Új privát üzeneted érkezett!

@marmotka:

Mikor tesztelsz?
somipiro4
Vasad
 
 


@somipiro4: Nem tudom. Tényleg fogalamam sincs, hogy mikorra nem várom, tanácstalan vagyok. Ha az előző ciklusomból indulok ki, akkor november 18. De ez 35 nap. Ha feltételezzük, hogy a barátcserje segített és lecsökken 28 napra, akkor nov. 11 a nem várt.  Szerintetek?

marmotka
 
 


Ha már most tüneteid vannak szerintem ne várd meg a 18-át... A tünetek hcg jelenlétét jelenthetik...
somipiro4
Vasad
 
 

 
 

@somipiro4: Nem szeretnék csalódni, úgyhogy szerintem még türelmes leszek :) Te megvárod a nemvárt napját? A tüneteid mensi előtt is szoktak lenni?

marmotka
 
 


@marmotka:
Igen, nekem mindig mensinek is babónak is beazonosítható tüneteim szoktak lenni, ezért én nemhogy a mensit, de lehet, hogy az egy hetes késést is megvárom. Előző ciklusban kerek két hetet késett:-(. Tesztek negatívok, rágörcsöltem, beképzeltem, s nem volt ott senki:-(. Most cickafark plusz palástfű teát ittam, meglátjuk rendezett e valamit a feltételezhető hormonzavaromon.
Elvileg egy hete ovuláltam még korai lehet minden tünet, de azért én produkálom... Szóval tuti, hogy a nemvártig várok, vagy inkább utána is egy hetet.... Meglátjuk, hogy kibírom-e tesztelés nélkül:-)
somipiro4
Vasad
 
 


Sziasztok lányok,

Ritus,
Sajnálom.. Az élet azért nagy rendező. Nem próbáltok meg még egy hónapot? Végülis, a megfázás májusban is jöhet pl vagy akár nyáron is.. Nem feltétlen kell megismétlődnie annak a dolognak - ne is gondolj már rá!!!

Marmotka, Sompiro,
Együttérzek veletek.
Tegnap olyan furán szrukált a petefészkem hogy még az is megfordult a fejemben hogy most volt ovulációm. Mondjuk az egy 10 napos késéssel járna nálam ami kb 3 évben fordul elő nálam egyszer. Szóval nem hiszem.
De a napokkal én is teljesen bizonytalan vagyok - mert az ovuláció sem volt egyértelmű ebben a hónapban.
Lehet a nem várt napja csötörtök is de vasárnap is.
Ma már párszor volt olyan érzésem hogy most van valami furi nedvesség és szinte biztos voltam benne hogy kezdődik a barnázás - de aztán szerencsére nem. Minden egyes pisilés egy horror :D és ugy vizslatom a papirt hogy ugye nincs rajta semmi.
Szerintem ki kellene adni egy uj enyhe nyugtatót a menzeszt nem váró nők számára :D
Fájós ragyáim vannak és nincs étvágyam most így vagyok. Görcsök ma semmi.
Ki kell várni a hétvégét ennyi

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Az a baj hogy ha még egy hónapot ráhúzunk akkor már nagyon közel vagyunk az esküvőhöz. Meg sajnos nagy az esély rá hogy természetesúton szülhetek mert nyitott gerincem van szóval nem hiszem hogy egy hónap elég lenne a regenerálódáshoz. De itt leszek folyton figyelni foglak titeket :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Uppsz az akart lenni hogy természetesúton nem szülhetek.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


sziasztok! Nekem az a kétnapos vérezgetés mensi volt a doki szerint. semmi gond, próbálkozunk tovább :) Kicsit kevesebbet jövök mostanában ide, de mindig visszaolvaslak titeket, csak nem akarom belelovalni magam... ebben a hónapban, görcsölés, tünetfigyelés  nélkül próbálkozunk :)Ha minden igaz, holnap kezdődik a termékeny időszakom, és hétfőre várható a peteérés. Meglátjuk, és mindenkinek nagyon drukkolok csajok :)

szandra0408
 
 


Sziasztok. Remelem mindenkivel minden ok.. :) nekem a faradtsagon kivul hala istennek nem nagyon vannak kulonosebb tuneteim... egyenlore.. Max meg neha pici gorcs.. bar meg csak 4 het 3 nap ;)
angyalka
 
 


@szandra0408:


