Új privát üzeneted érkezett!

@kiscsillag201:


drukkolok nagyon! holnapra nem várod ugye?

szandra0408
 
 


Jó reggelt lányok!
Szandra - mindenféle alhasi fájdalom teéjesen normális amig nem erős görcs semmi gond nincs :) csak nyugi és élvezd :)

Kiscsillag, akkor eldöntötted holnap teszt??

Hát nálunk megint 'dráma volt'. Na jó ez egy eltúlzott kifejezés de olyasmi.
Tegnap párom hazaér munkából - hát nem rosszul van. Valami megfázás féle - persze mert motorrl jár még mindig munkába mikor már majdnem fagy dehát ki kell kerülni a forgalmat máskülönben megkattan a dugóban.
Begyógyszerezte magát és persze semmi akció. Ez igy peteérés idején nem túl jó kilátás nem igaz..
Számolgattam - hétfőn voltunk együtt utoljára. Kedd szerda kihagy csütörtök pedig ha igen - na jó ez még okés.
Csakhogy, este lefekvésre készülvén utolsó pisi - ott a nyúlós váladék. Még itt is OK - gondoltam, ilyenkor még 2 nap minimum az ovuláció (és a rendes eddigi ciklusom alapján épp igy kellene lennie kb szombaton). Nade, lefekszem az ágyba és jönnek a beszurkálások a bal oldali petefészeknél. Na itt biztos is voltam benne hogy most ovulálok. Párom persze már kidőlt. Nagyszerű. Csak nem ébresztem fel szegényt betegen hogy kellenek a kiskatonák, rajta.. Hanem azt találtam ki hogy majd reggel - ha tényleg éjjel volt az ovum akkor még reggel jók vagyunk - este már lehet késő.. Ma reggel szuper, 7-kor mindketten ébren, igaz párom alig lélegzik (bedugult orr nátha :( ). Azért próbálkozom. Persze nem veszi a lapot. És az ébresztő is megszólal. Határozottan sóhajtok egyet és elfordulok. Kérdezi mi van - mondom, jah semmi csak épp most szalasztjuk el ezt a hónapot is, éjjel volt ovulációm. Sirás, összeölelkezés (amugy egy hónapja pont ez a jelenet volt csak akkor még plusszban én is beteg voltam..). Majd azt mondta, most megreggelizünk, lezuhanyzunk és megtesszük a magunkét. Mondtam neki, hogy nem votl szándékomban egyáltalán emliteni sem az ovulációt szót neki mert ez a pasiknál ilyen erőltetett szex hangulatot csinál és az nem jó. Dehát most tényleg azt éreztem, hogy 95% biztos vagyok hogy éjjel lement az ovu és ha most nem szexelünk akkor valószinüleg annyi a hónapnak. Hétfőtől szerda éjjelig ki tudja hogy volt e odabent túlélő....
Szóval végül együtt voltunk - szerencsére nem volt túl erőltetett hangulata sem, bár párom persze nem volt a helyzet magaslatán dehát azért megcsináltuk. A végén még nevettünk is mert miután kiteéjesedett az akció .. azt kérdeztem: ennyi? máris? ő erre: csendlegyen :D
Szóval most a kanapén kezdek dolgozni a gép az ölemben lábak fent haha elég vicces.
De ha nem igy lenne tényleg esélyes hogy elbuktuk volna a hónapot nem mintha biztos lennék benne hogy a mai akció által össze fog jönni hisz ki tudja a legyengült szervezetben a katonák hogy vannak.. Talán a mult havi korai vetélésem is pont emiatt volt :( Persze semmi ördögfestés a falra. Amit lehetett megtettünk a bébiért (erőn felül is :D ) a többi már kiderül. Kicsit sajnálom hogy nem lettünk az a pár akik az első hónapban simán jókat szeretkezve összehozták. Kicsit sajnálom hogy a páromnak könnyeket kell látnia (és még csak a 3. hónapban vagyunk). De ez van én ilyen hiperérzékeny vagyok és lelkemre veszem ezt a dolgot mert már nagyon várom. Már lassan egy éve hogy eldöntöttük ezt az öszi kezdést szóval nem is csak 3 hónapja van ez a fejemben hanem annál sokkal több. Remélem jön már a gyümölcs - és mindenkinek aki még vár!!!
Amugy, ha tényleg jól éreztem az ovulációt akko bejött amire számítottam, a korai vetélés kicsit összekapta a ciklusom és normálisra röviditette - 31-32 napról 28-ra... Igy akkor 2 hét mulva innen nem várom (juhuu nyertem 2 napot :D )

