hogy 6+2 naposan látjuk a pici szivét?

@kiscsillag201:


Tesztelj :)

szandra0408
 
 


Szandra,
hát szerintem 50% mert ez a 6. hét még épp a határa. Nem kizárt olvastam több olyat hogy volt már de jellemzőbb hogy még nincs - de akkor sem kell csüggedni!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


azt olvastam valahol, hogy megtermékenyülés után 3 héttel már van ez hülyeség?

szandra0408
 
 


@szandra0408:
Várok péntek vagy szombat reggelig, biztosra akarok menni :)
Most türelmes vagyok. :D
Littlebiscuit: Nekem is vannak kisebb görcsök, hasfeszülés

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Hát igen ha tudod a megtermékenyülés pontos napját akkor lehet kalkulálni.
A Kismamablog anuy egy elég jó oldal. Ott is 6. hetet emlit. Szóval remélhetőleg lesz már :)
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/viz ... -vizsgalat

Ha nekünk most összejött, én is 6+0 leszek mikor megyek orvoshoz.. :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Köszi ezt olvastam, 99,9 százalék,hogy nov.9 én estem teherbe :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:
Köszi a kérdést!Tegnap elkaptam a férjem,most várok.Úgy éreztem,hogy meg fog jönni,de aztán semmi.Kíváncsi vagyok hogy mi lesz.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Jajj lányok, most kaptam egy gólyahirt egy kolleganőmtől! Annyira szuper volt hallani.
Ha mi is most hoztuk össze, együtt fogunk haladni a hónapokkal pici eltéréssel és talán együtt jelenthetjük be a kollegáknak de szép lenne :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... sseg-alatt

ezt találtam csajok, azért ez bíztató :) Nem tudom de tegnap óta tök pozitív  érzésem van, ilyen még nem volt. Egyszerűen boldog vagyok, de nem tudom miért...

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Én el vagyok kenödve,szerintem meg fog jönni,törlésnyi friss vér van,már csak így elszomorodva várom,hogy jöjjön akkor inkább meg,és kezdjük már a következö ciklust.Drukkolok nektek!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Üdv ujra csajok. Remelem mindenki jol van. Lenne egy kerdesem. Volt mar kozuletek valakinek kismedence gyulladasa?
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


@krystin:


:( sajnálom! Új ciklus új remény!

szandra0408
 
 


@vica31:


Írtam privátot :)

szandra0408
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Mindenkinek ilyen orvost kívánok, komolyan. Kedves, megértő és hozzáértő. Nem vizsgált meg, úgyhogy nem tudom hogyan állnak a petécskéim. Azt mondta a vérvételi eredményeim alapján van rndes peteérésem, úgyhogy a következő a laparoszkópia. 
Párom megy hétfőn vzsgálatra, ha ott minden oké, akkor januárban laparoszkópia. Addig is azt mondta akciózzunk. 
Úgyhogy remélem karácsonyra egy babát hoz a Jézuska, mert kihagynám ezt a műtét.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok!
Krystin fej a fejjel! Statisztika szerint decemberben fogan a legtöbb baba!!
Úgy szeretnék már egy héttel idősebb lenni!!! Ki mivel köti le a figyelmét?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ecsibe hat akkor hajra! December szép honap kell hogy legyen, hajrà!!!
Lolo, bàrcsak lehetne egy hetet ugrani. Hiaba takaritok egy ora mulva kész és megint itt vagyok. Vagy megnezunk egy filmet amint vége, babanet. :lol: függöség. De legalabb a hétvégén elutazunk es 3 napig ezzel leszek elfoglalva. Aztan mar csak par nap.
Kitartaaas!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ecsibe: Úgy tűnik egyikünk sem olyan hìrekkel távozott, mint szeretett volna. Remélem rendben lesz minden nálatok is!
marmotka
 
 


@marmotka: Nem igazán. De csak pozitívan. Minden rendben lesz!


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok, hogy vagytok? Meg en is itt vagyok varakozo allasban, pentekre nem varom. Van meg valaki aki mostanaban nem varja?

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Sikerült beszélnem a dokival,voltam is vizsgálaton!Anovolációm van ami azt jelenti hogy nincs ebben a hónapban olyan.érett tüsszőm ami érettmegrepedne és ezért leesik az ösztrogén hormon és az okozza az enyhe vérzést!Úgyhogy ennek a hónapnak lőttek!A ciklus 3.napi véreredményem már a dokinál. Volt azt mondta tökéletes!Kedden kell mennem uhra és nőgyógyászati vizsgálatra és akkorra már kész lesz a párom eredménye is és egyeztetünk időpontot konzultációra!Remélem a páromnak is legalább olyan lesz az eredménye mint agusztusba,vagy sokkal jobb és januárba kezdhetjük az inszeminációt!
Krystin sajnálom de nem szabad elszomorodni!Statisztika hogy minden hónapban 25% a teherbeesési arány egy egészséges párnál!Fel a fejjel,összefog jönni!
Marmotka elég elszomorító ez a polipos dolog,de tűl leszel rajta és rem3ljük utána már nem lesz akadálya a babócának!
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Köszi!Most már úgy vagyok vele,hogy múljon el és kezdjük az új hónapot.Bár eléggé meglepett,hogy 26 napra jött meg.De ha elmúlik újra belevethetjük magunkat a sűrűjébe ;-)

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok! Ki hogy van?

szandra0408
 
 


Jó reggelt lányok!

