Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok, hogy vagytok? Milyen hangulatban telik a péntek? Vigyor
babyfever2016
 
 


@babyfever2016: Szorítok Nekd is ecsibe-nek is a jövő héthez :) Én most várok. Mivel 11-én nem jött meg, de a teszt végül negatív lett. A másik lehetséges nemvárt az nov. 18 (barátcserje kezdésétől számított 28. nap). Ha a nov.11 előtti ovut nézem, akkor is jó időben voltunk együtt, ha a nov. 18 nemvárt előttit, akkor is. Nagyon bízom benne, hogy jövő héten sem jön meg. A barátcserje használhatott valamit, mert a hőm magas, napok óta 36,8-36,9. Ha nem is a baba jele, de legalább tudom, hogy nincs gond a progeszteronnal- elvileg ugye az tartja fent a hőt. A múlt vasárnapi halvány pozitívat egy hibás tesznek tudom be. Szóval escsibével és Veled együtt is jövő héten izgulok én is :) Tünet- akármit is jelez- a telt érzetű, feszülő cici, sírás apróság miatt, enyhe fehér folyás. Nálam ennyi a hogylét és a pénteki hangulat :) Többiek?


@littlebiscuit: Hogy érzed magad fizikailag illetve lelkileg?
marmotka
 
 


@babyfever2016@marmotka:Reggel elkönyveltem, hogy ez a hónap sem sikeres. Aztán 10 óra körül rájöttem, hogy hát lehet, hogy mégi van baba. Most 11-kor a majd meglátjuk egy hétmúlva állapotban vagyok  Tüneteim, amik akármit is jelezhetnek, cici csak érintésre fáj, és csak a bal, szédelgek, kótyagos vagyok. Reggel úgy éreztem leszakad a hasam, aztán azóta elmúlt, most fáj a derekam. Ja, és ami abszulút új, hogy nincsenek ragyáim. De ezek nálam mind lehetnek mensi előjelei is, kivéve a ragyátlanság. Mert előtte még fogamzásgátló szedése melett is mindig volt egy-kettő. Abban reménykedem, hogy a barátcserje miatt nem kéne éreznem a mensi jeleket, és ami most van az a baba inkább. Meglátjuk. Szerencsére jövő hét a munka szempontjából durva lesz, nem lesz sok időm agyalni.


@marmotka:Ebben hónapban kezdted te is a barátcserjét? Tapasztalsz valamit a hődön kívül, amit a barátcserjének tulajdonítasz?








Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 

 
 

 @marmotka @ecsibe
A hangulatingadozás látom Nálatok is megvan. :) Én már tök kivagyok akadva magamtól, hogy nem tudok egy kicsit sem lazítani és elengedni a gondolatot, pedig rengeteg munkám van, de így is csak nagyon ritkán fordul elő 5 percre, hogy csak a munkán jár az agyam és nem máson.

Nálam a tünet kimerül a gyakori alhasi fájdogálásokban és ciciérzékenységben. Meg abban, hogy Ecsibéhez hasonlatosan hol így, hol úgy gondolom a dolgokat. :)
Néha azt gondolom csütörtökön reggel minden kiderül, máskor pedig (és most épp megint ezirányba hajlok) azt, hogy hétfőn ellövöm a korai, érzékeny tesztem, mert nem tudok semmittenni még csütörtökig... de ha így is lesz, bármit is mutat, csütörtökön megcsinálom a 25-ös tesztet és az lesz a mérvadó. Hacsak nem jön meg addig, hacsak nem mutat még akkor sem semmit, ha. ha. ha.... 
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:


Nekem is volt 2 hétig alhasi (szurka) fájdalom és 4 nap késés után megjött(rövid mensi)a doki azt mondta 1 hét késés után érdemes csak tesztelni. Szerintem érdemes várnni legalább pár napot, mert nem biztos, hogy az elején kimutatja, főleg a 25-ös teszt.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!Elsősorban olyanok segítségét kérném akik már babásak, de érdekel minden vélemény. Szóval ugye hivatalosan hétfőn volt ovum ami szerintem inkább vasárnap volt de mindegy. szóval, ma 10 nappal a nem vár elött, valami kis 1-2 csepp vér távozott, de nem tiszta vér  piros, de nyákkal együtt, és semmi több ez beágyazódás lehet?

szandra0408
 
 


@kiscsillag201:


Igazad van, az eszem nekem is ezt hajtogatja. hogy várjak türelmesen. Vigyor Csak nehéz hallgatni rá. Vigyor
babyfever2016
 
 


@babyfever2016: Na, én most újra mélyponton vagyok. 