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Elvileg a hétfő esti "katonák" is életképesek még :) Szóval nyugi :) Nekem naptár szerint 145 volt az ovu mi is reggel ott még együtt voltunk, remélem öszejött. Igen holnap reggel csinálok egy tesztet, igaz félek kicsit :(
Szandra: Vasárnapra(naptár szerint) nem várom.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 

 
 

Littlebiscuit:
Ne aggódj nalunk is ugyan így volt,én is kishíjjan elsírtam magam!
Végül másnap összehoztuk,de nem tudom reménykedjek-e.Bár ez meg csak az első hónapunk de én 3 műszakban dolgozom,ő meg 9-17ig.Ha én délutános vagyok,este 11kor esek be ,addigra ő hulla fáradt.Erőltetni se akarom nagyon,meg én se akarom nagyon hangsúlyozni ag ovut,nehogy elvegyem a kedvet a "kötelező" szexel.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Én elvileg dec 6-7re nem várom.De majd kiderül mert fog.gátló után kicsit megcsúsztak a dolgok.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Köszi lányok a biztatást.
Kiscsillag, tudom hogy lehetnek még életképesek a hétfőiek de azért nem biztos.. több mint 48 óra után azért már nem tuti.. Meg akkor még olyan sűrű volt a folyásom ami nem támogatja őket. Igy azért nagyben növeltük az esélyeket a ma reggelivel legalábbis remélem.
Az 14.-e akart lenni amikor e peteérésed volt? akkor holnap lesz a 13. napon az már teljesen jó ha összejött valószinüleg már halványan ki fogja mutatni.. Izgulok érted!

Krystin, akkor te tényleg tudod milyen is ez az időzités probléma. Persze sokan leszólhatnának most hogy hjaj ne görcsöljek már rá meg sokaknak úgy jön össze hogy csak párszor vannak együtt. Meg még az elején vagyunk. De ismerve a testem tudni azt hogy ha most kimarad az összebújás akkor nagy eséllyel szalasztjuk el a dolgot... olyan rossz. Hát reméljük megtettünk mindent hogy odabent megtörténjen a nagy találkozás :) Te akkor előttem vagy egy 5 nappal. Drukkolok neked is!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: a kis katonák 3-5 napig életképesek odabenn, úgyhogy a hétfőiek is meg a reggeliek is csatarendbe állva végzik a küldetést. Én tegnap megkaptam a tüszőrepesztőt, ma este akcióml megint a keddi után. Kedden annyira jól sikerült, hogy szinte minden katona benm maradt, reggelig fel sem mertem kellni!! Remélem ma is sikerül megismételni. Szerencsére férjem egész jól viszonyul a tervezett együttléthez, inkább akkor vagyok nehéz helyzetben, mikor Ő szeretné, s nemet kell mondani, mert még nincs itt az ideje. Ilyenkor 1 nap haladékot szoktam kérni!

Littlebiscuit akkor most mi tényleg egyszerre nem várjuk! Lábak magasba!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Jaj Csajok! Most eszembe jutott, szegény párom aki hősiesen bírta a kiképzést, sőt még élvezte is. :) Azt megkérdezhetem, ki hány éves?

szandra0408
 
 