Rendes időben jött meg neked? Nekem is ma estére már el is múlt, csütrötök délután megyek dokihoz.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


nem 2 nap késéssel.

szandra0408
 
 


sziasztok lányok,

úgy látom a napokban már csak én vagyok itt 'függőben'
péntek vagy szombat - mindjárt itt van.
SZuper jel hogy nem kezdődött el a barna pöttyözgetés ami nálam mindig 2-3 nappal a piros napok előtt jön. Ha ma semmi barna - nagyon jó reményeim lesznek (hacsak nem késés lesz - akár lehetne is a hülye megfázás miatt az ovulűció környékén..). Persze csak pozitivan. Tegnap este érezgettem olyan furi fájdalmakat fogalmam sincs hol. El is mosolyogtam magam abban bizva hogy most munkálkodik odabent a kis manónk :) :)

Kicsit bujkál bennem a kisördög hogy teszteljek egyet holnap vagy holnapután. De azt hiszem kivárom a szombatot, így párommal együtt :)

Kisicsillag, Szandra- Somipiro   nagyon remélem hogy beáll nálatok a rend és jön egy jóóó kis ovuláció hamarosan ami beszippant egy helyes kis katonát :D

Marmotka, nov. 11-et mondtál ugye? az pont egy hét! kitartás!!

Angyalka,
egy kéérés hozzád, pontosan a ciklus hanyadik napján teszteltél pozitivat?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ritus922:


 Ritus, hétvégén esküvő kiállítás, nem jössz? :)
Én kísérem a barátnőmet, kicsit nosztalgiázom. :)

Ma veszi kezdetét a két hetes várakozás, fogalmam sincs, hogy kell nem izgulni, nem gondolni rá!
babyfever2016
 
 


@littlebiscuit:


Kitartás, már szerda van, kettőt pislogsz és itt a hétvége! :)
babyfever2016
 
 


Köszönöm babyfever.
A várakozásban nem tudok neked okosat mondani. Én már komolyan beleőszülök.
Minden egyes mosdó látogatás egy stressz - indul-e a pöttyözés vagy sem. Lassan keresek egy nagyítót hogy jobban szemügyre vehessem az alsóneműm meg a wc papirt  nagyon gáz.
Ja és mivel a világháló magyar nyelvű részét már végigolvastam 3szor ami a tüneteket illeti - hát elkezdtem angolul és olaszul is folytatni igy találok ujdonságokat   szerintem klinikai eset vagyok.

Az egyik barátnőm maga a nyugalom szobra. Már 4 napja késik neki de vár hétvégéig a teszteléssel. Én komolyan nem is értem hogy csinálja .
Ha mind2-en terhesek vagyunk akkor napra pontosan egyezni fogunk (utolsó menzesz egy napon jött :) )

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


:D :D :D Elképzeltem a nagyítós attrakciót. :D
Hát nem tudom, mások hogyan csinálják, nyilván az idő így is úgy is megy, de hogy még nyugodt is legyen közben az ember lánya...

Nekem egyébként csak a szám jár, hiszen ha jól számolom 1 dpo-nál tartok. :D

Nagyon drukkolok, finger crossed!
babyfever2016
 
 


Babyfever, ovulációs tesztet használtál vagy nagyjából érezted az ovulációt? Voltak jó kis akciók akkor a napokban gondolom/remélem :) :)
Idáig az utolsó napokig egész gyorsan telt. Nekem most kin kb tegnap óta hogy már csak az e pár nap maradt..
Nameg a találgatás hogy mikor is nem kellene jönnie.. Ezért is jó ovulációs tesztet használni onnan 14 nap pontosan a nem várt napja ugye. De én nem használtam tesztet - szóval csak a picit ingadozó ciklusomra támaszkodhatok, ami 30-32 nap körül jár. Ha most 30 napis volt akkor holnapra nem várom. Ha 32 akkor szombatra.
Most konrétan szédülök

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Szerintem a helyedben én is vívódnék, tesztelnék már akár holnap is, de ugye közben meg ott a másik oldal, hogy csak jobb várni pár napot, hogy biztosat mutasson...
Tudod mit, ha Rád jön a tesztelhetnék idő előtt, akkor helyette mindig írj itt, majd lebeszélünk. :D

Használtam tesztet is és éreztem is, szóval igen, tevékenyek voltunk. :D
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:
Ó azt mi sem tudjuk;-)
somipiro4
Vasad
 
