Új privát üzeneted érkezett!

@ecsibe:


Sajnálom! ne szomorkodj, következő hónapban, remélem sikerül, én még izgulok!

szandra0408
 
 


Pufok nagy-nagy gratula!Milyen ügyik vagytok hogy elsőre sikerült!
Ecsibe sajnálom hogy megjött,fel a fejjel új hónap,új lehetőség!
Mi csütörtökön megyünk először a meddőségis dokihoz!Kitartást csajok!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Csajok kicsivel több mint egy hét múlva kiderül nálam is hogy mi a szitu. Párom szerint tuti terhes vagyok mert hogy sokkal érzékenyebb vagyok a szagokat se nagyon bírom. :) Tegnap is bátyámmal kicsit összezörrentünk és rögtön elsírtam magam pedig nem szokásom egy kis semmiségen sírni. De a hányinger has szúrka elmúlt vagy csak ritkán jelentkezik. Szóval nincs mese maradt a várakozás.
Kiscsillag, Szandra szorítok hogy nektek is pozi legyen a teszt.
Pufok gratulálok.
Ecsibe ne szomorkodj lehet ez a hónap sokkal sikeresebb lesz. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

 
 

@Ritus:
Nem akarsz tesztet csinálni? Én szerdára nem várom, remélem baba lesz :) Szombaton babfőzeléket csináltam 3szor is ettem annyira kívántam, tegnap meg ránézni nem bírtam amíg férjem evett ki is mentem a konyhából mert elfogott az émelygés.
Szandra nálad még mindig semmi?
Ecsibe fel a fejjel, új hónap új esélyek :)
Többiek? Ki hogy van?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Ecsibe,
Nagyon sajnálom de fókuszálj a következő hónapra!!
Nekem most van egy új stratégiám (na jó még csak egy 'nem várt-érkezést' kellett 'túlélnem..).
Habár nagyon szerettem volna hogy szeptemberben sikerüljön, mert imádtam volna ha júniusi baba lesz. Imádom a juniust meg aztán szerintem a legideálisabb, nem kellenek a nagy hasra a meleg ruhák, de még kánikula sincs.
Dehát az élet nagy rendező. Már most július lesz ha ebben a hónapban jön össze. Vagy augusztus ha a következőben. De sebaj. A stratégia hogy megpróbálom megtalálni ebben is a jót. Így ha júliusi lesz, Rák lesz, ami egy jó kis nyugodt, szentimentális jegy. Ha júliusi vagy augusztusi lesz, el lehet még menni egy kis mini vakációra junius elején, szabadon - utoljára édes kettesben (legalábbis gey időre :D ) , a munkát már letéve.
Persze apróságok mit számít milyen csillagjegy lesz, meg hány fok lesz amikor szülünk. Nem is ez a lényeg hanem hogy pozitivizmust vigyünk ebbe az egészbe..

Én már fogalmam sincs hol járok. Néha olyan altesti kisebb fájdalmaim vannak ami megkérdőjelezi hogy nem-e most volt az ovuláció. Naptár szerint szombaton volt. Na én pont aznap nem éreztem semmit. Csütörtök-péntek igen kis görcsöcskéket. Meg tegnap. Szóval ma biztos együtt leszünk még (nameg azután is persze csak lehetséges hogy még a ma fontos..).

Aztán november 7 lesz a nem várt napja. Szombat, így szerencsére párommal együtt tesztelhetünk majd, hacsak be nem kopogtat a mikulás - ahogy e hónapban is 2 nappal korábban

Képzeljétek, van egy barátnőm akik szintén most kezdtek el próbálkozni. Egy napon jött meg mindkettőnknek október elején. Így ha netán mindkettőnknek most jött össze akkor napra pontosan egyszerre fogunk haladni a hetekkel :) Hihetetlen lenne :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@kiscsillag201:
Kibírom ezt a kis időt. Én jövőhét szerdára nem várom. De ahogy a nőgyógyászom mondta a türelem babát terem :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Aranyosak vagytok! <3 Már kicsit jobban vagyok. Illetve lelkileg. Mert fizikailag padló. Úgy görcsöltem tegnap egész nap, és éjaszaka is, mint még soha. Kiegyenesedni sem tudtam.   
Viszont elkezdtem szedni a barátcserjét. Ha másban nem, remélem a rémes tünetek enyhítésében segít.
Meg nagyon foglalkoztat egy számomra új dolog. Az Inofolic. Halott valaki róla?

@ritus922:Szerintem tuti baba van a dologban. Nagyon erős vagy, hogy kibírod a tesztelést!