@littlebiscuit: Annyira azonosulni tudok most Veled :) Párom hétfőn kidőlt, úgyhogy azóta igazából semmi, tegnap óta pedig én is beteg vagyok. Bár én máshogy élem meg, tudjuk hogy a férfiak milyenek, ha betegek :) Szerencse hogy még a ciklus elején vagyunk, így a babaprojekt szempontjából nézve nem baj. De egyébként meg igen :) Én ilyenkor mindig a fejembe veszem, hogy biztos már nem vagyok jó, meg nem kellek neki, aztán ennek is mindig sírás a vége :) Egyébként abban is hasonló cipőben járunk, ha jól emlékszem a Te párod is 40-es és dohányzik. Nálunk is ez a helyzet.  
@lolo8280: Nem lehet egyszerű nektek, atüszőrepesztés az előírt együttlét, de kívánom hogy meghozza  gyümölcsét! :)


@kiscsillag201: Megvárod a vasárnapot vagy tesztelsz előbb? :)


@szandra0408: Örülök, hogy szép erős pozi a teszted :) Biztos írtad már, de hányadik hónapotok volt?



Én jövő hét kedden megyek dokihoz. Egyrészt, hogy nézze meg a méhszájsebet, hátha a barátcserjének arra is volt hatása és esetleg elkezdett elszívodni :) Nagyon örülnék. Illetve naptár szerint dec 3. a PÉ. Ha elsején megyek, akkor már látja a doki, hogy mi a helyzet, ugye? Hogy van/lesz-e peteérés? 


 




marmotka
 
 


Marmotka: 2. hónapunk volt! nagyon szerencsés vagyok, hogy összejött, csak most meg megy az aggódás, hogy nehogy elmenjen. :(

szandra0408
 
 


@szandra0408: Ne gondolj erre! Próbálj csak pozitívan gondolkodni! Szedsz valami vitamint?

marmotka
 
 


igen femibiont. szeptemberben kezdtem. na jó persze csak olyan rossz mikor éjjel arra ébredek, hogy szurkál, olyan ijesztő :(

szandra0408
 
 


@marmotka: igen látnia kell, nekem már a ciklus 10 napján is látták, hogy van-e peteérés! A tüszőrepesztőt azért kapom, h biztos megrepedjen, mert van, hogy hiába van peteérés, nem reped meg, s akkor szegény katonáknak esélyük sincs!

Szandra ne aggódj minden rendben lesz!! Próbálj lazítani!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@marmotka:Én is dec 3-ra számolom a pémet, és kedden tervezek dokihoz menni. Remélem, hogy lát majd valami bíztatót.  


@littlebiscuit: Teljesen megértelek. Múlt hónapban pont peteérés környékén volt a férjemnek húzós hete. Tiszta nyűgös volt, meg fáradt. Én meg ott marcangoltam magam, mert enm volt szívem piszkálni, hogy most akkor akció, ha van kedved, ha nem. De aztán végül csak elcsábítottam.  És után akérdezi, hogy "amúgy mikor lesz peteérésed?" Mondom éppen most van. Hát legközelebb szóljak neki  De nem tudom, elég az ha én tudom, nem kell az egésznek kötelezőnek lennie. Bár végül most tudja, hogy december 3-án lesz, éppen tegnap kérdezett rá.





Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Ó de sokan jöttetek mig dolgoztam egy kicsit dejó :)

Ecsibe, hát igen - abban reménykedtem hogy a páromnak nem kell belemerülnie ezekbe a 'gondokba' hogy mikor meg ilyenek. De most annyira reménytelen volt a helyzet reggel (pedig leeshetett volna neki mert reggel soha nem szoktunk szexelni :D ) de nem szóval muszáj volt neki mondanom hogy baszus most kellene együtt lennünk.
Tudom hogy ő ezt stresszként éli meg. De mivel látja hogy milyen könnyű elbaltázni egy hónapot már most talán kezd jól viszonyulni ehhez. Az akció után tényleg olyan jót nevettünk. A csendlegyen után megláttunk egy kis foltocskát a lepedőn és összenéztünk riadtan 'ők megmenekültek' de reméljük a többiek odabent úszkálnak a petém felé vagy már meg is hóditották azt :D

Lolo, igen sokáig vizszintesben voltam meg aztán a kanapén a lábak fent a támlán (egy ideig kényelmes volt :D) De én is azt láttam az első pisilésnél hogy nem távozott szinte semmi szóval reméljük jól sikerült a dolog :)

Marmotka, igen 45 éves és dohányzik is. Már mondtam neki hogy ha Karácsonyig nincs bébi akkor lehet hogy meg kellene fontolni a cigi letételét. De azért most bizakodó vagyok nagyon és reméljük ez a hónap a miénk lesz végre.