 


Bocsi..ez egy korábbira válasz...
somipiro4
Vasad
 
 


@littlebiscuit: Én a második és harmadik hónapban használatm ovulációs tesztet. Először 17 napra, másodszor meg 12 napra jött meg. Ennyit a pontos 14 napról. Ekkor mentem dokihoz, hogy szerintem valami nem oké. Erre közölte, hogy á, ne is számoljak, az nem 100%, hogy mindig 14 napra jön meg, és teljesen normális a pár nap ide vagy oda. Na, ezek után az ember igazodjon ki. 
De ha kibírod, tesztelj inkább szombaton. Ha 30 napos lett volna a ciklusod, akkor addigra már szép pozitívat kapsz  

Nálam a napokban megy az akció. Valahogy most nagyon pozitív vagyok 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Köszi Ecsibe & Somipiro,
Igen szombat lesz (ha nem jön meg addig és lesz egy jó nagy puff) - és ki fogom birni!!!

Ecsibe, helyes, a pozitivizmussal fel!!! nyári babák foganjatok

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ecsibe:


Akkor megy a drukk oda is! Nem is szabad máshogy, csak pozitívan. :)
Bemásolom az egyik kedvenc gondolatomat, amit egy babavárós oldalon olvastam, hátha sokaknak erőt ad:


 A „meddőség” szót töröld a szótáradból. Soha többé ki se ejtsd a szádon, és ne is gondolj rá. Ha mégis felmerülne benned a meddőség gondolata, azonnal helyettesítsd egy képpel. Képzeld el, ahogy egy fotelban ülsz, és a kisbabád a kezedben szuszog. Szinte halld a szuszogását, érezd az illatát, és hagyd hogy elárasszon a boldogság. Ezzel pozitív energiát sugárzol ki magadból az univerzumba, és a valóságban is bevonzod az életedbe a kisbabádat. 
babyfever2016
 
 


Sziasztok!

Hozzácsapódnék a csoporthoz, szívesen olvasom a fejleményeket, és mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Nekünk ugyan csak orvosi beavatkozással (ICSI) lehet babánk, de már a felkészülés folyamatában vagyunk és nagyon várjuk, hogy mikor lesz pozitív az a bizonyos teszt!
Egyébként 26 vagyok a férjem 29, még nincs gyerekünk, de hamarosan lesz! 


semmigondja
Bp.
 
 


@babyfever2016:
Nem megyek a most hétvégire, de itt Baján november 15.én lesz esküvői kiállítás. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Jó reggelt lányok,

Üdv 'semmigondja' :) Mi az az ICSI ? inszemináció? Úgy majd biztos hamar összejön az orvostudomány hihetetlen szintre fejlődött ebben az elmúlt években :)

Csajok nekem még mindig semmi barnázás. Pedig állandóan azt érzem hogy na most tuti itt van aztán semmi fehér minden. Jajj csak igy is maradjon.
Már hétfőn azt mondtam, ha kedden nem jön barna akkor az már jó jel. Kedden azt hogy csak szerdán ne jöjjön mert akkor már jók vagyunk. Ma még mindig para. De már tényleg közel a szombat. Sőt, ha az előző ciklusból indulok ki, épp a mai nap jött meg, 3 nap pöttyözgetés után. Persze már most kivárjuk a szombatot.
Görcsök hébe hóba jönnek - néha teljesen olyanok mint a menzesz érkezésekor neha pedig egész másféle érzések.. Ez már vasárnap óta 'kinoz'.

de már csak a ma és a holnap. Úgy várom mint egy kisiskolás a vakációt komolyan.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Jajj, nagyon drukkolok! Jó érzéseim vannak veled kapcsolatban! :)
Hődet méred?
babyfever2016
 
 


Babyfever nem, nem hőméröztem. Egy ideig nem is nagyon hittem benne aztán Caroline belinkelt ilyen högörbéket bejelölve mikor volt ovuláció mikor voltak akciók és mikor lett pozitiv a teszt nagyon jól elbogarásztam őket.
Egyetlen dolog amit nézek az egy telefonos applikáció (period calendar) - na hát mondjuk az nem egy nagy kiinduló pont