@kiscsillag201: Nem emlékszem, végül elkezdted a barátcserjét szedni? Van már valami tapasztalatod?


 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Mi történt?
babyfever2016
 
 


Sziasztok Lányok.

Nem győzöm megköszönni a kedves szavaitokat amiket a napokban kaptam. Tényleg rengeteget segített.
Sajnos volt olyan barátnőm aki így érdeklődőtt a hogylétem felől 'Mizu, agyalsz'. Pedig nem ilyen amugy. Ő már 6 hónapos terhes és amikor mondtam neki, hogy a tesztem sajnos halványodott és elküldtem neki azt mondta ezen nincs semmi, majd legközelebb. Pedig látta a szombati pozitiv tesztemet irtam neki hogy már több tünetem is van a héten. Azt mondta ' akkor a teszt rossz volt, csak késik'. Egy picivel több együttérzést vártam volna tőle igazán. Ez a Mizu, agyalsz? hát no comment.
De szerencsére vannak többen körülöttem akik sokkal tapintatosabbak, na és ti, sorstársak.

Hát tegnap este nagyon rosszul voltam. Nem találtam a poziciót amiben jól lettem volna.
De ma reggelre már sokkal sokkal jobban vagyok.
Ma csak fél nap dolgozom. Párommal már kitakaritottunk ágyneműt húztunk. Kidobtuk a pozitiv tesztet. Megszabadultunk a gondolat terhétől is. Máris sokkal jobban vagyok.
Sorra olvasom azokat az irásokat akik korai  vetélés utáni gyors sikerről számolnak be ami lelkesít. Nagyon remélem hogy így lesz nálunk is.

Orvoshoz elmegyek persze de azon felül úgy döntöttem nem csavarodok bele a témába túlságosan. Továbbra sem hőmérőzöm vagy ovuláció tesztelek. Hanem alig várom hogy elmuljön a vérzés és újra összebújhassak a kedvessel. az utóbbi 2 hétben egy kezemen tudom számolnoi hányszor voltunk együtt és az nálunk nagyon kevés. De majd most újra 'rend' lesz :)

Látom sokan vagytok már nagy találgatásba.
Akik tudjátok az ovuláció idejét, rá 12 napra már nyugodtan tesztelhettek, kimutatja a 25-ös is. Ha nem akkor meg mi van teszteltek újra 2-3 napra rá.
Így visszanézve az elmult két hetem egy hónapnak tűnik, annyit vártam. Lehet a várakozásánál jobb egy negativ teszt. Felkészít arra hogy talán nem sikerült, de hagy reményt is hogy lehet kicsit korai volt és majd újra teszt pár nap mulva. Ebben most hitet váltottam.
Mondhatnám, ha várok 6 nap késést ki sem derül hogy terhes voltam. De a tünetekből hogy hét elején 30x pisiltem egy nap és úgy fájt a mellem mint még életemben eddig soha (nekem piros napok előtt sem szokott), hát leesett volna teszt nélkül is hogy mi van.. Szóval hülyeség a várakozás.

remélem lányok hogy még idén mindannyian bébivárók leszünk!!!