Szandra - én 29 vagyok. Te? Párod? És ne izgulj! nem szabad rossz dolgokra gondolni. Olvastam egyszer valami ilyesmi idézetet 'óvatosan bánj gondolataiddal - a tudatalattidnak nincshumorérzéke'. A bevonzás gondolata ez amit Ritus is mondott. Szóval tényleg meg se forduljon a fejedben semmi rossz. Csak simogasd a pocit és mosolyogj :)

Kicsit azért kiváncsi vagyok hogy tényleg jól éreztem-e ezt az ovulációt tegnap éjjel. Ki tudja lehet még előtte vagyok. Ez az átka az ovu teszt és hőmérő-ellenességnek :D Találgatunk.


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@lolo8280: És azt honnan tudom, hogy biztos megreped-e?


@szandra0408: Elhiszem, de gondolj arra, csak helyezkedik, hogy tuti jó és stabil helye legyen :)


@ecsibe: Egy napon megyünk dokihoz, egy napra számoljuk a pé-t, együtt izguljuk végig ezt a hónapot is...a végén együtt örülünk majd a pozi tesztnek 

Lányok, annyit olvasom itt, hogy felrakott lábak, meg hogy még másnap sem jönnek ki a kiskatonák. Lehet, hogy hülye kérdés...de Ti hogy csináljátok együttlét után? Nem keltek fel, hogy ne folyjanak ki? Milyen praktikák vannak, hogy tuti legyen a hatás? :)





 

marmotka
 
 


Marmotka: Szerintem holnap reggel csinálok egy 10-es tesztet, lesz ami lesz alapon :D 
Szandra: csak pozitívan és ne aggódj. Melód milyen? mikor jelented be?  
Krystin: Nálunk is ez van csak fordítva, férjem 3 műszakozik én meg Pesten dolgozom 9-6-ig, de reggel 7kor indulok otthonról és fél8 után érek haza. 
Littlebiscuit. 15.-én volt elvileg ovu, igaz a hőm alapján 16. hétfő de meglátjuk. 
Én 27 vagyok, férjem vasárnap lesz 30 szóval szupi szülinapi ajándék lenne neki egy pozi teszt :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@marmotka:


én konkrétan gyertya póz az ágyon :D Falra fel a lábak, popsi alá párna pluszba :P

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Igen az én ferjemet is lehetetlen "irányítani" ha fáradt és nyűgös.Ha mev beteg arról ne is beszéljünk :-D
Én 25 vagyok,a férjem 28.Én már fél éve szedem a Gravidát, meg masfel hónapja iszom a Gyuribácsi fele női teát.Ő kb 4-5 hónapja szokott le a cigiről,ő mev issza a férfiak teáját igat csak heti 2x.Nekem segitett sztem a tea a cuklusomban a fog.gátló után.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@kiscsillag201:


nem dolgozom, itthon vagyok. szóval nyugi van. 


Köszönöm a bíztatást, és a megnyugtató szavakat.


Drukkolok ám mindenkinek.


Vica veled mi ujság?


littlebiscuit:


én 27 leszek áprilisban, a párom most múlt 33. Igen tudom, nagyon boldog vagyok, hogy itt van a manócska a pocakban, ezt ő is tudja, mert már beszélgettem erről vele :)


szandra0408
 
 