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Nekem a Ciklus.hu elég furán számolja a dolgokat, már ami az ovulációt illeti, teljesen mást mond, mint ami szerintem van, de ott vezetem a hőgörbém, ami most így néz ki:

http://ciklus.hu/images/diagramok/29f5e ... 81600_.png
babyfever2016
 
 


akkor van ovuláció amikor a a hő lemegy??  azt hittem akkor amikor felugrik..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


En onnan tudtam meg hogy terhes vagyok hogy meg mertem csak ugy a lazamat es atlagosan nekem olyan 35.4 szokott lenni, most meg 36,7-36,8,-36,9. De gondolom ez csak akkor szamit ha kb tudod egyebkent mennyi a testhod :) Drukkolok szerintem is pozitiv lesz a teszted. Nalam is hasonloan kezdodott :) Kitartast szombatig 

Kép
pufok
Wales
 
 


@littlebiscuit:


Úgy tudom, hogy előtte esik le, akkor azért teszteltem pozitívat mert az ovu teszt is előre jelzi, onnantól számítva 24-72(?) órán belül lesz PÉ.
babyfever2016
 
 


Az ICSI az lombik, annak is a "mesterségesebb" formája.
Sok sikert a többieknek!
semmigondja
Bp.
 
 


Sziasztok.mj ujsag? Csajok akik sorba tesztelgetnek mi a helyzet?? ;)
angyalka
 
 


Sziasztok! Caroline! Mi van veled?
Mit mondott a doki?
somipiro4
Vasad
 
 


Sziasztok csajok!

Kicsit eltűntem, mert sok dolgom volt, de most nagyjából visszaolvastalak benneteket. 

Nekem már elmúlt a menszim. A következő november 28.-án lenne esedékes...

Ez a hónap barátcserjés (második) és ovutesztes lesz. Vasárnap kezdem az ovutesztelést, kíváncsi vagyok mikor lesz, mert eddig amikor régebben csinálgattam akkor szinte mindig pontosan 14.-nap volt.

Jaj majdnem elfelejtettem gartulálni az ujdonsült kismamáknak és üdvözölni az újakat!

Mindenkinek megy a drukk, a babásoknak meg jó egészséget kívánok!



Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Sziasztok lányok,

Judydifi, ha netán nem sikerült most majd veled tartok az ovuteszteléssel (még sose csináltam) jövő hónapban.. :)
De reméljük nem lesz rá szükség és neked is az utolsó, sikeres próbálkozós hónap van épp :)

Angyalka,
Tesztelős én vagyok csak most a napokban. (holnapután)

Utána majd jön Somipiro és Mormotka ha jól emlékszem.

Pufok, köszönöm a biztatást. Már tűkön ülök.. Veled mizujs hogy vagy(tok) :) ?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Tesztet vettél már? Ha igen, milyet?
babyfever2016
 
 


haha hát van egy pár tesztem.
1 doboz x-epil sima papiros (abban 2 db van)
1 db x-epil az a jobb 'toll-szerű' vátozat.
és egy valami Medi Lab nevű.

Mind 25-ös erősségű épp most néztem meg :) Ha lett volna 10-es tuti megkisérel a vágy hogy holnap csinljam meg :D
De nem-nem, várunk szombatig. És azt a 'toll'-as xepilt fogom szerintem választani :) Az tűnik a legprofibbnak :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Aha, akkor ha már nem tesztelsz egyelőre, legalább nézegeted őket, cuki! :D
Na, akkor ebben a sorrendben legyen mind pozitív szombaton! :D
babyfever2016
 
 


Nekem elég egyetlen is, két csikocskával
Apa már kitalálta a nevét is (amugy hónapok óta dobáljuk fel a neveket de egyszerűen nem találunk olyat ami mindkettőnknek tetszik - és használható név mind olaszországban mind nálunk).
Na és ma jött egy: Márta. (ha lány lesz ..) Eddig nem voltam oda ezért a névért de most valahogy ahogy leirta párom rögtön azt mondtam, ez oké.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Van Márta nevű ismerősöm, sikeres, okos és ráadásul nagyon szép lány. :)
Egyébként nekem is volt olasz párom jó pár évvel ezelőtt. :)
babyfever2016
 
 


nahát a végén tényleg ez lesz a befutó név :)
Jajj istenem el sem hiszem holnap péntek végre. Hét elején arra gondoltam, ha péntekig kibirom barnázás nélkül akkor szupi. Csak nehogy holnap lepjen meg  Türelem-türelem-türelem. Nem könnyű ez komolyan