@kiscsillag201:Szorítok nagyon. Bíztatók a tünetek!


@littlebiscuit: Az én barátnőm is most vágott bele a kistesó projektbe. Nála van egy kis gond, de már kapott rá gyógyszert, úgyhogy reméljük még idén össze is jön neki.

Szandra, Kiscsillag jelentkezzetek ahogy van valami hír! Megy a sok-sok pozitív energia!


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Nagyon izgis ez a topik....

Én péntekre nem várom, de a mellem néha majd leszakad. Szokott menszi előtt, de remélem most más miatt fáj.

Én szombatra időzítem a tesztelést, ha esetleg addig nem jönne. Ez a pár nap telik mindig a legnehezebben....

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Sziasztok! Én most kétségek között vagyok, olyan érzésem van tegnap óta mintha ömlene a vér belőlem, de semmi. Illetve nem semmi, mert a betéten nagyon gyenge barnázás( foltok) látható, a papíron, meg nagyon halvány rózsaszín cucc, de olyan nyálkával együtt, mint pé-nél, fura. Viszont nem erősödik, tegnap óta. szóval tapasztalt ilyet valaki?

szandra0408
 
 


Sziasztok Lanyok! Hat tegnap volt itthon egy kis siras. Haza ertem munkabol gondoltam lefekszek aludni mert hulla voltam. 2 ora mulva felkeltem elmentem wcre es ahogy megtoroltem magam veres volt a wc papir. Olyan erzesem volt hogy mindjart megjon. Szoval en el is konyveltem hogy akkor en most vetelek. Be raktam egy betet is. Reggel felkeltem es mentem wcre de mar nem volt ver se a beteten se a wc papiron. Aztan azota megint rendes folyasom van. Nem tudom mi lehetett ez. Remelem nincs semmi gond. Azt olvastam valahol hogy az 5. heten elofordul verzes ami lehet attol is hogy megkapaszkodik a baba. ANgliaban elek szoval itt meg varnom kell az ultrahangra a 12.hetig, de megprobalok keresni valami magan dokit. Reggel azert megcsinaltam a tesztet is ami erosebb mint a multkori. Probalom pozitiv iranyba terelni a gondolataimat. vigyazzatok magatokra mindannyian  ja es akkor csatolom a kepet az 1 teszt 4 nappal a nem vart utan a 2. 6nappal a nem vart utan keszult
pufok
Wales
 
 


pufok
Wales
 
 


 


@pufok:


Tök jó! ez bizony láthatóan pozi. én már nem tesztelek, mert csináltam egy nagy halom negatívat


szandra0408
 
 


Pufok: Ez nagyon szép pozitív  De jó, de jó! 

@szandra0408: Te hogy vagy? Ha nem jött még meg, ne add fel. Lehet kicsit korai még a teszt, majd egy hét múlva már szépen látszik! Tarts ki!





Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


 


@ecsibe:


 Furán, nem értem az egészet, rendesen nem jött meg. picit feljebb írtam részletesen :)


szandra0408
 
 


@pufok:


Szerintem tujti nincs baj, mivel látszik a teszten is, hogy szépen erősödik. Sógornőmék is kint laknak Londonban, sztem elmehetsz dokihoz Ő a 8. héten ment el és csináltak UH-t is a korházban neki. 

@Szandra: 
Szerintem reggel első pisivel csinálj tesztet ha tudsz.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Senkinek nincs ötlete mitől lehet ez?


szandra0408
 
 


@ritus922:


Szorítok nagyon. Tényleg nagyon türelmes vagy. 


@littlebiscuit:


én hiszem, hogy egy baba akkor érkezik, amikor érkeznie kell. Ember tervez Isten végez! Jönni fog a baba, amikor eljön az ideje. Miért ne jönne :) 

@pufok:


gratulálok a pozitív teszthez. Én is teszteltem egyet ma is a 26. dpo-n és mindkét csík egyformán erős lett. Nagyon jó érzés látni. 


@judydifi:


Szorítok, hogy kétcsíkot láss szombaton! +++++++++++++++++


@szandra0408:


ha nem jött meg rendesen ez lehet terhesség jele, illetve hormon zavar. De azért maradjunk annál, hogy babás vagy. ++++++++++++++++


@ecsibe:


Sajnálom  hogy megjött. Kitartás! én nem ismerem az inofolic-ot. De ha te tudsz róla valami jót, oszd meg, hátha másoknak segít. :)

Nekem ma kezdődött a hányinger. Pedig mindig a 6. hét betöltése után szokott jelentkezni. MOst járok a 5+4 hétben. Egész nap hányngerem van és furcsa ízű nyálam van. Nem csodálkozom rajta, minden terhességemnél így szokott lenni. CSak most talán kicsit hamarabb. 








Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Köszönöm és reménykedek tovább. Holnapra csak el mozdul valamilyen irányba, ha nem irány a doki

szandra0408
 
 


@caroline4:


Köszi igyekszem türelmes lenni, de nem mindig megy. Minden reggel úgy kezdek, hogy most csinálok tesztet, de szerencsére mindig erőt veszek magamon. Most már ez a kicsivel több mint egy hét hamar el fog menni. :) Most csütörtökön mész uh-ra igaz? :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@szandra0408:
Sok helyen olvastam, hogy ilyenkor még normális lehet egy kis vérzés. Mindenképpen várj egy-két napot. Aztán, ha nincs változás, teszt. Csak pozitívan :-)

Inofolic egy étrend kiegészítő. Jellemzően pcos-nak ajánlják, rendbe teszi az inzulint, de a fogantatást is elősegítheti. Még elég új cucc Magyarországon. Vegyesek az érzéseim. Egyrészt, ha tudnám, hogy ezzel tutira összejön, egy másodpercet nem gondolkodnék rajta ( pedig elég húzós ára van), másrészt semmi alapvető problémám nincs a ciklusommal, és fogalmam sincs, hogy ha kipróbálnám nem csinálnék e vele inkább gondot. Szóval arra jutottam, hogy egyelőre 5 hónapnál tartunk, ha januárig nem jön össze, akkor újra megfontolom a dolgot. Addig bízok a természetben.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok,

megmutatom mit olvasgatok esténként az utóbbi időben. :)
babyfever2016
 
 


Szép jo reggelt mindenkinek.!! Nagyon tetszenek az íràsaitok, h mindent megbeszéltek. Mi szept elejétöl próbàlkozunk,màr 2x jött aminek nem kellett volna.. most szombatra nem vàrom.. de pàr napja gyenge alhasi görcseim vannak időközönként, ami nekem sose szokott mensi előtt,sőt még közbe sem nagyon.. nem h jo pàr nappal előtte..nah meg puffadàs.. bàr az szokott lenni előtte..;/ de remelem ezek a görcsök most jót jelentenek. :) Ti mit gondoltok??
angyalka
 
 


Szép jo reggelt mindenkinek.!! Nagyon tetszenek az íràsaitok, h mindent megbeszéltek. Mi szept elejétöl próbàlkozunk,màr 2x jött aminek nem kellett volna.. most szombatra nem vàrom.. de pàr napja gyenge alhasi görcseim vannak időközönként, ami nekem sose szokott mensi előtt,sőt még közbe sem nagyon.. nem h jo pàr nappal előtte..nah meg puffadàs.. bàr az szokott lenni előtte..;/ de remelem ezek a görcsök most jót jelentenek. :) Ti mit gondoltok??
angyalka
 
 


Sziasztok Lányok,

Annyira sok van még hátra (10 nap) a tesztelésig. Most furi altesti görcsöket érzek. Nem is görcsök, inkább mintha egy enyhe izomláz lenne.. De nem mindig csak időről időre jön ez az érzés.
Persze az első hónap csalódása után megfogadtam hogy nem dokumentálok tüneteket. Ha késik, majd a teszt megmondja :)

Angyalka,
Üdv itt.
Látod nekem is ilyen kis alhasi görcseim vannak (neem, nem vizslatok tüneteket :D ), de mondjk te közelebb vagy a piros napokhoz ez lehet az is. DE, tényéeg rengeteg helyen olvastam és egy barátnőm is megerősítette - amikor terhes lett, a piros napok közeledtével egy az egyben olyan görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Szóval cseles a természet. Szurkolok. Ha nem jön meg szombaton tesztelsz is?

Caroline, jobbulást a tünetekkel (persze, hogy ilyen korán jönnek megintcsak azt tudom mondani hogy ikrek lesznek :D ).

Pufok, azóta minden rendben? Szép pozitiv a második teszted :)

És mindenkienk aki várakozik, KITARTÁS. A napok telnek így is úgy is, csak mi érezzük ólmosabbnak a várakozásban.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ma megérkezett a vateráról rendelt ovu-tesztem. :) 50 db, 3000 ft.
A ciklus hányadik napjától érdemes elkezdeni?
babyfever2016
 
 


Sziasztok!

