Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4:
Legyen így ahogy mondod :) Januárba az első babával is ezek a tünetek voltak akkor peteérés után 16 nappal pozitív volt a teszt de nem is gondoltam hogy terhes lehetek mert abba hagytam a fogamzásgátlót és egy ideje nem jött meg és csak egyszer nem védekeztünk és összejött. Most nem merek tesztelni plusz nem merem beleélni magam mert az első babánál is már annnyira beleéltem magam és amikor elvesztettük maga volt a pokol. Szóval most várok október végéig.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


 


@ritus922:



A
zért remélem a folsavat szeded. Vagy valamilyen terhesvitamint. Mert ez nagyon fontos. És ha baba van és csak hetekkel később akarsz csak tesztelni, addig már olyan sokmindene kifejlődik a babának, hogy csak na!


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Nekem még semmi tünetem. VAgyis annyi, hogy ma húzódott a méhem, vagy a hasam legalja a szeméremcsont fölötti tenyérnyi rész. És ha sokat mozogtam enyhén begörcsöltem, mintha mensi akarna jönni. Olyankor pici nyugi segített és elmúlt, egyáltalán nem erősödött. Mellem egyáltalán nem fáj. Pedig az első gyermekemmel a kimaradt mensi napján úgy fájt még a pólótól is, mintha két eleven seb lenne.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

 
 

@caroline4:
Igen folsavat szedek meg olyan pezsgő tabletát iszok amiben van folsav, vas, c vitamin, b6 és b12. A terhesvitamint nem bírtam szedni eddig. Gravidát szettem az első babánál de maradt belőle és amikor elkezdtünk próbálkozni akkor újra elkezdtem szedni de rosszul lettem tőle. Most majd elkezdem megint szedni hátha jobb lesz. Nekem nem fáj a cicim de én is érzem ezt az alhasi görcsöt amikor sokat mozgok de ha lefekszem vagy leülök enyhül.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus nekem a femibion800at mondta dokim, aug vége óta szedem és semmi bajom tőle. Igaz nem olcsó, 3800Ft 1 doboz.... persze patika kártryára sem lehet  Nekem is néha néha belenyilal az alhasamba de el is múlik egyből.
Caroline Te mit szedsz? 
Többiek? Mindenki jól van?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Gravidát, plusz folsavat, plusz omega 3-at az okos babáért.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Gravidát, plusz folsavat, plusz omega 3-at az okos babáért.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Gravida, omega 3, multivitamin, 1000mg c-vitamin, kalcium-magnezium, zöldkávé kapszula, fokhagymakapszula.

Ezeket már eddig is szedtem, a Gravida jott plusszba miota babaprojekt van. :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Ja es az alhasi fajdalomra visszaterve...

Az enyém nem belenyilal es elmúlik, az enyém órákon at faj, vagy van amikor egész nap...

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Én is femibiont szedek + tőzegáfonya kapszulát, az egyebekre (vas, kalcium, magnézium) majd az első vizsgálaton rákérdezek, ill. meglátjuk az első vérvétel után :-)
Nekem továbbra is a fáradtság és a cicifájdalom a legjelentősebb tünetem.
kisbogika
 
 


Leírnátok az őszinte véleményeteket a magánorvos/sztk-s terhesgondozásról. Én mindig azt gondoltam, hogy magánhoz fogok jarni, de egy ismerősöm korábbi mondata most szöget ütött a fejemben, és elbizonytalanított. Ő azt mondta, h inkább a babájára költi azt a pénzt ahelyett, h egy magánorvosnak adja.
köszi előre is! :)
kisbogika
 
 


@kisbogika:
Én magán orvoshoz fogok járni mert itt Baján ahol én lakok nem igazán kedvesek a kórházban a nőgyógyászok. Meg az én orvosom nagyon kedves közvetlen. Bármi panasz van nem rögtön gyógyszereket ír fel hanem inkább a homeopátiás készítményeket javasolja. De ha olyan gond van akkor persze rögtön gyógyszert ír fel. Meg én tapasztalatból tudom ha nincs magán orvosod itt akkor nem úgy vizsgálnak meg nem olyan alaposan. Igaz a pénztárcának nem kedvez de én inkább kifizetem azt a pénzt de figyeljenek rám és a babámra.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus hányszor kell menned a magándokihoz? Úgy értem hányadik heteken?
Az a baj, hogy én egyelőre sem ismerősöket, sem rokonokat nem tudok megkérdezni,
mert senkinek nem akarom még elmondani. Egyelőre a korábban hallottakból táplálkozom
kisbogika
 
 


@kisbogika:
Én úgy tudom hogy 4 hetente kell az elején persze ha minden rendben van. Ezalatt értem hogy nem vagy veszélyeztetett terhes cukor beteg stb. Ez így van a 8. hónapig utána már a 9. hónapban vagy kéthetente vagy hetente kell menni. De az én dokim a kórházba is fogad ott meg nem kér pénzt.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól érzi magát ezen a borongós napon!

