Új privát üzeneted érkezett!

@littlebiscuit: Tudom, könnyű ezt mondani, de ne gondolj egyből a legrosszabbra. Jó az internet, de ez az átka, hogy az ember egyből keresgél és persze belefut a negatív dolgokba is- én is ilyen vagyok. Szerintem péntekig ne tesztelj, pihenj sokat és próbálj meg pozitívan gondolkodni. Szedsz valami vitamint? 
@lolo8280: Reméljük, hogy nem a mensit jelzik a görcseid, drukkolok nagyon a holnapi teszthez!
@ecsibe: Te jobban vagy már a tegnapi rossz hangulat után?
marmotka
 
 


Marmotka, nagyon köszönöm. igen már augusztus óta szedem a DMes vitamint. Próbálok nem erre gondolni de biztos tudjátok, nem könnyű.
Van olyan barátnőm aki már arra készít fel hogy nem lesz semmi ő nem lát semmit a tesztemen (neki már 2 nappal a nem várt előtt vitirott a teszt). És itt vagytok ti akik biztattok. Bármi is lesz a vége jól esik ide jönni :) hüpp hüpp :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Nem jelent semmit, hogy a barátnődnek már nemvárt előtt virított, nem vagyunk egyformák. Nézz meg engem, vasárnap este produkálok valami halvány második csíkot, azóta pedig csak negatív. Mindenkinél más ez. Naná, hogy bíztatunk, hiszen azért vagyunk itt egymásnak! Más úgysem érti anyira az aggodalmakat, csak az, aki hasonló cipőben jár. Szóval kitartás :)

marmotka
 
 

 
 

Csajok! Még nincs mensi, addig van remény. Tudom, hogy nehéz, de azért ne éljétek bele túlzottan magatokat.Sajnos a múlthónapban én is produkáltam pozi tesztet, aztán mégsem volt babó. Marha nehéz, de valahogy el kell terelni a fiyelmeteket, mert ebbe bele lehet őrülni... :) Én drukkolok mindkettőtöknek nagyon!!!!!

szandra0408
 
 


@szandra0408: Köszönjük! Én próbálom nem beleélni magam, de hát na...nők vagyunk, akik szeretnének anyák lenni :)
marmotka
 
 


@littlebiscuit: Persze a digitális is hormon szintet mér, de én azt úgy képzelem el, hogy a legkisebb szintet is kimutatja, és mindenképpen pozitív ha van baba. Viszont azt, hogy hányadik hétnél tartasz lehet mellé lövi, mert még alacsonyabb a szint. De ez csak részemről okoskodás! Kitartás. Ahogy Szandra is mondja, amíg nincs mensi, addig van remény, és azért a halvány csíkocska is csíkocska 


@marmotka:


Sokkal jobban vagyok  A mai a pozitív nap 
Még két hét várakozás, aztán remélem lesz még egy csíkocskám nekem is.


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@marmotka:


Mikor tesztelsz újra?

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Ecsibe ez igaz.. Köszönöm a tippet! Azt hiszem tényleg beszerzek egy Clearblue-t.
Hajrá akkor most a napokban :) :)

Gondolkodom amugy mennyire csuszhatott a PE-m hogy ennyire kevés a HCG még. Amire tippeltem október 23-24 fogantatásra de így most ebből talán az jön hogy még plusz 2-3 napra volt. tehát most kb a 14/15. nap vagyok a feltételezett után..
VAGY, visszafordult. :( Nagyon meg voltunk fázva akkortájt igaz nem szedtünk antibiotikumot csak könnyű dolgokat mint Aspirin. De lehet hogy befolyásolt..
Mégsem készülök erre a verzióra, bízom benne hogy itt van még a kis magzatocskánk (jó helyen) és itt is marad.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ecsibe: Úgy legyen, drukkolok már előre is :) Én úgy döntöttem, hogy most egy hétig nem. Mivel nem teljesen tudom mikor van a nemvárt- ugye vagy a mai nap, vagy nov. 18- ezért ezt kivárom. Ma nem jött meg, és a hőm reggel 36.7 volt, ezt pozitívan értékelem. De nem akarok több csalódást, mostmár a biztosra megyek :)


marmotka
 
 


@littlebiscuit: Persze, hogy jó helyen van és marad is! :)

marmotka
 
 


