Új privát üzeneted érkezett!

Szandra ha nincs lázad akkor nem muszály dokihoz menni!Sok gyümi,c-vitamin,méz,tea és ágy nyugalom!Amennyit bírsz aludj és hamar helyre jössz!Vigyázz magatokra 3s gratulálok!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:


Köszönöm :D pihenek sokat :) Drukkolok Neked! :)

szandra0408
 
 


@littlebiscuit:
Köszi a listát! Jó sokat kell visszafelé bogarászni, mire összeszeded. Vigyor Dec. 16-ra nem várom.
Vasárnap lesz a szülinapom, az ovum is akörül (kicsit hosszabb a luteálisom, mint 14 nap), szóval a legszebb szülinapi ajándék egy sikeres akció lenne. :) :)

babyfever2016
 
 

 
 

Vica: Kicsit utána számoltam, holnap már nyugodtan tesztelhetsz, 4 hetes 4 napos vagy elvileg, az azt jeleniti, hogy 1 nappal idősebb a terhességed mint az enyém, nekem már esti teszt is erős pozi. szóval hajrá :D

szandra0408
 
 


Köszi a biztatást most még forog velem picit a szoba de hamarosana párommal bemegyünk és megveszem a tesztet! VAn ötlet h milyet vegyek?vagy maradjak az eddiginél? Clearblue volt az első ami halovány volt!
vica31
 
 


ha az előző clearblue volt akkor azt vegyél, a legjobb, ha egyforma teszteket csinálsz! Valószinűleg ez most erősebb esz mint az előző, mert magasabb lesz a hcg. szóval ne izgulj csináld meg reggel, s tedd fel a képet :)

szandra0408
 
 


ja nem Clearblue ha nem x-epil a clearbluet csak ajánlották de igazából nem ismerem egyiket sem első alkalom  h használom... sajnos 
vica31
 
 


Már alig várom a reggelt a párommal együtt!!
vica31
 
 


minegy azt vedd amit először!

szandra0408
 
 


@vica31:


lehet, hogy már mondtad, de mióta próbálkoztok?

szandra0408
 
 


De az az érdekes hogy megtartottam ugye a tesztet és már aznap hogy csináltam 10 perc elteltével erősebb volt a csík mint a 3 perc után amit a használati utmutató meghatároz.
vica31
 
 


Mi lassan fél éve próbálkozunk de sajnos a mind a ketten dolgozunk és kétműszakba Ő meg külföldön és van olyan hét amikor én délutános vagyok hogy csak telefonon beszélünk mert mikor Ő hajnalba elmegy én alszom mikor én este fél 11 körül hazaérek már alszik :( Igy nagyon örülnénk ha ilyen kevés közös idővel is összejönne a várva várt baby.. 
vica31
 
 


babyfever akkor mi együtt nem várjuk! :lol: Neked hány napos a ciklusod?Nekem 29 és elvileg 2.-ára írja nekem az ovut!Szülinapunk is elég közel van egymáshoz! :lol: Akkor mi együtt izgulhatunk!
Vica ugyan olyan tesztet csinálj mint az előző mert csak úgy tudod összehasonlítani hogy mennyit erősödött!Várjuk a teszt eredményt!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Az időn túl nekem is erősödött, de az nem számít. egyszerűen csinálj másikat. Én nem bírnám ki reggelig :D vennék 2 tesztet és az egyiket már délután megcsinálnám. :D

szandra0408
 
 


@littlebiscuit: Azta, megint jól összszedted a listát.
Dec 17-re nem várom. 

