Új privát üzeneted érkezett!

Majd egymást támogatjuk akkor csajok :D 

Littlebiscuit, oreosmilka Ti hogy vagytok? Ritus mikor csinálsz tesztet?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok bocsi hogy így eltűntem de szombaton tartottuk a párommal az eljegyzésünket. Péntektől két új tűnetet írhatok fel a listára. Gyakori pisilés plusz nagyobb étvágy. Most is hányingerem van de a hasam úgy korog hogy csak na. De ha kajára gondolok rosszul vagyok. Meg mostanában hajnalban is felkelek pisilni ami eddig nem volt. És ahogy felkelek rögtön jön a hányinger.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@kiscsillag201:
Nem tudom még hogy mikor tesztelek. November 4 még messze van. Lehet majd előtte egy kicsivel. Te mikor tesztelsz? :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

 
 

Nekem ma kell hogy megjöjjön!Most teszteltem de sajnos negatív! :cry: Nagyon nem akar összejönni a harmadik babónk!El vagyok keseredve!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Kiscsillag, Szandra!
Én 24-re nem várom. De most abszolút nem vagyok bizakodó.
Tüneteim nincsenek, illetve azt PMS is okozhatja, úgyhogy igazából nem élem bele magam.
Előző hónapban fájtak a cicieim, meg is nőttek, jó nagyra, hányingerem volt vagy 2 hétig mensi előtt, és szédülgettem. Aztán mégis megjött.
Most nincs hányinger, a cicim fájdogál, de nem olyan vészes, nagyobbak is. Viszont ami új, hogy teljesen kipattogtam. Olyan csúnya az arcom, mint még soha. Nem tudom, hogy mitől van. Lehet még a fogamzágátló zavar be így 5 hónap után? Ötlet?
Szorítok mindenkinek, hogy hónap végén sok-sok pozitív tesztünk legyen!
Babások, hogy vagytok?

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe: Szerintem épp azért vagy kipattogva mert ürül ki a gyógyszer, én is amiót nem szedem (8 hónapja már) azóta folyamatosan, igaz csak mensikor, de most már 1 hónapja mindig és jönek elő az újak is. 

@Ritus: Neked pedig elég gyanúsak a tünetek :) Lehet érdemes lenne egyet csinálnod, egy nagyon értékeny tesztel nem?

@Moncsika: Szerintem várj még 1-2 napot, hátha késöbb jött össze a babó és azért negatív még, ne add fela  reményt. Mióta próbálkoztok?

Én szerintem csak az esedékes napon fogok tesztelni, ha nem jön meg.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Kiscsillag201 március óta,de május 27.-én volt pozi teszt de sajnos elhalt!spontán kiürültem júli15-én indult meg!Azóta két mensim volt,most remélem nem lesz harmadik!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Sziasztok!
Végigolvastam az össsszes hozzászólást, egyenként izgulva mindenkiért, számolgatva a napokat, várva a következő posztot a jó hírrel! Vigyor Gratulálok mindenkinek, aki "zebrásodott", a többiekért izgulok tovább. Vigyor
Ami engem illet, bár januártól terveztük indítani a projektet, készek lettünk volna ezt sutba vágni, hiszen ezen a 2-3 hónapon már nem múlik semmi, és nem is biztos, hogy hipp-hopp sikerül is (bár jó lenne Vigyor), de aztán a hétvégén lebetegedtem, elég erős antibiotikumot kaptam, úgyhogy marad mégisscsak az eredeti verzió.. csak már nagyon türelmetlen vagyok. Mi lesz akkor, ha már én is számolgatni fogok?! Vigyor
Hát ennyi, olvaslak Benneteket továbbra is szorgalmasan, szép napot Lányok! Vigyor
babyfever2016
 
 


@kiscsillag201:

Sziasztok! Nekem a tünetek nem nagyon jelenkeznek még. Talán pisilni gyakrabban járok. Néha húzódik a méhem, és ennyi. 

Jövőhéten megyek dokihoz és az első uh-ra. Remélem már lesz szívhangja a babónak. 