@marmotka:


Igyekszem nem sokat erre gondolni (zero sikerrel :) ), de nagyon szeretném ha lenne! :)
babyfever2016
 
 


Sziasztok csajok,

Littlebiscuit NYUGI, próbálj meg nem stresszelni, nem tesz jót Nektek! Erre gondolj. Szerintem várj 1-2 napot a következővel. 
Ecsibe: Jól emlékszem te szeded a barátcserjét? Van vmi tapasztalat? Én 5 napja szedem, a hormonok már dolgoznak az tuti mert azóta tiszta "ragya" az arcom kb mint egy tinédszer úgy nézek ki :D
Ma reggel óta mérem a hőmet is, elvileg most kezdődött az "akciós" időszakunk :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: Neked mennyi most a hőd? Mennyire emelkedett meg a szokásoshoz képest? Én sajnos nem a ciklus elején kezdtem mérni, így nem tudok viszonyítani. Te ciklus hányadik napján kezdted a barátcserjét?

marmotka
 
 


@kiscsillag201: Igen, ebben a hónapban kezdtem a barátcserjét. 18 napja szedem. Én határozottam érzem a változást. Mensi után rögtön több és más volt a nyákom. Mondjuk, akkorra, mikorra a pémet tettem nem igazán volt, de tegnap este (+4 nap) igazi peteéréses nyákom volt. Ezt az előző hónapokban nem tapasztaltam. Szerintem tuti a barátcserje. Viszont a ragyáim sokkal jobbak, kevesebb van, mint előző hónapban. Lehet nekem így hat.


@littlebiscuit: Jó helyen van a baba. Próbálj pihenni egy kicsit, és nem sokat izgulni...tudom könnyű mondani. Ja, most olvastam a mindenttudó neten, hogy volt olyan, akinek a terhessége alatt végig csak haloványka volt a második csík. De egy teljesen egészséges babát szült. Szóval csak semmi igalom.


@marmotka:Köszönöm. Én is drukkolok, hogy 1 hét múlva két csíkod legyen 


 


 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Lányok annyira aranyosak vagytok hogy biztattok de itt most nincs baba szerintem :( Csináltam egy x-epiles tesztet - ugy voltam vele hogy 5. nap késésnél legalább egy olyan halvány pozitivnak kellene lenni mint szombaton. SEMMI. Egyértelmű negativ.
Mivel pozitiv téves nem létezik, azt hiszem összejött, de nem maradt meg. Azaz meg fog jönni, vagy drasztikusabban szólva vetélni fogok :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Ne gondolj ilyenekre, amíg nem jön meg, addig minden rendben. Én inkább azt valószínűsítem, hogy még nem elég magas a HCG szinted, ilyenkor azt mondják 1-2 hét is kellhet ahhoz, hogy kimutassa a vizeletből a teszt! Nem tudsz elmenni, s orvostól kérni vérvételre beutalót? Pozitívan állj hozzá, a jót vonzd be, ne a rosszat!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Köszönöm lolo hát bárcsak igy lenne. csak a tény hogy hétvégén látható volt a csik most pedig abszolut semmi - ez nem hagy nyugodtnak lenni.
Jövő héten megyek laborra és vizsgálatra. Arra is gondoltam, hogy azt mondom már egy jó ideje próbálkozunk és nézzék meg a hormonjaimat is.
Az hogy amugy a menzeszek előtt mindig barnázom pár napot progeszteron hiány lehet - és szintén a progeszteron hinyról olvastam olyat, hogy okozhat problémát a terhesség megtartásában.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Délután csináltad a tesztet? Mennyi folyadékot ittál? Elvileg az is számít, ha sokat ittál, hígabb a vizelet, lehet hogy a halvány poziból ezért lett semmi. Szerintem csinálj reggel egy tesztet! Kitartás!!!

marmotka
 
 


