Új privát üzeneted érkezett!

Marmotka!!!
Ott van az a csik ez pozitiv lesz. Halk Gratulaaaaa
Az xepiles papirka tesztem nekem is ilyen. Az ablakos muanyag stickes erősebb..
Most voltam patikában egy rendes tesztért mert nem akarok ujra azzal a miliméteres xepillel tesztelni holnap..
Holnapután tesztelnék ujra

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ja és most olvasom ujra esti pisi volt.
Akkor akár holnap reggel lehet ujra tesztelni!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

na itt vannak az én teszteim. azért itt a 'halvány időszakban' megvan még a nagy külömbség a stickes és a papiros közt... A stick jól kontrollálja mennyi vizeletet vesz fel és szétosztja szerintem..
Holnap reggel már sokkal erősebbnek kell lennie..
Neked is Marmotka  Juhuuuu

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka:


Duplán látok! :) :) :)
babyfever2016
 
 


@littlebiscuit:


Nagyon jóóóó! :)
babyfever2016
 
 


Köszi lányok, én még annyira nem tudok örülni, mert mégis csak eltűnt a csìk pár perc után. Ha ott is marad, akkor már merek örülni :)

@littlebiscuit: tényleg erősebb a stick :) Holnap reggel csinálsz újat?

Többiek hogy vannak? Caroline-al mi lehet, már én is aggódok :(
marmotka
 
 


Jaj Marmotka, csak legyen egy szép pozi tesztünk holnap/a napokban. Mikor csinálod ujra?
Én holnap reggel.
De picit félek. A google világában sokszor tul sokat is keresgélünk és olvasunk. Hogy a tul halvány teszt méhen kivüli. Meg hogy néha halvány teszt után megjön. 
De nem szabad ezekre még csak gondolni sem. Minden rendben lesz. (csak kicsit elegem van már most 11 órája dolgozom egyetlen negyed órás szünettel végig). Na ezért agyalok ezen a bejelentésen a munkahelyen mikor is..  Egy kolleganőm már 7 vagy 8 hetesne bejelentette pont azért hogy tudják miért lazázik. Nem vállalt több plusz munkát onnan jól is tette.
Én vagy a 6- hétnél tudom bejelenteni - ha most tényleg igaz és itt a bébi (akkor vagyok az irodában) vagy a 11.-en. jövő héten) Valahogy a kettő közt lenne ideális de sajnos vagy ez vagy az.. Na ezt még kigondolom

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


*6. hét jövő hét, 11 a karácsony előtti..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Na látom ez egy ilyen nap, dél körü csináltam ovutesztet, volt 2 csík rajta,  feltettem a képet. most csináltam mégegyet, sokkal sokkal halványab szinte alig látszik. ilyenkor mi van? segítsetek

szandra0408
 
 


@szandra0408:
Szia, ne aggódj, lehet többet ittál s azért lett halványabb, a bevitt folyadék nagyban befolyásolja.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Szandra akcio de rögtön talan épp most van a kulcsfontossàgu pillanat :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én ugy döntöttem szerdan tesztelek csak.. olyan dràga volt ez az uj teszt (11 euro rablaaaas) sajnalnam hogyha csak hajszalnyit lenne erösebb mint hétvégén. Kibirok még egy napot simàn 8-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én most kezdtem az új hónapot tegnap szombaton volt az utolsó napom (a kb 3 napból) Szép estét mindenkinek :) Sok sikert :)
linda88
Dány
 
 


@littlebiscuit:


Te hol élsz? gondolom nem magyarországon, ha euroval fizetsz :D Akció indul hamarosan :)

szandra0408
 
 


@littlebiscuit:
Sziaa.Sziasztok.!! Ez mar tuti pozi, holnap reggel elso vizeletbol csinald. Az mar 2 nap lesz a nemvartig. Akor mar tuti eros csik lesz.
angyalka
 
 