Jaj képzeljétek, annyira izgalmas, párom sógora nőgyógyász de messze tőlünk. Ma hivja a nővére páromat hogy jön a férje a mi városunkba valami konferenciára, esetleg szabadok vagyunk-e este vele vacsizni.
Tegnap párom fel akarta hivni amikor este nagyon görcsöltem egy pár megnyugtató szóért csak nem akartuk hogy aztán elterjedjen a családban a dolog. Ma egyedül itt lesz szóval négyszemközt talán beszélünk neki a dolgokról, hogy mi történt esetleg ad pár tanácsot. Meg akarom kérdezni a progeszteron dologról mi a véleménye pl. És akkor igy személyesen a lelkére kötjük hogy ne mondjon semmit a családban (nem akarjuk hogy aggódjanak). Kiváncsi vagyok mit mond majd.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@babyfever2016:


Az a szép, hogy igazából semmi. Nem tudom megmondani. Arra a következtetésre jutottam, hogy a nő akár babát vár, akár nem a ciklusa miatt egy érzelmi hullámvasút. Legalábbis én tutira az vagyok 

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


1 hete szedem, talán annyi, hogy igencsak szép mennyiségben csinált "nyákot". elvileg vasárnapra írja a naptár az ovut, majd kiderül :) Tettünk az ügy érdekében azért kedden este és ma reggel is :D Hátha szerencsés lesz ez a péntek 13 :P

Littlebiscuit: Nem kellene elmenned orvoshoz mielőtt folytatjátok? vagy nem írnak erről ilyesmit? Vigyázz magadra :)

ecsibe: Ez a hét ilyen, főleg a mai nap szerintem. nyugi :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kiscsillag, dede megyek jövő héten! De állítólag ilyen 5. heti korai vetélésnél szinte biztos hogy magamtól kitisztulok.. reméljük..
Nektek jó kis akciózásokat kivánok ami aztán meghozza a várva várt második csikot!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!Elsősorban olyanok segítségét kérném akik már babásak, de érdekel minden vélemény. Szóval ugye hivatalosan hétfőn volt ovum ami szerintem inkább vasárnap volt de mindegy. szóval, ma 10 nappal a nem vár elött, valami kis 1-2 csepp vér távozott, de nem tiszta vér  piros, de nyákkal együtt, és semmi több ez beágyazódás lehet?

szandra0408
 
 


@szandra0408: Nagy esély van rá, de ezt így megmondani 100%-ra nem lehet. Nekem nem volt még ilyen, úgyhogy okosabbat nem tudok mondani.

Combba sugárzó fájdalmat érzett valaki? Olyan fura, nem tudom lehet-e bármihez köze, de még soha nem éreztem ilyet...:/

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Én éreztem 1-2 napja ilyesmit, a bal petefészkem irányából sugárzott le. És nem vagy egyedül a hullámvasúton. :)

@littlebiscuit:


Örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a párod sógora!

babyfever2016
 
 


Lanyok!
Nem szoktam homerozni, de ma a kezembe akadt gondoltam megmerem. Ma van a 6. Napja a bizonyos egyuttletnek, teljes nyugalmi allapotomban 37 fokos voltam, de ra felorara lement 36,7 re. Sztetek jelenthet ez valamit?
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Kittya: a reggeli ébredéses hő a mérvadó. Szerintem a napközbeni elég sok mindentől változhat.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!
Múlt hónapban még én is részt vettem a beszélgetésben, 1 hetet késett, azt hittem terhes vagyok. Aztán valahogy leálltam a témáról. Ma reggel viszont produkáltam egy érdekes tesztet és nagyon leizzadtam mikor megláttam. Nem találom hol lehet képet csatolni. :(

rubita
 
 


Megvan!
rubita
 
 


Nagyon izgulok, ezt vajon csak én látom?
rubita
 
 


A reggeli is szinten 37 volt :)
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


@kittya:


Ovu után mensiig viszonylag magasabb az alap hő, és mensi megjövetelekor leesik vissza. Ha marad a magasabb akkor az is egy jel, hogy  etrhes vagy. Azt kellene tudni mennyi szokott lenni a normál hőd. 