Hát ha meg nem jön. Ahogy pisilek és törlök halványbarnás szint látok. Szerintem itt a vége..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka: Én is csak ma kezdtem el mérni, 36 volt a hőm, elég alacsony, pont reggel olvastam, hogy a pajzsmirigy alulműködésnél 36,2 alatt van általában. Remélem azért használható lesz. én a ciklus 5. napján kezdtem el szedni mert akkor voltam dokinál és mondta, hogy elkezdhetem most. 
Littlebiscuit: Szerintem reggel csinálj tesztet,a délutáni nem releváns még ilyen korán.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:
Szia, nem rossz ötlet hormon vizsgálatot kérni. Szetintem nem csak egy év után kéne foglalkozni ilyenekkel. Szerintem minden nőt mikor úgy dönt, hogy jöhet a baba, ki kellene vizsgálni, ha jelentkezik a nőgyógyászánál. Én nagyon megbántam, hogy vártam egy évet, sokkal hamarabb kederültek volna a dolgok, s hamarabb elkezdték volna őket orvosolni.
Szerintem is holnap reggeli vizeletből tesztelj, ilyenkor a napközbeni semmit sem jelent!! Kitartás!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@littlebiscuit: Mi a helyzet? Remélem minden rendben azóta!
marmotka
 
 


Caroline voltál ma dokinál? Jelentkezz!

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjött. A palástfű teával legalább azt elértem, hogy viszonylag időben. Új ciklus.... azt hiszem, nincs itt az ideje, hogy új bébi foganjon.

Hálás vagyok a meglévő három gyönyörű, egészséges gyerekemért, azt hiszem elengedem a görcsösséget...

Mindenkinek kívánok mielőbbi babásodást, egészséges várandósságot, komplikációmentes könnyű szülést és a továbbiakban boldog családi életet!
somipiro4
Vasad
 
 


Jó reggelt,
Somipiro,
Olyan jó volt olvasni a pozitiv soraid. Örülök hogy így vagy. :)

Marmotka köszönöm a kérdést.
Hát, nem túl jó jel hogy megszünt a sürü pisilés és a cicifájás. Zéró hcg az az érzésem. Kezdek felkészülni rá lelkileg hogy nem most jön.
Könnybe lábad a szemem, és azt kérdezem, de miért?
És mi jön most - fizikailag, egy menzesz szerű vérzéssel ki fogok tisztulni? Vajon keressek orvost itt még a napokban vagy elég lesz otthon, jövő hét második felében?

Aztán a jövőre is jönnek a kérdőjelek. kellene tényleg vizsgálódni hogy mi okozhatta? hormonprobléma? nekiálljunk belevessük magunkat ebbe vagy túl korai, hagyjuk meg a dolog természetességét egyelőre?

mennyi kérdés igaz.. hát ez van most a fejemben nagy káosz.. :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Csináltál reggel tesztet vagy megjött? Szerintem menj el kint minél elöbb orvoshoz, ha van rá időd és lehetőséged. 
Itt a példa rá (nagyon sajnálom, hogy pont TE éled ezt meg), hogy érdemes várni a késés után jó pár napot a tesztel, mert szerintem inkább ne tudjunk róla ha volt is baba de nem maradt meg mint, hogy beleéljük magunkat és semmi :(
Somipiro: Gratulálok a 3 gyerkőcjöz, ez tényleg szerencse, hogy ennyi is van :) Fel a fejjel.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:


Veled vagyunk! Még reménykedem, hogy jól alakulnak a dolgaid, de ha mégsem, akkor is itt leszünk és támogatunk az új kezdésben!
babyfever2016
 
 


Sziasztok!!

littlebiscuit: kitartás ne keseredj el, de ha még nem jön meg pár napig, szerintem mindenképp fel kellene keresned egy orvost!! Aki minden kétséget kizárólag megtudja mondani, hogy most mi van, s a bizonytalanságnak vége lenne.
Tudom, hogy az idő nem a legjobb, de Te földrajzilag is jó helyen vagy, sokak tengerparit nyaralás után estek teherbe a barátaim közül, sok évi próbálkozás után, volt aki több mint 6 év után!!
Nem tudom hogy fürödni kell-e hozzá, de egy hosszú hétvége a tengerparton, kikapcsolódásnak sem rossz!!!

Én akartam ma tesztelni, de a sors úgy döntött, hogy nem osztja meg velem az eredményt! Behalt a tesztem, nem jelent meg rajta kontroll csík, de remélem hogy ha majd a következő már mükszik majd. Bizakodok, mert az émelygés még megvan, a méhszájam fenn van, nem is lehet elérni, a melleim néha feszülnek, s duzzattabbak mint lenni szoktak.