Marmotka,
Én azt vettem észre hogy ilyenkor peteéréskor jobban bent maradnak.. Szerintem már az is elég ha egy ideig (min fél óra) vizszintesben maradunk. Aki akar igy is eljut a célig, állitólag. A legtutibb viszont a késő esti alvás előtti akció ezt is olvastam mert akkor egész éjjel nyugiban úszkálhatnak.
Természetesen egészséges pároknak nem kellenek ezek a praktikák. Gondoljunk csak a becsúszott bébikre. Azoknál akik megszakitással védekeznek..
Nálunk viszont gyanitom hogy negyvenes dohányzó párokkal nem árt a rásegités. Illetve az a bizonyos 1-2 nap kihagyás az akciók közt. Az első havi szinte minden nap szex-módszer pl csődöt mondott nálunk.
Igaz lehet amit párom sógora (nőgyógyász) ajánlott - várt peteérés előtt 2 nap szünet kell hogy jó mennyiségű és minöségű legyen az adag ... (mondjuk ez nagyon nehéz eltalálni mert mi van ha késik a peteérés.. vagy előbb jön). Mert az előző hónapban a peteérés hetén csak 3x voltunk együtt és igy habár megtermékenyültem tudjuk a végét..
Ezek alapján most jók vagyunk.. Hát meglátjuk..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: 29 vagy? De érdekes, én meg 26 vagyok...hasonló az alaphelyzet, mint nálatok :) Általában esti alvás előtt szokott lenni akció, sokszor én el is alszom utána. Akkor ez így rendben van, úszkálhatnak nyugodtan :)
@kiscsillag201: jót mosolyogtam, mert elképzelem magam előtt a szituációt :) Ha pozit tesztelsz, esküszöm én is gyertyázni fogok 




 

marmotka
 
 


@marmotka:


Valamelyik fórumon olvastam, kb 10 percig szoktam úgy lenni utána már kényelmetlen :D Hát remélem, hogy a péntek 13 szerencsét hozott nekünk :) De azért ovu napján is rásegítettünk.
Littlebiscuit: Ne parázz ezen, nem biztos, hogy a minden napos szex jó lenne. Nagyon sok a kérdés ez ügyben. Megvettem az a bizonyos 9 hónap című könyvet abban is azt írja, hogy 2 naponta ajánlott.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok Csajok, látom ma mindenki lelkes, pozitív és tevékeny! Valami biztos van a levegőben, reméljük babafront! :D

Előző hónapban amikor csak tudtunk együtt voltunk a férjemmel, de ez nem hozott eredményt, így most mi is a kétnapozós tervet követjük. Esténként akciózunk, törülköző magam alá és rögtön utána egy párna is, és már nem is kelek fel, hadd tegyék csak a dolgukat a kis barátok odabent. :)

Esténként tornázni is szoktam még lefekvés előtt, ún. termékenységfokozó gyakorlatokat. Youtube-ról lőttem. Két éve elvégeztem egy aviva tanfolyamot (kíváncsiságból, próbálkozni még csak most kezdtünk novemberben), az ott tanultak alapján látom, hogy ezek a mozdulatsorok ugyanazon az elven alapulnak. Egyébként is nagyon szeretek mozogni, ez pedig a lelkemnek is jól esik, hogy tudom, ami tőlem telik, azt megteszem. Vigyor
babyfever2016
 
 


Én gyertyázni nem gyertyáztam, de egy párnát tettem a csípőm alá, az még kényelmes is volt, az meg, hogy hányszor hogy és miért, ez sztem pár függő, nekünk 2 naponta nem sikerült, a naponta szexnél meg baba van, szóval ez érdekes...

szandra0408
 
 


Úgy látom akkor én vagyok a legfiatalabb a 23 évemmel. A párom 24 szóval fiatalnak számítunk. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Nekem hátrahajló méhem van. A doki bácsi részletesen elmondta, hogy milyen pózban kell a kiskatonákat bejuttatni. Ezen felül én kb 1 órát akció után mindig fekve maradok. De inkább hason, mert a hátrahajló méhnél így könnyebben a megfelelő helyre találnak. Van, hogy peteérés idején még így 1 óra múlva is sok inkább kifele kívánkozik. És inkább a mensi közeledtével érzem, hogy akár csak fél órás pihi után is kevés, ami nem marad bent. Ezt nem tudom miért van 

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:
Nekem is ezt mondták hogy hátra hajló méhem van. Azt olvastam róla hogy nehezebben jutnak oda a kis katonák de ha sikerül a fogamzás akkor jobb helyre tudnak tapadni. Bár ha baba van akkor is sokat kell a terhesség elején hason feküdni mert akkor nem hátrafelé nő a méh hanem egy kicsit előre fele.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922: Hátrahajló méh esetén a méhszáj a hasüreg felé néz. Csak le kell rövidíteni az kiskatonák útját. Tudok olyanról, akinek hátrahajló méhe van és első hónapban sikerült nekik. Szóval nem érzem ezért hátrányban magam. Vannak "kóros" estek, amikor terhesség elején kézzel kell segíteni, hogy előrefele nőljön a méh, de alapesetben a baba növekedésével szépen előrefelé fog magától is hajolni.