Moncsika, hát ez nem túl jó de ha alapvetően nincs gond biztos majd a következő ciklusban jól alakul és jön a siker. Végülis, a szabályos ciklusokban is előfordulnak ilyen kilengések pl emlékszem épp egy éve 2 hetet késett az amugy elég pontos ciklusom. Még teszteltem is emlékszem mert már nem tudtam hova tenni. Aztán megjött de elég gyengécske is volt.
Ilyen azóta sincs max 2 nap +/- van. De akkor utánaolvastam és azt irták ilyen nőgyógyászok hogy egy-két hónap egy évből még lehet ilyen annélkül hogy gond lenne.

Krystin igy van megy a ciklus gyorsan. Ha már 26 napos akkor tényleg gyorsan érkezik is a peteérés. Rövidült amióta próbálkoztok? Mert nekem is gyanus hogy valami összefüggés van.. Első hónapban rögtön az átlaghoz képet 2 nappal előbb jött.(32 helyett 30). Másodikban nem tudom a gyorsan ment öröm miatt. Most pedig ugy éreztem a 14. nap ovuláltam azaz 28 vagy 29 ... Furi ez..

Én megvagyok, még reeengeteget kell várni (dec 12). De nagyon pozitiv és bizakodó vagyok vannak jó érzéseim.. Hát meglátjuk..
A délutáni kolleganős gólyahir után sajnos a másik barátnőmnek elindult este a miki igaz csak cseppek de azt mondja szerinte totál biztos hogy semmi azaz nem sikerült. Hát sajnos. Dehát csak szépen eljön mindenkinek az ideje, nem igaz?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt, nekem ma reggelre leesett 36,2-re a hőm, furi. Viszont éjjel volt egy igen érdekes álmom :D konkrétan dokival álmodtam, hogy közölte ketten vannak vagyis ikrek. Szerintetek jelenthet valamit? Továbbra is pozitív érzésem van, nem tudom. Littlebiscuit: Kitartás nemsokára itt van 12.-e.
Krystin így van pozitívan, reméljük ez a hónap sikeres lesz mindannyiunknak :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok, 
Szeretnék csatlakozni, ha lehet, bár már pont nem ősz van :) de végülis akkor kezdtük. 

Nekem ezt a ciklusom hormonálisan megtámogatták kicsit, mert bár van már egy kisfiam, de azóta volt 2 igazolt vetélésem és bár a tehrebeesés részével valószínű nincs probléma, a megtapadással és megtartással van, így rásegítettek picit (ösztrogén, tüszőrepesztő, progeszteron). 
Múlt hét szerdán volt tüszőrepedésem, körbe is lőttük a férjemmel, most várunk... Tegnap elég erősen nyilallgatott a méhem, de nem olyan menstruációt megelőző görcsökkel, hanem valahogy máshogy... Remélem nem a progeszteron hüvelytabletta mellékhatása, amiből napi 3ast szedek, és a gyakori mellékhatások közt ez is ott van.

A tüszőrepesztő előtti UH-on volt több tüsző, 2 nagyobb egyforma meg több kisebb, szóval azon is izgulunk,hgy ha sikerül, akkor hány baba lesz...

Most várunk, holnap reggel megyek vérvételre HCG-t nézetni...

Igyekszem visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek titeket 

Legolina
(az igazi nevem még nem szeretném elárulni, remélem nem baj)
legolina
 
 


Sziasztok, szeretném Veletek megosztani az aggodalmam.
Az a gyanúm, hogy ebben a hónapban nincs peteérésem. Szombaton volt egy kis nyák-félém, azt meg is írtam itt Nektek, hogy gyanús mert az csak a 10. napom volt és korainak tartottam, de igazam is lett, mert a hőm ugyanott stagnál lent, mióta megjött az utolsó nem várt.
Általában a 11-12. nap körül van ovum, az előző hónapban tankönyvbe illő görbém volt, ma meg a 14. napom van, se hő leesés, se emelkedés, semmi ovura utaló jel és az ovutesztek is negatívak. :(
babyfever2016
 
 


Moncsika ne keseredj el, a január lebegjen a szemed előtt, biztos a párod eredményei is jók lesznek!!
Tegnap csajok azon gondolkodtam, hogy az ember először mennyi mindent megtesz, hogy a nemvárt megjöjjön, izgul, hogy a megtett óvintézkedések jók legyenek, stb...mert azt hallani mindenhol, hogy milyen könnyen teherbe eshetsz, ha nem figyelsz oda!! Aztán jön  a babaprojekt, s szembesülsz vele, hogy nem is megy ám az olyan könnyen, mint hitte az ember!! S ez is, egészséges pároknál is csak 25% esély van a teherbeesésre!!! Remélem most mindenkinek ez a 25% lesz a domináns!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@legolina:szia, üdv itt a csoportban!! Múlt hét szerdán kaptam én is a Choragon tüszőrepesztő injekciót, előtte Clostylbegit tablettát kellett szednem, nálunk a párommal szekunder meddőséget állapítottak meg!! Jahh és nekem is 2 szép nagy domináns tüszőm volt!! A kicsik nem számítanak!!


Akkor mi egyszerre nem várjuk!!! Habár egy hét után már HCG-t nézni nem túl korai még, még akkor is ha vérből?


@babyfever2016: ha úgy érzed hogy baj van, szerintem menj el dokihoz és oszd meg vele az aggodalmad! Egyébként sajnos vannak hónapok mikor kiamarad a peteérés, de mindenképp az a legjobb ha orvos jár utána  a dolgoknak!
De talán az is lehet hogy később érik most nálad, azért ezt a lehetőséget se vessük el. Általában hány naposak a ciklusaid? A barátnőmnek anno, a 21. napon volt peteérése, s nagyon szép kislánya lett!! Még van remény ebben a hónapban is!

Mindenkinek kitartás, támogatjuk egymást, ami szerintem nagyon fontos!! S könnyebb várni nekem úgy, hogy nem csak az enyémet nem várom, hanem a tiéteket sem várom!!


 


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?