@moncsika79
: Nekem jövő hét csütörtökön van peteérésem. Párom azutáni hét hétfőn megy vizsgálatra. De nem mondta, hogy előtte hány napot kell várnia. De ha 5-öt, akkor pont a peteérés napján már nem akciózhatunk? Vagy az még belefér?
Az első két gyerkőc, hogy sikerült? Írtad, hogy nehezen jöttek Ők is össze. 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Vica nagyon szép pozi teszt ez!Gratulálok!Holnapi még erősebb lesz,ez nem kérdés!De szeretnék már én is ilyet tesztelni!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:


Szia, bizony, akkor számolgathatunk együtt. Vigyor 28 napos a ciklusom többnyire, viszont nekem hamarabb van ovum, a 12. nap körül. De már most megkezdtük a kétnapozós akciótervet. :)
Mutassuk meg, milyen tüzesek ezek a nyilasok! :D
Hányadik próbálkozós ciklusod?
babyfever2016
 
 


Moncsika79: mi a I. Számú Szülészeti klinika Asszisztált Reprodukciód Osztályán vagyunk, nekem itt van eleve nőgyógyászom, így nem volt kérdés, hogy hova megyünk.A párom vizsgálatait mi is magán úton csináltattuk, de azokat az eredményeket eldogadták itt, s csináltak ők is egyet. Ami már jó lett, férjemet tavaly műtötték herevisszér tágulattal, mert amiatt is volt kevesebb a sperma száma.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Moncsika79: mi a I. Számú Szülészeti klinika Asszisztált Reprodukciód Osztályán vagyunk, nekem itt van eleve nőgyógyászom, így nem volt kérdés, hogy hova megyünk.A párom vizsgálatait mi is magán úton csináltattuk, de azokat az eredményeket eldogadták itt, s csináltak ők is egyet. Ami már jó lett, férjemet tavaly műtötték herevisszér tágulattal, mert amiatt is volt kevesebb a sperma száma. De azóta jó, jah és folyamatosan szedi a Maca tablettát! Ami szintén sokat segít!!

Nekünk a sperma vizsgálatok előtt azt mondták, hogy minimum 3 nap, s max 5 nap megtartóztatás!! Nem tudjátok kicsit kitolni a határidő?

Mi tegnap megtettük a dolgunk, holnap lesz újabb akció! Nálunk 2 naponta, most hétfőig!!

Most nincsenek görcseim, amit jó jelnek veszek, csak kisebb szurkák!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Gondoltam beteszem ide a képeket a tesztekről :) Most csináltam az utolsó tesztet, többet már nem csinálok ez még itthon volt gondoltam ellövöm, időrendben teszem fel( első a legkorábbi a nemvárt napján 23-án, a második 25. 2 nap késésnél.a harmadik a mai 11:30 kor készült, sokadik pisiből :))

szandra0408
 
 


ecsibe csütórtök reggel még akciózhattok aztán pihi hétfőig!Kezdtük úgy hogy gyógyszer abba hagyás,7 hónap múlva első pozi teszt hatodik héten elhalt :cry: műtéttel befejezés!1,5 év próbálkozás,kispárna,gyetya póz bevetve és láss csodát nem jött meg és pozi teszt!Lett egy szép nagy egészséges fiú babócánk!Őt még szoptattam 14 hónapos volt és nem akart szopizni egyik napról a másikra és a védőnőt kérdeztem mi lehet az oka!Az ő ajánlásával csináltam tesztet és pozi lett!Ő is pöcsös baba lett!Most 13,5 és 11,5 évesek!Aztán teltek az évek és nekem jött egy érzés hogy szeretnék még egyet,de a párom nem volt olyan lelkes így várakozó üzemmód be kapcs!Tavaly eljött neki is az érzés mert hogy a fiúk már olyan nagyok!Így eldöntöttük hogy legyen akkor kistesó!2014. Októberben levetettem a spirált és március óta próbálkozunk!Sajnos májusban volt egy kémiai terhességem, júli.15.- én megindult magától a vetélés és szerencsére kitisztultam!Hú de hosszú lett!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79: Garulálok a két nagy fiadhoz :) Egyáltalán nem lett hosszú. Akkor a másodikat nem is terveztétek? Vagy nem akkorra? 
Akkor csütörtök reggel akció, remélem, hogy sikeres lesz :) Kedden megyek dokihoz, akkor már látnia kell, hogy hol állnak a petécskéim, tüszőim. Jó lenne, hogy kicsit hamarabb lenne most peteérésem. Bár inkább a számolt után 1 nappal szokott lenni. 