Végre ma megjött. Elég erős. Bár örülök neki, mert egy nőgyógyász azt mondta, hogy minél gyengébb, annál jobban görcsöl a méh, hogy "kipréselje" magából.


Kisbogika! Ha úgy érzitek magatokat biztonságban és jobban megbízol egy felfogadott orvosban, akkor szerintem érdemes rááldozni a pénzt. Különben csak végig stresszelnéd a terhességet.
Egyik ismerősöm csak sztkval csinálta, neki elég volt ez is, viszont egy másik barátnőm teljesen magánban full extra szolgáltatással... olyan betegségekre is letesztelték, amiről szerintem nem is hallottunk. Ő így volt teljesen nyugodt. Bár ha a tündéri kisfiára nézek, biztos, hogy megérte!!

Minden esetre, új hónap új lehetőség!!!! :D (fő a pozitívum!!!)
oreosmilka
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ha még befogadtok.
Nemrég olvastam a forumot és annyir jó, hogy itt mindenki ilyen poiztív, minden értelemben
Mi június óta próbálkozunk. Most október 24-re nem várom.
Kedd óta fáj a hasam, olyan mindjárt megjön érzés. Nem szokott ennyire korán. Mindig megérzem, de nem ilyen korán. Ami viszont ennél is furább, hogy határozottan érzetem a bal oldalon a peteérést, és most meg a jobb oldalam szúrkál, nyom meg fájdogál. Nem értem.
Én femibion 800-at szedek. Dokim azt mondta, hogy válasszak valamit, felsorolta, hogy mi legyen benne, de rámbízta, hogy melyiket. Végül a párom járta körül a témát, és ezért a femibiont választottam, de szedek mellé magnéziumot és omega3-at is.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


@Kisbogika: Én is magánba mentem dokihoz, barátnőim őt ajánlották. Nálunk sztk-ba nem szivesen megyek, mert nem akarok mindig másik orvoshoz menni majd... 
@Oreosmilka: Sok sikert akkor ehhez a hónaphoz Neked is :) Fő a pozitív hozzá állás. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Köszönöm lányok, én is a magán felé hajlok inkább
Oreosmilka sok sikert a következő ciklushoz! :D
kisbogika
 
 


@caroline4: eddig nem volt jellemző, óramű pontossággal jött és egyből rendesen. Utána olvasgattam, hogy lehet progeszteron hiány, ami viszont a babóca beágyazódását nem igazán segìti elő...
marmotka
 
 


Üdv itt Ecsibe!

Nekem is saját orvosom van. szerintem igy jobban figyelnek rám, és majd ha babás leszek akkor ő rá is. Nálunk is az sztk-ban az 1000 körül csak egy vagy, gyorsan megnéznek és haladjunk-haladjunk...

Én úgy fogom jobban érezni magam, ha terhesen is magánorvosom lesz. :)

Csak már ott tartanánk! hihihihi....

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@kisbogika:
Én eddig nem magánrendelésre jártam. A doki mindig mogorva volt, volt hogy egy panaszomra semmit nem is reagált, hiába volt időpontom, másfél órát vártam mindig, a leletért személyesen kellett visszamenni- szintén időpont, szintén másfél óra várakozás.
A doki egyébként nagyon szimpatikus és váltani azért rizikós, úgyhogy bejelentkeztem a magánrendelésére, hogy megnézzem jobb-e ìgy. A doki mosolyogva fogadott, kedves volt, végig mondott mindent, névjegykártyát adott, hogy hìvjam nyugodtan, a leletemet megkaptam e-mailben. Nekem abszolút megérte. Lehet, hogy nem olcsó, de nekem sokat számított a rendes törődés.
marmotka
 
 


@ecsibe:


Szedsz valamit? Babvédő vitamin? tea? bármi?



Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@oreosmilka: Tegnap végre nekem is megjött rendesen! :) Bìzom az új hónapban, drukkolok Neked is :)
marmotka
 
 


Remelem lanyok, hogy mi is beallhatunk a sorba! Olyan jo lenne. Minden esetre mostanaban gyakrabban lesz csabitas otthon! Gyorsan el fog telni ez a par nap, foleg h annyi melo van. Mivel bejott a rosszido, konnyebben beveszi a szervezetem a teakat. Hogyan igyak es mit? Van valami bevalt receptetek? Meg raallok a homerozesre, bar a mairol lemaradtam, de holnaptol merem.
oreosmilka
 
 


Sziasztok lányok.

Annyira lehangoló az idő. Még hét elején jól viseltem de amikor már 5 napja nem láttunk napot, ehelyett viszont megállás nélkül esik - hát no comment.

Alig vártam ezeket a napokat hogy itthon legyek meg csavarogjunk porgramokat csináljunk Budapesten (ma érkezik párom is) erre, hát e pillanatban nem vágyom másra csak egy ágyra jó filmre és csipkebogyó teára.

Oreosmilka, - itt jön a tea ajánlat. Csipkebogyó. Nagyon magas c-vitamin tartalma van. És finom is.
A zöld tea a kávé alternetivája, nagyon frissít.
Meg a Rossmannban vannak valami King-es nevű teák amik isteniek.


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok, ezer éve írtam, úgy érzem, de mindig olvaslak benneteket és izgulok értetek!  Nálam a menzesz előtti vérezgetés volt az utolsó helyzetjelentés, és nektek többeteknek hála, akik felhívtátok a figyelmemet arra, hogy ez baj, el is mentem orvoshoz. Az utolsó vérzésemet nagyon figyeltem, hogy mindent el tudjak mondani az orvosomnak. Magánrendelésre járok, én így érzem magam biztonságban. Inkább fizetek, csak érezzem az orvoson, hogy van fogalma rólam, nyilván név szerint nem emlékszik rám, de látom az arcán, amikor belépek, hogy képben van. Sajnos hiába megyek időpontra, mindig csúszás van, ezt bele is kalkulálom mindig. Most úgy tűnik, többet fogunk találkozni, mert ő is úgy gondolja, hogy a hormonjaim nem egészen ideális szinten teljesítenek, vérvételre küld és a továbbiakban ciklusmonitorozást csinálunk, hogy lássa, melyik fázisban kell majd beavatkozni. Most először a ciklus 3. napján megyek vérvételre, tudjátok, a szokásos. Ultrahangot is csinált, minden alkalommal szokott és azt mondta, hogy benn minden rendben, teljesen egészséges minden szervem, a méhem tök oké, éppen érik a tüszőm is, látszott is, szép nagy ,  nyálkahártyám is vastag, tökéletes a kép alapján minden, csak hát a hormonok... Az nem oké. Azt mondta, ne essek kétségbe, nem olyan vészes a helyzet szerinte, szépen követni fogjuk a ciklust. Aztán meglátjuk, mikor kell a segítség, melyik fázisban. Úgyhogy most várom a következő vérzést (elivleg október 30.) és irány a labor. A férjem nagyon optomista, azt mondta, hogy az nagyon fontos és jó, hogy az ultrahang jót mutatott, a többi majd megoldódik.  Őt ez teljesen megnyugtatta, én azért még megvárom a lényeges vizsgálati eredményeket.  Közben képzeljétek, lehet, hogy az kiderül, hogy tejallergiám van. Évekkel ezelőtt mondta a bőrgyógyász, hogy elképzelhető (vannak bajok a bőrömmel emiatt) és egy biorezonancia vizsgálat ezt megerősítette, hétfőn megyek allergológushoz, igazi vizsgálatra. Kicsit szkeptikus vagyok a biorezonancia kérdésben, hiszem is meg nem is, hogy az a gép be tud mérni ilyesmit. Szóval nyomozok tovább. És ha igaz a tejallergia (ergo SEMMIT nem ehetek meg, ami állati eredetű tejet, tejszármazékot tartalmaz), akkor óriási változásokat kell bevezetnem az életemben. Én tejjé tudnék válni, imádom... Ki tudja, lehet, hogy minden mindennel összefügg, és még a ciklusomra is kihat ez. Szóval én itt tartok... Kicsit hosszúra sikerült. Örülök veletek a pozitív teszteknek, én kicsit lassabban, úgy tűnik, de majdcsak célba érek utánatok!  Minden nap olvaslak benneteket, megy a drukk az éppen váróknak, akciózóknak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandibond 2015.10.16 12:50-kor.
bandibond
 