Babyfever:Hány napos a ciklusod???Én már tudom ha jön a nyák, kezdhetem a tesztelést!Az, amúgy általában 11-12 napon jön nekem!

Angyalka én is szombatra nem várom!!!Hajrááá nekünk!!!!! :lol:

Ecsibe:Én ittam az inofolicot, de sajnos nem történt semmi!Ez nem azt jelenti, hogy másnak sem segít, sőt nem egy fórumos barátnőmnek az segített! ;-)
Ártani nem árt!!!!!

Szandra:Kitartást!Még van remény!!!!!!

Mindenkinek szorítok! Puszii!

"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


Na sziasztok :) pár napja már írtam, nekem még 5 napom van a nemvártig, most rendeltem netről egy csomó terhességi tesztet :D több fajtát valami egens és one step, 10-est is 25-öst is vegyesen. elvileg két nap és meg is jön. Jó érzésem van mert nem görcsöl úgy a hasam mint szokott. Nekem előtte már egy héttel fájdogálni görcsölgetni szokott, most semmi. Viszont 2 napja viszketnek a mellbimbóim  ez elég fura  de nem akarok belemagyarázni semmit sem. Kicsit ingerült vagyok, és lusta és állandóan pisilek. Kíváncsi vagyok :)
nikucika
 
 


Sziasztok csajok,  angyalka üdv itt. 
@Szandra: Van vmi fejlemény, változás, Nekem elvileg holnapra kellene (nem) megjönnie, de sztem csak pénteken vagy szombaton fogok legkorábban tesztelni. 
@Nikucika, eszanita:  Kitartást csajok,  Ritus neked is már nem sok van hátra :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok mindenki.!! Igen Littlebiscuit,ha szombaton nem jon ami ne is jojjon, csinalok egy teszet..az a baj h turelmetlenek vagyunk, de hat nah. En alapbol ilyen vagyok. Mindent mar azonnal. :D de remelem telleg nem a menszi tunetei vannak most nekem.. bar ilyet h ennyivel hamarabb telleg nem szoktam gorcsolni. ;/
angyalka
 
 


@eszanita:


28-29 napos, de még sosem használtam ilyen tesztet. :)
Annyifélét olvastam, hogy ha megjelenik a nyák, akkor már el lehet kezdeni az akciózást is, más csak a tesztelést kezdi olyankor... persze tudom, ahány ember annyiféle szervezet. :)
babyfever2016
 
 


Igen hajra nekunk eszanita.. es persze mindenkinek.!!! :) :-) <3
angyalka
 
 


@babyfever2016:

Amúgy igen!Szerintem kezdj el a 11. napon!Azt tudod hogyan kell?Mármint hogy délután stb...?
Sajnos nekem már elég időm volt kitapasztalni!3.-4. nyákos napomon van pém!

"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! :) Mindenkinek nagyon drukkolok!

Babyfever2016: Én a 11.napon szoktam elkezdeni a tesztelést mindig ugyanabban az időpontban délután, kb a 3.napon már két csíkos szokott lenni... Remélem most a terhességi teszt lesz két csíkos! :) Szombaton kiderül.

Angyalka: ugyan úgy vagyok, mint te. Nekem sem szokott fájni a hasam már csak akkor mikor meg is jött. de most én is görcsölgetek, meg úgy érzem hogy van hasam...Nekem pénteken lenne esedékes, és szombatra időzítettem a tesztelést, ha esetleg nem jönne meg.


Littlebiscuit: hidd el elrepül az a 10 nap! csak nyugalom. én is görcsölgetek...

Kiscsillag: holnap csinálj tesztet, mert már nagyon izgulunk érted! sorba megyünk...hihi. Először te, aztán én, és sorba a többiek... Ki van még aki mostanában nem várja? Mondjuk egy héten belül?


Szandra: azóta mi újság? valami fejlemény?

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@kiscsillag201@szandra0408: Hogy vagytok?


@eszanita: Köszi az infót.  Ezt az évet még megvárom. Ha eredménytelen lesz, akkor januárban kipróbálom az inofolicot.

@littlebiscuit: Ez olyan nehéz. Én is mindig mondogatom, hogy most majd nem figyelem annyira magam, hogy ez a görcs most mi lehet, vajon most más vagy ugyanaz. Mégis mindig, ha van valami, vagy ha nincs, akkor is eszembejut, hogy na, ez most azért, mert... Lehetne egyszerűbb dolog is ez a baba kérdés. 