Rubita: Az bizony egy halvány pozi. Mikor csináltad? (késett avgy nemvárt napja)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Remelem baboca jelez. :)
Amugy alapjaraton 36,5 szoktam lenni. De meg soha nem figyeltem meg egy honapon keresztul. Egesz nap fennmarad ez a 36,8 annal lejjebb nem megy. Bizom benne. Jovo heten lesz a nemvart. Addig megorulok. :)
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


37,1 :-P
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Meg csak szerdan kellene majd megjonnie...
rubita
 
 


Rubint: Milyen érzékenységűt csináltál?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kittya: ha 6. napja voltatok együtt és akkor volt ovud is akkor most van elvileg a beágyazódás, érdemes utána olvasni :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


10-eset!
rubita
 
 


Szupi :)
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


Sziasztok lányok!

Rubita,
Szerintem pozitiv ez a teszt ott van az a vonalka habár halványka. Tudod mikor volt az ovulációd? Hány napra vagy onnan?
A napokban velem megesett rossz élményekből okulva* mondom, hogy ha már a nem várt menzesz napja tájt vagy akkor erősödnie kell napról napra ha minden rendben és tényleg terhes vagy.
*Velem az történt hogy teszteltem egy halvány pozitivat a nemvárt napján (a tiádnél valamivel azért erősebb volt az első teszt), majd vártam 3 napot a következővel amin már szinte semmi nem látszott.. A 2 teszt közt már a tünetek is megjelentek mellfeszülés gyakori pisilés. De a második teszt másnapján meggondolta magát a kis bébi és távozott óriás görcsökkel kisérve.
Nagyon kérdéses az eset hisz ha olyasmi dologról van szó ami egy beteg magzathoz vezetett volna akkor a természet végezte a dolgát és ez megakadályozhatatlan. De ha pl progeszteronhiányom van (és erről jövőhéten kérdezni fogom az orvost) és mondjuk azért nem sikerült a terhesség megtartása akkor viszont legközelebb nem fogok ilyen tétlenül várni 3 napot az ujabb teszttel. Mellesleg már szombaton gyanus volt hogy halvány a teszt, 14 nappal a feltételezett siker után már elég erősnek kellene lennie. Ezt itt a kismamablogon találtam és ebből kiindulva a nem várt napján már tényleg egy rendes tesztecskének kellen lenni.
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Persze mindez akkor ha tudjuk az ovulációt napját mert ha pl késik az ovuláció akkor a nem várt napja és csúszik és akkor mindjárt más.
Mindenesetre, NAGYON DRUKKOLOK hogy siker legyen!!!!

Nos, szóval itt volt párom sógora aki nőgyógyász és beszéltünk vele. Azt mondta hogy az, hogy amikor végül 'megjött' és nagyon görcsöltem szuper jel, szinte biztosra vehetem hogy tökéletesen kitisztul a méhem és kész lesz a következő befogadásra. Persze nagyon jó hogy elmegyek jövő héten egy vizsgálatra.
Nagy valószínűség szerint valami életképtelensége lehetett a kis magzatkezdeménynek, ő nem gyanakszik hormonproblémára én azért nem vagyok ebben biztos (a menzesz előtti barnázás miatt is...).
Azt mondta ilyen korai vetélésnél tuti nem lett semmi nagy gond, valószinüleg teljesen normálisan megy tovább a ciklusom is és próbálkozzunk nyugodtan persze ha a vizsgálat után az orvos is azt mondja jövő héten.
A következő hónap sikeréért pedig adott egy tippet ami hasznos lehet mindannyiunknak! Azt mondta a legtöbb férfinak nem annyira használható a 'sereg' ha mindennap van akció. Tehát nem jó a mindennapi szex. A nagyjából vélt peteéréses napok előtt jó 2 napot kihagyni, így sokkal több és jobb kiskatona lesz bevetésen..
Ez igaz lehet - már csak a saját példánkból is. Első hónap, szinte minden nap szex = semmi. Második hónap (ez ami most volt) peteérés előtti napok, full betegek voltunk kimaradt 3 nap majd 1 nagy akció. Utána egy nap szünet és még egy akció. Utána már nem emlékszem. De ez sikeres volt.
A talány már csak az honnan tudjuk ennyire előre mikor lesz peteérés.... Mert ehhez még az ovulációs teszt sem elég. Hisz nem elég azt tudni mikor ovulálunk de az előző két napon kellene önmegtartóztatni. Önmegtartóztassunk egész hónapban addig? :D Az sem jó amugy mert azt is olvastam hogy a túl hosszú önmegtartóztatásnál is romolhatnak a katonák.
Szóval bonyolult az egész és hagyjuk a fenébe - szexeljünk amikor jólesik :D :D

Hát ennyi most.
Lányok nem várt közelébe lévők mi ujság??
Meséljetek!!