 


@judydifi:


Igen. Femibion 800-az szedek. Meg magnéziumot (ezt azért mert szoktam sportolni és nélküle görcsölne a lábam), és még omega3-at is, de csak napi 500mg-ot.
Teát nem iszok, de ha ez a hónap sem lesz sikeres, akkor szerintem beelvágok egy barátcserje kúrába.
Semmi bajom a Femibiontól, egyedül, hogy megnőtt az étvágyam, és 8 hónap alatt felszaladt 8 kiló. Ami annyira nem zavar, mert amúgy elég vékonyka voltam előtte.

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Sziasztok! Igazatok volt, a teszt nálam pé miatt let pozitív :( azóta is 2 naponta együtt vagyunk, és reménykedek... 29 re nem várom. Viszont lenne egy kérdésem, valamelikőtöknek volt már olyan, hogy többször szúrkált a hüvelye? Mi lehet az oka ennek? picit megijeszt

szandra0408
 
 


Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írtam

szandra0408
 
 


Sziasztok!Szerintetek van baba? Az utolsó menstruációm szeptember 16 és 19 között volt. A naptár szerint október 3-án volt peteérésem. Vőlegényemmel együtt is voltunk előtte. ( 1,2,3-an Is) 8-9 fele
Estenkent feszült a hasam,ami azota is tart. A mellem is feszül, a bimbóudvarom 12-e óta duzzadt. Elvileg holnap jönne meg, de tegnap reggel volt pici nyalkas barnas folt,aztan semmi. Ma hajnalban ismét egy barnas folt a fehérneműn. Azóta kb 10 percenként pisilnem kell,fehérneműn nincs folt,csak néha barnas a Wc papíron! Szerintetek? 2 negativ teszt mar volt!
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@manatus88:


Szia! Nekem is szept. 16-án volt az utolsó mensim. Az ovulációm szept. 30-án volt (hőgörbe és ovuteszt alapján). Én október 15-re nem vártam és nem is jött. És ovuláció után 9 nappal már volt egy extrahalvány pozitesztem. Mikor teszteltél? mert ha korán, lehet csak később mutatja ki. 

@ecsibe:


üdv itt! Fura mert nekem minden ciklusban a jobb oldalon szúrt peteéréskor, legutóbbi két ciklusomban sehol sem szúrt, ebben a ciklusomban meg a bal oldalon és úgy tűnik baba is lett belőle, mert több pozitesztet is csináltam és a mensim is kimaradt. A fura nekem is az, hogy a jobb oldalon is szúrkál, meg a bal oldalon is. Ez mitől van? Én sem tudom.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4
Stia! Gratulálok! Tegnap csináltam egy tesztet. Ma viszont ha pisilek, vères pisi jön, de a fehèrneműm tiszta. Ilyen soha nem volt még....
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok!  Írtam a 2016-os topicba, de úgy látom, Ti itt jobban pörögtök. Vigyor
Szóval szeretnék csatlakozni Hozzátok. 2016-ban már babázni szeretnénk, ami akkor valósul meg, ha nagyon ügyesek vagyunk, ugyanis csak januártól lép életbe a projekt.
Viszont már nagyon készülünk rá, igyekszünk egészségesen létezni, mindent megtenni annak érdekében, hogy "csúcsformában" legyünk januárra. Vigyor Például most kezdtem el fogyasztani a méhpempőt, ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszönöm! Vigyor
babyfever2016
 
 


@manatus88:
A véres vizelet felfazastol lehet!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Üdv az ujaknak! :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi:
Szia! Ha pisilek akkor kijön 2csepp sötétpiros vér, aztán papíron barnás-rózsaszínes. Fehérneműn semmi. Szerintetek? Elvileg ma jöt volna meg, de egy menses nem ilyen. Soha nem volt még ilyenem.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Szerintem lehet baba. Ez a vèreskès vmi, erre utal. Tesztet mikor akarsz megint?
caroline4
 
 
 
 
 


Jó reggelt csajok :) Üdv az újaknak :)
Caroline hogy vagytok? Tünetek vannak? Többiek? Ki mikorra nem várja? Nagyon eltűntetek :(

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok lányok! Üdv a klubban Újak!

