Új privát üzeneted érkezett!

@ecsibe:
Kevesebb joval a szokasosnal. Es barna szinu, nekem mindig elenk piros.
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Kittya, akkor tényleg csinálj egy tesztet.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


nálam a székrekedés meg van. és semmi barnázás, pedig ilyenkor már szokott! :)

szandra0408
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma voltam orvosnál, még nem választottam orvost, ezért a klinikán voltam, ahol nem is volt idő kérdezni, iszonyatosan futószalagon mennek a dolgok. Hüvelyi ultrahang volt, és azt mondta az orvos, hogy 18 mm-re meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ezt rá is írták a papíromra. Viszont csak egy 3x7,5 mm-es foly. tart. képletet lát, azt mondta, hogy még nagyon picike, 10 nap múlva menjek vissza. Csalódott vagyok, azt hittem, hogy már valami petezsák féle lesz. Akinek van már babája, azokat kérdezem főleg, milyen tapasztalataik vannak? Ez az 5. hetem.
rubita
 
 


@rubita:


Azt olvastam mindenhol, hoy a 7 héten érdemes menni, mert aakkor talán már szívhang is van, petezsák elvileg csak a 6. héten látható

szandra0408
 
 


Csajok! Megfogadtam, hogy nem szólok senkinek, de nem bírom magamban tartani, ma reggel csináltam egy halvány pozi 10 es tesztet, a délutáni ismétlés szintén pozi volt de persze még halványabb. 3 nappal mensi elött! :)reggel csinálok mégegyet, remélem erősebb lesz :)

szandra0408
 
 


Szandra: Gratula, remélhetőleg erősödik szépen :)
Kittya: csinálj tesztet, ha úgy érzed.
Rubita: valóban korai az 5. héten dokihoz menni, nekem azt mondta amikor voltam nála, hogy miután pozi lett a teszt, rá kb 2 hétre jelentkezzem be mert sokan csalódnak a korai időpont miatt.
Ecsibe: írj ha van vmi, szurkolok, h baba legyen. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Köszönöm! de majd csak akkor hiszem el, ha holnap is pozi! :)

szandra0408
 
 


ecsibe: minden ok? hogy vagy?


szandra0408
 
 


@szandra0408:Jaj, nagyon szupi, garulálok!  Legalább november ben is jött a gólya!  Teszteltél ma is? 
Én reggel teszteltem, negatív. Délután meg is jött. Ez volt a 6. hónapunk. Úgyhogy szerintem doki. Nem akarok még fél évet várni, és kidobni az ablakon. Lehet nincsen semmi gond, de ha meg igen, akkor jobb, ha kiderül minél előbb, hogy lehessen kezelni. 
 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Teszteltem, a tegnapinál erősebb,de még most is halvány. Már csak a nemvárt napján tesztelek legközelebb.

szandra0408
 
 


Gratulálok!

Remélem decmberben már én is tudok pozit tesztelni!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:


köszönöm, bár még azért semmi nem biztos.Reménykedek, és mindenkinek drukkolok, hogy a jézuska, mindenkinek pozi tesztet hozzon :)

szandra0408
 
 


@rubita: én mind2 terhességemnél a 10 héten mentem először dokihoz, s a 12. héten csinálták az uh, s akkor már minden látszódott, hiába is mentem volna előbb a dokim úgy sem csinált volna uh-t mert felesleges. Ne csüggedj, a következő uh-n már minden jobb lesz!!


@szandra0408: remélem a következő jó erős lesz!!
Én már tűkön ülök, alig várom, hogy kedd legyen, s megmondják hogy mikor csinálják az inszemet, remélem lesz elég érett petesejt, hogy hozzá fogjanak! Drukkoljatok!!





Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok lanyok,
Nagyon sajnalom ezeket a nem vàrt és mégis érkezett frànya piros napokat.
Szandra nrked viszont halk de annàl örömtelibb gratula - na teszteltél azóta? Reméljük màr sokkal erösebb. Ha viszont nem erösödik és van lehetöséged, kérdezz meg orvost! Az én multkori esetem bebuzonyitotta, ha nem erösödik az a màsodik csikocska akkor az nem jo jel.. de tényleg reméljük hogy màr azóta egekben a hcg :-)
Én tegnap visszatértem Olaszorszagba. Életem legrondabb repülöutja volt. Fel is merült bennem ha ez terhesen történik hàt nem is tudom... pànik volt rendesen annyira ràzott a gép volt egy 4-5 masodperces "zuhanàs" szerü is benne. Nameg fél oraig a vàros felett köröztünk nem hagytak leszallni. Amikor aztan végre landoltunk még a könnyeim is folytak a nagy megkönnyebbülésre.
Amugy a napokban lesz peteérésem de most a picit felborult rend miatt fogalmam sincs pontosan mikor.
Valamiert most extra erösen bizom benne hogy most jön a mi kis szivünk. Màr felkészültem lelkileg - a bàtyam pl most az otthonlétem alatt azt mondta, rég nem làtott ilyen nyugodtnak és stresszmentesnek :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Holnap lesz a nem várt. megvárom, honap tesztelek, mert csak 25 ös tesztem van itthon, és tegnap, tegnap elött, még a 10 is halvány volt, így is félek, mert mindjárt megjön érzés, hasfájás az van, és halványak voltak a tesztek eléggé.viszont olyan száraz vagyok mint a szahara, a méhszájam, meg vhol középen, fent és nagyon kemény....

szandra0408
 
 


@szandra0408: nagyon drukkolok!


@littlebiscuit: ha nyugodt vagy és pozitív, az már fél siker! :)

Nekem még egy hét PÉ-ig, valahogy nekem is le kéne lazulni. Esetleg valami jó kis meditációs gyakorlatot nem tudtok? :)




babyfever2016
 
 


@babyfever2016:


Köszönöm! Reménykedek, eddig nincs változás.

szandra0408
 
 


Jó reggelt csajok! Mellékelem a képet a mai tesztről, tegnapelöt, a 10 halványabb volt, mint ma a 25 ös :)

szandra0408
 
 



szandra0408
 
 


Szandra: Nagy gratula :) Szép pozi :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Köszönöm :)

szandra0408
 
 


kyttya: te teszteltél?

szandra0408
 
 


@szandra0408: Gratulálok Neked, ez bizony pozitív :)

@rubita: Ne légy csalódott, még korai volt az uh. A következő alkalommal már látni fogjátok és hallani :)


Többiek hogy vannak? Kicsit eltűntem, de azért olvastala Titeket! Látom többen jártunk hasonlóan ebben a hónapban. De bízzunk benne, hogy decemberben eljön a mi időnk  Úgyis lassan itt a karácsonyi bevásárlás, lakásdíszítés, legalább eltereljük a figyelmünket és nem görcsölünk rá a dologra. Nekem- a hosszú ciklussal számolva- december 22 a nem várt. De jó lenne, ha nem jön meg...a legszebb karácsonyi ajándék.


@littlebiscuit: Örülök, hogy hamar helyre jöttél és ilyen pozitívan állsz a dologhoz! 






 




marmotka
 
 


Szandra gratulálok!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a bíztatást! :)
Valki nem szegedi esetleg? Egy bizonyos nőgyógyásszal kapcsolatban lennének kérdéseim, eddig csupa pozitív dolgot olvastam róla, de telefonszámot nem találok hozzá, és a tarifa is érdekelne.

rubita
 
 


@moncsika79: marmotka:


Köszönöm, csináltam kontrolltesztet, és az is pozi :) most 2 hét nyugi, aztán doki :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Nagy-nagy gratula! :)
babyfever2016
 
 


Szandra, nagyon szupii ez azert eleg hatarozott pozitiv :-) es azt us jol teszed hogy 2 het mulva mesz csak orvoshoz felesleges is elötte rengetegen ezt mondjàk.. na szupi mar ideje volt egy ujabb golyahirnek :)
Kik is a következö vàrakozók?
Nekem még nagyon sokà lesz - dec 12. Peteérés közelében sem nagyon vagyok a nyàkból elnézve. Na most nem tudom mi legyen - szivesen betartanam a 2 napnyi szünetet a vàrható ovu elött csak fogalmam sincs mikor van a vàrható ovu :-D
Tényleg - legujabb babàsok, Rubita es Szandra azt tudjatok hogy az ovu körül milyen gyakran akcioztatok?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Nekem elvileg vasárnap a  nemvárt napja (29.-e) Judydifi pedig 28.-ra nem várja elvileg :) Én nyákból tudtam nagyjából, h mikor elsz peteérés. Érdemes kipróbálnod a hőmérőzést az is egíthet abban, hogy betudd lőni :) Szandra: Tünetek vannak?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@szandra0408: Ez egyértelmű pozitív. Gratula!!!