Csinálunk új 'nem vártak' listát? Mindjárt előkeresem a legutóbbit és megpróbálom frissiteni :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


na itt a lista :)

Marmotka. Nov 18
Babyfever nov 19.
Ecsibe nov 20
Szandra: nov 23


Judydifi nov 28


Kiscsillag nov 28.


Linda88 –dec 7/8 kb igaz?


Lolo?


Somipiro?


Littlebiscuit: dec 12.


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Littlebiscuit: Nekem elvileg holnapra írja az ovut, tegnap reggel együtt voltunk még azért ma este is megpróbálunk, végülis eltelt 1,5 nap :D jobb petefészeknél most estére előjött az "érzem, h vmi lesz érzés, nyomás", 3 napja szép kis nyák is van. Remélem a péntek 13 szerencsés volt azért :D pont a kövi nemvártkor november 29. lesz férjem 30. szülinapja, jó kis ajándék lenne.
Itthon mész dokihoz?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Hello Kiscsillag,
Reméljük sikeresek lesztek.
Ez a 2 nap megtartóztatás dolog amugy tuti hogy nem szentirás. Ha a te párod 30 éves most van a fénykorában és a katonák szupi állapotban vannak biztos. Az én párom egy csöppet idősebb és szerintem ilyenkor nagyobb jelentősége van ennek.
De remélem hogy elcsiptétek a gólyát :)

Hát igen, ez egy naagy nagy talány most - hogy hogy lesz. Tele az internet, a fórumok azzal hogy rengeteg nőnek van szüksége a progeszteron/sárgatest hormonpótlásra ami segiti a terhesség megtartását és a vetélés elkerülését. Egyes orvosok ha volt egy vetélés rögtön felirják, egyesek meg míg nincs vészjelző barnázás, nem tartják indokoltnak. Namost nálam nem tudni hogy mi a helyzet - de ha az, hogy kell ez a tabi 'ultrogestan' a neve akkor azonnal fel kellene írnia mivel most leszek otthon nov 16-21-ig utána csak Karácsony előtt.
Ha netán itt időközben össze is jön megint és mondjuk ezen múlik hát nem tudom. Persze lesz orvosom itt is csak még keressük..
Kiváncsi leszek mit mondanak majd jövő héten..


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szerintem mindenképpen menj el vérvételre (hormonszintet is) nézesd meg. Reméljük semmi komoly és hamar összejön a babóca. Igen emlékszem h írtad párod korát. Hogy érzed magad most?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


igen valószinuleg csinálnak majd labort is. Szerencsére ez a munkahelyem szerződött magánklinikája, nagyon profik. Hétfőn hívom is őket.
Teljesen jól vagyok már, fizikailag és lelkileg is (vérzés már egészen enyhült). Olvasgatva a neten látom azt hogy mennyi vetélés van nem is gondolnánk. Meg aztán, párom sógora, semmi durva reakció amikor elmondtuk mi volt, azt mondta ez nagyon gyakori és normális, mondta ezt a két nap megvonás dolgot kiszámolta nekünk nagy lelkesen mikor akciózzunk szóval olyan lazán beszélt és ez megnyugtatott hogy semmi gond nincsen.
Párom - habár mindig is odafigyelt rám de most naponta többször kérdezi minden rendben jól vagy szóval, mintha ez az egész még egy plusz meghittséget hozott volna a kapcsolatunkba, és megerősítette hogy itt vagyunk egymásnak, nagyon szeretjük egymást és jönni fog a bébi hamar, nem kétség.
Ahogy nektek is, és mindannyiunknak csak egy pici türelem kell :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok! 
Emlékeztek még rám? A topicnyitó vagyok és nagyon szomorú. A babám nem fejlődött, elhalt terhesség miatt tegnap (a 8. hétben járva) megműtöttek. 