@szandra0408: Nagyon szép pozitívak a tesztjeid. Jó ilyet látni. Hamarosan a topikban mindenki tesz majd fel zebrásokat :D


 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Az tuti biztos! Sorban szeretném látni!!! :D

szandra0408
 
 


babyfever benne vagyok mutassuk! :lol: Nálunk főképpen apán múlik mennyi katonát gyűjtött és milyen virgoncok!
Lolo a páromnak nincs olyan gondja csak a katonák vannak a határérték alatt egy kicsivel!Gépkocsi vezető és valószínű az a probl3ma hogy mindig melegíti őket!Agusztusban volt először soerma vizsgálaton ésott derűlt ki a probléma!Lehet ezért jöttek össze nehezen a fiúk is!Most már nem nagyon szeretnénk a sorsra bízni hogy mikor talál el Ámor nyila hanem kérünk segítséget!Remélem inszemmel megoldható!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Szandra, gyönyörüek a tesztek mind egytől egyig. Hátradőlhetsz mostmár nyugodtan :)

Csajok nekem olyan kérdésem van (ha már a katonákról témázgattok) ami megállná a helyét a Gyakorikérdések.hu legabszurdabb topicjai közt is :D

Szerintetek az hogy most páromat leharcolta egy jóó erős megfázás, ilyen Aspirin C szerű cuccot iszik egy rakással tegnap óta meg erős orrcseppet használ kihatással lehet a katonákra? Lehet tartanti vajon ettől?
Ha jól éreztem az ovulűciót és az volt akkor semmi gond mert akkor még nem nagyon gyógyszerezett a tegnap reggeli alkalomig akkor kezdődött igazán. De ha mondjuk tévedtem és az ovuláció pl holnap vagy vasárnap jönne csak és mondjuk holnap akciózunk 2 napnyi nemtudom hány adag ilyen meghülésre való szer meg meg orcseppek miatt lehet hogy a kiskatonák kicsit megsinylődtek??

Az előző hónapban csúcsbetegek voltunk mind2-en az ovuláció tájékán és hát - persze nem tudom hogy mi lehet a valós ok de abszolut nem kizárt hogy része volt a rossz végnek ..
Bizom azonban abban hogy megvolt az ovuláció és már minden sinen (petevezetőn) odabent

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lehet hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy a katonák nem reagálnak rá. én úgy tudom a férfiaknak is van ciklusa. párom szerint 10 hét,szóval nem hiszem, hogy hatással van rá. Hacsak nem lázas! ? HA hülyeséget mondtam bocsi :D

szandra0408
 
 


Ezt találtam:

"Nem szabad azonban azt hinned, hogy csak a helytelen táplálkozás van negatív hatással a spermiumok minőségére, ezáltal a férfi nemzőképességre. Pár nap munkahelyi stressz, vagy éppen az őszi, téli időben egy kiadós megfázás és máris kimutatható minőségromlás áll be a spermiumoknál.


Egy spermium teljes érési időszaka 3 hónap, ezért aranyszabály, hogy a férfiaknak is érdemes a tervezett teherbeesés előtt egy 3 hónapos felkészülési időszakot tartani, amikor nagyon oda kell figyelni a táplálkozásra és meg kell próbálni elkerülni a stresszt."

Na, akkor 3 hónap múlva lesz gyengébb a spermiumok minősége, ha most beteg?
Tudom, hogy ettől nem jutottunk előrébb, de ez annyira összetett dolog. Szerintem még az orvosoknak sincs egyen véleménye. 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


És egy másik:


"Gyógyszerek és termékenység


Sok gyógyszer csökkentheti időlegesen vagy tartósan a termékenységet." 

De aztán jobbára a krónikus megbetegedésre szerdett gyógyszereket említi. Szóval lehet azok, amiket párod bevett, nem számítanak.






Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@szandra0408:


Szia! Egyre gondoltunk kettőt vettem! Most értem haza és szerencsémre nagyon kellett pisilnem! Most felteszem a teszt képeket az 1. a 11.25.-ei reggeli halovány a 2. a 11.25.-ei délutánra kiszáradt de ezen akkor még nemvolt dátum, a 3. a mostani friss amit a 3.percben fotóztamle, a 4. pedig a kettő együtt aztán természetesen reggel a még meglévő tesztet megcsinálom és teszem fel a képet!!
vica31
 
 


@vica31:


Gratulálok! ez nagyon szép pozi! :) Vigyázz magatokra, mikor is mész dokihoz? én dec 9 körül tervezem :)

szandra0408
 
 


szépen erősödik is :)

szandra0408
 
 


Jaj de aranyosak vagytok ennyi mindent összegoogliztatok :) Köszi lányok. Hát ezek olyan szerek amiket recept nélkül lehet a patikákban kapni ezek a pezsgőtabis meghülésre való dolgok.. Szóval nem hiszem hogy annyira erősek és hogy úgy igazán hatnának. De aztán a fene tudja. Reméljük semmi gond vele.

VICA,
Hát ezek gyönyörűek. Egyértelműen pozitivak. GRATULA!!
Azért is lelkem csücskei a te tesztjeid mert az én kis pozitivam is ilyen teszt volt pár hete.
És ugyanilyen 2-t vettem most a következő próbákra :) És annyira bízom benne hogy ezt fogom rajta látni 2 hét mulva :)
Még egyszer gratula - légy boldog és vigyázz magadra!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Eladó egy doboz Clostilbegyt tabletta (szav. ideje:2020.04.) 500Ft
          5 db Menupor injekció( szav.ideje 2017.11.) darabja 3100 Ft
            3 doboz Ultrogestan hüvelykapszula( szav.ideje 2016.09) darabja 1200 Ft
             1 db hűtőben tárolt Ovitrelle ( szav.ideje 2016.09) 6000Ft.
horsika76
Tab
 
 


Köszönöm szépen lányok nagyon jól esik tőletek a sok kedves szó igazából erre régóta vártam már és remélem az orvos is azt látja majd amit a teszt mutat! 

ittlebiscuit :
 Szorítok, hogy 2 hét múlva ilyen tesztek képét láthassam tőled is!

szandra0408:

Még meg kell  néznem a munkahelyemen a beosztásomat de sztem én is azon a héten megyek!
vica31
 
 


Littlebiscuit: én is úgy tudom, hogy a spermák három hónapig fejlődnek folyamatosan, s csak az erős gyógyszerek vannak rá hatással!! nálunk apánál a herevisszértágulat miatt volt kevesebb a katonák száma, ami egyik hónapról a másikra kialakulhat, főleg magas masculin férfiaknál (ezt a doki mondta így)!! Vannak vitaminok amiket esetleg szedhet! S a szervezetét is erősítik! Nekünk anno az orvos a FER13-at ajánlotta, de mivel majd 15000 Ft egy havi adag, ezért utána jártam a dolgoknak és maradt a Maca! A doki nem tudta hogy én mást vettem a férjemnek, de abban a hitben volt hogy azt a "gyógyszert" szedi amit Ő mondott!

Vica gratulálok!! Szerintem a doki sem láthat mást, elég egyértelműek a tesztek!!

Én alig várom hogy pozitív legyen, másnaptól írány a betegállomány, s csak magunkra meg a kis családomra koncentrálás!!

Horsika bocsi hogy ezt mondom, de a gyógyszereket nem szabadna csak így eladni! Ezek olyan készítmények amiket orvosi felügyelet mellett lehet csak szedni, mert ha nem kontrollálják, akkor nagy bajt okoznak!
Én személy szerint Clostilbegyt kapok, de csak fél adagot, mert az orvos félt, hogy a teljes adagtól túlstimulál, s folyamatosan ultrahanggal és vérvétellel  követi a stimulációt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