Most aztán tényleg nyugi, és két hét múlva doki. Mondjuk szerintem én minden nap csinálnék egy tesztet a dokiig. Tuti, hogy úgy izgulnék, és alig hinném el, ezért minden nap kéne bizonyíték 


@littlebiscuit: Olyan jó, hogy ilyen pozitív és optimista vagy. Kéne tanulnom Tőled. Engem ez a hónap nagyon megviselt. Ennyire még soha nem akadtam ki. 

Amúgy barátcserjéseknek tapasztalatom: Már ciklus során is jóval több nyákom volt, pedig alig egy hete szedtem. És a menstruációm is jóval erősebb, mint tabletta után eddig bármikor. Szóval szerintem szépen megvastagította a nyákot, ami jó, mert így megtapadhat már a babácska. Azt nem mondanám, hogy a PMS tüneteket vagy a menstruációs görcsöket megszüntette volna, de tény, hogy talán egy fokkal enyhébbek voltak.


@lolo8280:Nagyon szorítok!!! Írja majd holnap, hogy mit mondtak!


@kittya:Veled mi a helyet? Teszteltél? 


 








Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@littlebiscuit:


mi ahogy elmúlt az előző mensim, onnantól 2 naponta, egy hétig, aztán jött az ovu akkor 4 napig minden nap. ha jól sejtem, nekem ovu elötti napi fiúk értek célba :D

szandra0408
 
 


Mindenkinek köszönöm a gratulációkat! Mindennap tesztelés kicsit drága mulatság lenne, itt németben kész rablás a tesztek ára! :D

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Uhh akkor dokihoz is kint fogsz járni gondolom :) Magánba mész vagy sztk kint?


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:
Hát mivel mi nem kimondottan hajtottunk a babára, ezért nem is figyeltük, h peteéréskor legyen eksön. Bár hőmérőztem az érdekesség kedvéért, de ebből is csak utólag látszott egyértelműen h mikor lehetett. Az alapján mi pont 4 nappal előtte és 4 nappal utána voltunk plusz máskor, de azok a közelében sem voltak. Még mondtam is, hogy pont kikerültük és tessék...
rubita
 
 


@kiscsillag201:


Igen itt fogok, van saját orvosom, itt nincs sztk alapon doki, van magán és biztosított módja, én biztosítva vagyok, tb fizeti a vizsgálatokat, de ugyanúgy mint a házidoki van rendelője és oda járok.

szandra0408
 
 


Sziasztok!
En lassan kezdek megijedni. A hom fent van meg mindig, a mensim el is tunt, es meg mindig furcsa alhasi erzesem van, azert igy mindom mert nem fajdalom, inkabb nyomast erzek neha neha beszurkal d e az ritka. A teszt negativ, igaz delutan csinaltam nem reggel, de sztem az mar kimutatta volna. Felek a neten olvasottak alapjan nem e vagyok mehen kivuli terhes. Sztetek? Fel kellene keresnem a dokit igaz?! :(
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


kittya: szerintem a lehető leg hamarabb menj dokihoz! A hődet eddig napközben mérted ha jól emlékszem, az nem számít, mit jelent az, hogy fent van a hőd? és mihezképest van fent? tesztet kellene reggeli tesztből csinálni. De szerintem már az esti is kimutatná, a nemvárt napján nekem már este is erős két csíkom volt a 25 teszten.

szandra0408
 
 


@szandra0408:

37,1 36,8 ezeket mertem reggel.
Ma viszont alig erte el a 36-ot. :( a derekam leszakad :(
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Kittya: Ha 36 akkor nincs baba, azt írja, hogy valakinek a mensi alatt is fent marad a hő. A többi (hasfájás, émelygés) pedig lehet pszichés alapon is mert annyira szeretnéd a babát. Nekem is ez volt a múlt hónapban, simán produkáltam terhes tüneteket és semmi. De szerintem menj el orvoshoz, tutira mondjon valamit. Nekem 36,6 és 36,8 között mozog most a hőm reggel.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
En is igy gondolom. De en mar azzal, h megjott a mensim, nem is foglalkoztam vele.. Most kezdtem felfigyelni ezekre a hasi, derektaji 'fajdalmakra' . Lehet csak megfaztam? Mindegy hivom a dokit.
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Csajok leírom saját tapasztalataimat, hátha valakinek segít!