Olvastam hogy sokan barátcserjét használtok, ha véletlen nem tudjátok beszerezni, vagy drága, az orvosom ajánlotta anno helyette a Martodynon cseppeket, homeopátiás, s szerinte jobb is.

Ha nem jön meg én biztos szerdán megyek a dokimhoz, talán vasárnap vagy hétfőn tesztelek egyet.

Kitartás mindenkinek, tényleg nem szabad feladni, pihentetni a projektet, azt lehet, hogy az állandó stressz az oldódjon, de feladni sose!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Köszönöm a kedves szavakat lányok,

Lolo,
Mivel hétvégén halvány de egyértelmű pozitiv tesztem volt és tudom, érzem hogy sikerült is ezért nem hiszem hogy a fogamzással van gondunk hanem a megtartással.
Lehet hogy párom kora is nagy nehezítő tényező - olvastam hogy ennyi idősen (45) már sok a 'nem ép' sperma amiből beteg babák születnének. Talán ezért van ez most. Az számomra biztató hogy teherbe tudok esni mert ez volt csupán a második hónapunk.
Párom egy barátja azt mondta sok nő vetél első alkalommal nagyon korai szakaszban mert a szervezetnek annyira szokatlan erős változások jönnek. Majd a vetélés után nagyon hamar újra teherbe esnek ami már jól megy. Hát reméljük..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Megjött? 100%, hogy nincs baba? Amíg nincs vmi eredményed szerintem próbálj pozitívan hozzá állni a dologhoz, hátha ez segít.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Lányok, a megérzés jó volt.
Egy órája megindultak a nagyon durva görcsök és most nemrég a 'többi' is. Ültem a wc-n és csak folyt és folyt. Aztán darabok.
Rémes élmény - SENKINEK nem kivánom.
Hát ennyi.
Biztos megvan az oka és lehet ezt pozitivan is nézni. Talán beteg lett volna. Minél később megy el annál nehezebb lett volna. De legalább tudom hogy a fogamzás rész az OK.
Nem is tudom mi a tanulság? nem tesztelni? 6. nap késéig csak tesztel már az ember hisz izgatott.. Nem beleélni magukat. Igen, hát ez is nehéz.
De biztosan jönni fog hamar a mi kis szerelműnk, biztos vagyok benne.


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Úgy sajnálom. Pedig annyira szorítottunk itt mindannyian, hogy minden rendben legyen.
Bele se tudok gondolni, hogy milyen lehet. Tudom, könnyű mondani, de ne keseredj el. Ahogy mondtad is jönni fog hamarosan egy angyalka, hogy 9 hónapnyi várakozás után bearanyozza az életeteket.


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@littlebiscuit:


Nagyon sajnálom, kitartás, tényleg nézd a pozitívumot!! A megtartásra kell akkor koncentrálni!!
Én mindenképp megyek szerdán orvoshoz, lehet addig nem is tesztelek,akkor lesz egy hetes késés, ha addig nem jön meg. Meglátjuk kibírom-e :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


babyfever2016
 
 


@littlebiscuit: Annyira sajnálom! :( Sajnos valóban a nők nagy része első alkalommal így jár, csak van aki észre sem veszi. Sajnálom, hogy Te végig is nézted az egészet, borzalmas lehetett :( Tényleg próbálj úgy gondolni rá, hogy oka van, amiért elment Tőled. Ne keseredj el, hisz ahogy mondod, a fogantatással nincs baj. A következő alkalommal pedig már a "megtartással" sem lesz gond!  <3

marmotka
 
 


@somipiro4: Talán pont ez a pozitív hozzáállás és "elengedés" fogja meghozni Nektek a harmadik picurkát!

marmotka
 
 