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ritus922:És ti bevettek amúgy valamilyen taktikát, hogy segítsétek a kiskatonákat célba jutni?


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Csajok, szerintetek a femibion800 mellé szedhetek + magnéziumot és calciumot?

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Szia! Én köszönöm jól vagyok azon kívül hogy szurkál a petefészkem és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni más nincs egyenlőre és megfogadom littlebiscuit tanácsát és pár nap múlva újra tesztelek. Én 32 éves vagyok a párom 35 és már nagyon vágynánk kisbabára de egyenlőre nem éljük bele magunkat.
vica31
 
 


Vica,
neked is azt mondom mint Szandrának, semmi para a szurkálások, kisebb menzesz szerű görcsök miatt - mindenhol azt olvasni hogy teljesne normális - persze hogy érezni ha valami teljesen új idegen dolog történik odabent a méhünk tájákán :)
Ha az a tesztet tegnap csináltad nyugodtan tesztelhetsz ujra holnap. A HCG legritkábban is 2 naponta duplájára emelkedik, már erősebb csikot fogsz látni :)

Én azt hiszem jól sikerült a ma reggeli akció - odabent ragadt minden  komolyan semmit nem éreztem távozni. Lehet kérdőre kell vonnom páromat, ugyan volt itt output egyáltalán? :D persze csak viccelek tudom hogy volt. :D De ezek szerint jól hasznosultak

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok, jó olvasni hogy most mindenki milyen pozitív!! Reméljük a tesztekre is átragad majd!
Én is gyertyázni szoktam, régen próbáltam a fejenállást is, csak macerás volt felvenni a pózt! Negyed óra 20 perc gyertyázás, s utána párna a fenék alá, s úgy egész éjszaka! Mai terv is ez!!

Én most decemberben fogom tölteni a 33-at, úgyhogy nagyon remélem hogy a legszebb ajándékot kapom, egy pozitív tesztet!!  Párom 35 éves! Ő mikor elkezdtünk próbálkozni letette a cigit és leszokott a kávéról is, s hogy megfelelőek legyen a katonák Maca tablettát szed!!

@marmotka: sajnos azt hogy megrepedt-e a tüsző UH nem mutatja ki, én pont emiatt kapok tüszőrepesztőt, hogy ha nem repedne meg magától, akkor ez mégis elvégzi helyette. Lehet nem kéne kapnom, de biztos ami biztos alapon adják.


@szandra0408: igen szedhetsz mellé, s még ajánlott is!! Magnéziumot maximum a 34. hétig lehet szedni, utána nem. Utána azért nem, mert elnyomhatja az olyan kis jeleket, amik a szülésre utalnak előre.

Az hogy milyen gyakran vannak együtt a párok, az változó, attól függ hogy mennyi a katonák száma, s milyen strammok, akinek több van azoknál nem gond a napi együttlét sem, de azoknál, akiknél a szám kevesebbb mint nálunk is! azoknál ajánlott pihenőnapot tartani, hogy legyen idejük kifejlődni és sokasodni!






Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@ecsibe:
Nincs praktikánk.

Az első babát egy próbálkozásra összehoztuk. Ezt tudom mert tavaly szilveszterkor nem védekeztünk és össze is jött. De most hogy letelt a fél év és újra a próbálkozást akkor a két napos akcióra álltunk rá de nem volt eredmény. Tavasszal ha újra próbálkozunk akkor azt beszéltük hogy akkor akciózunk ha kedvünk van nem görcsölünk rá a dologra. Egyszer ez bejött remélem ismét bejön.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ecsibe:
Nincs praktikánk.