Újra itt leszek veletek ha nem bánjátok, bár még három hónapig nem próbálkozunk. Nem olvastam vissza. Majd szép lassan. 

:(

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline! Hat hogyne emlékeznénk! Hianyoltunk is de nagyon. Hàt ez történt :-( nagyon szomoru. Együttérzek veled - nekem is volt egy pozitiv tesztem egy hete pont. 5 napig a felhök közt jàrtunk. Aztàn pedig a mi picink is oda jutott. El se tudom képzelni még 3 hét utàn milyen fàjdalom lehet ez. De el kell fogadnunk ezt sajnos. Sok eröt a testi lelki regeneràlódàshoz! Hamarosan ujraprobaljàtok és biztosan minden rendben lesz!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Köszi a listát! Nagyon jó látni, hogy optimista vagy, csak így tovább!
Így 4-5 nappal a nem várt előtt nem is tudom hogy érzem magam. Van 1-2 olyan tünetem, ami számomra szokatlan, de ugyanakkor ezek lehetnek ugyanúgy a nem várt jelei is.. Szóval kissé bizonytalan vagyok. :)
Nagyon igyekszem erősnek lenni és megvárni a csütörtököt, ha addig nem jön meg és csak akkor tesztelni. Nagyon érzem a késztetést, hogy már hét elején tegyek egy próbát (12-13dpo), de félek a negatívtól..


@ecsibe@marmotka:


Ti hogy vagytok? Értetek is izgulok!


@caroline4:


Veled vagyunk és örülünk, hogy újra köztünk vagy!

Többiekkel mi a helyzet?


babyfever2016
 
 


Caroline: Nagyon hiányoltunk már. Hogy vagy? Testileg, lelkileg?
Babyfever: Kitartás, jobb türelmesen várni :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok! Caroline aggódtunk érted! Örülök, hogy itt vagy kitartás, mielöbbi megerősödést, testileg lelkileg! 


 


Nálam most furi dolgok vannak, vasárnap volt pém, pénteken volt egy csík vér a nyákomban. azóta hasfájdogálások vannak,de vér semm, korai is lenne, még 8 napom van a nemvártig. reménykedek talán beágyazódás lehetett!?


szandra0408
 
 


Szandra: szerintem esélyes :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


A próféta beszéljen belőled! A múlt hónapban a poziteszt után nagy volt a pofáraesés
de remélem most nem lesz :D elkezdtem a hatodik napon pé után jóstesztelni. a felső a tegnapi, az alsó a mai, első vizeletből.  Szerintetek?

szandra0408
 
 


Ezt milyen tesztel? A reggeli hő is egy jel lehet, ha nem esik vissza esedékes mensi előtt vagy mikor a napja lenne az is jó jel. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Ez ovuteszt.Hőt nemmérek, mert túl macerás. :D

szandra0408
 
 


@szandra0408:
https://piszenpisze.hu/terhessegi-ovula ... s-tesztek/
Nem enged kimásolni, de szerintem jó cikk. 70% eredmény azt írja :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Én is erre alapozva próbáltam meg, eddig én ugy látom erősödött tegnapról mára :) de lehet csak én látom

szandra0408
 
 


Szerintem erősödött :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Azt nem értem, hogy szerintem korai ez a vérecske beágyazódáshoz, 5 max 6 nap telt el ovu után, és mindenhol 10 napokat olvastam ideálisnak, enyhe szúrkálások, méhfájdalom, az van de csak néha. semmi más tünet. szóval azért félek egy picit. de reménykedek is! :)

szandra0408
 
 


Sziasztok! Nekem ugyanaz ami múlt hónapban. Fehérnemű tiszta, papíron rózsaszínes nyálka. Cici 1 hónapja duzzadt, hasfeszülés megvan,hányinger us. 3 hete teszteltem akkor egy csík volt. Kedden doki. Szerintetek?
manatus88
Pilisvörösvár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?