 


 


 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@judydifi:


Nekem jövőhéten szerdán kell megjönnie, de remélem helyette kapok egy két csíkos tesztet. :)

@kiscsillag201:
Holnap fogsz tesztelni? Nagyon szorítok, hogy pozitív legyen a teszted.

Én most egy kicsit érzelmesebb időszakon megyek át. A párom munkahelyet vált, de az is egy kicsit bizonytalan így nehéz bármit is tervezni. Tegnap is egész nap olyan síros hangulatban voltam és ma is. Nehéz lesz így kibírni ezt az egy hetet.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


én ebben a hónapban egész véégig így voltam... szinte egy kis hülyeségen is képes voltam elsírni magam.
Remélem már elmúlik, mert már nagyon unom 

Az az egy hét már semmi.
Akkor csak várunk és várunk... nem jó ez a tehetetlenség!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Sziasztok Csajok :) 
Jelentem egyenlőre SEMMI nincs :D Szombatra terveztem csak a tesztet, de lehet ha kapok 10-es erősségűt akkor veszek és csinálok holnap. Csak nem akarok negatívot látni, inkább várok.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Hello Lányok,

Már a páromra is átragadt a 'hátha ez egy tünet' mánia :D
Tegnap este már a filmen végig aludtam ma reggel pedig alig birtam kikelni az ágyból. Kérdezte minden OK? Mondtam, persze persze biztos csak az óraállítás, kevesebb fény vagy nem tudom. Erre ő: Vagy talán valami más..? :) :)

Na itt a kis aktuális összesítés:
-Kiscsillag, te vagy akkor az első tesztelő :)
-Angyalka szombat
-Judydifi szombat
-Nikucika - november 1 kb ?
-Ritus jövő hét szerda
-És én zárom a sort november 7 jövő szombattal.

-Szandra - kimaradt menzesz kis barnázás, ujabb teszt??
-Ecsibe mikor lesz a következő nem várt? Szerintem addig is csak szorgosan, mert annyi de annyi olyat hallani hogy az ovuláció nem is akkor volt amikor kellett volna.. Mi is így teszünk 2 napnál többet soha nem hagyunk ki (ez akkor is így volt amikor nem babára ment a játék :) )

Ha kihagytam valakit sorry! Adjátok hozzá magatokat :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Hali. Igen Judydifi szomatra nem varom.. es vasarnap ota minden nap foleg estere gorcsolgetek,es melle puffadok. Semmi elofolyas, ami mensire utalna. Fardtsag az van, emelyges, es almossag. Nagyon remelem h telleg nem jon szombaton.. es utanna se. :D
angyalka
 
 


Na csajok vettem egy 10es és egy 25ös erősségű tesztet, reggel megcsinálom :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kiscsillag megy a drukk! Izgulok èrtetek! +++++++++++++ aNekem hètfő óta van ez a hányinger.... Holnap megyek első vizsgálatra. :-P

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Most lehet bambulinak neztek,de mi az h 10 es meg 25 os erossegu teszt?? :-o :roll:
angyalka
 
 


H Mennyire elorehaladott a terhesseget mutat ki??
angyalka
 
 


H Mennyire elorehaladott terhesseget mutat ki??
angyalka
 
 


Angyalka: a szervezetben lévő Hcg szintet jelzi, a 10 es az már az elmaradt mensi napján is kimutatja ha terhes vagy míg a 25ös lehet h csak pár nap késés után.
Egyelőre várok, a holnapi napot kivárom sztem, ha nem jön meg péntek reggel megcsinálom a 10est.

Caroline holnap várunk a hírekkel :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Koszike. :)
angyalka
 
 


Sziasztok! Igen én November 1 re nem várom és van egy olyan érzésem, hogy nem is fog jönni... az én kis pattanásnyi melleim emberi méretet öltöttek :D Ilyet még sosem láttam. Mármint melleket a tükörben  bizakodó vagyok  Kiscsillag drukkolok én is a pozi teszthez
nikucika
 
 


hahaha szerintem itt már lassan mindenki terhes lesz :D Éljen az optimizmus!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: November 20-ra nem várom. Hol van az még :( De addig is nagyon szorgosak vagyunk  Kétnaponta összebújás, meg mindig, amikor megjön az "ihlet".

Drukkolok Kiscsillag! Meg persze a többieknek is. Gyertek és írjatok!
Szandra nagyon eltűntél! Mi a helyzet veled? 


Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Jaj Kiscsillag csináld már azt a tesztet!!!! nagyon izgulunk érted!

Nekem még 2 nap.... :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?