Az első babát egy próbálkozásra összehoztuk. Ezt tudom mert tavaly szilveszterkor nem védekeztünk és össze is jött. De most hogy letelt a fél év és újra a próbálkozást akkor a két napos akcióra álltunk rá de nem volt eredmény. Tavasszal ha újra próbálkozunk akkor azt beszéltük hogy akkor akciózunk ha kedvünk van nem görcsölünk rá a dologra. Egyszer ez bejött remélem ismét bejön.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Az első két kiscsillagunk elsőre összejött. Nem volt semmi taktika, csak együtt voltunk mikor kedvünk volt. Most hogy stimulálnak nincs választásunk, megmondják mely napokon van akció. Persze peteérés után szabad a pálya!!!

Tényleg nem szabad nagyon görcsösen akarni, de idővel ez is nehéz! De ami biztos nem szabad feladni, s bízni kell!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Kiscsillag nagyon szoritunk neked holnap a két csikért irj majd mindenképp!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt csajok :) Nem volt időm este befutni DM így nincs teszt ma reggel, viszont a hőm 36,9 :D Lehet jobb is ha csak holnap tesztelek, talán biztosabb lesz. Szép napot mindenkinek :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Srukkolok nagyon! Többiek hogy vagytok?

szandra0408
 
 


@kiscsillag201: Szorítok!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Jó reggelt!!

Kiscsillag nagyon várjuk a jó hireket. Ugyanakkor, kérlek - ha esetleg egy csikot találsz NE SZOMORODJ EL - EMlékszel egy szeptemberi fórumozónkra, Marquise-ra? tesztelt a nem várt körül azt hiszem a napján meg előtte kicsivel mind2 negativ majd várt még majdnem egy hetet és csak aztán lett pozitiv. És akkor sem még baromi erős második csik volt!
De nagyon bizom benne hogy pozitiv hireket hozol holnap!

Most kicsit kiváncsivá tettél ezzel a hős dologgal. Ismerem a módszert csak sose csináltam mert annyira nem hiszek benne, a megbizhatóságában. Hisz ha jön egy megfázás vagy elcsúszott napirend vagy bármi máris nem ad rendes eredményt..
Mondjuk az tény hogy amikor összejött előző hónapban akkor egyszer mértem, egyenesen hőemelkedésem volt.
Meg is mértem kiváncsiságból ma reggel, 36,5 (hátha megfejtem hogy tényleg túl vagyok már az ovun vagy mi van itt most :D ) majd ránéztem a neten hogy egye högörbék hogy alakulnak. Hát összevissza. Van akinek leugrik ovulációkor majd picit fel pár napig stagnál és utána kezd el emelkedni. Van akinek egyáltalán nem esik le. Szóval újra azt állapítottam meg ez igy nekem semmire nem jó. Meg persze az alaphőmet is látnom kellene meg hogy mi hogy működik nálam több hónapon keresztül. De bizva abban hogy már nem lesz több hónap bele sem kezdek ez kérem az optimizmus :)
Olvastam egyszer egy szélsőséges orvosi (!) véleményt a hőmérőzésről: 'egyenes út a begolyózáshoz'.
Hát én annélkül is ott vagyok :D :D

Viccet félre téve, Kiscsillag te nézed a görbéd régóta? A menzesz előtt már lemegy neked normális esetben? mert ezesetben jó jel hogy fent van még jó magasan..

Nálunk minden rendben habár párom tegnap estére még jobban ágynak dőlt. Gondoltam is, még szerencse hogy odatettük magunkat még reggel. :D Este már egy csomó aspirin meg orrcsepp meg hasonlók voltak benne és alig élt szegény :D Ma viszont már úgy tünt sokkal joban van ment is dolgozni. Ha esteleg tévedtem az ovuval akkor szombaton kellene egy ujabb akció hogy mindenképp fedjük a napokat :D Azzal már nem lesz gond addigra kutya baja nem lesz. Mondjuk elég biztos vagyok benne hogy szerda éjjel megvolt az ovu.
Oh mindjárt összeszedem a nemvártak napját és csinálok listácskát :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Littlebiscuit: ebben a hónapban kezdtem el mérni, reggel egyből ébredésit. Nekem ovu előtt alacsony 36 és 36,2 volt, ovukor 36,4 és utána kezdett el emelkedni 36,7re felugrott másnapra. Azóta volt 2 nap 36,5 de a többi 36,6 és 36,8 között folyamatosan. Szóval nem tudom :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Na itt a legújabb NEWSLETTER :D :D

Új pozitiv tesztelőink: Rubita, és Szandra GRATULÁLUNK!!!