Babások, illetve akik már Anyukák, az a bizonyos "mindjárt megjön" érzés mikortól jelentkezhet? Még 6 napom van kb. a nem vártig, mégis azt érzem itt van a küszöbön.
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:Erre én is kíváncsi lennék. Nekem még 8 nap, de már most úgy érzem, mintha bármelyik percben megjönne. És olyan nedves érzésem is van, pedig a bugyin szinte alig látszik valami. 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok!
Kivancsi lennek a velemenyetekre.
Masfel eve nem szedek f.gatlot, a parommal nem vedekezunk, maegszakitasos modszert alkalmazzuk. Oktober 23-an volt a mensim elso napja, es november 7-en voltunk egyutt ugy ahogyan az a nagykonyben meg van irva. Ezt nem terveztuk, igy alakult. Nem tervezunk meg babat sem, de ugy vagyunk vele ha megis jon a baboca akkor nagy lesz az orom. Igaz ez a dolog negy napja tortent, kerdesem annyi lenne h jart mar valaki ugy h ennyire korai tunetei lettek volna? Furcsan emelygek de nem allando, illetve nagyon szurkal neha begorcsolget az alhasam, ami nalam sosem jellemzo. Tudom h a beagyazodasig nem igen jelentkeznek tunetek, de hat ha megis valakinek volt tapasztalata. Sztetek van eselyem a boldogsagra? :) valaszokat elore is koszonom!
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


@ecsibe:


Ugyanez nálam is, érzem a nedvességet. :)
Jól tudom, Te 20.-ra nem várod?
babyfever2016
 
 


babyfever, ecsibe - ezek jó jelek nekem is ugyanígy volt (persze most nagyon rossz példa vagyok de attól még az a része siker felé vezetett amikor ezek jöttek).. A nem vát előtt már majdnem egy héttel kezdődtek. Állandóan a bugyimat lestem mert mindig azt éreztem megjön.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@babyfever2016: Igen, igen 20-a. Egy nappal utánad. Remélem mindkettőnknél jót jelent ez a "tünet"  De nagyon nem kéne ennyire figyelni magunkat...mindig megfogadom, hogy most aztán nem. 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Ja es persze nem birtam magammal ma reggel csinaltam egy tesztet, persze hogy negativ lett. :( holott tudtam meg ugysem fogja kimutatni.
kittya
8800 Nagykanizsa, Bartók Béla u. 10/1.
 
 


@littlebiscuit: Köszi, remélem Te is mihamarabb beszámolsz újra ezekről a tünetekről!

Ecsibe: akkor tényleg egyszerre izgulhatunk. :) Nekem szerda-csütörtök, pontosan nem tudom. Az a tervem, hogy ha nem jön meg szerdán és csütörtök reggelre sem, akkor csütörtökön tesztelek egyet. Az lesz a nehéz, addig lebeszélni magam, ha kényszert érzek a tesztelésre.. :)

Te mikor tervezed? Nem várt napja előtt, napján, vagy vársz még utána is?

babyfever2016
 
 


@babyfever2016:
Nem várt után, szombaton tesztelek. Már annyi negatív tesztet láttam, hogy inkább csak akkor tesztelek, ha nem jön meg. Remélem mindkettőnknek pozitív lesz a jövő hétvége!:-)

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@kittya:
Nem jelent még semmit,hogy negatív lett ma a teszt. Várj a nemvártig, ha nem jön meg, tesztelj! Szoritok!!!

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok! Nekem a sors úgy döntött, hogy még mindig nincs itt sz ideje a család bővülésnek! Na ez van.Holnap telefonálok a dokinak időpontért, hogy ne maradjon ki egy ciklus sem, no meg gyógyszert is kell iratnom. Remélem ti szerencsésebbek lesztek ☺

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280: sajnálom.:( Következő hónap új remény. Fel a fejjel.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 



@ecsibe
: úgy érzem, nagyon hosszú lesz még ez a pár nap. Vigyor



Lolo, akkor majd a Jézuska hozza a második csíkot! Ahogyan Littlebiscuitnek is!
babyfever2016
 
 


@littlebiscuit:


Sajnálom ami veled történt nagyon is együtt tudok veled érezni. Tudom ez most nem vígasztal, de jobb így mint később, amikor már láttad volna őt, hallottad volna a kis szíve dobogását. Így is úgy is nehéz elveszíteni egy babát, de ha választhatnék inkább úgy, hogy csak egy pozitív tesztem legyen, mint hogy már láttam volna. Nekem még most is fáj a babám elvesztése pedig csak 8 hetes volt, de próbálok úgy tekinteni rá, hogy nem akart velünk úgy maradni, hogy beteg lett volna. Fel a fejjel minden rendben lesz a következő babánál. Kérj hormonvizsgálatot lehet, hogy tényleg a progeszteronszinteddel van gond.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?