Angyalka, köszönöm! Vegül adok a hormonoknak még egy napot :) szerda reggel tesztelünk 8-) az lesz a nem vart napjàt is beleszamolva az 5.nap késés.. Szandra, Olaszorszagban élek. De rengeteget jarok haza pl jövö héten is megyek. Igy jol is jön ki mert az elsö orvos vizitet meg is tudom ejteni otthon a munkahelyem szerzödött egy klinikaval. Bizom benne hogy a klassz modern gépeikkel màr mindent latni lehet (6.és. 7.hét közt feluton). A szivhang az nagyon ketes sok helyen olvasom hogy az csak 7. 8.hét tàjékàn van..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lányok én feladom :(
Az ébredési hőm 36.9, csináltam egy tesztet most reggel. Semmi. Még halvány se...:( A hőm pedig 20 perccel később 36.1
marmotka
 
 


@marmotka:
Na azt ne tedd!;-)
Nem vagyok nagy hő-tudós, de a reggeli számít csak, az meg jó.

Marques tesztelési eredményei mindig reménnyel töltenek el, te se szomorkodj! Megjött? Ha nem, akkor van még ebben a ciklusban remény!;-)
somipiro4
Vasad
 
 


sziasztok!
Marmotka - hogy együttérzést tanusítsak, én is baromira félek most (a tesztet elhalasztottam holnapra amugy). Ma reggel viszont egy fél órája ahogy pisiltem, egy baromierős fájdalom tört rám, eszeveszett nyilalás. Vér semmi hála istennek. De alig birtam eljutni a nappaliba a kanapéig. Egy 5 percig nagyon fájt majd lecsillapodott. Meg sem tudom határozni hol volt ezt a fájdalom. Valahol a szeméremcsont vonalában de tényleg fogalmam sincs. Nagyon nagyon félek.. :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:

A nyilallások természetesnek tekinthetők a terhesség elején is, de hogy megnyugodj, hívd fel a leendő dokidat, vizsgálat miatt. Arra vigyázni kell, hogy ne stresszeld túl magad! Ha módodban áll, feküdj le, egyél magnéziumot és pihenj!

De mindenképp beszélj orvossal a teendőket illetően! Veled vagyunk, minden rendben lesz!!
somipiro4
Vasad
 
 


Marmotka! Visszaolvastam, bocsánat az előzőért! Szerintem a mai teszt egyszerűen rossz volt. Remélem.
somipiro4
Vasad
 
 


Beállok a sorba Lányok, picit én is hitemet vesztettem. De azért ne keseredjünk el, vannak ilyen sz@r napok, remélhetőleg holnapra mindenki azt látja a tesztjén, amit szeretne!
babyfever2016
 
 


Somipiro, nagyon köszönöm. Egyelőre nincs dedikált orvosom, ráadásul nekem 2 is kell majd egy Magyarországon egy itt Olaszországban. Egy hét mulva megyek haza és jelentkezem a klinikán ott majd kijelölnek egy orvost. Itt pedig már informálódunk.
Szerencsére egy az egyben eltűnt a fájdalom. Igazából, gyanakodom hogy inkább hugyúti valami fájdalom volt. Most 2 napja kezdek rengeteget pisilni. Eddig soha életelmben nem keltem fel éjjel / hajnalban hogy pisiljek, végig aludtam anélkül az éjszakákat. Most 2 napja viszont elég korán arra ébredek hogy nagyon kell. Az mondjuk fura hogy nem az első pisilésnék volt egy a fájdalom hanem a másodiknál. De sanszos hogy ezzel van összefüggésben.
Hát a pihenés igen, ma illetve mától megpróbálom lazábbra venni - habár dolgozni azt kell. Mondjuk szerencsés vagyok mert otthonról dolgozom. Akár a kanapén fekve is. De pl tegnap 12 órát nyomtam le. Na ezt nem kellene tudom. És sokszor órákig ugyanabban a pozicióban mert tényleg nincs szünet.
De nincs mese tényleg mostmár alább adom és az első ÉN, azaz MI leszünk :)
Köszönöm még egyszer a megnyugtatást.

Mormotka, én a helyedben várnék jópár napot (mondjuk tudom zavaró lehet hogy nem is tudod igazán mikorra nem várod..). Azt olvastam valahol hogy a peteéréskor is lehet a hcg teszt enyhén pozitiv. Nem lehet? Mondjuk akkor az a vérezgetés mult héten amit beágyazódásnak véltünk.. Hmm fogalmam sincs.
Várakozás és ujabb teszt ennyit lehet tenni. Biztos amugy hogy megbizhatóak ezek a rendelt tesztek? Én nem tudom valahogy nekem vannak enyhe kételyeim. Persze boltiból is előfordulnak rosszak. De mégis, több bizalmat adnak..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Én is azt tudom mondani, hogy pihenj és magnézium! Bízzunk benne hogy semmi baj nincs, csak helyezkedik a babó :) 


@babyfever2016: Nálad mi a helyzet, mi történt?