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok! Szeretnek csatlakozni a csoporthoz hat ha igy tenyleg hamarabb ossze jon a baba. Nekunk ez az elso probalkozos honapunk. okt.6.an volt peteeresem akkor egyutt is voltunk es 20.an kene megjonnie. Ugy hogy szoritsatok ertunk hogy holnap ne jojjon meg. Annyi a tunetem hogy nekem is szoktak lenni pms tunetem mar legalabb egy hettel menzi elott (mellfajdalom) most viszont nem volt semmi. Mindjart megjon erzesem van egyfolytaban. Kuldjetek a pozitiv energiakat hogy sikeruljon. Es kitartas mindenkinek :)
pufok
Wales
 
 


@babyfever2016:


Szia! Jaj, de aranyos vagy. Mielőbbi gyógyulást és hozzatok össze egy karácsonyi bébit. Akkor Szeptemberben már szülhetsz is. Így voltam én a 3. gyermekemmel, aki december 25-én fogant. Olyan jó volt újév után pár nappal pozit tesztelni vele, 4 hónap próbálkozás után :) 

Sok sikert! Jó egészséget! A folsavat még azelőtt szedd, hogy belevágtok! Én a gravidát egy hónappal a tervezett próbálkozás előtt kezdtem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@pufok:


Nagyon szorítok innen a távolból! +++++++++++++++++++++++++++ sok sok energia, hogy pozi legyen a teszted!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@kiscsillag201:
Nem merek tesztelni talán majd csak a jövő héten előbb biztos nem. Ma mondjuk furi volt mert a gyerekeknek a bölcsiben főztem virslit és úgy megkívántam pedig nagyon utálom a virslit még a szagától is rosszul vagyok de most még az se. Szóval passzolom a dolgot. Lassan fog letelni ez a két és fél hét :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Csajok! Ma délelöttől úgy fáj a derekam vagy a csípőm vagy nem tudom mim  Most a hasi tünetek nálam abbamaradtak, volt egy 5 percig tartó méh szurkálás, de most jobban fájt mint szokott, és utána elmúlt. de a derekam... lehet beágyazódástól?

szandra0408
 
 


Sziasztok.

Nalam meg tartanak a piros napok, bar mar egyre enyhebb. Merem a homet reggelente, az elso ket naphoz kepest ma egy tized fokkal tobbet mertem. Ez mar haladas. Az alap a 36.5 hosszan telnek igy a napok.
oreosmilka
 
 


Nekem sajnos meg jött!Kitartást csajok,egyszer.csak nekünk is sikerűl!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Sziasztok remélem nem bánjátok, ha csatlakozom hozzátok, 23 éves vagyok, ez a második próbálkozós hónapunk, mindíg megérzem, hogy mikor van peteérésem, tegnap azért, mert elbizonytalanodtam, vettem egy ovu tesztet és ez igazolta, hogy jót érzek :D November 2-ára nem várom. Legyen szép napotok! :)
nikucika
 
 


Sziasztok lányok,
Kicsit elvesztem - köszönöm Kiscsillag láttam hiányoltál is :)
Megvagyunk - csakhát, sajnos picit megfáztam :(
Vagyis, tudom mi hozta ki a torokfájást, egy tegnapi meetingen nagyon nem mondtam ki a magamét. Ez ilyen mentális dolog én nagyon hiszek ebben.
Most iszom az aspirin c-t meg a teákat mézzel.
Pont most van a napokban a peteérésem amugy.
Nem is tudom hogy lesz-e erőm 'babán dolgozni'. SZomorú is vagyok most emiatt. Úgy tervezgettem hogy majd most ebben a ciklusban szuperjókat akciózunk. Erre, ha valami lesz akkor hát ilyen 'megerőltetem magam de közben tök szarul vagyok' dolog :(
Nem szeretném elszalasztani a hónapot :( Remélem gyorsan meggyógyulok.
De ha nem jön össze októberben sem (tudom nem szabad igy hozzáállni) akkor novemberben a pataérés körül szabit fogok kivenni.
A hülye munka és a stressz az oka mindennek :(
Bocsi a hisztiért lányok.
Azért küldök ám pozitiv két csikos energiát nektek

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


pataérés :D hát ezt jól elírtam

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Teljesen igazad van a stresszel kapcsolaban sajnos :( Torokfájásta, ha tudnál szerezni köménymézet az nekem 2 nap alatt teljesen rendbe tette  a torkom! :)


 