peteéréstől, én is mindenféle tüneteket produkláltam, hányinger hasszurka... Így, hogy most tényleg vannak igazi tüneteim, már tudom, hogy csak beképzeltem. a kimaradó mensi elött összesen 2-3 ünet volt igazi: az egyik, hogy az 5. és a 10 dpo-n volt egy egy csepp vér. a másik, a has feszülése, a harmadik pedig, hogy a mellemen megjelentek az erek, és nem fájtak. ezen kívül mindent az agyam produkált! A hőm  a nem várt elött két nappal lemet 37.4-ről  36.8-ra de estére vissza is ment azóta 37.3! Most vagyok 4 hetes terhes, 6 pozi teszttel :D 2 napja egésznap hulla vagyok, éjjel viszont nem alszom. émelygek és zabálok, ezek a mostani tünetek. Kittya ezzel a hővel, sztem nem lehet baba:(


szandra0408
 
 


Szandra: reggeli hő vagy napközbeni ez nálad? Nálam is ez van, pár napja hajnalban felébredek, napközben meg hulla vagyok (ez vasárnap óta) illetve fürdésnél érzékeny a mellbimbó és környéke. Has szurkát peteérés után 1-2 napig éreztem csak. Most vagyok elvileg a 9. DPO napon.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


kiscsillag: ez folyamatos! reggeltől estig, éjszaka följebb megy! nekem a mellem nem érzékeny most sem :D sztem most jön ki a stressz rajtam, ami eddig volt :)

szandra0408
 
 


Sziasztok lányok!

Szandra - ujabb gratula neked tényleg szuperöröm ez :)
Ami a tüneteket illeti - szerintem is rengeteg mindnet beképzelünk. Az első hónapban én pl annyira reméltem mert annyira sokmindent véltem felfedezni - ami aztán mégsem a terhesség jele lett.. Ilyen hasszurkálásra én már nem alapozok mert akkor tényleg rengeteg fura kis fádalmat éreztem - és mégse volt semmi. Ez csak az hogy extrán odafigyelünk magunkra - amugy is vannak csak eddig nem figyeltük őket szerintem.
A másodikban ami ugye a félresikerült hónap lett csak a nagyon korán kezdődő menzesz-szerű görcsök, főleg este és az elmaradt barna pöttyözgetés a nem várt előtt. A mellfeszülés csak a nem várt után 2 nappal kezdődött - majd 2 napra rá elmult amire két napra jött a vérár :( De erről ennyit és pont.. Megesett rossz volt, de csak előre nézünk, pozitivan :)
Amugy, a tesztek árában együttérzek - itt is 10 euró körül kezdődnek (Olaszország). Ebből otthon 4 műanyag stickes x-epil-t kapunk.. Most vettem is 2-t ahogy otthon voltam :)

Fura dolgot tapasztalok - orrdugulásom van, de nem fáztam meg. Semmi más csak orrdugulás. Utánaolvastam, orrdugulást a magas ösztrogén szint is okozhat (terhesség alatt is előfordul amugy). A ciklusom peteérés előtti napjaiban vagyok kb amikor is az ösztrogén a domináns. Az a gyanum hogy ez a korai elment terhesség kicsit rádobott a hormonműködésemre. Persze ez csak ilyen találgatás - de tényleg semmi más nincs ami megfázásra utalna csak szimlán bedugult az orrom.
Reméljük jó jel és a kis pete már jó úton van :)

Kiscsillag, mindjárt itt van a vasárnap nagyon szoritok! Ezek a legnehezebb napok már tudom. De ezen is túl leszel és aztán lehet hogy hamarosan két csikocskát fogsz látni. Ezt kivánom!!!

Kittya,
Állitólag a méhen kivülinél is pozivit a teszt szóval ezt kizárnám. Talán inkább stressz miatt borulhatott fel nálad valami? Hiv a dokit. Illetve talán még egy tesztet holnap vagy holnaputáni reggel csinálhatnál.