Nekem 2 hét késés, negatív tesztsorozat után nagyon erős, darabos vérzésem volt. Elvileg-ha nem jön közbe semmi- kedden doki. Jónás-napok szerint a most hétvégi
somipiro4
Vasad
 
 


Sziasztok lányok! Üdv a klubban Újak!

Nekem 2 hét késés, negatív tesztsorozat után nagyon erős, darabos vérzésem volt. Elvileg-ha nem jön közbe semmi- kedden doki. Jónás-napok szerint a most hétvégi aktívkodás babásodáshoz vezethet.... Reménykedem... De most jelenleg ott tartok, hogy a görcsös akarásból lentebb kell adnom, mert nem tesz jót a családi életnek....

Nap mint nap olvaslak titeket, kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai! Jelentkezem, ha van valami...
somipiro4
Vasad
 
 


@caroline4
1,5 napja ez megy. Ha pisilek, vércsepp, wc papíron barnás-rózsaszínes. Tisztasági betéten semmi. Szombat a hivatalos mensi napja, akkor kezdődött ez a vérezgetés, illetve előző két nap pici barnázgatás. :( Még nagyon pici lehet a baba max 17 napos.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok!!

Hogy telik a hétvége?
Nekem tegnap volt erős pozitív az lh teszt. Össze is bújtunk!  2 hét várakozás jön! 

Manatus88:Nem mész el dokihoz hétfőn? Valami nem timmel!Remélem baba van és minden okés lesz!!! 

További szép napot!!!

"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


Eszanita! Szia! Holnap reggel hívom. Nagyon remèlem,hogy baba. :( 4 hónapja próbálkozunk és voltak jelek, hogy baba lesz. A hasam most ia feszül, a cicim duzzadt. :(
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok! Minden nap olvaslak Titeket! Jobban megy picit az idő. A pozitív teszt után picit elszomorodtam, mert valóban pé okozta, ebben a hónapban minden második nap együtt voltunk. Reménykedek. Van pár furcsaság, leírom őket, ha valaki tapasztalt már ilyet, akkor írjátok meg légyszi. 3 napig hét elején olyan furcsa szurkálást éreztem a hüvelyemben, nem folyamatosan, csak egyszer egyszer. A másik, tegnap összebújás közben, ha picit mélyebbre ment furcsa szúró fájdalmat éreztem jobb oldalon, amit napközben is érzek néha. nem elviselhetetlen, inkább tompa. Eddig nem volt ilyen soha, mitől lehet szerintetek? Ilyet okozhat babó? Már alig várom, hogy tesztelhessek, jövöhét csütörtök környékén válik aktuálissá :)

szandra0408
 
 


Szandra: Nekem 4 napig  "fájt" az alhasam, főleg a jobb petefészkemnél. Péntekjen egész nap, tegnap már kevésbé, nem tudom mi lehet... vagy a peteérést éreztem meg ennyire amiu naptár szerint 15ig volt csak vagy talán a beágyazódás volt (reményeim szerint). tegnap este nekem is volt olyan szög amikor igncsak éreztem aktus közben. Nekem 28.-a a nem várt :) Jelentkezz ha csináltál tesztet :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Akkor nagyon egy cipőben járunk 25 re nem várom. peteérésem is elvileg azon a héten volt nekem is... Reménykedjünk :D

szandra0408
 
 


Hülyeséget mondtam 2 üzivel ezelött :D nem jövőhét csütörtök, hanem 28-ra nem várom :D

szandra0408
 
 


@szandra0408:


mármint 25 re. Tiszta hülye vagyok!

szandra0408
 
 


Szandra, Kiscsillag!

Nalam pontosan ugyanez...
Másfél hétig fajt az alhasam. Hol szurkalt hol tompa fajdalom. Tegnap szex kozben ugy ahogy kiscsillag irta: nemelyik szogben ereztem hogy valami nem stimmel... Szegeny ferjemre ketszer kellett raszolnom hogy ajjaj igy nem lesz jó.

Fogalmam nincs mi lehet velünk... :D

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Ja az lemaradt hogy egyebkent ket napja nem faj az alhasam csak tegnap szex kozben volt ez a kis "incidens"

En október 30-ra nem várom, addig van 12 nap...

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?