 Én elég furán érzem maagam, máskor egy héttel mensi elött már a melleim leszakadnak, de most nem fájnak egyáltalán, a mellbimbóm érzékenyebb de nem fáj, hasi görcsök vannak, mindjárt megjön érzéssel. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz, bizakodó vagyok! :)


szandra0408
 
 


@littlebiscuit:
A torokfájásra azt mondják hogy a mézes foghagyma is jó. Bár én nem próbáltam még de a párom igen és neki segített.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


Te hogy vagy?

szandra0408
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Szandra0408 lehet most az hogy nem fáj a melled, hátha jót jelent... :)

Littlebiscuit, biztos jót tenne neked egy kis pihenés, relaxálás, nem csak a torokfájásra, hanem a lelkednek is :)

Nikucika, akkor te is csatlakozol az október végi, november elejei izguláshoz. Vagyunk egy jó páran már, akik izgulni fogunk... :)

Nekem elmúltak a tüneteim, amik voltak, nem tudom jelen pillanatban ez most jó vagy nem jó. Jövő hét péntekre nem várom, aztán majd kiderül.
Mindenesetre felkészültem terhességi tesztekből meg ovutesztekből, ha esetleg ez a hónap nem lett volna sikeres. De hátha...

Kitartást mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi:


Én nagyon szorítok, hogy babás legyél! Reénykedek én is! Nálam 25 én vasárnap kiderül! jó hosszú lesz ez a hét :D

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Hidd el pikk-pakk elrepül, már kedd van...
Akkor csinálsz tesztet?

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Akkorra nem várom! Tesztelni csak akkor fogok ha késik. :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:
Jól vagyok. A hányinger, hasgörcs, derék fájás, fáradékonyság, sűrű pisilés, hangulat ingadozás még mindig megvan de majd csak jövő hét végén tesztelek legkésöbb előbb bizti nem. Hosszu lesz ez a kis idő.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


Szerintem is! Ez a legrosszabb várni, kétségek között :( A derékfájás engem is bosszant. Képzeld úgy néz ki én meg felfáztam :( Na de nem panaszkodok, kibírjuk már ezt a kis időt 

szandra0408
 
 


Sziasztok csajok :)
Nekem is sikerült megfázni szombaton ablakpucolás közben, vasárnap este már éreztem a torkomm, hogy kapar. Ma bementem gyógyszertárba, hogy vegyek vmit ami télire is jó lesz, direkt úgy akartam kérni amit terhesen is lehet. Közölte a gyógyszerész ő, hogy semmit, azt max orvos mondja meg. Igyak langyos sós vizet torok fájásra, ha terhes leszek... Vicce skicsit szerintem. Én 1 hete nem bírok hason aludni mert annyira nyomódik és kényelmetlen úgy. nem tudom miért, ötlet?
Jobbulást mindenkinek, 
@Littlebiscuit: kalapkúra gyorsan vagy meleg méze spálinka az tuti jót tesz és a kedv is megjön :) Én nem merek inni hátha... :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@caroline4:


Nagyon köszi! :) Folsav, magnézium és méhpempő, ezek mennek nálam. :)
Nem lenne rossz egy pozi teszt új év alkalmából, sőőőőt! :)
babyfever2016
 
 


A franc.... kitörlődött amit eddig írtam.

Szóval tanácsot szeretnék kérni.

Kértem időpontot szakrendelésre egy körzetes nőgyógyászhoz. Éééés, csak nov. 11-re kaptam időpontot. A legrosszabb, hogy ő még csak nem is uh-on vizsgál, hanem csak kézzel. Uh-ra újabb időpontot kell kérjek majd miután ő adott beutalót rá. Nov. 11-én én már 8 hetes leszek. Hogy bírjam ki addig? Dolgozni járok, addigra már tuti lesz hányingerem is, pedig addig nem akarom elmondani senkinek a munkahelyen, amíg nincs róla orvosi papírom. 

Vaaagy a másik lehetőség, hogy elmegyek egy kórházba, ahol a húgom szerint nem kell előjegyzés és még aznap meg is uh-oznak. Akkor pont mehetnék ősziszünetben, mikor nem dolgozok ( suli a munkahelyem). Így már a 6. hétben elmehetnék.

Vaaaagy. Magándokihoz menjek? 3 gyerekem van, de sose voltam magándokinál. Mennyibe kerülne egy terhességmegállapítás és uh magándokinál? És utána muszáj lenne hozzá járnom, vagy nem jár kötelezettséggel? 