@somipiro4: Legyen igazad, hogy csak rossz volt a teszt. Holnaptól bármikor jöhet a nemvárt. Annyira szeretném, hogy ne jöjjön :(


 


Párom tegnap megkérdezte, hogy terhes vagyok-e és ugye elmondanám és nem titkolom azért, mert félek, hogy mit reagál. Nem félek, tudom, hogy nagyon örülne mert ő is szeretné. De ha vasárnap megmutatom neki...ma meg a negatív. Csak rosszabb lenne.


Úgy látszik most tényleg ez van lányok, hogy tartjuk egymásban a lelket! Kollégám most rakott le három szelet csokit az asztalomra, úyg látszik megérezte, hogy boldogsághormonra van szükségem :)

Írjatok még ma, ki hogy érzi magát! Szerintem veszek majd egy komolyabb tesztet, nem kazettásat. Reggel mérek hőt, ha nem esik le, akkor kicsit megnyugszom. És ha csütörtökön sem, akkor csinálom csak meg a tesztet.






marmotka
 
 


@marmotka:


Minden rendben lesz, edd meg a csokikat!:))) Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön se holnap, se azután!

Nálam csak egy "kis" hangulatingadozás, még bő egy hetem van a nem vártig, de néha mélységesen hiszek benne, hogy sikerülni fog, néha pedig, mint ma is, bal lábbal kelek, nem azt mutatja a hőmérő amit szeretnék..
babyfever2016
 
 


Sziasztok! Ki hogy van? Én ma megintr sináltam ovutesztet, olyan erős kb mint tegnap az első. szóval nem értem nem kelene gyengülni, vagy erősődni?

szandra0408
 
 


Sziasztok!!

Mindenkinek sok erőt, pozitív erőt küldök!! Ahogy olvastam most mindenkire ráfér!!
Én csütörtökön tesztelek, nagyon reménykedem. Igaz a hasamban szinte folyamatosan érzek görcsöket, kisebb fájdalmat, néha puffadást, ami hát nem tudom, lehet az is hogy meg fog lepni a nemvárt!!
Ami viszont reménnyel tölt el, hogy émelygek, s tegnap a barátnőimmel az étteremben, mikor a barátnőm tenger gyümölcseit kért, hát enyhén rosszul lettem mikor megéreztem az étel illatát, jah és néha a mellemben is érzek valamit, de ez nem mérvadó mert Bromocriptin szedek, mert magas a prolaktin szintem!!
Nagyon várom a csütörtököt, de nagyon parázom is tőle!!

Mégegyszer fel a fejjel lányok, tudom milyen nehéz, én már három éve csinálom, s tényleg elmondhatom, hogy rengeteg mindenen mentünk már azóta keresztül a férjemmel, de nem szabad feladni, csak pozitívan, ha kell egy alapos bőgés, olyan nem hölgyhöz illő módon, (segít!!!) mikor nem lát senki, aztán újúlt erővel előre!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Szerintem van ma valami a levlegőben, mert nálam is inkább a levertség jelentkezik.

Mindig elhatározom, hogy nem figyelem magam, de hát persze....

Saccolt pém óta érzékenyebb a cicim, de nem vészes, igazából akkor csak, ha ráfekszek. Viszont pé óta folyamatos mindjárt megjön érzés. És sajnos ez volt múlt hónapban is.  Szóval nem igazán remélek.
Ami változás, hogy még nem ragyásodtam ki. Ezt gyorsan lekopogom: kop-kop.

De fel a fejjel, előbb-utóbb mindenkihez bekopogtat a gólya.
Babások, Ti pedig nagyon vigyázzatok magatokra. 