NEM VÁRTAK:


Vica         Pozivi teszt halványan – teszt ismétlésre várunk HAJRÁ


Kiscsillag Nov 28 TESZT -- HAJRÁ


Judydifi - nov 28 (ő egy ideje nem járt a fórumon)


Linda88 –dec 2/3 (ő se)


Krystin – dec 3 (?)


Lolo - dec 7/8 – tüszörepesztés megvolt


Littlebiscuit - dec 12.


Marmotka - Utolsó menzesz nov 16 – Nem várt: Dec közepe??
Babyfever - Ultsó menzesz nov 19 Nem várt: Dec 18 kb??
Ecsibe - Ultsó menzesz nov 21 nem várt: Dec 19/20 ??


Kittya téged nem tudtalak abszolut belőni veled most mi is van?? Nov 20 körül menzesz de nagyon gyenge ennyit találtam hasznos infót J


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Csajok! betaknyosodtam, nincs lázam, hőemelkedésem sem, csak ég a fejem és folyik az orrom. szerintetek elég, ha pihenek? vagy el kellene mennem dokihoz?viszont jó hír, a magnézium  és kalcium segített, végigaludtam az éjszakát! :D

szandra0408
 
 


Én dec 6-7 re nem várom.
Viszont elkezdtem enyhén görcsölni belem is jött most a para hogy most meg fog jönni vagy mivan.Na majd december 6ig meglátjuk.De azért aggodom.Nem csak hogy nem sikerült hanem ha egy héttel hamarabb jön meg az nem túl jó.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok! Ma veszem meg a tesztet és holnap reggel jövök az eredménnyel bár lehet várokkicsitmert ugy érzem h kerülget valamimert egész reggel szédülök és hányingeremvan az pedig még a terhesség miatt korai lenne nem!?
vica31
 
 


@vica31:


Van akinél már a 4. héten elő jön a hányinger és egyebek, szóval lehet ez is tünet :) 
Szandra: Én is taknyos vagyok, de csak az orrom folyik, más "bajom" nincs, mondjuk 3 napja kilószámra eszem a mandraint, vitamin pótlás ngyanánt :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Én dec.16-ra nem várom,de lehet lemaradunk ebben a hónapban mert jövőhét szerdán ovulálok(pont a szülinapomon)és a páromnak pénteken kell sperma vizsgálatra mennie!5 nap önmegtartóztatás ezért max. Vasárnap reggel lehet utoljára hancúrozni! :cry: Most leszek 36 éves apárom pedig 38!A meglévő két gyermek spontán jött össze még huszon éves koromban de ők sem olyan könnyen!Ezért most orvoshoz fordultunk!
lolo érdeklődni szeretnék ti hova jártok dokihoz?Nálunk is katonákkal van probléma!Eddigi vizsgálatokból az derült ki de.azokat magán úton csináltattuk!Most a BMC-be újra kell mindent,de nem baj mert így egy kézben van az egész!Mi is este akciózunkés kispárnás módszert bevetjük!Hajrá lányok mindenki babásodni fog!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@vica31:


Ez csak az én véleményem, de szerintem ha több mint egy hete késik ne húzd az időt holnap tesztelj! MErt abból látod, hogy erősebb-e mint az előző teszt. Ha erősebb minden rendben van.Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha esetleg halványodik, mihamarabb dokihoz kellene menni. szóval én azt javaslom, legkésőbb holnap tesztelj. Drukkolok egy jó erős pozi tesztért :)

szandra0408
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?