Segítsetek, mit csináljak?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Én elmennék magán dokihoz. Nem kell utána hozzájárnod és ha más nem legalább már papír lesz a kezedben róla. Itt Baján az én orvosom a sima vizsgálatért 6000ret kér az uh plusz 3000. De ez orvos függő. Elvileg ha tudsz telefonszámot akkor megtudod kérdezni.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


köszi, utánanéztem honlapokon. Itt egy komplex vizsgálat (manulális, uh, kolposzkópia, írásos lelet, rákszűrés) 12.000 Ft-ba kerülne. Nem semmi, igaz? 
Amúgy jólesne hogy figyelmes lenne, és körültekintő. 

Bár a körzetes szakrendelésen  is az uh-os nőt nagyon dícsérik, nagyon odaszánja az időt az ember lányára és nem futószalagos mint a kórházban és a klinikán. Lehet csak kivárom a 8. hetet és odamegyek tök ingyen. 

A kórházba azért nem mennék szívesen mert rossz élmény fűz oda. 

Szóval szerintem csak a körzetes marad....





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Én biztos nem bírnám kivárni, de az tuti mire odakerülsz már szépen lehet majd hallani a kicsi szívverését. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


hát ez az, addig olyan rossz hogy nem tudom, hogy minden rendben van-e. Ha a 6. héttől elkezdődik a hányingerem, mint a korábbi terhességeimnél mindig, akkor az egy jel lesz, hogy minden oké odabent a pocaklakóval. 

Viszont tényleg jobb látni egy 8 hetes magzatot, mert már vannak méretei :) és már ha jól tudom kis végtagkezdeményei is vannak. Míg a 6. héten kérdés, hogy látni-e a kis szívverését vagy sem. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@Caroline: igaz, hogy még 3 hét de szerintem várd ki :) Amúgy csajok kinek mi a véleménye, mikorra érdemes bejelentkezni dokihoz pozi teszt után? Korházat én nagy ívben kerülöm csak ha muszáj akkor megyek oda, de amúgy magánba fogok járni. Nálunk Uh 6000Ft, Terhes gondozás 5000Ft, 12. heti uh 7000ft ahogy láttam :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Na én biztos nem bírnék ki még 3 hetet, de te tudod. Ha nem akarsz érte fizetni ilyen sokat de a 3 hetet sem akarod megvárni, akkor menj be a kórházba. Hiába a rossz emlék, ez már csak jó lehet... :)

Utána meg 3 hét múlva elmész a körzetishez is.... :)

Amit Kiscsillag201 kérdez, arra én is kíváncsi vagyok. Pozi teszt után mikor kell orvoshoz menni?



Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Sziasztok! Ha 12 én volt peteérésem, és 25 ére nem várom, akkor mikor tesztelhetek?  Mikor mutatja ki a teszt? Vettem korai tesztet, elvileg a mensi elött 4 nappal lehet  csinálni. Ma negatív lett :(Lehet, hogy korai volt? Várjam ki a mensi első napját? akkor is ha 10 érzékenységű a teszt?

szandra0408
 
 


Sziasztok! Szerintem pozi teszt után kb két héttel már el kell menni, mert ha még (ciklus végén fogant babáknál csak petezsákot) nem is lát túl sokat a doki, a méhen kívülit ki tudja zárni....

Nekem a korábbi dokim azt mondta, hogy inkább menjek kétszer az elején, minthogy életveszélyes állapot alakuljon ki.

Az első fiammal 5 hetes 5napos korban mentem és kicsit aggódtam, hogy korai még. Megállapította, hogy jó helyen van, két hét múlva menjek vissza.

A második fiam esetében a menzesz kimaradása miatt mentem dokihoz (költözés miatt másikhoz), aki azt mondta, ha kimarad és a terhesség gyanúja fennáll, akkor a kimaradást követő két héten belül kell jelentkezni, ő még nem lát (ezzel az uh-gal)petezsákot sem, várjam meg (sztk) és a rendelés után az uh rendelőben megnéz. Na ott már jobb géppel látta a petezsákot, ő is két hét múlva adta ki a beutalókat mindenhová...