ecsibe igazából2 hónappal előtte hagytam abba a gyógyszert amit szoptatás alatt lehet szedni, mert azt hittük hogy a tesó is sok idő lesz mire elkészűl!Ugyhogy terveztük de nem számítottunk rá hogy ő ilyen hamar sikerül!Persze nagyon örültünk az új pocaklakónak!
Vica nagyon szépek a tesztjeid!Olyan jó nézni ezt a sok zebrás tesztet!Gratulálok és vigyázz magatokra!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Lolo valószínű csak olyan fogja megvenni ezeket a gyógyszereket akinek felírták és használnia kell stimulálásnál!
Horsika 76 a facén van egy zárt csopi, a neve BMC!Jelentkezz és ott valószínű el tudod adni őket ha neked feleslegessé vált!Nekem decemberben lesz konzi nem tudom mit fogok kapni!Neked lombik vagy inszem.?Sikerűlt?

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Vica: Nagy gratula :)
Csajok teszt megvéve, persze becsúszott mellé egy parfüm is ha már féláron volt :D ez vmi új mert 6 nappal előbb kimutatja elvileg. Na majd holnap kiderül. Most jó érzésem van (még)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Na ez az (bocsi úton vagyok közben hazafelé)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: Nagyon szorítok!!! Jelentkezz holnap, a pozitív eredménnyel!

Ja, amúgy DM-ben vetted? Én az első hónapban ilyet kerestem, de csak Rossmannban találtam.


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:
Igen ott, 1200Ft volt ez. Jelentkezem mindenféle képpen

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Milyen érzékenységű ez a teszt?

szandra0408
 
 


Szandra: Mivel 6. nappal a nemvárt előtt kimutatja, így szerintem 10 vagy 12es. Majd meglesem a leírást.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kiscsillag már veled izgulok!!! kivánom hogy 2 csik legyen rajta!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Uh ez nagyon durva. Szóval az ovuláció után 8 nappal már jelzi ez hihetetlen. Akár jövő hétvégén tesztelhetnék egy ilyennel :D Neeem, kisördög ott van de nem fogok. Legalább a nem vártat kivárom

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Az a baj, hogy sokaknál, még a beágyazódás sem zajlik ,le ovu után 8 nappal. Érzek egy kis reklám szagot :/  Kiscsillag drukkolok, hogy pozi legyen.

szandra0408
 
 


@moncsika79: Reméljük!! Sajnos rengeteg helyen árulják a megmaradt stimulálókat, s sajnos sokan olvasnak ilyet, vagy olyat a neten, hogy milyen hatásosak, s már veszik is!!
Kár hogy ilyenkor nem lehet visszavinni a megmaradtakat a patikába, s ott aki úgy is ilyet keres megkaphatná!!
Nekem pl Clostilbegyből három havit írtak ki, és vettem meg, de mivel fele annyit kell szednem mint másoknak, így hat havi adagom van! S ráadásul fél évig lehet szedni max. s utána vége!! Nem szabad tovább!!

6 nappal előtte, akkor az hiper érzékeny!! Biztos jó erős lesz már akkor rajta a második csíkocska!!


@szandra0408: Én is úgy tudom hogy a 10 nap környékére fejeződik be a beágyazódás, s csak utána kezdi a szervezet a HCG-t termelni!





Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Azért én ezt kicsit átverésnek érzem, mert szegény nő aki már amúgyis tűkön ül, megvesz egy ilyen vagy egy 4 nappal korábban kimutatós tesztet, és kap egy negatív eredmény persze egy teszt nem teszt de akkor is. a négy nappal előbb kimutatósra is rá van írva hogy azthiszem 20 százalék az esélye a pontos eredménynek 4 nappal a nemvárt elött. amúgy nekem a 25 ös elöbb kimutatta mint a 10 es :)

szandra0408
 
 


Szandra: Csak 1 nappal leszek a nemvárt előtt, bízok a poziban de amíg nincs mensi van remény :) asszem 60% az esély 4 nappal előtte.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kiscsillag nem rád értettem ezt! tudom, hol tartasz :) de ha csak az átlagot nézzük szerintem igazam van. a pozi tesztért pedig drukkolok nagyon :)

szandra0408
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?