@szandra0408: Régebben írtam, hogy én 2 hónapig használtam az ovu tesztet. Azt mondta rá a dokim, hogy szerinte felesleges, és megbízhatatlan. Viszont azért csak vettem ovus mikrószkópot. 4 hónapja használom, és aszerint még soha nem volt ovum. Ezalatt a 4 hónap alatt voltam hormonvizsgálaton, ahol kimutatták, hogy volt peteérésem. Ennyit a tesztekről. Simán lehet, hogy ingadozik az lh-d. Nagyban függ attól, hogy előtte mennyit ittál, mikor voltál pisilni, és stb. Szóval lehet, hogy egyik reggel full pozitív, este meg annyit iszol, hogy alig látszik. Szerintem, ha nem teljesen hófehér, akkor az tekinthető annak, hogy az ovu környékén jársz! Mindent bele!


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Nekem is ez a benyomásom, 2 hónap alatt elhasználtam kb, 20 db-ot de egyszer sem lett teljes pozitiv. viszon az uh-n meg látszott múlt hónapban a pete :D

szandra0408
 
 


Sziasztok, használtam én is lh tesztet, mert kötelező volt, de csak a Gabriel OVU LH tesztet fogadták el az Asszisztált Reprodukciós Osztályon ahova járok. Gyógyszertárban lehet kapni, 7db van benne s 3800 Ft. Szerencsére már UH nézik a peteérést, s mostanában nem kellett vennem.
Ezekkel a tesztekkel csak az a baj, hogy azt mutatják ki, hogy megindult a petesejt érése, s ennyi, az már koránt sem biztos hogy a tüsző amiben érik megreped, s szabad a pálya. Velem pont így volt, megért, de nem repedt meg, így esélytelen a terhesség, a prolaktin szintem is magas volt,s ez is gond volt, de azt már gyógyszerrel kezelik.
Én azt tanácsolom, hogy senki se várja meg az egy évet, hamarabb érdemes kivizsgáltatni magatok, én megbántam hogy vártunk egy évet!! Ha hamarabb megyünk, lehet hogy már babáznánk!!
Jah és a dokinak nem kell tudnia, hogy nem telt még egy év le!!

Kitartást mindenkinek, télen sokkal több gyerek fogan!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ma sikerült vennem barátcserjét zafírosat igaz kicsit drága volt még vettem folsavat is. Valami csak segít :) Gratulálok a babásokna :)
linda88
Dány
 
 


Lányok, a ciklusom 19. napján járok és bár eddig is görcsölgettem ovu óta nagyon halványan, most estére erősödött a dolog, rendesen fáj. Szerintetek mitől lehet?
babyfever2016
 
 


Babyfever hogyan faj? Nekem mikor a nem vàrt elött egy héttel el kezdett fàjni az egy az egyben menzeszes görcsölés volt. Egy este az autoban éreztem még egy furi fàjdalmat de az csak par masodpercig tartott es az mar közelebb volt a nem vàrthoz. Hàt reméljük "jó ügy" miatt vannak a fàjdalmaid ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Ahhoz tudom hasonlítani, picit mégis más. De nem múlik el azonnal ahogy jön, most hosszú percekig éreztem. Ebben reménykedem én is, hogy nem hiába fájok. :)
Te hogy vagy?
babyfever2016
 
 


Babyfever: probalj meg magneb6 vitamint szedni, ezt a babásoknak is ajánlom a terhesség 35 hetéig lehet és ajánlott is szedni. Én mind2 terhességem alatt szedtem, görcsöltem s azért. A második lánykámnál már csak magneb6-ot, s vasat folsavval szedtem, a terhesvitaminokba egy életre csalódtam.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:


Köszönöm! Szedem minden nap, méhpempő, magneB6 és folsav. Plusz C-vitamin. Most gyorsan be is vettem az aktuális magnéziumadagot.
babyfever2016
 
 


Csajok! Nekem ez az ovuteszt lett a vesszőparipám :D Töltök föl egy képet, 5 ovuteszt ezek föntröl lefelé jöttek sorban. Ha jól értelmezem az első pozitív, a többi negatív??? Bár eléggé megrendült a bizalmam ezekben a tesztekben, azért kiváncsi vagyok mit mondtok rá :)        

szandra0408
 
 


Akik görcsölnek, tudom ajánlani a banánt! Orvos mondta, hogy a banán segíthet a női görcsökön, nekem enyhébb görcsökre bevált!