Rubita, ez tökjó hogy ilyen görcsösség felesleges izgalom nélkül ment - talán pont ez a siker kulcsa.. Amugy sok férfinél nem is jó a túl sűrű együttlét ha nem kielégitő a katonák száma, és rengeteg párna szerintem ezért jön össze olyan hónapban amikor nem naptár szerint időzitve szexelnek és mindjuk kicsit túl sokat is - minden nap.. Az első hónapban szinte minden nap együtt voltunk akkor nem jött össze a másodikban a peteérés előtt 4 nap szünet volt. Lehet ez okozta a sikert ami aztán rossz véget ért sajnos.
Most a korai vetélés miatt ki tudja mikorra számoljam.
A hőmérőzásben nem igazán hiszek nagyon csalóka lehet rengeteg ilyen véleményt olvastam. Még a hüvelyváladék ami jó lehet - habár ha menet özben szex van akkor hiába mert össze lehet téveszteni a peteérős nyákot a katonákkal.
Na mindegy is. Együtt vagyunk ahogy érezzük kb minden másnap aztán reméljük jön már az a bébi.
Ugyanezt kivánom mindenkinek!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@szandra0408:


Köszi, minden tapasztlat jól jön. :)
Én lassan kezdem Apával az akciós időszakot, örülök, hogy végre újra lehet ténykedni. :)

Nagy drukk a mostanság nem várósoknak!
babyfever2016
 
 


Kiscsillag, remélem nem jön hétvégén aminek nem kell jönnie! Jó ilyenkor másért izgulni, és más pozi tesztjének örülni :) Reményt ad, hogy "én leszek a következő"

Ecsibe: abszolút megértelek! Amikor megjött most, először nem éreztem semmit. Aztán sìrtam, aztán pozizìvan álltam hozzá. Aztán megint padló. És ez ingadozik folyamatosan :(

Nekem úgy tűnik elmúlt vasárnap. Hat nap, de legalább nem volt erős. Viszont darabosabb volt a szokásosnál. Szerintetek ez mit jelent? Próbáltam keresgélni a neten, de eléggé megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, hogy jó, azok a darabok tulajdonképpen a nyálkahártya ès jó jel hogy van. Más azt mondja, hogy nem jó. Lehet hogy tényleg dolgozik a barátcserje és végre volt rendesen nyálkahártya ami leválhatott? 7 évig szedtem fogamzásgátlót, tavaly szeptemberben hagytam abba. Lehe, hogy kellett a kis rásegìtés a barátcserjével, hogy minden visszatérjen a normális kerékvágásba? Lehet, hogy nem is volt eddig peteérésem? Annyi kérdés van bennem :(
marmotka
 
 


@marmotka:


Jó jel!az , hogy darabos, azt jelenti, hogy kitisztultál, októberben nekem is ilyen volt, és most már ki is maradt :D

szandra0408
 
 


Osztom a vélemênyt hogy jo az erös menzesz. Nekem persze most màs miatt is volt nagyon erös de az volt az érzésem amit Szandra is mondd - egy jo kis tisztulàs. Mint minden a természteben, ha visszavàgjuk a növényeket aztàn jol megindulnak a növekedésben. Valahogy igy képzelem a ciklust is az a jó ha intenziv a "körforgàs".
Marmotka kitartàs hamarosan itt a mi idönk én tudom! Mikorra nem vàrod?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@szandra0408: gratulálok!!! Vigyázz magatokra!!
Marmotka: én is úgy tudom, hogy s darabos az jó! Tisztulsz!!

Én ma voltam dokinál, 2 szép nagy petém van, holnap kapom a repesztő injekciót! A hormon szintem is szép magas, a dokim most nagyon bizakodó, s ez most bennem is reményt keltett. Nálunk ma lesz akció és csütörtökön!ez most az előírt, aztán meg csak magunkért!

Talált egy jó netes gyógyszertárt: pingvin patika, nagyon jó áron lehet rajta vitaminokat venni. Van amit féláron!! Megbízhatóak, én már többször rendeltem tőlük!

Drukkolok mindenkinek, hogy a nemvártja 9 hónap kimenőt kapjon!!! :-D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?