Harmadik fiamat ugyanúgy ennél az orvosnál hasonló módon (uh rendelésre vissza délután) két héttel a nem várt után láttam először. :-)

Lányok! Ma délután megyek dokihoz és beágyazódás időszaka lehetséges... Ez nem gond rákszűrésnél?
somipiro4
Vasad
 
 


Szandra! Az első gyerekemnél egy héttel a nemvárt után teszteltem egy elég halvány pozitívat..:-) szerintem várj még....mondom úgy, hogy én sem tudnék.... Legalább a nemvártig...
somipiro4
Vasad
 
 


@somipiro4:


Köszönöm, várok! Petefészek, méh szurka időnként van még, meg fáradtság...Tegnap este feldordult a gyomrom a csokitol :) Reménykedek :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Az eslő hónapban én is már előtt 4 nappal teszteltem. Hatalmas negatív. Sajnos azóta se lett pozitív. De legalább ez az élmény erőt ad minden egyes hónapban, hogy csak a mensi első napján teszteljek. Én most 24-re nem várom, feszül a mellem, és csomoszór belenyilal, meg furán fáj a hsam. Ugyanakkor reggelente erős mindjárt megjön érzésem is van. Ja, és baromi fáradt vagyok, de lehet ennek semmi köze semmihez.
Szerintem várj, volt olyan, akinek 2 hét után lett csak pozitív. Kitartás, mér csak pár nap, SZORÍTOK!

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Én is szorítok neked! Reméljük a legjobbakat! Én rettenetesen félek, a csalódástól :( de már csak kibirom valahogy azt a négy napot! :)

szandra0408
 
 


Sziasztok lányok!

A mikor menni orvoshoz kérdésre hát úgy 6/7. hét előtt sokszor semmit nem látnak addig annyira nem is érdemes szerintem.
De nálam baromi kérdéses lesz minden (és ez kreál is bennem egy kis stresszt sajnos).
Mivel külföldön élek, párom olasz - de magyar munkahelyem van ami által egy magánlkinika ingyenesen ellát megkérdőjelezendő mit csináljak..
Hazautazzak vizsgálatokra? (repülős út)
Vagy elmenjek itt - ami, hát 3-4x annyi mint amiket ti irtatok otthoni árakra (igen, 100 - 150 euro egy vizsgálat - no comment).
Itt sima állami terhesgondozás szinte nincs is. Mindenki magánra jár. De amugy sincs TB-m itt szóval..
Nem lesz egyszerű.. És olcsó sem.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@Szandra: Milyen tesztet vettél (nevére lennék kiváncsi)? 
Kitartás csajok, ha vannak híírek írjatok ám :) Nekem 28.-a várva várt dátum :) Folyamatos has érzékenység megvan... Tegnap csirkemájat csináltam, már a szagoktól is roszul voltam :(

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@Littlebiscuit: Szülést gondolom kint tervezed akkor nem? Vizsgálatra szerintem haza repülhetsz ha úgy is olcsóbb, ha jól emlékszem 30. hétig repülhetsz. Ha nem vagy veszélyeztetett terhes.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!!

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Ritus:Tisztelem, hogy így kibírod!Nagyon durva!De azért tisztában vagy vele hogy várandós vagy? Ilyen tünetek mellett...

Szandra:Én a nem várt előtt egy nappal tesztelnék!Ha kibírnád.Vagy max kettő.Szorítok!

Caroline: Hát tényleg messze van a Nov.11. És akkor még nincs uh?Reménykedjünk, hogy jönnek a tünetek, bár biztos, hogy minden rendben lesz, ez nem kérdés!

Nekem még jó messze van.Jövőhét vége. 





"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


Most tényleg lányok, ha előjegyzés nélkül megyek el a nőgyógyászati ambulanciára? Elküldenek? legfeljebb sokat kell várnom, nem? Megpróbáljam?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Voltam ma dokinál, minden rendben, jobb petefészekben érnek a tüszők, a legnagyobb 1 cm... Vettem lady ciklus teát, hogy a progeszteron is elég legyen... És mindent bele! Nov 10-re nem várom:-)
somipiro4
Vasad
 
 


Próbáld Caroline! A 'biztosan jó helyen' van miatt.. Max ferde szemmel néznek, (ki nem tojja le) de ez az elővigyázatosság főleg három kisgyerek mellett szerintem indokolt...
somipiro4
Vasad
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?