szandra0408
 
 


Szandra szerintem mind pozitiv. Talan a 2. Es 3. Kicsit halvanyabb. Mondjuk ezek Ovu tesztek én ahhoz nem értek.. :oops:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Babyfever azok a menzesz szeruek nekem is tartosak voltak föleg este éreztem öket .. ugyanezt mondta Angyalka is ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Jajj, de nagyon boldog lennék! Vigyor

Szandra, ezek a tesztek minden nap ugyanabban az órában készültek és minden esetben úgy, hogy előtte két órával már nem ittál?
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:


Nem! nagyjából ugyanakkor délkörül, de én nem tudok 2 órán keresztül nem inni :) szóval mind elött ittam, mint máskor. Viszont ha mind pozi az gáz nem?

szandra0408
 
 


Jó reggelt!

@littlebiscuit: Na túl vagy a teszten? :) Biztos szép erős pozitìv!

Tegnap tényleg lehetett valami a levegőben, mert ma egész máshogy állok a dolgokhoz. Az eddigi teszteket elfelejtem és most egy hétig nincs tesztelés!
Ma van a nemvárt első lehetséges napja. A reggeli hőm 36.7, ez jó?
A melleim meg vannak duzzadva és érzékenyek. Olyan nehéz, telt érzésűek. A hasam görcsöl sokszor, és kisebb hányingeren vannak. És napok óta uborkát zabálok :) Ez mind bìztató, remélem nem fog megjönni!

Babyfever2016, lehet hogy van ott valaki a pocakban? :)
marmotka
 
 


Szia Marmotka és mindenki,

Hát sajnos nem :( olyan halvány sőt még halványabb mint a hétvégi :( teljesen el vagyok keseredve.
A neten rémeket olvasok hogy mi lehet (méhen kivüli, vagy el fog menni ha volt is valami :(

Mndjuk egy barátnőm barátnője azt mondta szombaton hogy csak egy hét mulva teszteljek ujra mert sokaknállassan megy fel a hormonszint. hát nem tudom :( 
Van még 3 papir tesztem. Azokat szépen ellövöm ma délután/este holnap meg azután. Mostmár csak erősödnie kell majd.

Mindig Marquise tartja bennem a lelket. neki is jó soká lett pozitiv.

Jaj istenem lányok olyan nehéz most :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Szia, ne add fel!! tényleg lassan megy fel a HCG, nem egy barátnőmnél, csak két hét késés után mutatta ki a teszt a terhességet!! Fel a fejjel!! S halvány még mindig van,s az jó!! Amíg nem jön meg addig van remény!
Én holnap tesztelek, de nagyon félek hogy megjön, mert iszonyatos menszeszszerű görcseim vannak!
Az egyetlen amibe még kapaszkodni tudok, hogy émelygek! Hátha.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@littlebiscuit:


Ne keseredj el! Az én egyik barátnőm, mikor terhes lett, csak arra figyelt fel, hogy már egy hete késik a menzesze (nem volt tervezett babaprojekt), csinált egy tesztet, negatív lett, majd még egy hét elteltével mikor még mindig nem jött meg neki, csinált egy újabbat és akkor lett két erős csíkja. És egy adag döbbenete. :)
babyfever2016
 
 


@littlebiscuit:


Tényleg ne keseredj el. Ha nem szeretnél halvány csíkokat látni, és van lehetőséged, akkor irány a patika, és vegyél egy digitális tesztet. Lehet kicsit drága..sőt. De ott majd csak azt fogod látni, hogy terhes és hányadik hétben vagy  Ez engem megnyugtatna!

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Ecsibe, szerintem az a baj, hogy a digitális teszt is a hormon szintjéből kalkulál. Ha túl alacsony a hormonszint a terhesség idejéhez képest (és lehet hogy ez van nálam) akkor lehet hogy téves eredményt ad nem? 

babyfever köszönöm, egy kis megnyugtató példa.. Reménykedem..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Nyugi. Lehet tenyleg csak a hormon szintrol van szo.. egy hapci. Meg egy hapci.. :) szoval nyugi. A turelem rozsat terem. Varj par napot, es prob ujra. :) sok sikert.!! :*
angyalka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?