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok csajok,
Voltam dokinál, egyből mondta, h kezdjem el szedni legalább 1 hónapig a barátcserje kapszulát. Csinált Uh meg van vékonyodva a nyálkahártya, így az a 2,5 napos mensi normálnak tudható.... Mondta, hogy a legközelebbi késésnél várjak azért 1 hetet, ha pozitív akkor rá kb 2 hétre jelentkezzem be hozzá, hogy ne legyen túl korai.
Pedig igencsak van 1-2 tünet, na mind1. Most el is ment a kedvem az egésztől, mindenkitől folyamatosan azt hallgatom, hogy mikor lesz már gyerek(unoka család részéről). Szóval türelem csajok és kitartás. 
Judydifi nov. 28. most a kövi dátum nekem is :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Ez érdekes nálam ugyanez volt. mensi jött mensi ment, tünetek maradtak, még 4-5 napig. Unoka téma nálunk is megy. Anyósom az idegeimre megy vele. 9 én lesz elvileg pém. 23 -ra nem várom. Jajj Csajok legyünk már babások :)

szandra0408
 
 


Uh lányok,
A barátnőmnek akinek már 4 vagy 5 napja késett, tegnap megjött. Pedig már annyira biztosak voltunk benne hogy baba lesz. Nem szokott neki késni. Jobb is hogy nem csinált tesztet. Ki tudja, lehet pozitiv lett volna (próbált megmaradni de végül nem.. :( )
Lehet korai holnap tesztelnem?
De nem birom tovább. Vasárnap óta jönnek a menzeszes görcsök, folyamatosan azt érzem na most csöp csöpp valami majd irány mosdo vagy semmi vagy egy kevés fehéres/átlátszós. Idegőrlééééés.
Ma vagyok a 32. ciklusnapon.. Az a durva ha terhes vagyok akkor jövő kedden kezdem a 6. hetet :O Így jár akinek hosszú a ciklusa..

Kiscsillag / Szandra, tartsatok ki! Épp most olvastam hogy ekkortájt fogan a legtöbb baba és ők lesznek a legerősebbek legegészségesebbek mert a kismama a nyári hónapokban sok sok D-vitamint kap amiből a babának is jut bőven.
Nyári babákra fel!!!
A családot pedig valahogy küldjétek el 'melegebb éghajlatra'. Mondjátok hogy tudjátok mivel jár egy gyerek?? :D :D haha nyilván a felmenők igen elég jól :D

Nálunk még nem beszédtéma, anyum szerintem csak sejti hogy próbálkozunk mert pont tavaly Karácsony tájt kérdezett rá mikor szertenénk és mondtam hogy az év második felében talán. Ravaszan megkérdezi néha hogy mikor jött meg .. :D Most Karácsonyig kamuzhatok (ha most összejött akkor épp Karácsonykor leszünk 12 hetesek akkor gondoltam nagy körökben kihirdetni :)


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@somipiro4: Hogy vagy? Bìrod még türelemmel? :)
@littlebiscuit: Nagyon drukkolok neked! Holnap tesztelsz?

A babások hogy vannak? :) Tünetek, doki?

Én mostmár még tanácstalanabb vagyok...
Ha az előző 35 napis ciklusal számolok, akkor most volt ovu hét elején, mensi nov.18.
Ha 28 napossal, akkor múlt héten kellett lennie ovunak és a nemvárt nov.11. Na már most...ha a feltételezett múlt heti ovut nézem, akkor az összebújások meg voltak a megfelelő időben. Tegnap volt a 9.dpo, és egy héttel a nem várt előtt. Ahogy utána olvastam, beágyazódás az együttlét után 7-9 nappal van, mensi előtt egy héttel. Tegnap este véreztem...világos piros szìnű volt. Ma még semmi.
A doki azt mondta, a polip miatt előfordulhat vérzés szex után, de olyan volt már és nem ennyi volt és nem ilyen szìnű. Szerintetek reménykedjek???
marmotka
 
 


Mormotka, abszolut.. Nagyon jó időben érkezett ez a vérzés pontosan ahogy a nagykönyv is irja.
Ezek szerint egy hét mulva jöhet a teszt.

És, igen köszi kérdésed holnap reggel teszt :)  Alig várom..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ja és a hőm az utóbbi napokban 36.6-36.8 között mozog.
marmotka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?